Tufuga mo le fuaina o le suka toto e aunoa ma le afaina

New glucomet non-invasive ua mamanuina e fuaina le maualuga o le kulukose i le toto e faʻaaogaina ai se metotia o le diagnostics, e aunoa ma le tuʻotoʻoina o le tamailima. O maʻi suka io latou olaga atoa e tatau ona siakiina e le aunoa le maualuga o le suka toto e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli.

E masani ona faʻaaoga meafaigaluega e fua ai le faatinoga. Peitai, i le taimi nei, i le malamalama o tekinolosi lata mai nei, o tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka ua maua le avanoa e faaaoga ai masini faapitoa e fua ai le suka, lea e le afaina ai le paʻu, faia suʻesuʻega e aunoa ma le tiga ma le lamatiaga o le faʻaleagaina o faʻamaʻi viral.

O le maketi mo oloa o le maʻisuka e ofoina atu ai le tele o ituaiga mea e le o osofia ai le tino e vave vave ona suʻeina ma tuʻuina atu saʻo taunuʻuga o suʻesuʻega.

Glucometer e leai se osofaʻiga Gluco Track

O le glucometer fou e aunoa ma ni pusa ma e le taugata e ofoina atu i le kamupani le igoa tutusa Gluco Track, Isaraelu. O lea ituaiga masini e mafai ona fuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faʻaaoga ai se kiliva faapitoa lea e faʻapipiʻi i le talipulu ma faʻaaogaina e avea o se mea e iloa ai.

O le masini e mafai ai ona le na o le sailia o faailoilo tasi, ae ia iloiloina foi le tulaga o le maʻi mo se taimi umi. O le mataupu faavae o le galue o le faʻaaogaina lea o tekinolosi e tolu - ultrasound, malosi o le vevela ma le faʻamautuina o le faʻamalositino.

I le eseesega, o nei tekinolosi e le faʻamautinoa ai se taunuʻuga lelei, ae o a latou tuufaatasiga tuʻufaʻatasiga e mafai ai e oe ona maua faʻamaoniga moni ma le sao atoatoa o le 92 pasene.

  1. O le masini e i ai se faʻaaliga tetele e mafai ona e iloa numera ma kalafi. O le puleaina o se mea faigofie e faʻaaogaina ai telefoni feʻaveaʻi masani.
  2. E suia le mata o le taliga pe a mavae sina taimi e faʻaaoga ai. O le pusa faʻapitoa e aofia ai ata e tolu e mafai ona faʻaaogaina e tagata eseese.
  3. A faʻaaogaina sea glucometer, e le manaʻomia ona faʻatau oloa.

TCGM Symphony Analyzer

O le fuafuaina o le suka toto e faia i le faʻaaogaina o faʻamaʻi pipisi, lea e le manaʻomia ai se pupuʻu i luga o le paʻu. Aʻo lei faia le faʻatinoga, ua saunia le paʻu e faʻaaoga ai se tino faapitoa o le Prelude SkinPrep Systems.

O le pito i luga o le epithelium e faʻafefe, lea o foliga vaaia ma mataupu faavae o le gaioiga e pei o le peeling masani. O se faʻagasologa talitutusa e mafai ona faʻaleleia atili le amio eletise o le paʻu.

Pe a saunia le paʻu, o se masini faapitoa e pipii mau i le tino, lea e iloilo ai le tulaga o le gaʻo oona ma fuafua le maualuga o le suka i totonu o le toto. Na maua uma faʻamatalaga i le telefoni.

E faigofie le suʻesuela ona e le afaina ai ma le mumu.

O le saʻo o le masini e 94.4 pasene, lea e tele naua mo se masini e le osofaia.

Faʻaaogaina masini vilivaʻai C8 MediSensors

I le taimi nei i le faʻatau atu i Europa o loʻo i ai se keli e le faʻafesoʻotaʻi le C8 MediSensors, o loʻo i ai le faailoga o le tausisia o le tulaga Europa.

E faʻaaoga e le masini le aafiaga o le spectrumcopy Raman. O le pasia o aveila i totonu o le paʻu, e iloagofie ai e le suʻega mea le talafeagai ma fuafua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

I le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le paʻu, e masani lava ona auina atu e le masini le telefoni i se telefoni feaveai e ala i se fesootaiga lelei Bluetooth. Ona o lenei mea, o le maʻisuka e vave ona pulea le suka toto.

    Pe a maua ni faʻamatalaga poʻo ni faʻamaumauga, o le masini e logoina oe i se savali lapatai. I le taimi nei, o le polokalame faʻafoega o meafaigaluega e ogatasi ma le faiga faʻaoga a le Andro> SugarSenz glucometer

Glucovation, o se kamupani Kalefonia, ua atiae se faiga mo le faaauau pea ona mataituina le kulukose o le toto, lea e talafeagai mo tagata uma e maua i le maʻisuka ma tagata mamaʻi. O le masini e faʻapipiʻi i le paʻu, pe a maeʻa se vaitaimi o le taimi e faia ai se pupuʻu e le mafaamatalaina ma maua ai toto samples mo suʻesuʻega.

O sea ituaiga masini e le manaʻomia ai le faʻamautu. O se metotia o le siakiina o elekene e faʻaaogaina e fua ai le suka o le toto. O loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o le masini mo le vaiaso. O fua o le auʻiliʻiliga e tuʻuina atu i le lima lima minute i se telefoni. O le sao o le mita e maualalo.

Faafetai i se faiga, o le maʻisuka e mafai ona mataʻituina lona tulaga i le taimi moni, ia iloa auala e aafia ai le tino ona o le tino faaletino po o mea taumafa.

O le tau o sea ituaiga masini e $ 150. E mafai ona faatauina se masini sui mo le $ 20.

GlySens faʻapipiʻiina system

O se faʻavae fou lenei o le augatupulaga, lea i le 2017 e mafai ona maua ai le lauiloa tele i le maʻisuka ona o lona faigofie ma maualuga lona sao. O lenei tagata suʻesuʻe e le faʻafesoʻotaʻi e galue mo le tausaga atoa e aunoa ma le toe suia.

O le tino e lua ona vaega - o se leo ma se tagata e taliaina. O le foliga vaaia e foliga mai e pei o se ufiufi susu, ae e laitiiti tele. Ua totoina i lalo o le paʻu i totonu ole vaega ole gaʻo. I le faʻaaogaina o se laina eletise, e faʻafesoʻotaʻi ai e le leo le tagata e faʻafoe mai fafo ma tuʻuina atu faʻamatalaga i ai.

Pe a faatusatusa i masini talitutusa, e mafai e GlySens ona mataitu ia faitauga o le okesene pe a uma ona tali atu i se enzyme na teuina i luga o le membrane o le masini ua totoina. Ona o lenei mea, o le maualuga o gaioiga o le enzymatic ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ua fuafuaina. O le tau o sea ituaiga masini e le sili atu le maualuga nai lo le tau o ia faiga.

O faʻamatalaga e uiga i mea sese o glucomet ae le osofaʻi ma osofaʻi mai o loʻo tuʻuina atu i le vitio i lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga