Faʻamatalaga Fesoʻotaʻi Fesoʻotaʻi Express Glucometer

Glucometer "Satellite Express" o se mita maualuga o le kulukose toto. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e siakiina e le aunoa le maualuga o le kulukose, lea e mafai ai e oe ona faʻamaonia pe taofia le hypoglycemia.

Lafu mea faaputuputu

Meafaigaluega faʻapitoa o le satelite faʻaaliga PKG-03 glucometer:

  • 25 tofotofo vaega + 1 le pule,
  • 25 aisa,
  • uluai masini tui,
  • maa
  • faʻamalosi pepa
  • faatonuga mo le faʻaaoga ma le pepa faʻamaonia.

O se tui faapitoa e mafai ai ona e setiina le loloto o le papa. O loʻo faʻapipiʻi i totonu ia laupepa faʻaogaina. O le toto sampling e leai se afaina. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaoga le masini e pulea ai le kulukose o le toto e oʻo lava i tamaiti laiti.

A maeʻa le faʻaaogaina o le suʻega suega, e tatau ona e faʻatau ese le pusa o le isi mea. O uluaʻi faʻataʻitaʻiga o le Satellite Express o loʻo faʻatau atu i le 25 pe 50 vaega. Faatasi ai ma le teuina lelei, o le latou ola ola e mafai ona 1.5 minute.

O le afifi afifi ua i ai se lisi o nofoaga autu. I le tulaga o le malepe, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le auaunaga lata ane mo fautuaga poʻo le toe faaleleia.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita mo le taimi muamua, mulumulu lelei ou lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo mama.

  1. Muamua e tatau ona e saunia se glucometer. O le afifiina o fasi pepa o suʻega o loʻo i ai se pusa faʻasologa. Faʻaofi i totonu o se tuʻuga faapitoa o le masini. O le numera o numera o le a faʻaalia i luga o le lau. Siaki i le numera i luga o le afifiina o fasi siaki. Afai e le fetaui ia faʻamaumauga, o loʻo i ai se tulaga lamatia maualuga o se taunuuga le saʻo. Toe fai le faagasologa. Afai e le fetaui le code, siaki le uepisaite a le tagata gaosi mea e fai, pe faʻafesoʻotaʻi le faleoloa na e faia ai le faʻatau. Afai e foliga tutusa le code, e mafai ona faʻaaoga le masini.
  2. Fai le 1 le suʻega. Aveese le ata puipui mai le nofoaga o fesoʻotaʻiga. Faatasi ai ma lenei itu, tuu le laupepa i le sooga o le fesuiaiga i masini. Pe a faʻaalia se faailoga o le pa'ū ifo i luga o le lau, e tatau ona faʻaaoga le toto i le suʻega.
  3. Fufulu ou lima: taofi i latou i tafatafa o se mea vevela pe faʻapipiʻi ia faʻalautele le toto ma faʻateleina le faʻaleleia o le toto. O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le toto toto mai se tamatamailima.
  4. Faʻaofi se laupepa faʻaogaina i totonu o le masini faʻaleleia. O le tipitipi, lea e toso i luga o le nila, e pulea ai le loloto o le puncture. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaoga le masini e amanaʻia ai uiga patino o le paʻu o le tagata maʻi. O se mea faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai ona vave faʻavavevave ma leai se afaina. O loʻo faʻatinoina faʻataʻitaʻiga samasama i luma o le suʻega. O le toto e le mafai ona teuina: i lenei tulaga, o le taunuuga e le saʻo.
  5. A oʻo mai se mataua i luga o le paʻu, faʻaaoga i le pito o le laasaga o le mita. Na te faʻaalu le aofaiga o mea manaʻomia. O le toto e le manaʻomia ona faʻafefeteina i luga o le taʻavale. O le amataina o le galuega e tuʻuina mai i lalo ma se faailo maualalo, ma o le faʻailoga matamata i luga o le mata e taofi le paʻu.
  6. O le amataina e amata mai le 7 i le 0. A maeʻa ni nai sekone, o le ae iloa le iuga o le fua i luga o le lau o le mita. Afai o le faitauga e faamalieina, i le va o le 3.3-5.5 mmol / l, o le a faʻaalia se ataata i luga o le lau. Afai o lou glucose o lou toto e maualalo pe maualuga tele, faʻafesoʻotai lau fomaʻi.
  7. A maeʻa le suʻega, ia aveese le fasi siaki mai le mita. Faʻasese ese foi le laupepa e mafai ona faʻaaogaina. Faʻaaogā faʻaaogaina o le 1 sela e mafai ona faʻaaogaina. I lenei tulaga, o le punch e o gatasi ma lagona tiga. Aʻo lei faia suʻega taʻitasi, o le a manaʻomia se suʻega fou ma se siaki.

Taimi faigaluega

O le masini e faʻamalosia e le CR2032. E tumau mo le 5,000 fuataga. I le averesi, ua mamanuina le maa mo le 12 masina o le faʻaauau pea ona faʻaauau. O le pulega e faia i le faaaogaina o le 1 le ki. O le lisi autu e matua faigofie lava: mafai, faʻamalo, tulaga, faʻamaumauga faʻamaumauga.

Faʻasalalauga Satelite ua faʻapipiʻiina ma se tele vevela. Faʻaalia le auiliiliga, taimi ma aso. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e teuina se auiliiliga o faʻamatalaga ma pulea le faʻaogaina o faʻamaoniga. O numera tele e vaʻaia e tagata matutua ma faʻaletonu mata. E mafai e le masini ona tape le otometi 1-4 minute i le maeʻa ai o le auiliiliga.

O faʻamanuiaga

O le satelite na faʻaalia le glucometer na faia e le kamupani Rusia Elta, lea ua atinaʻeina meafaigaluega faʻapitoa mai le 1993. O le masini fou o le gaosiga a le fale e fuafua mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia. E mafai ona teu le masini i le ofisa. E masani ona faʻaaogaina i falemaʻi faʻapitoa pe a taua le maua vave o se taunuʻuga e aunoa ma suʻesuʻega suʻesuʻe.

Faʻamau

O le mita o le taimi nei i mamanu ma laʻititi i le telē. O le mea lea, o se masini feaveaʻi e mafai ona ave i totonu o se ato ma e oʻo lava i se taga. E faigofie le faʻaogaina o le masini. Ole suʻesuʻega e le manaʻomia ai ni tulaga faʻapitoa poʻo sauniuniga: e masani ona faia i le faia o galuega i aso faisoo.

O le masini e le taugata, e ese mai i masini tutusa o tagata gaosiga mai fafo. O oloa e manaʻomia e faʻatau i le taimi o taotoga e tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani poʻo se fale talavai. O loʻo maua foi nisi fasi pepa faʻataʻitaʻi ma suʻega.

O le isi avanoa i le mita e faʻatusatusa i masini e faaulufaleina mai o le maua lea o nofoaga autu i totonu o Rusia. O le faʻamautinoaga e maua ai le avanoa e maua ai le auaunaga maualalo ma maualuga i totonu o soʻo se lisi o lisi.

Faʻafitauli

Le mea sese. O masini uma e iai se mea sese, lea e maitauina i faʻamatalaga faʻapitoa. E mafai ona e siakiina e ala i le faʻaaogaina o se faʻafoega faʻafoe faʻapitoa poʻo suʻesuʻega suʻesuʻe. O nisi tagata na lipotia se mita maualuga maualuga atu nai lo le faʻaalia i le faʻamatalaga o le masini. Afai e maua se faʻasalaga le saʻo pe maua se mea e le lelei, faʻafesoʻotaʻi lau nofoaga autu lata ane. O tagata faʻapitoa o le a faia se suʻesuʻega atoa o le masini ma faʻaitiitia le pasene o mea sese.

Pe a faʻatau mai ni faʻataʻitaʻiga, e oʻo mai le afifiina o mea. Ina ia aloese mai tupe faʻaalu, le tuʻuina atu o faʻasalalauga ma mea faʻapitoa mo le Satellite Express i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa poʻo i falemaʻi faapitoa. Siaki le faʻamaoni o le afifiina ma le aso e muta ai pepa o suʻega.

O le mita ei ai ni tapulaa:

  • E le aoga i le taimi o le auiliiliga ao faagasolo le vaitaimi o le vevela o le toto.
  • O se tulaga maualuga o se taunuuga le saʻo i tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ma le ogama o le edema, faʻamaʻi pipisi poʻo le faʻasolosolo.
  • A maeʻa le faʻafofoga tautala poʻo le faʻaaogaina o le acid ascorbic i se fua o le sili atu i le 1 g, o le a sili atu le maualuga o le suʻega.

O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le siakiina i aso uma o le maualuga o le kulukose o le toto. I le noatia ma le fai fuafua i tulafono o le faʻaaogaina ma le teuina, o le masini e faia se suʻesuʻega vave ma saʻo. Ona o lona gafatia ma le maualuga, o le mita Satellite Express ua manatu o se tasi o taitai i totonu o masini e gaosia ai fale.

Tuua Lau Faamatalaga