Suʻega faʻafitauli faigata mo le maʻisuka

I lenei tusiga o le ae aʻoaʻo ai:

E iloa o le maʻisuka ei ai faafitauli i mata, fatugaʻo, neura, fatu, peitaʻi, e mafai ona maua se lisi umi lava. Ae o fea e faʻalavelave ai le galuega i le mea muamua? I le avea ai o se tulafono, i totonu o se tamaloa, o le maʻisuka e amata i le vaivai o le gafatia, e seasea ona faia e se endocrinologist lenei mataupu.

O le faaitiitia o le malosi po o le faaleagaina o erectile o le solia lea o le feusuaiga i alii ma le le mafai ona ausia pe tausia se fausaga talafeagai mo se faigaaiga atoatoa. O le faafitauli e avea ma se siama pe afai e tumau pe a ma le ono masina.

I le taimi muamua, o le upu "vaivai" na faʻaaoga e faʻaalia ai se tulaga, o lona uiga o le tino vaivai male e masani lava ona foliga mai o se faasalaga matautia. Talu mai le 1992, na filifili ai e taua lenei tulaga o le faaupuga "faʻaleagaga erectile."

Ina ia tali le fesili pe o le maʻisuka e aafia ai le malosi, matou te liliu atu i fuainumera aloaia.

Faatasi ai ma tagata mamaʻi uma e faʻaleagaina feusuaiga, o le tele o tane e maua i le maʻisuka e sili atu ma le 40%. O se mea taufaamatau o le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le malosi o loʻo faaauau pea ona faateleina i tagata mamaʻi ma le maʻisuka, ma e tusa ma le 70 mataupu fou mo 1000 tagata gasegase i le tausaga. I tagata soifua maloloina, o nei fuainumera e silia ma le afa o le tusa ma le 24-26 tagata i le tausaga.

O le mea e faanoanoa ai, o tausaga uma lava e feagai ai tamaʻi ma tausaga laiti ma faʻafitauli faapena. Ae o le tulaga e leai se faamoemoe?

E faapefea ona afaina le maʻisuka i le malosi o le tagata?

O le faifai pea o le atinaʻeina o le erectile i le maʻisuka e tuusaʻo tuusao, aemaise lava i luga o faʻafitauli matuia o le gasegase.

O le tele lava o taimi, e le afaina i le maʻisuka ituaiga 2 pe a:

  • leaga le taui ile maʻisuka
  • suauu toto e le pulea
  • solia o le gaʻo gaʻo.

I le faaopoopo atu i le "maʻisuka" faapitoa, e leai se tasi na te faʻailoa mea e masani ai i tagata uma e aʻafia ai galuega tau feusuaiga.

Laulau - Faʻatonu e Fesoasoani i le Faʻaititia o le Faʻafitauli

E le o faanatinati tagata e taʻu atu i le fomaʻi o latou faafitauli, e sili atu ma le 90% o latou e fiafia e ola faʻatasi ma le faʻamaʻi lemu.

I le taimi nei, o le toatele oi latou e mafai ona toe foi atu i se olaga vavalalata solo, aua i tausaga talu ai nei, ua amata ona agai i luma le vailaau i le foia o lenei faafitauli. Ae mo togafitiga manuia, e tatau ona faʻamautuina le mafuaʻaga tonu o le faʻafitauli, ia faia ni suʻesuʻega faʻaeseese o ituaiga eseese o le malosi. O lenei mea e manaʻomia ai se tagata ia onosaʻi, saʻo ma naunau e faʻamaeʻa tofiga uma ma suʻega.

Pe a suʻesuʻe pe faʻapefea ona aʻafia le maʻisuka i le malosi o se tamaloa, e tatau ona e mafaufau muamua:

  • aafiaga o le faamai,
  • le iai o faʻafitauli.

Afai e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faaitiitia o le malosi e mafai ona avea ma faailoga autu o le faamai, ona sosoo ai lea ma le maʻisuka ituaiga 1, o le solia o le tulafono e masani lava ona le tupu muamua mai i le lima tausaga mai le amataga o le maʻi.

I le taimi nei, o mafuaʻaga autu mo le aʻafia o le maʻisuka i luga o le malosi i alii e aofia ai mea nei:

  • mafaufauga mafaufau
  • microangiopathies,
  • endothelial dysmetabolism.

E le gata i lea, o le autū o le neuropathy e taua tele sona sao. O le mea e laki ai, e seasea lava, o le mea lea, e le o vavaeeseina e avea o se tasi mafuaaga o le faaitiitia o le feusuaiga i le maʻisuka.

Tomai faʻapitoa

Afai e leai se polyneuropathy, o suiga tetele i mata ma fatuga, ae foliga mai ua leai se faaletonu o le tino, o lona uiga o le natura mafaufau.

Na faitau e le alii talavou i tusitusiga sili ona lauiloa e uiga i taunuuga o le maʻisuka, na lava le faalogoina o "tagata malamalama" - ma fesootaʻi atu i lana uluai fausua, lea e mafai i soo se tagata maloloina, ma le maʻisuka.

O loʻo i ai le fefe i le faʻamoemoe o se toilalo fou, ma o le toe taumafai e toe faia, o le gauai uma lava e taulaʻi i lenei mea, ma o se taunuuga, o le tulaga mafaufau o le atinaʻeina o le faafitauli e faʻalauteleina.

I le amataga o le faʻaleagaina o le erectile, o le atuatuvale e tupu i se faʻaletonu poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o lona uiga, i le tulaga o le "le faʻamaoni" nai lo le "le mafai." O se taunuuga, o le faʻataunuʻuina o galuega feusuaʻiga i gaioiga mulimuli ane e faigata.

Microangiopathy

Suiga i tamai vaa - o capillaries - o le faavae o le maʻisuka uma. O ni faʻafitauli e mafua ai le faaleagaina o le maʻisuka i mata, fatuga, ma le fatu. O nei faʻafitauli ua lauiloa.

O suiga faapena e tupu i totonu o tino vevela, ma iloa ai le mafuaaga o le faʻaleagaina o feusuaiga.

O le fausaga o le tino o le tane

O se isi aʻafiaga le lelei e fai i le maualuga o le maualuga o le cholesterol o le "leaga", o le uiga foi o le maʻisuka.

Endothelial dysmetabolism

O le mafuaaga sili ona taua mo le atinaʻeina o le faaleagaina o erectile e fesoʻotai saʻo lava i le setete o le mumu-o le totonugalemu o totonu o vaa.

Fausaga o le vaa

I le taimi o le faaosofiaina o feusuaiga, o lipine lipothelial penile e maua ai le oxid nitric (NO). O lenei tuufaatasiga e amataina se faasologa o gaioiga o meaola oona, ma o lona uiga o se vailaau e iai se igoa taua - o le cyclic guanosine monophosphate (cGMP) o loo faia i totonu o ana ogaoga.

O lenei tino e mafua ai le malolo o fiva maso ma faateleina ai le toto, o lea e tupu ai se fausaga.

I le taimi lava e tasi ma le faʻavaeina o le CGMP, o se isi vaega taua tele i lenei tulaga ua faia - o le ituaiga 5 phosphodiesterase (PDE-5). E faʻaleagaina le cGMP ma faʻapea ona pulea ai le gaoioiga ma le umi o le fausaga.

Mea moni e fiafia i ai: O le matafaioi o le oxide nitric i fomaʻi vailaʻau e faigata tele ona faʻamaualuga. Mo le aʻafiaga o lenei mole i luga o pa o toto toto (e aofia ai le atinaʻe o le faaleagaina o erectile) i le 1998, e toatolu saienitisi na faʻatuina le Nobel Prize i vailaʻau ma physiology.

O le mafutaga o le toto maualuga ma le cholesterol toto ma le faaitiitia i le fausia o le oxid nitric ua faavaeina. I le taimi lava e tasi, o le maʻisuka e faʻapupulaina le faʻaogaina o le phosphodieserase. O le uiga lenei o le endothelial dysmetabolism i le maʻisuka.

E faʻapefea ona aveesea le le atoatoa i le maʻisuka?

Muamua e te manaʻomia e filifili po o fea fomaʻi o loʻo faʻatautaia lenei mataupu. Talu ai o le faʻafitauli e faigata tele ma telefactorial, o fomaʻi o mea eseese e fefaʻasoaaʻi ma ia - urologists, endocrinologists, neurologists, psychiatrists.

E tupu ai o se asiasiga i le urologist - mo togafitiga puipuia poʻo se faʻamaʻi faʻaleagaina i le tino urinary - e fesoasoani e iloa ai faʻafitauli i totonu o le itupa. Ma o le sailia o nei mafuaʻaga e masani lava ona mafua ai le mafuaʻaga e faʻasino ai le tagata maʻi i se faʻauʻuga. Ma na o le taimi lava lena e aliali mai ai o le vaivai vaivai o le taunuuga o le maualuga o le toto toto, lea e le iloa e le tagata maʻi.

O le suʻesuʻeina o tagata gasegase e le o se mea faʻaleagaina, o sini nei:

  1. faʻavaeina auala mo le faʻaleagaina o le erectile,
  2. faʻamatalaga o metotia lelei togafitiga.

O faʻamatalaga faʻamatalaga na maua mai le maʻi e uiga i lona tulaga e taua tele.

E na o le faamaeʻaina o suʻega uma, e mafai ona e maua se faʻamaoniga saʻo. E tatau i le fomaʻi ona tali le fesili i le auala e faateleina ai le malosi i le maʻisuka. Ole togafitiga ole tino ole maʻi ole masani e masani ona le aoga, ae e mafai ona e misia le taimi, ona togafiti lea ole togafitiga.

Afai o le solia o le galuega tau feusuaiga e le mafua mai i le mafaufau, o le faafitauli o le a alualu i luma (atonu o le a faailoa mai i se faaitiitia po o le leai atoa o le po ma le taeao e faia).

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o togafitiga mo le faʻaleagaina o le erectile.

I soo se tulaga lava, o le ausia o tulaga masani o le suka o le toto o le tulaga muamua lea ma talafeagai. A oʻo mai i le togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona toe talanoa ma le fomaʻi le tofiaina o laupepa sauniuniga e faʻaititia le kulukose ma le cholesterol. Masalo o nisi oi latou e aafia ai le malosi, ma e manaʻomia ona suia.

O togafitiga o togafitiga i le 10 tausaga talu ai ua matua suia lava. I le taimi muamua, latou te faʻaaogaina togafitiga faʻapitoa, lea ua amata nei i le nofoaga lona lua. O lenei o le filifiliga o fualaau mo le togafitiga o le le atoatoa o le malosi o le maʻisuka o le PDE-5 inhibitors, o lona uiga, o fualaau e faaitiitia ai le gaioiga o le enzyme phosphodiesterase, lea e mafai foi ona "pulea" le fausiaina.

O nei fualaau (Viagra, Levitra ma isi) e matua aoga tele, e talia lelei e gasegase. Latou te faʻaleleia galuega faʻafeusuaiga faʻanatura e faasaga i le tulaga o le faʻaosofia o feusuaiga.

I nisi tulaga, o mama faʻamau o se togafitiga lelei. O le tele lava o taimi e faʻaaogaina e avea o se fesoasoani i le togafitiga o mea masini moli. O le gaioiga o le fatuina lea o aʻafiaga le lelei i le lotoifale, lea e faʻafefe ai le tafe o le toto i tino vevela ma masini vaivai. Faʻatasi ma le maʻisuka, o lenei togafitiga e aoga tele.

O le mea lea, o le faafitauli o le faʻaleagaina o feusuaiga e matua faigata lava. Ae ui i lea, o le tele o mataupu e tuua e aunoa ma se taulaiga talafeagai mai fomaʻi ma tagata gasegase.

E naʻo le tasi le fautuaga - mo i latou o loʻo aʻafia i ai le faʻafitauli-ia maua se faʻaiuga ma talanoa i se fomaʻi. O le vave ona sili atu!

Maʻisuka ma le vaivai. Tatou te foia faafitauli ma le malosi i alii

O le tele o tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 ei ai faafitauli ma le gafatia. Fai mai tagata suʻesuʻe o le maʻisuka e faʻateleina le lamatiaga o le erectile i le 3 taimi, pe a faatusatusa i alii o le vaitausaga e tutusa ma le suka o le toto. I le tusiga o aso nei, o le ae iloa ai auala lelei e togafitia ai le le atoatoa i tane e maua i le maʻisuka.

O faʻafitauli faʻafitauli ona o le maʻisuka - o vailaʻau e mafai ona fesoasoani tele! Auala e togafitia ai le gasegase i luga o le maʻisuka - maua i totonu o la tatou tusiga.

O mafuaʻaga o faʻafitauli faʻaletonu i le maʻisuka e mafai ona tele, ma o le fomaʻi latou te fuafuaina faatasi ma le maʻi. La latou lisi e aofia ai:

  • maʻi le mama o toto toto e fafagaina le peni,
  • maʻisuka neuropathy - faʻaleagaina o neura e pulea ai se fausaga,
  • faaitiitia le gaosiga o hormones o feusuaiga,
  • ave togafitiga faapitoa (antipsychotics, antidepressants, non-selective beta-blockers),
  • mafaufau le mafaufau.

Mo se faʻavae e tupu, e tatau ona e pamu e tusa ma le 100-150 ml o le toto i totonu o le penis, ona puipuia lea o lona alu ese mai iina seia oʻo i le iuga o feusuaiga. O lenei mea e manaʻomia ai galuega lelei o vaʻa toto, faʻapea foʻi ma neura e pulea ai le gaioiga. Afai e le lelei le totogi o le maʻisuka, o lona uiga, o le toto toto e maualuga lona maualuga, ona aʻafia ai lea o le tino ma le toto, ma e faʻaleagaina ai le malosi.

Glycation o le faʻafoʻi o le kulukose o loʻo faʻatasi ma palatini. O le maualuga o le maualuga o le kulukose o le toto e mafua mai i le maʻisuka, o le sili atu foi o aʻafiaga e maua i lenei faʻafitauli. O le mea e leaga ai, o le faʻaaogaina o le tele o puipuiga e mafua ai le faʻalavelaveina oa latou galuega. E faʻaaoga foi lenei mea i aʻafiaga e fausia ai le tino o le tino ma puipui o toto toto. "Fua o oloa faʻatau" ua gaosia - oona mo le tino o le tagata.

Mo lou faʻamatalaga, o le faʻatuina o loʻo pulea e le autonomous nervous system. Tutoʻatasi - o lona uiga e galue e aunoa ma le auai o le mafaufau. O le faiga lava lea e tasi e faʻasaina ai le manava, faʻanunumalieina, o le pao o le fatu, le leo o toto toto, o le gaosia o hormones ma le tele o isi galuega taua taua a le tino.

Aisea tatou te tusia ai iinei? Ma, afai e tulai mai ni faafitauli ma le mafai ona tulai mai ona o le neuropathy o le maʻisuka, ona mafai loa lea ona avea o se faailo vave o le le atoatoa o mea e lamatia ai le ola o le a le pine ae oo mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalavelave lemu o le fatu. O le mea lava lea e tasi mo le faaleagaina o erectile ona o le fesuiaiga o vaʻa toto. O se faʻailoga e le faʻaalia o faafitauli ma vaʻa e fafaga ai le fatu, faiʻai ma vae vaivai. Ona o le fueina o nei vaa, osofaʻi fatu ma le tafe.

I le 30-35% o tagata o le maʻisuka o loʻo o atu i le fomaʻi e uiga i faafitauli vavalalata, latou te faʻaalia le faʻaitiitia o le gaosiga o hormones sex, aemaise le testosterone. I lenei tulaga, e masani lava e le gata o le malosi e mou ese atu, ae o le feusuaʻiga solo. O le mea e lelei ai, o lenei faafitauli e mafai ona faʻatautaia. E le gata i lea, o le toe faʻaleleia o le tulaga masani o hormones o feusuaiga i totonu o le tino o le a le gata ina faʻamalosia ai le malosi o le tama, ae faʻaleleia atili ai le manuia lautele.

O le auala autu e iloa ai le vaivaiga o le gasegase i le maʻisuka o le aoina mai o faʻamatalaga e faʻaaoga ai fesili, faʻapea foʻi ma le tagata maʻi i suʻega ma suʻega. E foliga mai, o le a fautuaina e le fomaʻi le faʻatumu o se fesili faʻapitoa pe faatapulaa i se suʻesuʻega tautala.

O le fomaʻi o le a fiafia i le maualuga o le suka i totonu o le toto o le masani lea mo le maʻi, o lona uiga pe faapefea ona totogi le maʻisuka. Suʻe lau suālaʻau i totonu. Afai ua afaina ni faʻafitauli o le maʻisuka i fatugaʻo, o loʻo mataʻituina le vaai, o le tagata maʻi e faitio i le loto, ma ua faaleagaina le maʻisuka i le tino o le tino, o lona uiga, o faafitauli ma le gafatia e i ai se mafuaaga "faaletino". Afai o le "aafiaga" o le maʻisuka e laiti ma o le tulaga lautele o le soifua maloloina e lelei, ona masalomia lea o le le mafaufau.

Ina ia iloa le tulaga o vaʻa o loʻo fafagaina le toto o le penis, ua maeʻa le faʻamaonia o le ultrasound. O lenei mea e taʻua o le faʻamalamalamaga o vaʻa o le corpo cavernosa. E mafai foʻi ona faʻamaonia se suʻesuʻega o vailaau mo togafitiga faʻapitoa. O lona uiga o le tuiina o se fualaau faasaina lea e faʻafefe ai toto toto ua tuiina i totonu o le penisini ma latou tilotilo e vaai pe o le ai ai se fausaga.

Afai ua uma ona faatonuina oe i se suʻesuʻega o vailaau mo togafitiga, ia mautinoa ia faia e faʻaaoga le prostaglandin E1. I aso ua mavae, papaverine po o lona tuufaatasiga ma le phelamine sa faʻaaogaina mo nei faamoemoega. Ae o tulafono e aofia ai le papaverine e masani ona mafua ai faʻafitauli, ma o lea ua fautuaina e suitulaga i prostaglandin E1.

I le maeʻa ai o suʻesuʻega faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa, e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi se fomaʻi seia maeʻa le fausiaina. Talu ai ona o loʻo i ai se tulaga e ono mafai ona atiaʻe ai le tuinanau - o le taimi lea e umi tele le fausiaina ma e tiga. I lenei tulaga, o le isi tui o le fualaau faasaina ua faia, lea e faʻamatalaina ai vaʻa.

O nisi taimi o suʻesuʻega e faʻatautaia ai le faʻataʻitaʻiina o pulupulu e ala mai i le nerve filo e pulea ai le penis. Afai e mafaufauina ni faʻafitauli tau togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faʻatulagaina le angiography. O lona uiga o se sui soʻotaga e tui i le toto, ona ave ai lea o se x-ray.

Afai e alu se tamaloa i le fomaʻi ma faitioga o se faʻaitiitia o le malosi, ona mafai lea ona faʻataʻitaʻiina ia suʻega nei:

  • toto testosterone
  • limeinizing hormone
  • fomonic-stimulating hormone,
  • afaina o le cardiovascular ("lelei" ma le "leaga" cholesterol, triglycerides, lipoprotein A, homocysteine, fibrinogen, protein C-reactive),
  • creatinine, urea ma le uric acid i totonu o le toto - e siaki ai gaioiga gaioiga,
  • suʻesuʻega o lauroid function (muamua, T3 uma),
  • hemoglobin glyc - ia iloa ai le lelei o togafitiga o le maʻisuka.

Afai ei ai se ata o le gasegase o le tamaʻitaʻi (e taʻua lenei mea o le hypogonadism), ae o suʻesuʻega na faʻaalia ai le maualuga o le testosterone, o lona uiga o le maualuga o le globulin lea e fusifusia ai fomaʻi fomaʻi e sili ona fuafuaina. E talafeagai lenei mea e fuafua ai le maualuga o le testosterone saoloto i le toto.

Muamua lava, e tatau ona faʻamautinoa pe o faafitauli ma le gafatia e mafua mai i mafuaʻaga faʻapitoa poʻo mafaufau. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le mafaufau, faʻaauau pea mataupu o faʻaaloaloga faʻapitoa, aemaise ile taeao.E tupu ai faʻafitauli i le moega e tulaʻi mai ma le paaga e toʻatasi. Ma o le taimi lava e suia ai, o le a toe lelei mea uma.

O le le atoatoa o le maʻisuka i le maʻisuka e masani lava ona tupu i uluaʻi tausaga o le maʻi, seʻia oʻo ina oʻo ina oʻo i le taimi nei o le a atiaʻe ai faʻamaʻi o neura ma toto toto. I alii talavou, fiafia i toilalo e mafua mai i faigata i fegalegaleaiga ma se paaga poʻo ni mea e fefe ai. E le gata i lea, o se tagata maʻi suka e maua ai se avega mamafa e fesootaʻi ma le togafitiga o lona gasegase.

O le a mautinoa e le fomaʻi poo a vailaʻau e maua e le maʻi pe afai e faitio i se faʻavaivaia o le malosi. Matou te faamanatu atu ia te oe o vaivaiga o feusuaiga e masani ona mafua mai i:

  • antipsychotics
  • fofo
  • e le o filifili filifilia beta-blockers (augatupulaga matutua).

Gaoioiga vaivai ona o le fesuiaiga o toto toto

Afai ei ai tulaga faʻalavelave mo le atherosclerosis (matua, toto maualuga, ulaula, cholesterol toto vaivai), ona mafai lea ona masalomia le natura lautele o le faaleagaina o erectile. O lenei, i le ala, o le filifiliga e sili ona talafeagai.

Faʻasagaga feusuaʻiga ona o le fesuiaiga o vaa i le tagata gasegase, e pei o se tulafono, o loʻo i ai foʻi nisi o faʻafitauli mai le lisi o loʻo i lalo:

  • siama fatu fatu
  • ogaoga maualuga
  • maʻi o le maʻisuka vae ona o faʻafitauli o le tino i vae.

O le auala autu e togafitia ai le gasegase o le maʻisuka o le faʻaitiitia o le toto suka ma faʻafesoʻotaʻi le masani. O le fomaʻi o le a faʻamalosia e faia e le tagata maʻi le togafitiga ogaoga o lona maʻisuka, tuʻuina atu lenei taimi ma le malosi. Afai o le suka toto e masani ona masani, e masani lava e lava lea e toe faʻafouina ai le tamaʻitaʻi.

O le faatumauina o le maualuga o le kulukose o le auala sili lea e togafitia ai faafitauli faʻaletonu, ae faʻapea foi isi faʻafitauli uma o le maʻisuka. O le a faʻaleleia galuega tau feusuaiga aua o le a faʻagesegese le faʻaleagaina ma o le a faʻavaivaia ai uiga o le neuropathy o le maʻisuka.

I le taimi lava e tasi, o le tele o le maʻisuka o faitioina e toetoe a le mafai ona faʻaitiitia le toto suka i le masani. Ona o mataupu o le hypoglycemia o le a sili atu ona masani. Ae o loʻo i ai se auala moni lava e faia ai lenei mea - ia naʻo le 'ai sina mea e maualalo ai le gaʻo. Taulai atu i mea taumafa e maua i le popo ma gaʻo maloloina lelei. Matou te fautua atu i au tusiga e te manaʻo ai:

Meaʻai mo le maualalo o meaʻai mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo maua iinei.

Tomai e faʻafeiloaʻi ai le homone

Afai e le maua e le tane ni hormoni feusuaʻiga i totonu o lona tino, ona mafai lea ona faʻamatalaina le fesuiaiga o togafitiga ma tapenaga o asrogen. O le a filifilia e le fomaʻi taitoatasi ia vailaʻau, o lona metotia ma le faʻatulagaga o fuataga. O le vailaau faʻasaina e mafai ona i ai i le ituaiga o injections, fualaʻau poʻo se gel e faʻaaoga i le paʻu.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataituina le maualuga o le testosterone i totonu o le toto. E le gata i lea, e tasi i le ono masina o le a talafeagai ai le suʻeina o le toto mo "suʻesuʻega o le ate" (ALT, AST), faʻapea foʻi ma le "lelei" ma le "leaga" cholesterol. Ua malamalama o le togafitiga o Androgene o le a faaleleia ai le cholesterol. Malosiaga e tatau ona toe faʻaleleia i totonu o le 1-2 masina i le maea ai o togafitiga.

O tagata uma e sili atu ma le 40 tausaga e manaʻomia le suʻeina o le numera i se tasi taimi ile 6-12 masina, ma fuafua foi le mea e maua i le antigen i le toto toto. E faia lenei mea ina ia le misia le faʻamaʻi o le prostate. O le togafitiga o Androgen e matuā faʻasaʻoina pe afai ei ai le kanesa prostate poʻo se maʻi paʻu ma le faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Afai e le afaina le gaioiga a le tagata ona o le maʻi neuropathy o le maʻisuka, ona faatonuina lea o le alpha-lipoic (thioctic) i le 600-1800 mg i le aso. Ole mea lea e le afaina ai le natura e fesoasoani tele ile neuropathy. Ae afai o togafitiga faʻamaʻi-alpha-lipoic e amata i se taimi umi o le maʻisuka ma e le taumafai le tagata gasegase e faʻasalalau lona suka toto, ona le tatau lea ona faʻamoemoeina le maualuga maualuga.

O le tala lelei lenei. Afai e te aoao e faatumauina lou suka toto i le masani, ona le gata lea o le atiina ae o le neuropathy o le maʻisuka, ae o le a uma lava. E iai le gafatia o le nerve ina ia toe faʻaleleia pe a le toe inupia e le kulukose maualuga. Ae e mafai ona tele ni tausaga.

O lona uiga afai e maua e le tamaititi ni vaivaiga e mafua mai i le neuropathy o le maʻisuka, ona mafai lea ona ia faʻamoemoe mo se toe malosi atoatoa. Ae paga lea, afai o le fueina o vaʻa toto ua faaopoopo i faʻamaʻi faʻamaʻi, ona le mafai lea ona faʻamoemoeina se aafiaga leaga mai le faʻamautuina o le suka. Atonu o le a leai se auala e faia ai e aunoa ma se taotoga.

O le fomaʻi, o le mea muamua, o le a ofoina atu muamua e faʻataʻitaʻi togafitiga o le torogen - toe suia togafitiga faʻatasi ma malemoni. Aua e le na o le faʻaleleia o le mafai, ae faʻamalosia ai foi le soifua maloloina o le tagata atoa. Afai e le fesoasoani lenei metotia, ona uma lea ona faʻasalaina se tasi o inhibitors o le phosphorieserase (PDE-5). O la latou lisi o loʻo taʻitaʻia e le lauiloa Viagra (Silendafil Citrate).

Viagra fesoasoani e tusa ma le 70% o tane e maua i le maʻisuka. E le faʻateleina le suka o le toto, ae o aʻafiaga pito i lalo o nisi taimi e matauina:

  • tiga o le ulu
  • felafolafoaʻi o foliga
  • afaina fualaau
  • faanenefu le vaʻaia, faʻalauteleina le lagona i le malamalama (seasea).

A maeʻa ona faʻaaogaina e le tagata le Viagra i le tele o taimi, e faʻaaogaina e le tino, ma o le ono le maua o aʻafiaga le lelei e faʻaititia.

O le fua amata amata ole 50 mg, ae i le maʻisuka, e mafai ona faateleina le fua ole Viagra i le 100 mg. Faaaoga pe a ma le 40-60 minute ao lei faia le feusuaiga. A maeʻa ona ave le pulu, o le faʻamalosia e na o lalo lava o le faatosinaga o le fausiaina o feusuaiga, e mafai ona oʻo i le 4-6 itula.

Viagra, Levitra ma Cialis: Faʻatonu 5 Faʻailoga o le Phosphodiesterase (PDE-5)

Levitra o se tutusa o Viagra, o loʻo faʻapitoa ona taʻua vardenafil. O nei pusa o loʻo gaosia e se kamupani vailaʻau faʻatau. O le fuataga masani e 10 mg, mo le maʻisuka e mafai ona e taumafai 20 mg.

Cialis o le isi vailaʻau o le kulupu e tasi, faʻapitoa ona taʻua o le tadalafil. E amata ona vave galue, 20 minute pe a uma le pulega. O lona aafiaga e tumau mo le atoaga o le 36 itula. O Cialis na faaigoa o le "pill weekend," aua o le ave o se tasi o piliki, e mafai ona e taofiofi le feusuai mai le Aso Faraile seia oo i le Aso Sa. O le fuataga masani e 20 mg, ma le maʻisuka - e lua pe a maualuga.

O nei vailaʻau uma e mafai ona sili atu nai lo le 3 taimi i le vaiaso, pe a manaʻomia. Faʻaititia le fualaau o le PDE-5 inhibitors pe afai o loʻo e ave ni fualaau mai le lisi o loʻo i lalo:

  • Inhibitors HIV protease
  • erythromycin
  • ketoconazole.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o Viagra ma ona "aiga"

Viagra, Levitra, Cialis ma isi fualaau oona ua solia mo tagata e mafua ona o mafuaaga faʻalesoifua maloloina e tatau ona faʻatapulaaina ai feusuaiga. O a ni tulaga e matautia le ave o le initaneti 5 o le phosphodiesterase:

  • ina ua maeʻa le faʻaleagaina o le myocardial - i totonu o le 90 aso,
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • loto vaivai II poʻo le maualuga maualuga,
  • loto le pulea o le loto fatu faalavelave,
  • vailaau faʻasolosolo (toto maualuga Tusia: Faʻailoga taimi o le maʻisuka

Le atoatoa i le maʻisuka: mafuaʻaga ma togafitiga

O le faaletonu o le Erectile a se tamaloa e faʻaalia ai se tulaga e amata ai le fausiaina o se fale e le mafai poʻo se vaega faigata foi. Ae ui i lea, e le mafai e ia ona faʻamaeʻa se feusuaiga atoatoa ma faaiʻu i lana faʻamalosi. I lenei tulaga, latou te talanoa e uiga i le amataga o le le atoatoa.

O se mea e faʻaumatia ma le toe foʻi mai ma e toe foʻi mai e le pau i lalo o le siama o le le atoatoa ma e fesootaʻi ma faafitauli faʻalagona, masani vaivaiy, i le gaioiga o le ava malosi, nicotine poʻo fualaau faasaina.

Ae i soo se tulaga lava, o le le lava o se fausaga, e tusa lava pe le tumau, o se paina mo soo se tagata, e faaitiitia ai le lelei o lona olaga, manaoga tau feusuaiga ma taitai atu ai i faafitauli i sootaga ma se paaga.

Le mautonu e tupu mo le tele o mafuaaga, lea e masani ona le faalagolago i le olaga ma amioga a tagata. E tulaʻi mai foi e teteʻe mai i le tele o faʻamaʻi ona o se faʻafitauli. O le maʻi suka o se tasi o faʻamaʻi. O le vaega lona fa o le malosi malosi o loʻo mafatia i lenei maʻi o loʻo i ai ni faʻafitauli ogaoga suauu masani faʻaitiitia le faʻatuina ma le malosi. E ui o latou tausaga e le oʻo lava i le tolusefulu tausaga.

E masani lava ona i ai foi le tulaga faafeagai, pe afai o se tagata e liliu atu i se tagata poto faapitoa ina ia iloa ai le mafuaʻaga o se faaitiitia o le malosi, e maua ai le maʻisuka ona o se taunuuga o le siama.

O lenei tulaga e le mafua mai i se fetaui. E tele mafuaʻaga e mafua ai ona faʻaititia le maʻisuka i le tama tane e oo lava i alii talavou. Ma ina ia mafai ona faʻamaonia saʻo togafitiga mo le le atoatoa i le maʻisuka ituaiga 2, e tatau i le fomaʻi ona maua ma faʻamautu lelei le mafuaʻaga o le faafitauli.

O a mafuaaga o le vaivai o le malosi i le maʻisuka?

E i ai moni lava nisi oi latou:

  • o se taunuuga o le faamai, o toto toto o se tagata ua leiloa o latou gafatia ma ua mafai ona maufetuunaʻi, o loʻo aʻafia ai le faʻafanoga ma le faʻaitiitia o le lumensene, o le mea lea o loʻo aʻafia ai le toto. E tupu lenei mea i le pelvic and organis penis. Ina ia faʻamaeʻa se feusuaʻiga atoatoa ma feusuaiga, e manaʻomia e le tamaloa le 150 ml o le toto. I le taimi o le maʻisuka, o togafiti o le totoga tino e le maua ai se toto tele. O se taunuuga, o se faʻavaivaia tele o galuega erectile e mafai, e tusa lava pe oi ai le libido,
  • o le faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le solia o galuega o le endocrin system, lea e mafua ai se suiga i le paleni faʻasalaga. O le testosterone malemone, lea e nafa ma gaioiga e mafai ona fausia i luga o le eletise, e leʻo gaosia e le tino. O ia faafitauli e matauina i le lona tolu o tagata e maua i le maʻisuka,
  • le lava le toto i le toto toto o le faiʻai,
  • faʻaleagaina i le nerve endings o le tino o le tino, lea e nafa ma galuega faavae o le olaga - respiration, masimusu ma le gaosia o hormones. O le iʻuga o le faʻaleagaina o faʻalavelave faʻapitoa ma le faʻaogaina o le tino, e le afaina.
  • E tele isi mafuaʻaga e tatau ai ona vaʻai i. A uma mea uma, pe afai e le afaina se tulaga o le fesuiaiga ma le le lelei o le galueaina o toto toto, o lona uiga o le afaina o le fatu poʻo le afaina i le lumanaʻi ona o le faʻalavelaveina o totoga o toto totoga e maualuga,
  • faasaga i le talaaga o le faamai, o se taunuuga o le fefefe faifai pea, tiga, o se faasologa i aso taitasi ma meaai, o le tagata gasegase e mafai ona oo i le mea ua taʻua o le le atoatoa o le mafaufau. E fesoʻotaʻi ma faafitauli e tulaʻi mai ma se paʻaga i le taimi o fesoʻotaʻiga tau feusuaʻiga, ma o loʻo faʻaalia i le faʻafuaseʻi o se mea na tupu. E masani lava, o tulaga faapena e le toe tupu pe a suia se paaga, pe afai o le sui o le malosi malosi o feusuaiga e lagona le mautinoa, galo i mea ua tuanai,
  • ave fualaau. O nisi oi latou o vailaʻau mo le maʻisuka, antidepressants, antipsychotics o le augatupulaga tuai.

Aʻo leʻi amataina togafitiga mo le le atoatoa i le maʻisuka, e tatau ona faʻamautinoa lelei le mafuaaga na mafua ai. O le mea moni, o soliga e fesootaʻi ma le tele o mea.

Afai e leʻi oʻo mai le faʻamaʻi muamua o le maʻi, o le maʻi ua i ai i se laasaga muamua, ona tatou fai atu lea o le vaivai o le mafaufau i le natura. Afai e le masani ai i le gaioiga o fatugaʻo, e iloa ai le tino o le fatu cardiovascular ma le popole, o le a faʻaitiitia le vaʻaia, ona latou talanoa lea e uiga i mafuaʻaga faaletino o le foliga mai o le faaleagaina o erectile.

Atinaʻeina o suʻesuʻega ma faʻamaʻi

Ina ia iloa maʻi o le fatu ma toto toto, e faia suʻesuʻega toto:

  • cholesterol
  • lipoprotein A,
  • Ulugalii
  • faʻasolosolo
  • fibrinogen
  • C-reactive protein.

O taunuʻuga o le galuega faʻapitoa e faia e tusa ai ma mea o iai i totonu o le toto:

O le toroid goto o loʻo tofotofoina ma faʻamamaina polotini.

Suʻega mo testosterone i le toto, isi hormones tane. I le tulaga e masani ai le testosterone i le toto, ma e le lava le tele o isi hormones e gaosia, ona faʻataʻitaʻiina ai lea o se suʻelatini palatini.

Le siakiina o le tulaga o toto toto ma capillaries o le penisina ua tofia:

  • penis ultrasound,
  • suʻesuʻega o vailaʻau mo togafitiga faʻapitoa.

Vaavaai le saoasaoa o le vaʻaia o aʻafiaga o le nasu e taofiofia ai le phallus. E mafai foʻi e lau fomaʻi ona manaʻomia se angiography penile. O se X-ray, lea e faia e ala i le tuiina o se eseesega i totonu ole vaʻa ma e tatau pe a oʻo i le taotoga.

Faʻavae i luga o faʻamatalaga o faʻamaumauga na aoina ma i luga o le faʻavae o se faʻatalatalanoaga ma le tagata maʻi, ua tuʻuina mai e le fomaʻi se faʻamatalaga i le mafuaaga mulimuli ma faatonuina ai le togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka.

E masani lava o le togafitiga o le le atoatoa i le maʻi suka e sau i togafitiga o le maʻi lava ia. Ua toe faʻafouina le maualuga o le suka i le toto - o loʻo faʻagata foi le faaleagaina o erectile. O le vave mafai ona toe vave foi mai o se taunuuga o le toe faʻafoʻiina o toto toto, tafe toto, ma le neuropathy ua faʻaumatia.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻisia le malosi i le maʻisuka:

  • tausisia tulaga maualuga o le suka,
  • faʻalogo i le mamafa, faʻavave ona suia lau mea taumafa ina ia le maua le mamafa i le vave e mafai ai,
  • toe faʻafoʻi totoga toto i tulaga maualuga. I le taimi lava e tasi, lafoaia ia beta-blockers e faʻaitiitia ai le mafai gafatia o alii,
  • faʻanatinatiina le tulaga maualuga o le cholesterol i le toto, o le taumafa tutusa lava e aoga mo lenei mea,
  • taofi le inu pia ma le nicotine vave
  • faʻamaʻiina ma togafitiga o neurosis, faʻalavelave faʻavaivai ma faʻafitauli. Mo lenei mea, e masani ona savali i aso uma i le ea fou, suia le faigamalo o le aso, taʻalo taʻaloga ma le aau e lelei. E mafai ona e faʻaaogaina le tautua a se fomaʻi mafaufau, o le aʻoaʻoga o le acupuncture. Inu se vaega o fualaau oona-vailaau faʻasaina, faʻamalolo. Ae a maeʻa ona feutagai ma lau fomaʻi, talu ai o le tagofia o vailaau faʻamaʻi e le mafai ona fesoasoani, ae faʻateleina le faʻafitauli i le malosi.

Afai e maua le neuropathy, e faʻaaoga le aluma alpha-lipoic e faʻafoʻi ai fiva namu. O lenei faagasologa e mafai ona tele tausaga.

E masani lava, ina ia faʻavasegaina le maualuga o hormones tane, o se fomaʻi e faʻamatalaina le togafitiga o le hormone i foliga o laumei, gels poʻo isi fualaau. O le vasega e tumau mai le tasi i le lua masina. Afai e aliali mai e le aoga tele, ona ofoina atu lea o le tagata maʻi e inu vailaau 5 inisiua o le phosphorieserase. O fualaau nei e pei o Viagra, Cialis poʻo Levitra. Faʻalelei ile 70%. O le vasega e tele masina, ave i luga e tolu taimi i le vaiaso. E faʻaitiitia le meaʻai pe a fai e gasegase erythromycin, ketoconazole, poʻo isi vailaau faʻamaʻi.

E faʻaaoga le Prostaglandin E1 pe a le fesoasoani se isi togafitiga. O tui e faia tuusao i le penisini i ni nai minute ao le i amataina feusuaiga, ae le sili atu ma le tasi i le aso. E i ai sona aafiaga vasodilati, e mafua ai le faateleina o le toto e tafe i le phallus.

Afai e le mafai ona togafitia le le atoatoa i le maʻisuka, o le a fautuaina e le fomai le mea mulimuli, toe mulimuli, taotoga.

O le sini o nisi oi latou o le toe faʻafoʻi masani le toto e ala i le faʻalauteleina o toto toto. O le faʻamoemoega o isi o se faʻataʻitaʻiga e mulimuli ai poʻo le toe faʻafoʻiina o se faʻamalosia ma le malosi o tama.

E faʻapefea ona toe faʻafoʻisia le malosi i le maʻisuka? E mafai ona faʻaaogā metotia faʻaleaganuʻu e faʻavae i luga o vailaʻau masani ma oloa, faʻatasi ai ma togafitiga lautele, faʻatalatalanoaga a se fomaʻi mafaufau ma e oʻo lava i gaioiga. E fesoasoani i le toe faʻafoʻisia o le malosi ona o le faʻalauteleina o le toto o le kāloti. E mafai ona e kukaina oe lava ia i le fale, ae mafai ona e faʻatau le oloa maeʻa i le fale talavai ma ave e tusa ai ma faatonuga.

O le gaosia o le testosterone male hormone o le a vave televave pe afai e te 'aina le tele o kulimi ma le meli i aso uma. O le ginseng, faʻaaogaina i taimi uma, o le a faʻaleleia atili ai le tulaga masani, faʻateleina le faʻatulagaga ma le malosi, e oʻo lava i le faateleina o le gaosia o le malosi, e aʻafia ai le lelei ma le tele o le sima ua natia.

O faʻafitauli o le maʻisuka ma le malosi i alii. Maʻisuka ma le vaivai

O nisi taimi o gasegase e iai ituaiga 1 ma le ituaiga 2 faʻamaʻi e feagai ma faʻafitauli faʻafitauli. Fai mai fomaʻi o le faʻamaʻi e faʻaosoina ai se faʻalavelave faʻavae. I tane e maualuga le maualuga o le suka, o le lamatiaga o le tuputupu aʻe o le vaivai e 3 taimi le maualalo. O aso nei o le a tatou iloa pe aisea e aʻafia ai le gasegase i le maʻisuka, ma faʻamatalaina togafitiga togafitiga.

O le gasegase o le maʻisuka e mafua ona o na mea:

  1. Aveina o fualaau o le maʻisuka e aʻafia ai aʻafia. E aofia ai antipsychotics, beta blockers ma antidepressants.
  2. O vaʻa e le lelei le lelei.
  3. O hormones feusuaiga e maua i se fua faatatau maualalo.
  4. O neura o loʻo gafa ma le faʻavaeina o tane ua faʻaumatia.
  • Mafuaaga faaletino. Afai o le maʻisuka na mafua ai ona aʻafia le fatu fatu, leai se vaʻai ma le toilalo o le fatu.
  • Le mafaufauga mafaufau. O le setete o le soifua maloloina e masani ma o le maʻisuka ua na o se amataga lava. O le gasegase mo le maʻisuka na faʻaleagaina ona o le popole popole o se tamaloa.

Togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka faafomai - suʻega

O le maʻisuka e tatau ona faia ni suʻesuʻega e faʻamaonia ai togafitiga talafeagai:

  1. Ata o le toto toto.
  2. Suesuega le lelei.
  3. Angiofiaga o vaa o le okeni tane.

Afai o le malosi ole gasegase e paʻu ile maʻisuka, e tatau ona pasia ia suega:

  • Siaki mo le hemoglobin glyc.
  • Fuataga mo le lipoprotein A, triglycerides, fibrinogen ma le cholesterol.
  • Iloiloina o le limeinizing hormone.
  • Faʻatautaia o lauroid.
  • Suesue i le creatinine ma le uric acid. O le gaioiga ole gaʻo a le tagata maʻi e siakiina.
  • Faʻamatalaga o le follic-stimulating hormone i alii.

E masani lava i tane e maua i le maʻisuka, o le tulaga mafaufau o le le atoatoa e tulai mai. E le gata i lea, o le maʻisuka atonu e iai se faʻavavega i le taeao. O nisi taimi e tulaʻi faafitauli ona o se paaga. Afai e fesuisuiaʻi, ona mafai lea e le "male soifua maloloina" ona toe faʻaleleia.

O le tulaga o le mafaufau e naʻo le amataga o le maʻisuka e aliali mai. O se tamaloa e fefe ma fefefe o le a faʻalavelave le faʻamaʻi i lona vaʻai alofa. E le gata i lea, o le maʻisuka o loʻo mafaufau pea i le togafitiga o le maʻi ma e le mafai ona faʻalalō ma faʻalavelaveina.

O le aveina o vailaau maʻisuka e mafai i nisi taimi ona oʻo atu ai i le vaivai. E tatau ona e vave talanoa i se fomaʻi, ma o le a ia filifilia po o fea vailaʻau e le fetaui mo oe. E masani ona faia se mea leaga:

  1. Beta poloka mai le augatupulaga tuai.
  2. Antipsychotics.
  3. Soʻo se faʻamalositino.

O le faʻaaogaina o se vailaau maʻoti, e mafai ona faʻagaloina faafitauli i le gafatia.

O nisi taimi o faafitauli i vaʻa toto e mafua ai le le atoatoa. E faʻatasi ma isi faʻamatalaga:

  1. Maualuga maualuga
  2. Ischemia i totonu o le fatu.
  3. Mate o le maʻi suka.

Togafitiga o le le atoatoa i le maʻisuka ua fautuaina e se tagata poto faapitoa. Afai e te mulimuli i ana fautuaga ma fautuaga, ona e faʻagaloina lea o se faafitauli le lelei i le ola maloloina o tagata.

  1. Muamua lava, e tatau ona e faʻaititia le faasinoala ma aumai i le masani.
  2. O le tele o tagata gasegase e fefefe e tuu i lalo a latou suka e puipuia ai le hypoglycemia. Ae peitaʻi, afai e te 'aina sina mea inu gaʻo ma faʻaopopo atu paletini ma gaʻo maloloina i lau' ai, ona leai lea o se faʻalavelave.
  3. Taumafai e mulimuli i se mea maulalo o le gaʻo.

O nisi taimi o le maʻisuka e le lava lemoni i totonu o le tino. I lenei tulaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina togafitiga mo le le atoatoa i le maʻisuka ma androgens. E tatau i le fomaʻi ona filifilia se vailaʻau faʻapitoa e fuafua i le tulaga o le maʻisuka ma le tulaga lautele o le maʻi. O le maʻisuka o le a taʻitasi lava ona faʻamatalaina le fua ma le fua saʻo o fuataga. E mafai ona avea ma inisiua, fualaau oona poʻo le geli tino.

Fomaʻi fautuaina i le taimi o togafitiga e mataʻituina le maualuga o le testosterone. Aua nei galo e fai soo se suʻega toto ma siaki le ALT ma le AST. Ua faʻamaonia e tagata faapitoa e faapea, faʻatasi ai ma togafitiga talafeagai, o le a toe foʻi mai pe a maeʻa le 2 masina.

Mo le maʻisuka mai le 40 tausaga, e tatau ona e auai i se suʻesuʻega saʻo ile ono masina. I lenei tulaga, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le antigen i totonu o le toto. Afai e te misia lenei faʻaaliga, ona mafai lea e le togafitiga ona mafua ai maʻi o le prostate. E mafua ai ona maua i le kanesa poʻo i totonu foi o se maʻi mama.

Afai na faʻaalia e le fomai le neuropathy o le maʻisuka i le tagata maʻi, ona faʻaopopoina lea o le acid alpha-lipoic i le togafitiga. O se tagata tomai faapitoa o le a ia faatonuina oe i se fualaau faapitoa o le fualaau faasaina. E masani ona sau mai le 600 i le 1800 mg i le aso. O le vailaʻau e matua atoatoa lava ma lelei mo togafitiga o neuropathy. I le taimi mulimuli o le maʻisuka, e tatau ona e mataʻituina le maualuga o le suka, o le togafitiga faʻasolosolo ma le aisa o le a leai se taunuuga tele.

Afai e te mulimuli i fautuaga uma a se fomaʻi, o le lipoic acid o le a toe faʻafoʻiina uma le fiva ma faʻafeiloaia ai le malosi.

Tomai muamua taumafai togafitiga o inrogen. Ae ui i lea, i se taunuuga le lelei, e tatau ona togafitia le togafitiga ma faʻamalosi faʻamalosi fuamasi. O le tele o taimi e masani ona taʻua o Viagra. E tusa ai ma fuainumera, e toe faʻafoʻisia le malosi ile 70 pasene mataupu i le maʻisuka. O lenei oloa o le a le faateleina le suka ma o lea e le afaina ai le tino. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻamaonia nisi o aʻafiaga o Viagra:

  1. Manua.
  2. Toga malosi.
  3. Vaʻai mataʻitusi. I luma o oʻu mata ei ai le puao.
  4. E tafe le toto i foliga.

Fai mai fomaʻi o le faʻaaogaina masani o Viagra, o le tagata maʻi o le a faʻaaogaina i lana gaioiga, ma o le a le aʻafia i aʻafiaga. I le taimi muamua, o le 50 mg o le vailaau faasaina ua faatonuina. Mulimuli ane, o le fualaau e ono faateleina i le 100 mg, e fuafua i le tulaga o le maʻi. Faʻaaogā le Viagra i le tasi itula ao leʻi faia le feusuaʻi.

Levitra e talitutusa lava ma gaoioiga i Viagra. E faʻamaonia i le maʻisuka i le 20 mg ao le i faia feusuaiga.

Cialis o se fofo tali tutusa lea e faʻaaoga i togafitiga. O lona igoa lona lua o le tadalafil. Ua uma ona galue le vailaʻau i le 20 minute talu ona maeʻa le pulega. I le maʻisuka, e fautuaina e fomaʻi le 40 mg o Cialis.

E fautuaina e le au fai togafitiga le aveina o nei fualaau faasaina e sili atu ma le 3 taimi i le vaiaso. E tatau ona e fetuutuunai a latou fualaau pe'ā e suʻe ni vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. Faasaina pe a uma le paʻu mo le ono masina.
  2. Ma le angina pectoris.
  3. I le taimi o le retinopathy o le maʻisuka.
  4. Faʻataʻatia le soifua maloloina. O le mamafa e sili atu i le 90/50.
  5. A maeʻa le faʻauʻuina o le myocardial mo le 3 masina.
  6. Faatasi ai ma le solia soo o le pao o le fatu.
  7. Afai ua i ai ni osofaiga a le angina pectoris ao faia feusuaiga.
  • Afai e le fesoasoani le togafitiga faʻatasi ma Viagra, faʻaaoga injections ma prostaglandin E1. Fai se inumaga 20 minute ao lei faia feusuaiga.
  • O le togafitiga sili ona ogaoga mo le le atoatoa o le taotoga.
  • A o le i aveina fualaau faasaina, faafesootai lau fomaʻi ma suʻesuʻe ma le totoa ia itu.
  • Faʻaopoopo meaʻai talafeagai i soʻo se togafitiga. O le gaosiga o le gaʻo-gaʻo e mafai ona faʻamautuina le suka ma faʻafetaui vave le vaivai.

O lenei ua e iloa o le malosi o le maʻisuka i tagata e mafai ona pau. Ae ui i lea, e manaʻomia lou vave pasia o le siakiina, faailoa mea autu ma amata togafitiga faʻapitoa. E taua le aua neʻi faʻaalia, ae faʻalagolago i se tagata poto faapitoa. O le a ia fuafuaina le fualaau o fualaau faasaina ma faatonuina le togafitiga saʻo. O le tagata maʻi e tatau ona mulimuli i fautuaga i le tele e mafai ai, mataʻituina meaʻai ma lona lelei. Ma i le aluga o taimi, o le soifua maloloina o tagata o le a toe faʻafoisia atoatoa.


  1. Yurkov, I.B. Tusitaulima o faʻafitauli faʻaleagamoni ma faʻamaʻi / I. B. Yurkov. - M .: Phoenix, 2017 .-- 698 p.

  2. Davidenkova, E.F. Genetics o le maʻisuka meli / E.F. Davidenkova, I.S. Lieberman. - M .: Medicine, 1988 .-- 160 p.

  3. Filatova, M.V. Gaioiga faafiafia mo le maʻisuka malosi / M.V. Filatova. - M.: AST, Sova, 2008 .-- 443 itu.
  4. Field, Maria Golden mustache i le togafitiga o le maʻi suka / Maria Field. - M.: IG "Uma", 2005. - 128 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga