E mafai ona ou 'ai lemoni mo le maʻisuka?

O le fualaau sili lea ona ola maloloina ona o le maualuga o ona fualaau:

  1. o loʻo i ai se faʻafouina, faʻalogiga o le au,
  2. o se immunomodulator, antioxidant,
  3. faʻasaʻoina le toto ma le cholesterol,
  4. faaleleia le tulaga o le paʻu, lauulu, fao.

E fautuaina e tagata tomai faapitoa i aso uma ia aofia ai i le taumafa o le tele o pulou fou o lenei fualaau suamalie, e le na o maʻi ae faapena foi tagata maloloina.

O le a le leaga o lemoni mo le maʻisuka?

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka e faʻaleagaina pe a faʻaaogaina le talafeagai:

  1. e le mafai ona e 'ai i luga o se manava gaogao,
  2. e le mafai ona e 'aina le silia ma le afa o lemoni i le aso,
  3. o se tali atu o le tino vaivai ua mafai,
  4. o le faʻaaogaina o suʻega faavavega mai le Initaneti e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi e le faatagaina.

Faʻapefea ona faʻaaoga lemoni?

Iloa uma lelei lelei aʻafiaga, aua le faʻaaogaina le oloa i le tele o mea. O lenei mea e le aoga, e le mafai e le tino ona faʻaleleia le tele o vitamini i le tasi taimi, e tatau ona faia i aso uma ma vaevaega. O le maualuga maualuga o le eletise e mafai ona faaleagaina ai le manava, mafua ai le muʻamuʻu ma se faʻafefe faʻafefe i le tulaga o le faʻalavelave.

O fua aupito sili ona lelei e tatau ona faʻaaogāina i le ituaiga o mea faʻafefiloi ma faʻamaʻi faʻatasi ma isi vailaʻau faʻamaʻi ma togalaau. O le faia o se saladi maloloina i aso uma e leʻo taimi uma, ma a maeʻa ona e saunia le paluga, e mafai ona e teuina i le pusaaisa mo le masina. Aʻo leʻi sauniuni ma faʻaaogaina se faʻamalologa, e aoga le faʻatalanoaina o se fomaʻi.

Seleni ma lemoni mai le maʻisuka i foliga o se paluga - o se salati lelei ma maloloina. E manaʻomia le 'ai i aso uma. O oloa i lona tuufaatasiga e maualuga-vitamini ma maloloina.

Lemon, garlic, pakasisi pakiaka o le maʻisuka ei ai sona faʻamalologa. I vailaau faʻale-aganuʻu o loʻo i ai meaʻai ma o latou faʻaaoga lautele ma faʻaaogaina.

E i ai foi le aoga o Zest, e mafai ona faaopoopo i lauti ma 'ai e pei o se mea manogi mo ipu eseese.

O a fua mo le faia o le lemoni mo le maʻisuka?

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina i le fomaʻi o vailaau ma vailaau faʻafefiloi.

O le uila sili ona lauiloa: suamati o le lemon (1 pc.) Ua fefiloi ma se moa mata (1 pc.) Ma ave i luga o se manava gaogao, mo aso e tolu, i masina uma. O sea taeao e le tatau ona ave mo se faʻafitauli o le manava.

O le faʻafefiloi o lemoni ma le kalaka ma le radisa e malosi lona puipuia, e tatau ona avea 1 lepp. i aso uma i se manava gaogao mo le masina, tasi i le vaitau.

O le faʻafefeteina o lemoni ma le blueberries e maualalo ai foi le maualuga o le suka. O le fua e faʻaaogaina ai: launiu launiu e faʻafefiloi i le vai inu, suanilanisa, sua o le lemoni. I se fua faatatau o le 1: 1: 1, ua saunia ma inu i le tolu taimi i le aso ao lei faia ni taumafataga, 50 ml, mo le masina.

I nei fua, o lemoni mo le maʻisuka ei ai lona malosi, ona o le faʻaopoopoga o ana meatotino, o meatotino a isi oloa.

Pe a togafitia togafitiga faʻavae, e tatau ona e matua mataituina le toto ma le tulaga masani.

Tuua Lau Faamatalaga