Iloiloina o le mita mita e tasi

O le fofo o le Lifescan ua mamanuina e faʻataʻitaʻi ai le faʻaogaina o le OneTech SelectTech Select glucose mita faʻatasi ma se fasimea. Siaki pe a fai o le suʻega faʻataʻitaʻiga ma le fofo o loʻo i le va o tulaga talafeagai e faʻaalia i luga o le vili vili.

O suʻega faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻatinoina ia le itiiti ifo ma le tasi i le vaiaso, pe afai ei ai se masalosaloga e uiga i le saʻo lelei o le faʻaogaina o le masini poʻo le faʻataʻitaʻiga, ma le taimi e tatalaina ai fagu fou taʻitasi ma faʻataʻitaʻiga. O le faʻaaogāina o se fofo faʻafoe e fautuaina foi ina ia mafai ai ona faʻatino le faʻatinoga o suʻesuʻega ma pe a suʻesuʻeina le faʻaogaina o lau LifeScan production system.

O le faʻataʻitaʻiga mo le siakiina o le mita e faʻaaoga ai se fofo o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le OneTouch Select mita.

Tagata gaosi: Johnson ma Johnson LifeScan (USA)

Glucometer Test Strips

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le uilamu o se masini feaveai e fua ai le maualuga o le suka toto, lea e toetoe lava o tagata uma e maua i le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina. E toetoe lava a le mafai ona faʻafoʻosaʻoina le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma lea, talu ai i le fale, e leai ni auala faʻapitoa mo le fuafuaina o lenei faailo. I nisi tulaga, e mafai e le glucometer ona puipuia moni le ola maloloina ma le ola o le maʻisuka - faʻataʻitaʻiga, ona o le taimi e iloagofie ai le hypo- poo le hyperglycemia, e ono mafai ona tuʻuina atu i le tagata maʻi se tausiga faʻafuaseʻi ma laveaʻiina mai i ni taunuuga ogaoga. O mea taumafa e aunoa ma le masini e le mafai ona galue o ni vaega faʻataʻitaʻi, lea e faʻaaogaina ai le faʻalosaga toto mo le auiliiliga.

Ituaiga o Fua o Tofotofoga

O fasipepa uma mo le mita e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • e fetaui ma glucomet photometric,
  • mo le faʻaaogaina i glucometers eletise.

Photometry o se metotia o le fuaina o le suka toto, lea e suia ai le lanu pe a oʻo mai i le faʻafesoʻotaʻi ma se kulūkose o se faʻaoga. E le o se mea e seasea ona maua e le kulupu o lenei ituaiga ma mea e faʻaaogaina, ona e le o se mea e sili ona mautinoa le faʻaogaina o le photometry. O ia ituaiga masini e mafai ona maua ai se sese o le 20 i le 50% ona o mea mai fafo e pei o le vevela, susu, o sina mea faʻapitoa, ma isi.

Mea faʻaonaponei mo le fuafuaina o le suka e tusa ai ma mataupu faavae eletise. Latou te fuaina le aofaiga o le taimi nei o loʻo faia i le taimi o le tali o le kulukose ma vailaʻau i luga o le fasipepa, ma faʻaliliu lenei tau aogā tutusa i le faʻatusatusa tutusa (masani i le mmol / l).

Iloilo le mita

O le sao o le faʻaogaina o le masini fua o le suka e le taua tele - e talafeagai, aua o togafitiga ma isi fautuaga uma a le fomaʻi e faʻalagolago i faʻamatalaga na mauaina. Siaki le auala saʻo e fua ai le mita i le maualuga o le suka i totonu o le toto e faʻaaoga ai se vai faʻapitoa.

Ina ia maua se faʻataunuuga saʻo, e sili atu le faʻaaogaina o se vai inu e gaosia e le gaosiga e tasi e maua ai glucometers. O faʻafitauli ma masini o le lava ituaiga e lelei mo siaki siaki ma se masini fua fua. Faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua, e mafai ona e faʻamasinoina le faʻatinoina o le masini, ma afai e tatau ai, faʻaalu i le taimi i se nofoaga autu mo le toe faaleleia.

O tulaga e manaʻomia ai le siakiina ma le siakiina o le mita ma le paʻu mo le saʻo o le auiliiliga:

  • pe a uma ona faʻatau muamua aʻo leʻi faʻaaoga,
  • pe a uma ona paʻu le masini, pe a aafia i le maualuga ma le vevela, pe a vevela mai le susulu o le la,
  • pe afai e te masalomia mea sese ma mea leaga.

E tatau ona togafitia ma le faʻaeteete le mita ma le faʻaaogaina, aua o se mea vaivai lea. E tatau ona teu i totonu o se tulaga faapitoa poʻo totonu o le atigipusa e faʻatau ai. O le masini lava ia e sili atu le nofo i se mea pogisa poʻo le faʻaaogaina foi o se mea faapitoa e puipuia mai le la ma le pefu.

E mafai ona ou faʻaaogaina le maeʻa?

O faʻataʻitaʻiga mo se glucometer e aofia ai le faʻafefiloi o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i luga o latou luga ao faagasolo le gaosiga o gaosiga. O nei mea e masani ona le mausali, ma i le aluga o taimi e matua faʻaitiitia ai a latou gaioiga. Talu ai ona o lenei mea, o faʻataʻitaʻiga o le suʻega mo le mita e mafai ona faʻaseseina ai le mea moni ma le faʻamaualuga pe faʻaititia le taua o le maualuga o le suka. O le talitonu o nei faʻamatalaga e matautia, aua o le faasaʻoina o le taumafataga, o le fualaau ma le faʻaaogaina o fualaau, ma isi, e faalagolago i lenei tau.

O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau mea faʻatau mo masini e fua ai le kulūkose i totonu o le toto, e tatau ona e gauai atu i le aso e uma ai. E sili le lelei ona faʻaaoga pito sili ona taugofie (poʻo le maualuga ma le "fou") nai lo le taugata ae faʻavalea. E tusa lava po o le a le taugata o mea taugata, e le mafai ona e faʻaaogaina pe a maeʻa le taimi faʻamaumauga.

Pe a filifilia filifiliga e taugofie, e mafai ona e mafaufau i le Bionime gs300, Bionime gm100, Gamma mini, Contour, Contour ts, Ime dc, I luga o le valaau faaopoopo ma le paleni saʻo ". E taua le faʻataunuʻuina o faʻatauga ma le kamupanī kamupani. E masani lava, o faatonuga mo le masini e taʻu mai ai se lisi o mea taumafa e fetaui ma ia.

Faʻatauga mai gaosiga eseese

O tagata gaosi oloa uma o glucometers o loʻo maua ai ni faʻataʻitaʻiga ua faʻataʻatitia mo le faʻasoa. E tele naua igoa o lenei ituaiga o oloa i le tufatufaina atu o fesoʻotaiga, e eseese uma e le gata i le tau, ae faʻapea foi i uiga faʻatino.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Akku Chek Aktiv paʻu e lelei mo na gasegase o loʻo fuaina fua o suka i le fale. Ua mamanuina mo le faʻaogafale i totonu e aunoa ma ni suiga faʻafuaseʻi i le vevela, faʻafefe ma le mamafa. O loʻo i ai foi se isi faʻaonapo nei faʻaonapo nei o nei fasipepa - "Faʻamaumauga Faʻasoa-Faʻamau". I la latou gaosiga, o loʻo faʻaaogaina nisi faʻamautuina, ma o le metotia o fuataga e faʻavae i luga o le suʻesuʻeina o mea eletise i le toto.

E mafai ona e faʻaaogaina ia mea taumafa i le toetoe lava o soʻo se tau, lea e faigofie tele mo tagata e masani ona malaga pe faigaluega i le ea fou. O le tulafono lava e tutusa ai elemene e faʻaaogaina i glucometers, lea e talafeagai mo fasi pepa "One touch ultra", "One touch touch" ("Van touch ultra" ma le "Van touch select"), "Ou te siaki", "Freestyle optium", " Longevita "," Satellite Plus "," Express Express ".

Aʻo lei oʻo i le glucometers lea o loʻo faʻaaogaina nei e tagata gasegase, e toetoe lava leai se isi auala e suʻe ai suʻega toto i totonu o fale suesue mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka. O lenei mea e matua le talafeagai, e tele se taimi ma e le mafai ai ona vave suʻesuʻe i le fale pe a tatau ai. Faʻafetai i lafoaia o suka suka, o le maʻisuka le siakiina o le maʻisuka e mafai. Pe a filifilia se mita ma sapalai, e tatau ona e mafaufau e le gata i le tau, ae faʻapea foi le faʻalagolago, lelei ma iloiloga o tagata moni ma fomaʻi. O lenei mea o le a mafai ai ona e mautinoa i le mautinoa o taunuuga, ma o le mea lea i le togafitiga saʻo.

Tasi le Touch Glucometers - Tonu ma le Mausali

E masani lava o maʻisuka uma e iloa le mea o loʻo i ai se glucometer. O se masini laʻitiiti, faigofie faigofie ua avea ma se fesoasoani e sili ona manaʻomia mo se tagata o loʻo i ai togafitiga faʻasolosolo masani. O le mita o le pule lea e matua faigata lava ona faʻaaoga, taugofie ma saʻo lelei.

Afai tatou te faʻatusatusa ia tulaga taua o le kulukose e fuaina e suʻesuʻega faʻasaienisi masani ma na faailoilo ua fuafuaina e le glucometer, o le a leai se eseesega taua. O le mea moni, i le amanaia o le mea moni e te fuaina e tusa ai ma tulafono uma, ma e lelei le masini, e masani ma saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o Van Touch Select.

Vaega o le masini Van Touch

O lenei suʻega o se faʻaoga mo faʻamatalaga manino o le kulūkose o le toto. E masani lava, o le faʻaoʻoina o le kulukose i le vai ola i luga o se manava gaogao e sau mai le 3.3-5.5 mmol / L. E mafai ona faʻaitiitia nai mea laiti, ae o tulaga taʻitasi e taʻitasi. O le tasi fuataga ma le faʻaititia poʻo le faʻaititia o tau aogā e le o se mafuaaga e faia ai se siama. Ae afai e sili atu ma le tasi ona maitauina le maualuga o le kulukosese maualuga, o lona uiga o le hyperglycemia. O lona uiga e solia le tino i le tino, o loʻo iai se faʻafitauli o le inisalini.

O le glucometer e le o se vailaau poʻo se vailaʻau, o se metotia fuataga, ae o le masani ma le saʻo o lona faʻaaogaina o se tasi lea o mea taua taua.

Van Tach o se masini saʻo ma maualuga le maualuga o Europa, o lona tulaga moni e tutusa lava ma le faailoga e tasi o suega suʻesuʻe. Tasi le Touch Select e tamoe i luga o fasi siaki. Ua faʻapipiʻiina i totonu o le suʻega ma latou tosina le toto mai le tamailima na aumai ia i latou. Afai e lava le toto i le itu o le faʻaaliga, ona suia ai lea o le lanu-ma o lenei mea o se galuega e sili ona faigofie, e pei ona mautinoa e le tagata e saʻo le suʻesuʻega.

Tulaga o le mita kullukose Van Touch Filifili

O le masini e faʻapipiʻiina i le lisi o le gagana Rusia-e faigofie lava, e aofia ai mo tagata matutua faʻaaogaina meafaigaluega. O le masini e galue i luga o fasi pepa, lea e le manaʻomia ai se faʻamatalaga faifaipea o le tulafono, ma o se vaega sili lea ona lelei o le suʻega.

Faʻafetai i Van Touch Touch Bionalizer:

  • O le masini e i ai se lautele laupepa ma ni uiga tetele ma manino,
  • E manatua e le masini taunuuga ao leʻi oʻo i le 'aʻai,
  • Pepa faʻataʻitaʻiga
  • E mafai e le suʻesueʻese ona tuʻuina atu fua faʻatatau mo le vaiaso, lua vaiaso ma le masina,
  • O le tele o fua faʻatatau e 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • O le mafaufau loloto o le analyzer ei ai le manaia o le voluma e 350 o nei tausaga talu ai,
  • Ina ia siaki le kulūkose, 1.4 μl o le toto ua lava mo le suʻega.

O le pona o le masini e galue mo se taimi umi - e tumau mo le 1000 fuataga. O le auala i lenei itu e mafai ona manatu e matua taugofie. A maeʻa le fua, o le a faʻaaoga le masini pe a uma le 2 minute o le le faʻaaogaina. O se tusi faʻavae faʻapitoa e faʻapipiʻiina i le masini, pe a faʻatulagaina taʻitasi ma le masini taʻitasi i lea laasaga.

O le mita e aofia ai se masini, 10 fasi siaki, 10 faʻailoga, se ufiufi ma faatonuga mo One Touch Select.

Faʻafefea ona faʻaaoga lenei mita

Aʻo leʻi faʻaaoga le suʻega, o le a aoga e siaki le One Touch Select mita. Ave tolu fua i se laina, o tau e le tatau ona "oso". E mafai foi ona e faia ni suʻega se lua i le aso e tasi ma se eseesega i ni nai minute: muamua, tuu toto mo le suka i le fale suesue, ona siaki lea o le kulukose i se glucometer.

O loʻo faia le suʻesuʻega e pei ona taʻua i lalo:

  1. Fufulu ou lima. Ma e mai i lenei itu e amata ai le fuaina o fuataga taitasi. Fufulu ou lima i lalo o le vai mafanafana e faʻaaoga ai le fasimoli. Ona faʻamago ai lea, e mafai ona e - faʻatasi ma se lauulu lauulu. Taumafai e aua le fuaina pe a uma ona ufiufi ou fao i varnish teuteu, ma sili atu pe a na o le aveeseina o le varnish ma se vaiinu faapitoa. O se vaega o le ava malosi e mafai ona tumau i luga o le paʻu, ma aafia ai le saʻo atoatoa o taunuuga - i le itu o lo latou manatu faatauvaa.
  2. Ona e manaʻomia lea e faʻamafanafana ou tamatamailima. E masani lava ona latou faia se punoga o le paʻu o le tamatamailima, o le mea lea ia mama lelei, manatua le paʻu. E taua tele i le taimi nei le faʻaleleia o le toto.
  3. Faʻaofi le fasi siaki i le lua o le mita.
  4. Ave se taʻalo, faʻapipiʻi se fagu fou i totonu, faia se pupu. Aua le fufuluina le paʻu i le ava malosi. Aveese le mataua muamua o le toto ma le sipuni o le cotton, o le lona lua e tatau ona aumai i le vaega o le faailoilo.
  5. O le ata lava ia o le a faʻaalu ai le tele o le toto e manaʻomia mo le suʻesuʻega, lea o le a logoina ai le tagata faʻaaogaina se suiga lanu.
  6. Faatali 5 sekone - o le a oʻo mai le i luga o le lau.
  7. A maeʻa le suʻesuʻega, aveese le fasi pepa mai le fusi, lafoai. O le a faʻaaogaina le masini.

E faigofie lava mea uma. O le tagata molimau e tele lona manatua, o loʻo i ai i totonu ia taunuuga fou. Ma o sea galuega e pei o le maua mai o tau taua e fesoasoani tele e mataituina ai le malosi o le maʻi, le aoga o togafitiga.

O le mea moni, o lenei mita o le a le aofia i totonu o le tele o masini e iai le tau o le 600-1300 rubles: e sili atu le taugata. O le tau o le One Touch Select mita e tusa ma le 2200 rubles. Ae ia faaopoopo i taimi uma i nei tupe faaalu le tau o mea taumafa, ma o lenei mea o le a tumau pea le faatauina mai. O le mea lea, o le 10 tau o le a tau 100 ruble, ma se fasipepa o le 50 fasi mita i le mita - 800 ruuga.

E moni, e mafai ona e suʻeina le taugofie - mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o faleoloa i luga o le initaneti o loʻo i ai meaalofa sili atu. O loʻo i ai se faiga o faʻaititia, ma aso o faʻalauiloa, ma le faʻaititia o pepa o vailaʻau faʻamaʻi, lea e mafai ona faʻamaonia e faatatau i nei oloa.

Isi ituaiga o lenei ituaiga

I le faaopoopo atu i le glucometer Van Tach Select, o le a mafai ona e mauaina le Van Tach Basic Plus ma Filifili Faataʻitaʻiga faigofie, faʻapea foʻi ma le ata Van Tach Easy mo le faʻatau.

Faʻamatalaga puupuu o le laina Van Tach o glucometers:

  • Van Touch Filifili Simple. Le masini sili ona mama i lenei faasologa. E matua faʻatusatusa, e taugofie nai lo le iunite autu o le faasologa. Ae o sea tagata suʻega ei ai ni mea le lelei faʻapitoa - e leai se avanoa e gaoioi ai faʻamaumauga faʻatasi ma se komepiuta, e le manatuaina taunuuga o suʻesuʻega (na o le mulimuli).
  • Van Touch Taʻu. O lenei metotia e tau e tusa ma le 1800 rubles, e galue vave ma sao, o lea e manaʻomia ai i falemaʻi falemaʻi ma falemaʻi.
  • Van Touch Ultra Faigofie. O le masini ei ai lona mana e manatua tele - e faasaoina ai le 500 mea mulimuli. O le tau o le masini e tusa ma le 1700 rubles. O le masini ua i ai se taimi e fausia-i totonu, faʻamaumau aunoa, ma o faʻaaliga e faʻaalia i le 5 sekone pe a maeʻa ona aʻafia le toto.

O lenei laina ei ai tulaga maualuga o le faʻatauvaʻa. O se faailoga lenei e galue mo ia lava.

E i ai nisi o glucometers faʻaonapo nei ma tekinolosi

O le mea moni, o le gakinolosi gafatia o vailaʻau faafomai e faaleleia i tausaga uma. Ma o mita o le kulukose toto ua faʻaleleia. O le lumanaʻi e aʻafia ai molimau e le o ni osofaʻiga e le manaʻomia ai puno o le paʻu ma le faʻaaogaina o fasi siaki. E foliga mai e pei o se patch e pipii i le paʻu ma e galue ma le sulu. Pe foliga mai o se kiliva lea e pipii i lou taliga.

Ae o se ituaiga e le o se osofaʻiga o le a taugata tele - faʻaopopo i ai, e tele taimi e te suia ai masini ma masini. O aso nei e faigata tele ona faʻatau i Rusia, e leai lava ni oloa faamaonia o lenei ituaiga. Ae e mafai ona faʻatau mai masini i fafo, e ui lava o le tau e tele taimi e sili atu le maualuga nai lo glucometers masani i luga o fasi faʻataʻitaʻiga.

I aso nei, e le masani ona faʻaaogaina e le au taʻaleʻa se auala e le faʻaleagaina - o le mea moni e faapea o sea tagata molimau e faʻaauauina pea le fua o le suka, ma o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

O lona uiga, o le misia o le faateleina poʻo le faʻaitiitia o le kulukose e faigofie lava.

Ae toe tasi, e taua le tau atu: o le tau e maualuga tele, e le o tagata gasegase e mafai ona maua se ituaiga metotia.

Ae aua le ita: o le Van Touch Select lava o se taugofie, sao, faigofie-e faʻaaoga. Ma afai e te faia mea uma e pei ona faatonuina e le fomaʻi, o le a faʻaauau ona mataʻituina lou tulaga. Ma o le tulaga autu lea mo le togafitiga o le maʻisuka - o fuataga e tatau ona masani, faʻamaonia, e taua le tausia oa latou fuainumera.

Van Touch Select tagata faʻaaoga

E le taugofie lenei pusa o meaola e pei o nisi o ona tauva. Ae o le afifi o ona uiga e saʻo lava le faamatalaina o lenei mea matautia. Ae ui i lea, e ui lava e le o le tau sili ona taugofie, ae o le masini ua lelei ona faatauina.

Van Touch Select - o se masini ma galuega faʻatulagaina ua faia ma le tausiga maualuga mo le tagata faʻaaoga. O se auala faigofie e fua ai, o faʻamalositino faʻataʻitaʻiga, leai ni faʻamatalaga, saoasaoa o faʻamatalaga faʻamaumauga, faʻatusatusa ma se aofaiga tele o manatua o mea uma e le mafaamatalaina o le masini.Faʻaaoga le avanoa e faʻatau ai se masini i se faʻaitiitiga, matamata mo faʻamaumauga.

O le fofo faʻafoe mo le One Touch Select mita: faʻamaoniga o taualumaga, tau

One Touch Select solution solution mai se kamupani lauiloa LifeScan e faʻaaogaina e suʻe ai le soifua maloloina o glucometers o se vaega o le One Touch faasologa. O se tino faapitoa na atiaeina e tagata tomai faapitoa e siaki pe faapefea ona saʻo le masini. O suʻega e faia faʻatasi ma le laasaga o le siaki ua tuʻuina i le mita.

Siaki le masini mo le faʻatinoga ia le itiiti ifo ile tasi i le vaiaso. I le taimi o suʻesuʻega, o le One Touch Select solution e faʻaaoga i le vaega o le suʻega ae le o le toto masani o tagata. Afai e saʻo le faʻatinoina o le mita ma le suʻega, o le a maua iʻuga o faʻamaumauga faʻamaonia talafeagai i luga o le fagu faʻatasi ma fasi pepa faʻataʻitaʻi.

E talafeagai le faʻaaogaina o le tasi Touch Solution mo le suʻeina o le mita i taimi uma e te faʻaaogaina ai se seti fou o suʻega, pe ae amata muamua le masini pe a uma ona faʻatauina, faʻapea foʻi ma le masalosalo e uiga i le sao atoatoa o taunuuga o le suʻeina o le toto.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

E mafai foi ona e faʻaogaina le tali a le One Touch Select mo le faʻaaogaina o le masini e aunoa ma le faʻaaoga o lou lava toto. E tasi le fagu vai e lava mo le 75 suʻesuʻega. O Le Tasi Tapa Filifili le vaifofo pule e tatau ona faʻaaoga mo le tolu masina.

Faʻataʻitaʻiga fofo faʻafoe

E mafai ona faʻaaogaina le fofo faʻafoe i fasi pepa o suʻega One Touch Select mai se mea gaosi e tutusa. O le vai o loʻo i ai se vaifofo suamalie lea e aofia ai le faʻamaoni o le kulukose. O le pusa e aofia ai ni ipu se lua mo le siakiina o le maualuga o le toto.

E pei ona e iloa, o se glucometer o se masini saʻo, o lea e matua taua ai lava i se tagata maʻi ona maua ni taunuʻuga mautinoa ina ia mafai ai ona mataʻituina le tulaga o le soifua maloloina. Aʻo faia se suʻega toto mo le suka, e le mafai ona i ai ni malamalamaga po o ni mea sese.

Ina ia mafai e le One Touch Select le masini e galue i taimi uma ma saʻo ma faʻaalia iuga mautinoa, e tatau ona siakiina e le aunoa le mita ma le suʻega. O le siaki e aofia ai le faailoaina o faailoga i le masini ma faʻatusatusa i faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i luga o le fagu faʻataʻitaʻi.

Afai e talafeagai le faʻaaogaina o se vaifofo mo le suʻesuʻeina o le suka i le faʻaaogaina o se glucometer:

  1. E masani ona faʻaaogaina le vaifofo mo le suʻeina pe a fai e le o iloa e le tagata maʻi le auala e faʻaaoga ai le mita Touch Touch ma e manaʻo e aʻoaʻo pe faʻapefea ona suʻe e aunoa ma le faaaogaina o latou lava toto.
  2. Afai e te masalomia se faaletonu po o se faʻataʻitaʻiga ole faitauga ole glucometer, ole fesoasoani ole fofo e fesoasoani e faailoa ai soliga.
  3. Afai e faʻaaoga le meafaigaluega mo le taimi muamua i le maeʻa ona faʻatau i se faleoloa.
  4. Afai ua pa'ū le masini pe faʻapitoa i le tino.

A o leʻi faia se suʻega suʻesuʻega, e mafai ona faʻaaoga le tasi le tali a le Touch Touch select only after the patient read the instructions that are included with the device. O le faʻatonuga o loʻo aofia ai pe faʻapefea ona suʻe lelei le faʻaaogaina o se fofo faʻafoe

Tulafono mo le faʻaaogaina o le fofo

Mo le faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia ai le faʻaalia o faʻamaumauga saʻo, e taua le mulimuli i tulafono faʻapitoa mo le faʻaaogaina ma le teuina o le vai.

  • E le faatagaina le faʻaaogaina o le fofo ile tolu masina talu ona tatala le fagu, o lona uiga, pe a oʻo i le aso e uma ai le suavai.
  • Ua faatagaina e teu le vaifofo i le vevela e le silia le 30 tikeri Celsius.
  • O le vai e le tatau ona faʻamaʻa, aua nei tuʻu le fagu i totonu o le pusaaisa.

O le faʻatinoina o fuataga e tatau ona avea o se vaega taua o le faʻatonuina o le mita. E tatau ona siakiina le faagaoioiga o le masini i sina masalosaloga o faailoilo le saʻo.

Afai o laʻititi o le suʻesuʻega e fai si laʻititi ese mai le tulaga masani o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki, e le manaʻomia ona fafaguina se atuatuvale. O le mea moni o le fofo o se foliga tutusa o le toto o le tagata, o lona uiga e ese lona fatuga mai le mea moni. Mo le mafuaʻaga lenei, o le maualuga o le kulukose i le vai ma le toto o le tagata e mafai ona laʻititi laʻititi, lea e manatu i ai o le masani.

Ina ia aloese mai le gau o le mita ma le le saʻo, e tatau ona e faʻaaogaina na o suʻega faʻamaonia talafeagai e faʻamaonia e le kamupanī. I se tulaga talitutusa, e manaʻomia le faʻaaogaina o fofo taulimaina na o le tasi Touch Select suiga mo le suʻeina o le glucometer.

E faʻapefea ona auiliʻili e faʻaaoga se faʻafoega faʻafoe

Aʻo leʻi faʻaaogāina le vai, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga o loʻo aofia ai i totonu o le mea faʻapipiʻi. Ina ia faia se suʻesuʻega, e tatau ona e luluina ma le faaeteete le fagu, ave sina vaega ole fofo ma faʻaaoga i le vaega ole suʻega ua faʻapipiʻi i le mita. O lenei faagasologa e faʻataʻitaʻi lelei ai le puʻeina o le toto moni mai se tagata.

A maeʻa le suʻega o le suʻega o loʻo aʻafia ai le faʻafoega o le siakiina ma o le mita e faʻaaoga sese le faʻamatalaga na maua, e manaʻomia ona siaki. Faia faʻataʻitaʻiga maua i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki.

O le faʻaaogaina o se vaifofo ma se glucometer e mafai ona faatagaina mo na o suʻesuʻega i fafo. O le suʻega o le vai e le tatau ona faʻamaʻi. E faatagaina e teuina le fagu i le vevela e le silia le 30 tikeri. E uiga i le tasi paʻi filifilia mita, e mafai ona e faitau auʻiliʻili i la matou 'upega tafaʻilagi.

E tolu masina talu ona tatala le fagu, e maeʻa le aso e muta ai le fofo, o lea e tatau ona pulea e faʻaaogaina i le vaitau lenei. Ina ia le faʻaaogaina se mea e muta, e fautuaina e tuʻu se tusi i luga o le vailaʻau pe a uma ona tatalaina le fofo.

Tuua Lau Faamatalaga