Anthocyan Forte: faatonuga, tau, iloiloga o maʻi

Anthocyan Forte - o fualaau faasaina i le tau faasaga i faafitauli o mata. Anthocyanin o se faʻaopoopoga o meaola, lea e aofia ai mea aoga e faʻatumu ai le tino ma vitamin manaomia.

Anthocyan Forte o se faʻaopoopoga meaʻai mo mata

O lapisi o loʻo i ai meatotino faʻasao, faʻaitiitia le faʻaogaina o le tino, faʻamaonia le felafolafoai o le toto ma le mamafa, ma ia faʻamaonia le gaioiga vaaia.

Faiga o vailaʻau

O vaega o le vailaʻau e iai se faʻalavelave faʻapitoa, e aofia ai:

  1. Faʻamataʻu aʻafiaga o faʻamalolo saoloto.
  2. Faamalo le puipui lapisi.
  3. Faʻateleina le malosi o le capillary.
  4. Tuʻu atu i le tafega o le vai inu.
  5. Le faʻamautuina o otaota laiti.
  6. Faʻateleina le ata vaaia.
  7. Faaitiitia le vaaia o mea.

Pe a tofia

Faʻamatala le fualaau faʻasaina faʻatasi ma vitamini faaopoopo, Anthocyanin malosi e ave i:

  • Glaucoma
  • Cataract
  • Myopia.
  • Tausaga o le tau o le macular-related.
  • Manatu le lelei.
  • Puipuiga o faʻamaʻi o le nifo.
  • Vaʻa mata mataʻutia.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina Antocyan Forte e aofia ai:

  1. Zinc
  2. Taunuuga.
  3. Riboflavin.
  4. Ascorbic acid.
  5. Blueberry ma le blackthourrant anthocyanins.
O le fualaau faasaina ua gaosia i se ituaiga o laupepa e 10 vaega. Tolu laupepa i totonu o le tasi pusa

Faatonuga faapitoa mo le faʻaoga

Aʻo leʻi amata ona e faʻaaogaina fualaau faasao, ia mautinoa e faʻatalanoa se fomaʻi, o le a filifilia e se fomaʻi fualaau e fetaui ma oe.

O fualaau oona e tatau ona onā i taimi o taumafataga, ia faʻamaoni lava i le togafitiga.

O le aveina o fualaau mo fafine maʻitaga ma fafine i le taimi o le lactation e le fautuaina.

Teu Anthocyan Malolosi i se malulu, pogisa ma le mamao o le aapa atu o tamaiti.

A maeʻa le aso e muta ai (faʻaalia i faatonuga), lafoai.

E taua le maitau e tatau ona e amata ave le fualaau faasaina i le taimi lava e te matauina ai le leaga o le vaʻai.

O le ae matauina se suiga pe a uma le uluaʻi laʻasaga o le faia o se faʻalavelave o vitamini, o le a faʻaleleia lau vaai vaaia ma o le a taofi ou mata.

O le tau o le Antotsian Forte i Rusia o le 250 rubles, i Iukureini, e faʻatatau i le nofoaga o le falemaʻi ma le taimi e gaosia ai fualaau, mai le 100 i le 150 hryvnias.

O le mea e leaga ai, e leai lava se mea tutusa ma le tutusa lava mo le togafitiga o faʻamaʻi mata i le maʻisuka.

I le tulaga o le puipuia ma mai le gase o le mata, matou te tuuina atu ia te oe le tele o analogues mo le suia o Anthocyan Forte:

Faailoga mo le faʻaaogaina

Anthocyan Forte o se punavai faaopoopo o vitamini C, B2, acidic nicotinic, zinc, anthocyanins, lea e talafeagai mo le gaioiga vaaia. O le fualaau faasaina ua fautuaina ina ia ave pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi i mataupu nei.

  • Faʻaleleia le faʻaaliga i le po.
  • Faʻailoga tele i totoga o le faʻaaliga.
  • O le retinopathy o le maʻisuka o se faʻalavelave o le maʻisuka pe a faaleagaina le vaʻa.
  • O le faapipiiina o le tioata e faʻataʻatia.
  • Glaucoma - mamafa maualalo i le toto.
  • Myopia.
  • O avetaʻavale faʻapolofesa ma tagata faigaluega o le ofisa o loʻo faʻaaluina se taimi uumi i luma o le mataʻitipi komepiuta.

Faʻaopoopoga e mafai ona avea o se punavai o vitamini, ae ui i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi e aloese mai le hypervitaminosis. O le umi o le vasega e 2 masina. O aso uma lava e manaʻomia ai lau 1-2 laulau i meaai. Afai e talafeagai, ma fautuaga a se fomaʻi, e mafai ona e toe faia le togafitiga.

O vaega taua o loʻo aofia ai i le tuufaatasiga e fegalegaleai ma le tasi, o lea la o loʻo i ai so latou aoga aoga aoga i luga o gaioiga o le faʻaaliga.

  1. Blueberry Anthocyanins - 10 mg. O nei vailaʻau ei ai le aʻafiaga o aʻafiaga, faʻafitia ai faʻamaʻi saoloto. Latou te taulai atu i mata o le mata ma fesoasoani i le glaucoma, faapea foi ma le mamafa o le toto.
  2. Fualaau anthocyanins - 15 mg. Faʻaleleia le aʻafiaga o laumei, ma faʻaitiitia ai le mata.
  3. Fua o le vine vine proanthocyanidins - 30 mg. Latou te faʻasolosolo le mamafa i totonu o mata, tuʻuina atu le malosi i vaʻa, ma faʻaleleia le vaʻai.
  4. Vitamini PP (10 mg) ma le B2 (2 mg). I le faʻalavelave, o lo latou aafiaga e matua faʻaleleia atili: faʻaleleia le vaʻai i le po, ma e mafai ona puipuia faʻasalalauga.
  5. Ascorbic acid - 50 mg. Galuega e avea o se faʻasologa o siama mata, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faaleagaina o capillaries.
  6. Zinc - 7.5 mg. Faʻaleleia le aʻafiaga o aʻafiaga o vaega o loʻo totoe, ma faʻaleleia ai le faʻaaogaina o vitamini A.

Ua matauina e tagata popoto e faapea o sea tuufaatasiga ei ai lona aoga aoga i le tulaga o mata ma fesoasoani i faamaʻi eseese. O le vaʻavaʻai ma isi vailaʻau e tatau ona siakiina ma se fomaʻi fomai.

Contraindications

O mea faaopoopo e le fautuaina mo tagata o loʻo i ai le le faʻamaoni i vaega o loʻo fausiaina. Ua matauina e tagata popoto e faapea, i le mulimuli i tui fautuaina, e leai ni itu taua e matauina.

E le fautuaina le ave o le Antocyan Forte mo le maʻitaga ma le lacting o fafine, faapea foi tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

Tau ma le teuina

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga pepa, o lona ola e 2 tausaga. Teu i le vevela o le potu, i se nofoaga e puipuia mai le vevela ma le malamalama, e le mafai e tamaiti laiti ona maua.

E taua le maitauina o le fesoasoani ole mea taumafa e le o se vailaau ma e tufatufaina atu e aunoa ma se taotoga, ae ui i lea, ae leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i se fomaʻi agavaa.

O le pusa masani e aofia ai le 30 papa. I Rusia, e mafai ona faʻatau i faletalavai mo 280 - 330 rubles, faʻalagolago i le itulagi.

E leai ni vailaau faʻasaina e tutusa lelei, ae o loʻo i ai fualaau oona e sili ona vaivai, ae fesoasoani lelei foi i mata o le tino. Mafaufau i mea sili ona lauiloa e fautuaina e tagata tomai faapitoa.

  1. "Blueberry Forte." O se faʻaopoopoga o meaola faʻapitoa, lea e fautuaina e ave i le amataga o le faʻamaʻi poo le faaleagaina o totoga o le vaʻai. O le tau e maualalo pe a faatusatusa i le Anthocyan. O le tuufaatasiga e aofia ai le sosolo ma le lutein. Mo tamaiti e sili atu i le 3 tausaga le matutua, o le vailaʻau ua atiaʻe i le ituaiga o siva.
  2. Lutein Complex. O le tuufaatasiga e aofia ai le sipuni lanumoana, apamemea, seleni, lutein, vitamini E. E fautuaina le fualaau e ave i le taimi o le toe faaleleia pe a uma le taotoga i luga o totoga o mata.
  3. Vitrum Vision. O loʻo i ai vitamini E, zinc, copper ma lutein. E avea o se faʻasologa, mai le 12 tausaga le matutua.
  4. Complivit Ophthalmo. O loʻo aofia ai le tele o vitamini, gaʻo siama, lea e faʻaleleia ai le faʻaleleia o vitamini, zinc, copper, rutin, zeaxanthin, lutein. O loʻo faʻamatalaina mo ni mata lapopoa, faʻaleagaga o mea.
  5. "Doppelherz Aseta." E avea o se fuataga puipuia. Vaega autu: lutein, zeaxanthin.
  6. "Lutein Tau." Faʻaopoopoga meaʻai faʻatasi ma le lutein, zinc, seleni ma le vaitamini C. Faʻaleleia le gaioiga vaaia ma faʻasaʻo le vaivai o le vaai.

E tusa ai ma le tele o iloiloga o maʻi, o Anthocyan Forte e fesoasoani i na o le amataga o le maʻi. O le mea lea, e fautuaina e avea o se faʻataʻitaʻiga mo le maʻisuka, talu ai ona o lenei tulaga, o le vaʻaiga ua faʻaleagaina i le 90% o mataupu.

Aʻo leʻi faia togafitiga, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

Ma afai e faʻaauau le faʻamaʻi, ona faatoa mafai lea ona maua e tekonolosi lata mai ma togafitiga o fomaʻi maʻi, ma i nisi tulaga e manaomia ai le togafitiga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • E tusa ma le 400 mg: lapotopoto, faʻamalo, violisi, ufiufi i se pusa tioata (10 pcs i le paʻu, i totonu o se atigipusa pepa pepa 1 poʻo le 3, 100 pcs i totonu o fagu palasitika),
  • paluga e mamafa i le 525 ± 52.5 mg (30 pcs i le pusa).

Vailaau oona i le tuufaatasiga o pepa e mamafa ai le 400 mg:

  • Vitamin C - 50 mg
  • vine moa proanthocyanidins - 30 mg,
  • uliuli o vine anthocyanins - 15 mg,
  • fugalanaini anila - 10 mg,
  • Vitamin PP - 10 mg
  • zinc - 7.5 mg
  • vitamini b2 - 2 mg.

O mea e masani ona galue malosi i totonu o fualaau e mamafa i le 525 mg:

  • proanthocyanidins - 30 mg,
  • anthocyanins - e le itiiti ifo ma le 25 mg,
  • Vitamin C - 50 ± 7.5 mg
  • vitamin PP - 10 ± 1.5 mg,
  • zinc - 5 ± 0.75 mg,
  • vitamini b2 - 2 ± 0.3 mg.

Faʻavaeina o meaʻai 525 mg: faʻaopoopoga o fualaau 'eleʻele, vine ma vine vine, acid ascorbic, citrate zinc, cellulose microcrystalline (E460), carrier: maltodextrin, nicotinamide, sodium croscarmelis (E468), avelaʻau: magnesium stearate (E4) hydroxypropyl methylcellulose (E464), se sui e taofia le vai: riboflavin, propylene glycol (E1520), amorphous diokone dioxide (E551).

Mea Faʻatonu

  • O le anthocyanins of blueberries: faʻaaogaina ma faaputuputuina i totonu o mata o le mata (aemaise lava i le retina), faʻaitiitia le gaioiga o radicals saoloto, maua ai le malosi o le toto o le iniseti, gotocoma, faʻamalosia le taofiga o le tino, fesoasoani e faʻamausali le fesoʻotaiga, puipuia o vaʻa, maua ai se aafiaga lelei i faʻasolosolo vailaʻau i le tulaga o le retinopathy o le maʻisuka,
  • (e sili atu i le 75% oi latou o rutinosides, o mea e pei o le sosolo): faʻaleleia ma faʻaleleia aʻafiaga o le anthocyanini blueberry, maua ai le faʻaogaina o le antioxidant aʻafiaga faʻatusatusa ia i latou, tuʻuina atu le puipuiga faaopoopo i luga o vaaiga vaaia, e pei o: uila, faaitiitia le vaivai o le mata pe a faigaluega i se komepiuta, faaleleia le fetuutuunaiga pogisa,
  • O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le glaucoma, faʻateleina le faʻaleleia lelei o aʻafiaga, faʻaleleia ma faʻapipiʻi le lelei o aʻafiaga o anthocyanins, faʻamaonia le faʻamalosi o le tino, faʻateleina le faʻafetaui i le pogisa pe a uma le moli o le malamalama, faʻaleleia le eseesega o le ata vaaia ma le vaaia o tagata faigaluega i le komepiuta, lea e sili ona taua mo faʻasalaga, vascular vasions ma microaneurysms e mafua mai i le retinopathy o le maʻisuka),
  • Vitamin C (acid ascorbic): faʻaitiitia le atinaʻeina o le faʻamaʻi o le maʻisuka pe faʻaitiitia le lamatiaga o lona tupuga, faʻaitiitia le faʻaogaina ma le palasi o capillaries, fesoasoani e puipuia ma faʻagasolo le alualu i luma o pepa ma glaucoma ma faʻasaoina le mamanu visual (rhodopsin) i le retina, i luga o le maualuga - faʻaitiitia le mamafa o le intraocular mo le glaucoma ,
  • suauu: faʻaleleia le gaioiga a isi vailaau, faʻaleleia le tuʻuina atu o faʻamatalaga e ala i le uaua optic, faʻaititia le lamatiaga o le faʻaleagaina o le tau o le matua, e puipuia ai le faʻaitiitia o le nerve optic,
  • B vitamini2 (riboflavin) ma le PP (nicotinic acid): faʻaleleia le faʻafefe o le pogisa, puipuia ma faʻagesegese le atinaʻeina o suiga o lelani ile tausaga, ma fesoasoani i le puipuia ma togafitiga o le "tauaso i le po".

O vaega uma e fausia ai le Anthocyanin Forte e faʻalagolago le tasi i le isi ma faʻaleleia le gaioiga o le tasi ma le isi, ma maua ai le malosi malosi o le faʻamalosia o fualaau faʻasaina, puipuiga lelei o capillaries, retina ma mata o le mata.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti, puipuia mai le malamalama ma le susu, i se vevela e le sili atu i le 25 º.

E lua tausaga le ola o le taligalu.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia le faʻafesoʻotai i faʻamaʻi o le mafaufau. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vaega nei:

  • sosolo,
  • uliuliuliumancone,
  • proanthocyanidins o fatu o vine vine mumu,
  • vitamini B2 (poʻo riboflavin),
  • vitamini C (po o le acid ascorbic),
  • vitamini PP (poʻo le nicotinic acid),
  • zinc.

Auala e ave ai Antocyan Forte

O le fualaau faasaina e faʻaaoga i vasega o le 2 masina. O le fua mo se tagata matua e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina e 1-2 papatini i le aso, e tatau ona 'ave faʻatasi ma meaai.

Ina ia aloese mai aafiaga e le manaʻomia, aʻo leʻi amataina togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O le fomaʻi o le a filifilia le togafitiga faʻatasi, togafitiga o le tagata lava ia ma le umi o le fualaau faasaina.

O se vaega lona lua o le faʻaopoopoga o mea taumafa e mafai ona faia i luga o le fautuaga a se fomaʻi mata.

I le matua

O mea faaopoopo e leai ni faʻateʻa tausaga mo le matua. Faʻaaogaina i le matua ua faʻamaonia. Talu ai ona o le fatuga filifilia, o le sauniuniga o vailaau faʻasolosolo e vave faʻaitiitia ai suiga o tausaga i gaioiga o le faʻaaliga ma faʻaleleia ai le manino o manatu o le lalolagi o loʻo siomia ai.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le o manatu mo tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga. O nei vitamini mo tamaiti e leʻi tofotofoina, ma o lea e le mafai ona faʻamatalaina.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

O le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalosi e faatagaina i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation, ae faʻatasi ai ma se faʻasao. Afai ei ai ni uiga le lelei, e aofia ai le tasi e le o faamatalaina e le tagata gaosi oloa, e tatau ona faamutaina le togafitiga.

O le Anthocyanin malosi e mafai ona faʻaaoga e faʻaleleia atili ai le vaʻai ao maitaga, ae i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi-fomaʻi.Soʻo se aʻafiaga leaga na faʻaalia i le taimi o le togafitiga ma se faʻaopoopoga o meaola faʻapitoa ole mafuaaga lea mo le faʻamavaeina o fualaau.

Tu ma malologa

O le Anthocyan faʻamalosi i le falemaʻi o fesoʻotaʻiga o tufatufaina atu saoloto. E le manaʻomia se faʻatauga mai le fomaʻi e faʻatau ai le oloa. Ae ui i lea, e le fautuaina le togafitiga o le tagata lava ia.

O le tau faʻatatau i Rusia o le 350-400 rubles.

Teu i le vevela i lalo +25 0 e le sili atu i le 2 tausaga mai le aso o le gaosia ma le faʻasaʻoina o le vaega. E tatau ona teuina le vailaau i se nofoaga matutu ma pouliuli. Pe a oʻo mai le vai poʻo le susulu o le la, o le a leiloloa meatotino o meaʻai.

O le autu autu o le Anthocyan malosi o le vailaau malosi o le Blueberry. O fualaau e lua e taulimaina ai le maʻi vaivai o le mata, faateleina le gaioiga vaaia ma puipuia mai le matua o le ola o le tino. O vailaau faʻasaina uma e aofia ai mea masani o le natura moni. O loʻo maua i le laumei le kulumu vine ma e mafai ona faʻatagaina mo le togafitiga o tamaiti mai le 3 tausaga. E oʻo atu i le 7 tausaga, e lua ripoti e faʻataʻitaʻiina i le aso (taeao ma le afiafi), mai le 7 tausaga, e faaopoopoina se taumafataga i le afiafi, ma i le tulaga matua (sili atu ma le 14 tausaga), e mafai ona e inu 2 pusa i 3 inumaga. Togafitiga - 2 masina.

Fualaau faasaina ua faatonuina i le togafitiga o mata, ae eseese i le tuufaatasiga ma le gaioiga a le anthocyanin:

  • Complivit ophthalmo,
  • Vitrum Vision
  • Nutrof Total
  • Okuyvayte Lutein.

O se faʻasologa moni ma se vaega atoa poʻo le vaega ole vaega o le tuufaatasiga o papa maʻa e le oi ai. O vailaʻau faʻasolosolo ei ai lona aafiaga faʻapitoa i le tino, ae o lona uiga o lona uiga o lona lava aʻafiaga ma le auala e toe faʻaleleia ai le faʻaaliga. Faʻapipiʻi fualaau nei mo le faʻamoemoe o le faʻaaoga:

  • faʻaleleia atili o faʻaaliga
  • puipuiga ma le tuai o maʻi mata,
  • faʻaitiitia le faiga o suiga o tausaga,
  • faaitiitia le vaivai o mata.

O le vailaʻau faʻamalosi Anthocyan malosi e masani lava ona faʻamatalaina i le togafitiga faʻapitoa o mata. O le tagofia o fualaau faasaina o le a aoga i na o le amataga o le maʻi o le mata poʻo le tele o le totoga o le faʻaaliga. E faʻaalia ai le maualuga tele o le puipuiga o le mata o le mata i le maʻisuka. I le tulaga o suiga e le mafai ona suia, o le fualaau faasaina e le aoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Talu ai ona o Anthocyan Forte o se meaʻai faaopoopo, ona fautuaina lea e avea o se punavai faaopoopo o le zinc, anthocyanini, vitamini B2, C ma R. R. O le le lava o mea o nei elemene e mafai ona matauina i:

  • maʻisuka retinopathy,
  • cataract
  • glaucoma
  • suiga o tausaga i le tino,
  • myopia
  • faateleina mata mata,
  • uila umi.

E mafai foʻi e se tagata faʻafofo suʻesuʻe ile faʻataʻitaʻiga se meaʻai faʻalaʻau pe afai o loʻo iai sou faʻaletonu vaaia poʻo isi faafitauli. O le tele o iloiloga o lenei fualaau faasaina ua fautua mai ai e tusa lava pe leai ni faafitauli i le vaʻai, ae na o le puipuia ma le faateleina o le maualuga o vitamini i totonu o le tino.

Anthocyanin: iloiloga

O le tele lava o taimi, o Antocyan Forte e amata ona faia saʻo ona o le fautuaga a le ophthalmologists. O lona uiga o fomai e talitonuina lenei fualaau faasaina. E aofia ai foʻi ma i latou na amata ona ave faʻamalositino na oi latou lava, o iloiloga e lelei tele. O nisi nei o:

Na amata ona pau le mataʻupu ona o le mea moni na suia laʻu galuega ma o lenei ua ou faʻaaluina le tele o taimi i le komepiuta. O le fomai faapitoa e faʻataʻitaʻiina le faia o faʻatinoga ma ave Anthocyanin. Na ou inu 2 vasega - o laʻu vaaiga i le taimi nei ua le toe pau. Masalo o le a ou faia soo le kosi.

Glaucoma na amata. Ua faatonuina e inuina Anthocyan Forte, ae e 2 vasega na le fesoasoani. E tatau ona amata ona ave vitamini mo le puipuiga e tusa lava pe leʻi oʻo i le maʻi.

Ou te galue o se loli i suiga. A o ou i luga o se vaalele, o oʻu mata e matua matutu, ma i le po e pauu laʻu vaai. Sa ou inuina le ala o Anthocyanin ma le le mautonu na pasia, ae i le po ua ou vaai pea i le leaga, e ui o loo i ai pea se aafiaga lelei.

Analogues o fualaau faasaina

A e faʻatau se fualaau faasaina, ia faʻaeteete i le igoa! Faʻamaonia - Anthocyanin Forte, ae le o le "anthocyanin" poʻo le "anti-cyan" i soo se auala. Ma o loʻo i ai le tele o tupe faʻatasi ai ma se igoa talitutusa, ae o latou faamoemoega e mafai ona eseese uma. O faʻaaliga nei o le meafaigaluegatutusa tutusa i le faamoemoega:

  • Ophthalmic. O nei laulelei mo mata, o le gaioiga lea e faʻamoemoe i le faʻamamaina o le mago ma le faʻavauvau o mata. O le tau e 150 rubles.
  • Blueberries Forte Evalar. Faʻaopoopo foi i se meaʻai faʻalautele e faʻaleleia ai le soifua maloloina o mata mata ma faʻasalalau le metabolism vaaia. Tau - 200 rubles mo le 50 vaega (mo le 25 aso).
  • Vitrum Vision - o se tamaoaiga televavelave e fuafua i le faatonutonuina o le galuega a mata ma le faʻamalosia o le faʻatinoga o galuega uma a le mata. Tau - 800 rubles mo le 30 papa (1 vasega).
  • Lutein Complex. Vailaʻau faʻamaʻi pipisi mo le faʻavasegaina o metabolic processes of vision. Tau - 500 rubles mo le 30 papa (1 vasega).

Mo se filifiliga patino o vitamini, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faapitoa. I soo se tulaga, faʻatau vitamini ma meaʻai faʻapitoa i meaʻai i totonu o falemaʻi faʻapitoa!

Faʻaaogaina o vailaau faasaina

Siaki le tau o Vitrum Vision Fort. I totonu foi o le tusiga o se faʻamatalaga auiliili mo le fualaau faasaina, o mea aoga ma mea e faʻaleagaina ai, iloiloga o tagata faatau.

I totonu o le tusitusiga (fesoʻotaʻiga) e uiga i faʻamatalaga iloga ma le lelei o le kulimi mo maʻi o le tino - Demalan. Faatusatusaga o mea tau falemaʻi ma tau tau.

O le gaioiga o le vailaʻau faʻasaina Antocyan e faʻavae i luga o le gaioiga a ona vaega taʻitasi:

  • Blueberry Anthocyanins mafai ona ulu ma faaputuputu i le retina ma isi vavae o mata. E i ai lo latou malosi malosi faʻatoʻilaloina ma faʻaitiitia ai le leaga o aʻafiaga o faʻamalolo saoloto. Latou te puipuia foi toto toto, faʻaitiitia lo latou gafatia ma le vaivai, fesoasoani i le tulaga o le maʻisuka retinopathy, faʻamaonia le mamafa o le tino ma le tafe o vai i totonu o mata ma glaucoma.
  • Blackcurrant Anthocyanins ese mai le anila anthocyanini i le tuufaatasiga ma le gaioiga. O loʻo iai a latou gaioiga sili atu, ma faʻalauteleina ai le aʻafiaga o le anthocyanini laumei i luga o mata.
  • Bone proanthocyanidins O vine mamago e tutusa lelei ma le fausaga o anthocyanini, ae sili atu le le gafatia ma le gaioioiga. Latou te faʻaleleia le faʻaogaina o toto toto, faʻaleleia le vaaia o mea vaaia ma vaʻavaʻaʻi ata i tagata o loʻo galulue i taimi uma i se komepiuta, faʻamaonia le mamafa o le intraocular, ma faatelevave suiga faʻafefe.
  • Riboflavin ma Nicotinic Acid (vitamini B2 ma le PP) pe a faʻaogaina faʻatasi e mafai ona faʻaleleia ai le aoga. O lo latou faʻaaogaina e fesoasoani i le puipuia o faʻataʻitaʻiga, togafitiga ma le puipuia o le "tauaso i le po", le faʻaleleia atili o fetuunaiga i le pogisa pe a maeʻaeʻa le malamalama.
  • Ascorbic acid E fesoasoani i le puipuia ma le togafitiga o glaucoma ma pepa faʻataʻitaʻi, faʻapea foʻi ma le tulaga o le glaucoma, e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino.
  • Zinc E i ai lona aʻafiaga, ma faʻamalosia ai foi le aafiaga o isi antioxidants. A aunoa ma le mimiti, o le vailaʻau A e sili atu ona leaga, o le mafuaʻaga lea e faʻaleagaina ai le vaʻai i le pouliuli. I le faʻaaogaina o le zinc, ua faʻaitiitia ai le lamatiaga o le tele o le degeneration macular o le retina, ua faʻaleleia ai le faʻaleleia o le manava i luga o nesi opifi, ma ua faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaaogaina o le nerve optic.

O vaega o loʻo faia ai le vailaau faʻasaina o Antocyan e iai sona aafiaga lelei i le toe faʻaleleia o le faʻaaliga.

O vaega e fausia ai le faʻaopoopoga o le Antocyan i isi galuega a le tasi, e maua ai le maualuga o le faʻamalosia o fualaau faasaina, faapea foi le puipuiga o foliga vaaia: retina, capillaries, tioata tioata.

O le vailaʻau faʻasaina Antocyan e tatau ona faʻaaogaina o se punavai faaopoopo o anthocyanini, proanthocyanidins, vitamini PP, B2 ma C, faʻapea foʻi ma le zinc mo:

  • maʻi o le maʻisuka retinopathy (mata o le mata i le maʻi suka),
  • cataract
  • glaucoma (faʻaitiitia le mamafa o le intraocular),
  • retinal macular degeneration,
  • myopia i soo se tikeri,
  • vaivai le po ma le vaeluaga o le vaʻaia, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o suiga faʻafefe,
  • maualuga le mautonu mata pe a faitau, galue i se komepiuta po o le mataʻituina ata vitio,
  • taʻavale faifai pea i le pogisa e faʻaitiitia ai le tauasoina o aafiaga o moli o le o mai o taavale.

Faaaoga fualaau

Aʻo leʻi faʻaaogaina se faʻalavelave o vitamini, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi o le a fesoasoani ia te oe e filifilia le sili ona lelei o vaega o vaega mo oe, o lona uiga o le a ia filifilia se vailaʻau maʻoti.

E fautuaina le fualaau mo tagata matutua e 'ai ma meaai, 1 pe 2 pauna i le aso, ma le tele o vai. O le umi o le faʻatagaina e 2 masina, ae o le numera o kosi e faʻaaogaina e le faʻatapulaaina. Afai e manaʻomia, e mafai ona toe faia le vasega.

Taumafa fualaau

O le tau masani mo se pusa o le 30 Anthocyan pepa papaʻi i falemaʻi a Rusia e fesuisuiai e fuafua i le nofoaga o se falemaʻi faapitoa ma le aso o le gaosia o le fualaau mai le 280 i le 330 rupu.

I falemaʻi i totonu o Iukureini, o le tau masani mo le fualaau tutusa e tusa ma le 200 hryvnia, lea e maualuga atu nai lo lona tau i Rusia.

Ae le gata i le suauu mata, o se tutusa o Blefarogel - Demazol. Pe sili atu le tutusa o le uluai kopi?

O faʻamatalaga auiliili (iinei) e uiga i le sauniuniga faʻapitoa - Fugalaau vine.

Tuua Lau Faamatalaga