O a inisalini

I tulaga ogaoga o le maʻisuka, o le tagata maʻi o loʻo faʻaalia le inisalini togafitiga. I le muamua (ma o nisi taimi o le ituaiga lona lua), e taua tele le masani o le inisalini i le toto e oʻo i le tulaga manaomia. O le aveina o se fualaau o le insulin mai le fafo e totogi ai le gaʻo gaʻo i le tino. O le inisalini e tui i se tui. O le hormone e faʻaauau pea ona faia, faatasi ai ma le faʻatinoina o le faʻaaogaina o le auala talafeagai e tui ai. E mautinoa lava i le gaʻo gaʻo.

Na faʻaaogā faʻasusili insulin i le seneturi mulimuli, ma i le taimi muamua, o se suauu toe faʻaaogaina. I aso nei, o le filifilia o tui tui inisalini e tele lava. E leai ni faʻamaonia, fuafua mo le faʻaaogaina se tasi, aua o lenei mea e mautinoa ai le saogalemu. E taua tele pe a filifilia se tui mo le togafitiga o inisalini o ni nila. A uma mea uma, e fuafua i le mafiafia o le nila pe o le a leai se afaina o le tui.

Ituaiga o Toga

O le maʻisuka ituaiga 1 e mautinoa lava e fiafia i le auala e filifili ai se tui tui inisalini. I le aso i le faasologa o falemaʻi, e mafai ona e maua ni ituaiga se 3:

  • masani faʻatasi ma se nila faʻamalosi poʻo se mea faʻapipiʻi,
  • penisini pen
  • eleni eletoroni eletise poʻo le insulin pump.

O fea e sili atu? E faigata ona tali, aua o le tagata lava ia na te filifili le mea e faʻaaoga, e faʻavae i luga o lona lava poto masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tui tuila e mafai ai ona faʻatumu vailaʻau i le lumanaʻi ma le faʻasaoina atoatoa o le faʻamalosi. O peni togafitiga e laiti ma toʻa. O faʻamalositino faʻatasi ma se lapataiga faapitoa e faamanatu ai ia te oe ua oʻo i le taimi e tuʻuina atu ai se tui. O le pumpulin insulin e pei o se pamu eletise ma se kesi i totonu, lea e fafaga ai le vailaʻau i totonu o le tino.

Filifilia o se tuilasi o le insulin Syringe Needle

O le vailaʻau e faʻatulagaina i le tele o taimi i le aso, o lea e tatau ai ona e pikiina nila e faʻaitiitia ai le tiga i le taimi o le tui.

E iloa e le o tui le inisalini i totonu o maso, ae na o lalo lava o le paʻu, ina ia le faʻaosofia ai le hypoglycemia.

O le mea lea, o le mafiafia ma le uumi o nila e taua tele.
O se inisalini insulin e filifilia taitoatasi mo tagata maʻi taitasi. O lenei mea, e muamua lava, i le faʻalavelave o se tagata, ona o le mamafa o le mamafa, o le sili atu ona gaʻo le tino. E aofia ai foʻi le matua, matua, mafaufau ma le faʻaaogaina o vailaʻau. I le faaopoopo atu i ai, o le gaʻo gaʻo e le tutusa i soo se mea. I lenei tulaga, e fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o nilala eseese o uumi ma vaʻaiga.

Olela mo suauʻu e:

  • puupuu (4-5 mm),
  • ala (6-8 mm),
  • umi (sili atu i le 8 mm).

I nisi taimi ua mavae, o le maʻisuka na faʻaaogaina nila 12.7 mm le umi. Ae o lenei umi e iloa e matautia, talu ai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le hormone o loʻo ulufale atu i totonu o le tino. O pupu pipi e manatu e saogalemu mo le faʻafoeina o vailaau i tagata ei ai gaʻo pipisi.

O le mafiafia o le nila ua faailoa mai e le Latina G. G. O latou lautele lautele e 0.23 mm.

E faʻapefea ona ese le tui o le inisalini nai lo le mea masani

E talitutusa lava ma le masani masani - o loʻo i ai foi se paʻu palasitika palasia ma se fua ma se piston. Ae o le tele o le tui o le inisalini e eseese - e sili atu ona mole ma umi. I luga o le tino o faailoga i milliliters ma iunite. E manaʻomia se faailoga i luga o le mataupu. O le tele o taimi, e faʻaaogaina se tui i se voluma o le 1ml, o le tau o le vasega e 0.25-0.5 iunite. I se suauu masani, o le volume e mafai mai le 2 i le 50 ml.

O tui uma o loʻo i ai se nila e sui ai se pupuni puipui. O le eseesega mai le masani masani ole pepelo ma le uumi o nila, e sili atu le manifinifi ma puupuu. E le gata i lea, o manua insulin e sili atu ona leaga, aua o loʻo i ai le laser laser e faʻamalosia. O le pusa o le tootoo e ufiufi i le gaʻo silisi e puipuia ai manuaga i le paʻu.

I totonu o le suauu o se faʻamafaʻi paʻu, o lona gaioiga o le atagia lea o le tele o vailaʻau na tuʻuina atu i le suauu.

O tulafono o togafitiga insulin

O le maʻisuka e mafai ona faʻaosoosoina i totonu o soʻo se vaega o le tino. Ae sili atu pe a fai o le manava mo le sili atu o le tagofia o fualaau faasaina i totonu o le tino, po o sulu e faaitiitia ai le fua faatatau o le absorption. E sili atu le faigata ona pipii i le tauau poʻo le papa, aua e le faigofie le faia o se paʻu paʻu.

E le mafai ona e tui i totonu o nofoaga ma sikuea, afi mumu, maʻila, mumu, ma faamaufaʻailoga.

O le mamao i le va o le injections e tatau ona 1-2 cm. E masani ona fautuaina e fomaʻi le suia o le nofoaga o injections i vaiaso uma.
Mo tamaiti, e maualuga le 8 mm le umi o le nila, ma e tatau ona faʻaaogaina ni nila e oʻo i le 6 mm. Afai o le a tosoina tamaiti i se pipi vavalalata, ona tatau loa lea ona i ai le 90 tikeri. A faʻaaogaina se nila uumi, e le sili atu i le 45 tikeri. Mo tagata matutua, o le mataupu faavae e tutusa.

E taua le manatuaina mo tamaiti ma tagata mamaʻi, ina ia aua le tuiina le vailaʻau i totonu o le maso i luga o le suilapalapa poʻo le tauau, e tatau ona pipiʻi le paʻu ma faia se tui i le maualuga o le 45 tikeri.

E manaʻomia foi e le tagata gasegase ona mafai lelei ona fai se paʻu paʻu. E le mafai ona tuʻuina atu seʻia maeʻa le faʻatonuina o le inisalini. I lenei tulaga, e le tatau ona tatuʻi pe suia le paʻu.

Aua nei faʻafesoʻotaʻi le nofoaga o inisiua aʻo leʻi oʻo i le tui.

Ole inisalini ile insulin mo le suauu ole suauu e na o le tasi le taimi e faʻaaogaina e le tasi tagata maʻi.

O le vailaau lava ia e teuina i le vevela o le potu. Afai o le inisalini e teu i totonu o se pusaaisa, ona tatau lea ona aveese mai iina 30 minute aʻo leʻi tuiina.

Faʻavasegaga o nila o le insulin

O manulele insulin e eseese le umi o le tasi i le isi. A o lei faia le mea fou o le pen penes, o le togafitiga o le inisalini na faʻataunuʻuina ma ni laʻau faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le umi o lea ituaiga olala e 12.7 mm. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma pe a lavea faʻafuaseʻi i le tino maso, na afua ai ona mafua ai le hypoglycemia.

O manava faʻaonaponei faʻaonapo nei o loʻo i ai se puʻupuʻu puupuu ma le manifinifi. O lenei ituaiga meafaigaluega e manaʻomia mo le faʻafesoʻotaʻi saʻo i gaʻo gaʻo, pe'ā i ai se gaioiga malosi ma faʻasaʻoina le inisalini. I le faʻaopoopoga, o injeua tuusaʻo e faia i le tele o taimi i le aso, e mafua ai le tiga ma le faʻamaʻaʻaina i le nofoaga o tui.

O se fagu manifinifi e faigofie ona paʻi i sela o le siama ma le gaʻo, ma e le mafua ai le tiga.

Faʻasologa ole inisalini i le uumi:

  1. Poto. O le umi e 4-5 mm. O loʻo faʻamoemoeina mo le togafitiga o le inisalini mo tamaiti o matutua, laiti ma le vaeluaga o tausaga, tagata ei ai se tino vaivai.
  2. Tele. O le umi e 5-6 mm. O nila vavalalata e faʻaaogaina i tagata matutua. Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o le inisalini, e matauina le maualuga o le 90 tikeri.
  3. Uumi - mai le 8 mm, ae le silia le 12 mm. O nila uumi e faʻaaogaina e tagata taʻitoʻatasi e iai le gaʻo tele. O gaʻo gaʻo i totonu o tagata gasegase e managofie, ma ina ia maua ai le inisalini i le nofoaga saʻo, e tuʻuina atu i le loloto o nila. Le eseesega o le folasaga e eseese ma e 45 tikeri.

I le taimi muamua, o le injections e tuʻuina atu i ni gaʻo pupuu, mulimuli ane ua faʻamautu le loloto o le puncture. O le maualuga o le 0.23 mm, o le mea e faʻaaogaina ai le uʻamea e faʻamalosi e faʻaaoga ai le laser trimitral, e mafua ai ona manifinifi le nila. O le pito i lalo o loʻo ufiufiina i se faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻapipiʻiina le silicone mo lona faʻasilasila le faʻasalalau.

Togi tui tui insulin

Sisi ma faailoga o nilala tuila

Olela e eseese i le mamanu, tulaga o le faʻavae, auala faʻaopoopo ma le uumi. Faʻamatalaga ma faailoga e mafai ona maua i le laulau:

Tausaga: K - Short, C - tulaga faʻataʻatia, T - mafiafia, Ma - intradermal.

E pei ona taua i lalo: AS o le mea o loo i ai, 2 - o le pepe i le maualuga o le 10 i le 12 tikeri, 3 - o le pito i luga, 4 - le pepe o le pito i luga 10-12 tikeri, pe afai e tatau ai, ia faapipii i le 45 tikeri, 5 - lua i le itu.

Faʻatau nila

I totonu o la matou lisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona e filifilia ma faʻatonu nilala tui. Tuuina atu e SDEK i le Russian Federation atoa. I le lisi.

O ni nila o loʻo i totonu o pusa siaki taʻitasi ma maeʻa i se tui. O le nila ile pusa tuila e mafai ona ofuina pe faʻapipiʻi.

O nila i luga o tui e mafai ona faʻapipiʻiina (e le mafai ona aveeseina i se pusa) ma vavae ese. O le nila e faigofie lava ona tuʻuina i luga o se tui poo le vili i totonu. O se mamanu talitutusa ei ai se seleni Luer Lock (Luer-loka).

O le umi o le nila e filifilia e faalagolago i le natura o le tui. O se tuilaʻau ma se nilala tele e faʻaaogaina pe a tui i totonu o masini eleelea. O le mimiti le pito, o le itiiti ifo o le tiga o le inisi o le ai ai i le tasi lima, ae i le isi itu, o se fagu manifinifi e faigofie ai ona pupu le paʻu paʻu pe a aoina le fofo ile suauʻu. Mo le puleaina o le intramuscular, 60 mm o loʻo faʻaaogaina, mo subcutaneous - 25 mm, mo le faʻalavelave - e oo i le 13 mm, mo le injecting o fualaau faʻasaina i se vein - 40 mm. O manulele aupito sili ona puupuu ma le pupuu e faia ni gaioiga pisapisao ma iniseti. O togafiti faʻatasi ma ia nila e faia ai togafitiga insulin ma tui puipuia. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le inisalini e faʻatautaia i le tagata maʻi e aunoa ma se faʻaletonu.

O le isi ituaiga o nilala o le pupu o le pupu.

E faʻamoemoe le pulupuni puncture mo suʻesuʻega angiographic ma punctures. O se uiga iloga o nei nila o lo latou mafiafia mai le 2 millimita.

Meafaigaluega masini e lua

E tusa ai ma le GOST R 52623.4-2015, e lua nilala e tatau ona faʻaaoga i le taimi o le tui. E ala i le tasi olala, o le vailaʻau e faʻataina, faatasi ai ma le fesoasoani a se isi olala - o loʻo faʻatonutonuina. A oʻo i se seti o fualaau oona, aemaise lava pe a fai o le fagu ei ai se pusa paʻu, pulupulu tuila pe a uma ona faʻaaogaina na te lemu sina mea itiiti, ma o le faia o se tui e le gata e tiga, ae e le mafaamatalaina foi. O le mea lea, o le tele o mea gaosiga e faʻapipiʻi faʻamalosi ma lua nila i totonu o se afifi se tasi.

Faʻamatalaga faʻapipiʻi

  1. Faʻailogaina: faʻamalosi ma lamolemole mo le pipisi o maso, masini mūmū ma mucous membranes.
  2. I le tipiina: faʻasolosolo, toe faʻafoʻi mo sina mea e afaina ai le paʻu ma gaʻo masusu.
  3. I le tipiina o le oti: faʻamalosia o le fana mo le faʻamaʻiina o masini vevela, vailaʻau matala, toso ma angioprostheses.
  4. I vascular: conical ma lamolemole, faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma vaʻa ma angioprostheses.
  5. Faʻamalosi: faʻasolosolo faʻasolosolo faʻatasi ma le faʻamalosia o le taʻavale mo le faigofie o le ulu i totonu o le ie.
  6. I le sternotomy: faʻasolosolo faataamilosaga faʻatasi ma le faʻamalosi o le fana, na faʻaaoga e faʻamautu ai le sternum pe a maeʻa.
  7. I le taotoga faʻapitoa: faʻapipiʻi le faʻamalosi o mea e gaosia ai le pito i luga, lea na maua ai le faʻaaogaina i microsurgery ma ophthalmology.

Gaosiga Vaaiga Aoao

O le faʻafitauli o le gaosia o nila i Rusia e matua leaga lava. I le taimi nei, o galu e gaosia e MPK Yelets LLC ma le V. Lenin Medicine Plant OJSC. O isi suauu suauu Rusia ua maeʻa faʻaogaina faʻasusu ma nila o Iapani, Saina ma Siamani. O le vaega autu o nila e faia i Saina. O le kamupani lauiloa e sili ona lauiloa i fafo e:

  • KDM (Siamani)
  • Ningbo Greetmed Medical Instruments Co
  • ANHUI EASYWAY MEDICAL

I aso nei, e gaosia ai fale ma fafo atu gaosi oloa inisalini tuila ma se nilala aveese. E matua leai se aoga, e pei o masini e iai se faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia, ma e lafoaʻi. O ia mea faigaluega o le mauaina lea o le lauiloa i le cosmetology, pe a manaʻomia ona e faia ni inisiua i se tasi faʻataʻitaʻiga, ae o taimi uma lava e te manaʻomia ai se nila fou.

Lafoaʻi

O nisi o falemaʻi faʻapitoa ua faʻapipiʻi meafaigaluega faʻaonapo nei e mafai ai ona e faʻaaoga faʻamalosi faʻaaoga saʻo i totonu o se falemaʻi tausi soifua. Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona faʻaogaina faʻaola faapitoa. E faʻaaogaina mo le fesuiaʻiina ma le susunuina o otaota otaota. A maeʻa ona faʻafefe, e mafai ona lafoaia otaota i fanua.
Afai e le oi ai ni masini faʻapitoa i le fomaʻi, o lona uiga e tatau ona faʻapipiʻi le otaota i totonu o pusa lapisi ma tuʻuina atu i fale faʻapitoa mo le lafoaia.


Mea na saunia e faʻaaoga ai punaoa nei:

Inisalini tuila

O se tui inisalini tui e avea ma vaega o le suauu. I le maʻisuka, o le togafitiga o le inisalini e faia e ala i le faailoaina o le gaioiga malosi e ala mai i le pito i luma o le manava. O le masini iniseti o se tui tui.

O se vailaʻau e aofia ai elemene elemene:

  1. O le vaega autu ma se kesi.
  2. Ulutala tui.
  3. Vaevae vaega.
  4. Faʻailoga faʻamau.
  5. O le pulou o le au, o le pito i lalo e aofia ai le pulou o le nila, o le nila ma lona puipuiga.

O faʻataʻitaʻiga masani o tui tui inisalini o se paʻu paopao ma se piston e mafai ona faʻaaoga i totonu. O le pito i lalo o le piston e faʻauʻu i se 'au e faigofie ai le faʻaogaina o le masini, i le isi itu o se faʻamau faʻamau. Fuaina o le togitogiga e faʻaaogaina i le suauu e faʻamalosi ai le tuiina o le fualaau manaomia. Ole tele ole tui ole inisalini e sili atu nai lo isi tui. I fafo atu, e fai siiti ma puupuu.

Auala e filifili ai le saʻo

O le filifiliga ole inisalini e tatau ona tuʻuina atu i se tagata tomai faapitoa. Ua mautinoa e le au atamamai o le manuia mai togafitiga e faalagolago faapitoa i luga o se tele o nila.

  1. Afai o le togafitiga o le inisalini e faʻamaonia mo tamaiti e le itiiti ifo i le 6 tausaga le matutua, tagata maʻi ma le maʻisuka, o loʻo mauaina togafitiga mo le taimi muamua i lalo o le pulega faʻapitoa, e fautuaina e filifili le masini i le umi le umi (5 mm). O se tolaiti pupuu ma le maamaa e le mafai ona ulu atu i totonu o le loloto o le vaega ole palapala ma e le mafua ai le tiga i le nofoaga o tui. Afai e tausia le togafitiga mo se taimi tumau, e le manaomia se nila lapoa. Ina ia faʻaitiitia le aafiaga o le tiga i tagata e le lava le mamafa o le tino, e tatau ona faia se tui i le paʻu paʻu.
  2. O le tele o le tele o nila e faʻaaogaina i alii, tamaitai, talavou ma tagata matutua. E le amanaia le mamafa o le tino. E faʻaaogaina nila e 6 mm ma le faʻamautuina o le "Obese", ae ui i lea, o inisiua e faia i le itu tauagavale. E manaʻomia le faʻafeiloaʻiga, ae le manaʻomia. Ole tele o mea e sili atu ona taugata nai lo le tele o nila, o le tele o tagata gasegase e filifilia le 8 mm le tele.
  3. O nila uumi e faʻaaogaina e tagata gasegase, e tusa lava po o le a le itupa, matua ma le mamafa o le tino. O le tuusaunoaga o tamaiti laiti, talu ai e mafai e le nila ona ulu atu i totonu o le maso o le puipui o le manava. O le hormone ua faʻaofiina i totonu o le maso layer e taʻitaʻia ai le vaʻaia o le hypoglycemia.

O le maʻisuka na te filifilia lava ia nila o le tele o le manaʻomia, e faʻavae i le mafaufau ma le falemaʻi. O se tui o le inisalini ma se tip - o le masini e le aoga, ae lafoai, o lea e lafoaʻi pe a uma ona faʻaaogaina.

Faʻalagolago i le tele o le pito i luga, ua fautuaina e le au atamamai e tui i vaega eseese o le tino:

  • 8 mm: le manava, talu ai ona faia muamua se pusi mai le paʻu,
  • 5-6 mm: manava ma sulu,
  • 4-5 mm: tauau ma le manava, ae aunoa ma le fausiaina o se kulimi.

E le faatagaina e le paʻu paʻu le nila e ulu ai i lalo o maso maualalo, ma o le gaʻo gaʻo ua faʻaleleia le faʻafefe o le homone. O le faʻaofiina o le inisalini i totonu o maso o le gutu e faʻatagaina foi, ae talu ai ona o le maʻi suka na te pulea le fualaau faasaina lava ia, o le faʻaaogaina i lenei nofoaga o le a mafua ai nisi o faʻafitauli.

Faʻatoʻo le tui e faalagolago ile umi o le taʻaloga

O togafitiga faʻatasi ai ma inisalini injections e faʻatino e le aufaigaluega faafomaʻi ma le maʻi. I le tele o tulaga, o le hormonone o le pancreas e faʻaaoga mo se ituaiga o maʻisuka e faalagolago i le insulin, ma, o le mea lea, o faʻamaʻi e taulimaina na o latou fualaau.

  1. Faʻatasi ai ma se nila pupuu, ua tuiina le vailaau i totonu o le gaʻo o le gaʻo, ma matauina se taumatau saʻo (90 *).
  2. Olaʻo mai le 6 i le 8 mm le umi e faʻaaogaina i le auala lava e tasi, tausia o se saʻo saʻo o le faʻaofiina. E faia se pi, ae o le tulaga o le faatomuaga e le suia. Mo le tiga laitiiti - e le tatau ona pipiʻi le pulupulu paʻu o le paʻu, faʻagesegese le tuʻuina atu o le toto i sela.
  3. O inisua insulin ma ni nila uumi e faia faʻatasi ma le maitauina lelei o se maualuga e tutusa ma le sili atu ma le 45 tikeri.

O tui e le tatau ona faia i luga o le paʻu ma liana o loʻo i ai nei: ogaumu, maʻila, nofoaga lafulafu. O ia vaega e le maua se fasi pepa epidermal leʻo ma ua suia i ni mea tuʻufaʻatasia ma le fesoʻotaʻi vavalalata.

Faʻatonuina le inisalini (e tusa lava po o le a le loloto o le poloka) e faasaina:

  • pipiʻi tele le paʻu
  • Massage le nofoaga o inisiua o le vailaau faʻamalosi, i le taimi muamua ma pe a uma le tui,
  • faʻaaoga le mimita muta
  • faateleina pe faaitiitia le metotia.

Faʻaauau le matauina o tulaga e teu ai ma faʻaaoga ai le hormonone ulavavale mo injections. O le malulu sili ona lelei le teuina o le 8-10 tikeri.

  1. O le nofoaga fuafuaina o le pulega e togafitigaina ma se vaifofo faʻapitoa.
  2. A maeʻa le faʻamago (e sili atu ma le lua sekone), faʻapipiʻi le vailaʻau i le piston o le suauu i se tasi o metotia (faʻapipiʻi e le fomaʻi).
  3. Ua luluina le suauu e aveese ai matagi lele.
  4. E faʻapipiʻi le nila i totonu o se lafu po o se vaega o le tino i le taumatau saʻo poʻo se manaʻoga e oo atu i le 45 tikeri (faʻataʻetaʻeli e tusa ai ma le nofoaga o inisi).
  5. A maeʻa le puleaina o le inisalini, ona faʻaaogaina lea o le fulufulu mamoe i le nofoaga o inisiua.

O le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina e mafua mai i faʻafitauli. O se tasi oi latou o le sese le tuiina. I lenei tulaga, o le togafiti togafitiga o le ai ai pe le o iai pe leai se faʻaaliga ma puupuu.

Pusi faʻamalosi o se auala faigofie

O le suʻeina o tui, ola ma se fagu mo le faʻaofiina o se mea e faʻaaogaina ai le hypoglycemic e le talafeagai ma e le talafeagai, o le mea aupito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o se peni pipi. O le faʻaaogaina o nila e faʻaaoga muamua ma lafoaʻi pe a uma le inisalini tui.

  • auala faigofie
  • tau talafeagai
  • foliga vaaia le masani ai,
  • taavale afi.

O le faʻaogaina ma le ala o le pulega e tumau pea e le suia. O se kilika ma se vailaau faʻasaina ua faʻaofiina i totonu ole pito o le masini, lea ua faʻaofi i totonu o nofoaga talafeagai mo le togafitia o le maʻisuka.

O le algorithm mo le faʻaaogaina o se tui tui inisalini i le foliga o se peni e faigofie ma avanoa i soo se tulaga:

  1. Faʻafefe.
  2. Faʻasaʻo ni nai vaega ole hormone.
  3. Faʻatonu le fualaau faʻatasi ma le amataga tufatufa.
  4. Fai se meaʻai ma faʻaaoga le vailaʻau.
  5. Faitau i le 10.
  6. Aveese le peni.
  7. Ua faia le iniseti, e le mafai ona e faʻamalamalamaina le faʻaoga.

Toe faia le injections i se mamao e 1-2 cm mai le tasi. Aua neʻi galo e uiga i suiga i vaega o le tino mo le faʻaofiina o le vailaʻau.

Pe a faatusatusa i tui masani o le inisalini, e sili atu le tele o tui, ae e sili ona lauiloa aua latou te faafaigofieina le ola o le maʻisuka.

O nila mo le masini matala e ese. E mafai ona e faʻatau i latou i se mea faʻapitoa o falemaʻi faʻatau i totonu o faʻatau atu poʻo le faʻatau atu o vailaʻau, faʻapea foʻi ma faleoloa e faʻatau mea tau inisinia.

Tuua Lau Faamatalaga