Trajenta - o se vasega fou o vailaʻau faufautua

Mo le tausaga lona fitu, o se fualaau lelei mo togafitiga o le maʻisuka na faʻaalia i luga o le maketi, o lona faʻaogaina e le faʻamalosia ai maʻi o loʻo i ai nei i le cardiovascular system, gaʻo ma le ate, na fai mai ai le maʻisuka. "Trazhenta", lea e faavae i luga o le poloka o le enzyme dipeptidyl peptidase-4 linagliptin, e faasino i sooga pepelo. O le faʻaaogaina o fualaau oona e fuafua i le faʻaitiitia o le faʻasalaga o le vailaʻau oona o le glucagon, faʻapea foi ma le faateleina o le gaosiga o le inisalini. O lenei vailaau o fualaau oona ua amanaʻia nei o se tasi o tulaga sili ona manuia mo le puleaina o se maʻi matautia - o le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

O le a le maʻisuka?

O lenei mea o se togafiti o le tino o le endocrine, ma o se taunuuga o le faateleina o le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata, talu ai ona ua le maua e le tino le malosi e gauai ai le inisalini. O aʻafiaga o lenei maʻi e matua ogaoga - faʻaaogaina gaioiga faʻasolosolo, gaioiga, totoga ma suauʻu. O se tasi o mea sili ona lamatia ma taufaasese o le maʻisuka o le ituaiga lona lua. O lenei faamai ua taua o se taufaamataʻu moni i tagata.

Faatasi ai ma mafuaʻaga o le soifuaga o le faitau aofaʻi o tagata i le luasefulu tausaga talu ai, na muamua oʻo mai. O le mafuaaga autu i le atinaʻeina o le faamai ua manatu o le le manuia o le polokalama puipuia. O meaola faʻapitoa e maua i totonu o le tino o loʻo i ai se faʻaleagaina o aʻafiaga i luga o suauu pancreatic. O se taunuuga, o le kulukose i ni aofaiga lapoa e salalau saoloto i totonu o le toto, e iai se aafiaga le lelei i totoga ma mamanu. O se taunuuga o le le atoatoa, e faʻaaoga e le tino ia gaʻo o se punaoa malosi, lea e oʻo atu ai i le faʻateleina o le fausia o tino o le ketone, o vailaʻau matautia. O se taunuuga o lenei mea, o ituaiga uma o metabolic processes o loʻo tutupu i totonu o le tino ua faʻalavelaveina.

O le mea lea, e sili ona taua pe a maua se maʻi e filifili ai le togafitiga talafeagai ma faaaoga fualaau maualuga, mo se faataitaiga, "Trazhentu", iloiloga o fomai ma tagata gasegase e mafai ona maua i lalo. O le lamatiaga o le maʻisuka o le umi lea o taimi atonu e le maua ai faʻamatalaga faʻapitoa, ma o le faʻamautinoaina o le maualuga o le maualuga o le suka e maua i le avanoa i le isi suʻesuʻega puipuia.

O taunuuga o le maʻisuka

O saienitisi i le salafa o le lalolagi o loo faia pea suesuega e fuafua i le faailoaina o fuainumera fou e faia ai se vailaau e mafai ona faatoilaloina ai se maʻi matautia. I le 2012, o se fualaau faasaina na faamauina i totonu o lo matou atunuu, lea e le masani ona mafua ai aʻafiaga ma e talia lelei e tagata gasegase. E le gata i lea, ua faatagaina e talia tagata taʻitoʻatasi ma le le atoatoa o le tino ma le hepatic - e pei ona tusia i iloiloga o le "Trazhent".

O le matautia matautia o faʻafitauli nei o le maʻisuka:

  • faaitiitia le gaioiga vaaia seia oʻo i lona atoa atoa,
  • toilalo i le gaioiga o fatugaʻo,
  • vascular and heart disease - infarction myocardial, atherosclerosis, maʻi o le fatu o le ischemic,
  • gasegase vae - faiga o le purulent-necrotic, liʻa ulcerative,
  • o le faʻaalia o maʻi pipili i luga o siama,
  • afaina o le paʻu,
  • neuropathy, lea e faʻaalia e ala i le faʻavevesi o le tino, ma le faʻaitiitia ma le faʻaitiitia o le lagona o le paʻu,
  • coma
  • solia o galuega a pito i lalo.

"Trazhenta": faʻamatalaga, fatuga

O se vailaau e gaosia i luga o le laupepa o foliga. O lapisi pepa o le biconvex ma ni pito i luga o laʻau e iai se lanu lanumumu lanumumu. I le tasi itu o loo i ai se faailoga o le gaosi oloa, ua tuuina mai i foliga o se togitogiga, i le isi - o le igoa alphanumeric D5.

O le mea malosi o le linagliptin, ona o lona aoga tele mo le tasi le fua, e lima miligrams ua lava. O lenei vaega, faʻaopoopoina le gaosiga o le inisalini, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le glucagon. O le aafiaga e tupu i le selau ma le luasefulu minute talu ona faʻatautaia - o le taimi mulimuli lea o loʻo maualuga ai lona maualuga i le toto. Tagata faʻatau talafeagai mo le faʻavaeina o papamaa:

  • magnesium stearate,
  • faʻasolosolo ma le puleaina o sana,
  • mannitol o se diuretic,
  • copovidone o se tagata e faʻaleleia.

O le atigi e aofia ai le hypromellose, talc, vali mumu (uʻamea uʻamea), macrogol, dioxide.

Vaega o fualaau faasaina

E tusa ai ma fomaʻi, "Trazhenta" i togafitiga faafomaʻi ua faamaonia lona aoga i le togafitiga o le ituaiga lona lua o le maʻisuka i totonu o le limasefulu o atunuu o le lalolagi, e aofia ai ma Rusia. O suʻesuʻega na faia i totonu o le luasefulu lua atunuu lea na aofia ai le faitau afe o tagata gasegase e pei o le maʻisuka lona lua i le suʻega o le vailaʻau.

Ona o le mea moni e faapea, o vailaau e maua mai i le tino o le tagata e ala i le gastrointestinal tract, ae le o fatugaʻo, e le manaomia le leaga o fua o le tino pe afai e leaga le latou galuega. O se tasi lea o eseesega taua i le va o Trazenti ma isi sui sooupu. O avanoa nei e pei ona taua i lalo: o le tagata maʻi e le maua le hypoglycemia pe a tago i meaʻai, faatasi ma Metformin, ma le monotherapy.

E uiga i tagata e gaosia le vailaʻau

O le gaosiga o pepa o Trazhenta, o iloiloga e maua saoloto, o loʻo faʻatinoina e ni kamupani se lua.

  1. "Eli Lilly" - mo le 85 tausaga o se tasi o taitai o le lalolagi i le tulaga o filifiliga fou e taulai i le lagolagoina o tagata mamaʻi i le siama o le maʻisuka. O loʻo faʻateleina le faʻalauteleina o le lautele e le kamupani e faʻaaoga ai suʻesuʻega fou.
  2. "Beringer Ingelheim" - taitaia lona talafaasolopito talu mai le 1885. O loʻo galue o ia i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, faʻapea foʻi ma le faʻatau atu o vailaʻau. O lenei kamupani o se tasi o le luasefulu o taitai o le lalolagi i le fale o vailaau mo togafitiga.

I le amataga o le 2011, e lua kamupani na sainia se maliega i le galulue faatasi i le tau faasaga i le maʻisuka, faʻafetai i le taua o le alualu i luma na maua i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le faamoemoega o le fegalegaleaiga o le suesue lea o se tuufaatasiga fou o ni vailaʻau se fa ia o vaega o fualaau faasaina ua fuafuaina e aveese ai faailoga o le faamai.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma iloiloga ma faatonuga mo le faʻaogaina o le "Trazhenta" e fautuaina mo le togafitiga o le ituaiga lona lua o le maʻisuka faʻatasi ma le monotherapy ma faʻatasi ma isi laupepa hypoglycemic tablets, faʻapea foi ma tapenaga o inisalini. I le mataupu muamua, ua faatonuina mo:

  • faʻailoga i le faʻaaogaina o le Metformin poʻo le faʻamaʻi fatu,
  • le atoatoa le pulea lelei o le tulaga o aoaoga faaletino ma se meaai faapitoa.

Ona o le le atoatoa o le monotherapy faatasi ai ma vailaau nei, faapea foi ma le fesoasoani o taumafa ma faamalositino, ua faailoaina ai togafitiga faigata.

  1. Faʻamatalaga o le sulfonylurea, Metformin, thiazolidinedione.
  2. Faatasi ai ma le insulin poo Metformin, pioglitazone, sulfonylureas ma insulin.
  3. Faʻatasi ma Metformin ma sulfonylurea.

Contraindications

E tusa ai ma iloiloga ma faʻatonuga, "Trazhent" e faʻatagaina e ave aʻo faʻatali le pepe, faʻapea foi i le fafaga faanatura. I suʻesuʻega tuusaʻo, na maua ai o le mea galue malosi (linagliptin) ma ona metabolites e pasi i susu susu. O le mea lea, e le mafai ona faʻaesea se aʻafiaga leaga ile fetus ma le malepe o loo i luga o le susu. Afai e le mafai ona solo le fualaau faasaina ma toe sui i se mea talitutusa, o le a fomaʻi le fomai i le fesuiaiga mai mea masani ma fafagaina.

O le faʻaaogāina o papamaa ua faʻailogaina i tulaga nei:

  • tausaga i le sefuluvalu,
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • tasi le le faapalepale i mea e aofia ai le "Trazenti".

I le iloiloga o fomaʻi, faapea foʻi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina, o loʻo i ai faʻamatalaga e tatau ona faʻaaoga ma le lapataiga mo tagata e sili atu i le valusefulu tausaga le matutua ao latou aveina i le inisalini ma (poʻo le) sulfonylurea. O suesuega i luga o le aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le malosi e ave ai taavale ma taavale e leʻi faia. Ae peitaʻi, ona o le mea e mafai ona tupu i le hypoglycemia, aemaise lava pe a maua le faʻasologa o togafitiga, e tatau ona faʻatino le faʻaeteete. Afai e maua se tino pancreatitis, e tatau ona faamutaina le fualaau faasaina. I lenei tulaga, o le a filifilia e le fomai se togafitiga eseese.

Faatonuga faapitoa

E taua le manatuaina mo le togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka ituaiga 1, ua faʻasaina Trazenti. I suʻesuʻega o le maʻisuka, o se lapataiga e taatele. E le gata i lea, ua maitauina e le faateleina le aʻafiaga o faʻamaʻi o le cardiovascular system. O tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai se faʻafitauli o le ate ma fatuga e mafai ona ave faʻamalosi le fualaau faasaina i le masani masani, e le manaʻomia le fetuunaiga.

I le tausaga o le matua mai le 70 i le valusefulu tausaga, o le faʻaaogaina o le linagliptin na faʻaalia ai iuga lelei. Na maitauina se faaitiitiga iloga:

  • hemoglobin glycosylated,
  • maualuga le suka i luga o le manava o le plasma.

O le suʻeina o fualaau e tagata na pasia le valu tausaga le matutua e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele, talu ai e le lava le faʻalavelave faʻapitoa i lenei vaega.

O le aʻafiaga o le hypoglycemia e itiiti lava pe a ave naʻo le tasi "Trazenta". O iloiloga o maʻi e faʻamaonia ai le mea moni. E le gata i lea, i a latou faamatalaga, latou te maitauina e faapea, faatasi ai ma isi vailaau mo le maʻisuka, o le atinaʻeina o le glycemia e le lava. I nei tulaga, pe a manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻaitiitia le fua o le insulin poʻo le sulfonylurea. O le faʻaleleia o le "Trazhenty" e le faateleina ai le lamatiaga o le fatu fatu poʻo le stroke, lea e taua pe a ave i le matua.

Tali leaga

E tele vailaʻau faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i se tulaga faʻaleagaina lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e afaina ai le tagata. "Trazhenta", i le iloiloga o mea e taʻu mai ai o le aveina e le mafua ai le hypoglycemia, o se tuusaunoaga i le tulafono. E manatu lenei mea o se mea taua tele nai lo isi vasega o vailaʻau o le hypoglycemic. O uiga leaga e mafai ona tupu i le vaitau o togafitiga "Trazentoy", o mea nei:

  • pancreatitis
  • tale e fetaui lelei
  • nasopharyngitis,
  • hypersensitivity
  • faateleina i plasma amylase,
  • vave
  • ma isi.

I le tulaga o se tulaga maualuga, o fua masani masani o loʻo faʻaalia i le aveesea o fualaau faasaina mai le vaega o meaʻai ma togafitiga faʻapitoa.

"Trazhenta": iloiloga o le maʻisuka ma fomaʻi

O le maualuga o le aoga o fualaau faasaina ua faʻateleina ona faʻamaonia e le fomaʻi ma suʻesuʻega faavaomalo. Endocrinologists i latou manatu latou te fautuaina e faʻaaogaina i togafitiga faʻatasi poʻo se faʻasologa muamua. Afai o le tagata o loʻo iai le faʻaogaina o le hypoglycemia, lea e faʻaosofia ai meaai le talafeagai ma gaoioiga faʻaletino, fautuaina e atofaina le "Trazent" nai lo le sulfonylurea. E le o taimi uma e mafai ai ona iloilo le lelei o le fualaau faasaina pe afai e faia i le tuufaatasiga o togafitiga, ae i se tulaga lautele o le taunuuga e lelei, lea e taua foi e tagata gasegase. E i ai iloiloga e uiga i le fualaau faasaina "Trazhenta" pe a fautuaina atu mo le gaʻo ma le insulin.

O le lelei o nei pusa faʻamaonia e le o saofagā i mea mamafa, aua le faʻaosoosoina le atinaʻeina o le hypoglycemia, ma e le aʻafia ai foʻi aʻafiaga fatugao. Trazhenta ua faateleina le saogalemu, lea e sili ona taua mo le maʻisuka. O le mea lea, o loʻo i ai se numera tele o iloiloga lelei e uiga i lenei mea faʻapitoa. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga laiti e maualuga le tau ma le le faʻalogo.

Analogic drugs "Trazhenty"

O iloiloga na tuʻuina e tagata gasegase o le faia o lenei vailaʻau e sili atu ona lelei. Ae ui i lea, mo nisi tagata, talu ai ona o le gasegase poo le le faapalepale, ua fautuaina e fomaʻi fualaau tutusa. E aofia ai:

  • "Sitagliptin", "Januvia" - o tagata maʻi latou te faia lenei fofo e avea o se faaopoopoga i faamalositino, meaai, faaleleia atili o le puleaina o le malo, i se faaopoopoga, o le fualaau faasaina ua faaaoga lelei i le tuufaatasiga o togafitiga,
  • "Alogliptin", "Vipidia" - o le tele lava o lenei vailaʻau e fautuaina i le leai o se aafiaga o meaai paleni, gaioiga faaletino ma monotherapy,
  • "Saksagliptin" - ua gaosia i lalo o le igoa tau fefaatauaiga "Ongliza" mo le togafitiga o le ituaiga lona lua o le maʻisuka, o loo faaaogaina uma i le monotherapy ma faatasi ai ma isi vailaʻau ma inulin.

O le filifilia o se analogue e na o le togafiti o togafitiga e togafitia, e faʻasaina le suia o fualaau faasaina.

Tagata gasegase ma le gaʻo

"Tomai sili ona aoga tele" - o ia upu e masani ona amataina ni iloiloga e uiga i le "Trazhent". O le popole tele i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e masani lava ona maua e tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai se faaletonu o fatugaʻo, ae maise lava i latou o loʻo i ai le totogia. Faatasi ai ma le oʻo mai o lenei fualaau faasaina i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o tagata na maua i fatu fatu fatuga na viia ai, e ui i le tau maualuga.

Ona o le tulaga faʻapitoa o vailaau faʻasolosolo, o le maualuga o le kulukose e faʻaitiitia i le taimi e ave ai faʻamaʻi i le aso tasi i le togafitiga faʻapolofesa o le lima miligrams. Ma e le afaina ai le taimi e ave ai papamaa. O le vailaʻau e vave faʻaleleia pe a uma ona ulu atu i totonu o le vaega o meaʻai, e maualuga le maualuga o le faʻaleleia pe'ā maeʻa le tasi ma le afa poʻo le lua itula pe a uma le faʻatonuga. E faʻateleina i feces, o lona uiga, e le auai le fatu ma le ate i lenei faiga.

Faaiuga

E tusa ai ma iloiloga o le maʻisuka, e mafai ona aveina Trazhent i soo se taimi talafeagai, e tusa lava po o le a le meaʻai ma naʻo le tasi i le aso, lea e manatu o se mea sili atu. Pau le mea e te manatua: e le mafai ona e faaluaina i le aso e tasi. I le tuufaatasiga o togafitiga, o le fua o le "Trazhenty" e le suia. E le gata i lea, e le manaʻomia ona faʻataʻitaʻiina pe a iai faafitauli ma fatugaʻo. E lelei le tuʻuina o maʻalaʻau, o se mea e seasea tupu. "Trazhenta", o iloiloga e matua fiafia lava, o loʻo i ai se mea taua faʻapitoa e maualuga lona lelei. E leai se taua tele o le mea moni e faapea o vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le lisi o fualaau oona ua faʻamaonia i falemaʻi mo faʻasalaga e aunoa ma se totogi.

Trazhenta - faʻapipiʻi ma foliga o fua

Oloa gaosiga, BOEHRINGER INGELHEIM PHARMA (Siamani) ma BOEHRINGER INGELHEIM ROXANE (USA), faʻasaʻo faʻamaʻi i foliga o pepa mumu lanu mumu. O le faailoga o le kamupanī e puipuia le vailaʻau mai paina ua togitogia i le tasi itu, ma o le faailoga "D5" ua togitogia i luga o le isi.

E tofu i latou ma le 5 mg o le linagliptin e gaosia ai meaʻai ma ituaiga eseese e pei o le suauu, vali, hypromelilose, magnesium stearate, copovidone, macrogol.

O konupuni alumini alumini uma e 7 poo le 10 pepa o fualaau faasaina Trazhenta, o se ata e mafai ona vaaia i lenei vaega. I totonu o le atigipusa, e mafai ona avea i latou ma numera ese mai le lua i le valu papatusi. Afai o loʻo iai i totonu o le pupuʻu se 10 sela ma laulau, ona i ai lea i totonu o le atigipusa o le ai ai ni papatusi se tolu.

Pharmacology

O avanoa o le fualaau faasaina ua lelei ona maua ona o le taofia o le gaoioiga o le dipeptidyl peptidase (DPP-4). O lenei enzyme e faʻaleagaina

i luga o hormones HIP ma GLP-1, lea e taua tele i le tausisia o le paleni o le kulukose. E faʻaleleia e le faʻaleleia le gaosiga o le inisalini, fesoasoani e pulea le glycemia, ma faʻalavelave ai le faʻamalosi o le glucagon. O a latou gaioiga e pupuu, mulimuli ane, HIP ma le GLP-1 e momotu ai elemene. Trazhenta e fesoʻotaʻi faʻatasi ma le DPP-4, o lenei mea e mafai ai e oe ona faatumauina le soifua maloloina o mea faʻamalosi ma e oʻo lava ina faateleina ai le maualuga o le aoga.

O le faiga o faatosinaga a Trazhenty e talitutusa lava ma mataupu faavae o galuega a isi analogues - Januvius, Galvus, Ongliza. HIP ma GLP-1 e maua pe a ulu atu meaʻai ile tino. Le aoga o le fualaau faasaina e le o fesoʻotaʻi ma le faʻaosofiaina o la latou gaosiga, o le fualaau faasaina e faʻaateleina ai le umi o le taimi e faʻaalia ai. Ona o ia uiga, Trazhenta, e pei o isi incetinomimetics, e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia ma o se mea taua tele lea i luga o isi vasega o fualaau oona.


Afai e le sili atu le maualuga o le suka, o le a fesoasoani le faateleina o le gaosiga o le inisalini i siama β. O le hormone GLP-1, o loʻo i ai se lisi sili atu ona taua o mea e mafai ona faʻatusatusa i le GUI, poloka poloka o le glucagon i totonu o le ate. O nei mea uma e fesoasoani e faʻamautu ai le glycemia i le tulaga talafeagai - e faʻaitiitia ai le hemoglobin glycosylated, sugar sugar and glucose levels after exercise with a two-hour interval. I faʻafitauli faʻapitoa i le metformin ma le sulfonylurea, faʻalauteleina le faʻaogaina o alalaupapa e aunoa ma se mamafa mamafa.

Pharmacokinetics

A maeʻa ona ulu atu i totonu o le meaʻai, o le a vave ona faʻaaogaina le vailaʻau, ona tausia lea o Cmax pe a ma le itula ma le afa. O le faʻatonuga e faʻaititia i ni vaega se lua.

O le faʻaaogāina o laʻau i mea taumafa pe ese ile pharmacokinetics o fualaau faasaina e le afaina. O le bioavisi o fualaau faasaina e oo atu i le 30%. E maualalo le pasene o le pasene, 5% faʻamalosi e fatugaʻo, 85% faʻasalaina ma feʻau. Soo se togafitiga o fatugaʻo e le manaʻomia ai le faʻamalosolo o fualaau poʻo le suia o fualaau. O vaega o le pharmacokinetics ao laʻitiiti e leʻi suʻesuʻeina.

O ai le vailaʻau mo

O le faioloa o loʻo faʻamatalaina o se vailaau faʻasolo muamua poʻo le tuʻufaʻatasia foʻi ma isi vailaʻau o le suka.

  1. Monotherapy. Afai o le maʻisuka e le mafai ona faʻatagaina fualaau oona o le vasega o bigudins e pei o le metformin (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻi pipisi poʻo le le faapalepale i ona vaega), ma le suia o le olaga e le aumaia ai le manaʻoga.
  2. Vaega e lua vaega. Faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻi faʻatasi ma sauniuniga sulfonylurea, metformin, thiazolidinediones. Afai o loʻo maʻi le tagata maʻi i le inisalini, e mafai ona faʻaopoopo i ai le feteʻenaʻi.
  3. Filifiliga tolu vaega. Afai o le togafitiga muamua e le o atoatoa, o le Trazhenta e faʻatasi ma le inisalini ma nisi ituaiga o vailaʻau togafitiga faʻatasi ma se masini eseese o gaioiga.

O ai e le tofia i Trazhent

Linagliptin ua faalēaogāina mo ia ituaiga o maʻisuka:

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Ketoacidosis faʻaosofia e le maʻisuka,
  • Tina ma lapatai
  • Tamaiti ma le autalavou
  • O le gasegase ile gaioiga ile fua.


Aafiaga le talafeagai

I tua atu o le faia o le linagliptin, e mafai ona tupu aʻafiaga itu:

  • Nasopharyngitis (o faʻamaʻi pipisi)
  • Faʻalavelave faʻalavelave
  • Vaʻavaʻavega
  • Pancreatitis
  • O se faʻaopoopoga i le triglycerol (pe a faʻapipiʻiina ma vailaʻau o le sulfonylurea),
  • Faateleina le taua o le LDL (faatasi ai ma le pulega tutusa a le palota),
  • Faʻalautele le mamafa o le tino
  • Faʻafitauli e faʻaleagaina ai le tino (e ese mai i le lua- ma le tolu-vaega togafitiga).

O le taimi ma numera o aʻafiaga leaga e atiae pe a uma ona faʻaaogaina Trazhenta e talitutusa ma le numera o mea leaga na tutupu pe a uma ona faʻaaoga le placebo. O le tele o taimi, o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma togafitiga faʻasolosolo e tolu o Trazhenta ma metformin ma sulfonylurea.

O fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le le mautonu, e taua le mafaufau i lenei mea pe a ave taavale ma auala faigata.

Faʻasalaga

Na ofoina atu i le au faila 120 pama (600 mg) i le taimi. E le o se mea e tasi na aafia ai le soifua maloloina o tagata volenitia mai se kulupu o le soifua maloloina. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o mataupu e sili atu i luga o meaʻai e lei faʻamaumauina i fuainumera faafomaʻi. A e ui i lea, pe afai e faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina ni atopaʻu i le taimi lava e tasi, e tatau i le ua afaina ona fufulu le manava ma le gaogao e aveese ai le vaega o le vailaʻau, avatu sorbents ma isi fualaau e tusa ai ma faailoga, faʻaalia le fomaʻi.

Auala e ave ai fualaau faasaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e tatau ona ave le taʻaloga 1 le papa (5 mg) faʻatolu i le aso. Afai o le vailaʻau e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa e tutusa ma le metformin, ona tumau ai lea o le fua o le mea mulimuli.

O le maʻisuka ma le le atoatoa poʻo le faʻamaʻi o le tino, e le manaʻomia ai le fetuunaʻi o fualaau. E le eseese tulaga masani mo tagata matutua o le matutua. I le seneturi (mai le 80 tausaga) le matua, e le o faatonuina Trazhenta ona o le leai o se poto masani i lenei vaitausaga.

Afai e misi le taimi mo le tagofia o fualaau, e tatau ona e inu se pulu i le vave e mafai ai. E le mafai ona faaluaina le masani. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le o noatia i le taimi o le 'ai.

O le faatosinaga o le trazhenti i le maitaga ma le lactation

O fua o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e fafine maʻitaga e le o lomia. I le taimi nei, o suʻesuʻega na faia naʻo manu, ma e leai ni faʻamaoniga o le gaosia o mea matautia. Ae, i le taimi o le maitaga, e le o faʻamaonia ni vailaau faʻasaina.

I suʻesuʻega ma meaola, na maua ai e mafai e le vailaʻau ona ulu atu i le susu o le tina o le fafine. O le mea lea, i le taimi o le fafagaina, e le tofia tamaitai i Trazhent. Afai o le setete o le soifua maloloina e manaʻomia se togafitiga faapena, o le tamaititi ua faasee atu i meaai paleni.

O faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le malosi e maua ai se tamaititi e leʻi faʻatautaia. O faʻaosoosoga faʻapitoa i meaola e leʻi faʻaalia soo se tulaga lamatia i lenei itu.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaaogaina tutusa o Trazhenta ma Metformin, e tusa lava pe sili atu le maualuga o le dose nai lo le tulaga masani, e le o iai ni eseesega taua i le pharmacokinetics o fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina faʻatasi o Pioglitazone e le suia foi le malosi o le pharmacokinetic o fualaau faʻasaina.

O togafitiga faʻapitoa faʻatasi ma Glibenclamide e le o se mea matautia mo Trazhenta, mo le mulimuli, Cmax faʻaititia le faʻaititia (e 14%).

O se isi foi taunuuga i le fegalegaleaiga e faaalia i isi fualaau o le sulfonylurea vasega.

O le tuufaatasiga o ritonavir + linagliptin e faateleina ai le Cmax i le 3 taimi, o ia suiga e le manaomia ai le fetuunaʻi o fualaau.

O mafutaga ma Rifampicin na faʻaitiitia ai le faʻaitiitia i Cmax Trazenti. I se tulaga faʻapitoa, o faʻataʻitaʻiga o loʻo puipuia, ae o le vailaʻau e le galue 100%.

E le afaina le faʻatonuina o Digoxin i le taimi e tasi e pei o le lynagliptin: o vailaʻau mo togafitiga o fualaau faʻasaina e le suia.

Trazhent e le afaina ai le malosi o Varfavin.

E iai ni suiga laiti i le faʻaoga tutusa o le linagliptin ma le simvastatin, ae o le mimetic feteenaiga e le afaina tele ona uiga.

Faʻasaga i tua o togafitiga faʻatasi ma Trazhenta, e mafai ona faʻaaogaina faʻamalosi faʻamataʻu tautala.

Fautuaga faaopoopo

E le o faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga mo le maʻisuka ituaiga 1 ma le ketoacidosis, o se faʻalavelave o le maʻisuka.

O le aʻafiaga o tulaga o le hypoglycemic after treatment with linagliptin, faʻaaogaina e pei o le monotherapy, e lava lelei i le numera o ia mataupu ma le placebo.

O suʻesuʻega a le falemaʻi na faʻaalia ai o le tele o taimi e tupu mai ai le hypoglycemia pe a faʻaaoga Trezhenta i le faʻasologa faʻasolosolo e le amanaiaina, talu ai e le mafua mai le linagliptin, ae o le metformin ma fualaau o le vaega thiazolidinedione.

E tatau ona mataituina le lapataiga pe a faatonuina le Trazhenta i le tuufaatasiga o fualaau faasaina o sulfonylurea, talu ai o mafua ai le hypoglycemia. I se tulaga lamatia maualuga, e tatau ona fetuunai le vailaau o vailaau o le sulfonylurea vaega.

Linagliptin e le afaina ai le ono tupu aʻe o maʻi o fatu ma toto toto.

I le tuufaatasiga o togafitiga, e mafai ona faʻaaogaina Trazhent e tusa lava pe i ai se faʻafitauli matuia o le tino.

I maʻi o le matua (sili atu ma le 70 tausaga), o togafitiga Trezenta na maua ai le lelei o le HbA1c: o le hemoglobin uluaʻi glycosylated e 7.8%, o le mulimuli - 7.2%.

O le vailaʻau e le faʻaosofia ai le faateleina o le lamatiaga cardiovascular. O le mea pito sili ona taua e iloa ai le taimi ma le taimi e tupu ai le oti, fatu fatu, stroke, angina pectoris le lelei e manaomia ile falemaʻi, tagata maʻisuka na ave le linagliptin e le masani ona sili atu ma mulimuli ane nai lo le aufaigaluega i le vaega o le pule lea latou te maua placebo poʻo le faatusatusa fualaau faasaina.

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o le linagliptin na mafua ai osofaiga o le tino pancreatite.

Afai ei ai ni faailoilo (tiga ogaoga i le epigastrium, maʻi vailaʻau, vaivaiga lautele), e tatau ona taofi le fomaʻi ma talanoa i lau fomaʻi.

O suʻesuʻega i le aʻafiaga o Trazhenta i le mafai ona ave taavale ma faʻalavelave faʻalavelave e leʻi faʻatautaia, ae ona o le ono le mafai ona faʻatasia, ave le vailaʻau pe'ā tatau, ma le maualuga o le gauai ma vave faʻaalia i le lapataiga.

Analogs ma le tau o fualaau

Mo le fualaau faasaina Trazhenta, o le tau e mai le 1500-1800 rubles mo le 30 fuamoa ma se fua o le 5 mg. Ua faʻasaʻo le faʻasoifua togafitiga.

O analogues o le vasega tutusa o le DPP-4 inhibitors e aofia ai Januvia e faavae i synagliptin, Ongliz e faavae i le saxagliptin ma Galvus ma le vaega galue vildagliptin. O nei vailaau e fetaui ma le ATX Level 4 code.

E tutusa foi le aafiaga o fualaau faasaina Sitagliptin, Alogliptin, Saksagliptin, Vildagliptin.


E leai ni tulaga faapitoa mo le teuina o Trazenti i faatonuga. Mo le tolu tausaga (e tusa ai ma le aso e muta ai), e teuina ia laulau i le vevela o le potu (e oo atu i le +25 tikeri) i se nofoaga pogisa e aunoa ma le mauaina e tamaiti. E le mafai ona faʻaaoga vailaau faʻamalolo, e tatau ona lafoaʻi.

Toma ma fomai e uiga i Trazhent

Faʻaleleia lelei Trazhenty i faʻalapotopotoga eseese ua faʻamaonia e suʻesuʻega faavaomalo ma galuega faafomaʻi. Endocrinologists e sili le manaʻo e faʻaaoga le linagliptin o se vailaʻau muamua poʻo le faʻamaopoopo faʻatasi. Faʻasolosolo i le togafitiga o le hypoglycemia (faʻamalositino mamafa, le lelei o mea taumafa), nai lo sulfonylurea vasega, o loʻo faʻamatalaina i le Trazent, o loʻo i ai iloiloga e uiga i le tuʻuina atu o fualaau mo le faʻamalosia o le inisalini ma le gaʻo. O le tele o le maʻisuka latou te mauaina le fualaau oona o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o lea e faigata ai ona iloilo lona aoga, ae o le mea atoa, e fiafia tagata uma i le taunuʻuga.

O le faʻaaogaina o le DPP-4, e le gata i le faʻaaogaina o togafitiga, ae le gata foi i le maualuga o le saogalemu, talu ai latou te le faʻaosofia ai se aafiaga o le hypoglycemic, e le aʻafia ai i tupe mama, ma aua neʻi faʻalauteleina le le atoatoa. I le taimi nei, o lenei vasega o fualaau oona ua avea ma se tasi o mea sili ona lelei mo le pulea o le maʻisuka ituaiga 2.

Tuua Lau Faamatalaga