Lipoic acid (alpha lipoic acids, acid thioctic acid, vitamin N) - mea totino, mea o loʻo i totonu o oloa, faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina, pe faapefea ona ave mo le leiloa o le mamafa, analogues, iloiloga ma le tau

O le Alpha lipoic acid na faʻaitiitia ai le ola o nifo, ma i le tele o suʻesuʻega i mumiti, e ui lava e faʻatuai ai le faʻaalia o nisi o lese, ae a oʻo mai le paʻu, o le lipoic accelerated their growth and increased the likelihood of metastasis. O nei faʻamaumauga e manaʻomia ai le faʻamaoniga poʻo le toe taliina i suʻesuʻega i tagata e leʻi maua. O lona uiga o le saogalemu umi ma le aʻafiaga i luga o le soifuaga o tagata e fesiligia. Ae ui i lea, o le alpha-lipoic acid e mafai ona faʻaaogaina lelei i nisi vaega o vailaʻau, ae le tatau ona faʻaaoga e pei o le faʻalauteleina o le ola.

O le toʻatele o tagata e manatua manatu o le tala tuai, lea e faʻatau mai ai fualaau oona i pusa eseese i maʻi eseese. I le mataupu faavae, mai mea uma i le lalolagi. I aso nei, e leai se mea ua suia, ma o loʻo faʻaauau pea ona taitaiseseina e tagata faʻapitoa falemaʻi tagata, fai mai o latou meaʻai e foliga mai e faʻalauteleina le ola. Alpha lipoic acid e le o se faʻasalaga. O le mea moni, o le alpha lipoic acid o loʻo i ai le tele o aoga aoga e faʻaaogaina lelei i vailaau ma o nisi taimi e matua talafeagai. Ae o le isi fesili o le taumafai e faʻalautele le olaga o se tagata. E leai se faʻamaoniga i mea uma. Ae o le faʻamatalaga i luga o le Initaneti o loʻo taumafai e faʻatau ma inu i mea faʻapitoa, faʻasalalau fuaitau pei o se sipela, lagona le faʻaogaina o le tino atoa i le talavou. E faapefea ona aoga? Ae faigofie tele. Faitau faʻasalalauga nei ma lagona mo oe lava le faʻaogaina o upu galue, e pei o se sipela lea e toetoe lava a moni le moni. Ae leai. O lea, tatou te faitau ai:

Spell: Faʻataʻitaʻiga ma manu feʻaveaʻi ua faʻaalia o le alpha lipoic acid o loʻo i ai se aafiaga faʻafouina i luga o mitochondria i masini eseese ... .. Ua faʻamoemoeina o le lipoic acids e faʻateleina ai le ola.

E faapefea? Ua e manaʻo e faʻatau ma inu se meafaigaluega faapena?

Ma o lenei tatou te tilotilo atu: "O le lipoic acid o loʻo i ai se toe faʻafouina i luga o mitochondria" - e le o lona uiga o le lipoic acid e toe faʻafouina ai le tino. O le faamalositino e tutusa lava le tetee i le matua i le mitochondria. E naʻo le tele, sili atu le malosi. Ae o lenei mea e le toe faʻafouina ai i matou, talu ai o le matua o le mitochondrial e le o se mafuaaga o le matua. E na o le mitochondria e galue laitiiti, pei o tamaiti laiti ma na o lena. Ma e oʻo lava i lenei mea sa na o suʻesuʻega a manu.

Ae e le o ni manoa po o ni manoa. I totonu o tagata, o se iloiloga sili ona lelei o suʻesuʻega muamua a le Institute of Genetic Medicine mai le Malo o Peretania, faatasi ai ma se suesuega i le Cochrane Controlled Trials Register, e leai se faamaoniga lelei e fesoasoani le acid alpha lipoic i tagata e maua i le mitochondrial disorders (www.ncbi.nlm.nih. gov / pubmed / 22513923). Ma o Cochrane iloiloga o loʻo aloaia aloaia i le lalolagi e avea ma tulaga sili ona maualuga i faʻamaoniga faʻapitoa faʻapitoa. O le mea lea, o le vaega muamua o le sipela e le tusa lava pe o le matua o se tagata, ae e uiga foi i le mitochondria, e foliga mai, e le aoga.

O le fuaitau lona lua e faitauina faapenei: "Ua tuuina mai se manatu e faapea o le lipoic acids e siitia ai le ola." Manatua. "O se manatu e tuʻuina atu" e le o le mea lava e tasi e faaumiumi ai le ola. I le faʻaopoopoga, e masani ona le lagolagoina faʻamaoniga. Ma o le tele o taimi, o meafaigaluega i suesuega moni e faʻapuupuu ai le olaga. Ma o le mea moni - tatou te tilotilo i se suʻesuʻega moni alpha lipoic acid ia faʻaʻumiʻumi le ola o musele feʻaveaʻi ma faʻasolosolo vave le matua o le faiʻai. O lo latou lipoic acids na faʻaitiitia ai le vaivai o mafaufauga o le mafaufau, ae ua faapuupuu le olaga (www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22785389). O loʻo i ai se "mafaufauga". E tele naua mo le tau o le matua. O se faʻaopoopoga ofoofogia o le ola! E faʻapefea le aluma lipoic acid ma pe aisea e mafai ona faapuupuu ai le ola o isumu - faitau i luga.

Faʻamatala puupuu o le lipoic acid

E tusa ai ma ana mea totino, o le lipoic acid o se paʻu tioata, valiina i se lanu samasama ma le inu oona ma se manogi faapitoa. O le efuefu e mafai ona suauu i totonu o le ava malosi ma le leaga i le vai. Ae peitai lipoic acid sodium e lelei le solu i totonu o le vai, ma o le mea lea o le mea lea, ae le o le gaioio gaioio mama, lea e faʻaaogaina e avea o se mea galue malosi mo le gaosia o vailaʻau ma meaʻai faʻalaʻau.

Lipoic acid na muamua mauaina ma maua i le ogatotonu o le 20 seneturi, ae na pa'ū i le faʻaaogaina o vailaʻau pei o vailaau e tele mulimuli ane. O le mea lea, i le gasologa o suʻesuʻega, na maua ai le lipine lipoic i totonu o potu taitasi o soʻo se okeni poʻo se meaola, ma maua ai se malosi malosi faʻatoʻilalo e tumau ai le malosi o le tagata i se tulaga maualuga. O le aʻafiaga o le vailaau o lenei vailaau e masani lava, talu ai e faʻaumatia uma ituaiga ma ituaiga o faʻamalolo saoloto. E le gata i lea, o le lipoic acid e fusifusia ai ma aveesea mea oona ma metala mamafa mai le tino, ma faʻamaonia ai foi le tulaga o le ate, e puipuia ai le ogaoga o faʻaleagaga i faʻamaʻi tumau, pei o le hepatitis ma le cirrhosis. O le mea lea, o sauniuni a le lipoic acid e mafaufauina hepatoprotectors.

E le gata i lea, o le thioctic acid inisalini-pei o galuega, sui le inisalini pe a le lava, e mafua ai ona maua e sela se aofaiga o le kulukose mo lo latou ola. Afai e lava le lipoic acid i totonu o siama, latou te le iloa le matelaina o le kulukose, talu ai o le vitamin N o loʻo faʻaleleia ai le pisia o le kulukose mai le toto i totonu o siama, ma faʻaleleia ai le aafiaga o le inisalini. Ona o le i ai o le kulukose, o faagasologa uma lava i siama e vave ona faʻaauau, talu ai ona o lenei vailaau faigofie ua maua ai le aofaʻiga talafeagai o le malosi. Ona o le malosi e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le inisalini ma, e le gata i lea, e suia lenei hormone ma lona le lava, o le lipoic acid e faʻaaogaina i togafitiga o le maʻisuka.

E ala i le faʻamautuina o le gaioiga o totoga eseese ma tuʻuina atu o sela uma i le malosi, lipoic acid aoga i togafitiga o faʻamaʻi neuroaua e fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga o mea. O le mea lea, pe a faʻaaoga le lipoic acid, o le toe faʻaleleia mai le paʻi e sili atu le saoasaoa ma sili atu ona atoatoa, o le taunuuga lea e faʻaititia ai le tikeri o paresis ma le faʻaitiitia o galuega mafaufau.

Faʻafetai aʻafiaga faʻaleaga lipoic acid fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga o le tino popole, lea e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le mafaufau, gauai atu, faʻatupulaʻia ma le faʻaaliga.

O le mea lea, e manino lava o le lipoic acid o se metabolite natura lea e faia i taimi o gaioiga o meaola ma faia galuega taua tele. O nei galuega tauave e le mautonu, ae maua ai le tele o faʻalautelega o aʻafiaga ona o le mea moni e faapea o le gaioiga e aliali mai i totoga eseese ma faiga ma e faʻamoemoe e faʻasalalau a latou galuega. O le mea lautele, e mafai ona tatou fai atu o le lipoic acid e faʻatupulaʻia le gaioiga ma faʻaʻumiʻumi ai le gafatia galue o le tino o le tagata mo se taimi uumi.

E masani lava, o le thioctic acid e ulu atu i le tino mai meaʻai e tamaoaiga i lenei mea. I lenei itu, e le ese mai isi vitamini ma minerale e manaʻomia e se tagata mo le olaga masani. Ae ui i lea, o lenei vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina foi i le tino o le tagata, o le mea lea e le taua ai, e pei o vitamini. Ae i le matua ma le tele o faamaʻi, o le gafatia o sela e tuufaatasia ai le lipoic acid e faaitiitia, o se taunuuga lea e tatau ai ona faateleina lona sapalai mai fafo i meaai.

Lipoic acid e mafai ona maua mai e le gata mai meaʻai, ae faʻapea foi i le tulaga o meaʻai ma meaʻai fualaʻau, lea e lelei atoatoa mo le puipuia o lenei vailaʻau. Mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese, o le lipoic acid e tatau ona faʻaaogaina i fualaau oona o lo oi ai i luga o vailaau maualuga.

I totonu o le tino, o le lipoic acid e faʻaopoopoina i le sili ona tele i totonu o sela o le ate, fatugaʻo ma le fatu, talu ai o nei fausaga o loʻo sili ona lamatia le faʻaleagaina ma e manaʻomia le tele o le malosi mo le faʻaaoga lelei ma talafeagai.

O le faʻaleagaina o le lipoic acid e tupu i le vevela o le 100 o C, o lona uiga o le vevelaina o le vevela o oloa i le taimi o le kuka e le faʻaitiitia ai ana mea. Ae ui i lea, o le faʻavelaina o meaʻai i le suauu i le vevela maualuga e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleagaina o le lipoic acid ma, o lea, faʻaitiitia ai ona initaneti ma le ulu atu i le tino. E taua foi le amanaia o le thioctic acid e sili atu ona faigofie ma vave ona faaleagaina i se tulaga le mautonu ma le natura, ae, i se isi itu, e matua mausali lava i le acidic. O le mea lea, o le faʻaopoopoga o le vailaʻau, citric acid poʻo isi meaʻai i mea taumafa i le taimi o ana sauniuniga e faʻateleina ai le mautu o le lipoic acid.

O le faʻaaogaina o le lipoic acid e faalagolago i le tuufaatasiga o meaʻai e ulufale atu i le tino. O le mea lea, o le sili atu o le aofaʻi o suauu o loʻo i ai i le taumafataga, o le itiiti ifo o le vitamini N e aʻafia. O le mea lea, ina ia mautinoa le faʻafefe o le lipoic acid, e tatau ona fuafua le meaʻai ina ia maua ai le tele o gaʻo ma le protein.

Le tele ma le le lava o le lipoic acid i le tino

E leai ni faʻamatalaga faʻaalia, manino ma iloagofie o le lipoic deficiency i totonu o le tino, talu ai o lenei vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina e ona lava sela o meaola uma ma okeni, ma o le mea lea o loʻo i ai pea i taimi uma i se mea itiiti.

Peitai, na maua ai ma le le faʻaaogaina o le lipoic acid, o mea nei e faʻalauiloaina:

  • Neurological symptoms (vaomaua, ulu o le ulu, polyneuritis, neuropathies, ma isi),
  • Faʻasologa o le gaʻo ma le fausiaina o le gasegase gaʻo (gaʻo gaʻo o le ate) ma le pisapisao o le vaʻalele,
  • Vasega o le atherosclerosis,
  • Metosolic acidosis,
  • Musipo mumu
  • O le gasegase o le myocardial.

E leai se isi lipoic acid, talu ai o soʻo se faasiliga e faʻaaogaina i meaʻai po o meaʻai e vave faʻavaveina e aunoa ma se aʻafiaga leaga i totoga ma gaʻo.

I nisi tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o le hypervitaminosis o le lipoic acid ma le faʻaaogaina umi o vailaʻau o loʻo iai lenei vailaau e mafai. I lenei tulaga, o le hypervitaminosis e faʻaalia mai i le atinaʻeina o le sunburn, faʻalauteleina le eletise o le gastric juice, o le tiga i le itu o loʻo aʻafia ai ma faʻamaʻi mai.

O mea totino ma togafitiga faʻaleagaina o le vailaʻau thioctic

Lipoic acid o loʻo i ai mea nei i le tino o le tagata:

  • Auai i gaioiga faʻasolosolo (gaʻololo ma gaʻo gaʻo),
  • Auai i le toe faʻafoʻiina o mea faʻasolosolo i totonu o siama uma,
  • E lagolagoina le vevela o le thyroids ma puipuia ai le atinaʻe o le todine deficiency goiter,
  • Tuuina atu puipuiga mai aʻafiaga le lelei o le faʻasalalau o le la,
  • Auai i le gaosia o le malosi i sela, o se mea talafeagai mo le tuufaatasia o le ATP (adenosine triphosphoric acid),
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E iai aʻafiaga o le neuroprotective ma le faʻamaʻiloga, faʻalauteleina le teteʻeina o siama o le faʻalavelave o le tino ma le ate i aʻafiaga leaga o le tele o mea tau le siosiomaga,
  • Faʻamaʻosaʻo le maualuga o le cholesterol toto ma le atherosclerosis,
  • Tuuina atu le tuputupu ae o le microflora aoga o le inumaga,
  • O loʻo i ai sona aʻafiaga malosi,
  • E iai sona inisalini, faʻamautinoa le faʻaaogaina o le kulukose toto e ala i siama,
  • Faʻaauau le puipuiga o le tino.

I le malosi meatotino faʻamaʻi lipoic acid e faatusatusa i le vitamini C ma le tocopherol (vitamini E). I le faʻaopoopoga i ona lava aʻafiaga, o le thioctic acid e faʻaleleia ai le gaioiga a isi. antioxidants ma toe faʻafoisia a latou galuega pe a faʻaititia. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le antioxidant, o suauʻu o totoga eseese ma fusivaʻa e le toe faʻamaʻiina le umi ma faʻatino lelei a latou galuega, lea, e tusa ai ma le mea, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le galuega a le tino atoa.

E le gata i lea, o le aafiaga o le antioxidant e mafai ai le lipoic acid ona puipuia puipui o toto toto mai le faaleagaina, o se taunuuga lea e le o fausia ai luga o luga o luga o pusa cholesterol ma e le o faapipiiina ai nonoa toto. O le mafuaʻaga lea e puipuia lelei ai ma faʻaaogaina le vailaʻau N i se vaega o le togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi vascular (thrombophlebitis, phlebothrombosis, veinsose veins, etc.).

Gaioiga o le insulin-pei lipoic acids o loo taoto i lona gafatia e "maua" le kulukose mai le toto i totonu o siama, pe a faʻaaogaina e gaosia ai le malosi. E naʻo le homone i totonu o le tino o le tagata e mafai ona "tui" le kulukose i totonu o suauu mai le toto o le inisalini, ma o le mea lea, pe a le lava, e tupu se mea tulaga ese pe a tele le suka i totonu o le toto ma suauu e matelaina, aua e le ulu atu le kulukose. Lipoic acid e faʻaleleia le gaioiga o le inisalini ma e mafai foi ona "suia" i le leai o se mea mulimuli. O le mafuaʻaga lea i Europa ma Amerika, o le lipoic acid e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka. I lenei tulaga, o le lipoic acid e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli o le maʻisuka (faʻaleagaina o vaʻa o gaʻo, retina, neuropathy, maʻi o gaʻo, ma isi mea), ma faʻaitiitia ai foi le inisalini poo isi vailaʻau faʻasaina e faʻaaoga.

E le gata i lea, o le lipoic acid faʻavave ma lagolagoina le faia o ATP i sela, o se sosaiete o le malosi faʻavaomalo e talafeagai mo gaioiga o meaola e tutupu i le faʻaaluina o le malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, synthesis synthesis, ma isi). O le mea moni e faapea, i le telefoni feaveaʻi mo mea e maua ai le biochimium, o le malosi e faʻaaogaina faʻapitoa i le ATP, ae le o ituaiga o gaʻo po o gaʻo gaʻo e maua mai meaʻai, ma o le mea lea o le faʻasologa o se aofaiga talafeagai o lenei molecule e taua tele mo le gaioiga masani o suauu cellular o gaʻo uma ma tissu.

O le matafaioi a le ATP i sela e mafai ona faʻatusatusaina i le penisini, o se mea e tatau ai ma masani ai fafie mo taavale uma. O lona uiga, mo soʻo se faʻataʻitaʻiga o le malosi o le tino e tupu, e manaʻomia e ia le ATP (e pei o le penisini i se taavale) e faʻamautinoa ai lenei faagasologa, ae le o se isi mea mole mole. O le mea lea, i totonu o sela, o le tele o meaola ma gaʻo o loʻo gaosia i totonu o le ATP e tuʻuina atu ai gaioiga matūtā talafeagai ma le malosi.

Talu ai o le lipoic acids e lagolagoina le faʻaogaina o le ATP i se tulaga talafeagai, o le a mautinoa ai le saoasaoa ma le saʻo o auala o metabolic ma gasegase o gaioiga o meaola oona, lea e faia ai e sela o totoga eseese ma a latou galuega patino.

Afai e le lava le ATP, ona le mafai ai lea ona latou galulue masani, ona o le tele o faʻafitauli i le gaioiga o se totoga faapitoa (tele o mafatiaga mai le leai o se ATP). I le tele o taimi, o faʻalavelave faʻalavelave o le tino o le tino, ate, fatuga ma fatu ona o le leai o ATP e aʻafia i le talaaga o le maʻisuka poʻo le atherosclerosis, pe a vaʻaia vaa, o le mea lea e gata ai le tafe o meaʻai. Ae mai meaʻai e maua ai le telefoni ATP talafeagai.I ia tulaga, e tupu ai neuropathy, lea e lagona ai e le tagata le le mautonu, tingling, ma isi mea le lelei i luga o le neura, lea na i ai i le vaega o le le lava o le toto.

I ia tulaga, o le lipoic acid e totogi ai le le lava o meaʻai, ma mautinoa ai le gaosiga o se ATP talafeagai, lea e fesoasoani e faʻamalo ai nei mea le lelei. O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina ai le fuamini N e togafitia ai le faʻamaʻi o le Alzheimer, faʻapea foʻi ma polyneuropathies o faʻavae eseese, e aofia ai le ava malosi, diabetic, ma isi.

I le faʻaopoopoga, o le lipoic acid e faʻapupulaina ai le okesene i vaʻa faiʻai, ma, o lea, faʻaleleia ai le gaosiga ma le lelei o galuega tau mafaufau, faʻapea foi ma le faʻamoemoe.

Faʻafesoʻotaʻi faʻamalolo thioctic acid o le puipuia o suauu o le ate mai le faaleagaina e mea oona ma mea oona e tafe i totonu o le toto, faapea foi ma le puipuia o le gaʻo o le ate. O le mafuaʻaga lea ua faʻafeiloai ai le lipoic acid i le togafitiga faʻapitoa o le toetoe o soʻo se ate. I le faaopoopo atu i ai, o le vitamini N e faʻateleina ai le faʻaitiitia o le cholesterol sili atu i le talo, lea e taofia ai le fausia o maʻa i le gallbladder.

Lipoic acid e mafai ona fusifusia sima o metala mamafa ma aveese mai le tino, saunia faʻaleagaina o aʻafiaga.

Ona o lona gafatia e faʻamalosia ai le puipuiga, o le lipoic acid e puipuia lelei ai le malulu ma faʻamaʻi pipisi.

E le gata i lea, o le lipoic acids e mafai ona faatumauina le laulau vaalele e pei ona taua o le aerobic, poʻo le faateleina foi, lea e taua tele mo tagata taʻaalo ma mo tagata e aafia i taʻaloga amateur poʻo le malosi mo le aveesea o le mamafa poʻo le tausia lelei o le tino faaletino. O le mea moni, o loʻo i ai se tasi tuaoi, i lalo o le faamalositino faamalositino, o le glucose ua le toe gagau i luma o le okesene, ma ua amata ona gaosia i se siosiomaga o le okesene (amataina le glycolysis), lea e mafua ai le faaputuga o le lactic acid i maso, lea e mafua ai le tiga. Faʻatasi ai ma se paepae eleelea maualalo, e le mafai e se tagata ona toleniina mea uma e pei ona ia manaomia, ma o le mea lea, o le lipoic acid, lea e faʻateleina ai lenei paepae, e talafeagai mo tagata taʻaalo ma tagata asiasi i kalapu faʻalelei.

Lipoic Acid

I le taimi nei, o vailaau faʻasaina ma le lipoic supplements (faʻaopoopoga o meaola faʻapitoa) e gaosia. O vailaʻau mo togafitiga o faʻamaʻi eseese (faʻapitoa o le neuropathy, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi o le ate ma toto toto), ma o meaʻai e fautuaina mo le faʻaaogaina o le faʻamalosi e masani lava o tagata soifua maloloina. O le togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi eseese e mafai ona aofia ai vailaʻau ma mea taumafa e aofia ai le lipoic acid.

O vailaʻau faʻasaina e aofia ai le lipoic acid e maua i foliga o capsules ma laulau mo le faʻafofoga tautala, faapea foʻi ma foliga o vailaʻau faʻaoga. Faʻaopoopoga o loʻo avanoa i laupepa ma capsules.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina ma mea taumafa faaopoopo i le lipoic acid

Lipoic acid e mafai ona faʻaaoga mo faamoemoega faʻasolosolo po o se vaega o togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi eseese. Mo le puipuiga, e fautuaina e faaaoga fualaau faasaina ma meaʻai i le fua faatatau o le 25-50 mg o le lipoic acid i le aso, e fetaui lelei ma le manaoga masani o le tino o le tagata mo lenei mea. I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o le fua o le lipoic acid e sili atu le maualuga ma oʻo atu i le 600 mg i le aso.

Faatasi ai ma se togafitiga faafomai lipoic acid sauniuni e faʻaaogaina i tulaga nei poʻo faʻamaʻi:

  • Atherosclerosis o vaʻa o le loto ma le faiʻai,
  • O le maʻi o Botkin,
  • Ole faʻasologa o le hepatitis
  • Cirrhosis
  • Faʻasaʻoina o le ate o le ate (steatosis, gasegase gaʻo),
  • Polynessitis ma le neuropathy e tetee i le maʻisuka, ava malosi, ma isi,
  • Faʻaaogaina o soʻo se amataga, e aofia ai le ava malosi,
  • Faateleina le maso masini ma le lakapi vaomalo i tagata taʻalo,
  • Faʻailoga vaivai vaivai
  • Vaivai,
  • Faitiitia le manatua, gauai, ma le gauai,
  • Alzheimer maʻi
  • O le gasegase o le myocardial,
  • Faʻavavega maso
  • O le maʻi suka
  • Mafuaaga
  • Le faʻaleleia atili o le faʻaaliga, e aofia ai ma le faʻaleagaina o le tino ma le glaucoma-matala,
  • Paʻu faʻamaʻi (faʻamaʻi dermatosis, psoriasis, eczema),
  • Faʻailoga tetele ma aʻa
  • Se lanu samasama poʻo le paʻu
  • Blue circles i lalo o mata
  • HIV / AIDS.

Mo faamoemoega puipuia Lipoic acid preparations e mafai ona ave uma e tagata soifua lelei atoatoa ma i latou o loʻo mafatia i nisi o faʻamaʻi luga (ae faʻatasi ma isi vailaʻau).

Tulafono mo le faʻaaogaina o le vailaʻau N mo togafitiga faʻasoifua maloloina

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa poʻo le faʻasologa o fualaau faasaina mo le neuropathy, maʻi o le maʻisuka, atherosclerosis, muscle ma le myocardial dystrophy, maʻi vaivai vaivai ma le inupia, o le lipoic acid preparations e faaaoga i vailaau togafitiga maualuga, o lona uiga, 300 - 600 mg i le aso.

I se gasegase tuga Muamua, mo le 2 i le 4 vaiaso, o le lipoic acid preparations o loʻo faia i se auala vavalalata, pe a maeʻa ona ave lea i ni pepa poʻo ni capsules i se togafitiga tausiga (300 mg i le aso). Faʻatasi ma se laʻititi laʻititi ma pulea le ala o le maʻi e mafai loa ona e faʻaaogaina vitamin N faʻapitoa i le ituaiga o laumei poʻo capsules. O le faʻaleagaina o le faʻaaogaina o le thioctic acid e faʻaaogaina mo le atherosclerosis ma faʻamaʻi o le ate pe afai e le mafai e se tagata ona ave fualaau.

Faʻasalaga 300 i le 600 mg o le lipoic acid e faia i aso taitasi, e tutusa ma le 1 i le 2 ampoules o le fofo. Mo tui tui, o mea o loʻo i totonu o le ampoules ua faʻaitiitia i le saline physiologia ma faʻapipiʻiina le faʻasolo (i le foliga o se "fualaʻau"). E le gata i lea, o le aso atoa o le lipoic acid e faʻatinoina i le taimi o le tasi o le faʻafefete.

Talu ai o vaifofo o le lipoic e faigofie ona malamalama i le malamalama, ua vave saunia i latou ao le i oʻo. A o "fofo" le fofo, e talafeagai le afifiina o le fagu i pepa alumini poʻo isi mea opa. Lolaic acid solution i totonu o pusa ua afifi i pepa e mafai ona teuina mo le 6 itula.

Lipoic acid i totonu o laupepa poʻo capsules e tatau ona faia i le afa itula ao lei faia ni taumafataga, faʻauʻu i lalo i sina vaega itiiti o le vai (afa lava le tioata ua lava). E tatau ona foloina uma le laulau po o le capsule e aunoa ma le pisapisao, faʻafefe pe faʻafefe i se isi lava auala. O faʻasologa o aso taitasi e 300 - 600 mg mo faʻamaʻi eseese ma tulaga, ma ua maeʻa uma i le taimi.

O le umi o le togafitiga ma le lipoic acid sauniuniga e masani lava ile 2 i le 4 vaiaso, pe a maeʻa ona mafai lea ona ave le vailaʻau i se togafitiga tausiga mo le 1 i le 2 masina - 300 mg i le aso. Ae ui i lea, i tulaga ogaoga o le faʻamaʻi poo le tele o faʻaʻailoga o le neuropathy, ua fautuaina e ave sauniuni o le lipoic 600 mg i le aso mo le 2 i le 4 vaiaso, ma inu 300 mg i le aso mo ni nai masina.

Faʻatasi ma maʻi atherosclerosis ma le ate Lipoic acid preparations e sili ona lelei i le 200 - 600 mg i le aso mo le tele o vaiaso. O le umi o le togafitiga e fuafuaina i le fua faatatau o le faatulagaina masani o iloiloga e atagia ai le tulaga o le ate, e pei o le gaoioiga o Asat, Alat, le maualuga o le bilirubin, cholesterol, lipoproteins maualuga (HDL), lipoproteins maualalo (LDL), triglycerides (TG).

O togafitiga o togafitiga ma sauniuniga lipoic acid e fautuaina e toe faia i lea taimi ma lea taimi, ma tausia se vaeluaga i le va oi latou ma se umi o le itiiti ifo ma le 3-5 vaiaso.

Le faʻamamaina o le inupia ma le steamosis (o le gaʻo o le ate o le tufasi) e fautuaina tagata matutua e ave sauniuniga o le suka i le lipoic i se vailaʻau faʻasolosolo, o lona uiga, 50 mg 3-4 taimi i le aso. Tamaiti e sili atu i le 6 tausaga le matua ma le steatosis poʻo le inupia e fautuaina e ave 12 - 25 mg o le lipoic preparations 2 i le 3 taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e fuafuaina i le fua faatatau o le faʻamaonia, ae le silia le masina e tasi.

Auala e ave ai le lipoic acid mo le puipuia

Mo le puipuiga, e fautuaina e faʻaaoga fualaau poʻo fualaau faʻapitoa i le lipoic acid i se fua o le 12 - 25 mg 2-3 taimi i le aso. E faatagaina e faʻalautele le fua faʻasolo i le 100 mg i le aso. Ave ni fualaau poʻo ni capsules pe a maeʻa se taumafataga faatasi ai ma se vaega itiiti o vai inu.

O le umi o le puleaina o fualaau faasaina ma meaʻai o lipoic o le 20 i le 30 aso. O ia ituaiga aʻoga puipuia e mafai ona toe faia, ae o se vaeluaga o le itiiti ifo ma le tasi le masina e tatau ona tausia i le va o vaʻa mulimuli e lua o le lipoic acid.

I le faaopoopo atu i le faʻapitoa o le faʻapipiʻi o le faʻasaina o meaola o le thioctic acid e le tele o tagata soifua maloloina, o le a tatou mafaufau i se filifiliga mo le faʻaaogaina e tagata taʻaalo e mananao e fausia le maso poʻo le faateleina o la latou vaʻavaʻa. Faatasi ai ma le vave-malosi o le natura o le uta, e tatau ona ave le 100-200 mg o le lipoic i le aso mo le 2 i le 3 vaiaso. Afai o faʻatinoga i le atinaʻeina o le faʻamalositino (i luga o le faʻaleleia o le urobic threshold), e tatau ona ave le lipoic acid i le 400-500 mg i le aso mo le 2 i le 3 vaiaso. I taimi o tauvaga poʻo aʻoaʻoga, e mafai ona e faʻatupulaʻia le fua i le 500 - 600 mg i le aso.

O le alpha-lipoic acids e faaitiitia ai le ola o isumu, ma i le tele o suʻesuʻega i lauusiusi, e ui lava e tuai le foliga mai o se tui pipili, ae a oʻo mai le paʻu, o le lipoic acid na faʻapupulaina ai le tuputupu ae o nisi ituaiga o kanesa ma faʻalauteleina ai le ono mafai ona faia ni metasisi. O nei faʻamaumauga e manaʻomia ai le faʻamaoniga po o le toe taliina i suʻesuʻega i tagata e leʻi maua, o lona uiga o le saogalemu umi ma le aʻafiaga o le soifuaga o tagata e fesiligia.

O se suʻesuʻega na lolomiina i le 2016 e le Togafitiga Faafomai Taua Lona tolu (Saina) na faaalia i vitro, le a alpha lipoic acid i nisi o aganuu o le kanesa, faʻavavevave metastasis. Ma o lona uiga afai e iai se tumutumu faʻamaʻi tutusa ua tupu ma tuputupu ae i totonu ia i matou, ona talia lea alpha lipoic acid ma faʻalauteleina lou olaga i se tulaga faʻalauiloa e mafai ona faʻapupulaina le tuputupu ae o le kanesa ma faateleina ai le ono mafai ona maua ai le gasegase masima . Suesuega in vitro e le faamaonia ai lenei 100%. Ae o suʻesuʻega suʻesuʻe ma faʻataʻitaʻiga e manaʻomia e faʻafitia ai lenei mea. Peitai e leai se faafitia - e tusa ai ma le American Cancer Society, e leai se faamaoniga faʻamaonia faʻamaonia e le mafai e le lipoic acid ona puipuia le atinaʻe poʻo le salalau o le kanesa, pe vice versa. I le taimi nei, e leai se suʻesuʻega umi mo le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid 5-10 tausaga i tagata e tusa ma le 50 tausaga e fuafua ai lenei mea. Ae o loʻo i ai le tele o suʻesuʻega mataʻituina i tagata e maua ai ni faʻamoemoega faʻafefe e uiga i le faʻaaogaina o antioxidants, lea e aofia ai foi ma le alpha lipoic acid. O le mea lea, ao le i oʻo mai suʻesuʻega e faamaonia ai le saogalemu o ia togafitiga, e ono le saogalemu le alpha lipoic acid.

Lini (s) e suesue (s):

Italia saienitisi i le 2008 i suʻega i maso na faaalia ai o le lipoic acid, i le tasi itu, na poloka ai le tumutumu o colon, ae, i le isi itu, na faatelevaveina ai le tuputupu ae o le kanesa o le susu. Na amata ona togafitiina manulele i le lipoic acid ao lei oʻo i le kanesa o le susu i se vailaʻau e tutusa ma le 200-1800 mg i le aso mo se tagata e mamafa pe tusa ma le 70 kilokalama. I le taimi lava na aliali mai ai le paʻu o moa, sa faaauau pea le togafitiga seia oo i le oti. Lipoic acidtolopo le foliga mai o le paʻu, ae a oʻo mai le paʻu, o le lipoic acid na faʻaosoosoina lona tuputupu ae.O le sili atu o fua o le alpha lipoic accelerated le tuputupu aʻe faʻapitoa.

Lini (s) e suesue (s):

I le auala, pe aisea e apalai ai le alpha lipoic, tusa lava pe faʻaleleia le galue o le faiʻai, faʻateleina le maualuga o le kulutathione, ae faʻapuupuu le olaga moa (e leʻi faailoa mai e le au suʻesuʻe le mafuaʻaga o le oti o nei maile i totonu o le tusitusiga). O se suʻesuʻega lenei na lomia i le 2012 e le Virginia Medical Center (vaai siata i le itu tauagavale). Sa faʻataʻitaʻiina se laina o fuamoa ma se faʻataʻitaʻiga o le dementia. Mice, amata mai i le 11 masina le matua seia oʻo i le oti, na tuʻuina atu i le alpha lipoic acid e puipuia ai le faiʻai o mea leaga. Ioe, gafatia mafaufau i maso alpha lipoic acid manuia le puipuia, faʻamaʻi faʻamaʻi i le mafaufau faiʻai faʻaititia. Ma iinei ua faaitiitia le olaga . Tatou te manaʻomia se "tautua fesoasoani"?

Lini (s) e suesue (s):

O le maʻi suka o se faafitauli ogaoga o le soifua maloloina o le lautele lea tatou te vaavaai ai mo fualaau lelei mo togafitiga. O le maʻisuka e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atiaʻe o tigā gaʻo. Ma, i le tasi itu, o le fualaau mo le togafitiga o le metformin o le maʻisuka e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le kanesa. I le isi itu, o suʻesuʻega ua faaalia ai o nisi fualaau oona mo le maʻisuka e mafai ona faatelevaveina ai le tuputupu ae o tumutumu oona. Mo se faʻataʻitaʻiga, alpha lipoic acid. E le gata i lea, o le liliic acid acid e faʻaalia ai le metastasis o nisi o ituaiga o kanesa o le kanesa e ala i le faʻagaoioia o le NRF2, e ui e le faateleina le aʻafia o le tino. O lenei tusiga o loʻo faʻamaonia ai foi le manaʻomia mo faʻamatalaga faʻamalositino ma suʻesuʻega faʻapitoa mo suʻesuʻega faʻapitoa.alpha lipoic acid mai le manatu o fomaʻi.

Lisi Suesuega:

E ui lava, e tatau ona maitauina o le alpha-lipoic acid i le tele o isi suʻesuʻega, e ese mai ai, na puipuia ai le metastases o le kanesa o susu. O lea la, o taunuuga e matua ese lava - e fuafua i le ituaiga tumo.

Lisi i le suʻesuʻega:

Soifua Maloloina a Tamaiti Iunivesite Dusseldorf, Dusseldorf, Siamani.

E le gata i le faʻamalamalamaina o le faʻasalalauga o le matua le atoatoa o le acel-lipoic acid, e aoga le manatua o le 10-dose o le 600 mg o le alpha-lipoic acid e mafai ona afaina. E iai faʻamatalaga masani mai Siamani ma Turkey pe a faʻaogaina e tupulaga talavou ma tagata matutua le maualuga o doses o le alpha lipoic acid mo le faʻamoemoe o le ola.

Lisi i le suʻesuʻega:

Matou te ofoina atu ia te oe le tuuina atu o se i-meli mo le tala fou ma lata mai nei e maua mai i le faasaienisi, faapea foi ma talafou o la matou vaega faasaienisi ma aoaoga, ina ia le misia se mea.

Faatonuga faapitoa

I le amataga o le faʻaaogaina o le lipoic acid ma faʻamaʻi maʻi faʻalauteleina o faʻamalologa le talafeagai e mafai, ona o loʻo i ai se faiga malosi o le toe faʻaleleia o le fiva namu.

Alu e faʻaitiitia ai le lelei o togafitiga ma le puipuiga i sauniuniga o le ava lipoic. E le gata i lea, o le tele o le ava malosi e mafai ona faʻaosoosoina ai se tulaga matuia i le tulaga o se tagata.

Aʻo faʻaaoga le lipoic acid ma le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma, e tusa ai ma ia, fetuutuunai le fua o vailaʻau o le suka.

Pe a uma le iniseti o se manogi faapitoa o le urine e ono aliali mai i le lipoic acid, lea e leai se taua taua, pe o se mea e tupu ai se mea e tupu ai, e faʻagasolo i le faiga o le vevela ma le malaise. Afai o le allergy e faʻaalia i le tali atu i le faʻafoega o se solution o le lipoic acid, ona tatau loa lea ona faʻaaogaina se vailaau faʻasaina ma fufulu poʻo kapaila.

Faʻalavelave faʻamaʻi tele vave fofo o le lipoic acids e mafai ona mafua ai le mamafa i le ulu, gaogao ma le faaluaina o le vaai mamao, lea e pasi na o latou lava ma e le manaomia ai le faamutaina o fualaau faasaina.

Soʻo se oloa gaosiga e tatau ona faʻaaogaina 4 i le 5 itula pe a uma ona ave pe faʻaaogaina le lipoic acid, talu ai e le afaina ai le faʻaaogaina o le calcium ma isi ions.

Faʻasalaga

E sili atu le malosi o le lipoic acid pe a ave le silia ma le 10,000 mg i le aso e tasi.O le lamatiaga o le atiaeina o le televave o vitamini N ua matua faateleina lava i le faaaogaina tutusa o le ava malosi ma, e tusa ai ma lenei mea, e mafai ona tupu pe a ave se fua o le itiiti ifo i le 10,000 mg i le aso.

O le maualuga o le lipoic acid e faʻaalia mai i le vevesi, le acidic acid, hypoglycemia (toto maualalo maualalo), le toto, gaioiga, vomiting, ulu o le ulu, popolega, le malamalama, ma le solia o le toto. Faatasi ai ma se faʻalavelave maualuga, naʻo le naʻo, vomiting, ma le ulu tiga e mafai ona tupu. Ae peitai, i le tulaga o soʻo o le lipoic acid, e tatau i se tagata ona togafitiga i le falemaʻi, gasegase, tuʻuina atu se maaleale (faʻataʻitaʻiga, gaioiga ua faʻaaogaina, Polyphepan, Polysorb, ma isi) ma tausia le galue masani o totoga taua.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

O aʻafiaga o le lipoic acid e faʻaleleia pe a faʻaaogaina faatasi ma vitamini B ma L-carnitine. Ma o le lipoic acid lava ia e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini ma le suka (lowering sugar) (mo se faʻataʻitaʻiga, Glibenclamide, Gliclazide, Metformin, ma isi).

O le ava malosi e faʻaitiitia ai le malosi o le togafitiga o le lipoic acid ma faʻapupulaina ai le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu poʻo le faʻalavelave.

O faʻafitauli mo le tuiina o le lipoic acid e le ogatusa ma fofo o le kulukose, fructose, Ringer ma isi sugars.

O le Lipoic acid e faʻaitiitia ai le mamafa o le gaioiga o le Cisplastine ma sauniuniga e aofia ai mea faʻalaʻau (e pei o le uʻamea, magnesium, calcium, ma isi). O le faʻaaogaina o le lipoic acid ma nei fualaau faasaina e tatau ona vaevaeina i le taimi mo le 4 - 5 itula.

Lipoic acid mo le gau o le mamafa

Lipoic acid ia te ia lava e le saofaga i le gau o le mamafa, ma o le talitonuga lautele o lenei mea e fesoasoani e aveesea le mamafa e faavae i luga o lona malosi e faaitiitia ai le toto toto ma taofia le fiaai. O lona uiga, faʻafetai i le faʻaaogaina o le lipoic acid, e le lagona e se tagata le fiaai, ma o le mea lea e mafai ai ona ia pulea le tele o mea taumafa ua faʻafefiloi, ma, o lea, aveesea ai le mamafa. E le gata i lea, o le toomaga o le fiaʻai e faigofie ai ona faʻafefe meaai, lea, e moni, e taʻitaʻia ai le paʻu mamafa.

O le masani ai o le suka toto e tau atu ai i le faaleleia atili o le gaosiga o le gataifale, lea, o le mea moni, ei ai sona aafiaga lelei i le soifua maloloina ma le tulaga, ma e mafai foi ona fesoasoani i le paʻu o le mamafa.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le thioctic acid e oʻo atu ai i le liua atoa o meaʻai gaʻo i totonu o le malosi, lea e puipuia ai le foliga mai o tupe maua fou. O se isi foi aʻafiaga e mafai ona fesoasoani i se tagata e le maua ai le mamafa. E le gata i lea, o le lipoic acid e fusifusia ai ma aveesea mea oona mai le tino, ma faigofie ai ma faʻavavevave le faʻaitiitia o le mamafa.

O lea la, e manino lava o le lipoic acid lava ia e le afaina ai le mamafa. Ae afai e te ave le lipoic acid e avea o se faaopoopoga i se taumafa talafeagai ma faamalositino, o le a saofaga i le mamafa o le mamafa o le mamafa. Mo le mafuaʻaga lenei, o le vailaʻau thioctic e faʻaaogaina i le faʻaogaina o meaʻai, lea e masani foi ona aofia ai le L-carnitine poʻo le vitamini B e faʻaleleia ai le aafiaga o le lipamide.

I le faʻaitiitia o le mamafa, e tatau ona faʻaaoga le lipoic acid i le 12 i le 25 mg 2-3 taimi i le aso pe a uma taumafa, faʻapea foʻi ma le aʻoga poʻo le maeʻa foʻi aʻoga. O le maualuga ole lafoaʻi o le lipoic acid, lea e mafai ona ave mo le gau o le mamafa, e 100 mg i le aso. O le umi o le faʻaaogaina o le lipoic acid mo le gau o le mamafa e 2 i le 3 vaiaso.
Faʻamatalaga e uiga i le Loto Paʻu

Lipoic (alpha-lipoic) acid - iloiloga

O le tele o iloiloga o le eletise alpha-lipoic (mai le 85 i le 95%) e lelei, ona o le iloagofie o aafiaga o fualaau faasaina. E masani lava, o le lipoic acid e ave mo le gau o le mamafa, ma o iloiloga e uiga i lenei itu o le faaaogaina e lelei foi i le tele o mataupu. O le mea lea, i nei iloiloga, ua matauina o le lipoic acid fesoasoani tele i tamaitai ma tamaʻitaʻi e siitia ai le mamafa, lea e umi se taimi i le tulaga lava e tasi, e ui lava i se taumafataga poʻo le faʻamalositino masani. I le faaopoopo atu i ai, o iloiloga e taʻu mai ai o le lipoic acids e faʻavaveina ai le mamafa o le mamafa, ae i lalo o se taumafataga poʻo se faamalositino.

E le gata i lea, o le lipoic acid e masani ona faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le faʻaaliga ma, e tusa ai ma iloiloga, e aoga atoatoa, ona o le veli ma le nūmū e mou atu i luma o mata, o mea uma e siomia ai e manino lava le iloa, o lanu e sili ona manaia, susulu ma tumu. E le gata i lea, o le lipoic acids e faʻaitiitia ai le lelava o le mata ma le le mautonu, mo se faataitaiga, galue i se komepiuta, siaki, ma pepa, ma isi.

O le mafuaaga sili lona tolu na mafua ai ona ave e tagata le lipoic acid e mafua mai i faʻafitauli o le ate, e pei o maʻi tumau, opisthorchiasis, ma isi. I lenei tulaga, o le lipoic acid e faʻamaopoopo ai le soifua manuia lautele, faʻasaʻo le tiga i le itu taumatau, ma faʻaumatia foi le tiga ma le le fiafia pe a uma ona 'ai meaʻai ma le tele o meaai. E le gata i le faʻaitiitia o faʻamaʻi o le ate, o le thioctic acid e faʻaleleia atili ai le tulaga o le paʻu, lea e avea ma mea e sili atu le malie, paʻepaʻe ma mumu, o le lanu samasama ma le vaivai e mou atu.

Ma le mea mulimuli, o le toʻatele o tagata e ave le lipoic acid ina ia faʻaleleia atili lo latou ola lelei e pei o se vailaʻau faʻasolosolo ma se vailaau malosi. I lenei tulaga, o iloiloga ua faailoa mai ai le tele o aafiaga lelei na aliali mai ina ua maeʻa le aveina o le vitamini N, e pei o le:

  • Malosiaga e foliga mai, o le lagona o le vaivai ua faaitiitia, ma le gafatia galue ua faateleina,
  • Faʻaleleia Mood
  • O ato i lalo o mata e mou atu
  • Ua faʻaumatia le faʻaitiitia o le suavai ma le fulafula,
  • O le faʻatupulaia o le gauai ma le saoasaoa o le mafaufau (i lenei mea, o le aafiaga o le lipoic acid e tutusa ma Nootropil).

Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i iloiloga lelei o le lipoic acid, e iai foi mea le lelei, mafua mai, o se tulafono, e ala i le atinaʻeina o aʻafiaga o le aʻafiaga pe leai foi le faʻamoemoeina. O le mea lea, i aʻafiaga o le itu, o le tele lava o tagata latou te atiaʻe le hypoglycemia, lea e mafua ai le moe, uumi, tiga o le ulu ma le lagona o le fefefe.

Synphrine Character

O le Synephrine o se vailaau mai lau laʻau. E foliga mai i le efphedrine i le fausaga. Fesoasoani i le mu o le tino gaʻo, faʻaleleia le faʻavaeina o le vevela i le tino, faʻatupulaia tupe faʻaalu, faʻaleleia le gataifale. O le Synephrine e faʻaitiitia ai le manaʻo ma faʻaleleia ai lagona. E le fesoasoani e te le lagona le fiaai mo se taimi umi.

Ina ia ausia le pa'ū vave o le mamafa, o le Synephrine ma le Alpha-lipoic acid e faʻaaoga i totonu o le faʻalavelave.

Auala e galue ai Alpha Lipoic Acid

Alpha lipoic acids o loo maua i potu taitasi o o tatou tino, e tatau ona mautinoa le maualalo o le ola i le ola. O le mea e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aveesea ai toxins mai le tino, faʻaitiitia le faʻafitauli o le mafaufau, mafua ai le saoasaoa o le metabolism, puipuia ai le faaputuga o gaʻo, faʻaleleia atili le gataifale. A maeʻa, ona faʻaleleia lea o le galuega o le fatugalemu o le tino, o le mea lea e le o faʻatasi ai ma le faʻalavelave le gaioiga o le leiloa o le mamafa.

O le tuufaatasiga o le synephrine ma le alpha lipoic acid

I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina fualaau fualaauʻai Slimtabs. O le tuufaatasiga o le 1 papalama o loo i ai se vaega i aso taitasi o nei vaega. Faʻafeiloaʻi faʻatasi e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le mamafa televave vave. O le mamafa o le mamafa e susunuina, ma le gaʻo fou e le faʻaputuina i vaega faʻafitauli. Faʻafeiloaʻi felagolagomaʻi e fesoasoani e faʻamalosia faiga faʻavae.

O le tuufaatasiga o le vailaau faʻasaina e aofia ai foi vitamini B, lea ei ai le aoga aoga i luga o le tino atoa.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O se auala malamalama e faʻaalia i le i ai o le mamafa mamafa. E mafai ona ave faʻatasi ma le ita tele e uiga i le tala o le maʻisuka.

Contraindications Synefin ma Alpha Lipoic Acid

E faʻasalaina i le amataina o se pulega faʻatasi i nisi tulaga:

  • maʻitaga
  • taimi e fafaga ai
  • afaina i vailaʻau
  • moe i le moe
  • ogaoga le solia o le ate ma fatugaʻo,
  • talafaasolopito o totoga maualuga,
  • vailaʻau faʻasaina ma atherosclerotic plate,
  • faateleina le faʻaleagaina o le mafaufau.

E le fautuaina e ave nei mea i tamaiti ei lalo o le 6 tausaga.

Faʻatasi ma le maʻisuka

E tatau ona e le silia ma le 30 mg o le synephrine ma le 90 mg o le alpha lipoic acid i le aso. E naʻo se fomaʻi e mafai ona fuafua le umi o togafitiga mo le maʻisuka.

Faʻaiʻuga

Pe a 'ave se faʻaopoopoga meaʻai, e mafai ona tupu aʻafiaga, e pei o le:

  • moe i le moe
  • fatu palpitations,
  • gatete
  • faʻateleina le sosolo
  • popole le popole
  • tiga o le ulu.

O aʻafiaga afaina ona o le taofi o le taumafa o meaʻai.

Le manatu o fomaʻi

Evgeny Anatolyevich, tagata fai meaʻai, Kazan

O se tuufaatasiga tele o le malupuipuia saogalemu ma le gaʻo. O mea faʻamalosi e faʻamaonia le metabolism o le carbohydrate ma maua ai se lagona o le nofo fiafia mo le aso atoa. O mea uma e lua o loʻo i ai le gaʻo o le mu. Pe a ave se faʻaopoopoga o meaʻai faʻasolosolo, o le tino e faʻaaogaina toxins, faʻaleleia lagona, ma faʻaititia le maualuga o le "leaga" cholesterol i le toto. E tatau ona e ave a itiiti ifo ma le tasi le masina e ausia ai se taunuuga lelei ma tumau. Mo le soifua maloloina masani, e tatau ona e ave le 1 papa.

Kristina Eduardovna, fomaʻi, Oryol

O le Synephrine o se tagata e manaia le manava e tatau ona faʻamaonia ma le faʻaeteete. O le gaioiga malosi e mafai ona oʻo atu ai i le faʻafitauli i faʻafitauli tau mafaufau. O le Alpha lipoic acid o le a faʻaitiitia ai aʻafiaga itu. Ina ia mautinoa le leai o se lamatiaga, ia le sili atu i le 1 le papa. O le mamafa e sili atu le mu i le falemaʻi ma e aunoa ma le faʻaaogaina o fualaau matautia.

Patient Reviews

Antonina, 43 tausaga, Petrozavodsk

O se fofo sili ona lelei e aunoa ma aʻafiaga. Fesoasoani e faʻavave le mamafa ma faʻaleleia le manuia lautele. Na 'ou' ave le papapu 1 pe a uma ona 'ai, inu i le sua. Mai le 84 kilokalama, na leiloa le mamafa i le 79 kilokalama i le 10 aso. Ua le toe i ai le malolo i luga o le paʻu, o fao na amata ona vaivai ma ua amata ona tupu lauulu. Ou te leʻi alu i taaloga, ae na ou taumafai e 'ai meaai laiti-kalori. E mafai ona vaaia le gaioiga i le 3-4 aso o le taliaina. O se mea sili atu e mafai ona e ave fualaau e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi. Ou te fautuaina le vaifofo i tamaitai o vaitausaga uma oe mananao e vave leiloa le mamafa.

Oleg, 38 tausaga, Novosibirsk

Na ia faia se vaifofo e iai vitamini o le vaega B, alpha-lipoic acid ma le synephrine. Oona gaʻo gaʻo. Na amata ona ou aveina 2 capsules i le aso. I le aso muamua na afaina ai loʻu ulu, o lea sa tatau ai ona ou faaitiitia le metotia. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le gaioiga o le afi, faʻateleina le malosi i le taimi o taʻaloga ma faʻaitiitia ai le manaʻo. E talafeagai mo le faateleina o le malosi. Tau mai 900 rubles., Atunuu na afua mai - Rusia. Na ia faʻaaogaina le 2 vaiaso, ona filifili lea e taofi ona o le ulu o le ulu ma le gatete o pito.

Synphrine Character

O se palloid natura o le amataga o meaola. E tuʻufaʻatasia mai laʻau ma citrus sua. E faʻaaogaina e pei o se gaʻo susunuina ma faʻamalosia. O lana gaioiga e talitutusa ma le hormonone adrenaline, ae o le eseesega e tatau ona sau mai le siosiomaga mai fafo. O loʻo iai mea nei:

  • faʻateleina le maualuga o le metabolism,
  • puna sili o le malosi
  • faʻaauau le faʻatupulaʻia ma le faʻatupulaʻia,
  • faʻanoanoa le fiaʻai ma faʻaitiitia le manaʻo, ma faʻafouina ai le gaioiga o le gaʻo susunuina,
  • e taʻitaʻia ai i le faateleina o le thermogenesis.

E faʻapefea ona galue le alpha lipoic acid?

O se vaifofo masani lea e gaosia i ni vaega laiti e le tino o le tagata. Ua i ai i totonu o potu taitasi oo tatou tino. O lenei vaega e tele ni igoa, mo se faataitaiga, o le thioctic acid, lipamide, thioctacid, alpha lipoic acids, etc.

E taua ia te ia uiga taua:

  • amata le gaʻo gaʻo
  • galue i vaega o le faiʻai oe nafa ma le fiaʻai, faʻaitiitia le matelaina ma le faʻaleleia o tupe faʻaalu,
  • faʻagasoloina gaioiga faʻasolosolo, suia o gaʻo i le malosi,
  • faʻaititia le faʻasologa o le hepatic e faʻaputu le gaʻo.

Faatasi ai ma ia meatotino, ua masani ona faaaoga mo le leiloa o le mamafa. I le cosmetology, o le lipoic acid e taua tele, aua e fesoasoani i le gaosia o le palakene i le paʻu o le paʻu, lea e tau atu i lo latou toe faafouina.

O le tuufaatasiga o le synephrine ma le alpha lipoic acid

O nei mea gaosi o loʻo aofia uma i le Slimtabs Supplementary Food (faʻanoanoa LLC "Lotoa-S", Moscow), o lea e faʻatagaina ai le latou faʻaaogaga tutusa. I lenei faʻalavelave, o vaega e faʻalagolago ma faʻaleleia le gaioiga o le tasi ma le isi.

I le faateleina o le vevela o le tino, faʻalauteleina o le manava ma le fatu, e faʻaititia le kalori. O le malosi lea e faʻaalu e le tino e malolo ai ua taʻua o le faʻamaufaʻailoga faʻasoasoa. E taʻu mai ai le numera o kalori e manaʻomia e le tagata mo le faʻaititia o le ola. O le maualuga o lenei faailoilo, o le sili atu ona naunau o se tagata e tatau ona faʻatumu.

Ona o le faʻasologa o mea oona, o gaʻo e ulu i le tino e ala i meaai e le o teuina, ae o loʻo faʻaaogaina i le malosi.

Slimtabs ei ai aʻafiaga nei i luga o le tino:

  • o se mea e manaia ai le matelaina, aʻo taofi pea se lagona o le nofo malie,
  • amata amata gaioiga gaʻo,
  • faʻateleina le metabolism
  • atiae le masani o meaai lelei,
  • faʻamautuina faiga faʻapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga