O mea matagofie o celandine i pancreatitis

O tagata faʻamalolo o totoe o loʻo talitonuina o le faʻasaʻo e manaʻomia ai le faʻamamaina e le aunoa ina ia puipuia ai le faʻalavelave faʻaleagaina o le faʻalavelave faʻapitoa. O le mea lea, o le taulaiga faapitoa e totogi i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. I isi vailaʻau, celandine, lea ei ai faʻalavelave faʻapitoa, aʻafiaga ma le faʻaleagaina, e masani ona faʻaaogaina. E ui lava i le mea moni o le laau o loʻo i ai le tele o alkaloids oona, pe a faʻaaogaina saʻo, o loʻo i ai sona faʻamalologa faʻamalolo. E talafeagai le amanaʻiaina o aʻafiaga o aʻafiaga o le celandine ma mataʻituina le fua o le togavao.

Faamalologa o meatotino o le laau

O le maketi o vailaau mo togafitiga e tele le vailaau o vailaau e faatonuina mo le togafitia o maʻi gastrointestinal. E ui i le maua o fualaau faasaina, o isi auala o togafitiga e faaaoga ai celandine ua amata ona lauiloa. Ua taʻua e tagata lenei laau lanu samasama, toto toto, vevela, ma le mama. O togavao e tele naua mea faʻamalolo e fai ma igoa. E fautuaina e le Phytotherapists le faʻaaogaina o le celandine mo le manava ma le gaogao i foliga o tinctures, decoctions, lauti tii.

O mea totino o loʻo taua i lalo ua iloga, lea e aʻafia ai le faʻatinoga o le vaega o meaʻai:

  1. Fafaguina o le tiga, tiga lagona.
  2. Puipuiga o foliga mai o neoplasms o le toto.
  3. Feteenaʻiga malosi e faasagatau i microorganisms o aʻafiaga mai siama.
  4. Aafiaga faʻapitoa ma le faʻamalosia.
  5. Faʻavaveina o le toe faʻafouina o puipui o loʻo aʻafia i le vaega o meaʻai.

Faʻaaogā togafitiga faʻamalolo e tusa ai ma le vailaʻau fautuaina. I le faʻaopoopoga, o faʻasagaga o loʻo i ai nei e tatau ona amanaia ina ia le aofia ai le ono mafai ona faia ni uiga leaga o le tino.

Auala mo le tetee atu i maʻi o le gastrointestinal

E fautuaina e le Phytotherapists le faʻaaogaina o le celandine mo faʻamaʻi o le vaega o meaʻai, meaʻai o le talo, ma le maʻi o le intestinal. Recipes o togafitiga faʻaleaganuʻu e faʻavae i luga o le celandine eseese e faʻalagolago i togafitiga faʻapitoa.

E tusa ai ma fuainumera, e 80% o le faitau aofaʻi e afaina i le mumū o le mucous membranes o le manava. I le le lava o le togafitiga, o le a faamutaina le faamai o le faamaʻi, o se kanesa e faigata ona tali atu i fualaau.

Celandine mo gastritis i le amataga o le atinaʻe e mafai ona faʻaaoga i le fale i foliga o le afaina. Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi 2 tbsp. l mea matagogo ma mea e tasi ma le tasi - laʻau mumu, aʻa o aʻa e iva malosi, lau o coltsfoot. A maea le fufuluina o le seleselega, faʻasolosolo 10 itula. O tagata gasegase o le Gastroenterological e ave faatolu i le aso, 100 ml o le vailaʻau faʻamaloilo seia oʻo i le faʻaalia o le lelei.

I le faateleina o le eletise, e tatau ai ona faʻafefiloi le 1 vaega o le celandine ma le falemaʻi chamomile, 3 - St. John's wort ma yarrow ma sasaa 200 ml o vai inu. O taeao uma mo le masina, inu i se manava gaogao 50 ml o le falaoamata saunia.

O togafitiga inflammatory i le tootoo laʻititi i se foliga lapopoa poʻo le masani ona tuʻuina atu faatasi ma le solia o le malepelepe ma le faʻaaogaina o meaʻai. Faʻatasi ma le talaaga o lenei maʻi, o gasegase e afaina i le tulaga o le fale i foliga o le manava, tele le faateleina o gaʻo i totonu o le manava, tiga tiga.

Le taofi o faailoga o le enteritis, e fautuaina e sauniuni se vailaʻau vailaʻau: faʻafefiloi se sipuniti o le suka celandine ma le 3 punetini o le vai. O le taunuuga o le oloa o se tasi o fualaau. O le vailaʻau e faʻaalu faʻatolu i le aso 30 minute ao leʻi faia se taumafataga. O le aofaʻiga o le togafitiga e 7-10 aso.

E tusa ai ma fuainumera o le soifua maloloina, o le 10% o le faitau aofaʻi Rusia na maua i le gasegase o gaʻo i le mucosa gastric. I le tautotogo ma le tautoulu, e amata ai le taimi o le vevela, lea e le mafai ai e tagata gasegase ona taitaia se olaga ola atoa ona o le faifai pea o le vevela, tiga o le manava, vomiting, faateleina le gaosiga o le kesi.

O le faʻaaogaina o le celandine mo le maʻi pa'ū e faʻavae i luga o le vailaʻau faʻamalosi. Ina ia saunia, e tatau ona faʻaalu se tasi sipuni sipuni o le sua o fualaau aina i le 100 ml o le 96% o le ethanol. E fautuaina e le Phytotherapists le 1 teaspoon o le tincture i taimi e tolu i le aso ao le i taumafa.

E mafai ona e togafitia le maʻi toto o le duodenal ma le fesoasoani o le aoina o fualaau faasaina. Ina ia faia lenei mea, faʻafefiloi vaega e tolu o le chamomile ma le St. John's wort, tasi - celandine ma yarrow ma sasaa se ipu vai inu. A maeʻa le lua itula o le faʻafefeteina i se nofoaga pogisa ma malulu, e mafai ona faʻaaogaina le teuteu mo lona faʻamoemoega: inu 50ml 3 taimi i le aso.

Pancreatitis

I le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo ma falai, ava malosi, o le puipui o le pancreas e avea ma afi mumū. Tusa lava pe o le a le ogaoga o le maʻi, o le togavao faʻamalolo e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le gaioiga masani o le inumaga i se taimi puupuu.

Mo le togafitiga o pancreatitis, e tatau ona saunia se decoction o le celandine mo le faʻafofoga tautala: faʻafefe 2 sipuni tele o le laau nutupi i le tasi lita o le vai. A maeʻa ona kuka le paluga mo le 5-10 minute, e tatau ona faʻamalosi mo se aso. Mo le togafitiga o le pancreas, o tagata gasegase e ave 30 ml o le decoction e faatolu i le aso seia oʻo ina mou ese atu uiga iloga o maʻi.

Faʻasaga i tua o mea oona, gaʻo afaina, o puipui o le atigilima tele e avea ma afi. Ae ui i lea, o le leiology o le faamai e le faatapulaaina i siama e aafia ai le microflora - o le colitis foi e tupu i le avea ma itu aoga o le tagofia o fualaau. E fesoasoani le Celandine e faʻamalo ai le toto, faʻaleleia le motumotu o le intestinal, taofi le tiga tele.

I taimi o le faigata o le togafitiga o le vaega o meaʻai, e tatau ona saunia se aoina i vaega nei: 1 sipunipuni o le celandine ma le sage ma le 2 - falemaʻi chamomile. E tatau ona faʻaaogaina laau afu malogo mo le 5-6 itula. I aso muamua e tolu, e tatau ona e inu i le 8 taimi i le aso mo le 15 ml, ma o le tolu aso e sosoo ai - faʻaititia le faʻaaoga i le 4. I le aso 8, o le fua faatatau e faʻaititia i le 2.

I le taimi o le colitis togafitiga, e tatau i tagata maʻi ona tuʻuese meaʻai mai le protein mai le meaʻai e faʻaitiitia ai le avega i luga o le manoa lapoa.

Le tuufaatasiga o le vailaʻau faʻamaʻi

Celandine o se faleteuoloa moni o mea tulaga ese. E aofia ai i le tele o mea:

  • Saponins
  • ascorbic acid
  • tannins
  • alkaloids,
  • ava malosi
  • o suauu taua
  • toso
  • isi meaola malosi.

O le aoga o le faʻaaogaina o se laau mo le mumū o le pancreas e le mafai ona faʻafitia, aua o le alkaloids e iai lona aʻafiaga, faʻaleleia le galuega o le intestinal, ma faʻaleleia le faʻasaʻoina o enzymes gastric.

Saponins faʻapupula le urination, lea e faʻasaʻo ai le tino mai toxins na gaosia i le faagasologa o le faʻaleagaina. O aʻafiaga taua e tetee atu i le faʻateleina o le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina le laau i togafitiga o faʻamaʻi eseese. Na te aʻafia i faafitauli o le paʻu, faʻamaʻi gase. Faatasi ai ma le fesoasoani a le celandine, o le tuputupu aʻe o papilima e le gata ina faaitiitia, ae o nisi o ia o le a mou ese atoa. I se mea e ese ai, e tatau ona fai mai na fomaʻi e fomaʻi le lelei o le aʻafiaga o le laau i faʻamaʻi faʻasolosolo, o lea na faʻaaogaina ai e le au Narodnik ia le kanesa. E moni lava lenei mea mo le pancreatitis, lea e mafai ona liua i le kalokinoma mo le maʻi.

Celandine ma le birch ma le omentum

Mo le togafitiga o pancreatitis ma lenei faaputuga, e tatau ona ave ni vaega se 3 o le omentum root, o le tasi vaega o lau birch, vaega e fa o le juniper, tutusa le laiseni cinquefoil ma le tasi o vaega o celandine. E mafai ona e suʻeina uma laʻau ma lau. E faʻafefiloi uma laʻau ma sasaa i vai inu ina ia faʻamafu uma ai le vai. O le paluga e tauanau pea pe a ma le itula, mulimuli ane e tatau ona fufulu le susu. Faaaoga le vai faʻatolu i le aso. Inu le afa itula ao lei 'ai, tasi le sipuniti taitasi.

Faʻaaogā se vailaau faʻapitoa pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. E mafai ona faʻaosoosoina ai le gallstones, pe a maeʻa o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalavelave. O le mea lea, o vailaʻau e faʻasinoina naʻo latou e le mafatia i cholelithiasis.

Aoina ma le mint ma le yarrow

O togafitiga o le pancreas e faʻapitoa ona faia e ala i le aoina ma le mint ma le yarrow. Ina ia saunia le oloa, e tatau ona e ave vaega e tolu o le yarrow masani, tutusa le tele o le wormwood ma le celandine. E lua isi vaega ole pepa mumu e tatau ona faaopoopo i lenei paluga. Pe a faʻafefiloi mea uma, ona sasaa lea i le vai tafe i le pito i luga ma tuu i lalo i lalo o le tapuni tapuni mo le itiiti ifo ma le lua itula. Aʻo pasi le taimi, e faʻamaʻapeʻa ma inu le vai i se ipu vai faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi.

O lenei vailaʻau e mafai ona togafitia ai e le gata o togafiti o le pancreas, ae o le afaina foi o le gallbladder, cholelithiasis.

Togafitiga ma le elecampane ma le Hypericum ma le celandine

O le vailaau o le a fesoasoani i tagata mamaʻi e le gata ina toe faʻaleleia mai le afaina o le pancreas, ae faʻagalo foʻi faʻafitauli o le ate. Mo le kuka, e tatau ona e ave vaega e fa o le St. John's wort (fugalaau), o le tasi vaega o le elecampane ma le aofai tutusa o le celandine. O laʻau uma e tatau ona vaʻaia ma le totoa ma faʻasusu i le vai inu mo le luasefulu minute, tuʻu i luga se afi. E aveese le susu mai le ogaumu, ma tuu ai e ufiufi mo le tolu itula. A uma lea, ona fufulu ese lea o le keke, ma inu le vai i taimi taʻitasi aʻo leʻi 'aina le afa tioata.

Immortelle ma Celandine Therapy

Mo le togafitiga o pancreatitis, ua faʻaaogaina lelei le uumi o le celandine ma le tino ola pea. Ina ia saunia se fofo faapena, e tatau ona e ave ni vaega se lua o le tino ola pea ma se tasi vaega o le celandine, fefiloi lelei ma tumau, sasaa vai inu mo le tusa o le fitu i le valu itula. E sili le tuʻuina o le oloa ile po. I le taeao, e tatau ona tafe le vai ma faʻafiufi. Aumai i se mea e vevela, e tatau ona e kukaina naʻo le lima minute, ona faʻaogaina lea ma mafai ona faʻaaogaina. E sili atu le inu i le vai i le afa afa i le aso ae le o le lauti. Afai e te lagona le ita, e mafai ona e faaopoopoina le meli po o le suka. I le taimi o togafitiga o le faʻamaʻi ma lenei mea teuteu, e tatau ona mulimuli i se meaʻai - faʻaitiitia meaʻai gaʻo ma falai mai meaai.

O aafiaga faʻamalolo o celandine

O le aoga o le mumū o le pancreas e mafua ona o lona tuufaatasiga. O le tuufaatasiga e aofia ai le retinol - o se vailaʻau o loʻo i ai se malosi malosi e puipuia ai le faʻaleagaina, lea e fesoasoani e faʻasaʻo ai le mumu.

Alkaloids fesoasoani le tiga. O isi vaega e faʻasalalau le faagasologa o le faʻapalaina o meaai, le galuega o le gastrointestinal tract, toe faʻafoisia le gaioiga o le pancreas.

Saponins ei ai le aafiaga o le diuretic, o se taunuuga o le faʻateleina o le excretion mai le tino ua faʻaleleia. Faatasi ai ma le faanatinati, ua faamamaina ai le tino o le tagata, talu ai o mea oona o lo o gaosia e gaosia mai le talaaga o le gaioiga e le lelei. O aʻafiaga taua e puipuia ai le faʻaleagaina.

Ona o ona togafitiga, o loʻo faʻaaogaina ai le laau e togafitia ai faʻafitauli faʻapitoa - faʻamaʻi faʻamaʻi, gaioiga o le ate, oona, ma talo.

I se tulaga faʻapitoa, e taua le matauina o le lelei o le celandine i togafitiga o le kanesa.

E moni lava lenei mea mo le mumu o le gland, lea e mafai ona fesuiaʻi i le kalama.

Celandine lapisi ma le tincture

I le fesili, e mafai ona inu le celandine i le pancreatitis, o le tali o le ioe. Ae ui i lea, e iai ni faʻaaliga. O le vailaau e aofia ai mea oona i lona fatuga, o lea e fautuaina ai le tausisia o fautuaga uma mo le sauniuni o vailaʻau, faʻaaoga mulimuli ane.

Ina ia saunia le susu, 4 sipuni tele o le mea ua nutimomoia e tatau ona faatumulia i 6 ipu vai inu. Tuu i totonu o se vai vai, faʻafesoʻotaʻi mo le lima minute. Aveese mai le vevela, tuu i se nofoaga mafanafana mo aso e lua.

Ave lua punetini ni faatolu i le aso. E matua faʻasaina le faʻateleina o le togafitiga fautuaina. O le aoga o togafitiga e le faateleina, a le isi itu, o le a sili atu le leaga o le maʻi.

O le fua mo le tincture:

  • Tui le aʻa, laʻau ma fatu o le laau.
  • E lima teaseti o mea mamago ua sasaaina i le ava - 200-250 ml.
  • Faʻaosooso i se nofoaga pogisa mo vaiaso e lua.
  • A maeʻa le 14 aso, lulu lelei le vailaau, tuʻu mo aso e tolu.
  • Liligi i totonu o se pusa tioata tioata, teuina i le vevela o le potu.

O se vaifofo fale e fautuaina e inu i le 30 minute ao leʻi faia le taeao. O le tincture ua muaʻi faʻamaluina i le vai manino. I le aso muamua o togafitiga, ave le 1 pa'ū i le 70 ml o le vai. I le aso lona lua, inu lua pata. O aso uma lava e te manaʻomia e faʻaopoopo i ai le tasi mataua o vailaau, ao faʻalauteleina le tele o le vai.

O le taimi lava e oʻo atu ai le maʻi i le 15 pata i le 125 ml o le vai, o le togafitiga e amata i le itu i tua o le faasologa - o le numera o mataua ua faʻaititia i aso uma. I le aotelega, o le umi o le togafitiga e 29 aso.

O le faʻaaogaina o le celandine ua saunia e pei ona taua i lalo. E te manaʻomia 3 sipuni tele o se vailaʻau vailaʻau mo le 250 ml o vai inu. Ufiufi i se mea mafanafana, faʻaauau mo le 5-8 itula. Ave 50 ml, le taimi e faʻaaoga ai - 3 taimi i le aso. O le meafaigaluega e faʻamaonia ai le gaosiga o le sua o le pani, faʻasaʻo ai faʻalogona popolega, ma faʻasaʻo le atuatuvale i luga o le pancreas.

Togafitiga o le pancreas faatasi ai ma le fesoasoani a le celandin i tagata matutua ma le tupulaga talavou e manaʻomia ai se fetuunaiga o fua - faʻaititia le aofaʻi i aso taʻitasi e tusa ma le afa.

Celandine recipes mo pancreatitis

Celandine i le chronic pancreatitis ua tuufaatasia ma vaega eseese. O suʻega o maʻi e faʻaalia ai o le celandine faʻatasi ma isi mea e maua ai se faʻamatalaga sili atu ona logoina.

O lea la, e tatau ona e faia vaega e tolu o le ohium rhizome, o le tasi vaega o pa birch, 4 vaega o le launiu masani, tutusa le tele o le celandine ma le goose cinquefoil. Mo le fua, e naʻo le omentum e mauaa aʻa, o vaega o loʻo totoe e mafai ona i ai i laupepa, laʻau, lala, ma isi. Faʻasili mea uma, faʻafeiloaʻi i totonu o se fagu loloto. Faatumu ia laau ile vai ina ia mafai e le vai ona ufiufi vaega.

Ua faʻamalosi le vailaʻau mo le tele o itula, pe a maeʻa ona faʻaulu. E manaʻomia lou 30 minute aʻo leʻi 'ai. O le fatu o se teaspoon. Tele faʻaaogaina - e sili atu i le faatolu i le aso.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fua o loʻo faamatalaina, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi. Talu ai o lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaosofia ai le gaioiga o gallstones, lea e matua faateleina ai le ono mafai ona faalavelaveina. E le mafai ona e inu faʻatasi ma cholelithiasis.

Aoina ma le yarrow, mint ma celandine:

  1. Ina ia saunia le vailaau, ia ave ni vaega se 3 o yarrow + 3 vaega o le wormwood ma le aofaiga tutusa o celandine + 2 vaega o le pepa moli. O vaega uma o loʻo faʻafefiloi, faʻafeiloaʻi i se ipu loloto.
  2. Sasaa le vai i le meaʻai, faʻaauau mo le 2-3 itula i totonu o se pusa tapuni.
  3. I le faaiuga o lenei taimi, faʻalavelave.
  4. Inu 150 ml faalua i le aso - i le taeao ma le afiafi.

O lenei fua e talafeagai mo togafitiga e le gata o le pancreas, ae o togafitiga foi o cholelithiasis, cholecystitis, faamaʻi ate ma e oo lava i ituaiga eseese o le maʻisuka.

Ina ia aveesea le mumū o faafitauli o le pancreas ma le ate, o se fualaau oona e faavae i le St. John's wort (4 vaega), o le elecampane root (1 vaega) ma le celandine (1 vaega) o le a fesoasoani. Faafefiloi, faaopoopo vai ina ia ufiufi ai vaega. Tuu sina mumu, faʻaosooso pea mo 15-20 minute, ae e le mafai ona e aumaia i se vevela. Ona manaʻomia lea ona e faʻauʻu i lalo o le tapuni mo le isi 2-4 itula. A maeʻa le keke, sosolo, ma inu le vai 120ml faʻa tolu i le aso. O le togafitiga e lua masina.

Togafitiga ma le tino ola pea ma le celandine:

  • Faafefiloi celandine ma le tino ola pea i tutusa tutusa.
  • Sasaa vai inu, alu i le po.
  • Filu i le taeao, aumai i se vevela.
  • Faataga e faamaalili.
  • Ave le 125 ml i le aso nai lo le lauti.

E inu le inu i le inu.Ina ia faʻaleleia le tofo, e mafai ona e faaopoopo sina suka poʻo le meli.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Celandine o se vailaʻau mana "mamana" e le gata ina mafai ona fofo ai pancreatitis, ae e afaina ai foi le maʻi. E faʻaaogaina ma le faʻaeteete, ma sina siʻitia i le lelei e fautuaina e lafoai le togafitiga a le tagata lava ia.

Afai o le tagata gasegase ei ai se talaʻaga o totoga o meaʻai, ona faʻaaogaina lea o le laau e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaleleia o le kesi, leisa ma le vomia, manava ma isi faʻafitauli leaga.

E le fautuaina le Celandine pe afai ei ai i se tagata le faʻasalaga. O le laau e fesoasoani i le faʻalauteleina o vaʻa toto, ma o le mea lea o loʻo matauina ai le pa'ū o le toto. I tagata mamai, o le mutia e mafai ona amataina ai se faoa faamalosi.

O faʻamaoniga o faʻamaʻiloga:

  1. Angina pectoris.
  2. Mafaufauga mafaufau
  3. Tala faasolopito o faʻatafunaga.
  4. Faʻafitauli
  5. Agavaʻa i allergies.

I le mataupu mulimuli, e ono tulai mai se tali vave, mo se faataitaiga, angioedema (Quincke's edema). O lenei tulaga faʻaleagaina e mafua mai i se taufaʻa tau le gata i le soifua maloloina, ae faapena foi i le ola. O le le lava o le taimi fesoasoani o le a oʻo atu ai i le oti, ona o le vaalele ua poloka ona o le vave osofaʻi.

Aua neʻi tuʻuina atu decoctions / tinctures e faʻatatau i le celandine i fafine maitaga ma tamaiti laiti, aua o le a latou aʻafia ai le soifua maloloina ma le manuia.

O le faʻaaogaina o le celandine o se meafaigaluega lelei lea e fesoasoani e foia ai faʻanoanoa le lelei ma faʻasaʻo ai le palamafa o le edema. Afai e te mulimulitai i tulafono uma ma fautuaga mo le faʻaaogaina, e mafai ona e maua le faʻamagaloga tumau ile taimi puupuu.

O mea faʻamalolo o celandine o loʻo talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

O faʻamalologa o gasegase o le celandine ma lona fatuga


Celandine ua faʻamaoaigaina i vaega aoga ma faʻamalolo, e aofia ai:

  • Vitamini A, B, C.
  • Flavonoids.
  • Saponin.
  • Vaega taua.
  • Alkaloids (chelidonins, protopins, copytins, sanguinarins, ma isi).
  • Tigā.
  • Matagofie
  • Organic acids (citric, malic, succinic).
  • Laʻasaga taua.
  • Ascorbic acid.

O fua e faʻamauaina i suauʻu manogi, sua suamalie ma mea faʻavave. Ona o lona tuufaatasiga, o le celandine o loʻo i ai togafitiga nei:

  1. Bactericidal.
  2. Aneti-inflammatory.
  3. Faʻamālōlōina le faamalo.
  4. Antifungal.
  5. Antispasmodic.
  6. Talia.
  7. Diuretic, choleretic.
  8. Faʻafiafia.
  9. Painkillers, estestics.
  10. Faʻaleleia le faʻamalositino o le intestinal.
  11. Fesoasoani e faʻaitiitia le tele o le cholesterol.
  12. Faʻavasega le faʻafefeteina.
  13. E taofia le atinaʻeina o sela o le kanesa.
  14. E fesoasoani i le faʻaumatiaina o le tele o ituaiga o paʻu o le paʻu (kata, papillomas, siaki, psoriasis, eczema, lichen ma scabies).
  15. Faʻaitiitia le faʻamalosia o gaioiga o le faiʻai.
  16. E faʻaleleia ai le gaioiga o le ate, manava, gaʻo ma le pancreas.
  17. Fesoasoani e faateleina le lactation.

Ona o lenei aafiaga, o le celandine e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai, faʻaogaina o meaʻai, faʻamaʻi o le paʻu, faʻalavelave faʻaleagaina o le tino, osteochondrosis ma radiculitis, tuberculosis, pneumonia, tale, tale, galangitis ma le bronchitis. E le mafai e togafitiga faʻaputu ona togafitia le kanesa, ae latou te saofaga i le faʻalavelaveina o le tuputupu ae o sela o le kanesa.

Contraindications mo le togafitiga o le celandine


O loʻo i ai se lisi tele o faʻasalaga mo le togafitiga o le celandine. Tuʻu ma faʻamaʻi lea e faasaina ona togafitia i lenei oloa e aofia ai:

  • Faʻapalepale patino.
  • Taumafa
  • Angina pectoris.
  • Loto o le fatu.
  • Laititi o le toto maualuga.
  • Toto
  • Faʻanoanoa, faʻaleagaina.
  • Neurological disorders.
  • Lelei
  • O le mafaufau.
  • Faʻaleagaina i le totonugalemu o le tino.
  • Ulcer, gastritis, tino pancreatitis.

E mafai e le Celandine ona faʻalauteleina le leo o le tagata matua, o le mea lea, a o maitaga, o lona faʻaaogaina e mafai ona faʻaosoosoina ai se faʻanoanoa, vave fanau mai.

O le laau e aofia ai alkaloids, e aʻafia tele ai le mafaufau ma le tino. Afai e te faʻaaogaina fualaʻau faʻasolo i luga ole laʻau tele, o lona aʻafiaga e mafai ona faʻatusatusa i le morphine. O le mea lea, faʻatasi ai ma le solia o le faiʻai, faʻaogaina o le tino, o le faʻaaogaina o togalaau e faʻasaina.

Faʻamataʻuga e ono aʻafia ai

E tele vailaʻau o le Celandine, ae i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai palaloids oona, lea, afai e faʻaputuina i se aofaiga patino, e mafai ona afaina ai le tino.

Faatasi ai ma le le faapalepale patino, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le tulaga o le faʻavavevaveina o se ulutala, gastritis, pancreatitis, isi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, o se mea e sili atu le maualuga e mafai ona aliali mai:

  • taʻavale
  • vili
  • afaina
  • dysbiosis,
  • faʻaleleia le faʻaaogaina o kesi,
  • fufulu
  • solia le nofoa.

O le taliaina o le celandine e mafai ona mafua ai se allergy, lea e masani ona faʻaalia i le paʻu o le paʻu poʻo le mumu, susunuina, toso, tale, gutu o le isu, le manava o le manava.

E ui lava i le mea moni o le fale o loʻo i ai se mea e faʻamalolo ai manuʻa, pe a oʻo mai i se faʻalavelave lavelave, e mafai e le mutia ona maua ai se faʻaogaina o le manava. Mai lea taimi i lea taimi, o le faʻaaogaina o tui tetele e faʻavae i luga o se oloa e mafua ai le faʻailogaina poʻo le leiloa o le malamalama.

I le tulaga o le oona o le suka, e tatau ona taofi vave le faʻaaogaina o le oloa ma e tatau ona fufulu le manava i vai inu poʻo se vaifofo vaivai. Afai a maeʻa le 15-20 minute e leʻi tupu le faʻaleleia, e tatau ona e sailia se fesoasoani faafomaʻi.

E mafai ona togafitia le celandine ma le pancreatitis


E mafai ona ou inu le celandine ma le pancreatitis? O lenei fesili e fiafia i le tele o tagata o loʻo mafatia i le afaina o le tino. O le mea moni, i le tasi itu, o le laau e aoga tele mo le faʻasaina o le gaʻoina o meaai, faʻaleleia le faatinoga o le manava, manava ma le pancreas, ma i le isi itu, e mafai ona mafua ai le oona, o ni mea e le mautonu. E tatau ona maitauina e mafai ona faʻaaogaina le laau mo le pancreatitis, ma e aoga tele pe'āfai e te tago uma i fualaau faʻamaonia, saʻo lava e faʻapipiʻi i le metotia.

Celandine mo le togafitiga o le pancreas e mafai ona faʻaaogaina i na o le palacreatitis masani. I se foliga lapopoa, faʻapea foʻi ma se faʻalavelave tele o faʻamaʻi pipisi, e le mafai ona faʻaaogaina le laau i soo se tulaga. O lenei mea e mafai ona faʻaosoina ai le atinaʻeina o faʻalavelave matuia ma faʻalavelave ai le tulaga o le maʻi.

Celandine ma le pancreas e fegalegaleai ma le aafiaga mulimuli o se laau i luga o se okeni:

  1. O le laau e faʻamalolo ai le mumū, faʻalavelave ai le atinaʻeina o siama faʻamaʻi, lea e mafua ona o le faʻalavelaveina o faagasologa o le 'aina o otaota, o le pala o meaʻai e leʻi faʻaaogaina.
  2. O loʻo i ai sona aafiaga malosi faʻapitoa, ona o lea mea e faʻamalieina lelei ai le tiga i le hypochondrium, lea e matua afaina ai le le fiafia.
  3. Faʻasao vaʻa mai le maso mumu o le pancreas, intestines ma le manava. O lenei mea e fesoasoani e faafaigofie ai le auala mai meaai mai okeni ma totoga, faapea foi ma le faaleleia atili o le eletene o le digestive enzymes mai le pancreas i le duodenum.
  4. E faʻamamaina le tino o le cholesterol sili atu, faʻamalosia le pulefaʻatasia o le talo, lea e matua faʻamalosia ai le galuega a le gland, faʻasaʻo mai le uta.
  5. E faʻamalosia ai le faʻamaloloina o manua o loʻo i luga o le mucous membrane o le okeni e mafua mai i le faʻatoagaina o mea lilo faalilolilo i le pancreas ma le le mafai ona latou ulu atu i totonu o le manava.
  6. Faʻatonuina le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina.
  7. Faʻamaʻosaʻoina le gaosiga o le vai inu.
  8. Faʻafouina laʻau nerve pancreatic, lea e faʻaleleia ai le gaioiga o le okeni atoa.

Celandine ma le pancreatitis e aoga foi i le mafai ona toe faʻafoʻiina meaʻai, faʻaleleia le microflora o le intestinal. Ma le pancreatitis, e le gata o le pancreas, ae o le tino atoa o le meaʻai e afaina. O fualaʻau o Celandine o loʻo i ai se aafiaga aoga atoatoa i totoga o meaʻai, fesoasoani i le faʻamautuina o latou microflora, aveeseina o toxins ma mea leaga mai le tino.

O le togafitiga o celandine pancreatic i se tulaga masani o le faamai o loʻo faia e le gata i le faʻamaoniaina o le gaogao, toe faʻaleleia le fausaga o le tino ma le gaioiga o le okeni, ae ia taofia ai foi le atinaʻeina o faʻalavelave o le faʻaleagaina o le tino, e pei o le pacreatic tissue necrosis, ulcer, gastritis ma le kanesa.

Saogalēmū saogalemu o fofo ma togafitiga


Celandine e naʻo pe a e tausisi i tulafono o le faʻaogaina ma le saogalemu o fualaau o vailaʻau. A leai, o le mea oona, o le atinaʻeina o isi faʻafitauli leaga e mafai.

Faʻaaoga

Faʻasologa

Atagofietasi le tolu ipu, tolu seti i le aso Faʻatauafa ipu, lua seti i le aso Oonamai le tasi i le 20 fuga i le aso Tincturemai le tasi i le 15 fuga i le aso Laʻau faʻatoʻaafa afa i le aso

E leai se tulaga e tatau ona faateleina ai fua o fualaau faasaina. I le amataga o le faagasologa o togafitiga, e tatau ona faʻaaogaina sina vaega o fualaau faasaina e siaki ai le gaioiga o le tino. Afai o le aso e leai ni faailo o allergies, faʻalavelave fomaʻi, faʻalavelave faʻalavelave, ona mafai lea ona maua vailaau i vailaʻau o loʻo taʻua i luga.

O se faʻalavelave maualuga e lamatia ai le ulu o le ulu, o le galala, gasegase musele ma le atinaʻeina o le faoa faamalosi, le mautonu le mafaufau, o foliga vaaia o gaioiga. Aua nei galo o le celandine i ni vaega laiti e aofia ai mea oona.

Le tuufaatasiga o celandine

Celandine o se punavai o mea e iai le aʻafiaga i le tino ma saofagā i le faʻaumatiaina o toxins leaga. O lona tuufaatasiga e aofia ai alkanoids o loʻo faʻaaogaina i vailaau mo:

  • taofiofia o le tiga
  • toefuataiga o galuega gastric,
  • faatelevave le sifi o enzymes gastric.

O le pancreatitis e tuʻuina atu ma se faʻafitauli e le afaina lea e ulufale ai toxins i le tino. O le i ai i le tuufaatasiga o saponini lalandine e faʻateleina ai le excretion o urine. Faatasi ai ma le tino, ua faʻamamāina le tino mai mea leaga.

O se vailaau faʻamalositino e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi eseese. E faʻamalieina ai pathologies paʻu. E iai foʻi faʻamanuiaga lelei e faʻaalia i le celandine i le kanesa o le pancreatic.

O le mea masani, o le celandine e faʻaaogaina i le togafitiga o pancreatitis i faʻatasi ma laau totō ei ai le aafiaga talitutusa i le tino.

Aoina ma lau birch ma le sila

Ina ia saunia se fualaau faasaina, o le ae manaomia:

  • birch leaves (1 vaega),
  • vine (4 vaega),
  • aʻa sila (3 vaega),
  • goose cinquefoil (4 vaega),
  • celandine (1 vaega).

E faʻafefiloi lelei mea uma. Ona tatau ai lea ona faatumuina i vai inu ina ia ufitia uma ai e le vai le aoina. Ua tuʻuina le vailaʻau mo le 7 itula.

A maeʻa ona faʻafefiloi le paluga, e tatau ona onā i le tolu taimi i le aso 30 minute ao le i faia se taumafataga. E le sili atu i le tasi teaspoon le atunuʻu.

E naʻo le faʻatagaga a se fomaʻi e mafai ona faʻaaoga ai le meafaigaluega. E faʻasalaina i tagata o loʻo aʻafia i le faʻamaʻi.

Aoina ma le elecampane ma le hypericum

Le saunia o vailaʻau vailaau e talafeagai:

  • fuga o le hypericum (4 vaega),
  • elecampane aʻa (1 vaega),
  • celandine (1 vaega).

O mea e faʻaaogaina e nutimomoia, fefiloi ma sasaa i vai inu. Ona tuʻu lea o le oloa i luga o le vevela mo le 20 minute. I le faaiuga, e tatau ona faʻafefe le gauga mo le tolu itula. O le taunuuga o le vai e tatau ona onā ao le i faia se taumafataga i le afa afa.

Immortelle Harvest

Togafitiga o le pancreas ma le celandine i pancreatitis e faia foi ma le tino ola pea. Ina ia saunia le oloa, o laau toto e ave i le fua faatatau o le 1 i le 2.

O le faʻafefiloi e sasaa i le vai fefe ma agavale mo le 7-8 itula. A maeʻa le taimi atofaina, e tatau ona vevela le oloa ile vevela vevela, aumai i se vevela. O fualaau e tatau ona faʻaogaina faatolu i le aso.

Ina ia faʻaleleia le lelei o le teuteuga i le tino, e fautuaina oe e te musu e talia meaai gaʻo ma falai mo le umi o togafitiga.

Ina ia saunia le tincture, e sili atu le vave faʻaaogaina o se fagu ma se tapuni

Mo le tincture, e te manaʻomia le 3 sipuni tele o lelandland gaosisi muamua ma se ipu ava malosi. E tuʻuina le faʻafefiloi i totonu o se potu pogisa mo le tele o vaiaso.

A maeʻa le taimi atofaina, ona toe faʻafefiloi lea o le tincture ma toe alu mo le 3 vaiaso. I le faaiuga, e tatau ona vailaau vailaau ma natia i totonu o le pusaaisa.

O le meafaigaluega e faʻaaogaina e tusa ai ma se polokalame faapitoa. O le taimi muamua e te manaʻomia e faʻaopopo ai e sili atu ma le tasi le mataua o le tinisi i totonu o se ipu malamalama ua tumu i le tolu o vai. I aso na sosoo ai, o le fua o le fualaau faasaina ua faasolo ina faateleina. O le tele o vai e tumau pea. Ole fua pito i maualuga o le tincture o le 15 matū. I le ausia o lenei faailoilo, e tatau foi ona faʻaitiitia le faʻamalosi.

O le suasusu mama mai celandine e faʻaitiitia ai le tiga o le tiga o le pancreatitis. Mo lana tapenapenaga, o le a manaomia ai laʻau ma lau o le laau. E faʻamamaina ma sasaa i le tasi le lita o le vai inu. Ma le isi, o le vai ua kuka i luga o le vevela vevela mo le 5 minute. O le vailaau faʻapitoa e faʻaalu 3 taimi i le aso mo se sipuni sipuni.

Totogi togafitiga o le kanesa

E taua le maitauina o le aoina o fualaau oona e le mafai ona fofoina atoatoa le kanesa o pancreatic.

Mo le saunia o le oloa, e te manaʻomia mea nei, faʻatatauina i tutusa tutusa:

O laau toto e gaosia lelei ma fefiloi. Ina ia saunia le susu, e manaʻomia le 40-50 g o laau mamago, e manaʻomia ona faʻatumu i vai inu. Ua faʻaaoga le vailaʻau mo le lua itula. E faalua i le aso e alu i le 'aiga. Mo le taimi muamua, e fautuaina e inu i le mea e afaina i luga o se manava gaogao. O togafitiga e tusa ma le 15 aso.

A e le mafai ona e 'ave le sukalandine

Celandine mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi e le fautuaina pe afai o tulaga nei e iloa ai:

  • togafitiga o le faʻaogaina o meaʻai,
  • toto maualuga
  • angina pectoris
  • le i ai o tagata taitoatasi le faapalepale i le laau,
  • maʻitaga ma lactation,
  • faaletonu mafaufau.

O le faʻaaogaina o le celandine i togafitiga o faʻamaʻi pipisi e faʻatagaina pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi. Ina ia aloese mai faʻalavelave e mafua mai i togafitiga faapena, e taua le tausisia o le fua faʻatatau o le fualaau faasaina.

Celandine tincture

O faʻataʻitaʻiga lelei mai tagata gasegase e uiga i le tele o celandine, lea na latou faʻaaogaina e togafitia ai le pancreatitis. Ina ia kuka, e tatau ona e 'ave le 3 sipuni tele o lelandland finely chopped ma sasaa se ipu ava malosi. O le ava malosi e mafai ona faʻaitiitia i le 70 pasene malosi. O le gaosiga o oloa e lelei ona fefiloi ma faʻamamaina i se nofoaga pogisa mo vaiaso e lua. Pe a mavae le taimi, e tatau ona lūlūina le tinomi ma tuʻu mo le isi tolu aso. A maeʻa lea, e tatau ona tafe le suavai ma sasaa i totonu o se atigipusa tioata. E le tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa; o le vevela o le potu e lava.

Latou te fautuaina le inuina o fualaau faasaina e pei ona taua i lalo: i le aso muamua, faaopoopo se mataua o le tinomi i le tasi vaetolu o se ipu vai. I le aso lona lua, e faaluaina le fualaau, ae o le tele o le vai e totoe. E tasi le mataua o le tincture e tatau ona faaopoopo i aso uma, ma oʻo atu i le toʻasefulu fulu. Ma, o le tasi mataua o le fualaau faasaina ua faaitiitia.

E fautuaina le vailaʻau e inu e le gata i le pancreatitis, ae faʻapea foʻi ma le kanesa o le pancreatic.

Celandine broth

O le pancreas e tali lelei i le celandine decoction. E tusa ai ma tagata gasegase o loʻo togafitia ma se meafaigaluega, o le tiga e vave ona mou atu, ma o le maʻi o loʻo i ai se uiga lelei. Ina ia saunia se mea teuteu, e tatau ona fufuluina le mutia o le celandine ma tipi tuusao i luga o laʻau ma fugalaau. E fa laulaulau o le laau e sasaa mai i le lita o vai inu ma kuka i luga o le vevela vevela mo le lima minute. E manaʻomia lou suʻeina o se sipuni mo se sipunipuni sau tolu i le aso.

Aneti-kanesa collection

Mo le kanesa o le pancreatic, e mafai ona e faʻaaogaina le aoina o calendula, celandine ma nettle. E fautuaina vaega taʻitasi e ave se tasi vaega. Faʻasosoʻo faatasi, sasaa 40-50 g o le aoina i totonu o se pusa eseese ma sasaa se ipu vai inu.O le oloa e matua mo le lua itula, mulimuli ane e mafai ona onā i le faalua i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. O le auala muamua e mafai ona faia i luga o se manava gaogao, i le taimi lava e teʻi ai. O le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma se vailaau faafomai o le afa masina. Ma, mo le taimi lava e tasi, e faia ai se malologa ma toe amata le togafitiga.

Toe faʻaaogaina le numera 1

Faʻatoʻilaloina o pancreatitis, e tatau ona toe faʻafoʻiina lelei le pancreas. Mo lenei mea, o togafitiga nei faʻatasi ai ma le celandine e fautuaina: o le tasi vaega o le vaovao o le celandine, o le aofaiga tutusa o le manulele manu, Hypericum perforatum ma le suauu suauu. Iinei e mafai ona e faʻaopopoina se tasi o vaega o fualaau faʻanoanoa. A maeʻa ona faʻafefiloi mea uma, e tatau ona sasaa se sipuni o le oloa ma sasaa vai inu. I lalo o le tapuni, o le vai ua tauanau mo sina taimi e sili atu ma le afa itula, ona maeʻa loa lea o le keke. Latou te inuina le vailaʻau 125 ml i le aso i le tolusefulu minute ao leʻi faia se taumafataga.

Toe faʻaaogaina le numera 2

A maeʻa le togafitiga o le faʻavavevaveina o le mumu o le tino, e tatau ona faia faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo ina ia le tumau le maʻi.

Mo togafitiga, e mafai ona e faia le vaifofo lenei: lua vaega o le celandine, tolu vaega o vailaʻau faʻamaʻi ma le numera tutusa o vailaʻau faʻamalolo (fugalaau), tolu vaega o le masima malogo ma le lima vaega o le pusa. Mo le lelei, e mafai ona e faʻaopoopoina vaega e fa o Asian yarrow. A maeʻa ona faʻafefiloi faʻatoʻaga e fa o le faʻafefiloi mago pe a uma ona faʻafefiloi, e tatau ona sasaa atu i ni ipu tioata se lua ma faʻamalosi mo le itiiti ifo ma le tasi vaetolu o le aso. Ona faʻafefe lea o le oloa ma inu le vai i le afa tioata i aso uma i le tolusefulu minute aʻo leʻi 'aʻai. O le togafitiga faʻatasi ma lenei fofo o le faʻasaga. Ona tatau ai lea ona faʻalavelave le togafitiga mo le tolusefulu aso ma faʻaauau ai le faʻamalolo.

Teuteuga ma mea faʻaleagaina faʻatasi ma le celandine mo pancreatiti: o se faleteuoloa o elemene elemene ma vitamini mo le faʻamalolo

I le togafitiga o faʻamaʻi, o laʻau ma laʻau o celandine e faʻaaogaina.

O le togafitiga o pancreatitis e masani lava ona faia i le faʻaaogaina o vailaʻau e taofi ai faʻamaoniga o le maʻi ma puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli. Ae ui i lea, o togafitiga o le celandine o faʻamaʻi e faʻaalia ai iuga lelei.

O le tele o mea teuteu ma mea faʻaleagaina e faia mai le vailaʻau faʻamalositino, lea e taofiofia ai le faʻaogaina o le inflammatory i le pancreas. Celandine mo pancreatitis ua fautuaina mo tagata gasegase i vasega taʻitasi. O togalaau togafiti e seasea faʻaosoina ai faʻafitauli.

Togafitiga o le Cancer Pancreatic

O le kanesa o le Pancreatic o se maʻi leaga lea e aliali mai i le paʻu. I le taimi nei, o loʻo i ai le tuputupu ae o le faʻaleagaina o le tino ma le tino mai lenei ituaiga o kanesa. O le faʻausaga faaletausaga e 10 mataupu mo le 100,000 tagata.

E le gata i lea, o le faʻamaʻi e taatele i alii nai lo tamaitai. O tagata popoto e sili atu ona faigofie i le kanesa nai lo tagata paʻepaʻe.

O le kanesa Pancreatic e avea ma vaega lona tolu o faʻamaʻi faʻasolosolo o le gastrointestinal tract ma e tusa ma le 3% o maʻi mama uma.

O le mea pito i luga e tupu i le matua o le 60-80 tausaga. I le 80% o tagata gasegase, o loʻo iai le kanesa ma le maʻisuka.

O faʻamaoniga muamua o le kanesa o le pancreatic e matua leai lava se faʻamaonia, lea e matua aʻafia ai le vave mauaina o le maʻi. E fesootaʻi lenei mea ma le maualuga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi i lenei faʻamaʻi.

E masani lava ona iloa le kanesa i se taimi muamua, pe a uma ona i ai i le ate ma isi mea taua. O le mea lea, e manaʻomia e tagata uma ona faitau lenei tusiga e siaki pe i ai se mafuaaga e popole ai.

  • Faʻamatalaga o aʻafiaga
  • Faailoga
  • Togafitiga

    Faʻamatalaga o aʻafiaga

    Matou te lisi mea taua mo lamatiaga mo lenei ituaiga o kanesa:

    • ulaula
    • chronic pancreatitis (e fesootaʻi ma le kanesa, ae e le o iloa pe o le pancreatitis e masani ona mafua ai ona sui),
    • maʻisuka malosi
    • faʻamaʻi pipisi i le siama Helicobacter pylori,
    • maualuga vaega o aano o manu i le taumafataga,
    • afaina
    • kenera (e masani ona maʻi tagata)
    • tamaʻaiga (pe afai o le tuagane o le aiga e maua i le kanesa o le pancreatic, e tatau ona ave le tausiga e puipuia ai)
    • gingivitis poʻo le vaʻaia.

    O le faʻamaoniga muamua o le kanesa o le pancreatic o le mafiafia. E aliali mai i se taimi vave pe'ā mafai ona faigofie ona faʻamalolo le maʻi ma e leai se lamatiaga i le olaga. Mulimuli ane o faailoga nei:

    • malosi malosi, tiga le tiga i le pito i luga,
    • faateleina le ate
    • general malaise, atuatuvale,
    • leiloa o mea mamafa, leai se manaʻo,
    • taoto, vili,
    • o se faailoga o Trusso,
    • fomaʻi faʻataʻitaʻi,
    • Faailoga o le Courvoisier (pe afai o le tumutumu e tapunia ai le talo),
    • manava manava
    • o se fulu e lagona e ala i le puipui o le manava,
    • alu aʻe.

    I le sili atu ma le 20 pasene o mataupu o le kanesa, ua aliali mai i luga o mea o loʻo i luga ua leva ona suia ai le suiga o le paʻu i totoga vavalalata. O le mea lea, e tatau i tagata maʻi ona gauai atu i lo latou soifua maloloina pe a aliali mai le jaundice. O togafitiga faʻapitoa e laveaiina ai ola. O lea ia tatou valaau atu mo togafitiga faʻavae.

    Togafitiga o le kanesa o le pancreatic ma togafitiga i le fale e faʻamoemoe e faʻagesegese ai le tuputupu aʻe o sela o le kanesa, resorption of tumors, faʻasaina o metastases ma faʻaleleia le tulaga lautele o le tino.

    O se tagata e maua i le kanesa e tatau ona mafaufau e uiga i le metotia ole anapogi. Afai e faʻaaogā e le tagata maʻi mea masani, e leai lava se avanoa e toe faʻafoʻi ai, aua o oloa e fesoasoani i siama uma e ola ai - e maʻi ma maloloina. E moni lenei mea mo meaai a manu. O le mea lea, o le taimi lava e te maua ai muamua faailoga o le kanesa, e tatau ona e vavaeese aano o manu ma fuamoa mai le meaai.

    O le anapogi i le kanesa Pancreatic e masani ona taʻua o le "taotoga le lelei". E tele se fesoasoani e taofi ai le tupu aʻe o siama faʻamaʻi ma aveese faʻamaʻi mai le tino. Peitai, o le umi o lea anapogi e tatau ona 24-48 itula. Toe faia ia vasega i vaiaso uma seia oʻo i le kanesa.

    E le o lona uiga e tatau ona e matelaina mo le 1-2 aso. Inu sua o le natura ma le vao teas - mai le gamomile ma le upega. Oona, lea e faʻaaogaina i le togafitiga o le kanesa, e tatau ona pasia e ala i se vaʻai lelei. O le pulupulu o fualaʻau e le aoga tele mo le pancreas.

    I le aso e tatau ona e inu ai 250 ml o le suka (kālati, ma le faaopoopoina o pateta ma seleni) ma le 1 le lauti. Mo le faʻamalosi, e tatau ona faia se enema mai le afaina o le chamomile. I isi aso, pe a le anapogi, e fautuaina le faʻaaogaina o pata i le susu ma le pata, faʻapea foi ma le tao tao.

    E fautuaina e pipii i se ituaiga taumafa i le olaga atoa ina ia le toe foi mai le kanesa.

    Horsetail Tea

    O le Horsetail ua manatu foi o se aoga lelei e faasaga i le kanesa. E tatau ona faʻaaogaina i foliga o teuteuga, ma inu nai lo le masani o teas ma le vai. Liligi 1 le lima o le atunuʻu ile 500 ml o le vai, faʻapipiʻi mo le 5-6 minute, ona faʻamafanafana (ae aua le faʻamama!). Inu le vai i le va o 'aiga seʻia oʻo ina oʻo uma atu le le fiafia o faʻamaʻi o le kanesa.

    Fufulu sua melonini

    O fualaau mai iloniko oona e ola i totonu o le tropics e taofiofi ai le malosi o le potu o le kanesa o le pancreatic e maua mai ai le malosi mai le kulukose, lea e oʻo atu ai i le oti - e tusa ai ma se suʻesuʻega na faia e saienitisi mai le Iunivesite o Colorado (USA) i moa. O lenei mea matautia ua taua o le carcinogenesis.

    I le tolu tausaga talu ai, o suʻega na faʻaalia ai o le sua oona melonesa e faʻalavelaveina ai le ola i le tele o ituaiga o kanesa. Ua faamaonia foi o lenei fualaau faasaina e faaitiitia ai le lamatia o le totoina o le maʻisuka ituaiga 2, lea e masani ona muamua mai i le kanesa o le pancreatic. O lenei fualaau faisua e lauiloa i le Far Eastern cuisine.

    Mo le tele o seneturi, na faʻaaogaina i Saina ma Initia e avea o se sui sola maloloina e uiga i le kanesa o le pancreatic. Afai e mafai ona e mauaina lenei oloa, ona inu lea o le 50 ml o le sua i le taeao i luga o se manava gaogao. E mafai ona e 'aina le afa itula pe a uma lena. Faʻaauau le togafitiga seia oʻo ina mou atu faailoga uma.

    E le gata i lea, ua fautuaina e faʻaaoga isi togafitiga o fale - mo se faataitaiga, anapogi poʻo le tincture o le celandine.

    Laʻau selesele numera 1

    Ina ia aveesea le kanesa o le pancreatic, ia togafitia i ia ituaiga laau:

    • Saponaria aʻa - 30 g,
    • Lauga o laufanua - 30 g,
    • Willow bark - 40 g
    • Laʻau o le Burdock - 40 g
    • Birch leaf - 50 g,
    • St. John's wort - 50 g

    Sauniuniga ma le faʻaoga. Liligi 1 le sipuni sipuni o le faʻafefiloi ma le 1 ipu vai inu, ufiufi, faʻapipiʻi mo le 3 minute, ia faʻapipiʻi mo le 10 minute, ona aʻafia ai lea. Inu 3 taimi i le aso mo le 1 ipu tife ao leʻi faia taumafataga. O taimi uma e te manaʻomia e saunia ai se vaega fou o le vailaʻau. Faʻaopoopoga le faʻaaogaina o isi vailaau faʻasaina o le kanesa.

    Fualaau o le togalaau vao 2

    Fai mai fomaʻi masani o le kanesa o le paneta o le a pasia pe afai e togafitia i lenei fofo:

    • Paʻu lanu paʻepaʻe - 100 g,
    • St. John's wort - 20 g
    • Vaovao o vailaau vailaau vavalalata - 20 g,
    • Burdock aʻa - 20 g
    • Celandine - 5 g

    Sauniuniga ma le faʻaoga. 1 sipunipuni o le mutia 1 kuluti vai inu, kuka mo le 2 minute, tuu mo le 10 minute, inu se vai mafanafana i luga o se manava gaogao i le taeao ma le afiafi.

    Soo se taimi lava e te manaʻomia ai se fagu fou, pe a vave ona galo o latou meatotino. Faʻaauau le togafitiga seia oʻo ina leai ni uiga le lelei.

    I le faaopoopo atu, ave isi vailaau o le kanesa-anti-pancreatic.

    Tuʻuina o togalaau vao Nu 3 (faʻamalosia)

    E masani lava, o tagata ua maua i le kanesa o le pancreatic ua le lava i vitamini ma meaʻai. O le mea lea, latou te iloa ai faʻamaoniga e pei o le vaivaiga, diva, ma le malaise lautele. Mo nei tagata gasegase, matou te fautuaina le aofaʻiga o loʻo i lalo:

    • Laʻau moa - 50 g,
    • O fua o le rose - 50 g,
    • Laʻau o le Blackcurrant - 50 g,
    • Pasili o totoe - 20 g,
    • Laʻau o le Dandelion - 20 g

    Sauniuniga ma le faʻaoga. 2 sipuni tele o le vao mo le 1 ipu vai inu, tapuni, tuu mo le 10 minute, vevela. Inu se mea inu mafanafana 2 taimi i le aso, 30 minute aʻo leʻi 'aʻai.

    O taimi uma lava e fautuaina ai e saunia se puaa fou.

    Nofoaga o togalaau Nu 4 (mo le toe faʻaleleia pe a uma le taotoga)

    Afai na e faia se taotoga ona o le kanesa pancreatic, e tatau ona togafitiga togafitiga. Lagolago le tauiviga a lou tino i nei laau:

    • Laʻau moa - 50 g,
    • Laʻau aʻa - 30 g
    • Yarrow - 30 g,
    • Lea ma lala o myrtle - 20 g,
    • Wormwood vao - 10 g

    Sauniuniga ma le faʻaoga. 2 sipuni tele o le vao mo le 1 ipu vai inu, tapuni, tuu mo le 10 minute, vevela. Inu se mea inu mafanafana 2 taimi i le aso, 30 minute aʻo leʻi 'aʻai.

    O taimi taʻitasi, faia ai se vailaʻau fou. O sea ituaiga o lelalaʻau o le a fesoasoani i le tino e faʻatoʻilaloina atoatoa le kanesa o le pancreatic ma toe faʻafouina le malosi.

    Faʻaauau le togafitiga seia toe foʻi mai uma ia oe.

    Fualaau o togalaau Nu. 5 (mo le puipuia o le toe foi mai)

    Afai e mafai ona e togafitia le kanesa o le pancreatic, e tatau ona e taofia le toe tupu mai (toe foi mai o le maʻi). O le fua lenei:

    • Aira rhizome - 30 g,
    • Laʻau o le Blackcurrant - 30 g,
    • Fualaau o Rowan - 50 g,
    • Rose fua - 50 g,
    • Laʻau o le laʻau - 50 g,
    • Fugalaau Hawthorn - 50 g

    Sauniuniga ma le faʻaoga. 1 sipunipuni o le aoina o le togalaau 1 ipu vai inu, tuu mo le 30 minute, vele, inu 2 taimi i le aso.

    Ina ia faʻamalosia le tulaga lautele o le tino pe a uma le kanesa o le pancreatic, e fautuaina foi e ave le suauu germ wheat, susu susu ma vai.

    E iai le lelei e maua mai i togafitiga puipui ile vai malulu. Matou te ofoina atu e matamata i se vaega o le polokalame "Soifua maloloina" e uiga i le kanesa o le pancreatic:

    Leleti sua

    E fesoasoani le suavai leleti i le kanesa o le pancreatic - o lenei mea moni ua faamaonia e le gata i vailaau masani, ae faapea foi ma saienitisi. O lenei vailaʻau o loʻo i ai le vailaʻau o le apigenin, lea e mafua ai le oti o se vaega taua (faitau sefulu pasene) o sela o le kanesa o le pancreatic cancer.

    O le mea lea, matou te fautuaina ia e togafitia i se vailaau faasaina: faʻafefiloi 50 ml o le suka seleni suamalie ma 1 teaspoon o le meli ma inu i le taeao i luga o se manava gaogao. O le isi itula e le fautuaina e 'ai. Faʻaauau togafitiga i lenei fofo seia oʻo ina uma le kanesa pancreatic.

    O Artichokes o loʻo aofia ai foi se aofaiga taua o le apigenin, o lea afai e leai sou seleni, e mafai ona e togafitia le kanesa o le pancreatic (ma soʻo se isi lava ituaiga o kanesa) ma le tofo o le atisatisi. Ave le 100 ml o lenei oloa i aso uma ao leʻi oʻo i taumafataga. E le gata i lea, faaaoga le anapogi poʻo le togafiti.

    Pancreatic Cancer Treatment Treatment

    O le mataupu faavae autu o le togafitia o meaʻai, e aofia ai tumutumu i le pancreas, o le faʻamaogaina lea o siama leaga, lea e faʻaalia e le le pulea ma le tetee atu i le oti.

    Used for this togafitiga o le kanesa o le pancreaticlea e aofia ai mea oona. Ma o lona uiga o tupe e faʻavae i luga o ia laau e ono aʻafia ai e le gata i siama vaivai, ae o mea maloloina foi.

    E tatau ona faʻaaogā togafitiga e faʻaaoga ai tinicures ma mea teuteu faʻataʻitaʻi, faʻapea foʻi ma le mulimuli i vailaʻau tuʻufaʻatasia.

    Faʻatau togafitiga o le kanesa o le pancreatic

    Pancreatic cancer cancer celandine

    O lenei mea o se gasegase aoga tele i le tele o faʻamaʻi, neoplasms ma le kanesa. Talu ai ona o loʻo i ai le mea oona, o le celandine vave vave ona afaina ai le kanesa o le kanesa, ma afai e faʻaaoga saʻo, e le afaina ai le soifua maloloina o le tagata. Ma o lea, ua fautuaina le togafiti e ave le tele o le laau mo le ava malosi mo togafitiga o le pancreas.

    Ina ia saunia mea e te manaʻomia:

    • vao fou
    • mama malosi
    • ipu fagu.

    E mafai ona faʻatau saulandland faatasi ma i matou

    Faʻatoʻa tumu le fagu i le pito i luga, tumu i le ava malosi, ufiufi i le gau. Auina atu le atigipusa ma mea e teu i se nofoaga malulu ma malulu mo aso e 14, ona faamama lea o le tincture. O le auala o le tagofia o fualaau faasaina mo meaʻai i luga o le mafaufau e pei o lenei:

    • o le 7 aso muamua - i totonu o le 0.5 teaseti i le taeao i luga o se manava gaogao,
    • le isi 7 aso e sosoo ai - 1 sipuni,
    • ma isi aso e 7 na sosoo ai - ua iai muamua le 1.5 teaspoons,
    • i le vaiaso lona 4 e tatau ona e inu 1 sipuniti, ae faalua i le aso ao leʻi 'aʻai,
    • i luga o le 5 - 1 sipuni i tolu vaelua vae i aso taitasi,
    • i le 6 - 1 sipuni 4 taimi i le aso,
    • i luga o le vaiaso lona 7 matou te o ifo ai - 1 sipuni i tolu inumaga,
    • i le vaiaso lona valu - 1 sipuni - i ni vaeluaga lua,
    • ma luga o le 9th, 10, 11th ma le 12 vaiaso o togafitiga, e tatau ona e inu i le tincture 1 teaspoon ile tasi aso i le taeao.

    Afai e leʻi mou atu le faʻamaʻi o le oncology pe a maeʻa le taʻavale, e fautuaina e toe fai le vasega pe a maeʻa le 30 aso malolo.

    Hemlock togafitiga

    O le auala aoga e faʻaaoga maʻa mo le kanesa o pancreatic.

    O le tasi lenei o laau totoa ma mea malolosi, o le aoga o lona faʻaaogaina e faʻaalia i vaega mulimuli o le oncology ma metastases.

    I le faaopoopo atu i ai, o le laau o se mea e sili ona lelei le faamamaina o le tiga, lea e mafai ai ona e faalēaogaina fualaau oona i taimi o togafitiga. Le saunia o vailaau e tatau ona e faia:

    • faʻafitauli o se laau
    • Vodka
    • pusa tioata.

    E mafai ona e faʻatau mai le puipui mai ia i matou

    O loʻo faʻapalapalaina ma faʻafuina i le tasi vaetolu o le gafatia, ona sasaa lea o le vodka i le pito i luga. Ua tapunia le fagu ma auina atu e faʻafesoʻotaʻi mo le 3 vaiaso i se nofoaga malulu, ese mai le la.

    Ma o togalaau e fautuaina le ave o fualaau faasaina e tusa ai ma le "tupu" auala: i luga o se manava gaogao i le taeao, togi le 1 mataua o le vailaʻau i totonu o le afa ipu vai, 2 faʻafefe i le aso e sosoo ai, 3 faʻafefe i le aso e sosoo ai, ma isi, seia oʻo i le 40 pa'ū.

    Ona faia lea o le taligalu i le itu i tua, i aso uma e faʻaaoga ai se siʻosiʻomaga o le 1 mataua laʻititi.

    Laʻau o le oatisi mo le kanesa o pancreatic

    I le faʻalavelave o le faʻaaogaina o fualaau oona e faasaga i le oncology, ua fautuaina togalaau e ave isi laau totō o le a fesoasoani i le vave ona feagai ma tiga ma faʻamalolo ai se neoplasm, ae e le o iai ni mea oona. O sea laau o le oats. Ina ia saunia se vailaʻau e faʻavae i ai, o le a manaʻomia ai fatu o cereal.

    O fualaau e vaeluaina ua i ai uiga lelei o le faamalologa, o le mea lea, ao le i amataina le saunia o le meaʻai, e tatau ona totoina le oats, ona vevela ma olo i le falaoamata.O le falaoamata e sasaa mai i le vai vevela, aumai i se vevela ma kuka mo le isi 3-5 minute. Mo le 1 ipu vai, e te manaʻomia le 10 kalama o fatu.

    O le mea e maua ai le paluga e faʻaosoosoina mo le isi itula, ma inu i nai sipuni o le taeao i luga o se manava gaogao.

    E faaopoopo atu i le oat broth, cheese cheese ma O le kanesa o le pancreatic na faʻapipiʻiina le suauu. O lenei togafitiga lelei ma togafitiga ua saunia e pei ona taua i lalo:

    • 6 lapisi tele o le siʻi gaʻo maualalo,
    • 45 ml o le suauʻu suauu
    • 30 g o fatu o le flax
    • 1 sipuniti o le meli.

    Faʻafefiloi le siʻisi sisi ma le pata i totonu o se suauu, ona faaopoopo ai lea o le meli ma fatu. O le paluga ua saunia e tatau ona 'ai vave ina ua uma le kuka i le taeao i luga o se manava gaogao. E talitonuina o le a fesoasoani le faʻafefiloi e toe faʻaleleia e oʻo lava i taimi mulimuli o le faʻamaʻi.

    Togafitiga Faʻauʻau

    E le o se mea faalilolilo o le togafitiga e sili ona lelei, e faigata tele, o le mafuaaga lea ua faʻasolosolo ai ona faʻamaonia e le fomaʻi le aoga laʻau o le kanesa o le pancreatic potopoto. E tele le tau o le kanesa, ae pe a togafitia le pancreas, ona fautuaina lea o herbalists e faʻaaoga mea nei.

    Le seleseleina o le numera 1

    Ina ia saunia, ave:

    • 30 g taʻitasi - lau o aʻa ma aa o saponaria,
    • 40 g taʻitasi - aʻa ma le paʻu ulu,
    • 50 g taʻitasi - birch leaves ma St. John's wort grass.

    E tatau ona faʻafefete ma faʻafefiloi kulupu, ona liligi lea o se ipu vai inu vai 1 sipuni vavalaʻau, tuʻuina i le afi. A uma le kuka, kuka mo le isi 2-3 minute, ona tuʻu lea mo le isi 10 minute, faamama. E fautuaina e ave le vailaʻau faʻasaina i le 1 ipu faʻatolu i le aso. I lenei tulaga, taimi uma e tatau ai ona e saunia se vaega fou o le oloa.

    Fualaau faʻapipiʻi numera 2

    Ua fautuaina e le au togalaau le togafitia o le pancreas mo le kanesa ma se ituaiga faaputuga, lea e tatau ai:

    • 100 g - mistletoe paʻepaʻe
    • 5 g - otaota o celandine,
    • 20 g taʻitasi - aʻa o le pa, o St. John's wort grass ma le mutia vao.

    O mea e manaomia e tatau ona nutimomoia, fefiloi ma sasaa vai inu i le 1 sipunni o mea gaosia - 1 ipu vai. O le tuufaatasiga ua lafoina i le afi ma ua kuka mo le 2-3 minute, ona faatagaina ai lea e tu mo le isi 10 minute ma le vevela. Ou te inu le fualaau faasaina ua saunia i se tulaga mafana faalua i le aso i luga o se manava gaogao, i le taeao ma le afiafi.

    Aoina o le numera numera 3

    Talu ai o le oncology e matua faʻaleagaina ai le tino puipuia. Ina ia maua le malosi, faʻamalo ese le vevela ma faʻaleleia le tulaga lautele, ua fautuaina tagata faʻamalolo faʻapitoa e toe faʻafoʻisia laʻau o le kanesa o le pancreatic faapotopo- toga, mo le sauniuniga lea e tatau ona ave:

    • 50 g fualaʻau taʻitasi ma fuamū uliuli, faʻaputu i luga,
    • 20 g taʻitasi - pasili ma laʻau talatala.

    Faʻafefiloi vaega o laau toto ma sasaa 2 sipuni tele i totonu o se ipu vai inu. Kuni ma afifi le atigipusa, tuu e faʻaaoga mo le 10 minute, ona fufulu lea. O se vaiinu faamalolo e tatau ona inu faalua i le aso, ma taimi uma e saunia ai se vaega fou.

    O mea matagofie o celandine i pancreatitis

    O le Helidonium o le igoa faasaienisi mo le celandine, lea e tupu tele i lo tatou tau. O le laau e mafai ona vaaia i totonu o le vaomatua, i luga o le mutia, ma i totonu o vaitafe o le tele o fale. O le mea e le lelei, o le mea lea, e faʻafefe ai le lamala.

    O le togafitiga o le mumu o le pancreatic ma le celandine e aoga tele, ma e mafai ona faʻaaoga vao mo tagata matutua ma tamaiti.

    Celandine ma le pancreatitis e mafai ona i ai se aafiaga iloga-inflammatory, pe a maeʻa o loʻo i ai se lelei lelei ma le toe faʻaleleia.

    E mafai ona ou inuina celandine ma pancreatitis ma pe faapefea ona togafitia le pancreas?

    Celandine e aofia ai le tele o vaega aoga. O le fausaga o le laau e aofia ai le elemene ascorbic, ava malosi, suauu taua, nisi o meaola eletise, tannins, ma isi. O le Celandine ma le pancreatitis e masani ona tuufaatasia ma isi laau, ae na o le tasi le laau e mafai ona togafitia.

    O le taua ole togafiti vailaau o loʻo taʻoto i le mea moni o ona vaega e fesoasoani i le faʻaleleia o le faʻaogaina o meaʻai, fesoasoani e faʻaitiitia le tiga, faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract and pancreas.

    O le Celandine e faʻaaogaina e le gata i le pancreatitis, ae o le cholecystitis foi, mo le togafitiga o le faʻamaʻiloga ma le cirrhosis o le ate, i le tulaga o le tino vaivai, gastrointestinal, digestive tract.

    Mafaufau pe faʻapefea ona faia le togafitiga o le pancreas, pe o le a le faʻamalologa mo le laau? Matou te faʻasalalau fualaʻau sili ona aoga ma metotia o le talosaga.

    Celandine Recipes


    Celandine ma le mumu o le tino o meaʻai e masani lava ona faʻaaogaina i foliga o teuteuga, mea faʻapitoa, meaʻai ma le sua. I se tasi, o se laau mo le togafitiga o pancreatitis e seasea ona faaaogaina, o le tele o celandine e aofia ai i le tuufaatasiga o totogifuapauina.

    O le suka o le celandine ua saunia e pei ona taua i lalo: sasaa le tasi sipuni sipuni o le laau nutilima ma lua ipu vai inu ma le gafatia o le 250 ml, tuu i totonu o se vai vai, faʻafefete mo le 10 minute, mālū, pasi i se gau poʻo se sulu. Faʻaopopo le vai inu vai inu i le maualuga o le 500 ml.

    Inu se meainu i le afa itula ao leʻi 'ai meaai i se tulaga mafanafana, tasi le tolu ipu ile tolu seti i le aso.

    Ava malosi

    Celandine tincture ua saunia e tusa ai ma lenei fua:

    • 20 kalama o laulaau mago, ma aʻa o le laau toto 250 ml. vodka poo le ava malosi 40%,
    • tuʻu mo le faʻafefete i se mea pogisa mo le 14 aso, faʻaauau i le vevela o le potu,
    • lulu le vai inu pe a uma se taimi atofaina ma tuʻu ese mo le isi tolu aso,
    • faʻaiʻu le mea ua maeʻa, tuʻu i totonu o se pusa tioata tioata, faleoloa i le vevela o le 5 i le 25 tikeri.

    O le faʻaauau o le tincture e tatau ona amata i le tasi mataua i le aso, faʻafefe i se sipuni sipuni o vai. I le leai o ni faʻafitauli leaga i aso uma, o le aofaʻi o fualaau faʻatau e faʻaaogaina e tatau ona faʻateleina i le tasi mataua. Pe a oʻo le 15 oʻo ifo ile maualuga, e le toe manaʻomia le totoina o se fualaau fou. Faateleina le numera o mataʻu, e tatau ona e faʻalautele le tele o le vai lea e faʻavaivai ai. O le mea lea, 10-15 laulaʻau e tatau ona solo i le 150 ml o vai.

    E lima laulau sipuni o se laau mama ua sasaaina i se lita o vai inu. Ona afifi lea o le fagu i se palanikeke po o se sikafu mafanafana ma tuu i se nofoaga pogisa mo le valu itula mo le afaina. A maeʻa le taimi atofaina, o le vai e faʻamamafa. Inu le afa afa ile lua i le aso ile afa itula ae leʻi 'ai.

    Ina ia avea le suavai, e tatau ona e aoina mai le kilokalama o fatu fou o celandine ma fugalaau, fufulu ma faamamago lelei. Ona pasia lea o le laau i se mea e teu ai meaʻai po o le nutimomoia i totonu o se paluga eleʻele i se setete. E tosoina le sua mai fafo o le pulp, ma lafoina le keke. O le vaiinu e tuʻu i totonu o se atigipusa ma ufiufi i se tapuni i ni pu laiti ina ia oʻo i le taimi o le suasusu o le vaiinu, e le faʻaputuina ai le gas. O fualaau e tatau ona faʻavelaina mo le tolu vaiaso e faʻaaoga. A maeʻa le taimi atofaina, e mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo togafitiga.

    E sili atu le amata ona ave ma le 1 le mataua i se sipuni sipuni o le vai. Faʻasolosolo aso fou, faʻalautele le aofaʻi o fualaau faasaina i le tasi mataua, sei oʻo ile oʻo ile 20 fula. Faatasi ai ma le faateleina o le numera o mataua, e tatau ona faateleina le tele o le vai, lea e tatau ona oʻo atu i le 150 ml. Faʻaaoga vailaau i le tasi le afa itula ao leʻi 'aʻai.

    Toto fualaau

    I le tele o tulaga, o togavao mo togafitiga faʻapitoa e faʻaaogaina e avea o se vaega o le aoina o fualaau.

    Faʻaaoga

    Kuka

    Taumafa

    Fua o fuainumera 1O le aoina lelei lenei fesoasoani e fesoasoani e togafitia ai e le gata o le pancreatitis, ae o le cholecystitis, cholelithiasis, le faaleagaina o le ate ma le fatu. Ina ia faia, e te manaʻomia le 50 kalama o yarrow, celandine, wormwood ma le 30 kalama o le pepa. Faʻafefiloi mea e fafaga ai, sasaa le lua lita o vai inu. Kuni le pusa faʻaofuofu ma se tapuni. Ona tuu lea o se ipu ma se vaiinu i se mea pogisa mo le tolu itula mo le faʻamalosi.Inu le afa afa i le aso. Fua le fuainumera 2Taumafa 100 grams o le celandine ma le 100 kalama o le tino ola. Sasaa vai inu ma lua lita ma tapuni le tapuni. Tuu i se nofoaga pogisa mo le 8 itula. Faʻamalosi inu i le vevela o le potu. A maeʻa le taimi atofaina, tago i le inu ma taofi mo le 15 minute i totonu o se vai vai.Inu le afa afa i le aso. O lea ituaiga mea e fesoasoani e faʻamautuina ai le faʻaleleia o meaʻai ma le gaioiga. Fua o le fuainumera 3Faʻafefiloi i vaega tutusa laʻau aʻa, rhubarb rhizome ma le vao vao. 1 tbsp aoina le aoina 250 ml. fufuluina le vai ma faʻaoga mo le 2 itula.Ua vaevaeina le vai inu i ni vaega se 2 ma ave i le aso atoa. Fua fua fua 4Grind 4 tsp. mite leaves ma le 1 tsp otaota celandine. Mo le suʻeina o le 1 tbsp. i totonu o se ipu vai vevela. E faʻafefiloi le faʻafefiloi mo le itiiti ifo ma le afa itula.O le vai inu ua vaevaeina i le 3-4 vaega ma inu i le aso. Tau fua fua 5Ave le 1 tsp. otaota o le sage ma celandine, ma le 2 tsp taisies. E sasaa le aoina 450 ml. tafe vai ma faʻafesoʻotaʻi mo 2-3 itula.O le auala e ulufale ai e le umi atu nai lo le 1.5 vaiaso e tusa ai ma le polokalame: 1-3 aso - 1 tbsp. 8 taimi i le aso, 4-7 aso - 1 tbsp. 4 taimi i le aso, mai le 8 aso - 1 tsp. 3 taimi i le aso.


    Mo faafitauli i le gastrointestinal tract and digestion, e aoga le inu kvass e tusa ai ma Bolotov ma le faaopoopoina o le celandine. O le vai inu ua saunia mai le 4 oloa:

    • Whey (sili atu mai le susu) - 3 lita,
    • Suga - e tusa ma le 1 ipu,
    • O le sukalane poo le laufanua fou - 1 ipu,
    • Paʻu kulimi - 1 tsp

    E tatau ona afifiina le mutia Celandine i le tele o lanu o gau, ma fai ai se taga laitiiti. E tatau ona faʻapipiʻiina se avega laitiiti ina ia tumau pea le taga i le pito i lalo o le fagu i kvass.

    E sasaa le kulimi i totonu o se fagu mama po o se fagu, ua faaopoopo le suka ma mafai ai ona solo. Le isi, tuʻu se sipuni o kirimi kirimoli ma se taga o le celandine. Ua ufi le ua i le gau poo se ie manifinifi, ma ua aveeseina le fagu i se mea pogisa mo le 14 aso.

    Lv kvass e faʻaaoga i le 50-100 ml. 2-3 taimi i le aso i luga o se manava gaogao, e oʻo atu i le 7-14 aso.

    • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

    O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

    E mafai ona inu le inu i le pancreatitis ma le auala e saʻo ai

    O lenei fua e faʻamalosia ai le faʻamaloloina, toe faʻafouina ma le faʻafouina o mea ua faʻaleagaina.

    E faʻafefea ona fai le pollen paʻu ma le falaoa pipi ma le pancreatitis ma pe faapefea ona aoga

    O le a toe faʻatumu e Perga le faʻaagaga o vailaʻau talafeagai ma vitamini - e matua lelei lava, ma o lona kalori o mea e laiti tele. O pollen e faʻaleleia manaoga, leo

    Recipes mo le faʻaaogaina o laulaau ma le vai o le plantain mo togafitiga o pancreatitis

    E fesoasoani le Plantain e faʻamaonia le kulumamaina, aveʻeseina le manava o siama faʻamaʻi ma toe faʻafoʻi le microflora. O le a lapataia lenei mea

    Faʻamatalaga mo le togafitiga o pancreatitis faʻatasi ai ma le paluga ma tulafono mo lona faʻaaogaina

    Auala e faʻaaogaina ai i se faʻamaʻi matautia ina ia le faʻaleagaina le tulaga ua leva ona tiga o le pancreas

    Pe a ou inuina se paluga ma le celandine e faʻavasegaina ai le manava ma le pancreas i le maea ai o se vailaau faʻamaʻi. O se mea lelei ma taugofie, ae e tatau ona e faʻaeteete i ai!

    Celandine na fesoasoani tele mai ia te aʻu mai le pauki papa ma papaiti. Ou te leʻi iloa o le a aoga tele ia HP, ae na ou faʻalogo i le tele o viiga kvass mo Bolotov

  • Tuua Lau Faamatalaga