E faʻapefea ona ave le Siofor 500 mo le maʻisuka ituaiga 2

O fomaʻi e taʻua le Siofor 500-850 mo le maʻisuka ituaiga 2 o se tasi o fualaau aupito sili ona lelei mo le togafitia o le gasegase o le gataifale e mafua mai i le faʻamalosia o le inisalini. O vailaʻau e faʻaaoga e tagata gasegase e faasaʻo ai le glycemia ma puipuia ai faʻafitauli o le maʻi. O nisi taimi o le vailaʻau e faʻaaogaina e faʻaititia ai le mamafa o le tino o se tagata maua i le maʻisuka.

O le gaioiga malosi a Siofor o loʻo tumau pea metformin hydrochloride. O lenei vailaau siama e mafua ai ona paʻu i le maualuga o le kulukose o le toto, faʻamautuina le gaʻo ma le gaʻo gaʻo.

O Siofor i le falemaʻi faʻamalositisi o loʻo tuʻuina atu i ni pepa. La latou ituaiga, e faalagolago i le metotia:

  1. 500 mg Ua fautuaina e fomaʻi nei fualaau i le amataga o fualaau faasaina mo le maʻisuka ituaiga 2. I le aluga o taimi, o le fua o le fualaau faasaina ua faateleina.
  2. 850 mg O le avega masani o le fualaau faasaina e faaaoga i le togafitiga o le faamaʻi.
  3. 1000 mg O lea ituaiga o fualaau o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase e le mafai ona ausia a latou sini faʻaogaina e faʻaaoga ai faʻamuamua muamua o le metformin.

E faaopoopo i le metformin, magnesium stearate ma povidone o loʻo i ai i le tuufaatasiga a Siofor.

Faʻatinoga o gaioiga

Metformin o le tulaga "auro" mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. Ua fautuaina e fomaʻi le ave o lenei vailaʻau i tagata uma o loʻo mafatia mai le gasegase o le metabolism o le carbohydrate e ala i le ituaiga insulin resistance.

O fomaʻi e faʻaaoga Siofor na o oe pe o se vaega o le faʻalavelave o le suka-lowering medicines. Endocrinologists e iloagofie auala nei o gaioiga o fualaau faasaina:

  • Faʻaleleia o le gasegase o masini ma vavalaʻau faʻapitoa i aʻafiaga o le inisalini. O le Siofor e faʻaitiitia le teteʻe i le paʻu tutusa, e oʻo atu ai i le faʻamautuina o le glycemia, e aunoa ma le mafua ai o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le toto toto.
  • Faʻailogaina o le galu glucose gaosiga. O le vailaau faasaina e poloka ai le tuufaatasiga o le monosaccharide e tutusa mai i le non-carbohydrate tuufaatasia - gluconeogenesis, e taofia ai le vaevaeina o ana faaagaga.
  • Faʻaitiitia le manaʻo. Pills mo le maʻisuka Siofor e taofiofi ai le faʻafefe o gaʻo mai le vailaau oona. Ona o lenei aafiaga, o le fualaau faasaina na faaaoga i tagata gasegase oe mananao e aveesea le mamafa faaopoopo.
  • Faʻailoga o le glycogenesis. Metformin galue i luga o se enzyme faapitoa lea e liua ai mole mole monosaccharide i totonu o glencogen conglomerates. Carbohydrate e maua mai i le toto, "faʻaleleia" i le ate ma maso.
  • O le faateleina o le pore diameter i luga o le puipui o le membrane. O le aveina o Siofor mai le maʻisuka e faʻaleleia ai le gauaʻi atu o le kulukose i totonu o nila e ala i le faʻaolaina o le 'auʻau o loʻo i luga o le toto.

O le vailaʻau faʻapitoa e aʻafia ai le tino o le tino ma le lipid free composite. Le faʻaleleia lelei o le fualaau faasaina Siofor e taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le maualuga o le cholesterol ma atherogenic lipoproteins i le toto.

Sini fuafuaina

Endocrinologists ua fautuaina e faapea o tagata gasegase e maua le tui insulin e faaaoga lenei vailaau e faʻamautuina ai le gataifale gaʻo. Ua faʻamaonia suʻesuʻega o suʻesuʻega i le aoga o Siofor (metformin).

O taunuuga nei e ono faʻamoemoeina e mafai ona iloga pe a uma le amataga o togafitiga fualaau:

  • Faʻaitiitia le suka toto. I le 50-60% o mataupu, e mafai ona ausia faʻamoemoega faʻapitoa i le monotherapy, pe afai e saʻo le fualaau faasaina.
  • Faaiʻuga faʻatatau. O le manava, mago ma le suamalie o le paʻu ua mou atu, o le aofaʻiga o le urination e faʻamaonia. O le aoga e faalagolago i le sao saʻo o le fualaau.
  • Faʻaleleia o le soifua manuia ma faʻaleleia le lelei o le olaga.
  • Faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli o le faʻamaʻi - retino, angio-, polyneuro- ma nephropathy.

Metformin i le tuufaatasiga o Siofor, ona o lona aafiaga i le tino o le tagata ma le faapalepale lelei, ua faatonuina e fomaʻi i le 85% o mataupu i le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 e manaomia ai le togafitiga faafomaʻi.

Faailoga ma le faʻailoga

Endocrinologists fautuaina le aveina o Siofor i mataupu nei:

  • Tusa 2 maʻisuka, lea e le mafai ona faʻamautuina i se taumafataga maloloina ma faamalositino masani.
  • Puipuia o le maʻisuka. Metformin e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le alualu i luma i se gasegase o le gaosiga o le gaʻo i le vailaau faʻasolosolo. Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga le fualaau mo tagata mamaʻi i le tele o meaʻai poʻo le mamafa i tua o le hyperglycemia.

O faʻamaumauga ua faʻamaonia e aoga mo tagata mamaʻi e sili atu i le 10 tausaga. I le faʻatinoga, ei ai tulaga e le mafai ona e aveina Siofor. Contraindications e aofia ai:

  • Vaʻaia le tasi i le tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.
  • Hyperketonia poʻo le coma.
  • Faʻaleagaina matuia o fatugaʻo ma le ate ma le alualu i luma o le le atoatoa o totoga tutusa.
  • Tue, sepsis.
  • Talosaga vaʻaia e manaʻomia ai se fesuiaiga i togafitiga insulin.
  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le lactic acid i le faʻamalosi o le siako lactic.
  • Tina ma le susu.
  • Alu oona.
  • Tausaga i le 10 tausaga.

O le faʻaaogaina o Siofor i tulaga uma o loʻo i luga o loʻo lamatia ai le atinaʻeina o faʻafitauli matuia ma faʻalavelave ai le tulaga o le maʻi.

Talosaga o talosaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai le ave o fualaau faasaina o se vaega o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaau faʻasaina. Ua fautuaina e fomaʻi le aveina o Siofor 500 mg papa lua pe tolu taimi i le aso, e fuafua i le ogaoga o le maʻi.

O tagata maʻi e ave faʻatasi ma latou meaai ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o aʻafiaga i le itu. I aso uma e 14, o le endocrinologist e fetuunai le fuataga e fuafua i le malosi o le tagata glycemia.

Siofor 850 papa mo le maʻisuka ituaiga 2 ua faʻataʻitaʻiina mo faʻamaʻi pipisi ma le siakiina pea o le kulūkose o le toto.

Ole maualuga ole faʻatagaina, lea e le mafua ai faʻafitauli, e gaosia e tagata gaosi 1000 mg i le taimi. Aua neʻi faʻaaogaina le sili atu i le 3 g o vailaʻau i le aso.

Siofor mo le gau o le mamafa

O aʻoaʻoga aloaia e maua ai le faʻaaogaina o le Siofor mai le maʻisuka malosi ma mo lona puipuiga. E naunau tagata maʻi pe mafai ona faʻaaoga togafitiga e faʻafefe ai le mamafa o le mamafa. O tagata maʻi e faʻafeiloaʻi i luga o le Initaneti mo le aveesea o le mamafa ma Siofor.

Aafiaga o fualaau faasaina, e mafua ai le faʻavasegaina o le mamafa:

  • Faʻaitiitia le manaʻo.
  • Faʻailogaina o le faʻaaogaina o le kulūkose o le intestinal.
  • Tuufaatasiga o le gaʻo ma gaʻo gaʻo.

O vailaʻau faʻapitoa e le fautuaina le inu Siofor mo le paʻu mamafa. O le vailaʻau o loʻo tumau pea se vailaʻau e ese mai i le tino o le tagata.

Ina ia ausia le taunuuga o le leiloa o le mamafa, o le tagata gasegase e mulimuli atu i se taumafataga faapitoa ma faia masani. Tau lava o le inu fuamini e le lelei.

O fomaʻi e taulai atu i uiga o tagata taʻitasi. Siofor fesoasoani i nisi o gasegase e le toe maua ni pauna, ae mo isi e le maua ai le mea e manaʻomia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaau mo le mamafa o le mamafa, ae aunoa ma ni faafitauli i le gaosiga o le gaʻo, e tatau ona e faʻatalanoaina se fomaʻi. Ua faatonuina e le fomaʻi suʻesuʻega suʻesuʻe ma fale suʻesuʻe, o taunuʻuga o loʻo faʻatumauina ai le faufautua o le aveina o Siofor.

Aafiaga i le Masnesium ma le Calcium Metabolism

O le tino o le tino e manaʻomia ai vitamini ma minerale mo lona faʻatinoina. O le maʻisuka e mafua mai i faʻafitauli o le gasegase, lea e tuʻuina atu ma:

  • se faaitiitia i le maualuga o le magnesium ma zinc ions i totonu o le toto,
  • faateleina i le aofaiga o le kopa.

O le faʻaogaina o le calcium i tua o le faʻamaʻi e le suia. Sa maua e saienitisi le auala e aʻafia ai e Siofor le metabolism i le tino maʻi. O le alualu i luma o le magnesium ma le paʻu o le zinc e faʻatasi ma se faʻafitauli i le tulaga o le tagata.

Ole fualaau faasaina e le faateleina ai le leiloa o nei elemene. Sa faia e saienitisi Roma se suesuega lea na latou faamaonia ai i le togafitiga o le ituaiga 2 faamaʻi, metformin:

  • o le faʻatupulaia o le zinc ma le magnesium e faʻatuputeleina,
  • o le anotusi o le calcium ma le kopa e tumau pea e le suia.

Lafo o le Maʻisuka Sioforom

O le puipuia mai o le maʻisuka o se faʻagata faʻaonapōnei tagata. Sa leʻi maua e saienitisi se metotia e mafai ai ona puipuia faʻamaʻi. E tusa ai ma fautuaga a tagata Europa ma Amerika, e puipuia ai le le atoatoa o le gaosiga o le gaʻo, e tatau ona e ola i se olaga ola maloloina.

I tagata e 'ai meaʻai maloloina ma auai i taimi uma i taʻaloga, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli o le gaʻo i le gataifale e faʻaititia e le afa.

O Siofor na o le pau lea o fualaau o loʻo fautuaina nei e fomaʻi mo le puipuia o le hyperglycemia. Peitai, e le o faʻamatalaina i tagata uma. Endocrinologists latou te faailoaina taiala mo le faʻaaogaina o se auala e puipuia ai togafitiga faʻaleagaina:

  • Ole maualuga o le hemoglobin glycated e 6% pe sili atu foi.
  • Maualuga maualuga
  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le cholesterol ma triacylglycerides i le toto.
  • Mafuaaga
  • Le i ai o le faʻamaʻi o le ituaiga 2 i aiga vavalalata.

O le faufautua o le tofiaina o Siofor mo le puipuia o maʻi i tulaga taitasi ua faatuina taitoatasi. Faʻaaoga fomaʻi mai fomaʻi mai le 250 i le 850 mg e oo i le lua taimi i le aso.

Faʻaiʻuga

O Siofor o se fualaau faasaina lea e seasea afaina ai aʻafiaga. O loʻo gaosia e le kamupanī aʻafiaga o itu nei:

  • Dyspeptic disorders. O tagata mamaʻi e pagatia i suiga o le tofo, leu, vomiting, faʻalauteleina le alualu i luma. Ina ia faaitiitia nei faailoga, o le vailaʻau e faʻamaʻaina i meaai.
  • Vaivaiga, vevela.
  • Mumu o le paʻu ma le tupu mai o le vevela.
  • O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le lactic acid i totonu o le toto o le siase lactic.

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o aʻafiaga o le itu, o le tagata maʻi e feutagai ma le fomaʻi, ma faʻateleina le faʻasolosolo.

Faatonuga faapitoa

Endocrinologists e taulai le mafaufau o tagata gasegase e faaaoga Siofor mo le maʻisuka i vaega nei:

  • Faʻaauau le faʻamalosi ma le faʻaleleia o fualaau e fuafua i luga o faʻataʻitaʻiga.
  • Se suʻesuʻega faʻakuata o le maualuga o le lactate i le toto.
  • Filifilia taitoatasi le fualaau o le Siofor i tagata gasegase ma soo se faaletonu o le tino ma le gasegase.

Endocrinologists e le o faʻamatalaina lenei vailaʻau i fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. E leai se faʻamatalaga saʻo e uiga i le le lelei o aʻafiaga a Siofor i le fetus, ae o le vailaʻau vailaʻau e mafai ona ulu atu i le pa puipui.

Metformin o le gaioiga malosi a Siofor. I le maketi tau falemaʻi, o vailaʻau e tuʻuina atu e galue i le auala e tasi, ae i ai igoa eseese. Analogues o lenei mea faigaluega o:

  • Glucopeli.
  • Metformin MV-Teva.
  • Metone o le Ozone.
  • Malu.

Endocrinologists e taulai atu tagata mamaʻi i le fualaau oona Glucofage Long. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le metformin, lea e faʻagesegese lemu e le tino ma tuʻuina atu ai le faʻamalosi o le glycemic. Ina ia faʻamaonia o latou tulaga, e faʻaaogaina e tagata gaosi le tasi le laulau i le aso.

O le fomaʻi o loʻo suʻesuʻe e fuafua po o le a le vailaʻau e faʻamaonia i se tagata maʻi faapitoa. O se filifiliga tutoatasi o fualaau faasaina e afaina i le alualu i luma o le faamai ma le atiina ae o ni uiga le lelei.

Faʻavaeina, tuʻuina atu ma le faʻamalosiga o fualaau faasaina

O lenei oloa e gaosia i le pepa lapopoa, o le maualuga o le mea autu e ono eseese. 500 ma le 1000 mg ua vavae ese, faʻapea foʻi ma le Siofor 850. O le vaega autū o le metformin, ma o vaega o ausilali o povidone, hypromelilose, magnesium stearate ma isi.

O le aʻafiaga e mafua ona o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le kulukose o loʻo i totonu o totoga o meaʻai, o le faʻaitiitia o le fua faatatau o le gaosiga o le mea i le ate. O le gaioiga e tosina atu i le faʻaleleia atili o le faʻavalea o fausaga o le tino ile itu i hormones o loʻo aofia ai le vailaʻau. Aua nei galo e uiga i:

  • aafiaga lelei i luga o le lipid metabolism,
  • taua tele le alualu i luma i le toto coagulation,
  • se faʻaitiitia o le suka, i le taimi o le 'ai ma le maeʻa.

Faafetai i le metformin, o se aafiaga i le glycogen synthetase e matauina ma o le gaosiga o le glycogen e faaosofia. O le lautele o le felauaiga o le membrane e momoli atu ai le puipuiga o le tulaga masani, lea e aveesea ai foliga vaaia o ni taunuuga ogaoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

Siofor ua faʻalauiloaina i le maʻisuka ituaiga 2, faʻapitoa, ma le faʻavaeina o se inisalini tutoatasi tutoatasi. E taua tele lenei mea i le i ai o le oona ma le faʻamaʻi o le insulin (faʻaitiitia le lagona o le tino ile inisalini).

Fua ma tulafono mo le faʻaaogaina o vailaʻau

O faʻaogaina o le faʻaaoga e fuafua e se fomaʻi e faʻavae i luga o le maualuga o le kulukose, o le tausaga o le maʻi, ma isi mea o lona tulaga. O le aofaiga muamua mo le aveesea o le maʻisuka ituaiga 2 e mai le 500 i le 1000 mg i le 24 itula. I le faagasologa o togafitiga, o le fuainumera e faateleina i vaiaso taitasi - o se tulafono faʻatulafonoina. I lenei tulaga, o le averesi o aso i aso taitasi e mafai ona oʻo i le 1300-1700 mg, ma le maualuga o le 3000 mg.

Ole igoa ole vailaau e faia i le taimi o le taumafataga, e le uma ona fufulu ma fufulu meaʻai i le tele o vai. Afai o le aso o le aso ua faatonuina e se fomaʻi e lua i le tolu iunite, e fautuaina e vaevaeina i latou i ni atopaʻu. O lea, e fautuaina e inu Siofor mai le maʻisuka ile taeao ma le afiafi. E tatau ona manatua e faapea:

  • tausia le vailaau mai le mea e mafai e le tamaititi,
  • elemene o le vevela e tatau ona i totonu,
  • i lalo o ia tuutuuga, e teuina vailaau mo le tolu tausaga, pe a maeʻa le le taliaina.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Tapulaʻa mo le faʻaaogaina e pei ona taua i lalo: foliga o le insulin, faʻagataina o le gaosiga o le vaega o le hormonal, le fausia o coma ma tuaa, faʻapea foi ma le i ai o le ketoacidosis ma isi maʻi faʻaleaga. Faʻalogo lelei i le faʻaaogaina o fatugaʻo ma le ate, fatu, faʻafitauli o le manava ma le muaʻi afaina ma le faʻaleagaina o le tino i totonu o le tino.

O isi mataupu tāua o le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona i ai: faʻafouina o faʻamaʻi pipisi, faʻasolosolo, ma le faʻalapōpuni. Aua le faʻaaoga vailaau mo gasegase maualuga, taotoga ma manuʻa, taumafa maualalo-kalori. E le gata i lea, o tapulaa o le matua e oo atu i le 18 tausaga, o se tulaga masani o le ava malosi ma se tikeri o le le faapalepale i le autu ma isi mea faaopoopo o le igoa.

O aʻafiaga leaga i le 50% o mataupu o le a avea ma mea nei - o se mea e le mautonu ai fualaau oona ma le gastrointestinal tract, o le tiga o le tino, ma le manava masani. Faʻalogo foi i le solia o lagona o le tofo, faʻavaveina o le gag ma le faʻaitiitia o le mamafa. E le o se mea e le maua se faʻalavelave i le tino hematopoietic ma faʻamaʻi pipisi o le paʻu.

Manatua:

  1. faʻatasi ai ma le faʻaalia o le vevela tele, le mautonu, o se lagona loloto o le fiaai, vaivaiga ma le faʻavaivaia, e mafai ona e faʻamasinoina se mea e foliga mai o se mea e sili atu,
  2. afai e tumau pea le mafaufau o le tagata maʻi, e tuʻuina atu ia i latou meaʻai ma se mea taua o mea inu gaʻo,
  3. ma le le lava o le faʻaogaina, o le puleaina o le faʻaogaina o le 40% glucose solution.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le igoa ma le simetidine, ethanol ma le anticoagulants e masani ona faʻaaogaina. O la latou folasaga faʻatasi i le auala toe faʻaleleia e mafua ai faʻalavelave, e aofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli ogaoga o le hypoglycemia, lactic acidosis.

O le faʻalauteleina o le faateleina o aʻafiaga o le faʻaleagaina o le tino e foliga mai pe a faʻaaogaina le suka, salicylates, beta-blockers, inhibitors MAO ma le inisiua ACE.E tutusa lava le tala e uiga i le oscitetracycline.

O le maʻi suka na fautuaina e DIABETOLOGIST ma le poto masani Aleksey Grigorievich Korotkevich! ". faitau atili >>>

O le faʻaaogaina tutusa o le kulūkocorticoids, faʻamaʻi pepe e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose. O se aafiaga talitutusa o se uiga lelei o ituaiga uma o le phenothiazine ma togafitiga faafomai, o hormones artificia e faatumauina ai le finocrine gland. faʻalogo lelei i le nicotinic acid ma analogues, sympathomimetics. Faaaoga ma le faaeteete le tuufaatasiga e aofia ai le Torvacard.

Vailaau faʻamaʻi

Vailaau gaosi o loʻo iai i le 1 papalama o le Siofor 500.

O mea o loʻo i totonu o le vailaʻau
Faʻatonu meametformin hydrochloride - 0.5 g,
Vaega a ausilalihypromelilose - 17.6 mg, povidone - 26.5 mg, magnesium stearate - 2.9 mg.
Faʻasologa o le Lisi o le Tino
Vaega a ausilalihypromelilose, macrogol 6000, dioxide.

Faʻataʻitaʻiga

Siofor 500 - o se sui o le hypoglycemic e taulaʻi e teteʻeina le maʻisuka. E faʻagesegeseina ai le taimi o le faʻaaogaina o le kulukose mai le manava, faʻaititia le aofaʻi o le kulukose e ulu i le toto. O vailaʻau e faʻaleleia ai le iloa o le inisalini. Faafetai i fualaau, o le suka e faʻaaogaina e musele ua faʻaleleia. O lona maualuga i le tino ua faaitiitia.

Siofor 500 faʻaleleia le gataifale lipidism. O le faʻamaloloina o le tino e fesoasoani i lenei mea. O le faʻaaogāina o laʻau e aʻafia ai le mamafa o le tino o se tagata e maua i le maʻisuka ma faʻaitiitia ai le tele o meaʻai, e pei ona taua i totonu o faatonuga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pe a foloina se laulau, o le ave o le metformin hydrochloride e tupu mai i le manava ma le fatu. O le maualuga o le saturation o mea aoga o le vailaʻau ua mataituina 2 itula talu ona ave le tele o fualaau faasaina. O le faʻaaogaina o le plasma o le mea galue malosi e le sili atu i le 0.004 mg.

Afai e faʻaopoopoina le faʻaaogaina o meaʻai ma mea taumafa, o le a faʻagesegese le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma o le a ulufale i totonu o le toto i se tamaititi laʻititi.

I tagata gasegase e lelei le soifua maloloina, o le malosi e faʻafefe ai le fualaau faasaina e latalata i le 60%. O vaega malosi ma ausilali o le vailaʻau ua faaputuputu i vaovao oona ma totoga eseese a se tagata. Metformin faʻaalia i le toto mumu toto. E le o matauina le fegalegaleaiga ma masini plasma.

I le mavae ai o le 6 itula, o le fualaau faasaina e tuua le tino i le 50%. E ala i fatuga, e sau i lona tulaga muamua. O le faʻamalologa o Renal o le metformin e oʻo atu i le 400 ml / minute. Faatasi ai ma faafitauli i le galuega o totoga i totonu, o nei faailoga e faaitiitia, lea e faateleina ai le taimi o le excretion of substances.

Siofor 500, o faatonuga mo le faʻamatalaina le auala e faʻafefe ai le maʻisuka ituaiga 2. Ae latou te faʻamaonia pe a maeʻa le faʻamalositinoina o meaʻai faʻatasi ma se faʻalavelave o le faʻaleaogaina faaletino e le maua ai le mea e manaʻo ai. E tele taimi e tupu ai lenei mea i tagata e tele naua le tino.

E faʻaaogaina vailaʻau i auala eseese. E masani lava, pei o le monotherapy. O lenei mea e faʻaaogaina ai le tele o fualaau oona i le taimi e tasi ma faʻaalu tupe i luga o le latou faʻatau. Siofon e faʻaaogaina foi i le inisalini poʻo vailaʻau o le hypoglycemic.

Faatonuga mo le faaaogaina Siofor500, fua mo le maʻisuka

Siofor 500, o aʻoaʻoga faʻaaoga e fautua mai e faʻaaoga i meaai, pe mulimuli ane. O le mea lea e sili atu ona faʻaleleia. O le faʻatulagaina o le ave o pepa, o le fualaau, o le umi o le vaitaimi o togafitiga ua faatonuina e le fomaʻi. O le faʻaogaina o maʻi o le tagata lava ia. Ole fua fautuaina o le fualaau faasaina e faalagolago i le saturation o le kulukose i totonu o le toto.

Tulafono faavae:

  1. Tausaga mo le monotherapy mo tagata matutua matutua: 1-2 papa (0.5 g) i le aso mo le 10-15 aso.
  2. Mulimuli ane, i le mafaufau i le maualuga o le suka i totonu o le tino, o le fualaau o le fualaau faasaina e sili atu, e aumaia i le 4 papa i aso taitasi. O le faʻaleleia atili o le fualaau faasaina e mafai ai ona vavaeeseina le ono mafai ona iai ni faʻamaoniga o le le faapalepale mai totoga o totonu. Aemaise lava, o le manava, o le fatu.
  3. E le mafai ona e faʻaaogaina sili atu ma le 6 laasaga vailaau i aso taitasi, e tufatufa atu i luga o le 3 inumaga.
  4. Faatasi ai ma togafitiga faʻatasi ma le inisalini, e tatau ona e ave le 1 laulau e oʻo i le 2 taimi i le aso. E faasolosolo malie le faʻaititia o le fualaau i le 4 papa, e faʻapipiʻi i le taʻi fitu aso. E faavae i luga o faailo o le kulukose i totonu o le toto o se tagata, e filifilia e le fomaʻi le fua o le inisalini. Ole fua ole aso e le sili atu i le 6 pcs., E le o se tasi taimi, ae 3 inumaga.
  5. Ole fesuiaiga mai se tasi o vailaau mo le maʻisuka i Siofor 500, o le elemene. Muamua laʻau ua faalēaogāina ma ua ave se isi vailaʻau.
  6. Mo tagatanuu matutua, o le vailaau ua faatonuina lelei, amata mai i le maualuga o le creatinine. I le taimi o togafitiga, suʻesuʻega faifai pea o fatugaʻo.
  7. Tamaiti, amata mai i le 10 tausaga, ua faatonuina 1 le papa (0.5 g) i le aso. O lenei filifiliga e talafeagai mo le monotherapy ma mo togafitiga ma le insulin. A maeʻa le 2 vaiaso, pe a manaʻomia, o le a faʻapupula i le 4 fualaau faʻasaina.
  8. O le maualuga o le inisalini e faʻatatau i le maualuga o le suka i le toto.
  9. E taua le iloa! A faʻaaogaina Siofor, e tatau ona e pasi i taimi uma se suʻega o le toto, faʻataʻitaʻiga o le toto. O lenei mea o le a atagia mai ai se ata auiliili o le gaioiga o le ate, fatugaʻo, o le a faʻatagaina ai oe e faʻatino vave se gaioiga i le tulaga o le toilalo.

O se mea e tatau ai, talu ai o le fualaau faasaina e matautia mo le cirrhosis o le ate ma isi faafitauli o le system hepatobiliary. O Siofor mo ia lava e tele sona aafiaga leaga i le ate nai lo le faʻaaogaina o falai, ulaula.

E le faʻatagaina le ave o vailaʻau ma puipuia le atinaʻe o le maʻisuka. Ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻaaogaina o vailaʻau, e tatau ona pipii i se mea taumafa ma le tele o mea inu. A leai, o le taunuuga o le a vaivai.

E faʻapefea ona ave fuamini mo le ovary polycystic

Faʻateleina le gaosiga o le inisalini e faʻaosofia ai faafitauli faʻalesoifua maloloina. O le taatele i fafine o le ovary polycyse.

Faailoga o le polycystic:

  • afaina ai le fanau
  • o le volumes o androgens e gaosia e ovaries ua faateleina,
  • faʻalavelave faʻaleaga,
  • tino vaivai e le mafai ona gaosia le kulukose.

O le mea lava lea e tupu i le maʻisuka. O le mea lea, na amata ai ona togafitia e fomai le ovary polycystic ma le maʻisuka. O le Siofor 500 e faʻamautuina le liʻo o le vavalalata e aunoa ma le afaina o faʻafitauli o le inisalini. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo nisi ituaiga o le fanau mai. O le faʻamalosia o insulin e tutusa lava mo tamaitai o soo se ituaiga, e ese mai i faʻaaliga o le maʻisuka.

Pe a tago i fualaau:

  • fiaʻai ua faaitiitia
  • ua faaitiitia le mamafa o le fafine
  • e i ai le faʻaititia o le maualuga o le gaosiga o le androgene,
  • paʻu o le mama
  • o le mamafa e toe foʻi i le masani
  • ua sili atu le alualu i luma o le taamilosaga.

Taunuʻuga - o le avanoa e saʻo ai le fatuina o le fomaʻi ma lona faʻateleina o le faʻatupulaia. Faatasi ai ma le polycystosis, ia onosai. E togafitiga mo se taimi umi - mai le 6 masina. A o faagasolo lea taimi, o le faasolosolo malie, o le vavalalata masani. Afai e tatau ai, o le togafitiga o le togafitiga e faʻateleina pe fetuunai.

Fai mai fomaʻi:

  • ave le 500 mg o le fualaau faasaina i le aso, vaevaeina i 3 inumaga,
  • ave vailaau i meaʻai ao inu tele vai,
  • E le mafai ona e sili atu ma le 1700 mg o le vailaʻau i le aso.

O Siofor 500 o loʻo faʻatau saʻo e tusa ai ma le fua. E faʻasutonuina mo le faʻaaogaina i fualaau oona.

O faʻamatalaga i le aoga o fualaau faasaina e lelei. I le faʻaopopo atu i le mea moni o loʻo faʻaalia ai le aoga tele i le togafitiga o polycystic ovaries, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka, faafitauli i le gaioiga o le fatu fatu. E taua le iloa! Aua neʻi faʻaaogaina le vailaʻau i le 2 aso ao leʻi oʻo i se suʻega X-ray.

Will help Siofor500 i le aveesea o le mamafa? Faatonuga mo le faaaogaina

E faʻapefea ona leiloa ni nai pauna, e faʻafefe ai le tele o manaʻoga mo meaʻai? E toʻatele tagata e iai nei fesili. Tali atu ia i latou, e masani ona fautuaina e fomai Siofor. A maeʻa ona tago i le vaifofo, o le a le toe tosina le tagata i le suamalie. Na ia faia se filifiliga e faʻafeiloaʻi ai meaʻai talafeagai. Ua vave ona suia le fuainumera, talu ai o le numera o calorie e 'aina ua faʻaititia.

O le gaioiga a Siofor pe a faʻaitiitia le mamafa:

  • paʻu mamafa
  • gaʻo gaʻo
  • faaitiitia le gaosiga o le inisalini,
  • lagona o le mama
  • leai se manao e ai le selu,
  • le faʻavaeina o se soifua maloloina lelei.

O Siofor o se vailaau malosi e tau i le tetee atu i faamaʻi matuia. O le faʻaitiitia o le mamafa e mamao ese mai lona faʻatinoina autu. O le mea lea, ao leʻi amataina le vasega, e taua le faia o se faʻamatalaga auiliili o se tagata tomai faapitoa, e pasi ai suega talafeagai. Ina ia le maua le mamafa, o le fualaau faasaina e ave i vaiaso taitasi.

Taua:

  1. O le vasega ua fausia ina ia fitu aso uma, o se tagata na leiloloa leiloloa e oo i le 2 kilokalama. I le lumanaʻi, o le siʻitia o le metotia e le faʻatea.
  2. Ina ia faʻaitiitia le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e inu fualaʻau pe a uma ona 'ai. Faʻatasi ai ma se mea umi, o le faʻavaivaia o le gaioiga o le intestinal absorption o le vitamini B12, lea e aofia ai i le hematopoiesis, e matauina.
  3. I le taimi muamua, Siofor 500 ave i le 2 pusa i le aso. Faʻateleina le fua i le 4 papa e le amata muamua nai lo se vaiaso ma le afa.

E taua le iloa! O tagata maʻi na faʻaaoga Siofor mo se vaitaimi umi ua le toe matauina se faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa o le tino.

O Siofor o le fualaau faasaina o le filifiliga mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2

E le gata i lea, o lo o malamalama lelei le au faiva i le masani ai o le oona, ituaiga 2 o le maʻisuka e maua i le maualuga o le toto maualuga ma le lipid metabolism, lea e mafua ai le alualu i luma o le atherosclerosis. E le gata i lea, o le sootaga o le gasegase, o le faaletonu o le gaʻo ma le lipid metabolism ma le alualu i luma o le maʻi fatu cardiovascular o loʻo faʻamatalaina e le fomaʻi faʻafesoʻotaʻi lautele - faʻamalosia o le inisalini.

O Siofor o le filifiliga muamua lea mo le togafitiga o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 ma le togafitiga o meaʻai, fofoina o le galuega sili ona taua ma le faigata i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o lona uiga, e fesoasoani e faaitiitia le mamafa o le tino ma puipuia ai lona alualu i luma. O le fualaau faasaina e matua aoga tele e le gata i le monotherapy.

O lenei lapopoa o se faʻaopoopoga sili i sulfonylureas ma vice versa. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e maua vave le taui i laʻititi maualalo o le PSM ma faʻatuai ai togafitiga insulin. E fautuaina le Siofor mo le faʻaaogaina e aunoa ma se totogi o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase ile togafitiga o le insulin.

O lenei mea e mafua ai le faʻaleleia atili o le inisalini ma le faʻaleleia atili o le gaosiga o le gaʻo, ma mafua ai ona maualalo le inisalini. O Siofor o loʻo avanoa i laumei o le 500 ma le 850 mg, lea e mafai ai ona sili atu le fetuunaiga o le fuainumera manaomia.

E tusa ai ma le suʻesuʻega a le Peretania o le maʻisuka (UKPDS, 1998), na o le 42% na maua ai le faʻamaʻi o le maʻisuka, ma faaitiitia ai le lamatiaga o le myocardial infiltration e 39%, ma le 32% o faʻafitauli o le maʻisuka.

O le faʻaogaina o le Siofor ua fautuaina i le "Faʻatonuga a le fomaʻi mo fomaʻi i le faʻaaogaina o vailaʻau", 2001. O le vailaʻau faʻamaonia e iloga lelei e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo.

Talosaga

Vaega o le talosaga: o le maʻisuka e le o le inisalini e maʻi le maʻisuka (ituaiga 2 o le maʻisuka), aemaise lava i le mamafa i mataupu pe afai e le mafai ona faʻamautuina le tau o le faʻaaogaina o metabolic e faʻaaoga ai na o meaʻai talafeagai ma faamalositino. O Siofor e mafai foi ona faʻaaogaina faʻatasi ma le sulfonylurea o mea e maua, insulin.

O le Siofor e faʻapupulaina ai le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le manava i totonu o se tulaga o le saturation ma i luga o se manava gaogao, lea e faia ai se saofaga taua i le puipuia o le tulaʻi i tua i le glycemia. I le talaaga o le togafitiga o Siofor, o le glycemia pe a uma le taumafa ua faaitiitia e tusa ma le 20 - 25%. O vaega o le metabolism lactate i le taimi o le glycose glucose glycose i le taimi o togafitiga ma lenei fualaau faasaina e faaitiitia ai le lamatia o le hypoglycemia.

Isi meatotino

Siofor foi ei ai isi meatotino. O le mea lea, e leai se taua tele i le maʻisuka ituaiga 2 o lona gafatia e faʻaitiitia ai le maualuga o le lipids i le plasma ma le faia o se inhibitor o le plasminogen activator -1 (IAP-1), lea e faʻatupulaʻia ai le fibrinolytic o le toto. O le iʻuga, i le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ua faʻaititia le tulaga lamatia o le atherosclerosis.

Suga-lowering mechanism

Ua faamaonia le aʻafiaga o le suka i le Siofor e fesoʻotai ma lona aafiaga patino i luga o le faʻasalalauga ma le vaitafe o le faʻapipiʻi glucose i totonu o le masini. O le numera o le 'au e faʻapipiʻi glucose e faʻapupulaina i lalo o le aafiaga o le metformin i le membrane plasma o adipocytes ma monocytes.

I tagata gasegase e togafitia togafitiga ma metformin, o le mamafa o le mamafa o loʻo matauina, e ese mai i mea e mafai ona tutupu i le faʻaaogaina o vailaʻau sulfonylurea ma insulin. E le gata i lea, o le metformin e fesoasoani e faaitiitia le lipids i le serum, faateleina ai le fibrinolytic o le toto, e faaitiitia ai le faaputuga o le platelet, lea e aafia ai le ala o le macroangiopathy.

Afai o tutusa ia le hemoglobin glycosylated i vaega e lua ma e faaitiitia le 2% pe a faatusatusa i le vaitau ao le i togafitiga, ona maua lea o le mamafa i le vaega o gasegase e togafitia i le metformin ma le inisalini e 5 kg le itiiti nai lo le vaega ole gasegase e togafitia ma gliclazide ma inisalini

Faatusatusaga o meatotino o sauniuniga Siofor ma Glucofage mo le maʻisuka

O le maʻisuka e masani ona fesiligia i latou lava: "O le fea o vailaʻau e sili ona lelei, Siofor poʻo le kululufaga?". E mafai ona e taliina lenei fesili e ala i le suʻeina o meatotino o vailaʻau uma e lua.

O Siofor ua manatu o le fualaau sili ona lauiloa i le lalolagi o se faʻasolosolo ma togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le vailaau e masani lava ona aofia ai le metformin, lea e fesoasoani i le toe faʻafouina o le insulin, ma puipuia ai le faʻamalosia o le inisalini.

E le gata i lea, o Siofor fesoasoani e faʻaitiitia le toto cholesterol ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular. Ae o lona manuia e leai se masalosalo o se paʻu faasolosolo malie ma lelei.

Siofor mo le maʻisuka ituaiga 2

O tulafono faavae mo le puipuia o le maʻisuka ituaiga 2 e aofia ai le i ai o se soifua soifua maloloina. Tuuina atu i le setete o le faitau aofai o tagata, o le puipuiga e mafai ona aofia ai se suiga i le tulaga lelei o meaai ma le faateleina o gaoioiga faaletino.

Glucofage e mafai ona avea o se faʻatusalia o Siofor mo le maʻisuka ituaiga 2. I se isi itu, e sili atu, ae o loʻo i ai foʻi itu le lelei.

O le mea sili e aoga ai, o le Glucofage umi e umi lona aafiaga, o lona uiga, o le metformin ua faʻamalolo mai le vailaʻau i totonu o le 10 itula. A o Siofor i le afa itula ua le toe galue. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi le glucophage e le o se taimi faaumiumi.

Aisea e sili atu ai le lelei o le Glucophage nai lo Siofor?

    Mo Siofor, o loʻo i ai se metotia ma e sili atu le faʻaalu i le tele o taimi i le aso. Pepa o glucophage e naʻo le tasi i le aso ona ave. O aʻafiaga mai le gastrointestinal tract e itiiti ifo, e mafua ona o le itiiti ifo o le faʻatagaina. E leai ni suiga faʻafuaseʻi i le faʻamasinoga o le kulukose i totonu o le toto, aemaise i le taeao ma le po. E ui i le laʻititi, e le o lalo ifo o Siofor i le faʻaitiitia o le kulukose. E pei o Siofor papa, o le fualaau oona o le Glucofage ua faatonuina mo le maʻisuka ituaiga 2 ma o le leiloa o le mamafa o se itu taua lelei.

Siofor - faatonuga, tau, iloiloga ma mea tutusa o fualaau faasaina

O Siofor o se vailaʻau o le hypoglycemic oral mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le Siofor e faʻaitiitia le faʻamalosia o le inisalini, e faʻaolaina ai le gaogao o le kulukose e maso, faʻalavelave ai le gluconeogenesis, faʻavave le faʻavasegaina o le kulukose i totonu o le inumaga, faʻamaonia le lipid profile, faʻamautu pe faʻaititia le mamafa o le tino.

Lelei togafitiga

O Siofor o se sauniuniga faʻapitoa o le hypoglycemic e aofia ai le metformin biguanide derivative, faʻateleina le kulūkose i maso maso, ma faʻalauteleina le lagona o le tino i le inisalini, ma faʻaititia ai le faʻamalosia o le insulin.

E taofia ai le faʻafefeina o le kulukose, faʻasaina le gluconeogenesis o le hepatic, faʻamaonia le lipine lipine, faʻamautinoa pe faʻaitiitia le mamafa o le tino, puipuia mai le toe faʻaleleia, faʻaleleia le fibrinolysis ma taofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli faʻapitoa o le maʻisuka. E le afaina ai le pulelasi o le inisalini e le pancreas.

O Siofor ua faailoa mai mo togafitiga o gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 (o le maʻisuka e le o le inisalini), aemaise lava i latou e mamafa tele, pe afai o le togafitiga e le aoga i le tuufaatasiga ma le gaioiga faaletino. O loʻo faʻamatalaina mo tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 1 e faʻaitiitia ai le tui o le inisalini ma puipuia le maua o le mamafa.

Metotia o le talosaga

O le fualaau o le fualaau faasaina, o le faiga o le pulega ma le umi o togafitiga e faalagolago i luga o le tulaga o le metabolism gaʻo, ua fuafuaina e le fomaʻi. Faʻaaloalo, i le taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. E masani lava, e amata le togafitiga i le 1-2 laulau o le Siofor 500 poʻo le 1 papalama o Siofor 850 i le aso, ma faʻaititia le fualaau, seia maua se taui tumau o le hyperglycemia. Le maualuga maualuga ole fua fautuaina e le tatau ona sili atu i le 3 g metformin i le aso.

Faʻamataʻuga itu

Pe a ave Siofor, o faʻamaʻi pipisi (tiga o le manava, gase, vomiting, manava manava) e ono tupu, tali mai ile maʻi, e mafai ona tupu le hypoglycemia (pe afai e le saʻo le filifilia). O le faʻaaogaina i le talaaga o le faʻaleagaina o le tino poʻo le faʻamaʻi tele o le cardiovascular system e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le siako acid.

Siofor togafitiga, o le a le aafiaga e tatau ona faʻamoemoeina i le togafitiga o le maʻisuka ma le paʻu o le mamafa

Ina ia faatumauina le maualuga o le maualuga o le suka toto, o maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona pipii atu i se meaʻai, faʻagasolo atili ma tau le mamafa mamafa. O le Siofor togafitiga e mafai foi ona fesoasoani i lenei mea, talu ai ona o lana gaioiga e faavae i le puleaina o togafitiga hypoglycemic o le tino. E le afaina ai le gaosiga o le inisalini, ae e aʻafia ai, o le mafuaʻaga lea e faʻasalalau ai faiga faʻavae.

Aʻo leʻi faʻaaogaina Siofor o se auala mo le faʻaitiitia o le mamafa, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi, talu ai ona o aʻafiaga o aʻafiaga e aʻafia ai aʻafiaga ma faʻailoga.

Le tuufaatasiga ma meatotino o fualaau faasaina

Siofor e faatatau i biguanides, o le mea galue malosi o le metformin, lea e faʻaleleia ai le metabolism, faʻaitiitia le toto suka ma le cholesterol, ma faʻaitiitia ai le fiaai. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai foi le povidone, hypromelilose, magnesium stearate.

O a meatotino e maua i metformin:

    Faʻaititia le galu glucose gaosiga. Tuai le faʻavaeina o le kulukose mai mea faʻatetini. O loʻo i ai le meatotino o le faʻaleleia atili o le masini o le kulukose e maso. Faʻaitiitia le faʻaogaina o le glucose. Faʻamaʻosaʻo le suka o le toto ma le cholesterol. Faʻaleleia le gafatia o le tino i le inisalini.

O Siofor e le afaina ai le gaosiga o le inisalini e le pancreas, o lea o lona faʻaogaina i le maʻisuka ituaiga 1 e le aoga. Naʻo le afaina o le inisalini o le tino, faʻaleleia le faagasologa o togafitiga hypoglycemic.

Faʻailoga, faʻamaoniga ma le faʻamalologa

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Siofor e matua lautele, e le gata o se vaifofo o le maʻisuka. I nisi tulaga, ua faatonuina e se fomaʻi, e ave e tagata taʻalo e faʻaitiitia le gaʻo o loʻo i lalo o le paʻu.

Ae o le le pulea lelei o le faaaogaina o fualaau faasaina e matautia tele, o le faʻaalia o itu uma e afaina vave pe a uma le amataga o le togafitiga. E le gata i lea, o maliu o le metformin overdose ua lauiloa.

Ua tofia Siofor:

    Tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma le faʻateleina o le maualuga o le suka (prediabetes state). Mo le mamafa o le mamafa mo tagata ei ai ni mea e le lelei ai le suka. Tagata taaalo. Mo togafitiga o le polycystic ovary (gynecology). Tagata o loʻo mafatia i le faʻafitauli pipisi.

O fualaau faasaina ei ai le lisi tele o le faʻasaina. E le tatau ona e aveina Siofor i le taimi o le maitaga ma le lactation, ona o le metformin o loʻo aʻafia i le toto, suia lona fausaga ma meatotino. Metformin foi ua faʻasaina mo le maʻisuka ituaiga 1, talu ai e le mafai ona faʻafoʻosaʻoina le pulelasea o le inisalini.

E le mafai ona e faʻaaoga Siofor:

    Tamaiti ei lalo o le 10 tausaga. I le maʻisuka ituaiga 1. I le taimi o le maʻitaga ma le susu. Afai e te mulimuli i se taumafataga ma le faʻaogaina o calorie i aso taitasi e itiiti ifo ma le 1000. Lactocytosis. I faʻamaʻi faʻamaʻi ma le fatu gaʻo, ate ma le fatu. I le tulaga o le le manuia o le tino. Afai oi ai le ava i totonu o le toto, ava malosi. Faʻamataʻu faʻamaʻi. Afai ei ai se allergy i vaega i le tuufaatasiga o le oloa.

O se allergy i vailaau o fualaau faasaina e mafai ona tupu i foliga o le mumu, sasaina, ma le urticaria. Faatasi ai ma se itu taua, o le mauaina o le fualaau faasaina e tatau ona taofi ma faafesootai se fomai.

Siofor o loʻo avanoa i laumei, e eseese i le fuataga: 500, 850 ma le 1000 mg. E faigofie tele, talu ai o le fua maualalo o le vailaau faasaina e 0.5 g, ma e tatau ona faateleina i le taimi. O tagata e maua i le maʻisuka na ave Metformin mo se taimi umi ma e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le 1 g mo latou.

Auala e ave ai le maʻisuka ituaiga 2

O le maʻisuka fualaau faasaina Siofor ua faatonuina e se endocrinologist e togafitia le maʻi. O lona aʻafiaga o le maualalo o le suka e ala i le faateleina o le faʻalogo i le inisalini.

O se endocrinologist tofia le metformin pe afai oi ai se faʻamaoniga mo lenei mea. O le maʻisuka ituaiga 2 e muamua i se tulaga ua latalata i le maʻi. I lenei tulaga, e mafai foi ona tofia Siofor.
I le amataga o le faagasologa o togafitiga, e faaaoga Siofor 500. E tatau ona onā i le faalua i le aso faatasi ma taumafataga.

A maeʻa le 2 vaiaso o le faʻaaoga, o le fualaau o le vailaʻau e faʻateleina: 3 taimi i le aso mo le 0.5 g. O le isi faʻaopoopoga o le metotia e tupu i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Ole maualuga ole fua ole metformin e le mafai ona sili atu i le 3 g i le aso.

Faʻasalaga

Afai e te mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, o le aʻafiaga o le le lelei o taunuuga pe a maeʻa le aveina o vailaʻau o le a faaitiitia. Afai o le fualaau o le fualaau faasaina ua sili atu i le sese, e tatau ona e valaau atu i se au o fomai fomaʻi, pe faafesootai se falemai.

Faatasi ai ma le tele o fualaau faasaina i le tino, o loo i ai:

  • tele o taotoga
  • le faanaunauga e vili
  • manava manava
  • tiga o le manava
  • lagona le mautonu
  • leai se manino o le malamalama
  • insulin coma.

I le vave tele o le faʻatagaina o fuataga, o nei faailoga e vave faʻaaogaina ma e le toe avea ai ma se lamatiaga i tagata.

Fegalegaleaiga

A e ave Siofor, e tatau ona e faʻaeteete i isi vailaʻau faʻapitoa. O mea e maua mai i le inisalini, aspirin, o le tele o vailaau faʻamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli le maualalo o le suka i le tino o le tagata.

O le faʻaoga o le hypoglycemic o le a faʻavaivaia pe afai e faʻaopoopoina le faʻaaogaina o Siofor i:

  • faʻamalo
  • togafiti
  • papa maʻalaʻau e faʻamautu ai lau galuega faʻatasi ma se mea maualuga iodine,
  • fualaau moe, e faavae i le phenothiazine.

Siofor 500, o faatonuga mo le faʻaaogaina faʻamatalaina le auala e le mafai ai ona faʻapipiʻiina se vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau faʻasaina. Cimetidine o le a faʻaosoosoina ai le atinaʻe o acidosis. I le taimi o togafitiga, e le fautuaina e faʻaaogaina le ava malosi. O lenei mea e mafai ona mafua ai le hypoglycemia, acidosis - o se taufaamatau e le gata i le soifua maloloina, ae faapena foi i le ola. Afai e te manatua le fuataga, e le tatau ona tulaʻi faafitauli.

O le a le masini faʻapolofesa?

Togafitiga o le maʻisuka e masani ona aofia ai togafitiga faʻapitoa, lea e aunoa ma le toilalo e aofia ai le tagofia o fualaau.

O le vailaʻau o Siofor ua faʻamatalaina o se tasi o fualaau sili ona aoga o le suka-lowering.

O le elemene autu autu o ia papaa o le metformin hydrochloride, lea e le gata o loʻo i ai se aafiaga o le hypoglycemic, ae e iai foʻi le tele o faʻafitauli e le mafai ona faʻamagaloina.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • ma le atiina ae o le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka e pei o le monotherapy poo se vaega o togafitiga faigata
  • ia faʻaitiitia le mamafa i le maʻisuka pe afai e le lelei le lelei o meaʻai
  • e avea o se meafaigaluega faaopoopo mo togafitiga insulin.

O le aoga mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona ausia pe afai e faaauau pea ona gaosia e le tino lona inisalini pe ua afaina le hormone.

O faʻamanuiaga o fualaau faasaina e faapenei:

  1. O le vailaau faʻatauina tuusao e afaina ai le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini. E le gata i lea, o sea aafiaga e matauina pe a mavae sina taimi puupuu pe a uma le amataga o fualaau. O le aafiaga o lenei faagasologa o le faateleina lea o le lagona o sela ma masini i le homone, lea e mafua ai ona sili atu le taumafaina o le kulukose.
  2. Talu ai ona o le sauniuni o le laulau e tatau ona faia i le tautala, e faʻaleleia e ala i totoga o le gastrointestinal tract, lea e faʻagesegeseina ai le sogasoga faʻatasi o le kulukose mai le inumaga, ma o le taunuuga e leai ni aʻafiaga matuia i le suka o le toto. O le faaitiitia o le kulukose e faasolosolo malie malie ma e le taitai atu ai i le atinae o le hypoglycemia.
  3. Le faʻamaina o le gaioiga o le gluconeogenesis i le ate.
  4. Faafetai i vailaau na faia, o le faaitiitia o le fiaai ua matauina. O le mea lea, o le maʻi e amata ona faʻaitiitia meaʻai, lea e talafeagai e faʻamautu ai le mamafa o lona tino.
  5. Le aoga lelei o le fualaau faasaina i le maualuga o le leaga (faaitiitia) ma le cholesterol lelei. O se taunuuga o lenei gaioiga, o loʻo i ai se faʻaititia o le dyslipidemia ma le maualuga o triglycerides, lipoproteins maualalo.

E le gata i lea, o loo i ai le taofiofia o le faagasologa o le perovidation lipid, lea e saofagā i le tupu aʻe o fualaʻau faʻasaina saoloto.

O a ituaiga eseese o laupepa o loʻo iai?

O le vailaʻau o Siofor o loʻo gaosia e le kamupani fomaʻi faʻamaonia Berlin-Chemie AG.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le fualaau faasaina e na o le tasi lava le ituaiga o faʻasaolotoga - laupepa.

O le falemaʻi faʻamalositisi ua faʻatautaia le tuʻuina atu o le vailaau faʻasaina i ituaiga eseese, o loʻo i ai se eseesega o le faʻasologa o le kulupu autu.

I le taimi nei, o vailaʻau nei o lea ituaiga vailaau oona e iai:

  1. Siofor 500 - o loʻo faʻapipiʻiina e aofia ai le 500 mg metformin hydrochloride.
  2. Siofor 850 - o se vailaau faʻasaina ma se faʻateleina o metotia. O le eletise gaosi o le 850 mg i le tasi laulau.
  3. Siofor 1000 - 1 gram o le mea galue malosi o loʻo aofia i totonu o le tasi piliki.

Aʻo faʻaaoga vaega faaopoopo:

  • taʻitasi taʻitasi e iai le hypelliol, povidone, magnesium stearatew
  • o le atigi o loʻo maua ai le hypromelilose, dioxide titanium, macrogol 6000.

E faʻatatau i le faʻaitiitia o le manaʻoga i le suka o le toto, e filifilia e le fomai faapitoa se metotia mo tagata maʻi taitasi.

O pusa e faatauina atu i faleoloa i taulaga i totonu o pepa pepa o 10, 30, 60 poʻo le 120 fasi vaega. O le tau o se fualaau faasaina e faalagolago i le numera o papa ma le fua manaomia. I le avea ai ma tulafono, mo le afifiina o le 60 vaega, o le tau e eseese mai le 240 i le 300 rubles.

Analogues o lenei fualaau faasaina o vailaau ia e maua ai le metformin o le tino galue - Glucofage, Formmetin, Gliformin.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

E faʻapefea ona ave Siofor ma le umi e tumau ai le togafiti o togafitiga, e filifili le fomai poto.

O fualaau Siofor 500 e iai o latou faailoga mo le faʻaaogaina ma le auala sao o le pulega. O le amataga o se togafitiga togafitiga o togafitiga e tatau ona aofia ai se fua maualalo o le fualaau faasaina. I le avea ai o se tulafono, o le tasi lea o kalama o le mea galue (lua laupepa) i le aso i le taimi o le taumafataga autu poʻo le maeʻa.

O le fualaau faasaina e faia i le tautala ma se tele o vai oona. Ole fua ole aso e tatau ona vaevaeina ile lua atopa - i le taeao ma le afiafi. O lenei tulafono e tatau ona matauina mo uluai aso e tolu o le togafitiga, pe a maeʻa ai le numera o papa.

I le avea ai o se tulafono, mai le aso lona fa ma le lua vaiaso e sosoo ai, o le vailaau e ave tasi le tolu i le aso. A maeʻa vaiaso e lua, ona fuafua lea e le fomai suʻesuʻe le fua talafeagai mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Atonu o se faʻaitiitia o fualaau. Ole fua ole togafitiga o le Siofor o le a fuafua e fuafua ile iuga ole suega ma le ao ole glucose ile toto ma le urine.

O le a le umi e tatau ai ona ave fualaau oona i ia ituaiga, o le filifiliga a fomaʻi e filifili. I le avea ai o se tulafono, o le tasi pe lua kalama o mea galue i aso taitasi e lava lea e faatumauina ai le manaʻoga.

Afai o le tagata gasegase e faʻatasi i le taimi e tasi o le a faia se togafitiga o le inisalini (ia le itiiti ifo ma le 40 iunite i le aso), ona tutusa lea o le faʻatulagaga o le Siofor 500 ma le mea o loʻo taʻua i luga.

I lenei tulaga, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa le maualuga o le suka i totonu o le toto, atonu e manaʻomia lou faʻaititia o le numera o injections o le insulin o loʻo faʻatonu.

O a tulaga e faʻasaina ai le faʻaaogaina o se sui o le hypoglycemic?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻaeteete faʻaeteete oe lava ia i le numera o faʻasalaga, atonu e te manaʻomia se sui e sui ai.

O analogues talafeagai e mafai ona i ai ni eseesega eseese ma maua le faapalepale masani.

O Siofor ei ai le tele o faʻailoga, lea e faʻasaina ai le vailaʻau faasaina.

O faʻatagaga autu lea e matua fautuaina e le faʻaaoga Siofor 500 e aofia ai:

  • ituaiga o le maʻisuka-faʻalagolago ile inisalini
  • pe afai e taofi atoa e le pancreas lana lava pulelaa o le insulin i le taimi o le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2
  • i le vaitau o se tuaa poʻo se tagata gasegase o le maʻisuka
  • ma le faʻaaliga o le ketoacidosisha
  • pe afai ei ai se faʻalavelave matuia o gaioiga poʻo le ate
  • ma le faʻaogaina o le myocardial ma le fatu o le fatu
  • atinaʻeina o togafitiga faʻaleagali i totonu o mama, lea e ono mafua ai le le atoatoa o le manava
  • ogaoga faʻamaʻi maʻi
  • muamua ma pe a uma le taotoga pe afai foi na tupu ni manua
  • faʻataʻetaʻetaʻi o le tino, atonu e aofia ai gaioiga e faʻaititia ai le pala, e pei o pathologies tumo
  • hypoxia stateha
  • ava malosi, e aofia ai i taimi masani
  • lactic acidosis tulaga
  • faatasi ai ma le umi o le anapogi poʻo le mulimuli i taumafa le lelei ma se faʻagasolo i aso taitasi o le itiiti ifo ma le 1000 calories
  • i tamaiti ei lalo ifo o le sefuluvalu tausaga le matua pe a maeʻa ona oʻo i le onosefulu lima tausaga le matua
  • pe afai oi ai se faʻalauteleina o le lagona i se tasi pe sili atu vailaʻau o vaega o fualaau faasaina.

E le gata i lea, pei o le tele o isi vailaau, ua faasaina Siofor 500 ona faia i le taimi o le gaioiga ma ao faagasolo le susu, ao avea ma vailaau leaga e afaina ai le atinae o le pepe.

Faʻaaogāina o se vailaau e faʻamaonia ai le mamafa o le mamafa

O le fualaau faasaina e fesoasoani e aveesea le mamafa i le maʻisuka faatasi ma le togafitiga o mea taumafa faatonuina ma le gaioiga faaletino. O ia iloiloga e maitauina e le tele o tagata faatau o le oloa.

E tatau ona maitauina o le lelei o le fualaau faasaina ona o le mea moni e fesoasoani tele i le tau faasaga i le mamafa o tagata o loʻo vave ona atiaʻe le maʻisuka e le o le insulin. O le mea e leaga ai, o ia iloiloga na taʻitaʻia ai le mea moni e faʻapea, e oʻo lava i fafine maloloina lelei e mananao e amata ona amata ona inu Siofor 500.

O se taunuuga o lenei mea, o le suka o lo latou suka toto, ma eseese itu aafiaga ma faailoga o le hypoglycemia ua amata ona aliali.O le mafuaaga lena, e le tatau ona e filifili i le tagata lava ia i le togafitiga o le oona ma lenei sauniuniga papalama.

Afai o le Siofor 500 ua faatonuina e le fomaʻi maʻi i se tagata maʻi ua maua i le maʻisuka, o le aafiaga lelei e sili atu nai lo mea uma e faamoemoeina. Faʻatasi ma le oona ma le maʻisuka, o le taunuuga o le leiloa o le maʻamaʻi e mafai ona maua mai i le tolu i le sefulu kilokalama i le masina.

O le aʻafiaga o le soʻotaga faʻapipiʻi e tupu i se auala i luga o le tino o le manaʻoga o se tagata mo meaai suamalie - meaʻai faʻamalositino, keke poo suti - ua mou atu. O le mafuaaga lena, o meaai i aso uma e puipuia mai le faaopoopo atu o calories ma le mamafa e amata ona faaitiitia.

O le tele o tulaga lelei o le faʻaaogaina o se fualaau faasaina i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa, o le faʻaalia lea o mea nei:

  • vave vave, ae le lelei mo le tino, paʻu mamafa,
  • faʻaitiitia ai manaʻoga mo meaʻai ma mea leaga (lea e matua faʻasaina i le maʻisuka)
  • e leai se mea e tatau ona fafagu ai le tino i le malosi tele o le tino ina ia le maua ni nai pauna, ua lava le na o le taitaia o se olaga ola malosi ma siitia atili,
  • lagona fesoasoani i le tagata liliu mai i se taumafataga lelei ma meaai maloloina.

O lapataiga nei e mafai ona ave e ave ai le fualaau faasaina:

  1. E taua le amataina o le togafitiga i luga o le fautuaga a le fomaʻi aoga ma lalo o lana pule.
  2. E tatau ona manatuaina o le vailaʻau oona e maualalo ai le suka ma ua faamoemoe mo le maʻisuka.
  3. Faʻaeteete i faʻaaliga o teteega leaga mai faʻalapotopotoga faʻapitoa. O le mafuaʻaga lena, o fualaau e tatau ona naʻo i vailaʻau e faʻamatalaina e se fomaʻi maʻi

O le pulea e le tagata lava ia o le fualaau faasaina ma le filifiliga o le tui pe a ave le vailaau e mafai ona oo atu ai i taunuuga le lelei ma le faaletonu o totoga i totonu.

O le faʻaaogaina o Siofor mo le maʻisuka o le a taʻuina e se tagata atamai i le vitio i lenei tusiga.

Analogs ma iloiloga

O le elemene malosi Siofora - metformin e faʻaaogaina e fai ai isi vailaʻau e faʻatonutonu ai le maualuga o le suka. E i ai fualaau o le umi o le gaioiga, o lona uiga, o lo latou aoga mo se taimi uumi, lea e mafai ona faʻaaoga 1 taimi i le aso.

Analogs o vailaʻau Siofor:

    Metformin (Serbia). Glucophage (Farani). Nova Met (Suitiselani). Langerine (Slovak Republic). Gliformin (Lusia). Novoformin (Serbia, Rusia). Sofamet (Bulgaria). Gluconorm (Initia, Rusia). Glycon ma isi.

E tele iloiloga e uiga i le fualaau faasaina Siofor molimau i lona lauiloa, aemaise lava o se auala mo le aveesea o le mamafa. O meli i faʻasalalauga fafine e uiga i le Siofor o lona uiga e eseese i le anotusi.

O le mea e masani ai, o le vailaʻau e fai e fafine e maua i le maʻisuka ituaiga 2, latou te faʻafesoʻotaʻi lo latou togi mamafa i togafitiga. Ae le o tamaitai uma e talanoa e uiga i le leiloa o le mamafa ma e oo lava i le le lava o le fiaai. E toʻatele e manatu o se meafaigaluega lelei e faʻafaigofieina ai le suka o le toto ma e le faʻaitiitia ai le mamafa. I le taimi lava e tasi, latou te fiafia o le fualaau faasaina e faʻaleleia ai o latou ola e ala i le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

E i ai iloiloga o teineiti e uiga i le le atoatoa o Siofor pe a taumafai e aveesea le mamafa. O le tau faasaga i le mamafa o le mamafa o se taunuuga o le togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2, faatasi ai ma le faatulagaina o metabolic processes, o loo i ai se avanoa e ono paʻu ai le mamafa. I lenei tulaga, e tatau ona e tausisia meaai masani mo le maʻisuka, e le aofia ai ituaiga uma o oloa e maua ai le maualuga o le igoa o le hypoglycemic.

O le maʻisuka e aumaia le tele o faigata i le soifua o le tagata maʻi, o lea e taua ai togafitiga faʻapitoa. Siofor togafitiga e mafai ona faʻatasi faʻatasi ma le inisalini ma isi fualaau e faʻaitiitia ai le suka.
E le mafai ona faʻaopoopoina le vailaʻau faʻamaʻi, vailaʻau ma togafitiga.

I le metotia, mulimuli i fautuaga a le fomaʻi o loʻo ia vaavaaia le togafitiga. E le mafai ona e tago i se fualaau tele o le vailaʻau tusa lava pe na misia le papa maa muamua.

Afai o aʻafiaga itu o le vailaʻau e malosi tele i luga o le olaga, ia vave talanoa i se fomaʻi, talu ai e tele vailaau faʻasaina ma metformin, atonu o le a sili atu ona lelei le toleniina o fualaau mai isi gaosi.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le Siofor 500 o loʻo maua naʻo luga o faʻasalalauga. E taua le teuina o fualaau faasaina i se nofoaga e gata ai avanoa o tamaiti. O le vevela o le ea e tatau ona tausia i se maualuga e oo i le 30 tikeri. O le umi o le teuina ma le faʻaaogaina o laupepa, mai le taimi na gaosia ai - 3 tausaga. A uma lenei taimi, e le mafai ona e tagofia le fualaau.

O le mauaina o se sui agavaa mo Siofor e le faigofie. O le mafuaaga o le tulaga ese o le mea galue malosi. Metformin o loʻo i ai i laʻasaga laʻititi. O nisi tagata gasegase o loʻo suʻeina se filifiliga fou togafitiga, ona o se faʻalavelave le lelei o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻavale. I lenei tulaga, e tuʻuina atu e fomaʻi le tagata i se isi vaifofo, e foliga tutusa.

O fualaau o loʻo i ai ni uiga tutusa i le gaosiga o Rusia ma fafo. E le tatau ona e filifilia se vailaau faʻasaina tutusa ma oe lava. E le gata i lea, aua le faalagolago i le fautuaga a se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga. E tatau ona taʻitaʻia naʻo le fautuaga a le fomaʻi.

Analogs o le gaosiga Rusia:

E tele naua faʻalua o gaioiga mai fafo:

  • Vaevae.
  • Glucopeli.
  • Diaformin.
  • Malu.
  • Metformin MV-Teva.
  • Metformin Richter (Hungary).

Tau mo Siofor 500 i Moscow, St. Petersburg, itulagi

O le tau o fualaau i falemaʻi e ese. O nisi taimi ei ai le tau o taufetuli, ae e tupu foi i le tele o taimi.

FualaauTau (RUB)Aai
Siofor 500 Nu. 60

235 – 286Moscow
228 – 270Saint Petersburg
216 – 265Ryazan
222 — 249Vladivostok
224 – 250Kazan
211 – 254Omsk
226 – 265Krasnoyarsk
238 – 250Kirov
224 – 261Khanty-Mansiysk

Faʻaaliga i fomai e uiga i le aoga o Siofor 500

O le toʻatele o tagata atamamai e manatu i le Siofor 500 o se vailaʻau lelei. E tele lava ina faʻamatalaina i tagata gasegase ma se faʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga 2. O faʻasologa o analogues e sili atu ona faʻaitiitia, talu mai le tuufaatasiga o le Siofor 500, e tusa ai ma tagata atamamai, e faʻafetaui uma manaʻoga o fomai tipitipi ma fomaʻi.

O tagata maʻi e tali lelei e uiga i le fualaau faasaina. I le taliaina lelei, o le a mafai ona faʻaitiitia le ono maua o aʻafiaga. O nisi e le amanaʻia suiga le lelei i totonu o le tino, latou te na o le lelei le aoga o papa.

O nei mea lelei uma e mafai ona iloiloina sei vagana ai le tausisia o fautuaga faafomaʻi, faatonuga, ma le Siofor 500. O lona uiga, o le faʻaaogaina o laupepa o le ai ai se aafiaga sili ona aoga i le soifua maloloina o le tagata.

O le sini autu o le vailaʻau Siofor 500 i le maʻisuka

O le galuega autu o le fualaau faasaina e mafai ona manatu o se faaitiitia i le suka o le toto. O se taunuʻuga lelei e maua i le faʻaaogaina o se vailaau malosi - metformin hydrochloride. O le faʻaaogaina o le faʻaoga o le glycogen ua gaosia, o se isi galuega faʻaopoopo.

Siofor 500 faʻapena foʻi ona maualuga le maualuga o le gaʻo o le faʻamalosi o suka o loʻo feaveaia i le toto o le tagata maʻi.

Ona o lenei mea, e le gata o le maualuga o le aofaʻi o le cholesterol i le tino e amata ona vave faʻaitiitia, ae faapena foi ua maualalo ai le cholesterol. Faailoga o faʻamaʻi ma oʻo lava i se taimi faʻamaumauga faʻatasi ai ma le faʻaaoga tatau o le vailaau faʻamalosi e vave ona faʻaoga masani.
E le gata i lea, o le metformin hydrochloride ei ai sona aafiaga lelei i le lipid metabolism. E masani lava ona maua mai le masaniga o meaola ma mea faʻapitoa i le masani, faʻamālōlōina o le tagata maʻi e le gata o le faʻaletonu, ae faʻapea foʻi nisi o faʻamaoniga o le maʻisuka ituaiga 2. I lenei fesoʻotaiga, o le togafitiga e faigofie ma itiiti ifo avega mamafa. O le isi mea taua e faʻaleleia ai iloa le mamafa o le paʻu. O le mea lea, e mafai ona maitauina o le vailaʻau e fesoasoani moni i le tagata maʻi, e pei ona molimauina i totonu ma fafo atu o faailo o togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau

Faʻaaogaina totonu o le vailaau faʻatauina e tatau ona faʻatinoina ao le i 'ai poʻo mulimuli. I le taimi muamua o togafitiga, ua fautuaina Siofor mo le faaaogaina i ni vaega laiti: e tusa ma le 1 - 2 papa. E mulimuli mai i le fuaina o le tasi laulau e aofia ai le metamorine i se aofaiga tutusa ma le 0.5 g. E tusa ai ma lea, 2 pusa - 1 g. A mavae ni nai aso o le tagofia o fualaau faasaina, e mafai ona faateleina le taimi. O se auala o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ma se vaitau mai le tele o aso i vaiaso. O le masani masani o le 3 papa (1.5 g). O le tagofia o fualaau faasaina i le aofaiga o le 6 papalama e mafua ai le maualuga ma e fautuaina i na o mataupu patino.

Faamolemole ia maitauina e toetoe lava o taimi uma o le faateleina o le fua ma le faaaogaina o le numera maualuga o aso taitasi o fualaau e le mautinoa ai se taunuuga lelei! O le tele o taimi, e le mafai ona ausia lenei auala.

Afai e talafeagai, e mafai ona vaeluaina ia laupepa i ni vaega laiti.

I le tautalagia o le tau, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu e faʻamaonia ai le faʻamoemoe o loʻo faʻamoemoeina. O le tau o le tau e eseese mai le 250 i le 300 rubles (60 pusa i le pusa). O se falemaʻi i luga o le initaneti e le gata ina faʻatau atu le vailaau faʻasaina, ae tuʻuina atu foi i aai o le CIS, e ono manaʻomia se totogifuapauina o le faʻaputuina o le 700 ruulu pe sili atu. I le faʻatauina o fualaau faasaina i totonu o le falemaʻi Iukureini i luga o le initaneti e mafai ona e faʻasaoina tele. E sili ona lelei le faʻatau Siofor 500 e le o luga o le Initaneti, ae i totonu o falemaʻi.

Siofor 500 mo le puipuia o le maʻisuka

Ole fomaʻi ua taua muamua e masani ona faʻamatalaina e fomaʻi e le gata i le taimi o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ae o se tasi foi o fualaau faasaina, ona o le malosi o le malosi o le a maua ai le lelei i le taimi sili ona puupuu.
O le faʻaaogaina o vailaʻau e masani lava ona faʻamatalaina ia puipuia le alualu i luma o le maʻisuka ae le o lona puipuiga. O tagata na faʻavaivaia le faapalepale o le glucose i se tulaga tele, faʻaaoga togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le aveina o le Siofor 500, faʻateleina avanoa e faamanuiaina ai e tusa ma le 35-40%.
Isi togafitiga e aʻafia ai le maʻisuka ituaiga 2:

  • O le taulaʻi tele e totogi i le tuʻuina atu o meaʻai maloloina ma le faʻaitiitia o mea faʻaleaga.
  • Faʻatupulaia le gaioiga faʻaletino ma faʻamalositino faigofie e faʻatinoina i se faasologa manino ma le faʻatulagaga.
  • O le musuina o masani leaga e taua tele.
  • Leai se popole ma faaitiitia.

O le aʻafiaga o le faʻamalosia lelei o le faʻamalosia o fualaau faʻatagaina e tuʻuina atu ai le faʻamaloloina o itu taua o le maʻisuka pei o le paʻu o le paʻu ma le lagona faifaipea o le fia inu. O le mea lea, o loʻo i ai le maualuga o le faʻatupulaia o galuega taua, lagona ma le faigofie i totonu.

Mo le gau o le mamafa

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻatagaina i mataupu o le tele o mea e manaʻomia e le gau. A maeʻa ona toe iloiloina ia iloiloga, e mafai ona fai mai o le le lelei o iloiloga e seasea ona taulimaina i lenei fualaau faasaina.

O Siofor 500 mo le faʻamoemoe o le leiloa o le mamafa na faʻatonuina e fomaʻi fomai! E matua lamatia tele le filifilia o le igoa o fualaau faasaina ma a latou lava gaioiga!

O nisi taimi, taumafai e aveesea le mamafa i le vave e mafai ai, o nisi tagata atonu faateleina le fua o le fualaau faasaina mo mafuaʻaga a le tagata lava ia, pe inu 2 pusa nai lo le 1 pe afai e te misia se fualaau. E le aoga lenei mea! O le mea moni, o faailoilo o le sili atu e foliga mai pe a maeʻa le 15 i le 20 minute. O lenei mea e le gata o le momoe ma le tiga o le ulu, leu ma vomia, ae o vaivaiga lautele ma le le atoatoa o le manava. E ono mafai ona i ai se puao o le malamalama poʻo oe lagona le tiga o musika. O le mea lea, e sili atu le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa, faʻamaualuga i le fuafuaga ua faʻamatala e le fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga