O le fualaau faasaina Angiocardil: faatonuga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina Cardiomagnyl o se sui o le falemaʻi ma le vaega o vailaʻau o vailaau faʻasaina. E faʻaaogaina e puipuia ai le thrombosis i le tele o pathologies o le cardiovascular system.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Cardiomagnyl o loʻo maua i foliga o laupepa, mea faʻapipiʻi maʻaleʻale mo le faʻafofoga tautala (faʻafofoga tautala). E aofia ai mea e lua - o le acetylsalicylic acid 75 poo le 150 mg ma le magnesium hydroxide 15.2 poʻo le 30.9 mg i le tasi papa. O loʻo i ai foi i le laupapa le vaega fesoasoani, e aofia ai:

  • Potato ma le kulimi sana.
  • Magnesium stearate.
  • Hypromelilose.
  • Mycristalline cellulose.
  • Talc.
  • Propylene glycol.

O papa maa e paʻepaʻe i le lanu, o latou foliga e mamanu i foliga o se fatu. O loʻo i totonu o se fagu tioata pogisa. E tasi le pepa pepa o loʻo aofia ai se fagu ma ni meaʻai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻataʻitaʻiga

Acetylsalicylic acid, o se vaega o le fualaau faasaina, o se vailaau e le o le steroidal anti-inflammatory drug. E taofia (inhibits) le cyclooxygenase enzyme (COX 1 ma le 2), lea e mafua ai le liua o le arachidonic acid i prostaglandins. Prostaglandins, faʻaopoopoga i le aafiaga o le faʻamaʻi, e aofia ai foi i le faapipiiina o le platelet (gluing) i le taimi o le fausiaina o se gasegase i totonu o le tino. O le mea lea, o le taofiofia o le COX e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le faitaʻaga ma le ono mafai ona tupu mai le thrombosis. O le maualuga maualuga o le faʻamalosia o le faʻaleleia o le faʻaalia pe a fai o le vailaʻau o le acetylsalicylic acid e 75-150 mg, o faʻaoga maualuga e faʻaaogaina mo le analgesic, le faʻamalosia o le inflammatory ma le faʻaitiitia o le vevela o le tino mo ituaiga maʻi o le inflammatory.

O le magnesium hydroxide o loʻo aofia i le tuufaatasiga o le vailaʻau e faʻaitiitia le aʻafiaga leaga o le acetylsalicylic acid i luga o le mucous membrane o le pito i luga o le digestive.

A maeʻa ona ave le pepa Cardiomagnyl, o le acetylsalicylic acid e vave ma toetoe lava aʻafia atoa i le faʻaogaina o le luminaʻi. E tufatufa tutusa i tino uma o le tino ma ua paʻu i le ate. O oloa le aoga o le fesuiaiga o le acetylsalicylic acid o loo i ai i le urine. O le afa-ola (faʻamamaina o le afa o le dose atoa) e umi pe a ma le 12 itula. O le magnesium hydroxide e le o aʻafia i totonu o le taamilosaga masani, o lona aafiaga faafomaʻi e maua saʻo i le pito i luga o le digestive tracttive.

O le a le Cardiomagnyl mo?

O pepa Cardiomagnyl ua faailoaina mo tulaga eseese o le natura, faatasi ai ma le faateleina o le lamatiaga o le thrombosis intravascular:

  • O le angina pectoris le faʻaleagaina o se solia tele lea o le toto i totonu o le fatu ma se maualuga maualuga o le atinaʻeina o le myocardial infarction (o le oti o se vaega o le fatu maso).
  • Puipuiga o le thrombosis i totonu o le maʻisuka, fatuga o le fatu, gaʻo, ulaula, maualuga o le toto maualuga ma le faʻalauteleina ma le faʻalauiloaina o le toto toto, ma le matua.
  • Puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial faifaipea poʻo le fomaʻi o le iniseti.

E faʻaaogaina foi le fualaau faasaina e puipuia ai le thromboembolism (faʻasolosolo o le thrombus i totonu o le tino ma lona alu mulimuli i arteries ma le toto ma le fuluina o se tasi) i le maea ai o le taotoga i luga o vaa, aemaise lava o le ario coronary alo ese mai le faapipiiina (CABG), angioplasty coronary angular.

Contraindications

O le faʻaogaina o pepa Cardiomagnyl e faʻasalaina i tulaga faʻaleaga (aemaise lava i le tulaga o se tulaga lamatia maualuga o le atinaʻe o le toto poʻo le afaina i totonu o totoga), e aofia ai:

  • O le faʻamalolo i le fausaga o le tino tutotonu, aemaise lava i le faiʻai.
  • O le gasegase gasegase.
  • O le faʻaleagaina o le toto toto o le leai lea o le vaitamini K i le tino, diathesis hemorrhagic, thrombocytopenia.
  • Faʻaleagaina o le tino o le fomai o le fausiaina o le vaega o meaʻai, e mafua mai i le maualuga o le tafe mai i le mucosal fula, aemaise lava i le vaega o le faʻavavevaveina o le togafitiga.
  • Le atoatoa o le enzyme glucose-6-phosphate dehydrogenase, lea e aʻafia ai le faʻavae ma le faʻatinoga o suauu toto mumu.
  • Faʻasalaga faʻatasi o le faʻatatau.
  • Tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.
  • O le vaitaimi o le maʻitaga i le I ma le II o le tolu tausaga o lona tulaga, faʻapea foi ma le susu.
  • Faʻailoga matuia tele.
  • O le faʻamalosi o le tino, o lona atinaʻe e mafua ona o le faʻaaogaina o fualaau o vailaau faʻamalosi, vailaʻau e le o le toto e faʻamaʻi ai.
  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i le acetylsalicylic acid, magnesium hydroxide poʻo vaega lagolago a le vailaʻau.

Faʻasalaga, e faʻaaogaina le vailaau mo le faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le le manuia o le tino ma le agavaʻa i le agavaʻa, alu, le i ai o le afaina poʻo le maʻi papala i le faʻamalologa (faʻamalositino ma le faʻaleleia o suʻesuʻega), "aspirin triad" (bronchial asthma, nasal polyposis, aspirin inlerance), maitaga III tolu tausaga. Aʻo le i amataina lau pepa Cardiomagnyl, e tatau ona e mautinoa e leai ni faʻailoga.

Tosiga ma le pulega

O pepa Cardiomagnyl e faʻaogaina i se tautalaga atoa, e le o ulaina ma fufulu i lalo i le tele o vai. Mo le puipuiga muamua o le thrombosis ma le maʻi cardiovascular, o le vailaʻau o le vailaʻau e 75 mg 1 le taimi i le aso, ae o le laulau e masani ona faia i le afiafi i le 19.00, o le togafitiga e ola umi. Afai e tatau ona taofia le atinaʻeina o le faʻaleagaina o le myocardial, faatasi ai ma le angina le toʻa, o le fua faatatau e eseese i le va o le 75-150 mg i le aso. E tutusa le metotia e puipuia ai le thrombosis pe a uma le taotoga i luga o vaa. E faatulaga e le fomaʻi le umi o togafitiga faʻapitoa.

Faʻaiʻuga

O le aveina o pepa Cardiomagnyl e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o aʻafiaga le lelei mai i totoga eseese ma tino, e aofia ai:

  • O le tele o mea e masani ona tupu i le manava o le tino, e le masani ona tupu ai le gasea, vomiting, tiga o le manava ma le lauiloa i totonu o le manava, o le gasegase o le tino poʻo le talepeina o le vaega pito i luga, o le atinaʻeina o gasegase gastrointestinal. O le faʻamavaeina o mataupu o le faʻaogaina (faia o se pu) o se maʻi o le manava poʻo le maʻi ulutala, o le colitis (afaina o le gaʻo tele), o le maʻi o le manava faʻaleagaina ao faʻamatalaina le fualaau faasaina.
  • Nervous system - tiga o le ulu, maʻi vavalalata taimi, moe, po o le leaga foi le le mautonu, tinesite, e seasea lava e mafai ona i ai le tui o le intracranial.
  • O le faʻaleleia o le tino o le bronchospasm (faʻaitiitiina o le lumena o le bronchi ona o le maualuga o le siʻufofoga o muso lamolemole oo latou puipui).
  • Laumei ponaivi mumu ma le toto toto - faateleina le toto ona o le le lava o le tuufaatasiga o platelet, le masani ai anemia (anemia). E seasea lava, o le faaitiitia o le numera o platelets (thrombocytopenia) ma neutrophils (neutropenia) e atiae.
  • Faʻasalaga a le Allergic - mataupu o le atinaʻeina o le angioedema Quincke edema (o le plasma e alu i totonu o le mea faʻapitoa o tisipenipuni o foliga ma gaioiga tino i fafo), o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o anaphylactic (faʻalavelave faʻaleagaina o le tino ma le faʻaitiitia o le toto ma le atinaʻe o le tele o gaioiga o le tino) e masani ona faamatalaina.

O le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu pe a maeʻa ona ave pepa pepa Cardiomagnyl o le faavae lea mo le faʻamavaeina o fualaau.

Faatonuga faapitoa

Aʻo lei amata ona e ave pepa Cardiomagnyl, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga mo le fualaau faasaina, ia mautinoa e leai ni faʻailoga. E tatau foi ona e gauai atu i nisi o faatonuga faapitoa, lea e aofia ai:

  • O le aveina o cardiomagnyl tablets e mafai ona osofaia ai le fomaʻi o le bronchial, aemaise lava pe afai na tupu i le maʻi i le taimi ua tuanaʻi.
  • Aʻo lei faia se togafitiga togafitiga fuafuaina, e mafai ona faʻagata le vailaʻau mo ni nai aso, lea e fesootaʻi ma le puipuia o le gaʻo toto.
  • O le tuufaatasia o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma isi vailaʻau o le falemaʻi-pharmacological group, antiplatelet agents ma faʻamalositino (puipuia le tui toto) e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le alualu i luma o le toto.
  • O le acetylsalicylic acid e mafai ona faaosofia ai le atinaʻeina o le gout i tagata e maualalo le faʻamaʻi o le uric acid i le urine.
  • O le tuufaatasiga o pepa Cardiomagnyl ma methotrexate e faateleina ai le ono aʻafiaga o aʻafiaga mai le toto ma le toto.
  • O le faʻaoga tutusa o glucocorticosteroids e faʻaititia ai le maualuga o le acetylsalicylic acid i le tino, o le mea lea, pe a uma ona faalēaogāina, e mafai ona maua le maualuga o le acetylsalicylic acid.
  • Ole maualuga o tui o le fualaau faasaina e mafai ona amataina ai le atinae o le hypoglycemia (o le faaitiitia o le kulukose o le toto), lea e taua le mafaufau i tagata e maua ai le faaletonu o le gaosiga o le gaʻo (o le maʻisuka).
  • E le fautuaina le inuina o le ava i taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, aua o lenei mea e faateleina ai le lamatiaga o le gasegase o le gastrointestinal.
  • O le tuufaatasia o le aveina o pepa Cardiomagnyl ma le ibuprofen e le aofia ona o le faateleina o le lamatiaga o le atiaeina o faafitauli eseese o le cardiovascular.
  • Ole fualaau faasaina e le afaina ai le gaioiga o le cerebral cortex, ae e fesootai ma le ono mafai ona tupu ni faafitauli, e tatau ona faatinoina le lapataiga i le taimi o le galuega e manaomia ai le tele o le gauai ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o pepa Cardiomagnyl e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. Ae ui i lea, e le fautuaina e amata la latou faʻaoga e aunoa ma se fomaʻi talafeagai.

Faʻaaliga angiocardil

I le faʻalavelave faʻafomaʻi o faʻamaʻi fatu fatu (angina pectoris, faʻalavelave o le myocardial), faʻaletonu o fatu fatu, cardinalgia e le o aʻafiaga o le cardiomyopathy leaga.

I le togafitiga faʻapitoa o faʻalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular (faʻamaʻi o le ischemic, cerebrovascular insufficiency).

Faʻaitiitia le faʻatinoga, faʻalavelave mafaufau ma faaletino (e aofia ai ma tagata taʻavale).

Alu o le faʻamalosolo o le ava (i le faʻatasi ai ma togafitiga faapitoa mo le inu ava).

I le avea ai o se vaega o le togafitiga faigata o le hemophthalmus ma le taofiofiga o le taoto o ituaiga o etiologies, o le thrombosis o le vein central central and its branches, retinopathies of various etiologies (diabetic, hypertension).

Le faʻaaogaina o le angiocardil aʻo maʻitaga ma lactation

Faʻailoa i le maitaga. I le taimi o togafitiga e tatau ona taofi le susu.

O le Angiocardyl o se sui o le metabolic.

O le Meldononium o se faatulagaga tutusa o le gamma-butyrobetaine - o se mea e maua i soo se pu o le tino o le tagata.

E taofia ai le gamma-butyrobetaine hydroxylase, e faaitiitia ai le synthesis o le carnitine ma le felauaiga o gasegase gaʻo umi e ala i suauu, ma taofia ai le faaputuputuina o ituaiga o gaioiga o le gaʻo, e le maua ai ni meaola. I le tulaga o le faʻaleagaina o le myocardium, o le a faʻagesegeseina ai le fausiaina o le vailaau oona ma faʻapuupuu le taimi o le toe faʻaleleia. I le faaletonu tumau o le fatu (CHF), faʻateleina le faʻapalepale. Faatasi ai ma le angina pectoris, o le tele o le faoa faamalosi ua faaitiitia. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaleleia ai le toto i le taulaiga o le ischemia, e fesoasoani i le toe tufatufa o le toto e fiafia i le vaega o le ischemic. E aoga i le tulaga o fomaʻi vascular and dystrophic fundus pathology.

E faʻamalosia ai le faʻatinoina o le tino, e faʻaitiitia ai le mamafa o faʻamaoniga o le mafaufau ma le faaletino. Faʻatoagaina le puipuiga o le cellular ma le humoral. Faʻaitiitia faʻamaoniga o le vegetative i le faʻavaʻaina o le ava malosi ma le alu ese.

O le leai o se avanoa ma le puleaina o le pule e 100%. Tau maualuga maualuga (C max ) i le plasma toto e maua i le taimi lava e uma ai lona faʻaofiina.

Metabolism: na faʻapipiʻiina i le tino ma le faʻavaeina o le lua metabolites tetele e faʻamalosi e fatugaʻo.

Aveesea: o le afa-ola (TU) e 3-6 itula.

Faʻaiʻuga o le angiocardyl

Mai le cardiovascular system: seasea - tachycardia, faʻaitiitia pe faateleina i le toto maualuga.

Mai le vaʻaiga tutotonu: e seasea lava - o le popolega o le mafaufau, le mautonu.

Mai le fualaau oona: seasea ona tupu - maʻi le atoatoa

Tali a le Allergic: e seasea ona tupu - vevela, vevela, vevela o le paʻu, angioedema.

Faailoga o le fale suʻesuʻe: eosinophilia.

Isi: seasea lava - vaivaiga lautele.

O le Meldononium e le o se fualaau muamua mo le maʻi gasegase tigaina ma o lona faaaogaina e le o manaomia vave.

I le togafitiga o tagata gasegase ma gasegase tumau ma fatugao, e tatau ona faʻaaogaina le faʻaeteete, aemaise lava i le faʻaaoga umi o le fualaau faasaina.

Faailoga: o le faʻaitiitia o le toto maualuga, faʻatasi ai ma le ulu o le ulu, tachycardia, dizziness ma vaivaiga lautele.

Faʻaleleia le aʻafiaga o le faʻaumatiaina o maliu ma nisi o fualaau faʻasaina, vailaʻau oona.

Ona o le atinaʻeina o le tachycardia ma le faʻaogaina o le vaʻaia, o le lapataiga e tatau ona faʻaaoga pe a faʻapipiʻiina ma le nitroglycerin, nifedipine, aluma-blockers, antihypertensive drugs, ma vasodilators lautele.

E mafai ona tuʻufaʻatasia ma vailaʻau faʻamaʻi, faʻamaloiloga, vailaʻau faʻamalolo, vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau, togafiti faʻamaʻi.

I se nofoaga pogisa i le vevela o le 15 i le 25 ° C. E lua tausaga le ola o le taligalu.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Fai mai Wikipedia acetylsalicylic acid O se ester salicylic o le acetic (éthanoic) acid ma ei ai le gafatia e faʻamālōlōina ai le tiga, faʻamamā le vevela ma le mumū, ma faʻalavelaveina ai le faʻalapotopotoga peleti pepa.

Acetylsalicylic acid (ASA) faʻalavelave faʻalavelaveina le enzyme COX-1, e mafua ai le taofia o se tagata faufautua taua o le faʻaputuina ma le vavalalata peleti pepa TXA-2 ma le faʻasaina o le faʻaopoopoga peleti pepa.

E talitonuina e mafai e le ASA ona taofia le faʻapotopotoina peleti pepa ma i isi auala, o lea e mafai ona faʻaaogaina i se tulaga lautele lautele fomaʻi vascular.

O le magnesium hydroxide o lo oi ai i totonu o maʻalaʻau e puipuia ai le mucosa o le gaʻo nutimomoia mai le faʻamalosi o faatinoga a le ASA.

O le ASA e afaina mai le gastrointestinal tract i le toetoe atoa le atoa. T1 / 2 o le vailaau - e tusa ma le 15 minute. O lenei fua faatatau o le faʻamaʻaloga e mafua mai i le mea moni e faapea o le plasma toto, ate ma le manava acetylsalicylic acid vave faʻaleleia le suavai i salicylic (SC).

Aua salicylic acid T1 / 2 - pe a ma le 3 itula. Pe a faʻapipiʻi le faiga o le enzyme, lea e maitauina i le pulega tutusa o le ASA i se fualaau e sili atu i le 3 g, o le faailoga e mafai ona matua faateleina.

O le bioavailability of ASA e tusa ma le 70%. O le faailo o loʻo faʻaalia i le fesuiaiga ona o le mea moni e faapea o le vailaʻau e faʻaaogaina i le hydrolysis i lalo o le malosi o enzymes. O le bioavailability o SC mai le 80 i le 100%.

O fua o le magnesium hydroxide o loʻo faʻaaoga e le aafia ai le bioavailability of ASA.

Pharmacokinetics

O le ASA e afaina mai le gastrointestinal tract toetoe lava atoa. O le afa-ola o le ASA e tusa ma le 15 minute, aua faatasi ai ma le auai o le enzymes, o le ASA e vave faʻaleleia le hydrokeni i le salicylic acid (SC) i totonu o le manava, ate, ma le plasma toto. O le afa o le soifuaga o le SC e tusa ma le 3 itula, ae e mafai ona matua faateleina i le faʻatulagaga tutusa o atunuʻu tetele o le ASA (e sili atu ma le 3.0 g) ona o le faʻamamaina o faiga o le enzyme.

O le bioavailability of ASA e tusa ma le 70%, ae o lenei taua e eseese tele, talu ai ona maua e le ASA le hydrolysis o le vai (mucous membrane o le gastrointestinal tract, ate) i le SC i lalo o le gaioiga o enzymes. O le bioavailability o SC e 80-100%.

O fua o le magnesium hydroxide o loʻo faʻaaoga e le aʻafia ai le bioavailability o acetylsalicylic acid.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu

O le faʻaaogaina o tui tele o le salicylates i le tolu masina muamua o le maʻitaga e fesootaʻi ma le faʻaopoopoga o le faʻavaveina o faaletonu o le fetal. I le lona lua o masina o le maitaga, e mafai ona faʻatalanoaina salicylates ae naʻo le faʻamaonia o le tulaga lamatia ma le manuia.

I le mulimuli i le tolu masina o le maitaga, o le salicylates i le maualuga (sili atu i le 300 mg / aso) mafua ai le puipuia o le faigaluega, tapunia vave o le ductus arteriosus i le fetus, faateleina le toto toto i le tina ma le tama, ma le pulega ao le i fanau mai e mafai ona mafua ai le gasegase o le tino, aemaise lava i pepe faatoa fanau.

O le tofiaina o le salicylate i le kuata mulimuli o le maitaga ua faʻasaina.

O faʻamaumauga ole falemaʻi e le lava e faʻavaeina ai le mafai poʻo le le mafai ona faʻaaogaina le fualaau oona i le taimi o le susu. A o leʻi faatonuina le acetylsalicylic acid i le taimi o le susu, o le a mafai ona iloiloina le aoga o togafitiga faafomaʻi e tusa ai ma le lamatiaga o tamaiti laiti.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le itiiti ifo o le togafitiga o togafitiga fautuaina o cardiomagnyl tablets, e mafai ai e le tinisitus ona atiina ae, gaioiga, vomiting, totogia ma le fenumiai. Togafitiga o sea ituaiga o mea e aofia ai le fufuluina o le manava, gaʻo, le faʻaaogaina o sorbents o le intestinal (gaioio gaioiolosi) ma togafitiga faʻapitoa. O le tele o le fualaau (ogaoga maualuga) e mafai ona mafua ai le faateleina o le vevela o le tino (fiva), faateleina le manava (hyperventilation o mama), lea e tau atu ai i le atinaeina o le pallosis (o le toto alkaline) ma se tautinoga ua solia ai le gaioiga o le popolega ma le fatu cardiovascular system. I lenei tulaga, o falemaʻi falemaʻi faʻafuaseʻi e faia i totonu o le falemaʻi ma togafitiga i se potu maʻi tigaina.

Aspecard, Aspirin Cardio, Acecor Cardio, Reocard, Polokard e talitutusa lava i le uiga o le mea galue ma le falemai ma togafitiga mo cardiomagnyl papa.

Faʻasalaga, faʻavae

E maua le Angiocardyl i le tulaga o se tali manino le lanu mo le tui. E sasaaina i totonu o ampoules ma se gafatia e 5 mililiters. I totonu o se pusa pepa pepa e mafai ona i ai ni 5 po o le 10 o ia ampoules.

E tasi le mililita o vaifofo e aofia ai le 100 miligrams o le meldonium dihydrate ua solo i le vai mo le tuiina.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Pe a faʻaaogaina ma le toʻa faʻatasi ma le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻamautinoaina o fualaau oona e faʻaitiitia ai le toto, e pei foi o glycosides cardiac, e mafai e Angiocardyl ona faʻamalosia le malosi.

Faatasi ai ma le pulega tutusa a angiocardil ma le nifedipine, nitroglycerin, vasodilators lautele, fualaau e tuuitiitia ai le toto ma le poloka-penefiti poloka, e mafai ona tulai mai le masalosalo ma le tachycardia itiiti.

Ole vailaʻau ua uma ona taua e mafai ona ave e aunoa ma le fefe e tutusa ma le bronchodilators, vailaʻau faʻamaʻi, sui faʻamaʻi, pulu faʻamalosi toto, vailaʻau ma togafitiga o le antiarrhythmic.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O le Angiocardyl e tatau ona teuina mai le mea e mafai ona maua e tamaiti ma malupuipuia puipuia mai le susulu o le la, i le vevela o le 15 i le 25 tikeri Celsius.

O le soifuaga o lenei vailaʻau e lua tausaga. A maeʻa lenei vaitau, e le mafai ona e faʻaaogaina le Angiocardil.

I totonu o falemaʻi o loʻo i ai i le Rusia Federation, o le tau masani o le vailaʻau ua taua i luga e 220 rubles.

I falemaʻi fale i UkraineAngiocardyl e leʻo faʻatau atu nei.

O fualaau nei e mafai ona taʻua o analogues o angiocardil:

O le tele o tagata gasegase e tali lelei i angiocardil. Afai e te fiafia i manatu o tagata moni e uiga i lenei fualaau faasaina, ona e mauaina lea i le pito o le tusiga.

Faaiuga

O le Angiocardyl o se fualaau faasaina lea e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o fatu fatu ma isi faʻamaʻi.

O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaoga i togafitiga faʻafomaʻi ma togafitiga taʻaloga.

Angiocardyl ua gaosia e avea ma tui.

E mafai ona faia faʻasauā, intramuscularly ma parabulbarno.

O le eletise autu o lenei vailaʻau o le meldonium.

O le faʻaaogaina o le angiocardyl e mafai i nisi taimi ona mafua ai nisi o aʻafiaga o le aʻafiaga, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o le maʻi.

E iai faʻamaoniga mo le ave angiocardil.

O tamaiti, faʻapea foʻi ma tina maitaga ma fafine lapatai, e le fautuaina e faʻaaoga lenei fualaau faasaina.

E iai fualaau e mafai ona taʻua o analogues o le angiocardyl.

Faʻaaoga lenei fualaau faasaina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi.

Angiocardil, faatonuga mo le faʻaaoga: metotia ma metotia

O le Angiocardyl e faʻaaogaina i totonu (i / v), intramuscularly (i / m) poʻo le parabulbar. Talu ai ona o le vailaau faasaina e mafai ona faaalia ai se mea manaia, e fautuaina e faʻaaogaina i le taeao.

O le auala o le pulega o le fofo, fualaau ma le umi o togafitiga e faatulagaina taitoatasi, ma le amanaia o faailoga, o le mamafa o le tulaga, ma isi mea.

Fautuaina fua o le suālāʻau mo angiocardyl (o se vaega o togafitiga faʻatasi):

  • faʻaleagaina o le myocardial: 500-1000 mg (5-10 ml o le vaifofo) iv i le vavalalata, 1 taimi i le aso pe vaevaeina i le 2 injections, sosoo ai ma le fesuiaiga i le faʻafofoga tautala o le meldonium,
  • o le angina pectoris, e maua mai ai le cardiomyopathy cardialgia: 500-1000 mg (5-10 ml) i.v. i totonu o se vaitafe, 1 taimi i le aso pe vaevaeina i 2 pulega, poo le 500 mg i / m 1-2 taimi i le aso, o le vasega o le 10-14 aso, faatasi ai ma suiga mulimuli ane i le faia o ituaiga tautala o le meldonium, o le vasega aoao e 28-42 aso,
  • o le cerebrovascular accident (vascular phase and chronic cerebrovascular insufficientness): 500 mg (5 ml) iv pe faaopoopo foi mo le le atoatoa o le tino - i / m, 1 taimi i le aso mo aso e 10, sosoo ai ma le tautala tautala, aʻoaʻoga lautele - 28-42 aso, i luga o le fautuaga a le fomaʻi ua i ai se foliga masani, e mafai ona taitaia 2-3 vasega i le tausaga,
  • le faʻamaʻiina o le ava: 500 mg (5 ml) IV poʻo le IM 2 taimi i le aso, vasega - 7-10 aso,
  • retinal hemorrhages ma le hemophthalmus o eseese etiologies, retinopathy, thrombosis o le vein central central and its branches: 50 mg (0.5 ml) parabulbarno, kosi - 10 aso,
  • mamafa tele faaletino ma faalemafaufau: 500 mg iv poo le IM i lea aso ma lea aso, vasega - 10-14 aso, pe a tatau ai, pe a maeʻa le 14-21 aso, e mafai ona faia se vasega lona lua.

Cardiomagnyl poʻo le Thrombital, o le fea e sili?

O vailaau faafomaʻi e tutusa lelei le tasi o le isi ma e faʻaaogaina mo faʻamaumauga tutusa. Fausia e kamupani eseese. Cardiomagnyl o se fualaau Iapani, o loʻo i ai i le kamupani ni laau i Denmark, Siamani, Rusia, Trombital o se fofo faʻaleleia.

  • uluai fualaau
  • eseese afifi ma togi,
  • umi i le maketi a Rusia,
  • lautele lauiloa
  • otaota eseese eseese o ituaiga eseese, lea e le mafai ai ona e faʻafefiloi ia mea,
  • o loʻo i ai i falemaʻi uma
  • tau - mai le 130 rubles.
  • eseese afifi ma togi,
  • le faʻaalia o le afifiina i lanu eseese mo eseese tuʻuga,
  • tau - mai le 120 rubles.

  • toetoe lava o foliga tutusa o afifi o eseese atato,
  • ina ua amata ona latou gaosia i Rusia, na tuua e nisi tagata.
  • ua maeʻa le aso e muta ai
  • le le talitonuina o tagata mamaʻi ona o le igoa fou,
  • leai se vaeluaga o mea lamatia,
  • e le o togafitiga uma,
  • o fualaau uma e foliga tutusa.

Cardiomagnyl poʻo Thrombo Ass, o le fea e sili?

O fualaau oona e maua mai i le falemaʻi e tasi o le falemaʻi - antiplatelet agents. O le tuufaatasiga e aofia ai le acetylsalicylic acid (ASA), magnesium hydroxide e faaopoopo atu i Cardiomagnyl. E toetoe lava a tutusa o latou faailoga, e faʻaaogaina e avea ma puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial, faʻamaʻi, ma le vavaeeseina o toto i le maea ai o taotoga taotoga.

  • eseese afifi ma togi,
  • magnesium puipuia puipui o le manava mai aafiaga o le ASA,
  • ituaiga eseese o meaʻai e mafai ai e oe e le fenumiai le fua,
  • otaota e mafai ona vaevae pe paʻu,
  • tau - mai le 130 rubles.
  • eseese afifi ma togi,
  • o le laulau e ufiufiina i se membrane faapitoa e puipuia ai le manava,
  • Uiga o Europa
  • tau - mai le 50 rubles.

  • vaevaega vaevaeina e le mafai ona teuina, faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻaleagaina meatotino faʻaleagaina,
  • sili atu aʻafiaga itu.
  • e le o fautuaina ia faʻamavae vaevaega ona o le atigi,
  • e le mafai ona e aveina i luga o se manava gaogao,
  • tele faʻamaʻiloga.

Cardiomagnyl poʻo Aspirin Cardio, o le fea e sili?

O fualaau e faʻaaogaina mo le totoina o le toto, pe a fai o le cerebrovascular accident, mo le puipuiga muamua o maʻi cardiovascular, ma isi. Cardiomagnyl o se sui o le antiplatelet, ma Aspirin Cardio o se NSAID.

  • se ituaiga o mea e afifi ai ma ni faʻasologa,
  • faaopoopo le magnesium mo le faapalepale lelei o le vailaʻau i le manava,
  • faatagaina e faasoa atu fualaau,
  • otaota o eseese atotoʻa ei ai foliga eseese geometric, lea e mafai ai ei latou ona fenumiai,
  • tau - mai le 130 rubles.
  • avanoa i vailaʻau eseese,
  • o laumei o loʻo faʻafefiloi ile mea e puipuia ai le manava,
  • uluai fualaau
  • tele faitauga
  • tau - mai le 135 rubles.

  • sili atu aʻafiaga itu
  • puupuu le olaga.
  • e le o taimi uma ile falemaʻi - faʻaaogaina faafitauli,
  • e le mafai ona vaevaeina ona o le atigi
  • afifi o eseese atopa e foliga tutusa - e mafai ona e faʻafefiloi pe a faʻatau,
  • tele faʻamaʻiloga.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • vailaʻau, vailaʻau, pipi-blockers, nifedipine, nitroglycerin: o le foliga mai o le tachycardia e le mafaamatalaina ma le faʻaitiitia o le toto maualuga e ono mafai ona matauina, faatasi ai ma lenei togafitiga faʻapitoa, e tatau ona ave le tausiga,
  • glycosides cardiac, faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, nisi o fualaau faasaina: o le togafitiga o nei fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia,
  • vailaʻau faʻamaʻi ma le gasegase, antiplatelet agents, kemukino, bronchodilators, diuretics: o le faʻaaogaina o nei fualaau faʻasaina ma le meldonium e mafai ona faatagaina.

Analogs o Angiocardyl o Meldononium Organka, Idrinol, Meldononium, Vasomag, Meldononium-SOLOpharm, Meldonat-Lekpharm, Meldonium-Eskom, Ripronat VM, Meldononium-Binergia, Meldononium-DECO ma isi.

Faʻamatalaga e uiga i Angiocardil

O nai iloiloga o le angiocardyl e sili ona lelei. Tagata matai e matau le aoga o le fualaau faasaina pe a faʻaaogaina i le taimi o le toe faʻaleleia o galuega. O taunuuga lelei e maua mai i lona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o maʻi fatu fatu, fatuga o le fatu ma cerebrovascular faalavelave faʻafuaseʻi, faʻapea foi i taimi ogaoga o le tino ma le mafaufau. E pei ona faamamafaina, e faʻaleleia e Angiocardyl le tulaga lautele, e fesoasoani e faʻaitiitia le manava ma faʻaitiitia ai le taimi o osofaʻiga o le tiga i le loto, faateleina le gafatia galue, fesoasoani e faʻaleleia le tumau, faʻaleleia lagona.

O aʻafiaga, e tusa ai ma iloiloga, e seasea lava ona tupu.

Cardiomagnyl tablets - o a mai latou?

Faailoga Cardiomagnyl:

  • maʻai (faʻaleagaina o le myocardial (IM) e le faʻavaivai angina) poʻo maʻi faʻasolosolo faʻamaʻi maʻi,
  • puipuiga muamua o maʻi CVD i tagata gasegase e lamatia (mafatia mai le gaʻo, maʻisuka malosi, ogaoga maualuga, hypercholesterolemia, faʻapea foʻi ma le i ai o se talafaʻasolopito o aiga o faʻamatalaga o faʻaleagaina o le myocardiali lalo o le 55 tausaga)
  • puipuiga muamua vevela vevela ma le puipuia o le toe aʻoga toto toto (puipuiga lua mai le thrombosis).

Contraindications Cardiomagnyl

O faʻasatauga nei i le vailaau faasaina o loʻo lisiina i le faʻamatalaga:

  • hypersensitivity i le ASA, isi salicylate,
  • le le faapalepale i soo se vaega o ausilali o papa,
  • ua faateteleina pepatic ulcer,
  • gasegase totoga (hemophilia,thrombocytopeniatoilalo vitamin K),
  • ogaoga faʻamaʻi (ma le GFR i lalo o le 10 ml i le minute) poʻo le fatuga fatugao,
  • ogaoga leaga o le fatu,
  • na mafua ona o le faʻaaogaina o NSAID / salicylates Quincke le edema poʻo bronchial asthma i le komisis,
  • tausaga o tamaiti
  • le tolu tausaga mulimuli o le maitaga
  • faʻafeiloaʻiga tutusa auala sili i se fualaau e sili atu i le 15 mg / vaiaso.

Faatonuga mo le faaaogaina Cardiomagnyl

Faʻatasi ma le maʻi fatu fatu (i soo se ituaiga), o le dose amata e 150 mg / aso. Faʻataʻitaʻiga ole togafitiga, o le afa o le toto o loʻo faʻatulagaina.

Ma le le maluelue angina pectoris/ mI MI, o le fua aupito sili ona lelei e mai le 150 i le 450 mg / aso. E tatau ona vave amataina togafitiga pe'ā uma le amataga o faʻamaoniga.

E faʻapefea ona ave cardiomagnyl mo le puipuia?

Ina ia taofia le toe aʻoga toto toto i le amataga o togafitiga, o le tagata maʻi ua faatonuina 150, i le lumanaʻi - 75 mg / aso.

Laʻau faʻapitoa e puipuia ai le CVD (eg. gasegase tuga faʻapitoa) ma le thrombosis - 75 mg / aso.

O le a le umi e mafai ona ou tago ai i le fualaau faasaina?

O le umi o le pulega e faalagolago i uiga o le vasega ma le malosi o le maʻi.

I nisi o tulaga (e tusa ai ma faʻamaoniga, o le amanaʻiaina o le faʻasaʻoina ma i lalo o le siakiina o le toto ma le totoina o le toto), o le fualaau faasaina e mafai ona faatonuina mo le olaga.

O le a le tele o le taimi e ave ai le fualaau faasaina e mafai ona fuafua e le fomaʻi.

O le a se mea e mafai ona suia Cardiomagnyl?

Analogs Cardiomagnyl e tusa ai ma le ATC code, tuufaatasiga o mea gaosi ma le faʻasalaga: Aloa, Asacil-A, Aspeter, Aspirin Cardio, Acetylsalicylic acid, Magnikor, Thrombo ACC, Thrombolic Cardio, Thrombogard, Ecorin.

Analogues o le fualaau faasaina ma se tapunia maeʻa o gaioiga: Avix, Agrenox, Aspigrel, Brilinta, Vazotik, Monofram, Deplatt, Sylt, Ipaton, Clopidogrel, Clopilet, Lopigrol, Miogrel, Plavigrel, Plavix, Faʻasalaga, Aafiaga.

O le tau o analogues Cardiomagnyl e mai le 8 ru.

O le fea e sili atu: Cardiomagnyl poʻo Thromboass?

O le mekasini Thrombo ACC o se NSAID lea e faʻaaoga mo le puipuiga taʻavale, fatu fatu, vailaʻau vavalalata loloto, thromboembolism ma le tele o isi tulaga faʻaleagaina. O le faavae o le fualaau faasaina acetylsalicylic acid.

O le taʻiala o le gaioiga a Cardiomagnyl ma lona faʻasologa e faʻavae i le mafai gafatia o le ASA e punitia ai le faʻasologa o le thromboxane ma le Pg, lea e fesoasoani e faʻaititia le faʻaputuina ma le faʻaaloalo peleti pepafaʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le mumū.

E le gata i lea, o fualaau uma e lua e faʻitiʻitia ai le mea o loʻo i ai K-faalagolago mea e faʻaaogaina ma faʻalautele ai le gaioiga.

O eseesega autu o Cardiomagnyl mai lona suitulaga: tuufaatasiga ma le ituaiga o faʻasalaga. O pusa o Thrombo ACC e aofia ai le 50 pe 100 mg o le ASA, ma ua le o iai le magnesium hydroxide. Ina ia faʻaitiitia le leaga o aʻafiaga o le ASA, o loʻo faʻapipiʻi papaa ma se fale faʻapitoa e mafai ona puipuia ai le fale.

O tagata maʻi e faʻamalo e tusa ma iloiloga e tasi e uiga i fualaau, ae o Thrombo ACC, i lo latou manatu faʻavae, e mafua ai ona le lelei ni tali.

Acecardol ma Cardiomagnyl - eseesega

Acecardol O se vailaau oona lea o lona eletise malosi o le ASA foi.O ona eseesega mai Cardiomagnyl o le leai lea o le magnesium hydroxide i le tuufaatasiga, o le ituaiga o faʻasaolotoga (otaota i totonu o se atigi) ma le fua o le ASA (50/100/300 mg / tab.).

PillsAcecardolE fautuaina e ave le 1 r / Aso. O pepa Cardiomagnyl e ave i le maeʻa o 'aiga ao leʻi' aʻai.

O fea e sili atu: Cardiomagnyl poʻo Aspirin Cardio?

Aspirin Cardio O se uluai sauniuniga o le kamupani Bayer AG. O le meafaigaluega e mo le vaega o sauniuniga a le ASA ma le faʻamaufaʻailoga sili ona tele. Ona o le faapitoa o le membrane e mafai ona gaosia, e le o le mea o loo gaosia e le o totonu o le manava, ae i totonu o le tui o le intestinal, o le mea lea e sili atu le toleniina o le aspirin Cardio e tagata gasegase nai lo le mea masani acetylsalicylic acid.

O pusa e maua i le faʻatalagaina kalena, lea e mafai ai ona faʻaleleia le pulea o togafitiga o le maʻi e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Cardiomagnyl i le taimi o le maitaga

I le uluaʻi masina, o le faʻaaogaina o mea maualuga o salicylates e fesoʻotaʻi ma le faateleina o le aʻafiaga o faaletonu i le atinaʻeina o le fotus.

I le lona lua o tausaga, o fualaau o lenei vaega e faʻaaogaina e amanaʻia ai le togafitiga faʻapitoa mo le tino o le tina ma le ono lamatiaga mo le tamaititi e leʻi fanau mai.

I le 3 masina mulimuli o le maʻitaga, ua solia ai le salicylates. I le 3rd masina, o le maualuga o doses o le ASA e mafai ona mafua ai le taofia o le galue, faateleina le toto (i totonu o le tina ma le tamaititi), tapunia vave o le pule o le botallal i le tamaititi.

O le faʻaaogaina o le ASA i le taimi lava lea ao le i fananau mai e mafai ona faʻaosooso hemorrhagic cerebrovascular accident (aemaise i pepe na vave ona fanau).

Salicylates ma a latou oloa gaosi i totonu o susu susu. O le faʻalavelave faʻapitoa o le faʻamalosi o le ASA i le taimi o le lactation e le manaʻomia ai le faʻamutaina o le susu ma e le o faʻatasi ma le atinaʻeina o faʻafitauli le talafeagai i le tamaititi. Ae ui i lea, o gaʻo maualuga poʻo le faʻaaoga umi o nei vailaʻau e manaʻomia ai le faʻamutaina o le hepatitis B.

O faʻamatalaga i le taimi o le maitaga e mafai ai ona tatou faʻamautinoa e masani lava ona faʻamalosia le vailaau e puipuia ai le faʻamalosi i le thrombotic i vaega o aʻafia, i le togafitiga o le le atoatoa o le placental magestosisfaʻapea foʻi togafitiga polyhydramnios.

Toeitiiti lava o tinā uma na maitauina na talia lelei cardiomagnyl, ae o le alualu i luma (aemaise lava o le viscosity ma le faateleina o le toto) e mafai ona iloa pe a uma le 10-14 aso o togafitiga.

Faʻamatalaga i Cardiomagnyl

O faʻamatalaga e uiga i Cardiomagnylum i luga o fonotaga e ese. O le tele o tagata mamaʻi e ave nei fualaau e pei ona faatonuina e se fomaʻi ua faamalieina ia i latou, ae o nisi taimi e le maua ai ni iloiloga le lelei. O mafuaʻaga autu mo le maualalo o le fua o le oloa o lona tau maualuga ma ona aʻafiaga.

O taunuʻuga o suʻesuʻega ma iloiloga faʻapitoa e faʻamaonia ai o le ASA o le vailaʻau autu lea togafitiga antithrombotic i tagata gasegase e lamatia cardiovascular pathologies (e aofia ai mea e tupu i le maitaga).

O se mea tāua o Cardiomagnyl o le i ai o le Mg hydroxide i lona tuufaatasiga - o se "pa" e taofia ai le tupu o aafiaga leaga o le ASA ma, aemaise lava, ituaiga e-o-hemorrhagic o le NSAID gastropathy.

Ua faaalia i suʻesuʻega e sili atu le aoga o Cardiomagnyl nai lo ituaiga o fualaau oona ma faʻalavelaveina ai le faʻaputu. peleti pepa. I lenei tulaga, o le tele o mea leaga na tutupu mai i le digestive system sa sili ona maualalo pe a faatusatusa i le masani aspirin ma aspirinlea o loʻo maua i le tulaga o mea e teu ai.

O le mea lea, o le i ai o faʻamaumauga tutusa ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina e pei o le ASA masani, Cardiomagnyl e sili atu le saogalemu, ae leai se aoga, mo le puipuia o faʻafitauli o faʻamaʻi CCC.

Cardiomagnyl price: e fia 75 mg / 15.2 mg ma le 150 mg / 30.39 mg?

O le tau o Cardiomagnyl tablets 75 mg Numera 100 i totonu o Ukrainian pharmacies o le 85 UAH. E mafai ona e faʻatau Paʻu otaota mo 95-98 UAH (faʻamaumauga Nu. 100). I le taimi lava e tasi, o le tau o le fualaau faasaina i Zaporozhye, Kiev, Kharkov poo Odessa e eseese lava.

O le tau o Cardiomagnyl i Moscou ma St. Petersburg e mai le 120 rubles. mo le afifiina No. 30 ma le 215 rubles. mo le teuina o le numera 100. O le tau o Forte tablets e mai le 125 mo se afifi o Numera 30 ma 260 rubles. ma mai le faapipiiina o le numera 100.

Cardiomagnyl Price

O le tau o cardiomagnyl tablets i pharmacies i Moscow e faalagolago i le tele o latou mea i totonu o le afifi, faʻapea foi i luga o le faʻasalaga o le acetylsalicylic acid:

  • 75 mg o le acetylsalicylic acid, 30 fuamoa - 151-156 rubles.
  • 75 mg o le acetylsalicylic acid, 100 pusa - 218-222 rubles.
  • 150 mg o le acetylsalicylic acid, 30 fua - 115-155 rubles.
  • 150 mg o le acetylsalicylic acid, 100 pusa - 290-300 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga