Ofo faʻamaʻi mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka

O le maʻi suka o se maʻi ogaoga o le endocrine, e afaina i faigata ogaoga. Aemaise lava, o vae e mafatia. O suiga eseese faʻapitoa e tutupu i le ponaivi o meaola, faapea foi i totonu o vaa ma neura. O lenei tulaga e masani ona faaiʻu i le gangrene. Mo togafitiga puipuia, ua fautuaina tagata e faia ni totini faapitoa o le maʻisuka ma le filo siliva.

I le faleoloa faʻapisinisi "DiaChek" e mafai ona e faʻatau ai totini a alii ma tamaitai, lea e:

  1. Faʻasaʻo le toto i vae. E faʻamalosia ai le faʻafouina o paʻu.
  2. E i ai a latou mea e tetee i le antibacterial. Lulu siliva mo totini o le maʻisuka, faʻafetai atu ia latou mea e puipuia ai le antibacterial, puipuia ai le manogi ma le manogi.
  3. Latou te leai se vaʻai i le vaega o tamatamailima. E le maua e se tagata ni feeseeseaiga le lelei, o lona uiga o le lamatiaga o le taʻavale ma le maila ua faʻaititia i le leai.
  4. E i ai a latou mea lelei e pulea lelei ai le tino. O le vae e le faʻavaivaia e tusa lava pe malulu ma timuga le tau.

O a mea latou te faia?

O totini o tamaitai ma alii e aunoa ma le gafatia mo le maʻisuka e mafua mai i mea masani ma maualuga lelei.

E mafai ona faʻatauina ni totini mo le maʻisuka mai mea nei:

  1. Pipi. Mea manava faalenatura. O le masani masani o le misi, lea e taua tele mo le maʻisuka vae. O se faʻalaʻau faʻapitoa e malolo lelei i luga o le vae, e aunoa ma le faʻailogaina o vaa.
  2. Bamboo fiber. Latou te tuʻuina atu i le ea, e leai se lagona o le "uila". O upega mai le otaota ei ai le faʻaaogaina o le paʻu o le paʻu.

E le gata i lea, e mafai ona aofia ai filo poʻo le siliva i totonu o le ie. Socks with silver or copper thread mo le maʻisuka e maua ai le faʻaleagaina o le tino, fasioti le gaʻo, faʻaitiitia le sologa lelei o vae, faʻalauteleina le faʻamalologa o manuʻa.

O totini uma o le maʻisuka e maua mai i le 100% mea faʻapitoa. Ina ia faʻatonuina se oloa, tuʻu se talosaga i luga o le upega tafaʻilagi pe valaau le numera. E mafai ona tuʻuina atu i soo se itulagi o Rusia.

Aisea e Manaomia Ai Soo Faapitoa

O le toto o le tele o femalagaaiga i totonu oo tatou tino. E faʻafetai i le tafe o le toto lea e maua uma ai e le tino i le tino le meaʻai ma le okesene. Ma o le mafuaʻaga lea e mafua ai ona aʻafia uma totoga i fafo atu o le suka i le maʻisuka. O se tasi o nofoaga pito sili ona vaivai o vae. E mafua lenei tulaga i lo latou nofoaga lautele. I se mamao mamao mai le fatu, e sili atu ona malosi le tafe toto pe a vaapiapi ia gaʻo, ma o le ulu o le ulu e pipii atu i oloa gaosi. E le gata i lea, o uumi pito i umi o loʻo i totonu o vae. O lona uiga o le faʻaleagaina o le maʻisuka i le maʻisuka i soo se vaega o le a faʻaitiitia ai le lagona o le tino. O le tuufaatasiga o le angiopathy ma le neuropathy i vae ua taʻua o "maʻi o le maʻisuka vae."

O manua e sili atu ona manuʻa nai lo isi vaega o le tino. Na tofu i matou taitoatasi ma ni mea faitino e sili atu nai lo le tasi, tafu lona mulivae pe tau faasaga i meafale. Mo tagata soifua maloloina, o le leaga e masani lava e le matautia. Ae mo le maʻisuka e maua ai le maualuga o le suka, le lelei o le toto ma le lagona lelei, o manuʻa taʻitasi e ono lamatia. E le faʻamalolo mo se taimi uumi, e mafai ona faʻalauteleina, faʻaleagaina, pasi atu i totonu o se faʻamaʻi ma le gangrene. I le maʻi suka, e tatau ona e asiasia ou vae i aso uma ma togafitia soʻo se mea na maua i luga ia i latou, ia filifili lelei totini ma seevae. O le savalivali e leai ni seevae e faasaina, o le paʻu vaivai o vae e tatau ona puipuia, ae le paʻu.

O le tagata gasegase e mafai ona piki ni totini mafanafana e faia i mea masani, maualuga tele, e le o le gaosia ma e le o le paʻu, e aunoa ma le gaʻo, fusi le tamaʻi povi, ma ufiufi. I totonu o totini mo le maʻisuka, o nei mea uma e manaʻomia, ma i le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai foi se ponesi - faʻapitoa poʻo le lalagaina o filo, nofoaga faʻamaufaʻailogaina, puipuiga faʻamalosi sili.

E le pei o totini masani

O le mafuaaga autu mo le atinaʻeina o le maʻisuka vae o le suka maualuga. Seʻi vagana ua maua le maʻisuka, o le a faʻalauteleina suiga o vae. O totini faapitoa e mafai ona faʻagesegese ai le faʻavaeina o maʻi pipisi, ae le mafai ona faʻamautinoa le soifua maloloina atoatoa o vae. O siaki mo le maʻisuka ua fuafuaina e faʻatautaia ai maualuluga tulagalua ole vaefa o le maʻisuka:

Filifilia o Socks Diabetic

O le faia o se filifiliga lelei, pe a faʻatau ni totini, e tatau ona e gauai atu i le tuufaatasiga o filo, o le i ai o togafitiga antibacterial ma lona tetee i le fufuluina, o le tulaga lelei o sulu ma isi meatotino aoga mo le maʻisuka.

O mea masani faalenatura e lelei, faʻafefe lelei le susu, taofi le vevela. O mea le lelei e aofia ai le maualalo o le malosi, o le taumafai e fausia ni ava ma ni pala. O laʻau faʻafiafiaga o nei moa e leai se mea, e umi ma e vaivai. Socks mo le maʻisuka e faia mai filo fefiloi - e le itiiti ifo ma le 70% le natura, e le sili atu i le 30% o faʻataʻitaʻiga. O lea la, o le ea lelei i luga o vae, o le gali ma le malosi o le oloa ua ausia.

Mea e faaaogaina:

    le cotton - O le filo sili ona taatele mo le faia o totini mo le maʻisuka. O le pito sili ona maualuga o le cotton ua afifiina. O le filo mai ai e malosi ma e oʻo lava, o le tapoleni e lamolemole ma manaia i le paʻi. E mafai ona faʻaaogaina le cotton faʻatoʻa togafitia i se auala faʻapitoa, e sili atu i le tuʻuina atu o le susu, e sili atu ona manaia ma sili atu ona umi.

I le mea e le faʻaosooso ai i luga o tamatamailima, ma le maʻisuka, e sili atu ona lelei ni totini. O le toe i totonu ia i latou e sili atu ona latalata i le moto o tamatamailima nai lo totini masani. O se kettel compound o loʻo faʻaaogaina, lea e toetoe lava a le faʻamalosi. Socks mo le maʻisuka e mafai foi ona i ai ni faʻamafola faʻavae e fai ma filo vaivai.

Āiga antibacterial

Socks with antibacterial effect e faʻaitiitia ai le tuputupu aʻe o microorganisms i luga o le paʻu o vae. Sores i luga o vae, e masani ona maua i le maʻisuka, e sili atu le faigofie ona faʻamalolo ma e le maua ai le ita. E tolu ituaiga o totini antibacterial o loʻo faʻatau atu:

  1. Faʻamataʻu e puipuia ai siama. Faʻalagolago i le tekinolosi faʻaaogaina, o le aʻafiaga e mafai ona lafoaia pe taofi le tele o mulumuluga. O nisi tufuga e faʻamautinoa le faasaoina o meatotino i taimi uma.
  2. Faatasi ma se filo siliva. O lenei uamea ua i ai ni mea e paiotio. Socks with silver have increased strength, o le uʻamea o loʻo fesoʻotaʻi lelei i le polymer, o lea latou te le fefe ai i le tele o mulumuluga. O le fua o le siliva i oloa mo le maʻisuka e tusa ma le 5%, o le filo e mafai ona tufatufa faasolosolo i le taimi atoa o le tino poʻo le na o le pau.
  3. Faʻapipiʻi i le silver silver colloidal. O nei totini e sili atu le taugofie nai lo mea na muamua atu, ae pe a maeʻa le fufuluina, latou te leiloa a latou meatotino o le antimicrobial.

O a sola mo le maʻisuka

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka o loʻo aʻafia i le atinaʻeina o faʻamaʻi maualuga e tusa ai ma le talaaga o le faʻamautinoaga autu, lea e mafai ona afaina ai le ola maloloina. I le tele o tulaga, e aafia ai vae.

O siaki mo le maʻisuka ua fuafuaina e puipuia ai le atinaʻeina o se maʻi suka, o le foliga mai e mafua ai le afaina o le toto ma e oʻo lava i le tipiina o vae. Ina ia faʻaitiitia faʻafitauli leaga o se maʻi matautia, e tatau ona faʻaaoga uma avanoa avanoa.

O vailaau faafomaʻi e ese mai le togafitiga o fualaau faasaina i le leai o ni aʻafiaga leaga o fualaau faʻasaina i luga o le tino aʻo puipuia vae mai faʻalavelave.

Maʻi Suka

Socks mo le maʻisuka

O totini o le maʻisuka ei ai tulaga lelei faʻapitoa e iloagofie ai mai masani masani o loʻo faʻaaogaina i aso uma. O loʻo i ai se tekonolosi faʻapitoa i le fale gaosimea e amanaʻia manaʻoga uma o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ina ia mautinoa ai se togafitiga faʻasoifua maloloina ma totini mafanafana.

E tatau ona taulai atu i le mea moni e faapea o ia oloa e masani lava ona faia i se ie faapitoa e ala i le faateleina o le malosi o le tino ma le malosi i le fesuiaiga o le ea, o lea e "manava" ai vae. O lenei mea e faʻaitiitia ai le ono faʻalavelave ma le le fiafia.

O lea lavalava e iai mea e faʻafefeteina ai le vevela ma faʻaitiitia le faʻavaeina o sana aua o mea e faʻaitiitia ai feeseeseaiga. O totoa lelei, tusa lava pe a uma le tele o solo, o le a tumau pea le malu ma vaivai, ma o le ofuina o le a manaia.

O ituaiga o gasegase eseese e ese mai le masani i le tele o uiga:

  • o le mea lea na faia ai le oloa e tatau ona sili atu ona maualalo,
  • o le oloa o loʻo i ai mea faʻaleagaina ma antibacterial ona o le vevela, o le gafatia e aveesea ai le susu ma le i ai o visevise,
  • o se faiga lelei o le vevela ua faia mo vae, e le vevela pe malulu i totini,
  • susu ese mai le susu ma e le lelei,
  • o le vae ei ai lona aafiaga aoga ona o isi massage massage.

Tau faʻatatau

O le tau o totini e faalagolago i le kamupanī, o mea e faaaoga ma le avanoa o isi avanoa talafeagai mo vae i le maʻisuka.

Le faailogaFaʻavae,%UigaTau faʻatusatusa, siaki.
PingonsE fuafua i le faʻataʻitaʻiga, 80% o le cotton, 8-15 - polyamide, 5-12 siliva. O totini mafanafana e oʻo atu i le 80% o le fulufulu mamoe.O le tele o ituaiga mea e maua ai le pito i luga, o le faʻamalosia o le mulivae ma le lapoʻa, maualuga ma maualalo, tele lanu matagofie.Mai le 300 mo le masani i le 700 mo ni totini ma le siliva.
LorenzCotton - 90, nylon (polyamide) - 10.Faʻaleagaina le tumau, faʻamalosia i nofoaga paʻu.200
LoanaCotton - 45, viscose - 45, polyamide - 9, elastane - 1.Aloe impregnation, faʻamaʻi i luga o le vae.350
RelaxsanCotton - 68, polyamide - 21, siliva - 8, elastane - 3.Terry: sola, mulivae ma pulou.1300
Faʻailoga faʻatauCotton - 78, polyamide - 16, siliva - 4, lycra - 2.Mahra i le pito i totonu o le toe, siliva i luga o le vae atoa, faʻapipiʻi faapitoa i le paʻu.700

E le gata i le faitau:

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Taunuuga o Mea

E faʻapefea ona ese mai siaki maʻi mo le maʻisuka mai masani? O ia oloa ua gaosia e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻapitoa:

  • Faʻapitoa poʻo a latou faʻapotopotoga e faʻaaogaina e faʻamautinoa ai le faʻamafanafana ma le vaivai i le faagasologa o lo latou faʻaaogaina.
  • O gaosiga e faia e tusa ai ma tekinolosi faʻaonapo nei. Faʻafetai i lenei mea, o totini mo le maʻisuka o loʻo i ai se fomaʻi, antibacterial, faʻafefe vai, faʻamafanafana, mafanafana, massage ma le hypoallergenic.
  • O nei oloa e faʻafeiloaʻi i nisi tulaga tau tau.
  • O totini fomaʻi e sili atu ona umi. E masani lava latou te leiloa lo latou vaivai ma le vaivai.

Cotton products

Socks mo le maʻisuka e masani lava ona faia mai le mama, mama ma maualuga le cotton. I lenei tulaga, e le manaʻomia e le mea faʻapitoa faʻaopoopoga. O faʻamau i totonu o ia oloa e faia i fafo. E matua lamolemole ma lamolemole. O le pulou toe uʻu e faʻamaufaʻailogaina ma fesootai lelei i le vaega autu. E leai ni faʻamau i lenei tulaga. Ona o lenei mea, o le oloa e le seʻe ese mai le vae ma e le paʻu ai le paʻu.

I totini o le totini, o se mea e faʻamalosi e sui ai se 'ie ua lalagaina ma se faʻamaufaʻailoga maualuga. O nei totini e le oomi i luga o masini mūmū ma e le faʻalavelaveina le tafe toto. O nei oloa e faʻaaogaina e le gata mo togafitiga o nisi o faafitauli o le vae, ae faʻapea foi mo le puipuia o nisi faʻafitauli.

O le a le eseesega i le va o totini?

Socks mo le maʻisuka e masani lava ona faʻaaoga e faʻaaoga ai tekinolosi faʻapitoa, ma mafaufau i uiga o tagata gasegase.

O totoa e vavae ese mai se mea faʻapitoa e maua ai le faʻamafanafanaga i le taimi o le taotoga, o se oloa e umi, umi, e tusa lava pe a maeʻa le faʻaaogaina o le mea e le maumau ai lona vaivai ma le vaivai.

Mo le gaosia o totini, faʻaaogaina auala eseese, latou te faatagaina oe e faʻatino aafiaga:

  • faʻailoga
  • mafanafana
  • massage
  • hypoallergenic,
  • malulu
  • vai inu.

O oloa e faʻaaogaina i soʻo se tau tau.

O totini o le maʻisuka ua faailoaina mo le edema, o le au, o le siama o le paʻu o vae, o le pala o vae, veins varicose, suppuration o le paʻu.

E manaʻomia foi totini i le tulaga pe a oʻo le maʻi i le paʻu i le toto, o loʻo i ai ona manua tuga, o taʻei i ona vae.

Auala e filifili ai totini

Ina ia aua nei faia se mea sese i le filifiliga, muamua e tatau ona e gauai atu i mea e faia ai totini. E mafai ona faʻaalia ni mea faʻapitoa e fai i le gaosiga, ma o le a sili atu le malosi o faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o totini mo tagata mamai e maua i le maʻisuka (fafine ma alii) e tatau ona faia i se mea tuʻufaʻatasia, e tatau ona i ai le itiiti ifo i le 90% o le cotton, linen and 10% polyester, elastane poʻo le lycra.

Faafetai i filo filosolo, o le totoa o le a vaivai, ma faʻafetaui. E lelei pe afai o le tasi o le oloa o loʻo i ai le faʻamalosia atili.

O se mea sili ona lelei mo totini o le bamboo, o le a faʻaitiitia ai le faʻavaeina o meaola ninii, patipati, o filo siliva e masani ona sulu i ai. O totoa i le filo siliva ei ai se igoa lelei i totonu o le totini, e pei o le siliva o se meatotino faʻasao faʻaleagaina. Socks with silver:

  1. le mafai ona faʻaosoina le faʻaleagaina o le paʻu,
  2. avea ma se puipuiga lelei o maʻi pipili, maʻi maʻi.

O le isi fautuaga - o totini e tatau ona leai se mea, e pei o le vaeluaga o vaega o le ie o le a fausia ai se faʻamaufaʻailoga lea e maua ai lagona le lelei pe a savali. E pipiʻi le totini i totini, e foliga mai o paʻu o le sana, ma o le pefu ma le palapala e masani ona ulu atu i totonu pe a uma ona tatalaina. Afai o le oloa o loʻo i ai ni faʻamau, e tatau ona faʻamafola, laiti.

Talu ai nei, o totini fafine ma tamaloloa mo le maʻisuka e faia e aunoa ma se mea e mafai ai. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei lava mo tagata e matua tele o latou vae, o mea e ufiufi e matua maaleale lava, ma i nofoaga e faʻamalosia ma se fusi e afaina, ita, ma le mumu e masani lava ona i ai, ei ai faafitauli i vaʻa laiti.

O totini e leai se mea e faʻaaogaina e faʻaumatia ai le avega faaopoopo i luga o vae, aua nei faʻapalapalaina le paʻu. A le o lena, o le tele naua o le mamafa ua faia, lea e mafua ai le faateleina o le toto, o maʻi fatu fatu. Afai e sili atu le maʻisuka i le mamanu faʻataʻitaʻiga, e tatau ona totogi le tausiga faapitoa i le pulu.

E le tatau ona sili atu ona mamafa le mea e ola ai.

O le a se isi mea e te suʻeina

E pei ona faʻaalia mai i le iloiloga, o se faʻataʻaiga taua tutusa e taulaʻi i ai pe a filifilia se falemaʻi mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o le maualuga o le totini. O le maualuga o le totini, o le sili atu lea o le puipuiga o vae.

Ae o lenei fautuaga e talafeagai naʻo le taimi malulu, pe a vevela le vevela ma vevela, e tatau ona e faʻatauina ni totini maualuga mo le maualuga o le faʻaoʻo o vae. O ia totini:

  • fesoasoani i lou manava manaia
  • vae o le a le afu, tuu ese se manogi le lelei.

O tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻi e masani lava ona faia i manoa, o lea e mama, vaivai, manava. Socks mo le maʻisuka e tatau ona filifilia i le lapopoa, o lenei mea e maua ai le pito sili ona manaia.

O nisi taimi o totini mo tagata mamai e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻapipiʻiina i se faʻapitoa faapitoa i luga o le maʻisuka, o loʻo faapipiiina i luga o le afaina o tubercules. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e maua ai foi le faʻaogaina o le massage, faʻateleina le lagona o le pito i lalo. Ae peitai, o nei totini e le talafeagai mo le uumi o le ofuina.

O nisi tufuga mai le pito i luma o le kulumu e tumu i faʻamau i le helium, Velcro lapisi. E talafeagai lenei mea e puipuia ai le paʻu o vae i luga o le tui, fale po o le linoleum.O lenei faaiuga na faia ina ia faatino faapitoa mo ata ua fuafuaina mo le fale. I luga o le auala i seevae e le ofuina ni totini.

I le masani ai, pe a filifilia ni totini mo le maʻisuka, e taua le mafaufau i le vaitau, faʻapitoa le suʻisuʻi ma mea e fautuaina mo taimi taʻitasi. Socks mo le taumalulu e faia mai le tele o ie, o loʻo faʻapipiʻi atu ia laulau, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma faʻasalalauga.

Mai ia mea uma e tatau ona faaiʻuina e faapea o totini mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona:

  1. saunia le maualuga o le vevela,
  2. faʻamaoniga e vaivai, faʻalelei le laei,
  3. aloese mai le faʻaleagaina o le paʻu.

O totini e tatau ona maua i le hypoallergenic, antimicrobial, antifungal, antibacterial.

E le tatau ona galo ia i tatou o le aoga o le ofuina o totini mo le maʻisuka o le a naʻo pe afai e mulimulitaʻia e le tagata maʻi pepa uma a le fomaʻi, faʻafeiloaʻi i se meaʻai, pulea le maualuga o le glycemia, ma ave le togafitiga faʻatulagaina. O se mea tāua o le tausisia o tulafono a le tagata lava ia, ma le sao o le filifilia o seevae. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻamatalaina ai le mafuaaga o le maʻisuka.

Socks with silver

I le taimi nei, e tele ituaiga o togafitiga faafomaʻi. Socks mo maʻisuka faʻatasi ai ma le filo poʻo le siliva sili ona lauiloa. O faʻataʻitaʻiga taitasi ei ai ona lava uiga.

O laumei siliva o le maʻisuka ua faia mai i le fatu o le natura. Faʻafetai i le uʻamea o se vaega o le meafaitino, o oloa gaosia ua maua ai le faʻaaogaina o le antifungal ma le antibacterial. O lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaʻi i luga o le paʻu o le vae.

O totoa ma se filo siliva e faia i le sipuni e aoga le faʻatau mo i latou oe na matua le lelei lava le faamaloloina, e oo lava i manuʻa laiti io latou vae. O faʻamaʻi faʻavavevaveina le toe faʻafouina o masini mūmū, ma puipuia ai foi o latou faʻamaʻi. O oloa lava latou e matua umi lava ma e le faʻavaivaia o latou foliga e oʻo lava i le tele o fufulu. E taua le maitauina o na siliva siliva o se mea vavalalata. I se isi faaupuga, o le uamea e le mafai ona fesootai ma mea o loʻo siomia ai.

O le isi avanoa i na totini o le tumau. O lanu siliva e faʻaaogaina ai oloa e sili atu ona umi. Ma o lenei mea e faalauteleina ai le ola o le oloa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Socks mo le maʻisuka ua faʻamatalaina e le gata mo togafitiga ma le puipuiga o se ituaiga o faʻafitauli. Faatasi ai ma lenei faamai, totoina o toto toto, suia le toto toto, ua matua vaivai le puipuiga. O le mea lea, e taua le gauai atu i le filifiliga o le lino, lea e mafai ona aʻafia ai le setete o le soifua maloloina.

E na o oloa o latou mea e sili ona maualuga e mafai ona maua se faʻamalositino lelei. Faʻafofoga i le laulau i lalo, o faʻamaʻi o loʻo faʻaalia ai e fautuaina malosi fomaʻi i le maʻisuka e faʻaaogā ofu faapitoa mo vaega vaʻavaʻai o pito i lalo ifo.

Laulau 1. O faʻamaʻi e fautuaina ai e le maʻisuka ona fai ni totini faapitoa:

Le faʻamaʻiShort descriptionAta foliga
Vaʻa vevela o pito i laloFaʻasalaga veinose, gasegase leaga o loʻo maitauina i foliga o vein disformation, o le toto, o le faateleina o le teu o le cholesterol ma le calcium i luga o puipui vevela, faʻaumatia o le mimiti, ma isi. Ma le maʻisuka, o vevela vevela e sili atu ona vevela, ma faʻalauiloa ai veins varicose.Vaʻa vevela o pito i lalo
Faʻailoga o le faʻalavelave faʻapitoaO le solia o le faapaleniina o le vai ona o faaletonu o le fatuga e mafua ai le faateleina o le fulafula o vae, lea e le gata o se avega faaopoopo, ae e faateleina foi le lamatiaga o le atinaeina o isi maʻi, mo se faataitaiga, veins varicose poo ulcerative formations.Faʻasalaga o Renal
Soliga o vaeI le maʻisuka, e faʻavaivaia le faʻafouina o le tino, o le mea la pe afai o loʻo iai vaevaega o vae, e ono faʻaleagainaHallux valgus
Le atinaʻe o mycoses ma dermatitisFomaʻi faʻamaʻi ma suiga dermatological i le epithelial layers of foot lead to foliga vaaia o le paʻu o le tino, fatu, masini, vaʻa. I le maʻisuka, o ia mea e matua le manaomia ma e mafai ona ou faaosofia le atinaʻeina o maʻi faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaeina o manua e le faʻamalolo pe faʻavaeina ai ulugalii.Sogi vae
Tatala matalaO le i ai o manuʻa matala o se mea mataʻutia tele ia lava aua e avea o se nofoaga mo le tele o faʻamaʻi pipisi e ulufale ai i le tino. I le maʻisuka, o le toto oona e tele taimi e faigofie ona o le faaitiitia o togafitiga puipui.Maʻisuka vae
Faiga faʻavaeA iai ni abscesses i taimi uma, pe o le tele foi o mea e tupu i luga o le paʻu, o loʻo taʻu mai ai le le lelei o le puipuiga poʻo le le lelei o le faʻatinoina o le tino o le tino, e oʻo atu ai i le hypoxia ma le le lelei o le toto. O le maualuga o le atinaʻeina o le maʻisuka, o le tele foi lea o le faʻavaeina o ia ituaiga i luga o pito i laloLulu malosi o le vae

Ituaiga o Socks for Diabetics

Masini socks (massaged foot)

Afai ei ai se tagata suka maua i le maʻisuka, e taua le sili atu le gauai atu i ni faʻamatalaga laiti. O le mea lea, o le filifiliga o se elemene faigofie o laʻei e pei o soʻo e taua tele i le puipuia o faʻamaʻi eseese o vae, e aofia ai le maʻisuka vae.

Faʻalogo lelei. I le tino maualuga o totini o le maʻisuka, e le tatau ona i ai se pulu i luga o seevae masani. O tagata e gaosiga i meaola o lenei ituaiga e taofi ai o latou tamatamai vae i luga o latou vae maualalo latou te faʻaaoga ai se ogaumu mumu ona e le tatau ona i ai se mamafa io latou vae. A leai, o le toto o le a faʻavaivaia.

O oloa lelei e faia mai mea masani masani. E pei o le tulafono, o le ie o loʻo i ai filo mai bamboo, cotton, ma isi. Mea faʻapipiʻi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, synthetics, ua taumafai e faʻaaogaina i ni vaega laiti. Sei o tatou mafaufau i ni ituaiga eseese i nisi auiliiliga.

Suʻe Silver

O nisi o gaosi oloa e gaosia ni totini mo le maʻisuka ma faʻamalosi siliva a colloidal. O le meafaitino ua na o le faaleagaina i lenei mea. O le mea moni, o le tau o ia oloa ua matua faʻaititia. Ae peitai, o ia teugatupe e le aumaia ai ni mea moni. I le taimi lava e tasi, o le teu tupe e le aoga. O nei oloa e leiloa uma a latou mea aoga pe a uma le fufuluina muamua.

Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina e le au atamamai le faatauina o totini i le filo siliva, talu ai o loʻo tumau pea a latou aafiaga antibacterial mo se taimi umi.

Bamboo Fiber Socks

O totini uma mo le maʻisuka e aunoa ma le pulu. O se tasi lea o mea e manaʻomia mo ia oloa. Ona o lenei mea, e le faalavelaveina le tafe toto. Afai e le mafai ona faʻatau ni totini faapitoa i le filo siliva, ona tatau lea ona taulaʻi atu i oloa o loʻo faia mai fiva bamboo. O lenei mea e tusa ai ma lona natura ei ai mea e le faʻaaogaina ma le antibacterial. O le mea lea, i le gaosiga o totini mai bamboo, e le faʻaaogaina metotia o gaosiga faaopoopo.

Ae ui i lea, o ia oloa e iai foi ni faaletonu. O totini o le Bamboo e le maualalo. Ae maise lava pe afai e faʻaaogaina fila i la latou mamanu mamā. O le mea lea, i le gaosia o totini mo le maʻisuka, o mea faʻapitoa e faʻapipiʻi i le mea autu: elastane, polyamide ma isi. O lenei mea e faʻaleleia ai meatotino a tagata faatau o oloa.

Socks with thread thread

E masani ona faia ni totini na faia i filo bamboo i le filo paʻu. Faafetai i lenei uamea, o oloa gaosia ua maua ai aʻafiaga o aʻafiaga, faapea foi ma meatotino o le antimicrobial. O ia totini e lelei mo i latou o loʻo mafatia i le tele o le salu o vae, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻiina o faʻamaʻi pipisi o vae.

E taua le matauina o oloa ma le kopa i totonu oa latou malosi o faʻataʻitaʻiga e le itiiti ifo i oloa mai mea faʻapitoa. O le mea lea, o la latou auaunaga i le olaga ua manatu foi e umi.

E tatau ona e filifili le mea sao

Socks mo maʻisuka e tatau ona saʻo saʻo. E tele mea e tatau ona e gauai faapitoa i ai. E taua le mafaufau o le paʻu o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e faigofie lava i le osofaia ma le faaleagaina. O le mea lea, e tatau ona e filifilia ni totini na o mea masani ma vaivai.

E le tatau ona i ai ni faʻailoga po o ni faʻafefete i totonu o le oloa. A leai, e mafai e le tagata gasegase ona pipiʻi ona vae i le mamafa pe a savali. E tele taimi e mafua ai ona solia le faamaoni o le paʻu. O oloa i totonu e tatau ona lamolemole. I lenei tulaga, e tatau ona leai se saʻolotoga. A leai, o le a togi ai vaa.

E fautuaina e faʻatau oloa ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi. Aemaise lava pe afai ua iai ni manua laiti ma ni mea e le mafai ona maua ile paʻu o vae. Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapōnei, e le mafai ona faʻamamaina se mea e le o faʻamalolo e tusa lava pe tele ni fufulu.

E masani ona e manaʻomia le faʻaaoga o totini faapitoa?

O fomaʻi e fesoasoani e puipuia le paʻu o vae ma vae mai le tele o faafitauli. I le mea uma, i lenei nofoaga e sili atu ona foliga mai o manuʻa, vavave ma maʻi maʻi. O le mea lea, o le faʻaaogaina o oloa ua atiae e tekinolosi faʻapitoa e faigofie. A uma mea uma, e oʻo lava i se auiliiliga le mautonu o laei e mafai ona matua aafia ai le soifua manuia o le maʻi.

Cotton Products

O ia oloa e faigofie ona ofuina aua o le natura faʻanatura e manavaina ma maua ai se fefaʻatauaiga lelei o vaalele i le va o le vae ma le siosiomaga. O oloa e faʻapitoa-faʻapitoa.

Isi mea e le o aofia i totonu o meafaitino e toesea. I le faʻaitiitia o le faʻalavelave, o le faʻailoga i luga o totini o loʻo i luga, e faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi ma faʻaitiitia ai feeseeseaiga.

O loʻo i ai ni mea faʻalelei, o loʻo faia foi i le cotton, ae eseese i le siʻitia o le malosi ma le tele, e mafai ai e totini ona nofo lelei i luga o le vae, e aunoa ma le faalavelaveina o le toto. E mafai ona e faʻaaoga uma ia mea mo togafitiga ma faʻasologa faʻasolosolo.

Bamboo Products

Bamboo Fiber Product

O le bamboo o se fale taugofie e sili ona taugofie ma ni paʻu umi, ma o le vao laʻau o loʻo i ai uiga lelei uma e faʻaaogaina i le gaosiga faʻapitoa. Mai se vaaiga faafomaʻi, o ituaiga otaota o loʻo i ai antimicrobial meatotino, o oloa mai ia mea e sili atu ona aoga i le tulaga o le soifua maloloina o le tagata lava ia ma e le manaʻomia ai togafitiga faʻasaina faʻaopoʻopo.

Manatua O oloa e maua ai filo faʻamalama o loʻo i ai ni mea faʻapitoa.

Ma le filo paʻu

O loʻo i ai le malosi e mafai ai ona faʻamalosi siama ma siama, o lea e faʻaopoopoina ai i le tino o fusiua manifinifi i nifo fila. Talu ai o nei totini ei ai ni mea faʻamalosi malolosi, o loʻo fautuaina i latou ina ia ofuina i luga o vae e aʻafia e mycoses, pe a uma togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma tagata o loʻo i ai le tele o vae.

O le mea lea, o le puipuiga o le atinaʻega o faʻamaʻi o le paʻu dermatological o loʻo aliali mai. O filo e faia i le uamea e faʻaleleia ai le ofuina e ala i le faʻateleina o le malosi o le oloa.

Manatua O loʻo i ai se manatu o le fesoʻotaʻiga ma le 'apamemea e mafai ona aʻafia ai le maualuga o le kulukose o le toto, ae e leai se mea e mafai ona faʻamaonia faʻamaonia poʻo mea na lolomiina mai i se suʻesuʻega i tusi faʻavae.

Faatasi ai ma filo siliva

Nano Soka faʻamaʻi ma le Silver

E fautuaina malosi e fomai ni totini siliva mo le maʻisuka i tagata gasegase ua leva ona le toe faʻamalolo, aemaise lava pe a oʻo i le taimi e tasi e oʻo ai i tiga matuia ma mafatiaga.

Ua leva ona iloa e uiga i le faʻamaloloina o meatotino o le paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ona o ona malosiaga faʻafefete faʻapitoa. O le i ai o filaments siliva i filo o le tino e fesoasoani i le faʻamalosiina o faʻamaʻi o manua o suiga eseese.

Faʻalogo lelei. O totini maualuga lelei o totini e tatau ona faia atoa i mea masani. I le avea ai o se tulafono, e na o le 100% o le filo e faia i ni fasi manifinifi siliva. O le tau o ia oloa e taugofie.

O nei oloa ua manatu e sili ona lelei mai se ituaiga o oloa faapena. Socks i filo siliva e sili ona lelei i le taʻitaʻiina o tagata atamamai o loʻo galulue i le faʻavaeina o auala e faʻafefe ai le maʻisuka ma ona aʻafiaga.

Lamela siliva

E le mafai ona e faʻatusalia ni totini i le siliva moni ma ona sui. Pau lava le aoga o lenei oloa o se tau maualalo, ae o le a matua ese lava le aafiaga.

O nei totini e faʻaaogaina se auala ese ma o le ae le mauaina se filo siliva se tasi i le tuufaatasiga o fila. A maeʻa sauniuni oloa, ona tuʻuina lea mo sina taimi i se vaifofo vai ua tumu i ion siliva.

O le mea lea, o le totini ua ufiufi uma i tioata uʻamea microscopic ma o lona aoga mo vae e tutusa ma le siliva moni. Ae peitaʻi, a maeʻa le fufuluina muamua o fuālaʻau siliva, faʻaaogaina faʻatasi ma latou uma mea aoga ma o le taimi nei o le a avea ma se masani masani.

E taua le mafaufau i nisi o mea e manaʻomia ona taʻuina. I totonu o eria o loʻo i ai i totonu o le toe i totonu o le toe, o loʻo i ai ni mea faʻapitoa faʻapipiʻi. O totini nei e leai se mea e mafai ai ona maua i le maʻisuka ona o le mea e le o iai, o se fale faʻapitoa ma faʻalautele mea e faʻaaogaina e faʻasolo i totonu o le vaega o le maʻisuka.

Filifiliga o oloa

Maʻi Suka

Afai e te tilotilo i le numera o ituaiga ua ofoina mai i luga o le maketi, e faigofie lava ona e iloa o le filifiliga o vailaau faafomaʻi mo tagata e maua i le maʻisuka e matua ese lava. O le mea lea, e leai se uiga e faʻailogaina ai ituaiga taʻitasi, ae e taua le taulai atu i na vaega (laulau 2) e taua pe a filifilia ni totini faafomaʻi.

Laulau 2. Taiala mo le filifilia o totini o le maʻisuka:

ParakalafaO le a le mea e suʻe i ai
O le a le mea o loʻo faʻaogaina?Na o se oloa e maua mai mea masani e maua ai le toomaga. O le i ai o elemene elemene e faʻaititia ai le togafitiga faʻamalolo, ma mafai ona mafua ai le atinaʻeina o faʻamaʻi.
E i ai ni faʻailoga pe leai foiO oloa mo le maʻisuka o le a le maua i totonu poʻo se mea o le a le toe i ai. O oloa le lelei ma faʻapipiʻi i totonu o le a faateleina ai feeseeseaiga, lea e mafai ona afaina ai le tino i le epithelial tissues, mafua ai le afaina o manua ma maʻi o le tino i vae.
EraserE le tatau ona i ai ni totini o le maʻi suka ona e faʻamalosi ai vae ma faʻafefe ai le toto. Nai lo lena, e mafai ona faʻaaogaina se paʻu lapisi poʻo se fasi pepa uʻamea.
Taimi masaniI le taumalulu-tau malulu, e fautuaina e filifili ni totini ma le golf maualuga e tumau ai le mafanafana, ma i le vevela o le tau e fautuaina ai e faʻaoga maualalo - e faʻaitiitia ai le saluina o vae.
O le i ai o nofoaga vaʻaleleO le sili atu o le manulele o loʻo i ai i totonu o le totini, o le sili atu lea o le manava o le vae ma o le suasusu ua toe faʻasaoina. O nei oloa e lelei mo le faʻaaoga i masina o le taumafanafana.
FaʻasologaO totini e tatau ona tutusa ma le vae. A le o lena, atonu e le gata o le le mautonu i le taimi o le taotoga, ae mafai ona mafua ai manuʻa: afai e laʻititi le lapopoa, o le a faʻapupulaina le mamafa, faatasi ai ma se lapopoa tele, galu ma faʻateleina ai feeseeseaiga.

O nisi ituaiga i le tauvaga mo le tagata faʻatau e gaosia ai oloa ua faʻapipiʻiina i masini faʻapitoa e matua faigofie ma e matua tele le manaʻoga, mo se faʻataʻitaʻiga, totini:

  • faʻatasi ma le viscous faʻamalosia ile vae,
  • faʻatasi ai ma masini masi i luga o le moli,
  • na fuafuaina mo le fale.

Manatua Mo le tau malulu, o nisi tufuga e maua ai totini ma vae e faia i polyester. O lenei mea e faʻamamafa lelei ai le vevela ma aveese le susu i fafo.

Ata o le taumalulu o le totini

Smart Socks

O totini matagofie mo le maʻisuka Na amata ona gaosia e Isaraelu ni nai tausaga talu ai. O oloa na atiaʻe e se vaega faapitoa o saienitisi mai le Iunivesite o Eperu, lea o loʻo aofia ai i totonu o 100 pito i luga o sailiga suʻesuʻega o le lalolagi.

O le maʻisuka, aemaise lava pe afai o le maʻi i le ogatotonu ma le tuai o le laasaga, e tatau ona mataʻituina lelei le fausiaina o faʻaaliga manino i luga o vae talu ai e le faia, e mafai ona amata faʻamaʻi ma o se taunuuga e tumau pea e aunoa ma ni vae. O le faigata o le mafai e se tagata ona iloa le foliga mai o se ulupo pe a maeʻa ona foliga mai, ae le mafai ona mataʻituina le le lelei o faʻalavelave tutupu i pito pito i lalo.

Sa faia suesuega a saienitisi faafomaʻi i luga o le faavae o se iunivesite i le lotoifale, ma o le taunuuga o lea mea o le mea fou lea o totini tulaga ese, i totonu o le laupepa o mea e maua ai microsensors e fuafua ai le itiiti ifo o le mamafa o le mamafa.

E maitauina lava o nei totini atamai i le taimi moni e masani ona vaavaaia le faʻamalosi, ma o faʻamaumauga maua e auina atu i se telefoni feʻaveaʻi ma se faʻamatalaga faʻapipiʻi muamua na faʻaaogaina lea o loʻo maua ai faʻamaumauga uma. O le pule o le gadget e mafai nei ona vave logoina e uiga i le lamatiaga o le atiaeina o le neuropathy o le maʻisuka, o le tupu o le maʻi suka poʻo le maʻisuka vae.

Faʻalogo lelei. O nei totini "atamai" e mafai ona fufuluina i totonu o se masini fufulu, pe a maeʻa ona latou galulue i le faiga e tasi.

O le mea e aupito sili ona manaia o tagata na setiina se sini ina ia maua nei oloa e leʻi tuliloaina sini faʻapitoa, ae na latou talitonu o le faʻaaogaina o lenei masini e mafai ona faʻaitiitia ai le tausiga o le soifua maloloina ona o le a mafai ona puipuia le faʻaalia o maʻi pipisi.

Faaiuga

O le mea lea, e fautuaina mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka e fai ni totini faapitoa ona o le a fesoasoani lenei mea e aloese mai le faʻaalia o manuʻa. O le mea, o le faateleina o le kulūkose, o le toe faʻafouina o tomai o le vaivai o le tino, o le mea lea e oʻo lava i se manua itiiti e le toe malolo mo se taimi umi lava.

O lenei tulaga e iai se tulaga lamatia talu ai e mafai ona atiaʻe mai maʻi o le gaʻo, e mafai ona tupu ai le oona i le toto ma o le mea sili ona leaga e maua e se tagata lona vae. O le tuʻuina o totini o le maʻisuka e puipuia ai le paʻu mai le faʻaleagaina, faʻaitiitia ai le manogi le manogi, faʻaitiitia le afaina ma taofia ai le atinaʻeina o microflora pathogenic.

Socks mo le maʻisuka: foliga, tuufaatasiga ma fautuaga

O le maʻi suka o se maʻi faʻatuʻi lea e aafia ai le toetoe lava o faiga uma, faʻapea foi totoga o le tino o le tagata. E sili ona lamatia le suiga i totonu o vaʻa pito i lalo.

I nisi tulaga, o nei faʻalavelave e mafua ai le gasegase o masini mumu, faapea foi ma le atinaʻeina o le maʻi o le maʻi suka. Mo lenei mafuaʻaga, faʻatasi ai ma se faʻamaʻi, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le tausia o vae.

Socks mo le maʻisuka ua atiaʻe mo lenei mea.

O le a le mea e te suʻeina pe a filifilia ni totini?

Talu ai ona o le paʻu o vae ma le maʻisuka ua amata ona pulapula ma e faigofie i le osofaia ma le faaleagaina, o mea o mea totino e tatau ona masani, mama ma lamolemole. I nei oloa, i le avea ai o se tulafono, e leai ni sulu i totonu pe fai foi, aua a leai, e mafai ona taʻitaʻia ma soli le saʻo o le paʻu pe a savali.

Socks mo tagata e maua i le maʻisuka o loʻo i ai uiga nei:

  • i la latou gaosiga na o le maualuga aupito sili ona lelei ma o le tele o mea masani e faʻaaogaina,
  • o latou meaʻai e ola, e le mafuatiaina ai vaʻa ma e le tumau le toto,
  • o le mulivae i totonu o ia oloa ua faaopoopoina foi le faʻatusatusaina, talu mai le taimi e savali ai o loʻo i ai se avega faapitoa.

O le paʻu i luga o totini mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka e tatau ona saʻoloto ina ia aua le togiina ipu ma solo le paʻu

O le faʻaleagaina o le togafitiga faʻapitoa e aoga foi i ni totini, aemaise lava pe a fai o le paʻu ua i ai sina palasi ma mea leaga. Faafetai i se tekinolosi faʻaaogaina, e le fufulu ese e tusa lava pe a uma ona fufuluina ma maua ai le faʻasao faʻasao. Socks mo le maʻisuka e tatau ona faia i filo e mafai ai ona fetaui lelei le vae, ae i le taimi lava e tasi e le faʻafefeina.

Ota totoa

O le lelei o filo bamboo, e masani lava ona i ai o latou meatotino antibacterial ma antifungal, o lea latou te le manaomia ai ni gaioiga faaopoopo (e le pei o le paʻu mama, mo se faataitaiga).

Ae ui i lea, latou te le maua le talafeagai elasticity mo le faʻaaogaina lelei i le gaosiga o le gaosimea.

O le mea lea, e fautuaina e faʻaopopo se vaega itiiti o mea gaosia (polyamide, elastane) e faʻaleleia ai meatotino a tagata faatau.

O filo filo e masani lava ona lalagaina i totini o bamboo, lea e maua ai le puipuiga atili o le antimicrobial ma le aʻafiaga o aʻafiaga. O nei togafitiga faafomai e sili ona aoga mo le faateleina o le sosolo o vae ma e masani ona faifai pea le faʻamaʻi. I tulaga o le malosi, latou te le maualalo ifo i totini na faia i mea masani, e le eseese la latou auaunaga.

Socks made of fiber bamboo ei ai meatotino faʻaleaganuʻu natura, o se puipuiga lelei tele o le atinaʻe o le maʻisuka vae

Cotton Socks

O nei totini e faia i le mama, maualuga-le lelei, susu susu e aunoa ma ni faʻaopoopoga. O sulu i totonu e masani ona faʻapalapalaina, e faia ma le faʻaeteete ma o loʻo tu i fafo. O le toe toe faʻamaufaʻailogaina ma faʻafesoʻotaʻi i le vaega autu e faʻaaoga ai le tekinolosi faʻapitoa, o le mea lea o le a le faʻapipiʻi le oloa ma tafe mai ona vae.

O le fufusi o loʻo i totonu o nei totini ua suia e se fusi faʻalanu, o loʻo mautinoa ai e fetaui lelei. I le taimi lava e tasi, o faʻamaʻi o le maʻisuka e le faʻalavelave ai le tafe o le toto ma aua le faʻamalosi i masini mumu o vae. E mafai ona faʻaaogaina uma mo togafitiga ma mo le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka mai pito pito i lalo.

Talu ai ona o le maʻisuka e maua ai le paʻu o vae ma vae e matua vaivai lava ma faigofie i vaʻa, manua ma maʻi maʻi, o le faʻaaogaina o totini faapitoa ua mamanuina e faigofie lava. Mai lenei foliga e le taua tele o lavalava i nisi o taimi, o le tulaga o le soifua maloloina o le tagata e tuusao lava.

Tisuka vae - o se faʻalavelave faigata o le maʻisuka, lea e lamatia ai le atinaʻeina o le gangrene ma le tipiina o le lima

O le faʻaauau pea ona faʻaoga o totini mo le maʻisuka e tatau ona avea ma tasi o elemene o se olaga masani. E i ai so latou aafiaga i le tino o le tagata maʻi:

  • faaitiitia le vaivai o le vae ao savali ma agai,
  • aloese mai le fausia o le mafiafia i pito i lalo,
  • ona o le aʻafiaga o mea faʻapitoa e puipuia ai le atinaʻe ma le toe gaosia o sigi ma siama i luga o le paʻu o vae,
  • faaitiitia le avanoa e tupu ai le vevela o le paʻu ma le foliga mai o sana,
  • tuʻuina atu lelei le faʻamalositino.

Mo se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka ina ia aua neʻi faʻafefeteina e ni faʻafitauli matuia, e manaʻomia e le tagata ona tausisia se ituaiga olaga: puleaina le toto suka, tagofia fualaau faasaina i le taimi ma mulimuli i se taumafataga.

E taua foi le mataʻituina o le tulaga o vae, togafitia sina mea itiiti i le taimi, ma ia tausisia le tumama i aso taitasi.

Faʻatasi ma le faʻaaogaina o totini maualuga mo le maʻisuka, o le a fesoasoani lea i le tausia o le ola maloloina ma puipuia ai faafitauli ogaoga o vae.

Ofo faʻamaʻi mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka

I le kelope, e 400 miliona tagata e maua i le maʻisuka. E le o se mea e ofo ai, o le gaosiga o le maʻisuka ua faʻapena ona atinaʻe: fualaau faʻasaina, insulin, masini mo lona faʻafoega ma le teuina, faʻasolosolo vave, tusi aʻoga ma e oʻo lava i totini o le maʻisuka.

E le gata i lea, o loʻo maua i le lautele ma e le gata ina faʻamafanafanaina le tino i le le lava o le toto, ae toe tufatufaina atu le avega, puipuia le kulimi mai sana, ma tamatamailima ma mulivae mai le afaina, faatele le faamaloloina o manuʻa laiti. O faʻataʻitaʻiga aupito sili ona maualuga o loʻo pulea le avega i luga o le paʻu o vae, le vevela o vae ma faʻasalalau faʻamatalaga o mea lamatia i le telefoni atamai.

Mafaufau po o le fea o nei galuega e matua manaomia, ma pe o le a le tulaga e tatau ona filifilia e le maʻisuka pe a filifilia ni totini.

Talofa O loʻu igoa o Galina ma ua ou le toe maua i le maʻisuka! Na na o le 3 vaiaso na ou aveina aiia aumai le suka i le masani ma aua nei avea ma vaisu i fualaau le aoga
>>E mafai ona e faitau i lau tala iinei.

Tuua Lau Faamatalaga