Faʻamatalaga ma le filifilia o fasi siaki mo se glucometer

Mai le maʻisuka e aafia ai le sili atu ma le 9% o le faitau aofai o tagata. Ona o le faamai, e faitau selau tagata e maliliu, o le toatele oi latou e aveesea o latou vae, o le gaioiga o totoga ua faaleagaina, ma o le lelei o le olaga o loo faasolosolo ina leaga.

E faʻaaogaina le glucometer e mataituina ai le kulukose toto. O le filifiliga o masini e tatau ona faʻaeteete ma le faʻaeteete. E taua le faʻamautinoa ua faatauina mai se mea lelei talafeagai mo ia, o lona uiga o le vaega o le suʻega.

Glucometer e mafai ai ona e fuaina le maualuga o le toto i le fale

Mafuaaga o le maʻisuka

O le maʻi suka o le faʻamaʻi masani lava lea, o lona uiga o le taunuuga o le olaga o se tagata.

O mafuaʻaga autu e fesoasoani i lona atinaʻe e faapenei:

  1. Faʻateleina le manava e taʻitaʻia ai le oona tele. O se vaega tele lenei i le atinaʻeina o le maʻisuka ituaiga 2. I totonu o tagata taʻitoʻatasi e mamafa le mamafa o le tino, o le maʻi e amata i le 8% o mataupu, ma le tele o le mamafa o le tino, o le fuainumera e faateleina i le 30%.
  2. Maʻi faʻasolosolo. Tereoiditis, hepatitis, lupus ma isi pathoces e ono faigata i le maʻisuka.
  3. Itū faʻatasi. O le tele o taimi e masani ona tupu ai le maʻisuka ia i latou o latou aiga latou te mafatia ai. Afai e maʻi matua uma, e 100% le saʻo o le a fanau mai le tamaititi.
  4. Vailaʻau faʻamaʻie fesoasoani i le faʻafanoga o sela o le pancreatic e nafa ma le gaosiga o le inisalini. O nei faʻamaʻi pipisi e aofia ai le paʻu, mumps, chickenpox, siama i le vaka ma sili atu.
O le maʻisuka atonu o se faʻaaogaina o le rubella

O le toʻatele o tagata e iai le gasegase i le atinaʻe o le maʻisuka, ae o le olaga atoa latou te le fetaiaʻi ai. E lava le pulea o lou olaga, 'ai le mea saʻo, aua e te mamafa i le gaioiga faaletino.

Faailoga o le maʻi

O le mamafa o faʻamaoniga e faalagolago i le tikeri o le faʻaitiitia o le manava o le inisalini, faʻapea foʻi ma uiga o le tagata maʻi. O faʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga 1 e tele, ma faʻafuaseʻi ona amata le maʻi. Faʻatasi ai ma le lona lua, o le soifua maloloina e faasolosolo malie malie, o siʻosiʻupu e laʻititi.

I le tulaga lautele, o le tagata gasegase atonu e faʻalavelaveina e mea nei:

  1. Faʻavaʻa vave, fia inu O faʻamatalaga masani nei o le maʻi. E faʻamalosia gaioiga e galulue i se auala sili atu, pe a le o lea o le a le mafai ona latou faamamaina ma faʻaaogaina le suka maualuga.
  2. Vaivai. E mafai ona faʻavevesi ona o le galala, le le mafai e le tino ona galue e pei ona faʻamoemoeina.
  3. Polyphagy - Le faʻamaoniga lona tolu o le maʻi. O le fiainu, ae i lenei tulaga e le o le vai, ae i meaʻai. E tusa lava pe i ai se tagata, e le lagona e ia le atoatoa.
  4. Taumafa mamafa. O faailoga e maua i le ituaiga muamua o le maʻisuka, o le tele o teineiti i le taimi muamua latou te fiafia ai foi.
  5. Faʻamālōlō faʻamaʻi manuʻa i le tino.
  6. Faʻaogaina o le gum.
O le faateleina o le fiainu e tatau ona mafua ai le popole

Afai a maeʻa le amataga o faʻamaʻi o le maʻisuka e leai ni fuataga e ave, o le a amata ona faasolo ina leaga le tulaga, e ono le mafai ona faia e aunoa ma ni taunuuga.

O a vaega o suʻega mo?

E manaomia e le Bioanalyzer ni suʻega suʻega e pei o cartridges mo se lomitusi - a aunoa ma lea, o le tele o faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻatinoina. E tāua tele le ogatasi o fasi siaki ma le ituaiga o mita (e iai, peitaʻi, o filifiliga mo analog tutusa). O mita glucose ua maeʻa po o mea e teu ai mea e le tatau ona teuina e faateleina ai le measina sese i fua matautia.

I totonu o le afifi e mafai ona 25, 50 poʻo le 100 fasi vaega. Tusa lava pe o le a le aso e uma ai, e mafai ona teuina se pusa avanoa mo le sili atu nai lo le 3-4 masina, e ui lava o loʻo i ai ni pa puipui i totonu o le afifiina o tagata taitoatasi, lea o le a le soona fai ai le susu ma le ea. O le filifiliga o mea taumafa, faapea foi ma le masini lava ia, e faalagolago i le tele o taimi o fuataga, talaaga faʻapitoa, gafatia tau tupe a le tagata faatau, talu ai o le tau e tele lona faalagolago i le ituaiga ma le maualuga o le mita.

Ae, i soo se tulaga, o suʻega suʻega o tupe faʻaalu tele, aemaise lava mo le maʻisuka, o lea e tatau ai ona e iloa lelei i latou.

Faʻamatalaga o fasi siaki

O fasi suʻega o loʻo faʻaaogaina i glucometers o palasitika faʻasalalau faʻasaina ua faʻaaogaina i se vailaʻau faʻasaina faapitoa. A o leʻi fuaina, e tatau ona tuʻuina se tasi laupepa i totonu o se masini faapitoa o le masini.

A oʻo i le toto i se nofoaga faapitoa i luga o le ipu, o le elemene na teuina i luga o le palasitika e tali atu ai (o le tele o tagata gaosi e faʻaaoga le glucooxidase mo lenei faʻamoemoe). E fuafua i le maualuga o le kulukose, o le natura o le suiga o le toto, o nei suiga o loʻo faʻamaumauina e le suʻelaʻau. O lenei metotia fuataga e taua o le elekene. E faavae i luga o faʻamatalaga na maua, o le masini e fuaina ai le maualuga o le maualuga o le toto poʻo le plasma. O le faagasologa atoa e mafai ona ave mai le 5 i le 45 sekone. O le tele o kulukose o loʻo maua i ituaiga eseese o glucometers e tele: mai le 0 i le 55.5 mmol / l. O se auala talitutusa o le vave faʻavasegaina e faʻaaoga e tagata uma (sei vagana pepe pepe faatoa fananau mai).

Aso faʻauma

E oʻo lava ile glucometer aupito sili ona saʻo o le a le faʻaalia taunuuga faʻamoemoe pe afai:

  • O se mataua o le toto e faʻafefe pe afaina,
  • E manaʻomia le suka i le toto mai se vein poʻo se serum,
  • Hematectitis i totonu o le 20-55%,
  • O le malosi tele,
  • Maʻi faʻamaʻi ma le mafaufau.

I le faʻaopoopoga i le aso faʻasaʻo ua faʻaalia i luga o le pusa (e tatau ona amanaia pe a faʻatau faʻatau), o paʻu i totonu o se pusa avanoa e iai le aso e maeʻa ai. Afai latou te le puipuia e le afifiina o tagata taitoatasi (o nisi tagata gaosiga e maua ai sea filifiliga e faalautele ai le ola o mea taumafa), e tatau ona faaaoga i totonu o le 3-4 masina. O aso uma e le toe maua ai le lagona o le tagata na te faʻaaogaina, ma o le a tatau ona totogi ma le soifua maloloina ni suʻega ma le maeʻa.

Eseesega o Totoga o Suʻega

O se numera tele o kamupani o loʻo galulue i le gaosiga o glucometers ma fasi mo latou. O le faigata e taʻoto i le mea moni o masini taʻitasi e fai se ituaiga o fasi pepa, e faʻavae i le igoa o le faʻataʻitaʻiga.

E tusa ai ma a latou faiga o gaioiga, latou te iai ni eseesega, e aofia ai:

  1. Pepa laumei. A maeʻa ona faʻaaoga se mataʻu o le toto i le fasi pepa, ona avea lea o le fulufulu ma se lanu, e fuafua i le maualuga o le kulukose. O le taunuuga e tatau ona faʻatusatusa i se lanu lanu, lea e mafai ona maua i totonu o faatonuga. O lenei metotia o suʻesuʻega ua manatu e sili ona tala o le tupe, ae ona o se mea sese o le 30-50% e le masani ona faʻaaogaina.
  2. Paʻu elemene. O le toto e fegalegaleai ma le tagata e totogia, o le taunuuga e fuafuaina e faavae i luga o suiga i le taimi nei. I le lalolagi faʻaonaponei, o le metotia e masani ona faʻaaoga, o le taunuuga e faʻatuatuaina toetoe o le selau pasene.
O se faʻataʻitaʻiga o foliga elemene elekene

O loʻo i ai ni suʻega faʻapitoa mo le mita, e ono aofia ai se fodu. E faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o le masini.

Faʻalagolago i fasi suʻega mo le suka, o le auala o le sampling samples e mafai ona eseese:

  • o le mea e maua ai mea e faʻaaogaina i le pito i luga o le reagent,
  • toto e faʻaaoga i le faaiuga o le suʻega.

O lea uiga e leai se mea e sili atu na i lo le na o le tagata lava ia e filifilia e le kamupanī, o le taunuuga e le afaina.

I le va o latou lava, o fasi suega atonu e ese i le afifiina ma le numera oi latou i totonu. O le tele o tagata gaosi mea e tuʻu ai fasi pepa i siaki taʻitasi. O le mea lea, o le faʻalauteleina o le ola auaunaga, ae faʻaopoopo ai foʻi le tau. Ae mo le afifiina o papatusi, e masani lava 10.25, 50 poʻo le 100 fasi vaega.

Faatonuga mo le faaaogaina

Mo le faʻaogaina o le suʻega i le fale, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Fai i le tausimai i le falemaʻi e faʻalauiloa foliga o le suʻega mo lau mita, faitau le tusi faʻataʻitaʻiga a le tagata gaosi oloa, ma i le aluga o taimi, o le a faia le fuataga atoa i le autopilot.

O gaosiga taʻitasi e maua ai ana lava suʻega faʻataʻitaʻiga mo lona glucometer (poʻo le laina o auiliiliga). O isi mea, o se tulafono, e le galue. Ae o loʻo i ai foi sikola faʻavaomalo lautele mo se glucometer, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻaaogaina Unistrip e talafeagai mo One Touch Ultra, One Touch Ultra 2, One Touch Ultra Easy and Onetouch Ultra Smart (silasila o le analyzer 49). O fasi pepa uma e lafoaia, e tatau ona lafoaʻi pe a uma ona faʻaaogaina, ma o taumafaiga uma e toe faʻaaogaina ina ia faʻaaogaina ai na o se uiga leai. O se vaega ole eletise e teu i luga o le palasitika, lea e tali ma le toto ma faʻamavae, aua o ia lava na te faʻaaogaina le eletise le lelei. O le a leai se eletise - o le a leai se faʻaaliga pe fia taimi e te fufuluina pe fufulu ai le toto.

Fua o le mita e faia i le taeao (i luga o se manava gaogao) ma le 2 itula i le maea ai o se taumafataga ina ia mafai ai ona iloilo le suka o le tolaula i lalo o le avega. I le maʻisuka faʻalagolago i le insulin, e manaʻomia le pule i taimi uma e te manaʻomia e faʻamalamalama ai le fua o le insulin. O le faʻatulagaga saʻo o se finocrinologist.

O le fua faʻatatau e amata i le sauniuniga o le masini mo le faʻatinoga. Afai o se glucometer, o se peni toso e iai se fagu fou, o se puʻu ma fasi pepa, o le ava, o le fulufulu mamoe ua i ai, e tatau ona fufuluina ou lima ile vai mafanafana mafanafana ma faʻagogo (sili atu i se lauulu lauulu poʻo se auala masani). Faʻasalaga ma se mea faʻapitoa, asini o le inisalini po o le peni ma se lalaga e faia i nofoaga eseese, o lenei mea e aloese mai le le faʻavaivai le faʻavauvau. O le loloto o le poloka e faalagolago i uiga o le paʻu, i le averesi e 2-2.5 mm. E mafai ona tuʻuina muamua le faʻatonuina o le puncture i le numera 2 ona toe faʻaleleia lea o lau tapulaa faʻataʻitaʻi.

Aʻo leʻi tui, ia tuʻu le fasipepa i totonu o le mita ma le itu e faʻaaogaina ai le atunuʻu. (E naʻo lima e mafai ona ave i le isi itu). O numera numera e aliali i luga o le lau, mo le ata, faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ma se faʻamaoniga iloga. Mo le vave totoina o le toto (pe a uma le 3 minute, e minoi le mita pe a le maua le biomaterial), e tatau ona e faʻamafanafana, faʻafefete lou tamatamailima e aunoa ma le faʻamalosiina, talu ai ona o le faʻafefe o le eletise e faʻafefeina ai taunuuga.

I nisi faʻataʻitaʻiga o glucometers, e faʻaaogaina le toto i se nofoaga faapitoa i luga o le fasi pepa e aunoa ma le siamuina o le matāua, i isi e tatau ona aumai le pito o le fasipepa i le matāua ma o le faailoga o le a tusia i totonu o le mea e fai mo le gaosiga.

Mo le maualuga maualuga, e sili atu le aveesea o le mataua muamua ma se cotton pad ma togi ese le isi. O mita taʻitasi o le kulukose toto e manaʻomia lona lava toto masani, e masani lava 1 mcg, ae o loʻo i ai vampires e manaʻomia le 4 mcg. Afai e le lava le toto, o le a tuʻuina atu e le mita se mea sese. E tele taimi e le mafai ai ona faʻaaogaina sea ituaiga i le tele o mataupu.

Tulaga o le teuina

Aʻo leʻi amataina fua o le suka, e tatau ona siaki le tausisia o le numera o le lotoa ma le pulou code ma le ola o le pusa. Tausia ese mai le susu ma le ultraviolet radiation, o le vevela aupito maualuga o le 3 - 10 tikeri Celsius, i taimi uma lava i le uluai afifiina. Latou te le manaʻomia se pusaaisa (e le mafai ona e togiina!), Ae e le tatau foi ona e teuina i luga o se windowsill pe lata ane i se pamu faʻavevela - o le a mautinoa e taoto faʻatasi ma le mita e sili ona talitonuina. Mo le saʻo saʻo, e taua le taofi o le fasipepa i le pito i tua ua faʻamoemoeina mo lenei mea, aua le paʻi i lalo le lima o lima (aemaise lava susu!).

Ituaiga o Fua o Tofotofoga

E tusa ai ma le masini o le auiliiliga o le toto o le kulukose toto, o vaevaega ua vaevaeina i:

  1. Faʻafeiloaʻi i ata photometric o bioanalysers. O lenei ituaiga glucometers e le faʻaaogaina tele i aso nei - maualuga tele (25-50%) o vavaega mai le masani. O le taʻiala o la latou galuega e faʻavae i luga o se suiga i le lanu o le tagata suʻesuʻe auiliiliga e faalagolago i le maualuga o le suka i totonu o le toto.
  2. Fesoʻotaʻi ma glucometers eletise. O lenei ituaiga o loʻo maua ai faʻamatalaga saʻo, e talafeagai mo suʻesuʻega i fale.

Mo le One Touch Analyzer

E mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga e tasi (US) i le aofaiga o le 25.50 poʻo le 100 pi.

O oloa e mafai ona puipuia mai le fesoʻotaʻi ma le ea poʻo le susu, o lea e mafai ai ona e ave i soo se mea e aunoa ma le fefe. Ua lava le pasia o le tulafono e ulufale ai i le masini i le amataga muamua, mulimuli ane e leai se manaʻoga faapena.

E le mafai ona faʻaleagaina le taunuʻuga e ala i le tuʻuina atu ma le le faʻaeteete o le laupepa i totonu o le mita - o lenei gaioiga, faʻapea foʻi le maualalo o le toto e manaʻomia mo le suʻega, e pulea e masini faʻapitoa. Mo suʻesuʻega, e le na o tamatamailima e talafeagai, ae o isi foi vaega (lima ma lima).

O fasipepa e faigofie mo le faʻaogaina i le fale ma i nofoaga o tolauapiga. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le laina telefoni mo se numera leai se totogi. Mai faʻataʻitaʻiga a lenei kamupani, e mafai ona faʻatau le One-Touch Select, One-Touch Select Simple, One-Touch Verio, One-Touch Verio Pro Plus, One-Touch Ultra.

Le feʻaveaʻi

O oloa faʻatau e faʻatau atu i pusa o le 25 pe 50 pi. faia i Switzerland i Bayer. O le meafaitino o loʻo tumau pea lona faʻaaogaina o fanua mo le 6 masina talu ona maeʻa. O se auiliiliga taua o le mafai ona faaopoopo le toto i le lava laina ma le le lava le faaaogaina.

O le filifiliga Sip i Sampling function e mafai ai e oe ona faʻaaoga le toto maualalo mo le suʻega. Ua mamanuina le mafaufau mo 250 samples toto. E leai se tekonolosi faʻaogaina oe e mafai ona maua i fua e aunoa ma le fesuiaiga. O suʻega o suʻega e faʻaaoga mo le suʻesuʻeina na o le toto toto. O le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga pe a maeʻa le 9 sekone. O loʻo maua avanoa i le Contour TS, Contour Plus, Lafoga TSN25.

Faʻatasi ai ma masini komepiuta Accu-Chek

Faʻasalaga - faʻamau o le 10.50 ma le 100 fasi pepa. O oloa faʻaaogaina ei ai mea taua:

  • Faʻauluulu faʻapipiʻi foliga - faigofie e suʻe ai,
  • Vave vave ona toe siakiina meaola
  • 6 eletise mo le puleaina lelei,
  • Faaiuga o le Soifua Faamanatu,
  • Puipuiga mai le susu ma le vevela,
  • O le avanoa e faʻaaogaina ai le biomaterial.

Faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o le toto toto atoa. O faʻamatalaga e uiga ile faʻaaliga e aliali mai ile 10 sekone. Eseesega o fasipepa i le filifili o falemaʻi - Accu-Chec Performa, Accu-Chec Active.

I le Longevita Analyzer

Faʻaaogaina mo lenei mita e mafai ona faʻatau i se pusa faʻamalosi mamana o le 25 pe 50 vaega. O le afifiina e puipui ai fasi pepa mai le pala, vevela ultraviolet radiation, faʻaleagaina. O le foliga o le fasi pepa e pei o se peni. O le kamupani gaosi Longevita (Great Britain) e faʻamaonia se fale ola o mea taumafa mo le 3 masina. O fasipepa e maua ai le gaioiga o le iuga e ala i le toto toto i totonu o le 10 sekone. E iloga i latou i le faigofie o le toto sampling (faʻapipiʻi pe a aumai se matāua ile pito o le ipu). Ua mamanuina le mafaufau mo le 70 iuga. O le toto maualalo maualalo e 2.5 μl.

Faatasi ai ma le Bionime

I le afifiina o le kamupani Suiselani o le igoa lava e tasi, e mafai ona e mauaina 25 pe 50 paʻu paʻu umi.

O le aofaiga sili ona lelei o le biomaterial mo le auiliiliga o le 1.5 μl. E faʻamaonia e le kamupanī le saʻo maualuga o fasi pepa mo le 3 masina talu ona tatala le afifi.

O le mamanu o fasi pepa e faigofie ona faʻaogaina. O le mea sili ona aoga o le faʻapipiʻiina o le eletise: o le auro o loʻo faʻaaogaina i le taʻavale mo le suʻesuʻeina o le toto paʻu. Faailoga i luga o le lau e mafai ona faitau pe a uma le 8-10 sekone. O filifiliga faʻasologa o le Bionime Right Than GS300, Bionime Right Than GS550.

Fesoʻotaʻiga satelite

O faʻataʻitaʻiga mo glucometers satelite ua faʻatau atu muamua i le 25 poʻo le 50 pi. O le kamupanī Rusia o le ELTA Satellite na tuʻuina atu pepa faʻapitoa mo fasi pepa taʻitasi. Latou te galulue e tusa ai ma le auala eletise, o taunuuga suʻesuʻe e latalata i tulaga faʻavaomalo. O le taimi aupito maualalo mo le faʻasalaga toto toto e 7 sekone. O le mita ua faʻailogaina e faʻaaoga ai se numera tolu-numera. A maeʻa le goto, e mafai ona e faʻaaogaina mea taumafa mo le ono masina. E lua ituaiga o fasi pepa ua maua: Satellite Plus, Elta Satellite.

Filifiliga filifilia

Mo faʻataʻitaʻiga, o le tau e le gata ina faalagolago i luga o le afifiina, ae o luga foi o le ituaiga.O le tele lava o taimi, e faatau atu faataulaʻau pe leai foi, o se vaega o le faʻaleleia, ae o le tau o mea taumafa e sili atu nai lo le tauia mo sea limafoai. Amerika, mo se faʻataʻitaʻiga, o mea taumafa i le tau e fetaui ma a latou glucometers: o le tau o One-Touch paʻu mai le 2250 rubles.

O le tau sili ona taugofie o suʻega mo se glucometer e maua e le kamupani i le Elta Satellite: o le tusa ma le 50 fasi vaega i le pusa. e tatau ona e totogia le 400 rubles. O le tau o le paketi e le afaina ai le tulaga lelei, o le maualuga maualuga, i le afifiina o tagata taitoatasi.

Siaki le faʻamautinoa o le afifiina ma le vaitaimi o le tusi poloaiga. Ia manatua o le matala o le olaga o le a faʻaitiitia faʻaopoopoga.

E lelei tele le faʻatau mai o fasipepa i ni lapoa lapoa - 50-100 fasi pepa i taʻitasi. Ae o le mea lenei pe afai e te faʻaaogaina i aso uma. Mo faʻamatalaga puipuia, o se afifi o le 25 pi le lava.

O suʻega suʻega a le tagata lava ia e sili ona lelei, ona o loʻo i ai se latou olaga umi.

Saienisi e le tumau, ma i le asō e mafai ona e mauaina ni kesi e galue e tusa ai ma le auala e le faʻafefe. E faʻamalositino e le masini le glycemia mo fulufulu, vailaau vaʻaia, faʻamaʻi o le toto e aunoa ma le faamalosia o le tuiina o le paʻu ma le toto sampling. Ae e oʻo lava i le sili atu o le taimi nei o le siakiina o le suka i le toto, o le a le suia le mita kullukose masani i fasi pepa.

Fua saʻo

A o lei fuaina i se glucometer, e fautuaina le siakiina o se siaki, lea o le a faʻamaonia ai le saʻo o le faʻaogaina o le mita. E i ai se siaki siaki e sao ai le sao o le kulukose.

Atonu e tele auala e ave ai le toto

Fiafia! Ina ia sao le saʻo lelei o le saʻo, ia fautuaina le faʻaaogaina o le vai o le kamupani e tasi pei o le masini lava ia.

O le filifiliga pito sili lea, aua o faʻamatalaga i le taimi o le faʻamaoniga o le a saʻo lelei pe a mafai. E taua lenei mea mo le tagata maʻi, talu ai e le gata o le setete o le soifua maloloina, ae o le ola foi e faalagolago i taunuuga na maua. E fautuaina le faia o se faʻamaoniga pe a fai e leʻo faʻaaogaina le masini mo se taimi umi poʻo pe na aafia i le tele o vevela.

Le lelei tele o le masini e galue e faalagolago i le tele o mea:

  1. Pe o saʻo le teuina o le mita. E le tatau ona i ai se la, faʻaalia i le vevela, pefu. E fautuaina se mataupu faapitoa.
  2. Nofoaga e teuina ai. E tatau ona avea ma nofoaga pogisa, puipuia mai le malamalama ma le la.

O le manipulations na faia i le taimi lava lea aʻo taua tele mea e taua. Aʻo le i ai le toto, e tatau ona fufuluina ou lima, e le tatau ona i ai ni vaega o meaai, pefu, susu tele.

I le tulaga o le faʻaaogaina o oloa o loʻo i ai le ava ao lei totoina le toto, o le taunuuga e mafai ona faʻasese. E fautuaina e faia le auʻiliʻiliga i luga o se manava gaogao poʻo se uta.

Taua! O oloa gaʻoina e mafai ona faʻatupulaʻia ai le suka, e le fautuaina e faʻaaogaina i le aso o le suʻega.

Suʻega suʻega faʻasolo - mafai ona faʻaaogaina?

O suʻega taʻitasi e fuaina ai le suka o loʻo i ai se aso e muta ai. Pe a faʻaaogaina papatusi pe a maeʻa, e mafai ona maua faʻamatalaga sese. O lenei mea e aofia ai togafitiga le lelei.

Ina ia maua ni faʻamoemoega mautinoa, e taua le mulimuli i faatonuga

Ole maualuga ole kulukose o le toto e le faatagaina le suʻega pe a maeʻa le suʻega e tatau. Ae ui i lea, o loʻo i ai se numera tele o faʻataʻitaʻiga faʻafetai lea e mafai ai ona faʻasalalau lenei faʻalavelave.

Ole tele o togafiti e leai se aoga aua e le na o le soifua maloloina ae o loʻo lamatia foi le ola o le tagata. O le toʻatele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, ua i ai le taofi pe a uma le aso e uma ai, e mafai ona faʻaaogaina fasi pepa mo se isi masina, o le a le afaina ai le iuga.

O le aso e muta ai ua faʻaalia i luga o le pusa e mafai ona ese mai le 18 i le 24 masina, ae afai o fasi pepa o loʻo i totonu o le pusa ma e le tatalaina. A maeʻa ona tatala, e faʻaititia le ola ile ola ma e le silia i le ono masina. E fautuaina e le au atamamai le faatauina o na papatusi e faʻapipiʻi taitoatasi, aua o lenei mea e faʻaleleia ai le olaga i taimi e tele.

Sili mea e gaosi oloa

O se numera tele o kamupani e maua ai mea taumafa mo glucometers ma masini. E tofu i latou uma ma tulaga lelei ma le le lelei, uiga, faʻapea foi ma faiga faʻavae, lea e masani ona gauai i ai.

Faʻaiʻuga Tofotofoga Lelei

Mo le faʻaaogaina o le kullucometer Longevita, e mafai ona e faʻaaogaina ia lava suʻega suʻega. Gaosiga i Peretania. O le mea sili e aoga ai, o suʻega e talafeagai mo faʻataʻitaʻiga uma.

I le faʻaaogaina, e faigofie ia papatusi, tutusa foliga i se au. O le isi aoga o le faʻaaoga toto toto. Ae o loʻo i ai se miti, e aofia ai le tau, mo le 50 paʻu o le a sili atu nai lo le 1300 rubles.

O pusa taitasi ei ai le aso e muta ai le 24 masina. A uma ona tatala le paipa, ona faaitiitia lea i le 3 masina.

Glucometer Accu-Chek. Mo ia, o fasi pepa e taʻua o Accu-Chek Active, Accu-Chek Perfoma e talafeagai. Siamani o loo auai i le gaosiga. E mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se glucometer, e iloilo ai taunuʻuga, faʻaaoga le lanu lanu i le afifi.

O le suega a Accu-Chek Perfoma e eseese i le mafai ona faʻafetaui i le susu. E faigofie ona faʻaaogaina e ala i le vave toto sampling. Sulu ola 18 masina. E mafai ona faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga mo le tausaga ma le afa, ma e te le popole e uiga i le sao o iuga.

Lelei e talafeagai mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa

O le tele o tagata e maua i le maʻisuka latou te filifilia le mita o le Kolisi Masa. Mo le masini, e mafai ona e faʻatau se faʻasologa taʻavale Contour Plus. O faʻamaʻi pe a uma le tatalaina e talafeagai mo le faʻaaoga i totonu o le ono masina. O le faʻaopoopoga faʻatasi ai foʻi ma le faʻaaogaina o sina toto.

O le tele o papatusi e faigofie tele, e oʻo lava i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi ma faʻaletonu o masini eletise e mafai ona latou fuaina le kulukose. I le tulaga o le le lava o le biomaterial e mafai ona faaopoopo. Naʻo le toe foʻi mai o le tau maualuga lea, faʻapea foʻi le le mafai ona faʻatau i falemaʻi taʻitasi.

O tagata gaosiga mai le Iunaite Setete latou te ofoina atu a latou tagata faʻatau e faʻatau se mita TRUEBALANCE ma fasi igoa tutusa mo latou. E sili atu i le tolu tausaga le ola o le tamaʻi mamoe, pe a uma ona tatala le pusa e le silia ma le fa masina. O mea le lelei e aofia ai le mea moni e le o lautele le kamupani ma e le faigofie ona maua ana oloa.

O televise Satellite Express e sili ona lauiloa. E talia le tau, e masani lava. O papatusi o loo i totonu o le afifiina o tagata taitoatasi, o le olaga ola e 18 masina. E suʻe suʻega, e le manaʻomia le faʻamaonia.

O fasipepa lava e tasi e talafeagai mo le mita a Van Touch. Afai ei ai ni au fesili, e mafai ona e valaʻau i le hotline, lea o le a fefaʻatalanoa ai tagata atamamai mo le saolotoga. E masani ona tausia e tagata gaosi oloa a latou tagata faʻatau, pe a tatau ai, e mafai ona e suia le masini tuai i se mea fou i soo se fale faʻafomaʻi.

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina a latou meaʻai.

E manaʻomia se glucometer mo tagata uma e maua i le maʻisuka. O lana filifiliga e tatau ona fetaui lelei, ona o le mea moni o le tele o le tau e alu i mea taumafa.

O le faitioga autu mo le filifilia o suʻega faʻataʻitaʻiga o le saʻo lea o iuga. E le tatau ona e faʻapolopolo pe faʻaaoga mea e muta, ona o taunuuga e mafai ona afaina.

Fesili e masani ona fesiligia

O le a le fomaʻi mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka?

Faatasi ai ma le tele o ituaiga o maʻisuka, e lelei le faʻasolosolo, ae i le noatia ma le fai fuafua i togafitiga talafeagai, meaʻai. Ua faasolosolo malie le alualu i luma o faafitauli, ma i nisi o tulaga ua taofia uma. Ae e taua le maitauina o le togafitiga o se faailoga, e le mafai ona faʻaumatia atoa le faʻamaʻi.

Faaaogaina o fasi suega

Vaega o suʻega - o mea taumafa e manaʻomia ona e faʻatau pe a e faʻaaluina. I le tutusa ma latou i faleoloa faʻapitoa e mafai ona e faʻatau ni laupepa mo le atigilima.

O le fuafuaga masani mo le ave o le toto ma le siakiina o le inisalini o tulaga nei:

  1. O le fasi siaki ua faʻaofiina i totonu o le mita ma faʻafouina.
  2. O le tamatamailima ua vaʻaia ma le faʻaeteete i se peni ma se peni seʻia oʻo lava ina faʻasaʻo mai ni mataʻu toto.
  3. O le toto e faʻaaogaina i le pito saoloto o le faʻamaufaʻailoga.
  4. I totonu o le 5-10 sekone, e fuafua i le faʻataʻitaʻiga o le mita, o loʻo iai faʻataʻitaʻiga nei.

E taua le manatuaina mo ituaiga taʻitasi o pepa faapitoa o le glucometer o loʻo faʻaaogaina e patino lava ona mamanuina mo se faʻatulagaina o masini faapitoa. E matua le fautuaina e faʻatau muamua mea e oʻo mai i se fale talavai, e pei O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina ma se faʻataʻitaʻiga faapitoa ma le ituaiga mita. A o leʻi faʻatau, e fautuaina oe ia faamasani oe lava i le faʻamatalaga a le tagata faʻatau, lea e tatau ona faʻaalia po o le a le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e talafeagai lelei. O le faleoloa o le Maʻisuka Manaʻo i luga o le upega tafaʻilagi e ofoina atu le tele o oloa mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le endocrine, e aofia ai le maʻisuka, faʻamalosia o le inisalini, maʻi faʻasoesa ma nisi faʻafitauli faapitoa. E mafai ona e faʻatonuina soʻo se oloa na tuʻuina atu i se tau taugofie ma le faʻatagaina i Kazan ma isi nofoaga. Afai e manaʻomia, e tuʻuina atu e tagata tomai faʻapitoa ni faʻatalatalanoaga ma aʻoaʻoga i luga o le faʻaaogaina o oloa mo le puleaina o le maʻisuka (pamu insulin, glucometers).

Totogi ma faleoloa o suʻega faʻataʻitaʻi mo glucometers i St. Petersburg.

Ina ia iloa pe faapefea ona faʻatau se fasi siaki mo se glucometer i St. Petersburg i se tau taugofie, faaaoga la matou tautua. O le ae mauaina oloa taugofie ma o fefaʻatauaiga lelei i faʻamatalaga, ata, iloiloga ma tuatusi. O tau ma faleoloa o tamaʻi taugata e mafai ona maua i totonu o la tatou 'upega tafaʻilagi initaneti o oloa o St. Petersburg, faʻamaonia foi le mea e faʻatau atu ai faʻataʻitaʻiga mo glucometers i le tele i St. Petersburg. Afai o oe o se sui o se kamupani poʻo se faleoloa, faʻapipiʻi au oloa mo le totogi fua.

Tuua Lau Faamatalaga