Augmentin poʻo Flemoklav Solutab - o le fea e sili? O a mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai nei vailaʻau?

Flemoklav Solutab - papa maʻa. O lanu samasama pe papaʻe. O nei vailaʻau e aofia ai le gaioiga malosi o le tino e le o se mea e sili ona maualuga. O le elemene aoga e mafai ai ona e tauina le siama lea na mafua ai le togafitiga. E aofia ai foi vaega e pei o le clavulanate sodium, microcrystalline cellulose ma le vanillin.

O le vaega malosi o le fualaau faasaina Flemoklav Solutab e mafai ai ona e tauina le siama lea na mafua ai togafitiga.

Pills o loʻo maua i pusa pepa. E aofia ai 4 paʻu.

A maeʻa ona faʻaaogaina, o le vailaʻau e faʻaaogaina i le gastrointestinal tract. O le taumafa tutusa e le afaina ai lenei gaioiga. E mafai e le fualaau faasaina ona aʻafia siama siama faʻamaʻi-siama ma siama

O vailaʻau malolosi e faʻafefiloi i le ate. E faʻamalosia e fatugaʻo i se tulaga e le suia.

Faʻamatala puupuu o le Augmentin

Augmentin o se vailaau faʻamaʻi pipisi faʻatasi ai ma se tele o feʻau faʻaalia. O loʻo faʻatusatusa i le tutusa o Ampicillin. Na pau le eseesega o suiga laiti i le fua faʻatatau: i Augmentin, o le mea oona o loʻo i ai i le foliga o se trihydrate.

O le aoga sili lava o lenei vailaʻau o le eseesega o pepa faʻagaga. O lea, e faia i le ituaiga o laʻau ma le paʻu, lea e saunia ai se fofo mo le tui. O le isi faʻasalaga e faʻamalolo mo tamaiti. Afai e faʻamaonia lenei vailaʻau mo se tamaititi poʻo se tagata matua, o le mamafa o le maʻi e tatau ona mafaufau iai.

Afai e saʻo le filifilia o le vailaʻau, ona le manaʻomia lea ona faaopoopo i isi vailaʻau. O le aoga o fualaau faasaina e pei o le monotherapy i togafitiga o le niumonia ua faamaonia. O se vaʻaiga lelei o vailaau faʻamaʻi o loʻo i le laina fluoroquinolone, lea e solia i tamaiti. O le mea lea e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau i tamaititi.

Ina ia saunia se taofiga, e tatau ona faʻaumatia le paʻu i le vai. I le taimi lava e tasi, e tatau ona vaʻaia le aua nei sasaa vai nai lo le pito i luga, pe a fai o le a maua se faʻamalologa faʻaitiitia e maua ai le vailaau oona i se fua e itiiti ifo nai lo le tatau - o le aoga o le fualaau faasaina o le a faʻaitiitia.

Le fea e sili atu - Flemoklav Solutab poʻo Augmentin

Flemoklav Solutab e aofia ai vailaʻau e mafai ona mafua ai se faʻafefe o le maʻi. Afai na mafua mai le faamai ona o le le malosi o le malosi o le tino, e faaaoga Flemoklav, ma i mataupu ogaoga, Augmentin.

O nei vailaau e talitutusa lava. O lea, ua tofia Flemoklav Solutab:

  1. Faʻamaʻi o tino o le ENT (pharyngitis, sinusitis, tonsillitis).
  2. I le tulaga o le pipii faʻatasi ma le osteomyelitis.
  3. Mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi.
  4. Faʻatasi ma faʻamaʻi o le tino, e pei o le cystitis.

O se vailaau faʻasaʻi faapena foi e faʻaaogaina e togafitia ai siama o le paʻu. E aoga i le togafitiga o le bronchitis.

Flemoklav Solutab ma Augmentin ua faatonuina mo le togafitiga o faamaʻi ENT.

Faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o totoga ENT ma Augmentin. E fesoasoani foi i faʻamaʻi nei:

  • faatasi ai ma syphilis
  • i le tulaga o vaalele,
  • i togafitiga o le gonorrhea.

O fualaau e faʻaaogaina e togafitia ai le osteomyelitis ma le pyelonephritis. Aʻo leʻi faʻaaogaina sea mea faigaluega, e tatau ona iloa pe o aʻafiaga o meaola ninii e mafua ai le faʻamaʻi.

O le a le eseesega

O vailaʻau e eseese i le faʻasaina e faʻaaoga. Flemoklav Solutab ua faʻasaina mo le faʻaaoga i le tulaga o le faʻalogo i ona vaega taʻitasi ma le jaundice. E taua le tuʻuina atu o lona faʻaaoga pe a fai o le gaoga o le galuega e faʻavaivaia. O le isi e faʻalavelave i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o le mononucleosis i le tagata maʻi, ona e ono aliali mai se faʻavevesi.

E leai se manaʻoga mo le maʻitaga ma lactating tamaitai. E taua le tuʻuina atu o lona faʻaaogaina i le tulaga o le le atoatoa ma se talafaasolopito o colitis.

O le isi eseesega i le va o nei vailaʻau o aʻafiaga e mafua mai i le faʻaaoga. O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Flemoklav Solutab e ono mafua ai le tiga o le manava ma le manava. E le gata i lea, o le atinaʻeina o le faʻalavelave anaphylactic ma angioedema e mafai.

O se taunuuga o le faʻaaogaina o le Augmentin, o loʻo i ai aʻafiaga i le itu e pei o le fausiaina, afaina. Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona iai na ituaiga o fomaʻi, e faʻasolo atu ai e fomaʻi ni fomaʻi, e aofia ai le lactobacilli, i le maʻi. O le mea lea, o togafitiga ma lenei vailaʻau faʻasaʻo e aofia ai le faʻaaogaina o Acipol poʻo Linex.

Augmentin poʻo Flemoklav Solutab: o le a le eseesega?

Ina ia iloa pe faapefea ona eseese nei vailaau, e tatau ona e faamasani ia latou fomaʻi ma isi uiga auiliili atili: faailoilo ma faʻailoga mo le faʻaaogaina, faʻapea foʻi aʻafiaga o togafitiga.

O gaioiga malosi o vailaʻau faʻasaina o vailaau faʻamaʻi mai le beta-lactam group amoxicillin ma le acid clavulanic, lea e puipuia ai lona faʻaumatia. O le aofaʻi o mea aoga e mafai ona fesuisuiai i fua eseese o metotia ma fua o fua.

Faʻatinoga o gaioiga

Amoxicillin o se vailaʻau faʻasaina o loʻo i ai le tele o vailaʻau o antimicrobial. E malosi tele i le tele o faʻamaʻi pipisi. E galue malosi i meaola faʻapitoa - o lona uiga, e faʻaumatia i latou.

O le vailaʻau Clavulanic e faasino i inhibitors (mea e faʻagesegeseina ai le tali atu i le vailaʻau) o le enzyme e faʻaumatia ai le faʻatusa. Ole siama ole pathogenic e maua ai le beta-lactamase, lea e le lelei ai le vailaʻau, ma o le acid clavulanic e puipuia le antibiotic mai le faʻaumatia.

E tatau ona ou fai atu, i le va o fualaau oona ei ai le eseesega i le soona tagofia ma le tufatufa atu o le mea galue malosi. O le ituaiga o vailaau e mafai ona fofoina ai le faʻaleleia atili o le fualaau faasaina i totonu o le vaega o meaʻai, o le mea lea e sili atu ona faʻaleleia ai Flemoklav Solutab. Augmentin, o ona laulau e naʻo totonu o le manava, e masani ona mafua ai le le lelei o tali mai le tino.

Augmentin ma Flemoklav Solutab ua faʻamaonia mo faʻamaʻi tutusa e mafua mai i siama e ono aʻafia i nei vailaau faʻamaʻi:

  • pito i luga o le manava (pharynx, tonesils),
  • O totoga o le ENT (taliga ogatotonu, paranasal sinuses),
  • pito i lalo o le manava (bronchi, mama),
  • fatugaʻo, urinary tract,
  • genital
  • mea vaivai.

Augmentin o loʻo faʻaalia foi mo le gasegase o ponaivi, sooga, ma le oona o le toto.

Contraindications

  • le faapalepale i le fualaau faasaina ma isi vailaau peta-lactam,
  • lalo o le 2 tausaga
  • lesegase o le ate e mafua ai le ate
  • faʻamaʻi pipisi o le tino o le tino.

  • le faapalepale i le beta-lactams, o le vailaʻau clavulanic ma isi vaega o le fualaau faasaina,
  • ate ma fatu fatu,
  • phenylketonuria - o se soliga o le metabolism o amino acids,
  • tamaiti laiti e oʻo atu i le 3 masina (mo le faʻamalolo) poʻo le 12 tausaga (mo papa).

Folasaga faʻasalalau ma tau

Flemoklav Solutab o se pepa maʻaleʻale (faʻasaina) ma eseese tuʻuga o mea aoga:

  • 125 + 31.25 mg, 20 fasi vaega - 293 rubles,
  • 250 + 62.5 mg, 20 pi. - 425 suʻe.,
  • 500 + 125 mg, 20 pcs. - 403 suʻe.,
  • 875 + 125 mg, 14 iunite - 445 rubles.

Augmentin o loʻo maua i ni pepa se lua:

  • moli pepa, 375 mg, 20 pi. - 246 tusi.,
    • 625 mg, 14 iunite - 376 rubles,
    • 875 mg, 14 iunite - 364 rubles,
    • 1000 mg, 28 pcs. - 653 suʻe.,
  • taofia le 156 mg / 5 ml, 100 ml - 135 rubles,
    • 200 mg / 5 ml, 70 ml - 144 ruulu,
    • 400 mg / 5 ml - 250 rubles,
    • 600 mg / 5 ml - 454 rubles.

Augmentin poʻo Flemoklav Solutab - o le fea e sili?

E ui lava i le tuufaatasiga tutusa, ae o loo i ai ni eseesega i le va o nei fualaau faasaina. Ina ia filifilia le vailaau tatau, e tatau ona e iloiloina le aoga o mea taitasi.

  • e vave faʻavaveina ma sili atu ona maeʻa ona o le soluble dosage dosage,
  • e le mafai ona afaina ai aʻafiaga (aemaise lava le manava).

  • lautele lautele o faailoga,
  • e mafai ona tuʻuina atu i tamaiti laiti (faʻapitoa)
  • sili atu tau taugofie.

O lona uiga, Flemoklav Solutab e sili ona lelei mo faʻamatalaga lautele mo le faʻaaogaina, ae i le tulaga o le faʻamaʻi o ponaivi poʻo sooga, faʻapea foʻi ma togafitiga o pepe, e sili atu le faʻaaogaina o le Augmentin.

Faʻaauau Mea Faʻaalia

Augmentin o se vailaʻau faʻasaʻo e aofia ai uma mea e le oona ma le acid clavulanic. O ituaiga o faʻamalolologa e eseese. E le na o pepa lanu papaa, ae o le paʻu foi mo le taofiga, o se fofo mo le tui, ma isi.

Augmentin o se vailaʻau faʻasaʻo e aofia ai uma mea e le oona ma le acid clavulanic.

O pusa e maua i vailaʻau eseese - 125 mg, 375 mg ma le 650 mg. Tagata faʻatau - silicon dioxide, microcrystalline cellulose, magnesium stearate. O le aotelega e tutusa ma le lona lua o fualaau oona o loo fesiligia.

E faapefea ona galue Flemoklav Solutab?

O le upu "Solutab" i le igoa o le fualaau faasaina ua faailoa mai ai ua maua mai e faaaoga ai tekonolosi fou. O le tuʻuina atu o pepa e faʻasalalauina, o loʻo faʻapalapalaina i le vai, pe a fai o loʻo avea ai se mea faʻamalolo.

O le vailaʻau e mafai ona ese: 125 mg o le meaʻai ma le 31.25 mg o le vailaʻau clavulanic, 250 mg ma le 62.5 mg, ma le maualuga e 875 mg ma le 125 mg. Isi vaega - vanillin, manogi manogi, magnesium stearate, cellulose microcrystalline, etc.

Faatusatusaga o Augmentin ma Flemoklav Solutab

Talu ai ona o fualaau faasaina uma e faavae i luga o le gaioiga o le vaega taua e tasi - amoxicillin, lea e tuufaatasi ma le acid clavulanic, o le aafiaga o vailaau faafomai, o le aotelega, o le faalumaina ma aafiaga i itu o fualaau faasaina e talitutusa lava.

Ae ei ai eseesega, ma taua. Ma e mafua mai i tekinolosi o le gaosia o fualaau faasaina.

Amoxicillin o se ituaiga o penisillin. E afaina ai siama e ala i le taofiofia o le faʻaogaina o puipui puipui. O le i ai o le vailaʻau clavulanic e talafeagai e taofiofia ai nisi o enzymes e taofia ai le gaioiga o mea faʻamaʻi. I.e. o lenei vaega e taofia ai le faʻaleagaina o le eletene o mea e le oona ma faʻaleleia ai le lelei o le fualaau faasaina.

O le vailaʻau oona ma le vailaʻau clavulanic o loʻo galue malosi e faasaga i microorganisms nei:

  • vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi vaʻaia, e aofia ai ituaiga eseese o le streptococci ma le staphylococci, e aofia ai aʻa e faatupuina ai le enzymes oi luga,
  • enterococci,
  • corynebacteria,
  • anaerobic gram-positive siama, e aofia ai clostridia,
  • siama faʻamaʻi-siama faʻamaʻi ma meaola faigofie - E. coli, Klebsiella, Shigella, Proteus, Salmonella, ma isi,
  • anaerobic siama-siama siama.

O le faaiuga i le tofiaina o vailaʻau mo faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo nisi faʻamaʻi e faia e le fomaʻi.

E le gata i lea, o le gaioiga malosi o Augmentin ma Flemoklav Solutaba o se ituaiga penisillin.

O fualaau oona uma e aofia ai le tuufaatasiga tutusa o mea gaosi - amoxicillin + acid clavulanic. Amoxicillin o se fualaau faʻamaʻi faʻamaonia ma faʻamaonia le maualuga o aoga i le tele o suʻesuʻega. E faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipili e le gata i le vaega o le manava, ae faʻapea foʻi ma le tino o le tino. O se vailaʻau faʻasaʻo ua faʻaalia mo:

  • faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le pito i luga o le manava - sinusitis, pharyngitis, tonsillitis, ma isi,
  • alalafaga-mauaina le niumonia,
  • aitema otitis ma isi maʻi faʻapitoa o totoga ENT,
  • faamai pipisi o ponaivi, e aofia ai osteomelitis
  • gaioiga masani o vaega pito i lalo o le manava, e aofia ai o loʻo faʻamatalaina i le togafitiga o faʻamaʻi tumau e pei o le bronchitis,
  • o isi faʻamaʻi pipisi o le paʻu (e aofia ai aʻafiaga o manufasi manu), fatuga, vevela ma isi totoga o le genitourinary system (o nei cystitis, pyelonephritis, ma isi foi mea faapena, o fualaau oona foi e faaaoga i togafitiga o faʻamaʻi pei o le gonorrhea).

E ui lava i le maualuga o le aoga, o le tuufaatasiga o le ulavavale ma le clavunate ei ai ona aʻafiaga e afaina ai le faaaogaina o fualaau faasaina.

O gaioiga e le manaʻomia e faʻaalia mai e le vaega o meaʻai, lea e faʻaitiitia ai le aoga o togafitiga. O le tele o taimi, pe a ave le Augmentin, o le manava manava e tupu. O ona foliga vaaia e le faalagolago i luga o le a le ituaiga o mea aoga o loʻo faʻamautuina, ae i le tulaga o le faʻasaʻolotoina ma uiga patino o le faʻaaogaina o vaega taua o le fualaau faasaina, talu ai e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona maua lenei mea eseese. O le sili atu o le acid pavulanic e faʻafefiloi i totonu o le manava, o le itiiti ifo lea e afaina ai le mucous membranes o le manava, ma le ono mafai ona faʻaitiitia aʻafiaga itu.

Faʻaaoga fualaau faʻaonapo nei e faʻavae i luga o le faʻatupuina - le aoga poʻo le fefaʻatauaiga faapisinisi

O vailaau uma e lua, o le Augmentin ma Flemoklav Solutab, o loʻo aofia ai le elemene autu autu. O se vailaau faʻapitoa o le antibacterial o le penicillin vasega, lea e maualuga le maua o tautala tautala, lelei le faʻaaogaina, ma le maualalo o le vevela.

Amoxicillin ei ai lona aʻafiaga. I le talepeina o enzymes talafeagai mo le fausiaina o puipui o le tino o se microorganism, ua mafua ai lona maliu. E tele naua siama e maaleale i le gaioiga o se vailaʻau faʻasa. O nei mea o le staphylococci ma le streptococci, ma le siama-Escherichia coli, Shigella, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella ma isi. O le vailaau faʻamaʻi e aoga tele e faasaga i meaola ninii uma o le penicillin.

O se fualaau lauiloa o le "Amoxicillin" e maua ai lona tau maualalo ma le mafai ona faatonuina i tagata gasegase o vaitausaga eseese. O le tau o se fualaau faasaina i totonu o se fale talavai e mai le 70 ruulu mo se afifi o le 16 vaega. O le a le mea e mafua ai i nisi taimi ona sili atu ona taugata togafitiga taugata, mo se faʻataʻitaʻiga, Augmentin poʻo Flemoklav, o lona tau mai le 200 rubles i le pusa?

O le mea o lea mea e le o se mea e sili ona lelei e pei ona foliga mai muamua. O nisi siama ua uma ona atiaʻe lo latou puipuiga i le antibiotic. Latou te faʻamamaina se polotini faapitoa - beta-lactamase - lea e faʻamafunaina ai le fausaga o le vailaau faʻasaina, ma faʻaititia faʻaitiitia lona aoga. Ina ia faʻaleagaina faʻamalosi puipuia, o siama o loʻo faʻamatalaina ai le vailaʻau clavulanic e faʻaopopo i le maʻilala i le togafitiga o nisi faʻamaʻi pipisi. E faaleagaina ai sootaga o le porotini ma puipuia le vaega autu mai le pala.

O le faʻaopoopoga o le potassium clavulanate i le tuufaatasiga e faʻamaonia ai sauniuniga a Flemoklav Solutab ma Flemoxin Solutab.

O le faʻaaogaina o nei vaega e lua e le faigofie i taimi uma ma faʻamaonia. O le mea lea, o vailaau mo togafitiga na faʻapipiʻiina i latou i se tasi o fualaau faasaina, filifilia filifiliga sili ona lelei mo atunuʻu faʻatasi. I le taimi nei, ua manino ai i nisi tulaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o se tulaga talafeagai mo le tetee atu i faʻamaʻi.

Ae toe tulai mai masalosaloga: Augmentin poʻo Flemoklav Solutab, o le a le mea e filifili mo togafitiga? O le tau o le lona lua e laʻititi maualuga, pe sili atu ona lelei? Sei o tatou iloiloina auiliiliga.

Eseesega ma eseesega o fualaau faasaina

O vailaʻau uma e lua o loʻo galue malosi: o le mimiti ma le paluga o le potassium. Ole vaega o mea o loʻo iai ile vaega e foliga tutusa ma le paʻu o Augmentin ma papalama Flemoklav. O le sili atu i le pepa o loo i ai le fuataga tutusa o le acid clavulanic (125 mg) i le tele o fua o le meaʻai (250, 500, 875 mg).

E faavae i luga o nei faʻamatalaga, e mafai ona manatu o le tuufaatasiga o Augmentin e faʻamalosolo le vave ma sili atu ona lelei le gaioiga o le beta-lactamases ma faʻaitiitia ai le faʻasalaga o le mea oona, faʻaitiitia ai lona afaina i le tino.Aepeitaʻi, e leʻi faʻatautaia suʻesuʻega falesuesue aloaia i lenei autu. Ae ma le toʻa e mafai ona tatou fai atu o faʻasalalauga maualalo o le pasela i Flemoklav o le a faaitiitia ai le ono mafai ona tupu se tali atu i lenei vaega.

Faiga faʻapolopolo

Faʻapitoa Peretania Augmentin o loʻo maua i le paʻu paʻu mo le faʻasaolotoina poʻo i luga o ni pepa oval e iai se lamatiaga ile malepe i le ogatotonu, e ufiufi ma se membrane mo se faigofie faigofie e ala atu i le vaega o le digestive. O le vailaau o le meaola o le granul e 125, 250, 400 mg, papa - 250, 500, 875 mg.

Flemoklav Solutab (Flemoklav Solutab) o le fualaau faasaina Dutch lea e na o pepa laulau e maua ai. Manatua "Solutab" o lona uiga o vailaau e mafai ona solu. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻafefe i le vai. O lenei fomu o le lautele ma suitulaga vaifofo poʻo susuga. E pei o le Augmentin, e gaosia i le tele o doses mai le 125 i le 875 mg, lea e faigofie ai ona filifili le fualaau oona e amanaʻia ai tausaga o le maʻi ma le ogaoga o le maʻi.

O le mea lea, e le mafai ona e fai atu ma le manino, o fea o pepa e sili atu ona faigofie mo le faʻaaogaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le pepa pepa mo sauniuniga a Augmentin o loʻo i ai se lisi sili atu ona auiliili o le faʻaoga. Ae o le mea lautele, o tupe e tutusa lelei i faʻamaumauga.

O se vailaʻau o lenei ituaiga ua faatonuina:

  • mo togafitiga o totoga o le ENT,
  • i le togafitiga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le gaioiga maualalo o le tino,
  • ma faʻamaʻi faʻamaʻi le paʻu, masini mumu, ponaivi ma sooga,
  • mo le togafitia o le mumu o le tino o le tino, toe faaleleia o le auala na fanau ai, i le taimi ua maeʻa ai,
  • i togafitiga o faʻamaʻi pipisi.

O le tele o taimi e faʻatulagaina mo le togafitiga o le sinusitis, otitis media, tonsillitis, tonsillitis, bronchitis, pneumonia ma le cystitis.

O fualaau oona e maua lelei le faapalepale, e vave ona gauai i totonu o le gastric tract. O le vaega antibacterial ua faʻamalosi e fatugaʻo, o le acid clavulanic ua aveesea mai le tino ma le urine, feces ma le ea lele.

O le lavelave o mea gaioiolosi e tumau lona aafiaga mo le oʻo atu i le 6 itula, ona faasolosolo malie lea o le faʻaitiitia o le aoga. O fualaau faasaina e sopoia le puipui o le placental ma maua i le susu o susu o se fafine.

Faʻamataʻuga itu

Ona o le lelei o le gafatia o fualaau faasaina, o aʻafiaga malolosi e lamatia ai soifua maloloina o le tagata ma le ola e seasea lava i fualaau faasaina uma.

E tele taimi e faitioina ai e tagata gasegase mai le gastrointestinal tract: o le vevela, vomiting, o le gaogao, o le atinaʻeina o le au failautusi i totonu o le oral po o le vailaau vavalalata, faʻapea foi le foliga mai o se faʻalavelave faʻafefe - urticaria, tigā, le gaogao. E i ai le faʻalagolago tonu i faʻamaoniga e le manaʻomia i le faʻalauteleina o le fualaau o fualaau faasaina po o le umi o togafitiga.

Faʻafitauli matuia o Augmentin ma Flemoklav:

  • leukopenia, thrombocytopenia, anemia, eosinophilia,
  • afaina anaphylactic, Quincke's edema,
  • tiga o le ulu, gaogao, atuatuvale, le mautonu,
  • hepatitis, cholecystitis,
  • Nephritis, Hematuria.

Afai e tupu se gaioiga ogaoga, e tatau ona faamutaina le vailaʻau, faatasi ai ma le faʻaaoga umi, mataʻituina le tulaga o gaʻo ma le ate, pe a manaʻomia, togafitiga faʻaleleia.

Tosiga ma le pulega

Ole fua saʻo ole vailaau antibacterial e filifilia i taimi uma e le fomaʻi. O fautuaga na tuʻuina atu i faatonuga e mafai ona avea ma faʻamatalaga faʻamaonia.

O le sili atu i le pepa o meaʻai e ave muamua aʻo leʻi 'ai, 1 piligi o le metotia filifilia 2-3 taimi i le aso.

O le tasi o loʻo galue i le vailaʻau faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le mea galue malosi o le 500 mg / 125 mg e le tutusa ma le lua 250 mg / 125 mg. E tatau ona e faʻatau saʻo le vailaʻau i le vailaʻau na faʻamatala e le fomaʻi.

O tamaiti i lalo ifo o le 12 tausaga latou te ave le vailaʻau i le tulaga o le taofiga, o le matua ma le mamafa o uiga o le tamaitiiti, faapea foi ma le ogaoga o le faamaʻi, ua amanaia. O tagata matutua matutua e mafai foi ona ave le fualaau faasaina i foliga faafoliga. O le paʻu o le 400 mg e fetaui ma se pusa e 875 mg.

O le umi o le togafitiga Augmentin e mai le 5 aso, faatasi ai ma le umi o le togafitiga o le sili atu ma le 2 vaiaso, o suʻega e pulea ma o le tino o le tagata maʻi ua maua.

O le auala e ave ai fualaau a Flemoklav Solutab e talitutusa lava: o le togafitiga faʻatulagaina e oʻo atu i le 3 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. E mafai ona foloina uma le laulau pe faʻamaʻapeʻa ile vai. E le fautuaina e faʻatau pe olo i le paʻu mo le susu.

O le puipuia o le atinaʻeina o le supupfection, o vailaau faʻamalositino e faʻamautinoa lelei e tusa ai ma le polokalame na faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, aloese mai mea e le faia ma faʻateleina taimi vavalalata.

Filifiliga o mea

Pe a filifilia se vailaau faatonuina, e tatau i le fomaʻi ona amanaʻia le talaʻaga o le maʻi ma e fiafia i le faiga e sili ona lelei. Talu ai ona o le faʻatusatusaga o nei vailaʻau e lua, o le eseesega tele o loʻo iai.

O le mea lea, afai e leai se faʻailoga mo le aveina o lenei mea poʻo lena fofo ma le auala e faʻaaogaina e le afaina tele, e masani lava ona filifili e tagata gasegase se vailaʻau e faʻatatau i lona tau ma avanoa ile falemaʻi.

O vailaʻau uma e lua e maua i le tele o itu i le tele o vailaau. I le taimi lava e tasi, o le tau mo Augmentin e laʻititi maualalo nai lo Flemoklav Solyutab.

O pusa vailaau e ofoina atu le tele o nei fualaau faasaina. O le tau sili atu ona taugofie e maua ai le fefaatauaiga faataugofie o Amoxicillin + Clavulanic Acid ma tau pe tusa ma le 70 ruulu i le pusa.

O le tau mo i latou e matua ese lava. O lea, e mafai ona faatauina Clamox mo 63 rubles, ma Arlet mai le 368 ru.

Manatu ma fautuaga a tagata tomai faapitoa

O sauniuniga e aofia ai le alcoholxicity ma le vailaʻau clavulanic ua faʻamautuina mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le mai siama. E tofu le fomaʻi ma lona igoa e sili ona fiafia i ai, lea e masani ona faʻamatalaina.

O lea ituaiga tuufaatasiga e le maua ai ni aʻafiaga o le itu ma e mafai ona gafatia e tamaiti o le tausaga muamua o le olaga ma maua ai ni iloiloga lelei mai matua o tagata gasegase.

Tuua Lau Faamatalaga