Diabeton MV o se mea faigaluega mo le tuputupu aʻe o musika: o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le tino ma le iloiloga o tagata afeleti

Aisea e faʻaaogaina ai le maʻisuka muamua i le tino ma le aoga poʻo le afaina o lenei fualaau faasaina. O se fualaau fualaau fualaau lea, pepa laupepa. E galue malosi i le faʻaleleia atili o le lagona o le ate, ma le maso maso ma mea faʻapipiʻi e gaosia e le insulin.

O lenei fualaau faasaina e tufatufaina atu i totonu o le tino. O loʻo taʻua o se tasi o anabolic sili ona mamana lea o loʻo avanoa mo le faʻatau atu i soo se faleoloa o falemaʻi. O le maʻisuka e faʻaaoga foi i togafitiga faafomaʻi mo le togafitiga o le maʻisuka, lea e avea o se mea e faʻaosofia ai le puleaina o le maʻisuka. O se fualaau sili lea ona lelei mo le tuputupu ae o musika.

Faatonuga mo le faaaogaina

O lenei oloa e mo tagata matutua. O fua i le aso e faalagolago i le siama o le maʻi, o lona maualuga o taui. Afai o le maualuga o le kulukose o le toto e maualuga tele, ona fuafua lea o le maʻi ile fua ole 0.10-0.12 kalama i le aso. Ole laʻititi pito sili ole fualaau o le 0.03 kalama. Fautuaina le ulufale, e tasi i le aso i le taimi o le aoauli.

O le matafaioi o le inisalini i le bodybuilding

O le mea e masani ai, o kosi e aofia ai inisalini e faʻaaoga lelei i taaloga taʻavale. E mafai ai e le tagata taaalo ona vave maua le maso. O le fualaau faasaina ua taʻua o se tasi o mea autu autu o hypoglycemic, lea e faaosofia ai le gaosiga o inisalini.

Ina ia maua ni taunuuga lelei, e te manaʻomia:

  • Taumafa na o meaai maualuga-kalori
  • aʻoga e tatau ona faʻaleleia
  • ia siaki pea le tulaga o lou tino.

Auala e ave

E sili le lelei mo tagata taʻaalo e amata ona faʻaaoga le fualaau faʻasaina i se fualaau itiiti, e 15 miligrams. A o leʻi faʻatau, e tatau ona e liliu i lona afifiina, o fualaʻau atonu e aofia ai le 30 pe 60 mg o lenei vailaʻau. A maeʻa le vaiaso, e mafai ona e faʻateleina le fualaau o le vailaʻau i le 30 milligrams i le aso. O lapisi e sili ona lelei i le taeao i le taimi o le taeao. O lenei mea e mafai ai ona e pulea le tulaga o le hypoglycemic.

O le umi o le faʻatagaina e faʻatulagaina tutoatasi e le tagata taʻalo, e amata mai lona soifua manuia, faʻapea foʻi sini na ausia. O le mea moni, o le vasega e amata mai i le tasi i le lua masina, e le silia le tasi le tausaga. O le umi o le faʻaaogaina o le vailaʻau e mafai ona oʻo atu ai i le le lelei o le pancreas.

Afai o se tagata taʻavale ua uma ona alu i le vasega lona lua o le maʻisuka, o lona uiga e mafai ona faʻatupulaia le tui i le 60 milikalama i le aso. Mo le ectomorph, o se isi auala lelei lea e maua ai i le lima kilokalama i le masina o maso maso. Afai o le sini o le tagofia o fualaau faasaina o le fausia lea o musika, ona tuufaatasia lea ma isi auala e le fautuaina.

Faʻaiʻuga

Afai o tulafono uma o le tagofia o fualaau faasaina ua maua i totonu o le tino, ua faʻaleagaina, ona oʻo mai ai lea o le hypoglycemia e mafai ona avea ma se itu. O le paʻu faʻafuaseʻi i le suka o le toto. O nei mea uma e aofia ai se vailaʻau hypoglycemic.

Mo lenei mea, e tatau ai, muamua lava, ia faʻataʻitaʻi lelei le taumafa, faʻapea foʻi ma le fua o le tagofia o fualaau faasaina. E le tatau ona sili atu i le tulaga masani ua fautuaina. E faʻasaina foʻi le tuʻuina o le maʻisuka i mea taumafa poʻo le faʻatapulaʻaina o taumafa taumafa. O le fualaau faasaina e tusa ma le 10 itula. I le vaitaimi lenei, e tatau i le tagata taʻalo ona 'ai le tele o meaʻai gaʻo.

A i ai se lagona o le fiaaai po o vaivaiga, ulu o le ulu, gatete i vae, ona i ai lea i lenei tulaga e faanatinati le 'ai i se mea suamalie. Mo se faataitaiga, o se fasi suka, lole poʻo faʻi, e mafai ona e inu i le lauti suamalie. Afai o le tagata taʻalo e iai sona faʻamaoniga o le le atoatoa, pe o iai foi ni faʻafitauli i le tino, ona faʻasaina lea o le vailaʻau.

O a ni iloiloga e uiga i le fualaau faasaina

O Sergey sa i ai i le tino faufau mo le tolu tausaga.

Na ou faitau tele e uiga i lenei fualaau faasaina, le tele o manatu o le lelei ma le le lelei, ae o le manao e maua le maso maso o se mea e faamuamua. Ou te fia matauina ao le i faia lena mea, ou te leʻi taumafai lava i fualaau oona poo kemisi. Na ia amataina lana meaʻai ma le 30 miligrams i le taeao i meaʻai. E leai ni mea na matauina i le gasologa o le vaiaso.

Sa tonu ia te au e faateleina le fua i le 60 miligrams. O le toleniga na faia ma le faʻateleina, tolu taimi i le vaiaso mo le 1.5 itula. I le tolu vaiaso mulimuli ane, na ou maua ai lenei taunuuga.

  1. O le faateleina o le mamafa o le tino e 3 kilokalama.
  2. Na ia faia ana fuataga, o lona uiga, i itu uma o le volumes na faateleina i le 1.5 simita. Ou te manatu e le o se mea leaga lenei.

O tagata uma e tusia ni iloiloga le lelei, ou te manaʻo e le ioe, e tatau ona e uia le kosi, ona tusia lea o faaiuga i luga o taunuuga.

Valery o se amataga.

Talu ai ona o aʻu o se tagata amata, sa ou filifili e faataitai le Maʻisuka ina ia maua ai le maso. Na ou tosoina le fualaau faasaina i le mea moni e avanoa mo le faatauina atu i soo se fale talimalo, ma o le tau e taugofie. O laʻu ala na faia i le ono vaiaso, lea na ou mauaina ai le 4.3 kilokalama. Sa inu laʻu tasi laulau i le taeao i meaai. Mulimuli i fautuaga uma mo le sao saʻo, faʻapea foʻi tulafono faʻavae saogalemu.

O lenei ua maeʻa le vasega ma ou te manao e fai atu e leai se itu e aʻafia ai. Taumafai, atonu o lenei fualaau oona o le a aumaia ia te oe se faateleina o le maso maso pei o aʻu. Ma o le tau e mafai ona talia mo ia, taumafai ai ona toso lea o faaiuga i le alu. Ae afai e te filifili e faʻamaʻi le maʻi suka, ae o loʻo masalosalo, matamata i le vitio, ona masalomia ai lea o masalosaloga uma.

Ae ui i lea, pe a ave, mulimuli i faailoilo uma mo le faʻaaogaina, ina ia le afaina ai le soifua maloloina. Manatua, afai e te lagona le fiaʻai i le taimi e te tago ai i le fualaau faasaina, e tatau loa ona e tineia.

Le tuufaatasiga ma le aoga o le fualaau faasaina

O le maʻi suka e faatatau i fualaau oona e fuafua i le togafiti o le maʻisuka lona lua. O le galuega a le pancreas, o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, o le mea sili lava, o loʻo faʻaleleia atili. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina, ua gaosia le gaosiga o le inisalini, ua faʻaleleia lana faletua.

Laupapa Diabeton MV

E le gata i lea, o loʻo i ai isi numera o isi mea aoga o le vailaau faasaina, e aofia ai:

  • puipuiga faʻapitoa e faasaga i faʻasalaga saoloto,
  • puipuiga mai mea matautia,
  • aoga aoga i luga o le metabolism gaʻo,
  • o se aafiaga lelei i luga o le toto microcirculation, o se faaitiitia o lona viscosity,
  • puipuiga o pupuni toto.

Glycoside o le elemene autu autu. Ona o ana meatotino, o le fualaau faasaina e masani ona faia e tagata taaalo, o ia lea e taua tele le fausia o musika. I lenei tulaga, e saogalemu tele le mea faigaluega, aua o le gaioiga o le ate ma vave faʻaitiitia mai le tino e ala i fatugaʻo.

E taua tele le manatuaina o le faʻaaogaina o le Maʻisuka e tagata taʻaalo e mafai ona faatagaina i le naʻo le metabolism masani, ma e tatau ona aoga lelei ia b-sel o le pancreas.

Aisea e manaomia ai le maʻisuka mo se fausiaina o tino?


A maeʻa ona e faitauina ia faatonuga mo le faʻaaogaina o le maʻisuka, e mafai ona e vaʻaia e leai se faʻamatalaga e uiga i le tele o mea e mafai ona mauaina i totonu.

Aiseā e tatau ai i tagata tino ona faʻaaogaina, o le a le faʻaaogaina i le taimi o toleniga? O le tali o loʻo taoto i calories e 'ai, o lona uiga, o le tele lava o le tagata e' ai meaai, o le sili atu o lona mamafa o le tino. O lea la, o le a le aoga o le fualaau faasaina?

O mea uma e matua faigofie lava. O le faagasologa o le faʻamaina o meaʻai i le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua televave le sao. E mafua ona o le faateleina o le maualuga o le inisalini toto. Ua faateleina lona lafoaia o le lapisi.

O le manaoga mo le inisalini e faapenei:

  • ona o le anabolic properties, ole gaʻo amino moomia e mauaina e ala i le vaevaeina o meaʻai e gauai i maso. E matua taua lava mo le tuputupu aʻe o musika. E faʻamalosia foi le faʻalauteleina o le protein,
  • aʻafiaga faʻapitoa, ona o le faʻaleleia o metabolic processes, o meaʻai talafeagai e tatau ona ulu atu i siama,
  • O le faʻataʻitaʻia o le faʻataʻitaʻetaʻi e faʻamoemoe e faʻaitiitia le faiga o le catabolism. E tupu lenei mea ona o le faʻaleleia atili o le glycolysis enzyme, o le faʻaopoopoga o le fua o le kulukose ma le gaosiogen gaosiga.

O le faʻagasologa o le auala aʻo faʻaaogaina le fualaau faasaina ua televave le faatelevaveina, o le mafuaʻaga lea e sili ona lauiloa ai i totonu o le tino. E moni lenei mea i totonu o le vaega. O le mea moni, o lona aafiaga e mafai ona faʻatusatusa i le inisalini tui.

Contraindications


Aʻo leʻi amata ona e tago i le fualaau, e taua le suʻega e uiga i le faʻailogaina o loʻo i ai.

Muamua lava, o le fualaau faasaina ua faasaina ona faʻaaoga ei latou o loʻo i ai ni soliga i le ate ma fatugaʻo.

E le mafai ona e inu i ia pusa i le tulaga o faʻamaʻi pipisi, o le le lava o le tasi o loʻo iai e faatatau i vaega o le vailaʻau.

Ia mautinoa e mataʻituina le tulaga lautele ma le soifua maloloina. Talu ai o lenei mea o se vailaʻau malosi, i le tulaga o le malaise ma le faʻaalia o aʻafiaga, e tatau ona e sailia vave se fesoasoani faafomaʻi.

Mea aoga o le vailaʻau

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O le maʻisuka ua avea o se fualaau saogalemu, o lea o lona faatauina mai e mafai i soo se falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga.

Afai e te tago i le fualaau oona i le taimi o toleniga, e mafai ona e maitauina tulaga lelei nei mo le aufaipese:

  • faaosofia o le pancreas, ona o le inisalini e gaosia i le tele tele,
  • faʻavavevave o faiga faʻavae,
  • aʻafiaga faʻaleaga
  • aʻo faia aʻoaʻoga, faʻavave ona maua musika,
  • faʻaleleia atili o le faʻatinoga a le tagata afeleti i faʻatinoga malosi,
  • o se faaitiitia o manoa toto,
  • faʻaitiitia i le ono mafai ona oso i le fatu poʻo le taʻavale,
  • faateleina le lagona lelei ile inisalini.

Faʻaiʻuga


A o ave le Tibeteti, o mataupu o faʻaaliga o aʻafiaga i itu e le faʻatea. O le mea pito sili ona matautia o le hypoglycemia, lea e paʻu malie ai le maualuga o le suka o le toto.

O le hypoglycemia e le gata ina mafua ai le matuia o le soifua maloloina, ae e oo lava i le oti.

O le mea lea, e taua le mataʻituina o le soifua lelei ma usitaʻia le vailaʻau fautuaina e aunoa ma le sili atu. Faatasi ai ma le fualaau faasaina, e tatau ona e mataituina ma le faaeteete au mea taumafa, e tatau ona faapaleni, mauoa i gaʻo.

Afai o le vevela, vaivaiga, gatete o vae po o lima e aliali mai, ona e manaomia vave lea ona e 'aina se fua suamalie, mo se faataitaiga, sukalati, pa, lole.

Soo se meaai ma tapulaa mea taumafa i lenei mataupu e le taliaina. E taua tele le faʻaaogaina o gaʻo i totonu o le taimi o loʻo faʻaauau pea le fofo, o lona uiga, i totonu o le 10 itula talu ona maeʻa le pulega.

Fautuaga e uiga i le taliaina

E ui lava o loʻo i ai se faʻafitauli o le hypoglycemia ao ave le fualaau faasaina, e laʻititi ma e le silia le 7%. E le gata i lea, o tagata e maua i le maʻisuka e sili atu ona talafeagai i lenei.

I soo se tulaga, ina ia aloese mai taunuuga le lelei, e tatau ona e usitaia tulafono patino:

  • Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e mautinoa o le galuega ole b-sel ole pancreas e le faʻavaivaia. E naʻo le tulaga lenei, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina,
  • e le taliaina le inu i nei pusa pe afai o le faʻasologa o le hepatic poʻo le toilalo, o faʻamaʻi pipisi e matauina,
  • o le aofaʻi o meaʻai gaʻo e tatau ona faʻaitiitia, ae le faʻamavaeina, ma meaai e aofia ai le protein e tatau ona faʻateleina,
  • pe a uma ona ave le pulu mo le 10 itula, e tatau ona e aofia ai le tele o gaʻo i le taumafataga,
  • e manaʻomia pea ona e suʻe sima ma oe ina ia mafai ai ona e puipuia le hypoglycemia,
  • e le mafai ona e mulimuli i se meaʻai, inu pia,
  • faʻatasi ai ma sina mea mamafa, e le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina, ina ia le maua ai le maʻisuka,
  • E faʻasaina le tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau.

E uiga i le Maʻisuka, e mafai ona e maua le tele o iloiloga lelei ma le le lelei.

Muamua lava, ua maitauina o le vailaau faasaina i totonu o le lautele, o lea e mafai ai ona e faatauina i soo se fale talavai e aunoa ma ni faʻalavelave.

O le toʻatele o tagata e faʻanofoina le tino ua faamalieina i fua o le tagofia o fualaau faasaina, aua na fesoasoani i le mamafa o le tupe maua ma le faateleina o le voluma.

Ae ui i lea, ei ai i latou e leʻi matauina se taunuuga faapitoa.

E iai foi ni iloiloga le lelei e tusia i tulaga o aafiaga i itu. O nisi tagata taaalo e amata ona lagona le vevesi, se lagona o vaivaiga, ma o nisi taimi e gaoioi ai. Ae ui i lea, e le iloa pe latou te tausisia tulafono mo le mauaina o tupe.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi Maʻisuka i le tino:

O le mea lea, o le maʻisuka e masani lava ona faʻaaogaina e le tino, ma o le taunuuga e fiafia i le faatinoga. O le mea autu o le tausisia o fautuaga uma e faʻatatau i le mauaina o tupe. O lenei mea o le a aloese mai aʻafiaga, ma o se taunuuga lelei o le a le umi se umi.

Aisea e inu ai le Diabeton MV pe ae faimalaga

Pe a oʻo mai faatonuga mo le faʻaaoga mo le taimi muamua i ou lima, ona ono e teteʻi ai lea e leai se upu e uiga i le taliaina mo le mauaina o le maso. O le fesili saʻo, e faʻapefea e se vailaau mo le maʻisuka faʻaleleia ai le aoga o le aʻoga?

E faigofie: o le tele o lou 'ai, o le tele foi lea o lou mauaina o le tele. E mafai ona e faʻateleina le faʻagasologa o le faʻamaina o meaʻai e ala i le faateleina o le inisalini i le toto. Na o lenei faʻamaloloina e faʻaleleia lona faʻamalolo o le pancreas.

E faʻapefea ona fesoasoani le inisalini e maua ai le mamafa:

  1. O le insulin o se anabolic. E fesoasoani i maso e faʻaaogaina ai mea aoga amino talafeagai lea na malepelepe mai meaai. E moni lava lenei mea mo leucine ma valine. I le uma, e le mafai ona faʻaaogaina! E faʻaleleia atili ai le faʻalauteleina o le protein.
  2. Faʻaaliga Anticatabolic. O le mea lautele, o faʻavavega uma e tetee atu i le faagasologa o le catabolism, o lona uiga o le faaleagaina o le tino. Afai e te galue mo le tele, ona e manaʻomia lea e faʻagesegese nei faiga. O le insulin e fesoasoani e faia lenei mea ona e faʻaleleia ai le glycolysis enzyme ma faʻavaveina ai le gaosiga o le glycogen mai le kulukose.
  3. Le aafiaga o le metabolism. O le matafaioi i le faiga o metabolic e maualuga tele. O le hormone, e pei o le, "tatala le faitotoʻa" i meaʻai ina ia latou ulu atu i sela.

O le galue i le pancreas gliclazide, o le autu o le fualaau faasaina, e fesoasoani foi i le tatalaina o le inisalini. O loʻo faamatalaina ai le aafiaga o le Diabeton MV i taunuʻuga tau taaloga. E inu ai e le suʻaina le tino ina ia mafai ai ona maualuga le fua o anabolic processes i le taimi o le tala. E latalata i aʻafiaga o iniseti o inisalini.

Motugaafa: Aua le faʻalavelave le suafa o le vailaau faʻasaina i le fale talavai. Faʻatau le tasi lea e fai mai ai "MV". O le faʻapuupuuga o lona uiga o le "faʻafouina o le faʻamalolo", o lona uiga, o le a le gaoioi vave le vailaau, ae i totonu o le aso. O lenei mea o le a aloese mai aʻafiaga.

O le a le lelei ma le faʻaleagaina pe'āfai e inu i le aʻoga

O le fualaau faasaina ua manatu saogalemu, o lea e mafai ona faatauina mai e aunoa ma se taotoga. Ae ui i lea, e pei ona e iloa, e leai ni vailaʻau e le atoatoa. I le faaopoopo atu i la tatou sini o le faateleina o le maso maso, e iai foi isi meatotino lelei.

Ae ui i lea, o le umi poʻo le le faʻaaogaina le faʻaaogaina e mafai ona oʻo atu ai i faafitauli matuia, e oʻo lava i le oti.

  • Faʻailogaina o le pancreas ma le inisalini gaosiga,
  • Faateleina le lagona o le ate, muso ma le tino o le tino i le inisalini,
  • Faamalosia o le tuputupu aʻe o musika i le taimi o le aʻoga malosi,
  • Faʻaleleia o faʻamaoniga a le tagata afeleti,
  • Faʻavaveina o faiga faʻapitoa,
  • Faʻaitiitia le aʻafiaga o le sasa ma le fatu i osofaʻiga i tagata ei ai faʻafitauli faʻapitoa,
  • Faʻaititia le toto toto i totonu o le toto,
  • Faʻaleagaina faʻaleaga.
  • Faʻaleagaina o le pancreas (faʻaitiitia o le gland) faʻatasi ai ma le faʻaaogaina umi,
  • O le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia,
  • Masalo o foliga mai o le manava o le manava, manava manava, vomia, tali atu i le tino,
  • Faateleina le gaoioiga o enzymes o le ate,
  • Faʻaleagaina faʻavasega lē tumau ona o se paʻu mataʻutia i le suka o le toto,
  • O suiga le lelei i le toto e seasea ona matauina.

Hypoglycemia - faʻaitiitia o le kulukose toto i lalo ifo o le 3.3 mmol / L.I lenei tulaga, o faʻamaoniga e pei o le faateleina o le fatu, le loto tiga, leisa, faʻalavelave, faʻavevesi, faʻaitiitia le mafaufau, vaivaiga, moe i se miti, ma vaʻavaʻaʻiga e mafai ona matauina. E mafai e se tagata ona pa'ū i totonu o se vailaʻau o le hypoglycemic.

Auala e inu ai le Diabeton MV i le tino

I le amataga o le fualaau faasaina, e fautuaina e amata i le 15 mg i le aso. E mafai ona gau le papa i le afa, ae e le mafai ona nutimomoia pe tatu. O loʻo ufiufi i se atigi faapitoa mo le faʻagasolo malie o le mea galue malosi.

  • O le fua muamua o le 1st vasega e 15 mg,
  • O le vasega lua ma mulimuli ane - e tusa ai ma iuga, o le tulaga o le tagata taʻalo ma lona manaʻoga, e mafai ona faʻatupulaia le fuainumera i le 30 mg ona oʻo atu lea i le 60,
  • Faʻasalalauga - faʻatasi i le aso i le taimi o le aoauli,
  • Taumafa - 6 taimi i le aso,
  • Faʻaauau auala: 28 - 42 aso,
  • O se malologa i le va o vasega 2 - ia le itiiti ifo i le 3 masina,
  • O le tupe faatagaina i le tausaga e 2 vasega.

Fautuaga mo le tagofia o fualaau faasaina

E ui i le mea moni e faapea o vailaʻau e mafai ona mafua ai le hypoglycemia, o lona aʻafiaga e tusa ai ma suʻesuʻega i fafo e le sili atu ma le 7%. Ma le isi, o tagata e maua i le maʻisuka e sili atu ona lamatia. I le taimi o toleniga ma mea taumafa vaevaega, o le a sili atu ona le mafai e se tagata soifua maloloina ona matauina soʻo se faʻafitauli leaga.

Ae ui i lea, matou te fautua atu ia te oe e usitai i tulafono o le auala e ave ai fualaau ina ia mafai ai ona faʻaleleia aafiaga o faʻatinoga ma faʻaitiitia ai le ono tulai mai o aʻafiaga leaga:

  • E naʻo tagata e maua i le soifua maloloina o le b-cell function can drink Diabetes,
  • E le tatau ona e inuina le fualaau faasaina pe afai o loʻo e maua le ate ma le fatu fatu, o se faʻamaʻi pipisi,
  • A o faagasolo le vasega, faʻaitiitia, ae aua le faʻamavaeina, faʻaaogaina o meaʻai gaʻo, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le taumafa o meaʻai protein,
  • I totonu o le 10 itula (o le taimi o gaioiga galue a le vailaʻau) pe a uma le pulega, faʻamalosia le taumafa o le carbohydrate,
  • Aumai i taimi uma fualaau suamalie (suamalie, sukalati, suka) faʻatasi ma oe e taofi ai osofaʻiga a le hypoglycemia,
  • I le taimi o le faʻatagaina, e faʻasaina meaai taumafa,
  • E le fautuaina e inu i tagata e maualalo le mamafa (faʻaaogaina ile 2-3 tausaga, ono mafai ona maua le maʻisuka),
  • Lelei e aloese mai le inu ava malosi,
  • E le mafai ona faʻatasi ma isi fualaau.

O le faʻamaʻiina o le Masi Suka MV 60 mg ma le 30 fua faʻatau i Rusia mai le 260 i le 400 rupu. I totonu o Iukureini, o le fua faatatau o le fualaau e 120 UAH. I Belarus, e mafai ona faʻatauina mo le 25-30 le maualuga. solo I Kazakhstan - 2020 TNG. I Moscow, o le tau masani e 290 ruuga.

Analogues o fualaau faasaina

MV O fualaau o le suka suka mafai ona iloagofie. E paʻepaʻe, e faʻaleleia ma ogatasi foliga ma le faʻailoga "DIA 60". E le manaʻomia le faʻatau na o nei fualaau. Faʻamaʻo Falani le faʻamaonia o meatotino o fualaau faasaina, ae le o mea sili ona leaga o loʻo faʻatau atu i falemaʻi.

Vailaʻau e mafai ona sui ai le Diabeton MV:

  • Akrikhin,
  • Vero-Gliclazide,
  • Glidiab
  • Gliklada
  • Glyclazide
  • Glioral
  • Glucostabil,
  • Diabinax
  • Diabetalong
  • Diabefarm
  • Predian
  • Faʻailoga.

I le tino, o le fualaau faasaina e mafai ona suia ai le faʻaaogaina o mea tau taaloga e pei o Max Alpha One, SAN: Loaded, Axis-HT.

Faaiuga

Matou te faaopoopo atu e ui lava i aʻafiaga ogaoga ogaoga, ae faʻamaonia le ave o le Diabeton MB i le bodybuilding. E ui lava i le mea moni o loʻo faʻamoemoeina mo togafitiga fualaau o le maʻisuka ituaiga II, ona o lona maua maualuga i le faatauina atu o falemaʻi, o nisi o tagata e filifilia mo le maʻisuka.

Ole iloiloga o molimau e faailoa ai le faaleleia atili o aoaoga ma le aveina o fualaau faasaina e mafai ona faaopoopo i le 5 kilokalama i le maso masini i le 1.5 masina (o le faateleina o le muscle volume 3 cm). Aua e te manatu o lenei faʻamaoniga e mafai ona tutusa i le taunuuga o fualaau oona. A aunoa ma se masaniga masani ma lelei meaʻai, o le a ia le faʻaalia soʻo se aafiaga taua.

Maua lelei ma sili atu le malosi i bodytrain.ru

Tuua Lau Faamatalaga