Liraglutide ma le oona tele - aisea ua talafeagai ai le fualaau faasaina mo togafitiga o togafitiga?

O loʻo maua le fualaau faasaina i lalo ole igoa tau fefaʻatauaʻiga Viktoza ma Saksenda. O se vaifofo manino, le lanu mo pulega faʻapitoa. O le vai o loʻo faʻatau atu i tioata tioata, faʻamau i vailaau faʻasolosolo faʻamalosi e tele-dose tuʻufaʻatasia mo le faʻaogaina pea o le inisiua ma tuʻuina i pepa faʻataʻavale pepa.

Saxenda ma Viktoza ei ai foliga tutusa. O le eletise malosi o le leraglutide, ma o isi vaega o le sodium hydrogen phosphate dihydrate, hydrochloric acid / sodium hydroxide, phenol, vai mo le iniseti, propylene glycol.

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o fualaau oona o se kopi faʻamaonia o le kullucagon-tagata pei o le peptide-1. O le GLP-1 faʻapitoa e le mafai ona iloa mai le amataga (o le maualuga o le tutusa e 97%), o lea e le iloa e le tino le eseesega i le va. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea faʻapitoa, o le liraglutide e fusifusia i faʻaleleia, faʻamalosia ai le gaosiga o le kullucagon ma le inisalini. I le aluga o taimi, o le inisalini e amata ona gaosia e ia lava, lea e oʻo atu ai i le faʻamautuina o le maualuga o le suka.

O le faiga o le gaioiga o se mea e mafai ona faamatalaina e pei ona taʻua i lalo:

  1. Ua faateleina le numera o pepides.
  2. O le galuega a le pancreas e faʻaleleia, o le maualuga o le suka o le toto ua pa'ū i le masani.
  3. O meaʻai e ulu i totonu o le tino e ala i meaʻai e faʻamaʻa atoatoa.
  4. O se faailo o le saturation e ulu atu i le faiʻai.
  5. O le faʻaititia o le manaʻoga, o le gau o le mamafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaau ua faatonuina mo tagata matutua matutua o loʻo i ai le maʻisuka ituaiga 2 e toe faʻafoʻisia le faʻasologa o le glycemic ma aveesea le mamafa. E mafai ona faʻaaogaina e fai ma fofo faʻapitoa ma o se vaega o le faʻasologa o togafitiga (faatasi ai ma le metformin, insulin, thiazolidinediones, sulfonylureas derivatives).

Afai o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka ei ai le maʻi fatu cardiovascular, e faʻaaogaina le lelaglutide e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le paʻavale, faʻaleagaina o le myocardial, ma le oti.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Ina ia togafiti meaʻai, e faʻaaogaina Saksenda - o se fofo mo pulega faʻapitoa. O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i le foliga o se peni tui ua saunia ma le fua e fuafua ai le fua ole manaʻo. E mafai ona e tuʻuina atu injections i le taeao, aoauli po o le afiafi, tusa lava pe o le a le taumafataga. Fomaʻi fautuaina le puleaina o le vailaʻau i le taimi lava e tasi o le aso ina ia mautinoa le tutusa o vaeluaga i le va o inisiua.

O le faasologa o le pulega o fualaau faasaina e faapenei:

  1. Ua faʻaofiina le nila i lalo o le paʻu e tusa ai ma fautuaga na maua mai se tausisoifua poo se fomaʻi. O loʻo tuiina le togavao ina ia mafai ai ona iloa le fualaau oona.
  2. O le amataga o le kuluma o loo mamafa i le auala uma ma taofi seia oʻo ile numera 0 o faʻaalia i luma o le faʻamaʻi o le fua.
  3. Taofi le nila ile paʻu ma faitau lemu i le 6.
  4. Aveese le nila. Pe a oʻo mai le toto, e lolomiina se uʻamea o le cotton i le site o inisi.

E tatau ona fofo le vaifofo 1 taimi i le aso ile tauau, ogavae poʻo le manava. O le fua faatatau o aso uma e faalagolago i le umi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • 1 vaiaso - 0.6 mg
  • 2 vaiaso - 1.2 mg,
  • 3 vaiaso - 1.8 mg,
  • 4 vaiaso - 2.4 mg,
  • 5 vaiaso ma sosoo ai - 3 mg.

O le faailoaina o le silia ma le 3 mg o le fualaau faasaina i le aso e faasaina, aua o lenei mea e mafai ona oo atu ai i le atinaʻeina o se mea maualuga.

E faʻapēfea le aoga o le telopuututū mo le leiloa o le mamafa?

Injections o le liraglutide faʻagesegese le faagasologa o le faʻapalapalaina, lea e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le manava ma le faʻaitiitia o le caloric o le taumafa i le 15-20%. O lenei mea e faamatalaina ai le maualuga o le aoga o le vailaau ma le tele o iloiloga lelei e uiga i ai.

Mo le paleni lelei o le mamafa, e le lava le injections. E fautuaina e tagata e taumafa taumafa le faʻaaogaina o injections faʻatasi ma isi metotia ma auala e faʻaitiitia ai le mamafa. O fautuaga nei o le a fesoasoani e faʻatele le faagasologa:

  1. Meaʻai talafeagai. Ina ia faʻaitiitia le mamafa, e tatau ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le kalori i aso taitasi. Ina ia faia lenei mea, lafoaʻi falaoamata ma mea e gaosia ai meaʻai, meaai gaʻo ma falai. O nisi tagata fai meaʻai e fautuaina le taumafaina o mea taumafa i le 5 i le 6 taimi i le aso, ae fai mai endocrinologists o se ituaiga o meaai e ono mafua ai le atinaʻeina o le inisalini.
  2. Gaoioiga faaletino. O le savali i totonu o le ea fou, taʻavale, faʻamalositino i le falemaʻi, aau ma isi ituaiga o gaioiga faaletino o le a fesoasoani e faateleina le faʻaogaina o kalori.
  3. Faʻaaloalo i tui e fautuaina e lau fomaʻi. O le vaifofo e tatau ona faʻaaoga i le 3 mg i le aso (sei vagana ai le 4 vaiaso muamua, pe a oʻo mai le tupuga malie o le tupu).

E sili atu i le 80% o tagata o loʻo ave lerapuututide mo le paʻu o le mamafa o loʻo i ai se uiga lelei. O totoe 20% o suiga e le o matauina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

I le taimi o le togafitiga, o le gaogao gaogao e tuai, lea e aʻafia ai le tikeri o le faʻaaogaina o isi fualaau. O sea ituaiga fegalegaleaiga e le lelei ona faamatalaina, o lea e suia ai le fua o fualaau faasaina e le talafeagai.

O le faʻafefiloi o le vaifofo ma isi vailaau e faʻasaina, aua o lenei mea e mafua mai i le faʻaumatia o le vaega galue o le vailaʻau.

Liraglutide e mafai ona faʻaaoga i le taimi lava e tasi ma le thiazolidinedione ma le metformin o se vaega o togafitiga faigata.

Contraindications

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le vailaau o loʻo vaevaeina i matua ma aiga. E matua faʻasaina le tuʻuina atu o le injections i luma o tulaga nei ma faʻamaʻi:

  • tasi le le faapalepale i vaega o galue ma vaega faaopoopo o le fofo,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • toilalo o le fatu (ituaiga 3 ma le 4),
  • cancer cancer
  • ogaoga faʻaleagaina o le tino poʻo le faʻasologa o le hepatic,
  • tele syndocrine neoplasia syndrome,
  • afaina o le manava inflammatory,
  • taimi o le susu, maʻitaga.

  • pancreatitis (o le saogalemu o le vailaʻau i tagata mamaʻi ma lenei suʻesuʻega e leʻi suʻesuʻeina),
  • matua (silia ma le 75 tausaga),
  • faʻaoga tutusa o insulin ma isi agonists o le GLP-1,
  • cardiovascular disease
  • le faʻaaogaina o isi laulau ma vaifofo mo le gau o le mamafa.

E le fautuaina foi e tuʻuina atu le injections i le laʻititi ma le talavou, aua o le tino ile tali atu i le mea na faʻaumatia e le mafai ona fuafuaina. E naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia togafitiga mo tagata gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, ia mautinoa o loʻo i ai faʻamatalaga ma e leai se faʻamaʻi.

Faʻaiʻuga

O le tele lava o taimi, o maʻi e faʻaaogaina le leraglutide ei ai ni mea e le manaʻomia mai le gastrointestinal tract:

  • i le 40% o mataupu - taʻavale (o nisi taimi eo mai ai ma le vomiting),
  • i le 5% o mataupu - faʻalavelave faʻaleagaina (faamaʻi, manava).

Ole tausiga faapitoa e tatau ona faia i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. I le 3 mai le 100 tagata maʻi, faʻalauteleina togafitiga ma le liraglutide e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia.

O isi aʻafiaga e tupu i le taimi ole togafitiga e aofia ai mea nei:

  • tiga o le ulu
  • faʻaleleia le faʻaaogaina o kesi,
  • vaivaiga, vaivai,
  • afaina o le tino (e aofia ai le mea na tui ai),
  • faʻamaʻi pipisi o le pito i luga o le manava,
  • faateleina le fatu fatu - fatu fatu.

O le tele o aʻafiaga o loʻo mataituina i totonu o le 7-14 aso mai le amataga o togafitiga. I le aluga o taimi, e faʻaaogaina ai le tino i le vailaau faʻasaina, ma o le a le toe faʻalauiloaina ni tali e le manaʻomia. Afai o le mea o loʻo taʻua i luga e le mafai ona faʻasalalau ia i latou lava pe faʻateleina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Tau fualaau faʻatau

O le tau ole liraglutide i falemaʻi e faʻalagolago i le igoa tau fefaʻatauaʻiga ma mea o loʻo aofia i le vaega galue:

  • Victose, 6 mg / ml, 3 ml, 2 pi. - mai le 9500 tusi.,
  • Victoza, 18 mg / 3 ml, 2 pi. - mai le 9000 rub.,
  • Saxenda, 6 mg / ml, 3 ml, 5 pi. - mai le 27000 rub.

Afai e le mafai ona faʻaaoga togafitiga o Saxend ma Viktoz, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e filifili se vailaau faʻasaina e tutusa lona aafiaga. O se tasi o togafitiga nei e mafai ona avea o se vailaau faafomai:

  1. Novonorm (papa). O loʻo faʻamatalaina mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Faʻaaogaina ia faʻaitiitia le kulukose o le toto. O le tau e sili atu ona taugofie (o le faʻatauga o le 150-250 rubles).
  2. Liksumiya (faʻafofo mo sc pulega). Faaitiitia le suka o le toto e tusa lava po o le a le taimi o taumafataga E tau 2500-7000 ru.
  3. Forsyga (papa). Fesoasoani e faʻagesegese lalo le kulukose ma maualalo le maualuga o le suka i le maeʻa o taumafataga. O le tau o le 1 masini tui e 1800-2800 rubles.
  4. Toeta. O se sui o le amino acids amidopeptides. Faʻasusu i lalo le gaogao o mea e gaogao ai, taofiofia meaʻai, amata le faagasologa o le leiloa o le mamafa. O le tau sili atu ona taugata (1 tau faʻasusu i le 10,000 rubles.).

E na o se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia se vailaau tutusa. O se filifiliga tutoʻatasi o vailaʻau o le hypoglycemic e mafua mai i le le lava o togafitiga faʻasolosolo ma le atinaʻeina o tali le talafeagai mai le gastrointestinal tract ma isi tino.

Inga, 45 tausaga, Moscow: "Na ou maua le maʻisuka i le 5 tausaga talu ai. E le o se mea faigofie lava, ae i tausaga talu ai nei, ua mamafa le mamafa o le tino. Na ou taumafai e aveesea le mamafa e ala i taʻaloga ma meaʻai lelei, ae na le manuia. Na fautuaina e le fomai e faatau le vailaau o Saksenda i se ituaiga o vaifofo ma faaali atu pe faapefea ona saʻo le injections. I le taimi muamua sa taufaamatau ma le le toʻa, ae mulimuli ane faʻaaogaina. I le faagasologa o togafitiga, na mafai ona ou leiloa le 4 kilokalama, o loʻo faaauau pea ona ou le maua le mamafa i le taimi nei. "

Kirill, 51 tausaga, St. Petersburg: "E le mafai ona aveesea le mamafa seia ou alu i se meaʻai. Ou te lei maua se faʻasalaga i le faʻaaogaina o Liraglutide, o lea na fautuaina ai aʻue le fomai e tuʻuina atu ni inisiua. I le faaiuga o le kosi, na amata ai ona ia faia togafitiga e faʻamalosia ai le iuga. E le toe foi mai le mamafa. "

Larisa, 42 tausaga, Samara: "Sa ou taumafai i le tele o meaai mo le mamafa o le mamafa, ae leai se tasi na fesoasoani. Na tonu ia te au e faaaoga le fualaau faasaina ma liliu atu i le endocrinologist, o le na faatonuina le tuiina o le fualaau faasaina Saksenda. Mo le lua masina na mafai ai ona leiloa le 5 kilokalama, ae o le faagasologa o le leiloa o le mamafa o loʻo faaauau pea i lenei aso. Ou te manaʻo e lapatai i latou o le a latou faʻaaogaina lenei vailaʻau: e leai se mea e mafai ona galue e aunoa ma ni taʻaloga ma mea lelei e tatau ai, o lea ia taumafai e taʻitaʻia se olaga ola maloloina i le taimi ma a maeʻa togafitiga. "

Faailoga ma le aoga o le fualaau faasaina

O se vailaau e faatatau i vailaau faafomai e pei o le oleraglutide o se mea tutusa o le hormone synthesized by cell intestinal - glucagon-like peptide-1 (GLP-1). Faʻafetai i le atinaʻeina o le mea mulimuli, ua faʻaaogaina le malosi o le saturation, lea e aloese mai le taumafaina ma le faateleina o le mamafa. I se isi faaupuga, o le GLP-1 o se pule faʻatonu o le fiaʻai ma le taumafaina o mea taumafa.

O le televalautide o loʻo faʻaaogaina i le faiga o sauniuniga a Saxenda ma Victoza. O le kamupani Novo Nordisk (Tenimaka) o loʻo auai i la latou gaosiga. O vailaau faafomai e maua i foliga o se peni-serie ua faatumulia i se vaifofo lea ua faamoemoe mo le pulea lelei.

Faataitaiga o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina, e mafai ona maua ai se faʻaititia o le mamafa o le tino.

Ua faatonuina i latou e:

  • ituaiga 2 maʻisuka, lea eo mai faatasi ma le oona,
  • BMI i luga atu o le 30 e aunoa ma ni faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • BMI o le 27, pe a tupu isi faʻalavelave faʻaanatura i le taimi o le mamafa o le tupe maua (mo se faʻataʻitaʻiga, alu aʻe le toto poʻo le cholesterol),
  • apnea, lea e fesootaʻi ma le faʻaalia o isi pauna,
  • Glycemic index index.

Aafiaga ile falemaʻi ma meatotino

O le avea o se kopi gaosia o le glucagon-tagata pei o le peptide-1 (97%), e fesoasoani ai le leraglutide i le faatonutonuina o le gaosiga o le inisalini, lea e mulimuli mai ai le siakiina o le kulukose toto. O le vailaau e iai sona aafiaga umi, lea, aemaise lava, o se taunuuga o lona tulaga maualuga o le tumau o le enzyme.

Talu ai ona o le itu i tua, o loʻo iai nisi o faʻataʻitaʻiga taua:

  • paneta o peta pancreatic e aofia i le gaosiga o le insulin
  • sili atu le faʻatagaina o le glucagon ua faʻatagaina.

Afai e tulai mai le toto toto, e faʻaosofia ai le galapu ile gaioiga o le inisalini ma faʻalavelave ai le gaosiga o le glucagon. I le hypoglycemia, o le aʻafiaga o le tutusa o le GLP-1 o loʻo faʻamoemoe e faʻaitiitia le faʻasaʻoina o le inisalini.

O le faʻamaʻaloina o le tele o le gaʻo o le faʻaleleia aʻo faia le taʻavale e faia i le faʻaitiitia o le fiaai ma le faʻaliliuina o se faailo i le faiʻai e uiga i le satuva vave, ao faʻamalosia atoa e le tino ia meaʻai na sau mai meaai.

Le aʻafiaga o le liraglutide i luga o le tino

Liraglutide o se pepeti-1 (GLP-1) glucagon-synthesized. O le 97% kopi e tutusa lelei ma le natura masani i le fausaga faatulagaina.

Gaoioiga i le tino pe a uma le pulega:

  • vaivai le suka
  • faʻaosofia le gaosia o peptides, glucagon ma inisalini,
  • e fesoasoani i le faʻamaʻiina o meaʻai i le atoatoa,
  • e vave lava ona maua e le faiʻai se faailo o le saturation,
  • fiaʻai ua faaitiitia.

Faʻafetai i le faʻaofiina o le talafatai, o faʻafitauli masani o le gaosiga o le inisalini e faʻapitoa. O galuega a le pancreas ua toe faʻaleleia, o le fua o le metabolic ua faʻaitiitia, ma le faʻaitiitia o le manaʻo.

O le tele o le faʻasaʻo

O lenei vailaau oona ua iloa e le gata mo lona mafai ona aveese le gaʻo sili atu. E i ai le tele o faʻailoga e tatau ona mafaufau i ai ao leʻi amataina togafitiga.

O la latou lisi ua tuʻuina atu:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ogaoga ogaoga ma faamai pipisi,
  • toilalo fatu o 3-4 ituaiga,
  • afaina o le manava inflammatory,
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • paresis o le manava
  • vevela oona,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Liraglutide e faasaina mo le faʻaaogaina seia oʻo i le 18 tausaga le matua ma le 75 tausaga, faʻapea foi ma le taimi o le maʻitaga ma aʻo faia le susu.

Faʻaiʻuga

E masani lava, injections o le fualaau faasaina e mafua ai le toe maua mai o ni mea e le o manaʻomia mai i le vaega o meaʻai. O tagata mamaʻi e mafatia i le nausea, vomiting, fale le fiafia, lea e mafua ai le musu e faʻaaoga Liraglutida.

O le lisi o aʻafiaga i itu e tatau ona faaopoopoina:

  • gallstone faamaʻi
  • pancreatitis
  • Tachycardia
  • afaina o le gasegase pito i luga
  • ulu matua
  • vaivai,
  • se faʻafefe faʻafefe.

E tusa ai ma fomaʻi, o aʻafiaga leaga o loʻo i ai i le 2 vaiaso talu mai le amataga o le togafitiga, mulimuli ane e faasolo ina vaivai ma mou atu.

Le aoga o le olelaglutide mo le paʻu mamafa

O le aafiaga o le paʻu mamafa i le taimi o le ulufale atu na maitauina e le 80% o tagata gasegase na ave Victoza mai le maʻi suka. Pe a faʻaaogaina le olelapuututide, e faʻaitiitia le fua o le faʻasiliina o mea taumafa. Faʻateleina le fiaai, o le fia 'ai e masani ona faʻaitiitia ma o le aofaʻi o meaʻai e faʻaitiitia. Auaunaga e tusa ma le 20% le laitiiti.

Ina ia iloa pe faapefea ona aoga le Viktoza mo le aveesea o le mamafa, o le aafiaga o le fualaau faasaina na tofotofoina i le faiga. O le suʻega e aofia ai le 564 volenitia. Sa vaevaeina tagata mama i ni vaega se tolu. Na mulimuli uma i se taumafataga maualalo-calori ma aoaoina i aso uma. Nai lo le Victoza, o le vaega muamua na tui i se placebo. Xenical, o se vailaʻau o le mamafa ma le faʻaaogaina o mea manogi, na tofiaina i le vaʻalele a le placebo i le vaega lona lua. O maʻi o le vaega lona tolu i lalo o tuutuuga tutusa na faia e Viktoza injections.

Na latou faʻamaonia le maua o iuga sili ona lelei e tagata ofo mai o le vaega lona tolu. O le numera oi latou na leiloa le mamafa o le 75% faʻatusatusa i le 30% ma le 45% o vaega o totoe.

E le gata i lea, na mafai ona faʻamautuina mo le gau o le mamafa o le mamafa, o le fua faatatau ua tatau ona tatau ona le itiiti ifo i le 3 mg mo le mea galue malosi.

Na latou iloaina foi ina ia mafai ona leiloa le mamafa, na o fualaau e le lava. O fua faʻapitoa e fesoasoani e faʻaititia ai le mamafa: taumafa maualalo-kalori, gaioiga faaletino ma le faʻaaogaina o Victoza.E fautuaina pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina e taofi ai le ulaula ma inu ava malosi.

Faʻamaumauga o le faʻatagaina o oloa

E leai ni fualaau taumafa fualaau aina i le talafatai, o vailaau e maua i foliga o inisiua. I le faʻalavelave mo le gau o le mamafa, o le vailaʻau e faʻapitoa ona faia.

Latou te faʻatau mai vailaʻau i vailaʻau faʻamalosi e pei o tui tui inisalini. O tui taitasi o loʻo i ai le fua ma fevaevaeaʻiga, e mafua ai ona tuʻuina le vailaʻau. O se vaifofo mai se tasi tuila e lava mo le 10-30 injections. E mafai ona e tuʻuina i lalo ni inisiua tuusaʻo, ona e sili atu ona faigofie: i totonu o le suvae, manava poʻo le tauau.

I le avea o se vaega o se oloa taugofie:

  • liraglutide - gaioiga galue malosi, i le 6 mg,
  • propylene glycol - 14 mg,
  • sodium hydrogen phosphate dihydrate - 1.42 mg,
  • phenol - 5.5 mg
  • sodium hydroxide - e oo atu i le 1 ml,
  • hydrochloric acid - 1 ml,
  • vai mo le tui.

O togafitiga uma e lua o loʻo maua i fomaʻi mo togafitiga. Victoza e mafai ona faʻatau mo 9000-10000 rubles:

  • O se vaifofo mo pulega faʻapitoa i ampoules, 6 mg / ml,
  • O le suauu tui i totonu o le kesi i le mea lava e tasi,
  • Togitogia se peni e aunoa ma se kilipa - 18 mg / 3 ml.

Saxenda tau e le itiiti ifo i le 27,000 rubles. I totonu o se afifi o 5 suauʻu ma se cartridge o le 3 ml, ma le 6 mg / ml. Saxenda, lea e faatauina atu i Rusia, o loʻo gaosia foi e se kamupani Danimaka.

Eseesega i le va o Saksenda ma Viktoza

  1. Saxenda faʻatasi ai ma le lilaglutide na atiaʻe mo le paʻu mamafa. Victoza na muai fuafuaina e tuu i lalo le maualuga o le suka suka.
  2. E tele atu vailaau faʻasaina i le syringe Saxend nai lo le suauu ma Viktoza.
  3. Pe a faʻaaoga Saxenda mo le paʻu o le mamafa, e faʻaitiitia ai ona tupu faʻaleagaina itu.

Faatonuga mo le faʻaogaina ma le olelapuututide

A maeʻa le faʻatau, o le afifi e tuʻuina loa i totonu o le pusaaisa, i luga o le fata. A maeʻa pe a maeʻaeʻa i luga aʻe o le 25 ° C, e le puipuia faʻamalositino. Umi o le teuina 30 masina mai le aso o le tuʻuina atu.

O le faʻaaogaina e mafai ona avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa ma o se vailaʻau tuʻuese. Pe a faʻaaogaina, o aʻafiaga i nisi taimi e tupu ai.

O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻi uma i vailaau faʻasaina ma le talafatai. O loʻo i ai fautuaga mo le pulega. Afai e leai ni faʻatonuga faʻapitoa, e faʻafoeina i latou e tusa ai ma le fuafuaga o loʻo i lalo, e tusa lava pe o le a le faʻasalaga.

O le faʻatulagaga o le fua faʻatūina e faʻatinoina e faʻatino e tusa ai ma le mea galue.

  1. I totonu o le 7 aso mai le amataga o togafitiga, 3 mg i aso uma. O se fuataga se tasi e fuafua i luga o le tulaga o le maʻi. Ole fua muamua ole fua muamua e 1.8 mg.
  2. Mai le 2 vaiaso, o le a faʻatuputeleina le fua i le 0.6 mg ma mulimuli ane faʻaopoopo i aso uma 7.
  3. E faasolosolo malie foi le pa'ū, mai le 5 vaiaso.
  4. I le faaiuga o le vasega, o le fua ole aso e toe 3 mg.
  5. Afai na e misia le taimi e tui ai mo soʻo se mafuaʻaga, e mafai ona e ulu atu i le vailaau faʻasaina ile 12 itula. Faatasi ai ma le faatuai o le silia ma le afa aso, ua misia se inisiua.

O le tuiina e le faʻalagolago i le taumafa o meaai poʻo le faʻaogaina o le mode, ae fautuaina e fai i le taimi lava e tasi. Faʻateleina o tui - 1-3 taimi i le aso.

Mo le faigofie o le faʻaaogaina, o aʻafiaga e faʻaaogaina i tui, e tutusa ma le tele 0.6 mg - mai le 0.6 i le 3 mg, o lona uiga, 0.6, 1.2, 2.4, ma isi. O le umi o togafitiga ma togafitiga e fuafuaina faʻapitoa, o le laʻititi laʻasaga e 4 masina, o le maualuga e 12 masina.

E le mafai ona faʻaitiitia le mamafa i luga o le inumaga e tasi i le olelapuututide. O le mamafa e faʻaititia i ni mea maʻaleʻale, e aofia ai taumafa maualalo-calorie, gaioiga faʻamalosi ma mafai ona faʻaaogaina fualaau faʻatele e faʻavaveina ai faiga faʻavae. O vailaʻau e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le inisiua e filifilia e le fomaʻi, ma mafaufau i le fagu.

Auala e taulima ai se peni

A o leʻi faʻaaoga muamua:

  1. Ia mautinoa e siaki le aso e muta ai.
  2. Iloilo le tulaga o le fualaau faasaina. Afai o le vaifofo e le mafiafia pe o se mea e afaina ai, o le iniseti ua lafoai.
  3. Aveese le mea e puipui mai ai mai le nila ile gaʻo.
  4. Faʻafusi le nila i luga o le suauu, aveese le pulou pito i fafo, ma ia tuʻuina ina ia mafai ona toe faʻaaogaina.
  5. Ua lafoai le pusa i totonu.
  6. Faʻasalalau faʻamalosi i luga o le paʻu o le suauu e toso mai ai le 1 le mata o le vaifofo. Afai e le aoga le piston, e le mafai ona fofo le fofo, e lafoina le suauu.

Pe a tui, e le paʻu le paʻu i tamatamailima e puipuia ai faʻamaʻi. O le fualaau faasaina e faʻatinoina lemu ina ia le mafai ai e le tufatufaina atu ona sologa lelei. A maeʻa ona maua i lalo o le paʻu le faʻasologa o loʻo manaʻomia, e le vave tosoina le nila ona o le mea e le faʻavaivai. E fautuaina e faitau i le 6 ma e na o le aveeseina o le nila. O le tui o le cotton ua paʻu i le nofoaga o inisiua, o le paʻu e le o masaa.

Aʻo leʻi aveesea le tuilaina ma le vaifofo mo faʻalavelave faʻafuaseʻi, ua faʻaofiina le nila faʻaaoga i totonu ole pupuni puipui. O se mataupu e tuʻuina i luga o le suauu, lea e puipuia ai le fofo mai le malamalama.

Analogs ole liraglutide mo le paʻu mamafa

Analogs o le uluai fualaau oona i le gaioiga:

  1. Novonorm, papa, 160 rubles. E tutusa le gaioiga, ae o le faaaogaina e le faigofie. Ole taimi o le pulega 4 taimi i le aso i tutusa tutusa i vavao tutusa. Ole fua ole aso e 16 mg, o meaʻai e ave aʻo leʻi 'ai.
  2. Diaglinid, 200 rubles. O le amataina e amata i se fualaau o le 0.5 mg, ona faasolosolo malie malie lea ma aumai i le 12 mg i 3 inumaga.
  3. Orsoten, 600 rubles. Fautuaga mo le faʻaaogaina - 30 minute aʻo leʻi 'ai poʻo le 45-60 minute mulimuli ane. E maua i capsules e le mafaamatalaina, o le aofaiga o mea galue malosi ile 12 mg. Ia inu i lea aso i lea aso.
  4. Redulu, o le togafiti sili ona lauiloa, 1600 tusi. O le umi o le togafitiga togafitiga e mai le 3 masina i le 2 tausaga, aso uma o le 10 mg, faʻamalolo - capsules.
  5. Mosyga, o le tau o le 2400 rubles. Fautuaga mo le faaaogaina e tutusa ma Reduxin.
  6. Baeta i le sisiua. Faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le manava, faʻaititia le fua faatatau o peristalsis. Le tau o le 10,000 rubles.
  7. Liksumia - 2500-7000 rubles. Faʻaitiitia le suka toto, e tusa lava po o le a le meaʻai.

Aʻo leʻi filifilia se mea e tasi, e fautuaina e feutagai ma lau fomaʻi. O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina ma aʻafiaga i luga o le tino o fomaʻi o vailaau e eseese. Faʻaaogaina le faʻaaogaina sese o le soifua maloloina.

O le fea o tala faʻatusa o le lilaglutide e sili atu?

E tele gasegase e le mafai ona gafatia le vailaʻau ona o le tau tele. Ma le taua tele o se lisi tele o aʻafiaga itu. Nai lo le faʻaaogaina o le telefoni, e mafai ona e faʻaaogaina nisi laupepa sili atu taugofie o ituaiga eseese. O le mea sili lava, o le fofo mo le gaʻo e tatau ona filifilia e se fomaʻi.

Soo se mea e tutusa, e iai foi le faʻasalaga, o le mea lea e sili ai le faʻaaogaina o tupe.

Faʻamatalaga ole leiloa o le fualaau faasaina

O tagata maʻi o loʻo mafatia i le oona e ese le talanoa e uiga i Lyraglutide. I le tasi itu, o vailaʻau e mafai ona fesoasoani tele e faʻafetaui ai le atoatoaga, ae o loʻo i ai sona aafiaga lelei i maualuga o suka.

Ae i le taimi lava e tasi, o le fualaau faasaina e masani lava ona mafua ai le le lelei o faailoga i le ituaiga o leisa ma le vomiting, lea e masani ona faigata ona faapalepale. E le gata i lea, o tagata gasegase latou te maua se tau maualuga i mea le lelei o se sui o le hypoglycemic, o se tasi lea o mafuaʻaga autu mo le teenaina o le injections.

I le leai o ni faʻasolega, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina togafitiga faʻatasi ma Lyraglutide, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino ma faʻamaonia le maualuga ole kulukose. Ina ia ausia le manaʻoga manaʻomia, e tatau ona faʻaaoga lelei le fualaau faasaina, faaopoopoina togafitiga ma meaʻai ma faʻatinoga faaletino.

Tuua Lau Faamatalaga