Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le ASD-2 mo pancreatitis

marovoleg67, Warrior3914 o le taimi mulimuli lea i luga o le fono Aso ulufale: Aso Gafua, 02/16/2015, 18:09 E ono le tali mai o ia ia te oe. Taumafai e tusi ia te ia i le PM.
vanilla, ASD mo lenei ma e manaʻomia. O se talosaga le mautonu. O manuʻa faʻamalolo lelei, e oʻo lava i le pala. Ae e mafai ona e sosogi i ai.
O le tuufaatasiga o le ASD o oloa ia o le palatini - putrescine ma cadaverine.
Masalo i ni vaega laiti o nei mea oona e i ai sina ituaiga o aʻafiaga, atonu e lelei, ae faʻateleina le fua, o le ate e valea e pei o se mea oona.
I le natura, o nei oloa o loʻo faia i tino olaola, faʻamalolilo o le purulenti, ma se laʻititi laʻititi i isi otaota.
O suʻesuʻega faʻapitoa i le ASD-2 o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le faʻafanua.
O le tala a le tagata e taʻu mai ai se vavega i lenei vailaʻau. Ma latou inu, oona, ma inu pea.
marovoleg67, e te le faʻaaogaina ni atopaʻu tetele.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O lenei vaega e faʻaaogaina mo ituaiga eseese o pancreatitis. O faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina o tulaga nei:

  • afaina i le paʻu o eseese eseese o le malosi,
  • faʻaitiitia le malosi o le tino i faʻamaʻi ma mea leaga - tulaga le lelei o le siosiomaga, ulaula, le lelei ma lelei mea taumafa paleni,
  • faʻalavelave i le faʻapalapalaina o meaai,
  • faaitiitia galuega elekene,
  • gasegase gasegase mimita,
  • paluga ma le sodium metabolism faaletonu,
  • faatasi ai ma se foliga masani o le pancreatic inflammation,
  • ma le televave o isi maʻi o le gastrointestinal tract.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le ASD-2, e mafai ona togafitia ai le pancreatitis ma gasegase, e aofia ai ona tulaga alualu i luma ma fomu. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faʻaalia foi mo le kanesa.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina ua faia e tusa ai ma le faatulagaga masani. I le tasi taimi e 30 laulau e manaʻomia. Ae e tatau ona amata togafitiga o pancreatitis ma se fua maualalo ifo ile 1 le mataua, ma faasolosolo malie ona faateleina i gaʻo fautuaina. E faia lenei mea ina ia mafai ai e le tagata gasegase ona faʻaaogaina i le manogi malosi o le fualaau faasaina.

O le vailaʻau e lelei le solu i le vai i vaega eseese. E tatau ona faʻafefete le oloa i le vai ma ave 1 pe 2 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. E faasā ona inu sina vaega sili atu nai lo le 2 taimi i le aso. O le vailaau e amata ona galue i totonu o ni nai aso talu ona amata le pulega.

Mo talavou, e mafai ona faʻaitiitia le fua - e oo i le 15 fuga i le aso. I faʻalavelave ogaoga o pancreatitis, o le faateleina o le faʻaaogaina o aso e oʻo atu i le 50 silu ua faatagaina.

I le togafitiga o pancreatitis, e faasaina le inuina o le ava, aofia ai aano o manu i le lisi. O le umi o le togafitiga e 5 aso, pe a maeʻa e tatau ona fai se aso malolo e 3-aso ma toe inu e tusa ai ma tulafono talu ai seia maeʻa toe faʻaleleia.

Ina ia tusia le aofaʻiga manaʻomia o le vai, faʻaaoga se tui. A maeʻa le aoina, e tatau ona faʻafefiloi le oloa i le vai ma le inu. E faasaina le teuina o le vaifofo mo le faʻaaogaina i le lumanai: o le a mou atu ana meatotino.

Faʻaiʻuga

O le aʻafiaga autu o le faʻaaogaina o le ASD-2 o le faateleina o le viscosity toto. Ina ia aloese mai lenei mea, e manaʻomia lou faʻaaogaina o le sukalaupapa poʻo isi vai. E aoga i le togafitiga o pancreatitis ma le vaega lona lua o le ASD e ave le kuata o le papa maʻa Acetylsalicylic acid.

O nisi taimi e mafai ai ona maua e gasegase le gasegase po o le vomiting. E tupu mai i le manogi manogi o vailaʻau. Fesoasoani e faʻavevesi lana lauti.

I le togafitiga o pancreatitis, ua fautuaina e ave se tele o le vai (e oo atu i le 3 l). O se vai inu lelei ua faʻamalosia e fesoasoani e vave faʻavave le tino o toxins. I le taimi o le togafitiga, e matua solia lava le inu ava malosi.

Leai se aafiaga i le avetaavale na maua.

Taimi o togafitiga

O fualaau mo togafitiga o pancreatitis e le mafai ona onā i taimi uma. Ole maualuga ole taimi ole taimi ole togafitiga e 5 aso. A maeʻa lenei mea, e manaʻomia se malologa, lea e tatau ona tumau pe a ma le 3 aso.

A maeʻa lenei, ona toe faʻaleleia lea o laulaʻau. O le umi o le faʻatagaina i tulaga taʻitasi o le a eseese. Taofi le faaaogaina o fualaau faasaina pe a maeʻa ona toe faaleleia atoatoa galuega a le pancreas.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I le togafitiga o pancreatitis, ua fautuaina e vavaeese le faaaogaina o soo se vailaʻau oona. O lenei vailaʻau e leai se faʻafesoʻotaʻiga ma le ava malosi: o le aʻafia o le alcohol ethyl i totonu o le tino maʻi e mafai ona faʻaleagaina ai le soifua maloloina o se tagata.

O isi mea moni o le fegalegaleaiga o le vaega ma isi vailaʻau e le o iloa.

Faʻasalaga

O faʻamaoniga o le sologa lelei i le togafitiga o pancreatitis e le i faavaeina. O nisi taimi pe a inu se aofaiga tele o mataʻu, vomiting, gasea, poʻo le vaovao e mafai.

O nei faailoga e mou atu pe a uma fetuunaiga ma fualaau. E leai se vaifofo faapitoa mo le 'ona oona. O le togafitiga o ia tulaga o se mea e faʻapitoa i le taele.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Maua i se ituaiga o fofo. Lanu lanu mai le samasama i le lanu mumu. E i ai sona uiga lelei.

  • carboxylic acids
  • filifili
  • amine
  • peptides
  • gaʻo vailaʻau.

O fualaau mo le togafitiga o pancreatitis ma isi pathologies ua afifiina i totonu o se fagu palasitika poo tioata eseese. O loʻo pipii i latou i pulu paʻu ma alumini alumini.

Tina ma le lactation

E mafai ona e suʻe fualaau i le maʻitaga. E tatau ona mulimulitaʻi le aofaʻiga o le aofaʻiga lelei ina ia aua le afaina ai le tamaititi.

Aʻo fai susu, e le faatagaina ona faʻaaoga le ASD-2 mo le togafitiga o le pancreatite pulapula poʻo le gaʻo. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o lamala o loʻo i ai se manogi manogi e mafai ona faaleagaina le susu.

Pancreatic togafitiga ma le vaega ole ASD 2

O togafitiga togafitiga e filifilia taʻitasi e faalagolago ile tausaga ma faʻamaoniga o le maʻi. O le faasologa masani e maua ai le faʻaaogaina ole 15-30 drops, lea e faʻafefiloi ma le 1/3 ipu malulu tio vai 2 taimi i le aso ao leʻi faia ni taumafataga mo le 30 minute. O le umi o togafitiga e 5 aso, ona faia lea o se malologa mo 2-3 aso.

O loʻo mulimuli mai taunuʻuga nei:

  • sela e tumu i le potassium ma le sodium,
  • ua faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaleagaina,
  • ua faateleina le tetee a le tino
  • o le fua o meaʻai e masani ona faʻalelei
  • Malosiaga o le Enzyme ua faaleleia
  • Pancreas sene ua toe faʻafoisia.

O le tagofia o fualaau e tatau ona amata i se tulaga maualalo, ma faasolosolo malie ona faateleina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina, o le pancreatitis lemu e mafai ona faamaloloina.

Faʻasologa o vaega

Ina ia malamalama lelei i le auala e faia ai le polokalame i le togafitiga o pancreatitis i se aʻoga masani, e taua le sailia po oa meatotino o le vaega. I le taimi muamua, o le ASD na avea o se vailaau mamana malosi ma se faʻamaoniga faʻamaonia. Mulimuli ane, na foliga mai ai o le vaega ninii foi o loo i ai se aafiaga faafomaʻi. Ona o le gafatia e ulu atu ai i vai ola uma ma pasi i pa puipui uma, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga mo soʻo se faʻamaʻi. I lenei tulaga, o le taunuuga e matauina vave lava.

O le vaevaega e matua faʻataʻatia faʻatasi ma e leai ni faʻasalaga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e le afaina ai aʻafiaga poʻo faʻalavelave.

O le mea moni, soʻo se fofo o loʻo i ai ona toso ma i lenei tulaga ua na o se manogi aloaʻia o le vaifofo, e toe faamanatu ai meaʻai vevela. Ua faamatalaina lenei mea i le mea moni o le putrescine ma le cadaverine o se vaega o le fofo. Sa taumafai saienitisi e aveesea lenei manogi, ae ona o vaega o loo maua, e le mafai ona ausia lenei mea.

E taua tele le faamamafaina o le fualaau faasaina i taimi uma ma i so o se metotia ei ai sona aafiaga togafitiga. E mafai ona umi se taimi ma faʻamalolo ai soʻo se faagasologa masani. E le faaputuputu i le tino ma e le o se mea e fai ma vaisu. O lona uiga o loʻo faʻaauau pea lona gaioiga e tusa lava poʻo le a le auala e faʻatulaga ai togafitiga togafitiga.

O le vaifofo o loʻo maua i vailaʻau ma o se vai, o lona lanu e ese mai le samasama i le enaena enaena. O loʻo i ai se manogi faʻalauiloa. E faʻatatau i le fuainumera, o le ASD e faʻaaogaina i totonu ma fafo atu.

Faaaoga i le tamaitiiti

Afai e matauina le tui ma tulafono o le taliaina, o le fualaau oona e le afaina ai le tamaititi. E tatau ona amata togafitiga o pancreatitis ma se fua maualalo, e pei o le 1 le pa'ū. Ona faateleina lea. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matutua, o le aofai o le vailaʻau e le tatau ona sili atu i le 10 pata.

E mumusu fanau e fai vailaau ona o le manogi masani. O le faʻamoemoe e faʻavaivai i le susu po o le lauti e mafai ona fesoasoani e taulimaina le faafitauli.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O vailaʻau mo togafitiga o pancreatitis e maua i na o togafitiga faʻatoʻaga. I falemaʻi faigofie e le mafai ona maua.

  • Faʻapefea ona faʻaaoga le ovesol mo pancreatiti?
  • Aisea ua ave ai Linex mo pancreatitis?
  • Faʻaaliga o le faʻaaogaina o Bifidumbacterin mo pancreatitis

Talu ai nei na togafitia i le pancreatitis. Sa ou filifili e inu ASD-2 vaega. Sa ou tago i le vailaau ma le faaeteete, e amata i le tasi mataua ma le 1 le taimi i le aso i le taeao. E leai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi, ina ua mavae le 2 masina na toe faʻaleleia le tulaga o le soifua maloloina, manava manava, le mautonu ma le poloka.

Talu ai nei sa i ai se osofaiga o le tino pancreatite. O se lagona le lelei ma e tatau ona togafitiga mo se taimi umi. Na ou faitau e uiga i le vaega ASD-2 ma filifili ai e taumafai e togafitia le maʻi i ni nai fua. Ina ua mavae le 2 vaiaso o le tiga, ua mou atoa atu le mumu, toe foi mai i le masani.

Le lelei o taumafa na mafua ai le atinaʻeina o pancreatiti. O le fualaau faasaina e fesoasoani e aveesea toxins mai le tino, toxins. E tasi le masina talu ona amata togafitiga, ae le toe afaina le manava, manava le manava, ma le fia lelei.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e tau ai le feʻau. Saili pe faʻapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Pancreatic cancer

O le fualaau faasaina e na o togafitiga vailaʻau e faatauina atu. Ae e le taofia ai e tagata lenei togafitiga i faʻamaʻi faʻapitoa pei o le kanesa. O vailaʻau e faʻagata ai tiga matuia i tagata mamaʻi ma puipuia le atinaʻeina o se tumo. O le na faia le fualaau faasaina na fautuaina le faaaogaina o fualaau faasaina i le 4 itula, aua na ia talitonu e aoga mo le 6 itula. O metotia faaonaponei e ofoina atu ai ni tui se lua faatasi ai ma se tulaga maualuga o le 35 gogo.

Metotia o le talosaga

I le amanaia e mafua ona o le vaifofo e mafai ona togafitia ai le tele o faamaʻi, e tatau ona manatua o le togafitiga masani e faalagolago lava i ituaiga o le solia, o le ogaoga o faailoga, mafuaaga o le faamaʻi ma uiga o le tino. Ae ui i lea, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina mo le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le faʻaogaina o le inflammatory i le pancreas.

ASD 2 mo pancreatitis ua faatonuina e ave 15-30 drops, faʻamavae i le tasi vaetolu o se vai vai poʻo le vaivai lauti. Latou te inuina le vaifofo i le faalua i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga, o le umi o togafitiga e 5 aso, a maeʻa ona latou malolo mo le 3 aso ma toe ave le fualaau faasaina. E tusa ai ma lenei polokalame, o togafitiga e faʻatinoina seia maeʻa ona faʻaumatia le faʻamaʻi.

O le vailaau faʻasaina e afaina ai le gaioiga o le tino o le tino, ate ma le fatu o le muso, faʻafefea ai faʻamaʻi, fuamalie. E le gata i lea, o le puipuiga o le tino ua faamalosia, ua faaitiitia le tulaga lamatia o le toe foi i le tulaga o pancreatitis.

E masani lava, o le mumū o le pancreas e faʻafeagai ma le talaaga o isi maʻi:

  • cholecystitis
  • ulutala duodenal,
  • gastritis.

ASD 2 mo pancreatic pancreatitis e faʻapitoa foi ona foia faafitauli o le manava, ma faʻaaogaina le faiga masani.

O le a le aoga o le fofo?

O le muamua aoga o fualaau o lona tau taugofie, o le leai o ni faʻamaʻi, e le afaina ai le tino. O le isi mea faaopoopo o se mea lelei lautele i luga o se tagata, faʻatoaagaina o le faʻamaʻi, lea e fesoasoani e faʻaitiitia le taimi o togafitiga. Ae o le faaletonu e tatau ona taʻua o se manogi le lelei, lea e le mafai ona faʻamavaeina, e le mafai ona e faaopoopo ni vailaau manogi i le fofo e faaleleia ai le tofo, o le a faaleagaina ai vaega aoga.

Faatasi ai ma le pancreatitis, o mea aoga e faamatala mai e le faateleina o le amides, acids carboxylic, hydrocarbon and sulfhydrates. ASD-2 e mafai ona faʻaaoga i totonu poʻo fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina i le tulaga o se meli i luga o le suʻeina o se okeni.

O le a le faʻatonuga mo le pancreatitis? Ua faʻaaogaina le faiga faʻavae. I le taimi o le togafitiga o le pancreas, e mafai ona maua se faʻaitiitia o le mamafa o le faʻaleagaina o le faʻaogaina o le tino, o le faateleina o le tetee atu o le masini i tulaga le lelei, ma le faʻamautuina o le faʻaogaina o meaʻai. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻalauteleina o galuega elekene, o faʻamaoniga o le saturation o sela ma le potassium, sodium.

E pei ona faaalia i iloiloga o tagata gasegase ma fomaʻi, o le togafitiga o le pancreatitis ASD e amata i ni togi laiti, o le aofai o tupe e faasolosolo malie, o le a mafai ai:

  • faʻaaoga i le manogi leaga
  • faatuina le tino e toe faaleleia,
  • faaleleia le fausiaina o meaʻai.

Ole faʻatagaina o le vailaau e tuʻuina atu i tamaiti, faʻamaonia e faasaga i le pancreatitis, o lona puipuiga mai le talaaga o maʻi o le manava, o le gaʻo. O le togafitiga e 5 aso, ona latou faia lea o se malologa ma toe amata le togafitiga.

O nisi taimi e iai se manaʻoga e suia le fuafuaga togafitiga, ae i soo se tulaga, o le fofo e le sili atu nai lo le faalua i le aso.

Tulafono faavae mo le faʻaaogaina o le vai

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i fagu, e tofu ma se uʻamea ma se pusa paʻu. Talu ai e tatau ona togafitia pancreatitis mo se taimi uumi, e taua le vavaeeseina o le fualaau faasaina i le ea i le maualuga, o le a taofia ai le leiloa o meatotino faamalolo.

Ina ia faia se vaega o fofo, faaaoga se togafitiga faafomaʻi masani, aveese le uʻamea uʻamea, fai se pupuʻu ma se nila, ma tusi le aofaiga saʻo ole vai. A maeʻa ona faʻafefiloi le oloa i le vai ma inu, e tatau ona saunia le fofo aʻo leʻi faia le pulega, tusa lava pe faaluaina.

A maeʻa ona ulu i totonu o le tino, o mea e gaosia e amata ona faʻaosofia ai le gaosia o le intersynapsic fluid, hormones, faatasi ai ma lenei, o le puleaina o totoga o le tino o le a faʻaleleia atili, o le a toe foʻi atu i le tino. I se tagata gasegase i le pancreatitis, o le toe faʻafouina o le tino o le a faatelevaveina, ma o le tetee i tulaga le lelei o le a faateleina.

E tatau ona faʻaaoga le vaevaega pe a maeʻa maliega ma le gastroenterologist, o le a tatau ona filifili tonu le saʻo saʻo, o lenei mea e faʻaaoga uma i le auala o le faʻaaogaina ma le totonugalemu. Faatasi ai ma le mumū o le pancreas, e matua leai lava se vaega o loʻo faʻaalia, ae o la latou faʻasoaga e fesoasoani e ausia ai le mea sili ona lelei. I lenei tulaga, o le togafitiga e le suia, ae ua na ona faaopoopo.

O le vailaʻau ASD-2 o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Talosaga faʻaaogaina

Tuʻuina e faapea faatasi ai ma le fesoasoani a le ASD 2, o le tele o faʻamaʻi e mafai ona faʻamalolo, e taua le manatua o mataupu taʻitasi o le a faʻaaogaina le tasi po o le isi. E faʻalagolago i le ogaoga o faʻamaʻi, o le mafuaʻaga o le atinaʻeina o le faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma uiga o le tagata maʻi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se faiga faʻavae e faʻaaoga mo le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le pancreatitis.

I le masani ai, e 14-30 drops o loʻo faʻaaogaina, lea e tatau ona faʻaitiitia i le 1/3 ipu vai. Ua faatagaina foi Tea. Ave le vailaau faʻalua i le aso ao leʻi 'ai. O le togafitiga e sili atu ma le lima aso. I le isi, e manaʻomia ona e malolo mo aso e tolu ma toe amata togafitiga. O le faʻasolosolo e faʻaauau pea seia maeʻa ona faʻaaogaina uma maʻi.

O le vaega ninii ei ai lona aafiaga lelei i le galuega o le tino, loto ma le ate. E fesoasoani i le faʻaitiitia o aʻafiaga faʻamaʻi, ae o mea malie foi. E le gata i lea, o loʻo i ai le faʻamalosiina o le tino puipuia o le tino, lea e faʻaitiitia ai le ono tulai mai i le pancreatitis.

E taua le faamamafaina e masani lava ona tupu le pancreatitis e tutusa ma faʻamaʻi pei o le maʻi o le peptic poʻo le gastritis.O le ASD 2 i lenei mataupu o le a le gata ina fesoasoani e faʻasalaina le pancreas, e mafai foi ona faʻamalolo ai maʻi o le manava, ma faʻaaoga ai foi le faiga masani.

Faʻamanuiaga Faʻatonu

Muamua lava, matou te maitauina o le fualaau faasaina e sili ona taugofie. E leai se faʻailogaina ma e le afaina ai aʻafiaga. O vaega gaosi e le o gaioiga filifilia, ae i ai se aafiaga lautele i le tino atoa. O vaega ninii o le tino e tau ai faʻamaʻi na o ia lava, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le vaitaimi o togafitiga. Naʻo le toe foʻi mai, e pei ona taʻua, o le manogi.

E le mafai ona faʻaaoga additivesifi faʻatasi ma le ASD, talu ai ona ua leiloloa meatotino lelei o le vailaʻau ona o lo latou i ai.

I le pancreatitis, o mea aoga o le vaevaega o loʻo faʻamatala atu i lalo. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le tele o amides, vaega o le sulfhydrate, acids carboxylic and hydrocarbons. E faʻaaoga uma i fafo ma totonu. I le tulaga muamua, e mafai ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina i le tulaga o se faasologa i le vaega o le vavao o le okeni.

Mo le faʻaaogaina i totonu, e faʻaaogaina se faʻasologa faʻasologa. O se taunuuga o lenei mea, o loʻo taua i lalo:

  • o le mamafa o le mumū ua faaitiitia,
  • faateleina le tetee o le tino i mea le lelei,
  • o le faagasologa o le faaseeina o meaai e masani lava
  • Enzymatic gaoioiga faateleina
  • galuega faaleleia a le kamupani
  • o le maualuga o le saturation i le sodium ma le potassium o meaola e masani lava.

Faatasi ai ma le pancreatitis, ua faʻaaogaina ai se fuafuaga faʻamaonia muamua. E tatau ona e amata i se numera itiiti o mataua, ma faasolosolo malie le faateleina o le fua. O lea o le a mafai ai ona faʻaaoga i le manogi le lelei o le oloa ma fetuunai le tino i le galuega e manaʻomia. E faʻaaogaina foi le vaega i tamaiti. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻamalolo uma le pancreatitis chronic ma faʻaitiitia le ono mafai ona atinaʻe e faasaga i tua o le faaleagaina o le gallbladder poʻo le manava. O le fualaau faasaina e ave i totonu o le 5 aso, sosoo ai ma se malologa.

I nisi o tulaga, ua fautuaina e le gastroenterologists tulafono eseese mo le faaaogaina o fualaau faasaina. Ae i soo se tulaga, sili atu ma le faalua i le aso, e le taliaina le vaega.

Tulafono mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le fagu o loʻo i ai se paʻu paʻu ma se fagu uʻamea. Avanoa o le togafitiga mo pancreatitis o le a umi se taimi, e tatau ona vavae ese le faʻafesoʻotaʻi o le oloa i le ea i le tele e mafai ai ina ia le maumau ai ana meatotino. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se tui masani: aveese le pulou o le uʻamea uʻamea ma faia se pu i se faʻala. I le faʻaaogaina o le syringe, o le suavai e aoina i le aofaʻi saʻo. Ona faasolosolo lemu lea i le vai ma vave ai ona inu. E talafeagai le saunia o le fofo i le taimi lava lea aʻo leʻi faʻaaogaina, e tusa lava pe o le polokalame mo pancreatitis e aofia ai le faaluaina o le talosaga.

I le taimi lava e maeʻa ai le taumafaina, o vaega malosi e faʻaosofia ai le gaosia o hormones ma le intersynapsic fluid. I se tulaga tutusa, o le faaselaina o okeni uma ua faaleleia ma o le metabolism e masani ona faatulagaina. Faatasi ai ma le pancreatitis, o faagasologa o le toe faaleleia o le tino ua faatelevaveina ma o lo latou tetee atu i tulaga le lelei ua faateleina.

Ole vaega ole faʻaaogaina pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi. E taua le filifilia o le numera saʻo o tupe ma faʻaaoga le ASD 2 mo le faʻaaogaina totonu, ma le ASD 3 mo le faʻaaogaina i fafo. I le pancreatitis, soʻo se vaega e mafai ona faʻaaogaina, ae o le faʻaaliga sili ona maualuga o le ai ai faatasi ma a latou faʻasalalauga. O le togafitiga o le tuufaatasiga i totonu e le suia, ae na o le faaopoopoina.

O le faaaogaina o le vaega i le togafitiga o faamaʻi e mafai ona maua i le vitio:

  • Gordox i le togafitiga o pancreatitis
  • Pancreas: ata o le filifiliga o fualaau faasaina mo le mumū
  • E faʻafefea ona faʻamalosi le faʻaitiitia o faʻamaʻi o le pancreatitis

Ou te talitonu i mea taua o le vaega ninii malosi tele. Mo soʻo se mea e tupu i le tino ma le manua ou te faʻaaoga i fafo. I le faaopoopo atu, mo le tausaga talu ai na ou aveina ASD mo le mumū o le pancreas ma le vevela. O fualaau faasaina ou te faaaogaina na o enzymes. Ou te le inu vailaau faʻamaʻi poʻo pulu.

E tele taimi sa ou faalogo ai e uiga i le vaega. Na faʻamaloloina e se tasi le maʻi o le mai, o isi na inu foʻi i le mafaufau. Ae o le faafitauli atoa lava o le fualaau faasaina e malosi tele lona manogi. Ona o lenei mea, e le mafai ona ou aveina i totonu. E oo lava i togafitiga o le toeseo o se mafatiaga mo aʻu. O nisi taimi e oo mai i le vomiting.

Tau mai ia te au pe faapefea ona saʻo, o le a le fuafuaga?

Sa ou inu le vaega numera Numera 2 e tusa ai ma le fuafuaga lenei. O le amata amataina i le tasi mataua i le 100 ml o le vai. I aso uma, faʻaititia le numera o mataʻu e le tasi. O lea e te faʻaaogaina ai i le meafaigaluega. A oʻo i le 20 pa'ū, ave aso e tolu, ona tolu aso, se malologa, toe ave. I lenei polokalame, lua masina. O se tasi auala na ou maua ai se faamagaloga mausali. Ua ou lagona lelei mo le ono masina i le taimi nei, o loʻo ou mafaufau e fai se vasega lona lua.

Nikolay, faamolemole tusi le iuga.

Vladimir, ou te lei amataina le tausaga lona lua. E te iloa, e matua faigata lava ona faʻamaonia oe lava e inu i lenei fofo. O le manogi o le, ia tuʻu lemu, le lelei. Ae ua ou iloa mautinoa o le vaega ninii e mafua ai le afaina o le gland, e tatau lava ona e filifili i togafitiga. E ui e le lava aʻu i se meaʻai ma e le o au le faʻamaoni, ou te le inuina fualaau. I se taimi mulimuli ane, o le a ou amataina se vasega fou o le ASD.

Nikolay, faʻamolemole taʻu mai pe fia taimi i le aso e suʻe ai le 20 matū?

Svetlana, ASD e toeitiiti lava faalua i le aso. E na o tulaga ogaoga, e pei o le kanesa, e mafai ona e inu pe a fa fa i le aso. Mo faafitauli i le faʻaogaina o meaʻai, lua fuga o le 20 golaʻi e lava, ae amata i le lima, faasolosolo malie le faʻatupulaia o le fualaau.

Sa ou inuina le uluaʻi vasega mo le 4 masina, inu 5 aso, malolo mo le 2 aso, oʻo atu i le 25 saula ma taofi, aua o loʻu mamafa e 46 kg. Ou te fautuaina tagata uma e ala i le 4 o le taeao, e pei ona fautuaina au e se uo, na ia togafitia le kanesa o le uterine. I le taimi lea, o le fualaau faasaina e sili atu ona lelei, ona e le 'ai pe inu se tagata ma o meaʻai uma e ulu vave i totonu o le tino, e le faʻavaivai i vai ma meaʻai. E le faigata, faʻalogo le uati, tu i luga - inu ma toe momoe. O le taimi lona lua i le aso na ou fiafia ai i le 16.00. Sa matua faigofie mo aʻu. Ave faalua i le aso. Ou te lei faamaloloina le pancreas. Ae na ou faʻamalolo i le afaina, e leʻi alu ese lava ... Na ou mafatia tele ma tamoe mai fomaʻi i fomaʻi. Ma toe tuu foi tiga, lea na mafatia ai i le tele o masina. Sa ou matua ofo lava. O loo galue le fualaau faasaina. Ou te le i matauina le taunuuga i le taimi lava lena, ou te lei gauai atu, ae na ou iloa ai o le ASD e aoga moni lava. E mafai ona e inu faʻatasi vine ma vitamini. Sa ou aveina pili ma vitamini Fuafaʻau. O le a sili atu le lelei. E le faʻafefe le manogi, aua ou te inu mai se vaomago. O lenei o le a ou toe amataina le vasega. Sa faamaloloina e se uo le pancreatitis, ae na ia fai mai e tatau ona e alu pe a ma le tausaga. E le mafai ona e inu ma ulaula. O se mea manaʻomia lenei, faʻapea foʻi ma se malologa o 2-3 aso e manaʻomia. Ou te manatu e le tatau ona tapunia i le tau o le polokalame. Tau lava amata i le 5 matū ma faʻaopoopo le 5 pa'ū i vaiaso uma. Taulai atu i lou mamafa. Ou te miti, o lea na ou tu i le 25 pusa. E mafai ona teu le vailaʻau i totonu o le pusaaisa, faapea foi i se nofoaga malulu malulu.

Aua le fefe e faʻaaoga le vaega i togafitiga! O loʻo ou faʻaaoga nei i le taimi nei e taulima ai faʻamaʻi uma. Afai ou te solia le taumafataga ma 'ai le gaʻo, ou te le tamoe, aʻo ou masani ona alu i le fale talavai, ae na o le inu i se fua ole ASD. O le aafiaga e lelei i taimi uma.

O le afiafi lelei tagata uma! O loʻu tina na maua i le kanesa o le ulu o le tino o le tino. Na faia se taotoga, ma o lea ua i ai se tasi o vaega o le kemisi vaivai.

ASD o le a aoga i le kanesa, e tatau lava ona e onosaʻi ma faʻaaoga i se manogi faapitoa. O le polokalame e mafai ona faʻaaogaina lautele, ae sili atu ona lelei le faia e tusa ai ma se polokalame faʻapitoa na faia e Dorogov. I le vaiaso muamua, ave le 5 togi 4 taimi i le aso, i le vaiaso lona lua, 10 faʻafefe foi 4 taimi i le aso. Faʻaopopo le lima togi i vaiaso taitasi e ave, aumai le 50 i lalo ifo ma faʻaauau pea ona faʻaauau seia oʻo i le toe faʻaleleia. E faʻamamaina le oloa i le vai poʻo le lauti e aunoa ma le suka. E mafai ona e inu i le lauti po o le vai, ae le o ni mea inu suamalie. E mautinoa! I le faagasologa o le vasega, e tatau ona e inuina le itiiti ifo ma le lua ni vai vai i le aso e aveese ai toxins uma mai le tino ma fafaga le mafatiaga mai le ate.

Ou te inu i se taimi taimi se vaega e tusa ai ma le polokalame 2 taimi i le aso, 1 ml (30-35 drops) 40 minute aʻo leʻi faia meaai 5 aso, 2 malologa. Na galo ia te aʻu le manava ma le faaleagaina o le osteoarthrosis o tapuvae ma vae. 41 tausaga, mamafa 115 kilokalama. Soifua Maloloina i tagata uma!

Ou te le malamalama i lenei faaupuga. le manogi. tama talavou. o le ae 'aina le masi male mate ma ni sipuni. inu vodka. e tutusa lava. Seti aʻu i vae mai pancreatitis i le lua vaiaso. itiiti. na amata ona tuputupu ae le ava i le oso i luga ma le tuaoi

Sa amata ona ou inupia talu ai nei, inu lua vaiaso, pancreatitis e le lelei, ae le mafai ona ou tu i le faaleleia lautele o oʻu foliga, e le mafai ona ou tu i le manogi i soo se auala, o lea ou te sasaa ai i luga o gelatin capsules, o se manuia tele.

Na amata ona inu e loʻu tuafafine le ASD. O le faitioga autu na i luga o le manava. E tasi le masina mulimuli ane, ae le toe faʻalavelave le faai, e ui lava sa i ai se faʻamau tigaina tumau. I le taimi nei, lua masina ua mavae. E i ai se aafiaga, ou te lei faia se ultrasound yet, ae ua ou lagona le lelei ma ua amata ona ou foloina mea laiti.

Na amata ona ou aveina le 2 i totonu e tusa ai ma le polokalame faalua i le aso. Na faigata i le pancreas, ma na matua afaina lava. O le a lenei aafiaga?

E pei o le faʻaleagaina o le tino: e ala i le faʻaleagaina.

E foliga mai o le a sili atu ona afaina ai le tino, ma e foliga mai e tele atu le malosi, e faigata ai ona faasee atu i le 30 taimi, ae foliga mai e faigofie. Na na o le 0.4 ml i le aso na ou taunuu ai. Latou te fai mai e mafai e le ASD ona tupu se faʻalavelave, ae e tatau ona e fiafia i ai. I lenei tulaga, ioe, e tatau ona faʻaitiitia le fua ma inu tele vai.

E sili atu le aua le sogisogi ASD, pe ese i le aso muamua o lenei manogi i soo se mea. I le taimi nei, faʻapipiʻiina, ata i luga o le isu, suʻe lekasi :). Ona: fualaau, faʻafefe, inu, inu, fufuluina oʻu mata, ma na ona aveese le kilipa.

Talofa. Taʻu mai ia te aʻu faamolemole, ma faatasi ai ma le tigaina o pancreatitis, e mafai ona e ave ASD?

Ua aveese Gall. Ua ou mafatia mai le gastrointestinal tract. Pancreatitis Na ou vaai i le vaevaega o le amataga i le 5 mataʻu ma le 15. O le taunuuga e leai se mea. Na atili ai ona leaga. Na amata ona afaina le itu taumatau. Na amata le faʻamaonia o le pancreatitis. O lenei ua ou nofo i luga o papamaa. E le fesoasoani le ASD.

Tuua Lau Faamatalaga