Le fualaau faasaina Reduxin Light: faatonuga mo le faaaogaina

Faamatalaga talafeagai i 29.07.2015

  • Igoa Latina: Lulu mumu
  • ATX Code: A08A
  • Mea aoga: Ava Faaupoʻa Tuʻufaʻatasi + Vitamini E
  • Foafoa: Palemia (Rusia), KorolevPharm (Lusia)

Faʻataʻitaʻiga

E pei ona faailoa mai, o lenei vailaʻau o gaioiga galue malosi, lea e fautuaina ina ia faia ina ia mafai ai ona pulea le mamafa ma faʻatulagaina le ata.

O se tasi o mea aoga vailaʻau linoleni faʻamalosi (CLA) o se mea e tupu faʻapitoa. O se mea taua lenei o le eletise gaʻo eletise e masani ona maua i meaʻai susu ma le gaʻo manu.

I le falemaʻi faʻaonaponei faʻaonaponei, o le vailaau o le linoleic e faʻateleina e mafua mai i mea masani o fualaau toto. O lenei elemene ei ai sona aafiaga lelei i metabolic processes i le tino. CLA faʻalavelaveina le gaioiga o se enzyme e tumau ai le gaʻo i le tino. O le iʻuga, o le aofaʻi o tupe maua mai le gaʻo e faʻaitiitia. Ona o le saʻo tufatufa o le malosi i totonu o le tino, ua faʻaaogaina ai le faʻasologa o le protein, ona o le malosi o le musika.

Faatonuga faapitoa

O i latou e fiafia pe o le a fofo lenei vailaau fesoasoani e leiloa ai le mamafa, e tatau ona amanaia e faapea, ina ia mafai ona ausia le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ona faʻaopoopoina le taumafa o meaʻai faʻatoʻaga ma meaai, ma faʻaauau foi le faʻaleleia o le tino faaletino.

O manatu o tagata latou te tusia i luga o le 'aufaʻatasi poʻo luga o nofoaga faʻapitoa e le tatau ona avea ma taʻiala i le mauaina o lenei meafaigaluega. E taua le feutagai ma se tagata tomai faapitoa aʻo leʻi amataina lona tofiga.

Faatonuga ma le faʻasalaga

E maua le malamalama mumu i capsules e aofia ai le linoleic acid i le aofaiga o le 500 mg ma le vaitamini E. E maua mai le glycerin, gelatin, citric acid ma le vai faʻamamaina.

I ipu palasisi o 30 poo le 90 capsules.

Reduksin Lite mea tutusa mo le leiloa o le mamafa i mea o loʻo gaosia e le faʻasaoina. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o analogues o bioadditives faʻatasi ma se masini tali tutusa o gaioiga i le tele o ituaiga o fualaau:

  • Chewable Capsules - Multi-Tabs Intello Kids ma Omega-3, Ayferol, Faʻailoga Lelei,
  • Capsules - Zinaxin with Omega-3, Multi-tab Perinatal Omega 3, Faʻatonu Pule, Mirrasil-1 capsules, Ewayloin, Arterodiet, Stimuvit-Essentiale, Elteans, Femiglandin GLA + E, Extra 1000 Sediko, Multi-tabs Omega-3 1000, O le suāuu Rosehip, Doppelherz VIP Cardio Omega,
  • Suauu - Potovit Omega 3, Multi-Tab Omega-3,
  • Fiafia feusuaʻi - Faʻailoga-Essentiale,
  • Suauu suauʻu - Floravit E,
  • Faʻasalaga totoga - Multi-tabs Omega-3.

Contraindications

O le faʻataʻitaʻiga o le olaola Reduxin Light e tusa ai ma faatonuga o le a solia e faʻaaoga:

  • Faʻatasi ai ma le gasegase o le gaioiolosi (linoleic acid and vitamin E) poʻo vaega o ausilali e faʻaopoopo ai le faʻaopoopoga,
  • I le taimi o le maitaga ma pe a uma ona fanau, ao faagasolo le susu,
  • I tamaititi, i lalo ifo o le 18 tausaga le matua (ona o le leai o ni faʻamatalaga talafeagai i le saogalemu ma le aoga o lona faʻaaogaina).

Aʻo leʻi faʻaaogaina le Malamalama Mumu Malu mo le mamafa o le mamafa, e fautuaina e feutagai ma se fomaʻi matau.

Tosiga ma le pulega

O fualaau taumafa o le Reduxine Light e fautuaina mo le faaaogaina i meaai. E le tatau ona sili atu i le 2 pusa se fualaau e tasi. Ina ia ausia le leiloa o le mamafa o le mamafa, o le vaega sili ona lelei o le oona o le linoleic faʻatasi e tatau ona 2-3 g i le aso, e fetaui ma 4-6 laulau o le faʻaopoopoga meaʻai.

Le faʻaaoga sili ona lelei o le Redulaine Light mo iloiloga mai le tasi i le lua masina. Afai e manaʻomia, pe'ā maeʻa se faʻataʻitaʻiga faafomaʻi, e mafai ona toe faʻaautu i le 4 taimi i le tausaga.

E faʻapefea ona fai ni capsule mataʻutia?

E le gata o le a le toe maua ni nai kesi faaopoopo, ae e le o toe foi mai foi le mamafa o le tino i le uluai faailoga, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e tatau ona faia mo le 2 masina. Ae ui i lea, o le tagofia o le fualaau faasaina e tatau ona tuʻuina atu ma se paleni paleni, lea e fesoasoani ai se tagata o meaʻai e fesoasoani ia te oe e filifili - e tatau ona faʻaitiitia le numera o meaʻai e aofia ai le linoleic acid.

Ole fua ole aso o le vailaʻau e 2 capsule, ave muamua ao leʻi 'ai. Mo le tele o taunuuga, ua fautuaina e aua nei 'ai meaʻai gaʻo. Faʻafetai i le faʻaleleia lelei o le fualaau faasaina ma le toe faʻaaogaina o le fua o le mamafa o le mamafa, e mafai ona e tausia le taunuʻuga, aumai le metabolic process back to normal (e le sili atu ma le 4 vasega i le 12 masina). E oo lava i le amataga o le tagofia o fualaau faasaina, o le a iloagofie pe faapefea ona faasolosolo malie le paʻu o le gaʻo, ma e tutusa lava le faateleina o le maso maso.

Faʻasalaga ono ma aʻafiaga i itu

E faasaina le ave o fualaau faasaina i mataupu nei:

  • Tagata ei lalo o le 18 tausaga
  • i le taimi o le susu ma le maʻitaga,
  • maʻi faʻasolosolo o le cardiovascular system,
  • i le i ai o le faapalepale o tagata taitoatasi o le vailaʻau.

I le tulaga o le mataituina o le saʻo o fualaau o fualaau faasaina, o se tasi lea o mea e sili atu ona leaga le faaopoopoina o taumafa. Ae peitaʻi, afai e oʻo lava i sina lagona itiiti o le le faʻavauvau e aliali mai (faʻapipiʻi, valevala, leai se manaʻoga, ma isi mea), e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau faasaina ma alu i se suʻega ile falemaʻi. E ui i le mea moni e mafai ona e faʻatauina lenei meafaigaluega mo le leiloa o le paʻu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomai aʻo leʻi amata ona e ave.

O a ni mea tutusa?

O ia ituaiga o fualaau faasaina ua lauiloa e faapea:

  • Golaline
  • Lindax
  • Meridia (toesea mai le faʻatau i falemaʻi i Europa, o le faʻaaogaina o lenei vailaau faasaina e faasaina).

Natasha, 30 tausaga "Ou te fiafia i le mea moni o lenei fualaau faasaina e le na o le aoga, ae e leai foi se mea e tausuai ai ma e leai ni itu taua. "Sa masani ona ou inu i fualaau oona ma faaleagaina ai loʻu ola maloloina, i le tausaga talu ai sa ou taumafai ai e ave lenei Bud ma o le taunuuga na matuai ofo lava."

Larisa, 35 "I le na o le tasi le masina ma le afa o le tagofia o fualaau faasaina, na ave ai le 6 kika. Ua ou fuafua e lafo se isi lima. Ae, ina ia maua se taunuuga faapena, ou te le na o le inu i lenei mea taumafa, ae tumau pea i se taumafataga ma faia i taimi uma sauniga o le taeao. "

Alla, 29 tausaga le matua "Ona o se seti o le sili atu i le 35 kika, o nisi o faafitauli tau soifua maloloina ua aliali mai. Na tonu ia te au e aveesea le mamafa, na fautuaina au e se fomaʻi meaʻai e ave sina ituaiga o meaʻai faaopoopo. Na ou filifilia mo Reduxine - ma sa saʻo au, e 10 i le na o le tasi le masina, ma o le taimi lena na ou masani ai i meaai maualalo-kalori. "

Lisa, 40 "O loo i ai le tele o meaʻai i la tatou falemaʻi, na faaaoga e laʻu uo lenei fualaau faasaina, ma na ou filifili e faataitai. I totonu o le lua masina sa ave ai le 4 kika, ina ua uma ona taofi le mea na fai, na le toe foi mai le mamafa. "

O nisi mea moni

O le vailaʻau o se faʻaopoopoga o meaola faʻalauiloa o se tupulaga fou. Faʻaauau mo le puleaina o le mamafa, faiga faʻasolosolo e aunoa ma ni faʻaaliga aʻafiaga. E faʻaaogaina le malamalama mumu i ata faʻatonutonu mo togafitiga.

Mo le lagolagoina o se gasegase vave, i le taimi o le togafitiga, o loʻo faʻaaogaina se vaega - o le vailaʻau linoleic faʻatasi (CLA). O le gaioiga o lenei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina e faʻagaoioia ai faiga faʻasolosolo, e aofia ai le fesuiaiga o lipids, gaʻo gaʻo i le malosi.

O le tuufaatasiga e gaoioi ai enzymes e pulea ai le maualuga o le gaʻo o le gaʻo, o le tufatufaina atu o le malosiaga ua atofaina mo le tuufaatasia o le protein. O fualaau filifilia lelei e faʻaleleia ai le atinaʻe masani o le tino maso.

Fale faʻamaloilo

O le meafaigaluega e faatatau i faʻalaʻau faʻalaʻau faʻasolosolo e galue i luga o enzymes e faʻasaʻo ai metabolic processes. O le taumafaiga muamua e faʻamavae le CLA na amatalia i suʻesuʻega o aano o manu ma meaʻai susu. O le uluai metotia o lenei mea e itiiti lava.

O le gaosiga o le vailaʻau faʻasaina na amataina i le faʻaaogaina o mea totino. O le Reduxine Light e faʻaaogaina ai se suauu suauʻu.

Faafetai i lenei vaega, o le gaioiga o le enzymes e talepe ai gaʻo ua faʻaleleia, ma o le galuega o enzymes e faʻatuai ai le lipid faʻatasi ma le vai ua faʻagesegese. O se taunuuga:

  • musika ua toe faʻaleleia
  • o le aofaʻi o gaʻo gaʻo e faʻaitiitia,
  • o le maualuga o le faʻasologa o le protein e faʻatupulaia ona o le malosiaga faʻasaoina.

O fualaau faasaina e aofia ai le sili ona lelei o vitamini "E". I le tuufaatasiga ma le CLA, o lenei tuufaatasiga e faʻaleleia ai le faagasologa o le suia o le tino o le tino i le malosi. O le tagata gasegase e le gata ina mamafa, ae e faasolosolo malie foi ona toe foi i voliga muamua pe ua manaʻomia.

I le vaega o tamaitai ogatotonu, o se suiga iloga i le maualuga o le puimanava, sulu, ma le manava na matauina.

E le faʻaaogaina ni mea faʻapitoa e togafitia ai nisi o maʻi. O lona faʻamoemoega o se faʻamalamalamaga, fesoasoani i le tagata lava ia i taimi o faigata o le tino, togafitiga, le masani, mafaufau-lagona lagona.

O le meafaigaluega o le lagolago lea mo se tino soifua maloloina ma vaivai. I falemaʻi falemaʻi i Rusia, e mafai ona e faʻatau se faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o mea faʻaopopo, o se faʻaopoopoga i le laina autu.

O loʻo aofia ai le CLA, faʻasalaga o Saina, vavao vao, ma hydroxytryptophan-5. O lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai le manaʻo, faʻamalūlūina le faʻalavelave moe e mafua mai i le faʻavaveina o le metabolism, fiaai. Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o faʻamatalaga mo le faʻaumatiaina o le faʻalavelave e fesoʻotai ma taimi tau soloaiga ua faʻaalia.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le mauaina o le Malamalama Mumu, i luga o se tulaga faifaipea, ua fautuaina ina ia aveese mea nei e le manaomia, i mataupu tuufua, faamai:

  • o le aʻafiaga o le paʻu o le paʻu, laupepa, faʻaogaina o cellulite,
  • mamafa tele
  • 1-3 tikeri o le mamafa ma faamai e fesootai,
  • togafitiga o faʻalavelave o le endocrine, faʻasaina, cardiovascular system (faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa).

O le faʻamoemoe o lenei faʻaopoopoga meaʻai e talafeagai mo le faʻamautuina o le toto maualuga, faatasi ai ma le tele o le tele o faʻavae.

O neoplasms e le o se faʻalavelave mo le tagofia o lenei vailaʻau. O faʻamatalaga o le togafitiga e faʻatalanoaina faʻatasi ma le fomaʻi aoga. O loʻo lagolagoina le lagolago a se tagata paleni meaʻai, endocrinologist.

Metotia ma faʻatinoga faʻaoga

Faʻaopoopoga e faʻaaogaina e avea ma se tasi auala mo le aveesea o le mamafa. I tulaga maualuga, e manatu o se vaega o togafitiga faigata.

O le fuataga e fuafuaina e tusa ai ma se fua faʻatatau faigofie. Ono pusa o le faʻaopoopoga o loʻo aofia ai le 3 kalama o le CLA. O le masani lea i aso uma mo tagata taʻaalo, tagata e aafia i galuega mamafa mamafa. O le tupe mo le gau o le mamafa, e avea o se lagolago mo le taumafataga, ua fuafuaina e le tagata fai meaʻai, faatasi ai ma le fomaʻi ma tagata tomai faapitoa.

Faʻalogo! O le moliuila-e le o se mea suitulaga poʻo se mea e tasi o laumei Reduxine.

O le filifiliga muamua e faʻaaogaina e maua ai se faʻamaumauga faapitoa - leiloa o le mamafa. O le filifiliga lona lua e faʻaumatia, faamalūlūina le manava tuʻinanau, i tagata gasegase e iai le gaʻo tele. O lenei meafaigaluega o se vailaʻau faʻasaʻo ma e le faʻatau atu i le lautele lautele.

Faʻaiʻuga

O faʻamalama-moli eletise e le mafua ai aʻafiaga aʻafia, faʻasalaga mai le masani. O faʻamatalaga faʻamaonia e faʻamaonia suʻesuʻega i lenei mataupu e le maua.

O le BAA e le o se vailaʻau ua faamaonia ma ua faamaonia e togafitiga faʻapitoa aloaia.

Toto

O faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻalavelave, aʻo faia ni meaʻai faʻaleoleo, e leʻi maua. E le fautuaina mea faʻapitoa i le taimi o le 1-3 tausaga le maitaga. E fautuaina e le faʻaaogaina vaega o le vailaʻau i le maualuga maualuga ao faia le susu. O le aafiaga moni o le CLA i le susu ma e leʻi faavaeina le pepe.

Tulaga o le teuina

O le oloa o loʻo teuina i se nofoaga pogisa puipui mai tamaiti, faʻatasi ai ma le maualuga o le maualuga ma le vevela, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina. E faʻatagaina le tuʻuina o capsules e le faʻapipiʻiina i se nofoaga avanoa. Faʻasalaga tuusao ma le le faʻaauau ma le vai e oʻo atu ai i le faʻaumatia o vaega masani.

Laisene o vailaau mo togafitiga LO-77-02-010329 na tusia i le aso 18 o Iuni, 2019

Redulu-Malamalama: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Reduxin Light 625 mg capsule 30 pcs.

REDUXIN-LITE capsules 625mg 30 pcs.

Faʻafouina o le Malamalama-Malamalama Faʻataʻitaʻiga 650 mg capsule 30 pcs.

Reduxin Light 625 mg 30 pulou

Reduxin Light 625 mg capsule 90 pcs.

REDUXIN-LITE capsules 625mg 90 pcs.

FUAFUAGA-LUMA MALOLOINA FORMULA capsules 650mg 30 pcs.

Reduxin Light 625 mg 90 pulou

Pulu moli-malamalama. 625mg Nu. 90

Malamalama Lumanai Malamalama. 650mg No. 30

Malosiaga o le Malamalama o le Malamalama 30 Lapoʻa

Faʻafouina o le Malamalama-Malamalama Faʻataʻitaʻiga 650 mg capsules 60 pcs.

FUAFUAGA-LUMA MALOLOINA FORMULA capsules 650mg 60 pcs.

Polokalame Toe Fuataina Malamalama Malamalama 60 pulou

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

I Peretania o loʻo i ai se tulafono e mafai ai e le fomai tipitipi ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe a ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai faatau, e le ona o ona faʻamalologa.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i capsules e aofia ai le linoleic conjugated acid (500 mg) ma le vaitamini E (mea faʻaaogaina). O nisi o vailaʻau fesoasoani o glycerin, citric acid, gelatin ma vai mama.

O mea faaopoopo e maua mai i pusa palasitika e aofia ai le 30 pe 90 capsules.

I le taimi nei, o fualaau oona o loʻo aofia ai mea gaioiga e tutusa ma le Reduxine Light mo le gau o le mamafa e le o faʻasaoina.Afai e manaʻomia, faʻaaogā faʻaopoopoga i fua eseese o fuataga, lea e talitutusa i le faiga o gaioiga. E aofia ai:

• capsules faʻamalosi - Strix Excellent, Eiferol, Multi-tabs Intello Kids with Omega-3,

• capsules - Doppelherz V.I.P. Omega 3, Zinaxin ma le Omega-3, Mirrasil-1 capsules, Pulelaʻau, Arterodiet, Ewayneol, Elteans, Stimuvit-Essentiale, Extra 1000 Cedico, Femiglandin GLA + E, Suauu olive, Multi-tabs omega -3 1000,

• syrup - Multi-tabs Omega-3 ma Pikovit Omega 3,

• suauu vailaau - Floravit E,

• faʻamalo o meaʻai - Multi-tabs Omega-3,

• vai mo le faʻafofoga tautala - Stimuvit-Essentiale.

Tosiga ma le pulega

O fualaau o le mumu o le mumu e ave i le taimi e tasi o meaai. Ole maualuga pito i luga o le dose e le sili atu ma le lua papa. Ina ia ausia le paʻu o le mamafa o le mamafa, e tatau ona e aveina le lua i le tolu kalama o le kulimi linoleni faʻatasi i le aso, e fetaui ma le fa i le ono fualaau faaopoopo.

E tusa ai ma iloiloga a Reduxine Light, o le umi o le pulega e sili ona aoga mo le tasi i le lua masina. A maeʻa faʻamatalaga faafomaʻi, ma afai e tatau ai, e mafai ona toe faʻaluaina le aʻoga faʻasolo i le fa taimi i le tausaga.

Tuua Lau Faamatalaga