Lemu type 2 maʻisuka: e mafai ona ou 'ai, faasinomaga faʻapitoa

O loʻu mamafa na faapitoa lava le atuatuvale, Sa tusa ma le 3 o le au fagatuaga tuufaatasia, e 92kg.

E faʻapefea ona aveese le mamafa o le mamafa? Faʻafefea ona feagai ma suiga o le hormonal ma le gaʻo? Ae leai se mea e leaga pe talavou i se tagata e pei o lona faatusa.

Ae o le a le mea e fai e leiloa ai le mamafa? Lasiga liposuction taotoga? Na ou iloa - e le itiiti ifo i le 5 afe tālā. Faʻamatalaga o masini - LPG massage, cavitation, faʻaliliuina RF, myostimulation? Aititi tau taugofie - o le tau e totogi mai le 80,000 rubles ma se tagata fai meaʻai. E mafai lava ona e taumafai e tamoe i luga o se lapisi, i le itu o le valea.

Ma afea e maua ai i taimi uma? Ioe ma e taugata tele lava. Ae maise lava i le taimi nei. O le mea lea, mo au lava ia, sa ou filifilia se isi metotia.

O le faʻalavelave i le faʻaaogaina o fualaau aina o le mea moni o se allergy i fualaau suamalie (o latou faʻaogalave faʻapitoa).

E tusa lava pe le talafeagai le tulaga lea pe a 'ai saʻo lemoni, e le tatau i se tasi ona faʻaosoosoina lona tupuga, mulimuli i le faʻasaoina o se lagona i le taumafaina. E leai se mea e tatau ona e manatu ai o le 'aiina o nei fua e mafai atoatoa ona faʻaumatia le maʻisuka mai le tino - sei vagana ua ausia meaʻai ma lava togafitiga talafeagai, o le soifua manuia e mafai ona mausali.

O le lapataiga o le teenaina o leona po o le faʻatapulaʻaina o latou taumafa i le i ai o le faʻaleagaina poʻo le afaina i luga o le mucous membranes o le gastrointestinal tract.

A leai, e mafai ona taʻitaʻia i:

  • i totonu o le faʻalavelave - i le tupuga poʻo le faʻateleina o le manava,
  • i totonu o le manava ma duodenum - e faʻaleaga atili ai le mai le ulcers,
  • i totonu o tamai togafiti - i la latou gasegase faʻapitoa i foliga o le manava,
  • i totonu o le kolone - i le tele o feeseeseaiga feoai ma le masaniga masani.

O le mea lautele, o le 'ai o nei fualaau aina poʻo le inu o le sua i fua talafeagai (1 fualaau i le aso) e taʻitaʻia uma ai le ituaiga I ma le maʻisuka II ile:

  • faaitiitia le maualuga o le suka,
  • le le lava o le toto maualuga i le tofotofoina o mamafa,
  • ausia o se aʻafiaga e faʻaleagaina ai (e aofia ai le faʻamalosia vave o le faʻaleagaina o le fefaʻatauaiga ma le toe faʻafouina),
  • faatoaagaina o le aveeseina o toxins ma toxins mai le tino (faatasi ai ma le faateleina o le galue galue, lagona ma le soifua maloloina i le aso atoa),
  • faʻamalosi le maualuga o le puipuiga mai faʻamaʻi pipisi ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le tino,
  • faʻagasologaina o metabolic processes (faʻatasi ai ma se aafiaga lelei i le gout ma tulaga talitutusa).

Vitio mai Dr. Malysheva:

O le faʻaaogaina o lemoni i le maʻisuka ituaiga II e le o se togafitiga moni o le upu, aua e le afaina ai le faavae o le maʻi, ona mafuaaga. O le mea lea, e le o se panacea, ae na o se tasi o auala e faʻamautuina ai le gaosiga o le gaʻo ma le faʻamaʻoina o le gasegase (tino) ona o gasegase, e aunoa ma le suia o togafitiga faʻatau togafitiga.

E mafai ona faʻaaoga uma le lemoni atoa ma lona sua (po o le sua sua suamalie):

Lemoni ma le maʻisuka ituaiga 2: mafai pe leai foi, faʻasaʻo

Ina ia lelei le pulea o le maʻisuka ma aloese mai faʻalavelave, e tatau ona e faʻamauauina pea le gaʻo meaʻai i meaai, e aofia ai fua, o le tele o ia mea ei ai se faasinomaga maualuga ma mafai ona vave faʻavave le kulukose toto. Lemon o se tasi o nai tuusaunoaga, sei vagana ai currants uliuli e mafai ona tauva ai. Ma i le amanaia o le taimi e maua ai ma le teuina, o lenei citrus o le a leai se tutusa.

O le laumei e sili ona maitauina ma se aofaiga tele o le acid ascorbic - o le antioxidant sili lea ona malosi e faʻamavae faʻamalolo saoloto ma e aʻafia ai le aveesea o le tino o toxins. I le tautala e uiga i aogā o lemoni, e le mafai e se tasi ona le amanaiaina le tele o fualaau a tagata ma lona auai, lea e fesoasoani i le maʻisuka ia lagona le lelei.

Atonu o le aoga sili o le lemoni o le Vitamin C. 100 g o lenei fualaau e aofia ai le 40 mg, o le masani i aso taitasi mo tamaitai e 75 g, mo tane - 90 g. O le mea lea, e tasi le lemoni tele e lava le atoatoa e manaomia ai le vaitamini.

O le maʻisuka o le mafuaʻaga lea o le toeitiiti 80% o tafaoga uma ma toesega. 7 mai le 10 tagata e maliliu ona o le pisa o fatu o le fatu po o le faiʻai. E toetoe lava o mataupu uma, o le mafuaʻaga mo lenei faʻamoemoe matautia e tutusa lava - maualuga le toto suka.

E mafai ma e tatau ona tuʻituʻi le suka, pe leai se mea. Ae e le fofoina ai le faʻamaʻi, ae naʻo le fesoasoani e tau ai le suʻesuʻega, ae le o le mafuaaga o le maʻi.

Na pau lava le vailaʻau e fautuaina aloaia mo le maʻisuka ma faʻaaogaina e endocrinologists i la latou galuega o le Ji Dao o le maʻi suka.

Le aoga o fualaau faasaina, fuafua e tusa ai ma le auala masani (o le numera o tagata gasegase na toe malosi i le numera o tagata gasegase i le vaega o le 100 tagata na togafitia togafitiga) o:

  • Tulaga masani o le suka - 95%
  • Faʻaitiitia o vein thrombosis - 70%
  • Faʻamamaina o se fatu malosi - 90%
  • Aveesea o le toto maualuga - 92%
  • Vigor i le ao, faaleleia le moe i le po - 97%

O Ji Dao e gaosia oloa e le o se pisinisi faapisinisi ma e faatupeina e le setete. O le mea lea, o nei tagata nofomau uma e maua le avanoa e maua ai le vailaau i le 50% le tau.

Masalo e iloa e tagata uma le aʻafiaga o aʻafiaga saoloto i luga o le tino. O nei meaola o loʻo i ai eletise e le totogia e saili e faʻaleleia mo le le lava ma nono mai mai isi meaola. I tagata soifua maloloina, o tuusaʻo saoloto e tusa ma le 5%; latou te le mafai ona faia se aafiaga taua i le faagasologa o gaioiga i totonu o masini. Ona o le faʻafitauli o le maʻisuka i le maʻisuka, o le a sili atu ona lautele, i le faasologa, o le numera o manuʻa na mafua ai latou ua faateleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e aʻafia mole molelaʻau o le membrane, e mafai ona tupu le mumū, ma ono faʻaitiitia le lagona o le inisalini. Ole faʻaleagaina o le popole ma le puipuia ole tino e vave faʻavaveina ai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka.

O le autu o le vailaʻau C i totonu oo tatou tino o le antioxidant. I fafo atu o le taamilosaga o le molecule, o loʻo i ai ni eletise saoloto, e le o ni palota eletise, lea e mafai ona vavalalata saʻo ai aʻafia ma le puipuia o latou aʻafiaga leaga. Mo tagata mamai e maua i le maʻisuka ma le le lava o le inisalini poʻo le malosi o le inisalini, e fautuaina le faaluaina o le taumafa o le vitamini C, talu ai o le tele o ia mea e faʻaaluina i faiga faʻavae.

I le faʻaopopo atu i le faʻaaogaina o le antioxidants, o lemoni e maua i le maʻisuka e mafai ona:

  1. Faʻaitiitia le cholesterol e ala i le faʻagaoioia o lona liua e faʻaaogaina ai meaʻai.
  2. Faʻalūlū le faʻaleleia o suga ona o mea o loʻo i le pectin i le lemoni, o se vailaʻau e tutusa ma le fiber.
  3. Faaitiitia le maualuga o le hemoglobin glycated - o le faailoga autu o le taui umi mo le maʻisuka.
  4. Faʻaauau pea le faʻamaʻiina e ala i le auai o le acid ascorbic i le faʻasologa o fesoʻotaʻiga.
  5. Faʻateleina le maualuga o le hemoglobin e ala i le faʻaleleia o le faʻaaogaina o le uʻu
  6. Faaitiitia le lamatiaga o ni faafitauli ogaoga o le maʻisuka ona o le i ai o le pailani i le lemon, lea e faatonutonu ai le paleni-faavae ma le vai i le tino.
  7. Faʻaleleia atili le gaosiga o le porotini ona o le faateleina o le paʻu kenera i lemoni.

O le mea lea, o le tali i le fesili pe ono mafai ona 'ai le lemoni i le maʻisuka e le manino - e mafai ma e tatau foi. Lemoni ma le ituaiga 2 maʻisuka ua maeʻa lelei atoatoa; o fua o fualaʻau e faatagaina e aunoa ma ni tapulaa. Afai o le suka e masani ona sili atu le maualuga nai lo le masani, e tatau ona faatapulaa lemoni ona o le faateleina o le lamatiaga o le ketoacidosis, ae e oo lava i lenei tulaga, o le paʻu i le lauti e le afaina.

Faamatalaga faaopoopo:

E faʻafefea ona tupu lemoni. Ata

O le tele o taimi, i vaifofo a tagata mo le maʻisuka, o lemoni o loʻo tuʻufaʻatasia ma laʻau o loʻo i ai aʻafiaga e le faʻamaoni ma agamalu. E tatau ona tuʻuina atu i fua o le lemoni e le aʻafia i le togafitiga o le vevela, aua e faʻamafunaina le vailaʻau C.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oʻo ia Fepuari 12 mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

O nisi nei o:

O le tofo o lemoni e mafua mai i se vaega tele o le citric acid i totonu - e tusa ma le 7%. E tele lava i fua o loʻo i ai se faʻamaoniga e mafai ona lelei le suia o lemoni i le suka. E moni lenei faʻamatalaga pe afai o le citrus e naʻo le tofo, ma le aoga aoga.

O le mea moni lava o acid ascorbic ma citric eseʻese eseese, ma afai o faamanuiaga o le muamua e iloa aloaia i le lalolagi, ona o le lona lua ma le maʻisuka e leai se aoga. E le gata i lea, i lo tatou taimi, o le kulimi i totonu o taga e leʻo fesoʻotaʻi ma lemoni. E maua mai i le gaosiga e le biosynthesis mai le suka.

E le tatau ona faʻamaunuʻu Lemoni pe a faʻamaʻi le maʻisuka i faʻamaʻi nei:

  • o faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi,
  • gasegase gastrointestinal - gasegase oona, gastritis, colitis, duodenitis,
  • pancreatitis, e le gata i le tino ma le tumau,
  • fatu fatugao, pusa talo, vevela,
  • allergy i fualaau suamalie. Aua e te aʻafia i le leʻo i le taimi o le maitaga, aua le tuʻuina atu i tamaiti ei lalo ifo o le 3 tausaga, talu mai le taimi nei e sili atu le aʻafiaga o allergies,
  • hypersensitivity o le nifo lalata.

O se fuainumera tele o leona i le taimi e matautia e oʻo lava i se tagata soifua maloloina atoatoa. Ona o le maualuga o le eletise, faʻaleagaina o le mucous membranes o le gutu ma le manava, o loʻo maua ai i le gastrointestinal tract ia gaʻo.

Faitau le:

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Tusa 2 le maʻisuka faʻamalolo lemoni: togafiti o le maʻisuka ma le suamoni

O togafitiga o soʻo se ituaiga o maʻisuka e lautele. O le tagata gasegase ua faʻamatalaina vailaau talafeagai ma ua fautuaina se taumafa. O le tausisi i le taumafataga o le ki lea i le lelei o togafitiga.

Ina ia mafai ona avea togafitiga ma se meaʻai lelei, o le tagata maʻi e tatau ona eseese ma mauoa i vitamini. E tatau ona e filifilia meaai e maualalo i le suka. O tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatagaina e faʻaaoga uma fualaau suamalie, faʻapea foʻi le lemoni.

E fautuaina le laʻau mo le faʻaaogaina e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka o soo se ituaiga faʻamaʻi. O loʻo i ai sina suka ma, ona o lona tofo, e le mafai ona 'aina tele.

E le gata i lea, e aofia ai le tele o mea aoga, e aafia ai foi le maualuga o le suka i le toto. O le mea lea, e fautuaina e tagata fai meaʻai le maʻisuka e faʻalogo lelei i lenei fua.

O le elemoni o loʻo i ai le tele o mea taua, o mea taitasi e tulaga ese i lona lava ala. O le faʻamanuiaga mo le maʻisuka e naʻo luga o le pulupulu suamalie o le fomaʻi, ae faʻapea foʻi i luga o lana paʻu.

E tele mea aoga i totonu o le peel, e pei o le citric acids, acidic malic and other types of acid fruit.

E i ai so latou aoga aoga i le tino ma puipuia mai togafitiga.

Ua leva ona talitonuina o le lemoni e faʻapipiʻiina le tino o le tagata ma le malosi, ona o le maualalo o le kalori mea e aoga tele. Faatasi ai ma:

  • meaʻai meaai
  • vitamini A, B, C, faapea foi ma le vaitamini E,
  • macro- ma microelements,
  • pectin
  • polysaccharides
  • valivali mea.

O laumei e taunuu mai i faleoloa oa matou faleoloa o loʻo ola pea, o lea latou te maua ai se manogi susulu. Afai e te tago i laʻau mama, latou te maua le manogi suamalie ma le manogi manogi.

Taua! A 'ai le lemoni, mafaufau i le lamatiaga o meaʻai o meaʻai. E ui lava o lemoni mai fualaau uma o lenei ituaiga e le afaina ai se tali atu, ae e tatau lava ona faʻaaogaina i ni tapulaa faʻapulaʻa.

E le gata i lea, faatasi ai ma faamaʻi o le manava ma le gaogao, o le faʻaaogaina o lenei lapisi e mafai ona faateleina ai le maualuga o le eletise pe mafua ai foi le fatu.

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka ua fautuaina mo togafitiga ma le puipuia o maʻi fatu ma maʻi faʻavafesa, lea e mafua ai le maualuga o le cholesterol ma le fagu i totonu o vaa. Afai e te tago i le masani o le taumafa a itiiti mai ma le tasi le fua o lemoni i le aso, ona maeʻa lea ona e lagona lagona lelei nei:

  1. faʻateleina le faʻatinoga ma le manuia i aso uma,
  2. faateleina le faʻafitauli o maʻi
  3. faaitiitia le lamatia o le kanesa
  4. faʻasaga o le matua
  5. le aveesea o mea leaga mai le tino,
  6. faʻasologa masani
  7. vave faʻamaloloina o manua laiti ma fusi,
  8. aafiaga e tetee ai le inflammatory
  9. togafitiga faʻapitoa mo le gout, radiculitis

O le mea lelei lelei lea e maua e lelo o le mafai lea ona faʻaitiitia le maualuga o le suka i le tino.

Lemon ma le maʻisuka e sili atu ona faʻaopopo i le lauti. O le a ia aumaia le inu o se mea manaia suamalie. O se fasi keke o lemoni e mafai ona faaopoopo i le lauti faatasi ai ma le peel. E lelei le faaopoopo o fualaauʻai i iʻa po o aano o manufasi. O lenei mea e maua ai se tofo faapitoa i ipu.

O le maʻisuka e mafai ona 'aina le afa afa i le aso. Ae ui i lea, e le toatele o le a mafai ona faʻaaogaina sea ituaiga o fualaau faisua i le taimi, ona o lo latou tofo patino. O le mea lea, e sili atu le faaopoopo o le lemoni i ni ipu eseese.

O lea ituaiga tuufaatasiga o oloa e fesoasoani e faaitiitia ai le kulukose toto. Mo le kukaina, e te manaʻomia se fuamoa ma le sua o le sosolo e tasi. Somi le sua mai le lemon ma faʻafefiloi ma le fuamoa e tasi. O se pati e pei o se fuamoa ma le lemoni e tasi e fautuaina ina ia faʻaumatia i le taeao, tasi le itula ao lei faia se taumafataga.

O lenei paluga e fautuaina mo le tolu aso o le taeao i luga o se manava gaogao. O lenei fua e fesoasoani i le faʻasaʻoina o kulūkose i se taimi umi. A maea le masina, e fautuaina le toe faia pe a manaʻomia.

O le la ma le launiu ma lemoni o loʻo i ai foi le faʻaitiitia o le suka. Ina ia kuka ai, e tatau ona e 'ave le 20 kalama o launiu lanu ma selesele i le 200 ml o vai ua tunu. O le tea e tauanau mo le 2 itula, ma ua maeʻa ai le 200 ml o le sua o le tipolo

O le suka gaosia e faʻaaoga mo le maʻisuka ma faʻalavelave e fesootaʻi ma lenei faʻamaʻi. E manaʻomia lou faʻaaogaina 3 taimi i le aso mo le 50 ml. i le gasologa o le vaiaso.

I le maʻisuka ituaiga 2, e faʻaititia ai le suka, e mafai ona e faʻaaogaina se paluga o lemoni ma le uaina. Mo lea mea o le a e manaʻomia mea nei: o le tasi o lemoni matua, o le tele o cloves o le kālati ma le 1 kalama o le pepa mumu fou. Ae peitai, e taua le manatuaina o le ava malosi mo le maʻisuka e matua le fautuaina, o le mea lea e aoga ai le faʻafeiloaʻi ma le totoʻa o le fua.

E faʻafefiloi mea uma, ona liligi lea o le 200 ml o le uaina paʻepaʻe. O le faʻafefiloi atoa e vevela i se vevela ma mālūina. O lenei paluga e ave i totonu o le sipuni faatolu i le aso mo le 2 vaiaso.

Mo le maʻisuka, o se teuteuga mai le lanu o le a aoga. Fuga e faigofie tele. O le tasi lemoni e matua gaosia lelei faatasi ma le peel. A maeʻa lena, e tatau ona kukaina fualaau aina mo le lima minute ile vevela vevela. Ave le broth i le tele o taimi i le aso, pe a uma ona 'ai.

Mo le maʻisuka, e mafai ona e 'aina se paluga o lemoni, kalaka ma le meli. Mo le faia o lenei mea, o le kalama gaosi ua palu ma lemoni. O mea uma lava e toe faʻatoʻateleina. O ni nai sipuni o le meli e faʻaopoopoina i le faʻafefiloi maeʻa. O lenei "vailaau" e ave ma meaai 3-4 taimi i le aso.

E ese lava, matou te maitauina o le kalama i le maʻisuka ituaiga 2 o se isi oloa e iai ana lava fualaau, ma luga o itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e masani lelei ia i latou.

I le toesea o lemoni, e mafai ona suia e le acid citric. E mafai foi ona faʻaaogaina i le sauniuniga o teuteuga ma vailaʻau. Ina ia faaitiitia le suka, ua lava lea e faaitiitia ai le kalama o le citric acid i le 5 ml. vai. Ae ui i lea, ua faʻamaonia e fomaʻi o le suavai suamalie fou e aoga i le maʻisuka.

aganuʻu (15, 959364, 4599),

Laʻau o le Lemon type 2: o mea aoga ma tulafono faʻaaoga

Dieting o le ki i se togafitiga lelei mo soʻo se ituaiga o maʻisuka. Ua fautuaina le maʻisuka e 'ai fua o fualaʻau, aemaise lava le lemoni. O le fualaau aina e aofia ai le maualalo o le suka, o le tamaoaiga i le acid ascorbic ma isi vitamini, ma e maualalo le faasinomaga glycemic (25). Faʻafefea ma pe o le a le aofai e mafai ona faaaoga ai le lemoni mo le maʻisuka ituaiga 2?

O le lemoni o se fua uiga ese lea e le faateleina ai le suka toto ma e mauoa i vitamini, minerale ma isi mea aoga. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e fautuaina e faapea e le gata i le gaʻo ma le pulupulu o le fomaʻi, ae faʻapea foʻi ma lona faʻailoga. O le pulu e iai ni ituaiga o fualaau suamalie, mo se faataitaiga, malic ma le citric. Latou te faʻamalosi puipui a le tino.

Micro ma elemene elemene, pectin ma polysaccharides e aofia ai le lemoni, o loʻo aʻafia ai le faʻaaogaina o metabolic o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

  • Faʻaauau le puipuiga o le tino, aveesea le toxins mai le tino ma maua ai le aʻafiaga o le aʻafiaga. Talu ai ona o le faʻamalosia o le puipuiga, o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi o viral respiratory and influenza ua matuā faʻaitiitia.
  • Faʻafetai i lona aʻafiaga o aʻafiaga, o le fua e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le kanesa ma faʻateleina le toe faʻafoʻi.
  • Faʻateleina le faʻafouina o le tino. E fesoasoani lea i le faʻamalolo vave o manua, lea e matua taua lava mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.
  • E afaina ai le aoga o le cardiovascular system, e faʻaitiitia ai le cholesterol ma le lamatiaga ole maʻi fatu.

Ae ui i lea, o le lemoni e mafua ai se tali le lelei i nisi tulaga, e aofia ai:

  • allergy i fualaau suamalie,
  • manava poʻo maʻi manava,
  • pancreatitis
  • toso.

I le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona e faʻaaogaina le lemoni i soo se ituaiga. Faʻaopopo ni nai fualaau suamalie i lauti. O lenei mea o le a maua ai le inu o se manogi manaia ma se tofo faapitoa i le paʻi o le aloʻa. Faʻaaoga e avea o se faʻaopoopoga i aano o manufasi, iʻa po o fualaau faisua ina ia sili atu ona lelei ma maloloina.

Ina ia faʻamaonia le suka toto, faʻaaoga togafitiga faʻasoifua masani e aofia ai lemoni.

Ina ia saunia se pisapisaʻi togafitiga, faʻapipiʻi le sua o le lemoni e tasi ma fagogo i totonu o le susu. Faʻatasi le vai ma le moa moa ma faʻafefiloi lelei. Manatua se itula ao leʻi faia le taeao. O le faʻataʻitaʻiga e toe faia mo aso e tolu. O lea ituaiga o pusafana o le a faʻaititia le kulūkose mo se taimi umi.

Sulu 20 g lanu lanu moana ma le 200 ml o le vai inu ma tuʻu ai mo le lua itula. A maea le taimi atofaina, faaopoopo 200 ml o le sua o le tipolo. Fuafuaga o le taliaina - faatolu i le aso, 50 ml mo le vaiaso.

Faʻasalaina lelei le fualaau aina e tasi ma le vevela mo le lima minute i luga o le vevela vevela. Faaaoga se vailaau masani pe a uma ona 'aina se sipuni tele tolu taimi i le aso.

Ave le sosolo o le lemoni e tasi, 1 g pepa lanu mumu ma se lua o cloves o le kālati. Faʻafefiloi mea autu ma liligi le 200ml o le uaina. Fufulu le paluga ona malulu lea. Ave le vailaʻau mo le 1 tbsp. l tolu taimi i le aso mo le 2 vaiaso. Manatua le lamatiaga o le inuina o le ava malosi ma faʻaalia lenei togafitiga ma le faʻaeteete tele.

Ina ia faatumauina le toto toto masani, ave le 1 lemoni ma 7 cloves o le kalama. Faʻaliliu ia mea autu e ala i se mea e teu ai manu poo se mea e teu ai i totonu o se mea e gaosia. Faaopopo tolu teaspoons o le meli i le paluga ma faʻafefiloi. Faʻaaoga se vailaʻau faʻatau 1 teaspoon faʻi tolu i le aso ma 'ai.

O le kulimi o se fualaau maloloina lea e afaina ai le soifua maloloina o tagata mamaʻi i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. O le inu o lemoni faʻatasi ai ma mea taumafa ma le faʻaaogaina o fualaau oona e mafai ai e oe ona pulea le toto suka ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli.

Meaʻai ma Meaʻai - E Mafai Ona Ou 'aina Le Lemon mo le Maʻisuka?

E mafai ona ou 'ai lemoni mo le maʻisuka - Meaʻai ma Meaʻai

E tusa ai ma fuainumera, o le maʻisuka o se maʻi e masani ona taatele i tagata o Rusia ma e le gata. O lenei faʻamaʻi e aofia ai le tausisia atoatoa o le taumafataga tino, le teenaina o oloa e pei o suamalie ma nisi fua.

I le tautalagia o lemoni, e taua le matau vave o lona faʻaaoga mo le maʻisuka e le gata. Ae ui i lea, e faigata ona maua se tagata o le a "vavae" lemoni i kilokalama. O se mea manaia faapitoa e le mafai ai ona 'ai lenei fua i ni aofaiga tetele, lea e le mafai ona fai, mo se faataitaiga, e uiga i faʻi. O le mea moni, o le lemoni e aofia ai le maualalo o le suka - naʻo le 3 pasene.

O le maʻisuka ua taʻua o se faʻamaʻi e faigata ona togafitia. O le mea lea, e masani lava o se faʻaopoopoga i togafitiga faafomaʻi. Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga togafitiga masani tau togafitiga. O lemoni, ona o le pasene maualuga o mea oona, o loʻo faatatau i na togafitiga e mafai ona faʻaaogaina e le tele o fomaʻi masani e faʻafefe ai lenei maʻi. O le elemoni o loʻo aofia ai le tele o vitamini C ma o lenei mea e sili atu ona lelei le faʻamalosia o meatotino, lea e matua aoga tele mo se tino vaivai.

O se faamai e taua o le "maʻisuka", o se tulafono, e aumaia ai le faaletonu o le tino, ma o le taunuuga lea e amata ona mafatia ai le maʻi mai le gasegase, faapea foi ma isi faafitauli faaopoopo.

O na mea o lo o aofia ai i le lemoni, e mafai ona i ai se faʻamalosiaga malosi i luga o capillaries, lea e mafai ona fesoasoani i se vaega i le foia o le faafitauli i se faʻagasologa o le gataifale.

Tuua Lau Faamatalaga