Dialek - o se fualaau fou mo le maʻisuka

La matou blog TutKnow.ru e le faʻatau i soo se mea ma e le galulue soʻo se tasi e uiga i le faʻatau. E mafai ona e faʻatau DIALEC mai le maʻisuka i le faleoloa faʻapitonuʻu aloaia.

Price Dialec (fagu paʻu 70 g):

  • i Rusia - 1188 rubles
  • i Ukraine - 379 UAH.
  • i Kazakhstan - 5 600 piliona
  • i Belarus - 349,000 Belarusian rubles.
  • i Kyrgyzstan - 1 900 soms
  • i Azerbaijan - 29 faʻataʻitaʻi

Soifua Maloloina o le Maʻisuka Faaopoopoga

O le maʻisuka e amata i le faʻafitauli o le tino, o le mafuaʻaga o lenei faʻafitauli atonu o se mea oona po o se vailaʻau i le tofi. O lenei faʻamaʻi pipisi ma oʻo atu i le hyperglycemia tumau. O le Hyperglycemia o se soliga o fegalegaleaiga o suauu ola ma insulin. O le maʻisuka ituaiga 2 ua taʻua o tagata e sili atu i le 40 tausaga o loʻo mamafa tele.

Faatasi ai ma taunuuga o le le talafeagai o le metabolism ma le faaleagaina o fegalegaleaiga o le inisalini ma sela:

  • vascular disorders
  • nephropathy (faʻaleagaina le toe galue),
  • faʻaleagaina o le myocardial, paʻu,
  • neuropathy (faʻalavelave faʻalavelave o le tino),
  • tauaso
  • gangrene o vae.

O le gagana e tulagaese i le i ai o le laau Jimnu (i luga o le ata i luga), lea e le faaosofia ai le gaosia o se tui faaopoopo o le inisalini, ae e fesoasoani i le sili atu ona lelei o le inumaga. O le kamupanī o le maʻisuka togafitiga o le maʻisuka e mafai ona aʻafia ai le faʻaopoopoga o mea taumafa i le atinaʻega o faʻafitauli.

O le faʻavae o le vailaau mo le maʻisuka o Dialek - Gimnem, o lona faʻamaʻalo e iai lona malosi malosi ma le malosi o le hypoglycemic. E faʻaitiitia ai le tafe o le kulukose i totonu o le toto, fesoasoani i le pancreas e gaoioi lelei, ma mafai ona maualalo le maualuga o le suka ona e poloka ai le "osofaiga" o le adrenaline i le ate, lea e faaosofia ai le gaosia o le kulukose.

O le isi mea aoga a Dialek o se faʻaitiitia o le manava ma le manao e maua se mea suamalie. Afai e te mauaina i taimi uma se vaega o suamalie, o lona uiga o le maualuga o lipids i totonu o le toto e sili atu i le masani ma lamatia ai le atinaʻega o faʻafitauli o le cardiovascular. I le auala, o le laau toto Gymnema Sylvestre e faatonutonu ai le faateleina o le lipids.

Le tuufaatasiga o mea faʻapitoa mo le maʻisuka

O le vaega autu o le Gymnema Sylvestre. O lona aisa o le a avea ma taʻiala autu i le tau faasaga i le maʻi. E aofia ai foi i le gagana:

    Fibregum - probiotic masani. E leai se mea e totoe, e faʻafefeteina e le fualaau oona. E i ai se aafiaga lelei i le inumaga, o le gaioiga o lona microflora, e puipuia ai le manava poʻo le faʻamalosi (faʻafoe le vaega o le faʻasaʻo).

Vitamin C - i le faʻatasi ai ma le insulin e faʻamalosia ai puipui o toto toto.

Alu mai fafo - aveese ia toxins, uric acid ma urea. Faʻavasega le suka ma le cholesterol.

Onamamoni - lelei tele le faʻalauteleina o le lagona o sela i le inisalini ma faʻaitiitia le kulūkose. O lenamamoni e tele lava ina sao i le paʻu o le mamafa, aemaise lava le malepelepe o gaʻo i totonu o le manava.

Bamboo - o lona fatuga e matua ese lava ma faʻaalia ai le Dialec mai le Maʻisuka e ala i le tele o ona faʻamalolo, e aofia ai le tau faasaga i le maʻisuka. E aofia ai: fiber, antioxidants, phenoxy acid, protein, lactone, flavones, acidic silicics, polyose, ma nisi o mea e le o ola.

Zinc Citrate - O le tele o gaioiga i totonu o le tino (e aofia ai le gaʻoina ma le gaosia o le tino) e le pasi e aunoa ma lona auai.

Laʻau suamalie - e aofia ai le vailaʻau ursolic, faʻaitiitia le suka, auai i le pancreas, faʻataʻitaʻiina le paleni o le vai, faʻamaonia le faʻaleagaina o le gasegase i le oona, o le maʻisuka, ma isi.

  • Fructose - O se mea suamalie e faʻaaoga i le maʻisuka. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e galue Dialek o se suamalie suamalie.

  • E pei ona mafai ona e vaʻaia, o se faʻaopoopoga moni faʻataʻitaʻiga e aofia ai vaega masani ia e sili atu ona aoga nai lo vailaau faʻamalosi, auai lelei i le faiga a le tino, ua matua gauai atoa lava.

    Faatonuga i le auala e ave ai Dialec

    Ave le vailaʻau e avea o se meaʻai i le taimi o taumafataga pe a maeʻa. O le auala o le talosaga e pei ona taua i lalo: 1 teaspoon o le paʻu (e aunoa ma se paʻu) e faʻafefeteina i le vai pe faʻafefiloi faʻatasi ma meaai ma ave 2 taimi i le aso. O le vasega o le ulufale mai e 1-2 masina, pe a uma le masina o le malologa, e mafai ona toe faʻatagaina.

    Le iʻuga o le fualaau faasaina

    Faʻatasi ma le maʻisuka muamua ma le 2, e tatau ona taulimaina Dialek. I le tumau pea i le maualuga o le suka, e mafai ona e aloese mai faʻalavelave e pei o le vevela, oso i le toto, mama i le manava, aveese le mamafa o le mamafa, ma isi mea. O le mea autu i togafitiga o le tausia o se metabolism, lea e faia ai DIALEC.

    Diabetes Dialect Reviews

    O fualaau fou e masani lava ona sili atu ona mataʻutia ma e le taufaasese. E iai ni aʻafiaga le lelei e uiga i le Dialec e avea o se fesoasoani fou mo le maʻisuka, e iai foi ni mea lelei. E sili atu le lelei le iloa o tagata uma, faia a oe lava faaiuga, pe afai e filifili e faʻatau Dialec, ona fai lea i le tagata e faatauina atu oloa lelei, e iai foi ni iloiloga lelei. I le fale talavai, e mafai foi ona faatauina le oloa, ae na o taulaga tetele lava.

    E maua loʻu maʻisuka i le tikeri muamua ma o le a ou togafitiina ao avea ma faʻataʻitaʻiga a Dialek. E i ai sona fatuga lelei, lea na fautuaina mai e le fomai ia te au. A o ou uuina le paʻu (taimi o le faamasinoga, ou te tautala ai), na ou lagona le lelei: o le suka e masani lava, e leai ni osofaiga o le manava, ou te le toe lagona le fiafia (Ou te faamoemoe e leiloa le mamafa).

    E i ai loʻu maʻi faʻamaʻi, ae sa ou taumafai i auala eseese e taofi ai nei osofaʻiga mai le pa'ū o le toto suka. Na latou fautuaina Dialek, ma inu i lenei fofo. Faʻaliliu faigofie, o le maualuga e toetoe lava a mausali i le masani. Na ia 'ai foi i ni meaai e aunoa ma ni faafitauli, ae na te le laveaiina aʻu mai le faoa faamalosi. E mafai ona e fautuaina i se togafitiga atoatoa.

    E tele loʻu mamafa ma le maʻisuka. Ina ia toe aumaia le metabolism i mea masani, na inu ai Dialek. E mafai ona ou fai atu ua maeʻa le lua kilokalama, ua faaitiitia foi le fiaʻai (ou te le manao lava i se mea suamalie), ua le toe i ai foi ni suiga i lagona. E mafai ona tatou faʻataunuʻu e faapea o le meafaigaluega, e ono le lelei le mea tatou te mananao i ai, ae o loʻo i ai se taunuuga, e aoga le mauaina. Sa ou faatauina Dialek i se fale talavai mo le 1170 rubles, e taugata, ae mafai ona ou gafatia.

    Faiga o le Faʻatonu

    O le vailaʻau o Dialec mo le maʻisuka o se atinaʻe atoatoa o saienitisi Rusia. E le o se fualaau faasaina, ae o se siama o le maʻisuka. O lona autu autū o le 'eleʻele o le laau Gymnema Sylvestre, lea e tupu aʻe i Initia. O ia lea o loʻo tauivi lelei i le faʻamaʻi.

    O le tuufaatasiga o meaʻai e aofia ai:

    • Probiotic Fibregum. E auai i le faagasologa o le eletene o le manava, faʻamalosia le sili ona lelei i luga o le microflora, faʻaleleia le peristalsis, faʻavaveina le faiga o gasegase,
    • O le vailaʻau C e faʻamalosia ai toto toto, faʻamalosia ai,
    • E aveese e Ash le aveʻesea o le uric acid mai fatugaʻo, faʻamaonia le cholesterol, suka toto, faʻaititia le tele o toxins,
    • O lenamamoni e fesoasoani i le faateleina o le lagona o sela i le inisalini, e faʻaitiitia ai le tele o le kulukose i totonu o le toto. E le gata i lea, o le kinamoni o se mea sili ona sao i le paʻu mamafa. Ae maise lava o le malosi e momotu ai gaʻo i totonu o le manava,
    • Bamboo fiber, o se vaega o Dialec, e maualalo ai le cholesterol, pulea lona aofaiga,
    • Zinc citrate, lea e fesoasoani i le faatelevaveina o metabolic processes i le telefoni feaveaʻi,
    • Oona suamalie suamalie, lea e mauʻoa i le ursolic acid. E afaina ai le maualuga o le suka, faʻataʻitaʻiina, toe faʻafoʻi galuega ole pancreatic, faʻalauteleina le paʻu o le mamafa, faʻamaonia le faʻaaogaina o metabolic,
    • E faʻaaogaina le fructose e avea o se mea suamalie, e aunoa ma se mea e le mafai ona fai i le maʻisuka.

    Jimnem Sylvester o le mea autu autu lea. O se faʻamaumauga lenei mai se fale faʻapitoa i le vevela i Initia. O le gimnemic acid o loʻo i ai se aafiaga o le hypoglycemic, lea e toe faʻafoisia ai galuega uma a le pancreas. E fesoasoani e faʻaititia le aofaʻi o le kulukose, lipids, lea e faʻaitiitia ai le faʻalavelave o faʻamaʻi fatu. E le gata i lea, o le a faʻamalosia ai le gaioiga o le gaioiga o suauu pancreatic.

    Onamamoni e ui lava o se mea manogi lea e maua ai le ipu se mea tulaga ese, o loʻo i ai le lelei tele o le faʻaitiitia o kulūkose. Na maua foi o ia o loo malosi lona taua o le "leaga" cholesterol, ma aumaia ai le aofaiga i le masani. Faafetai i le kinamona, o le lagona lelei o sela i le inisalini ua matua faateleina.

    Bamboo O loʻo aofia ai le tele o le suka, lactone, proteins, phenoxy acid, polyose, fiber.

    Laʻau suamalie , aofia ai i mea taumafa faaopoopo a Dialek, e mafai ona aʻafia le metabolism ma toe faʻafoʻi. O i latou e mamafa tele, e sili atu i le maʻisuka, ua fautuaina le tele o tagata fai meaʻai e faʻaaoga fualaau suamalie ma suamalie i aso uma.

    Ursolic acid , lea e mauoa i lenei pusa, ei ai sona aoga aoga i le pancreas, toe faʻafoʻi le paleni o le gaʻo, faʻaititia le maualuga o le suka.

    Alu mai fafo lelei le aveesea o toxins matautia mai le tino, faʻamaonia le maualuga o le uric acid, cholesterol.

    Vitamin C aua o le maʻisuka o se elemene taua tele. E malosi le fegalegaleaiga ma le inisalini, toe aumaia i le masani, faʻamalosi puipui o toto toto, ma faʻaaogaina.

    Fibregam fesoasoani i le faatea ese o paʻu faaopoopo. O se tasi o vaega taua o le maʻisuka Dialec. O se tupulaga fou lea e faʻamautu lelei le microflora o le intestinal, faʻamaonia le faʻamalositino o le intestinal, motusite o le intestinal, ma faʻaaoga e pei o se uati.

    Zinc Citrate E faʻaaogaina mo faʻafitauli o le tino ma gasegase. Toe faʻafoʻi le paleni o le carbohydrate, faʻasaʻo le suka.

    Fructose e faʻaaogaina e pei o se suauu e le o iai ni calories, ma e fesoasoani foi i se mea manaia.

    Gafatia ma Faamanuiaga o le Lomiga

    Aisea e lauiloa tele ai le maʻisuka a Dialec? E tusa uma lava ma se lisi tele o tulaga lelei, o le autu o nei:

    • 100% oloa masani
    • tulaga masani tulaga masani
    • maualuga taunuuga na mauaina e saienitisi Rusia,
    • toe faʻafoʻi siama pancreatic, faʻamalosia e maua ai le tele o le manaʻomia o le inisalini,
    • maualuga aoga o fualaau faasaina, e oo lava i tulaga maualuga o le faamai,
    • avanoa. E mafai ona e faʻatonuina vave le vailaʻau,
    • tau maualalo, lea e matua mafai e tagata uma ona gafatia.

    E le pei o le tele o fualaau oona, o Dialek ei ai lona natura masani. O le mea e leaga ai, i le aso nei ua naʻo nisi fomaʻi e fautuaina lelei o latou gasegase i lenei maʻi o le maʻisuka, ae le o se vailaau faʻasolosolo.

    Aisea? O le mealilo o loʻo taoto i tulafono o le maketi tau falemaʻi, lea e galue mo le manuia o kamupani e aunoa ma le popole tele i le soifua maloloina o tagata.

    Soo se laulau poo vailaau, i le mea moni, o se mea oona mo le tino, lea e te faʻaaogaina i aso uma, sei vagana ai faʻatapulaʻa fua. Aiseā e leaga ai le faʻataunuʻu faigofie o le maʻisuka?

    O se iloiloga faʻatusatusa laitiiti lea:

    • E leai se kemisi, na o mea masani
    • Se sosoʻo tele, lautele o le faʻatinoga, e aofia uma ai taualumaga
    • Faʻaauau le umi, faʻapea foʻi ma le mafai ona faʻapipiʻi i le tino ma galue mo se taimi uumi
    • Faʻatoʻa faʻaaogaina le solo
    • E naʻo le tasi le faʻasalaga - le le faʻalogo pe faʻafefe i soo se vaega
    • E leai se mea faapena i le tuufaatasiga, na o mea masani lava
    • Leai aʻafiaga itu
    • E leai lava se mea e fai ma vaisu poʻo le faʻalagolago i fualaau faasaina

    • Vaega faʻapitoa faʻapitoa e mafua mai i vailaʻau faʻasolosi ma vailaʻau
    • O le gaioiga e na o le tasi le itu, i luga o se faailoga patino
    • O le taunuuga vave, o se aafiaga puupuu
    • O loʻo i ai pea se tulaga lamatia o le faʻalavelave, faʻamaʻi oona
    • E masani lava o se lisi tele o faʻasalaga, lapataiga
    • E aofia ai mea leaga, mea leaga faʻaleaga, mea faʻaopopo, emulsifiers, oona
    • E i ai taimi uma lava aʻafiaga.
    • O le tele o fualaau oona e fai ma vaisu, faʻapitoa i le tino poʻo le mafaufau.

    O le isi mea taua mo Dialec mai le maʻisuka o lona tau taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaau faʻatau e pei o Amaril i Moscow o falemaʻi e tau mai le 850 i le 2500 ru, e fuafua i le tui ma le numera o papa. Tuuina atu o le togafitiga o le maʻisuka e lava le umi, mafau- fau i le tele o au tupe e te faʻaaluina e tusa lava pe naʻo oe i lenei vailaʻau.

    Aua nei galo i le taimi e tasi o nei vailaʻau, o le a faatonuina e le fomai se isi mea mo le maualuga o le toto maualuga, o se soa e sili ona taua o le maʻisuka, cholesterol, ma isi. Maliliega, o le aofaiga e mamao mai i mea laiti.

    Ma mafaufau i le tele o le "kemisi" e alu i lou tino i aso uma?

    O a aoga o le fualaau faasaina

    Dialek o se faʻaopoopoga meaʻai, o se faʻasologa masani e fesoasoani i tagata uma e maua i le maʻisuka. Dialec, o se vaifofo mo le maʻisuka, e faʻaaogaina ai tulaga ogaoga o le faʻamaʻi, pe a iai le tiga i vae, ma le faʻaleagaina o toto toto.

    O le lelei o le fualaau faasaina e tatau ona maitauina e faʻaleleia ai le faʻaitiitia o le paʻu toto. I le taimi lava e tasi, o le kulukose e faʻaititia i tulaga masani, o le hypoglycemia e lamatia ai le ola maloloina e le aofia.

    A maeʻa le 1.5-2 masina o le faʻaaogaina o Dialek, o le pancreas e faʻaalia ai le inisalini, lea e le mafai ona maua i isi fualaau. E tele suʻesuʻega faafomaʻi ua faʻaalia e sili atu le saogalemu o le faʻaopoopoga mo le soifua maloloina, e leai ni aʻafiaga leaga o le tino:

    1. tagata gasegase ma le ituaiga muamua o faʻamaʻi e mafai ona faʻamoemoe e alu ese mai siama masani o le inisalini i lona faʻasologa i le ituaiga o meaʻai,
    2. ma le ituaiga lona lua o le maʻisuka, toe foʻi mai le toto toto i mea masani, faʻafitauli e puipuia, faʻaleleia le soifua maloloina.

    O le aoga tele o togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 na tofotofoina i le taimi o suʻesuʻega faasaienisi. E le gata i lea, o tagata uma na tagofia le faʻamaʻi o le maʻisuka a Dialec e faʻamaonia o se fesoasoani faaopoopo e fesoasoani ia i latou e faʻaleleia atili lo latou ola maloloina, faʻaitiitia o latou glycemia, ma faʻaleleia le tulaga ma le faʻatinoina o le paʻu.

    O nisi o tagata gasegase na mafai ona ausia se taunuuga maoae - na latou toe faʻafouina le gaosia o le insulini hormone.

    Le manatu o tagata atamamai e uiga i fualaau mo le maʻisuka Dialek

    E sili atu ma le 30 suʻega o falemaʻi o le maʻisuka faʻatau a Dialek. O le tulaga tulaga ese, lea o loʻo faʻapipiʻi i le meaʻai faʻalaʻau, fesoasoani malosi e foia le maʻisuka ituaiga 2.

    E tusa ma le 800 tagata maʻi na auai i le suʻesuʻega, e 754 tagata na maua le faʻaleleia atili. Ma o le maeʻa lenei vaiaso talu ona faʻatagaina. I le 382 mataupu, ina ua maeʻa le masina o togafitiga, o nisi o faʻamaoniga o le maʻisuka ua maeʻa atoa, o le:

    • matuai galala
    • polyuria
    • avega mamafa o le mamafa o le 4-5 kilokalama i le masina,
    • hypoglycemia,
    • faʻafefe
    • paʻu o le paʻu
    • maualuga le toto maualuga.

    O le ofoofogia o tomai, faapea foi ma le maualuga o le lelei o Dialek, ua faamaonia i le toe iloiloina o fomai.

    "O laʻu galuega ua faaalia ai o lenei vailaʻau o se meafaigaluega matagofie lea e fesoasoani i togafitiga o le maʻisuka. O se mea e faʻamalosia ai o lenei oloa ua maeʻa atoa le Rusia, na atiaʻe e se 'au o saienitisi taʻitaʻi, fomaʻi a le Rusia Academy of Sciences.

    I tulaga uma lava, o le meafaigaluega na faʻaalia ai tulaga sili ona lelei ma taunuʻuga lelei. E aoga tele mo tagata e maua i le maʻisuka.O le mea autu o mea taumafa o mea taumafa o lona saogalemu, e faʻapea foi le malosi e puipuia ai le alualu i luma o le faʻamaʻi.

    O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona faʻaitiitia ai le inumaga o le inisalini, ma i nisi o tulaga e faʻaaogaina atoa. Togafitiga i mea taumafa e le o lona uiga e mafai e le tagata gasegase ona 'ai fualaʻau, falai, meaʻai gaʻo. O se faʻasesega matuia lenei! O se malologa o le taumafataga e mafai ona, ae naʻo le maea ai o togafitiga ma togafitiga lelei. "

    "Ou te matuai masalosalo lava i soo se ituaiga o mea taumafa. Leai, e leai se afaina mai ia i latou, ae tutusa le aoga. Ae ui i lea, o le fualaau faasaina mo le maʻisuka na matua feteʻenaʻi e Dialek oʻu talitonuga. Na foliga mai e matua galue lava. O lona maualuga maualuga ua faaalia i le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga, ituaiga 2 o le maʻisuka, faapea foi ma nisi o faamai o le endocrine.

    O le mea e ofo ai, o lenei oloa na foliga mai e matua aoga, aemaise lava le faigata o togafitiga. O se mea tele faaopoopo o le toesea atoa lea o aʻafiaga o itu. O le tele o aʻu tagata gasegase sa i ai le faʻaititia o le kulukose, suka, ma le cholesterol. Ma o nei mea uma ua faʻamaonia e ala i iloiloga.

    Ma e leai lava se faʻamaʻi, lea e mafai ai e tagata taʻitoʻatasi ona suʻeina lenei faʻasologa o le maʻisuka. "

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o Dialek

    E fautuaina e le tagata gaosi oloa Dialec le aveina o fualaau faasaina e avea o se togafitiga faaopoopo i togafitiga autu. Ae ui i lea, i nisi tulaga, pe a maua e le tagata maʻi se fale mautu, tulaga lelei, e mafai ona faʻatapulaaina oe lava i le tagofia o meaʻai.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻatau Dialek o loʻo pipii atu i afifi taitasi. Peitai, ina ia leai ni fesili e tulai mai, tatou te tuuina atu iinei.

    O le fualaau faasaina ua faia i le ituaiga o laupepa po o capsules. E tatau ona ave 1 le paʻu 3 taimi i aso taʻitasi ao le i 'ai (leai!). Tasi le vasega o se masina. Afai o le taimi lea e te leʻi lagona ai se faʻaletonu poʻo se maʻi i le soifua maloloina, ona mafai lea ona faʻalautele mo le isi 1 masina.

    Ona e manaʻomia lea e malolo mo le 2-3 masina ma toe fai le kosi. I le faagasologa o togafitiga, ia mautinoa ia pulea le maualuga o suka, cholesterol, toto toto.

    Faʻatasi ai ma le tulaga alualu i luma o le faʻamaʻi, o mea taumafa faaopoopo e fautuaina mo le oʻo atu i le 4-5 masina.

    O le maualuga o le togafiti o togafitiga e matauina pe a maeʻa le vasega atoa.

    Contraindications Dialek

    Ua faʻamaonia e le kamupanī e leai se faʻailoga a Dialek. Ae ui i lea, i nisi tulaga, e tatau lava ona teena le togafitiga ma lenei fesoasoani faʻalautele.

    >

    E le fautuaina e ave:

    • tamaiti
    • maʻitaga ma fafine lacting
    • oi latou o loʻo mafatia i faʻamaʻi faʻafitauli, aemaise lava i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,
    • i le taimi o le faʻavavevaveina o faʻamaʻi masani o gaʻo, ate,
    • i le i ai o le kanesa,
    • faʻatasi ai ma le maʻi pa'ū, le maʻi ulutala duodenal.

    O le taumafa o mea taumafa e tatau ona amata lelei. O le taimi lava e te lagona ai pe matauina ai lagona le lelei, mafaufauga pe moni, taofi le faʻaaogaina o kapula vave ma talanoa i se fomaʻi.

    Tau ma o fea e faʻatau ai Dialec?

    E pei ona taʻua i luga, o le tau o vailaʻau o le maʻisuka Dialec e taugofie mo tagata uma e faʻatupeina. E sili atu le maualalo nai lo le tele o vailaʻau e masani lava ona faatonuina e se fomaʻi.

    O fea e faʻatau ai Dialec?

    O luga o lea mea e mafai ai ona e faʻatau se oloa sili ona maualuga, ae le o se placebo. Ma le isi, o le a e totogia le vailaʻau saʻo le tau na tuʻuina e le kamupanī, ae le o le au faʻamalolo.

    I le tele o taimi, masani lava i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina faʻasalalauga lea o le tau o le fualaau mo le maʻisuka o Dialek e tele taimi e sili atu ona mamafa, ae o mea o loʻo i totonu o le fagu e le fetaui ma le oloa na faʻaalia.

    Faʻafefea ona puipuia oe lava mai mea pepelo? Faʻasaga se poloaiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa.

    Igoa mai le maʻisuka. Endocrinologist Review |

    |

    O le maʻi suka o se faʻamaʻi matautia lea e afua mai i le faaletonu o le insulin i le tino, lea e mafua ai le le atoatoa o le tino, le faʻaleagaina o le pancreatic, ma isi. Eseese se faamai o le ituaiga muamua ma le lona lua, lea e eseese ia i latou lava e ala i faailoga muamua, faailoga, mafuaaga ma metotia o togafitiga. Ae ui i lea, e tasi le fofo tulaga ese lea e mafai ona fesoasoani i tagata, e tusa lava po o le a le ituaiga maʻi latou te maua. O le Dialek lenei, o se faʻaopoopoga lautele e mafai ai e oe ona faʻafaigofieina le pancreas, faʻaitiitia le kulukose o le toto, ma taofia ai foi le atinaʻe o faʻafitauli.

    Mo le maʻisuka e iai le ituaiga 1, ua fautuaina le fualaau faasaina mo le mafuaaga e faaleleia atili ai le soifua manuia o le maʻi, faʻamaonia le toto toto ma puipuia ai faʻafitauli eseese. O tagata e lua ituaiga o gasegase e mafai ona faalagolago i le mea moni o le a mafai ona latou lafoaia atoa le inisalini o le inisalini poo le faʻaaogaina o piliki sui o inisalini. O lenei gaioiga o fualaau faasaina ua gauai ma le totoa mai tagata, o lona uiga o le fesoasoani faaopoopo o se manaoga tele i le tele o atunuu o le lalolagi.

    Dialek ma ona lelei

    Probiotic Dialek o se fofo lautele, aua e fesoasoani i tagata uma e mafatia i le maʻisuka. I le aluga o taimi, o le tagata maʻi e feagai ma nisi faʻalavelave, e amata ona talepe ona toto toto, afaina ai vae laiti, o se tagata e maua i le maualuga o le toto maualuga, ma isi. O se faʻaopoopoga faʻapitoa e faʻamaonia le tulaga ma fesoasoani e taofi aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi, e tusa lava pe i se tulaga maualuga.

    O faʻamanuiaga o le Dialec faaopoopo e:

    1. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le suka o le toto. O le faʻaititia e tupu lava, i faʻataʻitaʻiga talafeagai, o lea e le manaʻomia ai ona e fefe i le hypoglycemia, lea e afaina ai le soifua maloloina o tagata.
    2. Faʻafouina le pancreas, lea e amata ona toe faʻaleleia le inisalini. O le faagasologa o togafitiga e 1.5-2 masina, ae tatau ona toe faia lea tulaga ina ia faʻamalosia ai ma faʻaleleia ai taunuuga.
    3. O le fualaau oona Dialek e saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina o tagata. I aso nei, o nai fualaau faasaina e mafai ona mitamita i se uiga faapena.

    Aisea e aoga ai le maʻisuka i le aveina?

    O nisi tagata ua maua i le maʻisuka ituaiga 2 latou te le toe togafiti togafitiga, ma finau ai o le togafitiga o le a avea ma se faʻaititia atili o tupe. O le mea e leaga ai, e tele naua tagata, lea e mulimuli ane avea i latou i falemai vave ona o tulaga tau le soifua maloloina.

    E tatau ona malamalama o le maʻisuka o se faʻamaʻi ogaoga ma matautia lea e le taliaina ai se uiga le mautonu ma le le mautonu e uiga ia te ia lava. O togafitiga ma togafitiga puipuia, e tusa lava po o le a le ituaiga faʻamaʻi e maʻi ai le tagata. A le o lena, e tatau i se tagata ona faamoemoe o le a le mafai ona tali atu taunuuga o le faamaʻi:

    • Polyneuropathy. E lagona e se tagata le vevela ma le paʻu i totonu o vae, ma faasolosolo ina le toe lagona le vevela ile pito i lalo.
    • Angiopathy. Ua faʻaumatia ia vaʻa, ua aliali mai le faʻagasolo i le gaʻo.
    • Maʻisuka vae. Ole afaina ma le afaina o manuʻa e foliga mai i luga o vae, maʻi o le tino e faʻamalolo lemu ma mafai ona faʻaalia i soo se taimi.

    E le gata i lea, o le maʻisuka ua avea ma mafuaʻaga autu o faʻamaʻi o fatugaʻo, tino o le tino, paʻu, vaʻa toto, ma isi.

    O le gagana mai le maʻisuka e galue i se auala e le faatagaina ai le atinaʻeina o faʻafitauli, i se isi itu, e fesoasoani i le tuʻuina atu o le manaʻomia o le insulin ma le faʻaitiitia o le kulukose i totonu o le toto.

    Le tuufaatasiga ma uiga o vaega taʻitasi

    O le elemene aoga autu o le faʻaopoopoga meaʻai o le Gymnema Sylvestre (Gimnem Sylvester) - o se mea faapitoa e toe faʻaleleia ai le faʻaogaina o le tino o le pancreas. O ia lea e fesoasoani i le mea moni o le tino e amata ona tutoatasi le aofaiga sao o le inisalini, e tusa lava pe leʻi faʻavaivaia lena galuega.

    O le aʻafiaga o le kulimi e matua aoga lava o le maualuga o le suka i totonu o le toto o se tagata e amata ona faasolo malie i le masani. E le o se tasi lea taimi o le fualaau faasaina, aua o se taunuuga lelei e tumau pea mo se taimi umi.

    E maitauina e le manaomia e le tagata maʻi ona tausisi i ni mea taumafa ma le vevela, o le faʻaaoga masani o laulau e mafai ai e oe ona 'ai meaai masani, o nisi taimi e mafai ona e faatagaina sina mea suamalie.

    O le tuufaatasiga o le gagana mai le maʻisuka e maofa ma lona natura, talu ai e ese mai Gymnema Sylvestre e tele isi vaega taua:

    • fibregam - o se aafiaga lelei i metabolic processes i totonu o le tino, toe faʻafoʻisia le faʻaogaina o meaʻai, ina ia mafai ai e se tagata ona 'ai meaai lelei e aunoa ma le manaʻonaʻo i mea suamalie, gaʻo ma mea leaga,
    • o lenamon - faʻamaonia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aveese mea leaga mai le tino, e aofia ai le cholesterol,
    • Laʻau suamalie - ua leva ona faʻaaogaina e faʻafefe ai le maʻisuka ma le gaʻo, lea e masani ona faʻatasi ma le maʻisuka. O fualaau e faʻamautuina ai le paleni o le tino i le tino, faʻaititia ai le aofai o le cholesterol,
    • bamboo - faʻamalosia ai le tino o le tagata, faʻaititia le suka o le toto,
    • O le gagana ole maʻisuka e aofia ai foi le vitamini C, lea e puipuia ai le faʻaleagaina o toto toto ma puipuia le mai ile atinaʻe o le angiopathy,

    O le vailaʻau o le Dialec e 100% e aofia ai vaega masani, o lea e le mafai ona faʻatusatusaina i soʻo se isi vailaau faʻaonapo nei.

    Gaoioiga tulaga ese ma le aoga o bioadditives

    E le o se mea e ofo ai le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega i le tele o atunuu o le lalolagi. O le vailaau faasaina ua faamaonia lona lelei ma le aoga e le gata i taunuuga o suesuega tau falemai, ae faapena foi i le faatinoga. E mafai ona e faamasani i ni iloiloga moni e uiga ia Dialek i se taimi muli- muli ane i le tusiga, ma o nisi nei o upu e uiga i lana galuega tulaga ese e tatau ona taʻua:

    1. Faʻaitiitia le toto toto. O se tasi lea o galuega autu o maʻi uma, lea e faigofie ona faʻafetaui ai se fesoasoani faaopoopo.
    2. Faʻatinoina le faiga o le gaosiga ma le faʻaaogaina o le inisalini. I le aluga o taimi, o le a mafai e le tagata ona teena inisiua inisalini, lea o se miti mo maʻi uma o maʻi.
    3. Aveese le tele o cholesterol mai le tino. O le tele o ana faʻaopoopoga e mafua mai i le atiaʻe o le atherosclerosis, lea o loʻo i ai se fesuiaiga o vaʻa toto.
    4. Toe faʻafouina le gaʻo gaʻo.

    E le gata i lea, o le aoga o fualaau faasaina e mafai ona vaaia i faailoga nei:

    Afai ei ai se fesili a le tagata e ono ono fesiligia pe o Dialek o se maʻisuka maʻi poo le moni, ona tatau lea ona e talitonu i le tele o iloiloga o tagata faatau ma fomai fomai e uiga i lenei fualaau faasaina. O le aoga ma le aoga o le oloa na tofotofoina i le tele o suʻesuʻega. E leai se mea e faʻamaonia mai e endocrinologists, lea e faʻamaonia ai le mea moni lea - E fesoasoani Dialek i maʻisuka uma, e ese mai i se tikeri eseese, ae fesoasoani moni, ma e leai se tasi e finau ma lena. E toʻatele e faʻaleleia lo latou ola manuia, faʻamaonia le maualuga o le kulukose o le toto, ma o nisi e faifai malie le tui, o loʻo agai pea i luma i fualaau.

    Pau lava le mea e te manatuaina o se mea faaopoopo mea taumafa e mafai ona faatauina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi vailaau. Matou te ofoina atu e faʻatau lenei oloa i luga o la matou upega tafaʻilagi aloaia, lea e mafai ai ona e mautinoa i le faʻamuamua, lelei ma le tau talafeagai o oloa.

    Auala e faʻaaoga ai se faʻaopoopoga meaʻai: metotia o le faʻaaogaina ma le metotia

    Faatonuga mo le faʻaaogaina O le gagana ole maʻisuka o loʻo i totonu o le pusa ma le fualaau faasaina, e tatau ona faitauina ma le faʻaeteete aʻo lei faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o le maʻi.

    E le manaʻomia e le tagata faʻatau se poto faʻapitoa e uiga i le maʻi, lona tikeri o le atinaʻe, ma isi. O le faʻatinoga e faigofie tele ma malamalama mo tagata:

    1. O le vailaau e ave faalua i le aso. E fautuaina e ave fualaau aina i le taimi o le keke, ona o le taimi o le taumafataga o le afiafi. O lea o le a sili atu ai ona faigofie ona gauai i le tino ma aumai ai le mea e manaʻo ai.
    2. E tatau ona fufuluina laulau i vai faʻamamaina, e leai ni vai. Ole aofaiga o le vai e le faʻapulaaina e soo se faʻavae, o lea e mafai ai ona e inu le tele o le suavai pe ae manaʻo ai.
    3. Faatasi ai ma le meaola, e tatau ona e faaauau pea ona ave na vailaau na faatonuina e lau fomaʻi. O le teenaina oi latou e mafai ona tupu pe a fai o faailoga uma e masani, ma o le faʻamaoniga manino e tuʻuina mai e le togafitiga o endocrinologist.

    I le taimi nei, e le o se faalilolilo i se tasi le auala e ave ai le Suʻega mo le maʻisuka, e tumau pea na o le sailia po o fea ma le auala e faʻatau ai lenei vailaʻau, ma ia faitau faʻamatalaga e uiga i auala e tali ai tagata moni e uiga i le fualaau faasaina.

    O le a le tala a fomaʻi e uiga i le Dialek probiotic?

    E taua tele le faitauina o faʻamatalaga a fomai i luga o le Talai mo le maʻisuka mo le mafuaʻaga e faapitoa i le tulaga o le endocrinology o loʻo i ai se manatu faʻamaoni e uiga i lenei fualaau faasaina. Latou te le tau faʻasese tagata ma faʻasalalau soo se oloa, o lea e tatau ai ona e faamasani ma o latou manatu:

    Aua e te fetaui ma le mea moni o le maʻisuka e faaleagaina ai le olaga o se tagata. O le mea faʻapitoa a Dialek o le a fesoasoani e foia le faʻamaʻi ma puipuia ai na faʻalavelave lea e ono tupu i le leai o togafitiga talafeagai.

    E mafai ona e vaʻaia oloa i la matou 'upega tafaʻilagi aloaia i le taimi nei. O le vave amata togafitiga, o le saoasaoa o le a maua ai iuga o manaʻoga. O le maʻi suka e le o se faʻasalaga, lea e mafai ona iloa e tagata uma na faʻatau le faʻataʻitaʻiga muamua a Dialec.

    O fea e faʻatau ai oloa lelei?

    Ma o le teteʻa pe le o se gagana mai le maʻisuka? E leai, e ui lava atonu o le a faʻaputuina e le au faipese ma faʻasesē tagata i lenei oloa. E faapefea ona tupu nei mea uma? Latou te tuʻuina atu se faʻamatalaga taugofie taugofie mo le uluai vailaʻau, faʻatau atu i se tau maualuga. O lea ituaiga mea pepelo e leai sona aoga i se oloa moni; e le gata i lea, e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tagata.

    Matou te ofoina atu e faʻatau oloa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. O lea ua faʻamautinoa oe e faʻamauina i faʻamanuiaga nei:

    Afai o le fesili e tulaʻi mai i le mea e faʻatau ai le Faʻasalaga mai le maʻisuka, ona pau loa lea o le tali saʻo - o le uluai faʻatauga o mea taumafa ua na o luga o la matou upega tafaʻilagi aloaia.

    Faʻafefea ona tuʻu se poloaiga?

    E pei ona taʻua i luga, o le faʻatonuga e faia i se mataupu o minute, lea e teu ai taimi taua ma tupe. Ina ia mafai ona faʻatau le Faʻasalaga mai le maʻisuka, e tatau ona e mulimuli i nai laasaga faigofie:

    • Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani.
    • Faʻatoʻa faʻatumu le pepa o le poloaiga, faʻamaonia le atunuu o nofo ai, igoa ma le telefoni.
    • Kiliki le "Poloaiga" button.
    • A maeʻa lena, o le a faʻafesoʻotaʻi e se sui aloaia o le kamupani se tagata e mafai ona faʻatau ma faʻamalamalama auiliiliga o le poloaiga.

    Ia manatua e manaʻomia lou tuʻuina atu o faʻamatalaga moni ma se numera telefoni faʻamatalaga lata mai. A leai, o le a le auina atu oloa i le tagata faʻatau.

    O le tau o le Faʻasalaga mai le maʻisuka e tatau ona apili i tagata uma, aua o le tuʻuina atu o sina tupe mo se togafitiga lelei i aso nei o le miti a le toʻatele o tagata.

    Ua oʻo i le taimi e faʻaumatia ai le faʻaleagaina o le maʻisuka, ma naʻo Dialek e mafai ona faia lenei mea.

    Igoa mo le maʻisuka - moni pe teteʻa? Iloiloina o iloiloga ma le upega tafailagi a le gaosiga

    Tatou te paʻi atu i se mataupu e sili ona feteenai. O le maketi mo le maʻisuka ua amata ona faʻasalalau. E ui e le o se taimi umi ua leai se mea ae na o insulin. O le maʻisuka e toetoe a le mafai ona togafitia, ae e le o lona uiga e tatau ona e fiu. O le mea lea, o le tele o oloa fou ua foliga mai e mamao ese mai le iloga e le lelei.

    I le avea ai o se vaega o lenei iloiloga, o le a tatou talanoa e uiga ia Dialec mo le maʻisuka. Seʻio tatou faʻasolosolo le tuufaatasiga ma le tau o vailaʻau. Mafaufau i iloiloga, e aofia ai mea le lelei.

    Matou te suʻesuʻeina le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa ma vaavaai mo faatonuga mo le faʻaaogaina.

    I le faaiuga, matou te faaiu: o le isi lea teteʻa, pe o iai pea se mea moni? A o le i ai oe o se iloiloga e leai ni tupe mama (tatou te le faʻatau atu se mea), o lea o le a tatou taumafai ai e faʻamatala atu i le au faitau le mea moni lava, o le a le mea o le a tusia.

    Igoa: e uiga i le tuufaatasiga

    E tusa ai ma le gaosiga, o le supa o le maʻisuka o se mea masani ma maloloina. O le a, i le mataupu faavae, o le faʻamaoniga o le tuufaatasiga. E foliga mai ua faamaonia le vailaʻau, e tatau ona talosagaina faʻamaumauga patino i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

    E ofoina mai le paʻu i totonu o fagu e 70 g ia mea taitasi. A o ou malamalama i ai, e tasi le fagu e le lava, o le mea lea oi latou e fia faʻatau togafitiga e tatau ona sauni e lafo ese se tupe mama. Seʻio tatou faʻataʻamilo le tuufaatasiga, ona tatou tosoina lea o faaiuga. Mo se malamalama lautele o le ata.

    Totonu o vaega nei:

    1. Onamamoni. Fesoasoani e faʻavave vave le suka. Faʻaititia le aofaiga atoa o le kulukose i totonu o le toto. Faateleina le lagona o le tino i le inisalini.
    2. Fibregum. E taofia le malosi ma le manava. Faʻasolosolo faʻaletausaga le galuega o le manava.
    3. Bamboo. E i ai le tele o mea aoga mo le maʻisuka. O loʻo aofia ai antioxidants, proteins, lactone, flavones ma sili atu.
    4. Zinc citrate. E manaʻomia mo le faʻatinoina lelei o le faʻalaumalie. Faʻamautinoa le saʻo lelei o le gaioiga o totoga gafa.
    5. Vitamin C. O le 'upega tafaʻilagi e fai mai o lenei vailaʻau faʻatasi ma le inisalini e fesoasoani e puipuia le faʻaleagaina o toto toto.
    6. Fructose. Used as sweetener. Tuuina atu se suamalie suamalie e aunoa ma le manaomia o suka mama.
    7. Laʻau suamalie. E i ai sona aʻafiaga i so o se faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma maʻi faʻafitauli ole gasegase. Faʻaleleia galuega faʻapitoa, faʻamaopoopo le paleni o le vai.
    8. Alu mai fafo. E tumau pea le maualuga o le cholesterol ma le suka i totonu o le mea masani, aveese le uric acid mai le tino.

    Na saunia e le gaosiga se tusi faʻamaonia. Ae e taua le manatua o loʻo i ai se faʻasoa o maketi i mea uma. Aemaise pe a oʻo mai i le togafitia o le maʻisuka ituaiga 2. O uo autu i lenei tulaga o se taumafa maualalo-carbohydrate, faamalositino i aso taitasi ma le faʻaaogaina o le insulin i taimi o faʻamaʻi pipisi.

    Tatou te le faʻatau atu le Diabetes Cholect. O le mea lautele, matou te manatu a o le i faʻatau mai nei vailaʻau i luga o le Initaneti, e sili ona lelei le feutagai ma lau fomaʻi. Atonu o le a avea Dialek ma se faʻaopoopoga lelei i fautuaga lautele a se tagata poto faapitoa.

    E faavae i lenei mea, o le a tatou taumafai e tali le fesili: pe o se teteʻa ma se isi pepelo? Afai tatou te talanoa e uiga i le 100% le aveesea o le faʻamaʻi - mautinoa o le teteʻa. O le upega tafaʻilagi a le tagata faatau o le a faʻaaogaina meafaigaluega uma e faʻaleleia ai le faʻatau, e ala mai i fomaʻi iloiloga i ituaiga uma o faʻalauiloa. Mafai mafai ona faʻamaʻo faʻamatalaga saʻo ma lafoai taimi vave faasalalauga.

    E faʻapefea ona fai?

    O faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona i totonu o le afifi. E le gata i lea, pe a faʻatumu se tusi talosaga, e tatau i le faufautua ona faʻamatalaina mea uma. O le mea lenei na mafai ona ou mauaina. O le togafitiga e 1-2 masina. A maeʻa le masina, e toe mafai ona toe ave Dialek. 1 le sipuniti o le paʻu e aunoa ma se mauga e faʻaaogaina pe vave pe a uma se taumafataga. E mafai ona faʻafefiloi le paʻu i le vai poʻo le meaʻai.

    Ma le isi, o lona uiga o le a ofoina atu oe e faʻatau ni nai afifi i le taimi e tasi. O le tasi foi auala e faʻalautele ai le faʻatau. O le mea lea, o le tau faʻaalia (e uiga i lea mea i se taimi mulimuli ane) e mafai ona vave faʻateleina i le tele o taimi.

    E filifili tagata uma mo ia lava. Ma e mafai ona e tuu le fesili pe fia tau - pe afai e na o le fomai e galue.

    E le gata i lea, e fesoasoani le faatumauina o le maualuga o le suka, ae e moni? I sina taimi mulimuli ane, o le a matou talanoa e uiga i iloiloga ma tusi se faaiuga.

    Tau, o fea e faʻatau ai?

    O le tele o tagata faatau na tetea. Afai ua i ai sou manaʻo malosi e faʻatau le Faʻasalaga mo le maʻisuka, ona vaʻai lea i le upega tafaʻilagi aloaia e ui lava. E le itiiti ifo i se isi itu le faʻaitiitia o tulaga lamatia o le mauaina o se puaa i se mea leaga. Matou te lolomiina le fesoʻotaʻiga o se mea talafeagai talafeagai i le tusiga.

    Faʻalogo lelei
    Le tau o le fualaau faasaina Dialec:990 solo
    Foafoa:Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia (maua se% toese)
    Tusi Faamaonia o le Tutusa:i totonu o mea totino.
    Aʻoaʻoga autu:3-5 ato.

    Faʻatau atu se fagu e 70g mo 990 rupu. Ou te manatu o lena mea mo se sologa lelei, o le a faamalosia oe e vaevaeina le 4, pe sili atu foi. O le mea lea, o le tupe e tatau ona faʻaalu e le itiiti. Mafaufau i le selau taimi ao leʻi faʻatau, pe a iai se avanoa e asiasi ai i se fomaʻi, talanoa ma ia.

    Ioe, o le tino e manaia. Ae o loʻo i ai uma le lelei ma iloiloga le lelei. Matou te le o talanoa e uiga i le ARVI. Ua faʻamautinoa i matou i le leai o se faʻasolega, ae o loʻo i ai pea lava se avanoa mo tagata taitoatasi e le faapalepale i soo se vaega. Faʻalogo lelei i lenei taimi.

    Mo le mauaina o fautuaga i luga o le fualaau oona Dialek poo le faʻatonuina, ua lava lea e faia ai se faasologa o laasaga faigofie. Mo manatu matou te tusia le algorithm tutusa mo le tele o poloaiga e ala i le Initaneti:

    • Faailoa mai le igoa ma le numera o le telefoni i le upega tafaʻilagi a le tagata faatau.
    • I le lumanaʻi lata mai, o le a toe valaʻau atu le pule ia te oe i le telefoni faʻaalia.
    • Maua se faʻamatalaga auiliili.
    • Afai e talafeagai mea uma ia te oe, faʻatonu Dialek.
    • O le vailaʻau e maua mai i le lafoina atu i le ofisa pito i lata ane.
    • Tupe totogi e faia i meli i luga o le mauaina o le vaega.

    Alu i luga o iloiloga

    I le taimi lava lea i le itu, ou te lafoina ai iloiloga a fomaʻi e uiga ia Dialek. Aisea? I luga o le Initaneti e mafai ona e tusia se mea ma soo se mea. Tuu atu ia i latou e faaali mai ia te aʻu se pepa faamaonia (patino i le lima) pe a faailoa mai e se fomaʻi faapitoa lona manatu i luga o fualaau faasaina mo le maʻisuka. Ou te le masalosalo e uiga i nei mataupu ma e matua faigata lava ona maua loʻu faatuatuaga. Ua faaseseina tagata i tulimanu uma.

    O Dialek o se oloa fou lava, e le tele ni iloiloga i luga o le upega tafailagi. Ae o latou.

    Ina ia suʻesuʻeina faʻamatalaga saʻo mai tagata faʻatau moni, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga ma punaoa e le fiafia i le faʻatau atu o fualaau faasaina. E i ai, o le mea autu o le foliga lelei.

    Tusi tusiga i la matou 'upega tafaʻilagi. Aemaise lava, o ia na taumafai ia Dialek ia te ia lava ma fua le maualuga o le suka i luma ma pe a uma le vasega.

    E tauaofai. Ua ou siakiina ni nai 'upega tafaʻilagi ma e mafai ona ou fai atu se mea se tasi: e manino lava e le fetaui mo tagata uma. O manatu le lelei e maua ma e talafeagai. Aua le faalagolago i le faʻaaogaina o fualaau faasaina. 95% o le maʻisuka latou te faatumauina le maualuga o le maualuga o le suka suka i le taumafataga.

    Toeitiiti lava o tagata uma o loʻo aʻafia i aʻoga faaletino e mafai ona aloese mai le inisalini. Malilie, e sili atu le manaia le tietie i se uila ma lele i luga o le ea fou nai lo le mafaufau pea i le tola. O le maualalo o meaʻai ma le gaioiga faaletino e taua i le tau faasaga i le faʻamaʻi.

    Ma na o le taimi lena e mafai ona e mafaufau e uiga i soʻo se mea faʻaopopo.

    O le mea moni atoa e uiga i le "Lomiga" ma ona uiga faavavega. E mafai ona faʻamalolo se tagata o le maʻisuka?

    E tele feʻau e oʻo mai ia i matou i le meli [email protected] e uiga i le tele o togafiti faavavega mo le maʻisuka ua tumu i le Initaneti.

    I nofoaga tau faasalalauga ma pepa lanu eseese e auina mai i meli, latou te folafola atu e togafitia tumau le maʻisuka o se faamai masani e le mafai ona faamaloloina se mea muamua. O se taimi masani, o lona uiga e tusa ai ma fomai faʻaonaponei ma faʻapitoa, e matua faigata lava ona toe manuia mai ai!

    Matou te taʻuina atu i le au faitau uma e leai se togafitiga o togafitiga o vailaʻau ma mea taumafa, o le Dialect o le maʻisuka.

    Ia manatua o soʻo se vailaʻau e faʻasaina ma le tele o aʻafiaga itu!

    Faatasi ai ma mea taumafa, o le mea moni, o mea e sili atu ona faigofie, talu ai ua faʻasaina ona faia mai le kemisi kemisi, o le mea lea, e tele naua aʻafiaga o aʻafiaga (aemaise o le le lava o tagata taitoatasi o loʻo iai i le tuufaatasiga).

    O le mea e leaga ai, o le tele o meaʻai e leai ni faʻamaoni moni mo i latou e faʻaumatia. O le upu faanoanoa lena. O le a se mea e mafai ona tatou fai atu e uiga i le maʻisuka, oe ua matua leaga le soifua maloloina.

    E le gata i lea, o tagata e faʻasalalau a latou oloa e masani lava e le faʻalavelaveina le malamalama i le uiga o le maʻisuka, ona e tele ituaiga e ese le ese mai le tasi i le isi e le gata i le masini o le nucleation, ae faapena foi ma le filifiliga o togafitiga faigata.

    O nei mea e aʻafia ai le inisalini, e le o le inisalini-totoʻa, gestation, non-sugar ma isi mea e seasea ona tupu, lea e iloga i le auala o le nucleation, le umi, tikeri o faʻamatalaga leaga, faʻalavelave na maua mai lona talaaga, ma isi.

    O le mea lea, o le "Lomiga" e le fetaui mo tagata uma e maʻisuka!

    E mafai ona faʻaaogaina mo na oi latou ua maua i le maʻisuka ituaiga 2-e le o le insulin-e faalagolago.

    I luga o manatu faaalia o endocrinologists ma i latou ua uma ona faaaogaina, e le aoga (i lo matou manatu e leai se aoga) mo le maʻisuka ituaiga 1, talu ai o le maʻisuka ua faamalosia e faia tutoatasi le galuega autu a le pancreas ma tosina ai le inisalini, ma pulea ai le maualuga o le glycemia .

    Aisea na matou faia ai se faaiuga (matou te le masani e talitonu i iloiloga uma, e aunoa ma se faatagaga, o lea na matou faia ai a matou suʻesuʻega ma talanoa ma nisi o endocrinologists i se falemaʻi masani).

    Seʻio tatou tilotilo i lona fatuga!

    Le tuufaatasiga ma le aafiaga o le "Tesega" i luga o le tino

    O le tuufaatasiga o le fesoasoani a le "Dialek" e talafeagai. E faʻavae naʻo vaega o vailaʻau ma a latou faʻamaumauga:

    • o le faavae o le fualaau faasaina o Jimnema Sylvestre aka Jimnema Forest (Gymnema sylvestre)

    O le laau lenei, o se vine toto o le aiga Lavash, lea e mafai ona taʻua saogalemu o le Ayurvedic. O loʻo aofia ai le vaega sili ona taua mo soʻo se vailaʻau o le nifo - hymnemic, lea e mafai ona lagolagoina le gaosiga o inisalini oona, o lona uiga. o mea e maua mai e ala i la tatou pancreas.

    Ma o lenei mea e taʻu saʻo mai ai afai e le mafai e le pancreas ona gaosia le inisalini i lona lava maʻi i le maʻisuka, ona latou le manaʻomia lea o lenei fesoasoani faʻalautele!

    E faʻapefea ona siakiina le mafai gafatia o le pancreas e maua ai le insulin?

    Ina ia aʻoaʻo e uiga i tomai o lau lava paʻu, e tatau ona e faia se suʻega ma pasia se tele o suʻega. O le taua tele o le auiliiliga o le C-peptide, lea e mafai ona faʻaaogaina e faʻamasino ai le lelei o le okeni.

    C-peptide analysis (pe faapefea ona foai ma pe aisea e manaomia ai)

    O le tele o le C-peptide i le toto, o le sili atu lea o le galuega uʻamea.

    Ae ui i lea, o le laau na faʻamatalaina ei tatou e iai foi le tele o mea e sili ona aoga.

    O Liana, o le e fiafia i se vevela mafanafana ma le mafanafana (tuputupu ae i vaomatua o le itu i saute ma le totonugalemu o Initia), e maua ai le tele o mea aoga i totonu ia te ia lava, lea na te faʻaumatiaina ma gaioiga mai se laau e mafai ona faʻalelei.

    Ona o lenei mea, pe a uma ona faʻaaogaina Gimnema extracts mo togafitiga faafomaʻi, o loʻo i ai se faʻaleleia atili, o se vaega o le toe faʻafouina o sela o le pancreatic. I se isi faaupuga, e mafai ona faʻaosoosoina lemu i sela sela, lea e amata ai ona maua malosi le inisalini.

    E le gata i lea, e faʻaleleia atili ai le lagona o sosoʻo o totoga i totonu i le hormone (faʻapitoa, e aʻafia ai le inisalini - leiloloa o le malosi o sulu e gaosi ai le kulūkose) ma poloka ai le faʻafefe o le suka i totonu o le vaega o meaʻai (gastrointestinal tract).

    O le toe faʻaleleia o aafiaga o suauu paʻu o le tino e le o se mea e iloagofie ai, ma o nisi suiga lelei e mafai ona iloa, e tatau ona faʻaaoga fualaau, fualaau faʻamaʻi ma le sipuni gimnema mo ni nai tausaga!

    O luga o lenei fanua o le laau lea na tuʻuina atu i ai tagata faʻatau e faʻamautinoa ai ē faʻatau e mafai e la latou vailaʻau ona faʻamalolo le maʻisuka.

    Ioe, e le o lea, ae o le maʻisuka o loʻo faʻaogaina le "Dialek" e mafai ona faʻaleleia atili lo latou ola maloloina!

    Yakovleva Elena Grigoryevna, o se tagata aoga endocrinologist ma lona poto masani i le sili atu ma le 19 tausaga, o ia o loʻo vaavaaia tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi ma tuuina mai fautuaga sili ona taua, talitonuina i matou i lenei mea. Faamaoni i se faaaliga e tasi.

    Ae o le maʻisuka e faʻaaogaina lenei meaʻai faʻapitoa e avea o se sui o le suʻau i le togafitiga autu o le hypoglycemic ma e le sili atu i le faʻatagaina masani.

    Oi, o le fualaau oona o le a le fesoasoani tele e faʻaumatia ai fualaau, ae e iai sona aoga aoga i le glycemia ma faʻaitiitia ai le suka o le toto.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, e aoga le mataʻituina o kulūkose maualuga mo le tele o aso ma faasolosolo malie le fua ole inisalini e faʻatonutonuina e aloese mai ai i le hypoglycemia.

    Faʻamaumau iuga uma i lau tusi faʻasologa, ma pe a maeʻa ona e asiasia le fomaʻi!

    "I lenei itu, soo se suiga e mafai ona matautia. O le mea lea, e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi, e sili atu le le faʻataʻitaʻiina lou soifua maloloina, "e faamanatu malosi mai e Elena Grigoryevna ia i matou.

    E mafai e se endocrinologist mo le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka, e pei ona faia e Dialec se vaega o le galuega mo i latou, ma o tagata e faalagolago i le insulin e fesoasoani e filifili le metotia sili ona lelei o le hormone e amanaia ai meatotino o loo i ai nei.

    Aua nei galo foi o le faatosinaga o meaʻai i luga o se tagata patino e tele lava ina ese mai na o loo taua i le faamatalaga.

    I nisi, o le hyperglycemia vave faʻaitiitia ma maualalo le maualuga o le suka i le toto, aʻo isi o loʻo aʻafia le iloa.

    E faʻalagolago lava i le ogaoga o le maʻisuka, maʻi faʻamaʻi, le taimi ole suʻesuʻega (atonu o se tagata ua maʻi mai le maʻisuka mo le 10, 15, poʻo le tele o tausaga), togafitiga faʻaaogaina, tausaga, gaoioiga faaletino, mea taumafa e pipisi ai le tagata maʻi ina ia faʻaitiitia ai le afaina maʻisuka ma isi.

    Matou te le vavaeeseina le mea moni e faapea, o le mafuaʻaga lenei e le gata i le lelei, ae o iloiloga le lelei foi ua faʻapupulaina e uiga i le fualaau faasaina.

    I le auala, ina ua matou taumafai e faʻafesoʻotaʻi i latou na tuua iloiloga laudatory e talanoa tuusaʻo ma i latou e uiga i aʻafiaga o meaʻai i luga o lo latou soifua maloloina, matou te masani ona vaʻavaʻai i latou o loʻo tusia ni faʻamatalaga mo se totogi itiiti. O le mea lea, na latou filifili ai e faʻamalosia ona aafiaga ia i latou lava ma liliu atu i fomaʻi mo se fesoasoani. E tusa ai ma a latou mea na matauina, na latou tusia lenei tusiga.

    O a isi vaega o loʻo iai i "vailaʻau"?

    • Fibregum prebiotic (faʻaleleia le faʻatinoina o le meaʻai atoa ma le manava)
    • utoa bamboo (faʻaleleia le atoa o le leo o le tino ona o mea aoga ma isi vaega aoga o loʻo faia ai lona tuufaatasiga)
    • salu mai fafo (e fesoasoani i le aveesea o le uric acid ma le uria, ma e tau ai le dyslipidemia)
    • fructose (faʻaaogaina o se mea suamalie)
    • vine keke (e aofia ai le ursolic acid, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto)
    • zinc citrate (faʻaleleia le faʻamaʻiina)
    • vitamini c (faʻamalosi le faʻaoga o le tino)
    • afamoni (faʻapupulaina le lagona i inulin, ona o lenei mea, ua faateleina le maualuga o le kulukose)

    O le filifiliga o vaega o loʻo taʻua i luga e tauamiotonuina, talu ai o soʻo se sui sola maloloina o loʻo aʻafia i le faʻalaumalieina, o le galuega o le endocrin glands ma le tino autu e faʻamamaina ai le toto - o gaʻo.

    Ae o le kinamona, vitamini C ma blueberries, latou te faaleleia le puipuiga, lea e matua vaivai lava i le maʻisuka. Latou te fesoasoani e puipui le tino mai faʻamaʻi pipisi, puipuia le atinaʻe o streptoderma ma isi skin dermatitis, lea e masani ona i luga o vae ma fesoasoani i le atinaʻeina o le maʻi o le maʻi suka.

    O lenamamoni na te ofoina atu le '' Atoʻatoa '' aʻai ma le tofo faapitoa i lenei mea manogi na faʻaaogaina i le sauniuniga o mea faʻafiafia. O le mea lea, afai e le faʻaaloalo faapitoa le tagata i le kinamona ma e le faʻafefeina lona manogi, tofo, ona lelei ai lea ona lafoaia lenei meaʻai faaopoopo.

    Le aʻafiaga o le "Lomiga" e faʻavae i luga oa tatou mea e matauina

    Matou te faʻaaogaina le faʻaopoopoga mea taumafa faatasi ai ma le kulukose ma se numera o le toto-faʻasaʻo fualaau i aso uma mo le 2 vaiaso i le taeao i le 09:00 - 09:30, 1 sipuni e aunoa ma se paʻu, lea na faʻapipiʻi i le lauti e leʻi faʻasalalau.

    O le aʻafiaga e leai se aoga. O le maualuga o le suka o le toto i le taimi amata muamua o le 18 mmol / L, pe a uma ona matauina, na pau i le 12 - 13 mmol / lita e tusa ai ma le anapogi glycemia.

    Mo le mataʻituina, matou te faʻaaogaina se mita kulukose masani ma ni faʻataʻitaʻiga, lea e naʻo le naʻo le maualuga o le kulukose i le toto toto.

    I le 4 aso muamua, o le glycemia na toetoe lava a tutusa ma le tulaga o le taʻaloga. Ona amata lea ona faasolosolo lemu. I le aso 10, na faʻamautuina ai (o laʻititi laʻititi sa maitauina i le 0.89 - 1.6 mmol / lita).

    E leʻi faʻataʻitaʻiina isi suʻesuʻega, talu ai na manaʻomia ona matou suʻeina le malosi o meaʻai e faʻaitiitia ai le glycemia.

    I se tulaga lautele, o le taunuuga e lelei, ae ua faamoemoe, ioe, sili atu.

    O lagona le lelei ma taunuuga ina ua uma ona ave le fualaau faasaina e leʻi matauina.

    Faamanuiaga ma le afaina

    Ma le mea mulimuli, matou te maitauina le tele ma le mautinoa o lenei mea faaopoopo.

    • tuufaatasiga masani
    • e mafai ona faʻaaogaina e avea o se mea manogi poʻo se meaʻai mo mea inu e leʻi faʻasalaina
    • gaosia i Rusia
    • pasia suega faʻapitoa
    • ua faamaonia e le Rusia Risuka Association
    • mafai ona faʻaititia le hyperglycemia
    • taugofie (o lona tau e 990 ru ma luga)
    • pe a pala, e faigata ona faʻamaonia se faʻamaʻi manino
    • e mafai ona galue e avea o se mea e faʻafefe (faʻatasi ai ma le le faapalepale)
    • leai se faʻamaoniga ma manino faamatalaga i lona aoga
    • eseese e afaina ai le setete o le soifua maloloina o le maʻisuka (e fesoasoani tele i se tasi, ae mo se tasi o taunuuga e toetoe lava a le maitauina)
    • naʻo le talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2

    Afai e te fiafia i lenei fualaau faasaina, ona mafai lea ona e aoao atili e uiga i ai mai isi punavai ma tuu se poloaiga.

    Aua nei e matamuli, ae ia faasoa atu faamatalaga i au uo!
    O le tele oi tatou, o le sili atu mo tagata uma!
    E tele faʻafetai i tagata uma e le tumau pea le le fiafia ma faʻasoa faʻamaumauga!

    Filifili mai le maʻisuka: iloiloga, tau ma faatonuga mo le faʻaaogaina

    O le gagana mai le maʻisuka o se vailaau sili ona lelei e masani ona atiaʻe e saienitisi Rusia. O lenei vailaau faʻamaonia ua faʻamaonia e avea o se faʻaopoopoga meaʻai ma o se paʻu. E faʻavae i luga o le kulimi o le Gimnem Sylvester plant, lea e maua i Initia.

    O le igoa o lona uiga moni o le "mea e teu ai le suka." Ma i le tuufaatasiga o loʻo i ai se faʻalavelave o mea masani faʻatasi ma elemene taua e faʻasaʻo ai le metabolism. O le aoga o lenei fesoasoani faʻalautele ua faʻamaonia e suʻega faʻapitoa.

    O faʻamatalaga e uiga i endocrinologists e uiga i le Faʻasalalauga i faʻamatalaga faʻafomaʻi e sili ona lelei.

    O Dialek o loʻo i ai ana faʻalogona mamana:

    1. Faʻaopoopo Dianot. O le vailaʻau o loʻo i le foliga o se paʻu e faaleleia ai le maʻisuka i le 30 aso.
    2. Diablock capsules ma se mea masani. Faʻasagaga o le faʻaleleia lautele i tagata o loʻo ave i latou, ua faʻaitiitia le mamafa o le mamafa.

    O le maʻisuka ua mafua ona o maʻi le gasegase, lea atonu e mafua mai i le gaʻo po o se gasegase faʻasolosolo. O lenei faʻamaʻi pipisi e oʻo atu ai i le hyperglycemia tumau, o lona uiga o le solia o le fegalegaleaiga o siama o tino ma insulin. O le mamafa o le tagata e sili atu i le 40 tausaga le matua e sili atu ona foliga mai o le maʻisuka ituaiga 2.

    O taunuuga o le gasegase o le tino ma le fegalegaleaiga o siama ma insulin:

    • faafitauli i vaʻa toto
    • nephropathy, o lona uiga, o le malosi o le tino,
    • afaina, faʻaleagaina o le myocardial,
    • neuropathy (faʻafitauli o le fatugalemu o le tino),
    • gangrene o vae,
    • faʻanoanoa vaaia.

    Ole gagana e masani ona maualalo ai le manaʻo ma le manao e 'ai fualaʻau. Mai lo latou masani ona faʻaaogaina, o le maualuga o lipids i le toto e tulaʻi ma e alu ese mai le masani, lea e mafai ona lamatia ai foliga vaaia o maʻi fatu cardiovascular.

    O le fualaau faasaina ua afifiina i totonu o tamai fagu o loo i ai se mea eleelea. O vaega masani nei o se vaega o Dialek:

    1. Gimnem Sylvester Plant. O lona tulaga ese o loʻo taoto i le mea moni e mafua ai le tino o le inosia o le inisalini i le taimi nei, ma e le maua ai se fualaau faaopoopo. O le aano o lenei laau o loʻo i ai le malosi o le hypoglycemic ma le tonic. O le a faʻaitiitia ai le tafe o le kulukose i totonu o le toto, faʻamaonia le pancreas, ma le maualuga o le suka i le puipuia o le faʻamalolo o le adrenaline, lea e aʻafia ai le ate ma mafua ai ona maua le kulukose. E tatau ona maitauina o Gimnema e le o se mea e tupu mai ai, o le vaega autu lea o le fualaau faasaina, aua e tele naua mea aoga. O se mea lea e maua i se vevela vevela o le tau vevela (aemaise lava i le totonugalemu ma le itu i saute o Initia). O ia lava e faʻapupulaina ai le tele o mea aoga e maua ai mea mai le laau o loʻo faʻapalapala ai. O loʻo i ai le vaega sili ona taua mo le suamalie o le nifo-hymnemic, e mafai ona lagolagoina le gaosia o le inisalini oona, lea e maua mai i le gaʻo.
    2. Fibregam. O se meaola masani lea e faasolosolo malie lava, e aunoa ma se mea e totoe, e faʻamaʻaina e le paina o le intestinal. E i ai sona aafiaga lelei ia te ia, e puipuia ai le le mautonu poo le manava (faʻamaonia le vavalalata ile fatu).
    3. Vitamin C. Faatasi ai ma le insulin e faʻamalosia ai puipui o toto toto.
    4. Alu mai fafo. E aveesea le uric acid, urea ma toxins mai le tino. Faʻavasega le maualuga o le cholesterol ma le suka.
    5. Onamamoni Ia faʻaleleia atili le faigofie o siama i le inisalini, faʻaititia le aofaʻi o le kulukose. E aʻafia ai foʻi le gau ona o le gau o gaʻo i totonu o le puimanava.
    6. Bamboo O lona tuufaatasiga e matua ese lava. E aofia ai: fiber, phenoxy acid, antioxidants, flavone, protein, mea silicic, lactone, polyose.
    7. Fructose. O le suamalie o loʻo faʻaaogaina i le maʻisuka o loʻo maua foi i suamalie.
    8. Zinc citrate. Auai i le tele o faagasologa e tutupu i totonu o le tino, e aofia ai le gaogao ma le gaosia o le tino.
    9. Laʻau suamalie. O loʻo aofia ai le acurulic acid, lea e faʻaitiitia ai le suka, e aofia ai i le pancreatic activity, faʻamaonia le paleni o le vai ma le metabolism i le maʻisuka ma le gaʻo.

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le fesoasoani ole meaʻai o Dialek e na o mea masani lava e masani ai, lea e sili atu ona aoga nai lo vailaʻau.

    E sili atu ona latou aʻafia i gaioiga e tutupu i totonu o le tino, ma o loʻo faʻamalosi atoatoa.

    O le filifiliga o nei vaega e faʻamaonia atoatoa, ona o togafitiga taʻitasi e aʻafia ai le gasegase, o le gaioiga o le pito o le endocrin ma le totoga autu o le faʻamamaina o le toto - o gaʻo.

    Ae paga lea, ua le toe faatauina atu Dialec. Atonu e te fiafia i DiabeNot Diabetes Capsules.

    Latou te puipuia le tino mai faʻamaʻi pipisi eseese, puipuia le tupu mai o le streptoderma ma isi skin dermatitis, o loʻo aliali i luga o vae ma faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o le maʻi pipisi o le maʻisuka vae.

    O lenamamoni e maua ai le oloa o se tofo malosi, lea e salalau i le gaosiga o mea gaosiga eseese.

    Talosaga

    O le Dialec ua avea o se meaʻai faaopoopo ile taimi poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. Faatonuga mo le taliaina:

    1. Fufulu le sipuni e aunoa ma se vai i totonu o le vai pe faʻafefiloi ma meaai.
    2. Fainu faalua i le aso, e le o se aso o le faʻatagaina aʻo faagasolo le vasega, lea e tasi pe lua masina.

    A uma se malologa, e mafai ona toe faia. E le mafai ona e aveina le oloa i luga o se manava gaogao, aua e mafai ona tupu ai lona ita. Mātau le tui ma aua nei faʻaleagaina vailaʻau.

    E sili ona lelei le tagofia o fualaau faasaina i le taimi e tasi - o le a mafai ai ona e vaʻaia lelei le setete o glycemia ma malamalama ai pe o loʻo faʻaleleia. Aua le ave Dialek mo le sili atu ma le lua masina sosoo.

    Endocrinologists ma isi fomaʻi e fautuaina pe a maeʻa le vasega, inu se faʻalavelave o vitamini ma inu vai lanu meamata e aunoa ma le suka, ma i le tulaga o ni faʻalavelave matuia ma fatugaʻo e oʻo ile maʻi.

    Iʻuga

    E togafitia lelei e Dialek le inisalini - le ituaiga lona lua o le maʻisuka. Muamua e mafai ona togafitia le leaga, ona o le a manaʻomia pea e le tagata le maualuga o le inisalini i totonu o le toto, ae i soo se tulaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le a maua ai se aafiaga lelei i le faiga o le faʻamalosia o puipuiga ma faʻamamaina totoga i totonu.

    Afai e te tausisia le maualuga o le suka, e mafai ona e puipuia oe lava mai mea le lelei e pei o le taofiofi o le mamafa, le mautonu ma le le mautonu o le manava. E manaʻomia foi ona e pulea le mamafa ma faʻaumatia ni paʻu faaopoopo, lea o le a faʻaleleia le lelei ma le soifua maloloina.

    Ole a fesoasoani le suʻega ia te oe e faʻafaigofie ma faʻamautu lelei se metabolism.

    E aoga lelei Dialek mo:

    • ituaiga 2 maʻisuka
    • faʻamaʻi faʻamaʻi
    • faaleleia atili o le hyperglycemia masani,
    • puipuiga o foliga vaaia o le maʻi pipisi,
    • faaitiitia le cholesterol (puipuiga o le atherosclerosis ma le dyslipidemia),
    • le faʻamautuina o le metabolism.

    Fautuaga & Tini

    Ae paga lea, ua le toe faatauina atu Dialec. Atonu e te fiafia i DiabeNot Diabetes Capsules.

    E faʻapefea ona suʻeina le malosi o le pancreas e maua ai le inisalini?

    E tatau ona faia se suʻega faafomaʻi, ma pasia le tele o suʻega. E sili ona tāua le suʻega mo C-peptides, e tusa ai ma le mea e mafai ona e vaʻaia ai le lelei o le okeni: o le tele lava o loʻo i totonu o le toto, o le sili atu. Ua faaleleia e Dialek le malosi o le inisalini, o lona uiga, o le lagona lelei o sela i le inisalini, ma poloka ai le faaputuputu o le suka i totonu o le gastrointestinal tract.

    E tatau i le maʻisuka ona faʻaaoga lenei vailaʻau e fai ma mea faʻapipiʻi i le gaosiga o le suka, mataʻituina suʻega ma asiasi atu i se fomaʻi i taimi uma. O le a fesoasoani le Dialec e maualalo le toto suka ma maua ai se aoga aoga i le glycemia.

    O le maʻisuka e faʻalagolago i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa o latou kulūkose toto aʻo leʻi amataina le vasega, ma fetuunai a latou fualaau e puipuia ai le hypoglycemia.

    E fautuaina e te tusia faʻamaumauga i se tusi faʻataʻitaʻi e mafai ona e faʻaalia i lau fomaʻi.

    E mafai e se endocrinologist ona ofoina atu le maʻisuka ma se ituaiga o faʻamaʻi e le o le inisalini e faʻamalo ai le tele o fualaau oona e faʻaaoga, aua o Dialek o se vaega o la latou galuega. O le filifiliga sao o le metotia o le hormono o le a fesoasoani i tagata maʻi o le insulin, ma mafaufau i le puleaina o fualaau faasaina.

    E tatau ona maitauina o le meafaigaluega e aafia ai tagata eseese. I nisi, o le hyperglycemia o le a vave faʻaitiitia ma o le suka toto o le a faʻamaonia, ae o isi e leai se mea e iloagofie ai. E aafia lenei mea i:

    • le malosi o le maʻisuka pe a maua (e iai se eseesega pe a maʻi se tagata mo le 2 tausaga ma le 15),
    • togafitiga togafitiga
    • aofaiga o gaoioiga faaletino
    • meaai
    • tausaga

    O le mafuaʻaga lea e mafua mai ai ni iloiloga le lelei mai tagata o loʻo faʻamoemoe e togafitia le maʻisuka ona o le naʻo le Dialect lava, e aunoa ma le faʻalogo i isi fuafuaga e tatau ai mo le toe faʻaleleia. E ui i le mea moni o le vailaʻau o se vaega taua o le togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona naʻo le togafitiga na faʻamatala mai e lau fomaʻi!

    Mauaina

    E mafai ona faʻatau le Dialec e ala i le faʻatonuina i luga o le initaneti i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi vailaau. E le mafai ona e mauaina le oloa i falemaʻi poʻo faleoloa. O nisi tagata i luga o le upega tafailagi latou te tuʻuina mai manatu e faapea o Dialek o se sikola ma se mimiti e le fesoasoani tele.

    O le mafuaʻaga mo lenei mea o tagata taufaasese ma tagata faimalaga o loʻo faʻaaogaina se vailaʻau faʻamalosi i lalo o se lauiloa lauiloa. O le mafuaʻaga lea na faʻatau atu ai e le kamupani Dialek i luga o lana lava upega tafaʻilagi. E le gata i lea, o le aufaʻatau e sili atu le tau. I le saite, o lona tau e na o le 990 rupu.

    Ina ia faia se poloaiga, ulufale i le igoa ma faʻafesoʻotaʻi numera telefoni ma faʻatali mo le valaau a le pule o le a faʻamaoti mai le tuatusi o le vailaʻau. E leai se totogi faʻatupeina e manaʻomia, o le a e totogia i luga o le lisiti, pe a e pikiina i le meli. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai faʻamatalaga moni a le aufaʻatauga o le oloa faʻataʻitaʻi

    E le gata i lea, e masani ona faʻaleleia ma faʻaititia.

    Dialek o se sauniuniga masani lea, e faaopoopo atu i mea uma, e talafeagai mo le maʻisuka e avea o se mea manogi e le afaina mo mea inu, ae maise lava o le ua onā i le itiiti ifo ma le 3 taimi i le aso ma taumafataga taitasi. Ua faia ma gaosia i Rusia.

    Ua pasia e le vailaau faʻamalositino talafeagai ma ua faʻamaonia o se mea e ola ai le ola, lea ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina e le Russian Diabetes Association.

    O le tau a Dialek e na o le 990 ruulu, o lea la o soʻo se tasi e fiafia e faaleleia le soifua maloloina e mafai ona faʻatau.

    Ae paga lea, ua le toe faatauina atu Dialec. Atonu e te fiafia i DiabeNot Diabetes Capsules.

    Faamatalaga o le vailaʻau Dialec

    Matou te tusia ni nai upu tuusao e uiga i le gagana, poʻo le mea latou te tusia e uiga i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga: "O fualaau uma e faʻavae i luga o Gimnema Silvestre e aoga tele i le ituaiga o maʻisuka lona lua. O le mea lea, o sea ituaiga gagana e aofia ai na fualaau faasaina. O lona faʻaaogaina e fesoasoani i se faʻagesegese ae faʻaitiitia le faʻaitiitia o le gasegase e oʻo i tulaga taua.

    O le gagana mai le maʻisuka e faʻaleagaina ai le faʻafitauli o le gasegase ua maitauina i maʻi. O lenei faʻaopoopoga faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻatagaina e le Rusia o le Matagaluega o le Soifua Malōlōina ma ua pasia le tele o faʻataʻitaʻiga o falemaʻi. "

    Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

    • togafitiga o le ituaiga lona lua o le maʻisuka,
    • toe faʻafouina o le islet cell,
    • le puipuia o le maʻisuka i le i ai o tulaga lamatia (faʻamalo ma le gaʻo),
    • hyperglycemia masani,
    • faʻasologa o faʻasologa o metabolic,
    • faaleleia atili microcirculation,
    • faʻasologa o le cholesterol.

    O le a le mea o loʻo i totonu o le faʻaopoopoga meaʻai?

    O le vailaʻau faʻasaina e faʻavae i mea tau laau. O le vaega autū, e pei ona taʻua i luga, o Gimnema sylvester, lea e tupu aʻe i vaomatua Initia. O le vailaʻau e aofia ai le gimnemic acid, ma o loʻo i ai foʻi le autu o le hypoglycemic.

    O le vaega lona lua o le meaʻai lauiloa o lenamamoni. E pei ona e iloa, e mafai ona faʻaitiitia le suka o le toto, ma, pei o fuainumera masani, faʻafaigofie le fusi o le lipid. O lapisi o Bamboo o loʻo i ai faʻamalosi o le phenoxy, o le sicaic acid, fiber, lactone, polyoses. O lo latou faʻaaogaina e le gata ina aoga i le maʻisuka, ae faʻapea foi i meaʻai, e faʻamaonia le mamafa o le tino.

    O le sua o le keke e aofia ai le ursolic acid, lea ei ai sona aafiaga faʻaleagaina i le maʻisuka ma le gaʻo. O le faʻamaeʻaina o le aʻafiaga o le nofoaga lata ane o loʻo tuʻuina mai e le vaega o le efuefu ua aofia i le tuufaatasiga, lea e aofia ai se "vaega taua".

    O le mea moni e uiga i le igoa o lenei vaega e filemu. Ona o lenei aafiaga, ua sili atu le tele o le uric acid ma o le cholesterol maualuga i le maʻisuka ua masani.

    O le gagana mo le maʻisuka o loʻo mauʻoa foi i vitamini C, citrate zinc, fructose ma probiotic fibregam.

    E faʻapefea ona fai se tautalaga mai le maʻisuka?

    O le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa o loʻo faailoa mai ai muamua o le vailaʻau e tatau ona tuʻu faʻatasi ma vailaau faʻapitoa e faʻaitiitia ai le suka maualuga. Ma e naʻo le maeʻaeʻa o le maualuga o le glycemia, faʻamaʻi le fualaʻau ma faʻafesoʻotaʻi i se gagana vavaeese (pe a uma ona feutagai ma lau endocrinologist).

    E tatau ona e faia se faʻamatalaga e sili atu nai lo le faalua i le aso, e sili i le taeao ma le afiafi i le taimi e tasi, i le taimi o taumafataga, ma se ipu vai mama. O se faʻataʻitaʻiga atoa o le faʻasologa o le gagana e lua masina. I mataupu sili atu, o le taimi ua tuuaia o le faagasologa o togafitiga ua faalauteleina.

    E leai ni a latou faʻailoga i le mauaina i luga o le 'upega tafaʻilagi, seivagana ua taʻua e uiga i le le lava o tagata taitoatasi.

    Afai ua uma ona faʻaaogaina e le tasi o le au faitau le gagana, faamolemole faasoa mai sou manatu faaalia: sa i ai se aafiaga, o le a le tele o le taimi na ia faia.

    o le suka e masani ona faatulagaina? O loʻo vaʻaia faʻasalalauga tuʻufaʻatasiga e uiga i isi meaʻai ma fualaau oona mo le maʻisuka, o lea saini ai mo faʻamatalaga iinei.

    Dialek - o le fesoasoani sili mo le maʻisuka

    O le maʻi suka ua taʻua o se tasi o faʻamaʻi sili ona lamatia e faigata ona togafitia. E tupu mai i le talaaga o le gasegase o le gaosia o se insulin faapitoa ma mafua ai se maʻi gasegase matautia.

    O le maʻisuka o se faʻamaʻi tumau lea e mafua mai i mea e pei o le vaivai o le puipuiga, o le mamafa, o le le atoatoa i le faʻalavelave, ma le agavaʻa leaga.

    O le maʻi e mafai ona tupu i soo se tausaga ma maua ai se faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi, ma e mafai mo se taimi umi ona matua solomptomatic, o le mea lea ua masani ai ona taʻua o le "fasioti lemu".

    O le tulaga sili ona matautia o togafitiga o le faasolosolo malie lava, ma i le tulaga o se auala e le saʻo le filifilia o le togafitiga e mafai ona oo atu ai i taunuuga e le mafai ona suia, o le a aafia ai le gaioiga o totoga o le tino ma tino uma.

    O tagata mamaʻi e tatau ona faʻatapulaʻaina i latou i le tele o auala, mulimulitaʻi i mea mama, ia mataʻituina pea o latou toto suka, ma ave faʻamaʻi maʻisuka mo o latou olaga atoa. O le mea e lelei ai, o vailaʻau e le tumau pea, ma o tagata atamamai o loʻo galulue malosi e fausia ni fualaau lelei fou.

    O se atinaʻe fouvalega talu ai nei na faʻaalia - o le vailaʻau o Dialek, lea e fesoasoani e taulima ai lenei faʻamaʻi matautia.

    Igoa - teteʻa pe leai?

    O aso nei e tele fualaau oona ua fuafuaina e faʻamalolo ai le maʻisuka, ma o se tulafono, o le fomaʻi ua faatonuina se vailaʻau faapitoa, ae e mafai foi e fomaʻi ona sese, ma o lenei faʻamaʻi e le faʻamagaloina mea sese.

    Toeitiiti lava o fualaau uma o loʻo tuʻuina atu i falemaʻi ei ai le tele o faʻamaʻiloga, ma tuʻuina atu o le maʻisuka i le tele o tulaga e ogatasi ma faʻamaʻi masani, o le filifiliga e sili atu ona faigata.

    O nei vailaau e aofia ai vailaau ma elemene elemene, lea, pe a faʻaaogaina i taimi uma, e mafua ai le ogaoga o le soifua maloloina.

    Ma le mea mulimuli, o se meafaigaluega e foliga mai e saogalemu atoatoa mo se tino vaivai, e talafeagai mo tagata e iai le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, ma e fesoasoani moni lava e taulimaina lenei maʻi. E taua le matauina o Dialek na faia i luga o le faavae o mea toto laau, o lea e galue ai i luga o le tino.

    E leai se masalosalo e uiga i le lelei o lenei vailaʻau, na pasia uma suega suʻesuʻe suʻesuʻe, suʻesuʻeina i se vaega tele o gasegase, ma e tusa ai ma suega na maua ai se tusi faamaonia o le tausisia.

    Afai ua uma ona e taumafai i le tele o mea faigaluega e naʻo le gaosiga o le inisalini, ae e le fesoasoani, o le taimi la e suia ai le mataupu o togafitiga. E tatau ona ave le Dialec:

    • ina ia faʻavasegaina le metabolism o le carbohydrate,
    • e avea ma togafitiga autu po o ausilali,
    • mo faʻamoemoega faʻasolosolo faʻatasi ma se vailaʻau faʻasolosolo ma le mamafa,
    • ma faafitauli i le endocrin system ma pancreas,
    • e faʻaitiitia ai le toto o le kulukose.

    Afai e te manaʻo e teu se tupe ma faʻatau le oloa tuʻuina atu i le 50% le tau, e tatau ona e alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa i se taimi faapitoa ma faʻaaoga le ofo faʻalauiloa! I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatau Dialek mo na o 990 Rupese Rusia.

    O faʻamanuiaga

    O Dialek o se tasi lea o fualaau sili ona lelei mo le faʻataʻiina o le maʻisuka, aua e le mafai ona faʻamagaloina le lelei i luga o ana mea e tutusa ai:

    • e aofia ai na o vaega masani o le toto laau,
    • Galue i nisi o taimi vave nai lo auala tutusa,
    • tuuina atu se taunuuga tumau,
    • e leai se faʻailoga
    • e le mafua ai aʻafiaga ma mea ua fai ma vaisu, e tusa lava pe faʻaaoga umi,
    • talafeagai mo tagata uma e tusa lava po o le a le tikeri o le maʻisuka,
    • ei ai lona tau taugofie.

    E le pei o analogues, o le meafaigaluega na tuʻuina atu e leai sona aʻafiaga i totoga o le lotoifale, e le faʻaitiitia ai le puipuiga ma e le faʻagataina ai le tala faʻasolopito. I lona tuufaatasiga e leai ni vailaʻau e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. O tagata e maua i le maʻisuka e tele lava ina faigata tele ona suʻe togafitiga talafeagai mo le faigofie o le togafitiga e faʻalagolago i le maualuga o le maʻi. E pei ona taʻua muamua, o Dialek e lelei mo tagata gasegase i le ituaiga 1 ma le 2. I le ituaiga muamua o le maʻisuka, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o kulūkose ma mafai ai ona faʻaititia le fualaau o le insulin. I le tulaga lona lua, o le fualaau faasaina e faateleina ai le lagona o sela i lenei hormone ma faʻamaonia ai le gaioiga o le pancreas.

    O lenei meafaigaluega e puipuia ai le alualu i luma o le faamai ma puipuia mai ona taunuuga matuia:

    • mea leaga vaaia (seia oʻo i le faʻapouliuli),
    • taʻavale
    • fatu fatu
    • ua le atoatoa le aoga,
    • atherosclerosis,
    • vein thrombosis,
    • gangrene
    • popole i le tino
    • leai se atamai.

    Tuua Lau Faamatalaga