Togafitiga o le suka o le maʻisuka ma le maʻi o le gaʻo: auala e togafitia ai, iloiloga

O ai na faʻamalolo maʻi maʻi o le gaʻo, faʻasoa faʻamatalaga! Leai se togafitiga e fesoasoani, ou te manaʻo e faʻataʻitaʻi togafitiga faʻavae.

Fesoasoani i tagata! O loʻu tinā (tina o loʻu tinā, sa i ai foi le thrombophlebitis, ona sosoo ai lea ma se maʻi maʻi) e le maua i le maʻisuka. Ae o vae, ae maise lava le tasi e matataʻu e matamata ai: o se manuʻa tele lapoa, mumu faataamilo i le ulupo. Fomai ... leai se mea, sa ou taumafai i ni mea manogi eseese, o togafitiga faa-aganuu, ma o lona loto o le a maliu mai le tiga. O le a le mea e fai, e le itiiti ifo i le tasi le tagata o loʻo i ai se mea na fesoasoani. Faamolemole faasoa

Faʻamolemole taʻu mai po o le fea o mea totino e solo e faʻaaogaina i le togafitiga o maʻi pipili, talu ai e tele naua. Pe lelei foi le faʻaaogaina o fusi - branolind. Tusi tusiga, o ai na fesoasoani i ai ma pe faapefea ona vave?

Taumafai le mummy i le meli. Faʻafefiloi 50 i le 50 ma lubricate le manua, ma lalo o le fusi mo se aso

I le tusiga muamua, e tele ni iloiloga lelei e uiga i le faʻaaogaina o le ASD mo maʻi faʻamaʻi i vae, ma e oo lava i fomaʻi ua faʻaaoga lelei lenei fualaau faasaina. Ou te ono lamatia le togafitiga. O le vaega ole ASD e mafai ona faʻatau i totonu o le vet. fale talavai. O le fualaau faasaina e malosi, ae mo nisi mafuaaga mo togafitiga o tagata e le o faatagaina e pulega maualuga. Ae o le tele o ASD na fesoasoani e togafitia faʻamaʻi, aemaise lava o le dermatological, e aofia ai vae o le vae.

E pei o le maʻi o le vae e le faʻamalolo mo le tausaga, e tuai i le ituaiga o sana, ona oʻo ai lea i le mumū, pele ese mai le paʻu, e toe faʻaalia foi, oozes. Tusi ni faʻamatalaga na fesoasoani i mea manogi o loʻo i luga o le vae i se solo o le solo. Masalo e na ona e manaʻo e te pepelo mo ni nai masina ae le o le laa i ou vae.

Na fesoasoani le gaʻo o le papa i loʻu tama e faʻamalolo ai le pamu o le Church and Tar baths. O le po na latou faia ai le taele, ma pe a maeʻa le fusi i le pulu. O lenei auala na fesoasoani tele i togafitiga. Na faʻamalolo maʻi pipili ma e leʻi toe faalavelaveina.

o le falemaʻi e faʻatau atu le suauʻu mo le maʻi papala e faʻavae i luga o le sami buckthorn, ou te le manatuaina le igoa, ae e tau ile 50-58UAH. Na fesoasoani i loʻu tina, na mafatia ai mo le toeitiiti 2 tausaga.

O loʻo i ai pea le tele o iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o suauʻu mo le maivi o le taʻavale e faʻavae i luga o le hyoxysone, gentamicin, sinoflan ma mitiluratsin ointments - vae o le vae e leʻi faʻamalolo mo le tele o tausaga, faʻamasino e ala i iloiloga i le soifua maloloina, o lenei suauʻu na tolopoina mo le tele o vaiaso.
O le fua lenei: faʻafefiloi i totonu o se ipu e leai se afaina 1 paipa o le hyoxysone, gentamicin, sinoflan ma le mitiluratsin o le suauu, 100 g o vaseline ma le 4 pepa o le streptocide i le paʻu. O aso uma, e sili atu le tuʻuina o lenei paluga i luga o se solo solo ma faʻaoga i manua aʻo lei alu i le moega.

E i ai soʻo se tasi e iai ni a latou faʻaaliga e uiga i le faʻaaogaina o le taʻavale mo le maʻi papa?

Sa ou faitau i le tele o iloiloga lelei e uiga i le togafitiga o maʻi pipili ma le suauu. Stellanin PEG Sa ou faatauina mo loʻu tina, ua leva ona ia maua vae vae. A o lei faia lenei mea, sa latou taumafai e togafitia isi mea manogi: pepe, levomikol, togafitiga faʻaleagaga a tagata. Ae leai se aoga, o le aafiaga e le tumau.
Mai Stellanin, na amata ona faʻamalolo manuʻa ma taofi le susu mai aso muamua o le faʻaaogaina. Mo se masina e toetoe lava a tosoina i luga.

Toa lelei tagata uma. Ua mafatia Tina mai se maʻi o le gaʻo mo le tusa ma le 9 tausaga. aisea e te le taumafai ai. Ia, na fautuaina le laumei Ximedon. lelei fualaau faasaina. I luga o le initaneti sa ou maua ai se togafitiga i le isi suauu Argosulfan ma Olazol. fesoasoani. ma lenei togafitiga o loʻo ia inu pea Omega 3. o loʻo i ai ni faʻaleleia. E faasaina e le Atua se fesoasoani i se tasi tagata.

O le suauu Vishnevsky na fesoasoani ia te aʻu lava ia

ma fomaʻi uma. ao le i togafitia o ia

O tagata!
XXI senituri i le fanua!
O togafitiga faʻapitoa, o le mea moni, fesoasoani, ae e faʻaaogaina pe a leai ni mea uma ua atiae e saienisi. Ma e latou te fesoasoani, ioe, e itiiti lava le aoga nai lo fualaau faʻaonapo nei ma laei.
I le taimi nei, o maʻi papala (mo se faʻataʻitaʻiga, ma veins varicose) ua manuia manuia i le 95% o mataupu. O le mea moni, o fualaau faʻasaina o nisi taimi e taugata tele, ae ua uma ona tatou faʻalauiloaina le gaosiga o vailaʻau i Rusia mo le togafitiga o manuʻa eseese, e le maualalo ifo i tagata mai fafo.
Faʻalogo i togafitiga ma togafitiga faafomaʻi o le ituaiga Optimelle - e mafai ona faigofie ona faʻatau i le faleoloa o le KAMA i luga o le initaneti (kama-med.ru) ma le faʻatagaina i Rusia.
Ou te mautinoa o le tele lava o nei fesoasoani o le a fesoasoani.
PoviTex (PoviTex) - laei ma povidone-iodine, LikoTul faʻatasi ai ma siliva siliva (LicoTul Ag +), Prontosan (Prontosan gel) - gel antimicrobial mo manua ..
Ae e te le iloa lava .. - e tele mea oi ai iina.
Google ma Yandex e fesoasoani ia oe!

kulimi mo le maʻi papala .... na tausi e le tausisoifua lona tama ... ..

1. geoxysone 1 tube 10g
2 .methyluracil 1 masini
3. Vaseline 1 masini
4 streptocid 2 pusa (2 kalama taitasi)
5. Sinaflan 1 pepe
6. gentomycin 0.1% 1 masini

faʻafefiloi nei mea uma ma teu i totonu o le pusaaisa, faʻafeiloaʻi faatolu i le aso, ma faʻaleleia 2 taimi i le aso, e tusa lava pe faʻaleleia 1 taimi i le aso ....... o le faailoaina o ia lava e tatau ona pulea nei nofoaga, i le tulaga o foliga mai vave lava e faʻafiti ...

Vaʻaia o le faʻaleleia o le maʻi o le toto

  1. Vaega o uluaʻi faʻamaʻi - i lenei laasaga o loʻo i ai le siʻitia malie o le tele o le ulupo, o lona loloto ma foliga mai i le pito i lalo o se mea paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe. O nei mea uma e masani ona faʻatasi ma se manogi le lelei. O vae ma vae e mafai ona paʻu ma malulu, o loʻo i ai se faʻalogona o goosebumps.
  2. Vaega o le faʻamamāina o le ulutala - o le a faasolosolo malie le mou atu i le uligā, o le pito i lalo e avea ma lanu piniki i lanu. O le tele o le ulupo ma le loloto e le toe tupu.
  3. Vaega o le faʻamaʻi faʻamaʻi - e masani lava o le faʻamalolo e amata mai i pito o le faʻavae, ma o le tele o le ulcer e amata ona faʻaitiitia. Afai e faia se togafitiga lautele ma togafitiga i le lotoifale, ona sosoo ai lea ma le taimi e amata ai ona maua i le ulugalii ia faamaʻi faamalolo.

O nei laasaga o uiga ia o se ala lelei o maʻi pipisi i le maʻisuka. Ae e le tupu lenei mea i mataupu uma. Afai o se siama e pipii i le gaioiga, ona mafai lea e le mumū ona salalau atu i le ponaivi o le tino ma manua, o le faagasologa o le pala e amata, lea e manaʻomia ai le togafitiga o taotoga.

Afai e le pasi le afaina o le pusa mai le muamua tulaga i le lona lua, ae amata ona alualu i luma ma loloto, o lona uiga, o le mafai ona atiaʻe le gangrene. E mafai ona masani lenei mea ma le le talafeagai o togafitiga o le maʻisuka ma le faʻaalia o faʻafitauli faigata.

O le gangrene o le maʻisuka o se tulaga lea e lamatia ai le ola ma, i le avea ai o se tulafono, e tau atu i le tosoina o le vae. Faʻalagolago i le faʻaogaina o le gaioiga ma le loloto, o le tipiina foi e mafai ona i ai i le maualuga o le vae po o le ogavae vaevaega, e ui lava e amata uma i le vae o le maʻisuka.

I le taimi lava e tasi, o le paʻu o le paʻu i fafo e le masani ona logoina, e mafai foi ona faʻamalosi i le pito i lalo o le pala, ae o le faagasologa o le a faaauau pea ona loloto. O le mafuaʻaga lea e faʻasaina ai le maʻi o le gaʻo i le maʻisuka.

Togafitiga faʻamaʻi toto

Togafitiga ole maʻi o le maʻisuka e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga faafomai ma ia mautinoa ia mafaufau i le tulaga ole faagasologa o le manua. E tatau i tagata maʻi ona:

  1. matau le moega e malolo (o nisi taimi e fai-moega),
  2. 'ai saʻo
  3. ia lava le protein
  4. minerale ma vitamini
  5. ia siaki pea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i lalo o le vaavaaiga a se endocrinologist.

Afai o le tagata gasegase e le o nafa ma le mulimuli i fautuaga poʻo le maualuga o le suka e le mafai ona faʻamaonia i luga o se mea i fafo atu, ona mafai lea ona faia i se falemaʻi endocrinological.

I le maʻisuka, e tatau ona togafitia se mea e faaleagaina ile vaevaega i vaega faapitoa o le maʻisuka vae poo potu o le podology ua fuafua faapitoa mo le maʻisuka. E matua faasaina le togafitia oe lava.

Puipuiga o le faʻamaʻi faʻamaʻi toto i le maʻisuka

O le auala autu e puipuia ai lenei tulaga o le vave iloa lea o le maʻisuka (aemaise lava le ituaiga lona lua), o lona togafitiga talafeagai ma le ausia o se tulaga tumau o le kulukose i totonu o le toto.

Afai e tatau ai, ona e tatau lea ona e tausisi i se meaʻai, faaaoga fualaau faasaina i lalo o le suka pe faia ni tui inisalini.

Talu ai o le angiopathy ma le polyneuropathy o le maʻisuka o se faʻalavelave faifai pea o le maʻisuka, e taua le amataina o le puipuiga i le vave e mafai ai, i le amataga lava o le atinaʻeina o le maʻi. E le gata i lea, o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mulimuli i nei taʻiala:

  • fai ni faʻapitoa faʻapitoa (poʻo le itiiti ifo i le sologa lelei) seevae talafeagai mo le taimi o le tausaga,
  • latou te siaki pea lava pea le tulaga oo latou vae, ia vave ona taofia le tupu mai o microtrauma, vavave ma abrasions,
  • aloese mai le umi o le savali ma faateleina le mamafa i luga o vae,
  • aloese mai le vevela po o le soona maualuga o vae,
  • e tusa lava pe i ai sina manua o le vae, amata togafitiga vave i lalo o le vaavaaiga faafomai.

Necrectomy

E tatau ona suʻeina se faʻamaʻi vaʻaia e ala i le faʻaogaina o le faamau, aua e oʻo lava i se motu laʻititi e mafai ona iai se manua loloto o se manua.

E masani lava, faʻatasi ai ma le faʻataʻi toto, o fatu e fai i le pito. E tatau foi ona faʻamavaeina e faʻaititia le tikeri o le mamafa i luga o le faaletonu. E le gata i lea, o lenei faiga o le a faʻaleleia ai le tafe o mea o loʻo aofia ai. I nisi o tulaga, o le aveeseina o le fao e ono manaʻomia pe afai o le manua e tu i se vaega i luga o le moega, o le pito i luga o le tamailima.

Faatapulaa le laueseina

O le tagata poto faapitoa e tatau ona nofouta o le toatele o tagata gasegase e le mafai ona tausisia manaoga mo le lauina o le vae, talu ai e masani ona le afaina ia faaletonu, ma o lea e le afaina ai le galuega a le tagata ma ona gaioiga.

A maua le manua o lenei ituaiga i tua o vae poʻo lalo vae, e le manaʻomia ni auala faaopoopo mo le lauina o le uta: o le manuʻa e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma seevae. Ae a iai se faaletonu i luga o le mulivae poo le vae, ua uma ona manaʻomia se masini faapitoa. I le taimi nei i le tulaga lenei, o se fusi e fausia mai polymers e faʻaaoga. E fai ma sui o se seevae e mafai ona aveesea ma e le mafai ona aveesea. O lenei metotia e lelei i le mafai ai ona e faia ni gaoioiga masani e aunoa ma le avega mamafa i vaega o loʻo aʻafia ai le vae. O se tasi o ituaiga o sea mea e fesoasoani ai o le suʻega o le siʻitagavae. O loʻo faʻavaeina lona mamanu ina ia faʻavavevave ai le faʻafouina o auala e faʻaaogaina ai vaega nei:

  • O le tasi o vae tolu o le avega ua tuʻuina atu i le susulu mai le vae,
  • O le mamafa i luga o le vae ua tufatufa tutusa,
  • O le manua o le nofoaga e puipuia mai le vevesi,
  • O le fetoʻaina o le manua ua faʻaitiitia.
Faʻatasi ile vae ole maʻi suka, e leʻo taimi uma e mafai ai ona faʻaaoga se fagu polymer - e iai ni tapulaa maʻoti. Ua vaeluaina i latou ma le aiga. Muamua e aofia ai le i ai o manua o le purulenti ma manua o le necrotic i le eria o le ofuina o sepsis ma / poʻo le gangrene. O le lona lua o loʻo faʻaalia i le pepa:
  • Malosiaga faʻamaʻi pipisi,
  • Maualuga maualuga i le faʻaaogaina o le oloa,
  • Oʻi gasegase ma le toʻalaiti,
  • Fefe i le faia o se oloa.
Faʻalagolago i le ituaiga o leiona, e mafai ona faʻavaveina masini e faʻaleleia ai le tino. Mai le amataga o le faʻaaliga i le faʻamautuina atoatoa o le maʻi, o le avefaasolo o le 40-60 aso e pasia.

O le faʻavaeina o "faamalama" mo manua i totonu o toso, tootoo, seevae faʻasolosolo, o le savali e le o ni auala e lafoaʻi ai ma e le faʻaaogaina i auala e aʻafia ai le vae o le maʻisuka.

O le a le togafitiga mo maʻi pipisi i le maʻisuka?

Ninulka »Tesema 19, 2008 6:36 pm

Talofa Ua ou fou i lau 'upega tafaʻilagi. Ua mafatia lou tina mai le maʻisuka mo le fitu tausaga2. Sa toesea o ia i se tootoo lapoa.
Faamolemole fesoasoani, atonu o se tasi na faʻalogo ma taʻu mai ia te aʻu.
E pei ona ou vaaia i le polokalame "soifua maloloina," sa ou faaaogaina le fualaau faasaina e togafitia ai le maʻi o le tui i oʻu vae. O se tamaloa na tui i nisi o nofoaga ma fualaau faasaina lea e mafua ai le tuputupu aʻe o le tino, ma o le taunuuga o lea mea e oo lava i manua sili ona leaga na lamatia ai le faoa faamavae.

Na ou faalogo mai foi i loʻu taliga o Novosibirsk i le taumalulu talu ai na amata ai ona latou maua se fualaau faasaina e mafua ai le tuputupu ae lapopoʻa. O le igoa e faigata ona faʻalogo, muamua e amata le "VENO".

Faamolemole fesoasoani i soo se tasi e mafai.

Marvana »Tesema 19, 2008 6:59 i le afiafi

Fantika »Tesema 19, 2008 8:51 pm

Ninulka »Tesema 19, 2008 11:43 pm

Marvana »Aso 20, 2008 3:00 i le.m.

Ninulka »Aso 22, 2008 7:50 pm

O lo tatou suka 5, 6.7 endocrinologist e faapea, mo lona tulaga ma tausaga e sili ona lelei. E fua faatolu le suʻu i le aso.

Na ou vaai i oʻu lava mata o le polokalame "Soifua Maloloina" na faaalia ai se moa moa lea na latou tuiina ai lenei fualaau faasaina, na ufitia uma i toto toto, ae ou te lei faalogo i le mea na taʻua ai ma le mea na tofotofoina ai ma e le o vasoprostan. Vasoprostan na o le tolopoina le afaina o vaʻa toto, ma o se faʻamaloiloina e mafua ai ona ola. Ina ua mavae aso e tolu o le injections, na amata le faamalologa, e pei ona fai mai le tagata maʻi i le potu. Na faia lelei le injections i vae. Ua ou faalogo i le tele o fualaau faasaina, ae ua tolopo uma le toesea. O le tele o taimi na taoto ai o ia i totonu o le vateatea ma lona tina ma le tina faaletulafono. Na vaevaeina lona vae, fai mai fomai tipitipi afai e faaleagaina ipu, ona avea lea o se gataaga e le gata, e tasi lava i soo se taimi, e mafai ona alu le ulua.

Marvana »Aso 22, 2008 9:35 i le afiafi

Fantika »Aso 22, 2008 9:52 i le afiafi

Ninulka »Aso 22, 2008 10:52 i le afiafi

Hork ™ »Aso 22, 2008 11:23 i le taeao.

Dr. anna »Aso 22, 2008 11:15 pm

Ninulka
E mafai ona e tusitusi ia le itiiti ifo - o le vailaau o le vailaau o loʻo tilotilo atu i le tina (i Volgograd o loʻo i ai, ma e matua taua tele)? O suʻesuʻega vascular (ultrasound of arteries)? O a taunuuga? Ona e iloa lea, o le tele o le maʻi o le maʻisuka o le neuropathic ulcers, lea e leai se mea e faia i vaʻa autu. Igoa hemoglobin glycated? Cholesterol? Seoli?

Ma aua le faia ni mea valea. I le lalolagi atoa, faʻatasi ai ma le TAS SSS (o lona uiga, o maʻi fatulasea e mafua mai le le atoatoa o le tino), o le toe faʻafoʻiina o le toto e ala i taotoga vascular ma tumau pea le togafitiga sili ona lelei, pe afai ei ai se mea faʻapitoa mo lenei mea. Leai se tasi e toilalo (a le o?) Lavega sauniuniga i totonu o vae uma poʻo fuamoa moa.

Ninulka »Aso 22, 2008 11:23 i le taeao.

Hork ™ faafetai tele tele. Ma e le mafai ona tatou gafatia

Dr.Anna Ae i E. Malysheva, latou te paʻu i le polokalame o le Soifua Maloloina. E na o le tele lava o le faitau aofai o le atunuu o loʻo momoe i le taimi o le faʻasalalauga.

Dr. anna »23 Me, 2008 12:32 PM

Marvana »Tesema 23, 2008 10:35 PM

Tele tina »Aso 29, 2008 1:56 i le.m.

E itiiti loʻu nofouta, o loʻu toalua ua maliu lenei mea. I luga o le TV na latou faʻaalia ai le taimi o le mauaina o le faʻailoga a le setete. O lenei mea o se mea fou atoatoa lava, e faʻaaogaina genetically. O igoa autu e fesootaʻi ma lenei vailaʻau o Bochkov ma Tarantull (o le muamua o se polofesa, o se fomaʻi na galue tuusaʻo ma tagata gasegase, o le tagata ola faʻasolosolo ma le geneticist o le na atiae lenei mamanu.

Ae paga lea, o le upega tafaʻilagi e na o lomiga lauiloa, e pei o le http://www.inauka.ru/health/article36160/print.html

E MAFAI ONA ou iloa o le aso nei e sili atu ma le 50 tagata e laveaʻiina mai le faʻasalaga e le mafai. (Lua tausaga talu ai na na o le lua, sa ou i ai moni lava i nei uluai suesuega).

AOFA: A o nei tagata uma e leʻi mamaʻi i le maʻisuka, ae o le faʻamaʻiina o le endoarteritis.
E le o aʻu o se fomaʻi, ae atonu ei ai ni faafitauli eseese i vaʻa, ma e le otometi lava le tuʻuina atu i le isi. Ae atonu e leai, ona e tele mea tutusa.

Tuua Lau Faamatalaga