Siofor ma le glucophage i le maʻisuka

Fausia se SAVALI FOU.

Ae o oe o se tagata e le faʻatagaina.

Afai e te lesitalaina muamua, ona e "nofo ai" (faʻailoga i le pito i luga taumatau o le saite). Afai o lau taimi muamua lenei, saini.

Afai e te lesitala, o le a mafai ona e suʻe tali i au savali i le lumanaʻi, faʻaauau talanoaga i mataupu mananaia ma isi tagata faʻaoga ma faufautua. E le gata i lea, o le resitala o le a mafai ai e oe ona faia faʻatalanoaga tumaoti ma faufautua ma isi tagata faʻaogaina le upega tafailagi.

Faʻamatalaga faʻamaloilo

O le vailaʻau o se sui o le hypoglycemic, ua faia i luga o le faavae o le metformin vaega ma e aofia i le vaega o biguanides. Faafetai i le metformin, e maua ai le toto glucose ma maua ai se togafitiga.

I le togafitiga o le maʻisuka, o loʻo i ai le faaitiitia o le gaosia o le kulukose e le ate (faʻagataina o le gluconeogenesis). I le gastrointestinal tract, Siofor e faʻaitiitia ai le gafatia e gaʻo ai le kulukose. O nei gaioiga e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka.

O le vailaau faʻatele e faʻapupulaina ai le lagona o le tino i le kulukose, ma o le tele o lea mea e gauai atu i maso ma vave faʻavave. O le isi lea gaioiga e aʻafia ai le faʻaititia o le siaki.

O Siofor ei ai sona aafiaga i le maualuga o le cholesterol i le toto, e faaitiitia ai. Faʻaleleia pe faʻaitiitia le mamafa, lea e fesoasoani i le tau faasaga i le manumanu. Ona o lenei meatotino, o le fualaau oona ua faʻaaogaina e avea o fualaau oona.

Faamatalaga lautele

O le vailaau faʻaaogaina o fualaau faasaina "Karsil" o loo i ai se aafiaga o le hepatoprotective ma le antitoxic, lea e mafai ai ona faaaoga e togafitia ai faʻamaʻi ate. E pei ona taʻu mai e le faʻamatalaga i le vailaʻau, e tatau ona faʻaaogaina e tagata oe, o se taunuuga o se suʻesuʻega faʻamaʻi, na mafai ona iloa se faʻaititia o le gaioiga galue o le papatimita o le hepatic.

E tele taimi e aʻafia ai lenei faʻamaʻi i le aʻafiaga o le ava malosi, vailaʻau ma vailaʻau. "Karsil" e faasino i le hepatoprotectors - masini e mafai ona faaosofia ai le toe faʻafouina o suauu ate - hepatocytes.

Le faiga o le gaioiga o le glucophage

E mafai ona faʻavevelaina le gasegase ma faʻafefeteina, manava, gase, ma le vomia. O nisi taimi o le atinaʻeina o le Anemese e le maua ai le 12 masina. E seasea lava ona atiina ae le mumu o le paʻu, faʻaleleia, faʻafefe i luga o le paʻu. O aʻafiaga e masani ona matauina i le amataga o togafitiga, e mafai ona faaitiitia i le lumanaʻi, o nisi oi latou (tofo i suiga) atonu e le manaʻomia le faʻaaogaina o fualaau.

O le mea aupito sili ona ogaoga, e masani lava ona faigata ona tupu, o le acidosis lactic (faʻaalia e le atinaʻe o vaivaiga, o le moe, faʻaitiitia le mamafa, faʻalavelave i le galuega o le fatu, faʻalavelave o le tino, tiga o le tino ma le muscle, le maalili).

O le tofiaina o le glucophage e iloiloina ma le faʻaeteete faʻatasi ma le faʻaoga tutusa o:

  • Chlorpromazine
  • Glucocorticosteroids,
  • Polokalame faʻasolosolo
  • Iulaine-o loʻo aofia ai vailaʻau faʻasaina,
  • β2-aʻoga faʻapitoa
  • Faʻamatalaina isi fualaau oona.

Le faʻatagaina o le vailaau faʻasaina (i le leai o ni faʻamaʻi) i mataupu pe a talafeagai e faʻaaoga se vailaʻau faʻasa.

O le vailaʻau o le Glucophage o loʻo tuʻuina atu i falemaʻi i ituaiga nei: Glucofage 500, Glucofage 850, Glucofage 1000 ma pepa lautele - Glucofage long. O le le mautinoa o le aoga o fualaau faasaina e faavae i metformin e aofia ai le tau taugofie. O le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina ua malamalama lelei.

O lona faavae o le aʻafiaga i le faʻavaeina o kulūkose i luga ole ate. I le maʻisuka, o lenei faagasologa e faʻaititia 3 taimi faʻatusatusa i le masani. Glucopeli e ala i le faʻagaoioia o se numera o enzymes e taofia ai le gluconeogenesis.

E le gata i lea, o gasegase e maua i le glucofage e faateleina ai le lagona o le tino i le inisalini (e masani lava o le musika). O le vailaʻau e faʻaleleia ai le fesoʻotaʻiga o inisalini ma le faʻaleleia i le toto mumu mumu, hepatocytes, sosoʻo gaʻo, myocytes, faʻateleina le fua faatatau o le faʻavaveina o le kulukose i totonu ia i latou ma lona pueina mai le toto.

O le faaitiitia o le fausia o le kulukose i le ate e mafua ai le faaitiitia o le anapogi glycemia, ma le taofia o le absorption o carbohydrates i le lumen o le tootoo laiti e faaitiitia ai le maualuga o le faateleina o le suka toto pe a uma ona 'ai.

I le taimi lava e tasi, o le faʻamaʻiina o meaʻai gaʻo maualalo, faateleina le cholesterolemia, o le maualuga o triglycerides ma le atherogenic lipids ua faʻaitiitia. O nei aafiaga uma e mafai ona tupu naʻo le i ai o le inisalini i totonu o le toto.

O se taunuuga o le togafitiga o le kalapu, o mea nei e taua:

  • O le faʻaitiitia o le glycemia e 20%, o le hemllobin glycated e 1.54%.
  • O le lamatiaga o le faʻaleagaina o le myocardial, o le aotelega o le tino faitino.
  • Pe a tofiaina i le tulaga o le vaʻaia, o le maʻisuka e sili atu ona faʻaititia.
  • Faateleina le faʻamoemoe o le ola ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o le tino (faʻataʻitaʻiga).

Glucophage e amata ona gaoioi i totonu o le 1-3 itula, ma pepa lautele (Glucofage long) 4-8 itula. E maitauina se tulaga mautu mo 2-3 aso. Na maitauina o le metformin togafitiga e le mafua ai le osofaia o le hypoglycemic, talu ai e le tuusaʻo saʻo ai le toto suka, ae taofia ai lona faateleina.

Glucophage o le uluai fualaau o le metformin, o lea e faʻaaogaina ai i le taimi o suʻesuʻega. O le aafiaga o le glucophage i le pulea o le maʻisuka ituaiga 2, faapea foi ma le faaitiitia o le lamatiaga o le faatupuina o faafitauli o le faamaʻi, aemaise lava mai le cardiovascular system, ua faamaonia.

O aʻafiaga sili ona taatele o le Glucophage o le gastrointestinal upsets, o se mea le fiafia i le gutu, manava, manava o le intestinal, nausea, flatulence. O na taunuuga le lelei o le tagofia o fualaau faasaina e uiga lelei mo aso muamua o le faaaogaina o Glucophage, ona pasia ai lea oi latou lava, e aunoa ma togafitiga faaopoopo.

Faʻasaʻo le manava, ua faʻamalo le vailaʻau. A maeʻa ona faʻaaogaina le tino, o le aʻafiaga o le metformin i luga o le manava e itiiti le lagona. Faatasi ai ma le faasolosolo lemu o le fua, o le a le mafai ona alofia le le toʻa.

O le faʻaaogaina umi o le glucophage e oʻo atu ai i faʻaaliga o le B12 hypovitaminosis: faʻavaivaia o mafaufauga, atuatuvalega, faʻalavelave moe. E mafai foi ona atiaʻe le anemia i le maʻisuka.

Mo le puipuiga, e fautuaina e ave le vailaʻau i kosi masina, aemaise lava i le ituaiga o meaʻai.

O le itu pito sili ona ogaoga o aʻafiaga o le vaega tele, lea e na o le metformin e faʻaaogaina, o le atinaʻe lea o le siako lactic acid. Ona o le lamatiaga o lona atinaʻe o fualaau o totoe o lenei vaega ua aveʻesea mai le maketi tau falemaʻi.

I le taimi masani o le gaioiga, e tele le lactate e tele, ae masani ona faʻaaogaina le ava malosi, toilalo fatu, faʻamaʻi o le pulmonary system poʻo le faʻatoʻa fatugao, faʻateleina lactic acid, lea e oʻo atu ai i ia faʻaaliga:

  1. Paʻu musika
  2. Paʻa i le manava ma tua o le sternum.
  3. Nausea
  4. Le manava manava.
  5. Mamala ma le moe.

I tulaga ogaoga, o le alose acidosis e mafai ona taʻitaʻia ai se coma. E le gata i lea, o le glucopifa e faʻaitiitia ai le maualuga o le hormone-thyroid-stimulating, ma i tane - testosterone.

Metformin ua solia i faʻamaʻi o fatugaʻo, ate ma le mama, ava malosi ma le ogaoga o le fatu fatu, ketoacidosis, faʻafitauli matuia o le maʻi suka i le ituaiga hyperosmolar poʻo le lactic acidosis coma.

E le o faʻamaonia le fualaau mo se taumafa maualalo-kalori (i lalo ifo o le 1000 kcal i le aso), faʻamaʻavega, peʻa a mavae le 60 tausaga, ma le malosi malosi faaletino, faʻapea foi ma le taimi o le maitaga ma le lactation.

Dr. Kovalkov mai le vitio i lenei tusiga o le a talanoa e uiga i aoga o Glucophage mo le mamafa o tagata.

Faʻaalia lou suka pe filifili le itupa mo fautuaga

Faailoa le tausaga o le tamaloa

Faailoa le tausaga o le fafine

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Karsil ua gaosia i foliga o ni kapoti faigata, o ia mea uma e aofia ai le silymarin e avea o se vaega malosi. E i ai foi nisi mea faaopoopo i le sauniuniga:

  • MCC
  • susu suka
  • suauu saito
  • masaga 80,
  • povidone
  • Aerosil
  • meaai faaopoopo E421, E172, E572, E171,
  • crospovidone
  • suauu mata o le carbonic acid ma le sodium,
  • gelatin.

Avanoa i le ituaiga pepa (mo le faʻafofoga tautala) i se fua o le 500, 850 ma le 1000 mg, biconvex lapotopoto poʻo le oval, paʻepaʻe, ufiufi. E manaʻomia lou faia o se faʻamatalaga mo le fualaau faasaina. O se faʻamatalaga e aofia ai se faʻamatalaga o le vailaau faʻasaina o loʻo tuʻuina atu i le vailaʻau.

O le kelikaloga o loʻo aofia ai le metformin (i se fuataga o le 500/850/1000 mg), ma tagata faʻatele (povidone, magnesium stearate), i se membrane ata (hypromellose, macrogol).

O mea autu o le mea galue e pei ona taua i lalo: faʻaitiitia le maualuga o le kulūkose i totonu o le toto (i luga o se manava gaogao pe a uma ona 'ai), e le suia le tulaga o le gaosiga o le inisalini oona ile pancreas. O lenei fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia lagona o le tino i le inisalini.

Glucopifa mo le maʻisuka ituaiga 2

O le faʻamaoniga sili mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatasi ma le manua, maualuga le cholesterol i totonu o le toto, faapea foi le mamafa o le tino. O nisi tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka latou te le taliaina toleniga o sulponiylurea, poʻo le maua o le teteʻe ia i latou, e mafai e Glucofage ona fesoasoani i lenei vaega o tagata gasegase.

E le gata i lea, o le metformin e mafai ona fautuaina mo le faʻamalosia o togafitiga ma le inisalini mo le maʻisuka ituaiga 1, faapea foi i le tele o ituaiga o vailaau faʻasaina mo le faʻaitiitia o le suka i totonu o maʻa mo le maʻisuka ituaiga 2.

Ou te filifilia le fualaau o le Glucophage i le tagata lava ia, i lalo o le pulea faifai pea o le glycemia. O le fuataga e tasi e 500-850 mg, ma o le fua ole aso e 2.5-3 g. O le fualaau lelei mo le tele o gasegase e 2-2.25 g.

Togafitiga e amata i se fualaau itiiti - 500 mg i le aso, pe a tatau ai, faʻaleleia i le 500 mg ma se vaitaimi o le 7 aso. Ole maualuga ole tui (sili atu i le 3 g) e le taitai atu ai i se faʻaleleia atili o le metabolism o le kullukose. O le tele o taimi, o le glucophage e faʻaalu 2-3 taimi i le aso.

Ina ia puipuia se itu mai le iniseti, e fautuaina le fualaau e ave i le taimi pe a uma le taumafataga.

E tatau ona amanaia le uigaese o le Glucophage, lea e le o maua e isi suka-o le gafatia e taofiofia ai le gaosiga o le kulukose i le ate. Ina ia mafai ona faʻaaogaina lenei gaioiga tulaga ese i le maualuga, e tatau ona e ave glucophage aʻo leʻi moe.

Faʻaleleia faiga faʻalauiloa i le gataifale e faʻaalia ai ia lava i le maeʻa o le 7-10 aso, ma o le maualuga o le suka toto e amata ona paʻu i le 2 aso. A maua le taui o le hyperglycemia ma tumau mausali, e mafai ona e taumafai e faʻagesegese lemu le fualaau o le vailaʻau i lalo o le mataʻituina o le toto suka.

O faʻaaogaina fualaau oona nei e faʻaaogaina:

  1. Glucophage Glibenclamide: i ai auala eseese o le faʻamalosi i le glycemia, faʻateleina le aafiaga o le tasi ma le isi.
  2. Glucophage Insulin: o le manaoga mo le inisalini e faʻaititia i le 25-50% o le uluai, dyslipidemia ma le mamafa o faʻamalosi.

O le tele o suʻesuʻega o le maʻisuka ua mafai ai ona tatou faʻamautuina o le resulin resistance e amata ona tupu i tagata gasegase muamua nai lo le mea ua faamoemoeina. O le mea lea, ua fautuaina le Glucofage e faʻaaoga i se fualaau o le 1 g i le aso, faatasi ai ma taumafa ma gaoioiga faaletino.

O ia ituaiga o gaphylaxis o loʻo faia i tagata gasegase i le gaʻo, faʻaitiitia le faapaleʻa o le carbohydrate, maualuga le cholesterol, maualuga o le toto ma se faʻasologa o le maʻisuka i le maʻisuka 2.

E faʻatagaina e faʻaaoga Karsil mo tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka ituaiga 2, talu ai e leʻo aofia ai le vailaʻau, o se mea e fesoasoani e faʻaleleia le suka suka.

E masani lava, "Karsil" ua aofia ai i se togafitiga togafitiga e faaleleia atili ai le galuega o le ate. E sili ona tāua o le faʻamaʻi pipili mo tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka gasegase o le gasegase ona o le maualuga o le toto maualuga o le suka.

Faatasi ai ma lenei suʻesuʻega, o togafitiga e mafua ai le aveesea o le mafuaaga autu - o le maʻisuka faatasi ai ma le fesoasoani o fualaau antidiabetic. Ma faatasi ai ma le faʻamautuina o le ate, "Carsil" e mafai ona faia se galuega tele.

E fautuaina e ave le hepatoprotector mo le maʻisuka i se faʻaopoopoga o aso taitasi - 200 mg tolu taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taʻitasi mo tagata maʻi taitasi.

E talitonuina o le togafitiga e faʻaaoga ai le kullufafuge e aoga, ona o le latalata atili o le suʻesuʻega o suʻesuʻega (glycemia ma hemoglobin glycosylated) i tulaga masani, o le itiiti ifo o faʻafitauli o le maʻisuka o le a atinaʻe i le lumanaʻi, o le umi o le taimi ma le lelei o le olaga.

Contraindications

O le glucophage ua faatonuina mo le maʻisuka e le o le insulin, ma e matua aoga tele i le i ai o le oona ma le inisalini (e faʻaitiitia ai le lagona o le tino ia latou inisalini).

E le o faʻamaonia pe faalēaogāina le kelufa pe a:

  • Faʻasalaga o le faʻamalosiina (allergy i fualaau faasaina),
  • Faailoga o gasegase ogaoga o le fatu po o le ate,
  • Maʻi malosi faʻamaʻi o le fatu cardiovascular, faʻalavelave faʻalavelave (faʻaleagaina o le myocardial, le gaogao o le fatu, gau i le tino),
  • O faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi, i taimi o gaioiga tetele, poo i le gasologa o le gasegase ogaoga,
  • O le ava malosi, e le fautuaina e inu ava malosi,
  • O le faʻasologa o le gasegase (ketoacidosis, o le talafaasolopito o lactic acidosis),
  • Faʻaleagaina o le ala o le maʻisuka, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o coma poʻo le muaʻi maʻi,
  • Faia (mo le itiiti ifo ma le 2 aso aʻo lumanaʻi) faʻataʻitaʻiga x-ray e faʻaogaina ai le iodine,
  • O le kelikaloga e solia i le susu. Afai o le lactation e puipuia ma o loʻo i ai se manaʻoga e faʻaaoga le fualaau oona i le taimi o le susu, e tatau ona taofi le fafaga.

O le glucopifa e mafai ona faʻataʻitaʻiina o se vailaʻau muamua (e pei o uluai togafitiga) i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Ole vailaʻau mo le tagata maʻi e filifilia taitoatasi e le fomaʻi, e fuafua i le mamafa o le tino, glycemia levels.

E fautuaina e faʻaaogaina i totonu i le togafitiga (i le fua), masani 2-3 taimi i le aso, inu muamua poʻo le taimi o taumafataga. I le taimi o togafitiga, o le fua ma le taimi o le pulega o fualaau faasaina e mafai ona fesuisuiaʻi i le pule faitalia a le fomaʻi. Togafitiga e tumau le umi e tatau ai mo le ausia o sini tau togafitiga.

E faʻamaonia e tusa lava poʻo le a le itupa o le tagata maʻi: tane poʻo le fafine. Ona o le itupa ma le mamafa o le maʻi, e mafai ona fetuunai le metotia.

  • I tamaiti, e le fautuaina lenei vailaau, aua e le lava auiliiliga i le lelei ma le saogalemu o le fualaau oona i le tamaitiiti. O le mea lea, e faigata le vaʻai pe faapefea ona maua e tamaiti togafitiga.
  • Mo tagata matutua, e tatau ona mataʻituina ma le faaeteete le tele o galuega, e masani lava ona maualalo le fua o fualaau faasaina.
  • I le taimi o le maʻitaga poʻo ona fuafuaga, e faʻapea foʻi i le mea e tupu i le maitaga i tua o le ave metformin, e tatau ona faalēaogāina le vailaʻau (faʻasaina le inisalini). O le aʻafiaga o le metformin i le fetus e le o malamalama lelei foi.
FaʻataʻitaʻigaO se maʻisuka togafitiga e maualalo ai le toto suka i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai, faapea foi le hemoglobin glyc HbA1C. Faʻapitoa poloka le gaosia o le kulukose i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo 'aina i totonu o le inumaga. Faateleina le lagona o le tino i le inisalini. Ae ui i lea, e le maualalo le suka, e le mafua ai le hypoglycemia, pe afai e le sili atu i le fua fautuaina. Fesoasoani e aveesea le mamafa i tagata o loʻo mamafa tele.
PharmacokineticsO le vailaʻau o le metformin o loʻo gaosia mai le tino e gaʻo ma le urine. E le maua i le ate, e ui lava e afaina ai ona gaioiga (silasila i lalo). E le faaputuputuina i totonu o le tino, sei vagana ai tagata ua i ai se faaletonu ogaoga. Glucofage O laumei umi o loʻo faʻafeololo lemu, ae e sili atu le umi nai lo le fua masani o fualaau o le Glucofage.
Faailoga mo le faʻaaogainaTusa 2 tagata mamaʻi - faʻaopoopoga i meaʻai ma gaoioiga faʻapitoa.Mo nisi faʻamatalaga, tagaʻi i le laasaga o togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2. Glucopifa ma Glucophage O vailaau faʻasoifua umi e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau maʻisuka ma inisalini e pei ona faatonuina e se fomaʻi. E toatele tagata latou te ave i latou mo le leiloa o le mamafa, togafitiga o le polycystic ovary syndrome i fafine, faapea foi ma se fofo mo le matua.
Glucopeli mo le gau o le mamafa: iloiloga o maʻi
ContraindicationsTagata mamaʻi na maua i le ketoacidosis o le maʻisuka, ona o le maualuga o le toto suka. Faʻatonuina le toe faʻaaogaina, le maualuga o le filtration rate (GFR) i lalo o le 45 ml / min. Fofo ole gaʻo. O le gasegase gaʻo (gaʻo gaʻo) e le o se faʻalavelave. Maʻi faʻamaʻi pipisi. Faʻamalalaina. Lotomaualalo fatu fatu. Alcoholism O le taotoga fou poʻo le x-ray ma le faʻaofiina o le iodine-o loʻo i ai le faʻatusatusaga.
Faatonuga faapitoaAfai e le amanaiaina ia faʻailoga, e mafai ona tupu le acidosis lactic. O se faʻalavelave faʻalavelave lea e maua ai le apalai i le toto, o lona pH e pa'ū i le 7.25 poʻo le maualalo. Faailoga: vaivaiga, taoto, vomia, puupuu le manava, tiga o le manava, coma. Afai e leai se faʻailoga i le ave o vailaau Glucophage ma e le sili atu i le fua o le aso, o lona uiga o le lamatiaga o le acidosis lactic acid e toetoe lava a leai.

Aveina o Glucophage (metformin), e tatau ona e mulimuli i se meaʻai.

FaʻasologaOle fua maualuga ole aso ole Glucofage e 2550 mg (tolu papa e 850 mg i le tasi), Glucofage Long - 2000 mg. O le amataina e amata i le itiiti ifo o le 1 papalama o le 500 poo le 850 mg i le aso. Ona toe faʻatūina lea i le vaiaso, pe afai e faʻafesoʻotaʻi e le tagata maʻi togafitiga lelei. Glucophage O le umi e fautuaina e ave i le aso i le po. Pepa o Glucophage masani - 1-3 taimi i le aso, ma meaai.
FaʻaiʻugaE mafai ona maua le manava, gasegase, faaitiitia le manaʻo. O taimi masani ae e le afaina ai itu. Latou te pasia pe a uma ona faʻaaogaina le tino i vailaʻau. Ina ia faʻaitiitia, ia amata i le 500 mg i le aso ma meaʻai ma aua nei faanatinati e faʻaleleia le fua. O le lavelave o le paʻu o le tino e mafai foi. Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, o le le atoatoa o le vitamini B12 i le tino e mafai ona atiaʻe.
Tina ma le susuO pepa maʻaleʻale ma gelcophage faʻasolosolo ua faʻasaina i le taimi o le maitaga. Latou te le fesoasoani e tetee i le maʻisuka ituaiga. O tamaitai e masani ona ave i latou mo le PCOS ina ia faateleina le ono mafai ona fananau mai. Afai e te le vave iloaina oe ua maitaga, ma faaauau pea ona togafitia ma metformin - e lelei, e le o se mea matautia. E mafai ona e suʻesuʻeina le tusiga e uiga i lenei autu i le gagana Rusia. Aua e te aveina Glucophage i le taimi o le susu, ona o le mea o loʻo galue malosi e tui i le susu.
Fegalegaleaiga ma isi vailaauAoao po o fea o fualaau o le maʻisuka e afaina ma e le ave i latou i le Glucofage. Afai e te tui inisalini, ia faʻaeteete e leai se hypoglycemia. O vailaau nei e mafai ona faateleina le maualuga o le metformin i totonu o le toto: furosemide ma isi togafitiga o le loop, nifedipine, amiloride, digoxin, ranitidine, triamteren, vancomycin. E le maeʻa le lisi, talanoa ma lau fomaʻi.
FaʻasalagaO le tele o mea faʻafitauli ua faʻamatalaina e sili atu i le maualuga o le fua o le metformin 40 taimi pe sili atu. O se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le suka i le toto, e le o matauina, ae o le lamatiaga o le acidosis lactic o maualuga. O tausiga faʻafuaseʻi e tuʻuina atu i le falemai i le falemaʻi. Latou te faia ni togafitiga faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le faʻamalosi, e vave faʻavave le vailaʻau mai le tino.
Folasaga, ola ola, tuufaatasigaGlucopeli - fualaau o le 500, 850 ma le 1000 mg. Glucophage Vaʻalele tuʻufaʻatasia o le 500 ma le 750 mg. Taofi ese le aapa o tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C. E tolu tausaga pe lima tausaga le soifuaga o le taligalu. O le mea galue malosi o le metformin hydrochloride. Tagata faʻatau - povidone poʻo le sodium carmellose, hypromelilose 2910, hypromelilose 2208, cellulose microcrystalline, magnesium stearate.

Lalo o tali i fesili e masani ona fesiligia e le maʻisuka e uiga i lenei vailaʻau.

Na maua e Karsil lona talosaga i le togafitiga o tulaga faʻaleagaina e fesootaʻi ma le gasegase o le gasegase. I lenei tulaga, ua faatonuina se tagata na te faʻaleleia le tino i le faʻamaʻi faʻamaʻi o le ate e aʻafia ai le faʻaaogaina o le ava malosi ma nisi vailaʻau.

"Karsil" e aoga i le togafitia o le hepatitis tumau, o le cirrhosis o le ate, faapea foi ma le psoriasis ma foliga o le paʻu o le tino. E fautuaina le faʻaaogaina o vailaau e tagata e faʻaalia i le mamafa o masima ma le inu i le gaioiga.

E le faatonuina e fomaʻi le fualaau faʻamatalaina i tagata gasegase e maua ai le gasegase i vaega o loʻo faia ai lona tuufaatasiga. O se vailaʻau e faʻasalaina foi i fualaau 'eseʻese e tele i le natura.

E le fautuaina le faʻaaogaina o pusa mo tamaiti laiti i lalo ifo o le 5 tausaga, ma capsules - e oo i le 12 tausaga. O tamaitai i le tulaga e faʻaaoga ai "Carsil" e faatagaina i lalo ifo o le vaavaaiga a le fomaʻi o loʻo i ai, o le, ao le i faatonuina le suʻega, o le a iloiloina le aoga mo le tina o loʻo faʻamoemoe ma le ono lamatiaga ile fetus.

Glucopifa ma le ovary polycystic

O le faʻaaogaina o le ovarycy ma le inisalini e faʻaalia mai i le tele o le maualuga o lemoni o tamaʻitaʻi, o le faʻalauteleina o le faasolosolo malie ma le le mautonu, lea e mafua ai ona gasegase ia maʻi i le le aoga.

O fafine e tele lava ina le mautonu i le maʻisaga o le ovary polycystic, ua latou faʻavaivaia le faapaleʻa o le carbohydrate poʻo le faʻamaonia o le maʻisuka. O le faʻaaogaina o le Glucophage i togafitiga faʻapitoa o nei tagata gasegase e faʻaleleia ai le gaioiga o le gaioiga, i le taimi lava e tasi e taʻitaʻia ai le mamafa o le mamafa ma le faʻamautuina o le tulaga o le hormonal.

O le faʻaaogaina o le Glucofage i se fualaau o le 1500 mg i le aso mo le ono masina na faʻaititia ai le maualuga o le inisalini i le toto, na toe faʻaleleia ai le faasolosolo i le 70% o fafine.

Faʻaauau le glucophage i luga o le mamafa

E ui lava o vailaʻau faʻasaina i metformin e leai se faʻamaoniga tuusaʻo mo le faʻaaogaina i le oona, e faʻaaogaina e faʻaititia ai le mamafa, aemaise lava pe afai o loʻo i ai le solia o le metabolism. E uiga i le Glucofage iloiloga o le leiloa o le mamafa, e lelei ma faʻamaonia lona maualalo le aoga.

O nei manatu eseese - "Na le maua se mamafa i Glyukofage ma leiloa 6 kilokalama", "E le o le mamafa o le mamafa, e ui lava i le maualuga o tui", "na o Glyukofage na fesoasoani e aveesea le mamafa", "i le taimi muamua na leai se mamafa i luga o Glyukofage, ona paʻu ai lea o le mamafa", "Na leiloa le 1 kg i le masina ", Faailoa atu o lenei fualaau faasaina e le mafai ona fesoasoani i tagata uma.

O le mea autu o le fualaau faasaina, lea e fesoasoani i le paʻu o le mamafa, o se faateleina o le lagona o le insulin, lea e mafua ai ona faaitiitia le tele o lona pule faitalia, talu ai e le manaomia ni aofaiga faaopoopo e faatoilaloina ai le tetee. O le faʻaitiitia o le inisalini i totonu o le toto e oʻo atu ai i le faʻaititia o le gaʻo o le gaʻo ma faʻavaveina ai lona faʻasalaga.

E le gata i lea, o le faatosinaga a le kalapu e faʻaalia i luga o lagona o le fiaai, e faʻaitiitia ai le manaʻo, ma le taofia o le faʻaleleia o gaʻo i totonu o le manava ma o le faʻavaveina o le faʻamamaina ona o le faateleina o peristalsis pe a fai i totonu o meaai e faʻaititia ai le aofaʻi o kalori e faʻafefe.

Talu ai o le Glucofage e le mafua ai se pa'ū i le suka o le toto i lalo ifo o le masani, o lona faʻaaogaina foi e mafai ona maua i se tulaga masani o le glycemia, o lona uiga, i le tulaga o le vaivai o le kulukose i le vave o le faaletonu o le gaʻo ma gaʻo gaʻo.

Ina ia le maua ni faʻafitauli o le tino faʻatasi ma le gau o le mamafa, e tatau ona e mafaufau i le taimi e te uuina ai Glucofage poʻo Glucofage umi:

  • O le tagofia o fualaau faasaina e le faʻamautinoa ai le mamafa o le mamafa.
  • Faʻamaonia le aoga mo le gau o le mamafa o le solia o le faapalepale i gaʻo ma le hyperinsulinemia.
  • E tatau ona e mulimuli i se meaai.
  • E le tatau ona i ai ni vailaau gaosi vave i le taumafataga.
  • Ole suʻega na filifilia taitoatasi - o le fua muamua ole 500 mg i le aso.
  • Afai o le manava manava e tupu pe a uma le puleaina, o lona uiga e tele naua meaʻai i le meaʻai.
  • Afai e tupu le taotoga, ia faʻaitiitia le taimi ole maʻi.

Bodybuilders faʻaaoga metformin faʻatasi ai ma aʻoaʻoga faʻaauau e susunuina ai gaʻo. O le umi o lenei vasega e 20 aso, mulimuli ane e te manaʻomia se malologa mo se masina. Soʻo se faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e matua faasaina e aunoa ma le maliega a le fomaʻi.

O le mea lea, e mafai ona tatou faʻamaonia e mafai ona tauamiotonuina le tofiga o le kalapu i le togafitiga o tagata gasegase i le gasegase o le gaosiga o le carbohydrate, lea eo faatasi ma le maualuga o le inisalini i le toto ma le malosi o le ate, muso ma le gaʻo.

O le masani ile faiga ole gasegase e mafua ai le paʻu o le mamafa, i lalo ole tapulaa o mea taumafa ma gaoioiga faaletino atoatoa. E le o faʻamaonia le fualaau mo togafitiga o le gaʻo e aunoa ma se suʻesuʻega muamua.

Aafiaga leaga

"Carsil" e lelei le faapalepale, ae tasi le auala poʻo le isi, o lona pulega e mafai ona faʻaosoina faʻaalia itu. E faʻaalia i le tino o le gasease ogaoga, taʻavale masani ma faigata faʻaleumalie.

E seasea lava o togafitiga faʻatasi ai ma le vevela, paʻu o le paʻu, ma le tele o le gau o lauulu. O tagata faʻamaʻi e faʻaaoga Carsil mo faʻafitauli faʻapitoa e iloa ai le faateleina o le tulaga faʻaleagaina.

O aʻafiaga leaga e mafua mai i le faʻaaogaina o le hepatoprotector e le tumau ma e masani lava latou te le manaʻomia ni togafitiga faʻapitoa. Faʻailoga faailoilo pe a maeʻa togafitiga ma Karsil.

Faatonuga faapitoa

Ole fualaau o le hepatoprotective e sili ona lelei i le togafitia o maʻi o le ate, pe afai e te faʻapipiʻi le togafitiga o le ate ma se meaʻai ma le teenaina o mea inu ava. Pe a ave le "Karsil", e tatau ona ave le tausiga faapitoa i tagata gasegase ma le faaletonu o le hormonal ma gasegase e le maua le galactose o le gasegase ma le lactase e le tatau ona lafoaia atoa. E tatau ona e iloa o le hepatoprotector e le afaina ai le tali o le tali pe a pulea le TS ma le faiga.

Contraindicated tuufaatasiga o tupe

O le glucopifa e iloa muamua o se vailaau "capricious" e manaʻomia ai le tausiga faapitoa pe a faʻaaogaina isi fualaau. Ae muamua, o le maʻisuka e tatau ona lafoai masani leaga. O tagata maʻi e ave pulu pulu e tatau ona galo le ava malosi, pe o le pia po o se mea inu ava malosi. Faʻatasi ai ma le soona inu o le ethanol, e ono mafai ona atiaʻe le siama lactic acid, aemaise lava i tagata mamaʻi ma le faaletonu o le ate ma le taumafataga le lelei.

E tatau ona maitauina e le mafai ona faʻafefiloi le ava malosi i le maʻisuka, lea e faʻavaivaia ai le gasegase o le carbohydrate. Mo tagata mamaʻi e le mafai ona tuʻuina atu le ava malosi, e fautuaina e fomaʻi le tausisia mo le itiiti ifo i le tolu aso talu ona maeʻa le kosi o le togafitiga o Glucofage. E i ai foi nisi vailaau oona ei ai le ethanol, o le mea lea e ave i latou i le taimi lava lea e tasi e faasaina ai fualaau faʻasaina.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e tatau ona taofi pe a fai e maua se maʻisuka ma le fatugaʻo fatuga i se suʻega leitio e faʻaaoga ai sooga tuʻufaʻatasia.

E tatau ona e faʻagaloina le ave o le kalapu mo se taimi, ia le itiiti ifo i le 2 aso ao leʻi amataina le suʻesuʻega, pe afai e le iloa le gasegase o le fatu.

Fualaau e manaʻomia ai le lapataiga

O loʻo i ai se tuufaatasiga faapitoa o sooupu lea e aʻafia ai le togafiti o togafitiga o le glucophage. O lenei mea ua fuafuaina e ala i taiala e pei o le hyperglycemic and hypoglycemic effect of drugs taken with glucophage.

O Danazole e faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina, faateleina le maualuga ole suka i le maʻisuka. Chlorpromazine, glucocorticosteroids, beta2-adrenergic agonists ma "loop" diuretics e faʻapupulaina ai foi le glycemia.

Afai e te aveina Glucophage faatasi ai ma tupe o loʻo i luga, e manaʻomia e le tagata maʻi ona mataʻituina le kulūkose i totonu o le toto.

O isi togafitiga e mafai, i se isi itu, ona faʻaleleia le glucose-faʻaititia o le aafiaga o le Glucofage. O nei mea e aofia ai inhibitors ACE, nifedipine, acarbose, sulfonylureas, salicylates ma insulin. E tatau ona maitauina o le "laumei" o le a avea ma mafuaaga o le atinaʻe o le acidosis lactic i le talaaga o le le atoatoa. E le gata i lea, o fualaau oona e faateleina ai le maualuga o le metformin, ma maua ai le hypoglycemia.

Pe a faʻaaoga nei tupe, e tatau ona usitai i fautuaga a le fomaʻi.

O le le amanaʻiaina o se tulafono se tasi e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga ogaoga, e oʻo atu i se faʻasalaga faʻapitoa.

E leʻi fautuaina faʻatasi ma Glucofage

Faʻafetai i finagalo faaalia o tagata maʻi na maua i le maʻisuka, e mafai ona faʻapipiʻi se lisi o fualaau faasaina e ono i ai sona aafiaga faapitoa i le kulūkose.

Lorista N o se fualaau faasaina lea e mafai ona ave i le maualuga o le maualuga o le toto ma e puipuia ai le atiina ae o faamaʻi cardiovascular. E le fautuaina le Lorist mo le faʻaaogaina ile kalapu.

E le tatau i le maʻisuka faʻatasi ma le ate ona faʻaaogaina ma le faaeteete le fomaʻi Phenibut, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o popolega eseese ma fetu.

Atarax o se fualaau faasaina lea ei ai le antihistamine ma le bronchodilating aafiaga. E leai se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i le va o le kulukose ma le aʻafiaga o fualaau faasaina. Ae ui i lea, e le ogatasi Atarax ma le gasegase o le kenera i le galactose.

Arifon Retard o se vailaau faʻaaoga e faʻaitiitia ai le toto. O faʻamatalaga faʻatonuina o loʻo fai mai e tatau ona ave le vailaʻau i le maʻisuka ma le faʻaeteete tele.

Fluoxetine o se vailaʻau lea e faʻaaogaina mo le le mautonu-faʻalavelave faʻavaivaia ma le neurosis masima.

O le faʻaaogaina o le glucophage ma le fluoxetine e ono aʻafia ai le maualuga ole kulukose.

Faamaonia Faasaienisi

Ae ui i lea, e tele naua vailaʻau faʻatasi ma le glucophage. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Nasonex o se vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o se pala. Nasonex o loʻo faʻaaogaina mo le taimi o le rhinitis, le sinusitis, le rhinosinusitis, le polyfinis nasal ma le puipuia o le rhinitis o le maʻi. Nasonex e faʻatagaina e le gata mo tagata matutua, ae mo tamaiti foi e sili atu ile 12 tausaga. Nasonex e leai ni faʻalavelave e fesootaʻi ma le maʻisuka. O le mea lea, e mafai e tagata gasegase ona faʻaaoga le Nasonex mo ni malulu ma se mea e afaina ai.

Noliprel o se fualaau oona e faʻaaogaina e faʻafetaui ai le maualuga o le maualuga o le toto ma puipuia ai maʻi o le cardiovascular, aemaise lava i tagata mamaʻi e iai le maʻisuka ituaiga 2 ma le maualuga o le maualuga.

Alflutop o se fualaau faasaina ua gaosia i foliga o ampoules mo le intramuscular ma le intraarticular administration. Alflutop ua faatonuina mo le osteoarthritis, osteochondrosis, periarthritis, osteomyelitis mo le maʻisuka ma isi faaletonu o le ulumatua ma sooga. O lenei meafaigaluega e faatatau i mea e filifilia. Alflutop faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo i totonu o le cartilage, synthesizes collagen ma e iai sona aʻafiaga faʻaleaga. E le gata i lea, o Alflutop e sili ona manaia o lona tino. O faʻamatalaga e uiga i le tele o le maʻisuka e uiga i le fualaau faasaina Alflutop ua faailoa mai lona aoga ma le fetaui lelei ma Glucofage.

  1. O le tina o se sui sui mo le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi, e faʻaitiitia ai le totoina o le toto ma le vave faʻamalolo o fusi. O le fegalegaleaiga ma le kelikaloga e le taitai atu ai i ni taunuuga.
  2. O le Gonadotropin Chorionic Human (hCG) e faʻaaogaina mo faʻafitauli eseese o le hormonal i alii ma tamaitai.
  3. Iodomarin o se fualaau faasaina e puipuia ai le atinaʻeina o le gata.

E mafai ona faʻaaogā faʻamalosi eseese i le kalapu, e ui lava ina faʻaaogaina ma isi vailaʻau oona, e mafai ona aʻafia ai le maualuga o le suka.

O le mea e leaga ai, e leai se fualaau faasaina e le afaina ai le togafitiga o le isi.O le mea lea, i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o le maʻisuka o le a na o le fualaau oona o le a naʻo lalo ifo o tulaga pe afai o se faʻasalaga e saogalemu ma e le afaina ai.

O le tagata atamai mai le vitio i lenei tusiga o le a talanoa e uiga i le Glucofage ma lona aafiaga o le hypoglycemic.

Faʻailoga o le maʻisuka Dialux

Le faʻatagaina o le vailaʻau. ate, ma le atinaʻe o le maʻisuka. O le faʻateleina o le gasegase o le hepatitis i tagata maʻi e maua i le maʻisuka e oo atu i le 78%, ma faʻatasi ai ma le oona - e oo atu i le 100%. Afai e te alofa tele ia te ia, ona ia laveaʻiina lea oe mai i se tagata vavalalata vavalalata ma faʻafitauli i luga. Faitau le lisi o meaai faasaina ma le lisi o meaai faatagaina mo se taumafa maualalo-carbohydrate.

O se taunuuga o le gaioiga o pepa e tetee atu i le tui o le insulin, o le toto toto i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ua faʻaitiitia, ma o le vaega aupito sili ona lelei e leai ni aʻafiaga faʻaleagaina. O nisi taimi e mafua ai le le toʻa i le pito i luga. Faʻatonuina le amataina o le faʻafouina o le metabolism mai le Complex for Deep Cleansing and Nutrition, ma le Nutri Detox.

Fualaau mo togafitiga o faʻamaʻi ate

Faʻapitoa: fualaau faʻamalosi e aʻafia ai le galuega o le ate e masani ona taʻua o le hepatoprotectors. I le "Sokolinsky System" mo lenei mea o loʻo i ai se mea e matua teteʻe faʻatasi ma le tele o aafiaga eseese. O suʻesuʻega tetele ua faʻaalia ai o le sulfonylurea o faʻateleina le faʻaleleia o le tino mai mafuaʻaga uma o tagata mamaʻi o loʻo ave i latou, e aofia ai le soifuaga mai le fatu ma le kanesa.

Ua manatu e latou te poloka le gaioiga o kenera e nafa ma le faaputuputu o gaʻo i le tino. O se sini e mafai ona ausia, o le faʻaititia o le mamafa o le tino i le 7-10% ile ono masina.

Foʻamea i le maʻi suka - faʻamaʻi, faʻamaʻi, togafitiga.

Ina ia faʻamautinoaina le suka o le toto i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, o le mea autu o le 'ai lea o mea e maualalo ai le gaʻo. Ma sili atu, o le a le mafai ona aloese mai faʻafitauli o le maʻisuka pe afai e te le o mulimuli i se taumafa maualalo-carbohydrate. Ma o le mea lea, o le hyperglycemia e masani lava o se tulaga o le le lava o le malosi: o au okeni e leai se okesene ma meaʻai.

O nei fualaau oona e sili ona lelei pe a ave. O loʻo faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo psoriasis, ma le maʻisuka. O le faʻaleleia o le ate i le auala lava e tasi i le isi itu o loʻo aʻafia ai le mautu o le metabolism ma le pulea o le mamafa, le viscosity o le toto ma le lamatiaga o le atherosclerosis. Ma na ona mafaufau i le auala e faʻaititia ai lana metotia i fualaau. E masani ona faʻaaogaina i le maʻisuka ma le inu o le namele, faʻapea foi i togafitiga faʻapitoa o le hepatitis ma isi liva ate.

O le mea lea, o le mea muamua lava e fai o le faʻamalosia oe lava e mulimuli i se meaai e fautuaina e se fomaʻi, ae le aʻafia i meaʻai. O le sili atu o lenei faailoilo e mafua ai le faateleina o le lamatiaga o faafitauli ogaoga i le 20%. O le maualuga lenei, ae sili atu nai lo le 27 iunite.

Foʻamea i le maʻisuka faʻamaoniga o togafitiga, togafitiga.

E i ai sona aʻafiaga o le hepatoprotective, aʻafiaga, faʻasolosolo ai le gaʻololo ma gaʻo gaʻo. O le maʻisuka ituaiga 2 e pei o le tolopoina o le amataga o togafitiga o le inisalini. Afai o le tagata maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma / poʻo le gaʻo tele e tago i nei fualaau, ona faʻasolosolo ai lea o lona inisalini i le toto ma faʻafefea masani.

O lenei faʻalavelave o le maʻisuka e oʻo atu ai i se faʻafitauli i le ate ma manaʻomia ai togafitiga. I se isi tulaga le lelei o le atinaʻega, o le maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i faʻamaʻi ate - gasegase gaʻo. togafitiga fualaau faasaina ma nisi fualaau faasaina. O le a le mea e fai i se ulutala vaʻavaʻaina Ina ia faʻamalosia le tupe i lenei tulaga, o le vaega autu autu o le System, Alpha Maxiel, o loʻo faʻaaoga muamua e puipuia ai e le gata o capillaries o le retina, ae o le tioata foi. Afai ua e atiina ae ona faitau lea o le tusiga "Alpha Lipoic Acid mo le Mate Neuropathy."

Ou te fautua atu i lou mafaufau se tusiga i le auala e fiafia ai i le aʻoga faaletino. Faitau atili e uiga i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le mea lea, e faigofie ona malamalama i le taua o le toe faʻafoʻiina o capilali i se tulaga faifaipea, lea e faʻapipiʻi ai aafiaga i vaega sili ona taua o le faafitauli: latou te faʻaaoga fualaau faʻasaina e faʻaititia ai le suka, ae e tatau ona tuʻufaʻatasia i vailaau faʻasaina e puipuia ai toto ma faʻaleleia le lagona o le insulin i sela.

Vailaʻau o le maʻisuka Dialux Suiga i le ate ma le maʻisuka. 1.1 Faailoaina suiga i le ate. 2 togafitiga faʻamaʻi mo le maʻisuka.

O aoga e aoga i le maʻisuka mo ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka? A.

Togafitiga faʻamaʻi mo le maʻisuka ma le hepatoprotectors, heptral, hepa.

Ma le isi, pe afai o le a faʻaleaʻo le tagata maʻi i le tagofia o fualaau faʻamaʻi, ona faʻaauau pea ona aʻafia le ate ma le maʻi suka. Aisea e tumu ai vae i le maʻisuka malosi E aofia ai phospholipids ma methionine, o se amino oona taua e aofia i le tuufaatasiga o choline. E le gata i lea, o lenei aafiaga e faʻaalia i maʻi e le gata i le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foʻi ma le maʻisuka ituaiga 1.

Maʻisuka o le Maʻisuka - Likar. Faʻamatalaga.

Ae afai ua uma ona maua oe i le maʻisuka ma le poto masani, o le mea autu e tatau ona e taulai atu i ai o le puipui lea o vaa ma le lagolagoina o metabolism, immunity, ma le malosi i le lautele. O fuainumera leaga uma i luga o le hyperglycemia e uiga i le tosoina o le tino, le maua o le vaʻai, osofaʻi vave o le fatu poʻo le manatuaina o le mafaufau e faatatau ia i latou e le mananao e sui se mea: latou te inu le maualuga o le hypoglycemic e pei ona faatonuina e le fomai. I mataupu mai la tatou tusi fou o le ae maua ai se faʻamatalaga o vaega uma, o se masini o gaioiga, ma sootaga i suesuega faasaienisi.

2.1 Fualaau faasaina e toe faʻaleleia ai le gaio. 2.2 Faʻaaogā faʻamaʻi

Metformin ma pioglitazone fualaau faasaina e faateleina ai le lagona o sela i le inisalini.

Faailoga o le ate i le maʻisuka. Afai o le maʻisuka o loʻo i ai i se tulaga o taui, o le a le tupu pe o le a tupu aʻe le cirrhosis o le ate, ae mo se isi mafuaaga. Fualaau mo togafitiga o le ate o le ate O le ala saʻo e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 o le taumafai lea e faʻaleleia atili le lagona o sela i le inisalini. Afai o le mataupu o le maʻisuka e le o tele naua, o le a lava le inisalini o le tagata lava ia e faatumauina ai le toto suka masani. O le faʻalavelave lea e ofoina atu i le Sokolinsky System ua uma ona aofia ai mea uma e tatau ai. Peitai, i le aluga o taimi, o le faʻasaʻoina o le inisalini e faaitiitia, lea e tau atu i le manaʻoga mo inisiua.

I lenei tulaga, e sili atu le maualuga i le ate ma le maʻisuka. O maʻi maua i le maʻisuka ua faʻamaonia vailaʻau. Afai e le mafai ona e pipii i se taumafa maualalo o le gaʻo, ona ua e malepelepe, ona faʻaaoga lea o fualaau o le maʻisuka e fesoasoani e pulea ai le manaʻo. I le maʻisuka ituaiga 1, e leai ni vailaau faʻasaina, na o tui inisalini. O fualaau Siofor poʻo le glucophage mo le maʻisuka ituaiga 1 e mafai ona faʻataʻitaʻiina pe a fai o le tagata maʻi, e faʻaitiitia lona mafaufau i le inisalini, ma o le mea lea ua faʻamalosia ai o ia e aʻafia le tele o tui o le inisalini. Fesoasoani e faʻamautu ma toe faʻaleleia le fausaga o le ate, faʻaleleia le toto i totonu o le ate, faʻaleleia le diuresis ma faʻaleleia galuega faʻatino o le ate.

O aoga e aoga i le maʻisuka mo ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka? Se falaoamata po o se meaʻai? E leai se mea e mafai ona ausia i le faʻaaogaina o auala masani e taumafai ai e toe faʻafoʻi le gaʻo ma gaʻo gaʻo i tulaga uma lava: faʻaleleia le galuega o le ate, lagolago pancreas, faʻaaoga le kulukose i totonu o le masini ma faateleina le lagona o le insulin ma puipuia le puipui arteries ma capillaries mai faʻamatalaga o le "glucose toxicity." O le a talafeagai lelei, aua e tatau i tagata taʻitoʻatasi ona faia se auala taʻitasi.

Livers cirrhosis i le maʻisuka faʻamalosia, faailoga, ituaiga.

Dialux Drops mo le maʻisuka fesoasoani e faʻaitiitia ma puipuia ai le ogaoga. O latou uiga taatele o le mafai lea ona "puipui" laula o le ate (hepatocytes) mai soʻo se mea leaga, ma faʻagesegese ai le alualu i luma o le faamai poʻo le puipuia o lona atinaʻe. O nei mea mamana ma aoga e faʻafaigofie ai le toto suka.

O le fualaau oona Hepa Merz mo le maʻisuka e faʻaaogaina. Na ia mulimulitaʻia faatonuga o loʻo faʻamatalaina i le vaega "Faʻapefea ona i ai le mamafa o isu o Insulin". E mafai ona faʻateleina le faʻaitiitia o le kulukose toto (hypoglycemia), aemaise lava i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Faʻatau se lomiga lolomiina o le tusi i kiosk i totonu o lau 'aʻai pe faʻatonuina mai le ofisa faʻasino e ala i le telefoni 7 (495) 646-57-57 poʻo le e-mail ls @ ma le LAN faailo (taʻu le igoa, meli meli ma le telefoni i le tusi). Sokolinsky "o loʻo taʻoto i le mea moni e faʻapea, o le uiga masani e ulu i ai, e tele ona aafiaga lelei ma maua ai le malosi i luga o le tino, o le mea lava e tasi e mafai ona aoga i tagata eseese uma i tulaga eseese.

Afai a le sili atu ma le lua suka pe a maeʻa le taumafataga e 9 mmol / L pe sili atu foi, ona amata loa lea ona togafitia i le inisalini, faatasi ai ma se taumafa maualalo. Muamua lava, faatasi ai ma le fesoasoani a inisalini inisiua ma se taumafataga tatau, ia mautinoa o loʻo pa'ū lou suka toto i tau faʻatatau. I lenei tulaga, ave Siofor vave-galue 2 itula ao leʻi faia lenei taumafataga. inisalini), lea i le amataga o le faʻamaʻi o loʻo faʻapipiʻiina i le masani poʻo le faʻaopoopoga o aofaiga.

O le thiazolinedions foi e mafua ai le faatumauina o le tino i totonu o le tino. O le mea lea, e taua tele le tuʻufaʻatasia o mea masani e faʻaitiitia ai le suka, fualaau faʻasaina i le maʻi pipisi, ma puipuiga puipui mo vaʻa toto.

Faʻailoga o le maʻisuka Dialux

Talosaga mo le maʻisuka faʻamanuiaina faatonuga, tau, iloiloga.

Suiga i le ate ma le maʻisuka. 1.1 Faailoaina suiga i le ate. 2 togafitiga faʻamaʻi mo le maʻisuka. 2.1 Fualaau faasaina e toe faʻaleleia ai le gaio. 2.2 Lafoaʻi fufulu mama mo togafitiga o le maʻisuka. Mai lea taimi i lea taimi, e talafeagai le faʻaaogaina o mea masani ma faʻamaonia faʻapitoa i lenei mataupu.

E manaʻomia le malosi mo le maʻisuka ituaiga 2.

O le Sokolinsky system e ala i le faʻamamaina ma le faʻamalositino o fomaʻi tino e afaina ai mafuaʻaga o faafitauli i le tulaga o meaola. O le mea lea, o le inisalini o se fofo lelei mo le maʻisuka ituaiga 2. E pei ona e iloa, i le tele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le pancreas e maua ai le insulin, pe 2-3 taimi sili atu nai lo le masani.

E manaʻomia le malosi mo le maʻisuka

I le maʻisuka, e masani lava ona tupu le faaletonu o le ate. E manaʻomia le malosi mo le maʻisuka e faʻafoʻi ai le gaioiga o le okeni na aʻafia. E ui lava i le mea moni o le fualaau faasaina e aoga tele, e iai foʻi ni aʻafiaga leaga, o lea ao leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatalanoa se tagata poto faapitoa ma faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina.

Foafoaga ma le tuʻufaʻatasiga

O le malosi malosi e maua i foliga o capsules lanu enaena, o totonu o loʻo i ai ni mea oona o loʻo i ai se lanu samasama. O le tuufaatasiga o le ulutala muamua e aofia ai le 300 mg o phospholipids aoga mai soya, lea e aofia ai le 76% le filifili. O isi vaega o le ethanol, fat and castor oil. O capsules o loʻo i luga o le paʻu o le 10 fasipepa ma o loʻo tumu i pusa pepa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Fai mai faatonuga e taua Essential Forte e togafitia tulaga nei:

  • o le hepatitis tumau,
  • cirrhosis
  • gaʻo gaʻo,
  • faaleagaina i le totoga o le sosolo o se mea oona,
  • hepatitis, lea e matauina e tusa ai ma le tala o le ava malosi,
  • malfunctions i le ate, na tulaʻi mai ona o faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • toxicosis i le taimi o le maitaga,
  • puipuiga e taofia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi,
  • faʻamaʻi pipisi.

Toe foʻi i le laulau o mea

Aisea e faʻaaoga ai mo le maʻisuka?

I le maʻisuka malosi, o faʻaletonu i le gaioiga o le ate e masani lava ona maua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaʻo po o le faʻamalolo. Faʻamaʻi faʻamaʻi i se tagata maʻi, o le tino o le tino o le filtration filtration ua suia. O mea nei e mafai ona faaosofia ai suiga faapena:

  • suiga tumau i le mamafa o le tino
  • meaai le lelei
  • se aafiaga leaga i luga o le ate o vailaau mo togafitiga mo le togafitia o le maʻisuka,
  • aafiaga le lelei i le tino o le ava malosi.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Essential Forte mo le maʻisuka, e mafai ona taofi le suia o le ate ma le faʻatonutonuina o lana gaioiga.

Faʻapitoa o le faʻaaogaina o le malosi malosi mo le maʻisuka

E pei ona taua i faatonuga mo le faʻaaogaina, o Essential Forte e faʻaaogaina ile tautala. I le taimi lava lea e tasi, e le tatau ona tatuʻusi pusa vai, faʻafefe ma fufulu i lalo i se aofaiga tele o le vai. Le togafitiga o le toilalo o le ate i le maʻisuka e faia mo tagata mamai ua oʻo i le taʻi 12 tausaga ma ua mamafa le silia ma le 45 kilokalama. O fomaʻi e sili atu ona faʻasolosolo ona faʻatonuina le 2 capsules o vailaau faʻataʻitaʻi i le aso. Fai mai faʻamatalaga e mafai ona e faʻaaogaina fualaau faʻamalosi Essential Forte, e le gata i lea, ma o le togafitiga e faalagolago i le maualuga o le faʻalavelave i le ate. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi o loʻo auai.

Faʻaiʻuga

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina, o le vailaau faʻatau "Essential Forte" e talia lelei e tagata gasegase ma e le mafua ai le atinaʻeina o mea leaga. Ae ui i lea, i tulaga tulaga ese, e maitauina e tagata gasegase o itu nei o faailoga:

  • ogaoga ogaoga
  • tiga i le gastrointestinal tract,
  • oso i luga o le paʻu,
  • pemphigus
  • sasaa ma le susunuina.

Toe foʻi i le laulau o mea

Tu ma malologa

E te le manaʻomia se fomaʻi e faʻatau ai Essential Forte. E taua tele le faʻasaoina o vailaau i totonu o se pogisa ma le matutu, lea o le a leai se avanoa i le susulu o le la, tamaiti ma manu. O le puleaina o le vevela i se nofoaga e le tatau ona sili atu i le 21 tikeri Celsius. O le soifuaga ola o le oloa tau vailaau mo togafitiga e 3 tausaga mai le aso o lona gaosiga, o le aso e mafai ona vaaia i luga o le pepa afifi. A maeʻa le aso e muta ai, e matua faasaina le faʻaaogaina o fualaau, talu ai o le atinaʻeina o itu itu e mafai.

Tuua Lau Faamatalaga