Satellite Express Glucometer

Satellite-Express o se glucometa na faia e Rusia na fuafuaina mo le saʻo saʻo o le kulukose o le toto.

E mafai ona faʻaaogaina mo fuataga taʻitasi, pe i totonu o le falemaʻi pe'ā le maua ni metotia suʻesuʻe suʻesuʻe.

O le kamupani a Elta, lea ua uma ona gaosia ai le tele o augatupulaga o le Satellite glucometers, o loʻo auai i lona gaosiga.

Le tau o se mita satelite Express "ELTA" - 1300 rubles.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  • O le mita lava ia ma se maa.
  • Piercer.
  • Satellite Express Glucometer Strips - 25 le aofai + puleaina
  • 25 taʻavale.
  • Tulaga ma le afifi.
  • Tusi faʻamaonia.

  • Vaʻaia toto toto uma.
  • O le kulūkose e faʻamoemoeina i le metotia elemene.
  • Maua le iuga ile 7 sekone.
  • Mo le auiliiliga, 1 le pa'ū o le toto ua lava.
  • E tasi le batini ua mamanuina mo le 5,000 fua.
  • Manatuaga mo taunuʻuga o mea mulimuli 60 fua.
  • Faailoga i le lautele 0.6-35 mmol / l.
  • Lavea o le teuina mai -10 i +30 tikeri.
  • Faaaoga le vevela mai le +15 i le +35 tikeri. E le sili atu i le 85% le maualuga o le suavai.

Afai o le pusa Satellite Express na teuina i isi tulaga vevela, e tatau ona tausia ia le itiiti ifo ma le 30 minute i le vevela o loʻo faʻaalia i luga ae leʻi faʻaaogaina.

Tusi a le tagata

Ina ia faʻaaoga le Satellite Express, mulimuli i nei faatonuga.

  • Liliu le mita. Faʻaofi se laupepa i le pito i lalo. O le tolu numera numera e tatau ona i luga o le lau. E tatau ona fetaui ma le numera i luga o le fasi siaki. Ave ese le fasi pepa.

Afai e le fetaui tulafono i luga o le lau ma luga o le afifiina, e tatau ona e logoina le tagata faatau poʻo le gaosioloa. Aua nei faʻaaoga le mita i lenei tulaga., e mafai ona faʻaalia ai tulaga le saʻo.

  • Aveese le vaega o le afifi e ufiufi ai le au paga mai le fasipepa. Faʻamau i totonu o le sola o le masini faʻaoga. Aveese le toe vaega o le afifiina.
  • O le numera tolu-numera numera o le a faʻaalia i luga o le lau, lea e fetaui ma le tasi o loʻo faʻaalia i luga o le pepa o taʻavale. E tatau foi ona i ai se ata o le paʻu matala. O lona uiga ua sauni le mita e faʻaaoga.
  • I le faʻaaogaina o se tuʻi, faʻapipiʻi le mataʻu o le toto. Tago i le pito i lalo o le suʻega, lea e aʻafia ai le tele o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga.
  • O le masini e faʻapipiʻi se pepe, pe a maeʻa le faʻamalologa o le mata i luga o le mata o le a faʻamalolo.

O lenei metotia e matua talafeagai lava pe a faʻatusatusa i isi glucometers, i luga o fasipepa e te manaʻomia e faʻamama ai le toto. O le masini lava lea e tasi e manaʻomia ai le tele o le toto e talafeagai mo le auʻiliʻiliga.

  • A maeʻa ni nai sekone, o numera o le fua fua (mmol / l) o le a faʻaalia i luga o le lau.
  • Aveese le fasipepa ma tape le mita. O le taunuuga o le fua mulimuli o le a tumau pea i lona mafaufau.

Afai e le masalosalo taunuuga, e tatau ona e asiasi i se fomaʻi ma ave le masini i se nofoaga autu.

Aoaoga vitio

Fautuaga & Tini

Satellite Express le mita o le kulukose mita e faʻaaogaina e tui ai le paʻu ma e lafoaia. Mo suʻega taʻitasi, e manaʻomia ona e faʻaaoga se mea fou.

Aʻo leʻi sasaina lou tamatamailima, ia mautinoa o fufuluina ou lima i le fasimoli ma fufulu mama.

Ia mautinoa o loʻo suʻeina vaega o suʻega i totonu o latou mea uma e teuina ma e le faʻaleagaina. A leai, e le saʻo le mea faigaluega.

Taumafai taugofie a le falemaʻi faʻaalia le mita: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau ma iloiloga

O le fua saʻo o le kulukose toto o se mea taua tele mo soʻo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka. O aso nei, o masini faʻamaonia ma faigofie-e faʻaaogaina - e maua mai e le kamupanī Lusia e taulaʻi i le gaosiga o mea tau eletise.

Glucometer Elta Satellite Express o se fale faʻapitoa taugofie.

Rusia mai le kamupani Elta

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le kamupanī, o le Satellite Express mita ua fuafuaina mo tagata uma ma le fuaina o le kulūkose i le toto o le tagata.

Faʻaaogaina e pei o se falemaʻi falemaʻi e mafai ona mafai i le leai o ni aiaiga mo suʻesuʻega ile fale suesue.

O masini eletise eletise Elta ua matua manaomia i le maketi. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina o le sui lea o le fa o tupulaga o glucometers na gaosia e le kamupani.

O le tagata suʻega e faʻatusatusa, faʻapea foʻi le faigofie ma le faʻalelei e faʻaaoga. E le gata i lea, ae a faʻapea o le Express Express Express mita ua saʻo ona faʻatautuina, e mafai ona maua saʻo faʻamaumauga o le kulukose.

Aua nei faʻaaogaina le masini i le vevela i lalo o le 11 tikeri.

Faʻamaumauga faʻapitoa o le satelite Express PGK-03 glucometer

Glucometer PKG-03 o se masini faʻatusatusa lelei. O lona umi e 95 mm, lona lautele e 50, ma o lona mafiafia e na o le 14 millimita. I le taimi lava e tasi, o le mamafa o le mita e na o le 36 grams, lea e aunoa ma ni faafitauli e mafai ai ona e tauaveina i totonu o lau taga po o lau taga.

Ina ia fua le maualuga o le suka, e 1 le microliter toto, ma o le suʻega o suʻesuʻega e saunia e le masini i le fitu sekone.

Fua o le kulukose o loʻo faʻatino e le metotia elemene. O le mita e resitalaina le numera o eletise na faʻatagaina i le taimi o le gaioiga o mea faʻapitoa i le suʻega faʻamaʻi ma le kulukose o loʻo iai i le pa'ū toto o le maʻi. O lenei metotia e mafai ai e oe ona faʻaitiitia le faʻamalosi o mea moni mai fafo ma faateleina ai le saʻo o le fua.

E i ai i le masini se manatua mo fuataga e 60. O le faʻaogaina o le glucometer o lenei faʻataitaiga o loʻo faia i le toto o le tagata maʻi. PGK-03 e mafai ona fuaina le kulukose i le 0.6 i le 35 mmol / lita.

O le manatua e manatua pea taunuuga, o le a tape faʻafuaseʻi ai mea tuai pe a maeʻa le mafaufau.

Glucometer SATELLITE EXPRESS: iloiloga ma tau

O le mita Satellite Express o se atinaʻe fou o tagata gaosi Rusia.

O le masini o loʻo i ai uma galuega faʻaonaponei talafeagai ma faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona e vave maua fua o suʻega mai le tasi mataua o le toto.

O le masini feaveaʻi e i ai sina mea mamafa ma tele, lea e mafai ai e tagata o loʻo i ai se olaga ola malosi latou te tauaveina. I le taimi lava e tasi, o le tau o faʻataʻitaʻiga e fai si laʻititi.

O se masini mataʻutia ua fuafuaina mo le saʻo lelei o fua o le suka i totonu o tagata. O lenei masini faʻapitoa a Rusia mai le kamupani a Elta e masani ona faʻaaoga foi i falemaʻi pe a manaʻomia e vave ona maua faʻamaoniga talafeagai o le soifua maloloina o le soifua maloloina e aunoa ma le faʻaaogaina o suʻega suʻesuʻe.

E faʻamaonia e le kamupanī le faʻamaoni o le masini, lea na gaosia mo le tele o tausaga, faʻafouina le glucometer ma faʻatinoga faʻaonapo nei. Ua ofo atu le au atinaʻe e alu i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani ma maua tali i soʻo se atugaluga o tagata o loʻo faʻatau.

E mafai ona faʻatau se masini e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o se kamupani faʻapitoa faʻapitoa. O le upega tafaʻilagi a le gaosiga e ofoina atu e faʻatau saʻo mai le faleteuoloa Satellite Express, o le tau o le masini e 1300 rubles.

O le pusa e aofia ai:

  • Fuaina o meafaifaʻaili ma le masini talafeagai,
  • Faʻatau faʻatamaʻi lima,
  • 25 fasipepa mo fuataga ma tasi le pule,
  • 25 vae
  • Tulaga faigata ma pusa mo le afifi,
  • Tusi a le tagata
  • Tusi faʻamaonia tautua coupon.

Vaega o le satelite faʻataʻitaʻi mita

O le masini ua faʻapipiʻiina i luga o le toto atoa o le tagata maʻi. O le suka o le toto e fuaina i le eletise. E mafai ona e maua le iuga o le suʻesuʻega i totonu o le fitu sekone talu ona e faʻaaoga le mita. Ina ia maua saʻo suʻesuʻega, e naʻo le tasi le mataʻu o le toto e te manaʻomia mai se tamailima.

O le malosiaga o le masini e mafai ai pe a ma le 5,000 fuataga. O le ola o le baturi e tusa ma le 1 le tausaga.

A maeʻa ona faʻaaogaina le masini, o le 60 taunuʻuga mulimuli e teuina i le mafaufau, o lea pe a talafeagai ai, e mafai ona e iloiloina mea ua tuanai i soo se taimi.

O le tele o le fua o le masini e maualalo lona 0.6 mmol / l ma le maualuga o le 35.0 mmol / l, lea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka faʻamaʻi o fafine maʻitaga, lea e faigofie mo tamaitai i le tulaga.

Teu le masini i le vevela--10 i le 30 tikeri. E mafai ona e faʻaaoga le mita i le vevela o le 15-35 tikeri ma le maualuga o le ea e le maualuga atu nai lo le 85 pasene. Aʻo le i faʻaaogaina le masini i tulaga le talafeagai, e tatau ona teuina le mita mo le afa itula.

E i ai i le masini se galuega o le tapunia faʻafuaseʻi tasi pe fa minute pe a maeʻa le suʻesuʻega. Pe a faatusatusa i isi masini tutusa, o le tau o lenei masini e taliaina mo soo se tagata faatau. Ina ia faamasani i iloiloga o oloa, e mafai ona e alu i le upega tafaʻilagi a le kamupani. O le vaitaimi o le tusi poloaiga mo le taofiofia o le faʻaaogaina o le masini e tasi le tausaga.

Auala e faʻaaoga ai le masini

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita, e tatau ona e faitau i faatonuga.

  • E tatau ona faʻafano le masini, faʻapipiʻi le laupepa faʻasologa i totonu o le pusa i totonu o se sooga faapitoa. A maeʻa ona faʻaalia le numera seti o numera i luga o le lau o le mita, e tatau ona e faʻatusatusa ia faailoilo ma le numera ua faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. A maeʻa, ona aveese lea o le taʻavale. Afai e le fetaui faamatalaga i luga o le lau ma le afifiina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa na faʻatau ai le masini pe alu i le upega tafaʻilagi a le gaosiga. O le le fuaina o faailoga e faailoa ai o taunuuga o le suʻesuʻega e ono le saʻo, o lea e le mafai ai ona e faʻaaogaina sea ituaiga masini.
  • Mai le laasaga o le suʻega, e tatau ona e aveese le atigi i le vaega o fesoʻotaʻiga, faʻaofi le fasi pepa i totonu o le sola o le glucometer e aofia ai ma faʻafesoʻotaʻi i luma. A maeʻa lena, ona aveeseina lea o le mea na totoe.
  • O numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifi o le a faʻaalia i le mata o le masini. E le gata i lea, ae o le a aliali mai se faʻataʻitaʻiga o le matāua. O lenei faailoilo o loʻo galue le masini ma sauni mo le suʻesuʻega.
  • E tatau ona e faʻamafanafanaina lou tamatamailima e faʻalauteleina ai le toto, fai sina puʻupuʻu ma maua se mataua se tasi o le toto. O le mataua e tatau ona faʻaaoga i le pito i lalo o le suʻega, lea e tatau ona faʻaaogaina le fualaau talafeagai e maua ai iuga o suʻega.
  • A maeʻa ona faʻaaoga e le masini le toto talafeagai, o le a faʻaalia ai le faʻamaonia o le faagasologa o faʻamatalaga ua amataina, o le faailo i le ituaiga o mataua o le a le toe faʻaleleia. E fetaui lelei le glucometer e na o ia lava e ave le toto saʻo mo le suʻesuʻega saʻo. I le taimi lava e tasi, o le totoina o le toto i luga o le taʻavale, pei o isi faʻataʻitaʻiga o le glucometer, e le manaʻomia.
  • A maeʻa le fitu sekone, o le faʻamatalaga i luga o le fua o le fuaina o le suka i le mmol / l o le a faʻaalia i luga o le lau o le masini. Afai o faʻataʻitaʻiga o suʻega e faʻaalia ai faʻamaumauga i le va o le 3.3 i le 5.5 mmol / L, o le a faʻaalia se ata ataata i luga o le lau.
  • A maeʻa ona maua le faʻamaumauga, e tatau ona aveese le fasi siaki mai le sola ma mafai ona tape le masini e faʻaaoga ai le pā tapuni. O taunuʻuga uma o le a tusia i le mafaufau o le mita ma teuina mo se taimi umi.

Afai ei ai se masalosaloga e uiga i le saʻo o faailoga, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi e faia se suʻesuʻega saʻo. I le tulaga e le tatau ai ona faia, e tatau ona ave le masini i se nofoaga autu.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o mita mita satelite

O lalaga o loʻo aofia i totonu o le pusa e tatau ona faʻaaogaina mo le tuiina o le paʻu i luga o le tamailima. O se meafaigaluega faʻaaogaina, ma o faʻaaoga fou taʻitasi e manaʻomia ai le faia o se laupepa fou.

Ae e te leʻi faia se faʻamaʻi e faia ai se suʻega toto, e manaʻomia ona fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma solo i se solo. Mo le faʻaleleia o le toto, e tatau ona uʻu ou lima i lalo o le vai mafanafana poʻo le suʻeina o lou lima.

E taua le faʻamautinoa o le afifiina o le suʻega o le suʻega e le faʻaleagaina, a le o lea e mafai ona latou faʻaalia ni fua le saʻo o suʻega pe a faʻaaogaina. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻatau sau seti o suʻega, o le tau e laʻititi.

E taua le maitauina e na o pusa faataitai PKG-03 Satellite Express Numera 25 poʻo le Satellite Express Numera 50 e talafeagai mo le mita. O isi faʻataʻitaʻiga e le faatagaina i lenei masini. O le soifua maloloina o le 18 masina.

Faʻamatalaga Fesoʻotaʻi Fesoʻotaʻi Express Glucometer

O le siaki pea o le suka o se faiga faʻamaonia mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka.

E tele meafaifaʻaili mo fua faʻatatau i maketi. O le tasi oi latou o le mita mita satelite.

PKG-03 O le Satellite Express o le masini i totonu o le kamupani Elta mo le fuaina o le kulukose.

O le masini e faʻaaogaina mo le faʻamoemoe o le pulea e le tagata o ia lava i le fale ma i galuega faafomai.

O le masini ei ai se mea faʻaloloa e faia i le palasitika lanumoana ma se atigipusa siliva ma se vevela lapoa. E lua ki i le pito i luma - o le manatua manatua ma le kiliva / tape.

O le ata aupito lata mai lea i lenei laina o glucometers. Faʻafeiloaʻi ma uiga faʻaonapo nei o le fuataga. Na te manatua taunuʻuga o le suʻega i le taimi ma le aso. O le masini e manatuaina i le 60 o suʻega mulimuli. O le toto toto e avea o se mea.

O le faʻasologa o le faʻasologa o faʻasalalauga ua tusia ma seti taitasi o fasi pepa. I le faʻaaogaina o le tape, o le faʻatonuga saʻo o le masini e siakiina. O faʻamaufaʻailoga taʻitasi mai le pusa e faʻamaonia faʻamaonia.

O le masini e fua i le 9.7 * 4.8 * 1.9 cm, o lona mamafa e 60 g. E galue i le vevela o +15 i le 35 tikeri. E teuina mai -20 i le 30ºC ma le faʻamafanafana e le sili atu ma le 85%. Afai e leʻi faʻaaogaina le masini mo se taimi umi, e siakiina e tusa ai ma faatonuga ile faatonuga. O le mea sese e 0.85 mmol / L.

E tasi le batini ua mamanuina mo le 5000 taualumaga. O le masini e vave faʻaalia faailoga - o le taimi o le 7 sekone. O le faʻatonuga e manaʻomia ai le 1 μl o le toto. O le metotia o metotia o elekenelosi.

O le afifi e aofia ai:

  • mita ma papa,
  • mea faapipii,
  • seti o fasi siaki (25 fasi pepa),
  • seti o lalaga (25 fasi pepa),
  • taofiofi tape mo le siakiina o le masini,
  • mataupu
  • faatonuga e faʻamatala auʻiliʻilia auala e faʻaaoga ai le masini,
  • tusifolau.

Manatua! O loʻo tuʻuina atu e le kamupani le maeʻa ai o auaunaga. O pusa taʻitasi taʻitasi e aofia ai le lisi o nofoaga o tautua a le itumalo.

  • faigofie ma faigofie o le faaaogaina,
  • afifi taitasi mo pepa taitasi,
  • se tulaga talafeagai o le saʻo atoatoa e tusa ai ma taunuuga o tofotofoga tau falemai,
  • faʻaaoga lelei o le toto - o le siakiina o le siaki lava ia e faʻaaogaina i le biomaterial,
  • o suʻega e maua i taimi uma - e leai ni faʻafitauli faʻapipiʻi,
  • tau maualalo o faʻataʻitaʻiga,
  • Long life battery
  • faʻatapulaʻa faʻamaonia.

Faatasi ai ma ni faaletonu - sa i ai tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia (e tusa ai ma tagata faʻaaoga).

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaoga muamua (ma, pe'ā tatau ai, i se taimi mulimuli ane), e siakiina le faʻalagolagoina o le masini e faʻaaogaina ai se taofiga. Ina ia faia lenei mea, ua tuʻuina atu i totonu o le sola o le masini e tape ai le masini. A maeʻa ni nai sekone, o le a tuʻuina atu se 'auʻaunaga ma le taunuʻuga 4.2-4.6. Mo faʻamaumauga e ese mai le faʻamaonia, e fautuaina e le kamupanī le faʻafesoʻotaʻi o se nofoaga autu.

O afifi uma o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia. Mo le faia o lenei mea, faʻapipiʻi se faʻailoga faʻasologa, pe a mavae ni nai sekone o le a faʻaalia se numera o fuainumera. E tatau ona fetaui le numera o le numera o fasi pepa. Afai e le fetaui tulafono laiti, e lipoti atu e le tagata faʻaaoga se mea sese ile nofoaga autu.

Manatua! E naʻo uluaʻi faʻataʻitaʻiga mo le telefoni o le Satellite Express e tatau ona faʻaaogaina.

A maeʻa vaega sauniuni, o le suʻesuʻega lava ia e faia.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e:

  • fufuluina ou lima, faʻamago lou tamatamailima i se paʻu,
  • aveese le taʻaloga, aveese se vaega o le afifi ma faʻapipiʻi seia maeʻa,
  • faʻaitiitia mea e faʻapipiʻi ai, afifi,
  • tago i le nofoaga o loʻo tuiina i le pito o le fasipepa ma taofi seia oʻo ina moli le faailo i luga o le lau,
  • A uma ona faʻaalia le faailo, aveese le fasi pepa.

E mafai e le tagata faʻaaoga ona matamata i lana molimau. O le faia o lenei mea, faʻaaogaina le "on / off" key e liliu i le masini. Ona amata loa lea o le manatuaina o se pusa puupuu o le "P". O le a faʻaalia e le tagata faʻaaoga le faʻamatalaga o le fua mulimuli ma le aso ma le taimi. Ina ia maimoa i le vaega o totoe, o le "P" o loo toe lolomiina. A maeʻa le faʻagasologa, faʻapipiʻiina le kī / i luga.

Ina ia seti le taimi ma le aso, e tatau ona faʻaaoga e le tagata faʻaoga le masini. Ona taomi lea ma uu le "P" ki. A maeʻa ona maua numera i luga o le lau, faʻaauau le faʻaoga. Ua seti le taimi i ni pusa pupuu o le "P", ma ua setiina le aso i ni pusa pupuu o le kiliki / tape. A maeʻa tulaga, alu ese le ala e ala i le uomi ma le uu "P". Talo le masini e ala ile taofiofi / tape.

O le masini e faʻatau atu i faleoloa i luga o le initaneti, falemaʻi falemaʻi, falemaʻi. O le tau o le masini e mai le 1100 rubles. O le tau o fasi siaki (25 fasi pepa) - mai le 250 rubles, 50 vaega - mai le 410 rupu.

Talosaga vitio mo le faʻaaogaina o le mita:

Manatu o maʻi

Faatasi ai ma iloiloga i luga o le Satellite Express o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga lelei. O tagata fiafia na talanoa e uiga i le tau maualalo o le masini ma mea taumafa, saʻo saʻo, faʻamaonia o le taʻavale, ma le faʻalavelaveina o le taʻavale. O nisi latou te matauina i totonu o faʻataʻitaʻiga suega o loʻo i ai le tele o faaipoipoga.

O le Satellite Express o se glucometa talafeagai lea e fetaui ma faʻamatalaga faʻaonapo nei. O loʻo i ai se uiga tauagafau ma se faʻafegalegaleaiga faʻaoga-tagata. Na ia faʻaalia o ia lava o se mea saʻo, maualuga ma maualuga le faʻatuatua. Ona o le faigofie ona faʻaaogaina, e talafeagai mo vaitausaga eseese.

Matou te fautuaina isi mataupu e fesoʻotai i ai

Glucometer Satellite Express mo tagata uma

O nisi tagata gasegase e maua i le maʻisuka filifili fualaau faʻatau mai ma glucometers mo togafitiga, ae o isi e sili atu le faʻalagolago i luga o le fale gaosi fale.

I le mataupu mulimuli, ua taulaʻi atu le taulaʻi i le telefoni faʻatautaia faʻaonaponei, lea e maua e le kamupani Rusia Elta. O le tau o sea ituaiga e 1,300 rubles. O le a fai mai se tasi: "O se tau taugata," ae o le taunuuga e aoga.

O oloa mai "Elta" e sili ona lauiloa mo le sili atu nai lo le augatupulaga muamua, talu ai ona o le glucometer ua fuafua lelei le suka o le toto.

Faatonuga ma le faʻamatalaga o le mita mita satelite

Mo le tele o augatupulaga, o le kamupani "Elta" e maua ai glucometers alualu i luma, taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e sili atu ona lelei nai lo le taimi muamua, ae ui i lea, o tagata gasegase latou te fiafia i vaega autu e lua - saʻo fua, saoasaoa o le suʻega o le fale.

O le tau o le glucometer e taua foi, ae o tagata, o feagai ma se faafitauli o le soifua maloloina, ua sauni e faʻaalu soʻo se tupe, na o le puipuia o se isi osofaiga, e aloese ai mai le maʻi suka.

O le tasi o loʻo manaʻomia le toto e manaʻomia mo suʻesuʻega i le fale e 1 mcg. Ua fuaina le fuataga e tusa ai ma le mataupu faavae eletise, o loʻo i ai le faʻavasegaga mo le toto atoa, ma o le fua o fuataga e gata i le 0.6-35 mmol / l.

O le pito mulimuli e mafai ai ona e faamaumauina tulaga maualalo ma maualuga o le kulukose i totonu o le toto e fuafua lelei ai le tulaga o le maʻi maʻi.

O le 60 mea mulimuli e manaʻomia e le tagata tomai faapitoa i le taimi o se suʻesuʻega maeʻaeʻa e faʻapipiʻiina ai se ata faʻafesoʻotaʻi atoa e tumau pea i le mafaufauga o le masini.

O le taimi e maua ai se faʻatuatuaga mautinoa o le 7 sekone. O le fua muamua o se suʻega (o le peʻa o le faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo lea mea). A maeʻa, e mafai ona e taitaia se suʻesuʻega i le fale ma faʻatuatua i le iuga i le taimi muamua (mai le muamua mataua o le toto).

O le taʻiala o le faʻaogaina o le Satellite Express glucometer o se mea masani: aoina mai meaola faʻapitoa i luga o se fasimea faapitoa, faʻapipiʻi i totonu o le taulaga, siaki le fesuiaiga ma taomi le faamau mo iuga ina ia saunia.

A maeʻa na o le 7 sekone, o le a maua se tali, ma o le tagata maʻi o loʻo i ai se manatu manino i le tulaga moni o le soifua maloloina, faʻalavelave matautia.

Faʻafefea ona faʻaalia e le satelite mita mita

O le seti atoatoa mo lenei masini faʻaleoleo e aofia ai faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina i le Rusia, maʻa, 25 lalaga faʻavave, le numera tutusa o le suʻega ma le tasi le mea e pulea ai, le faʻamalosi mo le teuina o le meter, card card.

E manaʻomia mea uma iinei ina ia vave solia i fua o le fale.

E lava maʻa e faʻatino ai le 5000 suʻega, ma afai ei ai ni fesili faaopoopo e uiga i le taʻiala o le faagaoioia o le mita Satellite Express, e mafai ona e matamata i le faʻatinoga o aʻoaʻoga vitio i lalo:

Polokalame ma le Faʻasologa o le Satellite Express Glucometer

O le kamupanī Rusia o Elta ua faia mea uma e tatau ai ina ia avea ai se masini e tatau ai ma se mea e manaʻomia mo tagata mamai e maua i le maʻisuka.

Ua uma ona tosina mai le mea moni e faapea o le mita e masani ona i ai, ma e mafai ona e faʻaaogaina i le talosaga muamua ma i soo se tulaga. E leai se mea faigata, e oʻo lava i le augatupulaga matutua o le a malamalama i faafitauli faʻaaliga.

Ae ui i lea, o nei mea e sili atu i mea lelei uma e mafai ona talisapaia pe a faʻatau le faʻasalalauga Satellite. O lenei:

  • maualuga maualuga o fuataga,
  • iuga vave
  • foliga manino faigofie o le masini,
  • faigofie faigofie o faatinoga,
  • umi le ola o le ola ma le masini lava ia,
  • le tele o ituaiga o faailoga mai le 0.6 i le 35 mmol / l,
  • 1 mataua o le toto mo le suʻesuʻega,
  • faatuatuaina metotia,
  • maualalo le faailo o le pu
  • numera tetele, faʻaaliga tele.

O le lelei o lenei mamanu e tele, ae ua maua e le au faatau a latou faʻailoga. O nisi e matamuli i le tau o le fesili, ae o isi e maua le telegese e faatali mo se taunuuga.

O le mea moni, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga e sili atu ona maualuga e maua ai le kulukose toto i le lua lona lua pe a uma ona tuʻuina le laasaga. O le tau o le mita e 1,300 rubles, lea e le avanoa mo tagata uma e maua i le maʻisuka.

Ma o isi tagata gasegase e filifilia mo isi - sili atu le faʻaaogaina o mita glucose o le toto mo le faʻaaogaina o le fale.

Ae mo le faʻaleleia, o se tasi lea o toe tusi o le mita filifilia.

25 suʻega pepa mai le afifi a le Satellite Express e fetaui ma le tulafono faakomepiuta, ma a oʻo mai le faʻatauina o se vaega fou, e tatau ona e ausia le tausisia i luga o le mata o le faʻaaliga i foliga o na fuainumera.

O le mea moni, e leai se mea faigata, ae o le a faigata mo se tagata amata ona malamalama i le muamua. I le faʻaopoopoga, o loʻo i ai glucometers i luga o le faʻatauga lea e maua mai ai le faʻatulagaga o le fesuiaiga mo le sili atu le faigofie i tagata o faʻatau.

Faʻamatalaga e uiga i le mita mita satelite

O lenei masini faʻafomaʻi e mafai ona iloa i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, ma o le manaʻoga mo lea mea e le pa'ū e tusa lava pe o le a foliga mai o glucometers televave e aunoa ma le faʻamaonia.

O suʻega a le tagata maʻi e matua lelei lava, talu ai e le faʻamavae le Satellite Express mo le tele o tausaga, ma na o le pau lava le tau o le faʻatau mai o suʻega ma suia taimi i nisi o maa.

I tulaga o le lelei ma le sao o fua, e le o faʻaalia foʻi tagi.

Pau lava le leaga o tagata maʻisuka e masani ona faamatalaina o le tau maualuga o le mita.

Talu ai o loʻo i ai isi tulaga e le sili atu le leaga i le 650-750 rubles, o nisi taimi e le aoga le faʻaaluina o tupe i luga o le faʻatauina o le Satellite Express mo le 1,300 rubles.

Ae ui i lea, o lenei mea moni e leai sona aoga ma iloiloga o mea le lelei. Faʻamatalaga Satellite Fesootai o se aoga aoga, e oʻo lava i fomaʻi faʻapea ona fai.

O le Satellite Express o se mita ole kulukose toto e masani ona faia e Rusia, lea e mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai ma mea tau falemaʻi. O le masini faaeletonika e faigofie ona faʻaoga ma faʻalagolago i le faʻatinoga. E masani ona mauaina e le augatupulaga matutua ma faafitauli o le soifua maloloina.

Aotelega lautele: 5 out of 5

Tomai o le maʻisuka

Glucometers e feaveaʻi ma faigofie auala mo le fuafuaina e le tagata lava ia o le suka, lea na matua oʻo mai i le soifuaga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le aso, e tele i luga o le maketi, ma e masani lava ona i ai i le tagata faʻatau le filifiliga: o le a le mea sili?

I la tatou iloiloga, o le a tatou faamatalaina pe faapefea ona galue le mita Satellite Express: o faatonuga mo le faʻaogaina, faʻaogaina o faʻaoga ma faʻasalaga o le a talanoaina i lalo.

E uiga i le kamupanī

Glucometer "Satelite" o loʻo gaosia e le kamupani faʻapitoa a le kamupani LLC "ELTA", o loʻo faʻaaoga i le gaosiga o mea tau fomaʻi. Sitepu aloaia - http://www.eltaltd.ru. O lenei kamupani i le 1993 na muamua fausia ma gaosia ai le masini muamua o le fale mo le mataituina o le toto i lalo o le igoa Samema.

O le ola ai ma le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina e le aunoa.

Ina ia faatumauina se tulaga maualuga o le lelei mo a tatou oloa, ELTA LLC:

  • taʻitaʻia faʻatalanoaga ma tagata e faʻaaogaina, o lona uiga, o le maʻisuka,
  • faʻaaogaina le poto masani o le lalolagi i le atinaʻeina o mea tau fomaʻi,
  • faʻaleleia atili ma faʻaleleia mea fou,
  • sili atu i le ato,
  • faʻafou le faʻavae o le gaosiga,
  • faʻaititia le maualuga o lagolago faʻapitoa,
  • e aofia ai i le faʻalauiloaina o soifuaga soifua maloloina.

Satellite Mini

O nei mita e faigofie ma matua faigofie ona faʻaaogaina. O suʻega e le manaʻomia ai le tele o le toto. Na o sina pau itiiti i le na o le lua o le a fesoasoani e maua ai le taunuuga tonu e aliali mai i luga o le mataʻitusi o le Express Mini. I lenei masini, e itiiti lava se taimi e manaʻomia e faʻatino ai le taunuʻuga, aʻo faʻatupulaia le aofaiga o le mafaufau.

I le fausiaina o se glucometer fou, na faʻaaoga e Elta le nanotechnology. E leai se toe faʻaofiina o le tulafono e manaʻomia iinei. Mo fua, e faʻaaogaina ai fasi pepa. O le faitauga o le masini e saʻo lelei, e pei ona faia i suesuega suʻesuʻe.

O faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani i tagata uma e faigofie ona faitauina fua o le suka i le toto. E le taugata tele, e ui lava i le faigofie ma le maualuga o glucometers mai Elta, latou te faʻaalia le sao atoatoa ma fesoasoani e laveai ola o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

E faʻapefea ona suʻe le masini

Aʻo leʻi amata ona e galue ma le masini mo le taimi muamua, ma pe a maeʻa le faʻalavelave i le faʻaogaina o le masini, e tatau ona e faia se siaki - mo lenei mea, faʻaaoga le taʻaloga faatonutonu "Pule". E tatau ona faia lenei mea pe a sui le maa. O sea siaki e mafai ai e oe ona faʻamaonia le saʻo le faagaoioiga o le mita. O le taofiga o loʻo faʻaofiina i totonu o le sola o le masini e tape ai le masini. O le taunuuga e 4.2-4.6 mmol / L. A maeʻa lena, ona aveeseina lea o le taofiga mai le fusi.

Auala e galulue ai ma le masini

O faatonuga mo le mita e fesoasoani tele i lenei mea. Muamua, e tatau ona e saunia mea uma e talafeagai mo fuataga:

Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua Iulai 6 mafai ona maua se fofo - TUSI!

  • le masini lava ia
  • toso le suʻega
  • tui
  • tagata taʻitoʻatasi.

E tatau ona saʻo le seti o le togi. O nai laʻasaga nei.

  • Faʻasolo le pito, lea e fetuutuunai ai le loloto o le puncture.
  • Ma le isi, e faʻapipiʻiina se taulaʻi taitoatasi, e tatau ona aveese ai le pulou.
  • Vili i le pito i luga, lea e fetuunai ai le loloto o le afaina.
  • Ua maeʻa le loloto o le loloto, lea e lelei mo le paʻu o se tasi o le a fuaina le suka o le toto.

Auala e ulufale ai i le numera o le siaki

Mo le faia o lenei mea, e tatau ona e tuʻuina atu le vaega faʻasologa mai le afifi o fasi siaki i totonu o le avanoa tutusa i le mita satelite. E tolu-numera numera i luga o le mata. E tutusa ma le numera o le numera. Ia mautinoa o le code i luga o le lau o le masini ma le numera o le numera o loʻo i luga o le pusa o loʻo i ai fasi pepa e tutusa.

I le isi itu, ua aveese le taʻaloga code mai le sola o le masini. E taua le faʻamautinoa ua saunia mea uma mo le faʻaaogaina, o le masini ua faʻailogaina. Ona faatoa mafai loa lea ona amata fua.

Fuaina o fua

  • Fufulu ou lima i le fasimoli ma fufulu mama.
  • E tatau ona vavaeeseina se tasi mai le afifiina o loʻo i ai uma fasipepa.
  • Ia mautinoa ia gauai atu i le faailogaina o le faasologa o fasi pepa, o le aso e muta ai, lea o loo faailoa mai i luga o le pusa ma le igoa o fasi pepa.
  • E tatau ona vavae pito o le afifi, pe a uma ona aveese le vaega o le afifi e tapunia ai fesootaiga o le fasipepa.
  • E tatau ona tuʻuina le fasipepa i totonu o le fusi, faʻatasi ai ma faʻafesoʻotaʻiga e feagai ma luga. E tolu-numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le mata.
  • O le faʻamafanafanaga faʻataʻitaʻiga ma se matāua e mafai ona iloa i luga o le lau, o lona uiga ua saunia le masini mo samples toto e faʻaaoga i fasi pepa o le masini.
  • Ina ia mafai ona patipati tamatamailima, faʻaaoga se tagata, faʻamaʻi faʻamaʻi. O le a maua se mataua o le toto pe a uma ona taomi i luga le tamatamailima - e tatau ona e nonoa i le pito o le fasipepa, lea e tatau ona teuina i totonu o le pa'ū seia oʻo ina iloa. Ona tagi lea o le masini. Le taofi o le faʻavaivai o faʻataʻitaʻiga ua taofi. O le amataina e amata mai le fitu i le zero. O lona uiga ua amataina fua.
  • Afai o faʻamatalaga e amata mai i le tolu ma le afa i le lima ma le afa mmol / l e aliali i luga o le mata, o le emoticon e aliali i luga o le mata.
  • A maeʻa ona faʻaaogaina le fasipepa, ona aveese lea mai le sola o le mita. Ina ia mafai ona tape le masini, na o sina pusa puupuu i luga o le fetaui tutusa. O le numera, faʻapea foʻi ma faitauga o le a teu i le mafaufau o le mita.

Faʻavasegaga

E 3 oloa i le laina o le gaosi oloa:

Glucose meter Elta Satellite o se mita taimi e tofotofoina. Faatasi ai ma ona lelei:

  • aupito sili ona faigofie ma talafeagai
  • tau taugofie o le masini lava ia ma mea e faaaogaina,
  • aupito maualuga
  • faʻamaoniga, lea e aoga e faʻavavau.

O le suʻega muamua o le suʻega o le maʻisuka

O taimi le lelei pe a faʻaaogaina le masini e mafai ona taʻua o se faʻatali umi lava mo iuga (pe tusa ma le 40 s) ma lapoa tetele (11 * 6 * 2.5 cm).

Satellite Plus Elta e taua foi mo lona faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. E pei o lona muamua, o le masini e fuafuaina le maualuga o le suka e faʻaaogaina ai le metotia elemene, lea e mautinoa ai le saʻo atoatoa o iuga.

O le tele o tagata gasegase latou te fiafia i le mita Satellite Plus - o faatonuga mo le faaaogaina e maua ai le tele o fuataga ma faʻatali mo taunuʻuga i totonu o le 20 sekone. E le gata i lea, o meafaigaluega faʻapitoa mo le satelite faʻatasi ai ma le glucometer e aofia ai mea uma e tatau ai mo le muamua 25 fua (fasi, piercer, nila, ma isi).

Se masini lauiloa i le maʻisuka

Glucometer Sattelit Express - o le masini fou i le faasologa.

  • faigofie ma faigofie o le faʻaaoga - e mafai e tagata uma ona fai,
  • le manaʻomia mo se faʻaitiitia o le toto o se mea maualalo (naʻo le 1 μl),
  • faaitiitia taimi faatalitali mo taunuuga (7 sekone),
  • faʻapipiʻiina atoa - o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia,
  • tau lelei o le masini (1200 p.) ma le suʻega (460 p. 50 pcs.).

O lenei masini e faʻaalia ai le mamanu faʻavae ma le faʻatinoga.

Faʻamatalaga ma iloiloga

na faʻalogoina mo se glucometer, ae leʻi faʻamalosi uma e faʻatau. Ua maʻi le tama o lo matou tama, ma ua uma ona tausaga. e le mafai ona asiasi i le falemaʻi i taimi uma. Madell Satellite Express "ELTA" na fautuaina i matou. Ou te fiafia e faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. faʻaalia tonu le suka i taimi uma. Ua fiafia Tamamatua, ma e faapena foi i matou. I le taimi nei, toetoe lava lata mai, i le mita ...

O se tasi o taʻiala autu na mafua ai le filifiliga na pa'ū i luga o le Satellite Express, o lona soifuaga tumau mai le gaosi oloa. O lenei mea e maua ai le talitonuga e mautinoa le talitonu o le kamupanī i lana oloa, a leai o le a latou gaumativa i se fesuiaiga tumau ma faapena foi i lalo o le tusi saisai.Ae o le saʻo o fuataga - e leai ni faasea, o mea uma e saʻo ma e fetaui ma taunuʻuga o suʻesuʻega i le fale suesue

Ou te talitonu o se glucometer e tatau ona i totonu o kosi vailaʻau uma, e pei lava o le siakiina o le toto (mo le fuaina o fua), aua O le taimi nei o le toʻatele e maualuga le maualuga o le suka i le toto, ma o se taunuuga o le tele o faʻalavelave ua tupu tele. O le masini e faigofie ona faʻaoga, faʻaogaina, ma faigofie ona faʻaaoga. O le mea lea, e mafai ona togafitia ma mataʻituina faʻamaoniga o loʻo teuina. O lenei iunite e tatau ona gauai iai.

O lenei glucometer na fautuaina au ou te maua se fomaʻi. Na fai mai o ia e saʻo ma o suega e sili atu ona taugofie. Na ou masalosalo, ae sa ou faatauina mai lava. O le masini na foliga mai e matua lelei, faigofie e faʻaaoga. Mo le faʻamaoniga, sa ou faʻatusatusaina faʻamaumauga ma suʻega mai le falemaʻi. O le eseesega e 0.2 mmol. I le faʻamuamua, o se mea leaga tele lea.

Ua leva ona ou mafatia i le maʻisuka mo se taimi umi. Ma faatasi ai ma tina, na matou filifili e faatau se glucometer. Le pulea o le suka ia i tatou i le fale. Sa matou faatauina se mita glucose Elta Satellite Express. E faigofie tele ae le taugata. Sa fesoasoani o ia ia te aʻu i le tele o taimi. Mea uma e te manaʻomia o loʻo i totonu o le pusa. Sa matou faatauina ni fasi pepa faaopoopo mo le suʻega, e taugofie, lea na ou fiafia tele ai.

E maua i loʻu maʻisuka le maʻisuka. Ma o le mea moni e tatau ona e siaki pea lou toto toto. Sa ou faatauina mai ia te ia se mita glucose Elta Satellite Express. Lelei sili ona maualuga o le gaosiga Rusia. O le tau e matua faʻatupeina. E saʻo lelei ma e aunoa ma ni faʻaletonu. O le mamanu e faigofie tele, laitiiti ma faʻatusatusa. E sili atu le i ai o se mea e teu ai. Lelei lelei i se tau moni. Ou te fautuaina. O lau savali ...

O aʻu o le maʻisuka ma le 11 tausaga o le poto masani, ituaiga 1 maʻisuka, o loʻo faʻalagolago i le insulin. Manaʻomia le mataʻituina o le toto toto. Ina ia fetuunai le fua o le insulin o loʻo faʻatonuina, e tatau ona ou siaki muamua le numera o iunite. Sa i ai oʻu glucometers eseese, o lea ua ou faʻaaogaina le Satellite Express. E matua faigofie lava i se laʻititi laʻititi o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga, o le taunuuga e faʻaalia vave, i totonu o le 1-2 sekone. E faigofie ona uuina le mita i lou lima. E i ai se manatuaga e faʻaalia vave ai (talafeagai mo le diabetic diary).

O le masini e faigofie ma faigofie ona faʻaogaina, faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata e ulu i totonu o le pusa, e tatau ona e tosoina se mataua o le toto, ma a maeʻa ni nai sekone, o le iuga ua i ai i luga o le lau. O faʻamaoniga e saʻo, aua o le taimi e faʻaaoga ai (e tusa ma le ono masina) e le o se taavale solofanua. O le pa, i le ala, e umi le taʻaloga, o loʻo i ai pea se fale gaosimea. O lenei mita e fetaui lelei mo le siakiina o fale, ma o le tau faʻatusatusa i nisi o loʻo taugofie.

O le aoauli lelei, na ou faatauina ai le glucometer Elta Satellite Express mo loʻu tuafafine, o lona maʻisuka e aunoa ma se ituaiga masini, ma o le a avea ma se masini maualuga a Rusia. E le gata i lea, e faigofie ma faigofie ona fai. masini mo le puleaina o le toto i le fale.

Ou te afaina i le maʻisuka ma sa ou taumafai i le tele o uila. I luga o le fautuaga a laʻu fomaʻi, na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi le mita Elta Satellite Express. Ou te matua fiafia i ai, aua o le masini lava ia na foliga mai ua faigofie tele mo le faaaogaina e le tagata lava ia ma se ata manino. Le lelei o fuataga e sili ona lelei, faalua-siaki i le falemaʻi - e leai ni eseesega. Le faʻaaoga e le taugata. Ou te fautuaina.

Ou te leʻi fiafia i le masini, aisea e te le manaʻomia ai se suʻe toto mai le pito, ae le o le ogatotonu, e tatau ona avea oe ma se gata e alu i le nofoaga o le aoina o toto. E le o manino po o le fea molimau e sao, ua fai mai le fomai e tatau ona faaopoopo nisi vaega e tolu i le molimau, e leai se taimi ma leai se toto samamemea. E matua leaga lava. Telefoni mo faʻamatalaga e le lelei tele, e le mafai ona fai se mea.

O loʻu toalua ei ai le suka maualuga. Sa fautuaina e fomai e faatau se glucometer mo le siakiina o fale. Matou te faitau i le tele o iloiloga e uiga i le tele o faʻataʻitaʻiga ma ua filifilia mo le Kuketema Express Glucometer PKG-03. O le filifiliga e le o le taugofie, ae o loʻo i ai se faʻatapulaʻaina faʻamaonia.

O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani. Faʻamatalaga Satellite mai le ELTA na tuʻuina mai ia te aʻu i le 2 tausaga talu ai mo le saʻoloto, ona suia ai lea e le isi. Ou te manatua o nisi taimi na te le amanaiaina ai le molimau i le lautele o le 0.6-1.4 mmol / l - ma mo i latou e maua le maʻisuka le tumau, e le taliaina lenei mea. Masalo na ou tau atu i se mea le atoatoa, ae na ou liliu atu i le maa mo le saogalemu.

O se faʻataʻitaʻiga lelei, e fia taimi e faalua-siaki - saʻo e le mafua ai ni masalosaloga. E faigofie ona faʻaaogaina, o manino faatonuga ma talu mai loʻu 55 tausaga - e taua tele ia te aʻu. O le taunuuga o le auiliiliga e aliali mai i le 7-8 sekone, vave vave. O mea taugofie e le taugata, i se tulaga aoao, o le Satellite Express telefoni feaveai ia te aʻu i luga o tau uma.

Faalēaogā. O le taunuuga e le saʻo. Faʻatasi i le toʻatasi o le faʻaogaina o tamatamailima! Measured in 3 stripes. O le taunuuga e matautia! Mai le 16.1 i le 6.8. E tasi le mea lelei o le tau o le vaega o le suʻega. I le fale suesue, o le vavalalata e tusa ma le 5-7 mmol. Na ou alu i le falemai ma se faʻamatalaga. Na talitonu o ia i le mita ma tui le inisalini. O se taunuuga, o le suka e maualalo (ma maualuga le faitauga o le glucometer) o le taunuuga o le falemaʻi. E le mafai ona latou faia na mea i Rusia.

O loʻo i ai lenei masini mo se taimi umi, ma le sugars sili ona maualalo (e oʻo i le 10) - o le saʻo e lelei, latalata ile fale suesue ma isi mita o le kulukose toto e le faʻafefe (Sa ou siaki i le falemaʻi i le tele o taimi), i luga (pe afai o le mita e faʻaalia 16-24 ..., - e tatau ona faʻaeteete o le mita e sili atu i le 3-5 iunite, ae i maualuga sugars.It ua tofotofoina e sili atu ma le tasi, poto masani o le 18 tausaga o le ituaiga 1, ou te fuaina le tele, ae o le aso mo le fua soo i fua o tau, ua na o le pau lea o le mita e maua.

Talofa, faʻamolemole taʻu mai pe mafai ona faʻaaoga le satelite faʻataʻitaʻiga sikolasipi faʻatasi ma le glucometer?

Na latou maua i latou o loʻo togafitia, o loʻo faʻatulagaina le faʻaaogaina o le meaai ma le suka e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto. Faʻaaogaina le "Satellite Express" - faʻamalo faalēmataʻu, faʻatusatusaina i le taeao, ma le 5 minute le umi, tuuina atu faʻamaoniga - 6.4, 5.2, 7.1. Ma o le a le taunuuga e talitonu ai? O lea la. Pe a tusia e tagata le umi o le faʻatinoga o lenei masini, e foliga mai o nei iloiloga e tusia e vaega auai fiafia.

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. Ou te faʻaaogaina i lea taimi ma lea taimi. Ina ia fuaina, faʻaaoga 3-4 fasipepa. poʻo feʻai faʻatasi ma le faʻaipoipo, poʻo le masini masini. i sea faʻaaogaina o fasi fua e avea ma auro.

Ou te malilie ma Stanislav ... o le masini e faigata, faʻafefe: o le fuaina e tatau ona faʻaaogaina ni nai fasipepa ... e moni lava o fasi pepa e avea ma auro ... Satellite Plus ma Akkuchek Asset e sili atu le lelei o masini ... ma o taunuuga e tuʻuina atu mai le fasi pepa muamua ...

Faafetai i le gaosi oloa. Matou te fiafia foi i le Sattelit. I falemaʻi, latou te le faasalalauina aua ma lelei tele le faʻatau. I totonu o le faleoloa, e vave faʻavaveina meafaigaluega faafomai. E taʻitasi le afifi o afifi taʻitasi, o lea e mafai ona faʻaaogaina seia oʻo i le iʻuga o le taimi. Ma le tele i totonu o le pusa e tasi, ma pe a uma ona tatalaina e teuina mo le 3 masina. O le mea lea, e leai se mea leaga e fai mai. E galue e pei o se uati. E lelei mea uma!

Uiga lautele o le ata faataitai

O uiga tāua o le masini o loʻo tuʻuina atu i le laulau i lalo.

Laulau: Faʻamatalaga Fesoʻotaiga Satelite:

Auala fuaFaiga eletise
Toto toto e manaʻomia1 μl
Vaʻa0.6-35 mmol / l
Fuaina o le taimi faataamilosaga7 s
MeaʻaiCR2032 pupuni (toe suia) - lava mo ≈5000 fua
Malosiaga o mafaufaugaTali mulimuli 60
Faʻasologa9.7 * 5.3 * 1.6 cm
Pauna60 g

Lafu mea faaputuputu

O le tagavai masani e aofia ai:

  • le masini moni ma se maa,
  • fasi siaki mo se satelite mataʻitū manino - 25 pcs.,
  • toso tui mo tafaʻi,
  • taulaʻi (ola mo le satelite mita) - 25 pcs.,
  • mataupu
  • taofiga
  • tusi faʻaoga
  • tusifolau ma faʻamanatu mo nofoaga tutotonu o auaunaga.

Faʻatasi uma

Aʻo leʻi faʻaaogā muamua

Ae e te leʻi faia muamua se suʻega o le kulukose i se mita feaveaʻi, ia mautinoa e faitau faʻamatalaga.

Faʻaaoga faigofie ma le manino

Ona e manaʻomia lea e siakiina le masini e faʻaaoga ai le taʻitaʻia (aofia ai). Faʻataʻitaʻiga faigofie o le a mautinoa le saʻo o le mita.

  1. Faʻamole le laina faʻasaga i totonu o le faʻamoemoega o le tatalaina o le masini faʻaaoga.
  2. Faatali seia oʻo i foliga o se ataata ataata ma iuga o siaki siaki i luga o le lau.
  3. Ia mautinoa o le taunuuga o loʻo iai i le tulaga o le 4.2-4.6 mmol / L.
  4. Ave ese le taofiga.

Ona e ulufale lea i le numera o fasi pepa suesue i le masini.

  1. Faʻaofi le laupepa i totonu o le fusi (tuʻuina atu i fasi pepa).
  2. Faatali seia oʻo i le tolu numera numera i luga o le mata.
  3. Ia mautinoa e fetaui ma le numera o le lotoa i luga o le afifi.
  4. Aveese le taʻaloga code.

Faʻaaliga

Ina ia fua le maualuga o le suka i le toto capillary, mulimuli i se algorithm faigofie:

  1. Fufulu lima lima. Fufulu.
  2. Ave se fasi siaki se tasi ma aveese le afifi mai ai.
  3. Faʻaofi le fasipepa i totonu o le sola o le masini.
  4. Faatali seia oʻo i le numera tolu-numera o numera i luga o le lau (e tatau ona ogatusa ma le numera o le faasologa).
  5. Faatali seʻi oʻo mai le faailoga o le pa'ū pa'ū i luga o le lau. O lona uiga ua sauni le masini e faʻaaoga toto i le fasimea.
  6. Tui le tamatamailima ma se mea faʻapipiʻi faʻamaʻi ma tuʻu i luga le paʻu ina ia maua se pa'ū toto. Faʻaavanoa vave mai i le pito i tua o le suʻega.
  7. Faatali seia oʻo ina paʻu le toto i luga o le lau ma e amata mai le 7 i le 0 le aofaʻi. Aveese lou tamatamailima.
  8. O lau tali o le a aliali mai i luga o le lau. Afai oi ai i le lautele o le 3.3-5.5 mmol / L, o le a faʻaalia lata ane se musa ataata.
  9. Aveese ma lafoai le kilia faʻaaogaina.

Mea e ono tutupu

Ina ia mautinoa o taunuʻuga e saʻo lelei, e taua le aua neʻi faia ni mea sese i le faʻaaogaina o le mita. I lalo ifo, tatou te mafaufau ai i le tele o latou.

Paʻu maualalo Faʻaaoga fasi pepa e le talafeagai pe faʻaaogaina

Faaaogaina o fasi faʻataʻitaʻiga ma le tulafono le talafeagai:

Faʻaaogāina o paʻu muta

Afai o le mita e alu ese mai le pa, o le a maua le ata tutusa i luga o le lau (vaai ata i luga). E faʻaaogaina le pulu (CR-2032 i le taʻavale) e vave ona suia. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina le masini i le umi e amata ai.

E mafai ona faʻaaoga faʻamalama satelite Express glucometers i fasi lava suʻega tutusa a le gaosiga e tasi. A maeʻa fua taʻitasi, e tatau ona lafoaʻi.

Manipulations ma isi faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻitaʻia ai iʻuga le saʻo. I le faaopoopo atu i ai, e taua le siakiina o le aso e muta ai le aofaʻi o oloa ao leʻi faia le faʻataʻitaʻiga.

O laʻau o suʻega e maua i le tele o falemaʻi.

Sauniuniga saogalemu

O le faʻaaogaina o se glucometer, e pei o soʻo se isi masini faʻapitoa, e manaʻomia ai le lapataiga.

E tatau ona teuina le masini i se potu vevela i le vevela o le vevela mai -20 i le +35 ° C. E taua tele le faʻatapulaʻaina o soʻo se faʻalavelave masini ma le susulu o le la.

E fautuaina e faʻaaoga le mita i le vevela o le potu (i le va o +10 - +35 tikeri). A uma se umi (sili atu i le 3 masina) teuina pe sui le paʻa, ia mautinoa e siaki le saʻo o le masini e faʻaaoga ai le taʻavale.

Teu ma faʻaoga lelei le masini

Aua neʻi galo o soʻo se faʻafefeteina o le toto e ono lamatia i le tulaga o le salalau o faʻamaʻi pipisi. Mātauina le puipuia o le saogalemu, faʻaaoga tusi faʻasolemole, ma faʻapipiʻi le masini ma le peni.

E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide (3%), faʻafefiloi i tutusa tutusa ma se vaifofo o le tiso (0.5%). I le faʻaopoopoga, o le masini ei ai tapulaa i le faʻaaogaina.

Aua nei faʻaaogaina i:

  • le manaʻoga e fuafua le maualuga o le toto i le toto vevela poʻo le ogaoga,
  • le manaʻoga e maua mai iʻuga o le toto mai le toto na teuina,
  • ogaoga faʻamaʻi pipisi, faʻasalaga faʻamaonia ma faʻamaʻi pipisi i maʻi,
  • aveina maualuga togi o le acid ascorbic (sili atu i le 1 g) - ono mafai ona tupu,
  • auʻiliʻili i pepe fou,
  • faʻamaoniga o le siama o le maʻisuka (ua fautuaina e faia suʻesuʻega suʻesuʻega fale suesue).

O suʻega o suʻesuʻega e sili atu ona sao.

O le mea lea, o le Satellite Express o se mita faʻamaoni, saʻo ma faigofie-faʻaaoga. O le masini e maualuga le sao, saoasaoa ma le tau taugofie o mea taumafa. O se filifiliga sili lea mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Mea saʻo saʻo

Le aso lelei O le sao o le mita Satellite Express e ogatusa ma GOST. E tusa ai ma manaʻoga o lenei tulaga, o le faitauga o le mita feaveaʻi e faʻamoemoe e saʻo pe afai o le 95% o taunuʻuga e maualalo ifo i le 20% le vavalalata ma suʻesuʻega. O taunuʻuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega e faʻamaonia ai le sao atoatoa o le laina satelite.

Afai o le eseesega i le va o taunuuga o lou tina e silia ma le 20%, ou te fautuaina le faafesootaʻi o le Nofoaga Tau Falepuipui.

Isi Elta Glucometers

I le faaopoopo atu i le mita Satellite Express, o le kamupani Elta na maua foi le mita Satellite Plus. O lenei masini faʻatuatuaina e faʻavae i luga o le fuainumera o fua o le eletise. Ae o le taimi faʻatali mo le iuga e umi atu - e tusa ma le 45 sekone, o le mafaufau i le masini ua fuafuaina mo na o le 40 fua. E le mafai e le masini ona fua le kulukose i lalo o le 1.8 mmol / l. Vaega o Elta Satellite Express Glucometers:

  • O le masini o loʻo i ai i se faʻataʻitaʻiga ma se faʻasalalauga e atagia mai ai taunuuga o se suʻega toto.
  • O se seti o fasi siaki, o ia mea uma ua faʻapipiʻiina. I se seti - 25 fasi vaega. I le faaiuga o le fale talavai, e mafai ona e faʻatau se seti faʻaopoopo o le 25 poʻo le 50 fasi vaega.
  • O lapisi e le faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai se limatusi. E faia i le ultra-thin metal, o lea latou te faatagaina ai oe e togi lou tamatamailima e toetoe lava a le faʻaleagaina ma e faʻaaogaina e oo lava i tamaiti.
  • O le manoa e tago i ai o loʻo faʻapipiʻi ai le u.

O a mataupu e le mafai ona ou faʻaaogaina le mita?

  • Afai o le toto mo le suʻega na teu aʻo leʻi suʻeina.
  • Aʻo faʻaaoga le toto vevela poʻo le ogaoga.
  • Ole toto mālū poʻo le mafiafia (faʻatasi ma hematocrit e itiiti ifo ma le 20% pe silia ma le 55%).
  • I le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi i le maʻi (maʻi mama, ogaoga faʻamaʻi pipisi, fulafula).
  • Afai i le afiafi o le suʻesuʻega, e sili atu i le 1 le kalama o le vaitamini C (o le iuga e ono sese) le tagata maʻi.

Satellite Express glucometer: faatonuga, foliga o le faʻaaogaina

Ina ia mafai ona pulea toto maualuga o le suka i le maʻisuka, o le taimi faʻaonaponei, faʻaoga faʻaoga-le mita kulukose satete, o le a avea ma fesoasoani sili. E i ai ni faʻataʻitaʻiga eseese o lenei masini.

O le sili ona lauiloa o le Satellite Express mai le kamupani Elta lauiloa. O le faʻatonuina o le tino e fesoasoani e fuafua ai le maualuga o le kulukose i le toto capillary. O le faʻatonuga o le a fesoasoani ia malamalama i mea uma o le faʻaogaina o le mita.

O mea sili ona lelei

O lenei masini o se kamupani lauiloa Rusia o Elta e maua i se pusa talafeagai-pusa na faia i ni palasitika mamafa, pei o isi faʻataʻitaʻiga. Pe a faatusatusa atu i glucometers muamua mai lenei kamupani, e pei o le Satellite Plus, mo se faataitaiga, o le Express fou ua tele naua tulaga lelei.

  1. Fuafuaga i aso nei. O le masini ei ai lona tino i se lanu lanumoana matagofie ma se lapoa tele mo lona tele.
  2. Faʻamau vave vave faʻamatalaga - o le masini faʻaaliga e faʻaalu naʻo le fitu sekone i lenei mea, ae o isi faʻataʻitaʻiga mai Elta e 20 sekone e maua ai se faʻataunuuga saʻo pe a uma ona tuʻuina le laupepa.
  3. O le faʻataʻitaʻiga Express e faʻatusatusa, lea e mafai ai ona fuaina i totonu o faleteloa poʻo faleaiga, e le vaaia i isi.
  4. I le masini Faʻamatalaga mai le kamupanī, e le manaʻomia e Elta ona faʻaaoga le toto i fasi pepa - o le fasi siaki e tosoina i totonu.
  5. O faʻataʻitaʻiga uma o le suʻega ma le masini e faʻamaonia ai le telefoni e taugata ma taugofie.

Glucose toto fou mai Elta:

  • ese mai i mafaufauga matagofie - mo le ono sefulu fua,
  • o le paʻa i totonu o le piriota mai le totogi atoa e faʻatau ai e mafai pe a ma le lima afe faitauga.

E le gata i lea, o le masini fou o loʻo i ai se faʻamatalaga mataʻina. E tutusa foi le faaaogaina o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga.

Faʻafefea ona seti le taimi ma le aso ile masini

Ina ia faia lenei mea, ia patipati puupuu le ki o le masini. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le taimi faʻatulagaina taimi - mo lenei mea e tatau ona e lolomiina le "manatua" button mo se taimi umi seia oʻo mai se savali i le faasologa o itula / minute / aso / masina / numera lua mulimuli o le tausaga. Ina ia setiina le tau aogā, vave ona kiliki i luga le paʻu / tape.

Auala e sui ai maa

Muamua e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai le masini. A maeʻa lena mea, e tatau ona toe foʻi i tua, tatala le faʻavaa o le vaega o le malosiaga.

O se mea faitino e manaʻomia - e tatau ona tuʻuina i le va o le uʻamea uʻamea ma le batini e aveesea mai le masini.

Ua faʻapipiʻi se puʻe fou i luga aʻe o fesoʻotaʻiga o le o loʻo umia, faʻapipiʻi e ala i le piʻoina o se tamailima

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita mai le kamupani Elta o se fesoasoani faatuatuaina ina ia malamalama i le auala e faʻaaoga ai le masini. E faigofie tele ma faigofie. O lea e mafai e tagata uma ona pulea a latou suka toto. E taua tele lenei mea mo le maʻisuka.

Faamatalaga o mea

O le masini e faia se suesuega o le suka toto mo le 20 sekone. O le mita ei ai lona mafaufau loloto ma e mafai ona teuina i le 60 suʻega mulimuli, o le aso ma le taimi o le suʻesuʻega e le o faʻaalia.

O le toto atoa o loʻo faʻamamaina; o le metotia elemene e faʻaaoga mo le auiliiliga. Ina ia faia se suʻesuʻega, naʻo le 4 μl o le toto e manaʻomia. O le fuataga e 0.6-35 mmol / lita.

O le eletise e maua mai i le 3 V, ma o le faʻatonuga e faia i le na o le tasi le ki. O le fua o le suʻega e 60x110x25 mm, ma o le mamafa o le 70 g. Ua saunia e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia i lana lava oloa.

O le pusa masini e aofia ai:

  • O le masini lava ia e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  • Code panel,
  • Vaevaega mo le satelite Tele mita i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  • Sterile lancets mo le glucometer i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  • Pulu tui,
  • Tulaga mo le aveina ma le teuina o le masini,
  • Faʻa-Rusia gagana faʻaaoga mo le faʻaaogaina,
  • Tusi faʻamaonia mai le kamupanī.

O le tau o le masini fua e 1200 rubles.

E le gata i lea, i totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatau se seti o fasi siaki o 25 pe 50 vaega.

O suʻe tutusa mai le mea na gaosia e tasi o le Elta Satellite mita ma le Satellite Express mita.

Afai e le saʻo le satelite ma faitauga

E i ai se lisi manino o taimi pe a le mafai ona faʻaaoga le masini. I nei tulaga, o le a le maua ai se faʻamoemoe mautinoa.

Aua nei faʻaaoga le mita pe afai:

  • Teuina umi o se toto faataitai - o le toto mo le auiliiliga e tatau ona fou,
  • Afai e tatau ona iloa le maualuga o le kulukose i le toto vevela poo le ogaoga,
  • Afai e te sili atu i le 1 g o le acid ascorbic i le aso ua mavae,
  • Hematocrine numera

O nai upu e uiga i le mita

Satellite Plus o se faʻataʻitaʻiga o le lona lua o augatupulaga o glucometers o le kamupani Rusia o mea tau fomaʻi Elta, na faʻatuina mai i le 2006. O le laina e aofia ai satelite (1994) faʻataʻitaʻiga satelite (2012).

O gasegase ma le tafe o le a avea o se mea o le taimi ua tuanai

O le maʻisuka o le mafuaʻaga lea o le toeitiiti 80% o tafaoga uma ma toesega. 7 mai le 10 tagata e maliliu ona o le pisa o fatu o le fatu po o le faiʻai. E toetoe lava o mataupu uma, o le mafuaʻaga mo lenei faʻamoemoe matautia e tutusa lava - maualuga le toto suka.

E mafai ma e tatau ona tuʻituʻi le suka, pe leai se mea. Ae e le fofoina ai le faʻamaʻi, ae naʻo le fesoasoani e tau ai le suʻesuʻega, ae le o le mafuaaga o le maʻi.

Na pau lava le vailaʻau e fautuaina aloaia mo le maʻisuka ma faʻaaoga e endocrinologists i la latou galuega o le Ji Dao Diabetes Adhesive.

Le aoga o fualaau faasaina, fuafua e tusa ai ma le auala masani (o le numera o tagata gasegase na toe malosi i le numera o tagata gasegase i le vaega o le 100 tagata na togafitia togafitiga) o:

  • Tulaga masani o le suka - 95%
  • Faʻaitiitia o vein thrombosis - 70%
  • Faʻamamaina o se fatu malosi - 90%
  • Faʻasaʻo maualuga le toto maualuga - 92%
  • Vigor i le ao, faaleleia le moe i le po - 97%

O Ji Dao e gaosia oloa e le o se pisinisi faapisinisi ma e faatupeina e le setete. O le mea lea, o nei tagata nofomau uma e maua le avanoa e maua ai le vailaau i le 50% le tau.

  1. E pulea e na o le 1 le faamau. O numera i luga o le lau e tele, susulu.
  2. E leai se mea e manaʻomia. O le tele o fesoʻotaiga vavave i totonu o Rusia - sili atu i le 170 pcs.
  3. I totonu o le pusa mo le satelite Tele mita o loʻo i ai se laina faʻataʻitaʻi, lea e mafai ai ona e faʻamaonia saʻo le moni o le masini.
  4. Tau maualalo o mea taumafa. Satelite test strips plus 50 pcs. o le a taugata le maʻisuka toto 350-430 ru. O le tau o le 25 aisa e tusa ma le 100 rubles.
  5. Vaevaega, lapoa lapisi lapisi siaki. O le a faigofie mo tagata matutua ma le maʻisuka umi.
  6. E tofu faʻamau taitasi i le afifiina o tagata taitoatasi, o lea e mafai ona faʻaaogaina seia oʻo i le aso e muta ai - 2 tausaga. E faigofie lenei mea mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, agamalu pe lelei totogi, ma e leai se manaʻomia mo fua masani.
  7. O le tulafono mo le afifiina o fasipepa fou e le manaʻomia ona ulufale faʻatasi. O pusa taitasi ua i ai se laupepa laititi lea e te manaʻomia ona e tuʻu i totonu o le mita.
  8. Satellite Plus ua faʻavasegaina ile plasma, ae le o le toto capillary. O lona uiga e leai se manaʻoga e toe taʻua le taunuʻuga pe a faʻatusatusa i le suʻesuʻeina o le kulukose suʻesuʻe.

Faʻafitauli o le Satellite Plus:

  1. Iloiloga uumi. Mai le faʻaaogaina o le toto i se fasipepa e maua ai le iuga, e 20 sekone.
  2. Satellite Plus test test e leʻo faʻapipiʻiina i le capillary, aua nei toso toto i totonu, e tatau ona faʻaaoga i le faamalama i luga o le fasi pepa. Talu ai ona o lenei mea, o le tele o le mataua o le toto e manaʻomia mo le auiliiliga - mai le 4 μl, o le 4-6 taimi e sili atu nai lo le faʻaogaina o le gaosiga mai fafo. O faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo o le mafuaaga autu lea mo iloiloga le lelei e uiga i le mita. Afai o le taui mo le maʻisuka e mafai ona naʻo le tele o fua, e sili atu le sui o le mita i se mea sili ona lata mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le sili atu i le 1 μl toto le faʻaaogaina o le Satellite Express mo le auiliiliga.
  3. O le au toso e matua malosi lava, ma tuʻu ai se manua loloto. O le faʻamasinoina e iloiloga, o le a le aoga ai se peni mo tamaiti ei ai ni paʻu lanu.
  4. O le manatua o le mita Satellite Plus e na o le 60 fuataga, ma e naʻo numera glycemic e faʻasaoina e aunoa ma se aso ma le taimi. Mo le puleaina atoatoa o le maʻisuka, o le auiliiliga o le a tatau ona vave faamaumauina i se tusi o talaaga pe a maeʻa fua taitasi (tusi suʻesuʻe).
  5. O faʻamatalaga mai le mita e le mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta poʻo se telefoni. Elta o loʻo atinaʻe nei se faʻataʻitaʻiga fou o le a mafai ona faʻafefegaʻi ma se telefoni feaveaʻi.

O a mea o aofia ai

O le igoa atoa o le mita o Satellite Plus PKG02.4. Tofiga - o se mita glucose manino i le toto capillary, ua faamoemoe mo le faʻaaogaina i totonu o aiga. O le auiliiliga o loʻo faia e le auala eletise, lea ua manatu nei ua sili ona saʻo mo masini feaveaʻi. O le sao o le mita Satellite Plus e ogatasi ma le GOST ISO15197: o ese mai suʻesuʻega o suʻega suʻesuʻe ma le maualuga i luga aʻe o le 4.2 - e le silia ma le 20%. O lenei saʻo e le lava e iloa ai le maʻisuka, ae ua lava lea e maua ai se taui gafataulimaina mo le maʻisuka ua maua.

O le mita ua faʻatau atu o se vaega o se pusa e iai mea uma e te manaʻomia mo suʻega 25. Ona tatau lea ona e faatauina ni fasipepa ma ni fasipepa eseese. O le fesili, "O fea na alu i ai fasi siaki?" E masani lava e le tulaʻi mai, talu ai o loʻo gaosia e le kamupanī le maua pea o mea taumafa i falemaʻi a Rusia.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, e mafai ona maua e le maʻisuka aʻo leʻi oʻo i le aso 17 Fepuari - Mo na o le 147 rubles!

>> AOAO ATILI E UIGA I LE MAUA O LE MALO

MaeaFaamatalaga Faaopopo
Glucose totoFaʻapipiʻiina ma se faʻatautaia CR2032 pipi mo glucometers. E mafai ona faigofie ona suia faʻatasi e aunoa ma le faʻalavelaveina o le mataupu. O faʻamaumauga o le faʻaaogaina o le molini i luga o le lau - LO BAT message.
Paʻu o le paʻuO le malosi o le paʻa e mafai ona fetuunai, ona o le mea lenei o loʻo i ai se mama ma foliga o toto toto o le tele o lapoa i luga o le pito o le peni.
TulagaO le mita e mafai ona tuʻuina atu i totonu o se pusa paʻu-paʻu poʻo i totonu o se taga faʻamau ma se pusa faʻaipoipo ma se mauga mo le mita ma le peni ma taga mo mea uma.
O faʻamaumaugaE aofia ai faatonuga mo le faʻaogaina o le mita ma le peni, pepa maliliega. O faʻamaumauga o loʻo i ai se lisi o nofoaga uma o tautua.
PuleainaMo le faamaoniga tutoatasi o le glucometer. Tuu le fasipepa i le tapeina o le masini ma le paʻu paʻu i luga. Ona faʻaauau lea ma uu le faamau seia oʻo i le iuga e aliali i luga o le faʻaaliga. Afai e pa'ū i totonu o le tapulaʻa o le 4.2-4.6, o le masini e galue lelei.
Vaevaega25 pcs., I totonu o se pusa eseese, i totonu o se fagu se faʻasalaga faaopoopo ma se numera. E naʻo "paʻu" faʻamaonia le Satellite Plus e talafeagai mo le mita.
Glucometer Lancets25 pcs. O le a le mea e fetaui lelei mo Satellite Plus, sei vagana ai muamua: One Touch Ultra, Lanzo, Taidoc, Microlet ma isi mea lautele faatasi ai ma le 4-itu itu.

E mafai ona e faʻatauina lenei pusa mo 950-1400 rubles. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻatau ese se peni mo le 150-250 ru.

Faʻamasinoga Faʻamaumauga

Fesoʻotaʻi Satellite Plus e 24-itula le laina. O le upega tafaʻilagi a le kamupani o loʻo i ai faʻamatalaga vitio i le faʻaaogaina o se glucometer ma se tui mo le maʻisuka. I nofoaga autu o auaunaga, e mafai ona e suia le maa mo le leai se totogi, ma siaki le masini.

Afai e iai se faʻamatalaga sese (ERR) i luga o le faʻaaliga a le masini:

  • toe faitau faatonuga ma ia mautinoa e te le o misia se taga e tasi,
  • sui le fasipepa ma toe fai le auʻiliʻiliga,
  • Aua e te aveeseina le fasipepa seiloga o le faaaliga e faaalia ai le iuga.

Afai e muta le savali sese, faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu. O tagata o le nofoaga tutotonu o le a toe faʻaleleia le mita pe sui i se mea fou. O le tusi faʻamaonia mo Satellite Plus o le olaga atoa, ae faʻaaoga i na o mea e faaleagaina ai le fale. Afai o le toilalo na mafua ona o le sese o le tagata faaaoga (o le suavai, pa'ū, ma isi), e le o maua se faʻamaoniga.

Tuua Lau Faamatalaga