Golubitoks mai le maʻisuka - iloiloga e uiga i le fualaau faasaina

O le toʻatele o loʻo sailia ni iloiloga moni e uiga i Golubitoks mai le maʻisuka, talu ai o le tele o isi nofoaga e naʻo le ata tele lava na o le ata. I le masani ai, na matou maua nisi o fomaʻi a fomaʻi ma isi tagata e uiga i Golubitoks mai le maʻisuka i luga o le tasi site, ma o lenei matou te ofoina atu e faitau atu ia te oe.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o lenei sootaga - //bit.ly/2xijOED

Pe na o le kiliki i luga o le ata oi lalo ma o le a aveina oe i lena tulaga:

Toe iloiloga saʻo fualaau:

Faʻavasegaina e Victoria, 36 tausaga. Tolyatti

Sa ou maua i le cholecystitis i oʻu tausaga, maasiasi, talavou lava, ma o sea ituaiga o siama. Ou te fiafia e alu i le falemaʻi ma inu vailaʻau. O le mea lea, sa ou sailia ni sauniuniga masani. Na fautuaina e se fomaʻi se vailaʻau fou e mafai ona e inu mai cholesterol - Golkbitoks. Sa ou faatonuina, sa amata ona ou inupia. I le 3 vaiaso na ou lagona le sili atu o le lelei, toe foʻi mai i le masani, ma le nofoa foi. Ina ua mavae le 4 vaiaso talu ona ou ulufale, na ou pasia suega, e fiafia le fomai i taunuuga o suega. Fai mai ou te faaauau pea i le vevela tutusa

Faʻavasegaina e Inna Sedvkh, Almaty

O loʻu atalii, 15 tausaga le matua, na maua i le maʻisuka. Ou te leʻi manaʻo e faʻasauā le tamaititi i vailaau, o loʻo latou suʻe togafitiga faʻataʻitaʻi. Na matou maua ni faʻamatalaga i luga ole initaneti o Golubitoks ma taunuʻuga o tofotofoga faʻapitoa. Na vave lava ona faatau, ma amata ona inu Ale. I le vaiaso mulimuli ane sa latou ofoina atu le toto - toeitiiti leai ni suiga. A maeʻa le isi 2 vaiaso - ona pa'ū ifo lea o le suka i le 5 faailoga, aʻo i ai i lenei vaega ma taofi.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

Toe iloiloga moni e uiga i Golubitoks

O le fualaau faasaina o se mea moni lava i le falemaʻi, aua o le fesoasoani o lenei atinaʻe e mafai ona e taofia ai faʻamaʻi ogaoga, e aofia ai le kanesa.
O fualaau faasaina ei ai antiviral ma antibacterial. E le pei o oloa gaosia, o le toto e paʻu lemu ma e le afaina ai le tino. E manaia le faitau e uiga i le mea faigaluega Golubitoks iloiloga moni o alii oe na mafai ona fofo prostatitis. E tusa ai ma sui o le malosi o feusuaiga, o le fualaau faasaina o le a tuʻuina atu ai le faʻafefe i soʻo se tupe o loʻo iai nei mo le prostatitis:

O le atinaʻe e tosina atu ai se tau taugofie, o se malosi malosi ma le leai o aʻafiaga o le itu. O le fualaau faʻamaʻi atherosclerosis ma le maʻisuka. O le mafuaaga lena e le mafai ai ona maua ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau faasaina Golubitox. Seʻi oʻo i se taimi talu ai nei, o faʻamaʻi o lenei ituaiga na manatu e toetoe lava a le mafai ona faʻaleleia, ma o se vailaau e fai i le lanumoana e mafai ai e oe ona foia le faafitauli i vaʻa toto ma le toto maualuga i le taimi muamua ma mo mea uma:

Mo tagata faatau masani, o fualaau faisua ua avea ma se faaola ola moni. E talafeagai mo le togafitia o tamaiti ma tagata matutua. I le leai o se faʻalepalegata, o le fualaau faasaina e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina e tina i le taimi o le maitaga. O lenei mea o le a faʻamalosia ai le puipuiga, faʻamautinoa le tulaga faʻalagona ma faʻaleleia le faʻatinoga. I aso nei, o iloiloga e uiga i Golubitoks latou te tuua ai na tagata oe na mafai ona faʻaumatia faʻamaʻi tumau na manatu muamua e le mafai ona faʻaleleia. Ua lauiloa o le vailaʻau e faʻaleleia ai le vaʻaia, faʻamalosia ai toto toto, faʻaseseina ai aʻafiaga o toxins ma fufulu lelei le ate.

Fomaʻi iloilo e uiga i Golubitoks

Ua mautinoa e le au atamamai o le atinaʻe e le o toe umi ae sili atu le tele o oloa lauiloa i le maketi o oloa faʻafomaʻi. O le mea moni, o kamupani tetele o le a latou faia mea uma e mafai ai ona faʻaleagaina le oloa, ona o le mea moni, o le tele o togafitiga e le tatau ai. Fomaʻi o mea faʻapitoa faʻapitoa e mautinoa e le o se tagata nofofua e tuua ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau oona Golubitoks. O le meafaigaluega na tuʻuina atu e le natura lava ia, e le afaina ma e faʻafefeia le siosiomaga, faʻaleleia ma aoga. E pei o le togafitiga o togalaau, o fualaau faisua e le maua ai se taunuuga vave, ae latou te mautinoa o se vaifofo moni mo le tele o faamaʻi ma le faamalolosia lautele o le tino.

Urologists ma therologists fautuaina e faaaoga le fualaau faasaina i le faailoga muamua o le prostatitis, faapea foi ma lona puipuiga. Aiseā e tatau ai i tagata ona mafaufau e faʻatatau i le faʻatau mai o laʻau i le lanu moana, taʻu atu i le fomaʻio Demeshev Alexander Evgenievich:

O le uiga saʻo lava e tuʻuina atu i vailaʻau Golubitoks e ala i le toe iloiloga o fomaʻi o faʻapitoa eseese. O tagata togafitia, cardiologists ma neurologists latou te tuuina atu le maualuga o faailoga. O le fomaʻi o le vasega pito i maualuga, Alexander Myasnikov, o loʻo faʻamatalaina mea aoga o le a aumaia ai le soifua maloloina i le maʻisuka:

O le atinaʻe e leai ni ana faʻalogona. O lenei mea fou o se mea faigaluega fou, o lona aafiaga e faʻaleleia e atinaʻe faʻapitoa faʻamalositisi. O le fualaau faasaina e aoga le taumafai e le itiiti ifo ma le tasi le taimi e malamalama ai i le malosi o lana gaioiga.

Faʻamatalaga a le tagata

Lilya: Na ia aveina ni mataua mo le vaivai o taimi uma. O se tulaga mataga tele ina ua uma le galuega na pau lava. O le taimi lava na amata ai ona ou inuina le fualaau faasaina, na vave lava ona faigofie. Ae e le o mea uma. Na ou matauina le faateleina o le vaaia o mea vaaia, na amata ona malosi le mafaufau. I le lautele, faʻaleleia i itu uma.

Raisa: Sa togafitia i le maʻisuka ile lanu. O le maualuga o le suka na maualuga, ou te leʻi mafaufau e mafai ona ou maua ni taunuuga lelei ma le fesoasoani o togafitiga, na ou faamoemoe e aveeseina le maualuga o le kulukose. Ae i luga o le faʻaalia o le mita ma taimi fou taitasi e faʻaalia ai se numera laʻitiiti. O lenei ua ou ausia le 5.9 ma ou te faamoemoe e faaitiitia le suka e sili atu.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

O mea e fai mai tagata atamamai e uiga i Golubitoks e faʻavaivai: iloiloga o fomaʻi

O fomaʻi taʻitaʻi e malilie faatasi ma se iloiloga faʻamaonia o le gaioiga o le fualaau faasaina. Endocrinologists, fomaʻi ma fomaʻi faʻamalologists e mautinoa o maʻi mama autoimmune e mafai ona faʻailogaina pe afai e te galue i fualaau faʻamaonia saʻo ma aʻafia tuusao i le faʻafitauli o le faafitauli. O manatu nei na faʻaalia e tagata atamamai i faʻasalalauga faʻapitoa ma punaoa saoloto.

Vladislav Tkachenko, MD, endocrinologist:

"E tusa lava pe na tuʻuina atu ia te oe se fomaʻi, e tusa lava pe o faʻamaloloina le maʻi ma e le mafai ona faʻamalolo atoa, e le tatau ona e fiu. O le tino o le tagata e le o se masini masini, e mafai foi ona mafai ona faia vavega. E le mafai ona suʻesuʻeina e oʻo i le iuga, aua o le tagata o le palealii lea o le foafoaga, e toe faʻafouina, toe faʻaleleia ma faʻaleleia. Ma ina ia mafai ona amata uma nei faiga, e tatau ona fesoasoani lou tino.

Faʻaopoopoga faalenatura - o le mea tonu lea e le mafai ona vave faʻaitiitia le tulaga, ae suia ma faʻaleleia le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lālā o Golubitox mai le maʻisuka, o ona meatotino na mauaina i se taimi lata mai nei, na faʻamaonia ai o le maua o mea e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini masani. E fesoasoani i le taulimaina o le suka maualuga, faʻaleleia mata ma le soifua lelei, e tetee ai i le edema ma le faaputuputuina o mea leaga. Afai e te faʻaaoga nei laʻau i vasega, ona mafai lea ona e faʻaleleia lelei le lelei o le olaga ma tuʻuina atu foʻi vailaʻau faʻamalosi. "

E faapefea ona galue le maʻisuka togafitiga?

O taunuuga iloga e mafai ona lagona pe a maeʻa le vaiaso o le faʻaaogaina o togalaau, peitaʻi, mo se atoaga, o le a sili atu nai lo le masina o le faʻaaogaina o lālā i aso taitasi. Latou te gaoioi lemu, aua le faʻamaʻaʻaina le fasi mea ola, aua le solia le biochemistry o le ate ma aua le afaina ai fatugaʻo. Ae o le gaioiga o le puipuiga o le puipuiga ma le endocrine e matua matala lava. O se taunuuga o le kosi, e mafai ona e maitauina le alualu i luma:

  • - o faailoga o le suka e faʻamautuina,
  • - o le tiga, fulafula ma isi faʻalialiavale o le maʻisuka o le a alu,
  • - o le a toe foʻi i le masani, o le a faʻaleleia le fatu,
  • - puipuia malosi o le tino ua toe faʻaleleia,
  • - "leaga le cholesterol" o le a aluese,
  • - O le soifua maloloina ma lagona o le a toe foi mai.

Cost Golubitoks

Afai e te faaliliuina le aoga o fualaau faasaina i fualaʻau ola, o lona uiga o aso taʻitasi o le a tusa ma se ipu tioata ma le afa afa lanumeamata fou. E masani lava, o le taumafaina o le tele o vitamini i aso uma e le mo tagata uma e le gata mo mafuaaga o le fiaai, ae ona o le taugofie o fualaau fou. O le tau o le oloa ua maeʻa, lea o loʻo maua ai le siʻosiʻomaga mai laulaau ma vine i se aoga aoga o mea mo lo latou faʻaleleia atili, e sili atu le maualalo. I le averesi, e mafai ona e faʻatau le vailaʻau i totonu o le 1.5,000 rubles i le pusa, ae o le taimi lea o le faʻaleleia.

Faatonuga mo le faaaogaina

O fualaau e tatau ona faʻaaoga i vasega, pei o soʻo se faʻaopoopoga masani. O le polokalame o le a faapenei:

  • - tolu mataʻu o le kulupu ao leʻi faia le taeao, 'aiga o le aoauli ma le' aiga o le afiafi,
  • - e mafai ona e "ola" tuusao i lalo o le laulaufaiva pe solo i se ipu vai,
  • - toe faia i aso taʻitasi mo le masina pe umi atu, e taulaʻi i lou lava tulaga.

E mafai ona toe faia pe toe faia ni vasega mo togafitiga. Talu ai o le fualaau faasaina e masani ma e leai se faʻailogaina, e mafai ona tuʻuina atu i tamaiti.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

O fea e faʻatau ai Golubitoks: nofoaga faʻapitoa

Sa ou taumafai faamaoni e saili le fualaau faasaina i falemaʻi, ae ua le manuia. Ona tatau lea ona ou sailia le tuatusi o le tuatusi i luga o le upega tafailagi ma faafesootai i latou e ala i le telefoni. Na latou faamalamalama mai ia te aʻu o se faaopoopoga masani e le o se vailaau vailaau ma e faatauina atu e aunoa ma se fomaʻi, o le mea lea e mafai ona tufatufa atu e le gata i falemaʻi, ae saʻo mai le gaosi oloa. Ona ou faia lea o se poloaiga - iinei, ua na o le nofoaga aloaia lea. Na sau faavave, i se ata matagofie ma faatasi ai ma faatonuga uma lava.

Pau lava le mea ou te faanoanoa ai, ona ou te le faatauina mai ni pusa se tele i le taimi lava e tasi, na ou filifili ai e siaki muamua le vailaau. Ia, o le mea moni, o le a sili atu lo tatou vaʻaia, aua o le fofo e aoga tele le tupe - o le tinamatua e sili atu ona lelei i aso uma.

O le a lenei vailaʻau o le Golubitoks i luga o le vai schungite?

I se isi itu, o loʻu afafine i luga o le Initoneti na alu i pa'ū o Golubitoks. Na faailoa mai e le saite ia te aʻu, sa i ai ni iloiloga mai tagata na fesoasoani i lenei fualaau mo le maʻisuka ae le gata.
O le manatu muamua sa ou maua, o Golubitoks o se isi taufaasese ma le tetea, o se mea masani e faatau atu e le sami i falemaʻi po o kamupanī fesoʻotaʻiga, ma e le o fesoasoani tele le tama.
Sa amata ona ou faitau e uiga ia te ia ...

O le tuufaatasiga o golitoks e aofia ai se siʻosiʻomaga o vine ma laʻau lanu moana, ma e leai ni mea leaga, o lona uiga, e le o se fualaau, ae masani. Ae, pe a faʻatusatusa, afai e te 'ai lava i le lanu moana, o le a tutusa ma se ipu tioata i aso taitasi. E le gata i lea, i Golubitoks o loʻo i ai ni mea faʻapitoa, o vailaʻau eseese, faʻateleina le faʻaleleia o le aoga o lenei vailaʻau.

O le mea moni, ou te le talitonu pe faʻapefea ona faʻafefeteina e se siaki lanu vailaau toetoe o faʻamaʻi uma.
Ae o loʻo ou taumafai pea i mea uma, ma aua le faʻafefe i tupe, na o le fesoasoani i tama.
E le gata i lea, na tusia ai e faapea o Golubitok e faʻaleleia le puipuiga ma faʻamalosia ai le gataifale, e aofia ai le faʻasaina o le vai - naʻo le mea e manaomia e le maʻisuka (papa e faitio i se gutu malulu, sa i ai lava fagu vai i tafatafa o ia ma inu tele).

  • E le gata i lea, o le manatu o fomai sa lolomiina i luga o le saite ma o taunuuga o le tele o suesuega e faaaoga ai Golubitoksa na faamatalaina, ma o le mea moni lava, na matua ofoofogia lava, e le mafai ona ou talitonu i ai.
  • O le mea lautele, na matou filifili e taumafai.
  • Ae ou te leʻi manao e vaʻai mai e ala i le Initaneti, aua e faʻafuaseʻi ona avea se mea taufaasese, se mea sese, pe leai foi se mea e auina mai.

O fea e faʻatau ai Golubitoks, lona tau, tau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia

Sa tonu ia te au ou te suesue i falemaʻi muamua, ae o loo ou nofo pea i le laumua. Ae na le mafai ona ou faatauina Golubitoks i falemaʻi i Moscow. Sa ou alu faataamilo i falemaʻi lata ane, latou te lei faalogo e uiga i le dovecotox.

Na ou toe foi mai i lenei saite. Sa ou toe suesue foi, sa i ai se telefoni, na ou valaau ai. Na ia fesiligia ni fesili, fesili pe aisea e le faatauina atu ai Golubitoks i falemaʻi. O le mea na latou tali mai ai o golubitoks, muamua, e le o se vailaʻau, ma le lona lua, e teufitia e le kamupanī le lelei o le oloa ma faʻatau atu na o oloa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, ina ia aloese mai le faasalalauina o tau taugofie.
Na ou fesili foi pe fia le inu i le maʻisuka ma pe fia le tele o se fagu. O iinei, e pei o kamupani uma lava, na amata ona latou tau mai ia te aʻu o le faatauina o fagu vai e 2-3 i le taimi e tasi na sili atu ona aoga, ae maise lava talu ai e 50% le tau.

Ae na tonu ia te au o le a ou taumafai muamua muamua - o le a faafuasei lava o le a le fesoasoani.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

Golubitoks: faatonuga mo le faʻaaoga

Na iu lava ina mafai e tamaiti ona ave lenei fofo.
Na ave e Tama le 3 saulalo 3 taimi i le aso, fefiloi ma se ipu vai, 20 minute aʻo le i ai.
E leʻi i ai ni suiga mo le vaiaso, i le vaiaso lona lua na amata ona iloa ai ua lelei lona loto, a le o lea e masani lava ona le fiafia ma faitio.

I le maeʻa ai o le 30 aso o le faʻatagaina, na matou o ai e foaʻi toto. suka 7. Faaauau ona inu i le isi masina. Totogi toto - suka 6.5.

Na le iloa e Tama, ina ua uma ona ia vaai i suega, na matua fiafia lava o ia.
Ioe, e faaauau pea ona ia mulimuli i se meaai, ae na ia taofia le inu pia. Fainuina isi toga lupe. E sili atu mea uma nai lo fualaau.

Ioe, ina ua uma lena sa ou faatauina foi lenei fualaau faasaina. Ou te le iloa pe a ou le inu, o le a maualuga le suka, ae o mea uma e lelei i ai. Tama e sau i luma o tatou mata.
Ou te fautua malosi atu ia te oe e taumafai lenei mea faigaluega, aua na fesoasoani tele ia i matou e aunoa ma se masalosalo.

O ai o le a aoga ma o le a le faʻamaloloina

O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga malosi i luga o puipui o toto toto, faʻamalosiina, faia ia sili atu ona mama, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maualuga o le toto maualuga, palatini ma veins varicose. O vailaau faʻamaʻi e faʻamamaina ai le gastrointestinal tract mai toxins ma faʻaleleia le faʻatinoga o le tino digestive system, ma o lea o le tino atoa. O glycosides e maua mai i le toto e faʻaititia ai le toto toto, lea e aoga mo le maʻisuka. O le faʻalavelave o vitamini ma microelements e mafai ai e oe ona faʻamalosi lelei e tetee atu i maʻi faʻaleagaina e mafua ai faʻamaʻi o le faiga o genitourinary: prostatitis, cystitis, urethritis.

O le fualaau faasaina ua faamoemoeina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi:

  • O ituaiga uma o le maʻisuka
  • O le faʻasolosolo o vaega eseese,
  • maualuga maualuga o ituaiga uma,
  • veinsose veinsose,
  • Prostatitis
  • faamai pipisi o le tino o manu,
  • fungal infections
  • psoriasis
  • faʻapea foʻi ma se faʻamalosi.

O le a le tuufaatasiga?

O le natura masani o lenei vailaʻau ma le leai o ni mea faʻapipii gaosi e sili atu ona lelei nai lo mea e masani ai, ma le leai o ni faʻamaʻiloga ma se tau taugofie o lenei vailaau e avea ma fesoasoani taua i fale uma o falemaʻi fale.

I le suesueina o lenei vailaau i luga o le tele o tagata gasegase ma le tele o suʻega, na taʻua ai e fomaʻi se faʻaleleia tele i le tulaga o le tino i mataupu, faʻapea ai ma le faʻaitiitia o faʻamaʻi, lea na toe faʻamaonia ai le lelei o le fualaau faasaina. I le uma, o Golubitoks e fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga, faʻamalosolo toxins, faʻamalosi le vascular system, ei ai siama o siama ma mea faʻamaʻi, ma faʻamalolo ai foi le mumū.

Ina ia saunia le vaega, o vine ma launiu lanu, o loʻo faʻaputuina i eria mama. O fualaau oona e mauoa i fualaau oona, vitamini o vaega A, B, C, E. E aofia ai elemene: seleni, potassium, copper, zinc ma manganese, ma flavonoids - o mea faapitoa e fetaui ma le metabolic metabolism i le tino o le tagata, aveesea toxins, ma faamalosia le puipuiga. Ole fua ole aso o le vailaʻau o le 100ml o le sua mama lanu moana.

O a latou mea e fai i le polokalama Tuu atu ia Latou Tautala?

I le maea ai o le tui ma faamaonia ai le 100% o lona aafiaga i le tino, o lenei vailaʻau ua faʻatalanoaina nei i le aufaasālalau.E oo lava i le polokalame "Tuu latou te talanoa" na talanoaina le malosi ma le lelei o Golubitoks i se auala lelei. Ae paga lea, o lenei vailaʻau e le faʻatau atu i falemaʻi ma e mafai ona e faʻatonuina mai na o le upega tafaʻilagi aloaia. Na faia lenei mea ina ia faatumauina ai se tau faatosina ma aveesea ai le avanoa mo tapulaa, lea, o lona uiga, ua avea nei ma se masani masani. Golubitoks manufacturers tausia tagata faatau taitasi ma mananao i tagata tulaga ese uma ei ai ni faaletonu i le tino pe mo le faamoemoe o le puipuia mai le mauaina o lenei vailaau tulaga ese lea e na o se natura natura ma e leai ni ona aafiaga.

O le polokalame o le Pill na faia se iloiloga tutoatasi o le togafitiga faafomaʻi o le fualaau oona Golubitoks faatasi ai ma le afaina o le vevela ma vein varicose. 83% o tagata na fesiligia sa tautatala lelei e uiga i taunuuga o le faaaogaina o Golubitoksa. O le fualaau faasaina e aoga tele pe a fai e ave i vasega ma se pupuu puupuu. O le umi o le vaitaimi o togafitiga e sili ona malie i ai ma le fomaʻi.

E faʻapefea ona ave Golubitoks i faʻamaʻi e pei o le maʻisuka, maʻi o le toto, prostatitis, maualuga maualuga, psoriasis ma veinsose veins?

Talu ai o lenei mea o se faʻaopoopoga o mea taumafa, e tasi le mea e fautuaina ai le suʻega. 20-15 minute ao leʻi faia se taumafataga, faʻafefe 3 mataʻu o le vailaʻau i le 300 ml o vai masani. Golubitoks e tatau ona faʻatolu 3 aso i le aso. O le umi ole togafitiga e fuafuaina e ala ile faasologa o faʻasalaga, faʻalagolago i le faʻamaʻi. O le taamilosaga o le taamilosaga o le 1 masina. I le va o tauvaga, fai ni malologa pupuu. Ona o le natura o le tuufaatasiga ma le aoga o le togafiti o le togafitiga i luga o le togafitiga, o lenei fualaau faasaina ua fautuaina mo togafitiga ma le puipuiga o faamai i tagata matutua ma tamaiti. O le taunuuga o togafitiga e mafai ona maitauina i le 10 aso.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

Teteʻa po o le mea moni

Golubitoks na amata ona fiafia i le lauiloa tele, talu ai e sili ona fesoasoani, o le tele o le aufaatauʻoa na amata ona faailogaina mea taufaaleaga. O le faʻatau mai o se vailaau faʻapitoa, e mafai ona e totoina le ate, fatugaʻo ma inu ai. O ai na te iloa le mea na latou tuʻu ai iina? E manino lava e te manaʻomia le taugofie ina ia sili atu lau tupe!

O manatu le lelei o Golubitox naʻo le faʻataunuʻu i luga o fualaau faasaina. Ae paga lea, o le talaaga o se fofo lelei e afaina ai le au faʻatau faʻatau, ae afai e te faʻatonuina i le nofoaga saʻo, o le ae mauaina se oloa sili ona maualuga o le a fesoasoani moni e taulimaina lou maʻi.

O fea e faʻatau ai Golubitoks medication (tau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia)

Malilie ma aʻu o le inisalini ma isi fualaau oona mo le maʻisuka e sili atu ona taugata. Ma o iinei na ou totogiina se tasi ma e te lagonaina atoatoa le soifua maloloina, leai ni faafitauli, leai ni toe foi ma tiga.

Golubitoks mai le maʻisuka

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai Golubitox i le 11% o tagata gasegase na faʻamalolo atoatoa le maʻisuka, faʻaitiitia le maualuga o le suka i le masani. O le maualuga o le gaosiga o le inisalini i le 67% o tagata gasegase na faaleleia i le faaiuga o le vaiaso lona tolu o le suʻesuʻega, ma 95% o tagata gasegase na faʻaitiitia ai a latou suka toto.

E tupu lenei mea ona o le faʻamalositino e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini o le tino ma faʻaleleia ai le pancreas. E le gata i lea, o le soloia o toxins e fesoasoani foi i le tau faasaga i le maʻisuka. Mai nei taunuuga e mafai ona iloa ai o Golubitox mai le maʻisuka e fesoasoani tele ma e mafai ona tuʻuina atu se fesoasoani taua i le tagata maʻi.

Vaaiga Taulaʻi

Golubitoks e faʻapupulaina ai le mea faitino ma faʻateʻa ai le faʻafitauli o "mata mago". E fesoasoani foi i le glaucoma - i suesuega na maua i le 98% o tagata mamaʻi i lenei maʻi, na toe foi atu le malosi o le mata i mea masani (i totonu o le 6-7 vaiaso), ma i le 76% o tagata gasegase o le "veli i luma o mata" na mou atu ina ua mavae le 2 vaiaso.

I le 95% o tagata gasegase, na faʻaleleia atili le vaʻaiga i le 0.5 - 1.5 diopters, e le masalomia o se taunuuga lelei. 37% o tagata na vaʻavaʻai i le suʻesuʻega ina ua maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina Golubitoks ua le toe manaʻomia ni tioata.

Faiga faʻamaʻi pepe

Faʻafitauli i le vevela ma le prostate gland e maua ai e tagata le tele o lagona le fiafia - tiga, tiga, faigata faigata. Golubitoks e aafia ai lenei vaega. O tagata o loʻo auai i le suʻesuʻega o loʻo lipotia i totonu o le vaiaso talu mai le amataina o le pa'ū o Golubitox, na paʻu le tiga i le taimi o le solo.

E tusa ai ma le mafai, toetoe lava o alii uma na auai na latou maitauina lona faʻaleleia i le lua masina talu ona amata le tagofia o lenei fualaau faasaina. O le tuusaunoaga na o le 4% o alii. Ae o le mea lautele, o iloiloga e uiga i fualaau faasaina Golubitoks sa lelei.

O le a se mea e mafai ona aʻoaʻoina mai le iloiloga o Golubitoks mai le maʻisuka?

Mo e amataina, ioe, e tatau ona e iloa o Golubitoks o se vailaʻau masani ma mamana e fesoasoani e togafitia ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. Ma e faaopoopo atu i mea na taʻua e Vladimir Ivanov i lana tusiga e uiga i corporations e taofia ai le ulufale atu o Golubitoks mai le maʻisuka i le fale talavai, e taua le matauina o le Golubitok, i le mataupu faavae, na foliga mai talu ai nei lava.

Ma e pei ona e iloa, e tatau i le fualaau faasaina ona maua ni siaki uumi i totonu o atunuu CIS, lea e masani ona tele ni tausaga e alu ai i le tulaga o faiga piʻopiʻo. E masani lava, afai o mea fou na tutupu muamua i fualaau oona e foliga mai i tausaga taʻitasi, o aso nei e faʻalautele ai le faʻalauteleina o vailaʻau, o lona uiga e le mafai ona faʻatali seia oʻo i le tele o tausaga, aua a maeʻa le tausaga e ono tulaʻi mai isi atinaʻe. O le mea lea, aemaise lava pe afai e te faitauina le tusiga "E mafai ona faʻatau Golubitoks i se fale talavai", e te iloa o le aso e le mafai ona maua Golubitoks moni i luga o fata o falemaʻi.

Golubitox i totonu o le 2-4 vaiaso e fesoasoani i le faʻaumatia o le afaina (faalagolago i le ogaoga o le maʻi, o le taimi o togafitiga atoatoa atonu e sili atu pe itiiti).

3 aso talu ona faʻaaogaina le Golubitox mo le faʻanoanoa, o le tiga e mou ese atu, toto le toto e le toe faʻalavelaveina, o le faagasologa o le toe faʻaaogaina o nifo ma le faʻamalolo o manua i le faʻasaʻo amata, ma toe foʻi le mucous membrane i le masani. O lenei aʻafiaga o mataʻu o Golubitoks e fesootaʻi ma le gafatia o le faʻamatalaga lanumoana e taofi ai le faʻaogaina o faʻailoga ma faʻatau ai siama leaga.

O suiga i le mamafa ma le maualuga o le toto maualuga e masani ona mafua ai le vaivai ma vaivaiga. I suʻesuʻega a Golubitoks, e aunoa ma se faʻasesega, o ona tagata auai e leʻi oʻo i se osofaʻiga o le maualuga i totonu o le 3 aso talu ona ave le pa'ū, ma i le 69%, o se taunuuga o se masina o togafitiga, na toe foʻi mai le faʻamaʻi o le mamafa.

O le mafuaʻaga o lenei aafiaga o loʻo i ai i foliga o le gaioiga o le sikaleti, lea e faʻamalosia ai le fatu o le muso, e puipuia ai vavalaʻau, faʻamalosi puipui o toto toto. E le gata i lea, e le faatagaina e le vailaau le fausiaina o fusi toto fou.

O faʻasologa i aso uma ma le 3 pata o Golubitoksa e mafai ona faʻaaogaina e faʻaumatia ai veins varicose, pei o vaʻa i le taimi e tasi e faʻamalosia ma avea ma mea e sili atu ona talafeagai.

Veins, fulafula e laʻititi, ma le lagona o le tiga, o le vaivai faifaipea o loʻo tumau pea i le taimi ua tuanaʻi.

O le fualaau oona Golubitoks e faʻaitiitia ai le numera o faʻasalaga o se mea faigata e togafitia ai faʻamaʻi e pei o psoriasis. E puipui le tino mai faʻalavelave, faʻaosofia ai le toe faʻafoʻiina o gaioiga i totonu o masini ua faʻamaʻi e le faʻamaʻi ma taofia le faʻamaʻi. 87% o tagata mamaʻi ma le psoriasis na maitauina o le paʻu ua faʻamalolo vave, ma o lagona le lelei i totonu o tagata ua maua i lenei maʻi ua matua faʻaitiitia.

Faatasi ai ma se tali lelei a tagata taʻitoʻatasi i Golubitox, o se fofo atoatoa e mafai ona tupu, ae o le ala o le tagofia o fualaau mo lenei mea e tatau ona umi - mai le ono masina i le tausaga.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

O le tele o iloiloga moni o le fualaau oona mai Golubitoks mai i latou ua uma ona faaaogaina lenei fualaau faasaina ua faailoa mai ai e aoga moni lava i le tele o faamaʻi. O vaega o lenei fofo, ulufale i totonu o le tino, latou te fuafuaina le mea ua solia ai ma aafia ai le "faafitauli faafitauli" lea e fesootai ai le faamai.

I le taimi lava e tasi, o le faʻateleina o le puipuiga, ma maua e le tino ni meaʻai faaopoopo. O le mea moni, e le faigofie ona faʻamalosia i latou o loʻo fautua mai se isi "teteʻa" i le vaega a tagata gaosi oloa. Ae o iloiloga o Golubitoks e faʻaalia ai se faʻaleleia atili o le soifua maloloina i le vaiaso pe a uma le amataga o le latou faʻaaogaina. E tele molimau mai tagata ola e uiga i faʻaleleiga, e oʻo lava i le maʻisuka ma le afaina. E le gata i lea, o lenei sauniuniga e le aofia ai le "kemisi" ma o lea e le mafai ona afaina ai se tagata.

O faʻamatalaga lata mai o fomaʻi e uiga i Golubitoks fai mai e aoga tele. I le uma, o faʻamalologa o meaʻai o blueberries sa faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa mo le maʻisuka ma le maualalo o le vaʻai. O le i ai o le tele o tusi faamaonia e faʻamaonia ai foi o nei mataua e afaina ai le tino naʻo (pe afai e leai se tagata e le faʻalogo i vaega, e moni).

O i latou e talitonu o lenei mea ua faasalalauina "panacea mo faʻamaʻi uma lava" e foliga mai o loʻo feagai ma se mea sese, lea ua matua tele naua. O le mea lea i le fesili - Golubitoks - teteʻa poʻo le mea moni, e mafai ona taliina o le aoga o nei mataua mo le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le maʻisuka, ua uma ona faamaonia i metotia suʻesuʻe ma ua faʻamaonia e le au faipisinisi.

E sili ona lelei le faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa, e pei o falemaʻi, o le tau e 60-70% le maualuga, ma o nisi taimi ei ai faʻamatalaga. O le uluai kopi o le blueberry Golubitoks e na o luga lava o le upega tafaʻilagi a le kamupani o loʻo faia ai lenei vailaʻau.

  • Golubitoks in pharmacies e seasea faatauina atu, a itiiti mai mo le taimi nei.
  • O le mea lea, afai ei ai se faʻasalalauga mo Golubitoks o loʻo faʻatau atu i se falemaʻi faʻapitonuʻu poʻo se falemaʻi i luga o le Initaneti, ona mautinoa lea o se mea sese.

Afai e te tuliloaina se tau maualalo, e mafai ona avea oe ma pule o se fagu e leai se aoga i le togafitiga o le maʻisuka, maʻila, veins varicose ma isi faamaʻi. O le mea lea, e faʻatau ai le vailaʻau e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa - naʻo luga o lea mea e mafai ona e faʻatau le uluai Golubitoks maualuga.

Ina ia faamasani i iloiloga moni e uiga i le fualaau faasaina o Golubitoks na taʻua e tagata atamamai, ua lava le asiasi atu i soo se tulaga faapitoa. Afai e te liliu i le manatu o fomaʻi, ona fai lea ma faʻataʻitaʻiga:

Cardiologist (MD) Kutilina S.A.

Golubitoks fautuaina le aveina o pa'ū i tagata e leai ni lipid metabolism. Latou te faʻatagaina oe e taulimaina lelei le maualuga o le cholesterol, lea e faʻamatalaina e le mea o loʻo i totonu o se mea e pei o pterostilbene i le sauniuni. O lenei vailaau masani e fesoasoani e faʻamaonia ai le gaioiga o totoga o le tino ma tino, e aofia ai le ate, aʻo leai ni aʻafiaga.

Endocrinologist Keshina V.V.

fautua e ave le fualaau faasaina ina ia faaleleia ai le gaioiga o le pancreas.

Faʻamatalaga i luga o le vailaau faʻamalosi Golubitoks (MD) A. Kolotushina

E le gata i lea, aemaise lava, na ia lipoti mai o pa'ū e mafai ona foia le faafitauli o le maualuga o totoga i tagata mamaʻi, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave matuia o lenei maʻi i totonu ia i latou.

Urologist Demeshev A.E.

Na ia manatu o le Golubitox o se tasi o auala sili ona lelei i le tau faasaga i prostatitis ona o mea oona o flavonoids, phenolcarboxylic acids, anthocyanins ma polymer. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina e le fomaʻi le ave o le vailaʻau e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foi mo faamoemoega puipuia.

Ae o iloiloga moni o Golubitoks na faʻaalia e tagata gasegase, mo le tele o vaega latou te faamalieina foi i le taunuʻuga na maua pe a uma togafitiga ma lenei vailaʻau. Aemaise lava, latou te maitauina le faʻaleleia o le tulaga lautele, o le malosi o le malosi, o le leai o ni ulu ulu, ma isi.

Valeria mai Kurgan:

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei mataʻu, na ia tauivi ai ma le vaivai le tumau ma ausia ni suiga lelei.

Gregory mai Tomsk:

Na ou aveina lenei oloa masani e avea o se fualaau faasaina i le malulu, o se taunuuga, e lei faalavelaveina ai o ia mo le umi o le taimi, e aofia ai i le tau malulu.

Antonine mai Zabaikalsk:

Faatasi ai ma le fesoasoani a Golubitoks, na mafai ai ona ia faamalosia lana lava puipuiga ma le puipuiga o lona alo.

E tusa lava pe iai ni manatu le lelei i le tele o manatu e uiga i Golubitoks, e tele lava ina fesoʻotaʻi ma le faʻalauteleina o le faʻamaʻiina o le vailaau faʻasaina i le tagata e faʻalauiloa. O loʻo tupu foʻi faʻapea o loʻo feagai tagata ma vailaʻau faʻamaonia manino, e maua mai i le au faʻatau faʻatau. E leai ni faitioga mai fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le faʻamuamua o lenei vailaʻau.

O tagata uma e manaʻo e faʻatau mai faʻamalologa faʻamalologa faʻapitoa e fautuaina e asiasi i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa, lea o loʻo i ai le moni atoa e uiga i ai. O le saite foi o loʻo faʻaalia ai le tau o Golubitoksa. A maeʻa ona toe iloiloina le faʻamatalaga ua tuʻuina atu i le vaega o tagata e fiafia i ai, e mafai ona e faʻatonuina le vailaau faʻataʻitaʻi iinei. E mafai foi ona e faia lenei mea i luga o nofoaga o tufatufa aloaia.

E masani ona faʻaalia e tagata faʻatau oloa ma faʻatau, faʻafetai i le fea e mafai ona faʻatauina i le tele o le tau, pe a faʻaitiitia le tau o Golubitoks i le afa. Ae o le tau muamua o le Golubitoks faʻasoifua maloloina e aunoa ma se tau faʻaititia e eseese i totonu o le 2,000 rubles, o le mea lea e maua ai le tele o tagata faʻatau ma le tele o tupe maua.

Ina ia faia se poloaiga, ua lava lea e faʻatumu ai le pepa i luga o le upega tafaʻilagi o le gaosiga e faʻaalia ai faʻamatalaga talafeagai uma o faʻamatalaga.

Afai ei ai ni au fesili faaopoopo, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le ofisa. nofoaga ma se pule o le a tuuina atu se tali auiliili i soʻo se tasi.

Liliu saʻo i le kamupanī, e le mafai ona e fefe i le taufaasese, e le gata i lea, o le a le manaʻomia se totogi muamua, o le fuafuaina e faatoa faia pe a uma ona maua le vailaʻau. O lona faʻatagaina o loʻo faia i le teritori atoa o le Rusia ma le CIS atunuu.

Faʻatau Golubitoks i se fale talavai i le taimi nei e le mafai.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

Maualuga maualuga

O suiga i le mamafa ma le maualuga o le toto maualuga e masani ona mafua ai le vaivai ma vaivaiga. I suʻesuʻega a Golubitoks, e aunoa ma se faʻasesega, o ona tagata auai e leʻi oʻo i se osofaʻiga o le maualuga i totonu o le 3 aso talu ona ave le pa'ū, ma i le 69%, o se taunuuga o se masina o togafitiga, na toe foʻi mai le faʻamaʻi o le mamafa.

O le mafuaʻaga o lenei aafiaga o loʻo i ai i foliga o le gaioiga o le sikaleti, lea e faʻamalosia ai le fatu o le muso, e puipuia ai vavalaʻau, faʻamalosi puipui o toto toto. E le gata i lea, e le faatagaina e le vailaau le fausiaina o fusi toto fou.

O faʻasologa i aso uma ma le 3 pata o Golubitoksa e mafai ona faʻaaogaina e faʻaumatia ai veins varicose, pei o vaʻa i le taimi e tasi e faʻamalosia ma avea ma mea e sili atu ona talafeagai.

Veins, fulafula e laʻititi, ma le lagona o le tiga, o le vaivai faifaipea o loʻo tumau pea i le taimi ua tuanaʻi.

O le fualaau oona Golubitoks e faʻaitiitia ai le numera o faʻasalaga o se mea faigata e togafitia ai faʻamaʻi e pei o psoriasis. E puipui le tino mai faʻalavelave, faʻaosofia ai le toe faʻafoʻiina o gaioiga i totonu o masini ua faʻamaʻi e le faʻamaʻi ma taofia le faʻamaʻi. 87% o tagata mamaʻi ma le psoriasis na maitauina o le paʻu ua faʻamalolo vave, ma o lagona le lelei i totonu o tagata ua maua i lenei maʻi ua matua faʻaitiitia.

Faatasi ai ma se tali lelei a tagata taʻitoʻatasi i Golubitox, o se fofo atoatoa e mafai ona tupu, ae o le ala o le tagofia o fualaau mo lenei mea e tatau ona umi - mai le ono masina i le tausaga.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

O se vailaau lelei poʻo se isi "teteʻa"?

O le tele o iloiloga moni o le fualaau oona mai Golubitoks mai i latou ua uma ona faaaogaina lenei fualaau faasaina ua faailoa mai ai e aoga moni lava i le tele o faamaʻi.O vaega o lenei fofo, ulufale i totonu o le tino, latou te fuafuaina le mea ua solia ai ma aafia ai le "faafitauli faafitauli" lea e fesootai ai le faamai.

I le taimi lava e tasi, o le faʻateleina o le puipuiga, ma maua e le tino ni meaʻai faaopoopo. O le mea moni, e le faigofie ona faʻamalosia i latou o loʻo fautua mai se isi "teteʻa" i le vaega a tagata gaosi oloa. Ae o iloiloga o Golubitoks e faʻaalia ai se faʻaleleia atili o le soifua maloloina i le vaiaso pe a uma le amataga o le latou faʻaaogaina. E tele molimau mai tagata ola e uiga i faʻaleleiga, e oʻo lava i le maʻisuka ma le afaina. E le gata i lea, o lenei sauniuniga e le aofia ai le "kemisi" ma o lea e le mafai ona afaina ai se tagata.

O faʻamatalaga lata mai o fomaʻi e uiga i Golubitoks fai mai e aoga tele. I le uma, o faʻamalologa o meaʻai o blueberries sa faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa mo le maʻisuka ma le maualalo o le vaʻai. O le i ai o le tele o tusi faamaonia e faʻamaonia ai foi o nei mataua e afaina ai le tino naʻo (pe afai e leai se tagata e le faʻalogo i vaega, e moni).

O i latou e talitonu o lenei mea ua faasalalauina "panacea mo faʻamaʻi uma lava" e foliga mai o loʻo feagai ma se mea sese, lea ua matua tele naua. O le mea lea i le fesili - Golubitoks - teteʻa poʻo le mea moni, e mafai ona taliina o le aoga o nei mataua mo le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le maʻisuka, ua uma ona faamaonia i metotia suʻesuʻe ma ua faʻamaonia e le au faipisinisi.

Tau ma le mea e faʻatau ai Golubitoks

E sili ona lelei le faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa, e pei o falemaʻi, o le tau e 60-70% le maualuga, ma o nisi taimi ei ai faʻamatalaga. O le uluai kopi o le blueberry Golubitoks e na o luga lava o le upega tafaʻilagi a le kamupani o loʻo faia ai lenei vailaʻau.

  • Golubitoks in pharmacies e seasea faatauina atu, a itiiti mai mo le taimi nei.
  • O le mea lea, afai ei ai se faʻasalalauga mo Golubitoks o loʻo faʻatau atu i se falemaʻi faʻapitonuʻu poʻo se falemaʻi i luga o le Initaneti, ona mautinoa lea o se mea sese.

Afai e te tuliloaina se tau maualalo, e mafai ona avea oe ma pule o se fagu e leai se aoga i le togafitiga o le maʻisuka, maʻila, veins varicose ma isi faamaʻi. O le mea lea, e faʻatau ai le vailaʻau e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai se 'upega tafaʻilagi faʻapitoa - naʻo luga o lea mea e mafai ona e faʻatau le uluai Golubitoks maualuga.

E faʻafefea ona tali mai tagata e uiga i fualaau faasaina

Ae o iloiloga moni o Golubitoks na faʻaalia e tagata gasegase, mo le tele o vaega latou te faamalieina foi i le taunuʻuga na maua pe a uma togafitiga ma lenei vailaʻau. Aemaise lava, latou te maitauina le faʻaleleia o le tulaga lautele, o le malosi o le malosi, o le leai o ni ulu ulu, ma isi.

Valeria mai Kurgan:

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei mataʻu, na ia tauivi ai ma le vaivai le tumau ma ausia ni suiga lelei.

Gregory mai Tomsk:

Na ou aveina lenei oloa masani e avea o se fualaau faasaina i le malulu, o se taunuuga, e lei faalavelaveina ai o ia mo le umi o le taimi, e aofia ai i le tau malulu.

Antonine mai Zabaikalsk:

Faatasi ai ma le fesoasoani a Golubitoks, na mafai ai ona ia faamalosia lana lava puipuiga ma le puipuiga o lona alo.

E tusa lava pe iai ni manatu le lelei i le tele o manatu e uiga i Golubitoks, e tele lava ina fesoʻotaʻi ma le faʻalauteleina o le faʻamaʻiina o le vailaau faʻasaina i le tagata e faʻalauiloa. O loʻo tupu foʻi faʻapea o loʻo feagai tagata ma vailaʻau faʻamaonia manino, e maua mai i le au faʻatau faʻatau. E leai ni faitioga mai fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le faʻamuamua o lenei vailaʻau.

O fea e faʻatau ai Golubitoks?

O tagata uma e manaʻo e faʻatau mai faʻamalologa faʻamalologa faʻapitoa e fautuaina e asiasi i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa, lea o loʻo i ai le moni atoa e uiga i ai. O le saite foi o loʻo faʻaalia ai le tau o Golubitoksa. A maeʻa ona toe iloiloina le faʻamatalaga ua tuʻuina atu i le vaega o tagata e fiafia i ai, e mafai ona e faʻatonuina le vailaau faʻataʻitaʻi iinei. E mafai foi ona e faia lenei mea i luga o nofoaga o tufatufa aloaia.

E masani ona faʻaalia e tagata faʻatau oloa ma faʻatau, faʻafetai i le fea e mafai ona faʻatauina i le tele o le tau, pe a faʻaitiitia le tau o Golubitoks i le afa. Ae o le tau muamua o le Golubitoks faʻasoifua maloloina e aunoa ma se tau faʻaititia e eseese i totonu o le 2,000 rubles, o le mea lea e maua ai le tele o tagata faʻatau ma le tele o tupe maua.

Ina ia faia se poloaiga, ua lava lea e faʻatumu ai le pepa i luga o le upega tafaʻilagi o le gaosiga e faʻaalia ai faʻamatalaga talafeagai uma o faʻamatalaga.

Afai ei ai ni au fesili faaopoopo, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le ofisa. nofoaga ma se pule o le a tuuina atu se tali auiliili i soʻo se tasi.

Liliu saʻo i le kamupanī, e le mafai ona e fefe i le taufaasese, e le gata i lea, o le a le manaʻomia se totogi muamua, o le fuafuaina e faatoa faia pe a uma ona maua le vailaʻau. O lona faʻatagaina o loʻo faia i le teritori atoa o le Rusia ma le CIS atunuu.

Faʻatau Golubitoks i se fale talavai i le taimi nei e le mafai.

Faʻalogo! E le faatauina atu le oloa i le fale talavai, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

Faʻafefea ona faʻatau Golubitoks mai le maʻisuka?

O le tala ia Vladimir Ivanov ma isi faʻamatalaga a tagata i le pito i lalo o le tusiga o loʻo faʻaalia ai o aso nei o se tagata maualuga ma le faʻalagolago e mafai ona faigofie ona maua. Ae o lenei mea uma ona o le mea moni e faapea na tuua e Vladimir se sootaga i luga o le nofoaga o le Sui Aloaia a le kamupani gaosi oloa. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le auala e faʻatau ai luga o le upega tafaʻilagi o le Sui Aloaia o le kamupani, faʻapea foʻi ma ituaiga masani taufaasese, e mafai ona e faitau i le tusiga "Faʻafefea ona faʻatau Golubitoks e aunoa ma le taufaasese."

Faatasi ai ma isi mea, a maeʻa ona faitau le manatu i le upega tafaʻilagi o Vladimir ma isi tagata i faʻamatalaga o loʻo i lalo, masalo e te le malamalama lelei i le Golubitoks mo le maʻisuka. O le mea lea, matou te fautua atu e te faitauina se isi tusitusiga faaopoopo i luga o la matou blog, e pei o le, "O fea ma le auala e faʻatau ai Golubitoks mo le maʻisuka," lea o le ae aʻoaʻo atili ai e uiga i meatotino a Golubitoks i togafitiga o le maʻisuka.

E mafai ona ou maua isi iloiloga o le maʻisuka Golubitox?

Ioe o le mea moni. I aso uma, e tusia e le toʻatele le tele o upu e uiga i Golubitoks mo le maʻisuka, ma o le tusiga a Vladimir Ivanov o se tasi o nai tagata e mafai ona tautala sao e uiga i vailaau, ma o fea e mafai ona e faitauina ai tagata moni i le pito i lalo o le tusiga.

Ae ui i lea, e pei lava o isi fualaau faasaina, o le fualaau faasaina ei ai ni iloiloga le lelei I le avea ai o se blog tutoatasi, ua matou aoina foi le tele o faamatalaga le lelei e uiga i Golubitoks mo le maʻisuka ia matou tusitusiga eseese "O manatu le lelei e uiga i vailaau Golubitoks", matou te fautuaina malosi foi le faitau.

O le blog progolubitoks.ru e matua tuuto atu i le fualaau faasaina o Golubitoks. O faʻamaumauga uma e tuʻuina mai e sui aloaia o le kamupanī faufale LLC Sashera-Med! Faitau atili i luga o le itulau "E Uiga ia i Matou! Faʻatasi Mai Matou!" I le Faʻasologa.

E i ai pea fesili? Fesili atu ia i latou i faʻamatalaga i lenei tusiga, ma o le a matou tali atu ia te oe i se taimi vave!

Tuua Lau Faamatalaga