Freestyle Meter Strips

Mataʻituina o le suka toto o se mea taua tele mo le maʻisuka. Ma e faigofie ona fai lenei mea i se glucometer. O le igoa lenei o se tagata e ola i meaola e iloagofie ai le kulukose mai se tamai toto samples. E te le manaʻomia le alu i le falemaʻi e foaʻi toto; o loʻo i ai nei sau fale suʻesuʻe laitiiti. Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tagata suʻesuʻe, e mafai ona e mataʻituina pe faapefea ona tali atu lou tino i se meaʻai patino, gaioiga faaletino, popole, ma fualaau.

E mafai ona vaaia se laina tele o masini i le fale talavai, e le itiiti ifo nai lo glucometers ma faleoloa. E mafai e tagata uma ona faʻatonuina le masini i le asō i luga o le Initaneti, faʻapea foʻi ma suʻega faʻataʻitaʻiina, o le laupepa. Ae o le filifiliga e tumau pea i le tagata faʻatau: o le auiliiliga e filifili, multifunctional pe faigofie, faʻasalalau poʻo le le iloa? Atonu o lau filifiliga o le Freestyle Optimum device.

Faʻamatalaga o le Freestyle optium

O lenei oloa e maua i le American Developers Abbott Diabetes Care. O lenei gaosiga e mafai ona avea ma se tasi o taitai o le lalolagi i le gaosiga o meafaigaluega faafomai mo le maʻisuka. O le mea moni, o lenei mea ua mafai ona mafaufauina o nisi o lelei o le masini. O lenei faʻataʻitaʻiga e lua ona faʻamoemoega - e faʻatatau saʻo glucose, faʻapea foʻi ma ketones, faʻamaonia se tulaga taufaʻatau. O le mea lea, e lua ituaiga fasi pepa mo le glucometer e faʻaaoga.

Talu ai ona o le masini e fuafuaina ni faailoilo se lua i le taimi e tasi, e mafai ona fai mai o le Freestyle glucometer e sili atu ona fetaui mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka. Mo nei tagata gasegase, o le mataituina o le maualuga o tino o le ketone e manino lava.

O le pusa masini e aofia ai:

  • O le polokalama Freestyle Optimum lava ia,
  • Pulu tui (po o le syringe),
  • Cell
  • 10 nila e leai ni meaola,
  • 10 faailoilo faailoga (fusi),
  • Tusi faʻamaonia ma pepa faʻaaoga,
  • Tulaga.

Ia faʻamautinoa ua tumu le pepa tusi faʻamaonia ina ia faʻamaufaʻailogaina.

Iloilo faʻamatalaga ma tau

O nisi o faʻataʻitaʻiga o lenei faasologa o loʻo i ai se faʻamatalaga e le faʻatapulaaina. Ae, i le tautala moni, o lenei meataitasi e ao ona faʻamalamalama vave mai e le faʻatau. E mafai ona e faʻatau se masini i se faleoloa i luga o le initaneti, ma o le taimi o se tusi faʻamaonia e le faʻamaonia o le a lesitala iina, ma i totonu o se fale talavai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a leai se avanoa. Ia faʻamalamalamaina lenei manatu pe a faʻatau. I le auala lava e tasi, saili pe o le a le mea e fai pe a fai o le malepe o le masini, pe a fai o loʻo tuʻuina le nofoaga autu, ma isi.

Faamatalaga taua e uiga i le mita:

  • Fua le maualuga o le suka i le 5 sekone, maualuga le ketone - i le 10 sekone,
  • O le masini e tausia fuainumera fuainumera mo le 7/14/30 aso,
  • E mafai ona faʻafetaui faʻamatalaga ma se PC,
  • Tasi le pati e sili atu ma le 1,000 suʻesuʻega,
  • O le tele o fua faʻatatau e 1.1 - 27.8 mmol / l,
  • Manatua faʻatumu mo 450 fuataga,
  • E momotu ese lava i le tasi minute i le maeʻa ona aveeseina mai le fasi siaki.

O le tau masani mo le glucometer Freestyle e 1200-1300 rubles.

Ae ia manatua e tatau ona e faʻatau e le aunoa ni fasi faʻasologa mo le masini, ma o se afifi o le 50 ituaiga fasipepa o le a faʻatauina ai oe e tusa ai ma le tau tutusa e pei o le mita. 10 fasipepa, lea e fuafua ai le maualuga o tino o le ketone, e tau itiiti ifo ile 1000 rubles.

Auala e faʻaaoga ai le masini

E leai ni faʻamatalaga faapitoa e faʻatatau i le faʻaogaina o lenei auiliiliga faapitoa. Afai o oe muamua sa i ai ni kesi, o le a foliga mai e faigofie tele le faʻaogaina o lenei masini.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

  1. Fufuluina ou lima i lalo o le vai mafanafana mafanafana, sasaa ou lima ma se lauulu lauulu.
  2. Tatala le afifiina i fasi pepa. E tatau ona faʻaofi se tasi fasi siaki i totonu o le suʻega seʻia oʻo ina taofi. Ia mautinoa o lanu uliuli e tolu o loo i luga. O le a faʻaaogaina le masini.
  3. I luga o le faʻamatalaga o le a e vaʻai ai i faatusa 888, aso, taimi, faʻapea foi ma igoa i le ituaiga o mataua ma se tamailima. Afai o nei mea uma e le o faʻaalia, o lona uiga o loʻo i ai se ituaiga o gaioiga i totonu o le vailaau oona. Soʻo se suʻesuʻega e le faʻatuatuaina.
  4. Faaaoga se peni faapitoa e togi ai lou tamatamailima, e te le manaʻomia le susu i le fulufulu mamoe ma le ava malosi. Aveese le mataua muamua i le sipuni, aumai le lona lua i le paepae paʻepaʻe i luga o le faʻamaufaʻailoga. Taofi lou tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo i le leo.
  5. A maeʻa le lima sekone, o le iuga e aliali i le faʻaaliga. E tatau ona aveese le lipine.
  6. Ole mita e tape le aunoa. Ae afai e te manaʻo e fai ia oe lava, ona faʻaofuofu lea o le "mana" button mo ni nai sekone.

O le auiliiliga mo ketones ua faia e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi. Pau lava le eseesega o le fuafuaina lea o lenei mea o meaola o meaola, e manaʻomia ona e faʻaaogaina se eseʻese ese mai le afifiina o lipine mo le auʻiliʻiliga i tino o le ketone.

Faʻailoaina o taunuuga o le suʻesuʻega

Afai e te vaʻaia mataʻitusi LO i luga o le faʻaaliga, e mulimuli mai o loʻo i ai i le tagata faʻaaoga le suka i lalo ifo o le 1.1 (e le ono tupu), o lea e tatau ai ona toe faia le suʻega. Masalo o le fasipepa na liua e le lelei. Ae afai o nei tusi e faʻaalia i totonu o se tagata o loʻo faia se auʻiliʻiliga i le mativa sili ona mativa, valaʻau vave i se falemaʻi.

Na faia le faailoga E-4 e faʻaalia ai le maualuga o le kulukose e sili atu nai lo le tapulaa mo lenei masini. Manatua o le Freestyle optium glucometer o loʻo galue i se vateatea e le sili atu i le faailoga o le 27.8 mmol / l, ma o lona tulaga toe faʻafoʻi lea. E le mafai ona ia fuafuaina le tau o loʻo i luga. Ae afai o le suka e alu i le fua, e le o le taimi e etegia ai le masini, valaau i se avetaʻavale, pe afai o le tulaga e lamatia. E moni, afai o le E-4 o le faʻaali i se tagata e soifua maloloina lelei, e mafai ona le lelei le masini poʻo le solia o le faʻatalanoaga.

Afai o le faaupuga "Ketones?" I luga o le lau, o loo faailoa mai ai o le kulukose sa sili atu i le faailoga o le 16.7 mmol / l, ma o le maualuga o tino o le ketone e tatau ona toe faailoaina. E fautuaina e pulea mea o loʻo i totonu o ketones pe a maeʻa le faʻamalosi tino, i le tulaga o le toilalo i le taumafataga, i taimi malulu. Afai ua oʻo i luga le vevela o le tino, e tatau ona faia se suʻega o le ketone.

E le manaʻomia ona e vaʻavaʻai mo laulau o le ketone, o le masini lava ia o le a faʻamaonia pe a faʻalautele lenei faailoga.

O le faʻaaliga Hi o loʻo faʻaalia ai tulaga mataʻutia, e tatau ona toe faia le suʻesuʻega, ma afai e maualuga maualuga ia tulaga, aua le faatuai e fefesoʻotai se fomaʻi.

Le lelei o lenei mita

Masalo e leai se mea e tasi e maeʻa e aunoa ma latou. Muamua, e le iloa e le au suʻeina le auala e teena ai le suʻega, pe afai ua uma ona faʻaaogaina (na e faia i se mea sese), o le a le faʻaalia se mea sese i soo se auala. Lona lua, e i ai ni nai vaega mo le fuafuaina o le maualuga o tino o le ketone, o le a vave ona faʻatau vave.

E le mafai ona taʻua se faʻagasologa o le mea moni o le masini e matua leaga lava.

E mafai ona e vave gase, e ala i le faʻafuaseʻi faʻapalapalaina. O le mea lea, e fautuaina e teuina i se mataupu pe a uma ona faʻaaogaina. Ma e mautinoa lava e tatau ona e faʻaoga se mataupu pe afai e te filifili e ave le suʻega faʻatasi ma oe.

E pei ona taʻua i luga, o tau o suega a le Frepy optium e toetoe lava tutusa ma le masini. I le isi itu, o le faʻatau mai ia i latou e le o se faʻafitauli - pe afai e le o le falemaʻi, ona oʻo mai loa lea o se faʻasologa vave mai le faleoloa i le initaneti.

Eseesega o le masani lelei ma Freestyle Libre

O le mea moni, o nei mea e lua masini eseese. Muamua, o mataupu faavae o la latou galuega e eseese. Freestyle libre o se taugata e le o osofaia, o lona tau e tusa ma le 400 kupita O se masini faʻapitoa e faapipiiina i le tino o le tagata, lea e galue mo le 2 vaiaso. Ina ia faia se auʻiliʻiliga, faigofie lava ona aumaia le masini i le masini.

O le masini e mafai ona fuaina le suka i taimi uma, i taimi uma minute. O le mea lea, o le taimi o le hyperglycemia e le mafai ona misia. E le gata i lea, o lenei masini e laveaʻi ai taunuuga o iloiloga uma mo le 3 masina mulimuli.


Iloiloga a tagata

O se tasi o taʻiala e le mafai ona faʻaaogaina le iloiloga o le tagata e toe iloilo. O le mataupu faavae o le upu tautala, e masani ona avea ma faasalalauga sili ona lelei.

Freestyle Optimum o se glucometer masani i le vaega o mea taugofie mo le siakiina o le toto ma le tino o le ketones. O le masini lava ia e taugofie, o le suʻeina o fasipepa aua e faʻatau atu ile tau tutusa. E mafai ona e faʻamaopoopoina le masini ma se komepiuta, faʻaalia fua faʻataʻitaʻi, ma teu mea e sili atu ma le fa selau i le mafaufau.

Ituaiga suega Accu Chek Asset: ola ola ma faatonuga mo le faaaogaina

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

I le faʻatauina o le Accu Chek Active, Accu Chek Active New glucometer ma faʻataʻitaʻiga uma a le Glukotrend series mai le tagata lauiloa German o Roche Diagnostics GmbH, e tatau ona e faʻatau faʻatau ni faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona faia se suʻega toto mo le suka toto.

Faʻalagolago i le masani ona faʻataʻitaʻiina e le tagata maʻi le toto, e tatau ona e fuaina le numera manaʻomia ole vaega o suʻega. Faʻatasi ai ma le maʻisuka o le ituaiga muamua poʻo le lua, o le faʻaaogaina i aso taitasi o se glucometer e manaʻomia.

Afai e te fuafuaina e faia se suʻega suka i aso uma i le tele o taimi i le aso, e fautuaina e faʻatau vave loa se pusa tele o le 100 fasi pepa i se seti. Faatasi ai ma le le masani ona faʻaaogaina le masini, e mafai ona e faʻatauina se seti o le 50 suʻega suega, o le tau e lua taimi e maualalo ai.

Togi o Suʻega

O le Accu Chek Active Test Test Kit e aofia ai:

  1. E tasi le mataupu ma le 50 suega suega,
  2. Faʻaogaina le fasipepa
  3. Faatonuga mo le faaaogaina.

O le tau o le siakiina o Accu Chek Asset i le aofaiga o le 50 fasi vaega e tusa ma le 900 rubles. E mafai ona teuina ni fasi pipi mo le 18 masina mai le aso o gaosiga ua faʻasinoina i luga o le afifi. A maeʻa ona tatala le pipili, e mafai ona faʻaaogaina fasi pepa suʻesuʻe i le aso atoa.

Accu Chek O pepa o suʻega mita o glucose e faʻamaonia mo le faʻatau atu i Rusia. E mafai ona faʻatau i latou i se faleoloa faapitoa, fale talavai poʻo le faleoloa i le initaneti.

E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga o Accu Chek Asset e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se glucometer, pe a le o latalata mai le masini, ma e manaʻomia lou siakiina vave o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I lenei tulaga, pe a uma ona faʻaaoga se mataʻu o le toto, e valiina se vaega faapitoa i se tasi lanu pe a maeʻa ni nai sekone. O le taua o le au o loo maua mai i luga o le afifiina o fasi siaki. Ae ui i lea, o lenei metotia o se faʻataʻitaʻiga ma e le mafai ona faʻamaonia le taua tonu.

E faʻapefea ona faʻaaoga pulu sikola

Aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga a le Accu Chek Active test, e tatau ona e mautinoa o le aso e muta ai ua faʻaalia ile afifiina o loʻo tumau pea. Ina ia mafai ona faʻatau oloa e leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e talosaga mo na o latou faʻatau i luga o vaega faʻatatau o le faʻatau.

  • Ae e te leʻi suʻeina lou toto mo le suka toto, e tatau ona fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo.
  • Ma le isi, liliu i luga le mita ma faʻapipiʻi le fasi siaki i le masini.
  • O se tamai puncture ua faia i luga o le tamailima ma le fesoasoani a se peni tui. Ina ia faʻaleleia le toto, e fautuaina e faʻamalolo lou tamatamaʻilima.
  • A uma ona faʻaalia le faʻagaloga o le toto i luga o le lau o le mita, e mafai ona e amata faʻaaoga le toto i le vaega o le suʻega. I lenei tulaga, e le mafai ona e fefe e paʻi i le vaega o suʻega.
  • E leai se mea e tatau ona taumafai e tui mai le tamatamailima pei o le toto, pe a mafai ai, ina ia maua ai ni fua saʻo o faitauga o le kulukose toto, naʻo le 2 μl toto e manaʻomia. O se mataua o le toto e tatau ona tuʻuina ma le faʻaeteete i le lanu lanu ua faailogaina i le vaega o le suʻega.
  • E lima sekone pe a uma ona faʻaaoga le toto i le vaega o le suʻega, o le fua o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga. E otometi lava ona teuina faʻamatalaga i le mafaufau o le masini ma se faailoga taimi ma aso. Afai e te faʻaaoga se mataʻu o le toto ma se faʻasolosolo o le siaki, e mafai ona maua auiliiliga pe a maeʻa le valu sekone.

Ina ia puipuia Accu Chek Pepa o suega galue mai le leiloa o latou gaioiga, ia tapunia le tapuni kululu pe a uma le suʻega. Taofi le pusa i se mea matutu ma pouliuli, aloese mai le susulu o le la.

E taʻitasi faʻasologa o le suʻega e faʻaaogaina ma se faʻasologa faʻasologa o loʻo aofia ai i le pusa. Ina ia siaki le masini o le masini, e tatau ona faatusatusa le numera o loo faailoaina i luga o le pusa faatasi ai ma seti numera o loo faaalia i le mita mita.

Afai ua maeʻa le aso e muta ai le suʻega, o le mita o le a lipotia lenei mea i se leo faʻalogo faapitoa. I lenei tulaga, e tatau ona sui le fasi siaki ma se mea fou, aua o le a maeʻa le paʻu e ono faʻaalia ai le le saʻo o iuga o suʻega.

FreeStyle Optium Glucometer Faʻamatalaga Vaaiga Aoao

Glucometer FreeStyle Optium (Freestyle Optimum) na faia e le kamupani Amerika o Abbott Diabetes Care. O se taitai o le lalolagi i le gaosiga o masini tekonolosi ua fuafuaina e fesoasoani ai i tagata e maua i le maʻisuka.

O le faʻataʻitaʻiga e lua ona faamoemoega: fuaina o le maualuga o suka ma ketones, e faʻaaoga ai le 2 ituaiga o fasi siaki.

O le tagata fai-fale na faʻaalia faailoilo leo e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaoga le masini.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

I le taimi muamua, o lenei mamanu sa lauiloa o Optium Xceed (Optium Exid).

Tuua Lau Faamatalaga