Aisea ua faatonuina ai Troxevasin? Faatonuga, iloiloga ma analogues, le tau i falemaʻi

Troxevasin gel o se sui o le vaega o vailaʻau o vailaʻau vailaʻau oona mo le faʻaaogaina i le lotoifale. E faʻaaogaina e faʻaleleia ai le tulaga o le tino o veins i luga o maʻi eseese.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O kapeta lapotopoto, lauulu, lanu samasama (o nisi taimi e sese ona taʻua o ni trotovasin tablets), i totonu o se lanu samasama-lanumeamata, e mafai ona i ai ni mea faʻapitoa. 10 capsules i totonu o se manua, 5 pe 10 paʻu i totonu o se atigipusa pepa.

Malamalama lanu enaena. 40 kalama i totonu o se alumini alumini - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa pepa poʻo le 40 kalama i totonu o se pusa paʻu pepa - tasi le ipu i totonu o se atigipusa pepa.

E tasi le capsule e aofia ai le 300 mg o le telefoni. Isi mea faaopoopo: dioxide, lactose monohydrate, sine quinoline samasama, magnesium stearate, lanu samasama samasama, gelatin.

O le tuufaatasiga o le 1 g o le gel (o le suauu troxevasin) 2% mo le faaaogaina i fafo e aofia ai le 20 mg o le telefoni. Isi vaega: carbomer, trolamine, disodium edetate dihydrate, benzalkonium chloride, vai.

Faʻataʻitaʻiga uiga

O se vaega o le troxevasin o se mea masani. Fua o loʻo maua i lanu samasama. O le gaioiga o le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i le tonic property o veins ma le faʻateʻaina o antioxidants. Faʻamatalaga, i totonu, e aofia ai i galuega toe faʻaleleia o sela.

Faʻaleagaina le gaioiga o le enzyme lea e faʻamaina ai le vailaʻau oona. Faamalosia puipui o toto toto, faaitiitia ai lo latou vaivai. I le taimi lava i totonu o vaa, o le a faʻaleleia ai le faʻaleleia o le toto, o se taunuuga e faʻaitiitia ai le fulafula ma le tiga. E poloka ai le fausiaina o fusi toto. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faifai pea, faʻaleleia le meaʻai taumafa.

Aisea ua faatonuina ai Troxevasin: faailoilo mo le faaaogaina

O le a le mea e fesoasoani i le toso? Faʻamatala le fualaau faasaina i mataupu nei:

  • Vailaau vevela,
  • O faʻaaliga o le faʻaalia o le paʻu, ona o le umi o le solia o le toto,
  • Atherosclerosis o toto toto (e avea o se adjuvant i le tuufaatasiga o le vailaʻau faʻasaina),
  • Vein thrombosis sosoo ai ma le mumu,
  • O le afaina o le paʻu o le vae pito i lalo, ona o le faaumiumi o le solia o le tino,
  • Hemorrhoids
  • Le maualuga o le toto maualuga (i le avea ai o se adjuvant i totonu o fualaau faasaina),
  • Fesuiaiga o le mumū mai meaola o loʻo siomia ai i vaʻa toto,
  • O le toto o le toto toe toto e maua ai le maʻi o le maʻisuka (pei o se adjuvant i totonu o fualaau oona),
  • Faʻasologa o taimi e le atoatoa ai veins,
  • Paʻu ma le fulafula e mafua mai i manuʻa eseese.

Troxevasin Capsules

I le uluaʻi taimi o togafitiga, e 300 mg o le vailaʻau faʻatauina e tolu taimi i le aso. O le aafiaga e masani lava ona atiae i totonu o le 15 aso, ona faaauau ai lea o le togafitiga i le fuainumera o loʻo i luga pe faaititia i le tausiga pito sili ona maualalo o le 600 mg, e mafai foi ona taofia le tumau togafitiga.

I le mataupu mulimuli, o le taunuʻuga e masani ona tausia mo le itiiti ifo i le masina. O le togafitiga e tusa ma le 3-4 vaiaso, o le manaʻoga mo se taimi uumi e fuafuaina taitoatasi i tulaga taʻitasi.

I le togafitiga o le retinopathy o le maʻisuka, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se fua faatatau o le 900-1800 mg i le aso.

Gel Troxevasin

Faaaoga faalua i le aso (taeao ma le afiafi) i luga o le paʻu na afaina. Faatasi ai ma le fesoasoani o le mimitiina o femalagaaiga, latou te maua ai le atoatoa o le ulu i totonu o le paʻu.

O le faʻaaoga masani o fualaau mo se taimi uumi e taua. O le gel e faʻaaogaina i na o se foliga e le ogatasi. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma manuʻa matala, mata ma mucous membranes!

Contraindications

Faʻasalaga matuia i Troxevasin:

  • Faʻasologaina o galuega,
  • Gastritis taimi
  • Pepeketi o le maʻi o le manava ma duodenum,
  • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau,
  • Faʻaleagaina o le saʻo o le paʻu.

Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, e tatau ona faʻaaoga Troxevasin ma le faʻaeteete i le le atoatoa. E le mafai ona e faʻaaogaina le fualaau mo le solia o le amiosaʻo o le paʻu, eseese faʻafefe i luga o se uiga le manino.

Faʻaiʻuga

I le iloiloga o fomaʻi e uiga i Troxevasin, ua matauina i le tele lava o tulaga o loʻo togafitia lelei le vailaʻau e gasegase. I se tulaga e le masani ai, o se vailaau e mafua ai:

  • afaina o le tino
  • urticaria
  • faʻamaʻi ma le dermatitis.

O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e faʻaleleia ao avea le acid ascorbic. E le o iloa ni mataupu o le togafitiga o fualaau faasaina.

Afai o le vaitaimi o le faʻaaogaina o le oloa o le mamafa o faʻamaʻi o le faʻamaʻi e le faʻaitiitia, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le mauaina o le oloa e le afaina ai le afi ma le mafaufau, e le afaina ai le puleaina o taavale ma galue i auala.

Faʻasalaga

Afai e te faʻafuasei ona foloina se aofaiga tele o fualaau faasaina i foliga o le gel poo le sili atu i le foliga o capsules (faailo - afu, manava, dyspepsia, tali o le paʻu, tiga o le tino, faalavelave i le moe) pe i le tulaga ogaoga o le ita, togafitiga e tatau ona faamutaina

E faʻapefea ona ave tamaiti?

O faʻamatalaga i luga o le faaiuga o le faʻaaogaina o fualaau mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua e le maua. O le Troxevasin gel e mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

  1. Troxevenol
  2. Faʻasologa
  3. Lyoton
  4. Detralex
  5. Gel tuai 2%,
  6. Faʻamatalaga-vramed,
  7. Troxerutin-MIC
  8. Troxerutin Zentiva,
  9. Troxerutin Vetprom,
  10. Venolan
  11. Troxegel
  12. Phleboton
  13. Heparin o suauu.

Pe a filifilia ni analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Troxevasin, o le tau ma faʻamatalaga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga tutusa e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ae le o le faia o se vailaau tutoʻatasi o fualaau faasaina.

Fale faʻamaloilo

Troxevasin o se faʻafefiloi o bioflavonoids lea e aofia ai le itiiti ifo ma le 95% le malosi. E faʻapena ona faʻapipiʻiina i luga i le pito i lalo o le vevela le faʻataʻitaʻiga, o le a oʻo i totonu o le papa o le subendothelial o le puipui vevela, ma o le maualuga e sili atu le maualuga i totonu o mea vavalalata. O le vailaau faʻasaina e puipuia ai le faaleagaina o siama faʻamau e mafua mai i le faʻamaʻiina.

O le aʻafiaga o le antioxidant e faʻaalia i le faʻaitiitia ma le faʻamamaina o mea e faʻamalosia ai meaola o le okesene, o le faʻasaina o le perovidation lipid, ma le puipuiga o le gasegase vascular mai le gaosiga faʻamalosi o radiki hydroxy. O le faʻasolosolo faʻasalalau e faʻaititia ai le faʻateleina o le permeability o capillaries ma faʻalautele ai le leo o veins. O le aafiaga o le cytoprotective o loʻo faʻaalia i le faʻalavelaveina o le faʻatoʻateleina o le neutrophil ma le faʻaaloalo, o le faʻaitiitia o le tuufaatasiga erythrocyte ma le faateleina o le tetee o le toto mumu mūmū i le faʻaleagaina, ma le faʻaitiitia o le faʻasaʻolotoina o tagata faufautua inflammatory.

Faʻateleina le faʻaleleia o le vevela, faʻalauteleina le taimi o le faʻamaʻaʻaina o le vevela, faʻaleleia le microcirculation ma le faʻasalaga o le microvascular.

O le gaioiga a le troxevasin e faʻaaoga i le faʻaitiitia o le fulafula, tiga, faʻaleleia o taʻaloga ma le faʻaitiitia o faʻafitauli maʻi faʻapitoa e fesoʻotai ma le le atoatoa o le tino.

A maeʻa le faʻaaogaina o le gel troxvasin, e faigofie lava ona faʻasaʻoloto le vaega galue mai le vai faʻafefeteina o le suavai ma ulu i totonu o le siama pe a uma le 30 minute, ma i totonu o le soʻo sela pe a uma le 2-5 itula.

O le Troxevasin gel e faʻaaogaina mo togafitiga faʻamaʻi o faʻamaʻi nei:

  • leai se atoatoa
  • veins varicose ma veins varicose
  • o le thrombophlebitis mataʻu, phlebitis, ma le setete o phlebitis,
  • togafitiga faʻapitoa o faamaʻi hemorrhoidal,
  • fulafula ma tiga i manuaga ma veins varicose,
  • muscle krampi (faʻasalaga faʻamalosi o maso o le povi).

Troxevasin ma Troxevasin Neo - eseesega

Ona o le suia o le tuufaatasiga, o Troxevasin Neo e faaopoopo atu i ai, e iai mea e maua mai ai, toe faʻafouina ma aʻafiaga i le gataifale ma e na o foliga gel e maua ai. O faʻamatalaga mo fualaau e foliga tutusa, ae o le aʻafiaga o le mea mulimuli e mafai ai e oe ona faʻamalosia atoa le fusi o faʻamaoniga e iloa ai faʻamaʻi pipisi.

Troxevasin poʻo Detralex - o le fea e sili?

O vailaʻau e tutusa lelei. O le eseesega o le Detralex e faʻavae i luga o mea masani e masani ai, e na o pepa lava e maua ai, ma o lona tau e toetoe lava lua taimi sili atu ona taugata nai lo Troxevasin.

O le filifiliga i le va o nei fualaau faasaina e tatau ona faavae i luga o fautuaga a le fomaʻi, tali a le tagata lava ia i fualaau faasaina ma iloiloga tau tamaoaiga.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Teuina le suauu i se mea matutu, pouliuli e mafai ona maua e tamaiti, o le vevela e le sili atu i le 25 ° C. E faʻasaina le faʻasao! O le ola o Troxevasin i totonu o se pipili pipili e 2 tausaga, ma i totonu o alumini - 5 tausaga.

O le ola ola o capsules troxvasin e 5 tausaga. E tatau ona teu i se mea pogisa, magogo e mafai ona maua e tamaiti i le ea vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 ° C.

Faatonuga faapitoa

Aʻo le i aveina capsules, e tatau i le Troxevasin ona faitau ma le faaeteete faatonuga mo le fualaau faasaina ma gauai atu i nisi vaega o lona faaaogaina tatau, lea e aofia ai:

O faʻamaumauga faʻamaumauga i luga o le saogalemu o le vailaʻau mo tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le maua i aso nei, o le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le lapataiga.

Afai, e le o le talaaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le mamafa o faailoga o le faʻaleagaina o togafitiga e le faʻaitiitia, ona tatau ai lea ona faʻaumatia le pusa ma talanoa i se fomaʻi.

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le III ma le III o le maʻitaga, faʻapea foi i le taimi o le susu, e mafai ona tuʻuina atu sei vagana ai o le faʻamoemoe o loʻo faʻamoemoeina i le tina e sili atu nai lo le lamatiaga o le pepe ma le pepe.

O le vaega malosi o le fualaau faasaina e le afaina ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor, faapea foi ma le gafatia e taulai atu.

O a iloiloga o loʻo talanoa ai?

O faʻamatalaga e uiga i Troxevasin i capsules (papa) ma iloiloga e uiga i le gel e le faʻavae tele ma taʻu mai o le vailaʻau e fesoasoani lelei mai veins varicose, mai faʻamaʻaloga, ma e faʻaaogaina foi mo foliga ma se faʻavafesa lautele i luga o le paʻu. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua fautuaina mo le puipuia o faamai faapitoa o veins ao maitaga.

O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi faʻamaʻi e taʻu mai ai foi togafitiga lelei mo lenei maʻi i le taimi o taui. O le Troxevasin e masani ona faʻaaogaina e avea o se suauu mo le afaina.

O le fesili o le aoga o Troxevasin e masani ona talanoaina: pe fesoasoani i veins veinose? I le togafitiga o lenei faʻamaʻi, e naʻo le tele o faʻamalosiaga o togafitiga o le a aoga, e aofia ai le faʻaaogaina o le faʻamalosi o le malosi ma le tausisia o le pulega o le galuega ma le malolo.

Troxevasin mo otaota

O faʻamatalaga e uiga i le gel mo le afaina o loʻo taʻu mai ai le aoga tele o fualaau faasaina pe a faʻaaogaina e pei o le monotherapy ma faʻateleina ai faʻalavelave matuia o lenei maʻi.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le suauu Troxevasin mo le afaina ai, ma i le tuufaatasiga e faaaoga ai fualaau faasaina i togafitiga, e sili ona fautuaina le fomaʻi. E le faʻaaogaina foʻi capsules mo faʻamaʻi pipisi mai togafitiga faʻamaʻi-fomaʻi ma hemostatic (e aofia ai suppositories ma vailaʻau faʻatau).

Faʻamatalaga o foliga o vailaʻau, tuʻufaʻatasia

Troxevasin gel o se vaega tutusa o le lanu samasama poʻo le lanu enaena. O le mea aoga autu o le fualaau faasaina o le vevela, o lona anotusi i le 1 g o le gel e 20 mg (2% gel). E le gata i lea, o lona tuufaatasiga e aofia ai ausilali fesoasoani, lea e aofia ai:

  • Trolamine.
  • Benzoalkonium chloride.
  • Disodium edetate dihydrate.
  • Carbomer.
  • Suavai faamama.

Gel Troxevasin o loʻo i totonu o se paipa i se aofaiga o le 40 g. O se pepa palama o loʻo i ai se puʻu se tasi ma se gel, faʻapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻafitauli faʻapitoa, vailaʻau mo togafitiga

O le mea aoga autu o le Troxevasin gel troxentutin o se faʻafefiloi o vailaʻau faʻasolosolo o le kulutin, o loʻo i ai le gaioiga o le vitamin P. E i ai le tele o aʻafiaga lelei, e aofia ai:

  • O le aʻafiaga o le faateleina o le leo o puipui o vaʻa vevela, lea e tau atu i se faʻaleleia atili o le toto.
  • Aafiaga o le Hemostatic - fesoasoani e taofi le tafe toto pe a faaleagaina i puipui o vaʻa eseese.
  • Galuega faʻataʻavalevale - faʻaleleia le tulaga faʻatinoina o capillaries.
  • Faʻaaualuga faʻaleagaina-o se faʻaitiitia o le ogaoga o le edema na mafua ona o le faʻasaʻoina o le plasma toto mai le moega lapopoʻa e faʻasaga i le tala o le faateleina o le permeability o puipui o capillaries.
  • O le aʻafiaga o le antiplatelet o le puipuia lea o fusi toto.
  • Aafiaga faʻasamaʻi-o se faʻaitiitia o le matuia o le le fiafia i totonu o vaʻavaʻa i vaʻa vevela.

A maeʻa le faʻaaogaina o le Troxevasin gel i le paʻu, o le vaega faʻamalosi o le vailaau faʻasaina e masani lava e le aʻafia i totonu o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻaogaina o le suauu Troxevasin e faʻaalia mo tulaga faʻaleagaina e aʻafia ma le solia o le leo ma le malosi o puipui o vaʻa vevela:

  • O le gasegase o le vevela o le veins, faatasi ai ma le iniseti o le thrombus i totonu oi latou.
  • O le le atoatoa o le tiga, lea e masani ona o faatasi ma lagona o le vaivai i vae, vaivai, foliga mai o le vavave veins i luga o le paʻu.
  • Varicose dermatitis o se gaioiga mimilo i totonu o le paʻu, faʻaosofia e ala i le solia o le tulaga o loʻo galue ai vaʻa vevela.
  • O le faʻaumatiaga o le mumū o le tino i vaʻa vevela.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻaitiitia o faʻasologa o faʻamaʻi (edema, tiga), o le mea lea e faʻaaogaina ai mo gasegase eseese, pulupulu.

Contraindications

O le faʻaaogaina o le Troxevasin gel e faʻasalaina i siama pipisi o le paʻu i le vaega o lona talosaga, faʻatasi ai ma le faʻataunuʻuina, le le faʻamaoni i se tasi o vaega o le vailaʻau, faʻapea foi ma le matua o le maʻi i lalo o le 18 tausaga. Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le gel Troxevasin, e taua tele le vavaeeseina o le i ai o faʻasagaga.

Faʻaaogā tatau, vailaʻau

Troxevasin gel ua fuafuaina mo le faʻaaogaina fafo. E faʻaaogaina i le paʻu i le vaega o vaʻa vevela e aʻafia i le togafitiga faʻaleaga 2 taimi i le aso pe tusa o le vaitau tutusa. A maeʻa le faʻaaogaina, e fautuaina e faʻamamaʻa le gel seʻia oʻo ina gaʻo atoatoa le paʻu. O le manuia o le togafitiga o togafitiga o vein e faalagolago i le masani o le fualaau faasaina. Ina ia faʻateleina le malosi o le togafitiga, o le gel e fautuaina ia faʻaaogaina faʻatasi ma capsules troxevasin. I le le i ai o se togafiti togafitiga, 6-7 aso pe a uma le amataga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomai faapitoa.

Faʻaiʻuga

O le mea lautele, o le Troxevasin gel e lelei le faʻafefe. O nisi taimi, e le tusa ai ma le talaaga o lona faʻaaogaina, e mafai ona tupu mai ni faʻafitauli o le maʻi o le lotoifale (paʻu o le paʻu, itching, dermatitis, eczema, urticaria). I lenei tulaga, e tatau ona faamutaina le fualaau faasaina ma faafesootai se fomai faapitoa o le a fuafua le avanoa e faaaoga atili ai le fualaau faasaina.

Vaega o le faʻaoga

Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le Troxevasin gel, e tatau ona e faitauina ma le faaeteete le faʻamatalaga ma faʻalogo i nisi vaega o le saʻo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, lea e aofia ai:

  • E taua le aloese mai le maua o le gel i luga o mata mucous matala ma le sclera o mata. Afai e tupu lenei mea, e fufuluina i latou i le tele o vai tafe.
  • I le tulaga o tulaga faʻaleagaina faʻaleagaina e mafua ai le faʻaititia o le palasi o capillaries (faʻamaʻi, fiva vevela, allergy, measles), e fautuaina le faʻaaogaina o le gel faatasi ai ma le acid ascorbic (vitamini C).
  • I le taimi nei, e leai ni faʻamatalaga e uiga i le le lelei o aʻafiaga o le fualaau faasaina i le atinaʻe o le tamaʻi tama po o le pepe.
  • O le vaega malosi o le fualaau faasaina e le fesootai ma fualaau faasaina o isi vaega o vailaau faasaina.
  • Ole fualaau faasaina e le afaina ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor ma le gafatia e taulaʻi.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o le Troxevasin gel e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. Afai e le masalosalo e uiga i lona faʻaoga tatau, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi faapitoa.

Laasaga o le sili atu

I le taimi nei, e leai ni tulaga taua tele o le togafitiga togafitiga o le manogi o Troxevasin. I le tulaga o le faʻalavelave faʻaaogaina o le gel i totonu, o le manava, susu o loʻo i ai, sorbents o le intestinal (o loʻo faʻaaogaina le malala), faʻapea foʻi togafitiga faʻapitoa, pe'ā tatau ai.

Igoa, ituaiga, faʻasalaga ma foliga o Troxevasin

O loʻo i ai nei le lua ituaiga o vailaʻau o le troxvasin i le maketi faʻatau:
1. Troxevasin.
2. Troxevasin Neo.

Troxevasin o loʻo maua i ni pepa se lua - lipine tautala ma gel mo le faaaogaina i fafo . Troxevasin Neo o loʻo iai i se pepa e tasi - gel mo le faaaogaina i fafo . O eseesega i le va o Troxevasin ma Troxevasin Neo, o le vailaʻau lona lua (Neo) e aofia ai le tele o vaega galue, ma le muamua - tasi. O le mea lea, o le Troxevasin Neo gel e iai sona uiga sili atu ona faʻaalia pe a faatusatusa i Troxevasin.

Gel Troxevasin ma Troxevasin Neo e masani ona taʻua o se suauʻu, ae e le saʻo lenei mea. I le foliga o se suauu, e le o maua le vailaʻau. Ae ui i lea, o le tele o tagata, e le iloa le igoa tonu o le pepa mo le faʻaaogaina i fafo, ia taʻua o se suauu. I lenei tulaga, o lona uiga o le Troxevasin gel, talu ai e le oi ai le suauu.

Troubvasinral capsules e masani ona taʻua o papa, e le saʻo foi. Ae ui i lea, i le tulaga o le aiga, e iloa e tagata latou te manaʻomia se fomu mo le faʻafofoga tautala, ma o se tulafono, o papatusi ia, ma o le mea lea ua taua ai Troxevasin igoa o papa, ae le o capsules. O lona uiga, pe a talanoa se tasi e uiga i papa maʻa, o lona uiga o capsules, aua e leai ni isi faʻaoga mo le faʻafofoga tautala.

O le tuufaatasiga o le gel ma capsules Troxevasin o se elemene aoga o le tuai. I le gel, o le faʻatupulaia o le mea galue malosi o le 2%, o lona uiga, e tasi le 1 g e aofia ai le 20 mg o le gataifale. O pusa taʻitasi e aofia ai le 300 mg o mea gaʻo. Troxevasin Neo gel o loʻo i ai le troxerutin (20 mg i le 1 g), heparin (1.7 mg i le 1 g) ma le dexpanthenol (panthenol) (50 mg i le 1 g) e avea ma mea aoga. Vaega o ausilali o Troxevasin ma Troxevasin Neo o loʻo faʻaalia i le laulau.

Gel TroxevasinTroxevasin CapsulesGel Troxevasin Neo
CarbomerLactose MonohydrateCarbomer
EDTA disodiumMagnesium stearatePropylene glycol (macrogol)
Benzalkonium chlorideLulu samasamaMethyl Parahydroxybenzoate
TriethanolamineLoto malulu le lanu samasama (vali)Propyl parahydroxybenzoate
Suavai faamamaTitanium dioxideTrolamine
GelatinSuavai faamama

Trodevasin capsules ei ai se gelatin gelatin malosi, lanu samasama. I totonu o capsules o se paʻu lanu i lanu samasama poʻo samasama-lanumeamata. O nisi taimi o keke paʻu i ni vaega tetele, e faigofie ona malepe pe a nutimomoia e tamatamailima. O loʻo iai faʻasalalau i totonu o pusa o le 50 ma le 100 fasipepa.

Troxevasin gel e manino, lanu i le lanu samasama poʻo le lanu enaena. E maua i le 40 g aluminium. O Troxevasin Neo Gel e manino foʻi pe toetoe lava a manino, ae samasama pe lanumeamata samasama. E maua foi i totonu o pusa o le 40 g.

Talosaga faʻaoga

Benzalkonium chloride, o se vaega o le fualaau faasaina, ei ai lona aafiaga le afaina ma e mafai ona mafua ai ni paʻu o le paʻu.

O tagata mamaʻi e le afaina ai le tino e le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina mo se taimi umi.

Afai, pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le mamafa o faʻamaʻi o le maʻi e le faʻaitiitia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Vaega o Troxevasin-gel, o lona fatuga

O le tuufaatasiga o le gel Troxevasin e aofia ai vaega eseese, e aofia ai:

  • Carbomer
  • Trolamine,
  • Disodium edetate dihydrate,
  • Benzoalkonium chloride.

O le Troxevasin gel e aofia ai foi le vai mama. O le oloa maeʻa o se masini viscous tutusa lea ei ai sina lanu paepae pe samasama. I le avea ai o se vaega o le oloa, o le gasegase, o le pasene o lona pasene e telē tele - mo gram e 20 mg (2% o le mamafa atoa).

O le fualaau faasaina, e pei o le toe faʻafouina o le Troxevasin Neo gel, o loʻo tuʻuina atu i totonu o se masini eletise alumini e tusa ma le 40 kalama. O meatotino o oloa e le suia mai lenei mea, faapea foi le ola (faaaoga).

Lelei togafitiga

Troxevasin Foot Gel o se fualaau faasaina lea e masani ona iloa e le tele o tagata mamaʻi o loʻo mafatia i veins varicose. I totonu o vaega autū o le vailaau oona, o loʻo i ai le gaioiga o le vailaʻau R.

O ia o loʻo i ai le tele o aʻafiaga lelei, e aofia ai ia aafiaga:

  • Venotonic - e mafai ai e oe ona faʻavae le toto o le toto e ala i le faateleina o le leo o puipui o toto toto. O le aafiaga lenei e mafua ai ona mafai e le tagata gasegase ona aveesea le faʻanoanoa, faʻaitiitia.
  • Hemostatic - e mafai ai ona e toe faʻaleleia le saʻo o vaʻa toto, taofia le toto.
  • Aneti-faʻatagaina - e mafai ai ona e taofia le faʻapipiʻi o paʻu toto i totonu o vaʻa - o se faʻamaʻi matautia lea e tatau ona taofi.
  • Faʻafeiloaʻiga - e faʻatagaina ai foʻi oe e faʻaititia le mamafa o le edema, lea e mafua ona o le alu ese mai le moega vascular o le plasma.
  • Capillarotonic - e faʻatagaina oe e faʻaleleia le tulaga o le faʻaaogaina o tamai vaa, e puipuia ai lo latou faʻaumatia.
  • Aneti-inflammatory - e mafai ai ona e taofia le atinaʻeina o faiga le lelei, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le mea ua i ai muamua.

O le faʻatonuga i le Troxevasin gel e mafai ai ona e faia se taimi mo le faʻaaogaina, ae a aunoa ma le faʻatagaina a le fomaʻi, e le tatau ona e faʻaaoga fualaau.

O le faʻamalositino ia te oe lava e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia ma le leiloa o taimi taua. E naʻo le maeʻa o lenei mea e mafai ona e suʻeina le tele o tau o Troxevasin ma le mea e mafai ona faʻatau ai.

Faʻaaogaina o le Gelxerutin Gel

O le vailaʻau tuʻuina atu o le vailaʻau e naʻo le faʻaaogaina fafo. O le tele o tagata gasegase latou te fia iloa po o le a le eseesega i le va o le gasegase ma le suauu. O le filifiliga muamua o loʻo tuʻuina atu i se foliga sili atu o le suavai, lea e faigofie tele pe a faʻaaogaina le vailaʻau i se vaega tele o le paʻu.

O le meafaigaluega e vave ona faʻaaogaina, ma o lea e vave ona aumaia ai le toomaga i le tagata maʻi. E pei o faatonuga mo Troxevasin Neo Gel, Fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e lava

Faʻaaoga le meafaigaluega i luga o le fautuaga a se fomaʻi o ia na te suʻe le tagata maʻi, iloilo lona tulaga, ona mafai lea ona faʻamaonia le meafaigaluega.

O le faʻataʻitaʻiga masani e pei ona taua i lalo: suʻe le oloa i le nofoaga ua faaleagaina 2 taimi i le aso. E tatau ona faia lenei mea ao leʻi oʻo i le taimi e momoe ai, faʻapea foʻi i le taeao, aʻo lei faia le galuega poʻo le gaoioiga.

O le mea lea o le tino o le tino o le tino ma o le a vave ona aʻafia, e fautuaina e sufulu i le massage massage e aunoa ma le taʻalo mo le 10 minute. O lenei mea e sili ona lelei le soifua maloloina, e faʻatagaina ai oe e faʻamalolo le fulafula, tuʻuina atu le toto e sili ona matagofie.

Tau fualaau faʻatau

Ina ia iloa le tele o tau o troelvasin, ia tilotilo i soʻo se fale talavai. O lenei meafaigaluega e gaosia e le tele o gaosiga, e tuʻuina atu i mea tau vailaʻau uma. I le averesi, o le tau e eseese i le va o le 70-150 ru.

O oloa e gaosia e ni kamupani se lua i le lalolagi. O le vaega Muamua - Icelandic Actavis Group - naʻo na o kapise e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i totonu. O lona lua - o le kamupani Bulgarian pharmaceutical "Balkanpharma" - e maua uma ai gel ma papa. O le tau o le gel e le sili atu i le 90-150 ru, ma o le kapupe o le a taugata tagata faatau 350 ru. mo le 30 pcs.

E i ai se tutusa o le Troxevasin gel. O le Troxerutin, lea e gaosia e le tele o gaosi oloa, o lona tau o le a eseese - e fuafua i le kamupanī, faʻapea foʻi ma le tau o le fale talavai. Ae o le fualaau ua toe faafouina, o le tau o le Troxevasin Neo gel ua sili atu le maualuga nai lo lona muamua. O le tau o le fualaau faasaina ua i ai le 250-350 rubles.

Faʻavae ma eseesega o Troxevasin ma Troxerutin

Ina ia malamalama i le eseesega i le va o le Troxevasin ma le Troxerutin gel, e tatau ona e iloiloina a latou fatuga. Tau lava o le vaai i faatonuga e malamalama ai: o la latou tuufaatasiga e tutusa lelei lava. O oloa uma e lua e aofia ai le 2% o le telefoni.

Isi vaega (tusa lava pe o le gaosiga poʻo le igoa) e aofia ai benzalkonium, trolamine, carbomer). Aua e sili atu - Troxerutin gel poʻo Troxevasin - faigofie ona malamalama.

Eseesega i le va o Troxevasin Neo ma le taua o Troxevasin

E tele iloiloga a Troxevasin Neo gel e fautuaina ai le faʻaaogaina o se fatuga fou, ae naʻo le fomaʻi aoga o le a fesoasoani e foia lenei mataupu. O nei fualaau oona e ese le eseesega, e ui o le faʻaogaina o le mea autu autu o loʻo i ai i totonu e foliga tutusa lava. O tagata faʻatau e faatoa faʻaleleia ai le gaioiga a le autu, ma o le mea lea o le oloa ua faaigoaina "Neo" e i ai se eseesega ma se aafiaga.

Faatasi ai ma isi vaega, o le fou fou o loʻo iai le sodium heparin, lea e fesoasoani e puipuia ai le faʻaalia o ni gasegase vascular ma le faia o le thrombosis. Dexpanthenol e mafai ai e le tino ona toe faʻaleleia vave mea na gaosia.

Le fualaau faasaina o le vaega o le pharmacological o angioprotectors

O se vailaau mai fafo o le kulupu o venotonic agents. O se tutusa tutusa o se malamalama lanu enaena ma se mea faapitoa, ae manaia le manogi.

E faʻaaogaina e faʻamalolo ai le fulafula, tiga o le pito i lalo, tuʻimomomo.

O togafitiga sili ona aoga e maua ai le umi o le togafiti.

O se vailaau lautele e faʻaaogaina i le vave amata o le vevesi puipui o lapisi ma i le iʻuga o le taimi o le faʻaleleia o togafitiga. E mafai ona tuʻuina faʻatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai le aʻafiaga.

O le a le fesoasoani

E taofi le faʻafeiloaʻi o platelets, faʻaitiitia le faʻaogaina i totonu o veins, capillaries. E i ai sona aoga aoga i le soifua manuia o le tagata maʻi:

  • tiga i le nofoaga o le faateleina o veins ua faʻaitiitia
  • vae vaivai le vaivai
  • o le permeability o puipui o toto toto, veins, capillaries e faamalosia ma toe faʻaleleia,
  • puipuiga o le gaioiga,
  • aveesea le valea,
  • Faʻaleleia mea taumafa i le maualuga o le masini o fatu ma manuʻa,
  • vailaʻau vavalalata ua faʻaumatia,
  • toto totoga i le nofoaga o le faaaogaina o le fualaau faasaina ua faaleleia,
  • afaina o le mimiti, ua faʻaitiitia, ma o le a le toe iai ni mea faʻalelei.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

O vailaʻau faʻapitoa e maua mai e kamupani faʻafomaʻi i Bulgaria ma Iceland.

E fautuaina e faʻaaogaina i tagata gasegase o loʻo mafatia i veins varicose, o le le atoatoa o le tino, ma le palalebitis, thrombophlebitis, mo togafitiga faʻapitoa o le afaina.

I falemaʻi, e mafai ona faʻatauina le vailaʻau i ni mea se lua. O le faʻaaloalo aloaia o le faʻamalolo o le gel, ae masani ona taʻua o le suauu.

O le gaioiga malosi o fualaau faʻasaina o le faʻasolosolo ma o isi vaega faaopoopo e pei o le carbomer, benzalkonium chloride ma le disodium dihydrate.

O loʻo i ai se tulaga sili atu ona atoatoa o Troxevasin Neo gel. E eseese i le tuufaatasiga o vaega taua.

Troxevasin Neo o loʻo i ai ni mea gaosi vailaʻau e tolu: gasegase, sodium heparin ma dexpanthenol.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o se gel ma faʻapipiʻiina i le aluminium, laminate (palasitini) i totonu o fatu o 40, 50 ma le 100 g.

E fautuaina e teuina i se nofoaga matutu, pouliuli ma le mamao o le aapa atu o tamaiti i le vevela e oo i le 25 ° C. O le faʻalauteleina o le ola e faʻalagolago i le ituaiga o mea e teu ai.

E mafai ona teuina i totonu o se apa alumini mo le 5 tausaga, ma i totonu o se palasitika mo le 2 tausaga.

E masani lava ona masani ona fesili mai tagata maʻi pe o le vailaau o le hormonal pe leai foi. E ui lava i lona tulaga o le hormonal, e aofia i le vaega o tagata e le o ni mea e faʻamalolo.

O vaega autu o togafitiga ogaoga lea e i ai sona aoga aoga e aofia ai le faʻavavevave o le afaina i le toe faʻafoʻi ma le faʻalauteleina o veins.

O togafitiga faasao e faia i le tuufaatasiga ma isi fualaau.

Faʻaaogaina mo le le lelei o le taʻavale i capillaries ma toto toto o veins. E i ai sona aʻafiaga tele o gaioiga, e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le galasticity of tissues vascular ma le puipuia o lo latou vaivai, faʻafitauli.

O faʻamaoniga autu o:

  • fulafula i totonu o masini mumu,
  • vailaʻau faʻapitoa,
  • veins varicose, varicose dermatitis,
  • maʻisuka microangiopathy,
  • ina ua mavae le syndicose syndrome,
  • gasegase alualu i luma gaʻo,
  • vasodilation ina ua maeʻa togafitiga,
  • pepeketi o le paʻu o le paʻu, e aʻafia ai ma le maʻi vevela ma le gaʻo,
  • ituaiga masani o le le atoatoa o le vevela.

E tusa ai ma faatonuga, e faʻaaogaina i le togafitiga o le afaina, faʻaleagaina maso, manua, hematomas, dislocations.

I le taimi o le maitaga, e mafai ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina e togafitia ai le afaina ma faʻalautele ai vaʻa vevela o vae mai le lua masina.

Faatonuga mo le faaaogaina, metotia

E faʻaaoga i fafo. O le vailaʻau vailaʻau e faʻaaogaina i le vaega ua afaina i ni moli mama e ala i le paʻu i totonu o le paʻu seia maeʻa ona faʻaaoga.

Taua! E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i matala matala, o mucous membranes ma vaega o le paʻu o le paʻu.

E tatau ona mulimuli i fautuaga a tagata tomai faapitoa i le taimi o togafitiga, ia amanaʻia faʻamaoniga:

  • faʻapipiʻi faʻaaogaina faʻatasi ai ma faʻamalosi faʻapipiʻi mo faʻamaʻi pipisi,
  • afifi, po o se gau gau i le gel e faʻaaogaina i le uʻu mo le afaina,
  • o le gel e faʻaaogaina i le tulaga o manua vaivai o manu ma isi faʻalavelave leaga.

Faaaoga faalua i le aso, taeao ma afiafi mo le masina e tasi.

Faʻalogo! O le togafitiga o togafitiga e filifilia taitoatasi i feutagaiga ma se fomaʻi. O faʻatalanoaga e mafai ona maua mai lau GP poʻo le faʻaletalosolo.

A maeʻa le mou ese atu o le valevale ma isi faʻafitauli o le le atoatoa o le tino, e mafai ona taofi le faʻaaogaina o le vailaʻau.

O le faagasologa o togafitiga e toe faʻaauau i le tulaga o le toe faʻaaogaina o faʻamaoniga, ma o loʻo faʻatinoina seia maeʻa ona faʻaaogaina.

A o faagasolo le tausaga, e 2-3 vasega e faatagaina i se vaitaimi e oo i le 4-5 masina. Afai e le mou atu faailoga i totonu o le 7 aso o le masani ona faʻaaogaina, ona tatau lea ona e sailia le fesoasoani a se fomaʻi.

Faaaogaina o fualaau faasaina e aunoa ma ni tapulaa e faatagaina mo tagata matutua. Ina ia faʻaleleia le malosi o le tino, e mafai ona tuʻu faʻatasi ma se faʻaopoopoga faaopoopo o le acid ascorbic.

Faʻamataʻuga itu

E leai sona aʻafiaga i le tino. Ae i nisi tulaga, e tatau ona e faʻamoemoe i se itu e faʻaalia.

I le avea ai o se tulafono, o le faʻamaoniga o loʻo faʻaalia e se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le fausiaina o maʻi suka i luga o le mucosa gastrointestinal, ma le ulu tiga. I nei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina lona faʻaaogaina ma feutagai ma se tagata poto faapitoa.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Ole malosi ole puipui puipui ole tino pe a fegalegaleai le gel ma capsules troxevasin (o se isi ituaiga o faʻamalolo) faʻaopopo i le ascorbic acid (vitamini C).

O faʻataʻitaʻiga sili ona aoga o fualaau faasaina i aso nei:

Faʻatau

O le kamupani falemaʻi i Ireland o le Actavis Group.

O le kamupani Bulgarian pharmaceutical is Balkanpharma-Troyan.

Vailaau faafomaʻi o le vaega o le venotonic agents

Faʻaaogaina mo le tafe toto i totonu o capillaries ma toto toto o veins

Aua le faʻaaoga i ni manua lavelave

I le gasologa o le tausaga, e le mafai ona e faia le sili atu i le 2-3 vasega o togafitiga

Faasaina ao faagasolo le susu

Aafiaga faʻaleagaina o le troxevasin

O aʻafiaga faʻaleagaina o le troxevasin o loʻo tuʻuina mai e lona faʻasolosolo, o aʻafiaga nei:

  • Venotonic aafiaga
  • Faʻaleagaina o aʻafiaga
  • Faʻaaoga aʻafiaga
  • Faʻailoga taua
  • Faʻaleagaina faʻaleaga.

Venotonic aafiaga e aofia ai le faʻalauteleina o le leo o manulele malie maso elemene o veins, lea e avea ma mea e sili atu ona faigofie, lamolemole ma maualalo. Ona o le faateleina o le leo o le vevela o le puipui, o le felauaiga o le toto i le loto ua faaleleia, o lona tulaga i totonu o mea lautele (vae, lima, ma isi) ua taofi ma ua faaitiitia le afu vai i totonu o le tino.

Faʻaleagaina o aʻafiaga e aofia ai le faʻamalosia o le lapisi lapisi ma faʻateleina lona tetee atu i aʻafiaga o le siosiomaga. Ona o lenei mea, o aafiaga o vaʻa e teteʻe atu i avega e sili atu, e aunoa ma le faʻaleagaina, ae o loʻo faʻaauau pea ona galue lelei.

Faʻaaoga aʻafiaga e aofia ai le taofi o le faʻaogaina o le mimita i totonu o le vevela vevela ma i totonu o le gaʻo malulu latalata ane (muso, ligaments, ma isi).

Faʻailoga taua e aofia ai le faʻaitiitia o le edema o tisipesa lautele e fesootaʻi ma le tele o le suasusu o le vai o le toto mai veins e le lava le leo.

Faʻaleagaina faʻaleaga e aofia ai le tuuʻesea o fualaʻau o fualaʻau saoloto e faʻaleagaina ai siama o le puipui lapisi, ma faʻafiafiaina, vaivai ma mafai ona faʻafefe. O lona uiga, ona o le aʻafiaga o aʻafiaga, o le tele o le faaleagaina i puipui o veins e faʻaitiitia.

Ona o le lisi o aʻafiaga, Troxevasin e fesoʻotaʻi ma tamai toto toto (capillaries) o loʻo i ai le faʻasologa o togafitiga nei:

  • Faʻaitiitia le faʻaleagaina o le capillary
  • Faaitiitia le mafai ona gafatia
  • Faamalosia puipui o capillaries,
  • Faʻaititia le mamafa o le faʻaogaina o le mu i totonu o le puipui capillary,
  • Faʻitiʻitia le faʻalelei o le platelet i le puipui o le paʻu mumū ma, e tusa ai ma lea mea, e puipuia ai le faʻavaeina o pupuni toto,
  • Faʻaleleia le microcirculation ma meaʻai paleni,
  • Faʻaliliu le fetogi
  • Faʻaititia le tiga e fesootaʻi ma le mumū ma le fulafula o capillaries ma masini vavalalata,
  • Faʻaitiitia le mamafa o faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela.

O le lisi o togafitiga lisi ua fuafuaina ai le lautele o Troxevasin - o le togafitiga lea o le le atoatoa o le tino, o le thrombophlebitis, o le gaʻo o le gaʻo, ma le togafitiga o tulaga eseese e fesootaʻi ma le faateleina o le gasegase vascular (e pei o le fomaʻi, gasegase o le tino, measula, ma isi). O le gel mo le faʻaaogaina fafo e faʻaaogaina foi e togafitia ai manua, tuʻimomomoina ma pulupulu.

Troxevasin Neo gel, faʻaopoopoga i le gasegase, e aofia ai le heparin ma le dexpanthenol, lea e maua ai le vailaʻau faʻatasi ai ma le tele o faʻasologa o togafitiga. O lona uiga, o Troxevasin Neo o loʻo i ai aafiaga uma o Troxevasin, ma faʻaopoopoga ia i latou le tele o isi.

O le mea lea, o le heparin o loʻo i ai sona malosiaga mamana, lea e maua ai le faʻamaoni ma le faʻaalia o antithrombotic effect. O lona uiga, o Troxevasin Neo e sili atu le lelei nai lo le Troxevasin e taofia ai le faʻavaeina o le toto ma o le faʻateleina o le microcirculation. Dexpanthenol o se mea muamua i le vitamini B5, ma tuʻuina atu le lelei ma le vave faʻafouina o mea afaina, ma faʻaleleia ai le faʻaleleia o le heparin.

Troxevasin (gel, capsules) ma Troxevasin Neo (gel) - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

O faʻasologa o vailaʻau o Troxevasin ma Troxevasin Neo gel e faʻaalia mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi tutusa ma tuutuuga. Ae ui i lea, faatasi ai ma suiga faʻalauiloa pe faʻaleagaina, e fautuaina e faia se togafitiga faʻatasi ma le faʻatulagaga tutusa o capsules Troxevasin i totonu ma le faʻaaogaina o Troxevasin poʻo Troxevasin Neo gel fafo i le paʻu. Afai o suiga le faʻaleagaina i totonu o tisipenisi e vaivai pe faʻaititia, ona faatoa mafai lea ona faʻaaoga Troxevasin ma Troxevasin Neo gel.

Talu ai o le Troxevasin Neo gel e malosi malosi le antithrombotic ma le toe faʻafesoʻotaʻi pe a faatusatusa i Troxevasin, ua fautuaina e faʻaaogaina mo gaioiga o le thrombophlebitis, periphlebitis ma le maʻi o le gaʻo. I nei tulaga, o le Troxevasin Neo gel o le fualaau faasaina o le filifiliga, ma i isi tulaga uma, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ituaiga vailaʻau.

O lea la, o tulaga nei ma faʻamaʻi o faʻamaoniga mo le faʻaogaina o capsules ma gel Troxevasin ma Troxevasin Neo:

  • Togafitiga o faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela (tiga, fulafula, mamafa, lagona o le atoatoa ma le vaivai i vae, vascular networks and asterisks, faʻavevesi ma paresthesias),
  • Vailaau vevela,
  • O le thrombophlebitis maualuga ma le periphlebitis,
  • Phlebothrombosis,
  • Postelbitbitis syndrome
  • Faʻailoga faʻasolosolo i le tua o le le atoatoa o le tino (pale paʻu, tuʻimomomoina ma le tuʻimomomoina, faʻamaloloina ma le lemu o faʻamalolo o manua, ma isi),
  • Dermatitis mafua mai veins varicose
  • Falemaʻi faʻasolosolo e fesootaʻi ma le le atoatoa o le vevela,
  • Hemorrhoids
  • Le fiva, tiga ma le tuʻimomomoʻa pe a maeʻa manuʻa mama,
  • Hemorrhagic diathesis,
  • Tuutuuga lea o loo i ai le faateleina o le permeability o capillaries (mo se faataitaiga, o vailaau matautia viral, e pei o le fiva, vevela vevela, ma isi),
  • Paresthesia (o le solia o le lagona faʻapitoa i le foliga o le taʻavale, etc.) i pito i lalo i le po ma pe a maeʻa,
  • Fuga i le tamai povi i le po,
  • O le maʻisuka angiopathy ma le retinopathy,
  • O aʻafiaga o togafitiga faʻamalositino,
  • I le avea ai o se vailaau mo ausilali mo le toe faʻafoʻiina o toto toto pe a maeʻa le vevelaina o veins ma le faʻaaogaina o laupepa vevela, e aofia ai le afaina,
  • Le faʻaleleia o le microcirculation e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le maʻi suka, toto maualuga ma le atherosclerosis,
  • O le le atoatoa ma le afaina i le taimi o le maitaga, e amata mai i le 13 vaiaso o le gaioiga.

Troxevasin gel (suauu) ma Troxevasin Neo - faatonuga mo le faʻaaogaina

Gel Troxevasin ma Troxevasin Neo e faʻaaogaina i le paʻu ma faʻagasolo malie le faʻaaogaina o gaioiga seia maeʻa faalua faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi. Afai e manaʻomia, pe'ā uma ona e faʻaaogaina ma faʻapipiʻi le gel i totonu o le paʻu, e mafai ona e faʻaofuofu se ofutino (totini, tuli totini, tights) poʻo le afifiina o fusi faʻasolo. O le Troxevasin e mafai foi ona faʻaaogaina mo compresses.

Aua le faʻaaogaina le gel i vaega ua faaleagaina o le paʻu (e tatala ai ni manua), mucous membranes ma mata. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaaogaina Troxevasin Neo i totonu o le vavae poʻo le faʻasaʻo. Manatua o ituaiga uma e lua o le gel e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina fafo i luga o le paʻu.

Ina ia mafai ona maua se faʻamaoniga o le togafitiga, o le Troxevasin gel e tatau ona faʻaaogaina i le paʻu i taimi uma mo se taimi uumi seia oʻo ina mou atu atoa le fulafula, tiga, le mamafa ma lagona o le atoatoa i vae. O le manuia o togafitiga e faalagolago i le masani ma le umi o le gel.

A maeʻa le fulafula ma isi faʻaaliga o le le atoatoa o le tino, e mafai ona e taofia le faʻaaogaina o le Troxevasin gel. Afai o le a toe faʻaleleia faailoga, e tatau ona amata amata le togafitiga o le gel ma faʻaauau pea seia oʻo ina faʻamautuina le tulaga ma faʻamalo le faʻafitauli tiga o le maʻi.

O faʻaoga tutusa o le faʻaaogaina o le Troxevasin gel e mafai ona faʻatinoina le tele o taimi i le olaga atoa. Ae ui i lea, o se tulafono faigofie e tatau ona matauina - afai e mou atu faailoga, taofi le faʻaaogaina o le gel, ma pe a aliali mai, toe faʻaaoga le fualaau faasaina.

Troxevasin Neo e tatau ona faʻaaogaina i se vasega tumau 2 i le 3 vaiaso, ae leai se isi. A o faagasolo le tausaga, e leai se sili atu i le 2 - 3 vasega e mafai ona faʻatinoina i le va o le 4 - 5 masina.

Afai o le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi e le faʻaitiitia i totonu o le 6 i le 7 aso o le masani ona faʻaaogaina soo se ituaiga o fualaau faasaina, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

E mafai e tagata matutua ona faʻaaoga le gel e aunoa ma ni tapulaa.

Ina ia faʻaleleia le malosi o le tino i le le atoatoa o le tino, e mafai ona tuʻuina le gel ma le faʻafofoga tautala o capsules troxvasin. Afai o le gel e faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻatasi ma le faʻateleina o le faʻamalosia o capillaries (faʻamaʻi, vailaau mumu ma isi vailaʻau faʻamaʻi pipisi), ona faʻaleleia lea o lona malosi, ole acid ascorbic (Vitamin C) e tatau ona faia i le tautala.

Troxevasin capsules (papa) - faatonuga mo le faʻaaogaina

O capsules e tatau ona 'ai ma meaʻai, faʻamalo atoa, e le o le tosoina ma puipuia le paʻu mai le sasaa i fafo atu o isi auala, ae faʻauʻu i se vai na lava (200 ml).

I le muamua 1 - 2 vaiaso o le togafitiga, e 1 le capsule (300 mg) e tatau ona faʻaalu 3 taimi i le aso. Ma, a oʻo ina faʻaleleia atoatoa le togafitiga, ma ua faʻaitiitia le faʻavae, e tatau ona e sui i le aveina o capsules Troxevasin i se vailaau tausiga. Afai o faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela, e tele lava ina taʻua, ona tutusa lea o le tausiga ma le muamua, o lona uiga, o le vailaʻau e tatau ona faʻaauau ona ave 1 pusa 3 taimi i le aso mo 3-4 vaiaso. Afai o le auga o le tulaga o le agavaʻa pe vaivai, o le togafitiga tausiga e 600 mg i le aso, o lona uiga, e tatau ona faaauau le vailaau e ave 1 capsule 2 taimi i le aso.

O lona uiga, o le polokalame mo le faʻaaogaina o capsules trojevasin e lua-laasaga. I le taimi muamua, mo le 1 i le 2 vaiaso, e tatau i tagata uma ona ave le 1 capsule 3 taimi i le aso ina ia vave faʻaitiitia ai le matuia o faailoga. I le laasaga lona lua, e tatau i le tagata ona faʻaauau pea ona ia aveina le Troxevasin i le lava ituaiga e pei ona i ai i le taimi muamua, pe faaitiitia i le 600 mg i le inu 1 capsule 2 taimi i le aso mo le isi 3-4 vaiaso. O le mea lea, o le aofaʻiga atoa o le vasega o togafitiga ma capsules troxvasin, e aofia ai laasaga e lua, e 1 i le 6 vaiaso.

E le gata i lea, o togafitiga ma capsules troxvasin e mafai ona faʻavevesi pe a uma le faʻavae muamua. I lenei tulaga, o le togafitiga o le a tumau pea mo le tusa ma le 4 vaiaso.

I le retinopathy o le maʻisuka, ina ia mafai ai ona faʻasaʻo le toto ma faʻamausali le galue masani o le mata, e tatau ona ave Troxevasin 1 i le 2 capsules 3 taimi i le aso mo se taimi umi. O le umi o le togafitiga e fuafuaina taitoatasi e le fomaʻi. I le soifuaga o se tagata, o Troxevasin poʻo se isi vailaʻau e faʻaleleia ai le microcirculation (mo se faʻataʻitaʻiga, Berlition, Thioctacid, ma isi) e tatau ona faia i taimi uma.

I le le atoatoa, e tatau ona ave faʻasalalau troxvasin ma le faʻaeteete mo se taimi umi.

Afai e leai se faʻaleleiaiga e aliali i totonu o le vaiaso o le aveina o capsules Troxevasin, ona taofi lea e faʻaaoga le vailaʻau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le susu

O le Troxevasin Neo gel e mafai ona faʻaaogaina i le maitaga ma le taimi o le susu susu e fesoasoani ai i le fulafula, tiga, malosi ma le lagona o le atoatoa i vae, faʻapea foi ma le puipuia o veins varicose. Troxevasin Neo, pe a faʻaaogaina i vasega o le 2 i le 3 vaiaso i le 2 i le 3 masina i le taimi o le maitaga i le fānauga, e maua ai auala e puipuia ai le foliga mai o veins varicose o na lava mama e tasi, i upu a fafine, "tolotolo" io latou vae.

Troxevasin gel ma capsules e le tatau ona faʻaaogaina i le taimi muamua o le tolu masina muamua o le maitaga, o lona uiga, seia oʻo i le vaiaso 12 o le gaioiga, e aofia ai. I le lona lua ma le tolu o vaevaega o le maitaga, o lona uiga, mai le vaiaso lona 13 seia oʻo i le fanau mai, e mafai ona faʻaaoga le vailaʻau e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

O le tele o faatonuga o loʻo faʻapea mai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le II ma le III vaega faʻatau o le maitaga e mafai ona mafai pe afai o le faamanuiaga e sili atu i le ono lamatia. Ae ui i lea, o se fua faʻatatau lea e le tatau ona fefe.

O le mea moni e tusa ai ma tulafono mo le tusia o tusi mo fualaau, ina ia faailoa ai e faatagaina le vailaʻau i le taimi o le maitaga, e tatau ona faia ni suʻesuʻega taugata faapitoa e uiga i tagata volenitia e faʻamaonia le saogalemu o le fualaau faasaina mo fafine maitaga ma le fetus. Mo mafuaaga manino, o ia suesuega e le o faia. Ma o faʻamatalaga o suʻesuʻega uumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, lea e matuā faʻamaonia ai le saogalemu o vailaʻau, e tusa ai ma tulafono e le mafai ona faʻaaogaina e faʻaalia i faatonuga e uiga i le mafai ona faʻaaoga Troxevasin aʻo maʻitaga.

I tulaga faapena, pe a matauina le saogalemu o le fualaau faasaina, ma e leai ni suʻesuʻega, o tusitala e tusi i faatonuga lenei fuaitau taufaamataʻu o le faaaogaina o le fualaau faasaina e na o le pau lava le mea e mafai ona maua mai ai. O le mea lea, o fafine maʻitaga e mafai ona faʻaaoga gel Troxevasin ma capsules e amata mai i le vaiaso lona 13 o le gestation.

Troxevasinum mo tamaiti

Troxevasin Neo Gel e faʻailogaina mo le faʻaaoga i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. Ma faatasi ai ma gel trollevasin ma capsules, o le tulaga e le manino.

O le mea lea, e tusa ai ma taʻiala aloaia mo le faʻaaogaina, e le mafai ona faʻaaogaina uma le gel ma le troxevasin capsules i tamaiti ei lalo o le 15 tausaga. Ae ui i lea, o faatonuga i lenei mataupu e le oi ai se faʻasaina tuusao ua tuʻuina i le vaega o le faʻasagaga, ae o loʻo i ai se faʻamaoniga e leai se poto masani o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti ei lalo o le 15 tausaga. O ia faaupuga e le o lona uiga e le mafai ona faʻaaogaina fualaau faʻasaina i tamaiti, ae faʻaalia ai le manaʻomia o se maliega fetuutuunai mo faʻamaumauga tusitusia o le a fetaui ma pulega o laisene laisene.

E tusa ai ma tulafono, ina ia mafai ona tusia i faatonuga e faʻatagaina le faʻamaonia mo le faʻaaogaina e tamaiti mai tausaga patino, e tatau ona tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻe i luga o tagata ofo fua. Mo mafuaʻaga faʻapitoa faʻale-aganuʻu, e leai se tasi e faʻatautaia ia suʻesuʻega i tamaiti, o le mea masani lava e le mafai e le kamupanī ona tusia e faʻamaonia lana vailaʻau mo le faʻaaogaina i tamaiti.

Ae o le mea moni lava, toetoe lava o vailaʻau uma o loʻo faʻamaonia mo le saogalemu o tamaiti e faʻaaogaina taimi pe a manaʻomia. O nei ituaiga o fualaau faasaina e mafai ai e fomaʻi ona iloilo le lelei o le vailaau faasaina, ma pe o le a lona saogalemu mo tamaiti, e le gata i le mafaufau, ae faapea foi i le mea moni. Faʻavae i luga o faʻamatalaga o ia mataʻituina, fomaʻi e mafaufau i fualaau faasaina po o le matautia ma, e tusa ai ma le mea lea, faatonu pe le faʻamaoniaina lenei mea poʻo lena vailaʻau. Ae o nei faʻamatalaga e le lava mo le kamupanī e faʻaalia ai ua faʻatagaina le vailaʻau mo le faʻaogaina ma saogalemu mo tamaiti. Ma o le mea lea, ua tusia ai se fuaitau manino i faatonuga: "e leai se faʻamatalaga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga."

E tusa ai ma gel troxevasin, e manatu fomaʻi e saogalemu mo le faʻaaogaina o pepe mai le ono masina. E masani lava, e te le manaʻomia le faʻaleagaina o fualaau faasaina, ae e mafai lava ona faʻafefete faʻamaʻi ma tuʻimomomoia e taofi le fetogi ma faʻalauteleina le toe faʻaleleia. I nei tulaga, o vaega ua afaina e lūlūina 1-2 taimi i le aso seʻia maeʻa le tulaga.

Capsules Troxevasin e le fautuaina mo le tamaititi, aua e mafai ona ia faatupuina le gasegase o le toto, lea o le a na ona faateleina ai le uiga o le tuʻimomomoina.

Hemorrhoid togafitiga

Troxevasin o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi ile togafitiga ole gasegase masani ma le toomaga o faʻalavelave.I le gasegase masani i le faamagaloga, ua fautuaina Troxevasin e ave le 1 capsule 2 i le 3 taimi i le aso mo le 3 i le 4 vaiaso ina ia taofia ai le vevela. O le Troxevasin gel e le tatau ona faʻaaogaina i le puipuia o faʻalavelave faʻavave o le afu, talu ai ona o faʻamafaʻailoga o loʻo i totonu o le solo, ma e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina i le mucous membranes. E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o capsules troxvasin mo faʻamaʻi pipisi e leʻo faia e fomai, o nisi e manatu o lenei togafitiga togafiti e sese. Ae ui i lea, mo le tele o tagata, o le aveina o le capsules a Troxevasin e fesoasoani e faʻalautele le tulaga o le faʻamagaloga, lea e mautinoa lava e tatau ona gauai.

O le taofi o faʻamaoniga o le afaina o le tino, o le gel troxevasin ma capsules e tele lava ina faʻaaogaina, talu ai e manino lava a latou aʻafiaga. O le sili ona aoga mo le toomaga o vailaau faʻasaina o le faʻaaogaina tutusa o capsules i totonu ma le gel i fafo. E fautuaina e ave le 1 capsule 3 taimi i le aso mo le 1 i le 2 vaiaso. O le gel e tatau ona faʻaaogaina i se gau ma faʻaaogaina i le vaega o le gaʻo tuusao tuusaʻo i luga o le afaina o le afaina 2 i le 3 taimi i le aso i le taimi e tasi. O le umi o le faʻaaogaina o le gel e faʻamoemoeina i le fua lea e faʻaumatia ai faailoga, ma toe tosoina ai faʻamau i totonu o le pala.

I le afaina o le toto, o le troxvasin e faʻaitiitia ai le fulafula ma faʻasaʻo ai le mumū, ma puipuia ai foi le faʻavaeina o toto, e fesoasoani i le vave toe faʻaleleia ma puipuia ai faʻalavelave, e pei o le node necrosis, faʻamaʻi toto, ma isi.
Tele e uiga i le Hemorrhoids

Troxevasin mo le tuʻimomomoina

Talu ai o le Troxevasin gel e faʻamalosi ai puipui o capillaries, faʻaitiitia ai le fulafula ma taofia ai le faʻaogaina o le mu, e fesoasoani i le vave faʻamalolo ma le liua o tuʻimomomo. I le faʻaopoopoga, o le gel e faʻateleina le vave faʻaitiitia o le toto mai le toto ma le faʻamavaeina o toto, e foliga mai ai o se manua. E le gata i lea, o le faʻaaoga masani o Troxevasin e puipuia ai le tuʻimomomoina o tagata o loʻo mafatia i le faateleina o le pala o toto toto.

Ina ia togafitia se tuʻimomomo, e tatau ona faʻaaoga le gel i se fasi manifinifi i luga o le mea na afaina ai ma suʻi i totonu o le paʻu ma faʻafefe ai gaioiga. Afai ei ai se manua matala i le nofoaga o le manua, ona faʻaaogaina lea o le gel ina ia le pa'ū le vailaʻau i lenei vaega. A maeʻa ona faʻaaogaina le gel, e mafai ona faʻaaogā se fusi faʻapipiʻi. Ina ia vave faʻaitiitia le manua, e tatau ona faʻaaoga le gel 3-4 taimi i le aso.

Troxevasin mai "taga" i lalo o mata

O le Troxevasin gel e faʻamalo lelei ai liʻo pouliuli ma ato i lalo o mata ona o le fula o le tino. Afai o le faamanuʻaina i lalo o mata e mafua mai i le faateleina o le gaʻo o le tino o le uila, o le a le avea le Troxevasin ma se auala lelei e faʻaumatia ai.

O le faʻamaʻaloga o liʻo pouliuli ma le fulafula i lalo o mata pe a faʻaaoga le gel Troxevasin e mafua ona o le toomaga o le faʻaogaina o le muʻamuʻa ma le faʻaitiitia o le gafatia o le capillary, e mafua ai le tafe o le vai i totonu o le tino, ma o le mea o loʻo i ai nei e faasolosolo malie lava ona solo. O le mea lea, o Troxevasin faʻaitiʻitia ai le fulafula o le tino, lea e foliga mai e pei o le liua o liʻo pogisa po o manua i lalo o mata.

E talafeagai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i fafo atu, ma faʻaaoga se vaega itiiti o le gel i lalo o mata ma faʻamaʻi le paʻu seia maeʻa ona gauai. I le taimi o le faʻaaogaina o le gel i luga o le paʻu, e tatau ona e matua faaeteete ma saʻo, aloese mai le mauaina o fualaau faasaina i mata ma luga o le mucous membranes o le gutu ma le isu.

I le tulaga o le edema vaivai, ua lava le faʻaaogaina o le gel i lea aso i le aso ao le i momoe, ma faʻamaʻi tigaina, e tatau ona faʻaaoga le fualaau faasaina 2 taimi i le aso - i le taeao ma le afiafi. O le umi o togafitiga e 1 i le 2 vaiaso.

E le gata i lea, o loʻo i ai se isi filifiliga mo le faʻaaogaina o le gel i lalo o mata. O le mea lea, o le gel e faʻaaogaina i le paʻu i lalo o mata ma se anufe malulu ma tuʻu ai e faʻagogo mo le 30 - 40 minute, pe a uma ona fufuluina i le vai. O se kulimi masani e faʻaaoga i le vaega i lalo o mata. O se togafitiga talitutusa e mafai ona faia 2 taimi i le vaiaso.

Troxevasin - analogues

O Troxevasin ma Troxevasin Neo o loʻo i ai uiga tutusa ma analogues i le maketi tau falemaʻi. Synonyms e aofia ai vailaau faʻasaina o loʻo i ai le mea lava e tasi e pei o Troxevasin poʻo Troxevasin Neo. Ma o analogues e aofia ai sauniuniga e aofia ai isi mea gaosi, ae faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o togafitiga faʻapitoa.

O le synonym mo Troxevasin Neo o le Venolife gel, ma na o Troxevasin o le Troxerutin gel.

O vailaʻau nei o faʻataʻitaʻiga o Troxevasin ma Troxevasin Neo:

  • Antistax capsules,
  • Faʻasalaga ma le faʻamalosia o laupepa D,
  • Vazoket papa
  • Venabos gel,
  • Venarus pills,
  • Venise Forte Gel,
  • Venolek papa
  • Faletalimalo o Venornon, capsules ma fualaau faʻasa,
  • Gelor gel,
  • Papa maʻalaupapa
  • Diosmin papa
  • Lyoton 1000 gel,
  • O fualaau oona,
  • Trombless ma Trombless Plus gel,
  • Atalepa 600 papa,
  • Pepa faapopole,
  • Ole suʻega o le Yuglaneks mo le faʻafofoga tautala.

O faʻamatalaga e uiga i Troxevasin i le toetoe lava o mataupu uma e fesootaʻi ma lona faʻaaogaina mo togafitiga o manua ma tuʻimomomoina poʻo le faʻaitiitia o faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino ma veins varicose i vae. I tulaga uma e lua, mai le 85 i le 90% o iloiloga e lelei, aua o le vailaʻau e mafai ona vaaia ma lagonaina le aʻafiaga.

I le iloiloga o le faʻaaogaina o le Troxevasin gel mo le togafitia o manua ma tuʻimomomoia, ua faailoa mai e tagata e tusa lava pe i ai se vaega tele o le hematoma, o le vailaʻau e mafua ai lona le atoatoa i totonu o le 3 i le 5 aso. Ma e faatatau lea i soʻo se paʻu na maua ona o se manuʻa, faʻapea foʻi ma se tuʻimomomoʻa poʻo le tele foʻi o inisiua. A maeʻa le uluai talosaga, e faʻaitiitia le faʻaleleia ma e le toe i ai le tiga, o le mea lea e le toe afaina ai le tataʻa ma e tumau pea i le foliga o se mea le atoatoa.

I le iloiloga o le faʻaaogaina o fualaau mo le togafitiga o le le atoatoa o vevela ma veins varicose, ua maitauina e tagata o gel ma capsules e vave lava ona faʻavaivaia le fulafula, faʻamalolo le tiga ma faaitiitia le lagona o le mamafa i vae. E toatele tagata ua latou maitauina le lelei o aafiaga mai aso muamua o le faaaogaina o Troxevasin. E le gata i lea, o tamaitai i le iloiloga e taʻu mai ai o le gel poo capsules o Troxevasin, na faʻaaoga e pei ona faʻamoemoeina, i taimi uumi, na fesoasoani ia i latou e faʻateʻaina ai mama ma fusi i luga o vae na aliali mai ina ua maitaga ma fanau.

E i ai ni nai iloiloga le lelei e uiga i Troxevasin ma e masani ona fesoʻotai ma le le atoatoa o le fualaau faasaina i le faʻaaogaina o le faʻafitauli e mafua ai ona faʻaaogaina e le tagata.

Troxevasin poʻo Lyoton?

O le gel Lyoton e aofia ai le heparin o se mea galue, ma Troxevasin e aofia ai le troxerutin. O lona uiga o Lyoton e masani lava ona faʻamamaina ma puipuia le faʻasolosolo i faʻamaʻi tele. Ma o Troxevasin ua faʻamoemoe e faʻamalosia le puipui lapisi ma taofi ai faailoga o le le atoatoa o le vevela. O lea la, o le lautele o Lyoton ma Troxevasin e ese lava.

O lea, o Troxevasin e mafai ona faʻaaogaina e faʻamalolo ai le tiga, o le mamafa i vae ma isi faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o manua ma vein varicose ma tino e iloa i lalo o le paʻu. Ma o Lyoton e manaʻomia ona faʻaaogaina i le i ai o se faʻafefe o le thrombosis matua, o lona uiga, i le thrombophlebitis, phlebothrombosis, periphlebitis, etc. E ui o Lyoton e faʻamavaeina le vaivai i vae ma isi faʻamaoniga o le le atoatoa o le vevela, o lona aoga autu o le antithrombotic.
Faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Lyoton

Tuua Lau Faamatalaga