Sytin's lagona e faasaga i le maʻisuka

O ai e le iloa le mana o se tagata masani masani? E leitioa latou fai mai "o le upu e mafai ona fasiotia." Ae e mafai e se upu ona toe faaolaolaina se tagata i le ola, tuuina atu le malosi i faalavelave? E mafai ona faʻamalolo e le gata i le agaga o se tagata, ae o le tino foi, fesoasoani e faatoilalo le faamaʻi?

George N. Sytin - O le tusitala o se metotia faʻasaienisi taua na taʻua SOEVUS. O le metotia e faʻavae i luga o le tuufaatasiga o uluai tusiga faʻamalosi e maua ai le faʻamoemoega i le tino. Ma o tusi o le faʻapuupuuga ua faʻamatalaina e pei ona taua i lalo: leo-faʻapitoa lagona-volitional pulea o tulaga a se tagata.

"E leai se talitonuga i lenei mea," o le tala lea a G. N. Sytin, o le sui o aʻoaʻoga a le mafaufau. "O mea uma lava e faʻavae i luga o aʻoaʻoga a Pavlov e uiga i le tautala e avea o se faʻailoga lona lua ma lona fesoʻotaʻiga ma le subconscious tagata o loʻo pulea mamanu i le tino. Ma talu ai o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga, ona faʻaaogaina lea o le upu e mafai ona e maua ai se faʻamoemoega i luga o le psyche ma, e ala i lea, i nei faiga, toe faʻafoʻisia ma faʻamalosi galuega o totoga i totonu.

G. N. Sytin, talu ai ona o ona aafiaga i le faamaloloina o lana tautalaga "lagona", o le aveesea o le le atoatoa ia i latou - o taunuuga o le taua, ua atiina ae ai le silia ma le afe ituaiga o mataupu tau togafitiga: i le toefaafouina o le mafaufau, gaioiga o le tino, e tetee ai i le toe faaleleia, i le faaleleia atili o le manava, ma isi. u) Pe a faitauina nei tusitusiga, e ono faateʻia i latou i la latou 'eseʻese' ligature ', lea o loʻo i ai se upu poʻo se manatu: "ponaivi, toto, malosi, aʻagoa", ma isi mea, o loʻo faʻaogaina i totonu. O le tautala faigofie, o lenei metotia e mafai ona taua o le "hammering" i totonu o le faʻasalalauga o le savali e manaʻomia mo le fomaʻi, ma, o le mea lea, mo le maʻi.

O fuainumera e le filifilia e Sytin e ala i le faʻamalamalamaga - o loʻo i ai auala faʻaogaina faaletino mo le fuaina o latou aafiaga faʻamalolo. O faailoilo o leo na faʻapipiʻi atu i manatu o meaola o le mataupu na taʻu atu i le saienitisi pe na saʻo le maua o le upu faʻamalolo. E ono foliga mai o se faʻaopoopoga, ae o tagata e faʻaaogaina le faʻaaogaina o lagona o Sytin o loʻo laiti, ua suia o latou lauulu, o le toto maualuga, o le manava o le manava, o le popole ma e oʻo lava i le schizophrenia ua tumau i le taimi ua tuanai.

SOEVUS auala e le manaʻomia se sauniuniga muamua. E mafai ona faʻaaogaina e tagata e aunoa ma ni tapulaa. silia le 16 tausaga (O le lagona e faʻamalolo ai le enuresis - tusia ai - ua fuafuaina mo tamaiti).

Faʻafefea ona faʻaaoga lagona o Sytin?

"I le auala e galue ai, e mafai ona e talanoa ia oe lava," o le tala lea a Georgy Nikolaevich. - I le afiafi, pisi i le umukuka, e mafai ona e faʻalogologo i le lipine puʻe, e mafai, nofo i totonu o se nofoa faʻataʻavalevale, faitau i lagona e fesoasoani ia te oe.

E taua le faaopoopo atu o le metotia a Sytin aloaia ma fautuaina mo le tufatufaina atu pule faʻavae fomaʻi a le uluaʻi USSR. O aso nei matou te lolomiina le lagona mai le tusi a G. N. Sytin "Mana foaʻi mai le ola pe fesoasoani ia te oe lava" (St. Petersburg, 1993).

Maʻisuka

O le faʻasolosolo faʻavaveina o le pepe faatoa fananau mai e tafe atu i totonu o le manava, i totonu o le manava. O le malosi tele-malosi, o le olaga fou faatoa oʻo mai i totonu o le manava, i totonu o le manava. O se malosi malosi tele e tafe atu i totonu o le manava, i totonu o le manava. O se pepe faatoa fananau mai, vave vave ona atiina ae, o se olaga faatoa fananau mai e tafe atu i totonu o le manava, i totonu o le manava. Atinaʻe fou faatoa fanau mai, faʻavavevave le atinaʻe o loʻo oʻo atu i totonu o le paʻu. Atinaʻe pepe fou, faʻavavevave vave faʻavave le atinaʻe tuputupu aʻe i totonu o le paʻu. O le pancreas atoa ua fanau mai nei i se pepe faatoa fananau mai, o se pepe faatoa fananau mai ua vave ona atiina ae vave. Atinae o le atinaʻe, malosi le malosi o le atinaʻe i totonu o le pancreas. O le mana tele o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le tama malosi ma mamana e tataʻi le toto, vave le toto e ala mai i le pancreas. O le toto talavou i se gaioiga fiafia, fiafia, televave, ma solo i luga o le pancreas i taimi uma. Fufulu mama, fufuluina, fufulu le pancreas. O le toto e maua ai se meaʻai sili ona lelei e sili atu i le pancreas.

O le malosi o le ola, o le malosi o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le pancreas e ola fiafia, maua fiafia i le olaga. O le olaga faatoa fananau mai e fananau mai ai se olaga fiafia atoatoa o le totocreas. O le pancreas e ola malosi-malie, malosi-malie, malosi-fiafia. O le pancreas e ola fiafia ma le fiafia. Kolosi malosi e alu atu i totonu o le pancreas. Soifua fou faatoa fananau i le taimi nei ma o lenei ua fananau mai i le pepe i se pepe faatoa fanau mai, maloloina atoatoa, malosi-malosi, malosi-malosi. E fufuluina vave le toto o le toto toto, fufuluina le paʻu, fufuluina, fufuluina uma masima, uma v / varnishes, mea uma o gasegase. O le pancreas o loʻo i ai i taimi uma, i le taimi nei ua fanau mai le pepe faatoa fanau mai mama, pepe faatoa fanau mai, mama fou, pepe fou.

Le malosi tele o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le pancreas e sili atu le malie-malie, sili atu ona malie-malosi. O le pancreas e sili atu le manaia ma le malosi. O le manava e sili atu ona malie-malosi, sili atu ona malie-malosi. O le malosi malosi-malosi malosi o le manava e fanau mai, o se malosi malosi-malosi malosi ole manava. O se malosi malosi-malosi pancreas ua fanau mai. O le pancreas e sili atu le malie-malie, sili atu ona malie-malosi. Ua fanau malosi le pancreas-malosi, malosi-malosi. O le pancreas e saʻo atoatoa, lelei ona faʻatino uma ana galuega i le tino. O le tino atoa o loʻo ola i se soifua maloloina, ola maloloina, lelei atoatoa. O le pancreas e saʻo atoatoa, lelei ona faʻatino uma ana galuega i le tino. Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. O le pancreas e oʻo mai i le ola, oʻo mai i le ola, e malie-malosi, malie-malosi. O le pancreas e saʻo atoatoa, lelei ona faʻatinoina ana galuega i le tino. O le pancreas e malie-fiafia, malie-fiafia, faʻatumu lelei atoatoa ana galuega uma i totonu o le tino. O le pancreas e galue ma le tauleʻaleʻa talavou, faatasi ai ma le uila talavou o loʻo faia ana galuega uma ile tino. O le pancreas e malosi-malolosi, malosi-malosi, malosi-malosi. O se tamaʻi pepe fou faatoa fanau mai e alu i totonu o neura o le manava ma le paʻu. I totonu o le manava, i le pancreas, ua maua le soifua maloloina o neura maloloina, o loʻo ola maloloina maila, o le malosi atili o le malosi, o loʻo faʻaleleia le malosi o neura, ma ua malosi.

O le faʻavaveina o le ola fou o le olaga e oʻo atu i totonu o le manava ma le fatu. O gaʻo uma lava o le manava, o pepe e fananau mai-fou, faatoa fanau-atoa. O le malosi, malolosi, maloloina o le manava, malosi, malolosi, malosi malosi e fananau mai. O le mana tele o le ola e tafe atu i totonu uma o totoga o le manava. O gaioiga uma o le manava o le manava e matua fiafia lava. O totoga uma o le tino o le manava-malosi, lelei-saʻo, lelei atoatoa, ma se foliga lelei latou te faatinoina a latou galuega uma i totonu o le tino. O gaioiga uma e galue malosi-ma le fiafia, ma se foliga lelei latou te faia a latou galuega uma i totonu o le tino. O le tino atoa e ola i se soifua maloloina fiafia ma fiafia. I le tino atoa, o le malosi tele o le olaga o loo fesuisuiai atoa, i le tino atoa o le mana malosi o le olaga o loo fesuisuiai atoa. O le malosi lototoa o le talavou, o le malosiaga lototoa o le talavou o loo fesuisuiai atoa i loʻu tino maloloina atoa. O le tino atoa e ola i se olaga fiafia, fiafia, soifua maloloina.

O le olaga faatoa fananau mai e mafua ai le faatupu malosi o lagona. O le tino atoa e ola fiafia, sili atu le fiafia. O gaioiga uma e sili atu ona malie ma malosi. O le tino atoa e ola i se soifua maloloina fiafia ma fiafia. O le pancreas e ola i se olaga malie-olioli, fiafia-fiafia i le soifua maloloina. O le olaga fou faatoa fananau mai e fananau mai ai se soifua maloloina ola maloloina-toto-toto-atoa-soifua maloloina o le pancreas. O le pancreas e ola fiafia, fiafia, soifua maloloina. O le pancreas e galue malosi-malie, malosi-malie. O le pancreas faʻatasi ai ma lona tamaʻi talavou ua faʻaaogaina ana galuega uma ile tino. O le pancreas e matua manaia lava.

Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. I le pancreas, o aʻafia maloloina e faʻapupulaina, malosi atili, faʻalautele atili le malosi. O le pancreas e sili atu lona malie, sili atu le manava, e faʻatumuina uma ana galuega i totonu o le tino ma se tino talavou, faia uma ana galuega i le tino ma se tino talavou.

O le uiga o le ita

O le ola e foaʻi mai ai le ola fou e tafe mai i totonu ia te aʻu, o se malosi tele-malosi foaʻi ola e tafe mai i totonu ia te aʻu. O le pepe faatoa fananau mai e maua ai le ola, maua ai le ola, e maua ai le ola: fanau mai se pepe fou pepe faatoa fananau mai, fanau mai se pepe faatoa fanau mai talavou matagofie, fanau mai se moli, foliga faigofie, ua fanau mai se ofu manaia manaia manaia. I lalo o le malosi tele o le ola i le tino atoa, o le tele o gaʻo e vave ona mumu, susunuina, susunuina seia maeʻa atoa. I lalo o le malosi o le olaga, o gaʻo uma lava i totonu o le manava: i luga o maso o le manava ma totonu o le manava o le tino, vave ona mumu, susunuina, susunuina, mou ese, mou atu, olaga fou faatoa fananau mai se pepe faatoa fananau mai-tauleʻaleʻa, - o se manava manava taʻaleʻa, o se tamaʻi vavae manaia ua fanau mai.

O le tele o gaʻo, faʻaleagaina loʻu tino, faʻaumatia laʻu tama talavou laititi, ou te ita tele i le ita tele. I lalo o loʻu inoino leaga, o le a vave ona susunuina uma gaʻo gaʻo, susunuina, susunuina seia maeʻa atoa. O se tagata laʻititi, ma faigofie ona fanau.

Ou te puleaina pea aʻu meaʻai: Ou te le faatagaina aʻu lava e 'ai tele meaʻai, ou te le' ai lava nai lo le tino e manaʻomia le faatumauina o le malosi, malosi ma le fiafia. Ou te 'inoʻino i le fafagaina o le ita tele i le inoino leaga, na ou faʻatagaina ai aʻu lava ia e' ai tele meaʻai, ma e leai se malosi e mafai ona faʻamalosia au e 'ai i mea ou te manatu e le tatau ai.

I loʻu mafaufau, ou te mafaufau pe o le a le mea e tatau ona ou 'ai mo se olaga malosi maloloina, ma o le a ou le' ai se isi sipuni se tasi, ae le o se isi vaega faaopoopo.

Ou te alu i totonu o se tamaʻi talavou laʻititi ma i le taimi nei, ma ina ua mavae le tolusefulu tausaga, ma ina ua mavae le limasefulu tausaga, ma ina ua mavae le selau tausaga. Ou te faʻalogo i le faʻasaoina o se pepe faatoa fanau mai-o le tino faaletino, e faʻasaʻo ai se pulou manava i le tele o tausaga, i loʻu olaga atoa. Ma o loʻu tino atoa e aunoa ma se faaletonu ma e aunoa ma le fesiligia o le a ou faataunuuina loʻu loto, ou te tuufaatasia uma ana tupe e le faatapulaaina mo le faataunuuina atoatoa o loʻu manao ina ia faatumauina pea se tama talavou laitiiti, se ofuvae manifinifi, se manava manaia, ma le manava. Ma o le mea lea, i le taimi nei, ma ina ua mavae le tolusefulu tausaga, ma ina ua mavae le limasefulu tausaga, ma ina ua mavae le selau tausaga, o le a ou maua se tamaititi laitiiti, faasee, matagofie.

E i ai loʻu malosi malosi, ou te fefe i mea uma, ou te mafaia ma ou te le fefe i se mea, e mafai ona ou taofiofia aʻu meaʻai ma le le tele le 'ai. E sili atu loʻu malosi-pulea. Ou te manatua malosi lava e masani lava ona ou manaʻomia le puleaina o aʻu meaʻai ma ou le toe 'ai i se mea. Ou te lagona lelei manaoga o loʻu tino, ou te masani lava ona iloa lelei le tele o mea e 'ai mo se ola ola maloloina lelei.

O ai Sytin?

Georgy Nikolayevich Sytin o se tagata Soviet faapitoa i le vaega o isi vailaau faafomai, o ia lea na fatuina se faiga tulaga ese o le aafia ai o le tino ma togafitiga o faamai eseese, ua taua o le SOEVUS - Verbal-Formal, Emotional-Volitional Management of Human Status.

O le metotia e aofia ai soʻo se vailaʻau poʻo isi faʻataʻitaʻiga, ma e faʻavae i ni faʻamalosiga faapitoa e tatau ona faʻalauiloa e le tagata maʻi i taimi uma.

Soviet scientists ma medical institutions na latou iloaina le aoga o lagona o Sytin. I le taimi lava e tasi, na latou mananao foi e faʻalauiloa i latou i atunuʻu a le setete i le tulaga aloaʻia. Sa faʻaalia lelei e Sytin ana aʻoaʻoga ma maua ai le lagolagosua i faʻalapotopotoga eseese.

O le na faia le polokalama na faʻaalia lona aoga i lona lava poto masani. I le 1921, sa auai ai Sytin i taua i Kyrgyzstan, lea na ia maua ai ni manua se 9 ma le 1 vaega o le le atoatoa. Sa mafatia o ia i le tiga faifai pea, ma na na o fomai na matamuli ma valoia se oti lata mai. Sytin, faafetai i lona uiga, na mafai ona foia le faamaʻi ma, i se faaopoopoga, maua se tusi faamaonia e faapea ua agavaa o ia mo le tautua faamiliteli, o se tulaga tulaga ese i le talafaasolopito. Ina ua mavae lena, na amata loa ona suesue ma le malosi e Grigory Nikolayevich ni faufauga eseese, o le sosolo atu i totonu o lo latou fausaga ma faʻaaogaina e fausia ai ana lava lagona tauleleia.

Sa faʻaalia ma le malosi e Sytin tusitusiga mo togafitiga o faʻamaʻi eseese. O se tasi o ana galuega sili ona lauiloa o le anti-diabetes, lea, e tusa ai ma faamautinoaga o tagata gasegase ma Sytin ia lava, e mafai ai ona e pule tutoatasi ma pulea le pancreas. E faʻavae i luga o le tele o iloiloga, o aʻafiaga o upu e maua ai se aafiaga lelei i le tino ma fesoasoani i le faʻaleleia atili o le tulaga o tagata gasegase.

LALOLAGI MAI DIABETES

O le faʻasolosolo faʻavaveina o le pepe faatoa fananau mai e tafe atu i totonu o le manava, i totonu o le manava. O le malosi tele-malosi, o le olaga fou faatoa oʻo mai i totonu o le manava, i totonu o le manava. O se malosi malosi tele e tafe atu i totonu o le manava, i totonu o le manava. O se pepe faatoa fananau mai, vave vave ona atiina ae, o se olaga faatoa fananau mai e tafe atu i totonu o le manava, i totonu o le manava. Atinaʻe fou faatoa fanau mai, faʻavavevave le atinaʻe o loʻo oʻo atu i totonu o le paʻu. Atinaʻe pepe fou, faʻavavevave vave faʻavave le atinaʻe tuputupu aʻe i totonu o le paʻu. O le pancreas atoa ua fanau mai nei i se pepe faatoa fananau mai, o se pepe faatoa fananau mai ua vave ona atiina ae vave. Atinae o le atinaʻe, malosi le malosi o le atinaʻe i totonu o le pancreas. O le mana tele o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le tama malosi ma mamana e tataʻi le toto, vave le toto e ala mai i le pancreas. O le toto talavou i se gaioiga fiafia, fiafia, televave, ma solo i luga o le pancreas i taimi uma. Fufulu mama, fufuluina, fufulu le pancreas. O le toto e maua ai se meaʻai sili ona lelei e sili atu i le pancreas.

O le malosi o le ola, o le malosi o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le pancreas e ola fiafia, maua fiafia i le olaga. O le olaga faatoa fananau mai e fananau mai ai se olaga fiafia atoatoa o le totocreas. O le pancreas e ola malosi-malie, malosi-malie, malosi-fiafia. O le pancreas e ola fiafia ma le fiafia.

Kolosi malosi e alu atu i totonu o le pancreas. Soifua fou faatoa fananau i le taimi nei ma o lenei ua fananau mai i le pepe i se pepe faatoa fanau mai, maloloina atoatoa, malosi-malosi, malosi-malosi. E fufuluina vave le toto toto fiafia, fufuluina le paʻu, fufulu, fufuluina masima uma, toxins uma, ma fualaau oona uma. O le pancreas o loʻo i ai i taimi uma, i le taimi nei ua fanau mai le pepe faatoa fanau mai mama, pepe faatoa fanau mai, mama fou, pepe fou. Le malosi tele o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le pancreas e sili atu ona malie, malosi tele. O le pancreas e sili atu le manaia ma le malosi.O le manava e sili atu ona malie-malosi, sili atu ona malie-malosi. O le malosi malosi-malosi malosi o le manava e fanau mai, o se malosi malosi-malosi malosi ole manava. O se malosi malosi-malosi pancreas ua fanau mai. O le pancreas e sili atu ona malie, malosi tele. Ua fanau malosi le pancreas-malosi, malosi-malosi. O le pancreas e saʻo atoatoa, lelei ona faʻatino uma ana galuega i le tino. O le tino atoa o loʻo ola i se soifua maloloina, ola maloloina, lelei atoatoa. O le pancreas e saʻo atoatoa, lelei ona faʻatino uma ana galuega i le tino. Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. O le pancreas e oʻo mai i le ola, oʻo mai i le ola, e malie-malosi, malie-malosi. Pancreas E saʻo lelei, e saʻo lelei le faʻatinoina o ana galuega i totonu o le tino. O le pancreas e malie-faʻafiafiaga, fiafia-fiafia, atoatoa Faʻatoʻa faia uma ana galuega i totonu o le tino. O le pancreas e galulue ma le talavou Ulyud, faʻatasi ai ma Ulyud talavou o loʻo faʻaaogaina ana galuega uma i le tino.

O le pancreas e malosi-malolosi, malosi-malosi, malosi-malosi. O se tamaʻi pepe fou faatoa fanau mai e alu i totonu o neura o le manava ma le paʻu. I totonu o le manava, pancreas, olama maloloina e maua ai le soifua maloloina, o loʻo faʻaleleia le neura o le tino, o le malosi atili o le malosi, o loʻo faʻalauteleina maila, ma ua malosi.

O le faʻavaveina o le ola fou o le olaga e oʻo atu i totonu o le manava ma le fatu. O gaʻo uma lava o le manava, o pepe e fananau mai-fou, faatoa fanau-atoa. O se malosi malolosi, maloloina maloloina, malosi, malolosi, malosi malosi e fananau mai. O le mana tele o le ola e tafe atu i totonu uma o totoga o le manava. O gaioiga o totonu o le manava o le manava e galue malosi-malie, malosi-malie. O totoga uma o le tino o le manava-malosi, lelei-saʻo, lelei atoatoa, ma se foliga lelei latou te faatinoina a latou galuega uma i totonu o le tino. O gaioiga uma e galue malosi-ma le fiafia, ma se foliga lelei latou te faia a latou galuega uma i totonu o le tino. O le tino atoa e ola i se soifua maloloina fiafia ma fiafia. I totonu o le tino atoa, o le mana malosi o le olaga o loʻo tumu atoa, i totonu o le tino atoa o le mana malosi o le olaga o loʻo faʻaogaina atoatoa. O le malosi lototoa o le talavou, o le malosiaga lototoa o le talavou o loo fesuisuiai atoa i loʻu tino maloloina atoa. O le tino atoa e ola i se soifua maloloina fiafia ma fiafia.

O le olaga faatoa fananau mai e mafua ai le faatupu malosi o lagona. O le tino atoa e ola fiafia, sili atu le fiafia. O gaioiga uma e sili atu ona malie ma malosi. O le tino atoa e ola i se soifua maloloina fiafia ma fiafia. O le pancreas e ola i se olaga malie-olioli, fiafia-fiafia i le soifua maloloina. O le olaga fou faatoa fananau mai e fananau mai ai se soifua maloloina ola maloloina-toto-toto-atoa-soifua maloloina o le pancreas. O le pancreas e ola fiafia, fiafia, soifua maloloina. O le pancreas e galue malosi-malie, malosi-malie. O le pancreas faʻatasi ai ma lona tamaʻi talavou ua faʻaaogaina ana galuega uma ile tino. O le pancreas e matua manaia lava.

Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. I le pancreas, sili atu le soifua maloloina, malosi, maʻi mama, toe malosi. O le pancreas e sili atu lona malie, faʻamalosi, faʻatasi ai ma se talavou laʻititi ona faʻaaogaina ana galuega uma i totonu o le tino, faʻatasi ai ma se talavou laʻititi e faʻaaogaina ana galuega uma ile tino.

TUSI E AOAO ATU I DIABETES

Ua sasaa mai e le Alii mai le Lalolagi Faalalolagi i le faanatinatiina o le malosi o le malosi o le atinaeina vave. O fausaga faʻanatura uma e toe faaolaolaina ai le atoatoaga o la latou pepe faatoa fananau mai, o la latou tama talavou, o le faʻalelei o le fausaga. O fausaga uma o le pancreatic e maua ai le inisalini e faʻaleleia, faʻaleleia, galue malosi, toe faaolaolaina o latou pepe faatoa fananau mai, na faia e lo latou Atua, o se fausaga talavou e matua televave.

O fausaga o le pancreatic e maua ai le inisalini e taua e le tusitala Dangerhans motu. O nei fausaga o le pancreas, e ala i le finagalo o le Atua, o loʻo faʻaaogaina nei, faʻalauteleina o le physiologically, faʻateleina atili inisalini, ma tuʻuina atu atoa le inisalini ma se soifua maloloina mo loʻu tino atoa. Ua maʻimau le maʻi suka. O le pancreas na fananau mai i le lagi i le taimi nei ua sili atu lona ola maloloina, atoatoa lona soifua maloloina, malosi faaletino, ma malosi. O le vaega atoa o le manava ma le pancreas sa faatumulia i le malosi maloloina lelei, na amata ona malamalama-faigofie, matua leai se aoga. Faatasi ai ma le susulu o le uila, ua ou lagona nei talavou, matua maloloina, fiafia, fiafia, matagofie, tumu i le soifua maloloina ma le malosi.

Sytin's lagona e faasaga i le maʻisuka

O le maʻisuka o se faʻamaʻi lea e manaʻomia ai le tausiga faifai pea, ona o togafitiga faʻaleaganuʻu e le mafai ona ofoina atu ai le auala e tasi e faʻaumatia ai le faʻamaʻi faʻavavau, ae o vailaʻau faʻapitoa e maua ai sea ituaiga metotia. O lagona o Sytin o se auala faʻapitoa e togafitia ai le maʻisuka ma le fesoasoani o faʻamatalaga tautala a le tino. Sei o tatou mafaufau iai i auiliiliga.

Faʻafefea ona faʻaaoga lagona o Sytin?

E i ai le tele o fautuaga e faia e le atiaeina o le metotia e faatatau i ona faatulagaga:

  • E faasaina le tipi poʻo le faʻaitiitia o lagona, aua i lenei tulaga o le aoga o lo latou aʻafiaga ua matua faʻaititia pe ua matua leiloa.
  • E fautuaina e faʻalogo ma faʻamatala le uluaʻi tusitusiga o tulaga. E oo lava i suiga laiti e mafai ona taitai atu i le mea moni o le a latou le tuuina atu le mea e manaʻo ai.
  • E leai se tulaga e tatau ona e tuʻuina atu se togafitiga togafitiga i luga o lagona o isi tagata pe afai latou te le maua se manaʻoga faapena. I le tautala pe faʻalogo i suʻega, o le sauniuni o le tagata mo togafiti tautala e taua tele, o le mea lea, o le faʻaaogaina e faasaga i le manaʻoga e le maua ai le faʻamoemoeina.
  • Pe a faʻalogologo pe tautala i uiga o Sytin, e faasa ona faʻaaoga soʻo se ituaiga musika. E mafua lenei mea ona o eseesega i taimi o le televave, lea e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga le faʻamaonia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ulu, o le siʻosiʻu, ma isi.

E tele fautuaga e mafai ona faʻaleleia ai le aoga o lagona o Sytin:

  • E sili ona lelei le faʻalogo i lagona i le taeao, ona sili atu lea o le taimi o le tino, ma o le a maloloina i le aso atoa.
  • E mafai ona e faʻalogo i lagona e aunoa ma le sola ese mai galuega masani i aso uma, ma o gaioiga i le taimi o le faʻalogo e talisapaia.
  • A faʻalogo, e aoga le vavaeeseina o soʻo se gaioiga e manaʻomia ai le faʻalavelave mafaufau. O le a ia le tuʻuina atu ia te oe le lagona atoa o le tusitusiga ma tufatufa atu i lou tino.
  • E tatau ona e le gata ina e faalogo i lagona, ae malamalama lelei ma malamalama i ai, ia talitonu le tino e tutusa lava le mea e tusia i le tusitusiga.
  • O tala o le lagona e mafai ona tutoatasi i luga o le failautusi mo le faalogo mulimuli ane. O le mea autu o le tautala faʻamaoni, faʻatasi ma le faʻailoga ma taofi.
  • Pe a toe tusia le tusiga, e tatau ona e faʻaalia ma le faʻaeteete mataitusi taʻitasi ma faʻafeiloaʻi i le feʻau tonu o le lagona.

O le mulimuli i nei fautuaga, e mafai ona e faʻaleleia le lelei o uiga o Sytin i lou tino.

E tele ni iloiloga lelei i le initaneti mai tagata na faʻataʻitaʻi mafaufauga o Sytin mo le maʻisuka. E toʻatele e finau e mafai ona latou faʻamalolo ese le faʻamaʻi poʻo, a itiiti mai, tausia se tulaga masani o le soifua maloloina e aunoa ma le aofia ai o nisi vailaʻau. I le isi itu, i togafitiga masani, sa taliaina foi le lagona o Sytin. E tele fomaʻi Soviet e faamaonia lo latou aoga.

Maua mai le maʻi maʻi

Louise Hay - o se tamaitai na faia ia lava, o le faatinoga o le miti Amerika. Hey, masalo faafetai i le tele o faataitaiga mai olaga o isi tagata. Atinaʻe fou faatoa fanau mai, faʻavavevave le atinaʻe o loʻo oʻo atu i totonu o le paʻu.

O le mea moni, e tele naua tagata taʻalo o lagona o Sytin, ma afai e te faʻaaogaina, o le a mautinoa lava e te mauaina ni avanoa e sili ona taliaina mo oe. O lona uiga, o upu taitasi sa tofotofoina i le 100 taimi i masini faapitoa e malamalama pe faapefea ona galue i luga o sela o le tino o le tagata.

I totonu o le manava, i le pancreas, ua maua le soifua maloloina o neura maloloina, o loʻo ola maloloina maila, o le malosi atili o le malosi, o loʻo faʻaleleia le malosi o neura, ma ua malosi. Ua mafai nei ona matou o atu i le fale, nofo mo le po ma aiga, na aveeseina e le tamaititi le mea tele. Ua ou faalogo e uiga i le uiga o Georgy Sytin mo se taimi umi, aua sa ou faia le faamaloloina o oe lava mo ni nai tausaga. O le mea lea, o aʻu lava na ou taumafai i le lagona faamalolo mo le aveesea o le mamafa.

Essentuki diabetes sanatorium

I le taimi nei, o le fesoasoani i tagata mo le saolotoga ma le teufaafaigaluegaina oa latou tupe i lo latou fausiaina - o se falemaʻi - e aoga tele. Sytin Georgy Nikolaevich mo se taimi umi suʻesuʻe ma aoina faufauga anamua ina ia malamalama i le auala e mafai ai e le upu ona aafia ai le tino.

  • FAʻAMALUINA O DIABETES! Mo fafine e aunoa ma se muses. Sytin G. N
  • Sytin's feeling - itulau 2 - Faalogo i musika mo le leai o se totogi.

Sa ou aoao e uiga i ou lagona pe a, e foliga mai, o le a leai se mea lelei, o le faamoemoe e toetoe lava a maliu. O lagona o Sytin e mautinoa lava e fesoasoani ia te oe pe ae faʻalogo pe faitau i ai e le aunoa.

O lona soifua maloloina faamalolo le fiasefulu afe o tagata, e aofia ai le oncology. I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona e puipuia le gaʻo, le atoatoa, maʻi suka, faʻamaʻi o le fatu fatu, ate, fatuga ma sili atu.

Na ia galue i lona lava auala, ma i le 1957 sa aloaia ai o ia e fetaui mo le tautua faamiliteli. O le mana tele o le ola e alu atu i totonu o le pancreas.

O a vailaau e faʻasaina i le maʻisuka

Ma o loʻu tino atoa e aunoa ma se faaletonu ma e aunoa ma le fesiligia o le a ou faataunuuina loʻu loto, ou te tuufaatasia uma ana tupe e le faatapulaaina mo le faataunuuina atoatoa o loʻu manao ina ia faatumauina pea se tama talavou laitiiti, se ofuvae manifinifi, se manava manaia, ma le manava. I lalo o le malosi o le olaga, o gaʻo uma lava i totonu o le manava: i luga o maso o le manava ma totonu o le manava o le tino, vave ona mumu, susunuina, susunuina, mou ese, mou atu, olaga fou faatoa fananau mai se pepe faatoa fananau mai-tauleʻaleʻa, - o se manava manava taʻaleʻa, o se tamaʻi vavae manaia ua fanau mai.

Lena Klimova, ioe, o le mafutaga faamalolo o Sytin e togafitia ai ituaiga faamaʻi tamaʻitaʻi e pei o neoplasms, mastopathy, le mafaufau. Sytina "Faʻamalologa uiga i tulaga o faʻamaʻi tamaʻitaʻi (ou te tuʻuina atu ia te oe le soifua maloloina ma le autalavou)." O le fatu o le metotia a Sytin o se upu e mafai ona fesoasoani i se tagata ma lona tino. E tele faʻamaumauga tau aʻoaʻoga: fomaʻi o fomaʻi, mafaufau, poto faʻapitoa ma le poto faʻafilosofia, polofesa o le sociology of medicine ma isi.

  • O le lagona o Sytin e faitauina e Alexander Bakhtin e faʻalogo i luga o le initaneti.
  • Tusa o le Tisuka-Maʻisuka - Mataʻutia Magic

Sa faamamaluina foi Sytin i le faavaeina o se Iunivesite Faavaomalo ma paranesi i Moscou, Brussels, Niu Ioka, Isaraelu, lea e suesueina ai lana metotia, faapea foi ma matagaluega i le Moscow Institute of Medical and Rehabilitation. O le mea moni, le puleaina o meaʻai, gau o le mamafa - o mea ia e sili ona talafeagai mo le maʻisuka.

Maʻisuka i fafine 50 tausaga le togafitiga

Faatasi ai ma se uiga lelei, ma le faʻatuatua i lou faʻamalologa, o le faʻamalologa e sili atu le faigofie nai lo le faʻaititia o ou lima ma faʻatali mo fomaʻi e laveaʻi oe. Ou te matamata i le toatele o Sytin na fesoasoani i faafitauli faigata, ae ou te manaʻo tele i manatu faaalia. E leai se uo, ou te le talitonu i na tulaga fetaui, o le mea moni lea o lagona o Sytin. I faʻamaʻi o le cardiovascular system E faalagolago i faʻamaoniga, e faʻaaogaina ia lagona nei: "Mo le faʻamalosi lautele o le loto", "Mo le faʻamalosia o le malosi o le loto", "Mo le toe faafouina o le loto", "Faʻafesoʻotaʻi le ariohymiamia cardiac", "Mo le tumau o le toto" ma isi.

O mafaufauga lelei ma uiga i ata vitio, otio ma tusiga e faʻaaogaina ai le malosi o lou tino, ma o le lelei o lou soifua maloloina o le a amata faʻaleleia pe a maeʻa vasega muamua. O le pancreas e sili atu ona malie, malosi tele. O le tino atoa o loʻo ola i se soifua maloloina, ola maloloina, lelei atoatoa. E fufuluina vave le toto o le toto toto, fufuluina le paʻu, fufuluina, fufuluina uma masima, uma v / varnishes, mea uma o gasegase.

O gaioiga uma e galue malosi-ma le fiafia, ma se foliga lelei latou te faia a latou galuega uma i totonu o le tino. I le tino atoa, o le malosi tele o le olaga o loo fesuisuiai atoa, i le tino atoa o le mana malosi o le olaga o loo fesuisuiai atoa. O le pancreas e ola fiafia, fiafia, soifua maloloina. O le pancreas e galue malosi-malie, malosi-malie. O le pancreas faʻatasi ai ma lona tamaʻi talavou ua faʻaaogaina ana galuega uma ile tino. Ma o le ulu, o le ulu e sili atu ma le malosi, sili atu ona malosi le faʻamalosia, faʻagaoioi le pancreas. I le aotelega, na ia fatuina le sili atu ma le 20,000 faamalologa o lagona, tusia ai le silia ma le 150 tusi ma faamalolo le faitau sefulu afe o tagata. Ua tuʻufaʻatasia Sytina punaoa tau tupe tetele mo le faʻatinoina o metotia i isi atinaʻe.

I se upu, lea e aofia ai lagona, faʻaleleia ai le manaʻoga, fatuina le maualuga o le tele o taumafaiga faʻaleoleo ma taʻitaʻia nei taumafaiga i le faʻamalosia o lagona, o lona uiga, ia fesoasoani ia te oe lava ia. Ma le faamaoni, Sergey Ioe, o tusitusiga o uiga e faʻamoemoe i le atiina ae o le malosi e galue ai i luga o le tagata lava ia, faʻaauau le mana o mafaufauga ma ausia taunuʻuga e manaʻomia. Latou te fesoasoani ia te aʻu ia ou mataala, maloloina ma tuʻuina atu le malosi e galue ai, tamaiti, fanau a loʻu atalii, ae le o falemaʻi. O loʻu atalii na feagai ma se fatu fatuga o le fatu i le taimi o lona laʻitiiti ma na faʻaleagaina pea mai le ogaoga o le arrhythmia ma le tachycardia, o le a ou le fai atu le mea na togafitia i matou, aua e sili atu le faigofie ona fai nai lo le togafitia.

Tusi a le natura mo le maʻisuka

E lima ona tausaga, o loʻo i ai ona faafitauli i le moe. Na ou le fiafia, o au o se mea e masani ai, ae o le mea nei ... Ua iloa e saienitisi o le matua moni o lona tino e 35-40 tausaga.

O se tamaititi ei lalo ifo o le 6 tausaga na moe, na alu i fomaʻi eseese, na togafitia i fualaau faasaina ma le hypnosis. O se manatu manaia le faʻaaogaina o le taimi na faʻatafunaina mo faitautusi. Ou te lagona lelei manaoga o loʻu tino, ou te masani lava ona iloa lelei le tele o mea e 'ai mo se ola ola maloloina lelei.

O le mana tele o le ola e tafe atu i totonu uma o totoga o le manava. Ma na siaki foi e le USSR Matagaluega o le Soifua Maloloina ma faamaonia mo le faaaogaina.

Uiga e faasaga i le maʻisuka e faʻalogo

E pei ona e faʻalogo i ai faʻafia, "manatu o se mea e sili ona lelei," faʻaaoga le malosi o mafaufauga ma tausia lau soifua maloloina. O le pa'ū o le USSR na faʻalavelaveina ai le galuega taulai i le faʻalauiloa atu o le polokalama G. Sytin i atinaʻe ma alamanuia tau pisinisi. Peitai e leai se paʻu siliva, o le auala na le avea ma meatotino a se tasi o pisinisi. Ae peitai, o le laupepa a Bershadsky na lolomiina i le tele o taimi i nusipepa i totonu o le atunuu i le faagasologa o le 35 tausaga o sauaga.

E aoga le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻi o uiga sili ona taua i luga o le leitio, luga o le televise, ma lolomiina i nusipepa, mo se faataitaiga, o lagona mo le mausali i le olaga, o se soifua maloloina lelei, ola umi ma isi. E maua ai iuga sili ona lelei i le atiina ae o tomai uma o tagata soifua, i le faʻateleina o ana galuega foafoa, i le aʻoga, aʻoaʻoga a le tagata lava ia, saienisi, atinaʻe ma le gaosiga. Ia mautinoa e faitau - e taua lenei mo lou faʻamalolo! E toatele tagata e pei o le faamaloloina o lagona na faatinoina e Irina Kuznetsova, o se tasi oi latou. Ma filifili mo oe lava ia faatinoga o le ae faʻafofoga ai i le faʻamaloloina o lagona o Sytin, faatasi ai pe leai foi musika. O lona soifua maloloina faamalolo le fiasefulu afe o tagata, e aofia ai le oncology.

O le metotia e faʻavae i luga o le tuufaatasiga o uluai tusiga faʻamalosi e maua ai le faʻamoemoega i le tino. Ou te alu i totonu o se tamaʻi talavou laʻititi ma i le taimi nei, ma ina ua mavae le tolusefulu tausaga, ma ina ua mavae le limasefulu tausaga, ma ina ua mavae le selau tausaga.

Le manogi o le acetone mai le tino o le tagata i le maʻisuka

O faʻatusatusaga faʻapitoa o le a faia la latou galuega pe afai e te tumau i se faʻatuatua faamaoni i le ausiaina o se taunuuga lelei ma le tutumau. O lenei metotia e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasia o le pulega o le tulaga o se tagata e ala i le pulea o upu o lona tulaga ootia ma mafaufau. O le auala SOEVUS e faʻaaogaina ai lenei mea faʻapitoa, e masani lava o suiga e le masani ai i tagata e faʻavae i ai.

  • Maʻisuka Sytin Attitude mo le maʻisuka e aunoa ma le muses. -
  • Sytin's moods mo le maʻisuka ma le gaʻo
  • Faʻasaga i le suka, mood sytina mp3 download pe faʻalogo mo le saʻolotoga.

O se mea taua tele e galo i le tele o tagata, e tusa lava pe iloa e se tagata le tusiga e ala i le loto pe leai foi, o le lagona e maua i na o le faagasologa o LISTENING, SPEAKING, OR WRITING. O le polokalama e mafai ai ona e filifilia le tusi lesona poʻo le faitauga faʻasolosolo faitau, saoasaoa, faʻasologa o tala ma le leo, lea e talafeagai mo le faitauina lelei ma le faʻamalosia lelei o faatulagaga.

O le mana tele o le ola e alu atu i totonu o le pancreas. O le malosi lototoa o le talavou, o le malosiaga lototoa o le talavou o loo fesuisuiai atoa i loʻu tino maloloina atoa. O le olaga faatoa fananau mai e mafua ai le faatupu malosi o lagona. I le pancreas, o aʻafia maloloina e faʻapupulaina, malosi atili, faʻalautele atili le malosi.

O lagona o Sytin o le a fesoasoani ia te oe e alu i luga o le ala o le fealofani faaleagaga, faʻaleleia oe lava ia, faʻamalosi lou loto, aʻafia, seti ma ausia au sini. Mo le tele o tausaga sa ou mulimuli i mea na ausia e le fomai - Academic Sytin.

Tourmaline mo le maʻisuka

E manino ia te aʻu o mea na te faia e le mafai ona faia e le inisitituti atoa, e le o le Academy of Sciences, e le o le vailaau atoa o le lalolagi. Louise Hay - o se tamaitai na faia ia lava, o le faatinoga o le miti Amerika. Hey, masalo faafetai i le tele o faataitaiga mai olaga o isi tagata.

O faʻatulagaga a le Sytin ma faʻatulagaga o suiga, o lo latou tuufaatasiga e faʻavae i luga o manaʻoga o tagata asiasi falemaʻi. O le pancreas atoa ua fanau mai nei i se pepe faatoa fananau mai, o se pepe faatoa fananau mai ua vave ona atiina ae vave. O ai e le iloa le mana o se tagata masani masani? Ae e mafai e se upu ona toe faaolaolaina se tagata i le ola, tuuina atu le malosi i faalavelave?

E taua le taua faapitoa o le auala na iu ai le aiga o tagata Muscovites i ni atunuu mamao. O le faatulagaga atoa o le tausia ma le aoaoina i totonu o le atunuu e tatau ona fesoasoani i lenei tupulaga fou.

O le maʻisuka na togafitia togafitiga taua

E tatau ona faʻalogologo pe tautala pe a oʻo ina oʻo mai lou tulaga atoatoa ia tausisia mea uma. O le atunuu talavou o Soviets, ina ua maeʻa le taua a le malo, na amata ai ona toe faatulagaina.

E pei ona fai mai le komesina o le militeli, o ai na fesiligia e uiga i lona gasegase: o le mataupu pe a maua se tagata le atoatoa o le vaega muamua e tatau mo le militeli o le muamua ma le na o le tasi i le talafaasolopito o le lalolagi! Moods e mafai ona aʻoaʻoina e aunoa ma ni tapulaa mai le 16 tausaga ma le matua. O Georgy Nikolayevich Sytin lava na faʻamalolo ona o ona uiga. Faamalologa - toe faʻafouina o le manava - inumaga - o le uiga o Georgy Nikolayevich Sytin.

O fuainumera e le filifilia e Sytin e ala i le faʻamalamalamaga - o loʻo i ai auala faʻaogaina faaletino mo le fuaina o latou aafiaga faʻamalolo. O le pulea o le electrocardiogram sa fanaina e le tagata suesue sinia o V. Petr Kuzmich Anokhin (1898-1974), o se fomai physiologist Rusia, o le fomai faapitoa o le USSR Academy of Sciences (1966) ma le AMS (1945).

E manino lava, o nei mea uma e mafai ai e Georgy Nikolaevich ona avea ma tino tino lelei i le valusefulu-fitu tausaga. Ona ia taitaia lea o se vaega o faafitauli i le puleaina o le setete o se tagata i totonu o le fale suesue mo faafitauli faapitoa o loo faaaogaina i le Institute of Psychology of the Academy of Sciences of the USSR, ma sa ou agai i lenei fale suesue. I le afiafi o le aso lava e tasi, o se ulugalii masani o ulugalii talavou na tuua le fale o Moscou.

Ituaiga Anapogi 2 Tisuka

E tusa lava pe lelei le faitauina o lona talaaga (faigata le fanau laiti, mafaufauga faalelagona i le aiga, vave maitaga, kanesa), ua e malamalama i le tele o mea e tatau ona ia onosaia ao leʻi oʻo i le pito i luga - miliona miliona kopi o tusi (o le lauiloa "Heal Your Life" na lolomiina i le 1984) , taʻutaʻua, auai i ata televise, faʻaalia, ma isi. E aʻafia ai lagona uma ma lagona, musuia le malosi o le mafaufau ma tuʻu ai taumafaiga uma e fesoasoani ai ia te oe lava.

I se lalolagi e tumu i olaga le masani ma vaaiga fiafia. E le tatau ona i ai ni va i le lalolagi o lou malamalama, o se saienitisi moni, o le mea muamua lava, o se tagata poto faapitoa i mea taufaasese, ona sosoo ai lea ma se tagata suʻesuʻe. O le togi lona sefulu na maeʻa maeʻaeʻa, ae o le eseesega lea, e matua le talafeagai lava, o le tolopoina o lana ulufale atu i le kolisi. Atinae o le atinaʻe, malosi le malosi o le atinaʻe i totonu o le pancreas. E mafai ona e faitau iinei pe faʻapefea ona e faʻalogologo i lagona mafanafana. E tele faʻamaumauga tau aʻoaʻoga: fomaʻi o fomaʻi, mafaufau, poto faʻapitoa ma le poto faʻafilosofia, polofesa o le sociology of medicine ma isi.

  • Le lagona o Sytin. Faʻalogo i luga o le initaneti, faitau ma matamata i vitio.

O se fua masani o le fatu ua matauina i le taimi nei. O le faiʻai o le tagata e tausia uma le faagasologa o lona atinaʻe maloloina ma maʻi. O Valya ma aʻu sa nonofo i Amerika mo le sili atu ma le tolusefulu tausaga, o le tele o lenei taimi na ou galue ai o se polofesa i iunivesite o Niu Ioka ma Boston. Ae e tatau ona e manatua pea o le tino o le tagata o le toe foi atu lea i le masani masani ma le masani o le faiga o galuega.

Suʻega o maʻi o le maʻisuka

Maua le Link Link Quote Dmitry Alekseevich ile auala tatou te le faatauaina ai mea tatou te maua. Ou te talitonu i le togafitiga o le hypnosis, e aofia ai mea e le mafai ona faia e le faiʻai, tusa lava po o le a le malamalama o le tagata.

Pe atonu e leai ni lagona faʻapitoa, ae na o tagata latou te taʻu atu ia i latou lava o upu "togafiti" o le a fesoasoani ia i latou? Galue ia le itiiti ifo ma le tasi le masina, ia mafaufau i fautuaga, ma o le ae iloa le iuga.

Saini Saina mo le maʻisuka

O lenei metotia ua taua o le "SOEVS" poo le faaupuga-lagona-lagona-volitional o le talitonuina o le tagata lava ia. Ma o le taua o le tusitala e talisapaia e le lalolagi faasaienisi tagata. I na tausaga, o le uluaʻi talafou o togafitiga o maʻi a Sytin na faia ai le tele o le pisa, o lea o mea uma e fesoʻotai ma auala e le masani ai togafitiga e fou.

I se aotelega, o lenei metotia e aofia ai le mafai ona fesoasoani ia te oe lava, lou tino i se upu. Na ou faitauina lena mea, o le mea e leaga ai, o lagona o loʻo faʻaleleia e tagata mai le 16 tausaga. Otet Link Link Quote Valeria Ivanovna i O le mea na tupu na iloa ai e aʻu uo vavalalata Georgy Nikolaevich patino.

O le tusiga e tusi e uiga i le falemaʻi fuaina saoloto a Georgy Nikolayevich Sytin, lea o loʻo i Moscow. O loʻo i ai foi se taimi o galuega faʻagasolo taimi e faia ai leo ma vitio. I le faateia tele o fomai, i le sefulu tausaga talu ona mavae le faalavelave matautia, na ola pea le tagata maʻi, ma e le gata i lea, o lona soifua maloloina na sili ona lelei, lea na faamaonia i le 1957 ina ua manatu o ia ua talafeagai mo le militeli e aunoa ma ni tapulaa.

O le mea moni, ou te leʻi talitonu i ai, na ou manatu o se isi "pato", o se tagata faʻasalalau. Sa taʻu atu e se tasi i lona tina e uiga i le faamaloloina o lagona o Sytin, ma na ia maua ai le afi. Iget Link Quote Galina Vasilievna i loʻu afafine matua ua leva ona maua i le mastopathy. O aʻu lava ia e faitau i le failautusi, ona faʻalogo ai lea ao leʻi moe.

O le maʻisuka ituaiga 1 e maua ai togafitiga ma togafitiga

Otet Link Link Quote Gennady i Vikon, talu ai ona o togafitiga faʻale-aganuʻu o loʻo i ai le faitau miliona o tupe, i falemaʻi o loʻo i ai le faitau piliona, le fiasefulu miliona o galuega. Ida i le tasi taimi na ou faitau ai e uiga i lenei alii. Sa i ai se faʻaleleiaiga mo sina taimi, ae a maeʻa sina popolega (o fefinauaiga ma uo i le fanua, matamata i se ata tifaga e osofia ai lagona malolosi), na amata uma i se auala fou.

Sa na ona ou taumafai e faamaumauina ma faalogo ia i latou, e pei ona fautuaina e le toatele le ala e galue ma toe foi ai. Na matou o atu i togafitiga faapitoa mo togafitiga. Talu ai nei, na ou taumafai e faatalitonuina se tagata matua (ua 19 nei ona tausaga) o le mana o le mafaufau ma le naunau faamaoni e le faatapulaaina, o le aafiaga na faaalia i le maea ai o le 2 masina o le faitauina o lagona o Sytin mo galuega felagolagomaʻi a le loto, ae o loo ia faitau mo le sili atu i le tausaga . E foliga mai ia te au o ia filifiliga e sili atu ona lamatia mo le mafaufau. O le taimi nei o le ae faʻamaonia oe lava e le afaina lou ulu, a taeao o le a musuia oe i se mea e sili atu ona leaga! Le mafutaga mafanafana o Sytin o se auala e lelei ona suʻesuʻeina.

Mata o le a fesoasoani le agaga ia te aʻu e aveesea lenei maʻi? O loʻo ou sailia nei faʻamatalaga e uiga i le aoga o uiga o Sytin. Na ou vaaia foi se lapataiga i luga o le upega tafaʻilagi lea o lipine leo o tulaga na faʻaalia i luga o le faʻatau, lea e leai se mea e faia e le nofoaga mo togafitiga.

Otet Link Quote Nona i le Faitau le iloiloga a Artem, lea e tusia ai e uiga i le metotia Silva. Na ou faalogo o loʻo ia te ia lagona ma lagona mo le faʻamaloloina o ia lava. Damn, ou te faitauina oe ma le faʻailoga, ae o le a le mea e tupu pe afai e le faʻaaogaina isi metotia o togafitiga ae naʻo lagona?

Essentuki 17 togafitiga o le maʻisuka

Ia te aʻu, o se tagata soifua maloloina, na foliga mai e taufaaleaga, ma e tusa lava pe tasi. Na amata ona ou suesue ma na lagolagoina e fomai laʻu vasega. Ae i ai iina, i le fatu, sa ou lagonaina lo latou aafiaga ia te au lava ia. Maua le Link Link Quote Ann i le taimi na ou iloa ai e uiga ia Georgy Nikolaevich Sytin mai lenei tusiga, sa matua fiafia lava ma faitau uma faamatalaga na mafai ona ou mauaina. O le ultrasound scan sili ona lata mai na faʻaalia ai le fibroids na faʻaalia le faateleina o le tele. O vailaʻau masani na fesoasoani ia te oe, o le lagona e leai se mea e fai i ai.

Sa ou faitau i le tele o faʻataʻitaʻiga e uiga i le togafitia o fiberroid uterine faatasi ai ma le fesoasoani o faʻamaumauga. Fai mai fomaʻi e faigofie ona matauina, mamao, togafitiga poʻo se taotoga e ofoina atu. Otet Link Quote Inga i le Talitonu poʻo le le talitonu i le mafutaga faʻamalolo a Sytin o mea uma a le tagata lava ia. Na leai se tasi na taʻu mai ia te aʻu le uiga faamalolo o Sytin. Sa amata ona ia galulue faatasi ma i latou i le tusi ma ina ua mavae le 2 vaiaso na lagona le alualu i luma. Fai mai o ia soʻo se tasi e talitonu i mea e fesoasoani ia te ia.

E tatau ona faʻalogologo pe tautala pe a oʻo ina oʻo mai lou tulaga atoatoa ia tausisia mea uma. Faʻafaigofie le lagona e tatau ona i ai seia oʻo i le tulaga o le lotoifale e le o mai i le laina ma le mea o loʻo i ai le lagona.

  • Taʻiala o le Maʻisuka Manatu Lelei ma Manatu
  • Ole a le Syod's Mood? - Suʻega faʻasoifua

Pe atonu e leai ni lagona faʻapitoa, ae na o tagata latou te taʻu atu ia i latou lava o upu "togafiti" o le a fesoasoani ia i latou? Otet Link Quote Gennady i le aso lelei i tagata uma e fiafia i uiga o Sytin.

E faapefea ona galue le upu tautala?


O le tautalaga o se faʻamaoniga patino lea e tuusao i le mea e le mautonu, ma e nafa ma le fiaselau o gaioiga o le tino e tupu i le tino o le tagata.

Afai o le upu sao ma saʻo le aafia ai o le mafaufau, e mafai ona e "tape" ia auala e afaina ai le tino ma "liliu" i latou o le ai ai se aafiaga lelei.

Mo i latou e faitau i le agaga mo le taimi muamua, e foliga mai e ese le manaia, ae o le fomaʻi na ia faamalamalamaina faigofie: o le upu tautala ua siomia e upu ma toe faia tala talafeagai i le tala ina ia iloa ai e le mafaufau ma le mafaufau le mafaufau i le atoatoa.

O le faifai pea ma saʻo le toe taʻua o le mantra lea o le ki i togafitiga manuia. George Sytin na tusia se lagona mo tamaitai mai le maʻisuka ma mo tagata.

O le uiga o le anti-diabetes o Sytin e mafai ona faʻaaogaina e tagata o soo se itupa e oʻo i le ono sefulu tausaga.

Suʻe togafiti i Sepania

E tatau ona e faia lenei mea: faʻalogo pe faitau se tasi o fuaitau, ia manatua, ona tapunia lea o le tusi poʻo le taofi o le pueina, toe tusia le fuaitau mai le manatua, ae ia saʻo lelei. Ou te malamalama i se tasi tusiga o mea uma e uiga i sea tagata ma lona auala e faigata ona tusitusi, ae ou te fia faaopoopo se mea moni na ou faitauina ma na taia ai aʻu.

Otet Link Link Quote Yuri i le taimi Muamua na ou faalogo ai e uiga i togafitiga faamalolo a Sytin talu ai nei, e ui lava sa ou fiafia i ituaiga uma o togafitiga faa-tagata mo se taimi umi. O le Otite Link Quote Snooki na ou le talitonu i le faʻamalolo o Sytin seia oʻo ina ou faitau i lona biography. O suʻesuʻega faʻapitoa sa faia i luga o le faavae o le Rusia Academy of Sciences Sciences ina ia mafai ai ona faʻatuina le soifua mai o Georgy Sytin. Ae ou te manaʻo e faʻamafanafana oe, ei ai se saite patino a Sytin. Otet Link Link Quote Stas i le tele o mea na fai mai e uiga i le faʻamaloloina o lagona o Sytin, lea e foliga mai e mafai ona faʻamalolo toetoe lava o faʻamaʻi ma la latou fesoasoani.

I lena taimi, na fatuina ai e George Sytin ia lagona o le faamalologa, lea na avea mulimuli ane ma faavae o lana faiga. O le mea moni, ua matua faigofie lava ona tatou fuafua i ni upu masani, e faia e se tagata masani, e mafai ona e faʻalogo i le faʻamalologa. Faʻasalaga Link Quote Quote Zabelina Tatyana pe a ou galue i se falemaʻi a le Euromed ma tatou faʻaaogaina foi lagona o Sytin, ua faʻamaonia le lelei o le 67% o mataupu faʻafitauli, e pei o le gastritis, pancreatitis chronic, arrhythmia, constipation, panoses, etc. o. Otet Link Link Quote Anna Nikipelko i le O le a ou le finau ma se tasi, O le a ou taʻu puupuu atu ia te oe laʻu mataupu: O uiga o Sytin na fesoasoani ia te aʻu e solo ai se afi mai le tamaitiiti, o se mea faateia, ou te le talitonu ae o se tamaʻi maʻi atoa a le tamaititi mo le ono masina o le galue malosi ma uiga faaitiitia i le afa.

Faʻafefea ona togafitia?

I le amataga, e tatau i le tagata gasegase ona talitonu ma le mautinoa o le faitau tusi o le a aumaia ai le lelei o le togafiti. Afai e leai sou faʻatulagaga saʻo (e te manatu e le mafai ona togafitiga i upu, e leai se mea e aoga mo oe, ma isi), ona faʻaaogaina lea o le auala e leai se uiga. E tatau ona e mautinoa o le toe faʻaleleia pe a uma ona faitau.

Faʻafefea ona faʻaoga le faʻaoga:


  • i lou taimi avanoa, e mafai ona e faitauina i le auala masani, taumafai e faʻalauiloa upu uma,
  • aʻo e pisi, e mafai ona e faʻalogo ia Sytin mai le maʻisuka i le leo. E leai ni tapulaa: faʻalogo i lagona pe a faimalaga i femalagaiga lautele poʻo totonu o se fale tumaʻoti, aʻo e savali i totonu o le paka poʻo galue i le umukuka - o le mea autu lava ia e maua le avanoa e faʻalogo ma maua ai faʻamatalaga.

O le tele o taimi e te faitauina ai lagona o Sytin mo le maʻisuka, o le tele foi lena o le latou fesoasoani.

O le tele o tagata gasegase e fiafia i le fesili: e galue le metotia? E i ai ni iloiloga oi latou na faʻaaogaina?

O le faʻamatalaga na suʻesuʻeina e tagata atamamai o loʻo fautua mai ai e toʻatele tagata na faʻaaogaina faafitauli ogaoga o le soifua maloloina, faʻafetai i le uiga o le Sytin - na faia ai e le fomai se metotia mo le taofi e le gata o le maʻisuka, ae faʻapea foi ma isi faʻamaʻi. E tusa lava pe latou te le fesoasoani ia te oe, ona leai lea o se afaina.


Talu mai taimi anamua, o le Ivan tea ua faʻaaoga mo ituaiga uma o le maʻisuka. O le mea moni, o le fale o loʻo i ai le faʻaititia o le suka.

E faʻapefea ona mafai ona aʻoaʻoina se maʻi suka i lenei mea.

Ona o le tele o vitamini ma le mineral, o le rosehip e aoga tele mo le maʻisuka. E mafai ona e 'ai ona fualaau aina fou pe saunia teuteu ma mea e faʻaleagaina i lona faavae.

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

Sytin, lagona mo le maʻisuka (leo e leai se musika):

I le faamalosia o le tino e tau ai le faamaʻi i se tulaga le malamalama, tatou te fatuina se siosiomaga lelei ma talafeagai mo le toe faaleleia. E mautinoa lava le aoga o le maʻisuka, e leai se totogi, e matua saogalemu lava, ma, e tusa ai ma manatu o le faitau afe o tagata, e aoga foi.

Faamalologa mai le maʻisuka ma le fesoasoani a lagona o Sytin

O le maʻi suka o se faʻamaʻi tuga o le tino o le endocrine tagata e faigata ona togafitia.

Georgy Nikolayevich Sytin o se fomaʻi na ia atiina ae se metotia faʻafouina faʻapitoa e leai ni mea tutusa i le lalolagi.

Sei o tatou taʻu atu ia te oe le a le tatalo, o le lagona o Sytin mo le maʻisuka, ma pe mafai faapefea ona fesoasoani e taofi le maʻi.ads-pc-2

E faʻapefea ona galue uiga o Sytin?

E tusa ai ma le faamatalaga a Sytin, o lona faʻatulagaga e faʻavae i aʻoaʻoga a Pavlov, o le na fai mai o le tautalaga o le faʻailoga lona lua lea o le tino, e aʻafia ai le le malamalama, pulea o isi totoga taua o se tagata. O le mea lea, o le i ai o lenei fesoʻotaʻiga e mafai ai ona tautalagia lou tino.

E le gata i lea, o faʻamalologa faasao o lo tatou tino, lea e faʻaaogaina e ala i upu, e taua tele i lenei faiga. O le mea moni, o upu lava latou e avea o le ki o le afi, lea e amataina ai nisi o gaioiga i totonu e fesoasoani i le faamautuina o le pancreas ma, o se taunuuga, e aofia ai le aveeseina o faailoga ma taunuuga o le maʻisuka.

Filifiliga a Sytin o le maʻisuka

O lagona o Sytin mo le maʻisuka o ni tusitusiga faapitoa e mafai ai e le au gasegase ona faʻafoʻatasi le puleaina e ala i le sipelaina o faʻataupulega faapitoa, lea e mafai ai e le toilalo ona oʻo atu i le maʻisuka. Latou te maua se tulaga lelei pe a faʻalogo. Ae ui i lea, e leai ni mea taua e tatau ona matauina. E mafai ona e faʻalogo ma faʻalauiloa tusitusiga i luga o le ala e galue ai, i le felauaiga, aʻo lei alu i le moega, ma isi.

Le isi, matou te ofoina atu ni filifiliga se fa mo le maʻisuka:

  • Le faʻaleleia o le pancreas. O tala o le lagona e mafai ona sii mai iinei. E mafai foʻi ona e faʻalogologo i lagona i le vitio:

  • Mo le faʻamalosi vave, o le a fesoasoani vave se uiga, o le mea ua fuafua e sii mai iinei.
  • O le faʻalogologo i uiga mai le vitio o le a fesoasoani i tamaitai e toe maua mai mai le maʻisuka:

  • Mo tagata, o uiga mai le vitio o le a sili ona aoga:

Vitio faʻatalanoa

Sytin, lagona mo le maʻisuka (leo e leai se musika):

I le faamalosia o le tino e tau ai le faamaʻi i se tulaga le malamalama, tatou te fatuina se siosiomaga lelei ma talafeagai mo le toe faaleleia. E mautinoa lava le aoga o le maʻisuka, e leai se totogi, e matua saogalemu lava, ma, e tusa ai ma manatu o le faitau afe o tagata, e aoga foi.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Tuua Lau Faamatalaga