E te faʻaaogaina le mita glucose mita

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

Lancets o se tasi lea o mea masani e faʻaaogaina e le maʻisuka e pulea ai le glycemia ma le glucometer.

O lo latou faʻaaoga e manatu lelei, e toetoe lava a leai se leaga ma saogalemu, talu ai o loʻo tuʻuina mai ma se faʻafitauli itiiti o faʻamaʻi.

O le faʻaaogaina o nila e eseese i le foliga, lapopoa, o le paolo ma e faʻaaoga e tusa ai ma se kamupeni faapitoa. O loʻo faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e tasi, o lea e tatau ai i tagata ona malamalama i le auala e faʻaoga ai, faʻapea foʻi le masini e faigofie ona faʻaaoga.

Ituaiga o laupepa mo le glucometer

E faʻaaoga totola o le lima tamatamai lima e pulea ai le glycemia. O suʻega e faia i le fale poʻo le fale suesue e faʻaaoga ai se glucometer. O lenei metotia o le mataʻituina o le kulukose maualuga e manatu e sili ona faigofie ma sili ona leai se tiga.

O le masini faʻapipiʻi masini e aofia ai se masini faapitoa mo le tui, lea e mafai ai ona maua le toto saʻo mo le suʻesuʻega. E manaʻomia ni nila e manaʻomia e suʻe ai le meafaitino, lea e faʻapipiʻiina i le peni.

  1. Manulagi masani. E fetaui mo le toetoe lava o tagata atamamai uma. O nisi o glucometers ua faʻapipiʻiina i ni faʻalavelave faʻapitoa, lea e aʻafia ai le faʻaogaina o na o nila faʻapitoa. O ia ituaiga masini e nofofua ma e le auai i le vaega o le paketi, e lauiloa i le faitau aofaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, Accu Chek Softclix lancets). O le masini mo le mauaina o le toto e mafai ona faʻafetaui e ala i le faʻatulagaina o le loloto o le vavave talafeagai mo le matua o le maʻi (mai le 1 i le 5 laasaga i le fua o le pule faʻatonutonu). Aʻo faʻagasolo, e filifili e tagata taʻitoʻatasi le filifiliga talafeagai mo ia lava.
  2. Lancet Auto. O le lelei o nei oloa o le faʻaaogaina o nila pito sili ona lelei, lea e faʻaaogaina ai le puncture ma le le faʻaleagaina. O le manoa o le tui tamatamailima e mafai ai e le faʻapipiʻi o lancets sui. O le toto e tupu mai i le patipatiina o le amataga o le oloa. E tele glucometers e faatagaina le faʻaaogaina o nila faʻapitoa, o se vaega tāua pe a filifilia se masini mo le maʻisuka ituaiga 1. Mo se faʻataʻitaʻiga, o gaioiga o le Contour TS e faatoa faʻaaogaina i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le paʻu, ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o siama.
  3. Lancets mo tamaiti. Latou te paʻu i se isi vaega. O latou tau e maualuga atu nai lo oloa masani. O masini ua faʻapipiʻiina i se manulele mataʻutia ma manifinifi, o lona uiga o le toto sampling e vave ma leai se mea e leai se aoga, lea e taua mo tagata gasegase.

O le a le tele o taimi e suia ai taʻavale?

O tagata e le iloa pe fia taimi e mafai ona e faʻaaogaina ai se laumei e tatau ona manatua o lea mea e faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina ma e tatau ona suia pe a maeʻa le suʻega. O lenei tulafono e faʻaaogaina i ituaiga uma o nila ma o loʻo faʻaalia i faatonuga mo glucometers o tagata gaosiga eseese.

Mafuaaga aisea e le mafai ai ona toe faʻaaogaina nila:

  1. O le manaʻomia mo se suiga faifaipea e fesoʻotaʻi ma se maualuga maualuga o faʻamaʻi i le tulaga o le faʻaaoga faifai pea, aua a maeʻa se faʻamaʻi, e mafai e pathogen ona ulu i totonu o le tootoo ma ulu i le toto.
  2. O le faʻaaogaina o nila ua faʻapipiʻi mo punctures ua faʻapipiʻiina ma se puipuiga faʻapitoa, lea e le mafai ai ona faʻaaogaina. O ia mea taumafa e manatu e sili ona faatuatuaina.
  3. O le masani ona faʻaaoga e taʻitaʻia ai le nila, o le toe faia pea o le tui samasama o le a oʻo i le tiga ma e ono afaina tele ai le paʻu.
  4. O le i ai o le toto i luga o le uila pe a uma le suʻega e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o microorganisms, lea, e faaopoopo atu i le lamatiaga o siama, e mafai ona faʻasese le fua o fua.

Faʻaaogā le faʻaaogaina o mea taumafa e faʻatagaina i na o mataupu pe a fuafua e mataʻituina le maualuga o le glycemia i le tele o taimi ile aso e tasi.

O le a le mea e tu ai se taavale

O le faʻaaogaina o le masini o se meafaigaluega e faʻaaoga ai nilala e mafai ona aveeseina e mafai ona suia. E le manaʻomia le 'au, e le tatau ona faʻalavelaveina nei masini e lua: o le pupuʻu ma le faʻataʻitinoina o loʻo i ai le eseesega o mamanu.

O le filifiliga lona lua o se masini e moni lava e alu ai se mataua o le toto, e tatau lava ona e faapipiʻi i le tamatamailima ma kiliki i luga o le ulu laitiiti. O le uila e i ai se nila manifinifi, lea e mafua ai ona le iloa le pupu, o le a fai mai se tasi, e leai se tiga. E le faʻaaogaina le nila se tasi - e tatau ona lafoai uma lancets faʻaaogaina. E tusa lava po o le a le kamupani o loʻo i ai lau laupepa, e tatau ona e lafoaia pe a uma ona faʻaaogaina.

E moni, o loʻo i ai se tamai teuteuga. Ioe, e tusa ai ma faʻatonuga, o suiga uma lava o suiga, ae i le faʻatinoga, e le masani ona faʻaaogaina e le au faʻaogaina ni nila se tasi. O le manatu o le tau o le tau, o lo latou avanoa, le le mafai ona faʻatau se mea fou i le taimi, ma isi. Afai e faʻaaogaina e se tasi le mita, ona mafai lea ona faʻaaoga le tele o le tele o taimi, e ui lava, e moni, e le manaʻomia.

O le a le fomai e fai mai e uiga i le fesuiaiga o le suiga o le lane:

  • Aʻo lei faʻaaoga muamua, o le nila e matua leai se aoga, ae pe a uma ona faʻaalia, ua tupu se faʻalavelave, o le laulau vavae e totoina i meaola leaga,
  • Lancets o se masini otometi e sili atu ona atoatoa ma faatuatuaina, talu ai ua suia i latou lava, e le faatagaina le toe faʻaaoga,
  • Afai o le maʻisuka e faʻaaogaina ni nila ni nai taimi seʻia oʻo ina le mautonu, e masani lava ona faʻalavelaveina - o le a mafai ona atiaʻe faiga faʻapipiʻi ma le faʻaogaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O le manatu lautele o fomaʻi e pei ona taua i lalo: i nisi tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le lava laupepa, faatasi ai ma se lapataiga. Ae faʻatasi ai ma le gaʻo toto poʻo faʻamaʻi pipisi, e tatau ona suia le nila pe a maeʻa taimi taʻitasi.

O lenei masini e taua o ni nila mo se glucometer (o se masini feaveaʻi e faʻaalia le maualuga o le dextrose i le toto). O lenei masini laʻititi ei ai se nila manifinifi-manogi lea e maua ai se inisiua leai se ila.

A maeʻa ona faʻaaoga le tui, e vave ona faʻamalolo le manua, e leai ni maʻila e tumau.

O le faʻaaogaina o nila faʻapipiʻi e faasolosolo ina vaivai ile pito i tua. A uma mea uma, o la latou fesoasoani e leʻo taimi uma e mafai ai ona faʻatusatusa saʻo le malosi o loʻo faʻaaogaina, ina ia aua neʻi faia se lapisi tele.

Faʻatasi ai ma se uila, o le a mafai ona aloese mai na mea na tupu. E leai se taumafaiga e manaʻomia ile faʻamaʻi.

O ni nila e faia i mea lelei, faʻaleleia e le gamma radiation, lea e faʻamautinoa ai le mama o le oloa.

O le faʻalaʻoina o le nila e 2-3 sekone. E le maua e le matua ma le pepe le taimi e malamalama ai i le mea na tupu.

O se uila o se mea faʻapipiʻi sa masani ona faʻaaogaina i taotoga. I le vailaau faʻaonapo nei, o lenei uiga o lona uiga o le igoa o le mataupu mo le samples toto samilima.

I se glucometer, o se tamai nila. E faʻaaogaina e tipi ai le paʻu o ou tamatamailima e fua ai le suka. E masani lava, e faʻaaogaina nilala, ae mafai ona faʻapipiʻi nila faʻaaoga mo taualumaga faʻapitoa i le tasi tagata maʻi.

O loʻo i ai ni laʻau e fesoʻotaʻi atu i fale mo le teuina o mea e aoina. O ia ituaiga masini e taʻua o taufaʻaili aunoa.

O nei mea ua taʻua o ni ituaiga o nila faʻapitoa, lea e faʻamoemoe mo suʻega toto mo le faʻalauteleina o le kulukose i totonu o le tino. Tekinolosi faʻaonaponei e faʻaaogaina ai le faʻatulagaga o le faʻapipiʻiina; e eseese ituaiga masini. A faʻaaogaina nila, e te manaʻomia ni tulafono:

  • E mafai ona e faʻaaogaina na o le taimi e tasi na o oe. Faʻaaogaina e le manaʻomia.
  • O nilala e teuina i nofoaga e puipuia mai tamaiti ma manu, e ese mai le efuefu ma le susu.
  • O nilala e masani lava ona manaʻomia le suia, ona lafoaʻi lelei lea.
  • Fufuluina ou lima i le vai mafanafana aʻo leʻi amataina le faʻatinoga.

Tau masani ma tulafono faʻavae

O le tau o se afifi e faalagolago i le tele o mea:

  • le numera o nila e ulufale i ai,
  • tagata gaosi oloa
  • uiga lelei
  • mauaina o isi mea faaopoopo.

O manaoga masani e taua o oloa taugofie, lea e faamatalaina ai lo latou lauiloa tele. O loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai ma toetoe o faleoloa faapitoa. O le tau o se mea maualalo maualalo e ese mai i le 400 i le 500 ruulu, o nisi taimi e maualuga atu. O le maualuga o tau mo mea taumafa uma o loʻo avanoa i le falemaʻi faʻapitoa.

O le mita mo le mita e tele lava ina aofia ai ma le masini, o le mea lea pe a faʻatau mai nila, o le mea e ave i ai le faamuamua e masani lava ona tuʻuina i mea e mafai ona faʻaaogaina.

  1. A maeʻa fua taʻitasi, e taua le suia o le nila i le mita. O fomaʻi ma gaosi oloa o sapalai e le fautuaina le faʻaaogaina o se oloa faʻaaoga. Afai e le maua e le tagata gasegase le avanoa e suitulaga ai ia te ia, ona fai lea ole suega faifai pea, e tatau ona faia e le tagata lava ia le togi e tasi le nila. E mafua mai lenei mea i le mea moni e faapea o ia mea taumafa o auala taʻitasi o le pulea lelei.
  2. E tatau lava ona teu oloa pipi i nofoaga matutu ma pouliuli. I totonu o le potu o loʻo i ai le pusa o fuataga, ua fautuaina ia e tausia se tulaga sili ona lelei o le susu.
  3. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaʻi le faʻalaʻilaina o le faʻala.
  4. O lima o le tagata maʻi e tatau ona mulumulu ma fufulu muamua aʻo leʻi faia fua.

Suʻega algorithm e Accu-Chek Softclix:

  1. Aveese le pulou puipui le tipuni o le nila mai le au.
  2. Faʻapipiʻi le uʻamea i le auala atoa seia oʻo ina tupu se kiliki uiga.
  3. Ave ese le pulou mai le fagu.
  4. Sui le pupuni puipui mai le tino, ia mautinoa o le paleni i luga o le masini e fetaui lelei ma le ogatotonu o le ata tipi o loʻo i luga o le nofoaga ogatotonu ole aveeseina o le nila.
  5. Filifili le loloto loloto ma toe faaleleia.
  6. Faʻapipiʻi le peni i luga o le paʻu, faʻafesoʻomi luga le pa o le mea faʻapipiʻi i le afaina.
  7. Ave ese le pulou mai le meafaigaluega ina ia mafai ai ona faigofie ona aveese ma faʻaaogaina le nilala.

Vitio vitio i le faʻaaogaina o se peni pipili:

O le tulaga lelei o le autu autu lea e taulai i ai i le faagasologa o le pulea lelei. Soʻo se uiga le faʻaeteete i fuataga e faʻateleina ai le aʻafiaga o faʻamaʻi ma le tupu mai o faʻafitauli. O le sao o le iuga e faalagolago i fetuunaiga na faia i le taumafataga ma fualaau o fualaau ua ave.

Manoa faʻatusa

O faʻataʻitaʻiga autu o loʻo manaʻomia i le maketi o taʻavale o mamanu nei:

  1. Lancets Microlight. O oloa ua gaosia faapitoa mo le faʻaaogaina o le mita TC mita. O le au e faia i le silasila faafomai, o lona uiga o le saogalemu ma le saogalemu i le faʻaaogaina. O oloa e leai se faafetai i faafetai i pusa puipuia. O nila mo lenei masini e lautele, o le mea lea, e talafeagai mo le Satellite Express meter, Ajchek ma isi faʻataʻitaʻiga o le paketi.
  2. Medlant faaopoopo. O oloa e lelei tele mo suʻega ma tagata atamamai faʻaonapōnei o loʻo galulue ma sina toto. O le loloto o le osofaiga, lea ua saunia mo le masini, e 1.5 mm. E maua le toto e ala i le faʻapipiʻiina o le masini i luga o le paʻu i luga o le tamatamailima, ma o le aofia ai i le gaioiga e tupu faʻafuasei lava. Lancets ua gaosia i lalo o lenei ituaiga e eseese i le lanu lanu, lea e mafai ai ona filifili le voluma mo lou mafiafia o le paʻu. Mo le auʻiliʻili, e matua talafeagai lava soʻo se vaega o le tino.
  3. Siaki Vaʻa. O oloa o loʻo gaosia e se kamupanī Rusia ma e talafeagai mo ituaiga masini eseese. O ituaiga uma o lalaga e togafitia i le silicone, lea e faamautinoa ai le le atoatoa ma le saogalemu.
  4. IME-DC. O lenei ituaiga o faʻatulagaga o loʻo i ai i le toetoe o autafa uma. O nei lanu o le pito i lalo o le aofaʻi e mafai ona tuʻuina atu, lea e faigofie mo le faia o suʻega glycemic i pepe. O oloa e faia i Siamani. E i ai a latou foliga e pei o le tao, o se faʻavae faʻavae, ma o le mea autu o le gaosiga o mea faʻapitoa o le faʻamalosi umi o le tino.
  5. Polokalame. O oloa o se kamupani Saina e gaosia i foliga o ni ata eseese se 6, e eseese i le mafiafia ma le loloto o le poloka. O tulaga mataʻutia i le taimi o le auʻiliʻiliga e faʻamautinoa e le pupuni faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o nilala taʻitasi.
  6. Taula. Lancets e mafai ona faʻaaogaina e le gata i masini eseese, ae faapena foi i le autasi. Ua tapunia le nila ile pito i fafo ma se kapili eletise, na faia i le silasila uamea faapitoa e se kamupani Polani. O le faʻataʻitaʻiga e le fetaui ma Accu Chek Softclix.
  7. Tasi le paʻi O lenei kamupani o loʻo atiina ae se nila mo le mita o le Touch Touch Select. O i latou o se vaega o mea taumafa lautele, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina i isi peni e mamanu ai le paʻu o le paʻu (faʻataʻitaʻiga, Satellite Plus, Mikrolet, Satellite Express).

E taua le malamalama o le fua i le fale e tatau ona faia ma le gauai faʻapitoa, usitaia o fautuaga uma ma tiute. O nei tulafono e faʻaaoga i ituaiga uma o glucometers ma mea e manaʻomia mo suʻesuʻega.

O taunuʻuga na maua e mafai ai ona matou malamalama i suiga i le maualuga o le glycemia, e faʻamalamalama ai mafuaʻaga na mafua ai ona faʻaitiitia le faʻamatalaga mai le masani. A le o lena, o mea sese e mafai ona faʻasese ai le faailo ma tuʻuina atu faʻamaonia le saʻo lea e mafai ona faʻamalosi ai togafitiga o le maʻi.

Galucometer needles: tau o se peni ma le peni pen

Glucometer lancets o ni mea e leai ni faʻamaʻi e faʻapipiʻi i totonu o le pen piercer. E faʻaaogaina e tui le paʻu ile tamatamailima po o le talipupuni e ave ai le toto talafeagai mo le suʻega.

E pei o suʻega faʻasolosolo, o gaʻo glucometer o le mea sili lea ona masani ai e mafai e le maʻisuka ona faʻatau e le aunoa pe a faʻaaogaina. A faʻaaogaina se laupepa, e faʻaititia le tulaga lamatia o le faʻamaonia o se faʻamaʻi pipisi faapitoa.

O le masini mo le glucometer e faigofie ona faʻaoga i soʻo se nofoaga talafeagai, e le gata i lea, o lea ituaiga masini e toetoe lava a le afaina ai pe a faia se punoto i luga o le paʻu. E le gata i lea, o se ituaiga o pupuvaga fafo e ese mai se nila, e mafua mai i le mamanu faapitoa o le peni, e le fefe le maʻisuka e taomi le masini ma tui le paʻu.

Ituaiga o laupepa ma a latou ata

E vaevaeina nila faʻamavae i ni vaega autu se lua, latou te otometi ma lautele. O mafaufauga i ni atopaʻu taʻitasi e fuafua ai le tulaga manaʻomia o le loloto o le puncut ma aoina le toto. E sui ia nila ile masini ma e le mafai ona toe faʻaaoga.

A maeʻa ona faia se pupuʻu, o le lane i totonu o se vaega faapitoa. A maeʻa le laʻau, o le tagata gasega e sui le pamu i nilala. O nisi o togi, mo mafuaaga saogalemu, naʻo le galue pe a paʻi le nila i le paʻu.

O le faʻaaogaina o le taʻavale faʻapitoa e taʻitasi ona faailogaina, ma atonu e ese mai le tasi ma le isi, e faalagolago i le matua o le maʻi ma le ituaiga paʻu. O ia nila e faigofie tele ona faʻaaoga, o lea e matua manaʻomia ai i latou i le maʻisuka.

  • O laumei lautele o ni nila laiti ia e mafai ona faʻaaogaina toetoe lava o se penigilima e sau i le mita. Afai ei ai ni tuusaunoaga, e masani lava ona faʻaalia e le kamupanī lenei faʻamatalaga i luga o le afifiina o sapalai.
  • O nisi faʻataʻitaʻiga o le nila e mafai ona faʻaaogaina e pulea ai le loloto o le vaʻa. Mo mafuaʻaga saogalemu, o vailaʻau lautele e tuʻuina atu i se pulou puipuia.
  • E le gata i lea, o laasaga mo tamaiti o nisi taimi e faʻavasegaina o se isi vasega, ae o ia nila e maualalo le manaʻomia. O le maʻisuka e masani lava ona maua ni laupepa lautele mo ia faamoemoega, talu ai o le tau e maualalo ifo nai lo tamaiti. I le taimi nei, o le nila o tamaiti e sili atu le malosi e mafai ai ina ia le lagona e le tamaititi le tiga i le taimi o le pupuʻu ma le vaega o le paʻu e le afaina pe a maeʻa le auiliiliga.

Mo le faʻaleleia o le toto sampling, e tele lava ina i ai le gaioiga o nila i le maualuga o le paʻu o le paʻu. O le mea lea, o le tagata gasegase e mafai ona filifilia e ia lava pe faapefea ona loloto le tuiina o se tamailima.

I le avea ai o se tulafono, o loʻo maua i le maʻisuka ni tulaga se fitu e aʻafia ai le tikeri ma le umi o le tiga, le loloto o le ulu atu i totonu o se vaʻa toto, ma le saʻo o faʻamaumauga na maua. Aemaise lava, o auiliiliga o taunuuga e mafai ona feteenai pe afai e le loloto le puncture.

E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea o lalo o le paʻu o loʻo i ai le suavai, lea e mafai ona faʻasese ai faʻamaumauga. I le taimi nei, o se pununia pito i lalo e fautuaina mo tamaiti poʻo tagata e faʻamalolo manuʻa.

Lancet Price

E tele le maʻisuka ua mafaufau: O le fea mita e faʻatau mo le faʻaaogaina o le fale? Pe a faʻatau se glucometer, o le maʻisuka muamua e gauai atu i le tau o suʻega faʻataʻitaʻiga, ma talu ai o le lumanaʻi o le a tatau ai ona faia se suʻesuʻega o le toto suka i aso uma. E faavae i luga o lenei, o le tau o atigi vavalalata e taua tele mo le maʻi.

E taua le mafaufau o le tau e faʻatatau i le kamupanī kamupani, lea e ofoina atu se glucometer o se tasi poʻo le isi faʻailoga. O le mea lea, o nila mo le vaʻavaʻavale o le Contour TS e sili atu le taugofie nai lo le faʻatautaia o Accu Chek.

E le gata i lea, o le tau e faʻalagolago i le tele o mea taumafa i totonu o le tasi afifi. E leai se faʻaaogaina o le maʻisuka masani e sili atu le taugofie nai lo atigi faʻanatinati. O le mea lea, o analogues otometi e mafai ona sili atu le tau pe a fai ei ai a latou galuega faaopoopo ma foliga.

  1. E masani ona faʻatau atu i luga o afifi o le 25-200 vaega o laupepa lautele.
  2. E mafai ona e faʻatau i latou mo le 120-500 rupu.
  3. O se seti o le laupepa atometi o le 200 fasi vaega o le a taugata ai le gasegase 1,500 ru.

E faʻafia ona suia aʻala

Soo se lalaga e faamoemoe mo le faʻaaoga tasi. E mafua lenei mea ona o le mama o le nila, lea e puipuia e se pulou faapitoa. Afai e faʻaalia le nila, e mafai e isi microorganisms ona maua i luga, lea e mulimuli ane ulufale i le toto. Ina ia aloese mai faʻamaʻi pipisi, e tatau ona sui le lanua pe a uma ona afaina i luga o le paʻu.

O masini faʻapitoa e masani lava ona i ai se puipuiga faaopoopo, o lea e le mafai ona toe faʻaaogaina le nila. O le mea lea, pe a faʻaaogaina laʻau uma, e tatau ona e mataala, tausia lou lava soifua maloloina ma aua le faʻaogaina le anila e tasi i ni nai taimi.

Faʻaaogaina o le lalaga e i ai taimi e faatagaina pe afai e faia le suʻega i le aso e tasi.

Ae e taua le malamalama pe a maeʻa le taotoga, e amata ona vevela le laneta, o le mafuaʻaga lea e mafai ai e le mumū ona tupu i le nofoaga o puncture.

Lancet selection

E tasi le lago o le pine e fetaui ma le tele o kulukose toto, e pei o le One Touch Select Simple glucose meter, o lea e masani ona filifilia e tagata maʻisuka mo suʻega toto.

O loʻo faʻatau atu masini i le fale talavai mo 25 fasi pepa i le pusa. O ia ituaiga o laumei e matua maoaʻe, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. Aʻo leʻi faʻatau atu, e fautuaina e feutagai ma lau fomaʻi.

Accu-Chek Safe-T-Pro Plus lancets e mafai ona suia le loloto o le puncture i luga o le paʻu, lea e mafai ai e le tagata gasegase ona filifili se maualuga mai le 1.3 i le 2.3 mm. E fetaui lelei ia polokalama mo soʻo se matua ma e faigofie ona faʻaogaina. Ona o le faʻamalosi faapitoa, o le maʻi e le o lagona ai le tiga. O se seti o 200 fasi vaega e mafai ona faatauina i soo se fale talavai.

I le fausiaina o laina mo le Glucometer Mikrolet, o le metotia faʻapitoa faapitoa o le maualuga aupito maualuga o loʻo faʻaaogaina, o le mea lea, o le pupuʻu e leai se tiga e tusa lava pe a tupu i se aʻafiaga.

O le nila e maualuga lona maualuga, o le mea lea latou te saogalemu e faʻaoga ma faʻatagaina oe e maua le saʻo saʻo fua o suʻega toto. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe mea o le a.

Faataitaiga ma tau

I le taimi nei, o le tele na faʻaaogaina i Lusia o ni faʻatusa se tolu o masini mai lenei ituaiga - o le tasi e paʻu i le glucometer sili ona faigofie, o le tasi paʻi e filifili ai le glucometer faigofie ma le One Touch Select. O nei masini e eseese tele i le tau, ae iai ni eseesega i galuega. O faʻatusatusaga o nei masini o loʻo faʻaalia i le laulau o loʻo i lalo.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Faatusatusaga o uiga o onetouch masini
FeʻauLe tasi paʻi Ultra-FaigofieTasi le paʻi Filifili SimpleTasi le paʻi palota
Tau, mapu16009001850
Taimi faʻamaonia o le taimi, sekone554
Faʻaogainaotometileaileai
Manatua, iuga300300350

O se isi lauiloa ma sili atu ona faigofie o le tamaititi laʻititi laʻititi atamai. O se masini taugata lea, pe a faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga o le laina, e aofia ai le leai o se fuamalie faigofie o le suka, ae o se seti atoa o galuega, ma o le mea moni, o se komepiuta e mafai ai e le maʻisuka ona pulea o latou tulaga.

O le atamai tele ultra masini e mafai ai ona e fausia fausaga e ala i fuainumera, teu ma fuafua fuainumera mo se aso, vaiaso, lua, masina, ma isi foi. Ma le faʻaaogaina o se tasi paʻi atamai, e mafai ona e faʻatulagaina ma teu faamaumauga i luga o le inisalini e ave ma ona fua, carbohydrates ma glucose e faʻaaoga i meaai. E mafai e le tasi paʻi atamai ona teuina faʻamatalaga e uiga i le gaioiga faaletino ma le soifua maloloina (tino ketone, toto toto, ma isi).

O se faʻatusatusaga o le mea faigofie faigofie (touch touch).

Lafu mea faaputuputu

  1. Faʻapitoa o le masini e tasi e sili atu le faigofie (poʻo se tasi faʻataʻitaʻiga),
  2. O le maa o se pamu
  3. Scarifier - o se masini e tui ai le paʻu,
  4. Faʻailoga faʻamalosi (nila e tipi i totonu o le paʻu),
  5. Tenivi o suʻega e sefulu ia e talafeagai mo le faʻaaogaina o le pasi ile mita filifilia poʻo se isi faʻataʻitaʻiga,
  6. USB cable mo le fesoʻotaʻi o kiliva i le komepiuta mo le fesiitaiga o fua o fuataga i luga (e le o faʻataʻitaʻiga uma),
  7. Tulaga mo se tasi paʻi palota e filifili ai le mita poʻo se isi faʻataʻitaʻiga mo le teuina o mita ma meaʻai,
  8. Faatonuga mo le faʻaaoga ma le pepa faʻamaumauga.

O nisi kits e aofia ai foʻi ma se faʻafoega faʻafoe, lea e mafai ai ona e siakiina le mita o le kulukose vantach filifili faigofie i luga ole saʻo ole fua. Faʻalagolago i le tulaga o le faʻatau atu ma isi mea moni, atonu o le masini e mafai ona fesuisuiai. E fuafua i lenei, o le tau o le masini o le a suia foi.

Faʻapitoa

  1. O le umi o le ola o le masini,
  2. Faʻaititia le faʻaaogaina o le pamu
  3. Maualuga maualuga o faitauga, maualalo maualalo i le 20%,
  4. Malosiaga e fesiitai ai fua o fua ua faasaoina i se komepiuta,
  5. Glucometer van paʻi le ultra galue i luga o le "leai coding" system.

O nei mea uma o loʻo avea ai le masini ma se tasi o lauiloa i le maketi. O le maualuga o le maua o le masini ma ona mea taumafa ma le tau maualalo e faʻamatalaina ai le mafuaʻaga e masani ai ona filifilia e le maʻisuka ia ituaiga mita.

O faʻamanuiaga

  1. Laititi faʻasolo ma le mamafa maualalo e faigofie ai le felaʻuaiga o masini,
  2. Ole laʻititi laʻititi i faitauga, lea o le mita o le glucose e i ai le van paʻi e filifili faigofie ma isi faʻataʻitaʻiga ole laina,
  3. Soifua umi ma maualalo le faʻaaogaina o le pamu
  4. Faʻaaogaina mo le tasi paʻi filifilia mita ma isi o loʻo lautele, e pei o mita o lenei ituaiga o taitai maketi, faatasi ai ma Accu Chek,
  5. E le manaʻomia e le masini le faʻamaonia, lea e faʻavave ai le faʻaaogaina ma faigofie ai, ma o le mea lea e sili ai mo tamaiti ma tagata matutua,
  6. O se lapoa lapoa ma se eseesega maualuga ma le faʻaalia manino o faitauga e mafai ai e le masini ona faʻaaogaina e tagata e le atoatoa le mafaufau,
  7. Se lisi faigofie ole gagana Rusia ma se numera aupito maualalo o kulini (i luga o ni faataitaiga faigofie),
  8. O le mea lakapi palasitika o le tasi paʻi sili e faʻaitiitia ai le ono mafai ona gaui.

O nisi tagata faʻapitoa foi latou te matauina le mamanu o le masini, faigofie tele ma le mamafa, faafetai i le mita e faigofie ona feaveaia.

Talosaga

  1. Fufulu le nofoaga faʻasaʻo ma faʻagogo lelei,
  2. Ave ese le pulou mai le taulaʻi,
  3. Faʻaofi le lalaga,
  4. Suia le pulou e ala i le puʻeina,
  5. Liliu le ufiufi, faʻapipiʻi le loloto o le manaʻoga o le puncture (o le iunite o loʻo faailoa mai le pito maualalo, le numera 9 - le maualuga),
  6. Faasolo i luga o le tamatamai lima le mea faapipii ma taomi le faamau i le afaina,
  7. Faatali seʻi paʻu toto
  8. Faʻaofi fasi pepa mo le tasi mita paʻi paʻu i le masini,
  9. Tuu se mataʻu o le toto i se fasi pepa,
  10. O le aofaʻi mai le 5 i le 1 o le a amata ile mata.
  11. A maeʻa lena, o le fua o le a faʻaalia i luga o le lau.

O lenei algorithm e faʻamaonia mo le mita faʻafesoʻotaʻi le mita. O isi faʻataʻitaʻiga atonu e itiiti ni eseesega i le faʻaaogaina. Le tele o faʻamatalaga i le auala e faʻaaoga ai le mita o loʻo faʻaalia i le vitio.

Uila ma le taʻavale

Faʻaogaina mo nei masini ma isi masini o lenei vasega (faigofie le paʻi, ma isi mea) e oʻo mai i ni ituaiga se lua: lalaga ma faʻataʻitaʻiga. E tatau ona e sailia poʻo fea o nei mea e talafeagai mo lenei ituaiga masini. Lani o ni nila e tui ai le paʻu. O loʻo tuʻuina atu i totonu o le siʻisiʻi ma e masani ona lautele - e tele ituaiga o laʻau talafeagai e talafeagai mo se masini mai se seti o le tasi paʻi sili poʻo le paʻi tasi. Latou te manaʻomia le suia aʻo latou faʻafefe. E mafai ona fuafua e amata le le fiafia le laʻau ona e le lelei le faʻalavelave poʻo le tiga. E masani lava e leai se manaʻoga e suia le laupepa. Latou te le oi ai se aso e muta ai po o se olaga fesoasoani.

E sili atu le saʻo o fasi fuataga mo le mita. E tatau ona faʻatau saʻo mo se ituaiga masini. O le mea lea, o fasi pepa mo se tasi mita maualuga o le mita e le fetaui ma le mita faigofie filifilia ma le isi itu. Ua faʻatulaga le mita e galue faʻatasi ma faʻamau ma se faʻapipiʻi faapitoa. Afai e te faʻapipiʻi i ai ni suʻega le talafeagai, o le a mafai ona taʻitaʻia ai le faʻamaonia.

E le gata i lea, o le suʻega mo le mita o loʻo i ai se fale ola mo le tasi ma le afa tausaga i totonu o se pusa tapuni, e leʻi tatalaina (pe a uma ona tatala le afifi - 6 masina). E le mafai ona e faʻaaogaina pe a maeʻa lenei vaitau. E le gata i lea, o fasipepa mo le tasi paʻi palota e filifili ai le mita poʻo se isi faʻataʻitaʻiga e tatau ona teuina i totonu o le afifiina vave o le afifi i le maualalo o le susu. A le o lena, o le a paʻu le paʻu ma o le a faʻasese ia faitauga.

Tamaiti ole nila

O se isi vaega e leʻi maua lautele le faʻaaogaina. E mafua ona o le maualuga o tau o sui. O faʻailoga a tamaiti ei ai ni faʻailoga pito sili ona taua e maua ai le saʻo ma le leai se toto o le aoina o toto. A maeʻa le faʻagasologa, e le afaina le sitepu puncture. O tagata e faʻaaogaina le fiafia e faʻaaoga lancets lautele mo tamaiti nai lo lenei vaega o nila.

Aunoa

O ituaiga o ituaiga nei e le manaʻomia se mea faʻailoa ma suia aunoa. Mo le auʻiliʻili, e naʻo le tagata maʻi na te faʻaoʻo se tamatamailima i luga o le lancet, kiliki i luga ma maua ai loa le aoina. I lenei tulaga, o le tui e toetoe lava a le vaaia e tagata. A maeʻa lena, e le faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina i le tele o taimi, ae ua aveeseina ma suia i se mea fou. E masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka ia masini otometi, ona latou te manaʻomia ni siaki tumau.

E faʻapefea ona faʻaogaina le auʻiliʻiliga i le faʻaaogaina o le mita o le TS i luga o le mita?

Faia vave lau suʻega ile fale mama, mago ma mafanafana.

Aua le togafitia le nofoaga pupuʻu i le ava - o le paʻu o le paʻu, e faigata atu ona atigi, o le ava e aafia ai le taunuuga o le auiliiliga (faʻaititia le faatinoga).

Ave se fagu fou mo se sikuea sikuea.

E le gata i lea, o mea uma e faʻataʻitaʻiina:

  • O le tagata oti na te faʻaalia le loloto o le manaʻoga, ona faʻaaoga lea o le masini i le paʻu o le tamailima. A maeʻa lena, ona e tuʻi lea o le pataki button, ma o le pa'ū ifo o le toto i luga o le paʻu.
  • Ia mautinoa e aveese le inumaga muamua ile cotton pad - e tele le tele o le va o le vai e leai se aoga mo lenei suʻesuʻega.
  • I totonu o le matata o le suʻega, seti se faʻamaumauga fou. Faatali mo le faailo leo e taʻu mai ai le saunia o le masini mo suʻesuʻega.
  • Aumai se lua matāua o le toto i le fasimea, faʻatali seia oʻo ina faʻafefe le vai ola i le aofaiga o loʻo manaʻomia i totonu o le nofoaga faʻaali.
  • A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. Aveese le fasipepa ma faʻaaoga. O le taunuʻuga e mafai ona faʻamaumauina i le pepa o fuataga.

Faʻaauau le afifi, e pei o le mita, ma le faʻataʻitaʻiga, mai le mea e mafai ona maua e tamaiti. E faigofie lava ona i ai se pusa e tasi o loʻo i ai le masini lava ia ma mea uma e tatau ai, faʻapea foi ma se fua tusi.

Tau ma Tausiga

O le tau o se afifi e faalagolago i le tele o mea:

  • le numera o nila e ulufale i ai,
  • tagata gaosi oloa
  • uiga lelei
  • mauaina o isi mea faaopoopo.

O manaoga masani e taua o oloa taugofie, lea e faamatalaina ai lo latou lauiloa tele. O loʻo faʻatau atu i soʻo se fale talavai ma toetoe o faleoloa faapitoa. O le tau o se mea maualalo maualalo e ese mai i le 400 i le 500 ruulu, o nisi taimi e maualuga atu. O le maualuga o tau mo mea taumafa uma o loʻo avanoa i le falemaʻi faʻapitoa.

O le mita mo le mita e tele lava ina aofia ai ma le masini, o le mea lea pe a faʻatau mai nila, o le mea e ave i ai le faamuamua e masani lava ona tuʻuina i mea e mafai ona faʻaaogaina.

  1. A maeʻa fua taʻitasi, e taua le suia o le nila i le mita. O fomaʻi ma gaosi oloa o sapalai e le fautuaina le faʻaaogaina o se oloa faʻaaoga. Afai e le maua e le tagata gasegase le avanoa e suitulaga ai ia te ia, ona fai lea ole suega faifai pea, e tatau ona faia e le tagata lava ia le togi e tasi le nila. E mafua mai lenei mea i le mea moni e faapea o ia mea taumafa o auala taʻitasi o le pulea lelei.
  2. E tatau lava ona teu oloa pipi i nofoaga matutu ma pouliuli. I totonu o le potu o loʻo i ai le pusa o fuataga, ua fautuaina ia e tausia se tulaga sili ona lelei o le susu.
  3. A maeʻa faʻataʻitaʻiga, e tatau ona lafoaʻi le faʻalaʻilaina o le faʻala.
  4. O lima o le tagata maʻi e tatau ona mulumulu ma fufulu muamua aʻo leʻi faia fua.

Suʻega algorithm e Accu-Chek Softclix:

  1. Aveese le pulou puipui le tipuni o le nila mai le au.
  2. Faʻapipiʻi le uʻamea i le auala atoa seia oʻo ina tupu se kiliki uiga.
  3. Ave ese le pulou mai le fagu.
  4. Sui le pupuni puipui mai le tino, ia mautinoa o le paleni i luga o le masini e fetaui lelei ma le ogatotonu o le ata tipi o loʻo i luga o le nofoaga ogatotonu ole aveeseina o le nila.
  5. Filifili le loloto loloto ma toe faaleleia.
  6. Faʻapipiʻi le peni i luga o le paʻu, faʻafesoʻomi luga le pa o le mea faʻapipiʻi i le afaina.
  7. Ave ese le pulou mai le meafaigaluega ina ia mafai ai ona faigofie ona aveese ma faʻaaogaina le nilala.

O le tulaga lelei o le autu autu lea e taulai i ai i le faagasologa o le pulea lelei. Soʻo se uiga le faʻaeteete i fuataga e faʻateleina ai le aʻafiaga o faʻamaʻi ma le tupu mai o faʻafitauli. O le sao o le iuga e faalagolago i fetuunaiga na faia i le taumafataga ma fualaau o fualaau ua ave.

E mafai ona e faʻatau ni laupepa mo se glucometer i se fale talavai poʻo se faleoloa i le initaneti. I le aso mulimuli, o le a sili atu ona taugofie.

O le tau o lalaga e ono fesuisuiaʻi i vailaʻau eseese.

O le a le tele o meaʻai i rubles:

  • Aychek 4 - 300,
  • FAʻAMATALAGA LAUTELE CLIX - 490,
  • Bayer Mikrolet 2 - 490,
  • Satelite - 200,
  • Thai Doc - 300,
  • Wellion 28G - 280,
  • Sini Taumafa Numera 25 - 342,
  • Na te valaau atili - 273.

O le tau o tagata taʻavale e faalagolago i le tele o mea moni:

  • kamupani gaosi oloa (mea ua faia e Siamani e sili ona taugofie),
  • numera o lancets per pack,
  • ituaiga masini (masini e tosoina le tau o se poloaiga o le maualuga maualuga nai lo ata masani),
  • oloa lelei ma faʻafouina,
  • o le tulafono o vailaau mo togafitiga lea o loʻo faʻataunuʻuina ai (faʻamalositisi i aso nei e sili atu le tau nai lo falemaʻi 24 itula).

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tau i se va o le 200-700 ruʻu se fasi pepa e 200 paʻu o le atulaulau, o le tasi lava ituaiga o "masini masini" o le a faʻatauina ai le faʻatau 1400-1800 rubles.

O le faʻaogaina o le masini pipisi e tatau ona amanaia mea nei:

  • faʻaaoga tasi-taimi (e tatau ona e taumafai e tausisia lenei parakalafa),
  • e tusa ai ma tulaga e teuina ai, e tatau ona i ai i le potu vevela e aunoa ma ni suiga tetele,
  • o nila e le tatau ona faʻaalia i le vai, vaʻa, susulu malamalama,
  • ua maeʻa le lafoaia o laupepa e faasaina.

Taua! O le tausisia o tulafono e puipuia ai le tupu o mea sese i le fuaina o le kulukose i totonu o le toto.

O tau mo pasi aloaʻia e aofia ai le 300-400 i le 700 ru. O oloa faʻapitoa e sili atu ona taugata ai le tagata maʻi. Latou te tauina le 1,400-1,800 rubles. E iai foi pusa e le taugata e faatauina i falemaʻi mo na o le 120-150 ru. O le fagu e aofia ai le 24 lancets. O le tau mo le faʻatupeina o mea e faʻalagolago i vaega nei:

  • le numera o kopi i le pusa,
  • tagata gaosiga oloa - Siamani ua manatu sili ona taugata,
  • ituaiga masini - masini e sili atu le taugata.

Lancet User Reviews

I faʻasalalauga faʻavae, e tele le faʻamatalaga e uiga i mea faʻafitauli e tulaʻi mai i le faʻaogaina o ni kesi, faʻapea foʻi ma mea e fesoʻotai i ai. O loʻo i ai foi manatu, fautuaga ma togafiti, fesili ma faatonuga.

Valerian, 33 tausaga, St. Petersburg "O se mea alofa, e le o falemaʻi uma i totonu o le matou taulaga e amataina mo Kontur. I se tasi aso sa tatau ona ou aveina ni pasi se lua i se fale talavai i luga o le talafatai o le aai i le malulu e maua ai se faaputuga o nila. Ou te le manaʻo e faʻatonu i luga o le Initaneti - ou te le talitonuina. "

Lydia, 48 tausaga, Chelyabinsk "Sa i ai foi se faafitauli pe a, ona o aso malolo, e le mafai ona ou mauaina se isi lava mea nai lo le taugofie: o falemaʻi na le mafai ona galue i totonu o le aai. Sa matou o ma le toalua i le po i le potu o tiute, lea na latou aveina ai le pusa o le pusa. Ona o le faatauina o nila muamua, e le o ni vaega faʻataʻitaʻiga ia e maua ai se olaga puupuu. "

Lancets mo le vailaʻau o le vaʻaia o le vaʻavaʻalo - o mea nei o pepe Microlet, modern, sharp, minimally painful. Ua faatauina atu i totonu o se afifi o le 200 fasi vaega, ua lava mo se taimi umi. E le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o se lapoʻa i ni nai taimi, ae i nisi tulaga e mafai - o le mea autu o le tagata maloloina (e leai se faʻamaʻi o le paʻu ma faʻamaʻi pipisi), ma e na o ia lava le faʻaaogaina o le masini.

O a mea e fai

O lenei masini e taua o ni nila mo se glucometer (o se masini feaveaʻi e faʻaalia le maualuga o le dextrose i le toto). O lenei masini laʻititi ei ai se nila manifinifi-manogi lea e maua ai se inisiua leai se ila.

A maeʻa ona faʻaaoga le tui, e vave ona faʻamalolo le manua, e leai ni maʻila e tumau.

E faigofie le masini i le faʻaaogaina i aso uma. E le maua e le nila ni meaola leaga, vaega o le pefu ma le palapala, aua e puipuia i se pulou.

O le faʻaaogaina o nila faʻapipiʻi e faasolosolo ina vaivai ile pito i tua. A uma mea uma, o la latou fesoasoani e leʻo taimi uma e mafai ai ona faʻatusatusa saʻo le malosi o loʻo faʻaaogaina, ina ia aua neʻi faia se lapisi tele.

Faʻatasi ai ma se uila, o le a mafai ona aloese mai na mea na tupu. E leai se taumafaiga e manaʻomia ile faʻamaʻi.

O ni nila e faia i mea lelei, faʻaleleia e le gamma radiation, lea e faʻamautinoa ai le mama o le oloa.

O le faʻalaʻoina o le nila e 2-3 sekone. E le maua e le matua ma le pepe le taimi e malamalama ai i le mea na tupu.

E faʻaaogaina le masini mo na o le tasi le toto sampling mai se tamatamailima. Ae ui i lea, o loʻo i ai faʻaaogaina masini. O le a manaʻomia ona faʻamaʻiina pe'ā uma ona faʻaaoga. E sili atu le taugofie o nei mea, e ui lava o le avanoa mo le mita e sili atu le taugata nai lo le tasi taimi.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

E tolu ituaiga:

  1. Aunoa. O lenei ituaiga faʻagatagata e mafai ai e oe ona ave sina toto laitiiti. O le puncture ua faia tele. E tatau ona mafaufau lenei mea pe a filifilia se masini mo le pa. E alu ese le nila pe a paʻi i se tamailima. Ona ia toe foi mai lea i totonu o le tino.
  2. Uma. O nei mea e faʻaaogaina. Fesoasoani e maua iuga saʻo o suʻega. Fai se faʻamaʻi i le 1.8 mm. O masini eletise e talafeagai mo soo se mita, e mafua ai le leaga o le paʻu.
  3. Peni. E masani ona faʻaaogaina mo le aveina o le vai ola e siaki ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Olela - faʻaaogaina, faia i le taʻavale taʻavale maualuga.

O se faʻavasegaga e tusa ai ma le uumi o le nila e faʻaalia foʻi. Ole filifili ole filifili e faalagolago i le mafiafia o le paʻu ma faamoemoega o le a faʻaaogaina ai le masini.

Lancet Disposable

O masini toto samasama faʻaonapo nei e faigofie tele ai le faʻatinoga. E vave ona tuia le paʻu o le nila e leai se faʻamaʻi e aunoa ma le faʻavaivai ma le tiga. O se mea moni lava lea pe afai e te manaʻo e foaʻi le toto i se pepe pepe.

Auala e faʻaaogaina ai le laupepa - se laasaga taʻitasi taʻiala:

  1. Aveese le pulou puipui. Afai e afaina pe tatala, e le tatau ona faʻaaogaina le masini, e iai se faʻafitauli o le faʻamaʻi. O sea ituaiga masini e le o le vaʻaia ma saogalemu.
  2. Lulu le pito i luga o le tamatamailima ma se vaifofo pipisi, faatali mo le 30-60 sekone seia oo ina mamae. Aua e te faia le taualumaga pe afai o lima e eleelea poo susu, o le taunuuga o le a faʻalavelaveina.
  3. Faʻasalalau le uila ma le pu ile nofoaga o le poloka. Aua e te tulei. Faʻaofuofu ma taomi le patipatu le faʻamalo.

Lafoaia mea masini e lafoai.

Afai e manaʻo se tagata e toe faʻaaogaina le nila, ona le manuia lea o ia. A maeʻa le faʻaaoga muamua, e faʻapipiʻi le lau. O le mea lea, vave lafoai le masini.

E faʻafia ona sui suiga

Ole apalai faʻapitoa poʻo le lautele mo le mauaina o le toto mai se tamatamailima e mafai ona faʻaaogaina na o le 1 le taimi. O lenei mea o loʻo faʻaalia i faatonuga uma mo le mita. O le mea lea, e tatau lava ona suia soo, fuafua i le tele o taimi i le aso e te manaʻomia e fua ai le kulukose.

O nisi o tagata gasegase e faʻaaogaina lancets lautele mo le sili atu ma le tasi le aso ina ia faʻaola. E le mafai ona e faia lenei mea. O le tagata gasegase o loʻo aʻafia le lamatiaga o le faailoaina o le faʻamaʻi i totonu o le toto. I le faʻaopoopoga, pe a uma ona faʻaaogaina, o le a avea le lau ma mea leaga. E faʻateleina ai le tiga ma faʻaleagaina ai le paʻu.

O le faʻaogaina o le lane e tasi e faʻatagaina pe afai e tatau ona ave le toto i le tele o taimi i le aso. O le aso e sosoo ai e le mafai ona faʻaaogaina.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

E sili atu le suia o le nila i tui taitasi, e aloese mai faʻamaʻi pipisi ma faʻamalositino i le nofoaga o puncture.

Lancets mo tamaiti

O tamaʻi tamaʻi teine ​​e aofia ai i se isi vasega. E sili atu le taugata i le taua. Lancets mo tamaiti e sili ona manaia-ina ia leai se fefe i le faiga.

E faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻamalosi, lea e mafai ona aʻafia ai le faatinoga o le mita. O le siʻi tamaititi a le fanau e i ai le mafiafia o le 0.25-0.8 mm ma le umi o le 1.2-1.8 mm.

O le vave oso i luga e maua ai faʻamaumauga saʻo nai lo le tuiina lima o le paʻu. E le o fesootai le toto i le ea.

E mafai ona e faʻatau ni laupepa mo se glucometer i se fale talavai poʻo se faleoloa i le initaneti. I le aso mulimuli, o le a sili atu ona taugofie.

O le tau o lalaga e ono fesuisuiaʻi i vailaʻau eseese.

O le a le tele o meaʻai i rubles:

  • Aychek 4 - 300,
  • FAʻAMATALAGA LAUTELE CLIX - 490,
  • Bayer Mikrolet 2 - 490,
  • Satelite - 200,
  • Thai Doc - 300,
  • Wellion 28G - 280,
  • Sini Taumafa Numera 25 - 342,
  • Na te valaau atili - 273.

Suʻe Faʻalelei Faʻalelei

O faʻataʻitaʻiga aupito sili ona lauiloa ma sailia i le maketi o Mikrolet, Akku Chek, Medlans Plus, Prolans, Droplet ma Van Touch.

O faʻaupuga Microllet e talafeagai mo le tele o faʻataʻitaʻiga o glucometers. E faʻaaogaina mo Bayer Microlet, Van Touch UltraSoft, Satellite Express ma le isi

E i ai se pulou puipuia i luga o masini taʻitasi, o le nila o le nila e sili ona manaia. I totonu o se tasi pusa 200 pcs., Lava mo le faʻaaoga umi.

O se moliuila o se mea faʻaaogaina ma faʻalautele lautele lea e faʻalagolago ma faigofie ona faʻaaogaina.

O le gaosiga Suiselani e maua ai ni faʻataʻitaʻiga ma ni taʻavale. O oloa ua faamaonia ma faamaonia mo le faatauina atu i falemaʻi a Rusia ma nofoaga autu mo le maʻisuka.

O tufuga e 25, 100 ma le 200 o loʻo faʻatau atu. O le togi o le nila e 0.36 mm.

Faʻaiʻuina i luga o le taʻavale gaosiga maualuga. Latou faʻamalosi laser. O le pito i lalo e ufiufi i le siliki paʻu, lea e mafua ai ona leai se afaina.

Medlans Plus

O lenei masini e faʻaaoga lelei mo le suʻeina o toto mo le auʻiliʻili i le fale ma totonu o fale suesue. Faʻailoa atu i le loloto o le 1.5, 2, 1.8 ma le 2.4 mm. Medlans Plus e saogalemu ma faigofie i le felauaiga.

O le mamanu e maua ai se mea e tasi, ona lafoaʻi loa lea o le lau. E puipuia e le tino le nila ina ia le mafua ai le faaleagaina.

O masini faʻapitoa e iloga i le lanu lanu, e faʻalagolago i le maualuga o le nila ma le loloto o le puncture.

O le taulaʻi o loʻo i ai se masini faʻaleleia e lua, e maua ai le maualuga o le fua. Faʻateleina i le lanu lanu. Faʻasologa o Meafaigaluega - Polani.

O le Pink ei ai le loloto o le loloto o le 0.12 cm ma o le lautele o le 0.15 cm. O lenei masini ua taua o le tamaititi, e masani ona faaaoga e ave ai toto mai tamaiti.

O le Vaioleti e loloto lona 0.16 cm ma le lautele o le nila e 0.15 senitimita. O le sameli e 0.18 cm ma 18 G. Green e 0.18 cm ma o le lau e 21 G. Blue 0.14 cm ma o le lautele o le nila e 25 G Blue - 0.16 cm ma le 28 G.

E le gata i lea, pe a filifilia, e tatau ona e mafaufau pe o le a le ituaiga o toto e alu ai le tagata maʻi.

Lancets ei ai se mamanu elemene, o le lau e otometi lava ona aveeseina pe a uma ona tapunia se tamatamailima, e muamua ona faapaleina ma tapunia ma se pulou faapitoa e taofia ai siama mai le oʻo i le pito.

E fetaui i le tele o peni laau. E faʻatau atu le sikola i se pusa e 10 pcs.

O fua ninii e mama, aoga, lautele ma saogalemu. O le taulaʻi na mafua ai sina toto itiiti, e mafua ona o lona faʻaogafiti.

O le pito o le lau o le fana, o loʻo i ai se paʻu faʻafefe. E le mafai ona toe faʻaaogaina, aua a maeʻa le faʻaaoga muamua, e i luga ni pito i luga o le pito.

E le mafai ona faʻaaogaina le otaota i le manoa Accu-Chek.

Fuafuaina e Tagata Amerika mo le faʻaaogaina o masini tasi Touch. Ona o lona agavaʻa, Van Touch e mafai ona faʻaaogaina mo isi tagata tui. Mo se faʻataʻitaʻiga, Microlight, Satellite Plus poʻo le Express.

Faʻailoa i le afifiina o fasi pepa e 25. O le tipitaga i se vaega o le 28 G. Apalai e faʻaogaina, e le o faʻamoemoe e toe faʻaaogaina.

Lancets o se masini sili ona lelei, e manaʻomia mo tagata mamai e maua i le maʻisuka, pe a manaʻomia taimi e manaʻomia ai siaki kullucose faʻapitoa, ma mo tamaiti laiti o loʻo fefefe i inisiua.

E manatu tagata e leai se aoga, aua latou te faatagaina le toto e ave e aunoa ma ni mea e le talafeagai.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga