Lago apu i le mumu i le ogaumu, o le fua ma le ata

E faigofie ona fai ni apu. Ou te lei mafaufau o le a matua suamalie lava i fatu ma vine.

Mea
Apples - 9 pcs.
Suga - 4.5 teaspoons
Pulu
Faʻi vine
Laʻau mamago
Nati

O le taimi e kuka ai apu e faalagolago i lo latou tele, o lea ia filifili ni apu e tutusa ma le tele. (Afai ei ai ni apu lapopoa, ona fai lea o le a tao mo le umi i totonu o le umu.)

E faʻafefea ona kuka kuka apu ma ni fatu ma vine:

Fufuluina apu ma tipi le totonugalemu. Matou te tuu le naifi i le maualuga o le 45 tikeri ma vavae ese itu o le itu ina ia oʻo i luga le malologa.

Ufiufi le pepa tao ma le pepa. Matou te lafoina apu i luga o se pepa tao taofi i sina mamao mai le tasi. Tipi le pata i totonu o ni tamai pusa. Tuu le 1 pusa o le suauu i apu taitasi.

Ona matou momoe ai lea o le koko 0 teaseti o suka.

Fufuluina fualaau mamago ma fatu, ona malogo ai lea.

Muamua matou te tuʻu fualaau mamago i apu ina ia latou le mu i le taimi o le tao.

Fafasi i nai luga i luga.

Auina i se ogaumu vevela mo le 15-20 minute (vevela - 200 grazhus). Aʻo sauni le apu tao, tuʻu ia latou faʻaliliu.

A o lei auauna atu, fufuluina apu i le kulimi ma vine ma le suka.

Lago apu ma ni fatu ma vine suamalie e suamalie ma vevela.
Le fiafia tele!

0
2 faafetai
0

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

E faʻafefea ona tao uma apu i totonu o le ogaumu ma ni fatu ma ni meli, o le fua sili ona suamalie

Lago apu ma le meli i totonu o ogaumu o se auala manaia e faʻafefe ai fale ma malo. O lenei mea suamalie e foliga matagofie pe a tautua, ei ai sina tofo malie ma, i se faaopoopoga, e maua ai le tele o faamanuiaga. E faigata ona fai pe o ai e ona le manatu o le taoina o apu. I taimi o Soviet, o la latou seleselega sa telē tele ma latou le maua ai le taimi e selesele ai fua uma. O mea latou te leʻi faia i luga o le faavae o apu: faʻamagoina, kuka kuka fuālaau, siamu. I le auala, e mafai ona e mauaina se fualaau suamalie mo le apple jam iinei. O na fua o loʻo taoto i totonu o fale mo se taimi umi ua leiloloa lo latou gafatia. Ma sa tunu i totonu o le ogaumu lea na mafai ai e le apu o le limpi ona maua se olaga fou. Mai le vevela, o le paʻu e faʻamalulu, ae o le totonugalemu o le fua e tumau pea le manogi ma le manogi. O tekinolosi i aso nei ua mafai ai ona e kukaina se apu tao taofi vave. O le ae manaʻomia se ogaumu ma nisi o musumusuga. E faʻafefea ona tao uma apu i totonu o ogaumu? O le faigata o le tausia lea o le pito i lalo atoa e ala i le aveeseina o fatu. O ituaiga e sili ona lelei mo le taoina o se mea lanu, latou te tausia lelei lelei o latou foliga ma e le paʻu i lalo o le malosi o le maualuga o le vevela.

E faʻafefea ona tao se apu i totonu o le ogaumu, pe i ai se mealilo o se tofo faapitoa? Ina ia maua se suamalie suamalie, o le ae manaʻomia se faʻatumu. E lelei meaʻai i fualaau suamalie, nati, meli ma mea manogi eseese. I lenei fua, ua fautuaina e ave se kulimi, faʻamalieina le meaʻai ma le suka, faʻaopopo se pepa oona o le kinamona, ma liligi le meli i le tautua. Faʻalogo lelei! O pi ma le meli o se kulupu sili ona lelei ma maloloina, ae e tatau ona e faaopoopo le meli i le pito i tua, pe a sauni fua, e le mafai ona e taoina i totonu o le ogaumu. O le tele o saienitisi e finau faapea i tulaga o le maualuga o le vevela e maua mai ai se carcinogen matautia - oxymethylfurfural ma o se mea aoga e avea ma se mea oona. Ou te faamautinoa atu ia te oe, e tusa lava pe na o le sasaaina o apu tao ma le meli - e foliga mai e manaia tele. Ma o lea e suamalie ai apu ma totonu, faaopoopo sina suka i le ogatotonu o mea taitasi. O laufanua na faʻaaogaina mo le faʻatumu o loʻo faʻamaluina i luga, ma avea ma mea manogi ma manogi. Ma o le kinnamona e avatu le suamalie o se meaʻai manogi, o le apu e manaia tele, suamalie ma manogi. Ma e le mafai ona ou faatali e faasoa atu le auiliiliga auiliili!

Meaʻai

  • 800 g o apu (4 tele pe 6 le ala),
  • 60 g meli
  • 50-60 g walnuts,
  • 4 tsp suka
  • 1 tbsp afamoni.

Kuka

Oti ese apu i le afa ma aveese fatu. I le itu o le paʻu, ia faia ni mea e tutusa lelei i luga o apu i se mamao e 5-8 mm mai le tasi. Aua le tipi ese le fua.

Faʻamau ia apu i le paʻu luga i luga o se pepa tao taofi ufiufi. Lubricate ma se vaega o le pata ua liusua ma fafaga i le suka. Aʻau i le 180 ° C mo le tusa ma le 20 minute.

Faʻafeiu le pata o loʻo totoe, 70 g sugar, cinnamon ma le oatmeal. A maeʻa ona agi apu, amata ia tipi i le paluga ua saunia. Tuu i totonu o le ogaumu mo le isi 10 minute.

A o leʻi e auauna atu, e mafai ona e teuteuina apu taitasi ma se polo aisikulimi ma liligi i luga o le saumasi.

Tago le kuka o le aʻai i ni nati, o lenamon ma le meli

1. Uuina o le naifi i se tulimanu, oti ese se vaega o le pusa fatu mo apu taitasi. E i ai laʻu ituaiga auro, latou te tausia lelei atoatoa o latou foliga. E sili le lelei ona ave ni apu malolosi, pupuʻu ma le tigā ina ia latou le faʻavela i totonu o le ogaumu. Aua neʻi galo e fufulu lelei le paʻu, aua o le a tatou le tipi.

2. Oti ma aveese le ogatotonu ma ivi uma.

3. Tatou te fufulu le ogatotonu o apu ma se sipuniti, ave o fatu ma ni maamaa malosi. Tatou te faia lenei mea ma le faʻaeteete ina ia le faʻaleagaina le pito i lalo. Matou te fufulu se mea itiiti ina ia tele mea e totoe.

4. Apalai ua saunia. Tatou te pasi i le faatumuina.

5. Sulu le 1 tsp i totonu o apu taitasi. suka. O le aofaiga o le oneone ua fuafuaina mo 4 apu tele. Afai o fua e laʻititi, o le suka o le a manaʻomia le itiiti ifo i le apu. Faʻaopopo le suka i lou tofo ma faʻalagolago i le suamalie o apu. O fua uma o lenei fua e fetaui ma ua fuafuaina mo le 4 fua tele.

6. I luga o luga tatou te momoe ai 0.5 tsp. afamoni. O lenei mea manogi e faʻaleleia ai le paʻu o le mamafa, faʻaleleia le faiga o le tino. O le tuufaatasiga o le apu ma le namonona o se tasi lea o togafitiga aupito sili ona faamanuiaina o kuka. O le 'aiina o se mea suamalie, e lagona ai e se tagata le siitia o le lagona ma le malosi o le malosi, talu ai o le ulanamona e le gata e maua ai se tofo ofoofogia, ae o gaioiga foi o calories i le malosi atoatoa.

7. Faʻataʻa le pito i luga ma le pala. O lenei oloa, e pei ona i ai, faʻamatalaga i aogā taua i le faiʻai. O le faʻaaogaina i aso taitasi o lanu e faʻaosofia ai mafaufau, faaleleia ai le mafaufau.

8. Lulu le pito i lalo o le ipu tao tao ma se mea lamolemole o le suauu manogi ina ia le mu ai fua. Matou te salalau atu aʻau i se mea mamao i se mea mamao ina ia latou le paʻi le tasi i le isi, a itiiti ifo i le 3 cm. E fia apu e tao ai i totonu o le ogaumu? 15-20 minute e masani ona lava mo fualaau aina, e tusa ma le 30 minute i le 180 tikeri mo mea tetele. Matou te taulaʻi atu i lenei taimi, ia mautinoa o le peel e le soona oso, ma o le fea tulaga tatou te vave faʻaaogaina. I ni nai minute, o le paʻu i luga o le kuka maeʻa apu, atonu o le a pala, ma o le a le manaia le manava. O le mea lea, matou te le o ese mai le ogaumu ma matau le faagasologa o loʻo faia i totonu.

9. Na taoina le apu ma faamaluluina, na amata ona togi le paʻu laitiiti, ae o le sua uma o loo i totonu ma le faatumuina. O le taamilosaga i luga na vaeluaina ma ua maoaʻe.

10. Tuu ni aʻau mafanafana i luga o le ipu ma sasaa i le meli vai. Afai e na o le mausali, faʻapalapala i totonu o se vai taʻele. O le taoina o le meli e sili ona afaina, talu ai ona o le maualuga o le maualuga o le 60 tikeri, o lenei oloa ua tele le aoga o mea aoga. Pe a vevela, faʻamaloloina enzymes ma suga maloloina e faʻaumatia. E talitonuina o le meli vevela o se oloa gasegase, ae o le toʻatele e talitonu o se mea matautia. I le vevela o le mafanafana i totonu o se vai vai o le 40-50 tikeri, e leai se mea e tupu i le meli, o le meaʻai o le a le gata ina suamalie ma manogi, ae aoga foi.

11. O apu kulumu ua saunia e fai sina mea itiiti pe a mālūlūina. I totonu, latou te manaia, ma o le manogi i totonu o le umukuka e le mafaamatalaina. A uma loa le apu, o le a faʻapotopoto le aiga atoa i le laulau o loʻo faatalitali mo le meaʻai!

Luni manogi suamalie ma le kannamon ma palaka ua saunia. Le fiafia tele!

Toa ma tao le suka

Falofa atu, au faitau pele o le blog www.yh-ti.ru! O loʻu igoa Maxim, ma o le asō ua ou amataina se koluma fou i luga o le saite "O ai le pule i totonu o le fale", lea o le a foia ai le faafitauli o lona nofoaga i luga o le ogaumu. Na o le tamaititi, ioe, na faatagaina aʻu e Nastia e lafo i luga o lau blog se fua ou te fiafia i ai mo le faigofie o sauniuniga ma uiga taua o oloa o loʻo faʻaaogaina. E mafai ona e iloa atili aʻu ma faʻaopoopoina aʻu o se uo i luga o laʻu itulau faʻafesoʻotaʻi, ou te fiafia e talia malo!

Maxim

O i matou uma lava e fiafia e 'ai meaai lelei, ae na o le tasi le snag - e le o matou uma e iloa pe faapefea, ma le alofa e kuka. Ae ia faʻamalieina lou tagata i se 'aiga manaia pe na o le tuʻuina atu o se avanoa e fai ai se malologa mai le kuka, e mafai ona tatou faia mea uma i mataupu faavae.

O lea la i aso nei o se fua mai se kuka kuka. Ma e taʻua o le 'apu i totonu o le ogaumu ma le meli ma nati "

O le a se mea tatou te manaʻomia e kuka ai?

  1. Lima e lima.
  2. Tasi le selau kalama. E mafai ona e faʻatau faʻatau pe vave i totonu o lau.
  3. E selau kalama o le meli. Soʻo se tasi e te manaʻo i ai o le a faia, faʻatau se tasi.

Pau lava lena. Tatou amata sauniuni a tatou meaʻai kuka. O se fua mo apu kulumu i totonu o le ogaumu na fautuaina mai ia te au e se uo, e tusa ma le lua tausaga ua mavae, talu mai lena taimi sa matou kukaina ma fiafia i se tuufaatasiga lelei o mea maloloina ma le lelei.

Ma o lea la o laasaga i lea laasaga i luga o le auala e faia ai se meaai manaia.

Meaʻai Taua

O le a ou fautuaina oe i le taimi nei - filifili laʻau sili ona lalelei ma lapotopoto i le faleoloa, o le a sili atu ona faigofie le galulue faatasi ma i latou.

E tatau ona fufuluina, mago a matou 'aʻau mama. Ona matou agai lea i le faiga sili ona faigata o la matou fua. Ina ia mafai ona sasaa apu i ni nati ma le meli, e tatau ona aveese le ogatotonu o le fua. E moni, e tatau ona e faia lenei mea ma le faaeteete, taumafai e aua nei solia le faamaoni o le apu.

E masani ona ou faia lenei mea ma se sipuni. E moni, o le taimi lenei na matou mafatia ai i mea e leiloa. E tasi se tasi o le tau o la matou lauti ua leai se faʻatonuga 🙂 E tupu le mea e te fai mai ai

Oti ese le tumutumu

Lisi saunia Fesoasoani 🙂

A maeʻa uma apu, e mafai ona e amata sauniuni le faʻatumu mo apu. E tatau ona nutimomoia walnuts. E mafai ona e faia lenei mea ma se sipuni laupasese masani. O le a tatou faʻalauiloaina le tele o mea taulima, a le o lea, e le mafai ona taulimaina le au sikoa.

Matou te tuʻimomomoina fatu nutimomoia i apples ma tumu i le meli, e masani lava ona ou aveina ni teaseti se lua mo apu.

Faaopopo le meli

Pau lava lena. Vaʻai le ogaumu i le 180 tikeri ma tuʻu i totonu o la matou pamu a matou apu mo le fasefulu minute. A uma ona tapuni, sei tatou tutu laitiiti.

Tuu apu i totonu o le pusa Lago apu i totonu o le ogaumu ma le meli ma nati.

Lago apu: lelei

O apu - O se oloa e maua i vitamini ma le uʻamea. Tasi le apu i le aso e faaumiumi ai lou olaga mo le tausaga.

Meli - O se tasi o oloa sili ona le mafai ona faʻafefeteina, lea e mauʻoa i amino acids, lea e matua talafeagai mo i tatou i taimi malulu ma timuga.

Nati - o se puna o porotini e mafai ona suia ai le tele o le aofaʻi o mea taumafa o manu, ma faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai. E le gata i lea, e afaina ai foʻi le malemone, lelei, tatou te iloa uma lava.

Lago apu: calories

E na o le 93 kalori i le 100 kalama. Ona 'ai lea mo le soifua maloloina, ma o le a ou alu e fufuluina ipu, aua o le kuka moni e mama pea.

P.S. Pe a sauniuni le fua, e le o se tasi sipuni na manuʻa.

Le fiafia tele! Faitau mai aʻu i le faʻafesoʻotaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga