Maʻi Suka 2

Pancreatic endocrinological disease e taua i le olaga atoa ma e le mafai ona faʻaleleia. Ae ui i lea, o le taumafai e faʻaaoga fesuiaiga o togafitiga faʻatasi ai ma vailaau faʻamalolo e le taofi. O le a le mea faʻapitoa o le stimulating biological o le ASD 2, o le a lona aafiaga i le tino gasegase ma le maʻisuka ituaiga 2? Aisea ua avea ai le fualaau faasaina ma se "faigata" faigata? Faʻafefea ona faʻaaoga i le fale?

E tatau i le maʻisuka ona iloa! O mea manogi e masani mo tagata uma. E lava le suʻeina o kapula e lua i aso taʻitasi aʻo leʻi 'aʻai ... Faʻamatalaga auiliili >>

Revolutionary Invention and Diabetes

ASD o mataitusi lapopoa ia mai le igoa o le antiseptic stimulant named after the physician scientist A. V. Dorogov. O le "2 f" faailoga o loʻo faailoa mai ai le fofo o le vaega lona lua na maua mai o se taunuuga o le faʻavaeina o le faʻavae. O le mea fou fou e le o se sefulu lua tausaga le matua. Na mauaina le biostimulant i taimi Soviet, i le 1943. Mo nisi mafuaʻaga, na te leʻi pasiina faʻamalositino atoa i taimi talafeagai. O le vailaʻau e leʻi maua aloaia i le va o tagata faʻamaonia faʻamaonia. Ina ua mavae le maliu o le tusitala, na latou galo atoa ia te ia.

Faafetai i le afafine o A. V. Dorogov, o le fualaau faasaina ua maua ai se "olaga lona lua". E mafai ona faʻatau i le faʻatau saoloto ma faʻaaoga mo tagata. Faʻamasino, seia maeʻa faʻataʻitaʻiga suʻesuʻega, na faʻatagaina o ia e faʻaaogaina manu i vailaʻau vailaʻau ma tagata i le dermatology. Galu le solo ua faʻamamaina i se vaifofo e faʻaaoga i le manua o le paʻu.

O suʻega e mafai ona sili atu i le sefulu lua tausaga. Faʻamatalaga nei:

Muamua, o le faʻaaogaina lelei o se meaola toto e taua tele.

Lona lua, e oʻo lava i tagata lagolago i vailaʻau faʻaleaganuʻu e malilie e faʻapitoa le malosi o le meafaigaluega i totonu o le tino atoa.

O le ASD 2f e afaina ai le galuega mulimuli o le pancreas. I le taimi o le togafitiga, na faʻamalosia ai le faʻaaogaina o sela peta o le okeni. O le maʻisuka ituaiga 2 e taʻua o se ituaiga aiga o le maʻi. O faailoga muamua (faateleina o le galala, urination, mago mucous mata ma le paʻu) e foliga mai i tagata matutua ma le mamafa o le mamafa o le tino.

O le gaosiga o le inisalini i lenei mataupu e mafai ona matua ese (faʻaititia, masani, tele). O le mea sili lava, o sosoʻo o okeni ma masini e le iloa ai le homone. O le gaioiga o le inisalini o le faʻaaogaina lea o le glucose. Mai le toto, e tatau ona ulu atu i sela. O le faʻaaogaina o le carbohydrate suamalie e mafua ai faailoga o le hyperglycemia (maualuga maualuga).

Faʻavae ma gaioiga

O le faʻagasolo malie o le faʻaleleia o togafitiga, pe a faatusatusa i le isi ituaiga, o le insulin-faalagolago, e mafai ai ona faʻaaogaina fualaau faʻamalosi. O meaola masani mo le antiseptic Dorogov i le taimi e tasi sa avea ma frogs. I se sauniuniga faʻaonapo nei, na suia i latou i meaʻai ma ponaivi ua saunia mai isi meaola.

O le gaioiga o le biostimulator e tupu i ni faatonuga autu se tolu, o ia:

  • fasi siama pathogenic
  • faʻamalolo manuʻa, microtraumas,
  • faʻaosofia le faʻaogaina o le tino.

O le biostimulator e tutusa ma tulaga masani mo:

  • carboxylic acids
  • suauu inorgani
  • uila
  • aofaiga o vai.

O le inisiua a Dorogovia na te pasi atu i pa puipui uma i totonu o le tino (ate, fatugaʻo) e aunoa ma le afaina ai o aʻafiaga ma vaisu.

O se taunuuga, o le faʻaaogaina o se adaptogen e faʻamautuina ai galuega a le fatuga tutotonu. I se tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, vaʻa laiti ma lapoa tetele, faʻasologa o namu lautele e mafatia i le tele o le kulukose i totonu o le toto. I le faʻamasinoina e le talaaga faʻapitoa, o le vailaʻau e leai sona aʻafiaga i luga ole maualuga o suka. ASD 2f o se stimulator o le tuputupu ae o le toto ma le toe faʻaleleia.

Faʻasologa o mea

ASD i le maʻisuka fesoasoani i le tagata gasegase e tau i le manuʻa, faʻapenaina le faʻagasologa o metabolic processes. A.V. Na tuuina atu e Dorogov ni tulafono faapitoa mo le tagofia o fualaau. O lona fua mo aso matutua mo le matutua e 15-20 pala. Mai se fofo masani, o se vaifofo ua vave saunia. O le suavai faʻavaivai ua faʻasaʻa i le 100 ml o le vai.

O le vai e tatau ona kuka ma faʻamafanafana i le vevela vevela. Laititi po o le vai minerale e le fetaui mo lenei mea. O le afa o se tioata (100 ml) faʻataʻapaʻeina e vaevaeina i le 2 atumaga. E inu le vailaʻau aʻo leʻi 'ai mo 30-40 minute, i le taeao ma le afiafi, mo le 5 aso.

O se faʻamaoniga taua o le tatau ona mataʻituina le vaeluaga o le taimi e ave ai le ASD 2 mo le maʻisuka ma isi fualaau. I le avea ai o se tulafono, o le maʻisuka ua leva o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina e maua ai le kulūkose, maualuga maualuga o le toto maualuga, paluga, mea faʻasao, faʻamalaʻau, ma isi e pei ona faʻamatala e fomaʻi fomaʻi.

Ia mautinoa ia faia se malologa i le va o vasega e lima-aso - 2-3 aso. E fa ia ituaiga o togafitiga i totonu o le masina. O le umi o togafitiga e faʻatuina e faʻavae i luga o faʻamatalaga o le soifua maloloina o le maʻi.

O le faʻaonaponei faʻaonapo nei mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le faateleina o lona atinaʻe ua tofotofoina:

AsoTaeao (faʻafefe)Afiafi (pa'ū)Aofaʻi aofaʻi (pa'ū)
151015
2nd152035
3rd202545
4th253055
5th303565
6th353570

A maeʻa se malologa, ona amata lea o se ala fou i le itiiti ifo o mataʻu i le aso. Mo le puipuiga, e fautuaina e te lua faʻaaogaina se vailaau faʻasaʻi faʻalua i le tausaga - i le taufaʻaiuiuga o le autumn ma le amataga o le tautotogo.

Teuina ma Faʻaaogaina tulaga

O le fagu faʻatasi ma vailaau e tatau ona teu i se mea malulu, e faʻatagaina - i totonu o se matagaluega faapitoa o le pusaaisa. O se ipu vai tioata e tatau ona faamaufaailogaina. Ina ia mafai ona aveese mai le fualaau faasaina mai lea mea, ua faia se pupuʻu ma se falesa faafomaʻi e le aoga ma ua maua mai se fualaau faapitoa i se tui.

O le fofo sauniuni e faʻaaoga i le aso atoa; e le o teuina umi. O vaega o le vailaʻau i le ea e mafai ona faʻaogaina i le faʻamaʻi. Maua i volumes o le 25 ml, 50ml ma le 100ml. ASD 2f ei ai se manogi faapitoa.

Mo le faʻaleleia lelei o totonu i totonu, ua fautuaina e inu le vaifofo sauniuni ma fua o fualaau aina po o fualaau fai fua. O le sua o le vine ma le suka e solia mo le maʻisuka. Taʻitaʻia e le setete o le soifua maloloina ma iuga o suʻega (toto toto, urine), o gasegase e taumafai e fesoasoani io latou tino e taulimaina le faʻamaʻi.

O taunuʻuga lelei e mafai ona ausia e ala i le matauina o metotia tatau talafeagai e faʻatatau i se taumafa maualalo ma le gaosiga o le gaosiga. E le mafai ona e faʻaaogaina atoatoa le faʻaaogaina o le suka-lowering drugs faatasi ai ma le faʻaleleia le tumau o suʻesuʻega ma le soifua manuia. O le sini autu ole maʻi ole maʻisuka o le aloese mai ni faʻalavelave matuia (ketoacidosis, coma, vae gangrene, leai se faʻaaliga, stroke).

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka e mafai ona iloa faʻafuaseʻi ma e le afaina. I le taimi o le suʻesuʻega o le maʻi pipisi o le endocrine, o le tagata maʻi e iai le matua e tele ona itu ma faʻasalaga. O le mea lea, o le faʻaaogaina o se auala le faʻasalaga o le togafitiga o le tele o ituaiga o gaioiga e faʻamaonia.

Le faʻaaogaina ole vaega ole ASD 2 mo tagata i le maʻisuka

I tua i le 1943, na fatuina ai e le saienitisi Dorogov se vailaau e mafai ona faaaoga e tagata mamaʻi ma le gasegase carbohydrate metabolism. O le mea moni, o nei meafaigaluega e mafai ona maua i togafitiga vailaʻau. Ae o lenei mea e le taofia ai tagata e fia faʻaleleia lo latou manuia. O nisi e fautuaina le taumafai ASD mo le maʻisuka ituaiga 2.

Mo le gaosia o vaega ninii o le ASD, o le taumafataga o le musculoskeletal o meaola e faʻaaogaina. E togafitia faʻapitoa: i lalo o le malosi o le maualuga o le vevela, e vaeluaina i vaega pito i lalo. O mea uma e aofia ai i le tuufaatasiga e faigofie ona ufiufiina e le tino o le tagata.

Vitio (kiliki e taʻalo).

O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai:

  • sulfur
  • carboxylic acids
  • aliphatic ma polycyclic hydrocarbons,
  • vai
  • polyamides.

Ona o le faateleina o le digestibility, e mafai e le sooupu ona ulu atu i soo se mea i le tino. O le vaega ole ASD e le aʻafia ai le maualuga o le suka ma e leai se aafiaga tuusaʻo o le hypoglycemic. Ae o le meafaigaluega e mafai ona faʻaleleia le microcirculation ma faʻamaonia tulaga faʻapitoa i le tino.

Pe a tago i le fualaau faasaina i totonu:

  • o loʻo faʻatinoina le faʻatinoina o le tino (totonugalemu ma autonomic),
  • galuega gaosini gastrointestinal e faaosofia,
  • o le faagasologa o le galue malosi o glands e aafia ai le gaogao amata,
  • o le gaioiga o le faagasologa o le eletone e faʻalautele,
  • o le metabolism e faʻapitoa.

O tino ma suauu, o le gaioiga na faʻalavelaveina, ua toe faʻaleleia pe a mauaina le ASD.

I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina le ASD 2 ma le 3. O le ASD 2 sili ona lauiloa - o lenei meafaigaluega e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi e tele e fesootaʻi ma maʻi faʻaleagaina. O le ASD 3 e mafai ona faʻaaogaina mo na o le faʻaaogaina fafo, ua faamoemoe e faʻaumatia faʻamaʻi paʻu.

Doroto's antiseptic stimulator (ua taʻua o le ASD 2) o loʻo faʻamatalaina e nei meatotino:

  • faʻamaʻi manuʻa
  • immunomodulatory
  • fomaʻi
  • immunostimulatory.

Vaega 2 e mafai ona faʻaaogaina e le gata i togafitiga o le maʻisuka. E faʻaaogaina e tagata maʻi ina ia faʻaumatia:

  • mata mata
  • fatuga o fatugao
  • gynecological problems
  • gasegase gasegase
  • faʻamaʻi o le tino,
  • afaina autoimmune (faatasi ai ma lupus erythematosus).

E mafai foi ona e faʻaaogaina le fualaau mo le eczema, eseese dermatitis, foliga vaaia o le tino.

O le maʻi suka o loʻo faʻamaonia e ala i le solia o le metabolism gaʻo. O suauu i totonu o le tino e le toe aʻafia le inisalini ma faʻafefe le kulukose. O se taunuuga, ua le toe avea gaʻo meaʻai ma punavai o le malosi mo le tino, latou te faaputuputu i totonu o le toto.

O le faʻaaogaina o vaega ninii e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaʻo gaʻo. E le gata i lea, pe a ave le fualaau faasaina, ona toe maua mai ai lea o sela o le pancreatic i se auala masani. Mo le ausia o le togafitiga talafeagai, e tatau ona faia e tusa ai ma le polokalame.

Faamolemole ia matau, i togafitiga aloaia, togafitiga o le ASD 2 e le o faia, o lea e le mafai ai e se endocrinologist ona faatonuina lenei fualaau faasaina mo oe. Ae ao le i amataina le feutagai ma se tagata poto faapitoa i le faaletonu o le endocrin e aoga.

O le faʻamasinoina o iloiloga o tagata maʻisuka oe na filifili i se suʻega, faʻaaoga masani, o le tulaga e faʻaleleia lelei. O loʻo taʻua e le maʻisuka le mauaina o nei taunuuga:

  • faaitiitia le sao o le suka,
  • faʻamalosia le faʻaosoosoina,
  • faatulagaina lelei o lagona
  • faʻaleleia o otaota,
  • faʻasologa masani o le fia 'ai,
  • faaosofia o puipuiga,
  • aveeseina o faʻamaʻi pipisi o le maʻi.

O le faʻaaogaina ole vaega ole ASD 2 mo tagata i le maʻisuka e le suia ai le togafitiga autu. O tagata e faʻalagolago ile insulin e le tatau ona teenaina le iniseti o le hormone, ma o gasegase e lua ituaiga o gasegase e tatau ona ave fualaau faasaina. I le taimi lava e tasi, e tatau ona mataitu pea ia faailoga o le suka. I le oʻo mai o faʻaleleia atili, e mafai ona e faʻamautuina le togafitiga autu o togafitiga.

I le tautalagia o faitioga, e tatau ona maitauina e le o faʻatautaia tofotofoga uma i tagata. O vailaau faʻapitoa e le fautuaina le inuina. Ae e le taofia ai le maʻisuka. O le tiutetauave mo ia togafitiga e faalagolago atoa lava i le maʻi.

E leai se faʻamatalaga e uiga i faʻamaʻi, ae fai mai tagata:

  • faʻaopoopoina le faʻaaogaina o le ASD 2 ma le taumafa ava malosi e le aoga,
  • pe a faʻaaoga se vaega, e tatau ona e inu le tele o le suavai pe a mafai - o lona aofaiga e tatau ona oʻo i le 3 lita,
  • O le faʻaaogaina umi o le faʻaosofia o mea faʻapipiʻi e taʻitaʻia ai le toto: e fautuaina e faʻaaoga meaʻai mata, suamalie poo aspirin mo le puipuia.

E toʻatele e filifili e faʻaoga mo le togafitiga o le ASD ona o le mea moni o aʻafiaga i luga o le talaaga o togafitiga faapena e seasea lava. E moni, o nisi tagata gasegase e faitio i foliga o:

  • taoto, vili,
  • afaina fualaau
  • allergies
  • ulu matua.

I le aluga o taimi, e tatau ona pasi. Manatua o le manogi o le oloa e matua le lelei lava. O nisi o aʻafiaga afaina e mafua tonu ona o le le faapalepale i le manogi.

I le filifili e ave le ASD 2 mo togafitiga o le maʻi, e tatau ona e malamalama i le auala e inu ai.

Ua fautuaina le maʻi suka e faʻataʻitaʻi lenei polokalame:

  • 5 aso, 10 faʻaitiitia le faʻamamaina i le 100 ml o le vai (vai mamā),
  • 3 aso malolo
  • 5 aso, 15 pata,
  • 3 aso malolo
  • 5 aso, 20 drops,
  • 3 aso malolo
  • 5 aso, 25 drops.

Ma, e tusa ai ma le fuafuaga lava lea e tasi, e tatau ona toe faʻaitiitia le aofaʻi o le vailaʻau i le 10 matutu. O se tasi lenei o togafitiga.

O nisi e fautuaina oe e aua le mulimulitai i le faatulagaga masani. Ina ia siaki le faapalepale o le oloa, e mafai ona e amata i le 3 mataʻu. Ua fautuaina tagata e suʻe le latou soifua manuia: e taofi se tasi i le 15 matutu, o isi e inu i le 30.

Ina ia amata ona fesoasoani le meafaigaluega, e tatau ona e manatua tulafono mo lona faʻaaoga. E le aoga le tatalaina o le fagu: o le tele o le fualaau oona e gaosia i se tui. Faatasi ai ma le faaumiumi o fesootaiga ma le okesene, o le lelei o le sui e paʻu. O le inuina o se vai e lelei tele i luga o se manava gaogao ae leʻi 'ai. O le fualaau faasaina e tolu taimi i le aso.

Aʻo leʻi amataina le togafitiga, e toʻatele e fia iloa manatu oi latou oe ua uma ona togafitia togafitiga ma le antiseptiki a Dorogov. E ui i le mea moni e faapea o lenei vailaʻau o vailaʻau, e toʻatele ua tofotofoina mo lona aoga.

Fai mai le maʻisuka a oʻo i le taimi e ave ai, e faʻatupulaia le malosi o le malosi - e tele atu malosiaga. E toʻatele e mafai ona faʻaitiitia le mamafa ao latou tagofia le fualaau. O tagata e pagatia i le 'aiʻona poʻo pei o se taumafataga manaia, ia maitauina le faʻaitiitia o le fiaʻai. O lenei mea e saofaga i le faʻamautuina o le mamafa.

O le siakiina e le aunoa o le suka o le toto e mafai ai ona malamalama o le aveina o le ASD 2, o le tulaga o le maʻisuka e masani lava. O le a galo le glucose. I le aluga o taimi, e toe foʻi mai faʻamatalaga i le masani. O le mea moni, o le 1 o togafitiga e le lava e aveesea ai le maʻisuka.

E le mafai ona teena auala faamaonia o togafitiga. I le uma, o le ASD 2 e le mafai ona faʻavasega le tino. Afai o le maualuga o le suka e faasolosolo malie ona faʻaitiitia, ona mafai lea ona e faʻafetaui le togafitiga togafitiga faʻatasi ma lau fomaʻi.

Ole vaifofo pito sili ona aoga i mataupu ole a amata ona faʻaaoga e le tagata maʻi le ASD 2 ile amataga o le maʻisuka ituaiga 2. Ae o le aveesea o se ituaiga o le faamaʻi o le insulin e le galue. Ae o le lafoaia o le manatu o togafitiga ma le fesoasoani o lenei vaega e le aoga. A maeʻa, pe a faʻaaogaina, e mafai ona e faʻamautuina le tulaga, o lona uiga o faʻafitauli o le maʻisuka o le a le mataʻu.

O le ASD 2 e mafai ona maua i togafitiga vailaʻau. Ae e le taofia ai le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo togafitiga o le maʻisuka ma isi faʻamaʻi. Tagata na faʻataʻitaʻiina lenei meafaigaluega tautala e uiga i lona aoga. Faatasi ai ma le filifiliga saʻo o togafitiga o togafitiga, e mafai ona faʻamaonia le metabolism, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino ma faʻalauteleina le leo o le tino.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le vaega ASD 2 i le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka

ASD 2 mo le maʻisuka ituaiga 2 o se isi taumafaiga le faʻamalosi e faatoilaloina se faʻamaʻi faʻasese. O le faʻapuupuuga mo le biostimulator e tu mo Dorogov Antiseptic Stimulator. Mo le sili atu i le 70 tausaga, o le mea fou a le sui tauva o le saienisi e leʻi aloaia e fomaʻi aloaia.

E faigata ona faʻamasino pe tatau ona talia aloaia e le fualaau faʻamaonia pe leai foi, e sili atu ona taua le malamalama pe fesoasoani le ASD i le maʻisuka, ona o le fualaau faasaina e leʻi pasi atu i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

I le ogatotonu o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, na maua ai e le falesuesue faalilolilo se faʻailoga a le setete ina ia fatuina se vailaau fou fou e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma puipuia ai mai le faʻamalolo.O se tasi o tulaga autu o le maua lautele o le fualaau faasaina, e pei ona fuafua mo le tele o le gaosiga. Na o le All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine na feagai ma le galuega na faatuina e le Malo.

Ulu o le saienitisi suʻesuʻe A.V. Doroko na faʻaogaina auala e le masani ai mo ana suʻesuʻega.

Simple froke sa avea o se punavai o mea e masani ai. O le faia o sauniuniga na faaalia ai:

  • Mea faʻapipiʻi
  • Faʻasailaloina avanoa faʻalolololo
  • Faʻasalaga o faʻamaʻi,
  • Faʻaleagaina le aoga.

Ina ia faaitiitia le tau o le fualaau faasaina, na amata ona latou aumaia le fualaau faasaina mai aano o manufasi ma ponaivi. O ia suiga e le afaina ai lona uiga lelei. O le matavai muamua na faʻailoaina i luga o le laʻitiiti. O le vaega ole ASD na amata ona faʻaaoga i le maʻisuka ituaiga 2.

I le taimi muamua, na faʻaaogaina le mea fou mo le pati, ma o volenitia o loʻo iai ni suʻesuʻega leai se faamoemoe na auai i le suʻega. E tele gasegase na toe maua, ae o le aloaia o le faʻamauaina o le fualaau faasaina e leʻo mulimuli mai.

Ina ua mavae le maliu o se saienitisi, o le suesuega sa faamaa mo le tele o tausaga. O le aso, o le tama teine ​​a Alexei Vlasovich Olga Alekseevna Dorogova o loʻo taumafai e faʻaauau le pisinisi a lona tama e faia le faʻamalologa faʻataʻitaʻi i tagata uma. I le taimi nei, o le faʻaaogaina o le ASD i vailaʻau vailaʻau ma le dermatology ua faatagaina aloaia.

I le vitio Ph.D. O.A. Dorogova e talanoa e uiga i le ASD.

O le gaosia o se mea e faʻaosofia ai le antiseptic e le tutusa ma le faʻapipiʻi o le tele o meaʻai. Nai lo o vailaʻau faʻamaʻi ma mea taumafa, o loʻo faʻaaogaina mea masani mai i ponaivi o manu. O le meaai ma le ponaivi o le gaʻo e faʻapipiʻiina e ala i le faʻaleleia o le masima. I le taimi o le vevela o togafitiga, o le a faʻaaogaina le meaola i totonu o microparticles.

O le tuufaatasiga o biostimulator e aofia ai:

  1. Carboxylic acids
  2. Suauu mata ma le le ova,
  3. Suavai
  4. Suavai.

O le fuataga e aofia ai le 121 vaega o le tuufaatasiga o meaola talafeagai mo le tino o le tagata. Faʻafetai i tekonolosi faʻapitoa, o le togafitiga o le maʻisuka ASD 2 e pasia le taimi o fetuutuunaiga, talu ai ona e le teenaina e siama o le tino o le tagata le vailaau, aua e tutusa lelei lava ma latou fausaga.

Muamua lava, o le adaptogenise e faʻafaigofieina le gaioiga o le tino tutotonu o le tino ina ia mafai ai ona pulea uma totoga ma faiga e ala i le tino auto. O le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻamalosi malosi gafatia o le tino o le maʻisuka, e faʻamalosia ai sβ β-pipisi.

Fetuunaiga i suiga e suia ai le siosiomaga, e fetuunai o tatou tino. O le galuega o le puipuiga, endocrine ma isi faiga e faʻatulafonoina e le faʻalavelave popole.

I le fetuunaʻi, e sui suiga o le tino - o faʻamaoniga o le atiaʻe o faʻamaʻi.

O le toe faʻafoʻisia o faʻaagaga a le tino, o le ASD-2 adaptogenise e galue tutoatasi e fausia ai lona lava puipuiga faʻafefe. E le maua e le stimulator se aafiaga faʻapitoa o le hypoglycem: e ala i le faʻamautuina o metabolic processes, e fesoasoani i le tino e faʻatoʻilaloina ai le faʻamaʻi lava ia.

E lua ituaiga o musika antiseptic o Dorogov ua gaosia: ASD-2 ma le ASD-3. O le lautele e faalagolago i le tele o le vaega. O le filifiliga muamua e mo le faʻaaogaina tautala.

Faʻasolo ile lalolagi uma ile mea uma - mai le toothache i le pulmonary male ponercurism:

    Tuʻu faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi,

O le vaega lona tolu e mo le faʻaaogaina i fafo. E faʻafefiloi ma le suauu ma faʻaaogaina e masani ona togafitia faʻamaʻi pipisi o le paʻu - eczema, dermatitis, psoriasis, e faʻamaʻi ai manua ma faʻateʻa ese meaʻai.

I le faʻatulagaina o le ASD-2, o le maʻisuka e matauina:

  1. Faʻaitiitia le faʻaitiitia i le glucometer
  2. Lelei lelei, malosi maualuga le tetee,
  3. Faamalosia o puipuiga, le leai o se malulu,
  4. Faʻaleleia o le Digestion,
  5. O le leiloloa o faʻafitauli paʻu.

ASD 2 mo le maʻisuka ua na o se faʻaopoopoga i togafitiga e pei ona faatonuina e le endocrinologist e faʻaleleia ai le lelei o le ola o le maʻisuka.

E sili atu i le ASD-2 ma pe faapefea ona faʻaaogaina mo le maʻisuka - i lenei vitio

E tele fautuaga i auala e faʻaaogaina ai le faʻaosofia i le maualuga o le aoga. E aoga le faamasani i le polokalame, lea na fatuina e le tusitala lava ia. E tusa ai ma le fua o le tagata na faia mea fou:

  1. Mo tagata matutua, o se tasi o fualaau o fualaau faasaina e mafai ona i ai i le va o le 15-20 pa'ū. Ina ia saunia le fofo, faʻafefe ma faʻamafanafana le 100 ml o le vai (i le tino, pei o le minerale poʻo le carbonated, e le talafeagai).
  2. Faʻaaoga le ASD-2 mo le 40 minute. ao lei faia taumafataga, taeao ma afiafi mo aso e lima.
  3. Afai e tatau ona e ave isi vailaʻau i le taimi e tasi, o le vaeluaga i le va oi latou ma le ASD e tatau ona le itiiti ifo ma le tolu itula, aua o le faʻamalosi e faʻaititia le aoga o fualaau. O le malosi e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ai ona e faia se mea e faʻafefeteina ai soʻo se mea oona.
  4. Fai se malologa mo 2-3 aso ma toe fai nisi nai vasega.
  5. I le averesi, latou te ave vailaau mo le masina, o nisi taimi e umi, e fuafua i le togafitiga.

O le vaifofo ua saunia mo le taumafaina e tatau ona onā i le taimi nei, talu ai ona o le faʻamalosia i le taimi e teuina ai. O le fagu e teu i se mea malulu ma malulu i totonu o se afifi faʻamaufaʻailogaina, na o le pu mo le tuilani o loʻo tuiina mai le fola.

O le faʻaaogaina o le ASD mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamaonia, pe afai e mafua ona o le malosi o le malosi e osofaʻi ai le manufeʻa, o le faʻalavelave sili lea i le gaosiga o le gaʻo i le maʻisuka.

O se faʻamatalaga lautele mo le ave o le ASD mo soʻo se faʻamaʻi:

O le maʻisuka o se faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma le solia o le gaosiga o le gaʻo. O lenei maʻi e manaomia ai togafitiga faʻaauau ma le mataʻituina o le kulūkose o le toto. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o siaki e taofia le tagofia o suka. O le iʻuga, o le gaʻo meaʻai e le o avea ma puna o le malosi, latou te faʻapipiʻi i totonu o le toto.

O se ASD faamaonia ma aoga o le a fesoasoani e faʻamaonia le metabolism o gaʻo. O lenei vailaʻau, e ui lava e le o faʻamaonia e fomaʻi aloaia, o loʻo faaalia ai taunuuga lelei i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le fualaau faasaina e saogalemu atoatoa, e leai ni itu e aʻafia ai ma faʻailoga. Seʻio tatou tilotilo pe faʻapefea ona inu ASD-2F i le maʻisuka ituaiga 2.

O vailaʻau, pe a faʻaaoga tatau, e fesoasoani i le faʻasalalauina o le gaioiga o le endocrin system. Afai e amata ona e suʻeina le tuufaatasiga i le taimi muamua, ona mafai loa lea ona fofo atoatoa le maʻi. I taimi mulimuli ane, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le toto toto ma faʻaleleia atili le soifua maloloina ma le manuia.

E mafai ona e faʻaaoga ASD-2 e tusa ai ma se tasi o polokalama nei o loʻo faʻaalia i le laulau

afa afa ipu vai

2 vaiaso - 15 faʻafefe 1 le aso i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

3 vaiaso - 20 pa'ū 1 le aso i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

4 vaiaso - 25 faʻafefe tasi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

A maeʻa ona oʻo atu i lenei faailoga, faʻaauauina le faia o le tuufaatasiga, ae o le taimi nei ma aso lima aso uma e faʻaititia e le 5 K.

Faʻalavelave lima aso, 2 aso malolo.

O fualaau faasaina e matua aoga tele i le tino o le tagata maʻi e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka. O le ASD e sili ona aoga i faʻamaʻi e fesootaʻi ma le faʻafitauli o le tino. O loʻo iloa e uiga i le le faʻamalosi, antibacterial, anti-inflammatory, regenerating, faʻamaʻi faʻamaʻi, visepisi ma fua o le fualaau faasaina. O le faʻaaoga tatau o le tuufaatasiga mo le maʻisuka e fesoasoani i:

  • faʻasologa o faʻasologa o metabolic,
  • faʻasologaina o le faʻaogaina o le tino,
  • faateleina le gaioiga o faiga o le enzyme,
  • togi maualuga o le kulukose,
  • faʻafefe faʻafitauli,
  • aveeseina o le paʻu o faʻaalia o le maʻi,
  • faateleina ai mea puipuia o le tino,
  • masani masani
  • sili atu le faʻalaumalie
  • puipuia le atinaʻe o faʻafitauli,
  • faatulagaina lelei o lagona, tulaga lautele ma le soifua lelei.

O le taliaina o le vaega lona lua o le antiseptic Dorogov e faaosofia i le tulaga o maʻi o le suka e le suia ai le togafitiga autu. E le tatau i tagata gasegase ona teena le togafitiga na faatonuina e le fomai.

O le fualaau faasaina o Dorogova e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa e avea o se auala lagolago mo togafitiga ma na o le maea ai o feutagaiga muamua ma se fomaʻi. Mea faʻafefeteina i totonu o le tusiga "O vailaau faʻaleagaina o le ASD-2 ma le faʻasaʻoina mo tagata".

A o avea le ASD-2F, e taua tele le pulea o le maualuga o le suka. Ina ia mafai e le tuufaatasiga ona aumaia ni faamanuiaga faapitoa i le tino, e tatau ona usitaia le tele o fautuaga.

  1. A oe faʻaaogaina se tui faʻaosofia, e le tatau ona inu ava malosi. O le Ethanol e faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le gaioiga o le fualaau faasaina.
  2. E tatau ona e inu pe tusa ma le lua ma le afa lita o le vai i le aso.
  3. Faʻatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le ASD, e mafai ai ona faʻasao le toto. Mo le puipuia o lenei mea matautia, ua fautuaina e faʻamalosia le taumafa i fualaau suamalie ma suamalie.
  4. Mo le faʻafofoga tautala, naʻo le vaega lona lua e mafai ona faʻaaogaina. O loʻo i ai pea le lona tolu, ae ua faamoemoe mo le faʻaaogaina i fafo, e sili atu i ai iinei.
  5. Aua le inuina le vailaʻau i lona tino mama. E mafai ona mafua ai le ita o le mucosa gastrointestinal.

ASD-2F ua leva ona faatuina o ia e fai ma fofo lelei mo maʻi o le suka. O loʻo faʻaalia ai iuga sili ona lelei ma fesoasoani i le faʻamautuina o le endocrin system, ogatotonu totonugalemu o le tino, pancreas, faʻapea ai ma le faʻaleleia o le tulaga lautele ma le soifua lelei ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli. O le mea autu o le saʻo lea ma ao le i amataina le vasega, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Eugene, 43 tausaga. E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. I le taimi muamua, seia oo i le tausaga talu ai, sa ou faaaogaina fualaau faafomaʻi e tausia ai loʻu manuia. I le tausaga ua mavae, na amata ai ona ou inu ASD. O lenei fofo e aoga tele. Ou te fia matauina pe a uma ona faʻaaogaina le malosi ma le malosi. I le faaopoopo atu i ai, ua galo ia te aʻu poʻo le a le maualuga o le kulukose. Ua sili atu ona lelei loʻu tulaga.

Vasily, 54 tausaga. O loʻo maʻi loʻu tama. Ae o ia lava e nafa ma ia, e le misia fualaau, taʻitaʻia se olaga ola maloloina, alu i taaloga, ma faafetai i lenei lagona lelei. Talu ai nei na ou vaʻai ai i se ASD-2 fagu i totonu o se fale gaosi vailaʻau. Na fai mai le atalii i le gasologa o le tausaga, na te inuina lenei fualaau. Na ia maitauina o se mea aoga tele lea e fesoasoani i le faatumauina o le kulukose ma le faʻamalosia o le puipuiga.

O fomaʻi faʻapitoa faʻasoifua maloloina ua lauiloa mo le tele o tausaga. E le o se mea e ofo ai aua e le gata ina taugata, ae e aoga foi. E toaitiiti tagata latou te iloa lena mea O le vaega ole ASD e togafitia le maʻisuka. Ae peitai ina ia mafai ona togafitia togafitiga, e tatau ona matua faia lelei e tusa ai ma le atinae. Ma o lea, ao lei amataina togafitiga i lenei fualaau faasaina, matou te fautua atu ina ia faamasani oe lava i ona meatotino ma aafiaga i le tino o le tagata.

O le vailaʻau o le ASD o se mea e faʻaleleia ai meaola, lea na faʻaaoga i le tasi taimi i togafitiga faʻatoʻaga. Ae, i le aluga o taimi, na amata ona faʻaaoga lelei e togafitia ai faʻamaʻi tagata. E le gata i lea, o lona faaaogaina na faaalia ai ni taunuuga sili ona lelei. Sui o Sciences A.V. Auala. E taua le matauina o le fualaau faasaina e leʻi pasi atu i tofotofoga tau falemai, o lea i aso nei e mafai ona faʻatau i se vailaau vailaau faʻatoʻaga poʻo le faʻatonuina i le initaneti.

O le vailaʻau o le vaega lona lua o loʻo iai mea lelei nei:

  • faʻamaʻi manuʻa
  • fomaʻi
  • immunomodulatory.

Le faʻaaogaina ole vaega ole ASD-2 i le maʻisuka faʻataga mo se taimi puupuu e faʻaitiitia ai le kulukose toto. O lenei metotia e sili ona aoga i tulaga e afaina ai le maʻi. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻavaveina o le faʻafouina o suauu pancreatic. E taua le iloa e saʻo tonu lava lenei okeni ma le maʻi suka e le mafai ona faʻatinoina atoatoa ana galuega, lea e aʻafia ai le tupu mai o le tele o faafitauli tau le soifua maloloina.

E tusa ai ma tagata gasegase, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻamalolo atoa ai le maʻi. E tusa ai ma le aafiaga o le falemaʻi, o le vailaʻau e talitutusa ma togafitiga o inisalini, e sili atu le taugofie ma e tele taimi e taugofie. O le mea moni, e le mafai ona faʻamaonia e le endocrinologists lenei fualaau. Peitai, e ui lava i lea, o tagata o loʻo faʻaaogaina isi vailaau faʻalelei e faʻaaoga lenei metotia.

E leai se mafuaaga e le talitonu ai i nei faʻamatalaga, ae muamua auala e ave ai le ASD-2 mo le maʻisuka Ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi. E taua foi le malamalama o togafitiga fou e le mafai ona avea o se togafitiga autu. O le a maua ai le maualuga o le aoga pe afai e faʻaaogaina o se togafitiga faaopoopo.

I le suesueina o foliga o le gaioiga o le fualaau faasaina, e aoga le suʻesuʻe ma le totoa i fautuaga pe faapefea ona inu ASD-2 i le maʻisuka. O loʻo i ai se polokalame na atiina ae e le na faia le mea na faaosofia ai le Roads ia:

  • Mo se tagata matua, o le fualaau o le vailaʻau e 20 fula. Ma le isi, e tatau ona fafagaina i le tele o le vai. Ae leai se mea e le o se mea mata, ae o se mea vevela, kuka.
  • Ave le vaega ninii i le 30-60 minute ao le i ai i se manava gaogao. E tatau ona e inuina le vailaau faalua i le aso i taimi masani.
  • O le togafitiga e fitu aso. A maeʻa le vaitau o lenei vaitaimi, e tatau lava ona e malolo a itiiti ifo ma le tolu aso. O le tulaga aoao o togafitiga e tatau ona 30 aso. Afai o le aʻafiaga o togafitiga e leʻo faʻamautuina, ona tatau lea ona faʻaauau le togafitiga.

O le faʻaaogaina o se faʻaosofia o le antiseptic o le a sili ona aoga mo tagata mamai o loʻo faʻaumatia le maʻi ma le paga o le gaʻo. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le gaosiga o le tino. E fesoasoani i le faʻavavevaveina o le metabolism, lea e afaina ai le faagasologa o le leiloa o le mamafa.

E maua le fomaʻi togafitiga i volumes 25, 50 ma le 100 ml. Mo ia, o se manogi faapitoa o le manogi, aua e le mafai e tagata gasegase uma ona ave.

A filifilia lenei togafitiga, e taua le malamalama o lenei mea e le o se panacea, ae o le maʻi e le mafai ona ola. E pei ona uma ona taʻua i luga, e taua tele le tausisia o pepa uma o fomaʻi ma faʻaaoga fualaau faʻataʻitaʻi e pei o se togafitiga faʻaopoopo. Ia faaeteete ma faaeteete ao lei aveina, ia suesue ma le totoʻa ia metotia ma faatonuga. Talu ai ona o le faʻaosofia o loʻo i ai ona faʻalavelave ma aʻafiaga itu. I le avea ai o se tulafono, o le aveina o le vaega lona lua e lelei le toleniina. Ae o nisi taimi e aʻafia ai itu e pei ole:

  • taʻavale
  • vavao
  • vili
  • migraines
  • afaina o le tino
  • paʻu o le paʻu,
  • manava manava

I le tulaga o le maualuga, e ono tupu ai le oona. O le mea lautele, o le antiseptic stimulant stimulant o se vailaau aoga faleopathic. O fomaʻi masani e masani ona fautuaina e avea o se faʻaopoopoga i vailaau faʻapitoa. O le mea lea, i le i ai o se fautuaga faʻapitoa, togafiti o le maʻisuka ma le vaega ASD-2 e mafai ona faʻatinoina i soo se ituaiga faʻamaʻi.

ASD 2 mo le maʻisuka: faʻafefea ona inu ma o le a le fua o le ave o fualaau?

ASD e togafitia ai le maʻisuka - o ia tagi e faia e tagata lagolago i isi vailaau ma tagata fiafia o le atinaʻe, lea na faia e Alexey Vlasovich Dorogov.

O le vaega 2 o le ASD o se meaola faʻaleleia mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le maʻisuka ituaiga 2. E tele auala e faʻafetaui ai togafitiga faʻapitoa o vailaʻau faʻapitoa e ofo atu ma o le ASD o se tasi oi latou.

I le vaitau 40 o le senituri lona luasefulu, o nisi o aʻoga suʻesuʻe na maua ai loa se misiona faalilolilo mai pulega.

Latou te manaʻomia le atiaeina o se fualaau faasaina o le a faʻaaogaina e faasaga i le leaga o aʻafiaga o le radiation radio.

Na faʻatonu e pule sili ona maualuga le aoga o le atinaʻeina o oloa ma maua ai se tau taugofie. O lona faaaogaina e tatau ona avanoa i vaega eseese o le faitau aofai o le atunuu. O tagata na galulue o ni tagata suʻesuʻe i le inisitituti suʻesuʻe sa feagai ma se galuega e le mafaamatalaina.

Ina ua maeʻa le tele o taimi, o se tasi o poloketi suʻesuʻe - o le Laboratory o le All-Union Institute of Experimental Medicine Medicine - na tuuina mai ai se ripoti o galuega na faia ma tekinolosi lea na maua ai le vaega ole ASD. O Frogs o le mea autu autu, ma o le faʻaleleia o le vevela o le ie ma le faʻasologa mulimuli na faʻaaogaina e avea o se metotia o gaioiga.

O se taunuuga o lenei faagasologa, na maua ai e le au suʻesuʻe se mea faʻamalosi lea e aofia ai meatotino nei:

  • fomaʻi
  • immunostimulatory
  • faʻamaʻi manuʻa
  • toe faʻaleleia.

O le taunuuga tonu lena o le galuega a Dorogov. E tatau ona maitauina o le mea na maua na le faamalieina ai talosaga a le pulega, mo mafuaaga e le iloa e se tasi. E i ai le tele o talitonuga i le taimi nei, ae e le mafai ona faʻamaonia pe teena lo latou moni.

O le faʻaaogaina o vaega ninii o loʻo iai i luga o vaega nei:

  1. Muamua o le vai masani, lea e le o tauaveina ni aafiaga faʻaleagaina, ma o lea e le mafai ona faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi.
  2. O le vaega lona lua e mafai ona solo i le vai, alcohol ethyl po o le gaʻo, ma e iai foʻi tulaga tulaga ese. E mafai ona faʻaaogaina uma mo totonu ma fafo.
  3. O le vaega lona tolu e faʻaaogaina faapitoa mo le faʻaaogaina i fafo e avea o se sui o le antifungal, ma ua faamaonia ai foi i le taua faasaga i siama paʻu. I lona autu, o se oloa mo le faʻapalapalaina o vaega eseese.

O loʻo i ai faʻamatalaga e faʻamalosia le faʻaaogaina o se antisepic, e mafai ona fofoina le eczema, siama, psoriasis ma le paʻu o le paʻu paʻu.

Mo nisi mafuaʻaga, o lenei sailiga e leʻi faʻatagaina e le au pulega. Ma e ui lava i le mea moni o le tele o aso ma tausaga ua mavae talu mai lena taimi, o le fofo e tumau pea le le amanaiaina e fomaʻi aloaia.

E faʻaaoga lelei i aso nei i togafitiga faʻatoʻaga.

O se tasi o manatu autu o lona aʻafiaga i meaola e mafai ona naʻo le galulue faʻatasi ma le galuega faʻatulagaina.

I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e le o teenaina e sela, talu ai ona o lona faʻatulagaga e talitutusa ma latou.

O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai vaega taua:

  • carboxylic acid tuufaatasia,
  • polycyclic ma aliphatic hydrocarbons,
  • mea e maua mai i vaega o le sulfur,
  • polyamides
  • vai mama.

O le vaega lona lua o le vailaau faʻamalosi e faʻaaoga lelei i aso nei. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o patotia ma faʻalavelave nei e tutupu i le tino o le tagata:

  1. ASD i le maʻisuka ituaiga o ituaiga eseese (insulin-tutoatasi ma le insulin-faalagolago).
  2. Faʻatonuina le toe faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le faʻaogaina o mea.
  3. Tusalaisa o ituaiga eseese - pulmonary ma le ponaivi.
  4. Faatasi ai ma faiga le lelei o totoga o le faaaliga.
  5. Gynnecological pathological processes. E tatau ona faʻaalia e le gata i le tautala, ae faʻapea foi fafo i foliga o solo.
  6. O faamai o le gastrointestinal tract, e aofia ai le gaʻo o le mai, colitis i foliga lapopoa ma le tumau.
  7. Faʻavave ma faʻamalolo lelei le malulu o le tau, fesoasoani e faʻaitiitia le aʻafiaga o le suka poʻo le SARS.
  8. Mafaufauga faalemafaufau, faateleina le maualuga o le atuatuvale.
  9. Rheumatism
  10. Faiga faʻamalosi o le tino.
  11. Gout
  12. Eseese faafitauli ma le paʻu.
  13. Faʻafitauli a le Selfimmune.
  14. E mafai ona faʻaaoga i fomai nifo e faʻaitiitia ai le tiga.

I le faʻaopoopoga i faʻamaʻi o loʻo i luga, o le meafaigaluega na faʻaaogaina malosi e faʻamalosia ai le tino o le tagata ma e leai lava se faʻailoga.

O le faʻaaogaina masani o le oloa o le vaega lona lua e faʻamalolo ai le tele o faʻamaʻi.

O le tele lava o tagata gasegase o loʻo tagofia nei vailaau faʻamalositino e tuʻuina atu ni iloiloga lelei e uiga ile aoga

A faʻaaogaina mo togafitiga, o le ASD o loʻo i ai le tele o itu lelei o le tino.

O aafiaga sili ona taatele i le tino e pei ona taua i lalo:

  • le faʻasologaina o le glycemia, aʻo leai se faʻaitiitia o le tele o le suka i totonu o le toto,
  • aoga aoga i le mafaufau o le tagata ma lona tetee malosi, o le fualaau faasaina e fesoasoani e faafetaiaʻia aafiaga le lelei o le siosiomaga, o popolega popole ma lagona leaga,
  • le faʻamalosia lautele o le puipuiga o le tagata, e tusa ai ma le tele o tagata faaaoga, o le meafaigaluega e fesoasoani i se faʻaleleia atili o le soifua mālōlōina ma e mafai ona faigofie le faʻafefeina o le malulu,
  • faʻaleleia atili o le gastrointestinal tract, faʻasaʻoina o le fia 'ai ma le nutimomoia,
  • aoga aoga i le faamaloloina o manuʻa ma isi faafitauli ma le paʻu.

E i ai le manatu o le faʻaaogaina o le ASD mo le maʻisuka e faalagolago i le inisalini e fesoasoani e aluese mai le manaʻoga mo le faʻaauau pea ona faia le inisalini. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona e faʻaaogaina lenei faʻamatalaga ma faʻaaogaina. Talu ai e le aloaia aloaia e le vailaau faʻasoifua maloloina.

O le totonugalemu o le vaega 2 o viseptics e iai sona aafiaga faʻale-tino i le faʻagasologa o le faʻamalosia o le tino tutotonu ma autonomous system. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻagasologa o le faʻamalosia o galuega tau afi o le vaega o meaʻai ma le faʻafouina o auala i totonu.

Afai e te faʻaaogaina le vaega lona lua i fafo, o le toe faʻafouina o le toe faʻaleleia o le tino o loʻo matauina, faʻaaogaina o visepisi ma aʻafiaga.

O le vaega lona tolu e mafai ona faʻaaogaina faapitoa mo le faʻaaogaina i fafo. O lona aoga autu o se aafiaga malosi i le system reticuloendothelial. O lenei oloa o se tasi lea o fualaau faʻasaina ma se tulaga lelei o tulaga lamatia, ma afai e faʻaaogaina saʻo, e leai lava ni aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻailoga.

Ua maua e le ASD 2 lona talosaga i le maʻisuka o le inisalini-tutoatasi tutoatasi. E mafai ma pe faʻapefea ona inu se mea faapena, pe faapefea ona filifili le ASD mo le maʻisuka ituaiga 2 i le fomaʻi maʻi o le maʻi. O fualaau faasaina e iai ituaiga togafitiga faʻapitoa, ae leʻi maua lona talosaga i togafitiga faʻale-aganuʻu, e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele. Ma le auala e mafai ai ona ia togafitia le maʻisuka ituaiga 2 e le o iloa foi.

E talitonuina o le togafitiga o le maʻisuka e faʻaaoga ai le vaega lona lua o le oloa e maua ai se aoga aoga i le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose o le toto ma faʻaitiitia ai le tele o le hyperglycemia. I lenei tulaga, e talafeagai le amata togafitiga faʻatasi ma lona faʻaaoga i le amataga o le atinaʻe o le togafitiga. I le faaopoopo atu i ai, e le fautuaina e suitulaga i vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi ma le ASD 2 mo le maʻisuka.

O le aoga aoga o le oloa e tupu mai ona o le toe faʻafouina o le faagasologa o le physiological o le toe faʻafouina o le telefoni pancreatic. I mea uma, o lenei tino e nafa ma le gaosia o le insulin, lea e manaʻomia e le tino ona faʻatonutonu ai kulūkose. E tusa ai ma nisi o iloiloga, o lenei vailaau e tutusa lelei ma le inisalini o inisalini.

Mo i latou na e filifili e faataitai le aafiaga o sea oloa i luga ia i latou lava, e fautuaina malosi e fomai faapitoa e aua le lafoaia le togafitiga autu o togafitiga.

Togafitiga o le maʻisuka faʻatasi ma le fesoasoani o le vaega lona lua e tatau ona tupu e tusa ai ma se tasi polokalame ma e matua taua lava le tausisia lelei o vailaau fautuaina ma tulafono. Ina ia saunia se fofo fofo, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Vae solo sefululima gogo o le oloa i se ipu vai mama.
  2. E tatau ona faʻatautaia faalilolilo le faʻasalalauga fa fa aso i le aso e tusa ai ma le faʻatulagaga ua faʻatulagaina.

O le faʻatulagaina o fuataga e pei ona taʻua i lalo:

  • Muamua togafitiga e tatau ona faia i le taeao i luga o se manava gaogao i le afiafi o le taeao
  • e le tatau ona i ai se meaʻai i le va o le taeao ma le aoauli, ma le isi faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e tupu ile afa itula ao le i faia le taumafataga
  • mo le fa itula i le maeʻa o le aoauli, e le tatau i le tagata maʻi ona 'ai. Ma, afa afa itula aʻo leʻi 'ai, inu se isi vaega o le fofo sauni.
  • o le vailaau mulimuli o vailaau e tatau ona onā i le tolusefulu minute ao le i faia le aiga.

O lea la, o le maʻisuka e togafitia e faʻaaoga ai le ASD. O le taimi o taumafa e faigofie tele i le faʻatinoga, o le mea autu o le matauina o le faasologa saʻo o meaai ma fofo.

E mafai ona e faatauina mai sea ituaiga oloa i totonu o se vailaau mo togafitiga vailaau, pe ala i le faʻatonuina e ala i sui o faleoloa i le initaneti.

O le tau faʻatatau o le tasi le fagu i le selau maila le tusa ma le lua selau rubles.

Pe o se faʻaaliga o ni aʻafiaga le lelei ile tino e mafai?

Talu ai o vailaau faʻasoifua nei e le faatagaina ai le faʻaaogaina aloaia o le oloa, e leai se lisi o faʻasalaga mo le faʻaaogaina.

E tusa ai ma iloiloga, o lenei fualaau faasaina e faigofie ona onosaia e tagata gasegase, pe a fai o mea uma e fai ma siakiina lelei.

I nisi o tulaga, o aʻafiaga le lelei e mafai ona tupu mai i totoga eseese ma tino, lea e faʻaalia ai i latou i le tulaga o le le mautonu o le tino i galuega a le tino ma le soifua manuia o tagata.

O faʻafitauli faapena:

E mafai ona tulaʻi mai le faʻavevesi o se taunuuga o le faʻalepale tagata taitoatasi i le tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau. Ina ia faʻaitiitia le tupu mai o mea leaga, e tatau ona e taofia le aveina o lenei oloa.

O faʻamatalaga e uiga i le i ai o faʻasolega i le taliaina e le aloaia aloaia. E ui i lea, e sili le lelei le faʻaaogaina o se fofo mo tamaiti, fafine maʻitaga ma ao faagasolo le susu.

I se faaopoopoga, aua nei galo o le vaega lona lua o le oloa e mafai ona na o se faaopoopoga i le autu o togafitiga ua faatonuina e se fomai faapitoa. O le mataʻituina o puipuiga uma o le a faʻaolaina ai le maʻi mai le le lelei o faʻaalia o le tele o gaioiga ma tausia le soifua maloloina lelei.

Le auala e ave ai le ASD mo le maʻisuka o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.


  1. Nikberg, I.I. O le maʻi suka / I.I. Nickberg. - M.: Zdorovia, 2015. - 208 c.

  2. Collazo-Clavell, Maria Mayo Clinic i le Maʻisuka / Maria Collazo-Clavell. - M.: AST, Astrel, 2006 .-- 208 itu.

  3. Astamirova H., Akhmanov M. Handbook of Diabetics, Eksmo - M., 2015. - 320 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Talosaga togafitiga mo le maʻisuka malosi

E le o se mea faalilolilo le fesoasoani o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le glycemia. O lenei faʻaititia o le suka o le maʻisuka e mafai ona tumau tumau. Afai e maualalo le maʻisuka ituaiga 2, ona mafai lea ona tupu se fofo atoatoa.

O lenei tulaga e le o se vavega lava. O le faʻaaogaina o le vaega ole ASD i le maʻisuka e fesoasoani e toe faʻafoʻisia ma faʻamaonia le faʻatinoga o gutu o endocrine ma le system endocrine i lona atoaga. E tatau ona maitauina e le tatau ona e fefe e faʻaaoga lenei fualaau mo le maʻisuka, aua o le a le afaina ai ma o le a fesoasoani e togafitia le maʻi.

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka ituaiga 2, e fautuaina e faʻaaoga le 10 pata, pe a maeʻa ona faʻasao i totonu o le 100 ml vai. O aso muamua e 5, e le suia le fualaau, ma pe a maeʻa ia latou faʻaopopo i le 5 pata. E mulimuli mai le tolu aso malolo, ona faʻateleina lea o le siama e le isi 5 mataʻu ma inu mo le isi 5 aso. Ona sosoo ai lea ma se toe tolu aso malolo. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fautuaina i vasega.

I le sili atu ona lelei, o le Vaega 2 o le ASD e faʻasaina le glycemia i le ituaiga o maʻisuka e le o amataina le maʻisuka 2. O le fualaau faasaina foi e iai sona aafiaga lelei i suauu pancreatic, e fesoasoani i le toe faaleleia.

O le pancreas e i fafo fafo ma totonu ole faasea. E maua i totonu o lona tino ni enzymes digestive ma faʻafesoʻotai saʻo le faagasologa o le faʻapalapala.

O le mea autu o le pancreatin. Ma o le siʻusiʻu o le pancreas o tamaʻi ia o Langerhans, lea e maua mai ai le inisalini ma glucagon, hormones tauvaga.

O le inisalini e faʻatau ai le suka, ma le glucagon, o le hormonone contra-hormonal, faʻateleina.

O le tui mo le maʻisuka ituaiga 1 e fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i uiga o le tino, tausaga maʻi, faʻataʻitaʻiga o suʻega ma isi matāʻupu.

I nisi tulaga, ua ofoina mai le tagata maʻi e toe sui atoa le inisalini ASD 2. Ae ui i lea, e na o se fomaʻi e tatau ona faia ia maniputi.

Soʻo se faʻavae i le foia o ia ituaiga mataupu e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻega o aʻafiaga o le itu ma e oʻo lava i le amataina o le coma.

E faapefea ona faʻaaoga le ASD 2 i le maʻisuka?

I na aso, o le fualaau faasaina na maua ai taunuuga sili ona lelei, ae ona o le tele o mafuaaga faapisinisi ma mafuaaga taitasi, e lei aofia i le lisi o tupe aloaia. E faigata ona fai pe saʻo pe leai foi. E sili atu ona taua le malamalama pe a mafai e le ASD 2 ona fesoasoani i tagata mamaʻi i le hyperglycemia faifaipea.

O a fualaau ma vailaau e fai pe a uma le taʻavale

O a ni fualaau oona pe a maeʻa se taʻavale e manaʻomia ona ave mo le vave toe faʻaleleia? O tagata e leʻi leva ona oʻo i lenei maʻi, e masani lava ona fiafia i lenei mataupu ina ia mafai ai ona vave maua vave? A uma mea uma, o le afaina o se faʻamaʻi matautia, ma le toe faʻaleleia pe a maeʻa le umi.

I le faaopoopo atu i le inuina o vailaʻau, e tatau ona e faʻatūina ni meaʻai talafeagai ma ave vitamini e faʻaleleia ai le puipuiga ma faʻaleleia le toto i totonu o le vavalaʻau.

Ituaiga o meaʻai

A maeʻa le taʻavale, e tatau i se tagata, faatasi ai ma vailaau, ona ave fualaau faasaina e tatau ai le malosi o le tino ma faateleina ana galuega puipui. A leai, o loʻo i ai se lamatiaga o le kesi lua i le tele o faʻafitauli. O le mea lea, o fomai i le tausaga atoa e mataituina le tulaga o le tagata maʻi ma, pe afai e tatau ai, ia faatonuina fualaau ma vailaʻau.

O a ni fualaau oona pe a uma le paluga faʻaleleia atili le toto i le faiʻai? O saienitisi i le tele o suʻesuʻega ua latou iloa pe o le a le paiga e afaina ai le tino ma faʻamaonia ai le tafe toto.

  • E manaʻomia le vitamini A mo le tuputupu ae o sela ma masini. E ui lava i ona mea aoga, o le maualuga e mafai ona mafua ai le vevesi o le moe, leisa, ma isi faailoga.
  • O le Vitamin B e faʻamautuina ai le toto, faʻasaʻo ai siama nerve ma faʻamaopoopoina le toto. Ae le mafai ona faaputuputu i totonu o le tino, o lea o oloa ma ona anotusi e tatau ona faʻaaoga i aso uma.
  • O le vailaʻau C e faʻamalosia ai toto toto ma faʻaitiitia ai le faifaipea o le faʻamaʻi poʻo le osofaʻi o le fatu. E mafai foi ona ia taofiofia le tafe toto.
  • Vitamin D e lagolagoina le toto saʻo, ma o lona uiga e faʻaleleia le toto. Fesoasoani i le faʻaaogaina o le konisini e le tino.
  • Vitamin K e manaʻomia mo le toto, ae e le fautuaina e faʻaleagaina, talu ai e faʻapipiʻi ai le toto.
  • E maua e le vailaʻau o le vitamin E faʻamalolo fua, aua e tele mea e mafai ona talepeina, ma e le mafai ai ona latou faia lenei mea. E le gata i lea, e faʻaleleia ai le tulaga o vaʻa toto, faia ia mea e gaosia, faʻamalosia capillaries ma taofia ai le faia o ni paʻu toto.

Ua faamaonia e saienitisi e faapea o le tele o fualaau o le vitamini E e mafai ona taofia ai le oti o nila mama. Afai e te faʻaaogaina oloa o loʻo i ai i aso uma, e mafai ona e puipuia le atinaʻeina o se paʻu.

ASD 2 vaega # 8212, o vailaau mo le maʻisuka

O se ASD faamaonia ma aoga o le a fesoasoani e faʻamaonia le metabolism o gaʻo. O lenei vailaʻau, e ui lava e le o faʻamaonia e fomaʻi aloaia, o loʻo faaalia ai taunuuga lelei i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le fualaau faasaina e saogalemu atoatoa, e leai ni itu e aʻafia ai ma faʻailoga. Seʻio tatou tilotilo pe faʻapefea ona inu ASD-2F i le maʻisuka ituaiga 2.

Faatonuga mo le faʻaaogaina ma le suka suka

E mafai ona e faʻaaoga ASD-2 e tusa ai ma se tasi o polokalama nei o loʻo faʻaalia i le laulau

afa afa ipu vai

2 vaiaso # 8212, 15 faʻapala 1 le taimi i le aso aʻo leʻi 'ai.

3 vaiaso # 8212, 20 pa'ū 1 le aso i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

4 vaiaso # 8212, 25 faʻafefe tasi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

A maeʻa ona oʻo atu i lenei faailoga, faʻaauauina le faia o le tuufaatasiga, ae o le taimi nei ma aso lima aso uma e faʻaititia e le 5 K.

Faʻalavelave lima aso, 2 aso malolo.

Faaaoga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2

O vailaʻau, pe a faʻaaoga tatau, e fesoasoani i le faʻasalalauina o le gaioiga o le endocrin system. Afai e amata ona e suʻeina le tuufaatasiga i le taimi muamua, ona mafai loa lea ona fofo atoatoa le maʻi. I taimi mulimuli ane, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le toto toto ma faʻaleleia atili le soifua maloloina ma le manuia.

2 vaiaso - 15 faʻafefe 1 le aso i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

3 vaiaso - 20 pa'ū 1 le aso i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

4 vaiaso - 25 faʻafefe tasi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

O faʻamalologa o meatotino o adaptogen

O fualaau faasaina e matua aoga tele i le tino o le tagata maʻi e le o le insulin e faalagolago i le maʻisuka. O le ASD e sili ona aoga i faʻamaʻi e fesootaʻi ma le faʻafitauli o le tino.

O loʻo iloa e uiga i le le faʻamalosi, antibacterial, anti-inflammatory, regenerating, faʻamaʻi faʻamaʻi, visepisi ma fua o le fualaau faasaina. O le faʻaaoga tatau o le tuufaatasiga mo le maʻisuka e fesoasoani i:

  • faʻasologa o faʻasologa o metabolic,
  • faʻasologaina o le faʻaogaina o le tino,
  • faateleina le gaioiga o faiga o le enzyme,
  • togi maualuga o le kulukose,
  • faʻafefe faʻafitauli,
  • aveeseina o le paʻu o faʻaalia o le maʻi,
  • faateleina ai mea puipuia o le tino,
  • masani masani
  • sili atu le faʻalaumalie
  • puipuia le atinaʻe o faʻafitauli,
  • faatulagaina lelei o lagona, tulaga lautele ma le soifua lelei.

Vaega o le faʻaaogaina o le ASD-2

O le taliaina o le vaega lona lua o le antiseptic Dorogov e faaosofia i le tulaga o maʻi o le suka e le suia ai le togafitiga autu. E le tatau i tagata gasegase ona teena le togafitiga na faatonuina e le fomai.

O le fualaau faasaina o Dorogova e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa e avea o se auala lagolago mo togafitiga ma na o le maea ai o feutagaiga muamua ma se fomaʻi. Mea faʻafefeteina i totonu o le tusiga "O vailaau faʻaleagaina o le ASD-2 ma le faʻasaʻoina mo tagata".

A o avea le ASD-2F, e taua tele le pulea o le maualuga o le suka. Ina ia mafai e le tuufaatasiga ona aumaia ni faamanuiaga faapitoa i le tino, e tatau ona usitaia le tele o fautuaga.

  1. A oe faʻaaogaina se tui faʻaosofia, e le tatau ona inu ava malosi. O le Ethanol e faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le gaioiga o le fualaau faasaina.
  2. E tatau ona e inu pe tusa ma le lua ma le afa lita o le vai i le aso.
  3. Faʻatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le ASD, e mafai ai ona faʻasao le toto. Mo le puipuia o lenei mea matautia, ua fautuaina e faʻamalosia le taumafa i fualaau suamalie ma suamalie.
  4. Mo le faʻafofoga tautala, naʻo le vaega lona lua e mafai ona faʻaaogaina. O loʻo i ai pea le lona tolu, ae ua faamoemoe mo le faʻaaogaina i fafo, e sili atu i ai iinei.
  5. Aua le inuina le vailaʻau i lona tino mama. E mafai ona mafua ai le ita o le mucosa gastrointestinal.

ASD-2F ua leva ona faatuina o ia e fai ma fofo lelei mo maʻi o le suka. O loʻo faʻaalia ai iuga sili ona lelei ma fesoasoani i le faʻamautuina o le endocrin system, ogatotonu totonugalemu o le tino, pancreas, faʻapea ai ma le faʻaleleia o le tulaga lautele ma le soifua lelei ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli. O le mea autu o le saʻo lea ma ao le i amataina le vasega, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Eugene, 43 tausaga. E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. I le taimi muamua, seia oo i le tausaga talu ai, sa ou faaaogaina fualaau faafomaʻi e tausia ai loʻu manuia. I le tausaga ua mavae, na amata ai ona ou inu ASD. O lenei fofo e aoga tele. Ou te fia matauina pe a uma ona faʻaaogaina le malosi ma le malosi. I le faaopoopo atu i ai, ua galo ia te aʻu poʻo le a le maualuga o le kulukose. Ua sili atu ona lelei loʻu tulaga.

O fualaau faasaina ei ai se faʻalavelave o meatotino.

E faʻamalosia ai le faʻamaloloina o manuʻa, ei ai le aʻafiaga faʻapitoa i nofoaga ua afaina ma fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga.

O le faʻaleleia o le ASD 2 i le maʻisuka e vave faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma fesoasoani ai e toe faʻafoʻi mai le tino o meaʻai e paʻu ai. O se fofo faapitoa e aoga i le amataga o le maʻisuka, pe a naʻo le faamaʻi na mafai ona taʻutinoina lava ia.

I laʻasaga mulimuli ane, pe a oʻo ina ua uma ona maʻi le inisalini, o le vaega ASD 2 e mafai foi ona maua se lelei lelei. E ui i le mea moni o le aʻafiaga o le fualaau oona o le a le malosi e pei o amataga, e mafai ona maua se faʻaitiitia le tumau ma le faʻamautinoaina o maualuga o le suka e ala ile suʻeina o le tuufaatasiga.

E tusa ai ma tagata atamamai, o togafitiga faʻatasi ma lenei meafaigaluega e foliga mai o aʻafiaga o togafitiga insulin. Naʻo le tau o le ASD 2 o le a tele taimi e maualalo ai nai lo le inisalini.

O se gasegase tuga e pei o le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le ola maloloina o le tino. E masani lava, i se ituaiga o togafitiga, e le masani ona faaaoga togafitiga o togafitiga, e aofia ai le mauaina o le vaega ole ASD 2. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai le kulūkose toto ma toe faʻafoisia le soifua maloloina masani. Ae mo lenei mea, e tatau ona e iloa le auala e ave ai ADD mo le maʻisuka saʻo.

Togafitiga o le maʻisuka maʻi suka

E mafai ona e faʻaaogaina lenei fualaau mo faʻamaʻi o ituaiga uma:

  • i le uluaʻi laʻasaga, e fesoasoani tele e faʻaumatia faʻamaʻi,
  • i tulaga maualuluga, e faʻaitiitia ai le toto toto.

O lenei meafaigaluega e manaʻomia ai le tofiaina o se fomaʻi togafitiga. E fuafua ai le umi ole togafitiga ma le fua ole manaʻomia. Seiloga e faʻaaogaina mo togafitiga puipui, e mafai ona e suʻe i faatonuga faʻavae mo le faʻaaogaina.

I le masani ai ona faʻaaogaina le antiseptic Dorogov mo se faʻamaʻi, e mafai ona e ausia na taunuuga,

  • maualuga le kulukose toto,
  • faʻaleleia lagona ma le faʻatinoina o le tino,
  • o le gaioiga o le faʻaaogaina o le puipuiga o le tino e faʻapitoa
  • e faʻaleleia le faʻapalapala
  • foia faafitauli o le paʻu o le tino o lenei maʻi.

ASD 2 mo le maʻisuka ituaiga 2 o se isi taumafaiga le faʻamalosi e faatoilaloina se faʻamaʻi faʻasese. O le faʻapuupuuga mo le biostimulator e tu mo Dorogov Antiseptic Stimulator. Mo le sili atu i le 70 tausaga, o le mea fou a le sui tauva o le saienisi e leʻi aloaia e fomaʻi aloaia.

E faigata ona faʻamasino pe tatau ona talia aloaia e le fualaau faʻamaonia pe leai foi, e sili atu ona taua le malamalama pe fesoasoani le ASD i le maʻisuka, ona o le fualaau faasaina e leʻi pasi atu i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Talafaasolopito o le foafoaga

I le ogatotonu o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, na maua ai e le falesuesue faalilolilo se faʻailoga a le setete ina ia fatuina se vailaau fou fou e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma puipuia ai mai le faʻamalolo. O se tasi o tulaga autu o le maua lautele o le fualaau faasaina, e pei ona fuafua mo le tele o le gaosiga. Na o le All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine na feagai ma le galuega na faatuina e le Malo.

Ulu o le saienitisi suʻesuʻe A.V. Doroko na faʻaogaina auala e le masani ai mo ana suʻesuʻega.

Contraindications

E tatau ona maitauina e le o faʻatagaina aloaia le vailaʻau ma e le faʻatagaina mo le faʻaaogaina o togafitiga faafomaʻi, o le mea lea, e leai ni faʻamatalaga faasaienisi saʻo i luga o le aoga o le faʻaaogaina, ona aʻafiaga, faʻasalaga. Togafitiga ma lenei vaifofo e naʻo le lamatiaga ma le lamatiaga o le fomaʻi ma le gasegase, e le gata i totonu o se fale faʻapitoa faʻamalositino ma tutoʻatasi.

O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona faʻamaonia le faʻamaonia o le ASD 2 ma le ASD 3 ua faʻamaonia ma faʻamaonia mo le faʻaaogaina i le togafitiga o vailaau vailaʻau, ae e pei o aso nei ua leiloloa lo latou lauiloa ma e seasea lava ona faʻaaoga.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O le vaega 2 o le ASD o se ituaiga fesoasoani faaopoopo, o lona aafiaga e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina. O lona taliaina e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le fautuaga a tagata atamamai, o lea e le vave faʻanatinati fomaʻi e fautuaina i luga o le Upega ma tuʻu ai manatu e uiga i ai i luga o fonotaga.

O le mea lea, o le manatu o le fomaʻi e faatatau i lenei vaifofo e tatau ona faia patino e tagata maʻisuka aʻo faia se feutagaiga patino.

Ae mo le iloiloga o tagata gasegase, o loʻo i ai se aofai o latou i le Network i luga o faʻasalalauga o le mataupu e fetaui. O le a tatou tuuina atu na o nisi oi latou:

  • Alina Orlova. Ua ou vaevaeina le vaevaega 2 mo le tausaga lona lua ma ua ou fiafia lava. E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2, lea na ou mafatia mo se taimi umi. O le mea moni, e le mafai ona faʻaumatia atoa le faʻamaʻi, ae mafai ona sili atu pe itiiti le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose. Ou te ave le ASD i le tutusa ma le oti,
  • Oleg Marchenko. Ou te fiafia i le fualaau faasaina. Mo le maʻisuka ituaiga 1, ou te ave i le inisalini. E fesoasoani. E mautinoa lava e oso le suka, ae e le pei muamua. A maeʻa le faʻaaogaina o le taimi, faʻapipiʻi toto. Na faatonuina e le fomai Aspirin. A o fiafia
  • Marina Cherepanova. Ona o le maʻisuka, o loʻu vevela e masani ona tulaʻi. E le mafai ona tuʻu i lalo i le fesoasoani a le ASD 2, ae mafai ona e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le tagata lava ia, o aʻu faʻaleleia na faʻaalia ina ua mavae le 3 vaiaso o le faʻatagaina. O lea e te le o faamoemoeina se taunuuga vave,
  • Emma Kartseva. E le mafai ona ou inuina! Ou te le mafaia ona o se manogi faapitoa. Pulu i le isu, ona maʻi ai lea. Atonu o le a le maua e aʻu se tagata le faapalepale. E ui o iinei ou te faitau i iloiloga a isi, ma o le tele na faamalieina. Ae o le a ou le toe taumafai. Ua ou lagona le leaga ia te ia nai lo le leai o ia
  • Alina Dovgal. Ou te inu e tusa ai ma faatonuga, ua faatonuina e le fomai. 4 ipu o vaifofo i le aso. Muamua taunuuga lelei ua uma ona i ai i le 2 vaiaso. Sa pa'ū le suā ma e leʻi tulaʻi maualuga, pei o muamua. Pau lava le leaga o se manogi manogi, le lelei. Ae a oo mai i le soifua maloloina, ua ou saunia e mafatia i lenei mea ua tupu. Ua ou lagona le sili atu
  • Michael Emets. A o inu ASD 2, sa i ai se aafiaga. Ae o laʻu galuega o lenei mea. O taimi uma lava i tua o le uili, i luga o fefaʻatauaiga, e leai se taimi e faʻataʻamilo ai faʻatasi ma nei matatioata ma faʻafefe. Ina ua amata ona ou inu i fafo atu o le tino, o le taimi lava lena na amata ai ona vaivai le aafiaga ona toe mou atu ai lea. O se faanoanoaga e le mafai ona ou faʻaaogaina lenei faʻaopoopoga i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga