Diabeton MV 30 - faatonuga aloaia mo le faʻaaoga

O se tasi o tulaga sili ona taua mo togafitiga manuia o le maʻisuka o le faʻamautinoaina o le kulūkose. O le mea lea, pe a faʻatau se faʻasoifua maloloina o le Diabeton MV 30 mg, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina ina ia puipuia lelei le faʻamaʻi.

O le auai i le vaega lona lua o le generation sulfonylurea, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le kulukose o le toto ma faʻaumatia ai faailoga o le maʻisuka e le o le insulin.

O le faʻamaonia o faʻamaumauga o loʻo faailoa mai ai o le aʻafiaga o lenei faʻamaʻi ua faʻapupula i tausaga uma. O le tele o mea e aafia ai lenei mea, ae i totonu ia i latou, o genetics ma se olaga e le tauagafau e tatau ona i ai se vaaiga faapitoa.

Ole vailaau faʻamaʻiina o le maʻisuka MV 30 mg e le gata e faʻasalaina le maualuga o le glycemia, ae puipuia foi le atinaʻeina o le tele o faʻafitauli o le maʻisuka, mo se faataitaiga, retinopathy, nephropathy, neuropathy ma isi. O le mea taua o le iloa pe faapefea ona saʻo le tagofia o fualaau, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Faamatalaga faʻatau fualaau faʻatau

O le Diabeton MV 30 o se faʻasologa faʻamalolo faʻaaogaina hypoglycemic i le lalolagi atoa. O loʻo gaosia e le French pharmacological company Les Laboratoires Servier Іndustrie.

E faʻaaogaina se sui o le hypoglycemic mo le maʻisuka e le o le inisalini, pe a faʻaaogaina le physiotherapy ma se paleni taumafa e le mafai ona faʻaitiitia le kulukose toto. E le gata i lea, o se tasi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le puipuia lea o faʻafitauli e pei o le microvascular (retinopathy ma / poʻo le nephropathy) ma le maʻi macrovascular (faʻamaʻi pipisi poʻo le faʻaleagaina o le myocardial).

O le mea autu o le gaosiga o le vailaʻau o le gliclazide - o le sulfonylurea. A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le vaega lenei e matua gauai uma lava i le inumaga. O lona siʻosiʻomaga e faʻatupulaʻia lemu, ma maualuga le maualuga ile 6-12 itula. E taua le iloa o le taumafa e le afaina ai le fualaau faasaina.

O le aʻafiaga o le gliclazide e faʻamoemoe e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini e pulou beta o le pancreas. E le gata i lea, o le vailaau e iai sona aafiaga hemovacotia, o lona uiga, e faaitiitia ai le gasegase i totonu o tamai vaa. Gliclazide ua toetoe lava atoa le metabolised i le ate.

Faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatasi ma le fesoasoani a fatugaʻo.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E gaosia e le gaosi oloa vailaʻau i pepa o vailaau eseese (30 ma le 60 mg), faʻaopoopoga, naʻo tagata matutua matutua latou te mafaia.

O le diabeton MV 30 mg e mafai ona faʻatau i le fale talavai e na o le fomaʻi e fai ai togafitiga. O le mea lea, o le fomaʻi e fuafua le aoga o le faʻaaogaina o nei fualaau, ona o le maualuga o le glycemia ma le tulaga lautele o le soifua maloloina o le maʻi.

E fautuaina e ave le vailaau i lea aso ma lea aso i le taimi o le taeao. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona foloina le palapala ma fufulu i le vai e aunoa ma le taoina. Afai e galo le gasegase e inu le pulu i le taimi, o le masalosalo o le fualaau o le fualaau faasaina e faasaina.

Ole fua muamua ole hypoglycemic e 30 mg i le aso (1 papa). I se ituaiga o maʻisuka e leʻi faʻaaogaina, o lenei auala e mafai ona lava le pulea o maualuga o suka. A leai, o le fomaʻi e faʻapupulaina le fualaau o le fualaau faasaina i le tagata maʻi, ae le muamua nai lo le 30 aso o le ave muamua o le fualaau. E faʻatagaina se tagata matua e faʻaaoga le tele e mafai ai i le aso Diabeton MV 30 i le 120 mg.

O loʻo i ai ni lapataiga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tagata e sili atu i le 60 tausaga le matutua, faapea foi ma gasegase e maua i le ava malosi, gasegase o le fatu po o le ate, glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency, pituitary poo le le atoatoa o le tino, cardiovascular pathologies ma hypothyroidism. I ia tulaga, e filifilia ma le faaeteete e le tagata tomai faapitoa le fua o le fualaau faasaina.

O faʻamatalaga faʻatonuina e fai mai e tatau ona teuina le vailaʻau i le 30 ° C mai le mafai ona maua e tamaiti laiti. E tatau ona faʻaalia le ola ile ola i luga o le afifiina.

A maeʻa lenei vaitau, e faʻasaina fualaau.

Contraindications ma le faʻaleagaina

O le maʻisuka MV 30 mg o loʻo faʻasalaina i gasegase i lalo o le 18 tausaga. O lenei tapulaʻa ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le saogalemu o tupe mo tamaiti ma tamaiti.

E leai foi se poto masani e faʻaaogaina ai se sui o le hypoglycemic i le taimi o le maitaga ma le lactation. I le taimi o le gaioiga, o le filifiliga aupito sili ona lelei mo le puleaina o le glycemia o le inisalini togafitiga. I le tulaga o le fuafuaina o le maitaga, e tatau ona e taofi le faʻaaogaina o le suka-faʻaitiitia o fualaau faasaina ma fesuiaiga i inisiua.

I le faʻaopoopoga i faʻamaʻiloga o loʻo i luga, o le pepa o aʻoaʻoga e tele le lisi o faʻamaʻi ma tulaga e faʻasaina ai ona faʻaaoga le Diabeton MV 30. E aofia ai:

  • Inisalini e faʻalagolago i le maʻisuka
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • hypersensitivity i vaega autu poʻo vaega lagolago,
  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua,
  • faʻataʻi faʻasaʻi ma / poʻo le toilalo (i se tulaga ogaoga).

O se taunuuga o le le tatau ona faʻaaogaina poʻo se faʻasolosolo, e mafai ona tupu ni mea e le manaʻomia. Afai e tupu mai, e tatau ona e taofia le tagofia o le fualaau faasaina ma saili vave le fesoasoani mai se fomaʻi. Atonu e manaʻomia lou taofi le faʻaaogaina pe afai o tagi a le tagata maʻi e fesoʻotai i:

  1. Faatasi ai ma le saoasaoa vave o le maualuga o le suka.
  2. Faatasi ai ma se lagona tumau o le fiaaai ma le vaivai tele.
  3. Faatasi ai ma le le mautonu ma le le fiafia.
  4. Faʻamamaina, gase ma vomiting.
  5. Faʻasalala ma le vevela.
  6. Ma le faʻavaivaia o le gauai.
  7. Ma le manava papaʻu.
  8. Faʻamatalaga mataga ma tautalaga.
  9. Faatasi ai ma le atuatuvale, ita ma le atuatuvale.
  10. Faʻatasi ma le vavalalata muso vavalalata.
  11. Ma le toto maualuga.
  12. I le bradycardia, tachycardia, angina pectoris.
  13. Faʻatasi ma se faʻafeiloaʻiga o le paʻu (vevela, vevela, erythema, urticaria, Quincke edema).
  14. Faatasi ai ma ni uiga mataga.
  15. Faatasi ai ma le siitia o le sulu.

O le mea autu o le maualuga o le hypoglycemia, lea e mafai ona faʻamavaeina i mea taumafa e maua i le gaʻolaʻo gaʻo (sugar, sukalati, fua suamalie). I se faiga e sili atu ona ogaoga, pe a le iloa e le tagata gasegase pe paʻu i se paʻu, e tatau ona vave faʻailogaina i le falemaʻi. O se tasi o auala e faʻafaigofieina ai le suka toto e ala i le faʻafoega o le kulukose. Afai e tatau ai, e faʻamalositino togafitiga faʻapitoa.

Faʻatasi ma isi auala

I le iai o faʻamaʻi faʻamaʻi, e taua tele mo le tagata maʻi ona lipotia lenei mea i lona tagata tomai faapitoa. O le taofiofia o faʻamatalaga taua e mafai ona aʻafia ai le aʻafiaga o le faʻamaʻiina o le maʻisuka MV 30 lava ia.

E pei ona e iloa, ei ai fualaau o fualaau e mafai ona faʻamalosia pe, i se isi itu, faʻavaivaia le aoga o se sui o le hypoglycemic. O nisi oi latou e ono mafua ai isi faʻamoemoe e le manaʻomia.

Vailaʻau ma vaega e faʻateleina ai le hypoglycemia:

  1. Miconazole
  2. Phenylbutazone
  3. Ethanol
  4. Sulfonamides.
  5. Thiazolidinidones.
  6. Acarbose.
  7. Ole inisalini.
  8. Noncoroidal anti-inflammatory drugs.
  9. Clarithromycin
  10. Metformin.
  11. GPP-1 tagata faʻatau.
  12. MAO inhibitors.
  13. Dipeptidyl peptidase-4 inhibitors.
  14. Beta poloka.
  15. ACE inhibitors.
  16. Fluconazole
  17. H2-histamine receptor blockers.

Vailaʻau ma vaega e faʻateleina ai le hyperglycemia:

  • Danazole
  • Chlorpromazine
  • Glucocorticosteroids,
  • Tetracosactide,
  • Salbutamol,
  • Ritodrin
  • Faʻatonu.

E tatau ona maitauina o le faʻafoega faʻapitoa o mea e maua mai sulfonylurea ma faʻamalosaga e mafai ona faʻaleleia ai aafiaga o le mulimuli. O le mea lea, i nisi tulaga, e tatau ona fetuunai a latou metotia.

Ina ia aloese mai soʻo se gaioiga le lelei, e manaʻomia e le tagata maʻi ona alu i se fomaʻi faapitoa e mafai ona suʻesuʻe lelei le fegalegaleaiga o fualaau faasaina.

Faʻaiʻuga e aʻafia ai le aoga o fualaau faasaina

E le gata o vailaʻau poʻo le faʻamalosi e mafai ona aʻafia ai le aoga o le sui o le hypoglycemous Diabeton MV 30. E i ai le tele o isi mea e afaina tele ai le tulaga o le soifua maloloina o le maʻisuka.

O le mafuaaga muamua ma sili ona taatele mo togafitiga le mautonu o le teena poo le le mafai e tagata gasegase (aemaise lava le matutua) ona pulea lo latou soifua maloloina ma mulimuli i fautuaga uma a le fomaʻi.

O le lona lua, tutusa le taua o le mea e le paleni taumafa po o se meaai le lelei. E le gata i lea, o le lelei o le vailaʻau e afaina i le fiaai, avanoa i le taliaina ma suiga i le masani masani.

I le faaopoopo atu, mo togafitiga manuia, e tatau i le tagata maʻi ona pulea le aofai o meaʻai gaʻo ma faʻamalosi tino. Soʻo se faʻasesega e afaina ai le toto toto ma le soifua maloloina.

O le mea moni, o faʻamaʻi pipisi e taua tele. Muamua lava, o nei maʻi o le endocrine e fesootaʻi ma le vevela ma le pituitary gland, faʻapea foʻi ma le faʻalavelave matuia ma le le atoatoa o le hepatic.

O le mea lea, ina ia maua ai le faʻamautuina o le kulūkose ma faʻaitiitia faʻamaoniga o le maʻisuka, o le tagata gasegase ma lona togafitiga faʻapitoa e manaʻomia ona foia poʻo le itiiti ifo o le faʻaitiitia o le faʻamalosi o mea e pei ona taua i luga.

Tau, iloiloga ma analogues

O le vailaʻau faʻamaʻi o le Diabeton MV 30 mg e mafai ona faʻatau i soo se fale talavai poʻo le faʻatonuina i le initaneti i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata faʻatau. O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le numera o laupepa i totonu o le afifi. O le mea lea, o le tau o se pusa e aofia ai le 30 pauna o le 30 mg i laina taʻitasi mai le 255 i le 288 rubles, ma le tau o se afifi e aofia ai le 60 pauna o le 30 mg i laina taʻitasi mai le 300 i le 340 rubles.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo maua le vailaau i le tagata gasegase i soʻo se tulaga o tupe maua, o le mea moni, o se mea tele tele. A maeʻa ona iloiloina suʻesuʻega lelei o le maʻisuka, e mafai ona tatou faia ni faʻamatalaga e uiga i lenei vailaʻau:

  1. Le aoga o le faʻaaogaina faʻatasi ai ma inisalini injections.
  2. O le lamatiaga itiiti o ni mea le lelei.
  3. Faʻaputuina o le glycemia.

Ae ui i lea, i nisi tulaga, sa i ai le faaitiitia vave o le maualuga o le suka, lea na aveesea e ala i le aveina o gaʻo. O le mea lautele, o manatu o fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i le fualaau faasaina e lelei. Faatasi ai ma le faʻaaoga lelei o laupepa ma mulimuli i fautuaga uma a le fomaʻi, e mafai ona e ausia tulaga maualuga o le suka ma aloese mai aʻafiaga. E tatau ona faamanatuina e na o na tagata maʻi e:

  • tausisi i meaai lelei,
  • taaalo i taaloga
  • tausia se paleni i le va o le malolo ma le galuega,
  • pulea glucose
  • taumafai e aloese mai le ita ma le atuatuvale.

O nisi e faaaoga le fualaau faasaina i le tino e fau ai le faateleina o maso. Ae ui i lea, o fomaʻi lapatai le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo isi faʻamoemoega.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o aʻafiaga le lelei poʻo le fesoʻotaʻi ma faʻasaga, o loʻo i ai i le fomaʻi se faʻafitauli i le filifilia o se isi fualaau faasaina lea e mafai ona maua ai se faʻafitauli faʻapitoa. O le Diabeton MV e tele ana faʻalogona. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o vailaʻau o loʻo i ai le vaega galue malosi, o le sili ona lauiloa o:

  1. Glidiab MV (140 rubles),
  2. Glyclazide MV (130 rubles),
  3. Diabetalong (105 rubles),
  4. Diabefarm MV (125 rubles).

Faatasi ai ma sauniuniga e aofia ai isi vailaau, ae ia tutusa le malosi o le hypoglycemic, e mafai e le tasi ona iloa Glemaz, Amaril, Gliclada, Glimepirid, Glyurenorm, Diamerid ma isi.

E taua le iloa o le filifilia o se vailaʻau, e gauai atu le tagata maʻi i lona aoga, ae o lona tau foi. O se numera tele o analogues e mafai ai ona filifili le filifiliga aupito sili ona lelei mo le fua o le tau ma le lelei.

Diabeton MV 30 mg - o se meafaigaluega lelei i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. A faʻaaogaina saʻo, o vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia ai le gaʻo gaʻo ma faʻagalo ai faailoga o se "maʻi mama" mo se taimi umi. O le mea autu e le o le faʻagaloina o faatonuga a le fomaʻi ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

O se tagata atamai mai le vitio i lenei tusiga o le a talanoa e uiga i le falemaʻi o le maʻisuka.

Faiga o foliga:

Faatulagaga:
E tasi le api e aofia ai:
Mea aoga: gliclazide - 30.0 mg.
Tagata faʻatau: calcium hydrogen phosphate dihydrate 83.64 mg, hypromelilose 100 cP 18.0 mg, hypromelilose 4000 cP 16.0 mg, magnesium stearate 0.8 mg, maltodextrin 11.24 mg, vailoro colloidal ole dioxyide 0.32 mg.

Faʻamatalaga
White, biconvex oval tables engraved with "DIA 30" i le tasi itu ma le logo a le kamupani i le isi.

Pharmacotherapeutic group:

FUAFUAGA FAʻAVAE
Pharmacodynamics
Glyclazide o le sulfonylurea, o se vailaʻau o le hypoglycemic for administration, e ese mai fualaau faʻasaina e ala i le i ai o se mama uterocyclic N e faʻauʻu ai.
Glyclazide e faʻaitiitia ai le faʻasalaga o le kulukose o le toto, e faʻamalosia ai le faʻamalositino o le inisalini e b-sel o teineiti o Langerhans. O se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga o le insulin ma le C-peptide e tumau pea ina ua mavae le 2 tausaga o togafitiga.
E le gata i le aʻafiaga o le gaosiga o le gaʻo, o le gliclazide e maua ai le hemovascular effects.
Aafiaga i le faʻaaogaina o le inisalini
I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, o le fualaau faasaina e toe maua ai le amataga o le manava o le inisalini i le tali atu i le taumafa o le kulukose ma faʻaleleia ai le vaega lona lua o le manava insulin. O se faʻaopoopoga taua o le gaioiga o le inisalini e matauina i le tali atu i le faʻamalosia ona o le taumafa o meaai poʻo le glucose administration.
Hemovascular effects
O le Glyclazide e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ole vaʻa toto, e aʻafia ai auala e ono tutupu ai faʻalavelave i le maʻisuka: o le faʻasaina o le plalet aggregation and adhesion and decrease in concentration of plalet activation factors (beta-thromboglobulin, thromboxane B2), as well as the restoration of fibrinolytic vascular activity faʻateleina le gaioiga o le plasminogen activator.
O le fuafuaga o le malosi o le glycemic control e aofia ai le filifilia o le vailaʻau o le Diabeton® MV ma faʻalauteleina lona fualaau i tua o le (poʻo le leai) o le togafitiga faʻapitoa aʻo leʻi faaopoopoina i ai se isi vailaau faʻasaina (mo se faʻataʻitaʻiga, metformin, se inhibitor alpha-glucosidase , o se mafuaaga o le thiazolidinedione poo le inisalini). O le fua faatatau masani o fualaau faasaina o le Diabeton® MV i tagata mamaʻi i le vaega malosi o le pulea e 103 mg, le maualuga i aso uma inumaga sa 120 mg.
Faʻatasi ma le talaaga o le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamaʻi o le maʻisuka ® MV i le kulupu o le gasegase o le tino (vaitaimi o le tulituliloa 4.8 tausaga, maualuga HbA1c level 6.5%) faʻatusatusa i le kulupu o le faʻataʻitaʻiga (maualuga HbA1c level 7.3%), o se faʻaitiitia iloga o le 10% o le aʻafiaga o aʻafiaga tuufaʻatasiga o fesoʻotaiga i luga o le macro ma le microvascular
O le lelei na ausia e ala i le faaitiitia o le lamatiaga: o le tele o faafitauli i le microvascular i le 14%, o le amataina ma le alualu i luma o le nephropathy e 21%, o le tulai mai o le microalbuminuria e 9%, le macroalbuminuria e 30% ma le atinaeina o faafitauli e 11%.
O faʻamanuiaga o le malosi o le gasegase o le glycemic ao avea le Diabeton® MV e le faʻalagolago i aoga ua maua i le togafitiga o le antihypertensive.

Pharmacokinetics
A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le gliclazide e matua gauai. O le faʻateleina o le gliclazide i le plasma e faʻateleina le alualu i luma, e oʻo atu ai i se malae ile 6-12 itula. E laʻititi le tulaga o tagata taitoatasi.
O le 'ai e le afaina ai le tikeri o le tagofia o fualaau faasaina. O le mafutaga i le va o le avega (e oo i le 120 mg) ma le vaega i lalo o le fualaau o le pharmacokinetic "concentration-time" o le laina. E tusa ma le 95% o le vailaau faʻamalosi e fusifusia i masini plasma. O le glyclazide e maua i totonu o le ate ma e faʻateleina e fatugaʻo: o le faʻamalosi o loʻo faia i le tulaga o metabolites, e itiiti ifo ma le 1% e faʻaaogaina e gaʻo e le suia. E leai ni gasegase malolosi i plasma.
O le afa-ola o le gliclazide o le averesi o le 12 i le 20 itula. O le tele o le tufatufaga e tusa ma le 30 lita.
I le au matutua, e leai ni suiga taua i vaega o le pharmacokinetic.
O le tagofia o le fualaau faʻamaʻi o le Diabeton ® MV i se fuasela o le 30 mg i lea aso ma lea aso, e mautinoa ai le tausia lelei o le faʻaogaina o le gliclazide i le plasma toto mo le silia ma le 24 itula.

FUAFUAGA MO LE FAAAOGAINA
O le maʻisuka ituaiga 2 e leai se aoga o togafitiga o meaʻai, gaioiga faaletino ma le mamafa o le mamafa.
Puipuiga o faʻafitauli o le maʻi suka: faʻaitiitia le lamatiaga o le microvascular (nephropathy, retinopathy) ma faʻalavelave macrovascular (faʻamaʻi o le myocardial, stroke) i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e maua i le malosi o le maʻisuka.

  • hypersensitivity i le gliclazide, isi mea e maua mai i le sulfonylurea, sulfonamides poʻo le tagata faʻamalolo o loʻo avea ma vaega o fualaau faasaina,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻi o le maʻisukacidosis, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,
  • ogaoga ogaoga poʻo le le mafaia o le ate (i nei tulaga, ua fautuaina e faʻaaoga le inisalini)
  • togafitiga faʻatasi ma le miconazole (vaʻai le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau"),
  • maʻitaga ma lactation periota (silasila i le vaega o le "Tupulaga ma le lactation period"),
  • tausaga e 18 tausaga.

E le fautuaina e faʻaaogaina i le tuufaatasiga ma le phenylbutazone ma le danazole (tagai i le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau").
Ma le faaeteete:
O le matutua, mea e le masani ai ma / poo le le paleni meaai paleni, o le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency, o faamaʻi ogaoga o le cardiovascular system, hypothyroidism, le manava o le tino poo le pituitary, gasegase ma / poo le ate, faaumiumi togafitiga ma glucocorticosteroids (GCS), ava malosi.

SAUNOAGA MA TAITAI FAʻAMASI-FAʻAMASAINA ASO
Toto
E leai se poto masani i le gliclazide ao maitaga. O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o isi mea e maua i le sulfonylurea i le taimi o le maitaga e gata.
I suʻesuʻega i meaola falesuesue, o aʻafiaga o aʻafiaga o gliclazide e leʻi iloa.
Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina o le tino, o le pule lelei (togafiti talafeagai) o le maʻisuka e manaʻomia.
O fualaau oona i le toto i le taimi o le maitaga e le faʻaaogaina.
Inisalini o le vailaʻau o le filifiliga mo togafitiga o le maʻisuka i fafine maʻitaga.
E fautuaina e suia le faʻaaogaina o vailaau oona i le hypoglycemic i togafitiga o le inisalini i le tulaga o se maʻitaga fuafuaina, ma pe a fai o le maitaga na tupu ao tago i le fualaau faasaina.
Lactation
I le amanaia o le le lava o faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le gliclazide i le susu o susu ma le aʻafiaga o le atinaʻe o le hypoglycemia i se susu fafagaina, o le fafagaina o susu e solia i le togafitiga ma lenei fualaau faasaina.

TUSI MA LE PULEGA
LE FAʻAALIGA E ONA FAAAOGA ONA MO LE FAʻAVAEINA O TULAFONO.
Ole fua fautuaina o le vailaau (1-4 pusa, 30-120 mg) e tatau ona faia i le tautala, 1 taimi i le aso, sili ile taimi o le aoauli.
E fautuaina ina ia foloina atoa le laulau e aunoa ma le vevela poʻo le tuʻimomomo.
Afai e te misia se tasi pe sili atu foi o fualaau faasaina, e le mafai ona e ave se maualuga maualuga i le isi fualaau, o le togi ua tatau ona ave i le aso e sosoo ai.
E pei o isi fualaau oona, o le fualaau o fualaau faasaina i tulaga taitasi e tatau ona filifilia taitoatasi, e fuafua i le maualuga o le kulukose toto ma le hemoglobin glycosylated (HbA1c).
Toto muamua
O le fua muamua ole fua fautuaina (e aofia ai mo tagata matutua, ≥ 65 tausaga) e 30 mg i le aso.
I le tulaga o le pulea atoatoa, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau oona i lenei fua mo togafitiga faʻaleleia. Faatasi ai ma le le atoatoa o le puleaina, o le fualaau o aso taitasi o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina le faasologa i le 60, 90 po o le 120 mg.
O le faʻateleina o le faʻasolosolo e mafai ona le muamua nai lo le 1 masina o togafitiga fualaau faʻamaʻi i se fomaʻi ua uma ona faatonuina. O le tuusaunoaga o tagata gasegase o le toto o le kulukose toto e lei faʻaitiitia pe a uma le 2 vaiaso o togafitiga. I ia tulaga, e mafai ona siitia le fuainumera i le 2 vaiaso talu ona amata le pulega.
O le maualuga o aso fautuaina o le fualaau oona e 120 mg.

Suʻe mai le Maʻisuka ® 80 mg moli mo fualaau oona ® 30 mg faʻafouina-faʻamalologa
1 papalama o le fualaau faʻamaʻi o le Diabeton ® 80 mg e mafai ona suia i le 1 papa maʻa ma se faʻamaga faʻaleleiina o le diabeton ® MV 30 mg. Pe a fesiitai tagata mamaʻi mai le diabeton ® 80 mg i le Diabeton ® MV, faʻapena ona fautuaina lelei le faʻatonuga o le glycemic.
Suʻega mai se isi vailaau faʻamalolo i le maʻisuka ® 30 mg faʻafouina-faʻamalologa
O fualaau faʻamaʻi o le Diabeton ® MV ma se faʻamagaga faʻaleleia o le 30 mg e mafai ona faʻaaoga nai lo se isi vailaau faʻamalolo mo le faʻafofoga tautala. Pe a faʻafeiloaʻi tagata mamaʻi e maua nisi fualaau oona mo le faʻafofoga tautala i le Diabeton ® MV, e tatau ona amanaʻia a latou fua ma le afa-ola. I le avea ai o se tulafono, e le manaomia se vaitaimi tau soloaiga.
O le fua muamua e tatau ona 30 mg ona faʻauluina lea e fuafua i le faʻaogaina o le kulukose toto.
Pe a suia le Diabeton ® MV i le sulfonylurea o meaʻai ma se afa-ola umi e aloese ai i le hypoglycemia e mafua mai i le faʻaopoopoga o aʻafiaga e lua o vailaʻau o le hypoglycemic, e mafai ona e taofia le aveina mo ni nai aso. Ole fua muamua o le vailaau faʻasaina o le Diabeton ® MV i le taimi lava lea e 30 mg ma, pe afai e tatau ai, e mafai ona faateleina i le lumanai, e pei ona faamatalaina i luga.
Faʻaaogaina faʻatasi ma se isi vailaʻau faʻamalolo
O le maʻisuka ® MB e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma biguanides, faʻamaʻi alpha-glucosidase poʻo inisalini.
Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalosia o le inisalini faaopoopo e tatau ona faʻamatalaina ma le mataʻituina lelei o togafitiga.

Tomaʻi matutua
Fai le fetuunaiga mo tagata mamaʻi e sili atu i le 65 tausaga e le manaʻomia.

Tagata gasegase ma le gaʻo O taunuʻuga o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai e leʻo manaʻomia le faʻasolosolo ole fomaʻi ile tagata maʻi ile laʻititi laʻititi male faʻavaivai. Faʻataʻitaʻiina le mataʻituina o togafitiga faafomai
Tagata maʻi i le lamatiaga o le Hypoglycemia
I maʻi gasegase o le atiaʻe o le hypoglycemia (meaʻai e le lava pe le paleni, ogaoga poʻo le le lelei o le tiga o le endocrine - le pituitary ma le le atoatoa o le tino, hypothyroidism, faalēaogāina o glucocorticosteroids (GCS) pe a maeʻa le faʻaaogaina ma / poʻo le pulega i tulaga maualuga, maʻi faʻamaʻi fatu vascular system - maʻi ogaoga o le fatu fatu, fatu faʻataʻi faʻamaʻi arteriosclerosis, masani atherosclerosis), e fautuaina e faʻaoga le itiiti ifo (30 mg) muamua Ata Diabeton ® MV.

Puipuiga o le maʻisuka faafitauli
Ina ia ausia le malosi o le puleaina, e mafai ona e faʻaititia le fualaau o le vailaʻau Diabeton ® MV i le 120 mg / aso e faaopoopo atu i taumafa ma faamalositino e ausia ai le maualuga o le HbA1c. Manatua le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. E le gata i lea, o isi vailaʻau faʻasaina, mo se faʻataʻitaʻiga, metformin, o le alpha glucosidase nigibitor, o le thiazolidinedione poʻo le inisalini, e mafai ona faʻaopopo i togafitiga.

Tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga.
O faʻamatalaga e uiga i le lelei ma le saogalemu o le vailaau faʻasaina i tamaiti ma tagata talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua e le o maua.

AUFAIGALUEGA AOAO
Ona o le aafiaga i le gliclazide ma isi sulfrinylurea, e tatau ona mafaufauina itu taua e lua.
Hypoglycemia
E pei o isi vailaau o le group sulfonylurea, o le Diabeton ® MV e mafai ona mafua ai le hypoglycemia i le tulaga o le le lelei o taumafa taumafa ae maise lava pe a le maua le meaai. E ono mafai ona iai ni faʻamatalaga o le hypoglycemia: maʻi tiga, fiaai tele, vevela, vomia, faʻalautele le vaivai, faʻalavelave moe, faʻavevesi, faʻavevesi, faʻaitiitia le mafaufau, tolopo le tali, atuatuvalega, fenumiai, vavalalata ma vaʻaia, tautalaga, lagona, lagona, le mafaufau , vaivaiga, vaivaiga, faʻavevesi, bradycardia, faʻasalaga, faʻanofoina o le tino, moe, leai se mafaufau ma le ono mafai ona tupu aʻe, seia oʻo i le oti.
E mafai foi ona maitauina aʻafiaga o le natura: faʻateleina le salu, "pipii" paʻu, popolega, tachycardia, faʻateleina le toto, palpitations, arrhythmia, ma angina pectoris.
I le avea ai o se tulafono, o le a taofia ai le faʻaaogaina o le gaʻo (sugar) i faʻamaʻi o le hypoglycemia.
O le suʻeina o mea suamalie e le aoga. I le talaaga o isi mea e maua mai i le sulfonylurea, o le toe foʻi mai o le hypoglycemia na maitauina ina ua maeʻa ona manuia.
I le maʻi poʻo le faaumiumi o le hypoglycemia, e faʻaalia ai togafitiga faʻapitoa faʻapitoa faʻafuaseʻi, atonu o le falemaʻi, e tusa lava pe i ai se aʻafiaga mai le aveina o gaʻo.

Isi aʻafiaga

  • Mai le gastrointestinal tract: tiga o le manava, gaioiga, vomiting, manava manava, faamaʻi. Aveina o fualaau faasaina i le taimi o le taumafataga o le taeao e aloese ai nei faailoga pe faaitiitia ai.

O aʻafiaga o loʻo mulimuli mai e le taatele:

  • I luga o le vaega o le paʻu ma le tino o le tino: vevela, vevela, urticaria, erythema, vevela vevela, vevela mataʻutia.
  • Mai le faʻasalaga ma le faʻaogaina o le tino: faʻafitauli o le hematological (anemia, leukopenia, thrombocytopenia, granulocytopenia) e seasea. I le avea ai o se tulafono, o nei mea faʻalavelave e mafai ona toe faʻaleleia pe afai e faʻaumatia le togafitiga.
  • I le vaega o le ate ma le biliary tract: faateleina le gaioiga o enzymes o le "ate" (aspartate aminotransferase (AST), alanine aminotransferase (ALT), alkaline phosphatase), hepatitis (mea vavalalata). Afai e tulai mai le taofiofi cholestatic, o le togafitiga e tatau ona faamutaina.

O aʻafiaga o loʻo mulimuli mai e masani lava ona toe faʻaleleia pe afai e faʻaumatia togafitiga.
  • Mai le itu o le okeni o le faʻaaliga: faʻalavelave faʻafuaseʻi o vaaiga vaaia e mafai ona tupu ona o se suiga i le faʻamasinoga o le kulukose toto, aemaise i le amataga o togafitiga.
  • O aʻafiaga na aʻafia i le sulfonylurea o meaola: aʻo ave isi mea e maua mai le sulfonylurea, o aʻafiaga o loʻo taua i lalo na maitauina: erythrocytopenia, agranulocytosis, anemia hemolytic, pancytopenia, vasculitis allergicitis ma hyponatremia. Sa i ai le faateleina o le gaioiga o le "ate" enzymes, o le gase le galue (e fai ma faataitaiga, faatasi ai ma le atinaʻe o cholestasis ma jaundice) ma le hepatitis, o faʻaaliga na faʻaitiitia le taimi talu ona faʻauʻuina sauniuniga o sulfonylurea, ae i nisi tulaga na mafua ai le le manuia o le ate.

O aʻafiaga na faʻaalia i suega o falemaʻi
I le suʻesuʻega ADVANCE, sa i ai sina eseesega itiiti i le tele o taimi ogaoga faʻaleagaga i le va o vaega e lua o gasegase. E leai ni faʻamaumauga fou sa maua. O se vaega toaitiiti o tagata gasegase na maua i le hypoglycemia, ae o le tulaga lautele o le hypoglycemia e maualalo. O le aʻafiaga o le hypoglycemia i totonu o le kulupu o le tino gasegase maualuga e sili atu nai lo le vaega o le pulea lelei o le glycemic. O le tele o vaega o le hypoglycemia i le kulupu o le tino gasegase na matauina e le o le talaaga o togafitiga o le insulin.

FAʻAVAE
I le tulaga o le maualuga o sulfonylurea, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia.
Afai e te aʻafia i ni uiga maʻaleʻale o le hypoglycemia e aunoa ma se faʻaletonu le malamalama poʻo ni aʻafiaga o le neurology, e tatau ona e faʻaopopoina le faʻaaogaina o masini gaʻo ma meaʻai, faʻaitiitia le fualaau o le vailaʻau ma / poʻo le suia o le taumafataga. Faʻamatalaga mataʻituina ole soifua maloloina o le maʻi e tatau ona faʻaauau pea seia i ai le talitonuga e leai se mea e lamatia ai lona ola maloloina.
Masalo o le atinaʻeina o tulaga faʻaleagaina o le hypoglycemic, faʻatasi ma le coma, faʻavevesi poʻo isi faʻafitauli o le neurological. Afai e iai na uiga, e manaʻomia togafitiga faafomaʻi vave faʻafuaseʻi.
I le tulaga o se hypoglycemic coma pe afai foi e masalomia, o le tagata maʻi e tui malosi ma 50 ml o se 20-30% dextrose (glucose) fofo. Ma, o le 10% o le vaifofo solution e faʻatonutonuina i lalo ifo o le kuluma ina ia tumau ai le maualuga o le kulukose toto nai lo le 1 g / L. O le mataʻituina ma le totoʻa o le toto ma le siakiina o le maʻi, e tatau ona faia mo le itiiti ifo ma le 48 itula mulimuli ane.
A maeʻa lenei vaitaimi, e fuafua i le tulaga o le maʻi, e filifili le fomaʻi i le manaʻoga mo le toe mataʻituina. E le aoga le dialysis ona o le faʻamaonia o le gliclazide i pulu plasma.

INTERACTION MA ISI MEDICINES
1) Vailaau e faʻalautele ai le lamatiaga o le hypoglycemia:
(faʻaleleia le aʻafiaga o gliclazide)
Faʻasalaga faʻamaonia
- Miconazole (faatasi ai ma le pulea lelei ma le taimi e faʻaaoga ai le gel i luga o le mucosa): faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemise o le gliclazide (o le hypoglycemia e mafai ona tupu aʻe i se siama).
E leʻi fautuaina faʻatasi
- Phenylbutazone (faʻaleleia le faʻatinoga): faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic derivatives (sulfonylurea (derivatives) (aveeseina mai le fesoʻotaʻiga ma masini o plasma ma / poʻo le faʻagesegeseina o latou manava mai le tino).
E sili atu le faʻaaogaina o se isi vailaau faʻasaina. Afai e manaʻomia le phenylbzonezone, e tatau ona lapatai le tagata maʻi e uiga i le manaʻomia mo le pulea lelei. Afai e tatau ai, e tatau ona fetuutuunai le fualaau o le vailaʻau Diabeton ® MV ao aveina le phenylbutazone ma mulimuli ane.
- Ethanol: faʻaleleia atili le hypoglycemia, faʻasaina tali o taui, e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le hypoglycemic coma. E tatau ona mumusu e faʻaaoga vailaʻau, lea e aofia ai le ethanol ma le taumafa ava malosi.
Lapataiga
Gliclazide faatasi ai ma fualaau faasaina (mo se faataitaiga, o isi hypoglycemic agents - inisalini, inhibitor alpha glucosidase, biguanides, beta-blockers, fluconazole, angiotensin-converting inhibitors enzyme - captopril, enalapril, inhibitors H2S-histamine, inhibitors non-histamine anti-inflammatory drugs) eo faatasi ma le faateleina o le aafiaga o le hypoglycemic and the risk of hypoglycemia.
2) Fualaau e faʻateleina le kulukose o le toto:
(faʻavaivai malosi o le gliclazide)
E leʻi fautuaina faʻatasi
- Danazole: ei ai lona maʻisuka. Afai e manaʻomia lenei fualaau faasaina, e fautuaina le tagata maʻi e faʻalogo ma le faʻaeteete i le faʻamalosi. Afai e tatau ai, o le pulega soofaatasi o fualaau faasaina, ua fautuaina e tatau ona filifili se fualaau o se sui o le hypoglycemics i le taimi o le pulega o danazol ma pe a uma ona tolopoina.
Lapataiga
- Chlorpromazine (antipsychotic): i luga o le maualuga (sili atu ma le 100 mg i le aso) faʻapupulaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaititia le faʻamalositino o le inisalini.
Faʻaleleia ma le faʻaeteete le pulea lelei. Afai e manaʻomia, o le tuʻufaʻatasia o pulega o vailaʻau, e fautuaina e tatau ona filifilia se fua o se sui o le hypoglycemics, i le taimi o le puleaina o se antipsychotic ma pe a uma ona tolopo.
- GKS (faʻaogaina faʻapitoa ma le faʻapitonuʻu: mea faʻapitoa, paʻu, faʻasalalauga faʻasalalau): faʻateleina le maualuga o le kulukose o le toto ma le gaosiga talafeagai o le ketoacidosis (faʻaitiitia le faapalepale i gaʻo). Faʻaleleia ma le faʻaeteete le pulea lelei, aemaise i le amataga o togafitiga. Afai e tatau ona faʻaaogaina fualaau faasaina, e mafai ona manaʻomia se fesuiaiga ole fomaʻi o se sui o le hypoglycemia i le taimi o le pulega o le GCS ma pe a maeʻa ona latou tolopoina.
- Ritodrin, salbutamol, terbutaline (faʻasauā): beta-2 agonists adrenergic e faʻapupulaina le maualuga ole kulukose toto.
E tatau lava ona taulai totoa i le taua o le pulea o le tagata lava ia. Afai e tatau ai, ua fautuaina e faʻafeiloaʻi le tagata maʻi i togafitiga o le inisalini.
3) Faʻasalaga e tatau ona amanaʻia
- Anticoagulants (e pei o warfarin)
O faʻamatalaga o le sulfonylureas e mafai ona faʻaleleia ai le aʻafiaga o faʻamaloiloga pe a tuʻu faʻatasi. E mafai ona manaʻomia le fetuutuunaiga o vailaʻau faʻamaʻi.

FUA FAATINOGA FAAPITOA
Hypoglycemia
Pe a ave ni mea e maua mai i le sulfonylurea, e aofia ai le gliclazide, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia, i nisi tulaga i se tulaga ogaoga ma faaumiumi, e manaʻomia ai le falemaʻi ma le puleaina o se vailaʻau dextrose mo ni nai aso (vaai i le vaega "Faʻafitauli").
Ole fualaau faasaina e faatoa mafai ona faatonuina i na gasegase e masani ona fai a latou taumafataga ma aofia ai le taeao. E taua tele le tausia o se taumafa atoatoa o meaʻai gaʻo ma meaʻai, talu ai o le lamatiaga o le faʻaleleia o le hypoglycemia e faʻapupulaina i le le lelei poʻo le le lava o meaai paleni, faapea foi ma meaai e le lelei i mea inu.
O le hypoglycemia e masani ona atiina ae meaai maualalo maualalo, pe a maeʻa le malosi pe a maeʻaeʻa, pe a uma ona ave le ethanol poo vailaʻau oona, poo le taimi e ave ai le tele o fualaau oona i le taimi e tasi.
O le mea masani, o faʻamaʻi o le hypoglycemia e mou atu pe'ā uma ona 'ai se mea taumafa i meaʻai i le gaʻo (e pei o le suka). E tatau ona manatuaina o le aveina o mea suamalie e le fesoasoani e faʻaaogaina ai faʻamaʻi toto. O le aafiaga i le faʻaaogaina o isi sulfipiolamia e maua mai ai e ono mafai ona toe maua mai le hypoglycemia e ui lava i se fesoasoani muamua aoga i lenei tulaga. I le tulaga o faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻamaonia pe o loʻo umi, e tusa lava pe i ai le faʻaleleia le tumau pe a uma ona 'ai se taumafataga o meaʻai i le gaʻo, e manaʻomia tausiga faʻapitoa mo togafitiga faafomaʻi, i le falemai.
Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, o le filifilia ma le faaeteete o fualaau faasaina ma le faʻatulagaina o fualaau e tatau ai, faʻapea foi le tuʻuina atu i le tagata maʻi faʻamatalaga atoatoa e uiga i togafitiga.
O se faʻafitauli maualuga o le hypoglycemia e mafai ona tupu i mataupu nei:

  • teena poʻo le le mafaia e le tagata maʻi (aemaise lava tagata matutua) ona mulimulitai i faʻasologa o le fomaʻi ma mataʻituina lona tulaga,
  • le lava ma le le talafeagai meaai paleni, faaseʻe meaai, anapogi ma suia meaʻai,
  • le mautonu i le va o gaioiga faaletino ma le aofaiga o carbohydrates ave,
  • toe le manuia
  • ogaoga o le ate
  • o le maualuga o le fualaau faasaina o le Diabeton ® MV,
  • nisi o faaletonu endocrin: maʻi o le thyroid, pituitary ma le le atoatoa o le tino,
  • faʻaoga tutusa o vailaʻau faʻaʻauʻau (vaʻai le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau"). O faʻamatalaga faʻapitoa o le hypoglycemia e mafai ona puipuia i le taimi e ave ai peta-blockers, clonidine, reserpine, guanethidine.

Faʻailoga o le Renal ma le ate
I tagata gasegase ma le faʻamaʻi faʻamaʻi ma / poʻo le ogaoga o le faaletonu o le tino, o le falemaʻi ma le falemaʻi ma / poʻo le pharmacodynamic properties o gliclazide e ono suia.
O le tulaga o le hypoglycemia lea e atiina ae i ia ituaiga o gasegase e mafai ona umi, i tulaga faapena, e talafeagai le togafitiga talafeagai vave.

Faamatalaga o maʻi
E tatau ona logoina le tagata maʻi, faapea foi ma tagata o lona aiga, e uiga i le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia, o ona faailoga ma tuutuuga e aoga i lona atinaʻeina. O le tagata maʻi e tatau ona logoina e uiga i tulaga lamatia ma aoga o togafitiga ua fuafuaina.
O le tagata maʻi e manaʻomia ona faamanino le taua o le mate, o le manaʻomia mo le faʻamalositino masani ma le mataʻituina o le toto glucose concentrations.
Le lava le pulea o le kulukose toto
Glycemic control of patients receiving treatment hypoglycemic can be weakened in cases nei: ogaoga o taotoga ma manuʻa, ogaoga mumu, faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma febrile syndrome. Faatasi ai ma nei tulaga, atonu e talafeagai le faamutaina o togafitiga ma le fualaau faasaina o le Diabeton ® MV ma faatonuina ai togafitiga insulin.
I nisi o tagata gasegase, o le aoga o vailaʻau o le hypoglycemral, e aofia ai le gliclazide, e faʻaitiitia ai le maeʻa o se vaitaimi umi o togafitiga. O lenei aafiaga e mafua ona o le alualu i luma o le faamai ma le faaitiitia o le tali atu i le fualaau faasaina. O lenei aʻafiaga ua lauiloa o le faʻamalosia o fualaau faasaina lona lua, lea e tatau ona iloga mai le mea muamua, lea e le maua ai e le vailaau le malosi o le faʻamoemoe o loʻo i ai i le taimi muamua. Aʻo leʻi faʻamaonia se tagata maʻi ile malosi ole vailaau faʻasaina, e tatau ona iloilo le le lava o le fuaina o fualaau ma le tausisia o le tausisia ole taumafa faatonuina.

Suʻega o suʻega
Ina ia iloilo le pulea lelei, o le fuafuaina masani o le anapogi o le toto glucose ma le hemoglobin glycbin HbA1c ua fautuaina. E le gata i lea, e fautuaina le faia e le aunoa o le siakiina o le toto o le kulukose toto.
O aʻafiaga o Sulfonylurea e mafai ona mafua ai le anemia hemolytic i tagata mamaʻi i le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency. Talu ai o le gliclazide o le sulfonylurea, e tatau ona ave le tausiga pe a faʻafoʻiina i tagata mamaʻi i le glucose-6-phosphate dehydrogenase.
O le avanoa e faatonuina ai se fualaau faasaina o le isi vaega e tatau ona iloiloina.

TULAGA FAATONU I LE TULAGA O LE MAUAINA O SE KOMITI MA FUA FAATATAU O GALUEGA TALOSAGAINA O SE TAGATA SAUNOAGA O FESOOTAIGA FAALEAGAGA MA LE FAALETINO
E tatau i tagata maʻi ona nofouta i uiga o le hypoglycemia ma e tatau ona faaeteete pe a ave taavale pe faia galuega e manaʻomia ai se maualuga maualuga o le tino ma le mafaufau, aemaise lava i le amataga o togafitiga.

TUSI MUAMUA
30 mg faʻamalo faʻamalolo
30 laulau i pulu (PVC / Al), 1 poʻo le 2 paʻu ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina i totonu o se pusa pepa.
Pe a faʻapipiʻiina (afifi) i le kamupani Rusia LLC Serdix: 30 laulau i le pulu (PVC / al), 2 paʻu ma faatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o se pusa pepa.

TULAGA TULAGA
E le manaʻomia ni tulaga faapitoa mo le teuina.
Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.
Lisi B.

SHELF LIFE
3 tausaga Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

TERMS VACATION
Faʻamatalaga.

Faamauina le resitalaina e le Servier Laboratories, Farani

Fausia e le Servier Industry Lab, Farani
"Laboratories Industry Industry":
905, Alatele o Saran, 45520 Gidey, Farani
905, auala mai Saran, 45520 Gidy, Farani

Mo fesili uma, faʻafesoʻotaʻi le Sui Ofisa o le JSC "Laboratory Servier".

Sui o le JSC "Laboratory Servier":
115054, Moscow, Paveletskaya pl. d.2, itulau 3

Serdix LLC:
142150, Rusia, Moscow Region,
Itumalo o Podolsky, nuu o Sofina, itulau 1/1

Faamauina le resitalaina na tuuina atu e le Servier Laboratories, Farani
Faia e: Serdix LLC, Rusia
Serdix LLC:

142150, Rusia, Moscow Region,
Itumalo o Podolsky, nuu o Sofina, itulau 1/1
Mo fesili uma, faʻafesoʻotaʻi le Sui Ofisa o le JSC "Laboratory Servier".

Sui o le JSC "Laboratory Servier":
115054, Moscow, Paveletskaya pl. d.2, itulau 3

Tuua Lau Faamatalaga