Cardionate: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga, iloiloga ma analogues

1 ampoule (5 ml) e aofia ai le 500 mg Meldonium dihydrate - mea faʻaaoga.

1 capsule e aofia ai le 250 mg poo le 500 mg maʻimauMeldonia - mea faʻaaoga.

  • pateta pateta
  • colloidal silicon dioxide,
  • calioum stearate.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Cardionate o se mea faʻapipii faʻatasi o gamma-butyrobetaine, ma o lea e aʻafia ai le gamma-butyrobetaine hydroxylase, e faʻaitiitia ai le toe faia carnitine ma le felauaiga o gaʻo gaʻo (filifili uumi) e ala i siama, i totonu o siama e faʻalavelave ai le faaputuputu o le gaioiga gaʻo gaʻo i totonu o se malo e le o faʻamaonia (faʻasologa o le acyl coenzyme A ma acyl carnitine).

Melikanoni ei ai meatotino faʻaleagaina e faʻamaonia faʻataʻitaʻiga o le metabolism. Faʻatasi ai ma le aʻoga, e manaʻomia se vaega malosi i le toe faʻaleleia o le paleni i le va o le faʻaaogaina o le okesene i sulu ma lona faʻaogaina o le intracellular, ma puipuia ai faʻalavelave i le felauaiga o ATP. I le taimi lava e tasi, e faʻamalosia ai le glycolysis, le pasi atu i se tau faaopoopo ole okesene. Talu ai ona o le faʻaitiitia o le tusiga o le carnitine, o le faʻasologa o le gamma-butyrobetaine e maua mai i le saoasaoa o le fua, ma o le mea lea, o loʻo faʻaalia ai se aafiaga vasodilating.

O le faiga o gaioiga a le Cardionate e fuafua ai le tele o ona togafitiga, e aofia ai: faʻalauteleina le faʻatinoga, faʻaitiitia le faʻafitauli o le faʻafitauli o le tino ma le mafaufau, faʻaleagaina o le tino, faʻafouina o le faʻataʻitaʻiga ma mea e puipuia ai le tino. I totonu myocardial ischemia tolopoina atinaeNecrotic zone, faʻaitiitia le vaitaimi o le toe faaleleia.

At loto vaivai(CH) faʻateleina le faʻatulafonoina o le myocardial, e faʻapupulaina ai le mafai o le faʻamalositino ma le taimi oa latou amioga, faʻaititia le taimi e mafai ai angina osofaiga.

At faʻalavelave i le faiga o cerebral liuao le natura masani ma le matuia o le natura o le natura, e afaina ai le tafe toto i luga o le nofoaga o le leona, ma faapena foi ona faatonutonu ai lona tufatufa i le itu nofoaga faʻapitoa.

Cardionate e faʻamanuiaina i mataupu o vilivae ma vailaʻau faʻasolosolo i totonu o le tupe ma le gaioiga i luga CNS. Auai i le faʻaumatiaina o faʻafitauli faʻaletonu autonomic ma somatic nervous system i tagata mamaʻi o loʻo mafatia o le ava malosiaemaise lava i le vaitaimi aveeseina faailoga.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave lava ona gauai i totonu o le vaega o meaʻai.

E alu i le Cmax i se plasma toto i totonu o 1-2 itula i le maeʻa ai o le talosaga.

O le leai o se avanoa e tusa ma le 78%.

O le metabolism e pasia ma le fausiaina o le 2 metabolite autu o fualaau faasaina, lea e faʻateleina i le urine.

Pe a faʻaalia i le tautala, T1 / 2 e faʻalagolago i le fuaina o le toto ma e sau mai le 3 i le 6 itula.

Faailoga Cardionate

Faʻailoga mo le faʻaoga Cardionate i foliga o capsules ma vaifofo iniseti:

  • faʻaititia le faʻatinoga o maʻi
  • popolega faaletino e aofia ai tagata o loʻo aʻafia faʻapolofesa i taaloga,
  • saoasaoa o le toe faʻaleleia i taimi o faʻasalalauga,
  • Loto o le fatu (faaletonu tumau o le fatu)faatasi ai ma se togafitiga faapitoa, cardiagia ona o le dystroph (dyshormonal) o le myocardium, IHD (angina pectoris),
  • tosoina o maʻi (i faʻatasi ma togafitiga faʻapitoa)
  • gasegase o le cerebrovascular,
  • se afaina.

Ma le Cardionate i le tulaga o se fofo mo le iniseti ua faatonuina:

  • i solia tele o le toto i le retina,
  • i retinal hemorrhages (mo mafuaaga eseese)
  • i thrombosis o le vevela o le veto ma le vaʻai,
  • iretinopathies o uiga eseese, e aofia ai hypertonic ma le maʻisuka (na faatoa ulufale mai parabulbar).

Contraindications

  • hypersensitivity iMeldonia po o isi vaega o le vailaau faasaina,
  • faʻamaonia faʻateleina le mamafa o tui(inisalial tumors, taʻavale vevela vevela),
  • onosaʻi e oo i le 18 tausaga (ona o le le iloa ma le saogalemu),
  • lactation ma maʻitaga.

Faatasi ai ma maʻi o le ate ma / poʻo fatufatuaʻi, ua faʻamaonia le Cardionate ma le faʻaeteete tele.

Faʻaiʻuga

Aʻo faʻatautaia togafitiga ma le Cardionate, e seasea lava ona aʻafia aʻafiaga ma e tele lava ina faʻaalia afaina o le tino (mumū, mumu, fulafula, sosogi)faʻapea foʻi tachycardia, faaletonu o le dyspeptic, agitation ma le faʻaitiitia o le toto.

Mo capsules

O fualaau o le fualaau faasaina Cardionate e faia i le tautala (i totonu), faʻamalo atoa (e aunoa ma le mumu ma le faʻasoa) ma fufulu ile vai.

O le faʻaleleia o capsule e sili ona faia i le afa muamua o le aso, talu ai o loʻo i ai le avanoa e atiina ae ai se mea manaia.

At manuʻa toʻa ave Cardionate 1-2 taimi i le aso o le 250 mg - 500 mg, i le taimi muamua o le 3 i le 4 aso o le togafitiga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e 2 taimi i le 7 aso, faatasi ai ma le togafitiga mai le 30 i le 45 aso.

At cardiagiaona o le leaga o le myocardial dystrophy, o le aso fautuaina i aso taitasi e 250 mg, ma se togafitiga - 12 aso.

At faʻalavelave i le faagasologa o le gaioiga o le cerebral aʻoga masani, fautuaina 500 mg o cardionate i le aso, mo le 14-21 aso.

At o le ava malosi ave le 500 mg o le fualaau faasaina 4 taimi i le aso, ma se togafitiga - 7-10 aso.

At faʻalavelave faaletino ma faʻaititia galuega (e aofia ai tagata taaalo) tofia tagata matutua gasegase 250 mg - 500 mg i 1-2 inumaga i le aso. O le togafitiga e manaʻomia le 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻatonuina se vasega lua o togafitiga pe a uma le 2-3 vaiaso.

Aʻo leʻi faia taʻaʻalo, e fautuaina le au taʻaloga faʻapitoa e 250 mg - 500 mg o le vailaʻau i le aso. I le taimi sauniuni o aʻoaʻoga, o le umi o le faʻatagaina o le - 14-21 aso, ao faagasolo le tauvaga - 10-14 aso.

Mo tui

Faʻailoga a le Cardionate, faatonuga mo le faʻaaogaina o fautuaga: intramuscularly, retrobulbar, faʻasauā ma le subconjunctival.

Faʻateleina popolega faaletino ma faalemafaufau amio 1-inumaga malosi i le aso, i se fualaau o le 1000 mg, mo le 10 aso i le 2 vaiaso. E mafai ona faia se vasega lona lua i le 2-3 vaiaso.

Faʻafitauli i le faiga gaioiga o le cerebral tuʻuina atu injections ogaoga i le vaega laititi, mo le 7-10 aso i se aso faʻapitoa o le 500 mg, ma mulimuli ane latou liliu i capsules.

At cardiovascular pathologies(e avea o se vaega o togafiti togafitiga) fautuaina le puleaina o le 500 mg - 1000 mg o le vaifofo, ma se togafitiga - 10-14 aso.

At gasegase o le cerebrovascular chronic O le Cardionate o loʻo faʻatonuina i totonu, i se aso masani o le 500 mg. O le togafitiga e tumau i le 10-14 aso, pe a maeʻa ona latou fesuiaʻi lea i le aveina o capsules.

At o le ava malosi2 injections ogaoga i le aso o le 500 mg o loʻo faia, o togafitiga faʻaauau mo le 7-10 aso.

At retinal dystrophy ma le ocular fundus vascular pathologiestauaveina retrobulbar ma le subconjunctivalle faʻaofiina o le vailaau faʻasaina, i se fua o le 50 mg. O le togafitiga, o se tulafono, e 10 aso.

Fegalegaleaiga

Melikanoni e ono faʻaleleia ai aʻafiaga faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisifaapea foi ma nisi vailaau faʻasaina.

Faʻaaogaina tutusa le Cardionate ma vailaʻau faʻamaʻi, mea faʻamalolo, mea faʻamaʻi, vailaʻau, togafiti faʻamaʻi ma le bronchodilators.

Ona o faʻamatalaga talafeagai Tachycardiafaʻapea foʻi faʻailoga faʻapitoa tausiga e tatau ona faia pe a faʻatasi ma alpha adrenergic blockers,Nitroglycerin, Nifaipipine, vasodilators lautele ma antihypertensive drugs.

Cardionate analogues

Lalo o tala sili ona lauiloa o Cardionate, lea e mafai ona suia lenei fualaau faasaina:

  • Vasomag
  • Mildronate
  • Melikanoni ma isi.

Ona o le leai o se faʻamaoni i luga o le aafiaga o le Cardionate i luga o tamaiti maʻi, o lenei vailaʻau e le o faʻamaonia mo tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga.

I le maitaga (ma lactation)

O le saogalemu o le faʻaaogaina o le Cardionate i le taimi atoa o le maʻitaga e leʻi faʻamaonia. Mo le alofia o aʻafiaga le lelei i le tamaititi, e le o faʻamaonia le vailaau i lenei vaitau.

Faʻalagolago i faʻamatalaga tufatufa Meldoniama ona metabolite ma susu o tina e le o. Afai ei ai se manaʻoga e faʻaaoga Cardionate mo se tausimai tausi maʻi, ona oʻo lea mo le vaitaimi o togafitiga, ua taofia le tausiga o susu.

Faamatalaga e uiga i Cardionate

Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le tulaga o Cardionate o lenei vailaau faʻatau e avea ma fualaau e le taugata ma aoga e faʻamautu ai galuega taua i le maualuga. O taunuuga lelei na faaalia i lona faaaogaina i le tuufaatasiga togafitiga faʻapitoa mo CHF, IHD, faʻapea foi i le taimi o le toe faʻaleleia mulimuli ane se afaina.

O faʻamatalaga e uiga i Cardionate i luga o faʻasalalauga e faʻamaonia ai faaiuga a fomaʻi, o se nofoaga faapitoa i iloiloga lelei o le maualuga o le lelei o le vailaau faʻasaina tosoina o maʻi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • capsules: malosi gelatin, 250 mg ia - numera Numera 1, paʻepaʻe, 500 mg i le - numera Numera 00, faʻatasi ma le paʻu piniki ma le paʻepaʻe, mea e aofia ai capsule - toetoe lava paʻepaʻe pe paʻepaʻe paʻepaʻe, hygroscopic, ma le manogi paʻu, e mafai ona paʻu (250 mg i le tasi - 10 pi i totonu o se pusa tioata o le polyvinyl chloride film ma le alumini pepa poo le 100 pauna i totonu o se pusa tioata, 2, 4 po o le 10 paleni poo le 1 fagu i totonu o se pusa pepa, 500 mg - 10 pcs. , 2 po o le 4 pepa i totonu o se atigipusa kata),
  • inisiua: suavai le lanu felanulanuaʻi (5 ml i totonu o se faʻamalama o le tioata e le faaituau, 5 pcs. i totonu o se pusa paʻu pepa e faia i le polyvinyl chloride film, i totonu o se pepa faʻailoga o le 1 po o le 2 pusa faʻatasi ma le pe leai foi o se naifi amipou pe afai ei ai se mataʻitusi poʻo se paʻu mama i luga o le amipoule).

O pusa taitasi foi e aofia ai faatonuga mo le faaaogaina o Cardionate.

1 capsule aofia ai:

  • gaioiga malosi: meldonium dihydrate trimethylhydrazinium propionate dihydrate (i le tulaga o le dihydrate e aunoa ma le masini faalauiloa) - 250 pe 500 mg, lea e tutusa ma mea o le meldonium i le aofaiga o le 200.5 mg ma le 401 mg,
  • vaega faaopoopo: colloidal silicon dioxide (Aerosil), masini pateta, calcium stearate,
  • ulutala capsule: dioxide, gelatin, dye azorubine (faʻaopopo mo le 500 mg).

1 ml o vaifofo e aofia ai:

  • gaioiga malosi: meldonium dihydrate trimethylhydrazinium propionate dihydrate (i le tulaga o le dihydrate e aunoa ma le masini e faasalalauina) - 100 mg, e tutusa ma mea o le meldonium i le aofaiga o le 80.2 mg,
  • vaega faaopoopo: vai mo tui.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofogaina, o le fualaau oona e vave ona maua mai le gastrointestinal tract (GIT), o le bioavailability o le 78%. Tau maualuga maualuga (Cmax) o le siama o le meldonium o le plasma e matauina pe a uma le 1-2 itula.

A maeʻa le faʻaleagaina (iv) faʻafoega o le Cmax vailaau i totonu o le plasma toto e matauina i le taimi lava e uma ai lona puleaina, faʻamatalaga i luga o le bioavisi o le fualaau faʻasaina pe a maeʻa ona le aoga le intramuscular (IM).

O se taunuuga o le suiga o le meldonium, o le lua o metabolites autu o loʻo faia i totonu o le tino o loʻo faʻaaogaina e fatugaʻo. O le afa-ola faʻasalaga e faʻalagolago i le fualaau faʻaaogaina ma mafai ona fesuiaʻi mai le 3 i le 6 itula.

Tina ma le lactation

E leai se faʻamaoniga e lagolago ai le faʻaogaina saogalemu o le sui o le metabolic i le taimi o le maitaga. Ina ia aloese mai aʻafiaga le lelei ile fetus, e le faaaogaina le Cardionate i fafine maʻitaga.

Pe o le meldonum ua faʻamalosi i le susu o tagata e le o iloa. Afai e tatau ona faatonuina le Cardionate ao faagasolo le lapataiga, e tatau ona taofi le susu.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • vailaʻau faʻamaʻi, vailaʻau faʻamalolosi, vailaʻau faʻamaʻi, vailaau faʻamalolo, faʻamaʻi, togafitiga - o nei faʻapotopotoga e aoga,
  • glycosides cardiac, o nisi o vailaʻau faʻasaina, faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi - o loʻo i ai le faʻalauteleina o le togafitiga o nei fualaau oona,
  • nifedipine, nitroglycerin, alpha-blockers, antihypertensive drugs, vasodilators lautele - o le aʻafiaga o le vaʻaia ma le tachycardia ua faʻateleina, o nei faʻalapotopotoga e manaʻomia le faʻaeteete.

O Analogs o le Cardionate o: Vasomag, Idrinol, Meldononium, Angiocardil, Meldonium-Binergia, Meldonium-Eskom, Meldonium Organika, Meldononium-SOLOpharm, Melfor, Mildronate.

Faatonuga mo le faaaogaina Cardionate, fua

O fualaʻau e fai i le tautala atoa, e aunoa ma le gau pe tatala, ma le tele o vai. E fautuaina e ave i le taeao, ona o le Cardionate e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le tino.

Tausaga o le Capsule:

Stable angina pectoris - 0.5-1 g i le aso mo aso muamua 4, ona - 2 taimi i le 7 aso. O le umi e oʻo i le 6 vaiaso.

Faʻapitoa Faʻapitoa Faʻapitoa i luga o le tala o le lemonocial dystrophy - 0.5 g i le aso. Umi - 12 aso.

Alu ava malosi - 0.5 g 4 taimi i le aso. Umi - 7-10 aso.

Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le gaioiga o le cerebral - 0.5 g 1 le taimi i le aso. Umi - 2-3 vaiaso.

Faatasi ai ma se faaitiitia o le gafatia o le galue ma le manava faaletino, 0.5-1 g i le 1-2 inumaga. Umi - 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga pe a uma 2-3 vaiaso.

Tagata taaalo - 0.5-1 g 2 taimi i le aso ao leʻi faia aʻoaʻoga. Umi - 14-21 aso, i le taimi o le tauvaga - 10-14 aso.

Injections Cardionate:

Mafaufau maualuga ma le faaletino: iv i le 1 g (10 ml) 1 le taimi i le aso. Umi - 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga i le 2-3 vaiaso.

I le tulaga o gasegase cardiovascular (o se vaega o togafitiga faigata): iv i le 0.5-1 g (5-10 ml), Umi - 10-14 aso.

Faʻalavelave Cerebrovascular: vaega faʻapitoa - iv 500 mg (5 ml) 1 taimi i le aso - mo le 7-10 aso, ona fesuiai lea i capsules.

Faʻavaveina o le cerebrovascular taimi: IM 500 mg (5 ml) faʻatasi i le aso. Umi - 10-14 aso, ona ave capsules.

Taʻaloga faʻavalea taimi: injections ogaoga Cardionate 500 mg (5 ml) 2 taimi / aso. Umi - 7-10 aso.

O faʻamaʻi pipisi o le vascular genesis ma le retinal dystrophy: retrobulbar ma subconjunctival injected in 50 mg (0.5 ml solution mo tui) - 10 aso.

Analogs Cardionate, lisi o fualaau faasaina

O faʻatonuga atoa a le Cardionate mo le vailaʻau galue o vailaʻau nei, lisi:

  1. Vazomag
  2. Idrinol
  3. Medatern
  4. Melikanoni
  5. Meldonius Eskom
  6. Meldonia e le o toe sua
  7. Ogatotonu
  8. Mildronate
  9. Trimethylhydrazinium Propionate Dihydrate

Taua - faatonuga mo le faaaogaina Cardionate, tau ma iloiloga e le faʻaaoga i analogues ma e le mafai ona faʻaaoga e avea o se taʻiala mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina o mea tutusa pe faʻamalosia. O togafitiga uma e tatau ona faia e se fomaʻi. A suia le Cardionate i se mea tutusa, e taua le feutagai ma se fomaʻi, atonu e te manaomia le suia o le togafitiga, o faʻasologa, ma isi mea faapena.

Aofaiga o iloiloga: 6 Tuʻua se toe iloiloga

E maualuga loʻu toto maualuga, toto maualuga. Muamua, 2 vasega o le Cardionate na pasi i le 3 vaiaso faalavelave, na toe foi atu le mamafa i le masani. O lenei ou te tago i ai i taimi uma, i le taeao, aoauli, afiafi, 250 mg, mamafa 125/85, e lelei mea uma.

E lua masina mai le angina pectoris, ma o le taimi lea ua leai se osofaʻiga!

Ave i sauniuniga mo suʻega. Ou te faʻamoemoe na fesoasoani)))

A uma le 'aiga o le aoauli, e sili atu le le inu, e le mafai ona e moe. Na ou maua ... lounged half a night ..

Tinamatua e tago i lenei fualaau faasaina, ou te taʻu atu ia te ia - latou te le aveina oe i le Olimipeka! :)))

O se faʻataʻitaʻiga masani a Cardionate, o le faʻasolosolo masani ona oso ai lea. Na mou atu lagona o le le mautonu.

Faʻafefea ona faʻaaoga Cardionate?

O le aofia ai o le Cardionate i le togafiti togafitiga e faʻamaonia mo le tele o tulaga faʻaleagaina e mafua mai i le faʻaitiitia po o le soliga o faiga faʻasolosolo i le tino o le tagata. E ui i le mea moni o lenei vailaʻau e seasea mafua mai aʻafiaga aʻafiaga, e naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi ma i le tuʻuga o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaoga.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le tulaga o le solia poʻo le faʻaitiitia o metabolic processes.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Meldononium o le elemene autu autu o lenei meafaigaluega. O vaega faaopoopo e faʻalagolago i foliga o le vailaʻau. O le meafaigaluega na faia i le ituaiga o fofo mo le tui ma capsules. I le fofo o le vailaʻau, i le faaopoopo atu i le mea galue, o loʻo i ai le vai ua saunia faapitoa. I le oloa gaosia, silica, stecite calcium, sima, ma isi mea, galue e avea ma mea fesoasoani.

O se fofo o Cardionate, ua faamoemoe mo le tuiina i totonu o se vein, muscle ma conjunctival region, ua faatauina atu i falemaʻi i ampoules o le 5 ml. I totonu o le tasi pusa e 5 pe 10 pcs.

Cardinalate capsules ei ai se gelatin malosi. I totonu o loʻo i ai se paʻu paʻepaʻe ma sina mea manogi. E maua i se vailaau 250 ma le 500 mg, o loʻo afifiina i le paʻu o le 10 pcs. I totonu o pepa pepa na faʻapipiʻi mai i le 2 i le 4 paʻu.

Faʻataʻitaʻiga

Ole aʻafiaga o le Cardionate e mafua mai i le mea moni e faapea o le gaioiga malosi o le sooupu o se faʻaoga tutusa o gamma-butyrobetaine. Ona o lenei mea, i le vaitau o togafitiga ma lenei vailaau faasaina, ua mataituina le faatulagaina o metabolic faagasologa ma o le paleni talafeagai e maua i le va o le faaooina o le okesene i sulu ma manaoga o le tino i totonu o lenei tuufaatasiga.

O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le faʻaitiitia o le maualuga o le okesene saturation o masini, e aofia ai le myocardium. E le gata i lea, o le meafaigaluega e faʻaleleia ai le faʻaleleia o le malosiaga. O nei gaioiga e mafai ai e oe ona taofi suiga ia e faʻalauteleina i le faʻaleagaina o mea faʻaleaga. Ona o lenei aafiaga, o le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le fua faatatau o le fausia o le tino o le fofo faʻamaʻi ma faʻafitauli pipisi i totonu o fatu fatu.

O se aafiaga lelei pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina e mataʻituina i le faʻailoga faʻamaʻi ma le afaina. O le faʻaaogaina o le Cardionate e fesoasoani i le faʻaleleia o le metabolism i totoga uma, lea e fesoasoani e faʻamalo ai faʻamaoniga e aliali mai ma le faateleina o le faʻafitauli faaletino ma faalemafaufau. O le mea faigaluega o loʻo i ai se aafiaga faʻavevesi lemu i luga o le polokalame puipuia. E faʻaleleia le faʻatinoga ma le tumau.

O le a le mea e fesoasoani?

O le faʻatagaina o le Cardionate i le togafitiga e faʻamaonia i le tulaga masani o le fatu ma le angina pectoris. Faatasi ai ma nei maʻi, o lenei fualaau faasaina e mafai ona faaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o ni faafitauli matuia, e aofia ai fatu fatu. E fautuaina le meafaigaluega mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi ma gasegase o le cerebrovascular. Faʻasalaga, e mafai e le vailaʻau ona faʻaitiitia le lamatiaga o le oti o vaega tele o le faiʻai ma puipuia le maʻi o le edema. Faʻatasi ai ma le afaina i totonu o le faiʻai, o le fofo e fesoasoani i le maʻi e vave ona vave maua.

I faʻafitauli faʻapitoa, o le faʻaaogaina o le Cardionate e faʻaalia pe a uma le taotoga. I tagata matutua, o le faʻaaogaina o le Cardionate ua faʻamaonia e faʻamalo faʻamaoniga o le vaivai le tumau ma isi faʻaaliga na mafua ona o le faateleina o lagona, mafaufau ma le faaletino.

I faʻamatalaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o gasegase o loʻo mafatia i le faʻavaʻa o le ava malosi. O le fualaau faasaina e fesoasoani e faʻamalolo ai aʻafiaga o le tosoina o faʻamalologa. O le aveina o Cardionate e mafai ona faʻaalia mo tagata e tele lava ina mafatia i faʻamaʻi viral, e aofia ai le Michigan flu and SARS. Mo faʻafitauli eseese ma mata o mata, faatasi ai ma le faaleagaina o le au o le retina, o le Cardionate injections ua faatonuina.

Ma le faʻaeteete

O le togafitiga o le Cardionate e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele pe afai o le tagata maʻi e faʻaititia le gaioiga ma le gasegase.

E le fautuaina le fualaau faasaina mo le togafitia o tagata o mafatia mai le mamafa o le tui o le intracranial.

Faʻafefea ona ave Cardionate?

I faʻafitauli o le cardiovascular system, o le faʻaaogaina o Cardionate o loʻo faʻaalia i se fualaau o le 100 mg i le 500 mg. O le vailaʻau e faʻaaogaina mo se umi o togafitiga, mai le 30 i le 45 aso. Faʻamataʻu ma le cerebrovascular faalavelave faʻafuaseʻi, o le vailaʻau e faʻaaogaina i se fua o le 500 mg i le aso. I nisi tulaga, e mafai ona faʻalautele le fua i le 1000 mg i le aso. O le umi ole vasega o togafitiga e tuʻuina atu i le tagata maʻi.

Mo le gau o le mamafa

O tagata e pagatia i le ogaoga o le gaʻo e mafai ona faʻatulagaina Cardionate o se vaega o le togafiti togafitiga o lenei maʻi. O le meafaigaluega i lenei mataupu e fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic processes ma mafai ai ona e faatumauina le vascular system during exercotion.


O le faʻaaogaina o le Cardionate e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata o loʻo punouai i taaloga e faʻamalosia le lelei.A faʻaaogaina le vailaʻau e avea o se togafitiga mo le maʻisuka, e faia i le eyelid pito i lalo i le fiber i lalo o le mata.
Faʻatasi ai ma le gau o le mamafa o le mamafa, o le Cardionate e fesoasoani e faʻaleleia ai le metabolism ma lagolago le tino i le taimi o le gaioiga.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o le Cardionate ua faʻamaonia e avea o se togafitiga faʻapitoa mo faamaʻi fatu ma pathologies o le gaioiga o le cerebral. O lenei vailaʻau e le faʻaaogaina i fualaau muamua, o lona faʻaaogaina e mafai ona fautuaina, ae le talafeagai.

E fautuaina e vavaeeseina le faʻaaogaina o le ava i le taimi o togafitiga ma le STADA Cardionate.

Le faatonuina o le Cardionate i tamaiti

Mo tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga, e le o faʻamaonia lenei vailaʻau.


Tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua A cardionate e le o faʻamaonia.
O togafitiga o le Cardionate e le afaina ai le fua faatatau o lagona o le psychomotor, o le mea lea, e le o se faʻalavelave i le aveina o se taavale.
Pe a ave se tamaititi, e tatau i le fafine ona vaʻavaʻai ma ave Cardionate.

Ava malosi

E fautuaina e vavaeeseina le faʻaaogaina o le ava i le taimi o togafitiga ma le STADA Cardionate.

O tapenapenaga e iai se aafiaga talitutusa i le tino o le tagata e aofia ai:

Faʻatasi ma le nitroglycerin, Cardionate e mafai ona mafua ai le paʻu o le toto.

Tuua Lau Faamatalaga