GEPAR COMPOSITUM

Faamatalaga talafeagai i 23.09.2015

  • Igoa Latina: Hepar compositum
  • ATX Code: V03AX
  • Mea aoga: Suiga a le okeni Suitena, meaola, coenzymes, vaega o mea totino ma minerale
  • Foafoa: Saienitisi o Heilmittel Heel (Siamani)

1 ampoule i le fua tutusa o le 22 μl e aofia ai: hepar suis, cyanocobalamin, duodenum suis, laau cinnamon, thymus mom, clown mace, colon suis, lalandine tele, vesica felea am, histamine, pancreas suis, lulu oat, vaovao susu, alii felingari, sodium diethyl oxalacetate, meaola: α-ketoglutaric, malic, fumaric, alpha lipoic and liptic, calcium carbonate, dandelion, cholesterol, hellebore white, artichoke prickly.

Pharmacodynamics

Hepatoprotectiveo le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafua mai i le lavelave o ona vaega. Ona o lona tulaga tulagaese, faapea foi ma tekinolosi tau gaosiga, o loo maua ai foi e le fualaau faasaina gasegase, filifili, venotonic, faʻamaʻalogama antioxyidanttaga. Faʻaitiitia le faʻamalosi i totonu o le ate ma le vete vevela, faʻamautuina le carbohydrate ma le lipid metabolism. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le ate, o le solia o lona faʻamaʻaloga o loʻo galue i faʻamaʻi o le paʻu ma totoga i totonu.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • afaina o le ate, e aofia ai faʻamaʻi oona,
  • gallbladder faamaʻi
  • hypercholesterolemia,
  • maʻi paʻu (faʻamatalaga, dermatitis, neurodermatitis, faʻamaʻaʻa, lematamata dermatitis) o se fesoasoani.

Faʻamatalaga e uiga i le hepar composite

O le faʻaaogaina o vailaau faʻatoʻa faleopathic o se nofoaga faʻalelei i le hepatology. O le faʻaaogaina o le Hepar Compositum e faʻamalosia ai galuega faʻafoe o le ate, ei ai lona faʻafouina o le paveryma ma le antioxidant. I lenei sootaga, o le tulaga o gasegase e faʻaleleia, o le a le mafai ona iloa le malosi, o le malosi ma le tiga i le saʻo saʻo o le a leʻa, vavalo, nofoa faʻamautu. O lenei mea na lipotia e tagata gasegase o loʻo tagofia lenei vailaʻau hepatitis.

E i ai iloiloga o lenei fualaau faasaina e masani ona faatonuina mo le vaitau vaovao vevela(rhinitis ma conjunctivitis) ma siama maʻi paʻu.

Faʻafitauli Antiallergic e fesoʻotaʻi ma mea o loʻo aofia ai Talafaasolopito (D10)i ai se faʻamatalaga aloaʻia antihistamine. O maʻi e matauina i totonu o ni nai aso ua mou atu le fulafula ma fulafula o mucous membranes o mata ma isu, ua paʻu le paʻu o le paʻu. O isi vaega o aʻafiaga o le gasegase ma le faʻamamaina, lea e taua foi i nei faʻamaʻi. E mafai ona tatou faʻamaonia o lenei fualaau faasaina o se meafaigaluega saogalemu, talu ai e le afaina ai aʻafiaga ma faʻamaʻi aʻafiaga, e aoga i faʻamaʻi ma gasegase faʻamaʻi, e leai se faʻailoga ma faʻatagaina tausaga. O le aoga o le Hepar Compositum e fetaui ma le aoga Essentiale, Karsila, Lipostabil.

Metotia o le talosaga

Fualaau Hepar Compositum faamoemoe mo le faʻaaogaina o matua. Aemaise lava, e le mafai ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, faʻaogaina ma le faʻaogaina o le vailaʻau faʻasaina, e mafai ona faia ni inisiua i vaega o le acupuncture ma le vaega (e masani ona faʻaaogaina i luga o le pito i luga o le tau o le tau). O le umi o le vasega o togafitiga ma le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi taitoatasi mo tagata maʻi taitasi.
Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 6 tausaga le matua e masani ona fuafuaina 2.2 ml o le vailaʻau (1 ampoule) tasi i aso uma 3-7.
Tamaiti e taʻi 3 i le 6 tausaga e masani ona faatonuina le 1.1ml o le vailaau faʻasaina ile taimi ole 3-7 aso.
Tamaiti e 1 i le 3 tausaga e masani ona faatonuina 0.6 ml o le fualaau faasaina ile tasi aso 3-7.
O pepe faatoa fananau mai ma tamaiti ei lalo ifo o le 1 tausaga e masani ona faatonuina 0.4 ml o le fualaau faasaina i taimi uma 3-7 aso.
O le umi o le vasega o togafitiga e masani lava mai le 3 i le 6 vaiaso, ae o le fomaʻi e mafai ona fetuunai le umi o le vasega o togafitiga e faalagolago i le ogaoga o le maʻi.

Faiga faʻapolopolo

2.2 ml vailaau tui i ampoules, 5 ampoules i totonu o se katuni.

1 ampoule (2.2 ml tui) o fualaau faasaina Hepar Compositum aofia ai:
Silybum marianum D3 - 22 μl,
Cyanocobalaminum D4 - 22 μl,
Taraxacum officinale D4 - 22 μl,
Cinchonapubescens D4 - 22 μl,
Veratrum album D4 - 22 μl.
Lycopodium clavatum D4 - 22 μl,
Chelidonium majus D4 - 22 μl,
Cynara scolymus D6 - 22 μl,
Avena Sativa D6 - 22 μl,
Acidum oroticum D6 - 22 μl,
Hepar suis D8 - 22 μl,
Acidum alpha-liponicum D8 - 22 μl,
Duodenum suis D10 - 22 μl,
Thymus suis D10 - 22 μl,
Colon suis D10 - 22 μl,
Vesica fellea suis D10 - 22 μl,
Pankreas suis D10 - 22 μl,
Talafaasolopito D10 - 22 μl,
Natrium diethyloxalaceticum D10 - 22 μl,
Acidum alpha-ketoglutaricum D10 - 22 μl,
Acidum DL-malicum D10 - 22 μl,
Acidum fumaricum D10 - 22 μl,
Sulifulu D13 - 22 μl,
Calconi carbonicum Hahnemanni D28 - 22 μl,
Tagata faʻatau, e aofia ai le 0.9% sodium chloride solution.

Hepar compositum, faatonuga mo le faʻaaogaina: metotia ma metotia

Hepar compositum solution i ampoules ua fuafua mo pulega faʻapitoa ma faʻapitoa.

E masani lava, e 1 le ampoule e faʻatatau i le 1-3 taimi i le vaiaso.

O le umi o togafitiga o faʻamaʻi faʻalavelave e 3-5 vaiaso, faʻalologo - ia le itiiti ifo ma le 4-8 vaiaso.

Tulafono mo le tatalaina o le amipoule:

  • ave le moli ina ia i ai le lanu i le pito i luga,
  • lulu lemu le vaifofo i totonu o le ulu o le ampoule,
  • e vavae ese le pito i luga o le amulu e ala i le taomi i le vaega o le lanu moana.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le maitaga ma le lactation, e mafai ona faʻaaogaina se fofo ile home i le fautuaga a se fomaʻi.

Pe a ave le Hepar compositum, e pei o isi togafitiga ile homeopathic, e ono mafai ona faʻavavevave le faʻavasegaina o faʻamaʻi o le faʻamaʻi (o le mea e taʻua o le mea muamua na tupu). I lenei tulaga, e tatau ona e taofia lou tagofia o fualaau faasaina ma saili le fautuaga a se tagata poto faapitoa.

Afai ei ai aʻafiaga itu e le o faamatalaina i totonu o faatonuga, e taua foi le faalēaogāina o le Hepar compositum ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Chepagard Asset

Chepagard Asset Fautuaina mo tulaga pe a manaʻomia le faateleina o le tino i phospholipids, L-carnitine ma le vaitamini E:
- ia puipuia le ate mai le gaʻo,
- ia maualalo le cholesterol,
- ia faʻaleleia le tulaga o le ate ma le faʻaoʻoina o le tino,
- ia faʻaleleia le gaioiga o le ate,
- ia faʻamautinoa ai le faʻamautuina o mea taumafa.
- ia faateleina le galuega o le faamamaina o le ate.

Chepagard Asset sao i:
- faʻateleina le tetee o le tino i mea oona,
- puipui faʻamalo mai le faʻamaʻiina,
- tausisia le gaioiga o le faʻaogaina o le tino,
- faʻateleina le faʻamalosia o le ate.

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa

O le tuufaatasiga o le "Hepar compositum" e luasefulu fa ituaiga o vaega o mea aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le cyanocobalamin o loʻo aofia i lona fatuga faatasi ai ma coenzymes, o mea e faʻaaogaina mo togafiti o intracellular, ma o se mea totino ma mea taugata. O le vaega allopathic i le ituaiga o histamine o loʻo i ai foi i le fua.

O suʻega o suʻega a le atunuʻu e faʻamaonia le aoga, ma i le taimi lava e tasi, o le saogalemu o se masini fou. O lenei vailaau e fautuaina mo le salalau lautele o le faʻaaogaina o le hepatology ma le gastroenterology, faʻapitoa foi mo togafitiga faʻapitoa e avea o se vaega o le faʻasaʻoina o faʻafitauli o le gasegase.

E tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina ma le Hepar Compositum, o lenei mea maʻaleʻale o le phytotherapeutic complexes e aofia ai vailaʻau malolosi e faʻaleleia ai le gaioiga o enzymes e nafa ma le faʻamautuina o tulaga o le hormonal. O le faʻaaogaina o lenei vailaau e sili ona talafeagai pe afai e matua faʻavaivaia le tino e faʻamaʻi pipisi.

O lenei augatupulaga fou o vailaau faʻataʻitaʻi e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o le ate ma faʻamautuina faiga faʻavae, faʻasaʻoina le tino mai ituaiga toxine ma toxins uma. E le gata i lea, e faʻamalieina ai le atuatuvale, ma faʻaleleia ai le manuia lautele.

O le faʻaaogaina o antioxidants o le Hepar Compositum injections e faʻaalia i le faaosofiaina o le faʻasalalauga o le faʻapalapala, lea e faʻamalosia ai le leo o maso, paʻu ma toto toto. O le aʻafiaga o le matua i luga o le talaaga o lona faʻaogaina e mafai ona matauina i le faʻaleleia atili o le tulaga o le vaʻalaʻau ma sooga.

E faʻapefea ona faʻaaoga vailaʻau?

E tusa ai ma faatonuga "Hepar compositum" ua faamoemoe e faʻaaogaina e matua. I lenei tulaga, e mafai ona tuiina se tino e le lamolemole, ma le suamalie i totonu o le maso poo totonu foi o se vein. Injections o vailaau faʻasaina ua tuʻuina i luga o sikola o le acupuncture i lalo ifo o le iʻuga. O le umi o le vasega ma le fuataga ua fuafuaina e se fomaʻi e fuafua i le ogaoga o le maʻi ma le tulaga lautele o le maʻi.

Tamaiti mai le ono tausaga le matua ma tagata matutua matutua o loʻo faʻamatalaina se fua faʻatatau, o lona uiga, tasi le faʻamalama i aso uma e tolu. Mo pepe mai le tasi le tausaga i le tolu tausaga, 0.4 mililiters o fualaau faasaina ma le tutusa o taimi e mafaufauina o le masani ua fautuaina. O le umi o le vasega e tusa ma le ono vaiaso. E tusa ai ma taunuuga o togafitiga, e fesuiaʻi e le fomai le taimi. Faʻasaga i tua o le gaioiga mamafa, e lima vaiaso o le faʻaaogaina o vailaʻau e lava, ma i le i ai o se foliga masani, e lua masina.

O le taimi muamua i le faʻaaogaina o fualaau, o faʻamaoniga o le faʻamaʻi e mafai ona faʻatetele. O le faasolosolo o le Peraimeri, o se tulafono, ua manatu o le masani ma faaalia ai se tali lelei i le faaaogaina o Hepar compositum, ae e tatau ona taʻu atu i le fomaʻi ia uiga.

Faʻaiʻuga

O faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga o le maualuga o lenei vailaʻau o loʻo misi nei. O le mea lautele, o tagata gasegase e faʻafesoʻotaʻi lelei lenei vailaau faleopathic. E tusa ai ma allergies i le fulufulu ma le vevela, ona faamaumauina ai lea i ni mataupu vavalalata. Faʻatasi ai ma nei faʻaʻailoga, taofi togafitiga ma talanoa i lau fomaʻi.

O ai o loʻo faʻasaina lenei togafitiga?

Injections ma se vaifofo o vailaʻau na tuʻuina atu e le o faʻamatalaina i le i ai o le maualuga o le faʻalogo i ona vaega. Mo fafine maitaga, o lenei fofo o loʻo faʻatulagaina i mataupu faapitoa pe a oʻo i le faʻamoemoeina lelei o togafitiga e sili atu nai lo tulaga lamatia o le tamaititi. Mo tamaitai lapatai, e leai se faʻailogaina i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e pei o lea.

O loʻo taʻuina i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina. O faʻamatalaga i le "Hepar compositum" mafaufau i lalo.

Analogues o fualaau faasaina

I le mea e te manaʻomia e filifili se faʻasologa o le vailaʻau o le Hepar compositum, ona tatau lea ona e gauai i vailaau Otsillokoktsinum, Dantinorma, Korizalia, Longidaza, Homeovox, Ronidase, Cystamine, Neovasculgen "," Lymphomyozot "ma le" Aesculus compositum ". O le sui e tatau ona filifilia e le fomaʻi.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase e uiga i le fualaau

O le faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o togafitiga o le homeopathic o le taimi nei o se taʻiala manuia i le gastroenterology, faapea foi i le tulaga o le hepatology. Ae o le mea sili lena o mea ua fai mai tagata atamamai i aso nei. Fai mai fomaʻi o le Hepar Compositum e lelei ona toe faʻafoʻi le ate e oʻo lava i tulaga maualuga o le maʻi.

O tagata maʻi e fiafia i le aʻafiaga o lenei vailaʻau ma matauina se faʻaleleia lautele i le soifua lelei. E tusia e tagata e tusa ai ma le talaaga o lona faʻaogaina, o le mamafa e alu ese ai le vaʻalele saʻo ma ua mou atu tiga tiga. E le gata i lea, o le toe iloiloina o le toesea o maʻi le atoatoa. O tagata maʻi e fai mai e faʻafetai i lenei vailaʻau, o le vaʻaia o le malosi o loʻo mataituina.

O maʻi na maua i le hepatitis ua faamalieina foi i lenei fualaau faasaina. O loʻo i ai foi faʻamatalaga faamalieina e uiga i taunuuga o togafitiga o le rhinitis o le vaitau, conjunctivitis ma nisi o paʻu o le paʻu o le natura maʻi. O maʻi e tusia i totonu o ni nai aso o togafitiga, o le sosolo ma le fulafula o mata ma le isu ua mou atu, ma i le taimi e tasi, o le paʻu o le tino ua paʻu i lalo.

Toeitiiti lava o tagata maʻi uma ia latou iloiloga latou te matauina le lelei o le faʻapalepaleina o fualaau faasaina. I lenei tulaga, e saogalemu le faapea atu o le "Hepar compositum" o se vailaau saogalemu lea e leai se faʻamaʻiina ma e le faʻaosofia ai le maʻi ma isi mea e le manaʻomia. Fomaʻi faʻatusatusa le aoga o lenei vailaʻau faʻatasi ai ma fualaau lauiloa e pei o Karsil, Essentiale ma Lipostabil.

Na matou iloiloina ia faatonuga ma iloiloga mo le Hepar Compositum.

Faʻafefea ona faʻaaoga le fofo

Ole fofo ile homeopathic ua mamanuina mo le faaaogaina e matua. I lenei tulaga, e mafai ona tui i se vein, muso, pe togi i lalo o le paʻu, se lanu mūmū lanumoana po o le pulu lanumoana. O le Gepar Compositum injections e tuʻuina i luga o ni mea e maua ai le acupuncture poʻo vaega (i lalo o le paʻu o le iʻu).

O le umi o le vasega ma le fuataga ua fuafuaina e se fomai e faalagolago i le natura ma le matuia o le maʻi, faapea foi le tulaga aoao o le maʻi.

Tamaiti e ono tausaga le matua ma tagata matutua e masani lava ona faʻataʻitaʻiina se fua faʻasologa - 1 i le taeao pe a mavae le 3-7 aso. Mo pepe mai le tasi i le tolu, o le tulafono fautuaina ole 0.4 ml o le faʻalavelave ma le tutusa ole taimi. I le tino o le faamai, e mafai ona faatonuina le fualaau faasaina iv mo taualumaga i aso taitasi.

O le umi o le taimi o le vasega e 3-6 vaiaso, e tusa ai ma taunuuga o togafitiga, e mafai e le fomai ona fetuunai le taimi. I le taimi laititi, e lima vaiaso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua lava, i le foliga masani, lua masina.

O le taimi muamua lava i le maeʻa ai o le vailaʻau, o faʻamaʻi o le faʻamaʻi e mafai ona faʻatetele. O le pa'ū o le Peraimeri e faʻapitoa ma e faʻaalia ai se tali lelei i togafitiga, ae e taua tele le logoina o le fomaʻi e uiga i ia uiga.

Ina ia saʻo le tatala o le moli, e tatau ona tuʻuina i le lanu lanu. O mea o loʻo i luga o le ulu ua lūlūina ma se moli uila ma ou tamatamai lima.

Afai e te lolomiina le moli i le nofoaga e faailoga ai i se lanu lanu, o lona vaega pito i luga o le a malepe.

O ai e solia le faʻalavelave

Injections ma se vailaʻau faʻasaina e le o faʻamalamalamaina ma le maualuga o le faʻalogo i ona vaega.

O fafine maʻitaga ua faʻamaonia se vailaau faʻasaina i mataupu faʻapitoa pe a sili atu le maualuga o le togafitiga o togafitiga nai lo le ono lamatia o le tamaititi.

Mo tina tausimai, e leai se faʻailoga i le faʻaaogaina o le Hepar Compositum.

Analogs o le faleopathic complex

E tusa ai ma le ATX code o le fa faʻavae, o analogues faʻatasi ma le Hepar Compositum:

  • Oscillococcinum,
  • Neovasculgen
  • Lymphomyozot,
  • Kokkulin,
  • Aesculus.

Afai tatou te faʻatusatusa vaega o loʻo galue, ona leai ai lea o ni mea e tutusa ai le Hepar Compositum.

Tuua Lau Faamatalaga