Retinalamin: faatonuga mo le faʻaaoga, analogues ma iloiloga, tau i falemaʻi o Rusia

Tau o falemaʻi i le initaneti:

Retinalamin o se vailaʻau mo le faʻaaogaina masani i le ophthalmology lea e faʻaleleia ai le toe faʻafouina o le retinal ma mata o le tino.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le Retinalamin o loʻo maua i le tulaga o se lyophilizate mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻapipiʻiina ma le faʻamalamalamaina o parabulbar: paʻu paʻu poʻo le paʻu o le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le lanu samasama (22 mg i totonu o se fagu 5 ml, i se pusa paʻu o le 5 PVC alumini / foil film, i se pepa pepa 2 pusa).

I le 1 fagu o le lyophilisate e aofia ai:

  • Mea aoga: retinalamin (o se faʻafitauli o vaega ninii polypeptide soluble o vai o le retina o lafumanu) - 5 mg,
  • Isi vaega: glycine (faʻamautu).

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • Glaucoma matua amata-angle,
  • O le maʻisuka retinopathy,
  • Faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga o le tino, e aofia ai le faʻasolosolo ma le fomaʻi,
  • Ogatotonu tutotonu ma le lautele o le toto,
  • Myopic faamai (o se vaega o le tuufaatasiga o togafitiga).

Contraindications

  • Faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻasolosolo faʻasalalau o le faʻasalaga ma le fomaʻi o le mafaufau, totonugalemu ma le lautele o le gaioiga faʻamalosi - mo tamaiti ei lalo ifo o le 1 le matua,
  • Myopic, o le maʻisuka retinopathy, o le glaucoma matua-faʻaaogaina muamua-mo tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua (ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le saogalemu ma le lelei o togafitiga fualaau),
  • Vaʻavaʻavega ile vaega o le oloa.

I le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o Retinalamin ua solia (e leai se faʻamaumauga e faʻamaonia ai le saogalemu o le faʻatagaina).

Afai e manaʻomia, faʻaaoga i le taimi o le lactation e tatau ona filifili ile faʻaiʻuga o le susu.

Tosiga ma le pulega

O le fofo o le Retinalamin ua maeʻa ona faʻaogaina ile intramuscularly poʻo parabulbarno.

Fautuaina fua mo tagata matutua:

  • O le ogatotonu ma le lautele o le toto, o le ogatotonu tutotonu o le flammatory and traumatic etiology, le retinopathy o le maʻisuka: intramuscularly or parabulbally once a day for 5-10 mg, taimi o togafitiga - 5-10 aso, o se vasega lona lua e mafai pe a talafeagai pe a uma le 3-6 masina,
  • Glaucoma faʻataunuʻu muamua-taumatau: faʻaaogaina le intramuscular poʻo le parabulbar e 1 le aso i le aso ile 5-10 mg, o le umi o le togafitiga e 10 aso, e mafai ona faʻatonu se vasega lona lua pe a uma le 3-6 masina,
  • Myopic disease: parabulbarno e tasi i le aso ile 5 mg, kosi - 10 aso, e fautuaina e tuʻufaʻatasia ma vitamin B ma faʻamaʻi faʻamaʻi.

I le togafitiga o le tumutumu ma le lautele o le toto, o le ogatotonu tutotonu o le flammory and traumatic etiology, o tamaiti ma le tupulaga talavou ua faatonuina i totonu o le iniseti poo le parabulbar injections 1 taimi i le aso i se fuataga se tasi, e fuafua i tausaga:

  • Mai le 1 tausaga i le 5 tausaga - 2.5 mg i le taʻitasi,
  • Mai le 6 i le 18 tausaga - 2.5-5 mg ia taʻitasi.

O le umi o togafitiga e 10 aso, pe a manaʻomia, toe faia le vasega pe a uma le 3-6 masina.

Aʻo le tuiina, faʻaitiitia le lyophilisate i le 1-2 ml o le 0.9% sodium chloride solution (mo tamaiti ma tagata matutua), vai mo le iniseti poʻo se 0.5% fofo o le gacaine, poʻo le novocaine (tagata matutua). Ina ia aloese mai le foaming, e fautuaina e tatau ona taialaina le nila pe a faʻalauiloa le soli i le puipui o le vial.

Faatonuga faapitoa

O le fofo sauniuni e le mafai ona teuina, o le lyophilisate e tatau ona faʻavaivaia i se faʻavave vave i luma o le tui.

E leai ni foliga o le gaioiga a le Retinalamin i le fua muamua poo le faaiuga o le vasega.

O le vaifofo e tatau ona faʻaaogaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Afai e te lafoaʻi le tui e sosoo ai, e le mafai ona e faʻaluaina, o le isi pulega e manaʻomia ina ia faʻatino e tusa ai ma le faʻatulagaga masani mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E le fautuaina le fofoina o le Retinalamin ina ia fefiloi ma isi togafitiga faafomai.

O le meafaigaluega e le afaina ai le mafai gafatia e faʻatautaia auala faʻapitoa, e aofia ai taavale.

Faʻaiʻuga

Ole lapataiga o loʻo lapatai mai ai le mafai ona atiaʻe faʻasalaga o loʻo mulimuli mai pe a faatonuina le Retinalamin:

  • Faʻasalaga e le afaina i le tulaga o le soʻo se tagata lava ia i le vaega o le vailaʻau.

Contraindications

O le Retinalamin ua solia i mataupu nei:

  • O le maʻitaga ma le taimi o le fafagaina (le faʻasalalauga saogalemu mo lenei vaega o tagata gasegase e leʻi suʻesuʻeina),
  • E sili atu i le 1 le tausaga (faʻataʻitaʻiga pito i tua (totonugalemu ma le lautele), faʻatoʻa tutotonu tutotonu o le flammatory etiology) ma e oʻo atu i le 18 tausaga (o le glaucoma matala muamua-taui, resinopathy o le maʻisuka, maʻi o le myopic - o le faʻailoga saogalemu mo lenei vaitau o tagata gasegase e leʻi suʻesuʻeina),
  • Vaʻaia le vailaʻau.

E leai ni faʻamatalaga i fegalegaleaiga ma isi fualaau / vailaau.

Faʻasalaga

Faʻasalaga faʻamaumauga e leʻi saunia. E le o faamauina i le taimi nei ni mataupu faʻaletonu.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le Retinalamin o loʻo faʻatusalia e se lyophili, lea e gaosia i foliga o le lanu paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le sinasina lanu, e talafeagai mo le sauniuniga o se vaifofo togafitiga. O le auala o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le intramuscularly ma parabulbar. E tasi le afifi o loʻo i ai fagu 2 pe 5. O se faʻasologa faʻamalosi e maua ai le fegalegaleaiga o vailaʻau o loʻo aoina i le vailaʻau kemikolo o Retinalamin:

povi polypeptides retinal cattle (5 mg)

Faʻataʻitaʻiga

O lenei mea o se mea e faʻaleleia ai le tino o loʻo i ai se aafiaga manaia i cellule toeititi ma photoreceptors, faʻaleleia le felagolagomaʻi lelei o elemene, ma toe faʻaleleia le malamalama o le aʻafiaga o le faʻaaliga. I lalo o le faatosinaga a le polypeptides o le peta, e mafai ona vave faʻasolosolo lelei le gasegase o le tino, o le malosi o le tali atu o le mumusu e mafai ona faʻaititia, ma mafai ai ona vave faʻagasolo togafitiga i pateni maʻi ma faʻamaʻi.

O se iloiloga atoatoa o le pharmacokinetic o vaega galue e le mafai. Faatasi ai ma itu lelei o togafitiga faasao ma Retinalamine, e tatau ona tuueseese na ituaiga o mea e fai i se vaega o vaega ninii o le polypeptide soluble vai e maua ai le mamafa o le mamafa o le mamafa i le 10,000:

  • faaleleia le metabolism o mata o mata,
  • faʻaosofia le faʻamalosia o le protein intracellular,
  • ua faʻaagaoioia le gaioiga o paʻu o le vaeluala,
  • manuia le tauina o le mumū, faʻaogaina o le faʻaogaina o sela,
  • faʻataʻitaʻiina faiga faʻalelei o le lipid oxygen,
  • e maua ai le retina i vitamini manaomia,
  • faʻaleleia le ata vaaia pe a uma le vasega muamua,
  • sili atu le faʻaaogaina o malosiaga.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole malosi o tomai faʻapitoa e le fautuaina e faʻafefiloi ni fofo ile tasi fagu i le taimi e tasi. Mai i ia ituaiga manua, o le togafitiga ole togafitiga o lenei fualaau faasaina e matua vaivai, e le o aofia ai aafiaga i itu. I isi itu, o fegalegaleaiga a le retinalamin i le faʻatinoga e leʻi faʻamaumauga i faʻamatalaga auiliili e le o atagia mai.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

E leai ni aʻafiaga na lipotia mai e fomaʻi ma fomaʻi, e leʻi tusia foi e fomaʻi o le tino. O se tuusaunoaga o le faateleina o le lagona lelei o le tino i mea gaosi mai le tuufaatasiga o Retinalamin. O le iʻuga, o aʻafiaga i le lotoifale e tutupu e le tumau i le natura, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina poʻo lona sui i se analog.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

Retinalamin e mafai ona faʻatau i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga, ae naʻo le faʻaaogaina e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. Teu le paʻu i ni ipu i se mea matutu, pouliuli ma malulu. Ia mautinoa e matau aso e muta ai. A maeʻa le vailaʻau, faʻapala vave, faʻatau se paʻu eletise e fai ai inisiua i totonu o le tino.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le vailaau faʻasaina e aofia ai se faʻalavelave o vai e mafai ona sosolo vaega ninii o le porotini. Faʻatinoga o gaioiga o le faʻaleleia lea o le metabolism o mata mata ma faʻasalalau le galuega o siama faʻamau. O fualaau e iai sona aoga aoga mamanu, ma faʻafetaui foi le faiga gaʻo gaʻo, e fesoasoani i le faʻamautuina o malosiaga.

E le mafai ona faia se suʻesuʻega o vailaau mo togafitiga, aua o le elemene galue o se vaega atoa o vaega ninii o polypeptide.

Aisea ua faatonuina ai

Retinalamin o se bioregulator peptide e mamanuina mo le faʻavaveina o le faʻafouina o le tino. O le mea autu o loʻo galue malosi o se faʻalavelave o vaega ninii o le polypeptide toefaʻi manu. O le vailaau faʻasaina e maua i foliga o se lyophilisate (paʻu mo le fofo). E faʻatautaia i le faʻaogaina poʻo le faʻatautaia (parabulbar).

Retinalamin e faʻaolaina ai elemene o le toeina ma photoreceptor. Faʻaliliuga i le vaʻai, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalosia le sootaga i le va o itu i fafo o photoreceptors ma le epithelium pigment, toe faʻaleleia le malamalama lelei o le retina. E le gata i lea, o le Retinalamin e toe faʻafouina ai le toto o le toto ma faʻateleina ai le faʻamaloloina o le retina i ona faʻafitauli eseese.

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i le foliga o se paʻu paʻepaʻe po o se paʻu paʻu. I totonu o le tasi pusa lua ato o 5 fagu. O le tasi vial e aofia ai le 5 mg o vaega ninii o le polypeptide vai-soluble retinal, ma le 17 mg o le glycine.

O le meafaigaluega na tuʻuina atu e le kamupani Rusia "Geropharm". O le tau o se tasi afifi e mai le 3500 i le 4500 rubles, ae o le tasi, e fai ma tulafono, ua lava mo se togafitiga.

Faailoga ma le faʻailoga

O le Retinalamin ua manatu o le faailoga autu lea mo le tofiaina o le tusi o le retinal dystrophy. E na o se tagata e faʻalogo i le fomaʻi e mafai ona fuafua le faufautua o le faatonuina o se fualaau faasaina e fuafua i mafuaaga o le dystrophy ma pathologies e fesootai ai.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o Retinalamin i le ophthalmologists:

  1. Matelaina o le maʻisuka. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e masani lava ona tutupu ni faʻalavelave mata. A aunoa ma togafitiga, o le retinopathy o le maʻisuka e mafai ona taitai atu ai i le tauaso. E faasolosolo malie le alualu i luma o le maʻi, ae tumau pea: o toto toto e afaina, o le a le afaina ai le afaina. I lenei tulaga, o le vaaia o mea vaaia ua faʻalavelaveina, ua faia ai sikuea e faʻamalosi ai le retina, lea e mafua ai le vavae ese.
  2. Ogatotonu ma le lautele faʻapitoa o meaola. O lenei faʻamaʻi e seasea ona iloa ma o loʻo faʻaalia i le solia o photoreceptors. O le tele o taimi, o le mafuaʻaga o le vailaau oona o se faʻasologa lea. Vaʻaia le vaʻaia, faasolosolo malie le vaʻaia o le vaʻai i lalo ifo o le malamalama. Faatasi ai ma le malosi, o le leai atoatoa o se vaaiga mamao e mafai.
  3. Post-traumatic and inflammatory central tutorial. O le mafuaʻaga o lenei tulaga o se soliga i le tino o le mata. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻataʻoto, ua faʻaumatia ai photoreceptors, o loʻo nafa ma le malamalamaga o lanu ma mamao mamao. I le taimi muamua, o le faʻamaʻi e le afaina, ae i le lumanaʻi o loʻo i ai se faʻaitiitia o le tino vaaia, faʻaaliga lautele ma le faʻatinoga i le pogisa ua faʻaitiitia.
  4. Glaucoma matua amata-angle. O lenei mea o se faʻalavelave o faʻamaʻi e mafua ai le faateleina o le mamafa o le toto ona o le le lelei o le tafe o le susu o le mata ma le tulaga masani o le pito o le potu pito i luma o le mata. Tatalo le glaucoma e tatala avanoa e masani ona maua. I le taimi muamua, o le maʻi e maua e aunoa ma ni faʻamaoniga. Le mafuaʻaga tonu o le glaucoma e leʻi faʻamautuina.

O le retinalamine togafitiga ua faʻamaonia mo liona eseese o le retina. O le fualaau faasaina e le aoga i faʻamaʻi ma retinitis pigmentosa. O faʻamaoniga e aofia ai lagona taitoatasi i vaega, maitaga ma lactation. E masani lava, o gasegase e faʻafefe lelei le vailaʻau, ae i nisi tulaga, e ono tupu mai ai meaʻai. O se itu faʻapena tutusa e mataituina ma le le faʻamaoni i vaega.

Tuua Lau Faamatalaga