Salamata "mafaufauga manino"

O oʻu mata, na ou maua ai se salati matagofie i luga o le Initaneti, ma ina ua ou saunia, na ou iloaina ai o lona igoa e matua tauamiotonuina, ma e ono talafeagai foi se nofoaga i le laulau o le New Year. Aua nei suia le tuufaatasiga o oloa ma le faasologa o laulau! Aua neʻi galo e faʻasoa i matou i luga o fesoʻotaʻiga vavave faʻasoa, e pei ma sainia i le auala, o lenei mea e fesoasoani i la matou atinaʻe!

P Cooking

Oti le susu i ni fasi vaega, sasaa i le soya sau, fufulu i le pepa uliuli ma tuu mo le afa itula, ma mo le taimi nei, pi ma tipi le aniani i afa mama, sasaa i se sipuni ti suka ma liligi se paluga o le vineta ma le vai, tuu mo le 15 minute, ona faaopoopo lea o le vai.

Fufulu fuamoa, pi ma faʻafefe. Fry marinated filet i luga o se vaega itiiti o le suauʻu manogi.

Ina ia maua lelei la matou salamata, o le a matou faia se mama faapitoa, ma afai e le oi ai iina, o le a aoga se vaeluaga mo le keke.

Matou te tuʻuina se mama i luga o le ipu, tuʻu le fusi sauni i le pito i lalo, faʻamama i le mayonnaise, ona tuʻu ai lea o aniani, kapota i luga (tuu sina mea teuteu), gaʻo ma le mayonnaise, ona fua, masini, mayonnaise, sisi kuka i luga o le ala, toe fai ma mayonnaise.

E totoe na o le teuteuina o le pito i luga o le salati. E mafai ona faia lenei mea e pei ona e vaʻaia i le ata po o lou fiafia. Sei o tatou auina atu le salati e tu mo le itula ma le afa i se nofoaga malulu, aveese le mama ma tautua. Le fiafia tele!

Laʻau faʻasolosolo solo - vaʻai manino ma lelei

Pe a filifilia se faigaʻai, e tatau ona e filifili ma le manino oe lava le ata ma le mea e te fiafia i ai, o lanu ma lanu e foliga mai e sili ona manaia ma taufaasese ia te oe, o elemene teuteu o le a fatu ai se lagona o se faaipoipoga ma pe faapefea ona tatau ona faatulagaina. Afai e te mafaufau lelei i le ata, o le afa o le galuega ua maeʻa. O lenei ua tumau pea ona iloa. Afai ua fuafua lau faaipoipoga mo masina o le taumafanafana, aisea e te le mafaufau ai e uiga i se faaipoipoga o le pi?

Faʻasalalau potu o le tausamaʻi ma le meaʻai

O le teuteuga o le faleʻai e tatau ona aofia ai se tasi o nofoaga taua i lau lisi o mea e fai. E tatau ona e fatuina se atemosifia talafeagai, lea o le a mafai e oe ma au malo ona ulu, e ala i le alu i le faleʻai. Faʻafefea ona faʻaaoga pea pika i se meaʻai matagofie?

I le amataga, e tatau ona e iloa afai e te filifilia se faʻataʻitaʻiga masani, e tatau ona e pipii i lenei lanu lanu i auiliiliga uma. Faʻaaogā lanu paʻepaʻe ma moli e fai ai se meaʻai fiafia.

E mafai ona e faʻaogaina peaches mo nofo malolo. I tafatafa o nofoa taʻitasi, tuʻu se pusi e manaʻomia ai le tuʻuina o pusa kata faapitoa i le igoa.

O lenei teuteuga e foliga mai e agamalu ma fiafia. E mafai foi ona e faʻaaogaina ata tipi ma fetaui ipu. Vaʻai mata tioata foliga foliga muamua. Ma aua nei galo e teu le laulau i ni peaches.

Faia ni valaaulia o le faaipoipoga ma ata o peaches poo le lanu paʻu. Faʻaaogā lanu papaʻe lanu moli ma papaʻe e fai ai meaalofa laiti mo tagata taʻitasi. E mafai ona e faʻapipiʻiina i luga o se isi laulau, pe mo tagata taʻitasi asiasi i tafatafa o lona ipu. O le mea lea, e te faʻafetai atu ia i latou mo le sau i lau faafiafiaga, ma faigofie lava ona latou fiafia.

E mafai ona faʻaaoga lanu lanu i le seti o laulau o le faaipoipoga, ma le teuteuina o nofoa o nofoa. I totonu o le fale talimalo e mafai ona e tautau ai pulu uila mafiafia ma le helium. E mafai ona e maua le faitau selau o manatu e uiga i le teuteuga ma le teuteuga o le laulauʻai ma le fale talimalo i www.svadebka.ws.

O le tamaʻitaʻi ma le faatoanofotane e tatau ona faʻafetaui le faiga filifilia. Matou te faʻafesoʻotaʻi pea peaches ma le mafanafana, matafaga ma le malologa, faʻaopopo atili faʻamatalaga o le taumafanafana i lou ata. Afai o le faato'āfaiavā na teu se ofu papaʻe paʻepaʻe, ona saʻo lelei lea o seevae peach mo foliga mulimuli. E mafai foi ona e faʻaaogā lauulu paʻepaʻe po o se fusi faʻataʻitaʻi i lanu moli. I le avea ai o se mea faʻapitoa, e mafai ona e ave se moli moli moli.

Ae o le tamaʻitaʻi, o lona suti e tatau ona mama ina ia aua neʻi faʻafefeina lau laʻau vavalalata. Filifili se fusi uʻamea-ma o lona ata o le a atoatoa. O le 'upega tafaʻilagi a Wedding.ws o le a faʻamatala atili auʻiliʻili faʻamatalaga e uiga i le tele o manatu o faʻataʻitaʻiga o le ulugalii faatoa faaipoipo.

O peʻa e sili atu pei o se meaʻai, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina ma le saogalemu mo keke o lau keke poʻo keke. E mafai ona e tuʻuina ni atigipusa ma ni pea i luga o le laulau, pe mafai foi ona e faʻaaogaina i le sauniuni o laufanua suamalie.

O ulugalii uma e mananao e maua se pese matagofie ma le manino pe a maea le faaipoipoga ma ata o le faaipoipoga e mafai ona faaali atu i tamaiti. Ina ia faia lau ata pue ma se pulu, faʻatau i luga o le tele kilokalama o peaches ma alu i totonu o le natura. Faʻalafola se ufiufi po o se palanikeke manifinifi i luga o le mutia, tuu se ato o peaches. Fausia se siosiomaga o le mafanafana ma le le faalauaiteleina. O ia ata puʻe e te manatua mo se taimi umi, o le a fiafia ia te oe ma e pele ia te oe.

Fai la oulua faaipoipoga o se aso malolo moni o le mafanafana, lea e na o ni faʻamatalaga lelei ma ataata o le ai ai! Faʻesea mai faaipoipoga faʻapisinisi uma ina ia sili atu nai lo na o se faʻatagaga, ae o se manatu moni foafoa mo oe. Sata ma susulu se lagona susulu!

Tuua Lau Faamatalaga