Paʻu peleti: iloiloga o fomaʻi, o le a le mea o loʻo faʻatatau i le vailaʻau? Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

Mo nisi mafuaʻaga, o le tele o vailaʻau i le fale e faʻaauau pea ona tuputupu ae, e le itiiti ifo i le faʻasolosolo faʻasologa. I le taimi muamua, e tasi le atigipusa, ona tasi lea o pusa, ma o lea ua i ai se pusa lautele e aoina mai ma se pusa Fesoasoani Fesoasoani. O le Hermitage o loʻo i le vaega lona lua. O le tele lava o taimi, e fesoasoani i le mea e sese ai meaʻai, e sili atu le le oʻo i le faʻafitauli pe a uma ona 'ai i se taumafataga tele ma le leaga, ae muamua - i le 10-15 minute, ina ia mafai ai ona solo le gelatin o le capsule. o le Pancreatinum lava ia o se lauiloa lauiloa ma le taugofie, ae o Hermital e sili atu ona malosi, o le enzyme content is higher in a given dosage of 10,000 units, o le fualaau e tatau ona "pediatric" mo le leai o ni tagata gasegase. E le gata i lea, o le eseesega o loʻo i ai i le fomaʻi, o Hermital o loʻo i ai microtablets o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se paʻu palau , o le a vave ona faʻasalalau ma amata ona galue. E iai ana analogues, e le pei o Pancreatin, ae o kopi faʻamaonia, o le mea lava e tasi, o le ituaiga lava e faʻasaoloto ai - o Mikrazim ma Creon. Ou te le iloa pe o fea oi latou o le muamua, o se tasi na kopiina ma se tasi, o nisi taimi i falemaʻi latou te le talanoa e uiga i Hermitage, ma o nisi taimi e le na o le pau lava le eseesega i le va o Creon, Mikrasim ma Hermitage e na o le tau, Hermitage, pe afai e te faitauina le tau o le afifiina,

Mo nisi mafuaʻaga, o le tele o vailaʻau i le fale e faʻaauau pea ona tuputupu ae, e le itiiti ifo i le faʻasolosolo faʻasologa. I le taimi muamua, e tasi le atigipusa, ona tasi lea o pusa, ma o lea ua i ai se pusa lautele e aoina mai ma se pusa Fesoasoani Fesoasoani. O le Hermitage o loʻo i le vaega lona lua. O le tele lava o taimi, e fesoasoani i le mea e sese ai meaʻai, e sili atu le le oʻo i le faʻafitauli pe a uma ona 'ai i se taumafataga tele ma le leaga, ae muamua - i le 10-15 minute, ina ia mafai ai ona solo le gelatin o le capsule. o le Pancreatinum lava ia o se lauiloa lauiloa ma le taugofie, ae o Hermitage e sili atu le mamana, o le enzyme content is higher in a given dose of 10,000 units, o le fualaau e tatau ona avea ma "fanau" mo ni tagata leai ni aʻa. E le gata i lea, o le eseesega o loo i ai i le fomaʻi, Hermital - microtablets o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se paʻu palau, o le a faʻavavevave ona faʻasaʻoina. ma amata ona galue. O loʻo i ai i le Hermital ana faʻalogona, e le pei o Pancreatin, ae o kopi atoatoa, o le mea lava e tasi, o le ituaiga o faʻamalolo - o sauniuniga ia Mikrasim ma Creon. Ou te le iloa pe o fea oi latou o le muamua, o se tasi na kopiina ma se tasi, o nisi taimi i falemaʻi latou te le talanoa e uiga i Hermitage, ma o nisi taimi e le na o le pau lava le eseesega i le va o Creon, Mikrasim ma Hermitage e na o le tau, Hermitage, pe afai e te faitauina le tau o le afifiina,

I le tasi aso lelei, na amata ai faafitauli o le manava, vomiting, tiga matautia, manava manava, o meaai e le o afaina uma lava, muamua lava le mafaufau, o le mea masani na aofia ai i totonu o le meaai, leai se mea na fesoasoani ma alu pea i le fomaʻii le maea ai o suʻega, o le gastroenterologist na gasegase gastritis , na faatonuina se fuainumera o fualaau faasaina lea e aofia ai Hermitage 25000ed. Na fai mai le fomai e inu i meaai, vave ona alu ma faatau mai pe a uma ona ave, na foliga mai i lena taimi e 20 papatusi e sili atu i le 300 rubles sa taugata tele, AUA! Ina ua uma ona ave ni fualaau aina i meaai, sa ou lagona le lelei, e leai ni fualaau na fesoasoani ia te aʻu, ma e oo lava i le pancreatin masani, e ui lava o lenei foi o le pancreatin) Na ou taumafa i se mea mamafa, ma vave ona ou lagona le le fiafia, sa ou inuina le pulu ma mulimuli ane.

I le tasi aso lelei, na amata ai faafitauli o le manava, vomiting, tiga matautia, manava manava, o meaai e le o afaina uma lava, muamua lava le mafaufau, o le mea masani na aofia ai i totonu o le meaai, leai se mea na fesoasoani ma alu pea i le fomaʻii le maea ai o suʻega, o le gastroenterologist na gasegase gastritis , na faatonuina se fuainumera o fualaau faasaina lea e aofia ai Hermitage 25000ed. Na fai mai le fomai e inu i meaai, vave ona alu ma faatau mai pe a uma ona ave, na foliga mai i lena taimi e 20 papatusi e sili atu i le 300 rubles sa taugata tele, AUA! Ina ua uma ona ave ni fualaau aina i meaai, sa ou lagona le lelei, e leai ni fualaau na fesoasoani ia te aʻu, ma e oo lava i le pancreatin masani, e ui lava o lenei foi o le pancreatin) Na ou taumafa i se mea mamafa, ma vave ona ou lagona le le fiafia, sa ou inuina le pulu ma mulimuli ane.

Talofa tagata uma! O laʻu tama laitiiti na i ai ni faafitauli i le alu i le faletaele, ma na muai saunia e le fomai se meaʻai mo i matou ma fautuaina glycerin suppositories, na ou tusia e uiga ia i latou muamua Glycerin suppositories mo Farmina tamaiti, ae o le mataupu e lei faaauau pea. Na talosagaina matou e faia se auʻiliʻiliga - o se paʻu fua, ma o se taunuuga o lea mea, na faatonuina ai i matou vailaʻau e pei o vailaʻau e faʻaleleia ai otaota, e aofia ai enzymes - o le filifiliga Creon, Hermitage poʻo Pangrol (10,000). I totonu o le fale talavai, na ou faatauina ai Hermital, 50 capsules mo na o le matou vasega: O le tau o pusa o le 50 pcs 200 UAH (e tusa ma le 500 rubles), atunuu na afua mai: Siamani. Mo tausaga e lua o laʻu tama, o le fualaau na faatonuina le afa o le pusa 3 taimi se aso, faaopoopo i meaai, ae na o loʻu tuuina atu o se sipuni. O le fagu e pei o lenei: I totonu o ia pusa: Gave. E tatau foi ona ou faitauina le tamaitiiti e pei ona tatau ai mo le 2 vaiaso, ma i le amataga o togafitiga na ou tuuina atu ai le faailoga tutusa - Sasha Prema (e uiga ia te ia laʻu toe iloiloga mulimuli). Na matou faaauau pea le taumafataga. Ma o mea uma lava i totonu o le faʻalavelave na maua ai se taunuuga. Ou te fautuaina, ae na o le maea o feutagaiga ma le tofiaina o se fomaʻi!

Talofa tagata uma! O laʻu tama laitiiti na i ai ni faafitauli i le alu i le faletaele, ma na muai saunia e le fomai se meaʻai mo i matou ma fautuaina glycerin suppositories, na ou tusia e uiga ia i latou muamua Glycerin suppositories mo Farmina tamaiti, ae o le mataupu e lei faaauau pea. Na talosagaina matou e faia se auʻiliʻiliga - o se paʻu fua, ma o se taunuuga o lea mea, na faatonuina ai i matou vailaʻau e pei o vailaʻau e faʻaleleia ai otaota, e aofia ai enzymes - o le filifiliga Creon, Hermitage poʻo Pangrol (10,000). I totonu o le fale talavai, na ou faatauina ai Hermital, 50 capsules mo na o le matou vasega: O le tau o pusa o le 50 pcs 200 UAH (e tusa ma le 500 rubles), atunuu na afua mai: Siamani. Mo tausaga e lua o laʻu tama, o le fualaau na faatonuina le afa o le pusa 3 taimi se aso, faaopoopo i meaai, ae na o loʻu tuuina atu o se sipuni. O le fagu e foliga faapenei: I totonu o pusa: Na ou avatu i le tamaititi le tatau mo le 2 vaiaso, ma i le amataga o togafitiga na ou tuuina atu ai le faailoga tutusa - Sasha Prema (e uiga ia te ia laʻu toe iloiloga mulimuli). Na matou faaauau pea le taumafataga. Ma o mea uma lava i totonu o le faʻalavelave na maua ai se taunuuga. Ou te fautuaina, ae na o le maea o feutagaiga ma le tofiaina o se fomaʻi!

Le aso lelei, au faitau faitau pele ma malolo o le upega tafaʻi o Otzovik! Ina ia faʻamaonia le galuega a le pancreas ma le gastrointestinal tract, na faʻataʻitaʻi mai ai e le gastroenterologist ia te aʻu le vailaʻau Hermital 10,000 iunite. O le pancreatin, creon, mezim, panzinorm, naʻo le tau e sili atu nai lo le pancreatin. Ae faʻapea foʻi i tulaga o le lelei, Hermitage, na fai mai le fomai, fesoasoani sili atu nai lo le pancreatin, o lea na faatonuina ai e le fomai. Masalo o tekinolosi mo le saunia o vailaau e ese. Ae ina ua uma ona inu se masina atoa, ou te lei lagonaina se faaleleia atili. O le pancreatin tutusa na faia i le auala lava e tasi. O le isi taimi, atonu o le a ou faatauina le pancreatin. I le taimi muamua na ou aveina se fuataga o le 25,000 iunite mo le 2 vaiaso, ona 2 vaiaso lea o le 10,000 iunite. O lea na faatonuina ai e le fomai. O le afifi o loʻo aofia ai le 50 capsule, e foliga mai e tele, ae a e mafaufau i ai,. Afai e te manaʻo e faitau mea e inu ai i le 6 taimi i le aso, ona faʻauʻu loa lea, ma o le tau e maualuga, 345 rubles i le pusa. O le mea lea, mo le masina, e le lava ni ato se tolu. E le aoga, talu ai o lenei togafitiga ua tuʻufaʻatasia ma isi vailaau. O capitole faʻapitoa e aofia ai enzymes pancreatic (lipase, amylase ma protease) ma saofagā i le lelei o le 'aina o meaai. O nei enzymes e maua mai i le puaa o le pancreas enzymes, ma o le auiliiliina o faatonuga mo le faaaogaina o lenei vailaau faasaina. Na foliga mai ia te au ou te leʻi matauina ni eseesega taua. I soo se tulaga, faalogo i fautuaga a fomaʻi ma faalogo i lou tino. Ou te moomoo ia lelei lou soifua maloloina ma faafetai mo lou gauai atu!

Le aso lelei, au faitau faitau pele ma malolo o le upega tafaʻi o Otzovik! Ina ia faʻamaonia le galuega a le pancreas ma le gastrointestinal tract, na faʻataʻitaʻi mai ai e le gastroenterologist ia te aʻu le vailaʻau Hermital 10,000 iunite. O le pancreatin, creon, mezim, panzinorm, naʻo le tau e sili atu nai lo le pancreatin. Ae faʻapea foʻi i tulaga o le lelei, Hermitage, na fai mai le fomai, fesoasoani sili atu nai lo le pancreatin, o lea na faatonuina ai e le fomai. Masalo o tekinolosi mo le saunia o vailaau e ese. Ae ina ua uma ona inu se masina atoa, ou te lei lagonaina se faaleleia atili. O le pancreatin tutusa na faia i le auala lava e tasi. O le isi taimi, atonu o le a ou faatauina le pancreatin. I le taimi muamua na ou aveina se fuataga o le 25,000 iunite mo le 2 vaiaso, ona 2 vaiaso lea o le 10,000 iunite. O lea na faatonuina ai e le fomai. E 50 capsules i totonu o le afifi, e foliga mai e tele, ae a e manatu e tatau ona e inu i le 6 taimi i le aso, e vave ona maeʻa, ma o le tau e maualuga, 345 rubles i le pusa. O le mea lea, mo le masina, e le lava ni ato se tolu. E le aoga, talu ai o lenei togafitiga ua tuʻufaʻatasia ma isi vailaau. O capitole faʻapitoa e aofia ai enzymes pancreatic (lipase, amylase ma protease) ma saofagā i le lelei o le 'aina o meaai. O nei enzymes e maua mai i le puaa o le pancreas enzymes, ma o le auiliiliina o faatonuga mo le faaaogaina o lenei vailaau faasaina. Na foliga mai ia te au ou te leʻi matauina ni eseesega taua. I soo se tulaga, faalogo i fautuaga a fomaʻi ma faalogo i lou tino. Ou te moomoo ia lelei lou soifua maloloina ma faafetai mo lou gauai atu!

Talofa, au uo pele ma au faitau i laʻu iloiloga! Ou te fiafia e faafeiloaia outou uma i laʻu itulau i Otzovik! I le taimi o se suesuega talu ai nei i le Medsi Clinic, lea na ou maua ai se inisiua ole inisiua mo le sili atu ma le 5 tausaga, ina ua uma ona ou pasia se suʻega toto toto, na ou iloa ai o laʻu cholesterol o loo i le pito i luga. Leai, ao iai i totonu ma e laʻititi ifo maualalo ifo nai lo le maualuga o le tulaga faatagaina, ae peitai, e pei ona fai mai le fomai, e mafai e se tasi ona inu se mea e faaitiitia ai sina mea laitiiti. I lenei tulaga, na faatonuina ai au e le fomai i capitol Hermital. Latou te faia mo le le lava o le palacreatic enzymes, faʻafaigofie le faʻaogaina o otaota. O capsules e tolu ituaiga: 10,000 iunite, 25 afe ma le 36,000 iunite. Talu ai e leai ni ou faafitauli matuia ma le pancreas (ttt), t. faitau atili e uiga ia te aʻu le mea sili ona maualalo o ia lava na faatonuina. E 20 capsules i totonu o se afifi. E tatau ona e aveina i le 2 fasi vaega i le aso, o le mea lea e naʻo le 10 aso le afifi. Ae peitai, e i ai, peitaʻi, o ato o le 50 capsules, ae na ou filifili e faatau aʻu lava 20 capsules, aua ou te le mautinoa pe o le a iai ni aʻafiaga i le itu lua. E leai se faafitauli e faʻaaogaina ai i latou uma. O faʻamatalaga auiliili ma auiliiliga o loʻo faʻapipiʻiina foi i totonu o le atigipusa mo faʻamatalaga mo le faʻaogaina, o loʻo i ai nisi oi latou - faʻaleleia o le 'ainaina o meaai pe a fai o sese sese% (Ou te mafaufau po o ai oi tatou nei "sese"?) - pancreatitis, etc. faʻamaʻi ma isi faʻamaʻi tutusa faʻapea ma mea e le masani ai o le pancreas O aʻafiaga aʻafiaga o loʻo faʻasolosoloina E masani lava - tiga i totonu o le manava Faʻasologa - gaioiga, vili, papū, polokaina O le a se mea e mafai ona ou fai atu ai. O loʻu faʻaogaina o capitles Hermital na mafua ai ona aʻafia le itu i le tulaga o le faʻamalosi. Ina ua uma ona ou aveina 20 capsules na ou pasia se iloiloga lona lua. E mafai ona matou fai atu o laʻu cholesterol e tumau i le tulaga lava e tasi. Na ofo mai e le fomai e faaauau pea ona tago i lenei vailaau, ae sa ou musu, ona o le i ai o se lagona e mafua ai lenei faafitauli ona o se itu, ma o lea na le fiafia ai. O le mea lea, ou te "fusifusia" ma Hermitage. E le gata i lea, na ou faitau talu ai nei o le faateleina o le cholesterol i tamaitai e 50 tausaga o se masani masani o le tino i suiga eseese o le hormonal ma le physiological. O le mea lea, o le a ou le nofo i luga o se meaai, o le a ou le teena mea e teu ai ma tuu le cholesterol ma malelemo! se mea e pei o lenei) Ou te moomoo ia lelei lou soifua maloloina ma faafetai mo lou gauai atu i laʻu iloiloga

Talofa, au uo pele ma au faitau i laʻu iloiloga! Ou te fiafia e faafeiloaia outou uma i laʻu itulau i Otzovik! I le taimi o se suesuega talu ai nei i le Medsi Clinic, lea na ou maua ai se inisiua ole inisiua mo le sili atu ma le 5 tausaga, ina ua uma ona ou pasia se suʻega toto toto, na ou iloa ai o laʻu cholesterol o loo i le pito i luga. Leai, ao iai i totonu ma e laʻititi ifo maualalo ifo nai lo le maualuga o le tulaga faatagaina, ae peitai, e pei ona fai mai le fomai, e mafai e se tasi ona inu se mea e faaitiitia ai sina mea laitiiti. I lenei tulaga, na faatonuina ai au e le fomai i capitol Hermital. Latou te faia mo le le lava o le palacreatic enzymes, faʻafaigofie le faʻaogaina o otaota. O capsules e tolu ituaiga: 10,000 iunite, 25 afe ma le 36,000 iunite. Talu ai ona e leai ni ou faafitauli ogaoga ma le pancreas (TTT), na faatonuina aʻu i le fua pito sili ona maualalo o aʻu. E 20 capsules i totonu o se afifi. E tatau ona e aveina i le 2 fasi vaega i le aso, o le mea lea e naʻo le 10 aso le afifi. Ae peitai, e i ai, peitaʻi, o ato o le 50 capsules, ae na ou filifili e faatau aʻu lava 20 capsules, aua ou te le mautinoa pe o le a iai ni aʻafiaga i le itu lua. E leai se faafitauli e faʻaaogaina ai i latou uma. O faʻamatalaga auiliili ma auiliiliga o loʻo faʻapipiʻiina foi i totonu o le atigipusa mo faʻamatalaga mo le faʻaogaina, o loʻo i ai nisi oi latou - faʻaleleia o le 'ainaina o meaai pe a fai o sese sese% (Ou te mafaufau po o ai oi tatou nei "sese"?) - pancreatitis, etc. faʻamaʻi ma isi faʻamaʻi tutusa faʻapea ma mea e le masani ai o le pancreas O aʻafiaga aʻafiaga o loʻo faʻasolosoloina E masani lava - tiga i totonu o le manava Faʻasologa - gaioiga, vili, papū, polokaina O le a se mea e mafai ona ou fai atu ai. O loʻu faʻaogaina o capitles Hermital na mafua ai ona aʻafia le itu i le tulaga o le faʻamalosi. Ina ua uma ona ou aveina 20 capsules na ou pasia se iloiloga lona lua. E mafai ona matou fai atu o laʻu cholesterol e tumau i le tulaga lava e tasi. Na ofo mai e le fomai e faaauau pea ona tago i lenei vailaau, ae sa ou musu, ona o le i ai o se tulaga masani e maua ai lenei faafitauli e avea o se itu itu, ma o lea na le fiafia ai. O le mea lea, ou te "fusifusia" ma Hermitage. E le gata i lea, na ou faitau talu ai nei o le faateleina o le cholesterol i tamaitai e 50 tausaga o se masani masani o le tino i suiga eseese o le hormonal ma le physiological. O le mea lea, o le a ou le nofo i luga o se meaai, o le a ou le teena mea e teu ai ma tuu le cholesterol ma malelemo! se mea e pei o lenei) Ou te moomoo ia lelei lou soifua maloloina ma faafetai mo lou gauai atu i laʻu iloiloga

Lisi o analogues

Faʻalogo lelei! O le lisi o loʻo aofia ai upu tutusa mo Hermitage ma se foliga tali tutusa, o lea e mafai ai ona e filifilia le suiga o oe lava, ia e manatu i le fomaʻi ma le fualaau o vailaʻau na faatonuina e le fomaʻi. Tuuina atu le fiafiaga i gaosi oloa mai Amerika, Iapani, Europa i Sisifo, faapea foi ma kamupani iloga mai Europa i Sasae: Krka, Gideon Richter, Actavis, Aegis, Lek, Hexal, Teva, Zentiva.

Faiga faʻapolopolo (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
Aiga
Caps 10t.ED N20 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)169.30
Caps 25t.ED N20 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)373.90
Caps 10t.ED N50 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)374.50
36000ED Numera 20 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)495.80
25000ED No. 50 pulou (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)723.20
Biosim
Leai 90 pulou Vitaline (VITALINE (USA)1976
(pr - i Vitaline) (faʻamaʻi-inflammatory ma immunomodulatory effects) Biozime 90 papa (VITALINE (USA)2200
(pr - i Vitaline) (faʻaaogaina o le inflammatory ma le immunomodulating) Biozime No. 90 tab (VITALINE (USA)2570
Gastenorm malosi
Nu. 20 itu p / c.o. (Rusan Pharma Ltd. (Initia)76.10
Gastenorm malosi 10000
Creon
10000ME capsule 150mg N20 (SOLVAY PHARMAC. GmbH (Siamani)281
10000ME Numera 20 pulou i / r. 9400298
10000ME Meafale 150mg N20 (Abbott Products GmbH (Siamani)316.50
25000ME capsule 300mg N20 (SOLVAY PHARMAC. GmbH (Siamani)557.50
25000ME Numera 20 pulou i / r. 9387589
25000ME Caps 300mg N20 (Abbott Products GmbH (Siamani)631
40000ME pulou N50 (SOLVAY PHARMAC. GmbH (Siamani)1490
40000ME polo laiti 50 (Abbott Products GmbH (Siamani)1740.60
Creon 10000
Capsules of the intestinal solution 10000 ED 20 pcs.308
Creon 25000
Capsules o vailaau oona. 25000 iunite 20 pcs.556
Creon 40,000
Capsules o vailaau oona. 40,000 iunite 50 pcs.1307
Creon Micro
Mezim
20000ED No. 20 tab (Berlin - Hemy AG (Siamani)270
Mezim 20000
Pusa e ufiufi i le pusa - moli, 20 pcs.248
Mezim Forte
Nu. 20 p / o pepa. Berlin - Pharma (Berlin - Hemy AG (Siamani)76
Tausi N20 (Berlin - Hemy AG (Siamani)77
Taʻo N80 (Berlin - Chemie AG (Siamani)296.70
Nu. 80 tab Berlin - Pharma (Berlin - Hemy AG (Siamani)296
Mezim Forte 10000
Quiche pipi mafolafola - fofo fofo, 20 pcs.175
O Meraima
10,000 pulou iunite N20 (Sti - Med - Sorb OJSC (Rusia)252
10,000 pulou iunite N50 (АВВА РУС ОАО (Rusia)459.50
25k.ED pulou N20 (Sti - Med - Sorb OAO (Rusia)462.30
25,000 pulou iunite Nu. 50. 4787 (ABBA RUS OJSC (Rusia)811.60
25,000 pulou iunite N50 (АВВА РУС ОАО (Rusia)817.40
Pangrol 10000
10000ED Nu. 20 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)265.80
Pangrol 25000
25000ED Nu. 20 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)545.40
25000ED Nu. 50 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)1115.10
Pangrol10000
PanziKam
Ua malolo Panzim
Panzinorm 10,000
Panzinorm 10000
Caps N21 (Krka, dd. New place (Slovenia)143.80
Panzinorm faamalosi 20,000
Panzinorm faamalosi 20000
Nu. 10 t / kr.o lugaka KRKA - RUS (Krka, dd New place (Slovenia)123.70
Taʻo N30 Krka (Krka, dd New place (Slovenia)229.90
Taʻo N30 Krka - RUS (Krka, dd. New place (Slovenia)231.70
Pancreasim
Pancreatin
Taʻo 25ED N60 Biosynthesis (Biosynthesis OJSC (Rusia)37.20
40.70
Tapa 30ED N60 (Pharmproekt CJSC (Rusia)42.50
Tausi 25ED N60 Irbit (Irbitsky KhFZ OJSC (Rusia)44.80
100mg Numera 20 i le p / cr.o ABBA (ABBA RUS OJSC (Rusia)44.20
Taʻo N50 (Pharmastandard - Leksredstva OAO (Rusia)45
Lekt tab p / o k.rast. 25ED N60 Tyumen.HFZ gutu (Tyumen HFZ OJSC (Rusia)48.40
Pancreatin
Pancreatin malosi
Pills, 20 pcs.39
Pills, 60 pcs.97
Pancreatin concentrate
PANKREATIN-LEXVM
Pancreatin-LekT
Tapa p / o k.rast. 90mg N60 (Tymen HFZ OJSC (Rusia)43.60
Tapa p / o k.rast. 90mg No. 60 (Tyumen KhFZ OJSC (Rusia)47.20
Pancreatin tablets (tioata e mafai ona fofo) 0.25 g
Pancreatin tablets (soluble in the intestine) 25 iunite
Pancrelipase
Pankrenorm
Pancreotin
Pancreatin
Pancytrate
Penzital
Nu. 20 (Shreya Life Science Pvt. Ltd. (Initia)63
Nu. 80 itulau p / cr.o (Shreya Life Science Pvt. Ltd. (Initia)206.10
Uni Festal
Festal N
Enzistal-P
Tapa n / a N20 (TORRENT (Initia)67

23 tagata asiasi na lipoti mai i le aso le fua faatatau o tupe maua

E faʻafia ona tatau ona ou ave Hermitage?
O le tele o tagata e tali atu e masani ona tago i lenei fualaau faasaina 3 taimi i le aso. O le lipoti o loʻo faʻaalia ai le tele o isi tagata tali mai latou te tagofia lenei fualaau faasaina.

Sui%
3 taimi i le aso1982.6%
2 taimi i le aso313.0%
4 taimi i le aso14.3%

E sefululima tagata asiasi na lipotia lipoti

Sui%
6-10mg533.3%
201-500mg213.3%
11-50mg213.3%
51-100mg213.3%
501mg-1g2

Uiga: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Hermital o se fualaau faasaina lea e totogi ai le le lava o enzymes pancreatic.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le metotia e fai mo le faʻasalagaina o Hermital o capsules ia (capicles): gelatin geltin, oblong, ma se paʻu lanu enaena ma se tino manino, e le lanu, o loʻo i ai i totonu o le capsules ni paʻu vevela e faʻafefiloi ma se ata vali o lanu paʻepaʻe lanu-lanu, e mafai ona taliaina le manogi numera 2, Nu. 0el po o le No. 00 (10, 25 poʻo le 36,000 iunite, i le faasologa) (20, 50 poʻo le 100 capsules i ipu tioata pogisa, i totonu o se atigipusa pepa o le 1).

Gaosiga gaosi i le 1 capsule: pancreatin mai le pancreas puao - 87.28-112.96 (Pene 10,000 10,000), 218.2-282.4 (Upega 25,000 iunite) poʻo le 272.02-316.68 mg (Meli 36,000 ED), e fetaui ma le gaoioiga o le enzyme (e tusa ai ma le European Pharmacopoeia):

  • lipase - 10,000, 25 afe poʻo le 36,000 iunite (vaega faʻatulagaina),
  • amylase - 9,000, 22.5 afe poʻo le 18,000 iunite,
  • puipuigaase - 0.5,000, 1.25,000 poʻo le 1.2,000 iunite.

  • microtablets: microcrystalline cellulose, crospovidone, anhydrous colloidal silicon dioxyide, magnesium stearate,
  • microtablets film revision: simethicone, talc, copolymer o le acyllate ethyl ma le methacrylic acid (1: 1), triethyl citrate,
  • faʻamalosi manu: montan glycol wax,
  • capsule: cap - gelatin, sodium lauryl sulfate, titanium dioxide (E 171), uila uila ma le uʻamea uʻamea (E 172), case - sodium lauryl sulfate, gelatin.

Pharmacodynamics

O le Hermital o se tasi lea o sauniuniga o le enzyme o meaʻai e maua ai le le atoatoa o enzymes pancreatic. E iai lona lipolytic, amylolytic ma le proteolytic.

O le tuufaatasiga o Hermital e aofia ai microgatsiga e faʻasaga i aʻafiaga o le sua oona, o loʻo aofia ai le tino o le pancreatin, lea e maua mai le pancreas o se puaa.

O enzymes o loʻo aofia i le sauniuni (chymotrypsin, lipase, trypsin, alpha-amylase) e faʻaleleia ai le tulaga o le tino o meaʻai, faʻateleina le vaevaeina o gaʻo i mea gaʻo ma glycerol, protein i amino acids, sarch i monosaccharides ma dextrins. Faʻaaogāina meaʻai e ala i panicreatic enzymes e faʻapipiʻiina i totonu o le inumaga pe tuusaʻo poʻo le maeʻa ona faʻamaʻoina e ni enzymes o le iniseti.

Pharmacokinetics

O le ituaiga o Hermital e maua ai le faʻamaga atoa i totonu o le manava o le gasegase o le fuamalie o le suamalie mai le kapisi, ona sosoo ai lea ma a latou mea faʻafefiloi ma mea o loʻo i totonu o le intestinal ma le chyme ma le vave faʻasaʻoina o enzymes mai microtablets i le duodenum.

E le o aʻafia le toto i le pancreatic enzymes. Latou, e pei o proteins, e le o gaioiga ma faʻamaʻi i totonu o le inumaga e le proteolysis ma le autolysis.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • sese i meaʻai (ina ia faʻaleleia ai le 'ainaina o meaai ma galuega masani o le gastrointestinal tract),
  • fomaʻi faʻasolosolo mo le exocrine le atoatoa gasegase, e aofia ai le pancreatitis chronic, cystic fibrosis, pancreatectomy, kanesa pancreatic, faʻalavelave pipisi e fesoʻotaʻi ma neoplasms (e aofia ai le faʻalavelaveina o le pele masani, pancreatic ducts), Schwachman-Diamond syndrome, state meaai paleni ma osofaiga a le tino pancreatitis,
  • E le gata i lea, o le mea lea, o le a le mafai ona e faia se mea e fai?

Faatonuga mo le faʻaogaina o le Umi: auala ma metotia

E tusa ai ma faatonuga, o le Hermitage e faanenefoina i le taimi o taumafataga, solo i le vai (suavai, sua) i se voluma tetele (pe tusa ma le 200 ml).

O capsules e tatau ona foloina atoatoa. I mea e faigata ona foloina, e mafai ona tatala ma o mea e aofia ai meaʻai i le vai ma se tofo oona (pH 5.5 e oʻo atu ai i le faʻaumatia o le membrane, lea e puipuia ai i latou mai aʻafiaga o le suka, lea e mafua ai le vave tuʻuina atu o enzymes i le vavau o le waha ma, o se taunuuga, mucous membranes ma faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina.

O le fualaau e tatau ona filifilia e le fomaʻi taʻitasi e faʻalagolago i le ogaoga o le maʻi ma meaʻai. O le faʻatulagaina o loʻo faʻatinoina i tulaga o vaega o le lipase.

I tagata gasegase i le cystic fibrosis, o le fuataga e fuafuaina e faalagolago i le mamafa. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 4 tausaga, i le amataga o le togafitiga, e tatau ona 1 le 1,000 iunite lipase / kg mo taumafataga taitasi, mo tagata matutua ma tamaiti mai le 4 tausaga - 500 lipase units / kg.

O le fuataga e fuafuaina e faalagolago i le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi, tausia o se tulaga paleni talafeagai ma tulaga o le mataituina o le steatorrhea. I le tele o tulaga, e tatau ona i ai le ≤ 10,000 lipase iunite / kg i le aso poʻo le 4 afe lipase iunite / g o le gaʻo gaʻo.

O le fua fautuaina i le taimi o taumafataga i isi tulaga faʻatasi ai ma le le atoatoa o le panocreatic exocrine o le 1 capsule o Hermital 36,000 iunite, poʻo 1-2 capsule o Hermital 25,000 iunite, poʻo le 2-4 capsules o Hermital 10 mano iunite.

I mataupu o manaʻoga, e mafai ona faʻaopopo se tasi o fua (e tatau ona faia i lalo ole vaavaaiga faafomai). O le maualuga o aso taitasi o le 15-20,000 lipase units / kg. O le togafitiga e tatau ona faia e faasaga i le talaaga o le taumafa malosi.

E tatau i fanau ona ave Hermitage e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Faʻasologa o foliga

Totogi 10,000 PIECES: O le tasi capsule e iai mea e gaosi ai le suavai e aofia ai le 87.28 - 112.96 mg o le pancreatin mai le puaa fafaga, e tutusa ma le lipase gaoioiga e 10,000 PIECES, amylase 9,000 PIECES. puipuigaase 500 PIECES (e tusa ai ma le European Pharmacopoeia).

Fua o le 25,000 PIECES: O le tasi capsule e maua ai le suamalie o fualaau suamalie e aofia ai le 218.2 - 282.4 mg o le pancreatin puaa mai le pancreas, e tutusa ma le gaoioiga o lipase 25 000 PIECES, amylase 22 500 PIECES, protease 1 250 PIECES (e tusa ai ma le European Pharmacopoeia) .

E tusa ma le gaoioiga o le lipase 36,000 iunite, amylase 18,000 iunite, protease 1,200 iunite (e tusa ai ma le European Pharmacopoeia) o loʻo i ai le tasi capsule e maua ai le fualaau suamalie o le suavai e 272.02 - 316.68 mg o pancreatin mai le pancreas o le puaa, .

O tagata e mauaina: microcrystalline cellulose, crospovidone, colloidal anhydrous silicon dioxyide, magnesium stearate, film microtablets film: methacrylic acid-ethyl acrylate copolymer (1: 1), ethyl citrate, talc, simethicone, polishing agent: montan-glycol wax. O le ufiufi capsule: gelatin, uila uʻamea (E 172), uʻamea uʻamea (E 172), dioxide (E 171), sodium lauryl sulfate, tino capsule: gelatin, sodium lauryl sulfate.

Faʻaogaina o le 10,000 iunite:

O le kapilivili o le gelatin i luga o le mamafa e 2 i le lapopoa, o le paʻu lanu enaena, le lanu lanu lanu. O mea o loʻo i totonu o le capsule: faʻapipiʻi lanu mūmū mūmū eletise eletise, ata gaosi o microtablets.

Faʻaogaina o le 25,000 iunite:

Gelatin alumagala maualuga, tele Numera 0 el, lanu paʻu enaena, le lamolemole le tino. O mea o loʻo i totonu o le capsule: faʻapipiʻi lanu mūmū mūmū eletise eletise, ata gaosi o microtablets.

Faʻaogaina o le 36,000 iunite:

Gelatin alumagala maualuga, size 00, lanu paʻu enaena, le lanu lanu lanu. O mea o loʻo i totonu o le capsule: faʻapipiʻi lanu mūmū mūmū eletise eletise, ata gaosi o microtablets.

Ma le faʻaeteete

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina Hermital® i le taimi o le maitaga ma le lactation e mafai ona faia pe a uma ona iloilo ma le totoa le fua faatatau o faamanuiaga mo le tina ma ono lamatia ai le pepe po o le pepe. Ona o le vaivai o le tino o le pancreatin, o se aafiaga le lelei i le tino o le tina, faapea foi le pepe ma le pepe, e le o faamoemoeina.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau e faalagolago i le mamafa o le tino ma e tatau ona i ai i le amataga o togafitiga 1000 lipase units / kg mo taumafataga mo tamaiti ei lalo ifo o le fa tausaga ma 500 lipase iunite / kg i le taimi o se taumafataga mo tamaiti e sili atu i le fa tausaga ma matutua.

O le fualaau e tatau ona fuafua e fuafua i le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi, o taunuuga o le mataituina o le steatorrhea ma le faatumauina o se tulaga paleni talafeagai. I le tele o tagata gasegase, o le fualaau e tatau ona itiiti ifo nai lo le sili atu i le 10,000 iunite lipase / kg le mamafa o le tino i aso taitasi poʻo le 4,000 lipase units / g fuʻu gaʻo.

Isi tulaga e fesoʻotaʻi ma le le atoatoa o le panocreatic exocrine

O le fua fautuaina ole 2-4 capsules o le Hermital® 10 000 iunite, poo 1-2 capsules o le Hermital® 25,000 iunite, poo le 1 capsule o le Hermital® 36,000 iunite i taimi taʻitasi taumafataga. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fualaau. E tatau ona i lalo ifo o le vaavaaiga a se fomaʻi le fua o le fualaau. Aua nei sili atu i aso taitasi o enzymes i le va o 15-20,000 lipase iunite i le kilokalama o le mamafa o le tino. O le togafitiga e tatau ona faia e faasaga i le talaaga o le taumafa malosi.

I tamaiti, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Faʻamataʻuga itu

Faamai o le gasegase

E masani lava (? 1/10): tiga i totonu o le manava.

O le tele o taimi (? 1/100, 5.5 e tau atu ai i le faaleagaina o la latou membrane, lea e puipuia ai mai le gaioiga o le suka gaosia ai le suamalie.) E mafai ona mafua ai le vave faasaʻoina o le enzymes i le vavau, o le faʻaitiitia o le lelei ma le faʻaleagaina o le mucous membranes.

O le fualaau e faalagolago i le mamafa o le tino ma e tatau ona i ai i le amataga o togafitiga 1000 lipase units / kg mo taumafataga mo tamaiti ei lalo o le 4 tausaga ma le 500 lipase units / kg i le taimi o se taumafataga mo tamaiti e sili atu i le 4 tausaga ma tagata matutua.

O le fualaau e tatau ona fuafua e fuafua i le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi, o taunuuga o le mataituina o le steatorrhea ma le faatumauina o se tulaga paleni talafeagai. I le tele o tagata gasegase, o le fualaau e tatau ona itiiti ifo nai lo le sili atu i le 10,000 iunite lipase / kg le mamafa o le tino i aso taitasi poʻo le 4,000 lipase units / g fuʻu gaʻo.

Isi tulaga e fesoʻotaʻi ma le le atoatoa o le panocreatic exocrine

Ole fua fautuaina ole 2-4 pulou. le fualaau faasaina Hermital ® 10,000 iunite, poo 1-2 pulou. le vailaau Hermital ® 25,000 iunite, poʻo le 1 pulou. Hermital ® 36,000 iunite i taimi taʻitasi taumafataga. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fualaau. O le faateleina o le fualaau e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Aua nei sili atu i aso taitasi o enzymes i le va o 15-20,000 lipase iunite i le kilokalama o le mamafa o le tino. O le togafitiga e tatau ona faia e faasaga i le talaaga o le taumafa malosi.

Oloa: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Faʻaaogaina le 10,000 iunite sikula 20 pcs.

HERMITAL 10000ED 20 pcs. capsules

Paʻu o loʻo i ai. 10,000 iunite n20

Lauga o le 10000ED Numera 20

Faʻaaogaina le 25,000 iunite capsules 20 pcs.

HERMITAL 25000ED 20 pcs. capsules

Faʻaaogaina le 36,000 iunite capsules 20 pcs.

Umi 25,000 iunite 20 pulou

HERMITAL 10000ED 50 pcs. capsules

Faʻaaogaina le 10,000 sene sikula 50 pcs.

Hermital 25000ED pulou Numera 20

HERMITAL 36000ED 20 pcs. capsules

Faʻaaogaina le 25,000 iunite sikula 50 pcs.

HERMITAL 25000ED 50 pcs. capsules

O le 25,000 iunite 50 pulou

Hermital 25000ED polo No 50

Faʻaaogaina le 36,000 iunite capsules 50 pcs.

HERMITAL 36000ED 50 pcs. capsules

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia le faʻafesoʻotai i faʻamaʻi o le mafaufau. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina.O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

O le taʻiala o gaioiga ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o Hermital

O fualaau faʻamaʻi e fesoasoani e faʻaogaina ai mo le leai o ni pisapisaʻi palacreatic. O le mea autu o le pancreatin. O lona taʻiala o le gaioiga e mafua ona o le maeʻa o le vaivai o le enzyme. O le vailaau faʻatasi e maua ai le lipolytic, amylolytic ma le proteolytic.

I le faaopoopo atu i le pancreatitis, amylase, chymotrypsin, lipase ma trypsin o loʻo aofia i totonu o le vailaʻau. Latou te saofagā i le faʻamalosia o le faʻaaogaina o le maso i gaʻo ma gathrins. O le gaʻo ua faʻauʻuina i le setete o le kulimi ma le glycerol, ma vaega o le protein i le maualuga o amino acids.

Capsules faʻasolosolo le faʻaogaina o meaʻai, faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract. Trypsin e maua ai se mea faʻapitoa, fesoasoani e taofia le gaosiga o lona lava vai inu.

O vaega o le enzyme e faʻasaʻo faʻapitoa i totonu o le togafiti laiti, naʻo totonu o se siosiomaga maʻaleʻale. O le pusa lapisi e puipuia ai le vave faasaolotoina o mea aoga i lalo o le malosi malosi o le sua oona.

O le Hermital e maua ai se faʻaititia o le avega i luga o le pancreas, faʻaleleia le faʻapalaina o meaai, faʻamalo le afaina ona o le faʻamautuina o le faʻalaumalie. E afa itula pe a uma le talosaga, o le maualuga o le enzymone e taua.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • O le le atoatoa o le pancreatic Exocrine.
  • Taimi masani o pancreatitis.
  • Faʻailogaina o le natura e le afaina.
  • Dyspeptic disorders.
  • Faʻasalaga le faʻamaonia.
  • Cystic fibrosis.
  • A maeʻa le chemotherapy.
  • A maeʻa le pancreatectomy.

E fautuaina le inu o le capsules i tua o le solia o le fualaau oona pe a uma le taotoga i luga o le inumaga laiti po o le vavalalata o le manava.

E mafai ona ave faʻatasi ma le le atoatoa o le tino (ola faʻasolosolo), solia matuia o le gaioiga galuega.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Hermital

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai mea masani. Ae peitai, e le o saogalemu atoatoa mo tagata uma, e aunoa ma se faʻasesega. E le fautuaina le faʻaaogaina o le pancreatin i le tulaga o le le faapalepale, i le taimi o le vevela o le pancreatitis oona, o le vailaau faasaina e matua faʻasaina i le tino o le pancreatitis.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i nisi o ata e taʻitaʻia ai le atinaʻega o mea leaga. O tagata maʻi e faitio i le faaumiumi o le maʻi poʻo le diarrheal syndrome, faʻaleagaina o le paʻu i le tino, le faʻavauvau i totonu o le manava, faʻaleagaina o le mucous membrane i le gutu.

O togafitiga umi mo togafitiga tetele i le cystic fibrosis e mafua ai le tupuga o le colonopathy fibrotic. O aʻafiaga e le faʻaleagaina ona o le le faapalepale i le tuufaatasiga o fualaau faasaina - urticaria, paʻu paʻu, hyperemia, ua lipotia.

O fualaau oona (e pei o le ata) e fautuaina e le fomaʻi. E tatau ona ave i le taimi o taumafataga, faʻamama i lalo i vai mama poʻo sua o fualaau suamalie. O le vailaau e fuafuaina e le tikeri o le le atoatoa o le pancreatic, o le tausaga o le maʻi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o se vailaau faʻamaʻi:

  1. E fautuaina tagata matutua e ave le 150,000 iunite i le aso, pe a fai e leai se gafatia o le aiga. Faʻatasi ai ma le le atoatoa, o le gasegase e faʻaleleia i le 400,000 - o le maualuga lenei o le lipase e fetaui ma manaoga 24 itula o se tagata.
  2. O le umi o le togafitiga e faasolo mai le 2-3 aso (pe afai ei ai mea sese a le tagata gasegase, maʻi fomaʻi) i ni nai tausaga, pe a manaʻomia le togafitiga faifaipea.

Ole fua pito i maualuga mo tagata matutua matutua o le 15-20,000 i le kilokalama o le mamafa o le tino, e le sili atu lava le numera lenei. I le tulaga o le televave, faamaʻi, hyperuricosuria ma le faateleina o mea e maua i le uric acid i le toto o se tagata e matauina.

Faatasi ai ma nei faailoga, e manaʻomia togafitiga faʻatau. O fualaau faasaina ua faatonuina e tusa ai ma faʻamatalaga a le falemaʻi, ua maeʻa le faamama. Ole faʻamalositino e tumau seia maeʻa le maʻi. Afai i le taimi lava e tasi e faʻatau ai e le tagata maʻi fualaau faʻamalosi, o lona uiga o le pancreatin o le a le amanaiaina. O vailaau Hermital e fesoasoani e vaeluaina ai le ave o le uʻamea.

E le mafai ona ave faʻatasi ma le ava ma le ava i le taimi e tasi. E leai se fetaui. O lenei tuufaatasiga e aveesea ai le togafitiga. E mafai ona inu ona o le na o le 14 itula pe a uma ona inu (mo fafine) ma a maeʻa le 8 itula (mo alii).

Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi mo le sili atu ma le 6 masina, o loʻo faʻatulagaina le faʻatasia tutusa o fualaau faʻasaina ma le uʻamea.

Faʻamatalaga ma faʻamatalaga tutusa o le fomaʻi

Tagata maʻi maua se taimi atofaina ma se fomaʻi e fia iloa atili e uiga i fualaau oona o le a latou ave. O le mea lea, latou te masani ai mo faʻamatalaga i le autu "iloiloga o analogues a Hermitage." O lea la, o le a le iloiloga o le meafaigaluega?

A maeʻa ona iloiloina le manatu o tagata gasegase, e mafai ona tatou mautinoa o Hermital, tusa lava po o le a le metotia, o se fualaau lelei lea e fesoasoani i le faaleleia atili o le tino, e oo lava i le malosi o le pancreatitis. Faʻalelei lelei le le faʻavauvau pe a uma ona 'ai, faʻasaʻo le mamafa i le manava.

Faatasi ai ma se manatu lelei, o nisi o gasegase e matauina ni mea leaga. I le tele o tulaga, e faitio tagata i le manava i le maeʻa ai o le pulou. O le tiga i totonu o le manava e atiina ae, masani lava i nai aso muamua o togafitiga, ma faʻamaʻi maʻi.

O le mea masani, o loʻo faʻamalieina Hermitage e tagata gasegase. O aʻafiaga e tupu, ae le o tausia mo se taimi umi, pasi na oi latou lava, o le mea lea e le faalēaogāina capsules.

O nisi taimi e le mafai ona faʻatau Iloa, o lea e tatau ai ona e iloa le auala e mafai ona e sui ai le vailaʻau. O vailaau faafomai e iloa le tele o analogues. O mea lelei e suitulaga ia Mezim Forte, Pangrol, Panzinorm, Panzitrat, Creon, Gastenorm, Pancreatin ma isi. O le mea moni, o le tasi igoa o le vailaʻau e le o se mea, o le mea lea o le a tatou iloiloina ni tala e sili atu:

  • O Pangrol e iai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina: pancreatitis, e aofia ai le faʻalavelave poʻo le taimi masani o le faʻamaʻi, faʻaleagaina o le tui, faʻalavelaveina o le mea o loʻo i ai meaʻai, faʻalavelave faʻaoʻo o le manava. O le a le tele e fai? Ua fautuaina tagata matutua 2-4 fualaau i se fuataga o 10,000 iunite ma le 1-2 capsules ma se voluma e 25,000 iunite. O le faʻamaonia - o le tino pancreatitis.
  • Penzital ua faia mo le le lava o enzymes i le pancreas. E matua faʻasaina le faʻaaogaina ma le faʻavavega o le pancreatitis oona, e le mafai i se faʻalavelave tele o le maʻi. O le averesi o aso i le aso mo se tagata matutua o le 8-9 papa, ma vaevaeina i ni tusi se tolu.
  • Creon fesoasoani e faʻaleleia le faʻalaumiloina o meaʻai, o faʻamalologa e tutusa ma le Hermital. O le fualaau e eseese mai le 1 i le 5 papa. Mo tamaiti, o le metotia e fuafua e faʻatatau i le mamafa o le tino ma faʻamaʻi.

Sui o fualaau faasaina e faia e se fomaʻi. E fautuaina e fautua atu ana tala pe afai o le Hermital e vaivai pe o le tagata maʻi o loʻo i ai aʻafiaga ogaoga.

E mafai ona faʻaleleia le fausiaina o otaota, faʻaitiitia le avega i luga o le pancreas, ma faʻasaʻo le faʻavaivai i le itumalo pito sili. I le taimi o le maitaga ma le lactation, ua faatonuina e tusa ai ma le mataupu faavae o manuia aoga mo le tina ma atonu e afaina ai le pepe. O nei vailaʻau e maualalo le malosi o le tino, o le mea lea e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga leaga.

O faʻamatalaga e uiga i le Hermital fualaau faasaina o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Lauga po o Pancreatin? E i ai se eseesega! Talosaga talosaga.

Talofa tagata uma!

Ou te lei gauai atu i Pancreatin analogues mo se taimi umi ma filifili le mulimuli o se vailaau faamaonia ma le taugofie. Ae ina ua faʻatagaina Hermital i laʻu tama, na ou fesili i le fomaʻi e uiga i le avanoa e toe sui ai i le Pancreatin masani, lea na tali mai ai le fomaʻi e leai ni enzymes o Pancreatin, ma o le togafitiga umi, o Hermital e taugofie. I le faatusatusaina o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, na ou mautinoa ai e saʻo le fomai.

Ou te malamalama, mo se tagata o loʻo i ai fualaʻau masani ma se mea sese i le meaʻai, o le Pancreatin ua lava, ma i le togafitiga, mo se faʻataʻitaʻiga, dysbiosis ma le le lava o le gataiina o meaai (pei ona i ai i le tulaga), e sili atu le ave Hermitage.

Hermital o se sauniuniga o le enzyme lea e faʻateleina ai le faʻapalaina o meaai. I le faatauina atu e mafai ona e mauaina le Hermitage i le 10,000, 25,000 ma le 36,000 iunite.

O le fualaau faasaina e totogi ai le le lava o enzymes pancreatic, ei ai lona malosiaga puipuia, amylolytic ma le lipolytic. O enzymes na aofia ai i lona tuufaatasiga (lipase, alpha-amylase, trypsin, chymotrypsin) e fesoasoani i le malepelepe o puipuiga i amino acids, gaʻo i le glycerol ma gaʻo gaʻo, maso masima ma le monosaccharides, faaleleia ai le tulaga o le digestive tract, ma faʻamaonia ai le faʻaogaina o masini. O gaioiga oloa o enzymes pancreatic e faʻafefe i totonu o le manava pe tuusao pe pe a maeʻa ona faʻamaʻoina e ni enzymes ile inisinia.

Gaosi eletise Hermital 10000:

pancreatin ma le enzymatic gaoioiga: lipases 10,000 iunite, amylases 9,000 iunite, proteases 500 iunite

Mo faʻatusatusaga, popo pancreatin tablet aofia ai:

pancreatin: faatasi ai ma mle itiiti ole lipolytic gaoioiga o le enzyme o le 4300 iunite. Ole laʻititi ole gaoioiga o le enzyme o le amylase e mai le 3500 UNITS, o le galuega proteolytic e mai le 200 UNITS.

Afai tatou te faʻatusatusa ia enzymes o Hermital ma Pancreatin i le tutusa o le lipase (10000), o le eseesega i le amylase ma le protease o le a faapenei:

Hermital / Pancreatin: amylase - 9000/8137, protease - 500/465

O lona uiga, e lua Pancreatin papaitusi e le tutusa ma se capsule Hermital.

E le gata i lea, o se matafaioi tele e taʻalo i ai ituaiga o fualaau faasaina. O Pancreatin o loʻo maua i totonu o mea e gaosi ai meaʻai, ma Hermital - i foliga o microtablets e faʻasaga i aʻafiaga o le sua oona.

E talitonuina o le aoga o laupepa o sauniuniga e 5 taimi e maualalo ifo nai lo le microtableted.

O loʻo faʻapipiʻiina foi microtablets i se kapili gelatin. Afai e manaʻomia, e mafai ona tatalaina le kapete e ala i le liligiina o mea i totonu ole laʻititi ole vai (mo tamaiti). O le mea autu e le o le faimamagoina o microtablets, ina ia aua le talepeina o latou atigi.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

- faʻaleleia le faʻapalaina o meaai i tagata gasegase i gaioiga masani gastrointestinal i le tulaga o mea sese i meaʻai,

- togafitiga faafomaʻi mo le exocrine o le le atoatoa o le pancreatic: cystic fibrosis, pancreatitis chronic, pancreatectomy, kanesa pancreatic, faʻalavelave faʻalavelave ona o le neoplasm (e aofia ai le faʻalavelaveina o le gasegase o le pancreas, leʻau masani), Schwachman-Diamond syndrome, condition after a severe attack ma le faafouina o meaʻai,

- faʻamalositino togafitiga o le faʻaogaina o fualaau oona: tulaga e mulimuli i le cholecystectomy, vaeluaina o le manava (Billroth-I / II), le atoatoa gastrectomy, duodeno- ma gastrostasis, faʻamaʻi pilia, cholestatic hepatitis, cirrhosis, maʻi Crohn, dysbiosis.

E toetoe lava a leai se faʻamaʻiloga, na o le le faapalepale tasi i vaega o le vailaʻau.

Talosaga Talosaga:

I totonu, o vailaau e filifilia taʻitasi e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma meaʻai. O le faʻatusatusaga e faʻavae i luga o vaega o le lipase gaoioiga.

O capsules e tatau ona foloina atoatoa i le taimi o taumafataga, solo i lalo i se aofaiga tele o le vai (vai, suamalie), pe afai e faigata ona foloina capsules, e mafai ona tatala ma o latou mea e faʻaopoopo i meaʻai vai faatasi ma se tofo faʻamaʻi (pH

Tuua Lau Faamatalaga