Diabeton MV 60 mg: faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga

Diabeton MV: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Diabeton mr

ATX Code: A10BB09

Mea gaosi gaosi: Gliclazide (Gliclazide)

Faʻatau: Les Laboratoires Servier (Farani)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 12.12.2018

Tau o falemaʻi: mai le 188 ru.

O le Diabeton MV o se faʻaoga faʻapitoa e faʻaaogaina ai le vailaʻau o le hypoglycemic.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Fomu o le tino - mea maʻaleʻale ma le faʻaleleia o le faʻalelei: oval, white, biconvex, Diabeton MV 30 mg - i le tasi itu o le togitogiga "DIA 30", i le isi - le logo o le kamupani, Diabeton MV 60 mg - ma le logo, i itu uma o le togitogiga "DIA 60 "(15 i le paʻu, i totonu o se pepa pepa 2 po o le 4 paʻu, 30 pcs. I paʻu, i le pepa pepa pepa 1 poʻo le 2).

Faʻavae 1 papa maʻa:

  • mea galue malosi: gliclazide - 30 poo le 60 mg,
  • Vaega o ausilali: calcium hydrogen phosphate dihydrate - 83.64 / 0 mg, hypromelilose 100 cP - 18/160 mg, hypromelilose 4000 cP - 16/0 mg, steameta magnesium - 0.8 / 1.6 mg, maltodextrin - 11.24 / 22 mg, sekone colloidal anoalo - 0.32 / 5.04 mg, lactose monohydrate - 0 / 71.36 mg.

Pharmacodynamics

Gliclazide o le sulfonylurea, o se vailaʻau o le hypoglycemic oralise e faʻaalia mai fualaau faʻasaina e ala i le i ai o se uitelacyclic N-aofia ai ma se faʻamaufaʻailoga endocyclic.

Glyclazide fesoasoani e faaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e faaosofia ai le puleaina o le inisalini e seta-sene o tamaloloa o Langerhans. O le faateleina o le maualuga o le insulin ma le C-peptide e faaauau pea ina ua mavae le 2 tausaga o le faaaogaina o fualaau faasaina. I le faaopoopo atu i le aʻafiaina o le gaosiga o le gaʻo, o le vailaʻau e maua ai le hemovascular effects.

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le Diabeton MV e toe faʻafoʻi le amataga o le inisalini e faʻatautaia i le tali atu i le faʻaaogaina o le kulukose, ma faʻaleleia ai foi le vaega lona lua o le puleaina o le inisalini. O se faʻaopoopoga taua o le faasela ua matauina i le tali atu i le faaosofia, lea e mafua mai i le faʻaofiina o le kulukose ma le taumafa o meaʻai.

O le Glyclazide e faʻaitiitia ai le ono gasegase o le thrombosis o le toto, e aʻafia ai auala e ono tupu ai faʻafitauli i le maʻisuka: o le faʻaititia o vaega o le plalet adhesion / aggregation (thromboxane B2, β-thromboglobulin), faapea foi le faateleina o le gaioiga plasminogen activator ma le toe faʻaleleia o galuega fibrinolytic o le vasothelium vascular.

Ole faʻaogaina o le maʻisuka MV, lea e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le Diabeton MV, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le maʻisuka ma le vailaʻau i le maʻisuka ituaiga 2 pe a faʻatusatusa atu i le faʻataʻitaʻiga o le maʻisuka.

O le lelei e mafua ona o le faʻaitiitia o le aʻafiaga o le aʻafiaga o le tele o faafitauli i le microvascular complications, foliga vaaia ma le alualu i luma o le nephropathy, o le tupuga o le macroalbuminuria, microalbuminuria ma le atinaʻeina o faʻafitauli matuia.

O faʻamanuiaga o le pulea lelei o le glycemic i le faʻaaogaina o le Diabeton MV e le faʻalagolago i aoga e maua i le togafitiga faʻapitoa.

Pharmacokinetics

  • absorption: pe a uma le faʻafofogaina o le tino, faʻapena ona faʻaaoga atoatoa. O le faʻasalaga plasma o le gliclazide i le toto e faʻatupulaʻia lemu i le amataga o le 6 itula, o le maualuga ole laulau o loʻo tumau i le va o le 6-12 itula. E laʻititi le tulaga o tagata taitoatasi. O le 'ai e le aafia ai le tikeri / fua faatatau o le faʻaaogaina o le gliclazide,
  • tufatufaina atu: faʻamaonia i protein plasma - e tusa ma le 95%. Vd e tusa ma le 30 lita. O le mauaina o le diabeton MV 60 mg i lea aso ma lea aso e mautinoa ai le tausiga o se faamai pipisi o le gliclazide i le toto mo le umi atu i le 24 itula,
  • Metabolism: o le metabolism e tupu muamua i le ate. E leai ni gasegase malolosi i le plasma,
  • faʻamalositino: o le vaeluaina o le afa-life ave 12-20 itula. O le faʻaaogaina e mafua mai i fatugaʻo i foliga o metabolites, e itiiti ifo i le 1% le tupe e le suia.

O le mafutaga i le va o le fualaau oona ma le AUC (o se faailoga numera o le vaega i lalo o le faʻamalosi / taimi) o le laina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • ituaiga 2 o le maʻisuka faʻamalosi i mataupu lea e le aoga tele ai isi fua (togafitiga o meaʻai, gaioiga faaletino ma le mamafa)
  • faʻafitauli o le maʻisuka malosi (puipuiga e ala i le malosi o le glycemic control): faʻaitiitia le ono mafai ona tupu i faʻafitauli micro-ma macrovascular (nephropathy, retinopathy, stroke, infarction inflammation) i tagata mamai o le maʻisuka ituaiga 2.

Contraindications

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻi o le maʻisuka, maʻi ketoacidosis o le maʻisuka, siama o le maʻisuka,
  • ogaoga o le gasegase / matua (i ia tulaga, e fautuaina le inisalini),
  • faʻaopoopoina faʻatasi ma le miconazole, phenylbutazone poʻo le danazole,
  • o le gasegase o le laose o le gasegase, galactosemia, galactose / glucose malabsorption syndrome,
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga ma lactation,
  • tagata le faʻamaoni i vaega o fualaau faasaina, faapea foi ma isi mea e maua mai i le sulfonylurea, sulfonamides.

Mafia (faʻamaʻi / tuutuuga i luma o le tofiga o le Diabeton MV e manaʻomia le lapataiga):

  • ava malosi
  • mea le talafeagai / le paleni taumafa,
  • faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system,
  • glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency,
  • le atoatoa o le tino / pituitary,
  • hypothyroidism
  • togafitiga o le glucocorticosteroid umi,
  • afaina o le tino / ate,
  • tausaga matua.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Maʻisuka MV: metotia ma metotia

O fualaau o le diabeton MV e faʻaalia i le tautala, e aunoa ma le pipiʻi ma le kukaina, e sili ile taimi o le taeao, 1 taimi i le aso.

Ole fua ole aso e mafai ona ese mai le 30 i le 120 mg (maualuga). E faʻamoemoeina e ala i le faʻaogaina o le kulukose toto ma le HbA1c.

I mataupu o le faaseʻeina o se mea e tasi, o le isi e le mafai ona faʻateleina.

O le uluai aso fautuaina i aso taitasi e 30 mg. I le tulaga o le pulea atoatoa, o le Diabeton MV i lenei fuataga e mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻaleleia. I le le atoatoa o le pulea lelei (e le muamua i le 30 aso talu mai le amataga o le fualaau faasaina), o le fua faatatau o aso taitasi e mafai ona faasolosolo malie i le 60, 90 po o le 120 mg. O le faatelevaveina o le fualaau (i le mavae ai o le 14 aso) e mafai i tulaga e le faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose o le toto i le vaitaimi o togafitiga.

1 papaʻe O le maʻi suka e mafai ona suia i le diabeton MV 30 mg (i lalo o le faʻatonuga faʻapitoa). E mafai foʻi ona fesuiaʻi mai isi vailaʻau oona, ma e tatau ona amanaʻia a latou fua ma le afa-ola. E le manaʻomia se taimi tau fesuiaiga. O le fua muamua i nei tulaga e 30 mg, pe a maeʻa ona tatau ona faʻasalaina e fuafua i le faʻaoʻoina o le kulukose toto.

Pe a liliu mai sulfonylurea o meaʻai ma se afa-ola umi ina ia aloese ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia, lea e fesootaʻi ma le aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina, e mafai ona e taofia le aveina mo ni nai aso. O le fua muamua i ia tulaga e 30 mg foi ma se alualu i luma mulimuli ane e tusa ai ma le polokalame o loʻo faamatalaina i luga.

Faʻaaogaina faʻatasi ma biguanidine, inisalini poʻo inhibitors α-glucosidase e mafai. I tulaga o le le atoatoa o le pulea, o le togafitiga faaopoopo ole inisalini e tatau ona faʻataʻitaʻiina ma le mataʻituina lelei o togafitiga.

I le vaivai ma le faʻaleagaina o le tino, o le togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

E fautuaina le diabeton MV e ave le 30 mg i le aso mo tagata mamaʻi o loʻo lamatia i le hypoglycemia, ona o ia tulaga / faʻamaʻi:

  • le lelei / le paleni,
  • leaga le tigaina / tiga ogaoga o le endocrine, e aofia ai le pituitary ma le le atoatoa o le tino, hypothyroidism,
  • tosoina o glucocorticosteroids pe a uma le faaumiumi o le faaaogaina ma / poʻo le pulega i mea maualuga, faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system, e aofia ai gasegase o le arteriosclerosis, ogaoga o fatu fatu, masani atherosclerosis.

Ina ia ausia le malosi o le puleaina o le glycemic, o le siitia malie o le fua i le maualuga e mafai ona avea o se auala faaopoopo i taumafa ma faamalositino e ausia ai le maualuga o le maualuga o le HbA1c. E tatau ona manatua le ono mafai ona maua i le hypoglycemia. O isi vailaau oona, e faapitoa lava, o inhibitors α-glucosidase, metformin, insulin poo thiazolidinedione, e mafai foi ona faaopoopo i le Diabeton MV.

Faʻaiʻuga

E pei o isi vailaʻau o le sulfonylurea vaega, Diabeton MV i mataupu o meaʻai e le masani ai, ma, aemaise lava, pe a fai o se taumafataga ua leʻa, e ono mafua ai le hypoglycemia. E ono mafai ona iai ni faʻamatalaga: faʻaitiitia le gauai o le mafaufau, faʻalavelave, afu, vevela, manava vaivai, matelaina tele, vomiting, vaivai, faʻalavelave moe, faʻaleagaina, tuai ona tali, atuatuvale, leai se pulea o le tagata lava ia, fenumiai, tautala ma le faʻaleaoga o le mafaufau, aphasia, paresis , le fefe, le mafaufau le mafaufau, le lagona o le leai o se fesoasoani, vevela, vaivaiga, faʻavevesi, bradycardia, faʻamalo, moe, leai se mafaufau ma le atinaʻeina o faʻata, seia oʻo i le oti.

E mafai foʻi ona faia tali a le tino: faʻalautele le vevela, paʻu o le paʻu, tachycardia, popolega, faʻateleina le toto, paʻu, angina pectoris ma le arrhythmia.

I le tele o tulaga, e mafai ona e taofi nei faailoga i le gaʻo (gaʻo). O le faʻaaogaina o suamalie i ia tulaga e le aoga. Faʻasaga i tua o togafitiga ma isi sulfonylurea, pe a maeʻa le manuia, na maitauina le toe faʻafoʻi o le hypoglycemia.

I mataupu o le umi o le hypoglycemia faaumiumi / ogaoga, o le togafitiga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e faʻaalia i luga o le falemaʻi, e tusa lava pe i ai se aʻafiaga mai le aveina o gaʻo.

O le faʻafitauli o le faʻaogaina o le tino: gasegase, tiga o le manava, vomiting, constipation, manava (ia faʻaitiitia le ono mafai ona atiae nei maʻi, le faʻaaogaina o le Maʻisuka MB i le taimi o le taeao).

O faʻafitauli leaga nei e le masani ai:

  • faiga faʻapitoa ma le tino o le hematopoietic: e seasea lava - faʻafitauli o le hematological (faʻaalia i le tino o le anemia, leukopenia, thrombocytopenia, granulocytopenia, e masani ona toe faʻafetaia),
  • skin / subcutaneous tissues: faanatinati, urticaria, sosogi, erythema, upusite a Quincke, mea faʻapipiʻi moalopapular, faʻalialiavale,
  • okeni o le faʻaaliga: faʻalavelave faʻafuaseʻi vaaia (e fesoʻotaʻi ma le suiga o le toto kulukose, aemaise i le amataga o le faʻaaogaina o le Diabeton MV),
  • taloina o le ate / ate: faʻateleina le gaioiga o enzymes o le ate (aspartate aminotransferase, alanine aminotransferase, alkaline phosphatase), i mea e le masani ai - atepatitis, jalestice jalestice (e manaʻomia le faʻamalolo o le togafitiga), o faʻalavelave e masani ona toe faʻafetaia.

O aʻafiaga leaga e mafua mai i le sulfonylurea o meaola: vasculitis allergic, erythrocytopenia, hyponatremia, agranulocytosis, anemia hemolytic, pancytopenia. O loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le atinaʻega o le faʻateleina o gaoioiga o enzymes o le ate, o le gase o le galue (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le atinaʻe o le jaundice ma cholestasis) ma le hepatitis. O le mamafa o nei gaioiga ma le taimi pe a maeʻa le faʻamavaeina o le ava, ae i nisi tulaga e le mafai ona tupu le toilalo o le ate.

Faʻasalaga

I mataupu o le maualuga o le Diabeton MV, o le hypoglycemia e mafai ona atiaʻe.

Lelei: faʻamaoniga faʻapitoa - o le faʻalauteleina o le gaʻo gaʻo ma meaai, o le faʻaitiitia o le fualaau faasaina ma / poʻo se suiga i meaʻai, o le mataʻituina ma le faʻaeteete seia oʻo ina mou atu le faʻafitauli o le soifua maloloina, faʻaleagaina o vailaʻau faʻasolosolo, faʻamaʻi, ma togafitiga faafomaʻi.

I le tulaga o le hypoglycemic coma / masalosaloga, o le puleaina o le 20-30% lextrose solution (50 ml) o loʻo faailoaina, ma mulimuli ane ua faʻaaogaina le 10% o le vaifofo (ina ia mafai ona faatumauina le maualuga o le kulukose toto i luga atu o le 1000 mg / l). O le mataʻituina o le maualuga o le kulukose o le toto ma le mataʻituina o le maʻi o le maʻi e tatau ona faʻatino mo le itiiti ifo i le 48 itula e sosoo ai. O le manaʻoga mo se isi faʻamatalaga e faʻamoemoeina e le tulaga o le maʻi.

Ona o le faʻauʻuina o le gliclazide i pulu plasma, o le dialysis e le aoga.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le togafitiga, o le atiaʻeina o le hypoglycemia e mafai, ma i nisi tulaga i se umi faaumiumi / ogaoga, lea e manaomia ai le falemai ma le gasegase o le dextrose mo ni nai aso.

O le maʻisuka MB e mafai ona faʻatulagaina i na o mataupu e masani ai ona 'ai le tagata maʻi ma e aofia ai le taeao. E taua tele le tausisia o le taumafaina atoatoa o le gaʻo mai meaʻai, talu ai le ono maua mai o le hypoglycemia ma le le lelei / le paleni, faapea foi ma le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo-matitiva, faʻalautele. O le tele o taimi, o le tupuga o le hypoglycemia e matauina i meaai maualalo-calorie, pe a maeʻaeʻa malosi / faaumiumi le tino, inu ava malosi, poʻo le faʻaaoga faʻaaoga ole tele o fualaau oona.

Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ona filifilia se vailaau faʻamaonia o vailaʻau faʻasaina ma se mea e manaʻomia.

O le avanoa e atiaʻe ai le hypoglycemia e faateleina i mataupu nei:

  • teena / le mafai e le tagata gasegase ona pulea lona tulaga ma mulimuli i faʻasologa o le fomaʻi (aemaise lava e faatatau lea i tagata matutua),
  • le lafoaʻi i le va o le aofaʻi o meaʻai gaʻo ma le gaioiga faaletino,
  • lafoaia o meaai, le lelei / le paleni meaai, suiga o meaʻai ma le matelaina,
  • toe le manuia
  • ogaoga o le ate
  • faʻasologa o le Diabeton MV,
  • faʻaaogaina faʻatasi ma ni vailaau faʻamalosi
  • nisi o maʻi o le endocrin (maʻi o le thyroid, mimiti ma le pituitary le atoatoa).

Faʻavaveina o le pulea lelei aʻo faia le Diabeton MV e mafai ona maua i le fiva, faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisi poʻo faʻalavelave taotoga tetele. I nei tulaga, o le tolopoina o le fualaau faasaina ma le tofiaina o le togafitiga o le inisalini e ono manaomia.

A maeʻa se taimi uumi o togafitiga, o le lelei o le Diabeton MV e faʻaitiitia. Atonu e mafua mai i le alualu i luma o le faamai poo le faaitiitia o le tali atu i le togafitiga o le fualaau faasaina - malosi malosi o fualaau faasaina. Aʻo leʻi faʻamaonia lenei maʻi, e tatau ona iloilo le le lava o le filifiliga o fualaau ma le tausisia ma le onosai o meaʻai ua faatonuina.

Ina ia mafai ona iloilo le pulea lelei, ia fautuaina pea le anapogi o le kulukose toto ma le hemoglobin glycbin HbA1c ua fautuaina. E fautuaina foi le faia o le siakiina o le kulukose toto i taimi uma.

O fua o le Sulfonylurea e mafai ona oʻo atu ai i le anemia hemolytic i tagata gasegase i le glucose-6-phosphate dehydrogenase (o le tofiaina o le Diabeton MV ma lenei maʻi e manaʻomia ai le lapataiga), e tatau foi ona iloilo le ono mafai ona faatonuina se vailaʻau oona mai le isi vaega.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Vailaʻau / vailaʻau e faʻaleleia ai le hypoglycemia (o le aʻafiaga o le gliclazide ua faʻaleleia):

  • miconazole: o le hypoglycemia e mafai ona atiina aʻe i se coma (faʻafefeteina ua solia),
  • phénylbutazone: pe a faʻaogaina le faʻaaogaina, e manaʻomia le pulea lelei (e le fautuaina le tuufaatasiga, e mafai ona manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau mo le Diabeton MV),
  • ethanol: o le ono mafai ona atiaʻe se coma hypoglycemic (e fautuaina e mumusu e inupia le ava malosi ma faʻaaoga fualaau faʻasaina)
  • O le a le mea e tatau ona e faia i luga o le fale? , sulfonamides, clarithromycin ma nisi vailaʻau / vailaʻau: faʻalauteleina le aafiaga o le hypoglycemic (faʻatasi e manaʻomia le faʻaeteete).

Vailaʻau / vailaʻau e faʻaleleia ai le kulūkose (o le aʻafiaga o le gliclazide ua vaivai):

  • Danazole: o loʻo i ai le maʻisuka (e le fautuaina le tuʻufaʻatasiga), pe afai e talafeagai mo le faʻaaogaina, ia fautuaina le vaavaaia ma le faaeteete o le kulukose i totonu o le toto ma le suia o le Diabeton MV,
  • chlorpromazine (i le maualuga o doses): faʻaitiitia le faʻamalosia o le inisalini (o le tuufaatasiga e manaʻomia ai le lapataiga), faʻapitoa le faʻalogoina o le glycemic control, o le fetuunaiga o fualaau mo le Diabeton MV e manaʻomia,
  • salbutamol, ritodrin, terbutaline ma isi β2-o faʻataʻitaʻiga: faʻaleleia atili le toto o le kulukosesese (faʻapitoa e manaʻomia le faʻaeteete)
  • glucocorticosteroids, tetracosactide: o le ono mafai ona atiaʻe le ketoacidosis - o le faʻaitiitia o le gaʻo gaʻo (o se faʻapipiʻiga e manaʻomia ai le faʻaeteete), e fautuaina lelei le pulea lelei, aemaise lava i le amataga o togafitiga, e ono manaomia ai le fetuunaiga o fualaau mo le Diabeton MV.

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona totogi faapitoa le gauai i le taua o le faʻatonutonuina o le pulea lelei o le fua. Afai e tatau ai, ua fautuaina e faʻafeiloaʻi le tagata maʻi i togafitiga o le inisalini.

Pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻamatalaga, e mafai ona faʻaleleia a latou gaioiga, lea e ono manaʻomia ai le faʻaleleia o fua.

Analogs o le Diabeton MV o: Gliclazide Canon, Gliclada, Glidiab, Diabetalong, Diabinax, Diabefarm ma isi.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le Diabeton MV e maua i le pepa o loʻo i ai se notch ma le "DIA" "60" i itu uma e lua. O le mea galue malosi o le gliklazid 60 mg. Vaega o Auxiliary: magnesium stearate - 1.6 mg, diokide silica colloidal anhydrous - 5.04 mg, maltodextrin - 22 mg, hypromelilose 100 cP - 160 mg.

O mataitusi "MV" i le igoa o le Maʻisuka ua faʻailoaina o se suiga ua faʻaleleia, o lona uiga. faifai malie.

Foafoa: Les Laboratories Servier, Farani

Tina ma le susu

O suʻesuʻega i fafine i tulaga e leʻi faʻatautaia; e leai ni faʻamatalaga i aʻafiaga o gliclazide i luga o le tamaititi e leʻi fanau mai. I taimi o suʻesuʻega i manu faataitai, e leai se faʻalavelave i le atinaʻeina o pepe.

Afai o le maitaga na tupu pe a ave le Diabeton MV, ona faalēaogā lea ma suia i le inisalini. E faapena foi mo le fuafuaina. E manaʻomia lenei mea e faʻaititia ai avanoa o le atinaʻeina o le faʻaleagaina o pepe i le pepe.

Faaaoga i le taimi o le susu

E leai ni faʻamaoniga talafeagai e uiga i le taumafaina o le maʻisuka i le susu ma le ono lamatia le atiaeina o se tulaga o le hypoglycemic i se pepe faatoa fananau mai, ua faasaina aʻo faagasolo le lactation. A leai se isi auala mo soʻo se mafuaʻaga, o le a tuʻuina atu i latou e fafagaina.

Faʻaiʻuga

Pe a ave le Diabeton e faʻatasi ma le taumafa leaga, e mafai ona tupu le hypoglycemia.

  • ulu o le ulu, valea, mafaufau le lelei,
  • fiaai pea
  • taoto, vili,
  • vaivaiga lautele, lulu lima, gaogao,
  • leai se mafuaʻaga le faʻaleagaina, lagona le fiafia,
  • le mautonu po o le momoe tele,
  • leai se malamalama ma se mea e mafai ai.

O tali nei e mou ese atu pe'ā uma ona 'ave le suamalie e mafai foʻi ona iloa:

  • O le vevesi tele, o le paʻu e pipii i le paʻi.
  • Ofo maualuga, palpitations, arrhythmia.
  • Paʻu leaga ile pusa pusa ona o le leai o se toto.

Isi aʻafiaga e le manaʻomia:

  • faʻamaʻi pipisi (faʻamaʻi o le tino, gaioiga, vomiting, manava manava poʻo le faʻavaivai),
  • afaina o le maʻi aʻo faia le Diabeton,
  • o se faaitiitia o le numera o leukocytes, platelets, le numera o granulocytes, le hemoglobin concentration (suiga e mafai ona toe fetuunai),
  • faʻaopoopoga o galuega o enzymes o le hepatic (AST, ALT, alkaline phosphatase), vaʻavaʻavaʻi o le hepatitis,
  • o le le lelei o le ata vaaia e mafai i le amataga o le togafitiga o le maʻisuka.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Fualaau faʻatele e faʻapupula ai le aʻafiaga o gliclazide

O le sui o le antifungal Miconazole ua solia. Faateleina le lamatiaga o le atiaeina o se tulaga o le hypoglycemic up to a coma.

O le faʻaaogaina o le Maʻisuka ma le vailaau faʻasaina o le Phenylbutazone e le o-steroidal e tatau ona faʻapitoa faʻatasi. I le faʻaaoga lelei, e faʻagesegeseina ai le faʻamamaina o le vailaʻau mai le tino. Afai e manaʻomia le pulega o le maʻisuka ma e le mafai ona suia i soo se mea, o le metotia o le gliclazide e faʻafetaui.

O le ethyl alcohol e sili atu ona maualuga le tulaga o le hypoglycemic ma e taofia ai le taui, lea e fesoasoani i le atinaʻeina o se coma. Mo lenei mafuaaga, e fautuaina e vavaeese le ava malosi ma vailaʻau o loʻo iai le ethanol.

E le gata i lea, o le atinaʻeina o se tulaga o le hypoglycemic ma le le pulea le faʻaaogaina o le maʻisuka e faʻalauiloa e:

  • Bisoprolol
  • Fluconazole
  • Captopril
  • Ranitidine
  • Moclobemide
  • Sulfadethoxin,
  • Phenylbutazone
  • Metformin.

O le lisi o loʻo faʻaalia ai na o ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o isi mea faigaluega o loʻo i totonu o le kulupu tutusa e pei o na lisi o loʻo i ai le aafiaga lava.

Maʻamaʻi-faʻaitiitia o fualaau faasaina

Aua le ave Danazole, e e maua lona maʻisuka. Afai e le mafai ona faalēaogāina le taliaina, o le faasaʻoina o le gliclazide e talafeagai mo le umi o togafitiga ma i le vaitau pe a maeʻa.

O le puipuiga lelei e manaomia ai le faʻapipiʻiina ma antipsychotics i ni tui tele, aua latou te fesoasoani e faʻaititia le faʻamalositino o le homone ma faʻalautele le kulukose. O le filifilia o se fualaau o le Diabeton MV e faia i le taimi o togafitiga, ma pe a uma ona faalēaogā.

I togafitiga ma glucocorticosteroids, o le maualuga o le kulukose e faʻapupula i se faʻaitiitia faʻaitiitia o le gaosiga o gaʻo.

O gasegase o le β2-adrenergic e faʻafesoʻotaʻi le maualuga o le kulukose. Afai e manaʻomia, e tuʻuina atu le maʻi i le inisalini.

E le tatau ona le amanaiaina ia tuufaatasiga

I le taimi o le togafitiga ma warfarin, o le maʻi suka e mafai ona faʻapupulaina lona aafiaga. E tatau ona faʻatatau lenei mea i lenei faʻasalalauga ma fetuunai le fua o le anticoagulant. E mafai ona manaʻomia se faʻasologa ole fomaʻi.

Analogs o le Diabeton MV

Faʻailoa igoaGlyclazide dosage, mgTau, siaki
Glyclazide CANON30

60150

220 Glyclazide MV OZONE30

60130

200 Glyclazide MV PHARMSTANDART60215 Diabefarm MV30145 Glidiab MV30178 Glidiab80140 Diabetalong30

60130

270 Gliklada60260

O le a se mea e mafai ona suia?

O le Diabeton MV e mafai ona suia i isi vailaʻau faʻatasi ma le vailaʻau e tasi ma le gaioiga malosi. Ae o loʻo i ai se mea e pei o le bioavailability - o le aofaiga o se mea e ausia ai lona sini, o lona uiga. le gafatia o le fualaau faasaina ina ia gauai. Mo nisi o analogues laiti, e maualalo, o lona uiga o le togafitiga e le aoga, aua o se taunuuga, e ono le saʻo le fua. E mafua lenei mea ona o le leaga o le lelei o mea e masani ai, vaega o fesoasoani, lea e le faatagaina ai le mea galue malosi ia faʻamaonia atoatoa.

Ina ia aloese mai faʻalavelave, o mea uma e suitulaga e sili ona lelei pe a maeʻa ona talanoa lau fomaʻi.

Maninil, Metformin poo le maʻisuka - o le fea e sili?

Ina ia faatusatusa po o fea e sili atu, e aoga le mafaufau i itu leaga o fualaau, aua ua uma ona faatonuina mo le maʻi lava e tasi. O loʻo i luga le faʻamatalaga e uiga i le fualaau faʻamaʻi o le Maʻisuka MV, o le mea lea, o Manilin ma Metformin o le a toe iloiloina.

ManinilMetformin
Faʻasalaina ina ua maeʻa le vavalalata o le pancreas ma tuutuuga e faʻatasi ma le malabsorption o meaʻai, faʻapea foʻi ma le faʻalavelave o le intestinal.E faasaina ona o le gasegase o le ava malosi, o le fatu ma le manava o le tino, maʻi mama, faamai pipisi.
Tulaga maualuga o le faaputuputuina o le mea galue i totonu o le tino i tagata gasegase ma le le atoatoa.E aʻafia le aʻafiaga o le tui o le fibrin, o lona uiga o le faateleina o le taimi o le toto. O le taotoga e mafua ai le lamatiaga o le toto matuia.
O nisi taimi o loʻo i ai se faʻavasegaina o mea faʻaletino ma se mea e nofo ai.O se itu taua ogaoga o le atinaʻeina o le lactic acidosis - o le faaputuga o le lactic acid i totonu o masini ma le toto, lea e tau atu i se coma.
E masani ona faʻaalia le faʻaalia o le gasegase o le tino.

Maninil ma Metformin o loʻo iai i vaega eseese o vailaau faʻamalositino, o lea la e ese le mataupu o le faatinoga mo i latou. Ma e tofu lava ma ona lava lelei o le a talafeagai mo nisi vaega o tagata gasegase.

Tulaga lelei:

E lagolagoina le gaioiga a le loto, e le faʻaleagaina ai suʻesuʻega o le myocardial i tagata gasegase e maua ai le maʻi o le fatu ma le arrhythmia ma le ischemia.O loʻo i ai se faʻaleleia atili o le pulea lelei e ala i le faʻalauteleina o le faʻalogoina o tisipenisione faʻataʻatitia lautele i le inisalini. Ua faatonuina mo le le atoatoa o isi sulfonylurea.Pe a faatusatusa i le vaega o le sulfonylurea o meaola ma le inisalini, e le tupu ai le hypoglycemia. Faʻatele le taimi seia oʻo ina talafeagai le faʻatonuina o le insulin ona o le tagofiaina o fualaau faasaina lona lua.Faʻaitiitia le cholesterol. Faʻaitiitia pe faʻaleleia le mamafa o le tino.

I taimi ole pulega: O le diabeton MV e ave i le aso, Metformin - 2-3 taimi, Maninil - 2-4 taimi.

Tala o le Maʻisuka

Katerina. Talu ai nei, na faatonuina ai e le fomaʻi le Diabeton MV ia te aʻu, ou te aveina le 30 mg i le Metformin (2000 mg i le aso). Sugar ua paʻu mai le 8 mmol / l i le 5. Ua faamalieina le taunuʻuga, e leai ni aʻafiaga o le itu, hypoglycemia foi.

Valentine Sa ou inu i le maʻisuka mo le tausaga, o laʻu suka e masani lava. Ou te mulimuli i se meaai, ou te alu e savali i le afiafi. O se mea na galo ai loʻu 'ai ina ua maeʻa le tagofia o fualaau faasaina, o le gatete na faʻaalia i le tino, na ou malamalama ai o le hypoglycemia. Sa ou 'aina fualaau aina pe a maeʻa le 10 minute, sa ou lagona le lelei. Ina ua uma lena mea ou te masani ai ona ou 'ai soo.

O le a le maʻisuka?

O le a le mea o loʻo natia i tua o le manatu o le maʻisuka? O le tino tatou te faʻaumatia meaʻai mai i mea taumafa i le kulukose. O le mea lea, a uma ona 'ai, o le maualuga o le suka i totonu o lo tatou toto e tulaʻi. Glucose e fafagaina ai siama ma okeni, ae sili atu ona i ai sona aafiaga leaga i le tino, e faaleagaina ai toto toto. Ina ia mafai ona toe maua le suka i le mea masani pe'ā uma ona 'ai, o le tino o se tagata soifua maloloina e maua ai le insulin. Ae ui i lea, i lalo o le faatosinaga o itu eseese, o lenei galuega e ono vaivai. Afai e muta le pancreas e maua ai le inisalini, ona avea lea o se faaletonu i lana galuega e tau atu i le maʻisuka ituaiga 1. I le tele o tulaga, o lenei ituaiga o maʻi e aliali mai lava i tamaiti. O le mafuaaga e mafai ona taoto i se genetic predisposition, faʻamaʻi faigata-manumalo, faʻamaʻi pipisi, ma isi.

E i ai se ituaiga lona lua o le maʻisuka. E afaina ai le tele o tagata matutua ma matutua atu. Ole numera tasi e mafua ai le maʻisuka ituaiga 2 o le mamafa. Meaʻai le lelei, le lava le gaioiga faaletino, faʻalavelave faifai pea ... O nei mea uma e mafai ona taʻitaʻia ai le le atoatoa o le tino. O le pancreas o loʻo maua pea le inisalini, ae e le mafai ona faʻaaogaina e lela mo lona faamoemoega faamoemoeina. Latou te leiloa lo latou gauai i lenei hormone. O le pancreas e amata ona faʻasaʻo atili le inisalini i totonu o le toto, lea e oʻo atu i le taimi e oʻo atu ai i lona faʻaumatia.

Faʻafofo mo le maʻisuka

E ivasefulu pasene o tagata gasegase e afaina saʻo mai le ituaiga lona lua o le maʻisuka. E sili atu i lenei maʻi o feagai ma fafine. Afai o maʻi e maua i le maʻisuka o le ituaiga muamua e tuʻuina atu i inisalini injections, ona faʻatasi ai lea ma le lona lua, o loʻo tuʻuina atu togafitiga papa. O se tasi o mea taatele o le fualaau oona "Diabeton." O faʻamatalaga e uiga ia te ia i taimi uma nai lo isi e maua i luga o faʻasalalauga faʻapitoa.

Faʻataʻitaʻiga

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega o le ituaiga lona lua o le maʻisuka. O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic. I ni faaupuga faigofie, e maua ai le toto glucose. O le maʻi suka o se tupulaga lona lua o le sulfonylurea. I lalo o le faatosinaga o lenei vailaʻau, o le inisalini e faasaʻolotoina mai i peta beta o le pancreas, ma e sili atu ona maaleale i ai le masini e mauaina. O le "taulaʻi" o lenei hormone o le tino o le tino, muso ma le ate. Ae ui i lea, o le fualaau faasaina "Diabetes" ua na o na tagata gasegase o loo maua i totonu o le tino o loo i ai le manava o le inisalini. Afai o le peta beta o le pancreas ua matua faʻavaivaia e le mafai ona latou gaosia le hormone, ona le mafai ai lea e le vailaau ona suia i ia lava. E naʻo le toe faʻafoʻiina o le inisalini i le amataga o le maʻi.

I le faʻaopopo atu i le faʻaaogaina o le hypoglycemic, o le maʻisuka e iai sona aafiaga lelei i le toto. E masani lava, ona o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ua avea ma foliga mataga. E taʻitaʻia ai le toto toto. O le uiga o le "maʻi suka" e puipuia ai le thrombosis. E i ai foi mea totino. O le fualaau faʻamaʻi "Diabetes" e faʻamalolo malie ma galue i le gasologa o le aso. Ona faʻamaʻafia atoa lea mai le mea o loʻo i ai meaʻai. O le gasegase e tele lava ina faia i le ate. O oloa-oloa e faʻateleina e fatugaʻo.

Uiga o le "Maʻisuka": faatonuga mo le faʻaoga

O suʻega o maʻi e faʻaalia ai le aoga o lenei vailaʻau. Ua fautuaina e fomai mo tagata matutua. O le fua faatatau o aso taitasi e faalagolago i le ogaoga o le maʻi ma le tikeri o lona taui. I le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e oʻo atu i le 0.12 g o le vailaʻau i le aso e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le maʻi. O le fua faatatau o le dose e 0.06 g, o le laʻititi o le 0.03 g. E fautuaina le fualaau e ave faʻatasi i le aso, i le taeao, faatasi ai ma meaai.

O le tele o tagata gasegase ua leva ona maua le Diabeton, ma o latou iloiloga e mafai ona maua i le upega tafailagi, ua faamalieina i lenei fualaau faasaina. Latou te mananaʻo i lenei fualaau faasaina i le tele o analogues.

Le aʻafiaga o le fualaau faasaina ile hemoglobin glyc

O le faailoga autu o le taui o le maʻisuka o le maualuga o le hemoglobin glycated. E le pei o se suʻega o le toto toto masani, e faʻaalia ai le maʻisuka toto i luga o se taimi umi. E faʻafefea ona aʻafia lenei faailo i le fualaau oona "Diabetes"? O le iloiloga o le tele o tagata gasegase ua fautuaina e mafai ona e aumaia le hemoglobin glyc i se tau e oo atu i le 6%, lea e manatu i ai o le masani.

Hyperglycemia pe a tago i le fualaau faasaina "Maʻisuka"

Ae peitai, o le aʻafiaga o fualaau faasaina i le tino o le maʻisuka o le tagata lava ia. E faʻalagolago i le maualuga, mamafa, ma le mamafa o le maʻi o le maʻi maʻi, faʻapea foʻi ma meaʻai ma gaoioiga faʻaletino. E ui lava mo nisi tagata gasegase o le faʻamaʻi o le Maʻisuka o le panacea, o iloiloga o isi e le lagolagoina. E toʻatele e faitio i vaivaiga, taoto, ma le tele o le galala pe a tago i lenei fualaau faasaina. O nei mea uma e mafai ona avea ma faailoga o le maualuga o le toto suka, lea e iai taimi e faʻatasi ai ma le ketoacidosis. Ae ui i lea, e le o lona uiga o le tino e le ave le Diabeton. E masani lava ona mafua le mafuaʻaga i le le tausisia o le taumafa poʻo le fua le saʻo o le fualaau faasaina.

I le maʻisuka, o se paleni taumafa faʻatasi ma se faʻapulaa faʻaaogaina o gaʻo ma gaʻo. O le talepe i totonu o le kulūkose, latou te taʻitaʻia ai le suka i le toto o le tagata maʻi. E tatau i le maʻisuka ona sili atu le fiafia i na mea taumafa e aofia ai le gaʻo gaʻo. O nei mea e aofia ai le falaoa o le rye, buckwheat, pateta tao, fualaau faisua, fualaau aina, susu ma isi oloa. Afai o loʻo maua le maʻisuka i le tala o le mamafa o le mamafa, ona fautuaina lea e le endocrinologists meaai laiti-calorie. I le tulaga lea, o fualaau 'aina, greens, seafood, o meaʻai e maualalo le gaʻo e tatau ona sili ona taua i le taumafataga.O le mulimuli i se taumafataga o le a mafai ai ona e faatea ese le mamafa o le mamafa, o se taunuuga o le maualuga o le suka i totonu o le toto ua faamautuina.

O le hypoglycemia e avea o se itu

O le fualaau faasaina "Diabetes", o le iloiloga o nei mea e sili ona lelei, e mafai foi ona mafua ai se itu i le tulaga o le hypoglycemia. I lenei tulaga, o le suka toto e pau i lalo o le tau maualalo. O le mafuaaga e mafai ona taoto i se vevela maualuga o le fualaau faasaina, faʻafefe o meaai poʻo le faʻamalositino malosi faʻaletino. Afai e sui le isi suka i le suka o le suka, e manaʻomia le siakiina o le kulukose i taimi uma e taofia ai le tuʻuina atu o le tasi fualaau oona i le isi ma le atinaʻeina o le hypoglycemia.

O le fualaau faasaina "Diabetes" o se vaega o le tuufaatasiga o togafitiga

I le faaopoopo atu i le mea moni e faapea o lenei meafaigaluega ua faatonuina e avea o se fualaau faasaina, e mafai foi ona avea ma se vaega o le togafitiga faafesootai. O nisi taimi e tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau faʻasaina, sei vagana ai na o loʻo i le vaega o le sulfonylurea. E tutusa le aafiaga o le tino i le tino o le maʻi e pei o le faʻamaʻi o le maʻisuka. O se tasi o mea sili ona manuia o le faʻapipiʻiina lea o lenei vailaau faʻasaina i le metformin.

Talosaga Fautuaina mo Taaloga

O a ni tui e mafai ona ave le fualaau faʻamaʻi "Diabeton" i le tino? O faʻamatalaga e uiga i tagata taʻavale e fautua mai e tatau ona e amata i le 15 mg, o lona uiga, ma le afa siketi. I lenei tulaga, e tatau ona e gauai atu i le metotia pe a faʻatau se vailaʻau. Faʻalagolago i ai, e tasi le papalama e mafai ona aofia ai le 30 poo le 60 mg o le gaioiga galue. I le aluga o taimi, e mafai ona faasolosolo lemu le 30% i le aso, o lona uiga, e oʻo i le tasi papa. E pei o le maʻisuka, e fautuaina e ave pepa faʻamaʻi o le maʻisuka i le taeao. O faʻamatalaga e taʻu mai ai o lenei mea e alofia ai le tulaga o le hypoglycemia le pulea i le po, pe a mafai ona sili ona matautia. O le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina taʻitoʻatasi ma e faʻalagolago i le soifua maloloina o le tagata taʻalo ma iuga na maua e ia. I le averesi, o le vasega e mai le masina i le lua ma e le silia ma le tasi i le tausaga ona faia. O le umi o le taumafa e mafua mai i faʻalavelave e le faʻafefeteina i le faʻalavelave. Faatasi ai ma vasega faifaipea, e mafai ona faateleina le tui i le 60 mg i le aso. Afai e ave le sui o le maʻi suka e fausia le musele, e le fautuaina e faʻaopoopoina i isi fualaau.

O le a se mea e tatau ona manatuaina e se tagata taʻavale pe a tago i lenei vailaʻau?

Ona o le mea moni o le faaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto o le gaioiga masani o fualaau faasaina "Diabetes," o le fautuaina e tagata o le lapataiga e mulimuli pe a ave e tagata taaalo. Muamua, e fautuaina se meaai maualuga-kalori. I le hypoglycemia, ina ia faateleina le maualuga o le suka, e tatau ona e 'aina vave mea taumafa i le maualuga o le suka. Lona lua, pe a faʻaaoga le vailaau o le "Maʻisuka" e aunoa ma faʻamaumauga faafomaʻi, e le mafai ona faʻatinoina aʻoaʻoga malosi. O faamalositino e maualalo ai foi le maualuga o le suka. Faʻatasi ma le pulea atoatoa o le soifua manuia ma le setete o le soifua maloloina, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona aumaia ai le manaʻoga o taaloga e manaʻomia.

E faʻapefea ona iloa le hypoglycemia?

E ui o le tele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le setete o le hypoglycemia e masani, e le mafai e tagata taaalo ona iloa ona faailoga ile taimi. O le vaivai, gatete i le gasegase, fiaai ma le vevela e mafai ona avea ma faailoga o le maualalo o le kulukose. I lenei tulaga, e tatau ona e 'aina sina mea suamalie (mo se faataitaiga, o se faʻi), inu lauti ma le meli po o le suka, sua. I le tulaga e le i faia i le taimi, o le a mafai e se tagata ona atiaʻe se vailaʻau hypoglycemic. I lenei tulaga, ua faʻaofiina se fofo o le kulukose. O togafitiga faafomai agavaa ma togafitiga faafomai mulimuli ane ua matua manaomia.

Manatunatuga le lelei

O se endocrinologist na faatonuina au mo le maʻi suka, ae o nei fualaau na o le leaga lava. Sa ou aveina mo le 2 tausaga, i le taimi lea na ou liliu atu ai o se tamaitai matua matua. Na leiloa 21 kilokalama. Vaʻai mataʻitusi, o le paʻu o tausaga i luma o mata, o faʻafitauli ma vae na faʻaalia. Sugar e tusa lava pe fefefe e fua i se glucometer. Ou te fefefe o le maʻisuka ituaiga 2 ua liua i le maʻisuka matuia 1.

E le mafai e loʻu tinamatua ona inuina, e maʻi ma o nisi taimi o le a vomits. E alu o ia i le fomaʻi ma suia lenei mea ma faapena, ae leai se mea e suia ai o ia. Ua uma ona toʻafilemu ma e le o faitio, ua leai sona faamoemoe. Ae o aso uma lava, o mea uma e tiga tele ma sili atu, e foliga mai o faʻafitauli o loʻo faia a latou galuega. Ia, aiseā na le maua ai e saienitisi soʻo se mea e faʻamalolo ai le maʻisuka, i le avea o se tulaga (((((((((

Na latou siitia aʻu mai metformin i le maʻisuka. I le taimi muamua sa ou fiafia i ai ona sa ou faia i lea aso ma lea aso, ae na ou iloaina e tatau ona ou faaeteete i le na o le 'ai o se mea sese pe faaseʻe le taimi, e tulai mai faafitauli. Vaʻavaʻai, pei o le paʻu, o lima o gatete, o le fiaaai ua lata mai, ma o le mamafa o le mamafa o loʻo faʻaopoopoina pea. Ma e manaʻomia pea le fuaina o sugar ma fasi mea e le taugofie mo le saolotoga na o le 1 le pusa mo le 3 msec ma e le lava mo le masina. O le a leai se mea pe a fesoasoani, ae na o le faaopoopoina o faafitauli

E le fesoasoani ia te aʻu, ua ou maʻi mo le 9 masina, mai le 78 kilokalama na ou leiloa 20 kilokalama, ou te fefe neʻi liliu le 2 ituaiga i le 1, o le a le pine ae ou iloa.

Toe iloiloga

Sa ou maua le maʻisuka ituaiga 2 i le fa tausaga talu ai. Na maua i se avanoa, aʻo faia se suʻesuʻega faafomaʻi i le atinaʻe. Muamua, o le suka e 14-20. Sa nofo o ia i luga o se meaai paleni, ma na ia aveina le malosi ma le metformin. I totonu o le lua masina, na ia aumaia le glucose e oo i le 5, ae o le taimi na amata ai ona tuputupu ae. I luga o le fautuaga a le endocrinologist, na ia faaopoopoina le faamalosia, ae sa leai se taunuuga malosi. Talu mai le tausaga fou, o le maualuga o le kulukose sa faia mo le tolu masina i le tulaga 8-9. Sa ou taumafai i le maʻisuka, na o aʻu. O le aafiaga e sili atu nai lo mea uma e faamoemoeina. A maea le tolu tootoo o le tasi papa maa i le afiafi, ua oʻo le glucose i le 4.3. Na ou faitau i suʻega e mafai ona faʻavave le paluga mo le tele o tausaga. O lenei ua ou filifilia le auala lenei mo aʻu lava ia. I le taeao - tasi papalama o Forsig ma metformin 1000. I le afiafi - tasi tab galvus ma metformin 1000. O aso uma e fa i le afiafi, nai lo le gasegase, ou te aveina le afa o papalama o le maʻisuka (30 mg). O le kulukose o loʻo tausia i le 5.2. Sa ou faia se suʻega i ni nai taimi ma, malepe le meaai, 'ai se keke. O le maʻi suka e leʻi ave, ae o le suka na tumau i le taeao o le 5.2. E 56 oʻu tausaga ma e tusa ma le 100 kilokalama. Ua ou inu i le maʻisuka mo le masina ma i le taimi lea ua ou inu i fualaau e 6. Taumafai, atonu o lenei faiga o le a faʻamanuiaina ai oe.

I le tausaga talu ai, o se endocrinologist na faatonuina le Maʻisuka. O tamai tootoo e leʻi fesoasoani tele. E tasi ma le afa papaʻe na amata ona gaoioi, ae o le kitini na maua foi aʻafiaga e lua: o le mimitiina, o le tiga o le tino, na amata ona faʻavevesi le mamafa. Ou te masalomia o le maʻisuka e oʻo i le ituaiga 1, e ui lava o le suka e mafai ona tausia e latalata i le masani.

E masani lava i le 3 masina talu ai, na faatonuina e le fomaʻi maʻi le Diabeton MV mo au, ou te ave le afa o le laulau mo le metmorphine, na ou tago i le metamorph muamua. Ua faʻaleleia le fualaau fou, o le maualuga o le suka e faasolosolo ona toe foʻi mai i le masani. Ae ui i lea, e tele aʻafiaga aʻafiaga, e masani lava ona aʻafia i le mea e gaosia ai - E masani ona ou lagona le vaivai i totonu o le manava, afaina, o nisi taimi o le gaioiga, o nisi taimi o le manava. Ou te fia toe vaai i se fomaʻi e fetuutuunai le fualaau, o le aʻafiaga, ioe, lelei, ae e le mafai ona ave ona o le tele o aʻafiaga o le vailaʻau.

Ou te afaina i le maʻisuka ituaiga 2 mo le tusa ma le 10 tausaga (gaʻo toto toto mai le 6 i le 12). Na faatonuina e le fomai le Diabeton 60 afa o se laulau i le taeao i le taimi o le aoauli. O le taimi nei, a uma ona ave mo le 3 itula, e tiga loʻu manava, ma tumau pea le maualuga o le suka (10-12). Ma afai e faalēaogāina le fualaau faasaina, o le a mou atu tiga uma.

E le mafai ona ou fai atu se mea leaga e uiga i lenei vailaʻau, sei vagana ai o nisi taimi e tupu mai ai se manava malosi.

Atonu o le a fesoasoani, aua lava nei galo o le mea lea e fai ai le galuega o le paʻu mo le ofuina. O le fea pito i tua o le a taʻitaʻia vave ai le inisalini ma faalagolago i le maʻisuka ituaiga 1

Tali lelei

Mo le 4 tausaga na ou aveina ai le Diabeton MV 1/2 tablet i le taeao i le taimi o le aoauli. Faʻafetai i lenei, o le suka e toetoe lava a masani - mai le 5.6 i le 6.5 mmol / L. I le taimi muamua, na oʻo i le 10 mmol / l, seia amata ona togafitia i lenei vailaʻau. Ou te taumafai e tapulaa laʻau suamalie ma 'ai i le faʻalelei, e pei ona fautua mai e le fomai, ae o nisi taimi ou te momotu ai.

O loʻu tinamatua o loʻo i ai le tele o maʻi, ma i le tausaga talu ai na tuʻuina ai o ia i luga o se faaputuga o le maʻisuka. Na tagi loʻu tinamatua pe a uma lena mea, aua na ou faalogo i tala e uiga i le auala e toesea ai vae i le maʻisuka, pe faapefea ona avea tagata ma insulin-faalagolago.

Ae i se taimi vave, e le o manaʻomia le inisalini, ma e naʻo le tasi aso i le aso e ave ai le laulau Tito. O loʻu tina matua e iai le maʻisuka ituaiga 2. Ae afai e le ave e ia nei fualaau, o le a avea o ia ma ituaiga muamua, ona manaomia ai lea o le insulin.

Ma o le diabeton e maualalo ma tumau i le maualuga o le suka, ma e moni lenei mea. Mo le 8 masina, ua uma ona masani loʻu tinamatua i lona faʻaaoga, ma e sili atu lenei nai lo le tuiina o injections. Na faatapulaaina foi e Tinamatua le faaaogaina o le suamalie, ae sa leʻi teena lava. I se tulaga lautele, o le maʻi suka e na te faia se meaʻai, ae le o se mea e sili ona faigata.

E naʻo le faanoanoa e faʻamaonia le fualaau faasaina mo le ola poʻo seʻia maeʻa ona galue.

Ua ou inu i lenei fofo mo le lua tausaga, ua uma ona ou faaluaina le fualaau. O faafitauli o vae na amata, o nisi taimi o vaivaiga ma le le fiafia. Latou te fai mai o aʻafiaga nei o vailaʻau. Ae o le suka e tusa ma le 6 mmol / l, o se taunuuga lelei mo au.

Sa faatonuina aʻu i le maʻisuka i le ono masina talu ai. O masina uma e tolu sa ou faia ai se suʻega auiliili toto mo le suka, ma o le mea mulimuli na faaalia ai o le suka e toetoe lava a masani. O lenei mea e le mafai, ae faamolemole ia te au, aua o loo i ai le faamoemoe e iu lava ina faatulaga lelei le suka, ma e mafai foi ona faamaloloina. Miti o se miti. Ae afai o se taunuuga na tupu i totonu o le ono masina, atonu o ni nai tausaga ou te le toe manaʻomia ai le vailaʻau.

Talofa Ou te fia tusi e uiga i le fualaau mo togafitiga o le maʻisuka Diabeton. O loʻu toalua e maua i le maʻisuka ituaiga 2 (inisalini-tutoʻatasi), o le mea lea, o le tagofia o fualaau i aso taitasi e tatau. I le taeao i luga o se manava gaogao, na te ave le maʻi suka, ma inu le kullufaʻi faatolu i le aso pe a uma le taumafataga.

O le maʻisuka (e pei o le Glucofage) ua faʻamaonia mo togafitiga o le maʻisuka naʻo le ituaiga 2, ma e tatau ona faia i taimi uma. O le taimi lava na malolo ai loʻu toalua i le fale talimalo, mo le tele o aso na masani ai le suka, ona osooso malosi ai lea! E ui lava e faʻamauaʻitele ai ia laufofoga. Le toe faataitai pei o lena.

O lea ou te fautuaina le maʻi suka mo le faʻaaogaina, ae naʻo le faʻasolo mai e se fomaʻi ma i lalo o lana vaavaaiga! A uma, mo se tasi, o le afa o le laulau o le a lava, ae mo se tasi, e lua e le lava. E faʻalagolago i le tele o le mamafa o le mamafa o le tagata ma le suka, i luga o le mea e masani ai, ma o nisi taimi e mamao tele. Ae afai e te filifilia le fua saʻo ma ave vailaau faʻaauau, ona tatau ai lea o le suka!

Ou te moomoo ia manuia lou soifua maloloina!

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i fualaau o le maʻisuka. O lenei vailaau e ave ai loʻu tina faaletulafono. E tusa o le tausaga talu ai, na alu ai o ia i le fomaʻi ma nisi o faailoga. Ina ua maea le tele o suʻesuʻega, na maua ai o ia i se maʻisaga sili ona lelei - ituaiga 2 maʻisuka. O lona suka o le toto i lena taimi e maualuga tele - e tusa ma le 11. Na faatonuina vave e le fomaʻi le inisalini. Ae ui i lea, na matou filifili e feutagai ma tagata tomai faapitoa.

I le isi falemaʻi, sa suʻesuʻeina ma le totoʻa le tinā o le tane, o se meaai malosi na fuafuaina mo le maʻisuka ma le pepa o le maʻisuka na faʻatulagaina.

O le tau o le 20 pusa e tusa ma le 200 rubles. I falemaʻi eseese i auala eseese. O le tina o le tulafono e inu 1 le laulau i le aso (masani, e pei ona faatonuina e le fomai).

Pe tusa ma le tolu masina o le ave o le Diabeton, o le maualuga o le sukū na pa'ū i le 6. Ae e leʻi faʻasaina e le fomaʻi le piliki. Atonu o le a latou inu i taimi uma i le taimi nei.

I le taimi nei, o le suka i totonu o le tina o le tina e toetoe lava a masani, o nisi taimi e siʻitia le faateleina. Ae le faitio.

Ou te talitonu o le fualaau faasaina e aoga, e le taugata tele ma e leai se itu e aʻafia mai ai.

E masani lava, e le tatau ona e faʻamaonia oe lava o se vailaau. O le maʻi suka o se faʻamaʻi faʻasese. I soo se tulaga, e faaopoopo atu i papamaa, e tatau ona e mulimulitai i se meaai, a leai e leai se vailaau e fesoasoani.

O loʻu tina ei ai se faʻamaʻi masani mo le aso - o le maʻisuka. I uluaʻi laʻasaga o le maʻisuka - e maua e tagata maʻi fualaau e faʻaitiitia ai a latou suka toto, o le taimi muamua o le maʻisuka - e tatau ona e tuiina le inisalini.

O lo o taofimau pea loʻu tina, e le nofo i luga o le inisalini ma ave pepa o le maʻisuka, e masani ona pipii i se meaai, a leai se mea. E tatau ona e inuina nei pusa na o le faatonuina e lau fomaʻi. Muamua ua faatonuina mo le masina. E tusa lava pe mataʻituina ia mea leaga, pe faapefea ona fesoasoani. Afai o mea uma e masani ma e maualalo le toto suka, ona tatau ai lea ona ave i taimi uma.

O le fualaau faasaina e lelei tele, e faʻaitiitia ai le suka pe afai e te le solia le taumafa o le maʻisuka. Pe a ave nei fualaau, e tatau ona e pulea le maualuga o le suka, hemoglobin, ate ma le fatu fatu. I lenei tulaga, e tatau ona i ai le masani ai o mea taumafa, le filifiliga sao o fualaau.

Ou te fia faasoa atu ia te oe ou lagona o le fualaau oona Serdix "Diabeton" MV.

O lenei fualaau faasaina o loo i luga o se tulaga faifaipea, e ave i aso uma e loʻu tama e pei ona faatonuina e se fomaʻi. Sa mafatia o ia mai le maʻisuka mo se taimi umi. Ma o lenei vailaʻau e fesoasoani ia te ia e faʻamaonia ai le suka toto i aso uma.

E lelei tele le vailaʻau. Na pau lava le tau o le tau maualuga. O le tau o le siakiina o le 60 pusa ma matou tau e tusa ma le 40-45000, e fuafua i le fale talimalo, lea e tutusa ma le 10 tala. Mo le faʻaauau ma le faʻaaogaina i aso taitasi, ioe, e foliga mai e taugata tele.

O le fualaau faasaina e le afaina ai se tali atu ma e leai ni aʻafiaga, pe a leai loʻu tama e leai se mea ma e le lagona ai se malaise pe a ave.

Ou te fautuaina le fualaau oona Serdix "Diabeton" MV mo tagata e maua i le maʻisuka. O se fualaau lelei ma lelei e fesoasoani i le faatumauina o le suka i aso taitasi i se tulaga masani ma lagona le lelei.

Aua neʻi galo e feiloaʻi ma se fomaʻi. Aua le maʻi!

Faamatalaga faafomai

O le diabeton MV o se tupuaga lona lua o le sulfonylurea. I lenei tulaga, o le faʻapuupuuga MB o lona uiga o le faʻafouina o mea e faʻaaogaina. O la latou faiga o gaioiga e pei ona taua i lalo: o le papa, o loʻo pa'ū i totonu o le manava o le tagata maʻi, faʻamavae i totonu o le 3 itula. Ona iai lea o le vailaʻau i totonu o le toto ma faʻaitiitia le maualuga o le kulūkose. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o se vailaʻau faʻaonaponei e le masani ona mafua ai se tulaga o le hypoglycemia ma mulimuli ane ai ona faʻamaoniga matuia. E masani lava, o le fualaau faasaina e faigofie ona faapalepale e le tele o tagata gasegase. Fuainumera Faamauina e na o le 1% o mataupu o feeseeseaiga leaga.

O le elemene aoga - gliclazide ei ai sona aafiaga lelei i luga o suauu peta o loʻo i totonu o le pancreas. O se taunuuga, latou te amata amata ona maua atili inisalini, o le hormone e maua ai le glucose. E le gata i lea, ao faʻaaogaina le fualaau faasaina, e ono faʻaitiitia le tulaga o le thrombosis o tamai vaa. O fualaau oona e maua ai mea totino.

E le gata i lea, o le vailaʻau oona e aofia ai vaega faaopoopo e pei o le calcium hydrogen phosphate dihydrate, hypromelilose 100 cP ma le 4000 cP, maltodextrin, magnesium stearate ma le diokide colloidal anhydrous anhydrous.

O fualaau o le diabeton mb e faʻaaoga i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, pe a le taʻalo taaloga ma mulimuli i se taumafataga faapitoa e le mafai ona afaina ai le kulūkose. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina i le puipuia o faʻafitauli o le "faʻamaʻi manuia" e pei o le:

  1. Faʻafitauli o le microvascular - nephropathy (faʻatoʻa fatugao) ma le retinopathy (faʻafiti o le retina o mata).
  2. Faʻalavelave Macrovascular - faʻasalaga poʻo le faʻaleagaina o le myocardial.

I lenei tulaga, e seasea ona avea le fualaau faasaina o se auala autu o togafitiga. E masani lava i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e faʻaaogaina pe a maeʻa togafitiga ma Metformin. O le tagata gasegase e ave le vailaau i lea aso ma lea aso e mafai ona i ai se aoga lelei o le mea galue malosi mo le 24 itula.

Gliclazide e mafua mai i fatugaʻo i foliga o metabolites.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

Aʻo leʻi faia togafitiga fualaau, e tatau lava ona e alu i se feiloaʻiga ma se fomaʻi o le a suʻesuʻeina le soifua maloloina o le maʻi ma faʻamautinoa lelei togafitiga ma le saʻo saʻo. A uma ona faʻatau le Diabeton MV, e tatau ona faitauina ma le faʻaeteete ia faatonuga mo le faʻaaogaina e aloese ai mai le faʻaaoga sese o vailaʻau. O le afifi e aofia ai pe 30 pe 60 papa. E tasi le api e aofia ai le 30 po o le 60 mg o le eletise gaosi.

I le tulaga o le 60 mg papa, o le fua mo tagata matutua ma tagata matutua o le amataga lea o le 0.5 ipu i le aso (30 mg). Afai ole faʻaitiitia le maualuga o le suk, e mafai ona faʻateleina le fua, ae le sili atu nai lo le 2-4 vaiaso. O le maualuga o le taumafa o le vailaʻau e 1.5-2 papa (90 mg poo le 120 mg). Faʻamaumauga o faʻamaumauga mo na o le faʻamatalaga. Naʻo le fomaʻi o loʻo auai, i le amanaʻiaina o uiga taʻitasi o le tagata maʻi ma iuga o auiliiliga o le hemoglobin glycated, glucose toto, o le a mafai ona faʻatulagaina le tatau tatau.

O le vailaʻau o le diabeton mb e tatau ona faʻaaogaina ma le tausiga faʻapitoa i tagata gasegase ma le le atoatoa o le tino ma le hepatic, faapea foi ma le le lelei o meaai paleni. O le fetaui lelei o fualaau faasaina ma isi vailaau e maualuga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le diabeton mb e mafai ona ave i le inisalini, faʻamaʻi glucosidase inhibitors ma biguanidins. Ae faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le chlorpropamide, o le atinaʻe o le hypoglycemia e mafai. O le mea lea, o togafitiga ma nei laulau e tatau ona i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

Ripoti O le diabeton mb e tatau ona natia umi mai mata o tamaiti laiti. E lua tausaga le ola o le taligalu.

A maeʻa lenei vaitau, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e matua faʻasaina.

Tau ma fualaau faasaina

E mafai ona e faatauina le MR Diabeton i se fale talavai pe tuu se poloaiga i le initaneti i le upega tafaʻilagi a le tagata faatau. Talu ai e tele atunuu e maua ai le maʻi o le Diabeton MV i le taimi e tasi, o le tau i se fale talavai e mafai ona eseese tele. O le tau o le fualaau faasaina o le 300 rubles (60 mg i le tasi, 30 papa) ma le 290 ru (60 mg i le 30 mg). E le gata i lea, o le tau e eseese:

  1. 60 mg papa o 30 vaega: o le maualuga o le 334 rubles, o se tapulaʻa e 276 rubles.
  2. 30 mg tablets o le 60 fasi vaega: o le maualuga o le 293 rubles, o le aupito itiiti o le 287 rubles.

E mafai ona tatou faʻamaonia e le taugata tele lenei vailaʻau ma e mafai ona faʻatau e tagata ogatotonu e maua ai le maʻisuka ituaiga 2. Ole vailaʻau ua filifilia e fuafua ile vailaau na faatonuina e le fomaʻi o loʻo auai.

O faʻamatalaga e uiga i le Diabeton MV e sili ona lelei. O le mea moni, o se fuainumera tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka latou te fai mai o le vailaʻau e faʻaititia ai le kulūkose i tulaga masani masani. E le gata i lea, o nei vailaau faʻapitoa e mafai ona faʻamaonia ai tulaga lelei:

  • Maualalo le avanoa o le hypoglycemia (e le silia ma le 7%).
  • O se tasi fualaau o le fualaau faasaina i le aso e faigofie ai le olaga mo le tele o tagata gasegase.
  • O se taunuuga o le faʻaaogaina o le Gliclazide MV, e le masani ona vave faʻalauteleina le mamafa o le tino. Na o nai pauna, ae leai.

Ae e iai foi ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau faʻamaʻi o le Diabeton MV, e masani ona fesootaʻi ma ia tulaga:

  1. O tagata mafaufau e iai mataupu o le atinaʻeina o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.
  2. O le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona oʻo i le ituaiga muamua o faʻamaʻi.
  3. Ole vailaʻau e le aʻafia ai le faʻasologa o le inisalini faʻasaina.

O suʻesuʻega talu ai nei ua faʻaalia ai o le fualaau faʻamaʻi o le Maʻisuka MR e le faʻaitiitia ai le maliu o tagata mai le maʻisuka.

E le gata i lea, e aʻafia ai aʻafiaga o le toto B, ae o le tele o endocrinologists e le amanaiaina lenei faafitauli.

Vaʻaiga tutusa

Talu ai o le fualaau faʻamaʻi o le Maʻisuka MB ei ai le tele o faʻamaʻiloga ma taunuuga le lelei, o nisi taimi o lona faʻaaogaina e mafai ona lamatia mo se maʻi e maua i le maʻisuka.

I lenei tulaga, e fetuutuunai e le fomaʻi togafitiga togafitiga ma faʻasolosolo se isi vaifofo o lona togafitiga faʻapitoa e tutusa ma le Diabeton MV. E mafai ona:

  • Onglisa o se sui aoga o le suka i le suka 2 mo le maʻisuka ituaiga 2. Muamua, e faia faatasi ma isi mea e pei o le metformin, pioglitazone, glibenclamide, dithiazem ma isi. E le o iai ni faʻafitauli ogaoga pei o le Diabeton mb. O le tau masani e 1950 rubles.
  • Glucopifa 850 - o se vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai le metformin o mea gaosi malosi. I le taimi o togafitiga, e tele gasegase sa maitauina le faʻalauteleina o le faʻasaina o le suka i le toto, ma e oʻo lava i le faʻaitiitia o le mamafa. E faʻaitiitia ai le ono maliu mai le maʻisuka ile afa, faʻapea foi ma le avanoa o le fatu fatu ma le stroke. O le tau masani e 235 rubles.
  • O le fata o se vailaau oona o loʻo aofia ai le vailaʻau o le glimepiride, lea e faʻasaʻo ai le inisalini e ala i suauu pancreatic B. E saʻo, o le vailaau faʻasaina e tele faʻamaʻiloga. O le tau o le 749 rubles.
  • O le diagnizide o loʻo i ai le vaega autū e fesoʻotaʻi ma le sulfonylurea. E le mafai ona ave le vailaʻau i le ava malosi, ave le phenylbutazone ma le danazole. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le insulin O le tau masani e 278 rubles.
  • O Siofor o se sui sili ona lelei o le hypoglycemic. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi fualaau, mo se faʻataʻitaʻiga, salicylate, sulfonylurea, insulin ma isi. O le tau e 423 rubles.
  • Maninil e faʻaaogaina e puipuia ai tulaga o le hypoglycemic ma le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E pei lava o le Diabeton 90 mg, o loʻo i ai se numera tele o faʻasagaga ma aʻafiaga itu. O le tau masani o le fualaau faasaina e 159 rubles.
  • Glybomet ei ai se aafiaga lelei i le tino o le tagata maʻi, e faʻaosofia ai le faʻamalositino o le inisalini. O mea autu o lenei fualaau faasaina o metformin ma glibenclamide. O le tau masani o se fualaau faasaina e 314 rubles.

E le o se lisi atoa o fualaau oona e pei o le Diabeton mb. Glidiab MV, Gliclazide MV, Diabefarm MV o loʻo tutusa le tutusa o lenei vailaʻau. O le maʻisuka ma lana fomaʻi e tatau ona filifili se sui o le Maʻisuka e faʻavae i luga o le faʻamoemoe o le togafitiga ma le gafatia tau tupe a le tagata maʻi.

O le diabeton mb o se vailaʻau faʻamalolo oona e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E tele gasegase e tali lelei i vailaau. I le taimi nei, o loʻo i ai uma itu lelei ma nisi faʻafitauli. O togafitiga o fualaau oona o se tasi o vaega o le togafitiga manuia o le maʻisuka ituaiga 2. Ae aua nei galo e uiga i meaai talafeagai, gaoioiga faaletino, puleaina o le suka toto, malologa lelei.

O le le mafai ona tausisia ia le itiiti ifo ma le tasi le mea e tatau ai ona mafua ai le le mafai ona togafitia togafitiga ma le Diabeton MR. O le tagata maʻi e le faʻatagaina e mafaufau loloto ia te ia lava. O le tagata maʻi e tatau ona faʻalogo i le fomaʻi, aua o soʻo se faʻamaoniga o lea mea e mafai ona avea ma ki i le foia o le faafitauli o le maualuga o le suka i le "maʻi maʻi". Ia soifua maloloina!

O le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga o le a talanoa e uiga i fualaau o le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga