Apelu, papa 150 mg, 14 pcs.

Faamolemole, ae e te leʻi faatauina mai Aprovel, papa 150 mg, 14 pcs., Siaki faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa pe faʻamaonia le faʻamaonia o se faʻataʻitaʻiga faapitoa ma le pule o la matou kamupani!

O le faʻamatalaga ua faʻaalia i luga o le 'upega tafaʻilagi e le o se ofo lautele. E i ai le aia tatau a le kamupanī e faia suiga i le mamanu, mamanu ma le afifiina o oloa. O ata o oloa o loʻo i totonu o ata o loʻo tuʻuina atu i le faʻasalalauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai faʻamuamua.

O faʻamatalaga i luga o le tau o oloa o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻasalalauga i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona ese mai le mea moni i le taimi o le tuʻuina o le poloaiga mo le oloa tutusa.

Faʻataʻitaʻiga

Farmgroup: fomaʻi o le receptor angiotensin II.
Faʻataʻitaʻiga faʻamaloilo: O le vailaʻau o se vailaau faʻasaina, o se tagata faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le angiotensin II (type AT1).
Irbesartan o se tagata mamana, malosi pe a ia filifilia faʻamalosi angiotensin II talitane (type AT1). E poloka ai aafiaga uma o le physiologically o le angiotensin II, e maua mai i faʻaaliga o le AT1, e tusa lava po o le a le punavai poʻo le ala o le faʻaogaina o le angiotensin II. Ole aʻafiaga faʻapitoa ole angiotensin II (AT1) e maua ai le faateleina o le plasma concentrations o le renin ma le angiotensin II ma le faʻaitiitia o le plasma concentrations o aldosterone. Pe a faʻaaoga fua o le fualaau faasaina, o le faʻaogaina o le vevela o le konatela e le suia tele. E le taofia e Irbesartan le katinase-II (angiotensin-converging enzyme), faatasi ai ma le fesoasoani o le fausiaina o angiotensin II ma le faaleagaina o le bradykinin i le gasegase o le metabolites. Mo le faʻaalia o le gaioiga a le tagata, e le o manaʻomia lona faʻasologaina.
Irbesartan e faʻaitiitia le toto maualuga (BP) faʻatasi ai ma se suiga laiti i le fatu fatu. Pe a ave i doses e oo atu i le 300 mg i le aso, o le faaitiitia o le toto maualuga o le toto-o le faalagolago lea i le natura, ae peitai, faatasi ai ma le faateleina o le fua o le irbesartan, o le faateleina o le malosi o le aafiaga e le taua.
Le maualuga le maualalo o le toto maualuga e maua i le 3-6 itula i le maeʻa ai o le taumafaina, ma o le malosi e le afaina ai e tumau pea mo le itiiti ifo ma le 24 itula. 24 itula i le maeʻa ai o fua o loʻo fautuaina mai i le valesartan, o le faʻaitiitia o le toto maualuga o le 60-70% pe a faatusatusa i le maualuga o le tali atu i le fualaau faasaina mai le itu o le toto diastolic ma le systolic. Pe a faʻaalu i le aso i le fualaau 150-300 mg, o le aofaʻi o le faʻaitiitia o le toto i le pito i tua o le vaeluaga (pe 24 itula ina ua maeʻa le tagofia o fualaau) i le tulaga o le maʻi pe a taoto pe nofo i luga o le 8-13 / 5-8 mm RT .art. (systolic / diastolic blood pressure) sili atu nai lo o se placebo.
O le tagofia o le fualaau faasaina ile 150 mg i le aso e mafua ai le tali tutusa o le toto (faʻaitiitia le toto maualuga ao le i ave le isi fualaau o le vailaʻau ma le maualalo o le toto maualuga i le 24 itula) aʻo ave le fua tutusa lea e vaevaeina i ni atopa se lua.
Ole aʻafiaga o le fualaau oona E afua mai i totonu o le 1-2 vaiaso, ma o le maualuga o le togafitiga e maua i le 4-6 vaiaso pe a uma le togafitiga. O le aʻafiaga o le togafitiga faʻaleagaina o le togafitiga umi. A maeʻa le faamutaina o togafitiga, o le toto maualuga e toe foi malie mai i lona uluai tau. A faʻamalo le vailaʻau, e leai se faʻamaʻi faʻasolosolo.
Le aoga o fualaau faasaina Aprovel e le faalagolago i le matua ma le kenera. O tagata maʻi o le Negroid race e itiiti le tali atu i le togafitiga faʻataʻitaʻi (e pei o isi vailaʻau e aafia ai le system renin-angiotensin-aldosterone).
Irbesartan e le aʻafia ai le serum uric acid poʻo le excretion acid acids.
Pharmacokinetics: A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le irbesartan e lelei ona faʻaleleia, o lona olaola o mea uma e tusa ma le 60-80%. O le taumafataga tutusa e le afaina tele ai le bioavailability of irbesartan.
Fesootaiga ma pulu plasma e tusa ma le 96%. O le fesoʻotaʻi ma vaega o le toto e le taua. O le numera o tufatufaga o le 53-93 lita.
A maeʻa le faʻafofogaina poʻo le faʻaogaina o le 14C-irbesartan, 80 -85% o le faʻalauiloaina o le plasma radioactivity e tupu i le fesuiaiga e le suia. O le Irbesartan e maua i le ate e ala i le faʻamaʻiina ma faʻatasi ma le glucuronic acid. O le faʻamaʻiina o le irbesartan e faʻatautaia ma le fesoasoani a cytochrome P450 CYP2C9, o le auai o le isoenzyme CYP3A4 i le metabolism o le irbesartan e le taua. O le metabolite autu i le faasologa masani o le glucuronide irbesartan (tusa ma le 6%).
Irbesartan o loʻo i ai le fualaau o le pharmacokinetics faʻasolosolo ile fua ole doses o doses mai le 10 i le 600 mg, i doses e sili atu i le 600 mg (faʻalua le lua i le maualuga ole fua ole maualuga), o le kinese o le irbesartan e le o se laina (faʻaitiitia i le absorption). A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le maualuga maualuga o plasma e ausia pe a maeʻa le 1.5-2 itula. O le faʻatagaga atoa ma le faʻasalaga faʻapitoa e 157-176 ma le 3-3.5 ml / min., Faʻaaloalo. O le afa-afa mulimuli o le irbesartan o le 11-15 itula. Faatasi ai ma se tasi aso ole aso, ole a maua le concentration ole plasma concentration (Css) ile 3 aso. Faʻatasi i le aso ona faʻaaogā faʻasoa i le aso, o lona faʻamapulaʻaina le faʻapipiʻi i plasma toto (itiiti ifo ma le 20%) e maitauina. O fafine (pe a faatusatusa i tane) ei ai sina maualuga maualuga o plasma concentrations o irbesartan. Ae ui i lea, e le o iloa le eseesega o feusuaiga i le afa-ola ma le faaputuputuina o irbesartan. E le manaʻomia le fetuunaiga o le fetuunaiga o Irbesartan i tamaitai. O tulaga taua o le AUC (vaega i lalo o le fua o le pharmacokinetic) ma le Cmax (maualuga maualuga plasma concentration) o le irbesartan i tagata matutua (≥65 tausaga) e sili atu le maualuga nai lo maʻi o le matua, ae peitai, o la latou afa mulimuli e le eseese tele. E le manaʻomia le faʻafetaui o tagata matutua.
Irbesartan ma ona metabolites ua alu ese mai le tino, e le gata i le talo ma le urine. A maeʻa le faʻafofogaina poʻo le faʻaogaina o le 14C-irbesartan, e tusa ma le 20% o le leitio e maua i le urine, ma le isi i feces. E itiiti ifo nai lo le 2% o le suʻega faʻatonuina e faʻateleina i le urini e pei o le fesuiaiga ole fesuiaiga.
O le gasegase o le gaioiga: I tagata gasegase e le atoatoa le tino poʻo le gasegase o loʻo i lalo o le hemodialysis, e le suia tele le pharmacokinetics o irbesartan. E le aveesea le Irbesartan mai le tino i le taimi o le maʻi.
Gaioiga o le ate ole maʻi: I tagata gasegase ma le gase o le ate o le agavaʻa pe agavaʻa, o vailaʻau o le pharmacokinetic o le irbesartan e le o matua suia. Suesueina o le Pharmacokinetic i tagata mamaʻi i le faʻamaʻi tigaina o le hepatic e leʻi faia.

  • Telefoni taua
  • Nifipathy ma le maualuga o le maualuga o le maualuga ma le ituaiga 2 o le maʻisuka (o se vaega o le tuufaatasiga antihypertensive therapy).

Faʻaiʻuga

I suʻesuʻega na faʻatulagaina e le placebo (1965 na maua ai e le au gasegase irbesartan), o mea leaga na tutupu na matauina.
Mai i le itu o le tino tutotonu o le tino: masani - valea.
Mai le cardiovascular system: o nisi taimi - tachycardia, vevela vevela.
Mai le manava: o nisi taimi - tale.
Mai le faʻaogaina o le tino: masani - o le gase, vomiting, o nisi taimi - manava faʻafuaseʻi, dyspepsia, muʻu.
Mai i le gaosia o le tino: o nisi taimi - faʻaleagaina o feusuaiga.
I le vaega o le tino atoa: masani ona vaivai, o nisi taimi o le tiga o le pusa.
I le vaega o faʻataʻitaʻiga o fale suʻesuʻe: masani - o se faʻalauteleina o le KFK (1.7%), e le o faʻatasi ma faʻamatalaga o le masklokelet system.
I tagata gasegase ma le maualuga o le maualuga o le maʻisuka ma le ituaiga 2 o le maʻisuka ma le microalbuminuria i le tino masani, o le vevela masani po o le mafaufau masani na matauina i le 0.5% o tagata mamaʻi (sili atu nai lo le placebo). I maʻi o loʻo maua i le maʻisuka faʻatasi ai ma le maualuga o le toto maualuga ma le microalbuminuria ma le masani ai, o le hyperkalemia (sili atu ma le 5.5% mmol / L) na maua i le 29.4% o tagata mamaʻi i le vaega e maua le 300 mg irbesartan ma le 22% o tagata maʻi i le placebo.
I tagata gasegase e maua ai le maualuga o le maualuga o le maʻisuka, o le gasegase masani ma le palatini malosi i le 2% o tagata gasegase, o mea nei na tutupu e sili atu nai lo le placebo).
Mai i le itu o le tino tutotonu o le tino: masani - poʻo le vevela masani.
Mai i le cardiovascular system: masani - faʻasalalauga masani.
Mai le maskotakeletal: masani - tiga i ponaivi ma maso.
I le vaega o mataʻupu o le laboratory: o le hyperkalemia (sili atu ma le 5.5% mmol / l) na tupu i le 46.3% o tagata gasegase i le vaega o tagata gasegase ua maua mai i le mamanu, ma i le 26.3% o tagata gasegase i le vaega placebo. O le faaitiitia o le hemoglobin, lea e le taua tele, na maitauina i le 1.7% o tagata gasegase e maua mai le irbesartan.
O nei faʻafitauli leaga na faʻaalia i le taimi o le faʻatau atu:
Tali a le Allergic: e seasea lava - vave, urticaria, angioedema (e pei o isi angiotensin II).
Mai le itu o le metabolism: e seasea lava - hyperkalemia.
Mai le itu o le tino tutotonu: e seasea lava - tiga o le ulu, tatagi i taliga.
Mai le faʻaogaina o le tino: e seasea ona maua - o le dyspepsia, o le gase galuega, o le hepatitis.
Mai le maskotakeletal system: e seasea lava - faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo.
Mai i le polokalama urinary: e seasea ona maua - o loʻo le atoatoa le aoga (e aofia ai mataupu vavalalata o le le atoatoa i tagata gasegase).

Faatonuga faapitoa

Ma le faʻaeteete, e tatau ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase ma le faʻasolosolo o le galala o le ulugalii ona o le ono ono lamatia ai le maualuga o le faʻamalosia o le tino ma le le atoatoa.
Aʻo le i filifilia le vailaʻau O togafitiga faʻasolosolo ma togafitiga i mea maualuga e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamalūina ma faʻapupulaina ai le tulaga lamatia i le amataga o togafitiga ma Aprovel. I le gasegase o gasegase poʻo le gasegase o loʻo i ai le le atoatoa o ionite soda ona o togafitiga ogaoga ma togafitiga, faʻasaina o le masima mai meaʻai, manava manava poʻo le vomiting, faʻapea foʻi ma tagata gasegase o loʻo i lalo o le totogia, o le fetuunaiga ole laasaga i le itu o lona faʻaitiitia e talafeagai.
Oʻuga o suʻesuʻega suʻesuʻega
I suʻesuʻega na faia i luga o meaola falesuesue, o mutagenic, clastogenic, ma aʻafiaga o le tino gasegase o Aprovel e leʻi faʻatuina.
Faʻaaogaina Pediatric
Le saogalemu ma le aoga o fualaau faasaina i tamaiti e lei faavaeina.
Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala
E leai se faʻamaoniga o le aʻafiaga o le aveina o le mea e mafai ai ona ave taavale pe faʻaaoga masini.

Tuua Lau Faamatalaga