Ricotta ma BlackBerry Parfait

E faʻapefea ona kuka Ricotta Parfait ma le mango ma le lime mo le 4 tautua?

Fua faʻataʻitaʻi ata faʻatasi ma taʻiala i lea laʻasaga i lea laasaga ma se lisi o mea taua.

Matou te kuka ma 'ai ma le fiafia!

  • 5 oloa.
  • 4 vaega.
  • 146
  • Faʻaopoopo le tusi tusi
  • Lolomi le fua
  • Faaopopo le ata
  • Cuisine: Italia
  • Ituaiga Tausaga: Tea Party
  • Ituaiga: Baking & Desserts

  • -> Faʻaopoopo i le lisi faʻatau + Mango 2 fasi vaega
  • -> Faʻaopoopo i le lisi faʻatau + Sugar 1 sipuni

O mea aoga

  • 250 kalama o sisi cheese,
  • 200 kalama o yogurt 1.5%,
  • 3 punetini o le sua o le tipolo
  • 4 sipuni tele o le erythritis,
  • 150 kalama o blackberry,
  • 50 kalama o laʻau eletise.

O meaʻai e mo le 4 servings. O le kuka e 20 minute.

Malosiaga o le malosi

O loʻo maua le faʻatautaia o kalori i le 100 kalama o le oloa maeʻa.

KcalkjCarbohydratesFatsSquirrels
1235134,5 g8.8 g5.2 g

Kuka

Faʻafesoʻotaʻi le kulicotta, yogurt, lemonati ma le erythritol i totonu o se masini suamalie seia oʻo ina lamolemole.

Faʻapipiʻi nei le kulicotta ma le faaputuga i le faaputuga tutusa i le tioata, i lea taimi ma lea taimi. Tuu ni nai fugalaau mo le teuteuga.

Faʻamaʻai le meaʻai ma 'aʻaʻaiga ma le gaʻo o vine. Le fiafia tele!

E uiga i mea aoga o le vaomatua

E leai se masalosalo o se mea e sili ona manaia, ma, e toetoe lava o fua uma, o loʻo i ai ni nai gaʻo pe a faatusatusa i isi fua. O le mea lea, o laumei e fetaui lelei i se taumafataga maualalo. Ae o televave e ofoina atili atu: pe na e iloa o aso anamua na mafaufauina ai o se togalaau togafitiga? I Eleni anamua, na faʻaaloalogia e tagata faʻamalolo i le lotoifale le blackberry.

O le blackberry e le o se leoleo

O le mea sili ona ofoofogia o le laʻititi o lanu uliuli ma lanumoana e aofia i le vasega o roses. O vine e ola i luga o laau talatala ma le tele o vao tuitui. O le BlackBerry e i ai e pei o le tutu o vao, ma le pepelo o laau. E masani lava ona leai se vao tuitui i se togafiti ua tupu, ma o vao i le vaomatua ua faaauupegaina i le tele o vao tuitui. O le vaitau o le suamalie o fualaau suamalie e mai ia Iulai ia Oketopa.

Raspberry Parfait ma Ricotta

Meaʻai
- 250 g o le ricotta,
- 300 ml o le 30% kulimi,
- 2 fuamoa moa fuamoa,
- 350 g o fugalaau malulu,
- 200 g o le suka suka,
- 100 g fatu gaʻo ma nati,
- laʻau mint ma vine fou mo teuteuga.

Aveese fugalaau mai le pusaaisa 30-40 minute aʻo leʻi kuka. Faʻamuʻu faʻamalosi tagata mama i se mea faʻafefeteina poʻo se mea faʻafefiloi ao faʻagasolo malie le faaopoopo o le suka. Faaopopo le suamalie suamalie ma faʻafefiloi lelei i se vaega tutusa.

Tuu le isi i totonu o le isi pesini, sasaa kulimi ma fufulu uma mea seʻia oʻo ina mauaina se tasi o masini. Faʻaoso i totonu o fatu nutimomoia ma nougat. Faʻafesoʻotaʻi le fusi ma le sisi ma faʻafefiloi i totonu o se pusa faitofa. Tuu le paʻu i totonu o le pusaaisa mo le 6 itula. Ave le fomu i totonu o le vai mafanafana mo ni nai sekone, tuu le satisini aisa i luga o se ipu ma teuteu i laʻau ma mite.

Tiramisu ma le ricotta

Meaʻai
- 600 g o le ricotta,
- 600 g o suka,
- 6 fuamoa
- 200 g kuki Savoyardi,
- 1 tsp eleele po o le vave onafe,
- 100 ml o vai,
- 100 ml o le kofe poo le kulimi suamalie,
- 50 g o koko paʻu,
- se pine o le masima.

Vavaeese le selu mai mai le proteins ma olo i le suka ma le ricotta. Vaʻavaʻai, fetogi le tagata paepae ma se pine o le masima i totonu o se uila. Faʻafefiloi masima ma liliu i totonu o se kulimi kulimi e faʻaaogaina ai se mea e faʻafefiloi pe faʻafefete.

Fai le kofe mai le aofaiga na faailoaina o le vai ma le mea mamago i totonu o se masini e gaosia ai poo le Turk. Faʻaliliu le vaiinu, faʻafeu i luga le ogalaau o le Savoyardi, ona togi lea i totonu o le ava ma tuu i totonu o se ipu manino poʻo se pesini. Ufiufi kuki i le sisi, toe fai le laulau. Tuu le lole i le pusaaisa mo le 2-3 itula. Uʻu le tiramisu ma koko koko i totonu o se sieve aʻo lei faia.

Ricotta Chocolate Cheesecake

Meaʻai
- 350 g o le sukalati suka,
- 200 g o le 25% o kulimi kulimi,
- 140 g keke pupuu,
- 100 g susu sukalati,
- 100 ml o le 33-35% kulimi,
- 90 g pata,
- 3 fuamoa moa,
- 5 go vanilla suka,
- se pine o le masima.

Vaevae kuki i ni fasipepa, ma tipi i totonu o se masini toto ma fufuluina i le vanilla suka. Fufulu le pata i totonu o se vai faʻaeleʻeleʻele poʻo le initaneti, sasaa meaʻai ma faʻafefiloi lelei. Suauu se lapisi e vevela vevela, ma salalau le "paluga" i le pito i lalo ma lamolemole. Pipi le keke mo le 10 minute i le 170oC.

Uu le sukalati i totonu o le kulimi vevela, sasaa i le ricotta ma faʻanofo ma le kulimi kulimi ma se pinisi masima. Faʻatasi fuamoa i lea taimi ma lea taimi, ia vave ona tosoina le masini ina ia aua le pala. Liligi mea uma i luga o se kuki ua saunia. Kuki le cheesecake mo le 1.5 itula i le 140oC e ala i le tuʻuina o se pani vai e faʻafeu ai le keke.

Crocini i le ricotta ma le blackberry: tuufaatasiga, kalori meaʻai ma le taua i le 100 g

Vaʻai le ogaumu i le 160 tikeri.

Ciabatta
4 pc
Balsamic vinegar
ia tofo
Olive olive
ia tofo
Suamalie
2 meataalo.
Pepa lanu uliuli
4 keke.

Faʻaaogaina se falaoa tao, faʻapipiʻu fasi falaoa i le suāuʻu olive ma le balsamic vinegar. Faamasima ma le pepa e tofo ai.

Tuu le falaoa i le ogaumu mo le 15-20 minute (fuafua i lau ogaumu). E tatau ona tao seʻi seia oʻo lava ina faʻafefe. Ave le ogaumu.

Ricotta
450 g
BlackBerry
340 g

Tuu le sisi kuliki ma le blackberry fou i luga o fasipepa taʻitasi o le falaoa. O kuka e tatau ona ufiufi falaoa atoatoa, ma e tatau ona ufiufi uma lava le kisi.

Tuu fasi pepa sauni i le ogaumu mafanafana mo le 10-15 minute. Ia mautinoa e le salalau le blackberry i luga o le fasi, e tatau ona tumau sina mea faigata.

Aveese le ipu mai le ogaumu ma ia vave galue.

Tuua Lau Faamatalaga