Faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa le suʻesuʻeina o le kemisi o le toto

O Bioptik IziTach fua faʻatatau e tuʻuina atu i luga o le maketi a Rusia i le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga. O lea ituaiga masini e ese mai glucometers masani i le i ai o galuega faaopoopo, faafetai lea e mafai ai e le maʻisuka ona faia se suʻega atoa o le toto i le fale, e aunoa ma le asiasi i se falemaʻi.

O le glucometer EasyTouch o se ituaiga o laititi-suʻesuʻega e mafai ai e oe ona suʻeina le toto mo glucose, cholesterol, uric acid, hemoglobin. O sea ituaiga masini e sili ona aoga i le siama o le maʻisuka, ae mo nisi tagata atonu e faigata ona puleaina.

Mo suʻega, e manaʻomia e le maʻisuka ona faʻatau ni faʻataʻitaʻiga faapitoa, e fuafua i le ituaiga o suʻega. E faʻamaonia e le kamupanī le fua saʻo maualuga ma se vaitaimi uumi o le faʻaogaina o le suʻega. O le tele o iloiloga lelei mai tagata maʻi ma fomaʻi e faamaonia ai le lelei ma le faʻamaoni o oloa.

EasyTouch GCHb analyzer

O le masini fua o loʻo i ai se lauulu LCD talafeagai ma ni mataitusi tetele. E fetuutuunai le masini i le ituaiga o auiliiliga talafeagai pe a uma ona tuʻuina se fasi siaki i le sola. O le mea lautele, o le pulea e faʻaogaina, o lea e mafai ai e tagata matutua ona faʻaaogaina le masini pe a maeʻa aʻoaʻoga.

O le fuataga e mafai ai ona e faia tutoatasi se suʻega toto mo le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin. O lea ituaiga masini e leai se mea e tutusa ai, talu ai ona faʻaopoopoina vave lava galuega e tolu o le mataʻituina le tulaga o le soifua maloloina.

O fea e sau ai le toto mo le suka? Mo suʻesuʻega, e faʻaaogaina ai le toto fou mai le tamatamailima. A faʻaaogaina le masini, o le auala elemene e fua ai fuainumera e faʻaaogaina. Ina ia faia se suʻega toto mo le suka, o le toto maualalo i le maualuga o le 0.8 μl e manaʻomia, pe a suʻeina le toto mo le cholesterol, e 15 μl e faʻaaoga, ma le hemoglobin - 2.6 μl o le toto.

  1. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga ina ua mavae le 6 sekone, o le auʻiliʻiliga mo le cholesterol e faia mo le 150 sekone, e iloa le hemoglobin i 6 sekone.
  2. O le masini e mafai ona teuina faamaumauga maua i le mafaufau, o le mea lea, i le lumanaʻi, e mafai e le tagata gasegase ona matamata i le malosi o suiga ma le siakiina o togafitiga.
  3. O le fuataga o le suka e mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita, mo le cholesterol - mai le 2.6 i le 10.4 mmol / lita, mo le hemoglobin - mai le 4.3 i le 16.1 mmol / lita.

O mea le lelei e aofia ai le le lava o se lisi a Russian, ma o nisi taimi e misi foi le tusi lesona Rusia atoatoa. O le pusa masini e aofia ai:

  • Iloiloga
  • Tusi taiala ma le taiala faʻaaoga,
  • Faʻasaoina o le siakiina o le glucometer,
  • Pusa e teu ai ma teuina,
  • Lua maa AAA,
  • Pulu tui,
  • O se seti o lalaga i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  • Tusi a le tagata lava ia mo le maʻisuka,
  • 10 glucose test strips,
  • 2 vaega suesue mo le cholesterol,
  • E lima suʻega suʻega mo le hemoglobin.

Aisea e fautuaina ai e le fomaʻi le faatauina o se mita

I aso nei, o le maʻisuka o se faʻamaʻi i le mea e sili atu i le paneta atoa. E faitau miliona tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, lea e faʻavae i luga o faʻafitauli o le tino. E le mafai ona faʻaitiitia le faʻaauau o le faʻalavelave: faʻatasi ai ma togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei, faatasi ai ma le atinaʻeina o vailaʻau faʻasaina ma le faʻaleleia atili o togafitiga faʻataʻitaʻi, o le togafitiga o loʻo tele ina iloa, ma, aemaise lava le faanoanoa, o le maʻi ua avea ma "laʻititi".

O faamaʻi e faamalosia e manatua o latou gasegase, ia nofouta i ona taufaamatau uma, ia pulea o latou tulaga. I le auala, o fomaʻi i aso nei e tuʻuina atu le fautuaga i le vaega ua taʻua o le lamatiaga - tagata gasegase ua maua togafitiga. E le o se faʻamaʻi, ae o le taufaamatau o lona atinaʻe e tele tele. I lenei taimi, o vailaʻau e masani ona le manaʻomia. O le mea e manaomia e le tagata maʻi o se fetuunaiga ogaoga i lona olaga, meaai paleni, ma le gaioiga faaletino.

Ae ina ia mafai ai e se tagata ona iloa mautinoa pe o mea uma lava ua faatulagaina lelei i aso nei, pe i ai se tali lelei a le tino i le togafitiga fuafuaina, e manaomia e ia se metotia o le pulea. O le mita lenei: faʻatusatusa, faʻalagolago, vave.

E moni lava lenei fesoasoani mo se maʻisuka, poʻo se tagata i se setete predabetic.

Faamatalaga o le Easy Touch mita

O lenei masini e tele tele masini feaveaʻi. E iloa ai le suka toto, cholesterol, ma le uric acid. Le faiga lea e tulaga ese ai le Easy Touch. E mafai ona tatou fai atu e itiiti lava ni analogues o sea ituaiga masini i maketi i totonu o le atunuu. O loʻo i ai masini e pulea foi nisi matāʻupu faʻapitoa i le taimi e tasi, ae tusa ai ma nisi o taʻiala, e mafai e le Easy Touch ona tauva ma i latou.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le Analyst Easy Touch:

  • O le tele o fua o le kulukose - mai le 1.1 mmol / L i le 33.3 mmol / L,
  • O le toto manaʻomia mo le tali lelei (ile glucose) 0.8 μl,
  • O le fua o le fuaina o le cholesterol indicators e 2.6 mmol / l -10.4 mmol / l,
  • Se lava o le toto mo se tali talafeagai (i le cholesterol) - 15 μl,
  • O le taimi o le auiliiliga ole kulukose e maualalo - 6 sekone,
  • Cholesterol analysis taimi - 150 sec.,
  • Le mafai ona fuafua fua faʻatatau mo le 1, 2, 3 vaiaso,
  • O le paepae pito i maualuga o le 20%,
  • Pauna - 59 g
  • O se aofaiga tele o manatuaga - mo le kulukose o le 200 ia taunuuga, mo isi tulaga taua - 50.

I aso nei, e mafai ona e maua le faila o le Easy Touch GCU ma le masini Easy Touch GC. O ni faʻataʻitaʻiga eseese ia. O fua muamua glucose ma cholesterol i le toto, faapea foi ma le uric acid. O le faʻataʻitaʻiga lona lua o loʻo faʻamatalaina ai na o faailoga muamua e lua, e mafai ona tatou fai mai o se mea moni lenei.


Cons o le mita

O se tasi o faʻamaumauga taua o le masini o le le mafai ona tuʻu i se PC. E le mafai ona e tusia ni faʻamatalaga i taumafataga. E le o se mea taua tele mo tagata uma o maʻisuka: mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata matutua e le taua lenei uiga. Ae o le tagavai i aso nei e saʻo tonu lava i luga o glucometers e fesoʻotaʻi ma komepiuta ma initaneti.

E le gata i lea, i nisi o falemaʻi, o le fesoʻotaʻiga o le komipiuta a le fomaʻi faʻatasi ma suʻega o meaola faʻapitoa o le maʻi ua uma ona faia.

Uric Acid Siaki Matafaioi

Uric acid o le oloa mulimuli lea o le metabolism o bases o purine. E maua i totonu o le toto, faʻapea foʻi le vavalaʻau intercellular i le ituaiga soda soda. Afai o lona maualuga e maualuga atu nai lo le masani poʻo le faʻaititia, o loʻo taʻu mai ai nisi o soliga i le gaioiga o fatugaʻo. I le tele o itu, o lenei faailoga e faalagolago i meaʻai, mo se faʻataʻitaʻiga, e suia i le umi o le matelaina.

E mafai foi ona siitia le taua o le kulimi acid ona o:

  • Faʻatupulaia le gaioiga faaletino faʻatasi ma se mea le saʻo,
  • O le taumafaina o le tele o meaʻai gaʻo ma gaʻo,
  • Alu oona
  • Suiga masani i meaʻai.


O fafine maʻitaga e mafai foi ona latou maua ni maualuga maualuga o le uric acid, e aofia ai le taimi o le toxicosis. Afai e maua ni tulaga faʻapitoa mo nisi faʻamatalaga, e tatau i le tagata maʻi ona faʻatalanoa se fomaʻi.

O ai e fautuaina e faʻatau le masini

O lenei masini o le a aoga i tagata ei ai maʻi faʻasolosolo. O se tagata e siakiina le eletise o le a mafai ai ona latou fuaina kulūkose i le tele o taimi latou te fiafia i ai. E taua lenei mea mo togafitiga faʻapitoa, mo le mataʻituina o le alualu i luma o maʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le lamatiaga o faʻafitauli ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le tele o le maʻisuka e maua i se maʻi faʻamaʻi - maualuga le cholesterol. O le Easy Touch analyzer e mafai ona ia iloa le maualuga o lenei faailoga, vave ma lelei.

E fautuaina foi lenei masini:

  • Tagata o loʻo lamatiaina le atiaʻe o le maʻisuka ma le atherosclerosis vascular,
  • Tagata matutua
  • Tagata mamaʻi ma le cholesterol paepae ma le kulukose toto.

E mafai foʻi ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga, lea e faʻapipiʻiina i le totogiga o le toto hemoglobin.

O lona uiga, e mafai e se tagata ona faʻataʻitaʻiina ma le sili atu lenei mea taua.

O le tali saʻo o le faʻaleleia lea o tau o masini i luga o auaunaga faapitoa i luga o le Initaneti, lea e maua uma ai glucometers i falemaʻi ma faleoloa faʻapitoa i lau 'aʻai. O lea o le a mafai ai ona e maua se filifiliga taugofie, sefe. E mafai ona e faʻatauina le masini mo 9000 rubles, ae afai e te vaʻai i glucometers mo na o le 11000 rubles, e tatau ona e saili mo se filifiliga i le faleoloa i luga o le initaneti, pe avatu sina mea itiiti mo le masini nai lo le mea na e fuafuaina.

E le gata i lea, mai lea taimi i lea taimi e te manaʻomia le faʻatau faʻataʻitaʻiga Easy Touch. O le tau mo i latou e eseese foi - mai le 500 i le 900 rubles. Atonu e sili atu le atamai le faʻatau o afifi tetele i le vaitau o faʻalauiloa ma faʻaititia. O nisi o faleoloa ei ai le faiga faʻaletupe o faʻamalo, ma e mafai foi ona faʻaaoga i le faʻatau o se glucometer ma faʻamaufaʻailoga.

Mea saʻo saʻo

O nisi tagata gasegase ua leva ona masalosalo pe o le mita o le a avea ma se auala sili ona faatuatuaina e pulea ai le kulūkose, e maua mai ai se mea sese matuia i taunuuga? Ina ia aloese mai masalosaloga le talafeagai, siaki le masini mo le saʻo.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni fuataga i se laina, faʻatusatusa ia fua faʻatatau.

Faʻatasi ai ma le faʻatinoga tatau a le tagata suʻesuʻe, ole numera e le eseese ile sili atu ma le 5-10%.

O le isi filifiliga, o se mea e sili atu ona faigata, o le suʻe lea o le suʻega toto i le falemai, ona siaki lea o le kulukose i le masini. E faʻatusatusa foʻi tali. E tatau ia i latou, pe afai e le fetaui, ia vavalalata le tasi i le isi. Faʻaaoga le gaioiga o le gadget - o le mea e teu i totonu - o lea e te mautinoa o loʻo e faʻatusatusaina ia sao saʻo, e te leʻi faʻafefiloi se mea pe faʻagaloina.

Faamatalaga Taua

O faatonuga e faʻaaoga i le Easy Touch glucometer o loʻo faʻamatala manino auiliiliga e faʻapipiʻi ai. Ma afai o le tagata masani e masani ona vave malamalama i lenei mea, o nisi o itu taua e masani ona le amanaiaina.

Mea e le tatau ona galo:

  • Ia i ai i taimi uma se sapalai o maa ma se seti o mea faʻaalia i le masini,
  • Aua nei faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga ma se tulafono e le fetaui ma le faʻaogaina o le masini,
  • Aoina fagu faʻaaoga i totonu o se pusa eseese, lafo i otaota,
  • Tausia le faʻasalalau o le aso faaiʻu o faailoilo, faʻaaogaina o faʻamaumauga le aoga, o le ae maua le iʻuga sese,
  • Teu laupepa, le gaoi lava ia ma fasi i se mea matutu, puipuia mai le susu ma le la.

Mafaufau i le mea moni e oo lava i le masini taugata e masani lava ona maua ai se pasene o mea sese, e masani lava e le silia le 10, maualuga 15%. O le faʻamaoniga e sili ona saʻo e mafai ona tuʻuina atu ai se suʻega suʻega.

Iloiloga a tagata

Pe a faʻatau se glucometer, o loʻo feagai le tagata ma le faʻafitauli o le filifiliga. O le maketi o le bioanalyse o se faasologa atoa o masini eseese, faatasi ai ma se galuega se tasi pe o se seti foi o filifiliga. O eseesega i tau, foliga vaaia, ma le taunuuga e taua pe a filifilia. I lenei tulaga, o le a le o se avanoa e liliu ai i faʻamatalaga i luga o fonotaga, iloiloga o tagata moni.

Aʻo leʻi faʻatau se glucometer, faʻafesoʻotai lau fomaʻi, masalo o lana fautuaga o le a filifili i le filifiliga.

Re: EasyTouch GC analyzer

Inessa Shakirtdinova »Iul. 30, 2014 7:50 i le afiafi

Re: EasyTouch GC analyzer

Fantika »Iul. 30, 2014 8:23 pm

Re: EasyTouch GC analyzer

Pashka »Iul. 31, 2014 8:28 AM

Re: EasyTouch GC analyzer

Inessa Shakirtdinova »Iul. 31, 2014 8:40 AM

Re: EasyTouch GC analyzer

Sosenskaya Maria »Iul. 31, 2014 4:54 i le afiafi

Re: EasyTouch GC analyzer

Inessa Shakirtdinova »Iul. 31, 2014 5:11 pm

Re: EasyTouch GC analyzer

sasamar Iuni 01, 2016 08:37 AM

Re: EasyTouch GC analyzer

Inessa Shakirtdinova »01 Iuni 2016, 09:13

Re: EasyTouch GC analyzer

sasamar »01 Iuni, 2016 10:12 AM

Re: EasyTouch GC analyzer

Inessa Shakirtdinova »01 Iuni, 2016 10:14 AM

Re: EasyTouch GC analyzer

Polokalame »Sep 01, 2016 5:46 i le afiafi

EasyTouch GCHb! Tau, Iloiloga, Iloiloga! Faʻatau le EasyTouch GCHb glucometer i le Bodree.ru!

EasyTouch® GCHb o se faiga multifunctional mo le mataituina ma le siakiina oe lava ia mea o le glucose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto.

E faʻaaogaina e fomaʻi soifua maloloina ma tagata e maua i le maʻisuka, hypercholesterolemia poʻo le anemia e faʻatusatusa ai le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto fou capillary mai le tamatamailima.

O le siakiina pea o le kulukose toto, cholesterol, hemoglobin o se popolega faaopoopo mo tagata e maua i le maʻisuka, hypercholesterolemia ma le anemia. Faʻaaoga se mataʻu o le toto i le vaega o le suʻega, ma o le taunuuga o le kulukose o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 6 sekone, cholesterol i le 150 sekone ma le hemoglobin i le mavae ai o le 6 sekone.

O le polokalama mulimulitai EasyTouch® GCHb e talafeagai mo le siakiina o oe lava i le maʻisuka, hypercholesterolemia poo le anemia i le fale pe mo le faʻaaogaina faʻapitoa.

O le polokalama tele-function EasyTouch® GCHb e mafai ona faʻaaogaina i le EasyTouch® II glucose test strips, EasyTouch® cholesterol test strips ma EasyTouch® hemoglobin test strips. O le faʻaaogaina o isi faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻitaʻia ai iʻuga le saʻo.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le fuaina o le kulūkose, cholesterol ma le hemoglobin i lou toto, faitau ma le faʻaeteete faatonuga uma. O loʻo i ai faʻamatalaga uma e te manaʻomia e maua ai le toto kulukose toto, cholesterol ma le hemoglobin.

Aua le suia lau fuafuaga togafitiga e aunoa ma lau faatagaga. EasyTouch® GCHb e le mafai ona faʻaaogaina e faʻamaonia ai le maʻisuka, hypercholesterolemia ma le anemia, ma e le fuafuaina foi mo le suʻeina o pepe fou.

EasyTouch GCHb - o se suʻega faʻapitoa suʻesuʻe toto

O le masini multifunctional Easytouch GCHb ua fuafuaina mo le siakiina o le cholesterol, hemoglobin ma le kulukose i totonu o le toto. Faaaoga le gadget na o fafo - in vitro.

O le masini e faʻaaoga e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, anemia poʻo le cholesterol maualuga. A maeʻa le suʻega mai le tamatamailima, o le masini o le a faʻaalia le taua tonu o le suʻesuʻega suʻesuʻe.

O faʻasalalaga faʻaopoopo o le a fesoasoani e aloese mai mea sese.

Faaaogaina o meafaigaluega

O le tele o taimi ole faʻatonuga e faʻatonuina e le fomaʻi e faʻavae i luga ole faʻamaoniga ole falemaʻi. O vaega o suʻega e faʻaaogaina e avea ma meafaigaluega autu. E tatau ona maua mai e faʻatatau i le ituaiga o faailoga e suʻesuʻeina. O lenei manaʻoga e faʻamalosia.

E fesoʻotaʻi faʻatasi se tagata e suʻesuʻeina fesoʻotaiga ma le masini faʻapitoa o le laupepa. E mafai ai e oe ona fuafua le tau. O loʻo faʻaalia e le faʻapupula mea nei ituaiga o suʻega:

  • ia fuafua le maualuga o le hemoglobin,
  • ia fuafua le maualuga o le suka,
  • e fuafua ai le cholesterol.

Ina ia mafai e le suʻe toto ona taulimaina le galuega, faʻaopoopoga i fasi pepa, o le ae manaʻomia se vaifofo fofo. O lona gaioiga o le faʻagaoioia lea o elemene na fausia o le toto o loʻo aofia ai vaega o le suʻega. O le umi o le 1 suega e mai le 6 i le 150 sekone. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le auala sili ona vave e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le tele o le taimi o le a manaomia e suesue ai le maualuga o le cholesterol.

Ina ia mafai e le polokalama EasyTouch ona faʻaalia le mea saʻo, e tatau ona faʻalogo i le tusiga o tulafono laiti:

  1. Muamua o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina i faʻamaʻi.
  2. O le lona lua o loo i luga ole laulau eletise.

E le tatau ona i ai ni feeseeseaiga i le va oi latou. A leai, o le a le mafai e Easy touch ona musu e galue. A maeʻa ona faʻafoeina uma tulaga faʻainisinia, e mafai ona e amata amata fua.

Auala mo le fuafuaina o faailoga taua

E amataina le suʻega a Easytouch GCHb i le faʻafesoʻotaʻi o maa - 2 3A maʻa. I le taimi lava e uma ai le faʻagaoioia, e alu i le faʻatulagaga faʻaopoopo:

  1. Muamua e tatau ona e seti le aso saʻo ma le taimi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e taomi le ki "S".
  2. O le taimi lava e uma ai ona faʻataunuʻu uma ia mea taua, o le "M" le komiina. Faʻafetai i lenei mea, o le suʻega o le kulukose o le a manatuaina uma itu.

O le isi vaega o gaioiga e faʻalagolago i le faʻaaliga o loʻo fuafua e fuaina.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia se suega o le hemoglobin, e tatau ona e faʻatumu le vaega atoa o le suʻega i se toto faataitai.

E le gata i lea, o le isi faʻataʻitaʻiga oo tatou lava toto e faʻaaogaina i se isi vaega o le fasi pepa. I le faʻatusatusaina o faʻataʻitaʻiga 2, o le a suʻesuʻeina e le suʻega o meaola meaola le tau e manaʻomia. A maeʻa lena, faʻaofi le fasi pepa i le masini ma faʻatali.

A maeʻa ni nai sekone, o le a maua se numera numera i luga o le mata.

Afai e te fuafua e suʻe le cholesterol, ona faigofie lea mea uma. O le toto faataitai e faʻaaogaina i le pito i luga o le mata o le taʻavale. E mafai ona faia lenei mea i itu uma o le suʻega. E faapena foʻi, o le hemoglobin e faia.

Ina ia faafaigofie le faʻaogaina o le faʻaaogaina, na aumaia uma e le au atinaʻe uma faʻataʻitaʻiga i se fuataga e tasi. E tusa ma le mmol / L. I le taimi lava e faigofie ai le Touch Touch o le tester cholesterol ua taʻu mai ai se tau taua, e tatau ona e faʻaaoga le laulau faʻapipiʻi. Faʻavae i luga, e faigofie ona e iloa pe o le faailoga o loʻo i totonu o tapulaa masani poʻo leai.

Afai ua maua e lau fomaʻi le maʻisuka, anemia, poʻo le cholesterol maualuga, e tatau ona e faia se suʻega masani e faia. E fesoasoani lea i le vave ona uia auala talafeagai.

Multifunctional Easy Touch GCHb system

Tausiga multifunctional monitoring ma le siakiina o le tagata lava ia mo le glucose, cholesterol ma le hemoglobin EasyTouch® GCHb i totonu o le toto.

E faʻaaogaina e fomaʻi soifua maloloina ma tagata e maua i le maʻisuka, hypercholesterolemia poʻo le anemia e faʻatusatusa ai le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto fou capillary mai le tamatamailima.

O le siakiina pea o le kulukose toto, cholesterol, hemoglobin o se popolega faaopoopo mo tagata e maua i le maʻisuka, hypercholesterolemia ma le anemia. Faʻaaoga se mataʻu o le toto i le vaega o le suʻega, ma o le taunuuga o le kulukose o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 6 sekone, cholesterol i le 150 sekone ma le hemoglobin i le mavae ai o le 6 sekone.

Multifunctional system EasyTouch E talafeagai mo le siakiina o le tagata ia i le maʻisuka, hypercholesterolemia poo le anemia i le fale pe mo le faʻaaogaina faʻapitoa.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo le fuaina o le kulūkose, cholesterol ma le hemoglobin i lou toto, faitau ma le faʻaeteete faatonuga uma. O loʻo i ai faʻamatalaga uma e te manaʻomia e maua ai le toto kulukose toto, cholesterol ma le hemoglobin.

Aua le suia lau fuafuaga togafitiga e aunoa ma lau faatagaga. E le mafai ona faʻaaogaina le Easy Touch i le faʻamaʻiina o le maʻisuka, hypercholesterolemia ma le anemia, ma e le o faamoemoe foi e faʻataʻitaʻi pepe fou.

E mafai ona faʻaaoga uma i falemaʻi ma le mataʻituina oe ile aiga.

Vaega:

Glucose o le toto: taimi o le auiliiliga 6 sekone, fua o le toto 0.8 μl., Fuataga 1.1-33 mmol / l, manatua mo le 200 iuga. Iloiloina o fua faʻatatau mo le 7, 14 ma le 28 aso.

Cholesterol toto: taimi e iloilo ai 150 sekone, o le pa'ū toto 15 μl., Fuataga 2.6-10.4 mmol / l, manatua mo 50 taunuʻuga.

Hemoglobin i le toto: taimi o le auiliiliga 6 sekone, pau o le toto 2.6 μl., Fuataga 4.3-16.1 mmol / l, manatua mo le 50 taunuuga.

Laititi ifo o le toto e fua

Sueina o Suʻe Suʻe Aʻe

Filifiliga:

Mulūfono glucose mita Easy Touch (Easy Touch)

glucose - 10 pcs.,

mo cholesterol - 2 pcs.,

mo hemoglobin - 5 pcs.

Faatonuga i le gagana Rusia

Mea teu oloa

AAA maa - 2 pi.

Umu tamatamai lima

EasyTouch GCHb analyse o meaola toto (toto kullukose, cholesterol ma hemoglobin)

O le faufautua faʻapitoa ma le taugofie o meaola o le soifua maloloina o Easy Touch na faia faapitoa mo tagata e popole i lo latou ola maloloina.

Faʻafetai i le analytise EasyTouch, e mafai ona e pulea le pulea o le cholesterol, glucose ma le hemoglobin i le toto toto, e faʻaaoga ai le masini e tasi ma ituaiga e tolu o suʻega (o le masini e faʻamaonia le ituaiga o fasi siaki.) E fetaui lelei le tagata suʻesuʻe i totonu o lou alofilima.

I le taimi lava e tasi, e maualalo le tau o le mita ma le suʻega. O se taunuuga, e leai se mea tutusa i le maketi a Rusia, ma e taua mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, hypercholesterolemia ma le anemia, faʻapea foi ma tagata faigaluega soifua maloloina.

Faʻatau le Easy Touch analyzer ma le fale suesue a le fale i ou tamatamailima!

Aisea e taua ai le pulea o le cholesterol? O loʻo i ai i meaola ola uma, ma i totonu o le tino o le tagata.

Ae o lona sili atu e mafai ona oʻo atu ai i se faagasologa o le atherosclerotic ma o se taunuuga i le tele o maʻi cardiovascular (stroke, heart attack, etc.). Ole maualuga ole aofaʻi o le cholesterol e le tatau ona sili atu i le 5.2 mmol / L, ma i maʻi e maua ile maʻisuka lita 4.5 mmol / L.

Faatasi ai ma le pulea tatau o le cholesterol ma le toto, o le olaga o se tagata e mafai ona faateleina i le 8-10 tausaga.

E mafai ona e faitau atili auiliiliga faʻamatalaga i le tusiga e MD, fomaʻi-endocrinologist, polofesa K.V. Ovsyannikova "O le a le cholesterol, ma pe aisea e tatau ai ona fua."

Ua tuʻuina atu e le MEDMAG se tusi faʻasalalauga e aunoa ma se totogi ma le maeʻa ai o le faʻatauga o le suʻega ao faagasolo le taimi atoa o le taotoga.

E lua isi mea faʻapitoa i le aiga Easy Touch:

  • EasyTouch GC - glucose ma le cholesterol (filifiliga tau tupe),
  • EasyTouch GCU - fua o le kulukose, cholesterol ma le uric acid

O le pusa faʻapipiʻi mo le suʻega o meaola e aofia ai:

  • Iloiloga
  • Peni mo le punhole ma le 25 ia
  • Vaefaʻailoga
  • Vaevaega
    • mo glucose - 10 vaega
    • mo cholesterol - 2 fasi vaega
    • mo hemoglobin - 5 vaega
  • AAA maʻa - 2 fasi vaega
  • Tusi lesona
  • Manatua ma tusi o le pulea o oe lava
  • Pusa lima fetaui

* Faʻatusatusa o vaega masani o le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto:

  • Glucose: 3.9-5.6 mmol / L
  • Cholesterol: Lalo 5.2 mmol / L
  • Hemoglobin:
    • mo alii: 8.4-10.2 mmol / l
    • mo tamaitai: 7.5-9.4 mmol / l

* O faʻasalalauga ua faʻaalia e mo naʻo le faʻamatalaga ma e ono le talafeagai mo se tagata patino. Fefaʻasoaʻi ma lau 'auʻaunaga soifua maloloina e faʻamaonia ai le fetaui talafeagai mo oe.

Faʻamatalaga lautele:

  • Pauna e aunoa ma maa: 59 kalama,
  • Faʻamatalaga: 88 * 64 * 22 mm,
  • Mata: LCD 35 * 45 mm,
  • Faʻaiʻuga: i le plasma toto,
  • Toto o le toto toto: toto atoa mai le tamatamailima,
  • Metotia Metotia: Mea eletise,
  • Pamu: 2 AAA maa - 1.5 V, punaoa - sili atu ma le 1000 faʻaaoga,
  • Tausaga o le faagaoioia o le vai: vevela: +14 С - + 40 F., masima vavalalata: e oʻo atu i le 85%,
  • Tulaga o mea e teu ai: vevela: -10 С - + 60 С, faʻafefe faʻafefe: e oʻo atu i le 95%,
  • Hematocrit level: 30 - 55%,
  • Manatua: mai 50 taunuʻuga ma le faʻasaoina o le aso ma le taimi o le suʻega.

Uiga e ala ile ituaiga o auiliiliga:

  • Laasaga o fuataga: 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • Taimi o fuataga: 6 s,
  • Malosiaga mafaufau: 200 taunuuga,
  • Fua o le toto toto: togi 0.8 μl.

  • Fuataga: 2.6 - 10.4 mmol / l,
  • Taimi o fuataga: 150 s,
  • Manaoga mafaufau: 50 taunuuga,
  • Fua o le toto toto: a itiiti ifo i le 15 μl.

  • Lisi Fuataga: 4.3 - 16.1 mmol / L,
  • Taimi o fuataga: 6 s,
  • Manaoga mafaufau: 50 taunuuga,
  • Fua o le toto toto: a itiiti ifo i le 2.6 μl.

Faʻafaigofie le Faʻamauina o le Faʻamaumauga ile Iloiloga

E eseese le kulupu i le tikeri o le atoatoa atoatoa.

E i ai ni faʻataʻitaʻiga ma se faʻaoga faigofie, ma o loʻo i ai isi avanoa.

Tekinolosi ma mea faigaluega e aofia ai le Easy Touch line.

Easy Touch GCHb o se suʻesuega faʻapitoa mo le fuafuaina o ni faʻamatalaga. Faatasi ai, e mafai ona e mataʻituina le maualuga o le kulukose, hemoglobin ma le cholesterol. O le masini o se ituaiga tele-laboratory mo le suʻeina ile fale.

Fautuaina mo tagata mamaʻi i le mai, hypercholesterolemia ma le maʻisuka. E mafai ona faʻaaogaina i falemaʻi faʻapitoa mo suʻega vave. O le masini e le fuafuaina mo le siama.

O le masini ei ai ona faʻatusatusaga - e fetaui lelei i le alofilima o lou lima. O le mataʻitusi LCD tetele o le 3.5 * 4.5 cm (i le fua faatatau o le tele o le masini o le tele lea o le faʻaaliga). Lua pātini laiti o loʻo pulea le tagata suʻeli o loʻo i le pito i lalo taumatau.

O le M button e faʻaaogaina e matamata ai i faʻamaumauga teuina. S - e faʻaaoga e seti ai le taimi ma le aso. O le vaega o le suʻega o loʻo i luga o luga.

E lele le masini ile 2 maa. O le ola o le Baturi ua fuafuaina mo le tusa ma le 1000 suega. E i ai le malosi atoatoa o le manatua o 300 fuataga ma le taimi lavelave ma le aso.

O le siakiina o faʻamau faʻataʻitaʻiga e tupu faʻafuasei lava. E i ai foi le tapunia aunoa.

E mafai e le tagata faʻaaoga ona seti le iunite mo faailoga uma e tolu (glucose ma cholesterol - mmol / l poʻo mg / dl, hemoglobin - mmol / l poʻo le g / dl).

Faʻamataʻu Easy Touch GCHb e aofia ai:

  • auiliiliga
  • tusi faʻaoga
  • tui
  • mataupu
  • siaki mataʻitu
  • lancets
  • siaki.

Manatua! E le aofia ai faʻamatalaga faʻaaogaina ma togafitiga. E faʻatau eseese e le tagata faʻatau.

Mo le suʻega, faʻaaogaina le toto fou toto. O le suʻesuʻega e faia i le faʻaaogaina o le metotia elemene.

Mo faailoga taitasi ua faamoemoeina:

  • Faigofie le tago i kulumase suega,
  • Faʻailoga Easy Touch Cholesterol Test Strips,
  • Faifaʻailoga Manulele Touch Heloglobin,
  • glucose control solution (volume - 3 ml),
  • pulea le fofo o le cholesterol (1 ml),
  • hemoglobin control solution (1 ml).

Cholesterol / hemoglobin / glucose analyzer parameter:

  • fuataga - 8.8 * 6.5 * 2.2cm,
  • mamafa - 60 kalama
  • fausia-in memory - 50/50/200 results,
  • toto toto - 15 / 2.6 / 0.8 μl,
  • uu vave - 150/6/6 sekone,
  • o le tele o fuataga mo le kulukose o le 1.1-33.3 mmol / l,

Tuu lau iloiloga

Talofa, i le asō, na ou maua ai le EasyTouch GC toto Analyzer mo le fuaina o le kulukose ma le cholesterol e ala i le meli e ala i se faleoloa i le initaneti. Ma le faamaoni, Eugene Kamchatka. E pei ona tatou malamalama, o le a tatou faia suʻega kullukose ma le cholesterol.

Talofa, pele Eugene!

Faafetai lava mo se iloiloga lelei e uiga i la matou masini! Matou te moomoo ia te oe i le soifua maloloina lelei ma le manuia i le faʻaaogaina o le masini!

Ou te momoli atu loʻu agaga faafetai tele i le aufaigaluega a le aufaigaluega na vave ona faatulaga le faaogaina o le Easy Touch G (mo le fuaina o le kulukose). Ua maua le masini, faafetai! Ou te faʻamoemoe mo lana faʻatuatuaina ma, sili ona taua, galuega faʻatuatuaina.

Faafetai lava mo au upu alofa e fetaui ma a matou tagata faigaluega!

Matou te mautinoa o le faʻaaogaina oa matou masini e le afaina ai oe!

Sa ou faatauina se masini e pulea le maualuga o le uric acid i le toto.

Ina ia faatusatusa le saʻo, sa ou faia se fuataga i le minute talu ona foai le toto mo le auiliiliga i le falemai. I le afiafi, i le mauaina o le taunuuga mai le falemai, na ou iloa ai e ese mai le faitauga o le masini e sili atu i le 20%.

I le mautonu ona o le taunuuga, na amata ona ia faataitai ma i totonu o le 10 minute na ia faia ai ni fua se 6 i le masini. O le faataapeapeina o taunuuga e mai le 261 i le 410 mmol / L. O le a ou le iloa le auala e mafai ai e lenei masini faufautua ona fesoasoani ia te aʻu i le saʻo. 🙂

Ou te nofo i Omsk. O fea e mafai ona matou o ma ia?

Matou te matua le maofa lava ona o nei feeseeseaiga e tupu. Mai se mea mamao, e faigata tele ona malamalama pe o le a tonu lava le latou mafuaaga. O le mea lea, matou te fautuaina le lafoina o lau masini i la matou ofisa autu e ala i meli, i le tuatusi lenei:

109147, Moscow, st. Marxist, itulau 3, itulau 1, ofisa 406, mo le LLC Diatest

O se talosaga tele e faʻapipiʻi le talosaga mo le faʻamaoniga (i se faiga e leai se totogi) ma, pe afai e mafai, se kopi o le tusi faamaonia ma faʻamaumauga o le suʻega mai le falemaʻi. O le a matou suʻeina le suʻega i vaifofo taulima ma logoina oe iʻuga.

Na maua se masini. Na matou filifili e siaki uma suega. E leai se cholesterol tane. E le o sina toto pe e tatau ona faʻaaoga se mataua o le toto i itu uma e lua. O lenei ua sili atu le tele o fasipepa. Tatou taumafai. Na ou mauaina.

Ae ao lei pasia aʻu i le fale suesue sa siitia le cholesterol 7.72 ma o le masini na faaalia 5.1 Sa latou faatauina se mea e fua ai le cholesterol aua o le suka o le masini.

Sa ou taumafai e lesitala iinei ma ua tusia mea uma ia te au i le sese o le faamaoniga, e ui lava sa ou faia mea uma. AISEA?

Pele Tatyana! Faafetai tele mo au fesili.

Na faʻamauina lelei lau masini, ma e te mauaina ni feau e uiga i le tulafono sese aua ua uma ona resitaraina ma o le numera telefoni o le masini na mafai ona ulufale saʻo i totonu o le database.

Ae mo faʻamaoniga mo le cholesterol, e faigata ia i tatou ma le 100% mautinoa e talanoa e uiga i mafuaaga e aunoa ma le vaai i le masini. Ae e mafai ona tatou manatu o se mataua o le toto e mafai ona itiiti ifo nai lo le mea e tatau ai.

Matou te fautuaina e te aoina se mataua tele o le toto ma faʻatumu le vaega atoa o le suʻega (laina paʻepaʻe) i le taimi e tasi.

Afai ei ai pea masalosaloga e uiga i le faitauga o le masini, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i taimi uma la matou ofisa autu e siaki ai le masini mo fofo taulima.

O loʻo tuʻuina le nofoaga autu i le:

Moscow, st. Marxist, 3, itulau 1, o. 406. Telefoni: (495) 785-88-29. Faʻasologa: aso o vaiaso, 10: 30-17: 30.

Lelei lelei Sa ou faatauina lenei masini e ala i le Initaneti i le vaiaso talu ai, mo le tama mo se meaalofa. E le i tatalaina ma e le siaki. O lenei ua ou suʻesuʻe i tuatusi o loʻo faʻaalia i luga o lau upega tafailagi e mafai ona e faʻatau ai. Faʻatau i isi mea. ... Taʻu mai ia te aʻu, o le mea moni e faapea o oloa na faʻatau i se isi faleoloa e le o lona uiga e le maualuga ma lelei le tau? E mafai foi ona resitara i luga o lenei saite? Faafetai

Faafetai lava mo le filifilia o lau masini!

O le mea moni e leai se faʻamatalaga e uiga i le uiga o le faʻatau i luga o la matou upega tafaʻilagi e le o lona uiga o le masini e le atoatoa pe leai foi. Masalo na tuʻuina le oloa i lenei faleoloa i luga o le initaneti talu ai nei ma matou te leʻi puleaina e maua mai ma faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i ai. O le lisi o faʻamatalaga o faʻatau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se resitala o "tagata faʻatau faʻatau".

Ioe, e mafai ona e resitalaina lau Faʻamatalaga EasyTouch i luga o la matou 'upega tafaʻilagi i le masani masani!

Fiafia i lou faʻaogaina ma le soifua maloloina ia oe ma e pele ia te oe!

Faʻafetai mo le masini. O le masini muamua sa ou faatauina mai i le 08.2011 i le fale puipui i le VDNKh. Ou te matua fiafia lava, ou te le masani ona faʻaaogaina ma o taimi uma lava e fetaui ma numera i totonu o le pito i lalo o le mea sese faatasi ai ma auiliiliga ile falemaʻi. E mama le masini, faigofie ona faʻaaoga. O lenei ua ou faatauina mai le lona lua, na ou manaʻomia le suʻesuʻeina ole uric acid. O le a ou avatu lau uo muamua.

Elena, faafetai tele mo au manatu faaalia lelei i le faʻaogaina o le polokalama EasyTouch! Matou te fiafia ona o le masini na tautua lelei ia te oe i le tele o tausaga ma matou te faʻamoemoe o se faʻatau fou o le a le maua ai se faʻamanuiaga ia te oe nai lo le taimi muamua.

Le mautonu. I totonu o le 1 minute, na fuaina faatolu le maualuga o le uric acid i le tolu (mai le tamatamailima) ma le tolu taimi o le eseese e ese mai le tasi i le isi e tusa ma le 150 mmol. E lelei?

Alesana, faafetai mo lau finagalo faaalia.

Ina ia mafai ona siakiina le masini, matou te valaaulia oe e asiasi i la matou ofisa autu i le:

Moscow, st. Marxist, itulau 3, itulau 1, ofisa 406.

Ina ia iloa le mafuaʻaga o ia mea sese ma fuafua pe faapefea ona saʻo le faiga, e mafai lava pe a maeʻa siaki i luga ole fofo ole fofo.

O le a matou faʻatali mo oe i totonu o la matou 'auʻaunaga tautua!

Sa ou faatauina le masini nai lo le tausaga talu ai, ae na ou le faaaogaina. O le taimi nei o loʻo i ai se manaʻoga mo le mataʻituina pea ma amata .... Latou te leʻi vave fuafuaina pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo le toto, o le mea lea e le mafai ai ona latou maua le iuga, latou te le fiafia na latou faʻaaluina le tele o tupe i le le aoga ma le le aoga.

Ina ua ou taʻua le laina televise, na ou mauaina se tali talafeagai ma na maua uma molimau i le taimi lava lena! Faafetai i le faufautua i luga o le hotline! O le numera o pepa i totonu o afifi, o le mea moni e sili atu, ae afai e le o tuulafoaiina e se tagata, ona mafai lea ona e puleaina le suka ma le cholesterol o isi tagata o le aiga. O le Hemoglobin e taua foi i totonu o lo matou aiga, aua

o le tinā o le tina e iai le anemia ma le mataʻituina e le aunoa, ae e te le o tamoe i le falemai, aemaise lava pe a uma se maʻi.

Gaoioiga aoga tele ma auaunaga lagolago lelei.

Irina, faafetai mo se iloiloga lelei e uiga i le masini ma le galuega a tagata tomai faapitoa i le vevela!

Matou te faʻalogo i taimi uma i manatu o matou tagata faʻatau ma ua sauni e tali fesili uma e tulai mai i le taimi o lona taotoga. Matou te moomoo ia te oe ma lou aiga ia soifua maloloina ma faamoemoe o le a fesoasoani a matou masini e iloa ai lenei manaʻo!

E lelei le masini. I loʻu manatu, e tele ni faʻailoga: e siaki uma 3 laina i le laina, e tatau ona e filifilia le ki faʻapipiʻi ma se naifi ma faʻapipiʻi le isi - latou te nofo faʻamafa. E leai se mea - i luga o lau 'upega tafaʻilagi poʻo i faatonuga na e maua ai le tulaga masani (lea e tatau ona masani ai le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin), ma isi vaega o fuataga o loʻo faʻaalia i le Initaneti nai lo le masini.

Le aoauli lelei, Vera!

Faafetai tele mo au finagalo faaalia!

O le ki tulafono e tatau ona ulu atu i totonu o le faletalimalo ma ia aveese saoloto mai ai. Matou te fautuaina e te faʻafesoʻotaʻi le matou nofoaga tutotonu i le tuatusi lenei: Moscow, st. Marxist 3, ofisa 406. O le masini e siakiina ma suia pe a manaʻomia. E mafai ona e mauaina soʻo se faʻamatalaga o le tului e ala i le valaʻau i la matou tafaogalagi: 8-800-333-60-09

Ae o tulaga faatauaina mo mea o loo i ai le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto, o ni tagata taitoatasi mo tagata taitoatasi ma ua fuafuaina e le fomaʻi. Ioe, o loʻo i ai nisi nofoaga faʻatusatusa, ae matou te le fautuaina e fuafua lau masani e faavae i luga.

O le EasyTouch® analyzer e faʻaalia fua o fuataga i le tele o iunite i le taimi e tasi: mmol / l ma mg / dl mo glucose, mmol / l ma mg / dl mo le cholesterol, mmol / l ma le g / dl mo hemoglobin. E mafai ona e iloa pe faapefea ona seti vaega i le itulau 12 o le Taiala a le Tagata.

O se kopi o lenei feau na tuʻuina atu ia te oe e ala i le imeli.

Ona o faafitauli i le cholesterol, na ou filifili ai e faatau se masini taugata i totonu o la matou fale talavai. Sa mafai ona taugofie le faatauina mai i luga o le initaneti, ae ou te fiafia pea i lenei masini .. o le mea moni e uiga i le fua o le kulukose sa masalomia, aua na ou toe siaki i le glucometer, o loo i ai se eseesega i faailoga ae na e faʻamautinoa e uiga i le pasene pasene ... Faafetai ...

Le aoauli lelei, Nina Georgievna!

Faafetai tele mo au finagalo faaalia!

Glucometers ma faʻataʻitaʻiga taugofie

O mea e pei o le toto o le kulukose toto e saogalemu ai le maʻisuka. Pe a faʻatau se masini fua, e sili atu le filifilia o se masini e fetaui ma manaʻoga uma o le tagata maʻi, e maualuga lona saʻo, e galue ma faʻataʻitaʻiga taugofie ma taʻavale.

E ui i le mea moni e faʻapea, o soʻo se mea e maua ai le suka e mafai ona maua, e faʻafetaui se tulaga faʻapitoa, o ituaiga uma o glucometers e ese mai le tasi i le isi e tusa ai ma uiga, mamanu, galuega, tau ma isi mea taua.

Ua iloa e le maʻisuka le taua o le faia pea o se suʻega toto mo le kulukose. Mo le fale, faʻatau le tau e sili ona taugata, ae i le taimi lava e tasi le masini sili ona saʻo ma faʻataʻitaʻiga taugofie. Ina ia vave ona faia se filifiliga, o se fuataga o fuataga o meafaigaluega mai gaosiga eseese ua tuufaatasia.

O le faʻavae autu mo le filifilia o se fuataga fua

A o leʻi fuafuaina poʻo fea le mita e sili ona lelei e faʻatau, e taua le faamasani oe lava ia i vaega o masini. O faʻamatalaga auiliiliga e mafai ona maua i luga o fono ma 'upega tafaʻilagi aloaia a tagata gaosi oloa.

I le vaega o faʻamatalaga faʻapitoa, e mafai ona e mauaina le faʻamaoniga saʻo o le mita. O lenei tulaga taua e taua tele mo glucometers, talu ai ona o le a togafitia le maʻisuka e faalagolago ile saʻo ole faitauga.

O le eseesega o le eseesega i le va o le faʻaalia o le masini ma le suʻesuʻeina o suʻesuʻega suʻesuʻe ua taʻua o le mea sese, o loʻo faʻaalia i le pasene o le pasene. Afai e iai le maʻisuka ituaiga 2, e le faʻaaogaina e ia le inisalini ma e le togafitia i fualaau o le suka e mafai ona mafua ai le hypoglycemia, o le saʻo saʻo e mafai ona 10-15 pasene.

  • Ae ui i lea, faatasi ai ma se siama o le maʻisuka ituaiga 1, o se maualuga maualuga o le hypoglycemia ma le inisalini, e sili atu pe afai o le mea sese e 5 pasene pe itiiti foi. Afai e fautuaina e le fomai sili ona lelei mo le saʻo i le filifilia o se mea faigaluega, e aoga le suʻeina o le fuataga ma faia se filifiliga e sili ona talafeagai.
  • Aʻo e suʻesuʻe i glucometers ma filifili po o le fea e sili atu, e le tatau ona e filifilia ni faʻataʻitaʻiga sili ona taugofie. O le glucometer pito sili ona lelei o le mea lea e faʻaaogaina ai mea taugata e le taugata, o lona uiga, o suʻega faʻasolosolo ma mea e manaʻomia e le faʻaaogaina mo ni mea e le faʻaaoga. E pei ona e iloa, o se tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona fuaina le toto mo le tele o tausaga, o le mea lea o tupe faʻaalu autu e faʻaaluina i mea taumafa.
  • Faʻatasi ma suʻega masani o le toto mo le suka, e filifilia ai glucometers eletise e maualuga le fuataga. O lea galuega aoga e fesoasoani i se taimi lelei e laveai ai, talu ai e le tatau ona faʻatali umi le maʻisuka ina ia maua ai fua o fua i le faʻaaliga.
  • O le tele o le masini fua fua e taua foi, e pei ona ave e le tagata maʻi le mita faatasi ma ia. E taua foi le gauai atu i fasi pepa o suega mo le mita ei ai le fua faʻatusatusa ma se fagu fagu. O nisi tagata gaosiga e maua le gafatia e ave ma teuina faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se faʻailoga, faʻapipiʻi mea taʻitasi e mafai ona faʻaaoga i totonu o se pepa.

O masini faʻaonapo nei e faʻaaogaina le 0.3-1 μl o le toto ao fua. Mo tamaiti ma tagata matutua, e fautuaina e fomaʻi le faatauina o mita maualuga o kulukose toto e aofia i le fua, lea e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le toto.

O lenei mea o le a faafaigofie ai ma vave ona faatino le auiliiliga, i se faaopoopoga, o le a le faaleagaina le vaega o le suesuega ona o le leai o se meaola.

Faʻamatalaga o mea faʻaopoopo

Ina ia faia se suʻega toto, i luga o le tele o faʻataʻitaʻiga e te manaʻomia e taomi ai se faamau ma inisi. E i ai foi ni faʻataʻitaʻiga faigofie e le manaʻomia ai le faʻaofiina o faʻamaoniga o tulafono, ua lava lea e faʻapipiʻi ai se fasi siaki i le soʻo ma faʻaaoga se mataʻu o le toto i le suʻega. Mo le faʻaogagofie, ua faʻapupulaina glucometers faapitoa, lea ua uma ona fausia ai fasipepa mo suʻega.

E aofia ai masini fua fua e ono eseese i totonu o maʻa. O nisi faʻataʻitaʻiga latou te faʻaaogaina maa faʻamalolo e mafai ona tuʻuina atu, ao isi e molia i luga o maʻa. O nei mea ma isi masini e faigaluega mo se taimi umi. Aemaise lava, pe a faʻapipiʻi maa, e mafai e le mita ona galue mo ni nai masina, ua lava mo le itiiti ifo ma le 1000 fuataga.

O le tele o masini fuataga e faʻapipiʻiina i faʻaaliga lanu eseese i le taimi nei, o loʻo i ai foi ni lanu paʻepaʻe ma le paʻepaʻe papaʻe, lea e lelei mo tagata matutua ma faʻavalea mata. Talu ai nei lava, na tuʻuina atu ai masini i pa puipui, faʻafetai i le maʻisuka e mafai ona faʻatautaia le masini i luga o le faʻaaliga, e aunoa ma le fesoasoani a pā.

  1. O tagata faʻaletonu matala e filifili foi le tele o mita mita, lea e faʻaalia ai mea na faia e le tagata ma faʻalogo leo. O se galuega faigofie o le mafai lea ona fai ni faʻamatalaga e uiga i fua muamua aʻo leʻi maeʻa taumafa. O faʻataʻitaʻiga sili ona fou e faʻatagaina ai oe e faʻaalia atili le inumaga o inisalini, ia maitau le aofaʻi o meaʻai gaʻo ma 'ia faia se faʻamatalaga e uiga i le gaioiga faaletino.
  2. Ona o le i ai o se fesoʻotaʻiga faapitoa o le USB poʻo se atigi infrared, e mafai e le tagata gasegase ona faʻafeiloaʻi uma faamaumauga na teuina i se komepiuta a le tagata lava ia ma lolomiina faailoilo pe a asiasi atu i le fomaʻi.
  3. Afai o le maʻisuka e faʻaaogaina se pamu insulin ma fausia ai se calcus bolus, e taua le faʻatau se faʻataʻitaʻiga faapitoa o se glucometer e fesootaʻi i le pamu e fuafua ai le inumaga o le inisalini. Ina ia maua le faʻataʻitaʻiga tutusa ma le mita, e tatau ona faʻatalanoa le kamupanī o le inisalini.

Faʻavae Faʻamataʻu Moniresult Twist

O lea ituaiga o mea e taua o le masini eletene eletise e fua ai le maualuga o le suka i le toto. E mafai ai ona e faia se suʻega toto i soo se taimi, e pei o se mita e tuʻuina i totonu o soʻo se ato ma e le tele se avanoa.

Mo suʻesuʻega, na o le 0.5 μl o le toto e manaʻomia, e mafai ona maua iuga o le suʻesuʻega pe a maeʻa le fa sekone. Ma le isi, o le maʻisuka e mafai ona ave toto e le gata mai tamatamailima, ae mai isi nofoaga talafeagai foi.

O le masini e lautele lona faʻaaliga ma faʻamaufaʻailoga tetele, lea e mafai ai ona faʻaaogaina e tagata matutua ma tagata gasegase maualalo le vaʻai. Ua fai mai le au gaosi e sili atu le faigata o le masini e maua ai, talu ai o lona mea sese e itiiti lava.

  1. O le tau o le mita e 1600 rubles.
  2. O mea le lelei e aofia ai na o le mafai ona faʻaaoga le masini i nisi tulaga o le vevela i le 10-40 tikeri ma le maualuga ole 10-90 pasene.
  3. Afai e te talitonu i iloiloga, o le pati e tumau mo le 1,500 fuataga, lea e silia ma le tasi le tausaga. E taua tele lenei mea mo tagata e televave femalagaaʻi ma e manaʻo e ave le suʻega faʻatasi ma i latou.

Best Accu-Chek Aset data guarder

O lea ituaiga masini e maualuga le fuaina o le fua ma le saoasaoa o le auiliiliga vave. E mafai ona e maua iuga o le suʻesuʻega i le lima sekone.

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga, o lenei auiliiliga e faʻatagaina oe e faʻaaoga le toto i le laina o le suʻega i le mita poʻo fafo. Afai e tatau ai, o le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina ai le paʻu o le toto ua misi.

O le masini fua e iloagofie ai i se faiga faigofie mo le faailogaina o faʻamatalaga na maua muamua ma le maeʻa ona 'ai. E aofia ai oe e mafai ona faʻapipiʻi fuainumera o suiga mo le vaiaso, lua vaiaso ma le masina. O le manatua o le masini e mafai ona teuina e oʻo atu i le 350 suʻesuʻega talu ai nei e faʻaalia ai le aso ma le taimi.

  • O le tau o le masini e 1200 rubles.
  • E tusa ai ma le faʻaaogaina e le au faʻaaoga, o sea glucometer faʻapea e leai ni faaletonu.
  • E masani lava e filifilia e tagata e masani ona faia suʻega o le toto, oe manaʻomia le mataʻituina o suiga o suiga aʻo lei oʻo i le maeʻa ona 'ai.

Le sili ona faigofie Touch Touch Select analyzer

O le mea sili lea ona faigofie ma faigofie le faʻaaogaina, lea e taugofie. E filifilia muamua e tagata matutua ma tagata gasegase e sili atu ona faigofie le puleaina.

O le tau o le masini e 1200 rubles. E le gata i lea, o le masini e faʻapipiʻiina i se leo lelei pe a maua ni laʻititi pe maualalo maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Le telefoni faigofie Accu-Chek Mobile

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga, o lenei mita e sili ona faigofie aua e le manaʻomia ai le faʻaogaina o fasi siaki. Nai lo lena, ua saunia se kaseti faapitoa ma le 50 suʻega suʻega.

E le gata i lea, o le tino o loʻo i ai se pen-piercer-piercer, faʻatasi ai ma le fesoasoani o le toto e ave. Afai e tatau ai, e mafai ona tatalaina lenei masini. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se pamu ma le ono lancets.

O le tau o le masini e 4000 rubles. E le gata i lea, o le pusa e aofia ai se tele-USB cable mo le faʻafeiloaʻiina o faʻamaumauga mai le analyzer i se komepiuta patino. E tusa ai ma le faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga, o se masini faʻaogagofie lea e faʻapipiʻiina ai ni galuega i le taimi e tasi.

Best Accu-Chek Performa Functional

O lenei mea faʻaonaponei ua i ai le tele o foliga ma e taugofie. E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona faʻauluina faʻamatalaga e ala i le tekinolosi e aunoa ma le faʻaaogaina o se pusa infrared.

O le tau o le masini e oʻo ile 1800 rubles. O le mita ei ai foi le uati o le uati ma o se mea faamanatu mo le fuaina o le suka toto. Afai o le maualuga o le glukose i le toto ua sili atu pe sili ona manatu maualalo, o le a faailoa atu e le masini ia oe i se faailo leo.

Le masini e sili atu ona faʻatuatuaga ole Totogi TS

Glucometer Kontur TK pasia le siaki saʻo. O loʻo faʻatatauina o se masini faʻalagolago ma faigofie mo le fuaina o le toto toto. O le tau o le suʻega e taugofie mo le toʻatele ma e tusa ma le 1700 rubles.

O le maualuga maualuga o glucometers e mafua mai i le mea moni o taunuuga o le suʻesuʻega e le afaina i le i ai o le galactose ma le maltose i totonu o le toto. O mea le lelei e aofia ai se taimi umi o le auiliiliga, lea e valu lekone.

Tasi le Touch UltraEasy Portable

O lenei masini e faigofie lava le 35 g, fua faʻatusatusa. E maua e le kamupanī se faʻamaonia le faʻamaonia i le suʻega. I se faaopoopoga, o le One Touch Ultra glucometer ei ai se ponoa faapitoa ua mamanuina e maua ai se mataua o le toto mai le ogavae po o isi nofoaga talafeagai.

O le tau o le masini e 2300 rubles. E aofia ai foi ma le 10 paʻu vevela. O le iunite lenei e faʻaogaina ai se metotia o fuataga eletise. O le taunuuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua i le lima sekone pe a uma le amataga o le suʻesuʻega.

Faʻamatalaga faʻavaomalo Easy Touch (glucose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto)

Faʻaavanoa vave i le Rusia. Poloaiga i le initaneti. Auaunaga, tusi faʻamaonia ma le faʻasalalauga

Foafoa: Bioptik Technology (Taiuani)

E faigofie le siakiina o le kemikolo o le paʻu o le kulmi, cholesterol ma le hemoglobin i le toto fou fou mai le tamatamailima. E mafai ai ona suʻeina ni suʻega se tolu e faʻaaoga ai se meafaigaluega e tasi ma ituaiga tolu o suʻega.

(O le masini e faʻamaonia le otometi o siaki siaki.) I le taimi lava e tasi, o le mita ma le suʻe suʻega e maualalo le tau.

O se taunuuga, e leai se mea tutusa i le maketi a Rusia, ma e taua mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, hypercholesterolemia ma le anemia, faʻapea foi ma tagata faigaluega soifua maloloina.

Afai e te manaʻomia le pulea o le tino o le uric acid i totonu o le toto, ona mafai lea ona e faʻatau se mea fou EasyTouch GCU.

O le pusa faʻapipiʻi mo le suʻega o meaola e aofia ai:

  • Iloiloga
  • Peni mo le punhole ma le 25 ia
  • Vaefaʻailoga
  • AAA maʻa - 2 fasi vaega
  • Tusi lesona
  • Manatua ma tusi o le pulea o oe lava
  • Pusa lima fetaui
  • Glucose test strips (10 pcs.)
  • Cholesterol Test Strips (2 pi.)
  • Hemoglobin faʻataʻitaʻiga (5 pcs.)

Faʻaaliga:

* Faʻatusatusa o vaega masani o le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto:

  • Glucose: 3.9-5.6 mmol / L
  • Cholesterol: Lalo 5.2 mmol / L
  • Hemoglobin:
    • mo alii: 8.4-10.2 mmol / l
    • mo tamaitai: 7.5-9.4 mmol / l

* O faʻasalalauga ua faʻaalia e mo naʻo le faʻamatalaga ma e ono le talafeagai mo se tagata patino. Fefaʻasoaʻi ma lau 'auʻaunaga soifua maloloina e faʻamaonia ai le fetaui talafeagai mo oe.

Faʻamatalaga lautele:

  • Pauna e aunoa ma maa: 59 kalama,
  • Faʻamatalaga: 88 * 64 * 22 mm,
  • Mata: LCD 35 * 45 mm,
  • Faʻaiʻuga: i le plasma toto,
  • Toto o le toto toto: toto atoa mai le tamatamailima,
  • Metotia Metotia: Mea eletise,
  • Pamu: 2 AAA maa - 1.5 V, punaoa - sili atu ma le 1000 faʻaaoga,
  • Tausaga o le faagaoioia o le vai: vevela: +14 С - + 40 F., masima vavalalata: e oʻo atu i le 85%,
  • Tulaga o mea e teu ai: vevela: -10 С - + 60 С, faʻafefe faʻafefe: e oʻo atu i le 95%,
  • Hematocrit level: 30 - 55%,
  • Manatua: mai 50 taunuʻuga ma le faʻasaoina o le aso ma le taimi o le suʻega.

Uiga e ala ile ituaiga o auiliiliga:

Glucose:

  • Laasaga o fuataga: 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • Taimi o fuataga: 6 s,
  • Malosiaga mafaufau: 200 taunuuga,
  • Fua o le toto toto: togi 0.8 μl.

Cholesterol:

  • Fuataga: 2.6 - 10.4 mmol / l,
  • Taimi o fuataga: 150 s,
  • Manaoga mafaufau: 50 taunuuga,
  • Fua o le toto toto: a itiiti ifo i le 15 μl.

Hemoglobin:

  • Lisi Fuataga: 4.3 - 16.1 mmol / L,
  • Taimi o fuataga: 6 s,
  • Manaoga mafaufau: 50 taunuuga,
  • Fua o le toto toto: a itiiti ifo i le 2.6 μl.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faitau faʻasinoala mo le faʻaaogaina ma maua fautuaga mai se fomaʻi

Faʻafesoʻotaʻi le suʻe toto (Easy Touch) glucose, cholesterol ma hemoglobin i le toto

Aua nei galo! Totogi faʻaletupe mai 1000 rubles! Aoao atili
Glucose toto Faigofie Touch - o se masini mo le fuaina 3 laina: o le maualuga o le glucose (suka) i le toto, totola cholesterol ma le hemoglobin i le toto mai le kamupani Bioptik (Bioptik). O palota taitasi ei ai a latou lava vaega o suʻega. Fuafuaina mo le faʻaaogaina o le fale.

Glucose o le toto: taimi e iloilo ai 6 sekone, o le pa'ū toto 0.8 μl., fuataga o fua 1.1-33 mmol / l, manatua mo le 200 iuga. Iloiloina o fua faʻatatau mo le 7, 14 ma le 28 aso.

Talolesterol toto: taimi o iloiloga 150 sekone, o se mataua o le toto 15 μl., le fuataga o le 2.6-10.4 mmol / l, manatua mo le 50 taunuuga.

Hemoglobin i le toto: taimi e iloilo ai 6 sekone, pau o le toto 2.6 μl., fuataga o fuataga 4.3-16.1 mmol / l, manatua mo le 50 taunuuga.

E faʻaaogaina e le mita sikola tofotofoina:

  • EasyTouch pepa faʻataʻitaʻi mo le fuafuaina o le kulukose o le toto
  • EasyTouch Test Strips mo le faʻamoemoeina o le Cholesterol toto
  • Faʻailoa EasyTouch mo le fuafuaina o le hemoglobin i le toto

  • tau maualalo o le masini ma fasi pepa
  • laiti ma le mamafa o le masini
  • le gafatia e faʻatatau 3 laina faʻatasi ma le fesoasoani a se masini e tasi: glucose, cholesterol ma hemoglobin.
  • mea tulaga ese - 10 fasi pepa mo le kulukose, 2 fasi pepa mo le cholesterol ma le 5 fasi pepa mo le hemoglobin


Faʻatasi i le faʻafeiloaʻiga:

  • 1 EasyTouch
  • 10 Faʻamatalaga ole suega o le glucose EasyTouch
  • 2 fasi siaki mo EasyTouch cholesterol (EasyTouch)
  • 5 suʻega faʻataʻitaʻi mo le hemoglobin EasyTouch (EasyTouch)
  • 1 masini pu
  • 25 vaʻavaʻa mama
  • 1 le siaki
  • 2 AAA maʻa
  • 1 mataupu
  • 1 faatonuga i le gagana Rusia ma se pepa faʻataonia.

P.S. Vali o suʻega ma laupepa mo le penisini penisini faʻapipiʻi masini. Afai e te manaʻomia le fuaina o le toto suka poʻo se isi mea e masani ona masani ai, aua nei galo e faʻatonu le aofaiga tatau o mea taumafa ma le masini.

Reg.ud.№ ФЗЗ 2011/10454 mai le 08/08/2011

Galuega leo: leai

Fuataga o le Siosiomaga: toto

Fua faʻatatau: glukose, cholesterol, hemoglobin

Auala fua: eletise

Taunuʻuga Faʻapitoa: i le toto

Fua o le Toto toto (μl): 0.8, 2.6, 15

Taimi o fua (sec.): 6, 150

Manatua (numera o fua): 50, 200

Fuainumera Faamauina (fua mo aso X): 7, 14, 28

Fua Faʻatonu (mmol / L): D: 1.1-33.3 X: 2.6-10.4 Gm: 4.3-16.1

Suʻega o Suʻega Faʻailoga: puʻe

Faailoga Taumafa: leai

Pusa afifi o le suʻega: gaʻo

Pauna (g): 59

Umi (mm): 88

Tautele (mm): 64

Maʻi (mm): 22

Fesootaiga PC: leai

Tulaga o le Battery: AAA pinky

Talosaga (tausaga): 1 le tausaga

EasyTouch GCHb 3-in-1 toto analyzer (glucose, cholesterol, hemoglobin) o faatonuga o lo o tauina ... Ina ia maua mai faatonuga, kiliki i le "a °" i le tulimanu pito i luga.

Glucometer EasyTouch GCU


O lenei masini e mafai ai ona e faia tutoatasi se suʻega toto mo le suka, uric acid ma le cholesterol. Faafetai i lenei faiga tulaga ese, o le maʻisuka e mafai ona faia se suega o le toto i le fale. O le toto atoa toto mai le tamailima e faʻaaoga mo fua.

I le faʻaaogaina o se metotia o le fuaina o le eletise, e manaʻomia le toto maualalo mo le suʻega. Ina ia faia se suʻega o le toto mo le suka, 0.8 μl o meaola o meaola, e ave le 15 μla e suʻesuʻe ai le cholesterol, 0.8 μl o le toto e manaʻomia e iloa ai le uric acid.

E mafai ona iloa le maualuga o le kulukose i luga o le faʻaaliga pe a maʻea le 6 sekone, ma iloa ai le maualuga o le cholesterol i totonu o le 150 sekone, e manaʻomia le 6 sekone e iloa ai le taua o le uric acid. Ma o le maʻisuka e mafai ona faʻatusatusa ia faʻamaumauga i soo se taimi, e mafai e le tagata suʻesuʻe ona teuina i latou i le mafaufau. O le tele o fuataga o le maualuga o le uric acid o le 179-1190 μmol / lita.

O le pusa e aofia ai le mita, faatonuga, se fasi siaki, lua AAA, se masini matala, 25 vailaau e leai ni siaki, se siaki e siakiina le tagata lava ia, se mea e manatua ai, 10 fasi suega mo le kulukose, 2 mo le cholesterol ma le 10 mo le fuaina o le uric acid.

Tuua Lau Faamatalaga