Recipes a tatou tagata faitau

Chicken Egg - 2 pi.

Kemu kulimi (15% gaʻo gaʻo) - 240 ml

Paluga o le saito - 125 g

Laʻau faʻamalosi - 1 tsp

Uʻu koko - 2 tbsp.

Mo kulimi:

Kemu kulimi (25% gaʻo) - 500 ml

Mo le susulu:

Pulu - 80 g

Uʻu koko - 3 tbsp.

  • 253 kcal
  • 1 h 30 min.
  • 1 h 30 min.

Laasaga ma lea laasaga ma se ata

Talu mai le paluga mo le kulimi kulimi sukalati ua vave lava ona saunia, ia vave ona faʻaali i luga o le ogaumu e faʻamafanafana ai i le 180-190 tikeri.

O le kulimi suamalie e manaʻomia tonu le vai (15% gaʻo), ina ia faʻafefeteina le paluga le mea e manaʻomia. Faafefiloi le falaoamata, taofi paʻu ma le koko ma le sima.

Vaevae fuamoa i totonu o se pesini, faaopoopo le suka ma taia mea uma seʻia oʻo i se masini malamalama tutusa. Na ou sasaina se fulufulu, ae mafai ona e faʻaaogaina se paluga.

Faʻaopopo le kulimi kirimigi i le kulumu fuamoa, patipati mea uma seia oʻo ina lamolemole.

O le isi, faʻaopoopo le faʻafefiloi o mea taumafa (falaoamata, taofi paʻu ma koko paʻu). Faʻafefiloi mea uma seia oʻo ina maua se paluga mama e aunoa ma ni pulupulu. O le tutusa o le suʻega e tutusa ma se siaki masani.

Liligi le paluga i totonu o se ipu tunu e ufiufi i le paʻu. E mafai ona e taoina ni keke se lua i ni pepa e le mafai ona faʻaaogaina ona vavae ese lea i luga ole 4 i ni keke. Ma e mafai ona e faia i le auala ou te faia - sasaa le paluga i totonu o se pepa falaoa tele, taoina se keke mama (pei o se pepa taʻavale) ona 'otiʻoti lea o keke keke e tutusa ma le mafiafia. I lenei tulaga, o le a tumau pea le taofiofi, o lea o le filifiliga e a oe lava!

Suʻi le keke i totonu o se ogaumu e muaʻi faʻamamaina mo le 25-30 minute poʻo le maeʻa ai foi o le keke (seia oʻo i le susu mago). Aveese le kuliki mai le pusa ma faʻamafanafana i se tulaga mafanafana.

Aʻo taofi ma faʻamalulu le kuliki, o le a matou saunia se kulimi kirimigi. Matou te faʻafefiloi le kulimi kulimi ma le suka, ave ipu ma le kulimi i totonu o le pusaaisa ao taoina ma faʻamafanafana le kuliki. I le taimi lea, e tatau ona aveese le kulimi i ni nai taimi mai le pusaaisa ma fefiloi e faʻasese ai le suka.

'Otiʻoti le keke komi toʻa i keke.

Ma ia vave ona faʻamamaina i latou i le kirimoli (pe tusa o le 1 sipuni sekulimi mo keke taitasi). I lenei pepa, tuʻu le keke i luga o le laupapa seia maeʻa maeʻa. A o faagasolo lea taimi, ua gase le keke, lea o le a faaitiitia ai le taimi o le galo o le keke ua leva ona potopoto. O keke e pisapisao ma faʻafefe lelei le kulimi. I le taimi o le malulu o keke, sa ou toe faaluaina lenei faiga.

A maeʻa maeʻa keke, ia aoina le keke. Ina ia faia lenei mea, matou te faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga mulimuli o le kulimi i luga o keke taitasi, ma gaugau keke i le pito i luga o le isi i se faaputuga, e aunoa ma le fafao i lalo. Ae e taua le manatuaina o le kulimi kulimi ua aoina e lilo i le sukalati, o lea o le keke, lea o le a iu lava ina avea ma pito i luga o le keke, e le manaʻomia ona faʻafefiloi ma le kirimoli tioata, a leai o le a "slip" le "

Faʻafesoʻotaʻi itu i sina vaega o kulimi laʻititi i luga o le fogaeleele ile lalola. E mafai ona e faʻapipiʻi le keke i le taimi o le faʻamalosia e ala i le faʻamaʻiina i luga i ni nai skewers. O le mea lea, o le keke e tumau pea le lamolemole, o keke e le mafai ona sosolo atu i luga o le kulimi. Tuu le keke i totonu o le pusaaisa mo sina taimi aʻo saunia le sukalati.

Mo le susulu, faʻafefiloi i totonu o se fagu mea uma e tatau ai, i luga o le vevela vevela ia faʻafefiloi i se vevela ma faʻapipiʻi mo le 1-2 minute i luga o le vevela vevela, faʻaosooso. Ona tuu lea o le susulu i le vevela o le potu. Ae e tatau ona tatou manatua o le umi e faʻamamaina ai le manava, o le mafiafia e avea. O le mea lea, matou te faʻamafanafanaina le togi i le tumau lea o le a faigofie mo oe ona faʻaaoga i luga o le keke. Matou te ufiufi le keke ma le togi ma toe aveese le kulimi kirimigi i totonu o le pusaaisa mo le 1-2 itula e faʻamalosi atoatoa ai le moli.

Ua saunia le kulimi kulimi sukalati. Fai se pusa laisa tii!

Fale keke kulimi sukalati. Tastier ma faigofie e leai se fua!

Le paluga:
2 fuamoa
1 tbsp. suka
1 tbsp. kulimi mumu
2 tsp koko
1 tsp soda (aua le tapeina)
masima i le pito o se naifi
1 tbsp. falaoamata.

Faʻamuʻu fuamoa i le 1 ipu suka, faʻaopoopo mea e totoe ma patipati ma se paluga. Liligi le paluga i totonu o se mea e le faʻapipiʻiina ma tao i le 180 ° C seʻia faʻavelaina. Susu ma tipi i ni vaega se lua ina ia sili atu le maualuga o le keke nai lo luga. Lubricate ia laulau keke i le kulimi (faʻapipiʻi le pito i luga, ma sasaa toetoe lava o le kulimi atoa i le pito i lalo ma tuu i lalo mo le 5 minute, e mafai ona e togiina le keke i le tele o nofoaga ma se vavae, mo le vave faʻaleagaina.

Mo kulimi, taia le 1 ipu kulimi kulimi ile 1 ipu suka. Faʻasusu le pito i luga ma le sukalati poo le fufulu (4 tbsp. Milk + 1/4 tbsp. Sugar + 2 tsp. Calu ai le koko, faaopoopo le pata 1 tbsp.).

← Kiliki "pei" ma faitau i luga o le Facebook

O le aso, na ou aumaia ia te oe le keke keke koko sili ona faigofie mai se vaega laitiiti o oloa. Ou te sasaina pe a manaomia ona ou saunia vave se mea mo le lauti. O le keke e suamalie, paʻu ma, e taua, mago.

O mea uma lava ua saunia ina ia faigofie lava e tusa lava pe mafai e se tamaitiiti ona taulimaina.

Ou te fautuaina le taumafai e faʻamafanafana le paʻu ma susu pe faʻamalieina i le sukalati pata ma le lauti.

I le failautusi

O le inu o popo koko sa lauiloa i le 1500 TLM, ma o oloa aoga o lenei oloa sa maua muamua e le au Olmec Indians.

O le suka ua faʻamamaina ei ai se lanu paʻepaʻe, o nisi taimi e oʻo lava i le tuʻuina atu o se lanu.

fuamoa tetele

O le falaoamata o fatu saito o le saito, rie, oats, buckwheat, rice, sana, sana, millet, karite, pi ma isi meaʻai.

O lenei keke e masani lava ona lelei, e tatau ona lelei, ma e mafai ona avea o se faavae lelei mo le keke. O ia o le sukalati ma suamalie.

O le fua "O se keke keke koko matuā faigofie i luga o le kirimomi":

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Paʻu keke kulimi suamalie

O mea aoga

  • 6 laulau punetini margarine
  • 150 g suka
  • 2 fuamoa
  • 200 g falaoamata falaoamata atoatoa
  • 1.5 tsp tapena paʻu
  • 1 tsp soda
  • 1 lep kiramoni
  • 250 ml o le kulimi kulimi maualalo
  • 130 g o sukalati pouliuli mafiafia (ave le aofaiga saʻo o sukalati, afifi i totonu o se taga ma faapipii i se samala aano)

Tuua Lau Faamatalaga