O le tuufaatasiga o le tīfe monastery mai le maʻisuka ituaiga 2: faʻapefea ona ave?

I le muaʻi suia o Rusia, e le o se aga masani i totonu o monasani le inu o le lauti uliuli, lea e masani lava mo tagata tafafao. Mo le faʻaaogaina, matou te faʻaaoga a matou lava aoina, faʻamalosia lautele ma togafitiga. O le tea monastic mai le maʻisuka o se tasi lea o meainu na maua mai ia i tatou mai le taimi ua mavae. O laʻau filifilia e faʻaleleia le gaosiga o le gaʻofale, maua ai mea faʻaleagaga, fesoasoani e toe faʻafoʻi toto toto ma puipuia faʻalavelave alualu i luma ona o le maualuga o suka. O le keke monastic e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga i togafitiga faʻatulagaina, ae leai se tulaga e avea o se sui mo mea e maua ai le suka.

O le a le aoga o le Monastic Tea mo le maʻisuka?

O le maʻisuka e aʻafia ai faiga uma o le tino, o le faʻateleina o le glycemia e aʻafia ai aʻafiaga uma o le tino. O le tino o le maʻisuka e faʻagesegese ae faʻavaivai faʻaleagaina e le glucose, lipids, faʻamalolo saoloto. E le gata i le faʻaitiitia o le suka, e masani lava ona lapatai fomaʻi e uiga i le manaʻomia o se fualaʻau maualuga, ma muamua faʻamaoniga o faʻalavelave e amataina, faʻasolosolo togafitiga o lipid-lowering drugs, anticoagulants, thioctic and nicotinic acid.

O le malosi o le gaioiga o le monastic mai le maʻisuka, ioe, e le mafai ona faʻatusatusa i auala o togafitiga faʻaleaganuʻu. E pei lava o sauniuniga o togalaau, e sili atu ona faigofie nai lo fualaau. Ae peitai, faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona foia le tele o faafitauli e vave ona faia pe mulimuli ane fausia ai ituaiga 2 o le maʻisuka:

  • faaitiitia le glycemia,
  • tuʻuina atu i le tino se vailaʻau malosi - vitamini C,
  • faʻaitiitia le faʻamafanafanaga masani o le maʻisuka,
  • "Faʻagesegese" vave gaʻo meaʻai,
  • aveesea le vaivai faifai pea,
  • faaleleia le tulaga o le mafaufau,
  • aveese le fula i vae,
  • faafaigofie le faagasologa o le leiloa o le mamafa,
  • faamalosia le puipuiga
  • faaleleia le tulaga o le paʻu, faʻavaveina le faʻamālōlōina o manua laiti.

E masani lava, o le a le lava se mea puupuu mo lenei mea. O le keke monastic mai le maʻisuka ua onā mo le itiiti ifo i le masina, a itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga.

O le a le mea e aofia ai le lauti vailaau?

Mo le gaosia o le lauti, na faʻaaogaina ai laau totino, e leai se aga masani o le faʻatagaina o vailaʻau mai isi itulagi. Na talitonuina e na o laau e ola i le nofoaga e tasi e mafai ai e se tagata ona fofo le maʻi. O le mea lea, o tagata taʻitasi o le monasteries ei ai a latou lava fua mo le faamalologa o le teas. I le taimi nei o le tele o variu o le keke monastic o loʻo faʻaaogaina, o le tuufaatasiga o laʻau i totonu oi latou taʻitasi e le gata i luga o le fua na faʻaaogaina, ae faʻapea foi i mafaufauga a le tagata gaosi. E faaopoopo atu i vailaʻau faʻamaʻi, lanu meamata, vine, fualaʻau manogi e mafai ona faʻaopopo i le vai e faʻaleleia ai le tofo.

O mea e masani ona faʻaaogaina i le collection o Monastic:

TotoFaamanuiaga o le Maʻisuka
TogalaauO fua e le gata ina faaleleia ai le tofo o le vaiinu, ae maua ai foi le vitamini C, o se faaletonu e le masani ai i le maʻisuka. E le gata ina avea ma se antioxidant, ae e faʻaleleia ai foi le puipuiga, faʻamalosia ai toto, ma faʻaleleia le gaosiga o le inisalini, faʻaitiitia le maualuga o le lipid ma le faʻamalosia o le inisalini.
Plantain lauO le faʻamaʻi, le toe faʻaleleia, puipuia lelei o le maʻisuka vae.
Clover vao
Laʻau Fugalaau po o FuaFaʻateleina toto toto, faʻaleleia le tofoina o uiga o le keke monasoni, ia maua ni mea faʻapitoa.
PepalamaFaʻaitiitia le glycemia, o loʻo i ai se lagona filemu.
Fualaau o le HawthornLatou te galulue o se sui soʻo vaivai. O le masani o le mamafa o se tulaga taua mo le puipuia o le microangiopathy i le maʻisuka malosi.
Fatu laʻauFaʻaleleia le faʻalaumalieina, faʻagesegese le tafe o le kulukose i totonu o vaʻa toto, lea e mafai ona faʻaititia le glycemia i le ituaiga 2 faʻamaʻi. Faitau atili e uiga i fatu o le flax i le maʻisuka
St. John's wortE faʻafaigofieina le gaioiga o le faʻalavelave faʻalavelave ma o se mea faʻapitoa e faʻasaʻo ai.
Bean PodsO vaifofo malolosi o vailaau oona. Faʻateleina le faʻafouina o le tino. Faitau atili e uiga i fatu pi mo le maʻisuka
ChamomileE faʻaleleia le tuʻuina atu o le inisalini, o mea faʻasao-inflammatory e aoga mo le puipuia o faʻalavelave faʻalavelave.
ElecampaneE afaina ai le gaogao o le kulukose, ei ai lona malosi.
VaʻaleleFaʻaitiitia le maualuga o le lipids ma le kulukose, e fesoasoani i le faʻamautuina o le mamafa.
GalegaO le togafitiga sili ona lelei o le suavai. E afaina ai le inisalini, faʻaleleia le tulaga o toto toto. Faitau atili e uiga i le gaosi o loʻo maua i le maʻisuka

I le avea ai o se tulafono, o le gaosi oloa e aofia ai le tele o vaega i le tuufaatasiga o le Monastic Tea. E filifilia i latou i se auala e faʻaitiitia ai le glycemia, faʻagesegese le faʻaleagaina o totoga i gaʻo e le maʻisuka ma faʻaleleia le tulaga lautele o le maʻi.

E faʻapefea ona fafagu ma inu i le pili o le monastery

Mo le sauniuniga o le keke monastic, o tulafono lava e tasi e faʻaaoga e pei o isi fualaau vailaʻau. O le mea moni, o le mea na mafua ai le inu o se mea e le afaina.

O se sipuni sipuni o le faaputuga eleele o loʻo tuʻuina i totonu o se fagu vevela poʻo se meaʻai tioata, sasaa se ipu vai inu, ufiufi ma se tapuni ma afifi mo le 5 i le 30 minute. O le taimi tonu e tufatufaina ai e mafai ona maua i luga o le tila.

I le avea ai o se tulafono, o le telē tele o particulago matutu, o le umi o le a manaʻomia mo mea gaioiolosi e faʻafeiloaʻi mai ia i latou i le fua. E le mafai ona teuina le vaiinu ua sili atu nai lo le aso; i taeao uma e te manaʻomia e saunia se mea fou. O le totoina o le toto o le Monastery mai le maʻisuka e le aoga, ona o se vaega o meaʻai e faʻaumatia e ala i le umi ona oʻo i le maualuga o le vevela. E le gata i lea, o le fufuluina e matua faaleagaina ai le tofo o le vai inu, ma avea ai ma mea oona ma sili atu.

O le afaina maeʻa o le ai ai se lanu enaena lanu enaena, o se manogi manaia. Mo le tofo, e mafai ona e faaopoopo le lemon, mite, lanu po o le lanu meamata, o se mea manogi i ai. 1 le ipu e lava i le aso, e mafai ona vaevaeina i le 2 atumaga.

I le avea ai o se tulafono, mo le maʻisuka, o le lua-masina masina o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le malo i le va oi latou ua fautuaina. O uluai taunuuga o le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona matauina pe a uma le masina o le pulega.

Lavea tulafono

O loʻo iai faʻamalositino faʻamamafa o laau mamago e tumau pea ona faʻamalolo pe a faʻasaʻo lelei. O se faʻailoga o le lelei o meaʻai matagofie o se mea manogi matagofie, e maua mai i se taga tatala. Le manogi o le eleele, pala, vaomago vaomago - o se faailoga o le faaleagaina o le kofe monastery. E le mafai ona faʻaaogaina pe faʻapitoa le teuina o mea totino.

O le mea masani, o le lauti o loʻo faʻapipiʻiina i le cellophane poʻo taga pepa e aunoa ma se ea. I totonu ia i latou o le aoina o le Monastery e teuina e aunoa ma le leiloa o meatotino mo le tausaga.

O fea e teu ai le lauti pe a uma ona tatala:

  1. Saunia le puipuiga mai le la ma le vevela. Aua nei tuua le lauti i tafatafa o se ogaumu, microwave, poo le eletise eletise.
  2. E sili atu le tuʻuina o laʻau i tioata poʻo tin tio ia e matua tapunia, aua i le malulu o le tau latou te faʻafefe lelei le susu ma mafai ona avea ma mea manogi. O se tuusaunoaga o ni afifi faʻatasi ma se loka kipi, lea e mafai ona tapunia mausali.
  3. Afai na e faʻatau pe faia lauti mo le lumanai mo le tele o vasega, e tatau ona e mautinoa le teuina i totonu o se potu mafanafana (e oo i le 18 ° C). Ia mautinoa e mataitu le aso e muta ai.

Pipi monastic mo le maʻisuka: o le tuufaatasiga o laau, fomaʻi iloilo, pe faapefea ona inu

I aso nei, e toʻatele tagata e maua i le maʻisuka. Ma o tausaga taʻitasi e tele ma sili atu i latou. O se tasi lea o na faʻamaoniga e fefefe tagata uma e faʻalogo.

Ma o vailaʻau uma e faʻataʻitaʻiina e fomaʻi mo o latou olaga atoa, e manaʻomia ona faia e le aunoa ma le aunoa.

Ae o le tea o le monastery mai le maʻisuka o le a fesoasoani ia te oe e galo ai e uiga i faafitauli ma le endocrin system, e faavavau.

O le a le tīfe monastery

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tumau.

O le ituaiga 1 faʻamaʻi o lona uiga o le pancreas ua le lelei ma e le mafai ona lava le insulin, ma o le maʻisuka ituaiga 2 e tuʻuina atu ia i latou e le mafai ona faʻamaʻaina lelei le tino mai le tino.

Mo se taimi umi, na talitonu tagata uma e le mafai ona fofoina lenei faʻamaʻi, e na o le maʻisuka na tatau ona inuina vailaʻau na faatonuina e fomaʻi mo o latou olaga atoa. Ae ui i lea, e foliga mai o le auala saʻo, e mafai lava ona ola maloloina ma e le faalagolago i fualaau.

Mai aso anamua, o togafitiga uma o tagata na togafitia i laau, ma le faamalologa lava e tasi, o togalaau togafitiga ua valaauina e fesoasoani ai, ina ia le mafai e le tino ona lafo ese le mai o le faamai ma toe foi atu i se setete maloloina.

E masani lava o se toe fanaufouina, ma o le tea o le monastery o le a fesoasoani e ausia. O se togafiti togafiti lea e faia e tusa ai ma se fua na faia i totonu o se tasi o monasteries o Belarus.

O se faʻafefiloi o meaʻai ua mamanuina e faʻamalolo ai tagata e maua i le maʻisuka ua uma ona le toe maua le faamoemoe.

O ai le tīfe monastery mo?

E tatau ona ou fai atu o le paluga o laau mai le lauti e aoga i tagata uma o loʻo mafatia i le maʻisuka, faʻapea foi i latou o loʻo i ai le maualuga maualuga o le mauaina. O se vaega faʻafitauli e tatau ona tausia ma le faʻaeteete le mauaina o lauti ma faia togafitiga togafitiga puipui. Muamua, oi latou e iloa lo latou tulaga i se tasi o mea nei:

  • Tagata mamafa. I le faaopoopo atu i le mea moni o le tele o le mamafa o le tino e le lelei ia lava, o se faʻamaoniga e amata i le 40 mataupu mai le 100 faafitauli ma le endocrine polokalama.
  • O ou mātua, tasi pe toʻalua uma, ua faʻamalosia vave e togafitia le maʻisuka. I le tulaga muamua, e 30% o le ai ai foi lenei maʻi, i le lona lua - 60%.
  • O le pancreas ua maeʻa ma ua i ai nisi o faʻamaʻi e fesootaʻi ai.
  • O faʻamaʻi uma e mai neura. Ma o le maʻisuka e le o se faʻalavelave. Afai i le galuega pe mo soʻo se isi mafuaʻaga e tatau ona e popole tele poʻo le faʻafitauli o le mafaufau, e tatau ona e faʻaeteete i lenei faʻamaʻi.
  • O le maʻisuka e mafai ona oʻo mai i le faʻamaʻi o le hepatitis, rubella, chickenpox, ma le SARS poʻo le maʻi. I se tulaga lautele, mo soʻo se faʻamaʻi e mafua mai i siama.
  • Faatasi ai ma le matua, atonu o le a faateleina le faateleina o faafitauli o le suka. Amata ona e mafaufau e uiga i le tea peʻafai ua uma ona e faamanatuina lou 30 aso fanau.

O nei mea uma e te faʻaleagaina ai, ae ui i lea, naʻo oe e manaʻomia le faʻatauina o se faʻaputuina o laau afu e tusa ai ma sauga o le monastery, inu le vasega mai lea taimi i lea taimi, e tusa ai ma fautuaga, ma o le a faʻalavelaveina.

O le tuufaatasiga o le lauti monastery

O le tuufaatasiga o le tea masi mai le maʻisuka e matua masani lava. O le ae le mauaina ni mea faʻapitoa poʻo ni faʻasao iina, e tusa lava pe e te aveina i se potu suʻesuʻe ua faʻaauupegaina i tekinolosi fou. E aofia ai laʻau o loʻo tutupu i le lautele o lo tatou Mamanu agalelei:

  • Eleutherococcus, lea e faʻamaopoopo ai le metabolism o gaʻo i totonu o le toto, ma faʻaititia ai foi le kulukose i totonu.
  • O se aafiaga taua e maua mai i le St. John's wort, o se vaega o le aoina. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le mafaufau o le mafuaaga o le maʻi. O le tino o le tino e faamaloloina ai, fefe ma le le mautonu e mou atu, ma o le a suia ai le lagona.
  • O le Rosehip e nafa ma le atoaga o le faafouga o sela, talu ai ua leva ona faamaonia o le malosi malosi lea o le natura masani.
  • E vave ona foia e le Horsetail ni faafitauli se lua: e maualalo ai le toto suka, ma e mafua ai foʻi ona faʻaitiitia le toto. O le mea moni, o le tele lava o tagata e maua i le maʻisuka e maualuga tele.
  • O paina vine na velaina na faʻatūina le pancreas mo le galue tutoatasi o le inisalini.
  • Ina ia leai se glucose e sili atu nai lo tulaga faatauaina, o loʻo i ai le chamomile i le lauti. E fesoasoani i le puipuia o le atinaʻeina o faʻafitauli o le maʻi.
  • O laupepa e sili ona taatele e mafai ai e le maʻisuka ona fiafia i fua masani o le toto toto mo se taimi umi.
  • Goatskin, poʻo, e pei ona taʻua ai, galega, o se auala mautinoa e faʻaitiitia ai le avega i luga ole ate ma faʻalatalata atili ai le taimi o le toe faʻaleleia atoatoa.

O aoga aoga o laʻau e fai ai lauti ua lauiloa mo se taimi umi. Ae ui i lea, na o le faʻafefiloi o vaega uma i nisi vaega, e mafai ona e maua ai se faʻamalologa.

O le fua mo le sauniaina o le tea mo le maʻisuka o le taunuuga o le tele o tausaga o galuega, ae le o se mea le aoga, aua e na o le aveina o laau afu taitasi i se aofaiga patino e mafai ona faamalolosia e le tasi le isi, e tau atu ai i taunuuga leaga.

O le gaioiga autu a le tīfe monastery

Talu ai ona o le tele o laʻau o loʻo faʻateleina ma o laau e faʻaleleia e aoga tele, e mafai ona e faʻaauauina pea le lisi o togafitiga mo se taimi umi lava. Peitai, o le a tatou taulai atu i mea o le a aoga faapitoa i le tau faasaga i le maʻisuka ma mea e fesoasoani i le gaioiga.

  1. Talu ai ona o le maʻisuka e amata ona o le mea moni o le metabolism o le carbohydrate e faʻalavelaveina i totonu o le tino, o le mea muamua lava e taua le taʻua o le taua e faasaga i lenei solia, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o metabolic processes.
  2. O le toto maualuga o le suka o le maʻi o loʻo faʻamautuina.
  3. O le inisalini e amata ona sili atu ona faʻaleleia e le tino o le tino, ma o le mea tonu lea o le faʻafitauli lea e oʻo atu ai i le maʻisuka ituaiga 2.
  4. O le pancreas e amata ona toe faʻafouina lona gafatia e maua ai hormones, o lona uiga, o le faʻafitauli e mafua ai le maʻisuka ituaiga 1 ua faʻaumatia.
  5. E i ai sona malosiaga faʻamalosia lautele e fesoʻotaʻi ma puipuiga.
  6. Laʻau e fesoasoani e taofi le atinaʻeina o le faʻamaʻi ma puipuia ai faʻafitauli e masani ai i le maʻisuka. E toʻatele e fefefe i nei tonu taunuuga o le maʻi.
  7. O le togafitiga o lauti e fesoasoani e aveesea ai le mamafa. Muamua lava, o le a tupu lenei mea ona o le faʻaitiitia o le tuinanau. Ma afai e te le faalagolago i le aafiaga o le lauti na o oe lava, ae faʻapipiʻiina i ni meaʻai laiti-calorie, o le a matua ofoofogia lava le aafiaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Le tea monastic mo le maʻisuka e le manaomia ai ni sauniuniga faapitoa. O le togafitiga faʻamalolo pe a uma ona faʻaaogaina e sili atu ona manaia. E pei o le tele togafitiga teas, mo lenei aoina o laau afaina o le a fautuaina e tatau ona saunia saʻo ae leʻi inu. Ae o lenei mea o se filifiliga uma lava. E mafai ona e saunia se vaega i le taeao, lea e lava mo le aso atoa o togafitiga.

Ina ia mafai ona maua lau mea inu faʻatalolilo, e tatau lava ona e sasaaina vai inu i luga o le lauti monastery mo le maʻisuka i le fua faatatau o le tasi sipuni i le 200 ml o vai inu.

O le faagasologa o le faʻamalosi e puupuu lava, na o le 5-7 minute, ae e le manaʻomia ona e tapunia le ulo i se tapuni, seisi o le okesene, lea e le sili atu i lenei mea, o le a le mafai ona alu i le lauti.

Inu uma 200 ml pe a maeʻa le 30 minute aʻo leʻi faia le taumafataga.

Ina ia mafai ona tupu le togafitiga, e le tatau ona galo i se tasi le tele o nuances:

  • Aua e te taumafai e faʻatumu oe i le tele o vao i le tautua. O lenei mea o le a le faʻavaveina ai le toe faʻaleleia, faatoa uma lau faʻafefiloi o laau vave ma o le ae manaʻomia le faʻatau le isi mea afifi.
  • Ina ia maua le aafiaga tutusa e atagia mai ai iloiloga lelei uma, aua le faʻagaloina le masani ona togafitiga. Afai e te inuina se faʻamalologa maʻi mai le mataupu i le mataupu, o le taunuuga atonu pe ono le maua mai, pe o le a le o le mea na e faʻamoemoeina.
  • Aua e te manatu e mafai ona e faʻamalosia le fausaga o le monaseti e ala i le faaopoopoina o se tasi pe sili atu vaega oe lava. O lea o le a atili ai ona leaga. Afai e te manatu e mafai ona fesoasoani se isi vaovao, aveese ese mai le seleselega.
  • O le maʻisuka ituaiga muamua ma le lua e manaʻomia ona togafitia i le tīfe monastic mo vaiaso e tolu. O le umi le umi o le kosi, lea e tatau ai ona inu 3-4 kapu o le afu i aso uma. A maeʻa lenei taimi, pe'ā manaʻomia, e mafai ona faʻaitiitia le taumafa i le tasi ipu i le aso e fai ma togafitiga faʻaleleia. Ae ui i lea, e matua le talafeagai lava.

Contraindications

Mai aso anamua, sa lauiloa monasteries mo le mea moni e faapea, o nisi taimi o mafaufau sili ona agavaa o le taimi na ola ai i totonu ia i latou.Ma e le o se mea e ofo ai le i ai o se fua mo le ti o le monastery na fanau mai i se nofoaga faapena. O loʻo faʻaalia i tagata uma, mo le taimi atoa o le talosaga, e le o se tulaga se tasi o le faʻaalia o aʻafiaga i itu ua iloa. Ma o le a le mea e mafai ona avea ma faʻamatalaga le lelei o laau masani?

Pau lava le faʻalavelave pe a maʻi le maʻi suka i se vaega o le aoina. Ioe, i lenei tulaga, e le tatau i le tagata gasegase ona fiafia i le toe faʻaolaina faavavega mai le mauaina o se teuteuga faʻailoga.

Faaeteete i taufaaleaga

Ina ua alu le lauti o le monaseti ma ua amata ona maua mai ni iloiloga lelei mai tagata ua uma ona latou faatauina se oloa fou, o le taimi lea e le gata ina fiafia ai o se togafitiga matagofie mo le maʻisuka. Sa i ai foi se mafuaʻaga o le le fiafia, aua o loʻo i ai pea, ma, o le mea e leaga, o tagata o loʻo sauniuni e maua se tupe mama mai le faanoanoa o se tasi tagata. O le tele o taufaʻatau na amata ona aliali mai, lea na faia e le au faipese mea uma na mafai.

Ma o le lautele o le tufatufaina o le uluai vailaau, o le sili atu foi o na tagata na maua le fomai. I le faaopoopo atu i le tuusaʻo tuusaʻo na aumai e la latou lauti, ona e le o iloa le mea na aofia ai i le tuufaatasiga o a latou "totogi", na i ai se isi tali le lelei. Ina ua uma ona faʻaaogaina ia faʻaletonu, e leʻi lagona e tagata se taunuuga, pe na atili ai ona leaga.

Ma o se taunuuga, i luga o le Initaneti, ma mai le tasi tagata maʻi i le isi, o le lauiloa e uiga i le tī o le monastery na amata ona feololo. E oʻo mai i le taimi nei, muamua le aoina, o nei iloiloga le lelei e leai se mea e fai, ae na amata ona talitonu i ai tagata.

Ma ona o lenei mea, o le aoina mai e tusa ai ma le uluai fua na fesoasoani i se numera tele naua o tagata nai lo le mea e mafai ai pe ana leai nei mea taulima. Manatua, e tatau ona e faatauina se tea tea i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa.

E leai se isi mea e mafai ona e maua ai le uluai kopi, e le faʻatau atu i totonu o falemaʻi ma e leʻo luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Fomaʻi iloilo

Rogovtsev I.I., endocrinologist, Krasnodar

O ituaiga uma o le maʻisuka e faaopoopo i tausaga uma. Ma e ui lava e mafai e vailaʻau ona faʻamautuina a latou tulaga o le ola i se tulaga lelei, o le a le tutusa lava. Faʻalagolago ile inisalini injections na faʻaaogaina e avea ma faʻasalaga ola.

Ae ina ua ou mauaina faamatalaga e uiga i le lauti o le monaseri mai Belarus ma suega lelei o falemai, na amata ona ou fautuaina atu i oʻu tagata mamaʻi. O le taunuuga na sili atu nai lo mea na ou faamoemoeina.

I le taimi nei o loʻo ou aoina nei taunuʻuga ma atonu i le lumanaʻi, o le a latou faʻataunuʻuina galuega faasaienisi matuia.

Ushkina A.V., endocrinologist, St. Petersburg

Sa ou iloa o mea masani mo togalaau ma laau i le lautele e mafai ona tele, ae ou te le masalosalo lava o na vavega e mafai.

O aʻu gasegase, e oo lava ia i latou sa le talitonu tele i se ituaiga fou ma filifili e taumafai se tasi auala, mulimuli ane lafoai atoa le vailaau, aua ua le o toe manaomia.

Ou te fautuaina lauti e oo lava ia i latou oeo mai i loʻu tofiga ma o loo lamatia mo ni mafuaaga, mo se faataitaiga, ona o le mamafa o le mamafa.

Patient Reviews

Konkov P., Langepas aai, 52 tausaga

Ina ua latou maua le maʻisuka, ou te manatu o le a leai se ola. Ae faasolosolo malie lava ona faʻaaogaina le manatu, aʻoaʻo e taulimaina le faafitauli. Ona sosoo ai lea ma loʻu toalua na maua ni iloiloga i luga o le Initaneti e uiga i lauti o le monastery. Sa ou masalosalo mo se taimi umi, ona filifili lea e faatau ma taumafai. Ou te lei faamoemoe e fesoasoani, ae o se mea moni!

Belsky, Kirov, 49 tausaga

Ou taʻutaʻu atu loa lava i le taimi lava lena na amata ai ona ou faalua ese le kosi faalua, ona ou tosoina lea o aʻu faatasi ma oʻo atu i le iuga. Ina ua sili atu i le ogatotonu le lauga o le lauti, na ia maitauina ai e le osooso le suka e pei o muamua. O le taunuuga e ofoofogia. I le taimi nei ua na o taimi lava ou siaki ai le sugar mo le toe inisiuaina.

Ludovskaya I., Pskov, 47 tausaga

Ou te faitio ia te au lava ona ua ou le filifili e faatau mo se taimi umi. Masalo toe iloiloina uma iloiloga o loʻo i ai i luga ole nofoaga. Ona filifili ai lea o ia e le maualuga le tau i le masalosalo. I le faaiuga, ou te leiloa se mea. Ona ou sailia lea mo se taimi umi e faatau ai, seia oo ina ou maua faamatalaga e uiga i tagata fomai i lenei mataupu. Sa ou alu i se saite na faatau ai le tiʻetiʻe moni - ma o lea ou te ola maloloina.

I le taimi nei ua na o taimi faatulagaina ou te puipuia ai aʻoga, lelei, ou te faamamaina loʻu tino i le taimi lava e tasi. Ma i le ala, faatasi ai ma le faamai, faafetai i le aoina, na ou togi ai le 7 isi pauna!

O le a le faʻaaogaina o le lauti monaseta mo se maʻisuka?

O le maʻisuka e aʻafia ai faiga uma o le tino, o le faʻateleina o le glycemia e aʻafia ai aʻafiaga uma o le tino. O le tino o le maʻisuka e faʻagesegese ae faʻavaivai faʻaleagaina e le glucose, lipids, faʻamalolo saoloto.

E le gata i le faʻaitiitia o le suka, e masani lava ona lapatai fomaʻi e uiga i le manaʻomia o se fualaʻau maualuga, ma muamua faʻamaoniga o faʻalavelave e amataina, faʻasolosolo togafitiga o lipid-lowering drugs, anticoagulants, thioctic and nicotinic acid.

O le malosi o le gaioiga o le monastic mai le maʻisuka, ioe, e le mafai ona faʻatusatusa i auala o togafitiga faʻaleaganuʻu. E pei lava o sauniuniga o togalaau, e sili atu ona faigofie nai lo fualaau. Ae peitai, faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona foia le tele o faafitauli e vave ona faia pe mulimuli ane fausia ai ituaiga 2 o le maʻisuka:

  • faaitiitia le glycemia,
  • tuʻuina atu i le tino se vailaʻau malosi - vitamini C,
  • faʻaitiitia le faʻamafanafanaga masani o le maʻisuka,
  • "Faʻagesegese" vave gaʻo meaʻai,
  • aveesea le vaivai faifai pea,
  • faaleleia le tulaga o le mafaufau,
  • aveese le fula i vae,
  • faafaigofie le faagasologa o le leiloa o le mamafa,
  • faamalosia le puipuiga
  • faaleleia le tulaga o le paʻu, faʻavaveina le faʻamālōlōina o manua laiti.

E masani lava, o le a le lava se mea puupuu mo lenei mea. O le keke monastic mai le maʻisuka ua onā mo le itiiti ifo i le masina, a itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga.

Talofa O loʻu igoa o Alla Viktorovna ma ua ou le toe maua i le maʻisuka! Na na o le 30 aso ma le 147 rubles na ou aveina.ia aumai le suka i le masani ma ia le faalagolago i fualaau le aoga ma le tele o aʻafiaga.

>>E mafai ona e faitau faʻamatalaga laʻu tala.

Aoga Arfazetin - o se fofo masani mo le faʻaitiitia o le kulukose toto

E mafai ona kuka se mea teuteu i le fale

O laau e aofia ai i le aoina o le maʻisuka ua salalau i le tele o le teritori o le Rusia, o le mea lea e mafai ai e tagata herbalists ona aoina mai, mago ma teuteu meaʻai mo le Monastic Tea. Afai e te vaʻaia ma le faʻaeteete tulafono uma (aoina i se nofoaga saogalemu i le siosiomaga, i le vaitau o le maualuga o le gaioiga o le laau, faʻamago i le la, ma le tafe mai pea o le ea), o lau tea o le a le sili atu le leaga nai lo le faatauina.

Afai e le mafai ona e taofiofi i fualaau fou mai ou lima, e mafai ona e faatauina eseese i se pepa ua saunia i totonu o se herbalist ma fai a oe lava aoina. E manaʻomia le aofia ai 2-3 laau toto ma mea e maua ai le suka i lona fatuga, o le tasi e iai le anti-inflammatory, hypolipidemic, ma le faʻamalosia. O vailaau uma o vailaau e ave i le tutusa. E mafai ona e faʻaopopo i le aoina ma fualaʻau mamago, lanu lanumeamata poʻo le paaga, mint, zest.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

O se tasi o suiga o le keke monastic o loʻo faʻaaoga mo le maʻisuka:

  • 1 vaega o galega, horsetail, pi ina ia faʻasolosolo le glycemia,
  • St. John e tatau ai ona faʻaleleia lagona
  • chamomile poʻo le fale talimalo e avea o se anti-inflammatory,
  • elecampane aʻa e vave faʻaleleia le lelei,
  • maualuga luga o le vaitamini afu - e uiga i le tetepa i luga o le maʻisuka,
  • O le a le gata ina tuʻuina atu e le paʻaga le lauti i se lanu matagofie ma se manava manaia, ae faʻaleleia atili ai le lipid composition o le toto.

E foliga mai, o le faatauina o meaola eseese o le a sili atu le tau nai lo se faaputuga saunia. E tatau ona e faʻatau mai ni nai meaʻai, o le pusa aupito maualalo e 100 kalama. Atonu o le tau o le kilo kilokalama o le aoina o le a maualalo ifo nai lo le faatauina mai o le monastic tea. Ae aua nei galo o lona aso faaiʻu o le a sili atu le vave vave nai lo le taimi e faʻaaoga ai.

O fea e faʻatau ma faʻatatau ai le tau

I le talosaga a Monastic Tea, o suʻega e tuʻuina atu ai le tele o nofoaga, o ia mea taʻitasi e faʻamautinoaina o lana oloa e sili ona lelei. Le itiiti ifo i luga ole initaneti ma le le lelei o iloiloga e uiga i le aoina, faʻatau i nofoaga e ono fesiligia.

E faʻapefea ona mautinoa le tea tele:

  1. O le faʻamatalaga i luga o le pusa e tatau ona aofia ai le igoa o le kamupanī ma le faʻatulagaga tonu o le aoina.
  2. Afai e faʻamautinoa oe e faʻafetai ia latou oloa, o le a mafai ona e faʻaumatia faʻamalosi ituaiga e 2 o le maʻisuka, toe faʻafoʻi le pancreas, o loʻo i ai tagata sikola i ou luma. O togafitiga o le maʻisuka ma le keke monastic o se talafatu. E mafai ona faia uma meaʻai e faʻaitiitia ai le glycemia i sina taimi ma le tuai ona faʻalavelave.
  3. O le tele o lalaga a fomaʻi na faapea mai na latou faʻasaoina o latou gasegase mai fualaau oona e masalosalo foi. I le leai o se togafitiga e manaʻomia e fomaʻi e pipii i ai, e leʻo iai le tea Monastic.
  4. O se faailoga o le le faamaoni o le tagata faatau e fesootai foi ma le fomaʻi lauiloa lauiloa o le Russian Federation Elena Malyshev. Na teena e ia lona auai i soʻo se taʻutala tiso mastic.
  5. O lea na gaosia i totonu o monasala Belarusian ma faʻatau atu i luga o faʻamaumauga i luga o le initaneti o se mea sese. I totonu o aʻoga a nisi o monasteries, latou te faia lava le lauti mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ae e na o faleoloa o le lotu ma i pisinisi faapitoa e faʻatau atu.
  6. O se auala mautinoa e faʻatau ai le taugata, ae o le monastic tea maualuga o le tele o vailaʻau faʻamalo. Mo se faataitaiga, i totonu ia i latou le tau o le 100 g o le aoina mai le teritori o Krasnodar e mai le 150 rubles, mai Crimea - 290 rubles.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Monastic Diabetes Collection

O le maʻi suka o se maʻi lea e aafia ai tagata mamaʻi e le lava le inisalini. O le faʻamaʻi matautia o se taunuuga o le faʻaleagaina o taualumaga ma metabolism. O le gasegase o le gaosia o le suka e mafua ai le faateleina o le faʻaogaina o se mea i totonu o le toto. Ae, o le mea moni, o loʻo i ai se auala e alu ese ai - o le monastery mo le maʻisuka e fesoasoani tele i tagata uma ma taimi uma.

Teu monastic mo le maʻisuka

Faʻatautaia moni e fomaʻi le faʻamalo - o le faateleina o tagata maʻi na maua i le maʻisuka ua uma ona faʻataunuʻuina mea uma e mafai ona faʻaalia. O le tele o taimi, e le masalomia e le tagata maʻi e faapea o le maualuga o le suka o le toto e leʻi masani mo se taimi umi ma ua oʻo i le taimi e suʻe ai vailaʻau.

O le leai o ni faʻafitauli manino o le soifua maloloina, o nisi vaivaiga, o foliga vaaia o le paʻu o le paʻu, fesuiaiga o lagona ma le mamafa o le mamafa poʻo le mamafa o mea e mafua mai i tagata taʻitoʻatasi taʻitasi o megalopolises. Ma e le o tagata uma e mafaufau i le fesoʻotaʻi atu i mea uma e maua i le maʻisuka.

Peitai, e taua le manatuaina o se faʻamaʻi e tupu mo se taimi umi e taʻitaʻia ai taunuuga nei:

  • faʻanoanoa vaaia
  • faʻamaʻi o le tino tutotonu,
  • loto ma vascular problems,
  • toilalo i le gaioiga o le faiga o meaʻai,
  • vaivai
  • gaʻo fatugao.

O le inisalini o le inisalini ua faatonuina i tagata gasegase e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi. Ae faʻatasi ai ma le lelei o aʻafiaga i mafuaʻaga o le faʻamaʻi, e tele faʻamaʻiloga. O le mea lea, o le tele ma sili atu o tagata o loo taumafai e faʻaaoga le aoina o laau.

O le faʻamalologa faʻale-natura e le o se panacea, ae i nisi tulaga e sili atu le lelei nai lo fualaau. O le aʻafiaina o faʻapogai o le faʻamaʻi, tea tea mai le maʻisuka e le afaina ai isi totoga, e le o se mea e fai ma vaisu ma e mafai ona faʻapala mo se taimi umi.

O vailaau mo laau e toe foʻi atu i le sili atu ma le luasefulu tausaga, o ona tusitala o faifeʻau o le St. Elizabeth monastery i Belarus, lea o loo gaosia pea le potion.

E ui i le puipuia ma le faaeteete o le fua i se mea faalilolilo, o le tuufaatasiga o le aoina o togalaau na lauiloa ma, faatasi ai ma nisi tomai, e avanoa mo le faia o se fale.

O le mea taua e tatau ona iloa e le tagata maʻi o le aʻafiaga o laau uma i lona tino. Afai e manaʻomia, e sili atu le feutagai ma lau fomaʻi.

Tea Composition

O le aoina o fualaau mo le maʻisuka e aofia ai laau totino e paleni paleni i le tuufaatasiga ma le faiga o gaioiga. O laʻau vao e seleseleina i le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻamago ma le faaeteete ma tuufaatasi i tulaga saʻo.

O le mea moni, e leai se faʻamaumauga saʻo i luga o le pasene, ae o vaega taua e aʻafia ai le faʻaitiitia o le toto toto, maua ai le faʻasalaga i luga o metabolic processes, ma lagolagoina ai le puipuiga o le tino ma teena le mumunia o siama:

  • rose laʻau (vine, aʻa),
  • oregano vao
  • laumei (lau, vine),
  • lapisi mai fafo
  • fale talavai vailaʻau,
  • fogalaau aʻa, laumei,
  • chicory
  • St. John's wort
  • tina,
  • mint
  • Sage
  • calamus (aʻa).

Mai lenei lisi o laau e mafai ona iloa ai o laau toto ua filifilia faapitoa e faʻamalolo le maʻi ma tausia le soifua maloloina o le tagata. Ae paga lea, e tele ma sili atu mea e gaosia ai meainu, ma ina ia le faia se mea sese, pe faapefea ona fai ma inu lauti, e tatau ona e faitau i faatonuga.

Ae afai e te faʻaaogaina le fua o le lauti mai le patele, o le auala e faʻaaogaina e matua faigofie lava:

  1. Faʻafefiloi ia meaʻai i luga ile tutusa tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, 2 sipuni tele. E mafai foi ona e faaopoopoina le tutusa o le lauti uliuli masani,
  2. Mo le suʻeina, ave le 1 sipuni i se ipu vai inu,
  3. A uma ona liligiina mea masani i vai inu, e le tatau ona tapuni le tapuni o le ulo ina ia maua ai le okesene i le paluga. Faʻainu le inu i le 20 minute,
  4. E sili ona lelei le vaʻaia o le suka suka i le masima, aloese mai le palasitini, uʻamea,
  5. Meainu meaʻai i le 48 itula pe afai o le lauti e teu i le malulu. E mafai ona vevela le fualaau faasaina, ae na o le faaopoopoina o le vai inu, i totonu o le ogaumu vevela poʻo le afi, e faʻaumatia meatotino o faʻamalolo pe a toe faʻamaʻa,
  6. E tatau ona e inuina 3 ipu i le aso.

I le iai o mea aoga uma, o le aoina o otaota e manaʻomia ai le usitaia o le tui. O le mea lea, faʻaaoga fautuaga nei mai se phytotherapist:

  • Polokalame puipuia - 1 itula. l vailaʻau 0.5 itula ao leʻi faia taumafataga,
  • O le tuufaatasiga e mafai ona faʻaigisi i le taimi lona lua, talu ai o faʻasalaga o vailaau aoga e faʻasaoina seia oʻo ina suia le vai,
  • O le atoaga o togafitiga e le itiiti ifo i le 21 aso. Peitai, o faʻaleleia o le a matauina pe a mavae 2-3 aso o le pulega,
  • O le faʻaaogaina o isi mea faaopoopo i laʻau i le monastery mo le maʻisuka e matua faasaina! Soʻo se mea e mafai ona faʻaaogaina e ono faʻaletonu ai le paleni. E naʻo le faʻatagaina e 'ai le inu ma sina vaega o le meli, apricots mago,
  • E mafai ona e faia lauti i le taeao ma ave i le aso.

O le teuina lelei o le pusa e faʻamaonia ai le saogalemu o mea uma tau vailaau, ia mautinoa ia leai se pusa tatala i le susulu o le la ma le vevela. Teuina i le vevela o + 15-20 C. ua faatagaina.

O le tuufaatasiga o le tīfe monastery mai le maʻisuka e matua mauoa lava i ona meatotino faʻainisinia:

  • antioxidants e faʻaleleia ai vaʻa toto ma maua ai aoga aoga i le faʻamalosia o puipui. E mafai foi e polyphenols faʻamalosia le faʻaitiitia o le toto toto, maua ai le faʻamalosia o le toto,
  • tannins puipuia le pito i fafo o sela ma tetee atu i le faʻaaogaina o meaola,
  • polysaccharides e nafa ma le puleaina o le suka o le toto, fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins ma lalo ifo o le cholesterol,
  • Faʻaopoopoga e lagolagoina le faʻaogaina o le tino, ia i ai se faʻamalologa faʻamalolo lautele i totoga uma.

O mea faʻamalolo o meaʻai, lea e tamaoaiga i le aoina mo le maʻisuka, e matua tulaga ese lava:

  1. faʻasologa masani o le fia 'ai,
  2. faʻaleleia metabolism
  3. le kulūkose toto,
  4. faateleina le aoga o le inisalini na ave,
  5. faaleleia le soifua manuia lautele ma faaleleia le faatinoga
  6. le faʻamautuina o faiga faʻaleagaina, faʻateleina le tetee.

E tatau i tagata ona inu i soo se laasaga o le faʻamaʻi, faapea foʻi ma le puipuia. E mafai ona e faʻatonuina vailaʻau talafeagai i 'upega tafaʻilagi a tagata gaosiga. Ae aua nei galo ia muai siaki le mauaina o tusi faamaonia. E le mafai ona manatu le tea o se vailaau ma o le inisalini e mafai ona faamutaina pe faatapulaaina pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

Totoina o Tea Fale

O le tino lava o le tea mo le maʻisuka e le o mautinoa. Ae e tele analogues e le afaina ai, ae faʻaleleia ai le tino i mea aoga faʻaopopo ma elemene taua. O le mea lea, o le aoina o laau afu e faʻaalia mo sauniuniga a le tagata lava ia ma le mauaina i le fale:

  1. rose sipuni - 1 2 ipu,
  2. elecampane aʻa - 10 gr.,
  3. olo, sasaa i totonu o se fagu, sasaa le 5 lita o le vai inu ma tuu i luga le afi mo le 3 itula (tapunia le tapuni),
  4. pe a uma ona faaopoopo le 1 tbsp. l Oregano, St. John's wort, 1 gr. rosehip root (grind),
  5. pe a uma ona kuka mo le 5-7 minute faaopoopo 2-3 koko. uliuli uliuli e aunoa ma ni meaʻai ma tuʻu ai le sipuni mo le tusa o le 60 minute.

O sea inu e fautuaina e tatau ona faia i le aso e aunoa ma ni tapulaa. O le taumafataga o loʻo totoe e mafai ona toe faia, ae le sili atu ma le 2 taimi, pe a maeʻa suiga o le lanu, o le a inu uma le vai i ona faʻamalolo uma. O le vasega o le faʻatagaina e tasi i le 6 masina mo le itiiti ifo ma le 21 aso.

O fualaau aoga e iai faʻasalaga ma le le faʻamaoni. E matua taua lava le alu i togafitiga tutoʻatasi ma tiute uma.

I sina gasegase i totonu o le tino, e tatau ona e taofi le inu o le vai ma talanoa i se fomaʻi.

Pe a faʻatulagaina se faʻaputu, o le ae maua se faʻaopoopoga o le malosi, aveeseina o aʻafiaga o le itu ma le mafai ona toe faaleleia atoatoa mai maʻi sili ona taatele ma lē lelei.

Tala faasolopito o lemonisi ma ona tagata foafoa

O le tele o faʻamatalaga mo le aoina o fualaau faasaina na maua mai ia i matou mai o matou augatama, oeo latou lima mo le togafitia o faamaʻi na na o malosiaga lava o le natura.

O le keke monastic e le o se mea na tupu; na faia i le 16 senituri e faifeau o le Solovetsky Monastery.

I na aso, e toatele na liliu atu i tama paia mo le faamalologa, ma i se faaopoopoga, e manaomia e faitaulaga le malosi e faataunuu ai nei tautoga, mataala, ma anapogi. Ma sa latou saili mo se fesoasoani i fualaau o togafitiga.

O le mea moni, e le o se mea muamua na oʻo mai ia i matou; i le gasologa o le tele o seneturi, na iai ni suiga

Na faaopoopo ma aveesea e le au monike nisi o vaega, suia mea, ausia le faamalologa aupito sili ona lelei, seia, mulimuli ane, na latou faia se fua faatatau lelei.

Talu mai lena taimi, o le faiga o le tea o le monastery sa tausia ma le faaeteete mo le tele o augatupulaga, o lea la ua mafai nei ona tatou lagona le aoga o meatotino mo i tatou lava.

O le asō, o se mea moni faʻatasi ma se faʻalapotopotoga faʻapitoa i le St. Elizabeth's Monastery i le teritori o Belarus.

Faailoga ma le faʻailoga

O se faʻamaoniga maʻoti mo le faʻaaogaina o le tea monasite o le ituaiga 2 poʻo le maʻisuka ituaiga 2.

E faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa (faatasi ai ma fualaau) e togafitia ai lenei maʻi ma faʻaitiitia ai faʻamaoniga ma faʻaaliga o maʻi faʻamaʻi. O le vaiinu e aoga foi mo i latou e lamatia:

O le ti o le maʻisuka monasoso o se vailaʻau togafitiga o laau. O ona vaega e masani ona toleniina e tagata, e mafai foi e tamaiti ona ave. E leai se faʻamavaega faʻamaoni e fesoʻotaʻi ma soʻo se faʻamaʻi poʻo se tulaga, e oʻo lava i fafine maʻitaga e mafai ona latou tago i lenei fualaau pe'ā tatau.

Pau lava le mea le lelei e mafai ona avea ma se tasi o le allergy i vaega o le lauti, o le mea lea, ao le i faaaogaina, e tatau ona e mautinoa ua le oi ai.

Faʻaaogaina o le Metotia ma le Toto

Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia manatua e tusa lava pe leai se tali atu i togafitiga o vailaʻau i le aoina, e tatau ona vave amataina togafitiga. Ona sosoo ai lea, i totonu o le tolu i le fa aso, aumai le togi i le aofaʻi saʻo.

O le tausisia o nei fautuaga faigofie o le a mafai ai ona e maua le malosi sili ona lelei o le faamaloloina mai le tincture.

Ma ia manatua, o le tea monastery mo le maʻisuka e le o se togafiti togafitiga mo faʻamaʻi, ae na o se fesoasoani lelei, galue lelei i taimi uma faatasi ai ma meaʻai, vailaʻau ma gaioiga faaletino.

E leai se tulaga e mafai ona suia i fualaau! O le maualuga o le aoga o le monastery e tele lava ina faalagolago i le tausia lelei o tuutuuga, faapea foi i luga o nisi tulaga, e pei o le:

  • onosai tausaga
  • tulaga gafatia i vailaau faafomai,
  • le umi o le maʻi
  • tikeri o le faaleagaina o le tino.

(283,60 mai le 5)
Lolomi ...

Tuua Lau Faamatalaga