Glyclazide: faatonuga mo le faʻaogaina, tau, faʻamaonia ma analogues Diabeton ma Metformin

Gliclazide * + Metformin * (Gliclazide * + Metformin *) - O le sui o le hypoglycemous oral, o se sulfonylurea derivative o le tupulaga lona lua. Faʻatupulaia le pulefaʻatasia o le inisalini e ala i seta o le pancreas. Faateleina le lagona o le gasegase o le tino i le inisalini. O le mea moni lava, e faaosofia ai le gaioiga o enzymes intracellular (aemaise lava, muscle glycogen synthetase). Faʻaitiitia le taimi vavalalata mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le inisinia. Faʻafouina le amataga o le faʻamalosia o le inisalini, faʻaititia le maualuga o le hyperglycemia.

O le Glyclazide e faʻaitiitia ai le taliaina o le platelet ma le faʻaputuina, faʻagesegeseina le atinaʻeina o se thrombus oleietal, ma faʻalautele ai le fibrinolytic vascular activity. Faʻataʻitinoina le mafai ona ola. E iai mea e tetee i atherogenic: e maualalo ai le maualuga o le cholesterol (Ch) ma le LDL-C i le toto, faʻateleina le maualuga o le HDL-C ma faʻaititia ai foi le numera o faʻamalolo saoloto. E taofia le atinaʻe o microthrombosis ma le atherosclerosis. Faaleleia microcirculation. Faʻasaʻitia le faʻapitoa o le gasegase i le adrenaline.

Faʻatasi ai ma le nephropathy o le maʻisuka ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le gliclazide, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le proteinuria e matauina.

Lisi o analogues


Faiga faʻapolopolo (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
Gliclazide * + Metformin * (Gliclazide * + Metformin *)
Glimecomb
40mg + 500mg Numera 60 tab (Akrikhin HFC OJSC (Rusia)544.70

Mataupu taua

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai
I le falemaʻi, o fualaau oona e masani ona vaeluaina i upu tutusa ma analogues. O le fausaga o synonyms e aofia ai le tasi poo le sili atu foʻi o vailaʻau faʻasaina tutusa e maua ai le togafitiga faʻapitoa i le tino. O analogs e faʻaaogaina vailaʻau e aofia ai vailaau faʻasaina eseese, ae fuafua mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa.

Eseesega i le va o vailaʻau faʻamaʻi ma siama
O faʻamaʻi pipisi e afua mai i siama, siama, sigi ma protozooa. O le gasegase o faʻamaʻi e mafua mai i siama ma siama e masani ona tutusa. Ae peitai, o le iloa o le mafuaʻaga o le faamai o lona uiga o le filifilia o togafitiga saʻo lea o le a fesoasoani i le vave ona feagai ma le malaise ma o le a le afaina ai le tamaitiiti.

O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malulu masani
O nisi tagata e masani i se tulaga e masani ona maʻi le tamaitiiti ma umi se taimi ona o se malulu masani. Mātua e ave o ia i fomaʻi, suʻe suʻega, faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le iʻuga, ua uma ona faʻamaonia le tamaititi i le fomaʻi maʻi e masani ona maʻi. O mafuaʻaga moni o faʻalavelave faʻamaʻi faʻafuaseʻi e leʻo iloa.

Urology: togafitiga o le gasegase chlamydial
O le chlamydial oththritis e tele lava ina maua i le galuega a se urologist. E mafua mai i le parasite intracellular Chlamidia trachomatis, o loʻo i ai meatotino o siama ma faʻamaʻi, lea e masani ona manaʻomia ai togafitiga faʻasaʻi umi mo le togafitiga o le antibacterial. E mafai ona mafua ai le lūlūina o le urethra i le tane ma le fafine.

Le faʻaalia o le maʻi ma togafitiga?


O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka e mafai ona mafua i patho autu o le seneturi luasefulu ma le tasi. O le auala faʻaonaponei o le olaga, o le faʻasolosolo vave ma le atuatuvale, galuega le galue faatasi ma meaai le lelei e avea ma mafuaaga autu mo lona atiina ae.

Togafitiga o le togafitiga o togafitiga e aofia ai le faʻaaogaina o togafitiga faigata, o vailaʻau faʻapitoa ma se taumafa malosi e nofo ai nofoaga taua. E tatau ona maitauina e mafai e se tagata ona ave vailaʻau i le tele e tatau ai, ae aunoa ma se togafitiga, o le a le mafai ona faia se mea lelei.

O vailaau filifilia lelei o le a fesoasoani i le maʻisuka ia ola i se soifuaga atoa ma aloese ai mai ni faʻafitauli.

O masini uma e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa e mafai ona vaevaeina i vaega nei:

  1. Pills e faaosofia ai le paʻu.
  2. Fualaau faʻasaina e faʻaaogaina ai le malosi o le insulin i le kulukose. O lea ituaiga maʻi e masani lava ona tupu i tagata ei ai le maʻisuka ituaiga 2 ma o se faʻaaliga o le le mautonu o le tino ile hormone e maua mai e le pancreas.
  3. Vailaʻau faʻapitoa e aofia ai le vailaʻau. Ona o lenei vaega malosi, o loʻo i ai le faʻalavelaveina o le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le inumaga.

O le fuainumera o vailaʻau o loʻo i ai se aoga aoga ile normalization o le pancreas e aofia ai fualaau mai le vaega o sulfonylureas ma gaʻo.

O aʻafiaga faʻapitoa e tupu i lalo o le faʻaosofiaga o faʻafefe. O vailaʻau e faʻaleagaina ai le faʻamaoniga o le inisalini o faʻamalositino e faʻavae i metformin poʻo thiazolinedione.

O le mea e sili ona lelei mo tagata maʻi taitoatasi e mafai ona faʻamoemoeina e le fomaʻi i luga o le faʻavae o le falemaʻi ma uiga taʻitasi o le maʻi.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa o se fomaʻi

O le vailaau oona Gliclazide ua leva ona faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 i le taimi faʻatasi ma se togafitiga e faʻataʻitaʻi e se fomaʻi.

Ole fualaau faasaina e le gata ina faʻamaonia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ae fesoasoani foi e faʻaitiitia le mamafa o le mamafa, lea e sili ona taua mo tagata ei ai lenei faʻamautinoaga.

I le taimi nei, o isi vaega o fualaau faasaina ua faailoaina foi.

Ua faʻamaonia le saienisi e mafai e se tagata ona ave Glyclazide 80 mg e ausia sini nei:

  • Fesoasoani e puipuia le faiʻai mai le le mautonu, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina ana sini faʻasolosolo mo le faʻamaʻi o Alzheimer.
  • E afaina tele ai le tulaga o vaa ma faʻa. O le mea lea, faatasi ai ma le fesoasoani a fomaʻi, o le atiaʻe o le atherosclerosis, le atoatoa o le loto, toto maualuga, fuafuaina o vascular calcification e mafai ona puipuia.
  • Faʻaitiitia le ono mafai ona maua i le kanesa.
  • O loʻo galue malosi e faʻaleleia le tulaga gafatia o tane oe na faʻalavelaveina ona o le tele o faʻamaʻi matutua.
  • E faʻaitiitia ai le atinaʻe o le osteoporosis ma le maʻisuka. Ole fomaʻi masani e masani ona aafia ai tamaitai pe a maeʻa le misa, ona o loʻo i ai se faʻaitiitia o le homone - estrogen.
  • Faʻamaonia le lelei o le vevela.
  • O loʻo faʻaalia ai se galuega puipuia e faʻatatau i le faʻaleleia o le tino.

O le fualaau oona Glyclazide o loʻo faʻaaoga lelei e faʻaitiitia ai le toto suka. I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o faʻamaoniga e tupu e le gata i le maeʻa o le taumafataga autu, ae faʻatagaina foi oe e faʻaititia le tulaga maualuga. O le vaega autu o meaʻai e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu le gaosia o le inisalini e le pancreas, lea e afaina ai le tino ma e le faʻaosofia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia. I le faaopoopo atu i ai, o aʻafiaga lelei e aʻafia ai:

  1. le faʻaitiitia o le hyperinsulinomy,
  2. sili ona lelei mo le gau o le mamafa,
  3. faaitiitia le lamatiaga o le faatupuina o faamaʻi o le cardiovascular system,
  4. lelei e afaina ai le lipid metabolism i le tino,
  5. faʻaitiitia le faʻamaʻiina o gaʻo,
  6. faaitiitia tulaga maualuga o le cholesterol leaga,
  7. faaitiitia le lamatiaga o le maʻi o le maʻisuka,

E fesoasoani e faʻaitiitia ai triglycerides.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le vailaʻau o le gliclazide ua naʻo le togafitiga o tagata matutua e faʻamaonia, ma o se laupepa tuʻufaʻatasia.

E tatau ona fai se vailaʻau faʻapitoa i lalo ole taʻiala ma le vaavaaiga a le fomaʻi auai. Gliclazide faatonuga mo le faʻaogaina o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i vailaau ma puipuiga.

O vailaʻau faʻatau e mafai ona faʻatauina i faleoloa o le aai i gaioiga nei:

  • 30 mg o mea galue malosi i totonu o le tasi maa,
  • 60 mg o meafaigaluega gaosi
  • 80 mg

E faʻatatau i le tui, o tulafono mo le tagofia o fualaau faasaina o le a faalagolago. O se togafitiga o togafitiga e faʻamatalaina i tui e faʻagasolo mai le ata lautele o falemaʻi o le faʻamaʻi ma uiga taʻitasi o le tino o le maʻi.

O le faailoga autu e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia se fualaau o le maualuga o le kulukose i le toto ma le vaega mamafa o le maʻi. Ole fua ole aso e le tatau ona silia le 120 mg o le mea autu.

I lenei tulaga, o le uluai togafitiga e tatau ona amataina i fua o le 30 po o le 60 mg. O pusa e tatau ona inu i lea aso ma lea aso, sili atu i le taeao. Afai, i ni tulaga faapitoa, ua misi fualaau, e leai se manaʻoga e faʻaleleia le isi togi. E le gata i lea, o faatonuga aloaia e faapea o le faateleina o le aoga e tatau pe a ma le masina talu ona amata le togafitiga.

O se tuusaunoaga o tagata gasegase, pe a maeʻa le lua vaiaso, e le o maitauina lelei lelei ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e masani lava i luga ae o faailo masani. Ma, ina ia maua le iuga aupito lelei, e mafai e le fomaʻi ona filifili e faʻatele le fualaau.

O le tagofia o lenei vailaʻau, e tatau ona faʻaauau pea le mataʻituina o fua o le suka toto ina ia le tupu ai le hypoglycemia. Ina ia mafai ona maua se lelei sili atu mai le aveina o vailaau, e masani lava o le togafitiga togafitiga e faaopoopo i ai fualaau faasaina nei:

  • sulfonylurea meaola,
  • Glyclazide Metformin,
  • inisalini
  • inhibitors
  • thiazolidione mea e maua.

Faʻalagolago i le kamupani gaosi oloa gaosi, o le tau o Gliclazide e mafai ona fesuisuiai. O a latou tau e mafai foi ona aʻafia i le tui o le vailaʻau (30 mg, 60 mg poʻo le 80 mg).

O le tele o suʻega faʻapitoa e faʻaalia ai le maua ma le maualuga o le lelei o laupepa.

O a ni aʻafiaga leaga e mafai ona tutupu ao ave le fualaau faasaina?


O togafitiga ma togafitiga faʻatasi ma Glyclazide e tatau ona tupu i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

E le taliaina le ave o vailaau i inumaga e sili atu i fautuaga a le fomaʻi, poʻo le fesootaʻi ma isi laʻau na filifilia e le tagata maʻi.

O le metotia o le talosaga ma metotia o loʻo faʻaalia i faatonuga mai le kamupanī.

O le le lelei o le puleaina o vailaau e mafai ona mafua ai le tele o aʻafiaga, o le a matala le tulaga matautia o le fualaau mo le tino o le tagata.

O faʻamatalaga le lelei o le fualaau faʻatau e aofia ai mea nei:

  1. Faʻafitauli faʻaogafiti, lea e mafai ona o mai faatasi ma le pala, tiga i le manava po o le manava.
  2. O se taimi le lelei o le uamea i le gutu e ono aliali mai pe a uma ona faʻafefiloi.
  3. O se lagona malosi o le fiaaai.
  4. Naua ma vili.
  5. O le faʻaalia o faʻamaʻi faʻafitauli i se tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.
  6. Tesea ma le ulu.
  7. E eseese faʻavevesi i luga o le paʻu, afaina poʻo le fulafula o le tino.
  8. Faʻasalaga o totoga o faʻaaliga.
  9. Le foliga mai o le hypoglycemia.
  10. Le atinaʻeina o le lactic acidosis.
  11. Meemasiliia anaemia.

I le avea ai o se tulafono, o nei uiga e mou atu pe a uma ona taofia le fualaau faasaina. E tatau foi ona maitauina o le sese ma metotia o fualaau faasaina e mafai ona oo atu ai i le hypoglycemia matautia.

O afea e faʻasaina ai vailaʻau?

O le vailaau faʻasaina ei ai se lisi iloga o faʻasolega mo lona faʻaaogaina. O le mafuaaga lena, ao lei amataina se togafitiga, e tatau ona e faitauina ma le totoa faatonuga.

Afai ei ai ni aʻafiaga leaga e tutupu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ma talanoaina nisi gaioiga e uiga i le aveina o vailaʻau.

E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le i ai o mea nei ma faʻamaʻi:

  • Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1, o tagata maʻi o le insulin.
  • O le atinaʻe o le ketoacidosis, o se coma poʻo se tuaa o se ituaiga maʻi suka.
  • O togafitiga ogaoga faʻapitoa i gaʻo po o le ate, faʻapea foʻi ma le i ai o le le atoatoa.
  • O nisi o faʻamaʻi o le gasegase, faʻapea foʻi ma taimi e tutupu ai le manava.
  • O faʻamaʻi o le fatu cardiovascular, o le fatu le fatu, poʻo le faʻaleagaina o le myocardial.
  • Le atinaʻeina o le faʻamaʻi na afua mai i faʻafitauli eseese.
  • Tatalo lata mai ma manua.
  • I le afiafi ma le maeʻa o nisi suʻesuʻega faʻamaʻi. E aofia ai ma le leitio, talu ai e faʻaaogaina se sui soʻotaga ma le iodine.
  • Lactic acidosis
  • Le faʻaaloalo po o le faʻaaloalo i le tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau,
  • I le i ai o le faʻamala,
  • Faʻaaoga faʻatasi o miconazole.

O teine ​​ma fafine fananau i le taimi o le lactation e faʻasaina mai le tagofia o le metformin, ona o faafitauli eseese i le masani ai o le atinaʻe o le tamaititi. Faatasi ai ma se manaoga faanatinati mo fualaau, e tatau i se tamaitai ona taofia le fafagaina o susu.

E le gata i lea, o tamaiti ei lalo ifo o le sefuluvalu tausaga e lamatia.

E mafai ona suia le vailaʻau i isi vailaʻau?


O le fualaau oona Gliclazide, e pei ona molimauina e le suʻega o maʻi, e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi ma e lelei le faʻaitiitia o le suka.

O le tau masani e tusa ma le 135 rubles.

E i ai tulaga pe a manaʻomia se sui o lenei vailaʻau. I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia ni analogues Gliclazide poʻo ni upu tutusa e ofo atu e le maketi o falemaʻi.

I le taimi nei, o loʻo i ai ni sui mo le fualaau faasaina:

O le maʻi suka e aʻafia i le vaega o le lua-augatupulaga sulfonylureas. O faʻataʻitaʻiga faafomaʻi e iloa ai afai e te ave le Diabeton mo le lua tausaga, e leai se atinaʻeina o le inisalini i maʻi.

I lona tuufaatasiga, o le maʻisuka o se mea tutusa lelei o laupepa Gliclazide. O le metotia o le puleaina o fualaau faasaina e faalagolago lea i uiga patino o le tagata maʻi. I le avea ai o se tulafono, e tasi pe lua laulau i le aso. O le tau o le maʻisuka e 330 rubles mo le 30 papa.

Metformin - o se vailaʻau mai le vasega o biguanides, lea e faʻaaoga lelei i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le mea autu autu o le vailaʻau o le metformin hydrochloride. O le tau o falemaʻi e 250 gaʻo.

Glidiab o se vailaʻau o le hypoglycemics e aofia ai le 80 mg o le mea galue. O le tau aofaʻiga o maketi o le 140 rubles i le pusa (60 pusa).

Diabefarm o se fualaau faasaina lea e faʻaaoga lelei i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le tau o lenei fualaau faasaina e 120 rubles. O le vitio i lenei tusiga o loʻo taʻu mai ai le togafitia o le maʻisuka i fualaau faasaina.

Tuua Lau Faamatalaga