Glucometers Rusia: o tatou mita o le suka toto

O le mita o le suka toto o se mea lea e tatau ona i ai i le maʻisuka uma. Ae ui i lea, e le o taimi uma e maua ai ia ituaiga masini i se tau taugofie ma lelei lelei.

I lenei tulaga, o glucomet russia o se filifiliga sili ona lelei, latou te aoga i le fuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e faigofie tele ona faʻaogaina, ma o latou tau e maualalo.

O le mea moni, oi latou e sili atu le taugata analogues, e faʻatatau saʻo i le numera o galuega, metotia o suʻesuʻega ma isi mea e aofia ai ma le mita.

Glucometers o le gaosiga a Rusia: o mea lelei ma faʻamalosi

O le mita o se masini feaveaʻi lea e mafai ai ona e siakiina le maualuga o le suka i le fale e aunoa ma le manaʻomia mo asiasiga faapitoa.

Ina ia faʻaaoga, faitau na o faʻamatalaga eo mai ma le pusa. O masini e gaosia i Rusia, e ala i le taʻiala o le faʻatinoga, e le ese mai tagata mai fafo.

Faatasi ai ma le masini o loo i ai se "peni" ma ni laupepa, lea e tatau mo le taina o se tamailima. O se mataua o le toto e tatau ona faʻaaogaina i le suʻega faʻasolosolo ma le pito o loʻo faʻamaluluina i le mea e gaoioi ai.

Suʻe Faʻalelei Faʻalelei

Faatasi ai ma se tuufaatasiga tele o glucometers Rusia, o mamanu nei e sili ona lauiloa.

Glucometer Diaconte o se masini faaeletonika e manaʻomia e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma le faʻamaonia.

O lea ituaiga masini e talisapaia ona o le maualuga ma le sao o faʻamaʻi, e mafai ona tauva ma tagata mai fafo. Ina ia fuafuaina le maualuga o le suka, e tatau ona tuʻu se faʻamaumauga fou i le tino masini.

E le pei o isi glucometers, e le manaʻomia e Diaconte ona ulufale i se faʻailoga faapitoa, lea e sili ai le talafeagai mo tagata matutua, talu ai e masani ona galo ia i latou.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e manaʻomia ona e mautinoa o se ata ma se mataua o le toto e aliali mai i luga o le lau, ona mafai lea ona e fuaina. O taunuʻuga o le a faʻaalia pe a maeʻa ni nai sekone i le ituaiga o fuainumera tele i le mata o le masini. I le aotelega, e oo atu i le 250 iuga e mafai ona faʻaolaina.

Clover check

O le masini e i ai se tino faʻatusatusa, o lea e mafai ai ona e malaga faʻatasi ma ia mamao uma, ma na o le ave i le galuega pe suʻesuʻe. O le tauaveina, o se mataupu faapitoa e sau ma le masini lava ia.

E toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma o lenei gaosiga e faʻaaogaina se metotia o elekenelosi e alualu i luma e fuafua ai le tau o le kulukose.

O lenei gaioiga e tupu mai i le tali o le suka ma le glucose oxidase (o se polotini faapitoa e faʻaalia ai le okesene). A maeʻa fua, e faʻaalia e le masini le maualuga o le suka i le maualuga o le toto.

O mea taua o Clover Check e aofia ai:

  • se saoasaoa saoasaoa o taunuuga, vaega mai le 5 i le 7 sekone,
  • o le manatuaga o lenei masini e aofia ai le teuina o fua faatatau lata mai e oo atu i le 450 taimi,
  • leo o leo o fua fua,
  • o loʻo i ai i luga o le masini le '
  • masini faʻatulagaga e mafai ona e ave faʻatasi ma oe
  • mamafa mamafa o le masini, e oo i le 50 kalama,
  • o le fuafuaina o le tau aofaʻi o loʻo faʻatinoina mo se vaitaimi faʻatulagaina,
  • Fefaʻatauaʻiga o felaʻuaʻiga e oʻo mai i le masini.

O lenei masini e faʻaaogaina e le gata i le fuafuaina o le maualuga o le suka (range from 2 to 18 mmol / l.) Ma le fatu, ae mafai foi ona faʻaaoga e siaki ai le toto i le fuataga mai le 20 i le 275 mm RT. Art.

O mea taua o le Omelon A-1:

Elta Satellite

O le kamupanī Rusia Elta e gaosia ai glucometers, lea, ona o le faigofie ma le faigofie o le faʻaaoga, e lauiloa lautele i le maʻisuka.

Ua manatu le lelei e talafeagai ma faatuatuaina. E pei ona e iloa, o le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia nisi taimi e siakiina a latou suka i le aso.

O lenei masini e sili ona lelei mo lenei, pe a faʻaogaina le tau suʻesuʻega taugofie mo le auiliiliga. O le mea lea, o le tau maualalo o le mita ma le suʻega o faʻataʻitaʻiga e matua laveaʻi ai tupe.

Satellite Plus

O lenei masini e sili atu le faʻaonapo nei ma le faʻatinoga tutusa o le masini muamua. O taunuʻuga i luga o le faʻaalia o le suka o le toto o le a faʻaalia vave pe'ā uma ona iloa e le masini se pa'ū toto.

Ole fua e 20 sekone, lea e manatu nisi tagata e umi tele. O se tasi o mea sili ona taua, o le masini o loʻo i ai le faʻatinoina o le tapunia aunoa ma le fa minute o le le gaoioi.

O le fea e filifilia?

Pe a filifilia se glucometer, e tatau ona e gauai i mea nei:

  • faigofie ona faʻaaogaina
  • saʻo atoatoa o faitauga
  • aofaiga o manatua
  • fua ma le mamafa
  • o le tele o le paʻu toto e manaomia
  • faʻamaoniga
  • iloiloga. Aʻo leʻi faʻatau, e fautuaina e faitau faʻamatalaga a tagata ua uma ona suʻeina le masini,
  • ituaiga o maʻisuka.

Totogi mo glucometers

O le tau o glucomet a Rusia ma suʻega faʻataʻitaʻi mo i latou o loʻo faʻaalia i le laulau o loʻo i lalo:


IgoaLe tau o le masiniTau o suega
Tiakono750-850 rubles50 fasi vaega - 400 rubles
Clover check900-1100 rubles100 fasipepa - 700 rubles
Mistletoe A-16000-6200 ruʻuE le manaʻomia
Fesoʻotaiga Satellite1200-1300 rubles50 fasi vaega - 450 rubles
Elta Satellite900-1050 rubles50 fasi vaega - 420 rubles
Satellite Plus1000-1100 rubles50 fasi vaega - 418 ru

O le mita o se faʻatauga taugofie mo le tele o le maʻisuka.

Mo lenei mafuaʻaga, o le toatele o latou e sili atu i masini na mafua mai i le aiga, ona e sili atu ona taugofie i le tulaga o le masini lava ia ma le siakiina o fasi pepa.

Glucometers mai le kamupanī Satellite e sili ona lauiloa i tagata matutua, aua ua faʻapipiʻiina i ai se lapoa lapoa, o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i totonu o le tele ma le manino o le vai.

E i ai foi le latou malosiaga i fafo mai le galuega. Ae ui i lea, o loʻo i ai faitioga e uiga i laupepa mo lenei masini: e masani ona aumaia lagona tiga ma e le faigofie tele ona faʻaaoga.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i glucometers o le gagana Rusia i le vitio:

Glucometers o le kamupanī Lusia e sili atu ona lauiloa nai lo tagata mai fafo. O lo latou lelei tele o le tau taugofie, lea o se mea e faamuamua mo le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. E ui lava i lenei, e tele masini e faia ma le atoatoa lelei ma faʻaalia iuga i le mea sili ona leaga.

Glucometers Rusia ma o latou ituaiga

O masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona fesuisuiai i mataupu faavae, o photometric ma electrochimics. I le uluai faatinoga, o le toto o loʻo faʻaalia i se vaega faapitoa o se vailaʻau vailaʻau, lea e maua ai se uila. O fua o le suka toto e faʻamoemoe i le tamaoaiga o le lanu. O le auiliiliga o loʻo faʻatinoina e le masini masini o le mita.

O masini e iai se metotia eletise o suʻesuʻega e fuafua ai eletise eletise e tutupu i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le vailaʻau kemikali o suʻega ma glucose. O le auala sili ona lauiloa ma lauiloa mo le suesueina o faailoga o le suka toto, e faʻaaoga i le tele o faʻataʻitaʻi Rusia.

O mita mulimuli o le gaosiga o Rusia o loʻo sili ona manaʻomia ma masani ona faʻaaoga:

  • Elta Satellite,
  • Fesoʻotaiga Satelite,
  • Satellite Plus,
  • Tiakono
  • Clover Check

O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i luga e tusa ai ma le mataupu faavae tutusa o le suʻesuʻeina o fua o le kulukose toto. Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ona ave le tausiga e fufulu lima, pe'ā uma ona fufuluina lelei maeʻaeʻa i se solo. Ina ia faʻaleleia le toto, o le tamatamailima lea e faia ai le pupuʻu ua uma ona faʻaalu.

A uma ona tatala ma aveese le siaki, e taua le siakiina o le aso e muta ai ma ia mautinoa o le a le afaina le afifi. O le suʻega o le suʻega o loʻo tuʻuina i totonu o le au suʻesuʻe ma le itu o loʻo faʻaalia i luga o le ata. A maeʻa lena, o le numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaalia o meafaifaʻaili, e tatau ona tutusa ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. Na o le taimi lena e mafai ona amata faʻataʻitaʻiina.

O se tamai puʻupuʻu e faia i le pine lalaga i luga o le tamatamailima o le lima, o le pa'ū ifo o le toto e aliali mai e faʻaaogaina i luga ole pito o le suʻega.

A maeʻa ni nai sekone, e mafai ona iloa iuga o le suʻesuʻega i luga o le faʻaaliga o le masini.

Faaaogaina o le Satellite Express

O lenei faʻataʻitaʻiga e maualalo foʻi le tau, ae o se filifiliga e sili atu ona sili atu e mafai ona fuaina ai le suka i totonu o le fitu sekone.

O le tau o le masini e 1300 rubles. O le pusa e aofia ai le masini lava ia, o suʻega i le aofaʻi o fasi pepa e 25, o le seti o lalaga - 25 fasi vaega, o se peni togi. E le gata i lea, o le au suʻeliili e i ai se tulaga talafeagai mo le aveina ma le teuina.

O tulaga taua e aofia ai vaega nei:

  • O le mita e mafai ona galue saogalemu i le vevela i le va o le 15 ma le 35 tikeri,
  • O le fuataga e 0.6-35 mmol / lita,
  • O le masini e mafai ona teu i le manatua e oʻo i le 60 o fua mulimuli.

Faʻaaogaina o le mita faʻasalalauga

O lenei lua mea sili ona lauiloa i le maeʻa ai o le satelite e lauiloa mo le tau maualalo. O se seti o suʻega suʻega mo lenei tagata suʻesuʻe i falemaʻi falemaʻi e le sili atu i le 350 rubles, lea e sili ona aoga mo le maʻisuka.

  • O le mita ei ai le maualuga maualuga o le fua saʻo. O le sao o le mita e laʻititi,
  • E tele fomaʻi e faʻatusatusa i le lelei ma faʻataʻitaʻiga aloaʻia faʻapitoa,
  • O le masini ei ai se mamanu faaneionapo,
  • O le tagata suʻesuʻe e i ai se lautele lautele. O loʻo faʻaalia ai faʻamaumauga manino ma lapoa,
  • Leai se faʻamatalaga manaʻomia
  • E mafai ona teuina le 650 fua lata mai i le mafaufau,
  • O fua o fua e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga pe a ma le 6 sekone pe a uma ona amata le masini,
  • Mo le maua o faʻamaumauga faatuatuaina, e tatau ona maua se laʻititi o le toto ma se voluma e 0.7 μl,
  • O le tau o le masini e naʻo le 700 rubles.

O le glucometer e leai se osofaʻiga o le Omelon A-1

O sea ituaiga faataitaiga e le gata ina mafai ona fuaina ai le suka o le toto, ae e pulea foi le toto ma fuaina le fua o le fatu. Ina ia maua faʻamatalaga talafeagai, o le maʻisuka malosi o le a faʻamalosi uma ona lima. O le auiliiliga e faavae i le tulaga o toto toto.

O le Mistletoe A-1 o loʻo i ai se masini faʻapitoa lea e fua ai le toto. E faʻaaogaina se faʻaoga e maua ai faʻamaumauga saʻo. E le pei o glucometers laugatasia, o se ituaiga masini e le fautuaina mo le faʻaaogaina e le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

Ina ia mafai ona faatuatuaina taunuuga o le suʻesuʻega, e taua le mulimuli i tulafono faʻapitoa. O le suega o le kulukose e faia i le taeao i luga o se manava gaogao pe 2.5 itula pe a uma le taumafataga.

Ae e te leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga ma galue i fautuaga fautuaina. E tatau ona faʻatulaga lelei le fuataga. Aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, e tatau ile tagata maʻi ona malolo mo le itiiti ifo ma le lima minute, malolo le tele e mafai ai ma toʻafilemu.

Ina ia siaki le sao o le masini, o le suʻega o le kulukose toto e faia i le falemaʻi, mulimuli ane ua faʻamaonia faʻamaumauga.

O le tau o le masini e maualuga ma e tusa ma le 6500 rubles.

Patient Reviews

O le tele o le maʻisuka e filifili glucometers o aʻafiaga faʻapitonuʻu ona o le tau maualalo. O se avanoa faʻapitoa o le maualalo o tau o suʻega faʻasolosolo ma taʻavale.

O le kulupu eletise satelite e sili ona lauiloa i tagata matutua, ona e tele a latou ata ma manino.

I le taimi nei, o le tele o tagata na faʻatau le Elta Satellite e faitio e uiga i le mea moni e le lelei le lalaga mo lenei masini, latou te faia se paʻu leaga ma mafua ai le tiga. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a faʻaalia pe faapefea ona fua le suka.

Tuua Lau Faamatalaga