Faʻamatalaga ma le tau o le kulukose mita E tasi le paʻi faʻapipiʻi faaopoopo

Tasi le Touch Select Plus o se mita faʻaonapo nei i le tasi Touch Platra platform. E i ai se atunuʻu faʻaogaina ma faʻaaoga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga saʻo. E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega, e 9 mai le 10 tagata faʻaoga i le iloiloga na maitauina e sili atu le faigofie ona malamalama i le taunuʻuga i le mata o le mita pe a faʻatusatusa i faʻatusa tutusa.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Van Touch Select Plus o se glucometa elekene e mamafa 200 g, ma le maualuga o le 43 × 101 × 15.6 mm. Mo le auʻiliʻili, o le toto fou atoa ma le maualuga o le 1 μl e faʻaaogaina.

O le masini o loʻo i ai faʻamatalaga nei.

  • O le saoasaoa o le saoasaoa o le 5 sekone.
  • O le fua faʻatatau o le 1.1-33.3 mmol / L.
  • Tulaga saʻo: ± 10%.
  • Punaoa o le eletise - lua masini lithium CR 2032.
  • Manatua - 500 iʻuga lata mai ma le aso ma le taimi.
  • Vaʻaia o le vevela - mai + 7 i le 40 ° C.

Glucometer One touch touch plus

Ole mita kullukose Filifili ma sili atu le masini e faʻapipiʻiina i le lisi a le gagana Rusia, ma o lenei ua sili atu le matagofie o le masini i le tagata faʻatau (e le o meaola uma e mafai ona mitamitavale i sea ituaiga o galuega). Faʻailogaina lelei mai isi faʻataʻitaʻiga ma le mea moni o le a e iloa o le taunuuga e toetoe lava a vave - vave 4-5 sekone ua lava mo le "faiʻai" o le meafaigaluega e fuafua ai le maualuga o le suka i totonu o le toto.

O le a le mea o loʻo aofia ai i le Van tach filifilia ma le glucometer?

  1. O se faʻamanatuga mo le tagata faʻaaoga (o loʻo i ai faʻamatalaga manino e uiga i lamatiaga o le hyper- ma le hypoglycemia),
  2. O le masini lava ia,
  3. Seti o fasi faʻaaliga,
  4. Ola faʻaaogā,
  5. 10 taʻavale
  6. Pusi togi laiti
  7. Faatonuga mo le faaaogaina
  8. Tulaga mo le teuina ma le fesiitaiga.

O le kamupanī o lenei masini o le American company LifeScan, lea e faʻapitoa i kamupani faʻapitoa uma o Johnson & Johnson. I le taimi lava e tasi, o lenei glucometer, e mafai ona tatou fai atu, o le muamua i luga o le maketi tutusa e maua le faʻaalia Rusia.

Auala e galue ai le masini

O le taʻiala o le faʻaaogaina o lenei masini e tele lava ina manatuaina le faʻaaogaina o se telefoni feʻaveaʻi. I soo se tulaga, a maeʻa ona fai lenei mea i ni nai taimi, o le ae iloa ai pe faʻapefea ona faigofie ona tago i le vili o Van touch ma faʻatasi ma oe i se telefoni. O fua taitasi e mafai ona tuʻu faʻatasi ma se faʻamaumauga o le iuga, aʻo gasegase e mafai ona tuʻuina atu se lipoti mo ituaiga taitasi o fuataga, fuafua le tau aofaʻi. O le faʻaleleiaina o loʻo faia e le plasma, o le metotia e galue i luga o metotia elemene o fuataga.

Ina ia iloilo le masini, na o le tasi lava le mataua o le toto e lava, o le fasi siaki e faʻaaoga vave ai le vai ola. O le gaioiga elekenelosi ma se eletise eletise vaivai e tupu i le va o le kulukose i totonu o le toto ma le faapitoa o le enzymes o le faailo, ma o lona maualuga e aʻafia i le maualuga o le kulukose. O le masini e iloa ai le malosi o le taimi nei, ma o lea e fua ai le maualuga o le suka.

5 sekone le pasi, ma o le tagata e iloa le iuga ile luga o le mata, e teuina i le mafaufau ole mafaufau. A maeʻa ona e aveeseina le fasi pepa mai le suʻega, e otometi ona tape. O le manatuaina o 350 mea mulimuli e mafai ona teuina.

Le lelei ma le le lelei o le gadget

O le tasi e paʻi i ai ma le glucometer o se mea faʻapitoa o se mea faʻapitoa, faigofie tele ona faʻatinoina. E talafeagai mo maʻi o vaitausaga eseese, o le vaega o matua matutua o le a vave ona malamalama i le masini.

Malosiaga e le mafaamatalaina o lenei glucometer:

  • Big screen
  • Menu ma faatonuga i le gagana Rusia,
  • Le mafai ona faʻatusatusa fua faʻatatau,
  • Lautele ma le mamafa,
  • E na o le tolu kulupu e puleaina ai (aua e te fenumiai),
  • Malosiaga e faamaumauina fua ao lei faia /
  • Suʻe latalata
  • O se faiga o auaunaga (pe afai e paʻu i lalo, o le a vave ona talia mo le toe faaleleia),
  • Tau faʻamaoni
  • Fale faʻapipiʻi faʻatasi ma se uʻamea paʻu paʻu ma le aʻafiaga.

E mafai ona tatou fai atu o le masini e toetoe lava a leai se faʻaoga. Ae o le a talafeagai le maitauina o lenei mamanu e leai se malamalama. E le gata i lea, o le mita e le o iai se lapataiga faʻalogo i iuga. Ae le mo tagata uma e faaaogaina, o nei uiga faaopoopo e taua.

Tau o le glucometer

E mafai ona faʻatauina lenei suʻega eletise i se fale talavai poʻo se faleoloa faʻapitoa. O le masini e le taugata - mai le 1,500 rubles i le 2500 rubles. E ese lava, e tatau ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga O le tasi paʻi paʻi e filifili faatasi ai, o lona seti e oʻo atu i le 1000 rubles.

Afai e te faʻatauina le masini i le vaitau o faʻalauiloa ma faʻaititia, e mafai ona e faʻasaoina lelei.

O lea e fautuaina ai e faʻatau ni faʻamau i totonu o afifi tetele, lea o le a avea foi ma se fofo taugofie.

Afai e te manaʻo e faʻatau se masini e sili atu ona faʻatinoina e le gata o le kulukose toto, ae o le cholesterol, uric acid, hemoglobin, sauniuni e totogi se ituaiga o auiliiliga i le itulagi o 8000-10000 rubles.

Auala e faʻaoga ai

O faatonuga e faigofie, aʻo leʻi faʻaaogaina, faitau le faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻi o loʻo aofia ai ma le masini. O lenei mea o le a aloese mai mea sese e alu ai le taimi ma neura.

Auala e faia ai se suʻesuʻega ile fale:

  1. Fufuluina ou lima i le fasimoli, solo i se solo pepa, ma sili atu ona lelei, faʻagogo i se lauulu lauulu,
  2. Faʻaofi le fasimea faʻasolosolo i luga o le paʻu paʻepaʻe i totonu o le pu faapitoa ile mita,
  3. Faʻaofi se vailaau e le faʻaaogaina i totonu o le peni,
  4. Faatautau lou tamatamailima i se tao
  5. Aveese le mataua muamua o le toto ma se cotton pad, aua nei faʻaaogaina le ava malosi,
  6. Aumai le lua mataua ile laina o le faailoilo,
  7. A maeʻa ona e vaʻai i le auiliiliga o le suʻega, aveese le fasi pepa mai le masini, o le a tape.

Manatua o le elemene o mea sese ei ai lava se nofoaga e tatau ai. Ma e tutusa ma le 10%. Ina ia siaki le gadget mo le saʻo, ia suʻe se suʻega toto mo le kullukose, ona faʻamaonia saʻo lava lea o ni nai minute i le mita. Faatusatusa taunuuga. O le suʻesuʻeina o fale suʻesuʻe e sili atu ona sao, ma afai o le eseesega i le va o nei mea taua e le taua, e leai se mea e popole ai.

Aisea ou te manaʻomia ai se glucometer mo tagata vaʻaia?

I le faaiuga, o loʻo i ai se mea - prediabetes. E le o se faʻamaʻi, ae o se laina laina laina i le va o le masani ma togafitiga. O le a le itu o lenei tala faʻatusa o suiga o le soifua maloloina, e faalagolago, i se tulaga sili atu, i le tagata maʻi. Afai ua uma ona ia faaalia se soliga o le faapalepale o le kulukose, ona tatau loa lea ona alu i le endocrinologist, ma ia faia se fuafuaga faapitoa mo le faasaʻoina o lona olaga.

E leai se mea e inu ai vailaʻau i le taimi lava lea, faatasi ai ma togafitiga e toetoe lava a le manaʻomia. O a suiga e matua tele lava le taumafa. O le tele o masaniga meaai o le a foliga mai o le a lafoaia. Ma o lea e manino ai i se tagata le ala o le mea na te 'ai i luga o le kulukose, o lenei vaega o tagata gasegase e fautuaina mo le mauaina o se glucometer.

O le tagata maʻi e aofia i le faagasologa o le togafitiga, ua le toe avea o ia ma se tasi o mulimuli i faatonuga a le fomai, ae o se pule o lona tulaga, e mafai ona ia faia ni valoaga e uiga i le faamanuiaina o ana gaoioiga, ma isi. I se faapuupuuga, e manaʻomia le glucometer e le gata mo le maʻisuka, ae mo i latou foi e iloilo le lamatiaga o le amataina o le maʻi ma manaʻo e aloese mai lenei.

O le a le isi mea o glucometers

I le taimi nei, i luga o le faʻatau atu e mafai ona e maua le tele o masini e galue e pei o glucometers, ma i le taimi lava e tasi ua faʻapipiʻiina i ai galuega faaopoopo. O faʻatusa eseese e faʻavae i luga o mataupu faavae eseese o le faʻalauiloaina o faʻamatalaga.

O a tekinolosi e faʻaaoga e glucometers:

  1. E faʻafefiloi e le masini faʻataʻitaʻi le toto i luga o le faailo ma se mea faʻapitoa faapitoa, e lanu moana, o le lanu o le a faʻamoemoeina e le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  2. O masini i luga o le masini e iloilo ai le lanu, ma i luga o le faavae o lenei mea, o se faaiuga e vaʻaia e uiga i le maualuga o le suka i totonu o le toto,
  3. O le mea e faʻaaogaina ai mea e faʻaaogaina i luga o le fale e faʻaogaina ma e le o se mea sili ona faʻatuatuaina, o le taunuuga e mamao mai i taimi uma,
  4. O mea eletise eletise e sili ona saʻo: pe a faʻafesoʻotaʻi le fasipepa, o le eletise eletise e maua, o lona malosi e faʻamaumau e le masini.

O le ituaiga tagata suʻesuʻe e sili ona lelei mo le tagata faʻaaogaina. I le avea ai o se tulafono, o le vaitaimi o le tusi poloaiga o le masini e 5 tausaga. Ae faʻatasi ai ma se faʻaeteete faʻaeteete i tekinolosi, o le a umi se taimi. Aua le galo e uiga i le taimi e sui ai le paʻa.

Iloiloga a tagata

I aso nei, o vaega eseese o tagata gasegase ua maua le fesoasoani a le kulupu. E le gata i lea, o le tele o aiga e sili le fiafia e maua lenei gaioiga i la latou pusa fesoasoani muamua, faapea foi ma le thermometer poo le tonometa. O le mea lea, o le filifilia o se masini, e masani ona liliu atu tagata i iloiloga a tagata e uiga i glucometers, lea e tele i luga o faʻasalalauga ma 'upega tafaʻilagi Initaneti.

I le faaopoopo atu i iloiloga, ia mautinoa e feutagai ma lau fomaʻi, masalo o le a ia le taʻuina po o le fea ituaiga e aoga le faʻatau, ae o le a ia faʻalauteleina oe i uiga o le masini.

Tasi le Touch Touch Plus Meter

Faʻapitoa i le afifi:

  1. O le mita lava (o loʻo i ai pamu).
  2. Scarifier Van Touch Delika (o se masini faapitoa i foliga o se peni mo le tipiina o le paʻu, lea e mafai ai e oe ona fetuunai le loloto o le puncture).
  3. 10 fasi siaki Filifili Filifili.
  4. 10 laupepa faʻavalava (nila) mo le peni a Van Touch Delica.
  5. Faʻamatala puupuu.
  6. Faʻataʻitaʻiga taʻiala taʻiala.
  7. Tusi faʻamaonia (e le faʻaumatia).
  8. Pepa puipuia.

Vaevaega mo Van Touch Select Plus

Na o suega i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Van Touch Select Plus e talafeagai mo le masini. O loʻo maua i pusa eseese: 50, 100 ma le 150 fasi pepa i afifi. E tele le ola o le tamaʻi mamoe - 21 masina talu ona tatala, ae le umi atu nai lo le aso na faʻaalia i luga o le pipili. E faʻaaogaina e aunoa ma tulafono, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga o glucometers. O lona uiga, pe a faʻatau se mea fou, e leai ni laasaga faaopoopo e manaʻomia e toe faʻatulaga ai le masini.

Tusi lesona

A o lei fuaina, e aoga le suesueina ma le totoa le faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le masini. E tele mea taua e le tatau ona faʻalale i le igoa o latou lava soifua maloloina.

  1. Fufuluina lima ma faʻagogo lelei.
  2. Saunia se vavae fou, faʻatonuina le mea faʻagata, faʻapipiʻi le loloto o le manaʻoga i luga.
  3. Faʻaofi se fasi siaki i totonu o le masini - o le a faʻafuaseʻi ona lavea.
  4. Tuu le tootoo latalata i lou tamatamailima ma taomi le faamau. Ma o le lagona tiga e le malosi tele, ua fautuaina e aua nei togiina le aluga lava i le ogatotonu, ae laitiiti mai le itu - e itiiti ifo ni lagona maʻaleʻale.
  5. E fautuaina e solo le mataua muamua o le toto i se ie e leai se ila. Faʻalogo! E le tatau ona aofia ai le ava malosi! E mafai ona aafia ai numera.
  6. O se masini e maua ai se siaki siaki ua aumai i le lua o le mataua, e fautuaina e taofi le glucometer e sili atu nai lo le maualuga o le tamatamailima ina ia le mafai ai ona tafe le toto i totonu o le faamoega.
  7. A maeʻa le 5 sekone, o le taunuuga e aliali mai i luga o le faʻaaliga - o lona tulaga masani e mafai ona faʻamasinoina i faailo lanu i le pito i lalo o le faamalama faatasi ai ma tulaga taua. Green o se tulaga masani, e maualuga le mumu, e laʻititi le lanumoana.
  8. A maeʻa le fua, e lafoaia le fasimea faʻaaoga ma le nila. E leai se mea e tatau ona e faʻapolopolo i luga o laʻau ma toe faʻaaogaina!

Iloiloga ata o le mita kulukose Filifili Plus:

O faailoilo uma e fautuaina ina ia tusia i taimi taʻitasi i se tusi faʻataʻitaʻi faapitoa o le siakiina o le tagata lava ia, lea e mafai ai ona e siakiina le maualuga o le kulukose pe a uma le faʻamalositino, fualaau oona i nisi o atigi ma nisi o oloa. E mafai ai e se tagata ona pulea a latou lava gaioiga ma meaʻai, ina ia le afaina ai le tino.

Toe Iloilo: Tasi le Touch Select Plus Glucometer - O se auala talafeagai mo le mataʻituina o le kulukose toto

Le aso lelei, au faitau faitau pele!

O le aso, ou te fia faasoa atu le lagona o loʻu mauaina mulimuli.
O lea ua ou mataʻituina lelei le tulaga o loʻu tino (ei ai se mafuaaga). O le uiga o lenei mea o le puleaina o le suka o le toto. O nisi taimi e foliga mai ia te au o le suka e paʻu tele, e matua aʻafia ai loʻu manuia. E le gata i lea, o loʻo ou lamatia i le maʻisuka. Ia, o le tamaʻaiga o se mea itiiti le mamafa. O le mea lea, na ou iloa ai laʻu fuafuaga umi ma faʻatauina se glucometer.
I le fale talavai na ou filifilia mai i taugata. I le taimi muamua, na fautuaina e le faufautua o vailaau mo togafitiga le tasi Touch Select Simple, e pei ona ou fai atu ou te manaomia se masini mo le mataituina. Ae peitai, o loʻo i ai pea loʻu tinamatua o loʻo maua i le maʻisuka, lea na lipotia i se fomaʻi fomai, ona ia ofoina mai lea ia te aʻu One Touch Select Plus. E pei foi, o lenei masini e sili atu ona talafeagai mo le fuaina o fua masani o suka, faapea foi ma maualuga.

Vitio (kiliki e taʻalo).

E masani lava ona ou faalogo i fautuaga, o lea na ou faatauina ai le mea na fautuaina mai e le fomaʻi.
I totonu o le pusa sa i ai le glucometer lava ia, suʻe suʻega ma laupega (10 fasi pepa i le tasi), faatonuga mo le faʻaaogaina, faatonuga mo fasi pepa faʻataʻitaʻiga, se otootoga faʻapipiʻi ma se pepa faʻataonia.

O le tusi saisai mo le Russian Federation atoa e 6 tausaga, ae atonu e le mafai ona ou aveina le masini i Rusia i le tulaga o le a.

I le pito i tua o le atigipusa o faʻamatalaga sili lea o lenei oloa fou i le laina o glucometers One Touch Select.

O le faʻatonuga mo le masini o se tusi manaia, ma lelei, lea o mea uma e uiga i le mita ua tusia auiliili.

O le masini lava ia (ou te manao e taʻua o "meafaigaluega") e matua faʻatusatusa ma faigofie. Mo le teuina, o le pusa e sau ma se pusa fetaui talafeagai ma le tulaga mo le mita, peni mo pusa ma fasi pepa.

I le auala, e mafai ona faʻaaoga ese le laulau, o loʻo i ai se matau i tua, e foliga mai e mafai ona faʻagata le tumau o lenei fausaga. Ae ou te le fefe.

O vaega uma o lenei atigipusa e matua faʻatusatusa lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se peni mo le taina o One Touch Delica. Ia, matua laitiiti. A itiiti ifo i le 7 cm.

O le faiga o le gaioiga o le au e masani lava mo nei meafaigaluega. Faatasi ai ma se vaʻa uliuli, e palu le nila, ma se paʻu paʻepaʻe, e alu ifo le masini. O le nila mo se vaevaega lona lua e lele ese mai le lua ma faia ai se pupu.

O le nila e laʻititi ma laitiiti. Ma o ia e faʻamoemoe. Suiga faigofie. Na o se lalaga e faʻapipiʻiina i totonu o le uila ma aveese le pulou.

Ma o le masini lava ia e matua laitiiti lava, e na o le 10 cm. E na o le fa ia kulini e tele naua galuega e faia.

O le mita e galue i luga o lua CR2032. E le gata i lea, e tofu lava ia maa ma lona gaioiga: tasi mo le taotoga o le masini, o le isi mo le tua i tua. Ina ua uma ona ou manatuaina, na ou aveeseina le pusa i tua mo le manuia o le tamaoaiga (sei tatou vaai pe o le a le umi o le a tumau ai i luga o le tasi pati).

O le aofia muamua o le masini e aofia ai lona faʻatulagaina. O se filifiliga lea o le gagana,

faatulaga taimi ma aso

Ma fetuunai le tele o tulaga faatauaina. Ou te le iloa aʻu i le taimi nei, o lea na ou malie ai i le talosaga.

Ma o lenei ua fetaui lelei ma se lisi i taimi uma lava e faʻaaoga ai.

O lea, sei o tatou suʻe le masini. Faʻaofi le fasi siaki i le mita. E sili ona fiafia e leai se manaʻoga mo le fesuiaiga o le masini. O se tinamatua na faatauina mo se taimi umi e se isi kamupani, o lea e manaʻomia ai le polokalama o le glucometer mo poloka fou o suʻega. E leai se mea faapena. Ua ou faaofiina se fasi siaki ma ua saunia le masini.

I luga o le 'au matou te seti ai le loloto o le poloka - mo se amataga na ou seti 3. Na lava mo au. Na tupu vave le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma toetoe a leai se faʻaletonu.

Na ou tapeeseina le mataua muamua o le toto, ma tosoina le lona lua, ma o lea ua alu o ia i le suesuega. Na ia siiina lona tamatamailima i le fasi siaki ma na ia tagofia le toto saʻo.

Ma o le iuga lenei. Norm. Ae ui i lea, o lenei mea e manino mai le manuia ma mai i le taimi nei o suʻesuʻega toto i le falemaʻi. Ae na manaʻomia le faia o faʻataʻitaʻiga)))

O le mita e ofoina atu le tuʻuina o faailoga "aʻo leʻi 'aina" ma le "pe a uma taumafa," ina ia maeʻa ona iloiloina faʻamaumauga e teuina. O le masini lava ia e iai se fesoʻotaʻiga mo se microUSB telefoni e toe faʻafoʻi ai iuga i le komepiuta (e le aofia ai le uaea).

Ia, faʻapuupuu e uiga i le manuia ma le faʻaogaina o le masini:
+ E fetaui lelei, mama ma taugofie, faigofie ona uia le auala,
+ Polokalame faigofie ma faigofie o le masini, toetoe lava, sauniuni lona lua mo le faaaogaina,
+ anapogi (i le 3 sekone) ma le saʻo atoatoa le iʻuga,
+ mea faigofie mo le tatui, vave ma le le mautonu (masani),
+ e aofia ai fasi pepa o suʻega e 10 ma 10 laupepa mo le faʻaaoga muamua,
+ tau taugofie - 924 rubles i seti,
+ ei ai le tuatusi e mafai ona tapeina e ala i le aveeseina o le maa,
+ ua maua ai fuataga ma o fuainumera o fuataga ua faaalia,
+ le mafai ona lafoai taunuuga i totonu o se komepiuta.

E na o le tasi le mea e sili ona itiiti, ae o se mea itiiti lenei o mea uma - o mea taugata taugata. O faʻataʻitaʻiga mo lenei faʻataʻitaʻiga o le a tau 1050 rubles mo vaega e 50.O le mea lea, o le a leai se aogā e fua ai le maualuga o le kulukose mai le taumatau i le agavale, seivagana ua mafua ona o se manaoga faanatinati. I se faaopoopoga, One Touch Select Plus, Filifili Faʻamama pe na o Faʻamaumauga ole suega faigofie e manaʻomia. E tatau ona faʻalogo i lenei mea. Lancets, ioe, e le taugata, ae o mea uma i totonu o le potu o le a taugata tele.

E masani lava, ou te fautuaina le masini mo le faatau, pe a tatau. Ae ui i lea, e ese le manaia o le i ai o le tasi ia ituaiga masini i le aiga. Ae paga lea, i le taimi nei o loʻo i ai se tulaga lelei i le aafia o le maʻisuka, o le mea lea e manaʻomia le mataʻituina taimi ole taimi. Ma le iloa pe faʻafefea ona tatou 'alofa' uma i falemaʻi, e sili atu le lelei o le i ai o ituaiga uma o le pulea i le fale.

I le avea o se faʻasalalauga

O lenei mita mita e faigofie ma sili atu ona vave ona malamalama i taunuuga i le mita mita. O le OneTouch Select ® Plus mita na faʻavaeina ma ni faʻataʻitaʻiga fou o suʻega.

Tufuina ma meafaigaluega

E mafai ona e faʻatauina se mita glucose One Touch Select Plus Flex i soʻo se falemaʻi poʻo le faʻatonuga i le initaneti.

Le tau o le masini i se seti atoa ma fasi pepa (10 fasi pepa) ma se peni mo le taina - mai le 700 ruulu, ma se pusa faalauiloa o le 50 tau o le a tau oe 1300 rubles.

Sa ou faatauina mai le pusa i le fale talavai, ma o le pusa lapopoa na sili atu nai lo le tau o le teuina o OneTouch Select Plus - 1250 rubles.

O le seti o le siakiina ole kulukosesese OneTouch Select Plus Flex e aofia ai:

  • toto kulukose toto
  • se mataupu mai se fale faʻailo ma se pusa fagu,
  • Tasi Touch Select Plus i totonu o fagu o le 10 ma le 50 vaega,
  • OneTouch Delica punuku masini,
  • OneTouch Delica amata i le aofaiga o le 10 fasi pepa.

O le faʻaititia o seti mo le 700 ruulu e aofia ai na o le 10 fasi pepa, peni ma le OneTouch Select Plus Flex glucometer.

I totonu o le atigipusa ma le masini o loʻo i ai foi se mea e lolomiina e tatau ai mo le amataga:

  • tusi lesona
  • otootoga faatonuga
  • faʻamatalaga o faʻamatalaga
  • pepa faʻamaonia.

O le faʻaalia mai o le Analy Plus Flex analyzer e ese mai le lomiga muamua - o le Select Plus glucose mita:

  • tele lapisi ma lautele lautele,
  • naʻo le tolu button e le faʻafememeaʻi ai se tagata matua matua le mafaufau,
  • fomu ergonomic (malie e uu i lou lima).

O mea fou i le 2017-2018 e ese le ese mai le 2007 glucometers:

  • latou te i ai se galuega mo le fetaui ma se telefoni,
  • lanu lanu mo le faʻamatalaina o le taunuuga (e le o tagata uma latou te manatuaina le maualuga o le maualuga o le maualuga o le toto suka),
  • manatu faaopoopo (e oo i le 500 fua).

O le mamanu o le masini e sili atu ona faʻaonaponei ma faigofie, ma io latou talaaga o le Onetouch UltraEasy glucometer ua leiloloa i mea fou.

O le mataupu i totonu o le pusa e lapoa ma lautele: e le o le fefefe e teuina se tagata suesue i le kulukose, e mafai ona e aveina i luga o le auala poʻo le galuega.

Le tasi e paʻi atu i Delica toto peni peni ua i ai se gaioiga faʻaaogaina o le lancet ma e talafeagai mo ni manulele manifinifi (0.32 mm).

O loʻo i ai se faʻatonuga o le loloto o le taina o tamatamailima - o se uili i luga ole pito o le masini.

Suʻe le lalaga e faigofie:

  • liliu le pulou o le au
  • aveese
  • aveese le puipuiga mai le fagu ma tuu i totonu o le lua i le au.

OneTouch Delica Lancets Tau - mai le 500 rubles i le 100 fasi pepa, o se masini mo i latou e faʻatau ese mo le 500-550 ru.

Faʻaputuga ma Faʻaputuga

O le OneTouch Select Plus Flex glucometer o se mita eletise eletise lea e le manaʻomia ai le faʻamaonia (fuafuaina o le lagona faʻapitoa i pepa fou fou o fasipepa).

Taunuʻuga o le Faʻatulagaga faʻavae e plasma, ma o le ae mauaina le aoga moni o le kulukose e ala i le tuʻuina atu i le tagata suʻesuʻe se mataua o le toto paʻu mai lou tamatamailima.

Meafaigaluega Faʻatino - 8.6 x 5.2 x 1.6 cm e sili atu le lautele nai lo le One Touch Select Plus ma le 3g sili atu.

O le ituaiga o maa e manaʻomia mo le taotoga o le CR2032, o le a oʻo mai loa maʻa i totonu o le pusa, ma e te le manaʻomia le faʻatau faʻatau.

Fuataga: 1.1 - 33.3 mmol / L.

I se tasi taimi fuataga - 5 sekone, ma mo se suʻesuʻega saʻo, o le ae manaomia na o le 1 μl toto, e mafai ai ona talafeagai le masini mo manu.

O taʻaloga talafeagai mo Select Plus Flex ua taʻua o OneTouch Select Plus ma fetaui ma le faʻataʻitaʻiga muamua o le auiliiliga. La latou tau: 1080-1300 rubles, e faʻatatau i le aofaiga i totonu o le afifi.

Vaega o le mita One Touch Select Plus Flex:

  1. O le i ai o se galuega manatua mo le 500 fuataga.
  2. Le mafai ona tuʻuina se faailoga i mea taumafa.
  3. Tatalo faʻafuasei pe afai e galo le tagata maʻi e faia ia lava.
  4. Faʻafesoʻotaʻi e ala i le Bluetooth ma se atamai po o se komepiuta.

E mafai ona e faʻapipiʻi le OneTouch Reveal application poʻo soʻo se isi lava masini e tuʻuina atu i totonu o lau telefoni.

Taua! Afai e te faʻaaoga tekinolosi Bluetooth Smart, ia mautinoa o le masini e le mafua ai le faʻalavelave leitio.

E faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le mita i se atamai e faʻamatala auʻiliʻili i faatonuga mo le faʻaaogaina o le Select Plus Flex.

Toe iloiloga

O nisi taimi ou te faʻaaoga ai le mita mo le siakiina o oe lava e siaki ai le kulukose o le toto ma au ma ou aiga.

I le faʻaaogaina o le One Touch Select Plus Flex, na ou talitonu ai o lenei oloa fou e sili atu nai lo laʻu ModelTach le masani ai:

  • o loʻo i ai se fetaui lelei ma se telefoni,
  • o le taunuuga e tutusa ma le fale suesue tasi,
  • filifiliga vave o faailoga,
  • faigofie ona faʻaaogaina.

O faʻafitauli i le masini e leʻi tulaʻi mai, ma e mafai ona ou fautuaina o se isi mea e ese mai i glucometers.

Taiala galue

O faʻamaumauga o loʻo faʻamatalaina auiliili le metotia mo le fuaina o le suka toto ma le mataupu faavae o le faagaoioiga o le masini. Glucose, lea o loo i totonu o se mataua o le toto, e tali ma le glucose oxidase test strip e fausia ai se eletise eletise. O lona malosi e eseese ma le maualuga i le maualuga o le kulukose. O le masini o se masini e fua ai le malosi o le taimi nei ma fuafua le maualuga o le kulukose. O le taunuʻuga e faʻaalia i luga o le mata ma teuina i le masini masini. O le mana e manatua ai mo le 500 fuataga ma le aso ma le taimi, e mafai ai e oe ona siaki le faatinoga i faʻatinoga.

Faʻafitauli

O le faʻaaogaina o le mita i le po e aunoa ma se malamalama e faigata ona e le o faʻapipiʻiina le laupepa i se tualala. Ua faia lenei mea e laveai ai le malosiaga o le pikiapu.

O le masini e leai foi se faʻaaliga lelei. Afai e taua nei foliga ia te oe, mafaufau i isi faʻataʻitaʻiga. O uluaʻi fasi pepa e taugata tele, ae tuʻuina atu le fua saʻo. Pe a faʻaaogaina mea, e mafai ona tupu se faʻateleina mea sese. E leai se isi faaletonu ua iloa.

Faiga Faʻapitoa

Aiseā e faigofie ai ona faʻaaoga Van Touch Select Plus Flex:

  • e maua ai le fetuutuunaiga a le tagata lava ia i mea e masani ai (e ala i le le lelei, o le hypoglycemia e 3.9 mmol / l, hyperglycemia e 10.0 mmol / l).
  • E mafai ona e faʻapolopoloina i le 500 fuataga fua faʻatatau ma le mafai e iloilo ai le maualuga o le taui poʻo le taufaasese o le maʻi suka i le faʻatusatusaina o fuainumera mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso
  • e le tatau ona toe faʻaauau pe tape muamua
  • e mafai ona e fuaina le toto suka i le na o le faʻaofiina o se fasi siaki i totonu o le mita ua tape, faʻatali mo le faʻamaufaʻailoga tutusa i luga o le lau ma aumai se mataʻu toto i le capillary o le fasi pepa
  • o le saoasaoa o le fua na o le 5 sekone
  • O taunuʻuga e latalata i le fale suʻesuʻe faʻafetai i le faʻaaogaina o le suʻega fou One Touch Select Plus
  • E māmā ma faʻatusatusa (mamafa 50g, fua (LxWxH): 86x52x16 mm)
  • o faailoga uma e manino lava ona iloa i luga o le laupepa lapoa
  • e mafai ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se PC e ala i telefoni uila (e manaʻomia ona e siiina se polokalama faaopoopo) poʻo se masini feaveaʻi e ala i le Bluetooth Smart *

* I Rusia, o le gafatia e faʻafetaui le tasi le Touch Choice Plus Flex e ala i le fesoʻotaʻiga Bluetooth e le mafai!

O le a le lapataia oe e uiga i lenei mea i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa (www.onetouch.ru).

E mafai ona e iloa e uiga i lenei mea i luga o le faʻatauina o se masini fomaʻi, i le faitauina o ana faatonuga pe faʻapefea ona tupu ia i matou.

E toe faʻaalia ai foi le tele o kamupanī e pei o Johnson & Johnson LLC o loʻo tausia lelei a latou tagata faʻatau.

Ae o le a e iloa o loʻo i ai le Bluetooth i lenei mita ma o le mea moni, e leʻi faʻaseseina oe, ae na o le sesē!

Matou te le mananao e faaseseina oe, ae matou vave lapatai atu e uiga i lenei mea.

Atonu i se taimi lata mai o le a maua ai lenei avanoa i le teritori o le Rusia ...

Faʻalogo lelei i iunite e faʻaalia ai le mita. E le mafai ona e suia i totonu o le masini masini!

Afai e faʻaaogā oe e faʻatautaia e le mmol / lita poʻo le mg / dl, ona faʻatauina lea o se masini ua faʻapipiʻiina i lenei iunite.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia faia se auʻiliʻiliga e faʻaaoga ai le Van Touch Select Plus Flex, e tatau ona saunia ni laupepa, o suʻega faʻasolosolo ma se peni puʻe mo le galuega, faʻapea foi ma fufulu lima i se fasimoli.

Aʻo lei faʻaaoga muamua, o le a manaʻomia ona e faʻafetaui nisi o vaevaega:

  • seti ma taimi
  • fetuutuunai laina faʻapipiʻi faʻapipiʻi (pe'ā manaʻomia)

E faʻapefea ona tuʻuina se uila i totonu o se mea e tui ai le paʻu

O le pusa e aofia ai se masini e tui ai le paʻu - OneTouch Delica (Van Touch Delica).

E le pei o peni Accu-Chek, o Delica o se masini manaia tele, faafetai lea e mafai ona e faigofie ma e aunoa ma le tatau ai o tiga e maua ai se mataua lelei o le toto.

I Accu-Chek o penisina uma o punavai e faʻatusatusa ma i nisi itu e sili atu ona faigofie. Ae o lenei mea e tusa lava ma a tatou matauga. I le uma, o loʻo faʻapipiʻi lelei foi e Delika lana galuega. Ae o ia tulaga e le masani ai pe a fai le maʻisuka, faʻaaoga Van Touch glucometers, peni faʻaaogaina mai isi kamupani e tuʻia ai se tamailima.

E faʻapipiʻi se laupepa e tatau ai:

  • Aveese le pulou mai le au (ia fai lenei mea, toe liliu i se mea e leʻo iai).

  • Ave ese le 1 lekati ma, uu i le pulou puipui, faʻaofi le tagata e tu i totonu o le au.

  • Liliu le pulou puipui ma aveese, faʻaalia le nila (aua le faʻasaʻo le pulou mai le nila).

  • Tuu le pulou i luga o le au ma liliu i le aoauli.

  • Faʻatonu le loloto o le loloto e ala i le liliu o le uili o loʻo i lalo o le au.

O lea ua sauni le Delica pen!

Auala e fua ai

  • Aveese le 1 le siaki o le siaki, ma ia uuina i fasi pepa faafesoʻotaʻi ia oe, faʻaofi i totonu o le fesoʻotaʻiga o le mita o loʻo i lona pito i luga.

O le mita o le a liliu ia lava. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faʻatali mo le faailoga faʻapitoa ma faʻaalia le ata i luga o le lau.

O le faailoga o le pa'ū pa'ū ua taʻu mai ai ua sauni le tagata suʻesuʻe mo le faʻaaogaina ma ua oʻo i le taimi e faʻaaoga ai le toto i le ipu.

  • Tui se tamatamailima ma se peni ma faapipii se mataua tele o le toto. Siʻitia le meafaigaluega i lou tamatamailima ma faʻafesoʻotaʻi le paʻu o le pa'ū faʻasalaga faʻasalaga.

O le toto lava ia o le a tosoina i totonu o le taʻavale faatasi ma taʻiala, ma o le mita o le a amata ai le numera.

Afai e te faʻaaogaina le toto mai luga, o le a le mafai ona maua i totonu o le capillary, ae o le a tumau pea i luga o le palasitika o le ipu, talu ai o le pu faʻafeiloaʻi o loʻo i le ogatotonu o le mataupu.

O se tulaga talitutusa faapena o le a tupu pe a paʻu le pito o le siaki i le paʻu pe a taumafai e faʻaaoga le toto i le capillary.

  • A maeʻa ona faʻatumu le malae vaʻaia, o le a amata le mita i le mita. A maeʻa le 5 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau.

I le pito i lalo o le lau o loʻo i ai se faailo lanu o le glycemia (Color Sure Technology). Afai o le taunuuga e masani, ona tumau ai lea o le a i se lanu meamata, pe a leai se glucose i totonu o le toto, ona faasino atu lea o le aū i se faailoga lanumoana, pe a luga aʻe masani, ona mumu.

E mafai e oe lava ona faʻafetaui le masani masani i au faʻamoemoe glycemic. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona fetuutuunai tulaga o le masini e tusa ai ma faatonuga ua tuʻuina atu aʻo leʻi amataina le auʻiliʻiliga.

E faaopoopo i nei faailoga, o faailoga nei e mafai ona i luga o le lau: LO (hypoglycemia> 1.1 mmol / L) ma Talofa (aʻoaʻoga vitio o le hyperglycemia

Auala e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga mai le mita i le komepiuta

Mo nei faʻamoemoega, o le ae manaomia le faʻapipiʻiina o se tusi faapitoa - OneTouch® Diabetes Management Software, faʻapea foʻi ma le faʻatauina o se USB cable.

E mafai ona e sii maia i luga o lenei itulau:

https://www.onetouch.com/products/softwares-and-apps/onetouch-diabetes-management-software

O le polokalama e faʻapitoa i le Igilisi. E leai se lomiga faʻa-Russian.

Mo tagata Rusia, o le galuega e le aoga ma e leai se aoga ...

A uma ona tuʻuina le masini i le PC, o le faailoga o le synchronization o le a faʻamalamalama i luga o lona mata.

O le mea lea, na amata ai ona galue le mita Telefoni Filifili i le tulaga o le fesiitaiga (o le talosaga i luga o le komepiuta e tatau ona faʻaogaina ma toe faʻaali).

Faʻafefea ona tuʻuina atu faʻamatalaga mai le mita i se masini feaveaʻi e ala i le Bluetooth Smart

E tupu fua lenei mea, i le noatia i le tele o tuʻutuʻuga.

Ina ia faʻafeiloaʻi faʻamatalaga e ala i le fesoʻotaʻiga lelei, ole Bluetooth Touch Plus Flex mita ma le galuega Bluetooth e tatau ona faʻatagaina ile masini feaveaʻi.

O le faʻamaufaʻailoga tutusa o loʻo faʻaalia i luga o le mata o le suʻega.

O le masini e tatau ona tu i se mamao e le sili atu ma le 8 mita mai le tasi, a le o lea o le a leiloloa le faailo.

O lau laulau poʻo le telefoni e tatau ona faʻaaoga i le OneTouch Diabetes Management Software.

Afai o le faʻaliliuga o faʻamatalaga mai le mita i le masini feaveaʻi e leʻi faia pe a maeʻa le suʻeina o le toto, o le masini o le a toe faia le taumafaiga e tuʻuina atu i totonu o le 4 itula.

Afai e te tuʻuina se fasi siaki fou i totonu o le masini, o le a tuʻu le faʻaliliuga o faʻamatalaga.

Glucometer "One Touch Select Plus Flex"
  • mai le 600 rubles
One Touch Select Plus Test Strips
  • 50 pcs mai 980 suʻe.
  • 100 pi mai le 1700
Pen "Man Touch Delica"
  • mai le 600 rub.
Lancets "One Touch Delica"
  • 25 pcs mai le 200 paʻu.
  • 100 pi mai le 550 suʻe.
USB cable
e fetaui i soo se mea
Puleaina le puleaina "Tasi le Touch Select Plus Faʻatasi »
  • mai le 540 solo.

O a matou sailiga ma manatu faaalia

E tusa ai ma a tatou matauga, o lenei glucometer e saʻo lelei, ma o le mea aupito taua lea e faalagolago i ai le maʻisuka pe a fai la latou filifiliga.

O le sese o le Plus Plus Flex e fesoʻotaʻi ma suʻega o suʻesuʻega ile:

  • normoglycemia (5.5 mmol / l) e le sili atu nai lo le 0.83 mmol / lita
  • hyperglycemia (maualuga atu i le 5.5 mmol / l) o le poloaiga o le 15%

O le gaioiga o gaioiga uma a le tagata e matua afaina lava. Ona o le le talafeagai o le gaosiga o le gaʻo, o le faʻaleagaina o le tino e tupu i le tulaga o le cellular, ma o le mea lea e amata ai ona maua e sela le "matelaina" ma oti ai - amataina le amataina, ma mo le toe faʻafouina o faagasologa e le lava le tele o punaoa e le mafai ona toe faʻaleleia ona o le gasegase masalomia.

Ole mafuaʻaga autu lea e mafua ai ona maua le maʻisuka o le maʻisuka ituaiga 2 i le taimi mulimuli o le atinaʻeina o le faamai, pe a faigata tele ona taofia le maʻisuka e ala i se meaʻai faigofie, ma e manaʻomia e le au gasegase togafitiga faafomaʻi.

Faʻaleagaina e pei o le sili atu o le kulukose i totonu o le toto, ma lona leai. Ae ui i lea, o le glucose e le sili atu le matautia, e pei o le tulaga o se tagata e mamafa i se mataupu o minute. E taua le iloa le auala e amio saʻo ai i se tulaga ua tuʻuina atu ina ia mafai ai ona faia ni faʻatatau talafeagai ile taimi.

O le maualuga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le itiiti ifo o le sao o iuga.

Ae ia maua se manatu aoao e uiga i le alualu i luma o le maʻisuka ituaiga 2, o lenei auiliiliga ua lava lea.

O le eseesega o taunuuga i le va oi matou e tusa ma le 1.3 - 2.5 mmol / L ma le maʻisuka faasolosolo 2 ma le anapogi faifaipea mai le 10.0 mmol / L i le 13.7 mmol / L. Sa faia suʻega mo le 3 aso.

Ae! Manatua o Van Touch Select Plus Flex e leaga ma / poʻo e le galue lava i mea maualalo maualalo.

Ua amata ona toilalo i le + 2 ° C, ma i lalo ifo o le vevela e le i ai (i le amataga o le tautotogo i -10 ° ° e le i luga).

O le mea pito sili lea ona taua, talu ai o le maʻisuka ituaiga 1 ua tatau ai ona fua le glycemia i lalo o soʻo se tulaga!

O sea faʻalavelave o le a pasi atu i latou e faʻaaogaina le mita telefoni a Accu-Chek, ae o ia ma ana mea taumafa e taugata tele. E le mafai e tagata uma ona maua se fiafiaga faapena.

O le mea moni, ei ai ni taimi na matua le fiafia ai i matou. E le tatau ona e faʻatau ona o foliga fou o le Bluetooth ma le mafai gafesoʻotaʻi ma se PC. O se faʻamatalaga fua lea i Rusia. E le o galue le polokalama poʻo le fesoʻotaʻiga faʻasalalau eletise!

Ae ui i lea, e tatau ona e faʻafetai i le kamupanī - One Touch Select Plus Flex o nisi taimi e sili atu le taugofie nai lo lona muamua, One Touch Select Plus, lea e leai ai le galuega Bluetooth.

Ae o lenei mea o se faamafanafanaga mo i latou oe, faapei oi matou, na taitaiina atu i faasalalauga ...

O le mea e leaga ai, o le tagata suʻesuʻe e leai se malamalamaʻaga poʻo se leo, e le talafeagai mo le faʻaaogaina e tagata tauaso. O tagata e le lelei le mafaufau e ono iloa foi e le talafeagai mo le faʻaaogaina tutoʻatasi.

Mo tagata faapena, o loʻo talanoa ai glucometers.

Faʻamatala puupuu

OneTouch Select Pluse Flex
Faiga Faʻapitoa
1.0 μl
Vaʻaia fua ole fua i mmol / L
Faailoga o mea sese
0.83 mmol / lita
Fuataga o le umi
5 sec
Faataʻitaʻiga faataitai
toto atoa
E lele le masini ile 2 maa
E le mafai e le mafaufau masini te teuina nai lo le
500 tali
Auala fua
eletise
O le faʻaaoga masani o le masini e mafai ona maua i fesuiaiga o le vevela nei
O le faʻaaogaina masani o le masini e mafai ona maua i le malulu o le ea
Faʻafetaui manaoga
ISO 15197: 2013
Kamupani / Atunuʻu
Life Scan / USA
Faʻasalalauga aloaia
www.onetouch.ru
Hotline
Talosaga faʻamaoniga (e faʻapitoa i le masini lava ia)

Afai e te maua se mea sese, faamolemole filifili se fasipepa ma kiliki Ctrl + Enter.

Aua nei e matamuli, ae ia faasoa atu faamatalaga i au uo!
O le tele oi tatou, o le sili atu mo tagata uma!
E tele faʻafetai i tagata uma e le tumau pea le le fiafia ma faʻasoa faʻamaumauga!

O oe o le maʻisuka ma e te iloa ni fualaau suamalie e fesoasoani ia te oe i le tau faasaga i le maʻisuka? Ona kiliki lea o le ata, mulimuli i le sootaga ma faasoa atu le fua i isi tagata faitau i luga o le upega tafaʻilagi!


Fetufaai le fua ma aʻoaʻo isi pe faʻapefea ona ola fiafia i le maʻisuka!

O le taimi nei, o tagata uma o le tatou vaega o loʻo faʻafesoʻotaʻi, o loʻo maua se avanoa avanoa fou - e faʻapipiʻi ai tusiga mai le tusi talaaga "Diabetes Mellitus", na faia e ala i le galulue soʻotaga a le sosaʻi Risuka Rusia!

I totonu o lenei tusi talaaga faasaienisi ma aoga, o le ae maua ai le aoga tele ma le manaia.

O le a aoga tele e le gata mo le maʻisuka ma tagata uma e popole i lo latou soifua maloloina, ae faʻapea foi mo tagata tomai faapitoa.

O vaiaso uma lava matou te lolomiina ai le 1 lomiga o le mekasini i la matou vaega i le faʻafesoʻotaʻi.

Aua le misia!

Afai, e tusa ai ma taunuuga o se suʻega toto, o le faʻamautinoaina o le "by-product" o le proinsulin, o le C-peptide, o loʻo iloa ai o le pancreas o loʻo i ai le gafatia e tutoatasi le synthesize insulin.

O sea suʻesuʻega e matua taua tele i le taimi o le gaosia o le gland donor.

Afai o le maualuga o le C-peptide o loʻo faʻasolosolo lelei, ona mafai lea ona mafaufauina le manuia o le faʻatulagaina o mea.

O se iloiloga mo se suʻega o le toto, e pei o le glycated (poʻo le glycosylated e pei ona masani ai) hemoglobin, e faʻaalia ai le maualuga o le toto maualuga.

O le maualuga o le suka o le toto e afaina ai le tuufaatasiga o le palatini o loʻo taʻavale i le toto.

Afai mo se taimi umi o le a latou i ai i se siosiomaga manaia, a maeʻa sina taimi, o le a avea na mea o le a avea ma se lole ae leiloa nisi oa latou meatotino.

O lenei mea o le a latou le talafeagai ai mo le faagasologa o le tuufaatasiga ma le metabolism.

O le mafuaʻaga lea e mafua ai ona maua e le maʻisuka e maua ai le maualuga o le kulukosesesesesegasegasegasegasegasega e tele naua e faʻalavelave ai i latou mai le ola atoa.

Afai e te ausia le kulupu o le glycemia ma tausia pea, ona mafai lea ona e talanoa ma le mautinoa e uiga i le manuia ma le umi o le ola o le maʻisuka.

O le mea moni, o le faafitauli autu o lenei maʻi faʻatuʻi o le maualuga lea o le kulukose, lea e faʻagesegese ae mautinoa e faʻaumatia le tino atoa mai totonu!

O le sili atu o le maʻisuka e totogiina, sili atu mo le tino atoa!

Tuua Lau Faamatalaga