O le a le mea e filifili: Manaomia le Malosi poʻo le Resalut?

Mo le toe faʻaleleia o sela o le ate, e puipuia ma faʻavasegaina le gaioiga o le tino, e masani lava ona taʻu atu e fomaʻi ia lepatoprotectors e pei o Essentiale forte poʻo Rezalyut. E tele naua vailaʻau, ae o loʻo i ai eseesega i le va oi latou. Pe a filifilia se fofo, e tatau i se tagata ona amanaʻia le natura o le faʻamaʻi ma uiga o le fualaau faasaina.

Mo le toe faʻaleleia o sela o le ate, e puipuia ma faʻavasegaina le gaioiga o le tino, e masani lava ona taʻu atu e fomaʻi ia lepatoprotectors e pei o Essentiale forte poʻo Rezalyut.

Tulaga Taua Malosi

O le tagata lenei o se tagata e faʻaleleia le tino, lea e faia i foliga o capsules ma tui. O le vaega autū o le phospholipids mai soya, o latou fausaga e foliga tutusa ma phospholipids o le tino o le tagata, ae aofia ai le sili atu o polysaturated fatty acids. O le vailaau faʻasaina e aofia ai vitamini e faʻateleina ai le faʻafouina o le faʻafouga. Faʻafetai i fualaau, o le galuega o le ate e faʻapitoa, ma o lona puipuia mai mea leaga e tupu.

O le gaioiga o le vailaʻau e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le ate, faʻafefe ese ai le mamafa i totonu o le vaalele saʻo, faʻaitiitia vaivaiga, faʻalauteleina le manava, faaleleia atili le soifua manuia. O le togafiti togafitiga e tupu mai ona o le tuufaatasia o phospholipids i totonu o paʻu ua faaleagaina o le hepatocytes, ua fesoasoani i la latou toe faʻafoisia ma faʻafouina faiga faʻavaʻa.

O le fualaau faasaina ei ai le aafiaga o le le fiafia ma le ootia ona o le saoasaoa o le palasi o meaʻai i totonu o le ate. O lenei fualaau faasaina e puipuia ai le gaioiga o le okeni mai le faaleagaina ma e le faatagaina ai le atinaʻeina o se gaioiga o le tino, ma e taofia ai foi le fausia o sela e le o galue, o se maualuga maualuga lea e faateleina ai le ono tulai mai o maʻi o le ate.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • o le hepatitis tumau
  • toxicosis o fafine maʻitaga,
  • faʻalavelave o le ate ma faʻamaʻi pipisi,
  • afaina o le hepatitis
  • afaina o le ate,
  • gaʻo gaʻo,
  • cirrhosis o le ate
  • psoriasis
  • puipuiga o le toe faʻaauau o le faʻataunuʻuina.

Contraindications e aofia ai:

  • tausaga e oo atu i le 12 tausaga
  • tele lagona i vaega o le oloa.

Faʻasagaga o le tagofia o fualaau faasaina, o na uiga leaga o le tino e pei o le manava, sulu vaivai, le mautonu o le manava, paʻu o le paʻu, urticaria, le gaogao, e mafai ona tupu le vevela. O le umi o fualaau e le gata mai. O le maualuga o le togafitiga faʻamalolo e matauina i le faaiuga o le masina lona lua o togafitiga. E leʻi i ai ni tulaga o le sologa lelei.

O se faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Essent Forte o le hepatitis tumau.

Faʻaalia Resale

Ole vailaʻau lea o le vaega ole hepatoprotectors. Avanoa i le pepa faʻapipiʻi. O le vaega autū o le PPL 600 lipoid, lea e aofia ai le suauʻu vine mama, gaʻo gaʻo gaʻo, lecithin, triglyceride, glycerol mono ma diester, alpha-tocopherol. O le vailaʻau faʻamalosia ma faʻamalosia ai sela ate, faʻaleleia ai galuega puipui. E fesoasoani i le faʻafouina o faʻamaina o le hepatocyte siama e ala i le faʻatumuina o le leai o ni phospholipids faʻamalosi ma mea e iai foliga tutusa.

Pe a faʻaaogaina vailaʻau, o le ate e amata ona vave faʻaolaina. O Phospholipids e sau mai fafo e taofiofia le gaioiga o mea e faʻaleagaina. O le vailaʻau gaʻo gaʻo gaʻo e aofia ai i vailaau faʻasaina ei ai le aʻafiaga i luga o siama. O lenei vailaʻau e fusifusia ai faʻamalolo saoloto, puipuia o siama mai o latou faʻaleagaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • gaʻo gaʻo,
  • o le hepatitis tumau
  • fualaau faasaina po o le faaleagaina o le ate,
  • cirrhosis
  • psoriasis
  • hypercholesterolemia,
  • neurodermatitis
  • faʻamaʻi pipisi.

Contraindications e aofia ai:

  • sili atu le malamalama i vaega o le oloa,
  • antiphospholipid syndrome,
  • tausaga e oo atu i le 12 tausaga
  • maʻitaga
  • susu.

O aʻafiaga nei e mafai ona tupu i le taimi o togafitiga:

  • manava manava, tiga faʻafuaseʻi, faʻavauvau faʻanoanoa,
  • urticaria, paʻu paʻu,
  • gaioiga o le manava o le tagata,
  • pupuchial hemorrhages i totonu o le gaʻo gaʻo.

Contraindications Resaly aofia ai le tele o lagona i vaega o le fofo.

E fautuaina le lapataiga i le togafitiga o tagata e maua i le maʻisuka, aua o le kapoti e aofia ai le 0.1 le falaoa. O le faʻaaogaina o le Resalut ma le ava malosi e faasaina. Togafitiga i lenei fualaau faasaina e le afaina ai le tino, e le faʻafefe ai le saoasaoa o le tali, ma e le faʻalavelave ai le faʻatautaia o felauaiga.

I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, e mafai ona atiaʻe faʻasalaga matuia o le vaega o meaʻai. I lenei tulaga, e faanatinati le fufuluina o le manava, tuu atu i tagata mamai maʻi ma faia se faamama faamama.

Faatusatusaga o le Essentiale malosi ma Resalut

Pe a filifilia i le va o nei vailaʻau, e manaʻomia ona faʻatusatusaina.

O vailaʻau uma o faʻamaʻi, o le a fesoasoani i le faʻamalosia, toe faʻaleleia, faʻamalosia o le hepatocytes ma meaʻai. O loʻo aofia ai le phospholipids e leai ni meaola. O vailaau faafomaʻi e tutusa lava foliga o vailaau - capsules. O vailaʻau e faʻaaogaina mo faʻamaʻi tutusa. E tutusa a latou togafitiga e masani ai ma taimi o pulega.

E tatau ona faʻaaogaina mo le taimi umi le Taua ma le Resalut. O vailaʻau e lelei le faʻafeiloaʻi, e itiiti lava le faʻasaʻo. E le mafai ona faʻaaogaina e togafitia tamaiti i lalo o le 12 tausaga. O vailaʻau faʻasaina e gaosia e kamupani mai fafo, ma faʻatuʻu e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

O le fea mea e sili atu - Essentiale malosi pe Resalut?

O vaega e aofia ai Rezalyut e lelei lona togafitiga, ae o lona umi e pupuu tele nai lo Essentiale. Ae ui i lea, o lenei vailaʻau e faʻamaonia ai le maualuga o le cholesterol i le toto, o lea ua faʻamaonia ai mo le hypercholesterolemia. O le Resolution e aofia ai omega-3 ma omega-6 meaola, o lea ua fautuaina ai e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le ate o se natura neurodermal.

O le vailaau o le vailaʻau, lea o se vaega o Essentiale, e mafai ai ona sili atu le faʻaaogāina o le vaega autu ma maua ai le umi o le faʻamalolo. Ae ui i lea, e na o le fomaʻi e tatau ona filifili po o le fea o fualaau e sili atu ona lelei - Faʻatau pe Toe Faʻafoʻi, ia amanaʻia uiga o le tino maʻi.

Manatu ole maʻi

Ekaterina, 45 tausaga, Moscow: "O le taumalulu talu ai na ou maua ai le bronchitis. Sa togafitigaina i vailaau faʻamaʻi, ma na faʻaalia ai le le mautonu i le taumatau saʻo. Na ia faia se ata o le ultrasound, lea na faaalia ai suiga i le ate, ma maua ai le cholesterol faateleina i le toto. Na faatonuina e le fomai Rezalyut. Na ou aveina mo le 3 masina i aso uma, 1 le capsule. O le iʻuga, na faʻaitiitia le soifua maloloina ma le cholesterol. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e leʻi afaina ai le tino i foliga o aʻafiaga. "

Marina, 33 tausaga, Samara: "I le taimi o le maitaga, na faatonuina ai e le fomaʻi Essentiale e puipuia mai le gallstone faamaʻi, ona sa ou maua le tiga i le sao o le hychochorium ma sa ou maʻi i le tausaafia. Sa vave ona faaleleia loʻu ola maloloina, ae sa ou aveina le vailaau seia oo i le fanau mai. "

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Essential Fort ma Resalut

Vladimir, 55 tausaga le matua, faʻamaʻi pipisi faʻapitoa, St. Petersburg: "I laʻu faʻatinoga, o le vailaʻau o le Rezalyut ua faʻamatalaina mo tagata mamaʻi i le gaʻo o le ate. O le togafitiga mo se ituaiga faʻamaʻi e 3 masina. O le vailaau faʻasaina e faʻafefe lelei ma e seasea lava ona taʻitaʻia i le atinaʻega o aʻafiaga. Na o le toe foi mai o lapopoʻa lapoa, lea e faigata ona foloina e nisi tagata. "

Alesana, 60 tausaga le matua, o se tagata tomai faapitoa i faamaʻi pipisi, Cheboksary: ​​"E masani lava ona ou faatonuina Essentiale e puipuia mo le tele o ivi ate. O lenei vailaʻau e itiiti lava le faʻamavaeina, ma e eseese i se auala faigofie o le faʻasaolotoga. O mea le lelei o le tino e taua i tulaga e le masani ai. "

Le tuufaatasiga o le vailaʻau o Essentiale

O le faitauina o le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina ua faailoa mai i luga o le afifi, e mafai ona e iloa ai e na o le tasi le mea e galue ai, o mea totino o phospholipids. Phospholipids, ia e taua tele i le tino o le tagata, o ni mea e maua mai i le cholinophosphoric acid ma le ester diglycerin. I le faaopoopo atu i le vailaʻau o loʻo faʻamaonia, o loʻo manaʻomia ai le lisi lenei o vitamini:

  • Cyanocobalamin (B12),
  • Tocopherol (Vitamin E),
  • Riboflavin (Vitamin B2),
  • Pyridoxine (Vitamin B6),
  • Nicotinamide (Vitamin PP),
  • Pantothenic acid (Vitamin B5).

E mafua lea mea ona o le malosi o vitamini B i le faiga o le faʻafouina o le ate, lea e masani ona faaleagaina i faʻamaʻi eseese.

Le tuufaatasiga o le vailaʻau faasaina

O le tuufaatasiga aloaia o lenei fofesa e faailoa ai le i ai o se tasi vaega taua, e pei o le soybean phospholipids. I le taimi muamua, e foliga mai o le tuufaatasiga o le fualaau faasaina "Rezalyut" e matua tutusa lava ma le tuufaatasiga o le "Taua", ae e le o lea.

O le tuufaatasiga o lenei vailaau faʻasaina e aofia ai foi 2 hepatoprotectors malolosi, e pei o phosphaglycerides ma phosphatidylcholine. O le gaioiga malosi o nei vaega e tupu i le lumenese o le fatu o le tagata, e ui i lea, o le umi o lo latou aafiaga e laʻititi ifo lona maualalo nai lo mea e fausia ai le mea e tatau ai.

Faailoga mo le tagofia o fualaau faasaina

E ui lava i le tutusa o le tuufaatasiga, o sapatoprotectors "Rezalyut" ma le "Taua" ei ai le eseesega o lisi o faailoilo mo le faaaogaina.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Resalyut" e aofia ai:

  • Faʻaleagaga faʻapitoa i le ate (cirrhosis) ona o le afaina i mea oona ma mea oona,
  • Faʻaleagaina o le ate o le ate,
  • Ole faʻasologa o le hepatitis
  • Tuutuuga e fesootaʻi ma le faateleina o le maualuga o le cholesterol i le toto.

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina "Manaomia" e fautuaina i mataupu uma ua taua i luga, faʻapea foi i le tele o isi faʻamaʻi, e aofia ai:

  • I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa o psoriasis,
  • I le taimi o le maitaga ma le toxicosis,
  • Faʻatasi ai suiga i le nevrotic i siama o le ate na mafua mai i le afaina o le okeni,
  • Faʻatasi ma le faʻamaʻi vale
  • I le taimi muamua poʻo le taimi o faʻatulagaga, aemaise lava pe a fai o le taʻaloga e faia i luga o totoga o le hepatobiliary system,
  • Faʻaleagaina le ate i le ate e ala i le vevela.

Faʻapitoa ma faʻafitauli o Resalut

O le mea sili ona lelei o lenei fofesa e aofia ai:

  1. Maualalo le bioavailability mo le tino o le tagata.
  2. O le aʻafiaga o aʻafiaga e ono aʻafia ma le faʻaogaina o lenei vailaʻau e sili atu le maualalo pe a faatusatusa i analogues talafeagai.

O mea leaga le suʻesuʻeina o lenei vailaʻau e aofia ai:

  1. O le vaitaimi o le maualuga o le maualuga o le mea galue i le plasma toto e umi atu le umi, pe a faatusatusa i analogues o fualaau faasaina.
  2. O le fua o le faʻamalosi o le fualaau faasaina ma le tino e laʻititi.
  3. O le tau o lenei fualaau faasaina e sili atu le maualuga pe a faatusatusa atu i ona tagata.

Le lelei ma le le lelei o fualaau oona Essentiale

E tatau ona manatuaina o lenei vailaʻau o loʻo i ai ni faʻamatalaga masani e pei ona faatonuina i le faitalia a le fomaʻi.

I le tulaga sili ona lelei "Essentiale Forte"E mafai ona aofia ai:

  1. O le maualuga o le bioavailability o mea aoga mo le tino o le tagata.
  2. Se vaitau puupuu o le maualuga o le maualuga o le vaega galue i le plasma toto, ma se vaitaimi umi o le gaioiga.

Naʻo le toe foʻi mai o lenei fualaau faasaina o lona tau maualuga.

O faʻamanuiaga sili ona taua o le hepatoprotector "Taua - N"E tatau ona aofia ai:

  1. Maualuga bioavailability.
  2. Lua maualuga le ola ma le tino.
  3. O se taimi puupuu e oʻo atu ai i le maualuga o le faʻamalosi o le mea galue malosi i le plasma toto.

O nisi o faʻafitauli o le faʻamaʻi o le hepatoprotector "Essential - N" e mafai ona faailoaina:

  • E naʻo le auala e fofo ai mo le puleaina.
  • O le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e leai ni vailaʻau.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina, gaioiga faʻataʻitaʻi ma le tuʻufaʻatasia

O potu uma o le ate ua fausia e se bilayer phospholipids, lea e mafua ai ona faatino e le ate ana galuega, aemaise lava le filtration. Faʻasagaga ogaoga i le ate mai fafo: o le le paleni o meaʻai, e oʻo atu ai i meaʻai, mea oona (aofia ai le ava malosi), aʻafia i fualaau faʻasaina, tulaga o le siosiomaga, ma isi mea, ua faaleagaina ma faʻaumatia molikula phospholipid. O ni mea vavave i le vaega ua afaina, lea e oʻo atu ai i le faʻamaogaina o siama o le ate.

O se tino ola maloloina tino lava ia e mafai ona toe faʻafoʻi mea leiloa phospholipid ma aveeseina mai meaʻai. Ae ui i lea, o avanoa o fesoasoani masani ma se vaitaimi umi o aʻafiaga leaga atonu e le mafai ona taulimaina manaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo nofo i se fale gaosi oloa poʻo se vaisu i pia i mea ulaula - o faʻamatalaga tonu ia. E le gata i lea, o meaai e maua i le phospholipids e masani ona aofia ai le tele o le cholesterol, lea e manaʻomia foi ona faʻaleleia ina ia le afaina ai ma le faʻafitia i luga o vaʻa.

Faatasi ai ma le lepatoprotectors, o fomai latou te tuuina atu le latou fiafiaga ia i latou e faavae i luga o phospholipids talafeagai. Ua latou faʻasolosolo pea le aoga i le toe faʻafoʻoina o siama gaʻo ma e saogalemu mo isi totoga.

"Rezalyut Pro" mai le Siamani "Berlin-Chemie" na aofia i laʻu togafitiga. E fou lenei mea i le hepatoprotectors, e pei ona taʻu mai e le fomai ia te au. O le "Resitala" e faʻaaogaina mo faʻamaʻi ogaoga o le ate: faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisi, cirrhosis, faʻaleagaina o le ate, o le maualuga o le cholesterol i totonu o le toto, pe a fai e 'ai ma le ola sao e le fesoasoani. Ma fautuaina foi mo le puipuia o le le atoatoa ma le tausiga o le ate.

O le gaioiga malosi i Resalut o se vaega o phospholipids talafeagai mai soya e sili ona vavalalata i mea na gaosia e le tino lava ia. Ma o le mea lea, e le teenaina ma e mafai ona vave suia le "uso" faaleagaina i totonu o le membrane membrane o faʻalauga ate.

Phospholipids e aʻafia ai le aafia o le cholesterol metabolism i le tino, e puipuia ai le atiaʻe o le atherosclerosis, ma faʻasaina ai foi le faʻaaogaina o le lipid peroxidation, faʻaitiitia ai le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto.

E tasi le Rezalyuta pro capsule e aofia ai le 300 mg. mea taua phospholipids ma mea faʻapitoa: glycerol mono / dialkonate, triglycerides, fuālaʻau suauu mama, α-tocopherol. O nei mea uma i totonu o se atigi gelatin ma glycerol. O le mea moni moni lava.

O le i ai o le vaitamini E i le sauniuniga e faʻaleleia ai ona aʻafiaga o meaola, e puipuia ai suauu o le ate mai le mumū, o aʻafiaga leaga o aʻafiaga saoloto.

Faiga faʻavae ma le faʻatonutonu

Ina ua maeʻa laʻu livi mai le falemai, sa tatau ona ou faaauau pea ona ave le fualaau mo le ate mo le isi masina. I le fale talavai, na foliga mai o Rezalyut Pro o se fualaau taugata. E tusa ma le 585 rubles. mo se atigipusa e 30 capsules, ma mo le 50 capsules - 800 rubles.

Na fai mai le fomai tipitipi na kukaina capsules e tusa ai ma tekinolosi fou fou. O lenei mea e taofia ai le maua o le okesene i mea o loʻo i totonu o le capsule ma puipuia ai le phospholipids mai le faʻamaʻiina ma le rancidity, faʻateleina ai le ola o le vailaau faʻasaina e aunoa ma le faʻaopoopoga o le tele o faʻatoʻaga. E mafai ona e teuina mo le lua tausaga i le vevela e le sili atu i le 25 ° C.

Sa ou faatauina se pusa i le taimi lava lea mo le masina, "Resalut Pro" ua faatauina atu e aunoa ma se taotoga. O pusa taʻitasi o loʻo i ai paʻu o le 10 gelatin capsules i le lanu o le suauu suauu e le mafaamatalaina. E tatau ona ave ao le i 'ai, 2 capsules 3 taimi i le aso, fufuluina i le vai, seʻi vagana ua faatonuina e le fomaʻi se isi tulafono. O le umi o togafitiga e tatau foi ona faailoa mai e le fomaʻi, ma taulai atu i le siama.

I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o le Resalyut Pro o loʻo faʻafeiloaia e tagata gasegase e aunoa ma ni faʻalavelave le lelei.Ae ui i lea, i se tulaga e le masani ai, o se lagona le toʻa i totonu o le manava, manava manava e ono tupu. Rasū, sulu, e mafai ona aliali mai i le paʻu le afaina o le paʻu. I tamaitai i le taimi o le paʻu, o le toto e mafai ona faʻateleina.

O faʻamaoniga i le faia o le Resalyut e faʻatatau i i latou o loʻo maua i le faʻafitauli o meaʻai o le uaua, soya, vaega o le vailaʻau, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga o le antiphospholipide syndrome.

E le iloa e uiga i le aoga o le fualaau faasaina i luga o le pepe i totonu o le manava ma i luga o le gaioiga talafeagai o le fualaau faasaina i le susu susu, o le mea lea, i le tulaga, mo tamaitai i le maitaga ma le lactation, e le fautuaina le faaaogaina o le "Resalute" e aunoa ma se mafuaaga lelei.

O tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua e tatau foi ona ave le fualaau faasaina e pei ona faatonuina e se fomaʻi. ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o lenei vailaʻau i le tino o le fanau.

O taunuuga o le maualuga o Rezalyut Pro e le o iloa e tagata gaosi oloa, o le mea lea, na latou fautua mai ai o le faaalia o aafiaga i itu e mafai ona faateleina. I lenei tulaga, e tatau ona e galue i le tulaga.

Faatasi ai ma le faʻafoega faʻapitoa o le coumarin coagulants ma le Resalyut Pro, atonu e te manaʻomia le fetuunaʻi o le fualaau o le vailaʻau.

O i latou o le a le tuʻuina atu le ava i le taimi o togafitiga Rezalyut e sili atu le lelei e aunoa ma le faʻaumatia o taimi ma tupe. O le a leai se lagona le fiafia mai le faʻafeiloaʻi faʻatasi, ae faʻapea foi le lelei tatau.

I le auala, o le lavea o Antral o lona uiga o loʻo faatatau i se vaega o fualaau oona e afaina ai le ate.

Analogs ma iloiloga

Ina ua maeʻa togafitiga ma le "Resalute", o taunuuga o le ate o le ate na faaalia ai o mea uma e masani. Ioe, na ou lagona lava, na alu ese le tiga i le hypochondrium, na alu ese atu le maʻi i oʻu lima, na avea le fiaʻai ma masani. O le mea lautele, e tele ni iloiloga lelei e uiga i le fualaau faasaina.

Sa ou faatauina lenei vaifofo mo loʻu tina, o loo i ai le cholecystitis, e matua faafetai lava, fai mai o ia, e sili atu lona lagona. Ma na ave o ia e laʻu uo i le muamua masina muamua o le maitaga, e pei ona faatonuina e le fomai, sa faasaoina mai le toxicosis, na fanau mai se pepe maloloina, leai ni taunuuga leaga na maua.

Mo faamoemoega puipuia, ua fautuaina e lo matou fomaʻi le inu o se kosi o le hepatoprotectors ia le itiiti ifo i le taʻitasi i le tausaga ae le o le alu i ni lio i le "Resalute", latou te fai mai, o loo i ai isi filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Falani "Taua Tele F" poʻo le fale "Essliver Forte". I tulaga o foliga mai o le afifi ma capsules, o vailaau uma lava e lua e pei o masaga. Ma o le tau o le eseesega e taua tele. O le French Essentiale e tau tutusa ma le Rezalyut, e tusa ma le 600 rubles. mo le 30 capsules, ma le Suʻe - e tusa ma le 300 rubles.

O mea autu aoga i fualaau uma e lua e taua tele i le phospholipids, e pei o Resalyut, i le aofaiga lava e tasi. Na o le Essliver Fort, o le a le isi mea, na faʻapipiʻiina le vitio B Group, ma, o le vasega o lona aoga e le itiiti ifo ma le 3 masina, pe i ai se tulaga lamatia o tali o le maʻi ma isi aʻafiaga. O le taumafaina o vitamini "tauaso", e aunoa ma se faaletonu ua iloa i le tino, e mafai ona sili atu ona leaga nai lo le lelei.

I le auala, na faaopoopo foi vitamini i Essential Forte N, ae na la lafoaia lenei masani ona o le le lelei o le tino o le tagata maʻi.

I totonu o mea faʻapitoa ma i le tuufaatasiga o le atigi pusa, o vailaʻau uma e tolu e ese foi. Faʻamatalaga o vailaʻau i Essential, ma ua faʻapipiʻi foi faʻasalalau i le tagata suʻesuʻe. Atonu latou te saogalemu, ae e te le manaʻo e faʻaofuina lou tino i le kemisi faaopoopo.

E lava tagata faʻailoa i le fafo Essential Forte N ma le paketi Essliver Forte. Ae na matou faia se filifiliga e fiafia ai Resalyut Pro, e tasi i le tausaga e mafai ona e faʻaaluina tupe i le lelei o lou ate.

O se ate maloloina lelei o se faʻamautinoaga o le ae lagona le lelei ma foliga matagofie. O le matagofie o le lauulu, o le lanu ma le fausaga o le paʻu, o le mamafa masani ma isi mea taua e faalagolago i galuega a lenei okeni. E mafai ona fesoasoani tagata faʻamaʻi puipuia i le ate ma le malosi atoatoa ma puipuia mai aafiaga ole tulaga le lelei. O le fea mea e sili atu - Toe faʻafoʻi pe taua? Sei o tatou maua le tali i lenei fesili mumū faatasi.

Resalut poʻo Essentiale - faʻatusatusa ia mea

O le tuufaatasiga o Essential e auiliiliina i luga o le afifi. I le tepa muamua, atonu e foliga mai e faigofie lava mea uma, o le vailaʻau e naʻo le tasi le mea e galue malosi, phospholipids e mafua mai i le toto. Ae o le tele o faamatalaga o loo natia i tua o lenei vaitaimi. O le mea taua, o lona uiga, e tatau mo le tino o le tagata, phospholipids e maua mai i le diglycerin esters o le kullinophosphoric acid. E maua foi i latou i gaʻo gaʻo mama, e pei o le linoleic, linolenic ma isi. I le mea e manaʻomia, o le mea e maua i le linoleic acid e oʻo atu i le 70%. E le gata i lea, o se faʻalavelave o vitamini e aʻafia i le sauniuniga e faʻaleleia le galuega o le ate ma faʻavaveina ai faiga faʻafouina i totonu o lenei totoga:

  • pyridoxine
  • cyancobalamin,
  • nicotinamide
  • pantothenic acid
  • riboflavin
  • tocopherol.

O le tuufaatasiga o Resalut o loʻo faʻaalia foi i ni nai upu, o nei mea o le soybean phospholipids. O le mea moni, o lenei faiga e talitutusa lava ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina. Ae o le mea moni, o Resalut o loʻo gaosia mea aoga o le vailaʻau, e pei o phosphatidylcholine ma phosphoglycerides. O nei mea o loʻo i ai le malosi o le faʻaleleia o le hepatoprotective ma o loʻo faʻaleleia lelei e puipui o le intestinal, ae o le aʻafiaga o ia mea e sili atu ona puupuu nai lo le phospholipids mai gaʻo susu.

O le a le eseesega i le va o gaioiga a Rezalut ma Mea Taua?

O vailaʻau faʻamalosi e faʻamalosi ai lela ma faʻamaonia le cholesterol toto. I le faaopoopo atu ile lagona o tagata taitoatasi ile vaega ma le maitaga, e leai ni a latou faʻailoga. Faʻaaogaina o le Rezalut ma Taua i capsules, e tatau ona ave 2 capsu i le taeao ma le afiafi, inu tele vai mama. E le mafai ona vaʻaia capsules, ona o lenei mea, o vaega faʻamalolo o le vailaau oona o le a mafatia mai le siosiomaga o le manava. O le bioavailability of these funds is approximately the same and amounts to about 70%, o fualaau faasaina e mafua mai i fatugaʻo i totonu o le 6-7 itula talu ona uma le puleaina, o le laʻititi o le togafitiga e 3 masina. Essentiale i se ituaiga o fofo mo le tuiina e sili atu le aoga. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • cirrhosis
  • hepatitis
  • vevela gaʻo o le ate ate,
  • faʻaleagaina le ate na mafua mai i vailaʻau ma vailaʻau.

O nei lava faamaʻi o le mafuaaga lea mo le aveina o le Resalyut. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga nei capsules i togafitiga. psoriasis, dermatitis ma le le lelei.

Faatusatusa Essential Forte ma Rezalut na valaauina e nisi vaega o saienitisi mai fafo. O faʻamaumauga o suʻesuʻega na faʻaalia ai le fesuiaʻiga atoatoa o nei vailaau faʻasaina, pe a tatou talanoa e uiga i le faʻamalolo i totonu o kapula. E manaʻomia le tuiina o se meafaigaluega sili ona lelei ma itiiti ifo aʻafiaga. E le pei o papa, e le afaina ai le manava ma le tiga i totonu o le manava.

Afai o loʻo e mafaufau i le mea e sili ona lelei e faʻatau - Rezalut, poʻo Essentiale, aua le faʻatuai i le filifilia, sili atu i se faʻatau fualaau faʻatau. O le mea moni o le aʻafiaga o fualaau faasaina ma a latou mea e toetoe lava tutusa, ae o le tau i falemaʻi eseese e mafai ona matua fesuisuiaʻi. I nisi o fesoʻotaʻiga faʻamalosi, o le Rezalut e sili atu ona taugata, talu ai o se mea faʻapitoa e faʻaulufaleina mai, i isi - o le tau e sili atu mo le Taua.

Resalut poʻo Essentiale faʻamalosi - se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa o lua vailaau


O le toto i totonu o le tino o le tagata - o le ate, o se tasi lea o totoga sili ona taua o le faʻamamaina ma le faʻaogaina o le tino. Ole galuega ole filiga e mafai ai e le ate ona faʻamamaina le toto o le tagata, ma o lana galuega faʻafoʻisia e tele sona sao i le toe faʻaleleia o sela o le toto.

O le ate o loʻo i ai pea i le gaosiga o ia ituaiga elemene e fesoasoani i le faʻamautuina o le faʻalaumalieina ma le faʻasiliina o meaʻai e ala i le gaʻo o meaʻai. O le gaosia o nisi o homone ma le tausiga o la latou laulau e maua foi ona o le aafia lata mai o le ate i le system endocrine.

E eseese ituaiga o gasegase, o eseesega o le okeni e ese mai le tasi ma le isi i le mamafa, i le tulaga faapitoa o le maʻi, i le natura o le maʻi. O le mafuaaga lena e taua ai le filifilia ma le filifilia o vailaau e ofoina mai e le fomaʻi, e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga.

Faʻatonu le galuega, e maua ai le tali i le fesili: "O le a le mea sili atu Rezalyut poʻo le Tatau Taua?" E tatau ona e mafaufau muamua i fualaau taʻitasi taʻitasi. Ona mafai loa lea ona iloa nisi oa latou meatotino masani ina ia mafai ai ona filifili pe leai se vailaau faapitoa mo le togafitiga o se maʻi o le ate. Faʻafetai i se laulau faʻapitoa, e mafai ona e suʻesuʻe uma meatotino o vailaʻau i le taimi e tasi.

Lisi o uiga faʻatusatusa o fualaau faʻasaʻi - "Resitala" ma le "Manaomia Taua":

Essentiale Forte

Slash

Hepatoprotective agent - faʻamalosia, toe faʻaleleia, faʻamalosia o sela ate, faʻaleleia galuega o le puipuia o le tino.

Gaioiga gaosiga malolosi

I le totonugalemu o:

  • o phospholipids taua e sau mai soya,
  • deoxycholic acid
  • sodium hydroxide
  • sodium chloride
  • riboflavins ma isi faʻaopoopoga o ausilali.

  • lipotophoidsids e leai ni gaʻo,
  • phosphatidylcholine (76%),
  • Omega linoleic acid (3 ma le 6),
  • ausilali faaopoopo.

Pepa Production

Capsules, masini injection.

Faailoga mo togafitiga faʻapitoa

  • le foliga mai ma le faʻavavevave o neurodermatitis,
  • maʻisuka
  • gaʻo gaʻo
  • cirrhosis
  • coma o le ate, o lona vaivai,
  • fomaʻi faʻamalosi o le maʻi,
  • Faʻailoaina le faʻamaʻi o fafine maʻitaga,
  • faʻalavelave faʻapitoa,
  • soʻo se hepatitis.
  • faʻasologa o le hepatic,
  • cirrhosis
  • neurodermatitis,
  • psoriasis
  • hepatitis
  • hypercholesterolemia,
  • faʻamaʻi pipisi
  • le lelei.

Contraindications

1. Pe a faamaumauina se tagata le faapalepale i le fualaau faasaina.

2. O tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua e le tatau ona ave le vailaʻau i totonu o capsules, e oʻo atu i le 3 tausaga - injections.

3. O tina tausi maʻi ua fautuaina taitoatasi.

1. Mauaina poʻo le tuʻufaʻatasia o le le faapalepale o vailaʻau i totonu o le vailaʻau.

2. Antiphospholipid syndrome.

3. O tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga e le tatau ona ave le fualaau.

4. O le maʻitaga ma le lactating o tina e le tatau ona ave fualaau.

Faʻafitauli i le le talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

  • le toʻa, afaina i totonu o le manava,
  • taotoga, vaivaiga, vomia, faʻaleagaina o le fanua, vavao,
  • seʻi faʻalavelave
  • urticaria poʻo le paʻu paʻu paʻu,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • afaina o le paʻu lea na faia ai le iniseti, poo le tuʻuina o le kululu.
  • GI ita - manava, colic, bloating,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi - faʻavevesi, urticaria,
  • otaota,
  • gaioiga o le gaioiga o le tagata ile gasegase.

Ole vaega ole saogalemu ole vailaʻau mo le tino

Maea atoatoa fualaau fualaau fualaau faasaina.

Aveina o fualaau faasaina o se mea e puipuia ai

O le puipuiga e tatau ona faia e tusa ai ma le faasologa ua faatonuina e le fomai.

Tausiga masani

2 capsules lua pe faatolu i le aso pe a uma taumafa.

2 capsules 3 taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga.

"Resalut" "Antrlyv", "Livolife Forte", "Essel", "Ovesol", "Faiga Faʻapitoa" ma isi filifiliga.

"Brenziale", "Lipoid", "Taua" o soo se faiga o le faasaolotoga, "Totogi", "Livolife" poo le "Faʻapitoa".

O le tau o le fualaau (avega)

50 pi. capsules - 750-900 rub.
100 pi capsules - 2000-2500 suʻe.

5 ampoules (5 ml) - 950-1500 suʻe.

10 pi. i totonu o le tasi blister - 220 rubles.

30 pcs (3 paʻu) - 480 rubles.

50 pi. (5 paʻu) - 750 ru.

Siamani, A. Nattermann & Cie. "

O nei vailaʻau uma lava e faigofie ona maua i le toetoe lava o falemaʻi uma, faʻatuina e aunoa ma le tuʻuina atu o faʻamaumauga mai se fomaʻi. Aʻo leʻi faʻatau, e mafai ona e talosagaina le tagata faʻatau e tuʻuina oe e faitau faatonuga mo se vailaʻau faapitoa ina ia maua ai se ata atoatoa o lona aafiaga i le tino.

A e suʻesuʻeina se vailaʻau, e tatau ona e gauai atu i le setete o lou soifua maloloina, uiga taʻitoʻatasi o le tino, faʻapea foi ma soʻo se maʻi faʻamaʻi. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina lou soifua manuia ae le o le faʻaleagaina oe, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi i se vailaʻau e tatau ona e filifili e toe faʻaleleia ma tausia le ate.

Faʻaaliga manino

O uiga faʻatusatusa o nei vailaʻau e lua ma ona taunuuga vave ona gauai atu i tau, o latou eseesega taua. O mea taua o nisi o poloaiga sili atu taugata nai lo Resalut. Ae ui i lea, e tatau ona manatua i le mafaufau e ese mea Taua - ei ai filifiliga ma taugofie. Faʻamatalaga faigofie e tau mai i le 720 i le 950 ruuga i le pusa, ma le Essentials N - mai le 950 i le 1150 ru. E faalagolago tele i le faʻaogaina o vailaʻau vailaʻau o loʻo i totonu o le sauniuniga, faʻapea foʻi le tele ma le numera o capsules, ampoules i totonu o le afifi.

O isi uiga iloga o loʻo taua i lalo:

  1. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e ese lava le ese, e ui lava e iai a latou mea e tutusa.
  2. Resalut e maua i na o capsules mama. Ma Mea Taua - i pulou tautala ma ampoules mo injections.
  3. E i ai le eseesega i faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o fualaau.
  4. Metotia ma togafitiga o togafitiga atonu e eseese. E ui o mea uma lava e faʻatulagaina taʻitasi.
  5. O se eseesega tele i kamupani tau ma kamupani gaosiga.

Resalut e aofia ai Omega (polyunsaturated fatty acids), lea e fesoasoani i le faʻagaoioia o le faiʻai ma faʻamaonia le faʻaoga atoa o le tino. O le mea lea, afai o le ate o le neurodermic, o lona uiga e talafeagai le ave Resalut, lea ei ai Omega.

Tulaga lautele lautele ma meatotino o fualaau faasaina

O meatotino nei e mafai ona mafua i meatotino lautele ma uiga o vailaʻau:

  1. O le vaega o vailaʻau faʻafomaʻi lautele lea e aofia ai.
  2. O vailaau faʻamalosi uma e maua ai le phospholipids e leai ni gaʻo, ae na o na eseese lava.
  3. O aʻafiaga, faʻamaoniga ma le faʻailogaina tutusa mo le vailaʻau e tasi, ma mo le isi.
  4. O vailaau faʻasaina uma e afaina, saogalemu vailaʻau mo le tino o le tagata.
  5. E le gata i lea, o vailaʻau uma mo faʻamalositino e tatau ona faia pe a maeʻa fautuaga ma faʻatalanoaga ma se fomaʻi.
  6. Analogues o fualaau faasaina e tutusa ma foliga tutusa. O nei vailaʻau e lua e mafai ona suia ai le isi.

O le mea moni e faʻapea o vailaau faʻasaina i totonu o le vaega faʻafomaʻi lava e tasi e taʻu mai ai o a latou galuega ma aʻafiaga i luga o le tino e toetoe lava tutusa. O le atunuu e afua mai, e tutusa lava, ae o kamupani e eseese.

Afai e te taitaia lau suʻesuʻega laʻititi ina ia mafai ai ona e filifilia le fualaau sili ona lelei, e tatau ona e gauai i taimi uma i uiga o lou tino, iloiloga o fomai ma tagata faatau. E mafai ona ou fai atu o le a le vailaʻau e sili atu? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatusatusaina ma le faʻaeteete uiga uma o fualaau, ma faʻatusatusa i le gafatia o lou tino ma ia tilotilo pea i iloiloga oi latou ua uma ona faia se filifiliga faapena.

Faʻaaogaina Faʻamatalaga

Iloiloga Nu. 1

Ina ua maea suesuega sa maua ai le cholesterol maualuga i le toto. Tofia "Resitala." Ae ou te leiloa foi ona uiga tutusa. Ua togafitia nei, ma o lea ua iloa lelei le pau o le cholesterol i lona tulaga masani. O lea na faia ai Rezalyut.

Alevtina Boyarova, Moscow

Iloiloga Nu. 2

O le taimi lava na amata ai ona sau le ita i le taeao, na vave ona tamoe loa i le falemai mo le suʻega. Ua leva ona i ai lenei ma loʻu tamamatua, o lea ou te iloa ai e sili atu le aua le ulagia i le ate. Ua Taʻua le Taua Malosi.

E ui o se fualaau taugata, ae, e pei ona latou fai mai, e leai se mea ou te popole mo aʻu lava ia. A maeʻa le masina, ua uma le vevesi, ma le malosi i le eria o le falemaʻi. Sa tilotilo le fomai, fai mai o mea uma lava e lelei - Manaomia fesoasoani.

Mo nisi mafuaaga, na faatonuina ai au Rezalut i le maualuga o le mamafa. E leai se isi mea ou te leʻi mafaufau i ai - ma o le mea lenei o le faʻaleleia o le tino. Ae e aliali mai o mea uma i totonu o le tino e fesoʻotaʻi.

Ma o le maualuga o le cholesterol maualuga e faalavelave i le masani ai o le gaioiga o le tino, lea e mafua ai ona tupu le faalavelave.I se faapuupuuga, i le maea ai o se tasi o le 'ava, na vave ona ou lagona le toomaga - na toʻafilemu loʻu ulu, sa amata ona sili atu le toʻa o loʻu fatu, sa leai ni uila i loʻu ulu. A maeʻa le malologa, na fai mai le fomaʻi e lua manaʻomia ni aʻoga se lua e te inu ai i se vailaʻau. Sa ou iloaina o le a manaia. Aua o le tau e masani lava, e aoga tele!

Ina ia malamalama po o fea o fualaau oona e sili ona aoga ma taʻutaʻua, e tatau ona iloilo ia uiga masani ma lelei o latou taʻitoʻatasi. E tusa ai ma le mea moni o loo tatou talanoa e uiga i le ate - o se mea taua tele i le tino, e mafai e se tasi ona mafaufau i le taua o le fuafua lelei o le maʻi ma faagasolo togafitiga.

Faatusatusaga uiga vaaia
O Resalut ma Essentiale uma ua aofia i le vaega o togalaau. La latou faavae o le phospholipids. O sauniuniga taʻitasi e maua ai le toe faʻafouina o le ate, e maua ai le manava intracellular ma faʻaititia ai le maualuga o le manava. I se gagana e sili atu ona faigofie - o nei vailaʻau ua fuafua e puipuia le ate mai se seti atoa o aʻafiaga leaga. E faʻaaoga foi lenei tulaga i tulaga o le faʻaaogaina o le ava. O le mafuaʻaga lea e masani ona faʻataʻitaʻiina ai fualaau faasaina i tagata o loʻo mafatia i le 'ava malosi.

E tatau ona maitauina o fualaau uma e lua e sili atu ona maualuga lona lelei. E mafai ona faʻaaogaina mo le hepatitis masani ma gasegase, ma le necrosis ma le cirrhosis. I le taimi lava lea e tasi, e leai ni Essentiale poʻo Rezalut e faʻasaina, o lea e mafai ai e soʻo se tagata ona ave. I le avea ai o se tuusaunoaga, e na o mataupu o le le faʻalogo poʻo le allergies e mafai ona taʻua.

I le gaosia o soya, e faʻaaoga lelei. O le iʻuga, e leai se manaʻoga e faʻaaogā faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le iʻuga, o se faʻaititia o le maualuga o le cholesterol i le toto o le tagata.

E mafai ona e faʻatau se vailaʻau i se tasi o lua filifiliga e lua - i le tulaga o se inisi poo ni maʻa maʻa. O fualaau uma e lua e talafeagai mo togafitiga ma togafiti.

O le a le mea sili?
Ina ia malamalama atoatoa i lenei mataupu manaia, e tatau ona e malamalama o nei fualaau oona e tutusa lelei. E tutusa i latou i le faavae ma e ese naʻo suafa tau fefaʻatauaʻiga. O le mafuaʻaga lea e mafai ai ona e faʻaaoga lelei nei fualaau. O le lisi o tuusaunoaga e aofia ai na mataupu pe a faatonuina e le fomai se mea faapitoa, sili ona faamalieina le ata o le faamaʻi lava ia. I le tautala faapitoa e uiga i lo latou aoga ma le maualuga o le aʻafiaga i le soifua maloloina o le tagata, ona i lea tulaga e leai se eseesega faapitoa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le leai o se fualaau oona e manaʻomia, e mafai ona e toe suia ma le saogalemu i se faʻaoga tutusa (i le mauaina o fautuaga talafeagai mai lau fomaʻi).

Faamatalaga o le vailaau faasaina

O le mea autu autu o loʻo avea ma vaega o fualaau faasaina o le phospholipids ma omega-3 ma Omega-6 polysaturated fatty acids. E le gata i lea, o le vailaau faʻamalosi e mauoa i isi elemene: suauu suauu, gelatin, glycerol diester, vitamini E, dialconate glycerol.

O le gaioiga o le vailaʻau Resaly e faʻamalosia ma faʻamalosia ai sela o le ate, ma atiina ae ai galuega puipui a le tino. O vailaau faʻamalosi e fai ai le fofo fofo ua faʻaleagaina lela o le hepatocyte e ala i le faʻatumuina o le leai o ni phospholipids faʻamalosi ma mea e iai foliga tutusa.

Pe a faʻamaonia le fualaau faasaina

  • Hepatitis
  • Cirrhosis
  • Aafiaga i luga o le tino ma toxins ma fualaau faasaina,
  • Hypercholisterinemia (o le fualaau faasaina e faʻaaoga i le tulaga o le le atoatoa o le lelei o taumafa ma faamalositino),
  • Neurodermatitis,
  • Psoriasis
  • Meaʻai le lelei
  • Faalavelave o le vevela.

O le faʻaaogaina o togafitiga a Rezalut e faʻasaina, e aofia ai: hypersensitivity i vaega o le vailaʻau, taimi o le maitaga ma le lactation, e oʻo atu i le 12 tausaga ma le antiphospholipid syndrome.

Faamatalaga o le vailaʻau Essentiale

O le meafaigaluega i lona tuufaatasiga o phospholipids e taua mo tagata, o loʻo i ai se aoga aoga i le soifua maloloina o le ate. E fesoasoani tele i le taulimaina o le okeni, faʻasolosolo le metabolism o gaʻo ma gaʻo, ma ei ai le lipotropic taua ma faaleleia ai le soifua maloloina. Essentiale e toe faʻaleleia siama ma faʻamalosia le faʻafouina o le okeni.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le fualaau oona Essentiale

  • mai le aafia i le ava malosi,
  • Hepatitis
  • Necrosis ma le dystrophy o le ate,
  • Polokalame faʻapitoa ma sauniuniga mulimuli,
  • Cirrhosis
  • Psoriasis

O faʻamatalaga i le vailaʻau o Essentiale e aofia ai na o le le faʻalogo i tagata taʻitasi o le vailaʻau.

O fea fofo e lelei?

Aʻo vaʻavaʻai i uiga o meafaigaluega uma, e mafai ona tatou faʻamaonia e tutusa lelei le tasi ma le isi. E manaʻomia ma toe faʻaleleia le mea lava lea e tasi, lea e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le ate ma le atinaʻeina o ana puipuiga faʻapitoa. O oloa uma e lua e faia i luga o le soya ma e le o faʻaaogaina mea e maua mai i le gaosiga, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le cholesterol i le toto.

E toetoe lava a le mafai ona filifili po o fea o nei vailaʻau e sili ona lelei, ae e mafai ona e alu mai le lisi o faʻasalaga (Essentiale e puupuu).

Afai na tusi e le fomaʻi fualaau uma i fualaau oona i le itu o le filifiliga, ona mafai loa lea e le tagata gasegase ona alu ese mai mea latou te fiafia i ai pe a faatau se vailaau (mo se faataitaiga, eseesega tau). Ae ui i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina na o le tasi le vaifofo, ma o lona uiga o lenei tulaga o le sili ona aoga ma o lona tuufaatasiga e sili atu ona talafeagai mo le tagata maʻi.

O mea uma i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamoemoe mo i latou e popole i lo latou ola maloloina. Ae matou te le fautuaina ia lava-fualaau - e tulaga ese tagata taitoatasi, ma o le tasi ma le isi auala ma metotia e le mafai ona faʻaaoga e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi. Ia soifua maloloina!

Resalut ma Essentiale: Siata Faatusatusaga

Aʻo le i faʻatusatusaina nei vailaʻau e lua, ou te manaʻo e maitau e tele ituaiga o mea taua.

I falemaʻi ei ai le mea e manaʻomia N ma le Taua Fort N.

O nei fualaau faasaina e ese mai i le tulaga o le faasaoloto ma, e tusa ai ma le tau.

Mo le sili atu le manino, faatusatusa fualaau faasaina i le laulau.

Parakalafa.Rezalyut Pro.Taua.
TauI falemaʻi, o le tau e 30 capsule (300 mg o le eletise gaosi i totonu) e tusa ma le 450-500 rubles. Afai e te faʻatauina se afifi o le 100 kapalai, e mafai ona e teu se tupe, talu ai o se afifi e tau e tusa ma le 1300 rupu.Capsules Essential Forte N e tau pe tusa ma le 600 rubles mo le 30 vaega o le 300 mg.

O se vaifofo o le Essential N e tau e tusa ma le 1000 rubles mo le 5 ampoules.

Faiga faʻapolopolo.CapsulesFofo ma capsules.
FaʻatauKamupani Berlin-Chemie / Manarini (Siamani).Sanofi-Aventis (Farani).
O vaega taua ma mataupu faavae o le gaioiga.O sauniuniga o loʻo i ai le mea e tasi o loʻo galue malosi - o se faʻafefiloi o phospholipids talafeagai. O lenei vaega e toe faʻaleleia ai le amio saʻo o suauʻu o le ate, faʻasaoina le amio saʻo ma le fausaga o le hepatocytes, faʻaleleia le lipid ma le protein metabolism, faʻamaonia le galuega o le faamamaina o le ate, ma taofia le faateleina o le maualuga o le cholesterol lamatia i le toto. O loʻo faʻapea foi ona fai mai faʻamatalaga taua o phospholipids e puipuia ai le atinaʻe o fibrosis ma sclerosis, faʻamaonia le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina ai le tino. O loʻo i ai le faʻamaoniga o le vaega galue e faʻaitiitia ai le maualuga o le lithogenicity o le talo, ma puipuia ai le atinaʻeina o le gallstone disease.
Faʻasologa o mea.Ave 2 capsules 3 taimi i le aso. O le vasega o le 1-3 masina, pe a manaʻomia, e tele vasega e faia i nisi taimi.Ave 2 capsules 2-3 taimi i le aso. Afai e faʻaaogaina se vaifofo, ona tatau lea ona faʻatonu le 2-4 ampoules i le aso. O le umi o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua tuʻuina taʻitasi. O le vasega e mafai ona tumau i le 2 vaiaso poʻo le 3 masina.
Faailoga.O le hepatitis gase ma le tumau, o le le mafaia o le ate, o le cirrhosis, o le ate, o le maualuga o le lipoproteins o le maualalo, hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia, toxicosis i fafine maʻitaga, cholestasis, psoriasis, maʻi faʻamalolo.
ContraindicationsOle gasegase ile vaega o gaioiga poo vaega o le vailaau faasaina, vaitausaga o tamaiti (e oo i le 12 tausaga), antiphospholipid syndrome.
Faʻaiʻuga.Faʻalavelave faʻaogaina - o le dyspepsia, flatulence, manava manava poʻo le malosi, tiga tiga. E mafai foʻi ona faʻaalia ni tali mai le tino. A faʻaaogaina se vaifofo o le Essential H, faʻavave, sulu, ma le sasaina i le nofoaga o inisiua e mafai.
Maua o tusi faamaonia o le faʻamaonia.++
Tu ma aga i falemaʻiA aunoa ma se talavai.

O le a le mea e sili ona lelei mo le faʻaaoga mo tamaiti, maʻitaga ma fafine lactating?

O le a le mea e sili atu Rezalyut pe Taua? Pe a togafitia tamaiti, e fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o Essentiale. E ui i le mea moni o fualaau oona e toetoe lava a tutusa, E manaʻomia tele le tele o aʻafiaga.

I le faʻaopoopoga, o Rezalut Pro o loʻo maua naʻo le pepa o le capsule, ma e manaʻomia ile tele o fualaau. E talitonu fomaʻi pe a togafitia maʻi o le ate i tamaiti e mamafa le mamafa o le sili atu i le 43 kilokalama, e sili ona fautuaina e faʻaaoga Essentiale N.

E tusa ai ma le maʻitaga ma le lactating women, e leai se eseesega mo i latou. I le maliega ma le fomaʻi, e mafai ona latou suʻeina Essential ma Rezalyut Pro. O vailaau uma e lua e saogalemu atoatoa mo le pepe / pepe, talu ai o latou vaega malosi e masani lava e le ulu atu i le pa puipui ma e le pasi i le susu o susu.

Vailaʻau Faʻataʻitaʻiga o Hepatoprotectors

E masani ona fesiligia fomai pe mafai ona ave vave Essentiale ma Rezalut Pro i le togafitiga ma le puipuiga? Fai mai fomaʻi e le aoga lenei mea. O le a le mafai ona faʻamalolo vave le faʻamaʻi i lenei auala, ae o le faʻaaluina o tupe sili atu ma le "mauaina" o aʻafiaga itu e matua moni lava.

O le mea e ese ai, e taua le matauina o faʻamaʻiloga o le ate e feteʻenaʻi ma le ava malosi. O le mea moni, o le ava malosi e faʻaleagaina ai hepatocytes, faʻapogai ai le faʻaaogaina o le inflammatory process, ma faʻaleagaina ai le galuega o le faʻamaʻaloga o le ate. I ni upu faigofie, afai e te inu i le taimi o togafitiga, ona leai lea o se aoga.

Isi vaega o le hepatoprotectors:

  1. E le afaina ai le phospholipids i le fua o le tali, o le mea lea, i taimi o togafitiga e mafai ona pulea TS ma galue ai ma isi auala.
  2. Mo le faamamafaina o le Taua H, o vailaau eletise e le mafai ona faʻaaogaina.
  3. O le Essentiale e le tatau ona faʻatonuina i se auala faʻapitoa, na o le le faʻaaogaina poʻo le faʻaogaina. E tatau ona faia faʻamatalaga i totonu o le 10 aso, pe a maeʻa ona amata e le tagata maʻi ona ave pulou o le igoa e tasi.

Manatu ma faaiuga

E uiga i sauniuniga a Rezalyut Pro ma Essentiale e tuʻuina mai le tele o iloiloga lelei. Fai mai le tagata maʻi o phospholipids e fesoasoani tele ia i latou e aveesea le tiga i le sao o le hychochorium, oona i le gutu, gaioiga o le inflammatory i totonu o le ate, ma le maʻio meaʻai.

Faʻataʻitaʻi tali a fomaʻi e uiga i faʻataʻiloga o le hepatoprotectors. E tusa ai ma fomaʻi, o le aoga o le togafitiga o le a le faalagolago i luga o le meafaigaluega faapitoa, ae o le ituaiga olaga e taitaia e le tagata maʻi. Ae mo le aoga o Resalute Pro ma Mea Taua, ua talitonu fomai o fualaau oona e toetoe lava a tutusa lelei.

  • O se fofo o le Essential H e sili atu ona talafeagai le faʻaoga i le togafitiga o tamaiti.
  • Le aoga o fualaau faasaina e foliga tutusa, e pei o le faʻailogaina, faʻamaoniga, aʻafiaga itu.
  • E leai se manatu i le totogiina o le Essentiale N, aua a maeʻa le 10-12 mea e tatau ona e faatauina mai Essentialia Forte N capsules, o le a sili atu le tau o le togafitiga.
  • O fualaau e le fetaui ma le ava malosi.
  • I le togafitiga o le maʻitaga ma le lactating o fafine, e mafai ona faʻaaoga uma fualaau faasaina.

E faʻavae i luga o nei mea, e mafai ona tatou faʻapea e sili atu ona talafeagai le Rezalut Pro. O fualaau faasaina e aoga tele e pei o Essentiale, ae e tau ile 10-15% le taugofie.

I le faaopoopo atu i Resalut ma Taua, ei ai isi phospholipids aoga.

I le faʻataʻitaʻiga, o fualaau oona i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Essliver, Fosfoncial, Fosfogliv, Fosfogliv Forte, Gepagard Aktiv ua faʻamaonia lelei i latou.

Afai o le kulupu a le EFL e faʻasalaina i le mataupu faavae, ona faʻaaogaina lea o meaola, lipoic acid ma ona fua, papa o meaola manu ma, ioe, togafitiga naturopathic e mafai ona oʻo mai i le laveaʻiina.

Faʻafefea le galuega malosi Essent?

O loʻo iai le vailaʻau i foliga o capsules e aofia ai le 300 mg o phospholipids talafeagai. O nei mea e aafia i le fausiaina o membranes ma organelles o fiva ate. O le vaega malosi o le fualaau faasaina o loʻo i ai mea nei:

  • aofia ai i totonu o vaega ua faaleagaina o le siama, toe faʻaleleia le amio saʻo o le hepatocytes ma faʻalauteleina le faʻafouina o le ate ate,
  • faʻapupula le gaioiga o le enzymes o loʻo i luga o paʻu, faʻateleina i le faʻamautuina o metabolic processes,
  • e faatonutonu ai le lipoprotein metabolism, o le auina atu o le cholesterol ma gaʻo e le faaituau i nofoaga o mea e faʻamalolo ai (lea e mafai ona maua e ala i le faateleina o le gafatia o le protein-gaʻo gaʻo e fusifusia i le cholesterol),
  • toe faʻafoʻoina galuega o le ate, faʻasaoina le fausaga faʻapitoa o le faʻaaogāina o le enosa ma le phospholipid,
  • e puipuia ai le sui o le tino o le ate ma le tino fesootai, faʻavaveina le toe faʻaleleia o le hepatocytes,
  • e faʻaitiitia ai le manava o le talo, e puipuia ai le atinaʻeina o le gallstone faamai.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o Essent Forte e:

  • gasegase masani o vailaau faʻamaʻi ma le leai o ni siama,
  • cirrhosis o le ate
  • gaʻo gaʻo o le ate,
  • ogaoga ogaoga o fafine maʻitaga,
  • afaina o le ate,
  • psoriasis (i le avea ai o se sui sooupu togafitiga),
  • faʻamaʻi pipisi.

E le o faʻamaonia le vailaʻau mo le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega ma i le laʻititi (e oo atu i le 3 tausaga). O aʻafiaga nei e mafai ona tutupu i taimi o togafitiga:

  • faailoga o le soliga o galuega o le gastrointestinal tract (tiga ma le lagona o le mamafa i totonu o le manava, salu vavae, leisa),
  • afaina o le paʻu (paʻu o le paʻu, urticaria, mimilo, vevela).

O meatotino o le vailaau faasaina

O fualaau faasaina ei ai uiga nei:

  1. Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo. O le fualaau faasaina ua ofoina atu i foliga o capsules, ua ufiufi i se gelatin vaivai. O le gaioiga malosi o le PPL lipoid, e aofia ai le lithith phospholipids, monoalkonate glycerol, eleʻele eletise triglycerides ma fuamini E.
  2. Faʻataʻitaʻiga. Soobean phospholipid extra extract containing substances that accelerate the recovery of ate cells and stabilize cell membranes. O le toe faʻavae e faʻagesegese ai le faʻamaʻiina o lipids ma faʻalavelave ai le gaosiga o filatini. O lenei mea e taofia ai le liua o le ate i totonu o le mea e fesoʻotaʻi ai. E faʻamautuina e le sapalapala leta le gaʻo gaʻo, faʻaititia le cholesterol toto.
  3. Aotelega o le faaaogaina. Ole fualaau faasaina ua faatonuina mo le gasegase o le gasegase gasegase o tupuaga eseese, cirrhosis o le ate, inu ava malosi, high cholesterol ma le maʻisuka ituaiga 2 (faatasi ai ma isi fualaau faasaina ma meaai).
  4. Contraindications O le faʻavae e le faʻaaogaina mo le le faʻamaoni i le tiunu, soya poo le phospholipids. E le o faʻamaonia le sapalapala mo le maʻitaga o tina maitaga, tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga ma tagata gasegase e maua i le maʻi fatu.
  5. Faʻaiʻuga. O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le faʻaogaina o meaʻai e faʻaalia i le tiga i totonu o le faʻalauteleina o le vaipanoa, manava manava, taotoga. Faatasi ai ma le le faapalepale taitoatasi i vaega, o aʻafiaga o le tino e mafai ona tupu i foliga o le paʻu o le paʻu, urticaria ma le upusite a Quincke. E seasea lava ona vaʻaia le solia o le faʻaoga o le hematopoietic (o le gasegase o le tino, gaioiga o le vavave i fafine).
  6. Le polokalame o le taliaina.E faalua ona faʻaigoa capsules 3 taimi i le aso, ma faʻamalu i le tele o vai. O le tasi fuataga fautuaina ole 2 capsules. O le umi o le togafitiga e faalagolago ile ituaiga o faʻamaʻi.

O le faʻamautuina ua faʻamaonia mo le: o le gaʻo o le ate o le tino o tupuaga eseese, o le cirrhosis o le ate, le ava malosi.

Faatusatusaga o le Taua ma le Faʻafou

O uiga lautele o Resalut ma Essential Forte e aofia ai:

  • vaega o vailaʻau faʻamaʻi (o vailaʻau uma e aofia ai faʻamaʻiloga, toe faʻaleleia ma faʻaleleia suauu o le ate),
  • le mafai ona faʻaaogaina faʻasolosolo,
  • atunuu gaosi oloa (e lua Rezalyut ma Essentiale e gaosia i Siamani).

O le a le eseesega?

O sauniuniga e eseese i laina nei:

  • ituaiga o mea galue (Essential Forte e aofia ai phospholipids taua, Resolut-low-fat phospholipids),
  • faailoga mo le faʻaaogaina (E mafai ona faʻaaoga le Essentiale mo psoriasis ma le faʻamalauina o maʻi, Rezalyut ei ai se lisi vaapiapi o faʻamatalaga),
  • aʻafiaga o aʻafiaga (Rezalyut e mafai ona aʻafia ai le totoina o le toto, E manaʻomia le leai o nei mea),
  • pepa faʻatumu (Essentiale ei ai se pepa e faʻamoemoe mo le iniseti ma le faʻaaogā faʻafofoga; o le Resalyte e maua i na o capsules mo le faʻafofoga tautala).

O fea e sili atu - Essential Forte poʻo Rezalyut?

O faʻamaʻiloga uma e lua ua manatu lelei e saogalemu ma saogalemu. Ae ui i lea, e iai a latou feeseeseaiga, ona o lea ua fautuaina e filifili ai fualaau talafeagai e faavae i le ituaiga o faamai. O le resitala e le mafai ona ave e fafine maʻitaga ma tamaiti. E manaʻomia le faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le toxicosis. O lenei fualaau faasaina ua faamaonia foi mo le faaaogaina i le togafitiga o tamaiti.

E manaʻomia le faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le toxicosis, ua faʻatagaina foi lenei vailaʻau mo le faʻaaogaina i le togafitiga o tamaiti.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i Essential Fort ma Resalute

Irina, 45 tausaga, Samara, fomaʻi: "Hepatoprotectors o fualaau oona o loo aofia i togafitiga e maua ai maʻi o le ate. E faʻaaogaina mo faamoemoega puipuia. O vailaʻau fesoasoani e puipuia ai le ate mai aʻafiaga le lelei o le ava malosi ma mea oona. E manaʻomia ma toe faʻafoʻi le tiga i le itu taumatau, o le tofo o le gutu ma le meaʻai. O le vailaau muamua e faʻaaogaina foi i le togafitiga o faafitauli aʻafiaga e mafua mai i le puipuia o le puipuiga. "

Elena, 39 tausaga, Arkhangelsk, gastroenterologist: "O faʻamaʻi alofesa e aoga pe a faʻaaogaina ma isi fualaau. O le taunuuga o togafitiga e faalagolago i le mulimuli i tulafono o se olaga ola maloloina. E manaʻomia ma toe faʻaleleia e toetoe tutusa lava fualaau faasaina. O se eseesega itiiti e taoto i le tau ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. Pe a togafitia tamaiti, e fautuaina e faʻaaoga le Essentiale. O fualaau uma e lua e le ogatusa ma le ava. "

Patient Reviews

Marina, 32 tausaga, Tver: "I le taimi o le suʻega, na ia maua ai faafitauli i le ate, lea ou te faifaimea faatasi ma le hepatitis A. tamaititi. Na fautuaina e le fomaʻi le ave o faʻataʻi puipui. Maua le Essentiale. O fualaʻau na faia e pei ona faatonuina. Ina ua maea le vasega o togafitiga, na ia pasia suega, ma o le taunuuga na faamaonia ai ua faaleleia le ate. Na ou aʻoaʻoina mai se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga o loʻo i ai se faʻatauga taugofie - Resalyut. O lea la ua ou alu i ai i nisi taimi mo faamoemoega puipuia. "

Igor, 44 tausaga, Novgorod: "2 tausaga talu ai na latou maua ai le cirrhosis o le ate. O faʻamatalaga na le lelei, o lea na ou saunia ai mo mea sili ona leaga. O le gastroenterologist na faia se suʻesuʻega faaopoopo ma ua faatonuina Essentiale. Togafitiga e fesoasoani e tausia le ate i se tulaga lelei. Ou te lagona le sili atu nai lo le taimi o le suʻesuʻega. E i ai mea e sili atu le taugofie, ae o lea ua ou le filifili e sui fomai. "

Faʻafouga Faʻavae

O le vaega autu o Resalut o le phospholipids i se fua o le 300 mg. O lenei mea masani e aofia ai phosphatidylcholine ma phosphoglycerides, lea e faʻafouina ai le toe faʻafouina o hepatocytes ua faʻaleagaina, toe faʻaleleia le fausaga o le ate ma faʻagesegese le faʻaleagaina o gaioiga i le okeni.

O le vaega e aʻafia ai le faʻamautuina o le lipid metabolism, ona o le maualuga o le maualuga o le cholesterol i le toto. O lenei aʻafiaga e mafua mai i le vave faʻaaogāina o le vaega autū i totonu o le inumaga, mai le mea e ulu ai i le toto, pe a fai e fusifusia ai i albumin ma lipoproteins.

Ua i ai se faʻalavelave faʻafefiloi e oʻo atu i sela o le ate, pe a afaina ai ona gaioiga.

I nisi tulaga, e mafai e fomaʻi ona fautuaina Rezalyut poʻo Phosphogliv, o loʻo i ai foi mea tutusa. Phosphogliv e aofia ai phospholipids ma le glycyrrhizic acid, lea e faʻaitiitia ai le mumū. E i ai foi se mea e mafai ona faʻamautuina, faʻasolosolo ma faʻasolosolo, faʻamalosia le gaosiga o fesoʻotaʻiga. O le mea lea, i tulaga faʻamaʻi pipisi o le hepatitis, e sili atu ona lelei le tuʻuina atu o lenei vailaʻau.

Faʻavaeina o le Essentiale

O le gaioiga o le ate e mafai ona faʻamasinoina e ala i le tele o faʻamaoniga, i totonu ia i latou: suʻesuʻeina o le toto, paʻu o le paʻu ma le sclera o mata, faʻamalosia o le mamafa. Faʻasalaga faʻamaʻi, o le gaosiga o enzymes ua faʻalavelaveina, lea e fesoasoani i le gaosia ma le aveesea o toxins mai le tino. O se taunuuga, o vailaau leaga e faaleagaina ai sela o le tino o le okeni ma afua ai suiga ogaoga o le patho.

Muamua e tatau ona e faʻaaogaina vaega o le vailaʻau o Essentiale. O loʻo aofia ai le phospholipids - o le vaega autū lea o se vaega o membranes o sela uma o se tino ola.

I le faʻaopoopoga i lenei vaega, o le sauniuniga e aofia ai:

  • B vitamini,
  • nicotinamide poo vitamini PP,
  • tocopherol.

Vitamini fesoasoani i le tino e sili atu ona gauai le mea galue ma faʻagaoioia le faiga o le toe faʻaleleia o sela ua faaleagaina.

O le vailaʻau E masani ona faatonuina mo le faaleagaina o totoga i totonu, o le mea lea, e talafeagai mo le togafitiga o le cirrhosis, le hepatitis tumau o le tele o etiologies ma le toilalo o le ate.

Faʻapitoa ma le le lelei o le toe faʻatau

O tulaga taua e aofia ai mea nei:

  1. O le mea sili ona maualalo o aʻafiaga. Ua faamaonia e suega i le falemaʻi e faapea, o le tupu mai o aʻafiaga i itu e sili atu le maualalo nai lo sui ma vailaʻau tutusa.
  2. Maualuga bioavailability. O lenei mea matautia ua fuafuaina e le tele o vailaau faʻasaina lea e ulu atu i le toto, pe a amata ona faʻaaogaina se aafiaga o le falemaʻi.

O aʻafiaga e aofia ai le tau maualuga o le fualaau faʻasaina, faʻamalosolo faaumiumi mai le tino ma se taimi uumi pe a maualuga le maualuga o le vailaʻau i totonu o le toto.

E le pei o le taugofie ole ana, o le fua o le faʻamaʻiina o vailaau faʻasaina e sili atu ona maualalo, ma o se taunuuga e mafai ona aveesea ai le tele o le fualaau faasaina mai le toto mo se taimi uumi.

Le lelei ma le le lelei o Essentiale

O lenei vailaʻau e sau i le tele o ituaiga o fualaau: ampoules ma capsules.

E tusa lava po o le a, Essentiale ei ai tulaga lelei nei:

  1. O le maualuga o le maualuga o le toto i le toto e vave ona oʻo, ma o le fualaau faasaina e galue mo se taimi umi. Ona o le mea o loʻo gaoia mai le tino o le tino mai le tino i se ala saogalemu, e mafua ai ona faʻaleagaina.
  2. Maualalo le leai o ni phospholipids. Ona o le palapalū vaivai, o le gaioiga malosi e vave oʻo atu i totonu o le iniseti, pe a faʻamavae le membrane, ma o le mea lava ia e alu i totonu o le toto.

E le pei o le Resalyut, Essentiale ei ai mea le lelei e fesootaʻi ma le gaioiga faʻataʻitaʻi o le vaega. Pau lava le leaga o lona tau maualuga.

O faʻamautuga tutusa o vailaau o vailaau faʻamaʻi:

  1. O le suʻavaʻavaʻa ma le suʻavaʻavega faʻamalosi - o se vailaau faʻamaʻi ma le faʻamaʻi o le hepatoprotective ma le faʻamautinoaina o le membrane, lea e aofia ai phospholipids e manaʻomia e fesoasoani e toe faʻafouina ai faʻalauga ate.
  2. Livolife Forte o se vailaau faʻasaina lea e aofia ai lekithin natura. O phospholipids taua e fetaui lelei ma phospholipids o le tino o le tagata, ae sili atu ia i latou i galuega ma mea faʻafouina.
  3. Lipoid PPL 400 o se tagata fofesa e faʻaleleia le metabolism, le tulaga o le ate ma le toe faʻaleleia. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi gasegase o le ate, maʻi paʻu ma fualaau oona.
  4. Antraliv - o le oloa e aofia ai le phospholipids ma le suauu mama, e mafua ai ona puipuia ma toe faʻaleleia ai hepatocytes ua aʻafia, ma faʻamaonia foi le maualuga o le kulukose, lipids ma le cholesterol i totonu o le toto.

O sui lelei mo le faʻaleleia o le hepatoprotectors o loʻo taʻua i luga e taua o vailaʻau e pei o Karsil, Ovesol ma Heptral. E le pei o fualaau oona, o nei vailaʻau e leai ni phospholipids.

E le o se taimi umi talu ai na amata ona ou iai ni faafitauli i le mamafa, o le au fomaʻi na maualuga le maualuga o le maualuga i luma o le atherosclerosis. Mo togafitiga, na faatonuina aʻu i le tele o fualaau faasaina. Faatasi ai ma Rezalut po o Essentiale e filifili mai, ae ou te leʻi iloa po o le fea e sili atu. Na tonu ia te au e faatau le Resalut ma o le taunuuga e le o toe umi. Ina ua mavae le 3 masina i le falemaʻi, na latou taʻu mai ia te au ua paʻu le maualuga o le cholesterol, lea ou te matua fiafia lava i ai.

Ina ua uma ona ou alu i le fomaʻi, sa ou iloa ai ei ai oʻu faafitauli i le ate, e foliga mai ona o le maʻi o Botkin na tigaina aʻo ou laitiiti. Na faʻamautinoa vave lava e le fomai e lava le inu o se tamaʻi fofō, ma faʻasolo mai ia Essentiale ia te au. Sa ou faatauina lenei vailaau i pusa ma ave e tusa ai ma faatonuga. Ina ua mavae le ono masina o togafitiga, sa ou toe faia se tofiga. Ua faʻamaonia e suʻesuʻega fale suʻesuʻe ua toe foʻi mea uma i le mea masani ma o lenei ua le mafai ona ou popole i loʻu ola maloloina.

E le fiafia lou tama e alu i fomai, ae sa mafai lava ona ou faʻamaonia o ia e alu i le fomaʻi, aʻo faʻateleina pea lona mamafa, o lona fatu na tigaina i nisi o taimi. Na faatonuina e le fomaʻi le tele o suʻega ma faʻaalia ai le cholesterol maualuga. O fualaau eseese ua faatonuina, e aofia ai le Resalut. Sa tonu ia te au e aua nei tolopo le togafitiga ma vave loa ona ou alu i le fale talavai. O le fualaau faasaina e taugata, ae ou te lei taʻuina atu i loʻu tama. Ina ua mavae le 3-4 vaiaso, sa sili atu lona lagona: ua mou atu lona malaise, ua paʻu lona toto, ua le toe tataʻi lona fatu. E fiafia Tama i le taunuuga.

Tuua Lau Faamatalaga