Ciprinol 500 - faʻamatalaga faʻatonuga suʻesuʻega mo le fualaau faasaina

Ciprofloxacin antibiotic i le pepa laulau. Faatonuga mo le faʻaaoga tatau, o le fomu lea ua gaosia ai vailaʻau, o le tau i falemaʻi, iloiloga, faʻapea foʻi ma tala tutusa.

Ciprofloxacin tablets (igoa faavaomalo Ciprofloxacin) e aofia ai le vaega ole fluoroquinopones. E faʻaaogaina e faʻafefe ai pepe. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e fai ma togafitiga faʻapitoa.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O pepa taʻitasi o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai le vailaʻau o le ciprofloxacin i le aofaiga o le 250 ma le 500 mg. I totonu foi o le nofoaga o loʻo i ai:

O pepa Ciprofloxacin e vali paʻepaʻe pe samasama. E i ai o latou foliga faʻafefe i itu uma e lua. Ua ufiufi. E lua a latou tui: 250 ma le 500 mg. O le muamua ei ai sona foliga atoa. E faʻatagaina se faʻalavelave laiti. I le tulaga maualuga lona lua, o le foliga e maualuga. I le mataupu o iunite taʻitasi o loʻo i ai se tulaga lamatia o loʻo faailogaina i itu uma o le laulau.

O lenei ituaiga o fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani e igoa o Farmland LLC.

O ai Ciprofloxacin?

O le mea e masani ai, o ofisa o fomaʻi asiasi i le tofiaina o se fofo pe afai e atiaʻe e se maʻi siama i:

  • Vaega o le vaega o le respiratory tract. O le faʻamaʻi e iloa ai o ia lava o se taunuuga o le faʻaalia o siama siama-gasegase i le ua afaina. O loʻo mataʻituina i latou e maua i le niumonia, maʻi mama (e aofia ai faʻamaʻi faʻamaʻi), masima,
  • Le taliga ogatotonu ma sinuses. O le toilalo o nei totoga e fesootaʻi ma le tupuga o siama siama,
  • O fatuga ma fatuga o meaʻai,
  • Pepa o le tagata ma mea vaivai
  • Paʻu ma sooga
  • Tamaiti laiti, ma le gonorrhea ma le prostatitis,
  • I le vaega o meaʻai, ma le faʻavela o le manava ma E. coli.

O maʻi e faʻaitiitia le faʻamaʻi mai faʻamaʻi pipisi e manaʻomia ai foʻi se fualaau faasaina.

O ai e faʻasaina ona togafitia i le Ciprofloxacin i laulau.

O pills e taʻua o le ciprofloxacin e tele faʻasolega mo tagata:

  • O loʻo i ai le faʻalauteleina o lagona i vaega o le vailaau faʻasaina, e pei o le quinolone ma le ciprofloxacin,
  • Tausiga o se tamaititi, faapea foi ma fafine o loʻo fafagaina se pepe,
  • I lalo o le matua o le matua
  • Ave le tazanidine.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

Vailaʻau e mafai ona ave faʻatasi ma le ciprofloxacin. Suiga i le "galuega" o le fualaau faasaina ma le faaaogaina tutusa.

O le fualaau faasaina Methotrexate e faʻapupulaina ai le faʻaogaina o le metotia i le taimi o le felagolagomaʻi ma le ciprofloxacin. I le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga o aʻafiaga o vevela i le tino o le maʻi e faʻapupula.

O fualaau o le phenytoin ma le clozapine e aʻafia ai le totoga o le tagata o nei vailaʻau. Pe a tuʻuina faʻatasi ma Ciprofloxacin, e fautuaina e pulea le maualuga o nei fualaau oona i le toto o le tagata.

I le taimi o le pulega faʻatasi o le vailaau faʻasaina Ciprofloxacin ma fualaau faasaina e faʻatatau i gaioiga faʻamaonia (faʻailogaina IA, III), o se faʻaopoopoga o le va o le fatu fatu e matauina ao faagasolo le ECG. I lenei tulaga, e fautuaina e mataʻituina galuega a le loto i le taimi o asiasiga i le cardiologist.

Pe a ave ni meaola o le xanthine, e pei o caffeine ma pentoxifylline, faatasi ai ma le ciprofloxacin, o le faateleina o le xanthine i le toto o se tagata maʻi o nisi taimi e matauina ai.

Metoclopramide e ono mafua ai le maualuga o le fua o le absorption o le ciprofloxacin. Ma o lenei, i le itu, e faaitiitia ai le nofo i le toto o lenei vailaʻau.

Faʻalogo! O fualaau e leai ni vailaʻau e faʻatau ai le mumu pe a ave faʻatasi ma Ciprofloxacin e mafai ona faʻavevesi ai le gaogao.

Pe a ave le vailaau faʻasaina i le hypoglycemia i totonu, o le faateleina o le lelei o le mea mulimuli e masani ona matauina. E tusa ai ma lenei mea, i le tele e mafai ai, e tatau ona e siaki le tagata maʻi e ave le pulu, ia mataʻituina le maualuga o suga i le tino o le tagata o loʻo tagofia nei vailaʻau.

Taua! O vailaʻau faʻasaina e aofia ai clozapine, lidocaine ma sildenafil, pe a faʻatasi ma le ciprofloxacin, ua naʻo le amanaʻiaina o mea lamatia uma mo le maʻi. Afai o le inuina o ia vailaau e taua tele, ona tatau loa lea ona siakiina e lau fomaʻi.

O se fualaau faasaina ua taʻua o Didanosine e faaitiitia ai le manava o le ciprofloxacin, ma o le Theophylline e masani ona faateleina lona malosi i totonu o se tagata, ma o le excretion foi o le fualaau oona e faateleina.

Afai o se faailoga lea na maitauina, e tatau i le fomaʻi ona mataʻituina le tulaga o lona maʻi, e puipuia ai le soona inu o le tino. I le tulaga o faailo o mea oona, o le fualaau o fualaau faasaina ua fetuunai e faavae i luga o le tulaga o le maʻi ma le atiina ae o le maʻi.

O le faʻaitiitia o le ciprofloxacin e faʻagesegese ona o le faʻaaogaina o le probenecid.

O le tele o auala e faʻaitiitia ai le malosi o le manava, magnesium sili ona lelei, vailaau alumini-aofia ai, vailaau faʻasagaina, faʻaitiitia le faʻamalamalamaina o fualaau faasaina e taʻua o le ciprofloxacin.

O le mea lea, e tatau ona faʻateleina le va i le va o tui o le Ciprofloxacin (e tatau ona faʻatautaia le pulega e le silia muamua i le 4 itula).

Anticoagulants e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le toto i totonu. Ua fautuaina le fomai e mataʻituina le tulaga o le soifua maloloina o le tagata maʻi o togafitia ma ave le fualaau faasaina, o lona toto toto.

Faʻalogo! Cyclosporni faatasi ma Ciprofloxacin e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le tino o le tagata, faʻaopoopo le uta i luga o fatugaʻo. Pe a ave, e fautuaina e mataʻitu le galuega a fatugaʻo.

Le mafai ona faʻaaoga le fualaau faasaina Ciprofloxacin i le taimi o le maitaga ma le lactation:

O le tagofia o lenei vailaʻau i le taimi o le susu ma le taimi o le maitaga e faʻasaina.

I le laʻitiiti ma le talavou, e faʻatagaina le faʻatagaina o le vailaʻau pe a uma ona iloiloina le tulaga o le soifua maloloina o le tagata. Afai e manatu le fomai e le taua le lamatiaga mo le ola maloloina ma le ola o le tamaititi, ma le mafai gafatia e fesoasoani ai i se tagata maualuga tele, e mafai ona e faatonuina se vailaau faafomai. Aua nei galo o mea e masani ona tupu i tamaiti ma tamaiti matutua e masani lava pe a ave le fualaau faasaina.

Auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina, fua.

O se fualaau faasaina e pei o le ciprofloxacin e faia faalelagona. O le auala e ave ai vailaʻau e faʻalagolago i le tulaga o le maʻi, le atiaʻe o lona maʻi, le malosi o le faʻaleagaina o le tino, faʻapea foi ma le faʻafitauli o le maʻi i lalo o le vaavaaiga a fomaʻi. E suʻesuʻe foʻi e le fomaʻi le soifua maloloina o le maʻi i le taimi o togafitiga faʻavae i luga o taunuʻuga o se suʻesuʻega i totonu o fale suʻesuʻe.

O faʻafitauli o faʻamaʻi pe a ave Ciprofloxacin e tatau mo tamaiti. Faamai, tui ma taimi ole pulega:

  • O le mafatiaga o le maualalo o le manava o le tino e mafua mai i le toilalo o faʻamaʻi eseese o se ituaiga faʻapipiʻi e togafitia i ni fua ole lima i le fitu selau ma le limasefulu mita faalua i le aso. Faʻaaoga vailaau mo le 1-2 vaiaso,
  • O faʻamaʻi pipisi o loʻo i totonu o le manava (i le pito i luga) e vaevaeina i ni vaega laiti:
    • Faʻamatalaga otitis fafo (leaga). O le vailaau e tatau ona faia i pusa o le 500-750 mg faalua i le aso. O le umi ole vasega togafitiga e mai ile masina ile tolu,
    • Faʻavavevaveina o le faʻamaʻi pipisi o le sinusitis. O le fualaau o le fualaau faasaina ua faatonuina i le tele o le 500 i le 750 mg. O nei atumaga e tatau ona onā faʻalua i le aso mo le 1 i le 2 vaiaso,
    • O se taliga felelei ona o le otitis media, pe a maʻi le maʻi, ua togafitia i le Ciprofloxacin i doses mai le 500 i le 750 mg i le taeao, o le vaega lona lua i le afiafi. O le umi o le tagofia o fualaau faasaina e oʻo atu i le lua vaiaso.
  • Iniseti ua fausia i le urinary tract ua vaevaeina i ni vaega laiti. O i latou uma e togafitia i fua eseese o Ciprofloxacin:
    • Cystitis i se foliga faigata e mafai ona togafitia i se vailaau faʻasaina mai le lua selau limasefulu i le lima selau mg. E tatau ona talia le silia ma le faalua i le aso e tasi. O le umi ole togafitiga e 3 aso. Mo fafine o loʻo feagai nei ma se manopause, e lava le inu i le vailaʻau faʻatasi, o le fualaau e tatau ona 500 mg,
    • Faʻatasi ai ma le pyelonephritis ma faʻafitauli, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i doses e tutusa ma le 500 - 750 mg faalua i le aso ua faatonuina. O le umi o togafitiga ma fualaau e le mafai ona faʻateleina mo le silia ma le 10 aso. O nisi taimi e faaumiumi e le fomaʻi togafitiga mo le 3 vaiaso. O le mafuaʻaga atonu o se fao o le maʻi,
    • I le taimi o se faʻamaʻi e pei o prostatitis, e tatau ona faʻaalia le vailaʻau i luga ole voluma mai le 500 i le 750 mg e sili atu nai lo faalua i le aso. Faʻalagolago i le natura o le faʻamaʻi (gasegase poʻo le faʻasolosolo), o le taimi o togafitiga ua faʻatulagaina. I le prostatitis mataga, o togafitiga faafomaʻi e mai le 2 vaiaso i le masina. Aʻo faʻamaonia i prostatitis masani, o le fomaʻi e faatonuina togafitiga mai 1 i le tasi ma le afa masina.
  • I le taimi o le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi i le vaega faʻapitoa, e pei o furethritis poʻo le cervicitis, Ciprofloxacin ua faʻamaonia muamua. O le fualaau e 500 mg. Faʻatasi ai ma se faʻamaoniga o le epididymitis, o le mumu o totoga o totonu o le pelvis, o le fualaau o le vailaʻau e 500-750 mg. E tatau ona faia togafitiga i le taeao ma le afiafi. O le faagasologa o ia togafitiga e masani lava e le silia le lua vaiaso.
  • O le natura o le togafitiga o faʻamaʻi pipisi na aliali mai i le gastrointestinal tract, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi o le iniseti e faalagolago i le siama:
    • O le diarrhea, lea e mafua mai i le Vibrio cholera, ua faatonuina mo aso e tolu. O se laupapa i se fua o le 500 mg e tatau ona onā 2 taimi i le aso,
    • O le diarrhea, lea e mafua ona o le foliga mai o le Shigella dysenteriae type 1 i le tino o le tagata, ua togafitia i se fua faatatau o pepa e 500 mg. E tatau ona faʻaaoga 5 aso i le taeao ma le afiafi i aso uma,
    • I le fiva typhoid, latou te tau ai ma se fualaau o le 500 mg, lea e faʻaaoga i le taeao ma le afiafi i aso uma mo le vaiaso,
    • O le maliu e mafua mai i siama faʻamaʻi e pei o Shigella spp (faʻaopopo atu i le ituaiga o vailaʻau o le Shigella 1) e togafitia ma le 500 mg o le vailaʻau. E tatau ona faʻaaogaina 2 taimi (taimi muamua i le taeao, i le afiafi) naʻo le 1 le aso,
    • Afai ua faʻamautuina e iai se siama na tupu i totonu o le tino o le tagata lea e mafua mai i meaola laiti e le gaioiga, e tatau ona e ave vailaau i inumaga mai le 500 i le 750 mg 2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga ma lenei vailaʻau e tatau ona mai le 5 aso i le lua vaiaso.
  • O se siama i luga o le paʻu ma luga o masini mūmū e mafai ona faʻaumatia ma se fua o le 500-750 mg. O lenei fualaau e tatau ona faalua 2 aso i le aso mai le vaiaso i le lua,
  • Mai maʻi e fesootaʻi ma faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai sooga, ivi, latou te tauivi ma le faatonuina o fua o le fualaau faasaina mai le lima selau i le fitu selau ma le limasefulu mg i le taeao ma le afiafi. O le tapulaa maualuga ole togafitiga e 3 masina,
  • Mo le puipuia ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i tagata mamaʻi ma le neutropenia, e fautuaina e faʻatonuina i le taimi o le faaaogaina o isi vailaau faʻasaina o le lima selau i le fitu selau ma le limasefulu mg o le Ciprofloxacin. O sea ituaiga o mea e tatau ona faʻaaogaina i le taeao, faʻapea foi i le afiafi. O le togafitiga e tatau ona faʻaauau pea seia maeʻa le vaitaimi ole neutropenia,
  • Mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi e mafua mai ile Neisseriameningit>

    Faʻaiʻuga

    E mafai ona tupu le itu e le manaʻomia e mafai ona tupu pe a uma ona avea Ciprofloxacin.

    E pei o le tele o isi fualaau mo faʻamaʻi eseese, o pusa ciprofloxacin e mafai ona mafua ai aʻafiaga e le manaʻomia i tagata. Latou te aliali mai i taimi eseese, lea e le faalagolago i luga pe na ave muamua e le tagata maʻi se vailaau faafomai muamua.

    Afai e ave e se tagata lenei vailaau, manava manava ma le taoto e masani ona faʻaalia. E na o le 1 mai le 50 tagata latou te iloa na uiga.

    E seasea lava i tagata, o se taunuuga o le aveina o vailaʻau, faʻaalia le supupfection ma le eosinophilia. Faʻaaliga foʻi i tagata mamai:

    • vaʻaia
    • leai se manaʻo
    • vili
    • ogaoga tiga
    • tofo le solia
    • tiga matuitui i le ate, fatugaʻo,
    • afaina ma le gastric tiga,
    • moe i le moe
    • faateleina le bilirubin maualuga.

    O ia ituaiga o faailoga e foliga mai i le 1 i le 500 tagata.

    O le afaina o le inumaga, o se suiga i le toto o le tagata maʻi o le leocycy, e seasea ona faaalia i tagata. E le gata i lea, e faitio tagata:

    • anaemia
    • maelega ina ua maeʻa iloiloga o le platelet,
    • afaina o le maʻi.

    • le maualuga o le suka i totonu o le tino o se tagata maʻi ua tulai,
    • malamalama ua le mautonu
    • o nisi taimi e foliga mai ai le atuatuvale
    • vaega o gatete
    • ogaoga tele
    • faʻanoanoa
    • tiga o musika
    • lapisi
    • urine crystallization
    • lanu
    • sosolo
    • gaogao.

    O ia uiga le lelei e vaaia i se tagata e toatasi mai le 5,000 o loʻo faʻaaoga lenei fualaau.

    E seasea lava (i se tagata e toʻasefulu afe) e faʻaalia:

    • hémoliotic anemia,
    • faʻalavelaveina o galuega i le faiʻai,
    • faateia anaphylactic,
    • mafaufau faʻaletonu (popole, osofaʻi faʻalavelave),
    • migraine
    • afaina
    • mulimuli ane vaevaega,
    • edema
    • sosolo
    • se suiga i le mafaufauga o lanu eseese e ala i se faaaliga vaaia,
    • lē lelei le faʻatinoga ao faagasolo le gaioiga.

    O faʻamatalaga nei e seasea lava. O le tele o taimi e tutupu ai na faailoga e le o mautinoa:

    Ciprinol ® 500mg

    Pe a faʻamalosia, o le gaioiga malosi o le a faʻavave ona gasegase mai le masini vai. Mea taumafa e faagesegese lemu i lalo. O le bioavailability of Ciprinol ® e silia ma le 80%. O le Cmax e oʻo i le avevaʻa i le 70-80 minute. O le faʻamalosia o le palatini plasma e 30 pasene.

    E tufatufaina atu Ciprinol ® i totonu o masini o le toto respiratory tract, o totoga o meaola, olaula, semina ma synovial (faatumuina le vavao faʻatasi) suavai, mea faʻapipiʻi, inflammatory exudate ma talo. O le vailaau faʻamalosi e galue i le maualuga o le cellular: e ulu atu i granulocytes neutrophilic ma le mononuclear phagocytes.

    O lenei meatotino e fesoasoani i le tau faasaga i ofisa mai fafo o loʻo maua i totonu o sela. O le faʻaogaina o fualaau faʻasaina i le leocycytes o le toto polymorphonuculate e lua i le fitu taimi maualuga nai lo le plasma. Faʻavaveina o meaʻai i le ate. Ciprinol e pasia le placenta ma totonu o susu susu. Faʻatapulaʻaina faʻamaumauga mo le Pharmacokinetic mo tamaiti.

    Pe o le ciprinol ® o se vailaau faʻamaʻi pe leai?

    O le Ciprinol ® o se vailaʻau faʻamaʻi: o le vaega o fluoroquinolones (quinolones), o loʻo i ai se faʻaaliga antibacterial faʻamaonia ma se tele o gaoioiga. Ua masani ona faaaogaina i latou i togafitiga faafomaʻi talu mai le ogatotonu o le seneturi talu ai e pei o se vailaau lautele.

    O le fualaau muamua o le faasolosolo o meainu oona o le elemene nalidikawa o loo tuufaatasia i totonu o le sixties. E ala mai i ona fale mo togafitiga, e itiiti ifo i le tele o vailaʻau faʻaonapo nei. O se mea moni lava i vailaau faafomai o le sauniuni lea o se vaega fou aoga e aofia ai le fluorine atom (F), lea na taua o "fluoroquinolones".

    O a faʻamanuiaga ole pepa ole Ciprinol ®?

    E taofia e Ciprinol ® le faʻaosofia e microorganisms e maaleale i ai. E aofia ai:

    • gram-positive aerobes:anthrax bacillus, enterococcus fecal, staphylococcus,
    • gram-negative aerobes:O le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, Escherichia coli, Klebsiella oxytoca, Klebsiella pneumonia, siama Morgan, gonococcus, Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa, Fluorescent pseudomonas, auaunaga Marzeczen.

    O le tetee i le Ciprinol ® o le uiga o nisi o anaerobes, mycoplasmas, chlamydia, protozooa, etc.

    Faʻavaeina o Ciprinol ® ma fua

    O le Ciprinol ® e gaosia i ni pepa (10 fasi pepa i totonu o le tasi pusa ma faatonuga mo le faʻaaogaina), vailaau vela (250 mg, 500 mg ma le 750 mg), se folasama lanu-lanu meamata mo togafiti faʻasolosolo ma mafaufau (i ampoules).

    O le Ciprinol ® o loʻo i ai le vailaʻau o le ciprofloxacin hydrochloride monohydrate ma vaega o ausilali.

    Suafa igoa Fai Vasega o togafitiga
    Papatusi faʻamaʻi pipisi bacteria250 milikalama taitasi. Faʻafefe lua.

    Atonu e te manaʻomia le faʻaleleia o le fualaau i le 500-750 mg.

    O le umi ole togafitiga e oʻo ile masina.

    E oʻo atu i le masina
    Tatalaina o tagata malaga500 i le 12 itula. Lima i le fitu aso.E oʻo i le lua vaiaso
    Vailaau faʻamaʻi o tino o le ENT500 i le 12 itula.

    I mataupu ogaoga, e 750 miligrams taʻitasi

    Iniseti gasegase na mafua mai i Staphylococcus aureus750 miligrams taʻitasi. Le va o vaʻa - 12 itulaMai lea vaiaso i lea masina
    Iniseti o le manava250-750 milligrams taitasi. Faʻafefe lua.

    O le umi o le togafitiga togafitiga e faalagolago

    mai le ogaoga o siama

    Togafitiga ma le puipuia o carbuncle mama500 milligrams i le taʻi 12 itula.

    I le amataga o togafitiga faʻaaoga

    O le umi ole togafitiga e 60 aso.

    Lua masina
    Iniseti o fatuga ma le polokalama urinary250-500 mg i le 12 itulaAso tolu
    E fitu i le sefulu aso
    Aute gonorrheaSe fuataga e tasi o le 250-500 milligrams
    Gonorrhea e fesootaʻi ma le chlamydial poʻo le mycoplasma faʻamaʻi750 miligrams taʻitasi. O le va i le va o doses e 12 itula.

    Umi o togafitiga - mai le 7 i le 10 aso

    E fitu i le sefulu aso
    Faʻafitauli na mafua mai i le Pseudomonas aeruginosa i tamaiti e maua ai le fibrosis pulmonary pulmonary20 mg i le kilokalama le mamafa o le tino lua i aso uma

    (sili atu i le 1.5 mita i le aso).

    O le umi o togafitiga e mai i le 10 i le 14 aso.

    Vaʻa masina
    Taʻi pipisi o faʻamaʻi pipisi500 milligrams 60 minute aʻo leʻi taoto
    Peritonitis750 milligrams faalua i le aso, matua, ma le fesuiaiga i le fofogaina o fofoga pe a uma ona faaleleia le tulaga o le maʻi.E oo i le onosefulu aso
    Faʻaipoʻa taimi o le prostate500 milligrams faalua i le aso. E oo i le 28 aso.Fa vaiaso
    Soc chancre500 mg i le 12 itula.O nisi aso

    * (x2) - faalua i le aso

    O le umi o togafitiga e fuafuaina e le ogaoga o le maʻi. E ave le Ciprinol ® mo le isi tolu aso pe a mavae le leiloloa o faʻamaʻi, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai le togafitiga. I le le lava o le galuega o le ate, e faʻaititia le afa o aso taʻitasi i le afa.

    Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau

    Inisua na mafua ona o pathogens maaleale i lenei vailaʻau faʻasaʻo:

    • gaioiga o le manava:pneumonia, maʻi gasegase ma le gasegase, purulent bronchiectasis (faʻaosofia e le micromganic gram, aemaise Pseudomonas aeruginosa i tagata mamaʻi i le cystic fibrosis),
    • Totoga o le ENT:pharyngitis, tonsillitis, faʻataʻi faʻataʻi, mastoiditis, sinusitis,
    • urinary systems:faigata faʻafitauli ma faigata faʻafitauli o le urinary tract,
    • gaosia pepe ma totoga o le gaʻo:epididymitis, prostatitis, afaina o tublolopes, adnexitis, endometritis, mimiti o ovaries ma le pelivic peritonitis, gonorrhea, chancroid,
    • afaina o le tino: gasegase oona, cholecystitis,
    • manava o le tino: salmonellosis, yersiniosis, faʻasoesa e mafua mai i le yersinia enterocolitis, shigellosis, fiva taiva, faʻanofo,
    • paʻu ma le non-epithelial meat-skeletal tissue: manuʻa afaina, abscesses, otitis externa, faʻamaʻi pipisi i le post-traumatic),
    • masukoskeletal system:ponaivi ponaivi ponaivi, faʻamaʻi pipisi,
    • puipuiga ma le togafitiga o carbuncle mama (anthrax),
    • Polofesa ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i tagata gasegase e faʻaitiitia le puipuiga i le taimi o togafitiga faʻamaʻi faʻamaʻi.

    Contraindications

    Ciprinol ® e le o faʻamaonia i le laʻitiiti ma le matua (e oʻo i le 18 tausaga). O se tuusaunoaga o le togafitiga ma le puipuiga o le anthrax ma Pseudomonas pulmonary infections in patients with cystic fibrosis.

    O se vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i mataupu nei:

    • maʻitaga pepe,
    • pseudomembranous colitis,
    • hypersensitivity i le ciprofloxacin,
    • G-6-FDH faʻaletonu,
    • o le faʻatatauga faʻapitoa ma nisi o malologa o le musika tutotonu e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto,
    • gasegase fatuga.

    E faʻamaonia e tagata faapitoa ma le faʻaeteete Ciprinol ® i tagata matutua, maʻi faʻapitoa, tagata e mafatia i le mafaufau, faʻapea foʻi ma tagata mamaʻi e iai le tala o le stroke, i tagata na maua i le cerebrovascular accident.

    O togafitiga e tatau ona vaavaaia e se fomaʻi i le i ai o gaioiga lautele, gau o le ate, cerebral arteriosclerosis, leona vaivai o le tino, tachycardia ventricular, faʻalauteleina o le QT vavalalata, myasthenia gravis, pathology o le sinusio, faʻalavelavega o le vai - paleni eletise (faatasi ai ma le maualalo o le konatela ma le magnesium i totonu o le toto).

    Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

    E tusa ai ma fegalegaleaiga o fualaau faasaina, o tuufaatasiga ma vaega nei o vailaau mo togafitiga e matautia:

    Ulutala E faʻafefea ona faʻaaogaina fualaau faasaina
    Antacids, faapea foi ma vailaau o loo aofia ai Zinney, Aluminium, ions FerrasFaʻaitiitia le faʻaitiitia (o le va o vaʻa e tatau ona le itiiti ifo ma le fa itula)
    Didanosine ® (togafitiga mo le HIV)Faʻaitiitia le faʻaaogaina o fualaau oona
    Metoclopramide ® (faʻamaumauga o le dopamine ma le serotonin receptor blocker)O le taimi e oʻo atu ai i Cmax ua faʻaitiitia
    Noncoroidal anti-inflammatory drugs / agents ma aspirinFaateleina le lamatiaga o le tafe
    Dicumarin ®, warfarin ®, neodicumarin ® ma sui antidiabeticFaʻitiʻitia le faasinomaga o le prothrombin
    XanthinesO le siʻitia o le vaitaimi T1 / 2
    Uricodepressive drugsO le tuai ona faʻagesegese faalua
    Cyclosporin ® (malosi malosi o le immunosuppressant)Faateleina le aʻafiaga o le nephrotoxicity

    O lenei lisi e aofia ai vailaau faʻasaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Intriv ®, antipsychotics, faʻataʻitaʻiga, Clozapine ® ma Olanzain ®, 1,3-dimethylxanthine, caffeine, Requip Modutab ®. O le togafitiga faʻapitoa e matauina i le faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau faʻamaʻi, e aofia ai le β-lactams.

    Aafiaga aʻafiaga

    O le lisi o faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia fualaau faʻasaina e atiaʻe i le talaaga o togafitiga faʻamaʻi faʻamalositisi e aofia ai faʻafitauli:

    • suauʻu ma le faʻaogaina o le tino: o le faateleina o le numera o eosinophi, anemia, o le faʻaitiitia o mea o loʻo i totonu o granulocytes i totonu o le toto, ponaivi paʻu o le gaʻo susu, faʻasaina o gaʻo o ponaivi,
    • totoga o le lymphoid ma le tino puipuia: Quincke's edema, reactions respiratory, anaphylaxis,
    • faiga faʻasolosolo ma mea taumafa: taumafa o meaʻai, faʻatupulaia ma faʻaitiitia i le kulukose,
    • mafaufauga le mafaufau: lagona faʻalagona loloto, atuatuvalega, le mautonu, faʻavauvau setete, hallucinosis, popole i le po, mafaufau loloto,
    • faʻalavelave faʻalavelave: le mautonu, vevela, faʻalavelave, faʻalavelave o le faʻalogo, gatete, ataxia, anosmia, hyperesthesia, faʻateleina le mamafa o le intracranial, polyneuropathy,
    • totoga mata: le tauaso o le lanu, gasegase, faʻalogo le faʻalogo,
    • fatu ma toto: o le faateleina o le fatu, tachycardia i le ventricular, o le faateleina o le lumenia o toto toto, o le faʻaitiitia o le toto toto, arteritis,
    • totoga o le manava: vavalalata o le paʻu,
    • vaega o meaʻai: faʻamaʻi pipisi, faʻalauteleina o le kesi, pancreatitis, pseudomembranous colitis,
    • faiga o le hepatobiliary: o se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le bilirubin, le maualuga o enzymes o le ate,
    • paʻu ma mea faʻapipiʻi: gasegase, fiva gasegase, faʻalauteleina le lagona o le tino i le ultraviolet radiation, faʻamaʻapeʻapeʻa,
    • faiga o le locomotor: tiga faʻatasi, hypertonicity o muscle muscle, maso maso, faʻaitiitia le malosi o musika, teninosis,
    • urinary system: o le i ai o lela mumu i le urine, diathesis masima,
    • tali i le nofoaga o inisiua: fulafula, soona vevela,
    • se suiga i le suesuega o meaola o le toto: o se faʻaopoopoga i le gaoioiga a le amylase ma le INR (i tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻaaogaina phylloquinone)
    • faʻauluuluga o le au faipisinisi.

    O NLR e ono mafai ona tuʻuina atu i le fua faatatau o le faʻatupulaia.

Tuua Lau Faamatalaga