Glucometer Ime DC: faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga mai Siamani, iloiloga, tau

E faʻaaogaina algorithms e faʻalelei ai le aʻafiaga o mea moni mai fafo e uiga i le sao o le iuga. Faʻatagaina oe e iloilo le 98% o se toto toto.

Siamani le lelei o fua i IE-DC iDia. O le maualuga o le kulukose o le toto e le manaʻomia le faʻamaonia.
O le mea faʻapipiʻi o le a puipuia malu ai le masini mai le paʻu'ū o lima vaivai ma faʻaleagaina.

Faigofie ona faʻaoga - laasaga e lua: faʻaofi se fasipepa ma faʻaaoga se toto faataitai.

Vaega o le IME-DC iDia faʻataʻitaʻiga:

  • metotia: GDH-FAD glucose dehydrogenase e faʻaaoga ai le flavin-adenine dinucleotide,
  • fodiga: leai
  • faʻasologa: mo le toto atoa poʻo le plasma toto,
  • fuataga fuafuaina: 0.6-33.3 mmol / l, 10-600 mg / dl,
  • lava mo le suʻesuʻeina 7 μl. toto
  • auiliiliga auʻiliʻili i le mavae ai o le 7 sekone i luga o le faʻasalalauga faʻatasi ai ma numera tetele ma le faʻamalamalama,
  • manatua: 900 fuataga i le taimi ma le aso,
  • fuafuaina o fuainumera maualuga mo le 24 itula ma le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso,
  • faamanatu e galue e fua le maualuga o le suka i le 5 taimi i le aso,
  • lapataiga vaaia e uiga i le avanoa o tino o le ketone,
  • Puʻe le moli pe a uma le 1 minute,
  • lapoʻa: 90x52x15 mm,
  • mamafa: 58 g (ma le pamu),
  • eletise eletise: masini komepiuta lafo masini CR 2032,
  • ola ola: sili atu i le 1,000 suʻesuʻega,
  • gaosi oloa: Siamani,
  • Talosaga: 5 tausaga.
Filifiliga: glucometer, 10pcs lancets, 10pcs siaki diagnostics, punipuni aunoa, 3V puʻe, tusi faʻaaoga.

E mafai ona e faʻatau se glucometer iDia IME-DC i luga o le upega tafaʻilagi o MedMag24 mea faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi poʻo le valaau.

O faʻataʻitaʻiga IE-DC iDia e faʻaaogaina i le mita IME-DC iDia.

Glucometer Accu-Chek Mobile: iloiloga, faatonuga, tau

Accu-Chek Mobile o se masini fou lea e naʻo le tasi lea o mea tutusa uma i le lalolagi e mafai ona fuaina le maualuga o le suka i le toto o le tagata e aunoa ma le faʻaaogaina o se fasimea.

O se glucometer faigofie ma le faʻatusatusa mai le kamupanī Siamani o Rosh Diabets Kea GmbH, lea na gaosia ai masini mo le tele o tausaga mo suʻesuʻega i luga o le maʻisuka, e maualuga ma lelei.

O le masini ei ai se mamanu faʻaonapōnei, o le ergonomic body ma le mamafa maualalo. O le mea lea, e faigofie ona ave faʻatasi ma oe i totonu o lau ato. E mafai e tagata matutua ma tamaiti ona faʻaaogaina. O le mita o le glucose o le Accu-Chek Mobile e talafeagai foi mo tagata matutua ma faaletonu le vaai, ona o le eseesega o le mata ma le lautele ma manino.

E mafai e le masini, pe a talafeagai ai, le faia o fua o le suka i aso uma, fesoasoani ai i le maʻisuka ia mataituina o latou lava soifua maloloina ma le pulea o le kulukose i totonu o le tino.

O se masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona faʻamalieina tagata mamaʻi e le fiafia e faʻaaoga fasi pepa faʻataʻitaʻiga ma faia faʻamatalaga i taimi taʻitasi. O le seti e aofia ai le suʻega o suʻega e limasefulu o se foliga e le masani ai e foliga mai o se kiliva aveese.

O le kaseti ua faʻaofiina i le Accu-Chek Mobile glucometer ma e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi. O lenei faiga e faigofie ai le olaga mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, e le manaʻomia ai le faʻaogaina o se ipu faʻafefiloi. E le gata i lea, e le talafeagai le suia o siaki suega i taimi uma lava peʻa maeʻa le auiliiliga.

E faʻaalia e le au faʻapitoa le tele o tulaga taua e maua e se glucometer:

  1. O tekonolosi faʻafouina fou e mafai ai e le masini mo se taimi umi e aunoa ma le sui o fasi pepa,
  2. O se faʻamaumauga faapitoa mai le suʻega o suʻesuʻega e mafai ai ona oʻo atu i le limasefulu fuataga,
  3. O le tolu-i-tasi mita le faigofie. I le tulaga o le mita e aofia ai e le gata o le masini lava ia, ae o se peniscercer, faapea foi ma se kaseti faataitai mo le taitaia o suesuega o le toto mo faailoga o le kulukose,
  4. O le masini e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻe i se komepiuta a le tagata lava ia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama,
  5. O se faʻaaliga faigofie faʻatasi ma faʻamalamalama manino ma manino e faʻatagaina ai e matutua ma le vaai le faʻaaogaina le masini
  6. O loʻo i ai i le masini ni faʻatonuga manino ma se lisi lelei i le gagana Rusia,
  7. E na o le 5 sekone e faʻataʻitaʻi ai ma maua ai ni auiliiliga.
  8. O se meafaigaluega lelei lea, o le auiliiliga o le auiliiliga e toetoe lava a tutusa ma faailoga. Maua i totonu o suʻesuʻega,
  9. O le tau o le masini e taugata tele mo soʻo se tagata faʻaaogaina.

Accu-Chek Mobile o se masini faʻatusatusa lea e faʻapipiʻiina ai ni galuega i le taimi e tasi. O se penisilima ma se pu e ono-pulou ua fausia i le masini. Afai e manaʻomia, e mafai ona tuʻu ese le 'au mai le fale.

Faʻaaogāina o se micro USB cable, e mafai e le tagata gasegase ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta, lolomi le faʻamaumauga ma faʻaalia le taunuʻuga i le fomaʻi.

Matou te ofoina atu ia e faamasani i le: E faapefea ona siaki le sao o le tasi mita mita

E le manaʻomia e le masini le fesuiaiga. O le masini e faʻatagaina ai oe e teuina 2000 o fuataga mulimuli faatasi ma le aso ma le taimi o le auiliiliga, ma e mafai ai foi ona e seti faailoga e faailoa ai le vaitaimi o le fuataga - muamua pe ua uma ona 'ai. Aemaise lava, e mafai ona maua fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma tolu masina.

  • O le taimi mo le suʻeina o le toto e le sili atu ma le lima sekone,
  • O le auiliiliga e na o le 0.3 μl o le toto e manaomia, e tutusa ma le tasi mataua,
  • E manatuaina e le masini le 2000 fuataga e faʻaalia ai le taimi ma le aso o le toto sampling,
  • Afai e tatau ai, e mafai e le masini ona fuaina le fuainumera fuainumera o faamaumauga mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma le tolu masina,
  • O le tagata gasegase e mafai ona faamanatu. A fuaina fua - aʻo leʻi oʻo i le taimi o se taumafataga,
  • I luga o le masini, e mafai ona e setiina se faʻamanatuga o le a faʻaalia ai le manaʻomia mo le auʻiliʻili ile itula, tasi ma le afa, lua pe tolu itula,
  • O le uati o le uati e mafai ai ona e setiina i faʻamanatuga e fitu i le aso atoa,
  • O le tagata gasegase e mafai ona faʻatulaga le fua o fuataga talafeagai. Afai e tulaʻi pe pa'ū le fua, o le a tuʻuina atu e le masini se faailoga faapitoa,
  • O le tele o le masini o le 121x63x20 mm ma se manoa gau ua faʻapipiʻiina. O le mamafa e le silia le 129 g,
  • I le avea ai ma se maa, e lua AAA 1.5 V, LR03, AM 4 poʻo masini komepiuta e faʻaaogaina.

O lea ituaiga mea Accu-Chek Mobile e mafai ai ona e faia i taimi uma ma le le faʻaleagaina se suʻega toto. Aveesea o le toto mai se tamatamai lima ma se paʻu o le moli. Afai e muta le kaseti o suega, o le mita o le a lipoti atu lenei mea i se faailo. O lona uiga, o le masini e patino i le ituaiga - o se glucometer e aunoa ma ni suʻega.

Vaega o galuega

  • O le tekonolosi o le biosensor o suʻesuʻega IME-DC e faʻaaoga ai le glucose oxidase (o le enzyme e faʻamaʻalo ai le glucose β-D).
  • Mo le fuafuaina o le maualuga o le suka, ua faʻaaogaina fasi pepa suʻesuʻe, lea e faʻaaogaina ai le toto faataitai.
  • E le gata i lea, e ala i le oxidizing glucose β-D, o se tali e maua mai ai e mafua ai le eletise, lea e fuaina i se glucometer.

I se gagana sili atu ona faigofie: e te ave le toto mai lou tamatamailima i se uila, ona faʻaaoga lea i le fasi siaki ma amata le mita. E tatau i le pupuni ona faʻaalia le kulūkose.

Mo le sili ona lelei o le IME-DC meter, e te manaʻomia le siakiina o taimi saʻo e ala i le faʻaaogaina o vai mama. O nei tuufaatasiga ua atiaʻe i lalo o le taʻiala a le kamupanī IME-DC.

O le fofo na faia i se auala e le mafai ai e le tagata suesue ona iloagofie mai le toto moni, o lona uiga. O se auala lelei lenei e faʻataʻitaʻi ai lona saʻo.

Faʻaputuga ma Faʻaputuga

IME-DC mita faʻaaoga tekinolosi Invitro - ua faaliliuina mai le Latina "i le tioata". O le uiga o le uiga, faʻataʻitaʻiga, suʻesuʻeina mea ola i fafo atu o le tino, o lona uiga ese, "in vitro."

Faʻafetai i se faʻamalama manino LCD, e oʻo lava i se tagata maualalo le vaʻaia e mafai ona iloa le iuga o le suʻega.

O le tele o tagata e lelei le faʻatautaia o faʻamatalaga faamaoni "falemaʻi" IME-DC. O le mita e masani ona faʻaaogaina e le gata i falemaʻi, ae faapena foi i le fale. O le mafuaʻaga o lenei mea maualuga maualuga o le saʻo atoatoa o le filifiliga (

96%), faigofie o le pulega, lelei ma le faʻamaoni.

O se aoga sili ona aoga o le faʻasaoina o taunuuga muamua o faʻamaʻi toto (e oʻo i le 100).

Faʻamatalaga faʻapitoa

  • 39 x 33 LCD
  • Faʻamasinoga faʻapipiʻi tuusaʻo.
  • Autostart i le maea ai o le faʻaofiina o le vaega o le suʻega.
  • Puʻuina le manava i le maeʻa o le minute o faʻatali.
  • Faʻavasegaina
  • Vaʻaiga lautele (1.1-33.3 mmol / l).
  • Iloiloga o le malamalama
  • Suʻega Autasi.

Aoaoga vitio

O le kamupanī o mita glucose IME-DC o se kamupanī Siamani, o lē e umia 4 tusi faamaonia (o le mea mulimuli na maua i le 2015). O oloa a le kamupani e ogatusa ma ISO 9001 ma ENISO 13485 tulaga faatauaina. E mafai ona e faamasani oe i pepa lagolago i le upega tafailagi a le kamupani www.ime-dc.de.

E mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani, mai le au faʻatau, i falemaʻi faʻapitoa poʻo i soo se faleoloa i luga o le initaneti e faʻatau atu mea tau falemaʻi ma fualaau.

Faʻamatalaga ma iloiloga

E i ai i le masini sina mea itiiti, o le mita e manaʻomia tele le toto. E le maua ai le taua ma le umi o taimi, ou te masalosalo foi i lona sao. Ou te le fautuaina e ave.

Ua ou masani i le saoasaoa o Van Tach - e 5 sekone., Ma IME - 2 taimi le umi. I se tulaga aoao, o le ata e aoga, ae mo au lava ia ou te le filifilia.

Sa ou faatauina se masini faigofie, le taugofie e ala i le Initaneti i luga o le fautuaga a se fomaʻi - sa maua loʻu maʻisuka maʻi. E aoga lelei, e foliga mai e le pepelo. O nisi taimi ei ai se faigata i le faʻatau faʻatau - e le o falemaʻi uma.

O le a faia le galuega-dc prince test test i le mita-mita?

Ua ou faaseseina ia faitauga e sili atu ma le 2 taimi. Alu i le falemaʻi ona o lenei mea. Mafaufau - lafo ese pe toe faʻaleleia?

Faʻamatalaga o le mita IME DC

O le fuataga o le OS I DS o loʻo i ai se ata LCD manino ma le manino ma se eseʻesega maualuga. O lenei tulaga e mafai ai e le glucometer ona faʻaaogaina e tagata matutua ma le faʻalauiloa maʻi.

O le masini e manatu faigofie e faʻaogaina ma faigofie mo le faʻaauau pea o le taotoga. E iloga i le saʻo maualuga o fuataga, e faʻamaonia ai e le au gaosiga le pasene o le saʻo o le itiiti ifo ma le 96 pasene, lea e mafai ona taʻua saogalemu o se faailo maualuga mo se tagata e sailiili ile fale.

O le tele o tagata na faʻaaogaina se masini mo le fuaina o le maualuga o le kulukose o le toto, ua maitauina i le latou iloiloga le i ai o le tele o galuega ma le maualuga o le fausiaina o le lelei. I lenei tulaga, o le mita kulukose I le DS e masani lava ona filifilia e fomaʻi e faia ai se suʻega toto mo tagata mamaʻi.

  • O le tusi saisai mo le fuataga e lua tausaga.
  • Mo suʻesuʻega, e naʻo le 2 μl toto e manaʻomia. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga pe a uma le 10 sekone.
  • O le auiliiliga e mafai ona faia i le va o le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.
  • O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 100 fua lata mai i le mafaufau.
  • O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa.
  • Fesootaiga ma se komepiuta patino e faia i le faaaogaina o se uaea faapitoa, lea o lo o aofia ai i le pusa.
  • O le tele o le masini e 88x62x22 mm, ma o le mamafa e na o le 56.5 g.

O le pusa e aofia ai le mita glucose I DS, o le batau, 10 test strips, pen pencercer, 10 lancets, se mea e teu ai ma teu ai, o se tusi a Rusia ma se tali mo le siakiina o le masini.

O le tau o le fuataga e 1500 rubles.

DC iDIA masini

E faʻaaogaina e le klIA glucometer se metotia suʻesuʻe suʻesuʻega eletise. E le manaʻomia le faʻasologa o suʻega. O le saʻo maualuga o le masini e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o se algorithm e faʻamalosolo ai le aʻafiaga o mea moni mai fafo. O le masini e iai se lapoa tele ma numera manino ma lapoa, o se faʻamatalaga i tua, e pei lava o matua. E toatele foi ua tosina i le maualalo o le sao o le mita.

O le pusa e aofia ai le glucometer lava ia, o le CR2032, 10 fasi siaki mo le glucometer, o se peni mo le tipiina o le paʻu, 10 vailaau faʻamaonia, se mea e ave ai ma se tusi lesona. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e maua ai e le kamupanī se faʻamaoniga mo le lima tausaga.

Mo le mauaina o faʻamaumauga faatuatuaina, 0.7 μl o le toto e manaʻomia, o le taimi o le mamafa e fitu sekone. E mafai ona faʻatinoina metotia i le va o le 0.6 i le 33.3 mmol / lita. Ina ia siakiina le mita pe a uma ona faʻatau, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu i le nofoaga e nofo ai.

  1. E mafai e le masini ona teuina le 700 i fuataga.
  2. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto.
  3. O le tagata gasegase e mafai ona maua se fua faʻatatau mo se aso, 1-4 vaiaso, lua ma le tolu masina.
  4. E le manaʻomia le faʻaogaina o fasi siaki.
  5. Ina ia faasaoina iuga o le suʻesuʻega i se komepiuta a le tagata lava ia, e aofia ai le USB USB.
  6. Puipui le pu

O le masini e filifilia ona o lona fua faʻatusatusa, o le 90x52x15mm, o le masini e na o le 58 g. O le tau o le suʻega e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e 700 ruʻu.

Glucometer O le i ai DC Prince

Fuaina o le masini O le i ai o le Prince DS e mafai ona vave ma vave fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ina ia faia le auiliiliga, e naʻo le 2 μl toto e te manaʻomia. E mafai ona maua faʻamatalaga suʻesuʻe pe a maeʻa le 10 sekone.

O le au suʻesuela o loʻo i ai se lautele lau lautele, manatua mo le 100 fuataga mulimuli ma le mafai ona teuina faʻamaumauga i se komepiuta patino e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O se mita faigofie ma le manino lea ei ai le tasi le faamau mo le taotoga.

E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga. Mo le teuina o le batini, e mafai lava ona tape le masini pe a uma le suʻega.

  • Ina ia faafaigofie le faaaogaina o le toto i le vaega o le suʻega, e faʻaaogaina ai e le au gaosi mea fou i tekonolosi. E mafai e le taʻavale ona tutoatasi i le toto manaʻomia.
  • O le peni tui e aofia ai i totonu o le pusa lapisi e mafai ona fetuunai, o lea e mafai ai e le tagata gasegase ona filifili soʻo se tasi o le lima o mea ua fuafuaina o le loloto o le puncture.
  • O le masini ua faateleina le saʻo, o le 96 pasene. E mafai ona faʻaaoga le mita i le fale ma le falemaʻi.
  • O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. E i ai le tele o le 88x66x22 mm ma o loʻo mamafa le 57 g ma se masini.

O le afifi e aofia ai se masini mo le fuaina o le maualuga o le toto toto, o le CR 2032, o se peni punipasi, 10 sekone, se fasi siaki i le aofaiga o fasi pepa e 10, o se mea e teu ai, o le gagana Rusia (o loo i ai se faatonuga talitutusa pe faapefea ona faaaoga le mita) ma pepa faʻamaonia. O le tau o le suʻega e 700 ruulu. Ma o le vitio i lenei tusiga o le a avea o se faʻaaliga vaaia mo le faʻaaogaina o le mita.

Toe Iloilo: Glucometer IME-DC PRINCE Glucometer - Faʻalagolago ma saʻo

Ou te manatuaina pea taimi, ina ia maua ai le maualuga o le suka i le suka, e tatau ona ou sau i le falemai i le vaveao ma nofo i se laina umi. Ia o mea uma e sili atu ona faigofie. E tele fale ei ai se masini faʻapitoa e mafai ai ona suʻeina i sekone. O le mea moni, mo i latou o loʻo i ai faafitauli ma a latou suka toto, o se ituaiga masini e taua tele, ma e aoga moni mo i latou e leai ni faʻafitauli faapena?

O tagata e maua i le maʻisuka, o le mea moni, ei ai se glucometer i la latou faʻaaoga, ae oi latou e leʻi aafia i lenei maʻi masani e le mafaufau i le faʻatauina o se tasi. Ma le leai. O le mea moni, o lenei masini faigofie e manaʻomia foʻi e tagata soifua maloloina. I aso nei, e le o tagata uma e ola e aunoa ma se popolega ma 'ai saʻo. Ae o le atuatuvale o se tasi o mafuaaga mo le oso i le suka.

Vitio (kiliki e taʻalo).

E fautuaina e fomai le siakiina o le toto mo le suka ia le itiiti ifo i le tasi i le tolu masina. Ma mo tagata matutua - ia le itiiti ifo ma le tasi i le masina. O lea e mafai ai ona e puipuia le atinaʻeina o le faʻamaʻi.I le uma, o suiga i le suka suka e aliali mai i le lima tausaga aʻo lumanaʻi foliga o faailoga autu o le maʻisuka.

O le glucometer PRINCE IME-DC na faʻaalia i lo matou aiga i le ono tausaga talu ai. Sa ou filifilia mo le faigofie o le faaaogaina, e pei ona faamoemoe, muamua lava, mo se tagata matua. Ia, ma, ioe, o le tagata Siamani gaosi oloa o se talitonuga mautinoa.

Na tumu le mita i totonu o se pusa pepa.

Faʻatasi ai ma se mea e faʻatau ai le taʻavale, se faʻamau mo le teuina ma le felauaiga,
10 taʻavale, 10 sikola faʻataʻitaʻiga, o se vaʻa e pulea le masini, faʻatonuga ma pepa faʻamaonia.

O le mita lava ia o loʻo i ai se faʻataʻitaga LCD tetele ma e tasi lava le button mo le puleaina.

E galue i luga o le malosi o le afi ma e matua taugata, e tasi le pati e tusa ma le afe fua.

O le taʻavale-tino e pei o se peni. O le pito i lalo o loʻo i luga o le filo. Faʻafaigofie ona faʻavasega e sui le lancet. I le pito i luga o le pulou, toso i luga o le pito i luga o le pulou, o le a tosoina ai i luga le galuega. O le taufaʻailoga lima e faia i le kilikiina o se ki. E lima laasaga o le loloto o le loloto o le loloto o le atigi.

O le ufiufi e matua laitiiti lava. O le glucometer, le sosoʻo ma le fagu ma faʻamau faʻataʻitaʻiina e faʻamautu i totonu i paʻu paʻu. I le faʻaopoopoga, i totonu o le mataupu o loʻo i ai se taga meli faʻatasi ma Velcro mo vaʻa ma se pu. O le ufiufi lava ia e tapunia i se kelipala ma ua i ai se matasele i tua mo le pipii i le nonoa puʻu. E matua faigofie i le tulaga e te manaʻomia e teu ai le masini i luga o le auala.

O le vaʻa mo le siakiina o le masini e mafai ai e oe lava ona siakiina le mita pe a tulaʻi mai se manaoga.

O le faʻamalamalamaga e auʻiliʻili, atoa i le gagana Rusia.

O le pepa faʻamaonia o loʻo i ai se hologram.

O le faʻaaogaina o le masini e le faigofie, ae faigofie lava. O pusa taʻitasi taʻitasi avanoa e iai se ki ma se numera. Faʻatoa faʻaofi le ki i totonu o le masini, ma o le a ia maua le fododing. Leai se isi togafitiga e manaʻomia. O le faʻaogaina o le masini e tumau pea seia oʻo ina tuʻuina se ki fou ma se code.

Ina ia fuaina le suka o le toto, e tatau ona e tuʻuina se fasi siaki i le masini.

O le a faʻaalia le masini ma otometi ma o le lima ma se mataua o le toto o le a susulu i luga o le lau. O le mea lea, ua saunia atoatoa le mea faigaluega mo le auiliiliga.

E tatau ona tui se tamaʻi tamatamailima i le fesoasoani a se masini e teu ai le tagata lava ia ma aumai se tamatamailima i se mataʻu o le toto i le fasimea o loʻo tuʻu i le mita. O le mita lava ia o le a faʻamalosia ai le toto manaʻomia. O le auiliiliga o le auiliiliga o le a aliali i luga o le mata pe tusa ma le sefulu sekone

O le mita o le a faʻavave loa pe a maeʻa ona aveese le peʻa pe a maeʻa se minute pe ae tuʻuina le fasi siaki.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o mea uma e faigofie tele ma taugofie. O faʻataʻitaʻiga e faʻatau atu i afifi, lua fagu i pusa taʻitasi. O fagu taitasi e aofia ai le 25 suega.

O le taimi nei e uiga i mea lelei ma le lelei.

+ Ua folafola mai e le au faipisinisi Siamani le pasene maualuga o le saʻo

+ Manatu e fausia mo le 100 fua ma aso ma taimi

+ Malosiaga e fesiitai ai faamatalaga mai le mita i le komepiuta

+ Faʻaaliga tetele (faʻapitoa mo tagata matutua ma faʻaletonu le vaai)

+ Autostart ma le malosiaga moli

- Pe a faʻatusatusa i isi glucometers, e manaʻomia sina siʻisi toto mo le suʻega

- E sili atu le taimi e fua ai nai lo isi masini

- O faʻataʻitaʻiga IME-DC Prince e le masani ma faigata ona maua i luga o le faʻatau

- Ma, o se mea taua tele, i loʻu manatu, o se fagu matala o le suʻega suʻega o loʻo i ai se fale ola mo le 90 aso. Afai e te siakiina le toto e le tusa ai ma le molimau a le fomaʻi ae le mafua mai i maʻi, ae mo oe lava, ona le mafai lea ona faʻaaogaina fasi pepa o suʻega aʻo leʻi mafai ona faʻaaoga. O pusa o le 10 suʻega faʻataʻitaʻiga o le a sili atu ona faigofie, ae, e leai, e leai ni afifi faapena.

I le lautele, ou te matua fiafia i le masini. Maualuga maualuga ma faʻatuatuaina. I luga o nei tausaga uma, ou te lei toilalo lava. E oo lava i le pati mo lenei taimi atoa sa naʻo le tasi lava ona suia.

O le Glucometer IMEDC na faia e le kamupani Siamani o le igoa lava e tasi ma ua avea o se faʻataʻitaʻiga o uiga lelei o Europa. E masani ona faʻaaoga e tagata maʻisuka i le salafa o le lalolagi e fua ai le suka o le toto.

E faʻaaogaina e le au gaosiga ia tekinolosi fou e faʻaaoga ai se meaola, o lona uiga o le saʻo o faʻamaumauga e toetoe lava 100 pasene, lea e tutusa ma faʻamaumauga na maua i le fale suesue.

O le tau talia o le masini ua manatu e sili atu, ma o le aso nei o le tele o tagata gasegase e filifilia lenei mita. Mo le auʻiliʻili, faʻaaogaina toto toto.

O le fuataga o le OS I DS o loʻo i ai se ata LCD manino ma le manino ma se eseʻesega maualuga. O lenei tulaga e mafai ai e le glucometer ona faʻaaogaina e tagata matutua ma le faʻalauiloa maʻi.

O le masini e manatu faigofie e faʻaogaina ma faigofie mo le faʻaauau pea o le taotoga. E iloga i le saʻo maualuga o fuataga, e faʻamaonia ai e le au gaosiga le pasene o le saʻo o le itiiti ifo ma le 96 pasene, lea e mafai ona taʻua saogalemu o se faailo maualuga mo se tagata e sailiili ile fale.

O le tele o tagata na faʻaaogaina se masini mo le fuaina o le maualuga o le kulukose o le toto, ua maitauina i le latou iloiloga le i ai o le tele o galuega ma le maualuga o le fausiaina o le lelei. I lenei tulaga, o le mita kulukose I le DS e masani lava ona filifilia e fomaʻi e faia ai se suʻega toto mo tagata mamaʻi.

  • O le tusi saisai mo le fuataga e lua tausaga.
  • Mo suʻesuʻega, e naʻo le 2 μl toto e manaʻomia. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga pe a uma le 10 sekone.
  • O le auiliiliga e mafai ona faia i le va o le 1.1 i le 33.3 mmol / lita.
  • O le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 100 fua lata mai i le mafaufau.
  • O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa.
  • Fesootaiga ma se komepiuta patino e faia i le faaaogaina o se uaea faapitoa, lea o lo o aofia ai i le pusa.
  • O le tele o le masini e 88x62x22 mm, ma o le mamafa e na o le 56.5 g.

O le pusa e aofia ai le mita glucose I DS, o le batau, 10 test strips, pen pencercer, 10 lancets, se mea e teu ai ma teu ai, o se tusi a Rusia ma se tali mo le siakiina o le masini.

O le tau o le fuataga e 1500 rubles.

E faʻaaogaina e le klIA glucometer se metotia suʻesuʻe suʻesuʻega eletise. E le manaʻomia le faʻasologa o suʻega. O le saʻo maualuga o le masini e faʻamaonia e ala i le faʻaaogaina o se algorithm e faʻamalosolo ai le aʻafiaga o mea moni mai fafo. O le masini e iai se lapoa tele ma numera manino ma lapoa, o se faʻamatalaga i tua, e pei lava o matua. E toatele foi ua tosina i le maualalo o le sao o le mita.

O le pusa e aofia ai le glucometer lava ia, o le CR2032, 10 fasi siaki mo le glucometer, o se peni mo le tipiina o le paʻu, 10 vailaau faʻamaonia, se mea e ave ai ma se tusi lesona. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e maua ai e le kamupanī se faʻamaoniga mo le lima tausaga.

Mo le mauaina o faʻamaumauga faatuatuaina, 0.7 μl o le toto e manaʻomia, o le taimi o le mamafa e fitu sekone. E mafai ona faʻatinoina metotia i le va o le 0.6 i le 33.3 mmol / lita. Ina ia siakiina le mita pe a uma ona faʻatau, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu i le nofoaga e nofo ai.

  1. E mafai e le masini ona teuina le 700 i fuataga.
  2. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i le plasma toto.
  3. O le tagata gasegase e mafai ona maua se fua faʻatatau mo se aso, 1-4 vaiaso, lua ma le tolu masina.
  4. E le manaʻomia le faʻaogaina o fasi siaki.
  5. Ina ia faasaoina iuga o le suʻesuʻega i se komepiuta a le tagata lava ia, e aofia ai le USB USB.
  6. Puipui le pu

O le masini e filifilia ona o lona fua faʻatusatusa, o le 90x52x15mm, o le masini e na o le 58 g. O le tau o le suʻega e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e 700 ruʻu.

Fuaina o le masini O le i ai o le Prince DS e mafai ona vave ma vave fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ina ia faia le auiliiliga, e naʻo le 2 μl toto e te manaʻomia. E mafai ona maua faʻamatalaga suʻesuʻe pe a maeʻa le 10 sekone.

O le au suʻesuela o loʻo i ai se lautele lau lautele, manatua mo le 100 fuataga mulimuli ma le mafai ona teuina faʻamaumauga i se komepiuta patino e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. O se mita faigofie ma le manino lea ei ai le tasi le faamau mo le taotoga.

E tasi le pati e lava mo le 1000 fuataga. Mo le teuina o le batini, e mafai lava ona tape le masini pe a uma le suʻega.

  • Ina ia faafaigofie le faaaogaina o le toto i le vaega o le suʻega, e faʻaaogaina ai e le au gaosi mea fou i tekonolosi. E mafai e le taʻavale ona tutoatasi i le toto manaʻomia.
  • O le peni tui e aofia ai i totonu o le pusa lapisi e mafai ona fetuunai, o lea e mafai ai e le tagata gasegase ona filifili soʻo se tasi o le lima o mea ua fuafuaina o le loloto o le puncture.
  • O le masini ua faateleina le saʻo, o le 96 pasene. E mafai ona faʻaaoga le mita i le fale ma le falemaʻi.
  • O le fuataga e fua mai i le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. E i ai le tele o le 88x66x22 mm ma o loʻo mamafa le 57 g ma se masini.

O le afifi e aofia ai se masini mo le fuaina o le maualuga o le toto toto, o le CR 2032, o se peni punipasi, 10 sekone, se fasi siaki i le aofaiga o fasi pepa e 10, o se mea e teu ai, o le gagana Rusia (o loo i ai se faatonuga talitutusa pe faapefea ona faaaoga le mita) ma pepa faʻamaonia. O le tau o le suʻega e 700 ruulu. Ma o le vitio i lenei tusiga o le a avea o se faʻaaliga vaaia mo le faʻaaogaina o le mita.

Glucometer IME-DC - o se faʻataʻitaʻiga o le uiga Siamani. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona maualuga o le auiliiliga i maketi a Europa ma lalolagi; e faʻaaogaina mo le suʻesuʻega ma le siakiina o le maʻisuka.

Faafetai i tekonolosi fou e faʻaaoga ai le biosensors, o le sao o le mita e toetoe lava 100%, ma o se faiga faʻatau talafeagai e faʻapupulaina ai le manaoga mo le masini.

  • O le tekonolosi o le biosensor o suʻesuʻega IME-DC e faʻaaoga ai le glucose oxidase (o le enzyme e faʻamaʻalo ai le glucose β-D).
  • Mo le fuafuaina o le maualuga o le suka, ua faʻaaogaina fasi pepa suʻesuʻe, lea e faʻaaogaina ai le toto faataitai.
  • E le gata i lea, e ala i le oxidizing glucose β-D, o se tali e maua mai ai e mafua ai le eletise, lea e fuaina i se glucometer.

I se gagana sili atu ona faigofie: e te ave le toto mai lou tamatamailima i se uila, ona faʻaaoga lea i le fasi siaki ma amata le mita. E tatau i le pupuni ona faʻaalia le kulūkose.

Mo le sili ona lelei o le IME-DC meter, e te manaʻomia le siakiina o taimi saʻo e ala i le faʻaaogaina o vai mama. O nei tuufaatasiga ua atiaʻe i lalo o le taʻiala a le kamupanī IME-DC.

O le fofo na faia i se auala e le mafai ai e le tagata suesue ona iloagofie mai le toto moni, o lona uiga. O se auala lelei lenei e faʻataʻitaʻi ai lona saʻo.

IME-DC mita faʻaaoga tekinolosi Invitro - ua faaliliuina mai le Latina "i le tioata". O le uiga o le uiga, faʻataʻitaʻiga, suʻesuʻeina mea ola i fafo atu o le tino, o lona uiga ese, "in vitro."

Faʻafetai i se faʻamalama manino LCD, e oʻo lava i se tagata maualalo le vaʻaia e mafai ona iloa le iuga o le suʻega.

O le tele o tagata e lelei le faʻatautaia o faʻamatalaga faamaoni "falemaʻi" IME-DC. O le mita e masani ona faʻaaogaina e le gata i falemaʻi, ae faapena foi i le fale. O le mafuaʻaga o lenei mea maualuga maualuga o le saʻo atoatoa o le filifiliga (

96%), faigofie o le pulega, lelei ma le faʻamaoni.

O se aoga sili ona aoga o le faʻasaoina o taunuuga muamua o faʻamaʻi toto (e oʻo i le 100).

  • 39 x 33 LCD
  • Faʻamasinoga faʻapipiʻi tuusaʻo.
  • Autostart i le maea ai o le faʻaofiina o le vaega o le suʻega.
  • Puʻuina le manava i le maeʻa o le minute o faʻatali.
  • Faʻavasegaina
  • Vaʻaiga lautele (1.1-33.3 mmol / l).
  • Iloiloga o le malamalama
  • Suʻega Autasi.

O le kamupanī o mita glucose IME-DC o se kamupanī Siamani, o lē e umia 4 tusi faamaonia (o le mea mulimuli na maua i le 2015). O oloa a le kamupani e ogatusa ma ISO 9001 ma ENISO 13485 tulaga faatauaina. E mafai ona e faamasani oe i pepa lagolago i le upega tafailagi a le kamupani www.ime-dc.de.

E mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani, mai le au faʻatau, i falemaʻi faʻapitoa poʻo i soo se faleoloa i luga o le initaneti e faʻatau atu mea tau falemaʻi ma fualaau.

E i ai i le masini sina mea itiiti, o le mita e manaʻomia tele le toto. E le maua ai le taua ma le umi o taimi, ou te masalosalo foi i lona sao. Ou te le fautuaina e ave.

Ua ou masani i le saoasaoa o Van Tach - e 5 sekone., Ma IME - 2 taimi le umi. I se tulaga aoao, o le ata e aoga, ae mo au lava ia ou te le filifilia.

Sa ou faatauina se masini faigofie, le taugofie e ala i le Initaneti i luga o le fautuaga a se fomaʻi - sa maua loʻu maʻisuka maʻi. E aoga lelei, e foliga mai e le pepelo. O nisi taimi ei ai se faigata i le faʻatau faʻatau - e le o falemaʻi uma.

O le a faia le galuega-dc prince test test i le mita-mita?

Ua ou faaseseina ia faitauga e sili atu ma le 2 taimi. Alu i le falemaʻi ona o lenei mea. Mafaufau - lafo ese pe toe faʻaleleia?

Siamani glucose mita IME-DC: faatonuga mo le faʻaoga, tau ma iloiloga

A maeʻa ona maua i le maʻisuka, e tatau ona faia e se tagata ni suiga taua i lona olaga.

O se faʻamaʻi masani lea o loʻo i ai se tulaga lamatia tele i le atinaʻeina o le tele o mea sese ole itu ole soifua maloloina lea e ono mafua ai le le atoatoa. Ae peitai, o le maʻisuka e le o se faasalaga.

O le atinaʻeina o se ituaiga olaga fou o le a muamua i le tagata maʻi ile toe foʻi i se tulaga masani. Ina ia faia se meaai faapitoa, e taua tele le faailoaina o le aafiaga o se oloa i luga o le tino, e iloilo pe fia le iunite o le suka i le tuufaatasiga e faateleina ai le kulūkose. I lenei tulaga, o le Glucometer Ime DS ma faʻamalosi mo lea mea o le a avea ma fesoasoani sili.

E taua tele mo se tagata maua i le maʻisuka ia i ai pea se masini i luga o le lima e fua ai a latou suka suka.

O uiga autu e taʻitaʻia ai tagata faʻatau pe a filifilia se glucometer o: faigofie le faʻaaogaina, tali atu, saʻo i le fuafuaina o faʻataʻitaʻi, ma le saoasaoa o fua. Mafaufau o le masini e faʻaaogaina sili atu ma le tasi i le aso, o le i ai o nei uiga uma o se avanoa manino i luga o isi masini tutusa.

E leai ni isi filifiliga i totonu ole mita-glucose mita (ime-disi) e faʻaosofia ai le faʻaoga. E faigofie ona malamalama mo tamaiti ma tagata matutua. E mafai ona teu faʻamatalaga o le selau o selau fua. O le lau, lea o loʻo i ai le tele o le fogaeleele, e sili atu le manino mo tagata e leai se vaʻai.

O le maualuga o le fuaina o lenei masini (96%), lea e tutusa ma taunuuga o suesuega o suesuega o meaola oona, ua maua e ala i le faaaogaina o tekonolosi o meaola ninii. O lenei ata o loʻo tuʻuina ai IME-DC muamua i totonu o Europa.

Glucometer IME-DC

Ina ua maeʻa ona faʻatuina atu lana oloa muamua, na amata ona faʻatupulaia e le kamupanī Siamani mo le gaosiga o mita glucose IME-DC ma faʻataʻitaʻiina le faʻalelei o Idia ma Prince.

O le mafaufau mafaufauga, maualalo le mamafa (56.5 g) ma le laʻitiiti (88x62x22) e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei masini e le gata i le fale, ae ia tauaveina foi ma oe i taimi uma .ads-mob-1

Pe a galulue ma le masini, e taua le manatuaina o mataupu faavae nei:

  • faia suʻesuʻega i luga o le toto fou, lea e le i oʻo i le taimi e faʻafefeteina ai ma eli,
  • e tatau ona aveese le meaola mai le mea lava e tasi (masani lava le tamatamailima o le lima), talu ai o lona fatuina i vaega eseese o le tino e ono eseese,
  • na o le toto toto e talafeagai mo fua o fua, o le faʻaaogaina o le toto vevela poʻo le plasma ona o le suia o le okesene i totonu ia i latou e tau atu ai i ni mea sese,
  • Aʻo leʻi taina se vaega o le paʻu, e tatau ona e siaki muamua le mita i luga o se vaifofo faapitoa e mataituina ai taunuuga o le suʻesuʻega ma ia mautinoa o loʻo saʻo le masini.

O se avega mamafa mo se tagata faʻaonapo nei e alu i le falemaʻi i aso uma e fua lona maualuga o le suka o le suka. O le mea lea, e taua tele le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona e faʻaoga saʻo i le mita i le fale.

E tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

  • fufuluina ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli (e le faʻamaʻi ile vaiinu),
  • faʻaofi le lalaga i totonu o le peni moli,
  • tuʻu le fasi siaki i se faʻapitoa faapitoa i le pito i luga o le masini, faʻatali seʻiloga ua sauni le masini mo le faʻaaogaina,
  • momotu le paʻu,
  • pe a oʻo mai le toto i luga o le 'upega tafaʻilagi, tuʻu lau tamatamailima i luga o se faailoga faʻapitoa iloga i luga o le fasi siaki,
  • pe a mavae le 10 sekone, o le a oʻo mai iʻuga o lau suʻega o le toto i le taimi nei i le sikoa,
  • Fufulu le nofoaga na tuiina i le fulufulu mamoe ma le ava.

Faatasi ai ma taualumaga sauniuni, o le suʻeina o le toto e naʻo ni nai minute. A maeʻa, e le tatau ona toe faʻaaogaina le fasi siaki ma le tulu (tootoʻo tui).

Suʻega faʻamalositino IME-DS: ata ma faʻamanuiaga

Mo le faʻaaogaina o le glucometer IME-DS, e talafeagai le faʻaaogaina o suʻega o le mea na gaosia e le kamupanī tasi, a le o lea, e mafai ona faʻasalalau taunuuga o le auiliiliga pe masini foi le masini.

O le faʻataʻitaʻiga lava o se fasi ie laititi mafiafia e ufiufi i le glucose oxidase ma le potassium ferrocyanide. O se pasene maualuga o faʻataʻitaʻiga saʻo o loʻo tuʻuina atu e se tekinolosi faʻapitoa mo le gaosiga o le 'eletise mo le gaosiga o pepa faʻataʻitaʻi.

O le tulaga ese o le tuufaatasiga e pulea ai le naʻo le toto na manaʻomia, lea e faʻaalia e le lanu o le faailo. Afai ei ai le leai o mea mo le auiliiliga, e mafai ona faʻaopopo.

E le pei o suʻega o isi mea gaosiga, o nei mea taumafa e le aʻafia i le maualuga o le vevela ma le faʻaalia o le vevela, talu ai o loʻo faʻaogaina se faʻaoga faʻapitoa i luga o le faʻalelei o le ipu, lea e fesoasoani i le umi o le teuina o le oloa e aunoa ma le fetuunai o lona uiga.

O lenei mea e faʻaitiitia ai mea sese i le suʻega mo soʻo se faʻafesoʻotaʻiga e le manaʻomia ile pito i luga o le ipu

Aʻo leʻi toe liliu le masini mo le taimi muamua, faitau ma le faaeteete le tusi lesona.

O nisi nei o tulafono faigofie mo le teuina ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga-dc test:

  • ia mautinoa e tusi i lalo pe manatua le aso o le le tatalaina o oloa, talu ai o le ola ola pe a maeʻa ona tatalaina e 90 aso,
  • e le mafai ona e teuina ia papatusi i se mea sei vagana ai le afifiina lelei o pusa oloa na saunia e le gaosimea, aua e aofia ai mea e faʻafefe ai le susu mai le siosiomaga,
  • o le ipu e tatau ona aveeseina vave lava aʻo leʻi faʻaaogaina,
  • aloese mai le le talafeagai o le faafesootai o le fasipepa i vai,
  • i le taimi o le faʻaogaina o le ipu, ia faʻalogo i le faʻamalo totoga - pe afai e lava, o le a mumu mumu,
  • A o leʻi folasia atu le laina muamua o le suʻega mai se afifi fou, ia mautinoa e muamua faʻafesoʻotaʻi le ki mo le faʻaogaina i le masini.

O nei tulafono faigofie mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga e mafai ona fesoasoani e sili atu ona saʻo le auʻiliʻili o suʻesuʻega o le suka i le toto .ads-mob-1

O le pusa faʻatasi ai ma le masini faʻatau e aofia ai se pusa faʻataʻitaʻiga o fasi siaki, faʻataʻitaʻiga o le toto, se moli faʻapipiʻi penisina, ma se mataupu faʻapitoa mo le teuina ma le suʻeina o le masini.

O faʻataʻitaʻiga o glucometers IME-DC o loʻo i ai i le tau o tau ogatotonu e faʻatusatusa i tagata Saina ma Korea. Ae ui i lea, i totonu o glucometers o tagata gaosiga Europa, o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona taugata.

O le tau o le masini e fesuisuiai e faalagolago i le itu o faatauga ma o loʻo i totonu o le vateatea mai le 1500 i le 1900 rubles. E sili atu le taugata Idia ma le Prince, ae o totonu foi o le tapulaa pito i luga.

E mafai ona e faʻatauina se glucometer IME-DC i soʻo se fale talimalo poʻo se faʻasalaga i se faleoloa i luga o le initaneti ma tuʻuina atu i lou fale poʻo le meli. E le manaʻomia se faʻasologa mai se fomaʻi.

O le maketi o loʻo ofoina atu ai le tele o meafaigaluega mo le fuaina o le suka toto i le fale. O le filifiliga e fuafua i manaoga patino o le tagata faʻatau ma lona gafatia tau tupe.

Mo tagata matutua ma matutua latou te filifilia le tele o filifiliga o le paketi ma le sili atu ona faigofie galuega.

Tupe faʻaalu tupe e aofia ai Accu-Chek Performa / Activise, OneTouch Select Plus ma isi. O le tau o tau ogatotonu e aofia ai le Satellite Express, One Touch Verio IQ, Accu-Chek Performa Nano.

E foliga tutusa lava i latou uiga i le mita IME-DC. O le eseesega e faia i le tele o le masini, o lona mamafa, o le eseesega o le tuufaatasiga o vaega o suʻega, faapea foi le i ai po o le leai o se sootaga i se komepiuta patino.

I le tele o iloiloga, ua maitauina ai o le tagata faʻatau e faʻapitoa ona filifilia le IME-DC ona o lona faʻatuatuaina o le sili atu o Europa Europa nai lo Saina, Korea poʻo le Rusia.

O le aufaigaluega o le Ime-DS glucometer ua faamaonia ai le aoga o le lelei o lenei masini i luga o isi masini o se gaoioiga tali tutusa .ads-mob-2

E masani ona matauina:

  • saʻo ole faailoga
  • faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tamaoaiga (tasi vaega e lava mo le silia ma le afe faʻasalalauga o fasipepa),
  • tele manatuaga o fua muamua, lea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻalauteleina o le tuputupu aʻe poʻo le faʻaitiitia o le suka i luga o se aso patino pe mo se taimi umi,
  • umi le faasaoina o le kiina o le ki (coding) (leai se mea e tatau ona faʻavasega ai le masini i fua taitasi),
  • suiga vave i le taimi e faʻaofiina ai se faʻasologa ma faʻafoʻo le tagata lava ia pe a le faʻavalevalea, lea e fesoasoani i le faʻasaoina o le puʻamea ma aloese mai le fesoʻotaʻiga e le manaʻomia pe a uma le faʻataʻitaʻiga,
  • faigofie faʻataʻitaʻiga, susulu o le la, leai se faʻaaogaina le tatau pe a galulue ma le masini e avanoa mo le faʻaaogaina e tausaga taʻitasi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le GUcometer IME DC:

O le mita o le DS DS o le kulukose toto e tele ona lelei, e oʻo lava i luga o masini eletise e leai ni osofaiga, lea e mafai ai ona avea pea ma taitai i le faatauina atu mo se taimi umi. E faʻaaogaina glucomet IME-DC i Europa e le gata o se masini fale mo le fuaina o le suka toto, ae faapena foi i tulaga o togafitiga e fomai fomaʻi.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

O le glucometer a le IME-DC ua faʻauʻuina e Siamani o se masini maualuga maualuga mo le sili ona saʻo lelei o le aofaiga o le kulukose i totonu o le toto. Faaaogaina o le GlucometerIME - DC - i le faigofie tele, ao faʻamatalaga na maua mai ma lana fesoasoani e saʻo lelei ma faʻafetaui manaoga uma o le faʻalapotopotoga ole soifua maloloina i le lalolagi. O le faʻamatalaga o le mita IME-DC o loʻo faʻaalia ai le tekonolosi o le biosensor e faʻaaogaina i lona gaosiga ina ia mautinoa ai le saʻo atoatoa.

E tusa ai fua o le mita o le kulukose totoIMEDC , O lenei iunite e faʻaaogaina mo vailaau in vitro. O le mita IME-DC na maua ni iloiloga sili ona lelei i lona matagofie LCD, tele numera ma le maualuga sili ona saʻo. O taunuʻuga mai suʻesuʻega toto ma lenei glucometer na faʻatasi ma le 96% faʻatasi ai ma faʻamatalaga o suʻega a le laboratory faʻataʻitaʻiga. Analogues o le mita IME-DC e sili atu ona taugata tele ma faʻamaumauga tutusa.

I lenei auala tau o le glucometerIME - DC - E tele le faatemokalasi, ma o le maualuga e maualuga tele, e ausia ai manaoga uma a Europa. Ua saunia e Iukureini ni mita glucose IME - DC mai Siamani, mai le kamupani lauiloa DC GmbH. O lenei iunite e faigofie ma faigofie ona faʻaoga i le fale ma i falemaʻi. E mafai ona e faʻatauina se glucometer IME - DC i nisi o falemaʻi ma manatu o le faʻatau atu o mea tau fomaʻi i Kiev ma isi taulaga. E mafai foi ona e faʻatonuina le masini i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, a maeʻa ona e maua lea o le IMU - DC glucometer i le tau sili i lau' aʻai!

O le pusa e aofia ai se glucometer ma se masini lithium, se mea e teu ai, 10 fasi siaki mo le fuaina o le kulukose e faʻaaoga ai lenei glucometer, se peni faapitoa mo le taina, 10 laupepa sui, 10 silati, ma se faʻamatalaga auiliili o le IME - DC glucometer. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le mita i le komepiuta, mo lenei mea o le a e manaʻomia ai le polokalama a Diabass.

Taugofie Glucometer IME-DC e talafeagai pe a faʻatonuina i le 'upega tafaʻilagi. Faʻatauina le glucometer IME-DC i totonu o aai o Iukureini: Kiev, Kharkov, Dnipro, Odessa, Rivne, Bila Tserkva, Vinnitsa, Zaporozhye, Ivano-Frankivsk, Kramatorsk, Kremenchug, Kryvyi Rih, Kropyvnytskyi, Lviv, Lutsk, Mariupol, Nikolaev, Poltava, Sumy , Ternopil, Kherson, Zhytomyr, Khmelnitsky, Cherkasy, Chernivtsi, Chernihiv.

Toto toto mo le suʻega (sampling samples ma le IME-DC)

E toe manaʻo foʻi fomaʻi e faʻatautaia le maʻisuka. O loʻo i ai se togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei Europa, ae latou te fifilemu e uiga i ai. O lena.

Aua e te suʻeina auʻiliʻili (faʻaaogaina i le suʻega) ogaoga, plasma, toto vevela. O le faʻaaogaina o le toto vevela tele e sili atu ona maualuga ai taunuuga, talu ai e ese mai le toto toto i totonu o le okesene. A faʻaaogaina le toto vevela, vave loa ona faʻaogaina le masini, talanoa i le kamupanī.

Faamolemole ia maitauina e tatau ona suʻeina se toto totoʻa i le taimi lava e uma ai. Talu ai ona e itiiti le eseesega i le okesene mea e maua i le toto suauu mai vaega eseese o le tino, ma le siakiina faifaipea o le kulūkose, e tatau ona faʻaaoga toto toto, lea na aveesea mai le tamatamailima ma le Ime-dc lancets. Afai e ave le toto mo lenei faamoemoe, ave mai isi nofoaga, ona vave loa lea o le suʻega, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi. Faʻalogo faatonuga i le PDF.


  1. "Auala e ola ai i le maʻisuka (O togafitiga uma)." A aunoa ma le faʻamautuina o le tusitala. Moscow, lomia le fale "OLMA-Press Bookplate", 2002, 127 p., Circulation o 5000 kopi.

  2. Lebedeva, V.M. Maʻisuka. O se vaaiga faʻaonapo nei o togafitiga ma le puipuiga / V.M. Lebedev. - M.: IG "Uma", 2004. - 192 itu.

  3. Balabolkin M.I. Endocrinology. Moscow, lolomiina fale "Vailaau Faasaienisi", 1989, 384 itu.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

IME DC: mita glucose IME DS, iloiloga, iloiloga, faatonuga

O le glucometer IME DC o se mea faigofie mo le fuaina o le maualuga o le suka i totonu o le toto toto i le fale. E tusa ai ma le au atamamai, o se tasi lea o siliva saʻo i tagata uma o Europa.

O le saʻo maualuga o le masini e maua e ala i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻaonaponei fou. Ole tau o le IME DC e taugofie, o le tele o tagata maʻisuka e filifilia, e manaʻomia le mataʻituina o le kulukose o le toto i aso uma ma le fesoasoani a suʻega.

Meafaigaluega

O se masini mo le siakiina o faailoga o le toto toto e taitaia suesuega i fafo atu o le tino. O le GUcometer IME DC o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga tioata manino ma manino ma se maualuga maualuga o le eseesega, lea e mafai ai e tagata matutua ma tagata laʻititi ona vaʻai mamao ona faʻaoga le masini.

O se mea faigofie ma faigofie lea e maualuga lona saʻo. E tusa ai ma le suʻesuʻega, e oʻo atu i le mita saʻo le 96 pasene. E mafai ona ausia faʻamaumauga faʻapitoa e faʻaaogaina faʻamatalaga o vailaʻau faʻamalositino.

E pei ona faʻaalia i le tele o iloiloga o tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina lenei masini mo le fuaina o le suka toto, e faʻafetaui e le glucometer mea uma e manaʻomia ma e aoga. Mo lenei mafuaʻaga, o le masini e faʻaaogaina e le gata i tagata masani e faʻataʻitaʻi suʻega i le fale, ae faʻapea foi fomai faʻapitoa e faia le auʻiliʻiliga i tagata gasegase.

Auala e galue ai le mita

Muamua, e tatau ona e malamalama i mea e te sailia:

  1. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e faʻaaogaina se faʻafoega o le puleaina, lea e faia ai se siakiina o le glucometer.
  2. O le vaifofo o le vai o le suavai suamalie ma se faʻamoemoega o le kulukose.
  3. O lona tuufaatasiga e talitutusa ma le toto atoa o le tagata, o lona uiga e mafai ona e siaki pe faapefea ona saʻo le masini ma pe tatau ona suia.
  4. I le taimi nei, e taua le mafaufau i le kulukose, o se vaega o le vaifofo o le vai, e ese mai le mea muamua.

Oʻuga o le suʻesuʻega e tatau ona i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. Ina ia iloa le saʻo, o le tele lava o suʻega e faia, pe a maeʻa ona faʻaaoga le glucometer mo lona faʻamoemoega. Afai e tatau ona iloa le cholesterol, ona faʻaaogaina lea o se masini mo le fuaina o le cholesterol mo lenei, ae le o se glucometer, mo se faʻataʻitaʻiga.

O le masini mo le fuaina o le toto glucose e faʻavae i luga o tekinolosi o le biosensor. Mo le faʻamoemoega o le auʻiliʻiliga, o le faʻaaogaina o le toto e faʻaaoga i le laasaga o le suʻega; faʻaaogaina le capillary i le taimi o suʻesuʻega.

O le iloiloga o taunuuga, o le enzyme faapitoa, glucose oxidase, o loʻo faʻaaogaina, o se ituaiga faʻamalosia mo le faʻamaʻiina o le kulukose i le toto o le tagata. O se taunuuga o lenei faagasologa, ua faʻavaeina le eletise, o le mea lea e fuaina e le tagata suʻesuʻe. O faʻamaumauga ua maua e matua tutusa lava ma faʻamatalaga i le aofaʻi o suka o loʻo i totonu o le toto.

O le glucose oxidase enzyme e galue e pei o se mea e iloagofie ai le iloa. O lona gaioiga e aʻafia i le tele o le okesene na faʻaputuina i le toto. Mo lenei mafuaʻaga, pe a suʻesuʻeina ina ia maua saʻo taunuʻuga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le toto capillary e ave mai le tamatamailima ma le fesoasoani o se uila.

Faia o se suʻega toto e faʻaaoga ai se glucometer IME DC

Afai, e ui i lea, o suʻega e faʻaaoga ai toto vevela, e tatau ona maua le fautuaga mai le fomaʻi ina ia malamalama lelei i faailo na maua.

Matou te matauina nisi o aiaiga pe a matou galulue i se glucometer:

  1. O le suʻeina o le toto e tatau ona faia i le taimi lava e uma ai ona faia se pu i luga o le paʻu ma se peniscercer, ina ia le maua le taimi e faʻafefe ma suia ai le mea.
  2. E tusa ai ma le au atamamai, o le toto mai le toto mai vaega eseese o le tino e ono iai se eseesega.
  3. Mo lenei mafuaaga, o le auʻiliʻili e sili ona lelei e ala i le aveeseina o le toto mai le tamatamailima i taimi taʻitasi.
  4. I le mataupu pe a faʻaaogaina le toto mai se isi nofoaga mo le auiliiliga, e fautuaina e faʻatalanoa se fomai o le a taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona saʻo le fuafuaina o faʻamaumauga tonu.

O le mea lautele, o le IMU DC glucometer e tele naua tali lelei mai tagata faʻatau. O le tele lava o taimi, e matauina e le aufaigofie le faigofie o le masini, o le faigofie o lona faaaogaina ma le manino o le ata o se mea faaopoopo, ma e mafai foi ona taua e uiga i se masini e pei o le Accu Check Mobile meter, mo se faataitaiga. o le a fiafia tagata faitau i le faʻatusatusaina o nei masini.

E mafai e le masini ona teuina ia mea mulimuli e 50. O le suʻeina o le toto e faia mo na o le 5 sekone mai le taimi o le faʻaaogaina o le toto. E le gata i lea, ona o le maualuga o lancets, o le toto sampling e faia e aunoa ma se tiga.

O le tau o le masini e ave ai le 1400-1500 rubles, lea e taugofie tele mo le tele o le maʻisuka.

Glucometers IME-DC, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina

E taua tele mo se tagata maua i le maʻisuka ia i ai pea se masini i luga o le lima e fua ai a latou suka suka.

O uiga autu e taʻitaʻia ai tagata faʻatau pe a filifilia se glucometer o: faigofie le faʻaaogaina, tali atu, saʻo i le fuafuaina o faʻataʻitaʻi, ma le saoasaoa o fua. Mafaufau o le masini e faʻaaogaina sili atu ma le tasi i le aso, o le i ai o nei uiga uma o se avanoa manino i luga o isi masini tutusa.

E leai ni isi filifiliga i totonu ole mita-glucose mita (ime-disi) e faʻaosofia ai le faʻaoga. E faigofie ona malamalama mo tamaiti ma tagata matutua. E mafai ona teu faʻamatalaga o le selau o selau fua. O le lau, lea o loʻo i ai le tele o le fogaeleele, e sili atu le manino mo tagata e leai se vaʻai.

O le maualuga o le fuaina o lenei masini (96%), lea e tutusa ma taunuuga o suesuega o suesuega o meaola oona, ua maua e ala i le faaaogaina o tekonolosi o meaola ninii. O lenei ata o loʻo tuʻuina ai IME-DC muamua i totonu o Europa.

Glucometer IME-DC

Ina ua maeʻa ona faʻatuina atu lana oloa muamua, na amata ona faʻatupulaia e le kamupanī Siamani mo le gaosiga o mita glucose IME-DC ma faʻataʻitaʻiina le faʻalelei o Idia ma Prince.

Fuafuaga mafaufauga, maualalo le mamafa (56.5 g) ma laʻititi (88x62x22) faʻatagaina oe e faʻaaoga lenei masini e le gata i le fale, ae ia tauave foi ma oe i taimi uma.

Pe a galulue ma le masini, e taua le manatuaina o mataupu faavae nei:

  • faia suʻesuʻega i luga o le toto fou, lea e le i oʻo i le taimi e faʻafefeteina ai ma eli,
  • e tatau ona aveese le meaola mai le mea lava e tasi (masani lava le tamatamailima o le lima), talu ai o lona fatuina i vaega eseese o le tino e ono eseese,
  • na o le toto toto e talafeagai mo fua o fua, o le faʻaaogaina o le toto vevela poʻo le plasma ona o le suia o le okesene i totonu ia i latou e tau atu ai i ni mea sese,
  • Aʻo leʻi taina se vaega o le paʻu, e tatau ona e siaki muamua le mita i luga o se vaifofo faapitoa e mataituina ai taunuuga o le suʻesuʻega ma ia mautinoa o loʻo saʻo le masini.

O se avega mamafa mo se tagata faʻaonapo nei e alu i le falemaʻi i aso uma e fua lona maualuga o le suka o le suka. O le mea lea, e taua tele le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona e faʻaoga saʻo i le mita i le fale.

E tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

  • fufuluina ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli (e le faʻamaʻi ile vaiinu),
  • faʻaofi le lalaga i totonu o le peni moli,
  • tuʻu le fasi siaki i se faʻapitoa faapitoa i le pito i luga o le masini, faʻatali seʻiloga ua sauni le masini mo le faʻaaogaina,
  • momotu le paʻu,
  • pe a oʻo mai le toto i luga o le 'upega tafaʻilagi, tuʻu lau tamatamailima i luga o se faailoga faʻapitoa iloga i luga o le fasi siaki,
  • pe a mavae le 10 sekone, o le a oʻo mai iʻuga o lau suʻega o le toto i le taimi nei i le sikoa,
  • Fufulu le nofoaga na tuiina i le fulufulu mamoe ma le ava.

Faatasi ai ma taualumaga sauniuni, o le suʻeina o le toto e naʻo ni nai minute. A maeʻa, e le tatau ona toe faʻaaogaina le fasi siaki ma le tulu (tootoʻo tui).

Faatonuga mo le faaaogaina o fasi siaki

Aʻo leʻi toe liliu le masini mo le taimi muamua, faitau ma le faaeteete le tusi lesona.

O nisi nei o tulafono faigofie mo le teuina ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga-dc test:

  • ia mautinoa e tusi i lalo pe manatua le aso o le le tatalaina o oloa, talu ai o le ola ola pe a maeʻa ona tatalaina e 90 aso,
  • e le mafai ona e teuina ia papatusi i se mea sei vagana ai le afifiina lelei o pusa oloa na saunia e le gaosimea, aua e aofia ai mea e faʻafefe ai le susu mai le siosiomaga,
  • o le ipu e tatau ona aveeseina vave lava aʻo leʻi faʻaaogaina,
  • aloese mai le le talafeagai o le faafesootai o le fasipepa i vai,
  • i le taimi o le faʻaogaina o le ipu, ia faʻalogo i le faʻamalo totoga - pe afai e lava, o le a mumu mumu,
  • A o leʻi folasia atu le laina muamua o le suʻega mai se afifi fou, ia mautinoa e muamua faʻafesoʻotaʻi le ki mo le faʻaogaina i le masini.

O nei tulafono faigofie mo le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o le a fesoa- soani e sili atu ona saʻo le auiliiliga o le suka toto.

Tau ma le mea e faatau ai

O le pusa faʻatasi ai ma le masini faʻatau e aofia ai se pusa faʻataʻitaʻiga o fasi siaki, faʻataʻitaʻiga o le toto, se moli faʻapipiʻi penisina, ma se mataupu faʻapitoa mo le teuina ma le suʻeina o le masini.

O faʻataʻitaʻiga o glucometers IME-DC o loʻo i ai i le tau o tau ogatotonu e faʻatusatusa i tagata Saina ma Korea. Ae ui i lea, i totonu o glucometers o tagata gaosiga Europa, o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona taugata.

O le tau o le masini e fesuisuiai e faalagolago i le itu o faatauga ma o loʻo i totonu o le vateatea mai le 1500 i le 1900 rubles. E sili atu le taugata Idia ma le Prince, ae o totonu foi o le tapulaa pito i luga.

E mafai ona e faʻatauina se glucometer IME-DC i soʻo se fale talimalo poʻo se faʻasalaga i se faleoloa i luga o le initaneti ma tuʻuina atu i lou fale poʻo le meli. E le manaʻomia se faʻasologa mai se fomaʻi.

E le mafai ona e faʻatauina ni masini faʻaaoga, e pei o le mita o le faʻaaogaina e se tasi.

O le maketi o loʻo ofoina atu ai le tele o meafaigaluega mo le fuaina o le suka toto i le fale. O le filifiliga e fuafua i manaoga patino o le tagata faʻatau ma lona gafatia tau tupe.

Mo tagata matutua ma matutua latou te filifilia le tele o filifiliga o le paketi ma le sili atu ona faigofie galuega.

Tupe faʻaalu tupe e aofia ai Accu-Chek Performa / Activise, OneTouch Select Plus ma isi. O le tau o tau ogatotonu e aofia ai le Satellite Express, One Touch Verio IQ, Accu-Chek Performa Nano.

E foliga tutusa lava i latou uiga i le mita IME-DC. O le eseesega e faia i le tele o le masini, o lona mamafa, o le eseesega o le tuufaatasiga o vaega o suʻega, faapea foi le i ai po o le leai o se sootaga i se komepiuta patino.

O tagata sili ona taugata o se kulupu o kullucometers e faia faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e ala i le osofaia ma le le faʻaleagaina.

I le tele o iloiloga, ua maitauina ai o le tagata faʻatau e faʻapitoa ona filifilia le IME-DC ona o lona faʻatuatuaina o le sili atu o Europa Europa nai lo Saina, Korea poʻo le Rusia.

O le aufaigaluega o le Ime-DS glucometer ua faamaonia ai le aoga o le lelei o lenei masini i luga o isi masini o se gaoioiga talitutusa.

E masani ona matauina:

  • saʻo ole faailoga
  • faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tamaoaiga (tasi vaega e lava mo le silia ma le afe faʻasalalauga o fasipepa),
  • tele manatuaga o fua muamua, lea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻalauteleina o le tuputupu aʻe poʻo le faʻaitiitia o le suka i luga o se aso patino pe mo se taimi umi,
  • umi le faasaoina o le kiina o le ki (coding) (leai se mea e tatau ona faʻavasega ai le masini i fua taitasi),
  • suiga vave i le taimi e faʻaofiina ai se faʻasologa ma faʻafoʻo le tagata lava ia pe a le faʻavalevalea, lea e fesoasoani i le faʻasaoina o le puʻamea ma aloese mai le fesoʻotaʻiga e le manaʻomia pe a uma le faʻataʻitaʻiga,
  • faigofie faʻataʻitaʻiga, susulu o le la, leai se faʻaaogaina le tatau pe a galulue ma le masini e avanoa mo le faʻaaogaina e tausaga taʻitasi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le GUcometer IME DC:

O le mita o le DS DS o le kulukose toto e tele ona lelei, e oʻo lava i luga o masini eletise e leai ni osofaiga, lea e mafai ai ona avea pea ma taitai i le faatauina atu mo se taimi umi. E faʻaaogaina glucomet IME-DC i Europa e le gata o se masini fale mo le fuaina o le suka toto, ae faapena foi i tulaga o togafitiga e fomai fomaʻi.

O mea uma e uiga i le UPU-DC glucometers (Siamani)

Glucometer IME-DC - o se faʻataʻitaʻiga o le uiga Siamani. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona maualuga o le auiliiliga i maketi a Europa ma lalolagi; e faʻaaogaina mo le suʻesuʻega ma le siakiina o le maʻisuka.

Faafetai i tekonolosi fou e faʻaaoga ai le biosensors, o le sao o le mita e toetoe lava 100%, ma o se faiga faʻatau talafeagai e faʻapupulaina ai le manaoga mo le masini.

IME DC: uiga ma foliga o le glucometer

O se glucometer maualuga mo le maʻisuka o le ki i le ola maloloina ma le soifua manuia. O le faia o le masini eletise e mafai ai e oe ona pulea lau maualuga o le suka ma le maualuga saʻo. O lenei mea e le gata ina mafai ai ona iloilo le setete o le soifua maloloina ma le aoga o togafitiga, ae ia fuafua foi le fua o le insulin. O le mea lea, o le i ai o se tulaga maualuga, saʻo, ae i le taimi e tasi, taugofie, mita e taua tele.

Lafu mea faaputuputu

O le i ai o le dc glucometer e maualalo le tau faʻatusatusa i analogues ma isi galuega tutusa. I Moscow, e mafai ona faʻatau i se tau pe a ma le 1200 - 1500 rubles. O le masini e aofia ai le glucometer, o se maa ma le 10 suʻega suʻega.

E le gata i lea, i nisi tulaga, ua faʻapipiʻiina ma se faʻataʻitaʻiga mo le siakiina o le saʻo, o se faʻavaa ma se siʻilaʻi - o se masini e tui ai le paʻu.

E le gata i lea, o nisi taimi e tuʻuina atu ai ni laumei - o laʻau e faʻapipiʻiina i le mea faʻapitoa, lea e tuitui saʻo.

O faʻamaumauga mo le mita e aofia ai se tusi lesona aʻoaʻoga. O le pepa faʻamaonia o loʻo i ai i totonu poʻo se isi pepa.

Faaaoga

Faatonuga mo le faʻaaoga saʻo o le masini e fautuaina e faʻaaoga ai na o ni faʻataʻitaʻiga talafeagai ua fuafuaina faapitoa mo lenei mita, ma naʻo le ola faʻaletupe. Ina ia maua le fua saʻo o fua, e tatau foi ona teuina e tusa ai ma tulafono uma - i le afifiina vave o le afifiina, ma le maualalo o le maualuga.

  1. Fufuluina ma faʻagogo au lima aʻo leʻi maeʻa le suʻega,
  2. Aveese le fasi siaki ma tapuni le afifiina faʻatasi ma i latou,
  3. Faʻasua le laina o le suʻega i totonu o le taulaga talafeagai i le masini,
  4. Faatali mo le mita e faʻapipiʻi aunoa,
  5. O le taimi lava e faʻaalia ai le matāua i luga o le lau, ua sauni le masini e faʻaaoga,
  6. Faasolo i luga o le limatusi i le tamatamailima ma tuia le paʻu,
  7. Faatali mo le pa'ū o le toto e faʻafefe,
  8. Faaaoga le toto i le nofoaga o le suʻega e aunoa ma le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga i se fasi pepa,
  9. Le amataina e amata i le faʻaaliga a le masini,
  10. A maeʻa ni nai sekone, faʻaalia le faailoga o le suka toto,
  11. Aveese le fasipepa ma faʻatali mo le masini e tape aunoa.

A faʻaaogaina le masini e tusa ai ma nei tulafono, o le fua o fua o le a saʻo lelei pe a mafai.

Glucometer IME-DC (Siamani) - iloiloga, faatonuga, faʻataʻitaʻiga, faʻatau, tau, lancets

IME-DC (ime-ds) - o se glucometer ua mamanuina e iloa ai le kulūkose i le toto ulu. I tulaga o le saʻo ma le lelei, o lenei mita ua manatu nei o se tasi o oloa sili ona lelei o lenei laina i Europa ma le maketi o le lalolagi.

E le gata i lea, o lona saʻo atoatoa maualuga e faʻavae i luga o le tekonolosi fou o le eletise.

I le taimi lava lea, o le faatemokalasi ma le faigofie o le faʻaaogaina o lenei mita e sili ona matagofie mo le tele o tagata faʻaoga o loʻo nonofo i vaega eseese o le lalolagi.

Faʻamatalaga o le mita IME-DC

O le masini faʻapitoa e faʻaaoga i vitro. E i ai se eseesega o le LCD e faʻamaonia ai le ata vaaia o faʻamatalaga. I luga o sea mataituina, e oo lava i tagata mamaʻi na le mafai ona vaʻaia le vaʻaia e mafai ona latou vaʻaia fua o fua.

IME-DC e faigofie ona taulimaina ma e maualuga lona fuaina o le 96 pasene. O taunuʻuga o loʻo avanoa mo le tagata faʻafetai i faʻamatalaga maualuga o mea faʻamalositino e suʻesuʻeina suʻesuʻega falesuesue. E tusa ai ma iloiloga, o le IMU-DC model glucometer ua ausia uma tulaga manaomia maualuga o tagata faaaoga, o le mea lea e faʻaaogaina uma ai i le fale ma falemai i le salafa o le lalolagi.

Fofo o fofo

E faʻaaogaina e faʻatino se siakiina o le siakiina o le masini siaki. O se fofo o le puleaina o se vaifofo malosi lea ei ai se tulaga faapitoa o le kulukose.

Na tuufaatasia e le au atinaʻe i se auala e fetaui lelei ma faʻataʻitaʻiga o le toto atoa e manaʻomia mo le auʻiliʻiliga. Ae peitai, o meatotino o le kulukose o loʻo aofia i totonu o le toto ma vaifofo vai e eseese.

Ma o lenei eseesega e tatau ona amanaia pe a faia se siakiga faʻamaonia.

O taunuʻuga uma na maua mai i le taimi o le suʻega suʻesuʻe e tatau ona i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i luga o le fagu fasi siaki. O le mea e sili ona maua i nei vaega e tolu e tatau ona i ai i lenei tulaga.

Mataupu Faavae o le Faʻatinoga IME-DC

O le masini e faʻavae i luga o se metotia e faʻavae i luga o tekinolosi meaola. O le enzyme glucose oxidase e faʻaaogaina, lea e mafai ai ona faʻatalanoaina faapitoa mataupu o le β-D-glucose. O le toto faataitai e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, faʻaaogaina le capillary i le taimi o le suʻega.

Glucose oxidase o se faʻapogai mo le faʻamaʻiina o le kulukose, lea o loʻo aofia i totonu o le toto. E taʻitaʻia ai le eletise, lea e fuaina e le suʻega. E ogatasi lelei ma le aofaʻi o le kulukose o loʻo i totonu o le toto samples.

O le glucose oxidase enzyme e faʻaaogaina e avea ma se masini siaki o le kulukose. I lenei tulaga, o le faʻamaʻi o le okesene i totonu o le toto samples e afaina ai le gaioiga o le glucose oxidase enzyme.

O le mea lea, mo le auʻiliʻili, e taua tele le faʻaaogaina o le toto capillary, lea e tatau ona maua mai le tamatamailima e faʻaaoga ai se uila.

Faʻamatalaga, tau, mea e faʻatau ai

IME-DC glucometer maua lelei iloiloga tagata faʻatau, talu ai e faigofie ona faʻaoga, faigofie ma mafai ona teuina faʻamatalaga e uiga i le limasefulu suʻega na faia.

I le faaopoopo atu, o le umi o le auiliiliga e le sili atu i le 5 sekone, ma o le sample o mea mo le auiliiliga e le afaina. O le tau mo le glucometer IME-DC e mai le 1400 - 1500 rubles, e fuafua i le atunuu o le gaosiga ma le faʻatulagaga.

Glucometer IME-DC E mafai ona e faʻatau mai tagata faʻatagaina faʻatagaina o le ituaiga, i falemaʻi, i faleoloa i luga o le initaneti ma i falemaʻi faʻapitoa falemaʻi.

O oloa a le kamupani Siamani IME-DC i le DIA-PULSE Shop

O le kamupani Siamani IME-DC o se faʻapupulaina ma gaosi oloa o glucometers feaveaʻi ua mamanuina mo faʻataʻitaʻiga, mea faʻaoga ma vaega mo latou.

Glucometers mai IME-DC e fautuaina i falemai a Europa mo le siakiina o le maualuga o le kulukose toto i tagata mamaʻi.

O le auiliiliga o suʻesuʻega na mauaina e faʻaaoga ai le IME-DC o masini e matua saʻo ma e le masani lava e ese mai i taunuʻuga na maua e faʻaaoga ai masini suʻesuʻe.

IME-DC na faavaeina i le 2001 i Siamani, ma le tausaga mulimuli ane. i le 2002, o lona uluai oloa na faʻaalia mai i luga o le maketi - o le glucometer IME-DC ma feololo mo ia.

Mulimuli ane, na atiaʻe e le kamupani ma faaleleia ni suesuega faapitoa mo le suesueina o le toto paʻu ma le fuafuaina o lona kulukose. I le 2004, na toe faaigoaina ai le kamupani IME-DC GmbH Int.

I lalo o nei igoa, o le kamupani ua lauiloa o se tagata gaosi oloa e maualuga le maualuga o le kulukose toto toto. O tausaga taʻitasi o loʻo ia maua ai pea le tele o tulaga taʻitaʻia i le gaosia o oloa ma le televise mo tagata e maua i le maʻisuka.

Glucometers na fausiaina e IME-DC ua faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻaonaponei faʻaonaponei, lea e faʻaitiitia ai le pasene pasene i le leai o se zero. O le tau taugofie o glucometers ma, e taua lava, o se fasi mea ia i latou (!) Ma o le uiga Siamani o le ki lea i le matagofie o oloa mo le tele o tagata faatau.

I le faʻaopoopoga i le atinaʻeina ma le gaosiga o masini, faʻapea foʻi ma mea faʻapitoa mo i latou, e galulue soʻosoʻo faʻatasi le kamupani ma taʻitaʻia falemaʻi i Siamani ma le Europa Europa ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, ma ia maua uma faʻamatalaga talafeagai e atiaʻe ai fofo fou e fesoasoani e tau ai se faʻamaʻi matautia.

I Rusia ma isi atunuu o le CIS, o oloa a le kamupani e lauiloa ma lautele ona faaaogaina. I Rusia, o vailaau aloaia e faaaoga ai oloa a le kamupani i le faiga masani e fuafua ai le maualuga o le suka o le toto.

O lenei mea o loʻo molimauina i iloiloga lelei a tagata tomai faapitoa.

Lomiga e faʻamatala ai le aafiaga i oloa IME-DC i totonu o le lolomi lolomi ma luga ole lauga i le Initaneti e uiga i le lelei o le poto masani i le faʻaaogaina o kulupu mai lenei gaosiga.

Tuua Lau Faamatalaga