Le eseesega i le va o Phlebodia ma Detralex

E masani ona iloa o veins varicose e masani lava ona tupu ma foliga vaaia ma le faateleina o le edema, ogaoga tiga, le mautonu le microcirculation. E masani lava, mo le togafitiga o veins varicose, o fomaʻi e faatonuina ai vailaʻau faʻamaʻi, o nisi o ia mea e faia i luga o le diosmin - Phlebodia ma Detralex.

E foliga tutusa i latou, ae, e ui i lea, o maʻi e tele lava ina i ai se fesili taua: o le a le mea sili atu i veins veinose - "Phlebodia" poʻo "Detralex"? Ina ia maua le tali, taumafai e faʻatusatusa nei vailaʻau e lua, e fuafua ai mea tutusa ma eseesega i le va oi latou.

Faʻaalia o fualaau

"Phlebodia" ma le "Detralex" o fualaau oona ia ma le aafiaga o le veveton. Faʻaaogaina e ala i le 'aiina. E foliga tutusa ma le tasi ma e aofia i togafitiga faʻataʻitaʻiina mo vailaʻau vevela, gasegase lapoa, le atoatoa o le vevela, veins varicose ma isi maʻi faʻafomaʻi.

O le vailaau faʻapitoa o le Phipodia e faia i Farani ma e aofia ai le vaega o le mea o loʻo galue ai le diosmin. E tasi le laulau o vailaʻau e aofia ai le 600 miligrams o lenei vaega. O le Diosmin e tufatufa tutusa i luga o papa o puipui o veins. O le tele o mea o loʻo tumau pea i totonu o veva vavao ma vevela veins o vae. O se vaega itiiti e faʻafoʻi i le ate, fatugaʻo ma mama.

O le togafitiga o Detralex ua faia foi i Farani ma e faavae i luga o le diosmin, lea o loo i ai moni i mea laiti - 450 milligrams. I le faaopoopo atu i ai, o le papafa o loʻo i ai se isi elemene galue i se aofaiga o le 50 milligrams - hesreidin.

Aafiaga ma faʻaleagaina

Fomaʻi Flebodia 600 ma Detralex ua lauiloa e lelei le faʻafefe pe a faʻaaoga e vaega uma o gasegase, ae e le mafai ona faʻamaonia le leai o aʻafiaga. I le faʻaaogaina o nei tupe, na maua ai e mafai ona mafua ai faafitauli nei:

  • afaina o le gastrointestinal: o le manava, le faʻavauvau i totonu o le manava, taʻavale,
  • allergies: vevela, mumu, sulu, sasa,
  • tiga o le ulu, vaivaiga.

I tulaga tulaga ese, o maʻi e maua i le angioedema, lea e mafua ai le oti.

I le tulaga o soʻo se itu i le tagofia o fualaau o loʻo fesiligia, e tatau i le tagata maʻi ona taofi le ave o vailaau ma feutagai ma lau fomaʻi i se taimi vave e mafai ai. E mafai ona ia suia auala o togafitiga, fetuunai le fua o le vailaʻau pe faʻasalaina foi se isi fualaau.
O vailaʻau uma e lua e le fautuaina mo tagata gasegase e le mafai ona faʻatagaina elemene elemene o loʻo i ai i le tuufaatasiga i le taimi o le lactation.

O a eseesega

O le tasi laupepa o sauniuniga a le Plebodia e aofia ai le 150 miligrams sili atu diosmin - o le gaosiga galue malosi. O lenei aofaiga e poloka ai le i ai o le mea galue malosi o le hesperidin o le mamafa o le 50 miligrams i le Detralex ma avea ai Phlebodia ma fualaau lelei sili atu. E sili atu le fesoasoani i faʻamaʻi pipisi. O le mea maualalo ifo o le diosmin i totonu o le laulau na faia ai Detralex se sauniuniga talafeagai mo tagata mamaʻi e maua i le gastrointestinal disorders. O lenei fualaau faasaina e sili atu le malie o lona aafiaga i le manava ma e seasea mafua ona afaina.

E ui lava i lona lelei tele, o Detralex o loʻo faʻaalia i se tekinolosi e seasea faʻaaogaina mo le gaosiga o mea gaosia - mea faʻaogaina. O lenei tekonolosi e faʻaaoga vave ai le fualaau oona, ma faʻaitiitia ai le faʻalavelave o faʻafitauli.

O nisi eseesega i le va o nei fualaau faasaina e mafai foi ona vaaia i le lisi o elemene fesoasoani o loo i ai i le tuufaatasiga. O le gaosiga o le fualaau faasaina "Phipodia" e faʻaaogaina ia elemene fesoasoani e pei o le: diokyide, cellulose, acid stearic and talc. I le isi itu, o le gaosi oloa o le Detralex masini e faʻaaoga vaega nei o ausilali: cellulose, vai, gelatin, starch ma talc.

Lenei e taugofie

O fualaau faasaina o loo fesiligia e faatau atu i le tau tutusa, e faalagolago lava i le afifiina ma le aai o loo faatauina atu ai papatusi. O le avea o se vailaʻau faʻaulufaleina mai i le tau, latou te matua maualalo ifo i mea tutusa mai fale gaosi oloa, ae o loʻo sili atu le aoga ma fualaau lelei.

O le i ai o le tele o le mea galue malosi i Phlebodia ua avea ai ma fualaau lelei sili atu. I se tasi auala poʻo se isi, o vailaʻau uma e tausisia ai manaʻoga faʻapitoa tau vailaʻau. Na latou pasia uma faʻataʻitaʻiga e talafeagai e ulufale ai i le maketi o auaunaga tau falemaʻi. O fualaau faasaina e maua mai ai le togafiti o le togafitiga ma e aoga pe a faaaoga e puipuia ai maʻi pipisi.

Manatu ole maʻi

E pei lava ona masani ai i soʻo se masini faʻapitoa, o manatu o tagata gasegase e sili atu le lelei o fualaau faasaina - Phlebodia poʻo Detralex, na vaevaeina. Taʻu mea e te manaʻo ai, ae aunoa ma le poto masani o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina, e le mafai ona faia se manatu le faʻalauiloaina e uiga i le mea e sili ona lelei.

O i latou na faʻaaogaina Detralex e leʻi umi talu ona amataina le atinaʻeina o fomaʻi faʻasolosolo faʻapitoa sa maitauina lelei lona aoga. E foliga mai o lenei vailaʻau o le filifiliga aupito sili lea mo veins varicose o le muamua poʻo le lua tikeri. O i latou e manaomia le vave maua o se togafitiga faʻapitoa e iloa ai le maualuga o le aoga o le fualaʻau o Phlebodia. Togafitiga o le faʻamaʻi i se taimi puʻupuʻu e mafua mai i le i ai o le tele o diosmin i le tasi papa.

Faatusatusaga o Phlebodia ma Detralex

E ui lava i le mea moni e faapea o le vailaʻau o loʻo i ai i le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻapitoa, e tele a latou foliga tutusa ma iloga.

O mea tutusa o fualaau faasaina e faapenei:

  1. Faʻaaogaina le mea lava lea e tasi.
  2. O loʻo faʻamaonia mo faʻamaʻi uma e maua i le le atoatoa o le vevela ma le faʻavavevaveina o le afaina.
  3. Avanoa i le pepa. E leai se isi ituaiga o fualaau faasaina.
  4. Latou te le maua se aʻafiaga i le saoasaoa o tali ma le gauai. E le aʻafia foi le puleaina o le taavale poʻo faʻalavelave faʻalavelave.
  5. Le faʻaaogaina mo le hepatitis B ona e leai ni faʻamatalaga i le faʻaaogaina o fualaau mo le fafagaina masani. O le mea lea, mo le vaitau o le inuina o vailaau, e tatau ona faʻafeiloaʻi le pepe faatoa fanau i le fafagaina o meaʻai.

O uiga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le mea autu o Diosmin o loʻo i ai i sauniuniga uma e lua, ae i Detralex ua faaopoopo se vaega faaopoopo - Hesperidin. O nei mea e fuafua ai le aafiaga o fualaau taʻitasi i le tino o le tagata.

Alu i le lapisi pe faapefea ona e faʻaumatia

"data-medium-file =" https://i1.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/allergiya-na-koshek-kak.jpg?fit=300%2C200&ssl=1 " data-file-file = "https://i1.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/allergiya-na-koshek-kak.jpg?fit=640%2C426&ssl=1" / > Faʻatonu Flebodia 600

Talosaga faʻaoga

O le faʻaaogaina o le faʻamalosia o vailaʻau e fesoʻotaʻi tonu ma le fualaau o le vailaau faʻatau. Tagata maʻi e fiafia i ai: e sili le faʻaaogaina o Detralex poʻo Phpodiaodia 600 e tatau ona faamasani i fautuaga mo le tagofia o nei vailaʻau.

Faʻasalalauga o Phlebodia ina ia fautuaina le togafitiga talafeagai e pei ona taʻua i lalo:

  • Ina ia mafai ona togafitia le afaina, e mafai ona faaaoga le fualaau faasaina i le 3 taimi i le aso i le taimi o le taumafataga autu mo le 1 vaiaso.
  • I le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o pito i lalo, o fualaau e tatau ona na o le 1 le taimi i le aso, i le taeao i luga o se manava gaogao.

Detralex e lelei le faʻaaoga i le taimi o taumafataga e tusa ai ma lenei polokalame:

  • I le togafitiga o le le atoatoa o le vevela, o le a manaʻomia ai le 2 maa i le aso. Ua faailoa mai e le gaosiga e 1 le papa e fautuaina mo le faʻaaoga i le ao, ma le 2 - i le taimi o le 'aiga o le afiafi.
  • Faʻasalaga tele i le afaina, e tatau i le tagata maʻi ona ave 6 laupepa i aso taitasi e tusa ai ma se polokalame faapitoa. A o togafitia lenei faʻamaʻi, e tatau ona manatua pe a ave Detralex e sili atu le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o laʻau ma fualaau mo togafitiga ma meaʻai e fafo.

Mai lenei mea e mafai ona tatou faia mo tagata e fiafia i ai: Detralex poʻo phlebodia, lea e sili atu ona talafeagai mo le faia o veins varicose. Mo tagata e faʻaaogaina a latou lava taimi, e sili atu le faigofie ona 'ave faʻamaʻa na o le tasi i le aso ae le tufatufaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le gasologa o le aso.

I le taimi o suʻega o le tootogenicity, o sauniuniga sa le faaalia ai ni aafiaga leaga i le tamaititi. O lenei mea e mafai ai ona faʻaaoga nei fualaau mo fafine maʻitaga e pei ona faatonuina ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le faʻailoga e mafai ona faʻatinoina mai le lua masina o le maitaga.

O le gaioiga malosi o fualaau faasaina

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? A o lei taliina lenei fesili, e taua le malamalama i le tuufaatasiga o vailaʻau.

O le mea aoga autu autu lea e aofia ai le fualaau faasaina "Detralex" o le diosmin. O lona aofaiga i le tasi papapu e 450 milligrams. E tusa ma le 90 pasene o le tuufaatasiga atoa. E i ai foi le le mautonu i totonu o capsules. O lona aofaiga e na o le 50 miligrams. E le gata i lea, o palatini o loʻo i ai glycerol, solo papaʻe, talc, magnesium stearate, gelatin ma isi vaega.

O le fualaau faasaina "Phipodia" e aofia ai vaega nei: diosmin i se aofaiga o le 600 milligrams. O lenei vailaau o le mea autu lea e aoga. O pusa e iai se faʻaopoopoga o le tuufaatasiga, lea ei ai foi sona aoga aoga i le tino o le tagata. Ae ui i lea, o nei vaega e le o se togafiti.

Le manatu o fomaʻi

O faʻamatalaga a fomai e uiga ia Phlebodia ma Detralex e lelei. Afai o le tagata maʻi e iai se manaʻoga e faʻaleleia le lelei o se tasi o vailaʻau, ona faʻaaogaina lea e fomaʻi o kulimi, lotions, gels and ointments faatasi ai ma se tasi o nei fualaau. Pe a faʻaaoga Detralex, e fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina atili o le faʻamalosi o le faʻamalosi ina ia faʻateleina le aoga o fualaau.

Hesperidin

O se tino masani lenei mai le vaega bioflavonoid. E i ai aʻafiaga lelei nei:

  • Faʻaleagaina faʻaleaga.
  • Faamalosi toto toto.
  • Faʻaitiitia le taʻavale.
  • Faaleleia le viscosity toto ma le fluidity.
  • Faʻaitiitia le cholesterol ma gaʻo gaʻo.
  • Faʻaitiitia le faʻaleagaina o aʻafiaga.

O nei aʻafiaga e mafai ai e Detralex ona tuʻuina atu le togafitiga faʻapitoa mo le maʻi.

O le Diosmin o se flavonoid foi, ae o se mea e maua mai. E talitutusa lava ona aafiaga i le le mautonu. Faatasi ai ma:

  • Faʻaleleia le aʻafiaga o le norepinephrine, lea e faʻamalamalamaina ai vaa.
  • Faʻaitiitia le faʻaogaina o le tino ona o le faʻaalia i sela papaʻe, ma taofia ai i latou mai le pipii atu i puipui o toto toto.
  • E faʻaleleia uma ai le faʻamausaliina o vaʻavaʻa ma a latou numera.
  • A faʻaogaina faʻatasi, o nei mea e fesoasoani e faʻamalosia ai tamai capillaries, vaapiapi vaʻa pipisi, ma faʻamaonia le aʻafiaga i totonu ole lymph.
  • O le togafitiga o fualaau faasaina: o le a le mea sili?
  • O le aʻafiaga o le tino i luga o le tino o le tino, i luga o veins ma gata gata o capillaries e tutusa uma mo vailaau faʻasaina, ma o le mea lea e leai se eseesega faapitoa i le togafitiga. Ae o se vailaʻau maʻoti e tatau ona faʻatulagaina e le fomaʻi o loʻo auai, e faʻavae i luga o le faʻailoga ma le suʻega.
Detralex faatonuga

O le a le eseesega?

  1. E eseese i latou: O pusa o le Phlebodia e aofia ai le tele o diosmin, ma o Detralex e aofia ai ma le hesperidin.
  2. Detralex ua faalua ona faalua i le aso, ma Phlebodia - 1 taimi.
  3. O le Detralex e faia e tekinolosi faʻapitoa, faafetai lea e sili atu le saoasaoa o le faʻaaogaina o le mea galue i totonu o le tino.
  4. O le Detralex e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le masini vascular, taofi le alualu i luma o le maʻi ma toe faʻaauau pea le microcirculation masani. O Phlebodia e leai se faʻalauiloaina o ona aafiaga i nei faiga.

Le aoga o fualaau faasaina ma o latou aafiaga i le tino o le maʻi

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? e leai se maliega i lenei taimi. O nisi tagata atamamai e fiafia e faʻamaonia se vailaau faʻamaonia ma tuai (Detralex). O isi e fiafia i le fou fou ma lelei sili o Phlebodia. O le a le aʻafiaga o nei vailaʻau i luga o le tino o le tagata?

O le vailaau "Detralex" ma le "Phipodia" e tutusa le aafiaga i veins ma vaa o le tagata maʻi. A maeʻa ona faʻaaogaina fualaau oona, e mataʻituina se faʻaogaina o le faʻamalosi. O puipui o le toto toto ma veins e sili atu ona umi ma tumau. Ua faaitiitia e le au capillaries lo latou mafai ma ua le mafai ona malepelepe.

O vailaau faʻamaʻi uma e vevela le toto ma saofagā i lona tuliesea mai veins o pito i lalo. O le fulafula ma le tiga o vae e vave ona aveeseina. Afai e faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai le afaina, ona fesoasoani lea i le toe faʻaaogaina o nifo ma faʻaitiitia le tiga i taimi o gaioiga. O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"? Mafaufau i mea lelei ma fualaau o nei fualaau faasaina.

Faatusatusaga o Detralex ma Phlebodia

O vailaʻau e tutusa lelei.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le mea taua e tasi - diosmin. O vailaau faafomaʻi e tutusa lava le ituaiga o fualaau - fualaau aina. O fomaʻi ma gasegase o loʻo i ai se faʻafitauli tutusa o fualaau oona.

O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai faʻamaumauga tutusa mo le faʻaaogaina, faʻapea foʻi aʻafiaga.

Faatusatusaga uiga o le tuufaatasiga

A o lei filifili mo oe lava: e sili atu i le detralex poʻo le phlebodia 600, e fautuaina e faia se faʻamatalaga faʻatusatusa ma saili pe o le a le mea o loʻo galue malosi ai nei fualaau.

  • O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina Detralex e aofia ai le 450 mg o le diosmin ma le 50 mg o le tuai. I le avea ai o ni vaega faaopoopo, e faʻaaogaina e le kamupanī microcristalline cellulose, talc, vai, gelatin, ma le sikeri.
  • O le tuufaatasiga o pepa o le Phlebodia e aofia ai le 600 mg o le diosmin. O lona uiga, i lenei sauniuniga e aofia ai le tele o le gaioiga galue malosi. O ausilali elemene o le kasikoni, cellulose, talc.

Pe a iloiloina le mataupu, e sili atu i le detralex po o le phlebodia 600 e tatau ona amanaia le mea moni e tusa ai ma taunuuga o suʻesuʻega angiostereometric, o vailaʻau uma o loʻo i ai se faʻamalositino lelei i luga o le toto.

E faʻapefea ona vave galue le vailaʻau, faʻasalaga

O le maualuga o le faʻalauiloa e tupu uma i fualaau faʻasaina i taimi eseese. Detralex i totonu o le toto i se tootoo pito i luga e iloa ile 2-3 itula. Ae o le Phipodia 600 e mafai ona iloa i le toto i le tele naʻo pe a uma le 5 itula.

Detralex e iai togafitiga faapitoa mo le mea galue. O lenei mea e fuafua ai le saoasaoa lea e faʻaaogaina ai le vailaʻau i le toto. Aʻo faʻapipiʻi vaega o le gaosiga i se metotia faapitoa, ma e mafai ona latou ulu atu i totonu o le toto i se vave vave.

O sauniuniga e ese foi i le masini o le puleaina o le mea autu mai le tino o le tagata.

O le Detralex e mafua mai i le intestine ma feces. E naʻo le 14% o fualaau oona faʻamaʻi.

O le Folala 600, i le isi itu, ua faʻamalosia e fatugaʻo i le tele o lona tele. E naʻo le 11% o le vailaʻau e aʻafia i le inumaga.

Le aoga o Detralex

O le fualaau faasaina e amata ona galue i totonu o ni nai itula talu ona uma le pulega. E mafua lenei mea i le mea moni o ona vaega e vave ona faʻaaogaina i totonu o le gastrointestinal tract ma ulufale i le toto. O le vailaau faʻasaina ua faʻateleina i feces ma urine mo le tusa ma le 11 itula mai le taimi o le pulega. O le mafuaaga lena e fautuaina ai e faʻaaoga faʻamaʻi faalua i le aso. O lenei polokalame e mafai ai ona ausia le lelei o le fualaau faasaina.

Mo se faʻamatalaga iloga pe a uma togafitiga, e tatau ona ave Detralex (papa) mo le tusa o le tolu masina. O loʻo faʻamatalaina foʻi i le faatonuga e mafai ona fautuaina le vailaʻau mo le puipuia. I lenei tulaga, o le umi o le faʻaaogaina ua faʻaitiitia, ae o vasega e tatau ona toe faaluaina i le tausaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina o vailaʻau

Ina ia saʻo le fuafuaina o le Detralex poʻo le phlebodia, lea e sili ona lelei mo veins veinose, e taua le iloa o faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau.

O vailaʻau uma e lua: Detralex phlebodia 600 e masani ona faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi ma tulaga nei:

  • Vaʻa vevela.
  • O le le lava o le le atoatoa.
  • O togafitiga faʻapitoa o le le atoatoa o le tino, lea e faʻaalia ai i le tino o le tiga, vaivai ma le vaivai i pito i lalo, edema, taeao vaivai i vae.
  • Faʻaopoopoga o otaota.
  • Detralex ma lona tutusa e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o togafitiga faʻapitoa o faʻafitauli o le microcirculation.

O fualaau oona e maua ai se aafiaga lelei i le tino o le tino ma e fesoasoani lea i le faateleina o le malosi o capillaries, o le faalauteleina o le lapisi lapisi ma le soloia o le vavao.

Tagata maʻi e fiafia i ai: sili atu Detralex po o le phlebodia e tatau ona amanaʻia faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina, faʻapea foʻi manaoga ma uiga o le tino.

O le suʻesuʻeina o faʻamatalaga e uiga i le Detralex poʻo le phlebodia e sili atu mo veins veinose, e tatau ona malamalama o le tulaga lenei, e faʻalagolago lava i le maualuga o le faʻafitauli o maʻi. I le laasaga muamua o le atinaʻeina o veins varicose, o nei fualaau oona o le ai ai le togafitiga talafeagai: Detralex phlebodia 600. Afai ua oʻo le maʻi i le 3 po o le 4th stage of development, o le a leai se malosi o Phlebodia poʻo detralex ma atonu e manaʻomia le faʻaaogaina o auala faʻaogafitilosi poʻo le faʻamalosi o togafitiga.

O fea e sili atu - Phlebodia poʻo Detralex?

E faigata ona iloa po o ai e sili atu - Phlebodia poʻo Detralex. O vailaau uma e lua e sili ona lelei ma e vave ona faʻamalolo ai faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino. O le Detralex e sili atu le manaia o le absorption ma le absorption, ma o Phlebodia o loʻo aofia ai le tele o le diosmin. E filifilia e le fomaʻi togafitiga sili ona aoga e faavae i luga o le setete o le soifua maloloina o tagata ma uiga o lona tino.

Ua fautuaina le Detralex mo le maʻi pipili ma le faateleina o le le atoatoa o le vevela, faatasi ai ma le tiga tele, o le osofaʻiga matuia ma le le fiafia. E mafua lenei mea i le mea moni e vave ona oʻo i le toto. Ua fautuaina le Detralex mo na tagata gasegase o loʻo feagai ma faʻafitauli i le vaega o le digestive.

Faatusatusaga o faʻamatalaga ma faʻailoga

E i ai ni eseesega le taua i le itu, o mea e le manaomia mo le tino, faʻapea foi i le faʻasaina o le inu vailaʻau.

"data-medium-file =" https://i2.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/Allergoproby.jpg?fit=300%2C199&ssl=1 "data-large-file = "https://i2.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/Allergoproby.jpg?fit=487%2C323&ssl=1" /> Faaaogaina o Detralex ma Phlebodia 600 - veinsose veins

Muamua, e tatau ona e faʻatusaina faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o vailaʻau.

DetralexAtapelu 600
Hemorrhoids++
Vaʻa vevela++
Le mautonu o capillaries++
Luga mamafa++
Lagona le vaivai++
Susunuina i vae++
Faiva++
Fuʻa++
Paʻa i pito pito i lalo++

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

DetralexAtapelu 600
Tamaiti i lalo ifo o le 18 tausagaLe faʻapipiʻi+
Tina ma le lactationLe faʻapipiʻi+
Faʻasalaga Faʻatonu++

Mo le maitaga, e le fautuaina e fomaʻi le faaaogaina o nei fualaau oona i le taimi o le fanauina o se tamaititi, ae maise lava le 1 ma le 3 o le kulupu. I soo se tulaga, o le filifilia o le fualaau faasaina e tatau ona tumau e le gata i le fomaʻi poʻo le tagata faʻapitoa, ae faʻapea foi ma le fomaʻi o loʻo taitaia le maʻitaga.

Faatusatusaga o mea faʻaaoga

O le a le tele o le togafitiga o le a tumau e faʻalagolago i le molimau a le fomaʻi. E le gata i lea, o le tele o taimi e sili atu ona maualuga le maualuga e tusa ma le lua masina.

I foliga o le talosaga, e taua le mafaufau i meaʻai ma taimi o le aso. O le Detralex e masani lava ona 'ave faʻatasi i le' aiga o le aoauli po o le afiafi, ma le Flebodia 600 e ave i le taeao ma luga o se manava gaogao.

O le Detralex e faaluaina i le aso, ma e maua e le tagata maʻi le tele o mea autu. Ma o le Fepodia 600 e manaʻomia ai se fuataga se tasi ma o se taunuuga, o le mea galue malosi e maualalo ifo.

"data-medium-file =" https://i0.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/Kortikostero /> Aafiaga o le aʻafiaga - taofiga ma le muʻamuʻu

O gaioiga le talafeagai o le tino i vailaʻau uma e tutusa. E aofia ai:

  • Ootia.
  • Nausea ma le logo.
  • Paʻu o le tino.
  • Tuʻu ma vevela le paʻu.
  • Tesea

E tele taimi e tupu ai faʻalavelave faʻaoga. Afai e masani ona faʻaalia le tino o le tino, ona tatau lea ona e faʻatalanoa se fomaʻi o le a fetuʻunaʻi le vailaau pe piki se isi fualaau faasaina.

"data-medium-file =" https://i2.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/Protivootechnye-preparaty.jpg?fit=300%2C200&ssl=1 "data-large- faila = "https://i2.wp.com/alergya.ru/wp-content/uploads/2018/01/Protivootechnye-preparaty.jpg?fit=600%2C399&ssl=1" /> Faatonuga Faapitoa - Aveesea le mamafa o le mamafa

O na faatonuga e naʻo Detralex:

  • Manaomia le aveesea o le mamafa o le mamafa.
  • Sapalai faʻapitoa e faʻaaogaina.
  • Aloese mai potu vevela ma mafanafana.
  • E itiiti ifo i luga o ou vae, e aveese le avega mai ia i latou.

Ae o tagata tomai faapitoa e fautuaina le faʻaaogaina o nei faatonuga pe a ave le Phpotiaila 600.

Faʻamama

O suʻesuʻega e le faʻamaonia ai o soʻo se tasi o nei fualaau oona e sili atu ona aoga mo le mumū o le vemorrhoidal veins. Ae o le togafitiga o fualaau e eseese.

Mo le toomaga o se osofaiga ogaoga, 8400-12600 mg e tatau ona ave mo le 7-aso o le togafitiga.

Mo Detralex, o lenei ata e maualuga i le 18,000 mg i le vaiaso.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Detralex ma Phipodia

Mikhail, phlebologist, 47 tausaga, Vladivostok: "O Phlebodia ma Detralex o fualaau lelei ia. Ou te faatonuina i latou mo faafitauli i vein. O tagata maʻi e le faitio i ni uiga leaga, tali lelei. "

Irina, fomai tipitipi vascular, 51 tausaga, Krasnoyarsk: "O aoga o le Venotonics e aoga i togafitiga. Ae ou te taumafai e faʻamatala atu i tagata uma lava e maʻi e le mafai ona toe faʻafoʻi na o oe ma fualaau. E taua le suia o le ala o le olaga, siitia atili, toe iloilo le meaai, ma lafoai masani leaga. "

O aʻafiaga e ono aʻafia ai ma faʻailoga

E ui lava ile lelei o lona faapalepale, ae o le Phlebodia 600 ma Detralex e mafai ona faaosofia ai le atinaʻe o aʻafiaga e le manaʻomia. Ua lauiloa e mafai uma e fualaau faasaina ona tupu le atinae:

  • Faʻasalaga o le gastrointestinal tract i le foliga o le fatu, vevela, tiga i totonu o le manava.
  • I nisi o tulaga e le masani ai, o le atinaʻeina o gasegase o le tino i foliga o le vevela, vevela, mumu, urticaria ua lipotia mai.
  • E iloa e mafai e fualaau faasaina ona faʻaosoosoina le atinaʻe o le maʻi tigaina, vaovao ma se setete o le malaise lautele.

O le tagata maʻi e tatau ona manatuaina, afai, e le o aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Detralex, o le atinaʻeina o nei mea poʻo isi itu aʻafiaga e matauina, e tatau ona taofi le ave o laupepa ma suʻe fautuaga faʻapitoa. O le itu pito sili ona ogaoga o aʻafiaga o le atinaʻe lea o le angioedema, lea e mafai ona oʻo atu ai i le oti.

I le taimi o togafitiga o veins varicose, e mafai e le fomaʻi ona toe teuteuina le togafitiga faatonuina, faʻaititia le metotia ua faatonuina pe filifili se fualaau mo le sui.

O vailaʻau uma e lua e le faʻaaogaina i le taimi o togafitiga o tagata gasegase ma le le gauai atu i le gaioiga poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faapea foi i le taimi o le lactation.

Faʻamatalaga o maʻi ma fomaʻi

O manatu o tagata maʻi i lenei mataupu na vaevaeina: o nisi e finau e faapea o Detralex e sili atu, o isi e fai mai o le Flebodia 600. Ae ui i lea, a aunoa ma le faataitaiina o lenei fualaau faasaina, e le mafai ona faia se sao saʻo i lenei mataupu. I mataupu taʻitasi, o le fualaau oona o le a faʻaalia pe faapefea ona talafeagai pe le fetaui mo se tasi poʻo le isi vaega o tagata gasegase.

O tagata maʻi na faʻaaogaina Detralex i le amataga o le atinaʻeina o le faamai na maitauina ai le faʻamalosia o togafitiga, lea e faʻaaogaina ai lenei fualaau faasaina i le taimi o le togafitiga o laasaga 1 ma le 2 veins varicose. O lenei vailaʻau e mafai ona fautuaina mo tagata mamaʻi i faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, talu ai o le fuainumera o mea e maua i le diosmin i totonu o lea mea e maualalo ma o le papafa e sili ona aafia ai le inumaga, e aunoa ma le faʻaosofia o aʻafiaga. O le tau o lenei fualaau faasaina na amata mai i le 750 i le 800 rubles mo le 30 vaega ma le tusa ma le 1400 rubles mo le 60 vaega.

O tagata o loʻo faʻamoemoe e sili atu le vave togafitiga faʻapitoa e fautuaina e faʻalogo i fomaʻi Flebodia ona o le mea moni o mea o loʻo i ai i totonu o nei papaa e maualuga atu ma o le mea e faʻamoemoeina o le faʻasologa o togafitiga e televave le tupu. O le tau o lenei vailaʻau mo papa e 15 mai le 520 i le 570 rubles, mo le 30 papa - mai le 890 i le 900 rubles.

O faʻamatalaga a fomaʻi i luga o faʻamatalaga fesoʻotai o vailaʻau e lelei. O fualaau nei o fualaau oona e filifilia ona o le maualuga ma lelei le togafitiga. Ina ia faʻaleleia ai le togafiti o togafitiga, o fualaau oona e faʻaaogaina i togafitiga e faʻapipiʻi faʻatasi ma vailaau o isi vaega o vailaʻau.

Faaiuga

O vailaau e lua, e tusa lava po o le a le mea e filifilia e le tagata maʻi: detralex poʻo le phlebodia 600 e maua ai le togafitiga talafeagai ma le faʻasolosolo. O tagata maʻi ua filifilia le mea e sili ona lelei e faʻaaogaina i togafitiga faʻaleagaina o veins varicose e mafai ona talia fautuaga mo le faʻaleleia o le togafitiga o se vailaʻau faapitoa:

  • O tagata maʻi e tagofia fualaau faasaina e masani lava ona fiafia i ai: o le a sili atu le faʻaoga i le taimi e tasi ina ia faʻamalosia ai le togafiti. I lenei tulaga, e fautuaina e fomaʻi le faʻaopoopoga o le faʻafoega o fualaau mai le vaega o angioprotectors ma vailaau mo togafitiga mai fafo i foliga o kulimi, oga o manu, gels.
  • E tatau ona manatuaina pe a ave Detralex e sili atu i le faʻaaogaina faʻapipiʻi o ofuvae e faʻamalosia ai le togafitiga o le fualaau faasaina.

E le mafai ona vaʻaia nei vailaʻau faʻasoasoa tupe, ae ui i lea, o tagata gasegase e masalosalo: o le a le mea e sili atu - Phlebodia poʻo Detralex e tatau ona iloa o fualaau uma e lelei lelei. Po o le a lava le mea e filifilia mulimuli ane e le tagata maʻi - Phlebodia poʻo Detralex, e tausisia e vailaʻau faʻamaonia tulaga faʻalelei o Europa i aso nei ma ua pasi uma aʻoga aʻo leʻi ulufale i le maketi.

E mafai ona suia le tasi vailaʻau i le isi?

O nei fualaau e mafai ona suia e le tasi le isi. O a latou pulega tutusa e fesootaʻi ma le iai o le mea e tasi o loʻo galue malosi e le taliaina. O le faʻasaina o lenei faʻasaina e mafua ai le faʻalavelave tele.

Faʻateleina le faʻaaogaina o mea oona i totonu o le tino, gaioiga, faʻaauau siama.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Phlebodia ma Detralex

Tatyana, fomai tipitipi vascular, 50 tausaga, Moscow

I le le atoatoa o le vevela, o Phlebodia ma Detralex e tutusa lelei. Ou te fautuaina le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina - ia le itiiti ifo i le 3 masina. E naʻo le tulaga lenei, o le lelei o aafiaga o fualaau oona i le tino ua faʻamaonia. I le tulaga o fualaau faasaina ma le le atoatoa o gasegase, ou te faalauteleina le ala. I le noatia ma le fai fuafua i tulafono o le faʻaaogaina ma metotia, o aʻafiaga itu e seasea lava.

Irina, failautusi, 47 tausaga, Astrakhan

Faʻateleina le faʻalauteleina o le afaina, ou te faatonuina Detralex poʻo Phipodia i se fua faatatau o le 3 papafa 2 taimi i le aso, ma a maeʻa aso e 4 - 2 pcs. faatasi ai ma le taimi tutusa. O lenei faiga faʻaaoga fualaau e fesoasoani i le saoasaoa vave o se faʻamaʻi matautia. A maeʻa le 3-4 aso, e i ai le faʻaitiitia o le malosi o le tiga, o le faʻaitiitia o le edema ma le mumū. 1-2 masina i le maea ai o le aoga, ou te fautuaina togafitiga faaopoopo. O lenei faiga e le faatagaina ai le faʻamalosia o le faʻamaʻi ma lona fesuiaiga i se tulaga maualuga.

Le aoga o Phlebodia

E faʻafefea ona galue papamaa o le Flebodia? Fai mai le faatonuga, o le vailaau oona e faʻafefiloi i le toto i totonu o le lua itula. I lenei tulaga, o le maualuga o le maualuga o le sooupu e ausia pe a uma le lima itula. O le gaioiga malosi e alu ese mai le tino o le tagata maʻi e le vave pei o Detralex. O lenei faiga e tusa ma le 96 itula. I lenei tulaga, o le ate, gaʻo ma le vavalaʻau e avea ma totoga sili ona fiafia.

Ina ia ausia le maualuga o aafiaga mai togafitiga, e tatau ona ave le vailaʻau mai le lua masina i le ono masina. I lenei tulaga, o le polokalame i mataupu taʻitasi e filifilia tagata taitoatasi.

O aʻafiaga o fualaau

Talu ai ona o le mea autu o loʻo galue malosi i sauniuniga e tutusa lava, o vailaʻau o Detralex ma Phlebodia e iai foʻi aʻafiaga tutusa. E aofia ai vaega nei:

  • o le faʻaalia o le vaʻaiapalaina i le vili,
  • vevesi, vomiting ma tulaga o le fale,
  • tiga o le ulu, tinisitus, tigā.

E seasea ona i ai le leai o se malosi, o le le mautonu ma vaivaiga lautele. E taua le matauina o le fualaau faasaina "Flebodia" e mafua ai na tali e tele atu nai lo le "Detralex".

Taumaʻi faʻatau

O le a le tau o Detralex? E faʻalagolago lava pe o le a le tele o le faʻamau e te filifili e faʻatau. E taua foi le faapea atu o le tau o se vailaau faafomai e mafai ona ese i vaega taitasi ma vailaau mo togafitiga. O lea, mo Detralex, o le tau e mai le 600 i le 700 rubles. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatauina 30 capsule. Afai e te manaʻomia se afifi tele (60 pusa), e tatau ona e totogiina pe a ma le 1300 rupu.

O le tau o Phipodia o se mea e ese ai. E mafai foi ona e faatau se pusa tele pe laitiiti. O le numera o capsules i le afifi o le a 15 po o le 30. Mo se tamai pusa o le "Falebodia" o le tau e tusa ma le 500 rubles. O se afifi lapoa o le a faʻatauina ai oe mai le 750 i le 850 rubles.

O le fea e sili atu - "Falefaiala" poʻo le "Detralex"?

E le tuuina mai e fomaʻi se tali autasi i lenei fesili. E faʻalagolago lava i le ogaoga o le faʻamaʻi ma togafitiga faʻatasi. E faʻapea foʻi i le mea o loʻo i ai le veins patho o loʻo iai se sao tele. E mafai ona avea ma vela o le vemorrhoid poʻo veins varicose.

Tatou taumafai e iloa po o le fea o fualaau faasaina e sili atu. Ua uma ona e iloa le aoga o nei fualaau faasaina ma o latou tau tau.

Metotia e faʻaaoga ai fualaau faasaina

O le fualaau faasaina "Detralex" e faʻaogaina faalua i le aso. O le mea muamua lava o le capsule e tatau ona i le ogatotonu o le aso. E sili le inu i fualaau taumafa ao 'ai. O le fua lona lua e tatau ona faia i le afiafi. E mafai ona e faia lenei mea i le 'aiga o le afiafi. Afai e togafitia le afaina, ona tatau lea ona e inuina le fualaau faasaina laitiiti. I le tele o taimi ma le faʻamalosia, e fautuaina e ave le 6 capsules i le aso. I lenei tulaga, e mafai ona e vaevaeina se togafitiga faafomaʻi i ni atopaʻu. A maeʻa le 4-5 aso, pe a iai se toomaga, e tatau ona faʻaaoga vailaʻau 3 pulu i le aso. O sea fuafuaga e fautuaina e tausisia mo le isi 3-4 aso.

O le uiga o le "Phipodia" e pei ona taua i lalo. I le taeao i le taumafataga o le taeao, e tatau ona e inu i le tasi pusa. A maeʻa lena, e le toe faʻaaogaina le fualaau faasaina i le aso. I le togafitiga o lapopoʻa lapoa, o le fualaau o aso taʻitasi o le fualaau faasaina e 2-3 capsules. E tatau ona mulimulitaʻia lenei fuafuaga mo le vaiaso e tasi. A maeʻa lena, e tasi le laulau e faʻaaoga i le aso mo le lua masina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tagofia o fualaau faasaina "Phipodia" e sili atu ona faigofie, ae o le togafitiga e umi atu.

Faaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma aʻo susu susu

O le a se mea e mafai ona fai e uiga i le aʻafiaga o fualaau oona i le pepe ma le pepe fou? O le tasi ma isi vailaau e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le fafaga faanatura. E leai lava se faʻamatalaga manino i luga o le aafiaga o le oloa i luga o le maualuga o le susu susu. Ae ui i lea, sa maua e saienitisi o le mea galue malosi e ulu i le toto ma ulufale atu i le susu susu.

A oʻo mai i veins varicose i le maʻitaga, e fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o Phlebodia. E mafua mai i le mea moni e leai se faʻamaumauga saʻo i le faʻaaogaina o Detralex i lenei vaitau. Ae ui i lea, ona o le mea moni o le vailaʻau e fou, e tele fomaʻi e le o faʻatonuina, ae sili e manaʻo e fautuaina ni analogues.

Aotelega ma se faaiuga puupuu

Mai i nei mea, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina nei fualaau. O le uiga o le "Phipodia" e faigofie tele ona faʻaaoga. E sili atu ona vave galue ma sili atu ona alu malie mai le tino.O le mafuaaga lena e mafai ai ona tatou fai atu e uiga i le sili atu ona lelei o le fualaau faasaina.

O le vailaʻau "Detralex" e tatau ona itiiti ifo le taimi. Mai lenei mea e mafai ona tatou faʻapea atu o togafitiga o le a taugofie se taugofie. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua sili atu ona faamaonia nai lo lona tulaga fou.

Afai e te leʻi filifilia se vailaʻau e inu, ona tatau lea ona e faʻatalanoa se fomaʻi. I tulaga taʻitasi, e filifilia e le faʻalapotopotoga o le vailaau taʻitasi se auala i le tagata gasegase ma o latou togafitiga faʻaleleia. Aua le faatonuina nei fualaau mo oe lava ia. Faafofoga i le fomaʻi ma ia ola maloloina!

Tuua Lau Faamatalaga